Hvilke lofter skal laves i lejligheden - råd fra erfarne bygherrer

Overhaling rejser altid spørgsmålet om hvilke lofter der er bedre i en lejlighed. Vi laver et kort overblik over de vigtigste typer af belægninger, vi vil bestemme deres ulemper og fordele. Vælg den der passer dig bedst i pris, kvalitet og udseende.

Fordele og ulemper ved forskellige lofter

spænding

Det er et lærred, der er fastgjort på en plast- eller aluminiumsprofil og ligger under hovedloftet. Hvis der ikke er noget ønske om at niveauere, skal du prale og male loftet, skjule fejlene under PVC-folien eller under stoffet. Samtidig betragtes en sømløs stofbelægning mere holdbar end et PVC-stof. Før installationen skal alle revner forsegles med tætningsmiddel. En prototype af moderne spændingsstrukturer kan betragtes som loftet, der er draget med stof i det antikke Grækenland.

 • Modstår nemt oversvømmelser fra toppen af ​​naboerne, hvilket betyder at du ikke kan bekymre dig om, at tapetet, møblerne og selve loftet vil blive forringet.
 • Brandsikkert, miljøvenligt, falder ikke fra sollys.
 • Vedligeholder en belastning på 100 kg / m2. Kan skjule ledninger, rør, bjælker.
 • Et rigt udvalg af farver og teksturer (ruskind, glans, satin, mat). På PVC-film kan du anvende et hvilket som helst mønster (fotoudskrivning). Hvis det ønskes, kan et sådant loft laves på flere niveauer (for eksempel i form af et buet hvælving).
 • Tekstilversionen kræver ikke en individuel pasform, har ikke en søm, rullens bredde er op til 5 m, længden er i overensstemmelse med dit ønske. Tar kun 2 cm rumhøjde. Det "skyhøje" loft, der har baggrundsbelysning omkring omkredsen, ser imponerende ud.
 • Installationshastighed. Installer loftet på medium kompleksitet kan være en halv dag. Duken er spændt, før du reparerer væggene, men efter alt støvsugning og efter elektrisk installation.
 • Garanti - 10 år.
 • Ved svejsning af PVC-striber på dem forbliver der en søm, der kan mærkes på spejletæpper med et stort område.
 • Må ikke modstå negative temperaturer.
 • Armaturer i strækloftet er begrænset i kraft. Glødelamper - 50 W, halogen - 35 watt. Ellers vil loftet overophedes, strækkes og sænkes.
 • Høj pris (fra 35 $ 1 m2) og muligheden for skade med et skarpt skæreobjekt.

Stretchloft kan have en anden tekstur. Glansoverfladen er interessant for sin spejl effekt, hvilket gør loftet "højere". Matte tekstur giver ikke refleksioner, har en dyb farvemætning, er en universel mulighed for et rum af enhver stil. Et satinloft virker perlehvid på grund af dets glatte topografi og gode reflekterende egenskaber.

Gipsplader (gipsplader)

Byggematerialet af to lag karton med gipspasta indeni hedder gipsplader. På de træ- eller metalprofiler, der skaber skeletet af strukturen, skal du lægge og fixe plader af gipsvæg. Glasuld, som er placeret inde, tjener som lydisolator. Dette loft er en slags suspenderet.

 • Giver dig mulighed for at realisere enhver designidee og skabe et loft for enhver konfiguration og størrelse, herunder en multi-level relief.
 • Evne til at installere halogenlamper.
 • Holdbarhed og pålidelighed. Stærk og samtidig let design.
 • Hvis det ønskes, kan et sådant loft blive malet.
 • Udsender ikke skadelige kemikalier.
 • Besidder brandbekæmpelsesegenskaber på grund af lag af luft og specielle fyldstoffer.
 • Hvis designet er monteret i køkkenet, skal du købe en elektrisk hætte. Ellers vil damp og sod forurene overfladen, og loftet skal males hvert år.
 • Det er umuligt at vaske gulvbelægningen fra gipsplade samt at bruge det i våde rum, det vil sige, at denne mulighed ikke er egnet til badeværelset.
 • Vandholdningen er 50 l / m2 (mindre end spændingen). Efter oversvømmelse mister gipset udseende og kræver udskiftning (rammen forbliver den samme).
 • Det anbefales at bruge med en rumhøjde på 3 m. Designet "spiser" pladsen 5-20 cm, afhængigt af dens form.
 • Kvalitativt udføre installationen på egen hånd er problematisk, du skal ringe til mastrene, hvilket øger udgifterne til reparationen.

Plastpaneler (PVC)

Dette er et moderne efterbehandling materiale, det er blankt eller tekstureret med en bredde på 25 til 40 cm og en række farver (herunder tegninger).

Når du køber, skal du vælge paneler med et stort antal stivere - de er stærkere og stærkere. Kontroller panelerne for fleksibilitet og find ud af om de er let forbundet til hinanden (leddene skal være fine). Ved en lille kompression bør der ikke forekomme revner på overfladen af ​​materialet. Hvis dit virkelige loft er fladt, kan panelerne limes med "flydende negle", men oftest lægges de på en ramme lavet af metal eller træ.

Siding - en type PVC eller træ trim. Det var oprindeligt beregnet til udvendige overflader og har derfor højere styrkeegenskaber.

 • Loftets materiale tændes ikke, påvirkes ikke af svampen, udsender ikke toksiner. Derfor kan denne type finish anvendes i badeværelser og i badeværelser.
 • Fades ikke under virkningen af ​​sol og kunstigt lys, belægningen kan vaskes med vaskemidler.
 • Hvis det er nødvendigt at zonere et værelse (for eksempel et køkken), lægning med sidespor vil hjælpe med at skelne arbejdsområdet fra spisepladsen.
 • Over kassen kan lede ledninger, ventilation og kloakrør. Desuden vil adgang til kommunikation være tilgængelig, fordi flisen nemt kan skilles ad.
 • Den relativt lave pris for materialet (ca. 2-6 $ pr. 1 m 2).
 • Let installation, hvilket betyder, at et sådant loft kan lægges på egen hånd og gemme på guiden.

Manglen på PVC-paneler:

 • Skrøbelighed. Kræver omhyggelig håndtering under arbejdet. En utilsigtet mindre slag med et værktøj kan efterlade et mærke.

Bleget eller malet

Øko-venligt og åndbart loft. Med overholdelse af teknologi kan du opnå en glat, pæn, hvid overflade. Ingen særlige færdigheder kræves. Før hvidvaskning foretages vask, udjævning og priming. Maling vandbaseret maling - en god, lav budget måde at opdatere loftet på.

Vigtige punkter

 • Ideelt oprettes et projektrumsprojekt, inden arbejdet påbegyndes. I dette tilfælde kan du garantere at loftet vil være i harmoni med væggene, gulvet, møblerne. På internettet kan du downloade et færdigt udkast til tegning af et hævet loft.
 • Bestem for hvilket rum du vælger efterbehandling materiale. For stuer er den vigtigste betingelse miljøvenlighed (bede om kvalitetscertifikater fra sælgeren). Til loftet på badeværelset og køkkenet er der yderligere krav: fugtmodstand, god præstation.
 • Uanset hvad du vil lave et loft i lejligheden, skal du tænke på belysning. Lys er vigtigt ikke kun fra det funktionelle synspunkt, det er et vigtigt element i indretningen, skaber den rigtige atmosfære, fokuserer opmærksomheden på bestemte dele af rummet. For at skitsere, hvor lysene skal placeres, skal du selv inden du installerer loftet.

Vi konkluderer, at den ideelle mulighed for et opholdsstue eller soveværelse er et ophængt loft eller gipsplader. PVC paneler vil være passende i gangen, bad og toilet. Siding skal anvendes på balkonen. Maleri eller hvidvaskning er populært som billigere efterbehandling.

Hvilket loft er bedre at gøre i lejligheden - et overblik over muligheder, valg af løsning

Spørgsmålet om at vælge den rette mulighed for at afslutte loftet i en lejlighed med tiden bliver vanskeligere. Det handler om udseendet af nye efterbehandling materialer og teknologiske løsninger, der er meget vanskelige at sammenligne direkte. Der er dog flere fælles muligheder, hvis anvendelse i de fleste tilfælde vil være berettiget. Om hvad loftet er bedre at gøre i lejligheden, og vil blive diskuteret i denne artikel.

Rumklassificering og loftkrav

Værelserne i lejligheden klassificeres normalt efter funktionalitetsgrundlaget, afhængigt af hvad følgende grupper kan skelnes mellem:

 1. Boligarealer Denne gruppe omfatter primært soveværelser og stuer. I disse rum er der normalt et forholdsvis højt fugtighedsniveau og en minimal grad af forurening. De forsøger at gøre loftet i boligområder ekstremt rolige og komfortable, helst med belysning eller spotlights.
 2. Køkkener og badeværelser (både separat og kombineret). Disse værelser er kendetegnet ved kraftige fugtighedsdråber og betydelige loftforurening - i køkkenet bliver det til sidst dækket af et lag af fedt og sod, og husholdningskemikalier og fugt kommer ind i badeværelserne. Det anbefales at lave loftet i en attraktiv stil, men i disse tilfælde er det af største vigtighed at have minimal hygroskopicitet og muligheden for vådrensning.
 3. Tekniske værelser. Sådanne værelser kræver ikke et attraktivt loft, da de hovedsagelig er designet til funktionalitet. Høj ydeevne er heller ikke særlig vigtig, medmindre formålet med rummet ikke pålægger individuelle krav.

Det er netop på grund af de forskellige formål i de enkelte lokaler, at man ikke sikkert kan sige, hvilke lofter der bedst laves i en lejlighed - egnede valg skal vælges individuelt.

Valg af materialer til lejligheden

Materialer til afslutning af loftet vælges i overensstemmelse med hvert rums funktionelle formål. Når du vælger, skal du naturligvis tage højde for flere parametre, lige fra selve materialets tekniske egenskaber og slutte med ejerens ønsker til den type fremtidige design. For at vide, hvordan man laver lofter i lejligheden, skal man gøre sig bekendt med de anvendte materialer.

Stue materialer

I små soveværelser af træ private huse er det bedst at bruge trælofter. De er normalt samlet fra clapboard, som er fastgjort til kassen. Til fordel for træet siger god præstation og gode eksterne data. Derudover udsender træet en temmelig behagelig lugt, og med det frigives forskellige stoffer, som har en positiv effekt på menneskekroppen. Men hvis du tænker på hvilke lofter at vælge en lejlighed, er det bedre at være opmærksom på andre muligheder.

Også for stuer eller studios har deres egne løsninger. En af de mest bekvemme og billige muligheder vil være et gipsloft monteret på en metalprofilramme. Dette design forkaster ikke blot alle de fejl i bundbunden, men giver dig også mulighed for at montere loftet på enhver konfiguration - for eksempel et multi-niveau, som er indlejret kommunikation og belysning.

Men hvis højden af ​​loftet i lokalet er for lavt, vil det bedste svar på spørgsmålet om hvilket loft at gøre i lejligheden være stræklofter. For eksempel, i Khrusjtjov er standardloftens højde 2,5 meter - og det er for lidt til et behageligt ophold. Eventuelle suspenderede strukturer vil "spise op" mindst 5 cm ledig plads, og denne reduktion kan være kritisk. Stræklofter er monteret i en mindste afstand fra loftet, så for sådanne situationer er de mest gavnlige.

Efter at have besluttet, hvad lofter er lavet i lejligheden, og vælger stræklofter, skal du også bestemme på hvilket materiale de vil blive lavet. Der er to muligheder - PVC film og stof, og begge præsenterede materialer har ganske forskellige egenskaber og bruges i helt forskellige situationer.

For at finde ud af, hvilke stræklofter bedst udføres i en lejlighed, er det værd at overveje de vigtigste forskelle mellem de materialer, der kan beskrives som følger:

 1. Stoflofter adskiller sig hovedsageligt fra filmlofter med højere mekanisk styrke. Det er meget nemt at beskadige filmen selv med en mindre indvirkning, og det vil være meget svært at genoprette det.
 2. Glatte lofter har højere dekorative egenskaber. Desuden har de fleste filmmaterialer tendens til delvis at reflektere lys, hvorfor rummet er visuelt udvidet. Matt eller satin stof lofter kan ikke prale af en sådan effekt.

Hvis rummets dimensioner ikke tillader at reducere dets højde overhovedet, er den eneste mulige mulighed for at afslutte loftet gips (kitt vil være nok til at fjerne mindre fejl i loftet). Selvfølgelig er det i dette tilfælde ikke nødvendigt at drømme om loftets høje dekorative egenskaber, men højden af ​​rummet vil næppe mindske.

Der er en række andre muligheder, men de passer ikke ind i boligkvarteret, og der er flere grunde til dette:

 • Rack hængende strukturer og modulære systemer reducerer visuelt rummet og er mere velegnede til kontorlokaler end til boliger;
 • Flise fra polyfoam eller polystyren er ret simpelt, men moralsk forældet materiale, som ekstremt ikke anbefales at blive brugt i mere eller mindre moderne stilarter;
 • Baggrunde bliver også gradvist ude af brug, i hvert fald i forhold til lofter - denne løsning ser tvivlsomt ud;
 • Loftsglaskonstruktioner anbefales at undgås på grund af deres skrøbelighed - hvis glasset der ligger over hovedet af mennesker bryder, kan dette føre til meget ubehagelige konsekvenser.

For ikke at forveksle med valget, skal du på forhånd forstå, hvilke lofter der laves i forskellige rum.

Materialer til badeværelser og køkkener

En af de mest hensigtsmæssige muligheder for badeværelser, badeværelser og køkkener er et ophængt loft. Materialet i lærredet diskuteres ikke engang - det kan kun være en vinylfilm, der let kan anvendes til vådrensning ved hjælp af husholdningsvaskemidler (undtagen dem, der indeholder slibemidler). For denne lejlighed er denne mulighed også relevant på grund af muligheden for oversvømmelse - filmlofter tager en betydelig mængde vand, som derefter simpelthen kan drænes.

En anden mulighed - loftslofter lavet af plastpaneler. I forhold til den pågældende gruppe af lokaler er spørgsmålet om, hvilket er bedre - et ophængt loft eller paneler, tilsyneladende indlysende. For at vaske panelerne er meget nemmere end filmens strækloft, og styrkeegenskaberne er højere. Plastpaneler modstår lyseffekter uden problemer og deformeres kun under virkelig alvorlige stødbelastninger.

En god mulighed ville være gipsplade falske lofter. Selvfølgelig vil deres installation reducere rummets rum, men rammen kan bruges til lægning af kommunikation - ofte i gipsloftet er ventilationskanaler og elektriske ledninger lagret, hvorigennem eventuelle belysningsenheder kan tilsluttes.

I det ekstreme tilfælde (hvis lofthøjden er mindre end 2,4 m) er det muligt at gipset blot gipset - som allerede nævnt ovenfor, finder denne finish slet ikke sted. Selvfølgelig med gips og med gips er der et fornuftigt spørgsmål om muligheden for at vaske dem - de interagerer jo ikke godt med vand.

Dette problem har en løsning - alt, hvad der er nødvendigt, er at dække overfladen med en passende maling. En universel mulighed er vanddispersionsmaling, som helt modstår gentagen vådrensning. Desuden udgør malingen efter coating et monolitisk og tilstrækkeligt holdbart lag, der modstår slid og endog mindre mekanisk stress ganske godt.

Hvilket loft er bedre at gøre i tekniske rum

Med tekniske rum er alt ret simpelt - der kan ikke være et stort antal løsninger. Overlapningen har normalt ingen efterbehandling andet end hvid maling. Sømmene i loftet lukkes med et forstærkende net, som efterfølgende sættes i, så strukturen ikke knækker.

Den traditionelle mulighed for at afslutte loftet i det tekniske rum er kalk. Ud over lave omkostninger har dette materiale gode antiseptiske egenskaber, som følge af, at luften i rummet er renset. Du kan dog vælge en dyrere mulighed - akryl-, latex- og silikatmalinger er altid i brug.

Loftsafslutninger

Lofter behandles forskelligt, med den mest mærkbare forskel er brugen af ​​forskellige materialer. For ikke at støde på problemer i forbindelse med arbejdet, skal du vælge det optimale materiale, der er egnet til specifikke forhold, og at studere teknologien til loftbehandling ved brug af dette materiale. Så vil vi diskutere de mest populære muligheder.

Trævægspanel

Teknologisk installation af loftet af trævægspanel består af følgende trin:

 • Montering af loftet på vægpanelet skal du starte med samlingen af ​​batten. Det optimale trin mellem delens del er ca. 70 cm. De skal fastgøres vinkelret på vægpanelets fremtidige placering. Du kan bruge stænger med en sektion på 40x40 mm eller metalprofiler til gipspladens lofter som elementer af batten.
 • Profiler er fastgjort til bundbunden ved hjælp af suspensioner. Disse elementer, udover at fastgøre profiler, giver dig mulighed for at justere højden af ​​de enkelte dele af kassen, hvis trækloftet har mærkbare uregelmæssigheder. Hvis den høje overlapning er ubetydelig, kan kassen fastgøres direkte til den ved hjælp af dowels-skruer og foringer.
 • Den første plade er installeret, så rillen er placeret på væggen. Skruer eller stumme negle er egnede som fastgørelsesanordninger. Sidstnævnte er relevant, hvis kassen er lavet af stænger - stump søm splitter ikke træ, hvilket hjælper med at beskytte materialet mod skader.
 • Ved væggen er vægpanelet fastgjort med skruer eller negle med et minimum indryk fra væggen. I fremtiden vil foden blive forklædt med en sokkel. Den anden kant af pladen er fastgjort til den næste ved at forbinde tornsporet. Du kan også bruge galvaniserede klemmer, som presser spidsen til kassen og går ind i sporet af det efterfølgende bord.
 • Det sidste bord i rækken skal skæres til bredden og fastgøres i en mindste afstand fra væggen. Alle fastgørelsesanordninger vil i sidste ende blive lukket med en træpose, der er monteret på væskepik eller silikoneforsegling. Til pålidelighed skal det fastgøres til vægpanelet med negle uden hætter, ved hjælp af en doboynik, der beskytter baguetten mod utilsigtet skade.
 • Adskilte plader, der er splejset i længden, skal lukkes med lameller. Det er bedst at afhente produkter med en tykkelse på 1 cm og en bredde på ca. 3-4 cm. Montering af sådanne stativer udføres ved hjælp af samme teknologi som installation af baguetter.

gips gipsplader

Det suspenderede gipsplankloft vil kræve metalprofiler CD, UD, såvel som direkte suspensioner - dvs. det samme kit, der blev brugt i installationen af ​​opførelse af foring. En ramme vil blive samlet fra disse dele til efterfølgende gipsplader plating.

Teknologien til montering af et simpelt gipsloft er som følger:

 1. Det nederste niveau af den fremtidige ramme er markeret på væggene ved hjælp af et niveau. I overensstemmelse med markeringerne fastgøres profilprofiler hver halve meter ved hjælp af en skrue.
 2. Derefter skal du markere overlapningen for de tværgående profiler. Ved mærkning er det nødvendigt at tage højde for, at bredden af ​​et standardark på gipsvæg er nøjagtigt 120 cm. Hvis afstanden mellem akserne er 60 cm, falder sømene på profilens midterlinie - markeringen skal afspejle dette øjeblik.
 3. På samme mærker, der er lavet i trin på 60 cm, er der fastgjort suspensioner på bundloftet. Derefter indsættes de tværgående profiler i styrene og presses mod de nedre kanter af bøjlerne, som kan bøjes. Hvis der er behov for at dyrke flere profiler langs længden, så skal du bruge "krabber".
 4. Over kasserne fra den ene vej til den anden bliver træk eller tråde trukket, som du skal navigere i fremtiden, så alle elementene i batten er strengt niveau.
 5. Suspensionernes kanter er bøjet tilbage, og de tværgående profiler, som de tidligere har tilbageholdt, reduceres til niveauet af ledninger. Derefter skal de bøjede kanter skrues til profilens sidevægge ved hjælp af selvdrejende skruer, og de resterende frie dele af suspensionerne er bøjet opad.

Som regel anvendes gipspladerplader med en tykkelse på 9 mm. Det er ikke nemt at montere dem alene, så du bør invitere en assistent til dette job. Ark er fastgjort til rammen med specielle skruer, der snoet hver 15-20 cm langs alle profiler. Skruerne skal snoet, så de går dybt ind i pladen med ca. 1 mm. Mindst 2 cm inderside fra kanten af ​​arket.

Når alle plader af gipsvæg er monteret, skal du lukke sømene mellem dem med et glasfibernet. I fremtiden skal sømme og hætter af selvlukkende skruer være plasteret med to eller tre lag gipsmørtel. Afslutningen af ​​arbejdet vil blive slibning og priming loftet, hvorefter du kan gøre maling af gipsvæggen konstruktion.

At lave et loft på flere niveauer i stedet for det sædvanlige, kan du bruge en af ​​følgende løsninger:

 • Direkte suspensioner kan kombineres med justerbare, så det er muligt manuelt at bestemme installationshøjden på de enkelte dele af batten.
 • For at skabe en stiv struktur mellem kassen og overlapningen, kan du bruge profilerne CW;
 • Hvis det er nødvendigt, kan du kombinere et hængende gipsplankloft med almindeligt gips - derfor opnås en minimumsreduktion i lofthøjden.

Stræklofter

Lofter med stræk lærred er monteret i henhold til følgende algoritme:

 1. Den første ting at installere er baguette. Den er installeret omkring rummets omkreds med den mindst mulige afstand fra loftet. Det skal fastgøres ikke mindre end hver 25 cm. Den mest populære indstilling er harpunprofiler, som sikkert holder en hårdgravet lærred indsat i rillen.
 2. Værelset opvarmer op til 70 grader med en varmepistol. Det opvarmede lærred spændes, og dets kanter indsættes i sporene på den monterede baguette. Det resterende hul i fremtiden er lukket med basisplader. Ved brug af plader af plast og polyurethan kan der være et lille hul i designet, som kan bruges til at dekorere en skjult LED-baggrundsbelysning.

Inden du laver en mulighed i lejlighedsloftet, hvor spændingsmaterialet kombineres med en gipspladekonstruktion på flere niveauer, skal rammen af ​​sidstnævnte styrkes med hack. Dette behov stammer fra det faktum, at nettet efter køling strækker sig tungt og kan føre til en krænkelse af rammens integritet.

gips

Mørtel til gips og kitt er nu skabt på basis af gips med tilsætning af forskellige stoffer. Forskellen mellem ren gips og opløsninger ligger først og fremmest i hærdetiden - kittet hærder i omkring en halv time, mens ren gips varer i 5 minutter for fuldt ud at forstå.

Afslutning af loftet med gips komposition begynder med rengøring af gulvet. Det har normalt et lag af cementgips og hvidvask. Det er nemmest at rense den sidste med en hård metal spatel. For at fjerne gipset er det nødvendigt at afvise det med en hammer inden arbejde, og først derefter at rense det. Det er tilrådeligt at fugte gulvet til den gamle slut korrekt gennemblødt - fjerne det på grund af dette en hel del lettere, og støvet i processen vil ikke blive frigivet.

Efter rengøring er bunden af ​​loftet behandlet med primer-primer sammensætning baseret på akryl. Denne sammensætning øger styrken af ​​overlapningen og forbedrer klæbningen til målingen, fordi de mindste partikler limes til overfladen og danner en grov overflade.

Hvis gipset bliver brugt som det eneste materiale til afslutning af loftet, skal loftet styrkes. Den mest pålidelige og bekvemme mulighed for dette er glasfiber med 2 mm celler. Garnet limes direkte til gipset og presses ind i det med en spatel.

Alle gipsmørteler spredes simpelthen over loftets overflade. Det er nemmest at gipe loftet med en almindelig rektangulær spatel. En standard metal spatel med en bredde på mere end 30 cm er bedst til tømning - løsningen falder til sidst på loftets overflade i et jævnt lag.

I tilfælde af at loftet har alvorlige uregelmæssigheder, anbefales det at bruge beacons til gips. Fyrtårnets yderste profiler er justeret i overensstemmelse med niveauet og de mellemliggende - langs linjerne strækket mellem de yderste bakker. Fastgørelse er nemmest at udføre med gips - det griber meget hurtigere end andre materialer.

Afstanden mellem fyrene vælges vilkårligt, men den skal være mindre end længden af ​​den regel, der anvendes til dekoration. Et lag af gips sættes på loftet, hvorefter overskuddet fjernes af reglen. Gipset fjernet på denne måde kan bruges til videre arbejde.

Suspenderede paneler

I modsætning til nogle tidligere indstillinger stiller panelets ophængte loft praktisk taget ikke krav på masterens færdigheder, dvs. ret simpelt at installere. Hovedstrukturen i dette tilfælde er en ramme, der ligner den, der kræves til installation af et gipsloft. Den eneste forskel er, at skridtet mellem loftsprofilerne skal reduceres til 40-50 cm, så de monterede paneler ikke suger.

For at fastgøre panelerne anvendes metal skruer og en skruetrækker. Panelet placeret direkte ved siden af ​​væggen, skal du fastgøres med et minimum indrykning gennem - montering i slutningen vil stadig lukke bordet. Ved hjælp af skumplaster er det bedst at bruge akrylkittet - det holder disse produkter godt på plads. Desuden kan denne sammensætning fylde afstanden mellem væggen og soklen.

Fjernelse af potentielle problemer

At vide, hvilke lofter der bedst gøres i en lejlighed, er kun halvdelen af ​​det, du virkelig har brug for at vide. Der er en række problemer, der kan opstå under driften af ​​loftet. Selvfølgelig skal du gøre noget med dem - ikke alene ødelægger fejlene hele rummet, men de kan også føre til yderligere ødelæggelse af strukturen.

Hvis den trimme, der dækkede sømmen mellem gulvpladerne, er faldet fra loftet, skal dette problem løses som følger:

 • Hvidvask og gips nær det beskadigede område skal rengøres;
 • Efter at hele overfladen af ​​loftet er behandlet med akrylprimer;
 • Defekten er dækket af gipsstikket og forstærket med et glasnet;
 • Derefter er området grundet til udjævning;
 • Det sidste stadium - ommålingen af ​​hele loftet.

I tilfælde af at konstruktionen af ​​ophængte plastpaneler har sænket, skal følgende foranstaltninger træffes:

 • Først skal du fjerne baguetten og panelet;
 • Yderligere tværgående profiler er fastgjort til den gamle kasse, som kompenserer for manglen på stigning, hvilket er årsagen til sagging;
 • Panelerne geninstalleres og fastgøres til alle profiler.

For at fjerne fejl i gipspladens lofter skal du bruge denne teknik:

 • En plaster skæres ud af gipspladen, hvis bredde er lidt mindre end det defekte område, og længden er mindst 10 cm længere;
 • En selvdrejende skrue skrues i midten af ​​lappen, som derefter skal binde med et reb;
 • Den nederste del af plåstret er belagt med et klæbemiddel (PVA, flydende negle eller fugemasse);
 • Plasterne sættes i det beskadigede område og strammes på bagsiden af ​​strukturen;
 • Når limen griber, skal patchområdet udføres.

konklusion

Der er flere typer loftkonstruktioner, som hver især er egnet til brug under særlige forhold, så det er umuligt at bestemme hvilket loft der bedst kan gøres i en lejlighed. Det rigtige valg af den mest hensigtsmæssige type og dens kompetente installation gør det muligt at understrege stil og funktionelle rum i rummet hvor loftet er placeret.

Valg af loft i en lejlighed - sammenligning, priser, fordele og ulemper ved hver

I dag vil jeg fortælle dig om alle typer lofter, der kan laves i lejligheden. For nemheds skyld begynder jeg med den billigste løsning og vil flytte til dyrere. Nå, lad os gå.

PVC loft

Loftet på PVC-paneler passer til en balkon, badeværelse eller bryggers. Anvendelse i køkkenet eller i stuerne er ikke udelukket, selv om det er yderst sjældent. Installation er mulig både på kassen og uden den. For det første er der monteret en særlig monteringsplade omkring rummets omkreds. Det har riller i hvilke PVC-paneler er indsat, samt en montering til loftplinten.

Hvert panel har en rillelås, hvorigennem de er fastgjort sammen, hvilket skaber en flad overflade uden huller. Ved krydset er selvfølgelig bandet synligt - det kan ikke undgås.

 • bredde fra 10 til 50 cm - standard 25 cm;
 • længde fra 2,4 til 3 m - under rækkefølgen op til 6 m;
 • tykkelsen er fra 5 til 12 mm.
 • hurtig installation;
 • lav pris;
 • en række farver og mønstre.
 • plast lugt i solen;
 • varmeforvrængning;
 • fra lav temperatur revne.

Det billigste hvide PVC-panel koster 125 rubler / kvm. Installation af 350 rubler / kvm. Arbejdet er ikke kompliceret, og det kan nemt gøres selvstændigt.

Skumfliser

Skumpladefliser limes direkte på bunden af ​​loftet, uden at batten er monteret. Dette er en budget løsning finish, som er egnet til alle lokaler, herunder badeværelset.

Fliserne varierer i form og tykkelse. Det kan være rektangulært, firkantet, diamantformet og sekskantet. Der er en sømløs flise, hvor rækken er arrangeret på en sådan måde at overlapper samlingerne og danner en monolitisk overflade. Tykkelsen afhænger af produktionsmetode:

 • 2,5-3 mm - ekstruderet;
 • 7-8 mm - presset eller stemplet, komprimeret af en presse;
 • op til 14 mm - sprøjtestøbt i forme.

Skumfliserne er fremstillet med forskellige mønstre. Farven er for det meste hvid, men der er andre nuancer. Efter limning til loftet er det ønskeligt at dække fliserne med vandbaseret maling.

Af fordelene kan jeg bemærke den nemme installation, lyd og varmeisolerende effekt, lave omkostninger. Samtidig giver udseendet af flisen straks sin billighed - det ser ikke meget ud. Hertil kommer, at skummet muligvis bliver gult, hvis det sidder fast på køkkenloftet. I badeværelset danner det skimmel, hvilket er umuligt at fjerne.

 • fliser fra 175 rubler / kvm;
 • lim 25 rubler / kvm;
 • arbejde på at holde 140 rubler / kvm

Normalt er sådanne fliser limet på egen hånd, derfor er den minimale endelige pris på materialer 200 rubler pr. M2.

MDF paneler

MDF bord er komprimerede træflis, over hvilke der påføres en beskyttende belægning. Det ligner et laminat. Passer til alle lokaler, men oftere bruges den i boligområder. Selvom jeg mødte smukke interiører i soveværelser, hvor der var MDF paneler i loftet.

Typer af MDF paneler:

 • Skjult eller fineret - naturligt træ anvendes;
 • lamineret - PVC film anvendes;
 • malet.
 • på kassen med en byggestifter eller konventionelle skruer;
 • ved kasse eller uden det, ved hjælp af klemmer (specielle monteringer);
 • lim - hvis arbejdsfladen er helt glat.
 • ikke bange for temperaturændringer;
 • brænder;
 • imprægneret med antiseptika - form er ikke dannet;
 • Lamineret og malet absorberer ikke fugt - kan bruges i badeværelset;
 • uhøjtidelig i tjeneste
 • nem at installere.

Minimumsprisen er 325 rub / kvm. Arbejde 340 rubler / kvm.

Stræklofter

Stræklofter - den mest populære type finish, fordi Det er hurtigt, billigt og smukt. Det er muligt at lave lofter i en tre-værelses lejlighed om dagen. Det er blankt, kedeligt, af nogen nuancer. Kan anvendes på lærredet af ethvert mønster.

Loftet "stjerneklar himmel" ser smukt ud.

Typer af strækloft:

 • PVC er den billigste og derfor mest almindelige;
 • stof - dyrere i udseende adskiller sig ikke fra stoffet.
 • langs omkredsen er der en vægkant (laserniveau). Minimumsafstand 5 cm fra bunden;
 • i sporene af kantene med en speciel spatel er lærredet fastgjort
 • lærredet opvarmes af en gasvarmepistol, hvilket gør det strækket.
 • hurtigt monteret;
 • stort udvalg af materialer og farver;
 • installation af indbyggede lys;
 • øget lækagebeskyttelse, men kun hvis der ikke er spotlights eller lysekroner.

Ikke et paradis for oversvømmelse af naboer, fordi der er et hul mellem væggen og vægkanten.

 • fading eller gulning (hvis hvid);
 • sandsynligheden for mangler (hvis der falder stykker gips eller snavs falder, forbliver mørke pletter, kan skæres under drift);
 • kan stinke (det stinker selv godt i nogle dage efter installationen).

Jeg anbefaler stærkt at arbejde kun med pålidelige entreprenører. Undgå en dags firmaer, så i tilfælde af problemer vil der være nogen til at klage. Og problemer kan være, tro mig.

Jeg kender flere tilfælde, da der ved installation af stræklimarbejdere sendte en varmepistol til plastruderne og de smeltede.

Sjældent, men stadig sker, eksploderer gasflasker. Forestil dig konsekvenserne af en sådan eksplosion!

Sådanne tilfælde er kun mulige om vinteren. Masters, fylder cylinderen på en tankstation for biler, blæser den til maksimum for at vare længere. Og ifølge reglerne skal du blæse ballonen med 30%, ikke mere. Når ballonen kommer fra en kold gade til et varmt rum og begynder at arbejde, stiger temperaturen i rummet til 60-70 grader. Gas, henholdsvis udvider og BAM.

Operation Tips:

 • hvis du blev oversvømmet med naboer og loftet sagged med en boble - ring til de kontorer, der er involveret i installationen. Uafhængigt eliminere konsekvenserne vil ikke fungere. Det er ekstremt vigtigt, at fugt ikke forbliver på filmen, på grund af dette kan forskellige bugs hænge der. På en eller anden måde afmonterede de det gamle strækloft og fandt der mange insektkroppe;
 • vask filmen med specielle midler, ellers forbliver pletter;
 • Hvis lærredet er revet, skal du binde et dobbeltsidet tape i stedet for skæret og lime på det en slags dekorativ vittighed (sommerfugl eller blomst). På samme måde kan du dekorere de sædvanlige patches.
 • billig kinesisk PVC film med installation koster 550 rubler per kvadratmeter;
 • installation af lysekroner 500 rubler;
 • installation af en spotlight 400 rubler / stk;
 • omgå rørledningen (varmeledning, ventilation, aircondition osv.) 150 rubler / stk.

Modulære hævede lofter

Til denne kategori indbefatter jeg alle typer lofter, som du skal samle en honningkage ramme til. Denne ramme tjener som grundlag for firkantede paneler, normalt 60x60 cm, eller inventar af samme størrelse. Det beskadigede emne kan til enhver tid udskiftes, hvilket er meget praktisk. Dette omfatter:

Deres forskel ligger i den type profil, der anvendes til rammen, og selvfølgelig fliser. Sådanne lofter anvendes hovedsageligt til kontorer, men deres brug i en lejlighed er helt acceptabelt. Det hele afhænger af, hvordan designeren vil slå denne løsning i det indre.

Rammen er fastgjort til styret langs omkredsen såvel som til overlapningen ved hjælp af suspensioner. Suspensionens længde kan indstilles til at justere rammen.

 • farveforskel;
 • hurtig at montere
 • evnen til at montere dig selv
 • evnen til at erstatte enkelte emner
 • skjuler kommunikation.
 • skjuler pladsen på grund af suspensioner (mindst 15-20 cm).

Armstrong

Mineralfiberplader anvendes. Overfladen af ​​flisen kan være glat, groft, med et ormhulsmønster, perforeret. Panelerne har også forskellige kanter, som bestemmer udseendet af den ydre (forreste) overflade efter installationen. Panelerne absorberer lyden godt.

Prisen er 650 rubler per kvadratmeter (materialer 300 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

kassette

Kassettepanelet lavet af aluminium eller galvaniseret stål lægges på rammen på samme måde som den klassiske Armstrong.

Prisen er 790 rubler per kvadratmeter (materialer 450 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

grilyato

Også kaldet et gitterloft. I en profil er der specielle nedskæringer, i hvilke det trelliserede panel er indsat.

Prisen er 940 rubler per kvadratmeter (materialer 600 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

baffel

Loft med høj akustisk beskyttelse. Metalplader har en indsats lavet af mineraluld. Henviser til designer lofter, og derfor er dyrt
.

Prisen er 1140 rubler / kvm (materialer 800 rubler / kvm og arbejde 340 rubler / kvm).

Loft fra foring

I dag er loftet på vægpanelet ekstremt sjældent. Dette er snarere en historie, men der er stadig folk der stadig kan lide denne type finish. Til beklædning skal du lave en kasse af træstænger. Foring er fyldt på dem med små negle. Jeg tror ikke, jeg vil fortælle dig noget nyt om hende.

Prisen er 1010 rubler per kvadratmeter (materialer 610 rubler per kvadratmeter - lind, arbejde 400 rubler per kvadratmeter).

Gipsplankophæng

Velegnet til tørre og våde områder, vigtigst af alt, at vælge den rigtige gipsvæg (vandtæt eller ej). Personligt kan jeg godt lide gipsplankloftet, men der er mange problemer med det, og det er heller ikke meget billigt.

Du kan lave multi-level designs med lige og buede linjer, isolere, sætte støjisolering, installer indbyggede lys eller LED-baggrundsbelysning. Med det er der ingen problemer under driften. Det knæk ikke, ret stærk, perfekt glat - nogle fordele.

Gips kan snoet på en træ eller metal kasse samt lige på et hårdt træloft.

 • forskellige designløsninger;
 • installation af indbyggede spotlights;
 • muligheden for at bruge støjisolering
 • lukker engineering kommunikation;
 • pålidelige og ikke et problem.
 • gemmer plads
 • relativt lang og besværlig installation (det handler om nøglefærdigt arbejde);
 • meget støv under installationen (kitt / fugemasse).

Prisen er 1452 rubler / m. firkantet uden kasser.

Materialer 252 rubler / m. kvadrat:

 • fugtbestandigt gipsplader 106 gnid / kvm;
 • Skruerne 11 gnides. (med en hastighed på 24 stk / m²);
 • 45 rubler / kvm - 2 lag kitt (start / finish);
 • 90 gnid / kvm - vandbaseret maling 2 lag.

Arbejd 1200 rubler / kvm:

 • installation af et loft på et niveau 500 rubler / sq.m;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

Rack aluminium loft

Velegnet til badeværelse, entre, køkken. Med den rigtige tilgang kan du bruge hvor som helst.

Reiki er monteret på specielle strips-kam, de snap der. Disse kamme kan monteres på kassen eller lige til trækloftet, det vil sige installation er mulig uden en markant reduktion i lofthøjdernes højde.

Der er to typer rackloft:

 • med et hul - der er en afstand mellem lamellerne. Dekorative strimler kan indsættes i denne afstand
 • ingen mellemrum - ingen indrykning mellem lamellerne.
 • installation af indbyggede lys;
 • vandtæt - hvis naboerne er oversvømmet, er det ligeglad, vandet passerer gennem skinnen, tørrede det med klude og alting;
 • mange farver og teksturer;
 • skjuler kommunikation;
 • mulighed for lydisolering.
 • patina vises;
 • risikoen for beskadigelse af kantningen (bøjning) under installationen, det vil sige færdigheder er nødvendige for installationen;
 • plads er reduceret, hvis spotlights er installeret eller varme og støjisolering er lagt ned.

Prisen er 1550 rubler / kvm (materialer 650 rubler / kvm og installation fra 900 rubler / kvm).

Plastered loft

Før indførelsen af ​​moderne finishmaterialer til loftet var plastering den eneste anstændige løsning. På den gamle måde anbefaler mange stadig at lave pudsede lofter, de siger at de er miljøvenlige og ikke skjule pladsen. Jeg anbefaler dig ikke at gøre dette. Ærligt, jeg er en modstander af pudsede lofter. For de samme penge er det bedre at dreje gips.

 • skjuler ikke plads
 • dampgennemtrængelige, miljøvenlige.
 • lang installation
 • meget snavs og støv under installationen;
 • kompleksiteten af ​​gennemførelsen af ​​designbeslutninger
 • Arbejdets kvalitet afhænger i høj grad af kunstnerens kvalifikationer og materialernes kvalitet - en stor risiko for at banke jambene.

Helt ærligt er det yderst sjældent at se det perfekte pudsede loft uden jambs. Normale penge er normalt taget til sådan arbejde - dette er ikke en gennemsnitlig takst. Ja, og mesteren på normal dag med ild finder du ikke.

Men jeg fik skoene - næsten alle. Plastered loft kan lide at knække - en kendsgerning. Og nogle gange sker det, nogle nedomaster slår et sådant lag af gips og kitt, at han simpelthen forsvinder under hans vægt. Sidste gang klienten omarbejdede loftet i badeværelset efter den "velkendte mester", som nogen havde rådgivet ham der. Kendte situation? Så faldt loftet i seks måneder. Laget var lille, men problemer med vedhæftning.

Prisen er 1600 gnid / kvm. Dette forudsætter at loftet i starten er relativt fladt, uden forskelle på 10 cm.

 • 115 gnid / m2 M gipsnivellering gips Knauf;
 • 45 gnid / kvm - 2 lag kittet;
 • 90 gnid / sq.m vandbåret maling 2 lag.
 • pudsning fra 500 gnid / kvm;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • slibning 150 rubler / kvm;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

3d loftpaneler

Disse er designlofter. Jeg vil ikke tale meget om dem, da metoderne til installation og materialer varierer meget - afhængigt af konceptet designer. Dybest set er de lavet til ordre. Her er nogle eksempler for dig at forstå.

Hvilket loft er bedre at gøre i lejligheden: typer af materialer i designet

Mange parametre påvirker det samlede indtryk af rumdesignet. Højkvalitets loftbelægning skaber en særlig atmosfære af hygge og komfort i et hus eller lejlighed. Lad os tale om hvilket loft der er bedre at gøre i lejligheden, om hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en finish.

Lidt om den optimale højde af rummet

Når man vælger muligheden for at afslutte lofterne i lejligheden, er højden af ​​rummet af stor betydning. Hver lejlighed har forskellige parametre, og højden på rummet kan variere fra 2,5 til 3,3 meter. Den optimale højde af rummet er 2,7 meter.

Når du vælger en overfladebehandling, skal du tage et øjeblik i betragtning som et fald eller en visuel forøgelse i rummets højde efter færdiggørelsen.

Der er følgende parametre, som bestemmer den optimale højde af rummet:

 • behageligt ophold indendørs, når der ikke er nogen følelse af pres ovenfra;
 • Lejligheden synes rummelig, let at trække vejret;
 • Du kan legitimere forskellige designbeslutninger.

Men høje overflader er også gode, når denne parameter er moderat. Overdreven højde kan tværtimod gøre lejligheden ubehagelig. Hvis du stadig skal visuelt øge højden, så er det bedre at lave lofterne af følgende type til lejligheden:

 • blank stretch lærred. Den strålende tekstur vil afspejle det indre af rummet, hvorfor rummet vil øge visuelt i højden;
 • suspenderede spejlstrukturer, selv om de tager et par centimeter plads, men øger visuelt højden;
 • tegninger på overfladen med effekten af ​​perspektivet. Du kan skabe en efterligning af himlen eller kuplen. Resultatet vil være en følelse af dybde og rummelighed.

Bør tage hensyn til et øjeblik som farven på beklædningen. Lys farver vil også visuelt øge rummets lille højde.

Typer af lofter

Der er mange muligheder for at afslutte lofterne i lejligheden. Du kan gøre installationen manuelt eller bede om hjælp fra specialister.

Blandt de mest almindelige typer lofter i lejligheden er følgende muligheder:

 • suspenderede strukturer;
 • strakt lærred;
 • gipsplader belægning;
 • klæbende overflader. Her anvendes plader fra polyfoam eller ekspanderet polystyren;
 • pudset;
 • maleri.

De mest populære muligheder for at afslutte lofterne i lejligheden med egne hænder er strakt lærred og fastsættelse af gipsplader.

Hver type belægning er også opdelt i varianter. Der er enkle måder at afslutte loftet i lejligheden, herunder ophængte og spændingsstrukturer.

Efterbehandling materialer

At udføre arbejdet på tværs af to måder:

 • mount til base coat:
 • fastgøres på en ophængt struktur.

Afhængigt af typen af ​​vedhæftning vælges visse modstående materialer til overfladen af ​​rummet. Hvert materiale har sine fordele og ulemper. Ikke alle belægninger kan installeres uafhængigt. Derfor bør man vælge særlig materiale med særlig opmærksomhed.

Der er følgende materialer til afslutning af lofterne i lejligheden:

 • gipsplader;
 • plast paneler;
 • flise. Materialet til fremstilling er metal, skum, keramik, træ, polystyrenskum;
 • glasfiber;
 • strakt lærred;
 • tapet;
 • renvaske;
 • farvestoffer
 • gips;
 • lamineret belægning.

Hvert af de anførte materialer er monteret på en af ​​to måder for at afslutte loftet i ovennævnte lejlighed.

Et sådant stort udvalg af overfladetyper af rummet skyldes muligheden for at kombinere et materiale med et andet, udførelsesformen af ​​forskellige interessante løsninger.

For eksempel kan du vælge mellem hvilke lofter i lejligheden du kan bruge følgende løsninger:

 1. strakt lærred perfekt kombineret med drywall design;
 2. Monteret gipsplader belægning, hvis det ønskes, kan males i enhver farve;
 3. For ikke at overflade overfladen med gips, kan du bruge tapet til maleri.

Der er mange måder at afslutte lofterne på lokalerne, og det er vigtigt at rette op på dette problem.

Smukke måder at afslutte

At vælge muligheden for at afslutte lofterne i lejligheden, skal normalt være opmærksom på følgende punkter:

 • pålidelighed;
 • lang levetid
 • skønhed;
 • kombination med rummets design
 • omkostninger;
 • karakteristisk for det valgte materiale.

At dømme efter de angivne parametre, blandt de smukkeste lofter i lejligheden, er der præference for spændeklæder. Og det er ikke bare skønhed. En stor rolle er spillet af miljøvenlighed af materialet og den hurtige installationsmetode. Du kan vælge et farvespændende lærred, hvis du vil lægge et billede på ham.

Spændetøj kan være:

 • klud;
 • fra PVC;
 • mønstret eller enkeltfarveopløsning;
 • mat eller blank.

Udsmykningen af ​​lofterne i lejligheden med et stræk lærred giver overfladen et smukt og ensartet udseende. Pålidelighed kan tilføjes til alle fordelene ved dækning.

design

Når man taler om loftsdesign i lejligheden, indebærer det evnen til at udføre kreative manipulationer på et allerede installeret gulv.

I dette tilfælde fortjener opmærksomhed denne slags finish, som tapet. Hvis du dækker overfladen med tapet, så når du vil, kan de males. Til dette formål er det bedre at vælge vandtæt loftsbaggrund, der kan modstå flere lag farvesammensætning.

Det er muligt at ændre design af et værelse ved hjælp af armaturer monteret på en vendende beklædning. Så du kan afslutte loftet i lejligheden med gipsplader ark, monter et strækstof eller en ophængt struktur. Belysningsanordninger kan monteres på den angivne overfladebelægning, og med deres hjælp kan du ændre designet til din smag.

Moderne og lyse lofter

Moderigtige løsninger til indretning er i konstant forandring. Der er nye anmodninger, hvorefter mode standarder ændrer sig. Moderigtige lofter i lejligheden betyder ikke noget skørt valg. Tværtimod handler det om skønhed, pålidelighed og komfort.

I dag afslutter lofterne i lejligheden med moderne materialer anvendelse af følgende belægninger:

 • suspenderede strukturer;
 • strakt lærred;
 • gipsplader ark.

Glem ikke om en sådan moderne udsmykning af lofter i lejligheden, som dekorative gips og maleri kompositioner. Disse facings er populære hele tiden. Moderne producenter tilbyder et stort udvalg af maling af høj kvalitet til loftoverfladen, hvilket næppe vil tabe popularitet.

Blandt fordelene ved moderne efterbehandling materialer er følgende punkter:

 1. let pleje;
 2. lang servicetid
 3. muligheden for at anvende design ideer;
 4. mulighed for kombination med andre typer materialer
 5. mindste mængde snavs under installationen
 6. installationen tager lidt tid.

En interessant moderne løsning bliver belægningen af ​​glasfiber. Materialet ligner et lærred, men er fremstillet af glasfiber. Overfladen af ​​glasfiberen er imprægneret med modificeret stivelse.

Til fashionable afdelinger er loftdækket af aluminiumsgitter. Et sådant loft er egnet til et værelse indrettet i industriel eller højteknologisk stil.

Hvis du vælger at dekorere loftet i lejligheden med egne hænder, skal du være opmærksom på materialets sikkerhed og miljøvenlighed, ikke kun under installationen, men også med yderligere brug.

Hvordan vælger man et loft trim?

Når du vælger et loft i en lejlighed, skal du bygge på følgende parametre:

 1. bestemme hvilken design beslutning du ønsker at få;
 2. beregne omkostningerne ved installation
 3. Vælg det materiale du har brug for, baseret på formålet med rummet.

Så hvis du har brug for at lave et loft i en nybygget lejlighed, så er det bedre at vælge indstillingen med den forberedende forberedelse af arbejdsfladen. Dette skyldes, at nye huse lejes uden nogen efterbehandling, selv grov. Derfor skal grundfladen af ​​boligerne i nye boliger normalt have tilpasning.

Hvidvaskning anvendes ikke længere i moderne løsninger, selvom det refererer til den billigst mulige løsning.

Maling tværtimod taber ikke popularitet. Nogle gange er det bedre at gøre loftet malet i lejligheden end at montere de ophængte strukturer. Ved farve er det udelukket selv det mindste tab af højden på rummet. Dette er især vigtigt for ældre bygninger med lave lofter. Moderne farvesammensætninger er fugtbestandige. Det er let at passe på en sådan belægning, overfladen kan simpelthen vaskes.

Alternativt kan du lave en modstående belægning ved hjælp af flydende tapet. Men du skal først justere og behandle arbejdsfladen.

Til badeværelser og køkkenflader er lofterne i lejligheden lavet af vandtætte materialer.

Uanset valg af loftindretning er det vigtigt at udføre belægningen korrekt.