Hvilke stræklofter er bedre til køkkenet - mat eller blankt?

I køkkenet skulle regere en særlig atmosfære. Beboere i lokalerne og vigtigst en husmor vil føle sig godt tilpas, hvis de udstyre et funktionelt og smukt køkken. Blandt andet er det rigtige valg af materialer til afslutning af loftet vigtigt. I de seneste år er komfortabel i drift og æstetisk attraktive stretchkonstruktioner blevet mere og mere almindelige. Moderne producenter tilbyder forskellige løsninger, der varierer i pris og egenskaber. Takket være vores artikel vil du være i stand til at genopbygge din viden i verden af ​​reparation, design og dekoration. Vi foreslår at finde ud af eksempler, hvilke stræklofter er bedre: matte eller blanke. For køkkenet skal du vælge den rigtige mulighed, fordi du vil bruge meget tid på dette værelse.

Strekak

Hvad er godt strækloft?

Fra det eksisterende udvalg af muligheder for færdiggørelse af køkkenloftet er det tilrådeligt at vælge præcis spændingen, da denne ide har mange fordele. I betragtning af rummets specificitet, nemlig konstante temperaturændringer og et højt fugtighedsniveau, kan vi konkludere, at spændingsstrukturen vil være den mest stabile, smukke og holdbare på grund af tilstedeværelsen af ​​følgende kvaliteter. Det er utvivlsomt, at i dette tilfælde er det nødvendigt at fokusere på brandmodstand og miljøsikkerhed, umuligheden af ​​svampens vigtige aktivitet og andre skadelige mikroorganismer på overfladen, antistatiske egenskaber. Du skal også være opmærksom på, at loftet er let at passe på, materialet er ikke i stand til at absorbere køkken lugt, det er garanteret at vare i lang tid. Ved hjælp af strækmaterialet kan du glatte ud i ujævnheden af ​​overfladen og effektivt dæmpe det uinteressante, ødelægge interiøret, kommunikationen. Dernæst overvejer vi typerne af lofter, de kommer fra stof og PVC.

loftet gør indretningen af ​​køkkenet æstetisk

loftet gør køkkenet behageligt og hyggeligt

hængende loft udvider køkkenpladsen

forskellige systemer og belysningsenheder er kompatible med stræklofter

Typer og beskrivelse af loftet baseret på polyvinylchlorid

Hvis du studerer byggings- og efterbehandlingsmarkedet, kan du skelne mellem forskellige typer lofter fremstillet af PVC:

 • Det blanke loft, der indeholder mere end en og en halv hundrede farve løsninger, har fremragende reflekterende egenskaber, deres spejloverflade udvider køkkenrummet, gør det lettere;
 • der er ingen blænding på det kedelige loft, belysningen er forsigtigt diffunderet, du kan hente materialet til forskellige variationer af køkkendesign;
 • Det frostede loft har meget til fælles med satinmodellen, selv om sidstnævnte er i stand til at reflektere lys, hvilket betyder, at køkkenet er mere rummeligt visuelt, satinoverfladen er helt glat, lærredet skinner behageligt og ser æstetisk glædeligt ud;
 • Ved hjælp af et kunstloft kan du vise absolut udskrifter i køkkenet, interiøret er originalt, ikke som de andre;
 • Gennemsigtigt loft har fremragende dekorative egenskaber. Ved korrekt installation af belysningssystemet kan du skabe en hyggelig atmosfære på husejere
 • stjernens loft er efterspurgt i dag, stjernens lysstyrke er dannet på grund af den særlige arrangement af fibrene i den optiske fiber;
 • Det metalliske loft har en kornet tekstur, det afspejler lyset i første klasse, det passer godt ind i det stilfulde interiør i køkkenet;
 • Med et suedeloft i rummet skabes en særlig hyggelig og behagelig atmosfære, kan du med succes ind i den dekorative belysning.

Stof loft klud

Alle stoflofter har høj ydeevne, høj miljøvenlighed, holdbarhed af service. Vi præciserer, at for køkkenet er denne mulighed kun egnet i usædvanlige tilfælde, fordi den sjældent anvendes. Spændingsfilmduvene nyder godt af baggrunden for stoflofter i brugen i køkkenet.

Til dato er den højeste efterspørgsel i disse typer lofter:

 • lærred med en mat eller satin overflade, lavet af polyvinylchlorid film;
 • film skinnende lærred.

hængende loft gør rummet rent og rummeligt

hvid to-niveau stretch loft

hvidt loft med et lyst mønster

spejlstrækloft i harmoni med metalindvendige elementer

hvidt stræk loft kombineret med træ køkken sæt

Matt og blankt loft

Glat tak

Dyderne af et blankt loft

At besvare det uopsættelige spørgsmål "hvilke stræklofter er bedre: matte eller blanke til køkkenet?" Det er værd at foretage en simpel komparativ analyse. Så for at bekræfte det øgede anvendelighed af det blanke loft, lad os angive følgende fakta:

 • Overflade rengøring er ekstremt enkel, hvilket ikke er tilfældet med et stof;
 • Glans på den bedste måde løser problemet med visuel ekspansion af rummet, hvilket er vigtigt for tæt bolig af et stort antal mennesker;
 • reflekterende loft stof gør rummet meget højere, loftet som det stiger;
 • på grund af glans, lækage og beskadigelse af genstande i køkkenet i tilfælde af en ulykke i opstrøms kommunikation er udelukket
 • som praksis viser, tjener blanke malerier i lang tid;
 • I katalogerne kan du finde mange muligheder for farve løsninger - til kræsne købere, der grundigt tænker over deres indretning, er dette et ubestrideligt plus.

Blå blanke loftsloft med original lysekrone

mørkt blankt strækloft med spotlights

beige blank skumplade og lysekrone

Funktioner blankt loft

Følgende mønstre eksisterer:

 • Mange mener, at glansen kun er hensigtsmæssig i interiøret, designet i højteknologisk stil eller andre ultramoderne stilarter. Faktisk er det muligt at passe sådan materiale ind i mange andre køkkener (for eksempel interessante landstiler og Provence);
 • blankt loft, lavet i mørke farver, godt kombineret kun med et rummeligt køkkenindretning.

hvidt blankt strækloft med spotlights

rødt blankt strækloft

hvidglanset to-niveau strækloft

Frostet loft

Fordelene ved frostet loft

Fremhæv de vigtigste fordele ved et matteret loft i køkkenet:

 • bare være i stand til at vælge den bedste mulighed for interiøret i enhver stil;
 • i køkkenet med frostet loft, hyggeligt og behageligt - brugerne synes det.

hvidt matloft i beige og sort køkkenindretning

hvidt frostet loft med lysekrone i det grå-hvide interiør i køkkenet

hvidt matte strækloft med originale kvadratlamper

Matte loft funktioner

I denne type lofter er ikke uden nuancer:

 • tilsyneladende er højden af ​​rummet visuelt reduceret;
 • hvis du vælger en ren hvid farve, ligner udseendet på lærredet en pænt pudset overflade;
 • Et matt loft, velvalgt i farve, vil supplere køkkenet i klassisk stil, dette interiør ser ud til at være så pænt som muligt.

hvid matt strækker to niveauer i loftet i køkkenets kontrasterende interiør

matt hvidt strækloft i harmoni med mørke køkkenmøbler

hvidt matstrækloft i det minimalistiske interiør i køkken-spisestuen

Så vi vil komme til en konklusion. Det er umuligt at give universel rådgivning, hvilken slags loft er bedre, hvilket er værre. Faktisk er dette problem løst individuelt. Hvert interiør er unikt, og dets detaljer er valgt ud fra krav fra lejere, rummets overordnede stil og egenskaber.

Vælge et hæftet loft til dit køkken

Køkkenet er et meget specifikt rum, hvor alting, herunder loftet, skal være fuldt gennemtænkt. I stigende grad anbefaler eksperter brugen af ​​stræklofter i køkkenet. Men før du køber dem, skal du finde ud af, hvilke stræklofter der er bedre i køkkenet.

Fordelene ved køkkenstræklofter

Køkkenet er et sted i huset, hvor der er høj luftfugtighed og høje temperaturer på samme tid. Under sådanne forhold er fordelene ved stræklofter over andre typer loftindretning absolut ubestridelige.

Karakteristik af stræklofter gør dem uundværlige til køkkenet:

 • miljøvenligt materiale;
 • brandmodstand
 • modtagelighed for svampe og mikroorganismer
 • let pleje
 • absorber ikke lugt;
 • antistatiske egenskaber;
 • lang levetid.

Ved hjælp af stræklofter kan du også skjule uregelmæssigheder i hjørner og kommunikation i køkkenet.

Før du køber alt, hvad du har brug for til køkkenloft, skal du overveje rummets egenskaber og egenskaber. Ikke altid egnet til køkkenmaterialet, godt bevist i stuen eller soveværelset.

Den moderne sortiment af teksturer og farver i strækstoffer vil tilfredsstille selv den mest krævende smag.

Alle stræklofter til køkkenet er opdelt i to grupper:

 1. Stretch PVC lofter;
 2. Strække stof lofter.

1. Stretch PVC lofter og deres typer

PVC canvases kan være af forskellige farver og har en anden tekstur. I dag kan du vælge et loftsloft i overensstemmelse med personlige præferencer, absolut for enhver type køkken, uanset indretningens stil.

Forskellige PVC lofter:

 1. Strek glansede lofter afspejler lyset og skaber en spejl effekt. De gør køkkenet lyst og udvider visuelt rummet. Og deres farvepalette har mere end 150 nuancer.
 2. Stretchmattens lofter diffunderer let lyset og skaber ikke blænding. Matt strækloft, der passer perfekt til ethvert køkkeninteriør.
 3. Stretch satinlofter ligner meget mat, men de afspejler lys, så køkkenet synes mere end det er. De passer perfekt ind i køkkenet. Helt glat overflade på lærredet og perlemorskinnet ser elegant og stilfuldt ud.
 4. Kunststræklofter. På loftet, PVC, kan du sætte et billede eller et foto for at skabe et eksklusivt interiør.
 5. Gennemsigtige lofter er almindeligt anvendt i køkkenet som en dekorativ finish. Gennemsigtighed i kombination med lampens korrekte placering giver dig mulighed for at skabe et meget naturligt diffust lys, livlig eller flerfarvet belysning i køkkenet.
 6. Suede stræklofter lægger vægt på varme og komfort. Derudover er de perfekt kombineret med dekorative belysning.
 7. Strekak "Starry Sky". Virkningen af ​​stellar twinkling opnås ved hjælp af fiberoptiske fibre, der bringes tæt på den ydre eller indre side af kluden.
 8. Metalliske lofter. Lofter med en sådan faktura har en unik granulær overflade med en metallisk effekt. De afspejler perfekt lyset og passer perfekt ind i designet af det trendy køkken.

2. Stof stretch lærred

Stoffet lofts lofter er også af høj kvalitet, de er miljøvenlige og holdbare, men bruges relativt i køkkener relativt sjældent, da de er ringere end nogle ydeevneegenskaber til at strække filmlofter.

De mest almindelige typer af køkkenstræklofter:

 • Glansede strækfilmlofter;
 • Satin eller matte PVC filmbaner.

Valget af stræklofter til køkkenet

Hvilke stræklofter er bedre til køkkenet? Strækloft - en god mulighed for at rette op på de vigtigste designfejl i køkkenet. Sådanne lofter er en reel frelse for små rum. Med dem er tilgængelige de mest uventede design ideer,

For eksempel tillader et loft med flere niveauer brugen af ​​ikke-standardformularer, såvel som tilrettelagt køkkenplads. Denne teknik indebærer en kombination af forskellige farver i køkkenet, som visuelt øger området.

Tekstil, farve og design af stræk køkkenet loft er også af stor betydning:

1. Stræk glat loft i køkkenet er det mest praktiske:

 • lettere at rengøre end kludbaseret stof;
 • øger visuelt rummet
 • øger visuelt loftet
 • adskiller sig i en række forskellige farver;
 • meget holdbar;
 • beskytter loftet mod lækage;

Tror ikke, at glatte lofter passer ikke kun til højteknologiske køkkener eller andre banebrydende stilarter. De understregede også med succes enkelheden i Provence og Country stil. Imidlertid ser mørke blanke lofter kun godt ud i et stort køkken.

2. Matte stræklofter i køkkenet passer til enhver form for interiør:

 • gøre køkkenet mere behageligt og hyggeligt;
 • visuelt reducere højden af ​​rummet
 • Hvidt matte loft ligner gips.

Matte lofter er fantastisk til et præsentabelt klassisk køkken.

Farver strækker lofter egnet til køkkenet

Nogle gange kan designeren kun gennem sin farve på loftet i køkkenet fuldt ud realisere sin ide.

Designere rådgiver:

 1. Et køkken med et højt loft ser meget mere behageligt ud, hvis det er kronet med et loft med varme eller mørke toner.
 2. Lyse nuancer af loftet, samt vægge, øger visuelt rummet.
 3. Interessant og spektakulært ser multi-farve hævet loft, der kontrasterer med væggene og gulvet. Men i små køkkener kan man blande flere lyse farver eller en stærk kontrast mellem dem visuelt reducere størrelsen af ​​et værelse.
 4. Det er muligt at dekorere og diversificere spændingstoftækket ved hjælp af forskellige tegninger, fotoudskrivning, maleri eller stylisering. Men jo mindre køkkenet er, desto mindre skal billedet være.
 5. I et lille køkken er det bedre at opgive eksperimenter med farve, idet man kun fokuserer på en farve, men spiller på nuancer og nuancer. Ellers vil dit lille køkken virke ret trange.

Glem ikke om den psykologiske virkning af en bestemt farve på mennesker. Den rigtige farve til dit stretchloft hjælper ikke kun med at skabe en hyggelig atmosfære og et harmonisk interiør, men forbedrer også ejernes trivsel.

I køkkenet, lyse farver af stræklofter:

 • øge appetitten
 • forbedre fordøjelsen;
 • juble op.

Rolige farver - slappe af og berolige.

 1. Hvidt strækloft understreger med fordel den mørke vægdekoration. Selvom hvid farve visuelt udvider rummet, bør den ikke bruges i overskud, for ikke at gøre køkkenet banalt.
 2. Sort farve i køkkenet bør påføres meget omhyggeligt, for ikke at forårsage en dyster og depressiv stemning. Et sådant strækloft er kun egnet til lyse værelser.
 3. Den røde farve, der bruges i køkkenets indretning, øger appetitten, da den har en stimulerende og stimulerende effekt. Men langvarig udsættelse for denne farve er trættende, så det anbefales ikke til stræklofter.
 4. Indigo farve på loftet i køkkenet giver et godartet humør, det roer godt, derfor er det perfekt til køkkener og stuer.
 5. Blå strækloft i køkkenet hjælper med at slappe af og hvile, men det medfører også døsighed og kan derfor påvirke værtens ydeevne.
 6. Lilac eller smaragd køkkenloft vækker livets energi hos mennesker, stimulerer kreativitet.
 7. Lysebrunt strækloft i køkkenet bruges sjældent, fordi det er forbundet med alderdom.


Det er umuligt at sige, hvilke stræklofter der bliver bedre til dit køkken. For hvert interiør er der en løsning. Hvis du ikke kan stoppe ved en bestemt type strækloft, kan højdepunktet i dit interiør være et kombineret strækloft, der består af både matte og glatte lærred.

Hvilket loft er bedre at lave i køkkenet

Køkkenet er et sted, hvor de ikke kun laver mad, men også tilbringer det meste af deres tid at tale med familie og venner over en kop te. Derfor er det så vigtigt at skabe ikke kun et behageligt interiør til madlavning og spisning af mad, men også en behagelig måde at være der. Derudover må vi ikke glemme, at der i dette rum er et aggressivt miljø, som består af forskellige slags dampe og som følge heraf rummets øgede fugtighed. Og for valg af efterbehandling materialer, især dem der anvendes i loftet, skal de relevante krav fremsættes.

Materiale krav

Materialer til afslutning af loftets store sortiment. Men ikke alle er velegnede til brug i køkkenet. Høj luftfugtighed, høje temperaturer, sod i køkkenet med en gaskomfur - alt dette påvirker loftet negativt som følge af at forkæle hele udseendet af køkkenet. For at undgå dette, skal du overveje følgende, når du vælger:

 • Vi vælger vandtætte materialer på køkkenloftet, med evnen til at vaske dem, fordi ifølge lovens fysik med varm luft fra komfuret stiger al forurening straks til loftet;
 • På grund af det faktum, at de ofte skal vaskes, er det bedre at vælge imod modstandsdygtige og slidstyrke materialer.
 • Som i ethvert andet rum skal loftet i køkkenet skjule alle uregelmæssigheder, hvis nogen;
 • Loftet skal se æstetisk glædeligt og passe ind i køkkenets overordnede stil.

Hvordan vælger man et strækloft til køkkenet

Er der et ophængt loft i køkkenet? Design, fotos og anbefalinger i denne artikel hjælper dig med at beslutte!

Du vil lære, hvilke materialer de er lavet af, hvilket udseende er mere praktisk til dette værelse, hvilke monteringer er mere pålidelige, og du vil også modtage ekspertrådgivning, hvilket vil være meget nyttigt, før du går på salonen.

Men først - her er en interessant kendsgerning.

Hvem kom op med lofter?

Stræklofter er blevet moderigtige relativt for nylig, og mange er simpelthen bange for at blive involveret i innovative teknologier, og foretrækker traditionel maleri til alle eksperimenter. Men forgæves! Korrekt siger: "Alt er nyt - godt glemt gammelt" og det nedhængte loft er en direkte bekræftelse på dette.

For eksempel i de gamle Egypten, Grækenland, Rom, Armenien omfattede rige mennesker lofter med silke og andre stoffer. Efterhånden har modeen gået til "nej", især fordi den var for dyr og kortvarig.

Og nu har det strakte lærred vendt tilbage igen, men ikke i form af en silkebeklædning, men i form af et moderne materiale, som ikke kun er smukt, men også ret praktisk. Og det er godt, at ikke kun de rige har råd til dem, men også almindelige mennesker!

Skal jeg gøre det i køkkenet?

Køkkenet er en slags værelse. Der er øget fugt, damp, varme, sod og lugte... Skal jeg lave et strækloft og hvor længe vil det vare med sådanne oprindelige data?

Med al den tilsyneladende upålidelighed, strække stof, især PVC, er det ret holdbart og behageligt. Desuden i køkkenet endnu mere end i andre værelser.

Dens største fordel er, at det vasker, og det betyder, at du ikke behøver at prune opblåste steder hvert år, hvilket helt sikkert vil danne sig ved brug af en gaskomfur.

Stræklofter fremstillet af PVC kan også gemme vægge og gulve i tilfælde af oversvømmelse! En sådan belægning som en plastpose indeholder en stor mængde fugt, som ikke mangler det i meget lang tid. Det er kun nødvendigt at ringe til mesteren, og han vil dræne vandet. Men for at fortælle sandheden skal lærredet udskiftes, da det ikke kan genoprettes efter en sådan strækning.

Han har flere fordele i forhold til de sædvanlige, men der er også ulemper. For at gøre det lettere for dig at sammenligne og veje alt dette, tilbyder vi et bord, hvor vi sammenligner deres egenskaber.

Så hvad er bedre: hængende loft eller almindelig malet:

Det vil sige, hvis du ikke har et sådant mål, og du vil fokusere på møbler eller tilbehør, og ikke på design af vægge og lofter, så kan du gøre det sædvanlige til maling.

Kun en multi-level struktur skabt ved hjælp af gips kan gøre et interessant malet loft, hvilket ikke er meget billigt.

Som du ser, for at komme fra et enkelt loft også fra en stræk, skal du investere mange penge og til sidst kommer det til at komme.

Den billigste løsning er at male og male den let. Og i alle henseender viser det sig, at det nedhængte loft er lettere og mere rentabelt at bygge, hvis du vil have noget originalt. Men ikke alt er så simpelt! Dette er en overfladisk og indledende sammenligning.

Meget afhænger af hvilken type stretch stof du vælger. Og det er værd at tale mere detaljeret.

Men det vigtigste, måske: Husk at strækloftet er bange for punktering og påvirkning. Naturligvis vil du ikke klatre på stigen og med vilje gennembore den, men den skøre champagnekork kan alvorligt forkæle stemningen, og du bliver nødt til at shell ud for restaureringen.

Typer af stretch lærred

Nu er der to typer loftbelægninger: stof og film. Og hver af dem har også sine fordele, ulemper og træk.

Film (PVC) - er lidt billigere end stof. Der er matte, blank, med et mønster.

De er nemme at vaske. Kun film kan holde fugt i tilfælde af oversvømmelse!

Men samtidig har de et plus og en minus: hvis du har fugtig og konstant høj fugtighed, er det bedre at nægte dem, da de helt "ikke trækker vejret", og det betyder, at svampen ikke er langt væk.

Stof - ser meget dyrt ud, passerer fugt, det er også nemt at passe på dem. Men farverne er lidt mindre og designmanøvreringen er lille. Multi-level konstruktion vil ikke bygge.

For at lette processen med at bestemme hvilket strækloft der er bedre at vælge til køkkenet, har vi udarbejdet en oversigtstabel. Det viser de vigtigste egenskaber, fordele og ulemper ved hver af disse to belægninger.

 • Mere overkommelige end klud
 • Lad ikke eller absorbere vand, fedt, kondensat helt
 • Kan installeres i rum med høj luftfugtighed
 • Et stort udvalg af farver, mønstre, teksturer
 • De kan implementeres både i simple former og i komplekse multi-level konstruktioner.
 • Evnen til at efterligne farvet glas, stjerneklar himmel, abstrakte former
 • Besidder øget styrke og tæthed
 • Ikke bange for temperaturændringer
 • Problemfri spænding
 • Stoffets elastik gør dem mere modstandsdygtige over for mindre mekaniske effekter (ridser, græsning osv.)
 • Se mere behagelig og mindre kunstig end film modstykker
 • Følsom over for temperaturændringer, især abrupt. Det anbefalede område er fra +1 til +40
 • Kræver at håndtere, skal du være meget forsigtig med dem
 • Når store spændvidder uden ledd ikke kan gøres
 • Se lidt unaturligt, især til glatte overflader.
 • Høj pris
 • Relativ begrænsning af farve løsninger
 • Kan absorbere fugt, fedt, støv
 • Efter flere år kan de miste deres tidligere farvemætning
 • Stoffet reagerer stærkt på ethvert forsøg på at tørre pletten eller snavs. En bunke fremstår, som under en vis belysningsvinkel kan være meget mærkbar.

Mat eller glans?

Efter at have kommet til salonen spørger kunderne ofte et spørgsmål om valg af tekstur: glans eller mat?

Det er op til dig at bestemme hvem kan lide det mere. I vores subjektive opfattelse ser den matte finish mere ædel og dyrere ud. Denne tekstur er velegnet til interiører i klassiske stilarter, såvel som til mellemstore og store køkkener.

Glans er lidt mere kompliceret. For det første påvirker det farvemætning. Det er en ting, når det er et giftigt orange skinnende loft, og det andet efterligner en spejloverflade eller bare hvid.

For det andet, jo lettere det blanke lærred, desto mindre vil refleksionen ses. For eksempel på en sort skinnende overflade vil du tydeligvis duplikere hele interiøret. Tro mig, dette er ikke alles smag. Beige eller blå, for eksempel, er en mere alsidig mulighed.

En ting er sikker: Hvis du vælger at glans, anbefales det at kombinere det med en mat overflade, f.eks. Ved at bruge et andet niveau af en anden tekstur.

Eller hvis der ikke er noget andet niveau, skal du helt sikkert gentage den glansede blænding et sted på væggen. Selvom du har skinnende møbler i køkkenet, som også afspejler overfladen, så vil kombinationen komme ud ganske flot.

Hvad angår plejen og forskellen mellem overfladerne, er glansen førende. Mattoverfladen er lidt groft, derfor evnen til at opsamle snavs i den for mere.

Dette gælder især for sod, der udsender gaskomfurer. Derfor, hvis du ikke har en elektrisk ovn, vil den glatte version blive mere praktisk.

Antal niveauer

Helt ærligt er det ikke den sidste bip af mode. Komplekse design er gode i alle caféer og underholdningskomplekser, og ikke i stuen.

De eneste designmuligheder, der tillader brug af to niveauer og ikke ser smagfuld på samme tid, dette er den såkaldte "stjerneklar himmel" og lofter med fotoudskrivning.

Anbefalingen om ikke at overbelaste lokalerne med unødvendig mangfoldighed er især relevant for små køkkener. Selv på 7-8 kvadratmeter vil multi-level figurer (også multi-farvede!) Ser for meget sjov ud. Og i Khrusjtjov ikke engang sjov, men trist.

Alt har brug for en foranstaltning, lad os sige. Hvor bedre at fokusere på køkken tilbehør: malerier, belysning, tekstiler.

Vi tilbyder dig et lille udvalg af designlofter, så du kan evaluere alt dette selv og konkludere:

Hvilken fastgørelsessystem at vælge?

Metoden her er ikke en, men fire. Og du skal helt sikkert forstå dem, fordi fremtidens brugervenlighed og holdbarheden af ​​belægningen afhænger af det.

Som det fremgår af ovenstående skema, er der fire fastgørelsesmetoder:

Hvis du ikke udtrykker dine ønsker til installatørerne efter typen af ​​vedhæftet fil, vil de højst sandsynligt vælge den mest komfortable og nemmeste måde for sig selv. Og det betyder slet ikke, at det også vil være til gavn for dig.

Vi vil ikke kede os og forklare på fingrene præcis, hvordan de "arbejder", alt er allerede synligt på billedet. Bedre vil vi fortælle dig, hvad fordele og ulemper ved disse metoder for dig, og hvad for herrerne.

 1. 1. Harpunmetoden er meget god for dig, da det indebærer nem demontering og genmontering i tilfælde af oversvømmelse.

Men herrene er ikke meget glad for ham, for i dette tilfælde har du brug for en præcis beregning, op til millimeteren, stor manuel fingerfærdighed og hastighed. Hvis der er en fejl under installation eller opskæring, skal de købe dig en ny og smide hele brigaden ud.

Og som du forstår, forsøger nonprofessionals at vride sig ud af denne metode på enhver mulig måde, vildlede dig og give resten af ​​metoderne til denne, som er den eneste, der er egnet til flere installationer. Se derfor omhyggeligt på billedet og vær opmærksom!

 • 2. Shtapikovy metode - drømmen om armløse herrer, på trods af at dette er den billigste måde.

  Men de har en manøvre og en kludreserve på 15-20 centimeter, som ikke er fastgjort direkte til profilen, men ved hjælp af spænding af perler på den indre sokkel. Disse lofter er ikke genstand for reparation.

 • 3. Kile-metoden er også meget elsket af ikke-professionelle. Der er ikke behov for nogen beregninger her, lærredet strækkes bogstaveligt "med øje", som til sidst kan føre til skæv og ujævn udseende. Og som i den tidligere metode - geninstallation efter oversvømmelsen er udelukket.

  Nogle vælger billigere metoder med vilje, for eksempel hvis de bor i en højhus, og de er ikke ligefrem truet med at blive oversvømmet. Men de glemmer en simpel ting: Udover vand er der også ledninger under loftet, hvor dit hus ville være. Og hvis der er lukning eller endda en slags problemer med elektrikeren, skal det med et strækloft sige farvel.

 • 4. "Clipso" -metoden er en dyr og god metode, der udelukkende er udviklet til stoflofter. Gælder ikke opvarmning, det er muligt at gentage installationen.

  Men vi anbefaler ikke at dvæle på det, hvis du ikke har særlige grunde til dette: for eksempel er det umuligt at opvarme et værelse med en hårtørrer (f.eks. Plastikvægge). Det er bedre at vælge en harpunmetode, det er billigere og ikke værre. Sandt nok skal mesteren være fagfolk.

 • Ud over de forskellige typer fastgørelser er de typer af profiler, som weben er monteret på, også forskellige. De er aluminium og plastik.

  Den første, selvfølgelig dyrere og bedre. Plastik er plastik, og det kan knække på et tidspunkt, trække hele strukturen med den. Eller snarere tværtimod! Spændingen i loftet er stærk nok, derfor har profilen en stor belastning, som aldrig svækker. Derfor må det være metallisk.

  Yderligere anbefalinger

  Følgende tips kan også hjælpe dig med at vælge stræklofter i køkkenet:

  • PVC-overflader, især glatte, passer bedst til køkkener designet i moderne stilarter, for eksempel højteknologiske. Stoffer kan se godt ud i klassiske interiører;
  • Ofte er det nødvendigt at tage sig af filmdug, men samtidig er de lettere at vaske end stof modstykker (læs mere om, hvordan man vasker stræklofter);
  • Sørg for at høre fabrikanten om de anbefalede strømegenskaber af belysningselementerne;
  • Tænk aldrig på, hvordan du retter dem selv og derved reducerer omkostningerne.

  Selv hvis du har en særlig hårtørrer eller en varmepistol, vil der ikke komme noget af det, da her, ud over det nødvendige udstyr, har du brug for dygtighed og erfaring! Forsøger at spare på dette er ikke det værd, det vil koste dig mere. Bare stol på os og udfør ikke eksperimenter, som så vil resultere i en betydelig mængde.

  Anbefalede producenter

  Vi har valgt en lille liste over velrenommerede producenter til dig, om hvilken først og fremmest folk taler godt.

  De oplysninger, vi tog fra netværket: fora og websteder af typen "spørgsmål og svar", hvor du altid kan se upartisk tilbagemelding fra levende besøgende.

  Disse er europæiske mærker, der ikke har mislykkedes og glæder kunderne i lang tid. Resten er på markedet - russiske kolleger og alle de "elskede" Kina.

  Så vores artikel om anbefalingen for at vælge et strækloft til køkkenet er afsluttet. Der er stadig meget information om dette, og vi lover at vi supplerer denne artikel.

  Og sammenfattende sammenligningen af ​​alle karakteristika, mener vi, at den mest egnede mulighed for køkkenet er PVC-overflader. Bare drik champagne der, tak.

  Hvilket strækloft er bedre egnet til køkkenmatte eller glans

  Stræklofter i moderne lejligheder bliver stadig mere almindelige. På grund af de omfattende dekorative egenskaber giver sådanne designs dig mulighed for at realisere mange af de mest ekstraordinære designideer. Både matte og glatte stoffer er lige så populære i interiør, hvilket er den bedste mulighed for stræklofter til køkkenet?

  Matt og blankt strækloft i køkkenets indre

  Stretch loft lavet af satin, ser blændende hvid på loftet

  Funktioner blankt loft

  Disse lærred vil koste mere end matte kolleger, men den høje pris kompenseres let af den omfattende palette af farver, der er til rådighed. Den glatte overflade gør visuelt loftet højere, hvilket gør det muligt at bruge lærredet i små og små værelser. I et lille køkken ser en sådan finish meget passende ud.

  Blankt stræk loft beige skygge gør rummet mere rummeligt

  På trods af at der er konkurrence mellem matte og blanke lofter, kan begge typer materialer kombineres med hinanden i samme rum. I øjeblikket kan du vælge en færdiglavet version af loftkonstruktionen med kombinerede malerier eller om muligt overveje selve loftets design.

  Zoning arbejdsområdet med et strækblankt loft

  På blanke lofter kan forskellige mønstre eller billedudskrivning ofte være til stede, men "stjerneklar himmel" ser mest imponerende ud. Dette design kan bruges i ethvert rum, for eksempel i køkkenet, kombineret med stuen.

  Fotoprint på overfladen af ​​strækloftet

  værdighed

  • Et hængende loft med spejlvendt overflade afspejler mere lys, hvilket gør det muligt at gøre interiøret mere lys og luftigt. På grund af brugen af ​​lyse farver i interiøret vil selv et lille køkken ikke se alt for besværligt og ubehageligt.
  • Det blanke lærred kan dekoreres med ethvert tilgængeligt middel - klistermærker, mønstre, tegninger mv. Billedernes mønstre og temaer afhænger kun af din fantasi.
  • Kompakte lamper eller lysdioder monteres let i loftet mellem panelet og loftet, der skinner gennem det. Ved at placere spotlights rundt om kanten af ​​køkkenet eller over bestemte områder kan du opnå en interessant dekorativ effekt.

  Design stræk blanket loft i køkkenet

  mangler

  • En af de væsentligste ulemper er bladets lille bredde på ca. 2 m. Når du er færdig med loftet i køkkenet og i et hvilket som helst andet rum, kan man ikke undvære sømme.
  • Mange, der besluttede sig for blanke stræklofter, er enige om, at svejsesømmene er en alvorlig ulempe, der ikke blot påvirker installationens kompleksitet, men også udseendet af loftstrukturen. Sømmene på spejloverfladen er meget synlige, hvorfor den overordnede opfattelse af integriteten af ​​interiøret kan brydes.
  • På glansen er de mindste pletter og defekter, som er særligt vigtige i køkkenforholdene.
  • Det er svært at bestemme skyggen af ​​lærredet, fordi glansen kan "opføre sig" anderledes afhængigt af belysningen, den sydlige eller den nordlige side osv.
  • Glatte lofter modstår ikke lave temperaturer, så de er ikke egnede til sommerhuse, som normalt ikke opvarmes om vinteren.

  Stretch blanke loft i to farver i køkkenets indre

  Matte loft funktioner

  Frostede overflader er lettere at rengøre end blanke, de er ikke så synlige pletter og snavs, og støv ophobes meget mindre, hvilket opnås ved antistatisk behandling. Uigennemsigtige klæder er billigere end blanke, forskellige fejl er næsten ikke synlige på dem - pletter eller ridser. Frostede lofter er alsidige, de ser godt ud i ethvert interiør og overlader ikke opmærksomheden.

  Matt strækker loftet i det hvide køkkens indre

  Uigennemsigtige lofter er ofte dekoreret med fotoudskrivning. Hvis det ønskes, kan ethvert mindeværdigt billede, billede eller ligesom billedet påføres lærredet. Madlofterne er mere hyggelige og varmere end glans, hvilket skaber en harmonisk og stille atmosfære i rummet.

  Børstet strækloft gør køkkenets indretning mere elegant

  værdighed

  • Neutralt udseende på grund af den rolige matoverfladen passer sådanne lofter godt ind i enhver indretningstilstand, specielt til forskellige klassiske designtendenser - et sådant loft vil appellere til konservative mennesker;
  • Belægningen falder ikke under ultraviolet stråling og afspejler ikke lys;
  • Primærfarver er rolige nok, så loftet ikke bliver træt, vil ikke distrahere opmærksomheden fra det indre og irriterende;
  • Strækloftets matoverflade ser varmere og mere behageligt ud i modsætning til den temmelig kolde glans;
  • Let omhu;
  • Sådanne lofter ser godt ud i både klassiske og moderne stilarter;
  • Lærredet har en tilstrækkelig bredde (op til 6 m), hvilket gør det muligt at aflevere sømme ved montering af konstruktionen.

  mangler

  • Ikke alle kan lide et for formel udseende;
  • Ved brug af uigennemsigtige stræklofter er det umuligt at installere hemmelige lamper;
  • Dårlig farvepalet sammenlignet med blankt lærred.

  Børstet strækloft i køkkenet

  De vigtigste forskelle mellem matte og blanke lofter

  De fleste af forskellene mellem matte og blanke stræklofter er lette at sende på grundlag af lister over fordele og ulemper ved hver type lærred. Der er dog flere faktorer, der er værd at være særlig opmærksomme, når man vælger et loft i køkkenet.

  Visuelle forskelle matte og blanke loft

  Forskelle i pleje

  Hvis vi sammenligner de to typer ophængte lofter, er det første, der rammer dig, forskellen i pleje, og denne faktor er vigtig i køkkenet. Mattelofter er det nemmeste at rengøre - Tør kun overfladen af ​​med en svamp med et rengøringsmiddel eller brug damp, hvis der er fedtpletter. Den matte klud er let at rengøre, og efter rengøring er der ingen pletter.

  Hvidt strækmatte loft med lys

  Glatte lærred er mere lunefuld. På trods af at de kan vaskes, skal det gøres meget omhyggeligt, fordi når ukorrekt rengøring er let at få grimme pletter.

  Glat to-niveau loft i køkkenet

  Det er vigtigt! Hvis du vil holde det blanke loft i perfekt stand, er det bedre at bruge rengøringsvirksomheder, der har det nødvendige faglige udstyr til rengøring af sådanne overflader under rengøring.

  Ofte produceres blanke malerier af relativt lille størrelse på grund af, hvad de skal dockes under installationen. På glans sømme er meget mærkbar, hvilket i høj grad reducerer loftets dekorative egenskaber. Imidlertid producerer moderne producenter lærred op til 5-6 meter bredt, så problemer med sammenføjning af lærred og søm tæt på blanke lofter er en ting fra fortiden.

  Multi-level blanke stretch lofter

  belysning

  Valget af typen lærred påvirker i høj grad kvaliteten af ​​belysningen i køkkenet og i andre rum. Glansende lærred kan produceres i en gennemskinnelig form, som giver dig mulighed for yderligere at bruge fluorescerende lamper eller LED-striber til at skabe smukke loftsstrukturer. Mattlofter kan ikke prale af sådan kvalitet. Den maksimale effekt af de indbyggede lamper må ikke overstige 35 watt.

  Indbygget belysning på strækloftet

  Temperaturforhold

  Som nævnt ovenfor tåler glatte stoffer ikke lave temperaturer, så de kan kun installeres i velopvarmede rum. Under madlavning i køkkenet er temperaturen normalt meget højere end i andre værelser, så der er ingen stor forskel på, hvilken slags loft der skal bruges.

  Stretch loft i satin køkken

  Design funktioner

  Matt eller blank overflade af loftet er valgt afhængigt af indretningens stil. Til fladtætte loftsstrukturer ser det blanke lærred mere imponerende ud, sådan et loft ser mere elegant ud. Glans passer perfekt til moderne, højteknologiske og andre moderne stilarter. Mattoverflader er bedre egnet til rustikke stilarter og klassiske interiører.

  Multi-level blanke stræklofter i det indre af et klassisk køkken

  Farvepalette

  Trods det faktum, at de blanke loftsfarvevalg er meget mere forskelligartede, beholder matte belægninger deres lysstyrke længere og falder ikke i sollys. Konstant blænding kan irritere øjnene og distrahere fra arbejde, mens matte overflader tværtimod absorberer lys.

  To-niveau satin stretch loft i det indre af køkken-stue

  Det er nogle gange svært at vælge et godt strækloft i køkkenet, men denne opgave er ikke så uopløselig. Det er svært at sige, hvilken type strækstof er bedre eller værre for et køkkenrum, alt afhænger af dine egne præferencer og rumparametre. Små lokaler vil kræve glatte overflader, mens i store køkkenmatteflader er mere hensigtsmæssige. Det er værd at huske på, at det er muligt at kombinere begge typer materiale, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke design i loftet.

  Varm kaffe farve med mælk i køkkenet

  Når man vælger stoffer, styres først og fremmest af listen over deres fordele og ulemper, og man må ikke glemme alternative efterbehandlingsmuligheder, hvis de to typer stræklofter ikke passer til en eller anden grund. Det moderne marked for efterbehandling materialer har et stort udvalg.

  Loft til køkkenet - hvilket er bedre?

  Køkken - et meget specielt sted i lejligheden, som har sit eget mikroklima. Sidstnævnte ændrer sig konstant (fra våd til varmt), hvilket betyder at loftet på dette rum skal have den rette modstand. Tidligere udviklinger og nye tekniske fund tilbyder en række køkkenloft muligheder. Hver af dem har sine fordele og ulemper.

  Loft til køkkenet - hvilket er bedre?

  renvaske

  Den mest traditionelle og budgetmulighed. Enkle værker udføres i nedenstående rækkefølge.

  Trin 1. Køkkenet så meget som muligt aflastes fra møblerne, og det resterende er godt pakket i en stærk plastikfilm.

  Trin 2. Loftet er gradvis på steder, fugtet med sæbevand.

  Trin 3. Fra de befugtede områder fjernes det gamle lag af whitewash successivt med en spatel.

  Trin 4. Det rensede plan vaskes helt af med en sæbeopløsning.

  Trin 5. Loftet er dækket med en vand suspension, der indeholder kridt, blåt og tømrer lim eller slagt kalk, salt og aluminium alun.

  Hvidvaskning af køkkenet

  Tabel nr. 1. Fordele og ulemper ved hvidvaskning af loftet.

  farve

  Omkostningerne ved vandbaseret maleri afhænger af prisen på forbrugsstoffer. Som det oftest er tilfældet, er det højkvalitetslag af de dyreste farvesammensætninger med silikone - de danner en vandgennemtrængelig film, der trækker i små uregelmæssigheder og gør det muligt at vaske med ikke-slibende produkter.

  Generelt er sekvensen af ​​værker som følger:

  • den gamle hvidvaskende eller eksfolierede vandbaserede belægning fjernes fuldstændigt;
  • overflade niveau

  Forbereder loftet for maleri

  Loft maleri proces

  Det er vigtigt! I dette tilfælde er det sidste lag af maling parallelt med hovedstrømmen af ​​lys fra vinduet i køkkenet.

  Tabel nr. 2. Fordele og ulemper ved at male loftet.

  Hvordan at hvide loftet?

  Detaljerede instruktioner kan findes her! Desuden vil du nok være interesseret i artiklen om, hvordan man maler loftet i lejligheden og hvordan man gør det.

  tapetsering

  Forholdsvis billig måde at indrette. Vaskbare (vinyl) tapeter af tæt tekstur passer bedst til køkkenet.

  At indsætte over loftet med dem, du har brug for:

  • rense overfladen, stop de eksisterende defekter og revner, og pryd det derefter
  • mærke op, så båndene af tapet er strengt parallelle med væggene;
  • Dækker limen og loftet og tapetet, støt båndet, nivellerer dem forsigtigt med en blød rulle.

  Tabel nr. 3. Fordele og ulemper ved at klæde loftet med tapet.

  Flise fra polyfoam (udvidet polystyren)

  Denne belægning hører til budget og hygiejniske muligheder. Den højeste kvalitet, pålidelig og holdbar, viser det sig med en god træning.

  Loftfliser fra polyfoam

  1. Overfladen rengøres til beton, behandles med et antiseptisk middel, der er dækket med en gennemtrængende primer, suget for at fjerne store uregelmæssigheder og derefter markeret.
  2. Flisen er limet med almindelig lim (oftest PVA) i overensstemmelse med den påførte mærkning.

  Stikker loftfliser fra lysekronen

  Tabel nr. 4. Fordele og ulemper ved at afslutte loftet med skumfliser.

  Hvordan limes fliser på loftet?

  I denne artikel finder du ikke kun trinvise instruktioner og nyttige tips, men også en komparativ analyse af mulige efterbehandling materialer. Det er vigtigt at komme til dette punkt med al mulig opmærksomhed, fordi flisen skal opfylde kravene fra ejeren og de eksterne egenskaber og egenskaber ved materialet.

  Plastpaneler

  Dette materiale er i det gennemsnitlige prisklasse. Den mest populære type er "vægpanel", dvs. lange strimler omkring 10 cm brede fra polyvinylchloridmateriale.

  Loft af plastpaneler til køkkenet

  Under installationen er minimal forberedelse færdig - gamle lag af tapet fjernes, fliser fjernes, smuldrende gips fjernes.

  1. Derefter langs linjen af ​​den fremtidige ramme er markeret (i en afstand af 5 cm fra den laveste vinkel, selvom tallet kan øges afhængigt af, hvor præcis pladsen mellem bunden og de nye lofter vil blive brugt).

  Loftslayout for fremtidige rammer

  Ca. plan for loftet af plastpaneler

  Trin af installation af loftet af plastpaneler

  Tabel nr. 5. Fordele og ulemper ved at afslutte loftet med plastpaneler.

  Racksystemer

  Denne type belægning er plast og aluminium. Den sidste mulighed er mere pålidelig, men samtidig dyrere. På grund af dets designfunktioner er den monteret med et større eller mindre mellemrum mellem lamellerne. For køkkenet er der udelukkende brug for kludfri installation. I handelsnetværket er racksystemerne fuldt udstyret med de nødvendige fastgørelsesdele.

  Installation finder sted i nedenstående rækkefølge.

  Trin 1. Mærkning påføres på væggene på stederne for fastgørelsen af ​​vinkellederprofilen.

  Trin 2. Monterede tværgående strimler, som fastgøres lameller. Her skal du også have suspensioner, som er fastgjort i loftet.

  Trin 3. Konsekvent, den ene efter den anden, er lamellerne installeret med åbninger til lyskilder forudindskåret på de nødvendige steder.

  Trin 4. Omkredsen er lavet med en komplet sokkel.

  Rack loftsinstallationsskema

  værdighed

  1. Designet skjuler defekter i loftets overflade, samt ledninger, så du kan varme køkkenet, isolere det fra støj ovenfra.
  2. Holdbarhed og nem pleje - lamellerne er nemme at rengøre, må ikke absorbere snavs.
  3. Brandsikkerhed (sædvanlig for aluminium).
  4. Aluminiumsplader akkumulerer ikke statisk elektricitet.
  5. Modstand mod høj luftfugtighed og temperaturændringer.
  6. Racksystemet er ret realistisk at samle uafhængigt - det sælges i modulære kits, der ligner en sæt designer.

  mangler

  1. Systemet kræver en ophængt struktur, der reducerer rummets højde.
  2. Du kan ikke hurtigt udskifte en skinne - du vil helt sikkert have brug for en delvis demontering af systemet.

  gips gipsplader

  Ophængt køkkenloft fra en fuldstændig budget fugtbestandig gips giver mulighed for kombineret konstruktion på flere niveauer med en række belysningsmuligheder og indretning. Forberedelse til en sådan finish er minimal - du skal bare fjerne smuldrende gips. Fortsæt derefter til installationen.

  Gipsplankloft i køkkenet

  Trin 1. Udfør markeringerne på væggene med fokus på det laveste punkt.

  Monteringsmaterialer med ophængt loft

  Trin 2. Styrprofilen (UD) er fastgjort på markeringen. På hele planet monteres monteringsprofilerne (CD) med monteringspladerne og dowel-neglene, der danner en ophængsramme.

  Trin 3. Gipsplader er fastgjort på den monterede ramme med skruer med en afstand mellem fastgørelsespunkter på højst 20 cm.

  Monter gipsvæggen på rammen

  Trin 4. Den kapperamme sættes i rækkefølge - først lukke sømmen fast, lim dem med et serpyanka tape, og sæt derefter igen sømmen og hele overfladen.

  Trin 5. Efter fuldstændig tørring er det hermetiske glatte loft malet eller indsat med tapet.

  Tabel nr. 6. Fordele og ulemper ved at afslutte loftpladerne GCR.

  Det bedste loft til køkkenet: 6 muligheder

  Begynder at udføre reparationer, mange undrer: hvilket loft er bedre for køkkenet? I det indre af ethvert rum skal alt være i harmoni - loftet, gulvet, væggene. Dette problem opstår ikke ved en tilfældighed, fordi køkkenet er et rum, hvor høj luftfugtighed, sod, dråber vand og fedt ikke sjældent dannes. For at undgå sådanne problemer tager det tid at vælge, vælg et materiale, der er modstandsdygtigt mod fugt, temperaturændringer og er let at rengøre.

  Valg af materiale

  Moderne byggematerialer, der er egnede til at afslutte loftet i køkkenet, findes i et stort udvalg: panel-, spændings- og lathrukturer. Du kan male loftet eller indsætte det med tapet.

  Den klassiske mulighed er et perfekt pudset loft og efterfølgende malet. Hvad er dens fordele? Resultatet er en glat og hvid overflade, der friske rummet og er altid praktisk, uanset smag og præference. Gips er et miljøvenligt materiale. Hvid farve udvider visuelt rummet, hvilket er gavnligt for et lille rum.

  Ulemperne ved gipset kan tilskrives procesens kompleksitet. For at opnå en jævn og glat overflade skal du sørge for omhyggelig justering og rengøring af loftet, hvilket tager lidt tid.

  Andre muligheder

  For at udføre en opgave, der ikke er let, kræver valg af materiale muligheder, som ikke påvirker rummets funktionalitet og æstetik negativt. Nogle af dem er:

  • suspenderet gipsplader loft;
  • plast paneler;
  • stræk loft
  • loftfliser
  • malet overflade;
  • tapetsering.

  Når man vælger en af ​​mulighederne, er det nødvendigt at overveje de positive og negative egenskaber. Glem ikke om rummets egenskaber.

  Gipsplankloft

  Der er forskellige ideer til at bruge denne overflade. Gips pap er et materiale, som du kan kvalitativt skjule alle uregelmæssigheder, samt skjule ingeniørkommunikation under den. Mange designere som disse ideer, der er mange løsninger. Mellem loftet og pladerne af gipsvæg for at placere de oprindelige indbyggede lamper, der visuelt øger de lodrette vægge, der pryder rummet.

  Der er mange varianter af monterede, multi-level designs. Men når du vælger dette materiale, skal du være opmærksom på dens egenskaber. Fugtbestandigt materiale kræves. Han vasker bedre, ændrer ikke farve, når der kommer fugt på det. En multi-level løsning, der passer til værelser med højt til loftet.

  Plastpaneler

  Hvis spørgsmålet er at bestemme, hvad der er bedre at lave et loft i et køkken med dårlig ventilation, så er det bedre ikke at finde en mulighed. Materialet kræver ikke meget tid til at rengøre, tolererer perfekt vådrensning. Installation af PVC-paneler er ikke svært, selv for en nybegynder. Hvis spørgsmålet er løst for begyndere, hvilket materiale der skal bruges i køkkenet, plastpaneler - dette er en god mulighed.

  Produceret fælles materiale i forskellige farver. Værelset kan arrangeres i enhver stil. Det er muligt at gøre opførelsen af ​​flere niveauer, hvis højden af ​​rummet tillader det. For et niveau vil der være tilstrækkeligt mellemrum på 7-10 centimeter.

  Hvis der træffes beslutning om at trimme hyldefladen med PVC-paneler, skal du vide, at det er bedre at erhverve et materiale, der er modstandsdygtigt over for forhøjede temperaturer. Råmaterialer skal ledsages af de nødvendige dokumenter, som bekræfter, at opvarmning er planlagt, og giftige gasser udledes ikke.

  Loft til maleri

  Til loftet er det bedre at købe maling af vasketypen. Algoritme til forberedelse til farvning:

  • udjævning af overfladen, rengøring af defekter;
  • alle uregelmæssigheder og revner skal fastgøres med en kitt;
  • finkornet sandpapir til at male den behandlede overflade;
  • påfør flere lag af primer med en malingsrulle;
  • male loftet med erhvervet maling.

  For at udsmykningen af ​​køkkenet ikke ødelægger de fremspringende gule pletter, skal den behandles med en alkydmattemaling før maling.

  Loftfliser

  Hvilket materiale er det letteste at montere? Loftfliser. At lægge polystyren skumplader kræver ikke et specielt værktøj, store færdigheder. For at afslutte loftet skal du have:

  • et sæt fliser;
  • målebånd;
  • skarp papirvarer kniv;
  • speciel lim.

  Under flisen kan du helt gemme mindre defekter, men hvis basen har store dråber, skal du gøre gipset. Det er bedre, hvis overfladen af ​​flisen vil blive lamineret. Ved alvorlig forurening kan enkelte fragmenter udskiftes, hvis det ikke er muligt at vaske eller male. Dette materiale er brandfarligt, absorberer fugt. Det er bedre at bruge i små køkkener, der er udstyret med et godt udstødningssystem.

  Ved anvendelse af et sådant materiale skal glødelamper placeres i en afstand på ca. 20 centimeter fra bunden.

  tapetsering

  Denne metode til at afslutte loftet har visse fordele i forhold til andre:

  • billigt materiale;
  • hvis der er mindre revner på overfladen, er de usynlige under tapetet;
  • Vandtæt materiale er let at vådt rengøre;
  • specielle tapet kan klare op til 10 farver, hvilket gør det muligt at legitimere forskellige design ideer;
  • farve, tekstur, tegning - alt dette har et stort udvalg;
  • arbejde sker hurtigt.

  At gøre lokalet hyggeligt med tapet er ikke svært, og det prædesignede loftdesign i køkkenet hjælper med at bringe ideer til liv.

  Det er vigtigt! Når du køber lim, skal du være opmærksom på den type tapet, for at vælge den mest egnede. Dette vil have en positiv indflydelse på klæbemidlets kvalitet.

  Strekak

  Denne type finish er meget populær. Ved at vurdere hvilke lofter der bedst bruges til køkkenet, vælger mange denne mulighed. Dette design har evnen til at løse flere problemer på én gang:

  • perfekt masker uregelmæssigheder, overfladefejl;
  • ingen grund til at forberede basen til installation ideelt;
  • bag en film vil forskellige kommunikationer forsvinde;
  • materiale er ikke krævende at forlade
  • fugt modstand;
  • lang driftsperiode
  • præsentabelt udseende;
  • muligheden for at legitimere en række design ideer;
  • Materialet modstår store mængder vand.

  Der er flere muligheder for at installere et strækloft. Man kræver ikke særligt udstyr og kan gøres selvstændigt.