Funktioner af designet af loftet i soveværelset

Arrangement af loftrummet i soveværelset - et vigtigt stadium i reparationsarbejde, der kræver særlig opmærksomhed. Det er i dette rum, at vi hviler og slapper af efter en travl dag. Derfor er designfunktionen i soveværelset at skabe en atmosfære af komfort og ro. Vi tilbyder at kende de moderne designmuligheder for lofter.

Typer af design

Hemmeligheden med at skabe et smukt design i ethvert rum er simpelt. Alt, hvad der er brug for, er, at alle elementerne er designet i samme stil og supplerer hinanden med fordel. I soveværelset er det særligt vigtigt - her skal intet irritere og forstyrre resten.

Der er flere af de mest almindelige måder at arrangere loftrummet på i soveværelset.

farve

Maleri har længe været et klassisk design af loftrummet. Overfladen er normalt malet i en delikat farve med vandbaseret maling. I dag kan sådan dækning ikke kaldes moderne. For lidt at forbedre pladsen kan loftets perimeter klistres over med baguetter til en halv tone lysere eller mørkere end den valgte maling.

Du kan male hele loftet eller dets individuelle dele, skabe et mønster eller fremhæve dekorative elementer. Tonet øvre del af væggene i en farve med loftet, kan du skabe en visuel effekt af dybden af ​​rummet.

Styrofoam Paneler

Anvendelsen af ​​sådanne paneler gælder også for enkle designmuligheder for loftrum. De optrådte på markedet i begyndelsen af ​​2000'erne og blev hurtigt populære på grund af materialets billighed og enkelhed. Efter så mange år kan det ikke siges, at deres popularitet er faldet; hidtil vælger mange forbrugere dette materiale.

Der er firkantede og trekantede paneler med skrå eller retvinkler. Deres tekstur kan være mat, glans og perlemor. Der er modeller, der efterligner udskæring eller stucco på træ og sten. Farvepanelerne ser imponerende ud, og hvis du ikke kan lide nogen af ​​de eksisterende muligheder, kan du male materialet i enhver farve.

Ægte håndværkere, selv fra så enkelt og uhøjtideligt materiale, kan skabe et helt elegant og elegant loft.

Træpaneler

Træ har altid været et tegn på et luksuriøst interiør. Originale træpaneler er en fantastisk måde at skabe et unikt soveværelse i et land eller en moderne stil. Derudover er naturligt træ et glimrende element for at skabe et interiør i ecostyle. Du kan bruge paneler med imiteret træ - høj kvalitet ydeevne vil se bedre ud end originalen.

Ideelt er loftet panelet, hvis farve er en tone lysere end trægulvet eller rummøblerne. Ved anvendelse af naturligt træ er det forbehandlet med specielle midler til beskyttelse mod fugt og skadedyr.

Gipspladekonstruktioner

Gipsvæg er brugt til at oprette suspenderede og flere niveauer lofter. Sådanne lofter kan samles af dig selv eller konsultere en specialist. Gipsplanklofter er gode, fordi du kan give overfladen næsten enhver form. Før installationen er det ikke nødvendigt at niveauer loftet - gipsvæggen vil skjule alle uregelmæssigheder. Derudover er det nemt at vedligeholde og kræver ikke en stor indsats for at vedligeholde.

Gipsvæggen er egnet til farvning og farvning - maling passer godt, og farven vil holde i lang tid. Det kan også bruges som basis til beklædning med træpaneler eller strækstof.

Stræklofter

Stræklofterne hjælper ikke kun for at forenkle reparationer, men også for at justere billedet af rummet, skabe en romantisk atmosfære eller tværtimod give soveværelset aristokratisk stringens.

Stræklofter er:

 • enkelt niveau
 • duplex;
 • lagdelt.

Tekstilens tekstur er opdelt i:

Hvis det ønskes, kan du kombinere lærred af forskellig tekstur eller kombinere med gipsvæggenes strukturer. Sortimentet af spændingstasker er så stort, at alle kan finde den perfekte mulighed for at skabe et drømmesoveværelse.

design

Registrering af loftrummet kan være alt. Når man vælger design, skal man først og fremmest fokusere på personlige præferencer og selvfølgelig økonomisk evne. Loftets design skal være i harmoni med rummets overordnede stil. Kun i dette tilfælde kan du skabe en behagelig og behagelig atmosfære i soveværelset.

Klassisk stil indebærer beroligende farver, traditionel stucco-frise, forgyldning. I det luksuriøse indvendige loft kan du dekorere med fresker eller kasser. Men på samme tid skal hele resten af ​​soveværelset svare til niveauet af loftet.

I gamle dage blev lofter ofte malet som malerier, de kunne også anvendes på scener eller mønstre. I dag kan et soveværelse i barok eller rokokostil dekoreres med loftmaleri eller fotoudskrivning. Det vil se godt suspenderede lofter med et mønster, blomstermotiver, originale tegninger.

I højteknologiske soveværelser er det bedst at foretrække strækstrukturer eller installere hævede lofter. Under alle omstændigheder vil multi-level konstruktioner af forskellig størrelse og form være passende her. Det bedste i et sådant rum er at gøre loftet ikke med lige linjer, men med bølgete linjer, der hver især kan dekoreres med originale lamper. Spejle på væggene vil supplere rummets effekt og visuelt forstørre soveværelset.

Asymmetriske gipsplanklofter ser godt indendørs i retro, art deco, moderne stil. Men for værelser indrettet i orientalsk stil, passende lofter med fotoudskrivning. Perfekt vil se blomstrende blomsterknopper, ornamenter, orientalske mønstre.

Arrangement af et soveværelse til et barn kræver en mere forsigtig tilgang. Du er nødt til at tænke gennem mange nuancer i betragtning af babyens alder og hans hobbyer.

Hele børnehaveudformningen bør stimulere barnet til at udvikle sig, for at vække i ham lysten til at lære om verden.

Det er derfor for børn i førskolealderen, at det bedste design til loftet vil være tapet med billeder af foretrukne figurer, dyr, planeter og geografiske kort. Meget ofte er loftet i børnehaven dekoreret med et mønster af den stjerneklare himmel, og malerierne med fluorescerende maling vil give barnet rigtig magi.

For ældre børn kan du bruge strakt lærred med abstrakte tegninger, geometriske linjer. Gymnasieelever foretrækker en streng, men lakonisk interiør, og derfor vælger de oftest monokrome varianter af lofter. Det vil være mere miljøvenligt at arrangere loftklappladen. Selvfølgelig kan du bare pokleit interessant tapet på loftet, men denne metode kan ikke kaldes praktisk. Det er bedre at vælge mere moderne og holdbare muligheder.

Ved registrering af børnehaven er det vigtigt at overveje også smag af barnet. Piger vælger sædvanligvis lærred med billeder af sommerfugle, fisk, blomster, feer og legetøj. Ældre piger elsker farverige lærreder, alle slags mønstre, kreative farvekombinationer. Drengene foretrækker design med biler, tegneseriefigurer. Du kan vælge og neutrale kompositioner - den stjerneklare himmel, billedet af regnbuen, skyer.

Jo bedre at afslutte?

Når du vælger et materiale til afslutning af loftet i første omgang, skal du styres af personlige præferencer. Men der er flere af de mest efterspurgte efterbehandling metoder, der har fået deres popularitet for en række fordele i forhold til andre metoder.

Praksis viser, at den mest rentable og moderne løsning til soveværelset vil blive suspenderet lofter. Dette er næsten en universel måde at designe ethvert rum på, som også har holdbarhed og anvendelighed. Men deres vigtigste fordel er et miljøvenligt materiale, der anvendes til fremstilling af malerier. PVC film udsender ikke giftige stoffer, lugter ikke og påvirker ikke andres sundhed. Derfor er hængelofter optimalt til soveværelsesudstyr til børn og voksne.

Desuden kan strækarken modstå en stor belastning, de er nemme at vaske og om nødvendigt genstand for reparation og demontering.

På det andet sted med hensyn til miljøvenlighed er hvidvaskning af loftet med kridt. Dette er en naturlig og sikreste metode, som ud over sine positive naturlige egenskaber har nogle ulemper. For det første bør det indfødte loft være i perfekt stand. For det andet skal du godt ventilere rummet efter hvidvaskning. For det tredje er vaskefladen ikke særlig praktisk, da den let beskadiges, når der er ophobning af damp eller fugt på overfladen.

Resten af ​​kridt hvidvaskning - en fantastisk måde at hurtigt og billigt gøre loftet smukt.

Et andet miljøvenligt materiale, der bruges til at designe loftrummet, er gipsvægge (GCR). Den består af enkle komponenter - vand, gips, pap. Efter montage er lofterne ofte imprægneret med vandbestandige forbindelser og malet, hvilket påvirker deres miljøvenlighed.

Multilevel lofter skal kun ske, hvis rummets parametre er store nok til at rumme de hængende elementer. Men i små soveværelser med lave lofter er det bedre at gøre designet i et niveau, frynset, krøllet ramme. Gipsvæg er et praktisk taget universelt materiale: Hæmmede lofter kan ikke kun have nogen form, men har også vinklede hjørner eller være skrånende eller skrå, hvis designet kræver det.

Men i hvert fald ser interiøret i dette design altid fordelagtigt ud, og de rigtigt valgte farver og former kan forvandle ethvert soveværelse.

Tips og tricks

Enhver designer ved, hvad en stor rolle i interiøret spilles af farvepalet af rummet. Næsten alle eksperter har længe siden flyttet væk fra det traditionelt hvide design af loftrummet, erstattet det med moderigtige sarte eller tværtimod kontrastfarve.

Alle farver kan opdeles i varmt og koldt. Den første er alle nuancer af rød, orange og gul. Når man maler lofter med malerier med varme toner, bliver overfladen som om "falder" et par centimeter ned. Dette skyldes, at varme nuancer har til følge effekten af ​​tilnærmelse, og alle overflader kommer til at komme tættere på hinanden.

Loft i soveværelset - 100 billeder af stilfuldt design

Et stort udvalg af materialer på byggemarkedet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi.

Loftets design i soveværelset er muligt i et stort antal muligheder afhængigt af præferencer og økonomiske muligheder.

Hvidvaskning og maling

De mest konservative muligheder - hvidvaskning og maling bruges for nylig mindre og mindre. På trods af enkelhed og billighed er der en række ulemper, der gør metoderne irrelevante.

Hvidvasken skrælmer over tid, overfladen bliver ujævn, den kan kun vaskes af med gipset, hvilket betyder at loftet i soveværelset skal nivelleres igen.

Malingen har de samme fordele og ulemper som et hvidvaskemiddel. Selvom de smukke lofter i soveværelset med vandbaseret maling, set ud fra de almindelige farver, er ganske enkle at lave takket være den enorme farvepalet.

Til maling anbefales det at vælge et stille lysfarveskema, der ikke forstyrrer korrekt hvile.

Wallpapering er en interessant mulighed, som man kan se på loftet i soveværelset, så du kan passe loftet og væggene ind i det overordnede koncept.

Manglerne er tydelige fra manglerne, fordi selv med den højeste kvalitet af arbejdet, vil tapetet med tiden komme ud. Og i tilfælde af en oversvømmelse ovenfra vil udseendet forringes en gang for alle.

gips gipsplader

Fremragende muligheder for at skabe usædvanlige former og design giver gips. To-niveau loft i soveværelset er muliggjort ved brug af dette materiale.

Hvis ideens kompleksitet ikke giver dig mulighed for at implementere det selv, vil det nemt blive gjort af fagfolk. Og alligevel kan du altid finde en mulighed, der er mulig for uafhængig udførelse.

Gipsvæggen er meget miljøvenlig, hvilket øger sin rating betydeligt, når man vælger et materiale. På den anden side er der ulemper - et fuldstændigt tab af æstetiske egenskaber i tilfælde af befugtning og et fald i højden af ​​et rum med et par tituscentimeter, hvilket gør dets anvendelse upraktisk i værelser med lave lofter.

Et ophængt loft i soveværelset er muligt og vil ikke "skubbe" på en person, hvis den samlede højde af rummet er tilstrækkelig.

Spændingssystemer

En anden måde at lave et originalt design på er at bruge et ophængt loft i soveværelset. Løsningen er blevet populær takket være en række faciliteter, der opstår under implementeringen.

Absolut flad overflade, muligheden for våd rengøring, en stor belastning modstå (op til 100 liter) lavede stræklofter en hit opfindelse. Kort installation af systemet sker normalt af specialister.

Det er bedre at overlade denne virksomhed til professionelle, da selv en lille mekanisk skade gør hele systemet ikke funktionelt. Det enorme tilbud på markedet giver dig mulighed for at vælge den rigtige producent og specialister i installationen af ​​stræklofter.

Desuden er den reducerede højde (ca. 15 cm) af loftet også en af ​​de få ulemper i spændingsstrukturer.

På nogen måde er der fordele og ulemper, bør du omhyggeligt afveje alt, før du træffer en beslutning om, hvilke lofter der skal gøres i soveværelset. Hvis det primære kriterium er budgettet, er acceptable muligheder hvidvaskning, maling og dekoration af tapet.

Hvis funktionalitet er vigtigst, er stræklofter et glimrende valg. I et tilfælde, hvor designets originalitet er vigtigst, bliver gipspapir den uerstattelige assistent.

Selvfølgelig afhænger af smag og fantasi. Enhver valgt metode hjælper med at gøre loftet i soveværelset stilfuldt og æstetisk.

Dette er vigtigt, fordi soveværelset er et specielt sted i lejligheden, en person bruger en tredjedel af dagen i dette rum. Det er nødvendigt at gøre dette ophold behageligt og befordrende for hvile.

Hvilket er bedre at lave et loft i soveværelset? (10 billeder)

At starte det indvendige efterbehandlingsarbejde i sin lejlighed eller hus, som regel er den første i køen soveværelset. Dette værelse er et hvilested for os, hvor vi sover og hviler, derfor kaster vi alle vores bestræbelser og midler til at afslutte soveværelset. Gør reparationer i soveværelset, som altid, starter vi med lofterne. Hvorfor? Ja, fordi loftoverfladen er udgangspunktet, hvorfra resten af ​​vores hjem design allerede danser. Hvilket i dette tilfælde er bedre at lave loftet i soveværelset, bestemmer du selv. Valget bestemmes ikke kun af dine ønsker og smag, men også af fremstillingsprocessen af ​​hele processen.

Til dato er der en hel del muligheder for afslutning af lofter i boligområder. Næsten alle typer design passer til soveværelset, men tiden vil fortælle, hvor smukt og retfærdigt det er med hensyn til hygiejne og hygiejne. For at undgå fejl og fejlberegninger anbefaler vi, at du undersøger i detaljer alle de eksisterende loftslag til soveværelset.

Loftet i soveværelset, hvordan skal det være?

Soveværelset, i modsætning til andre værelser i huset, har den særlige specificitet. Tænker over reparationen i dette rum er det vigtigt at opnå ikke kun skønhed og æstetik, men forsøg på at maksimere niveauet af komfort. Højkvalitets afslutning af lofterne i soveværelset giver dig et godt humør, og et korrekt udvalgt design af loftoverfladen giver dig et sikkert ophold og den nødvendige komfort.

I soveværelset vil du ikke installere suspenderede lofter med et stort antal lamper. Indretning af kontorudstyr til dette værelse ville ikke være hensigtsmæssigt. Det massive overhead design, der er udstyret med adskillige ultramoderne soveværelseslamper, er ikke egnet. Loftet skal være lyst og luftigt i udseende, der spiller rollen som et stort og komfortabelt sengeteppe. Elegance og tilbageholdenhed i denne situation vil ikke være overflødig, harmonisk inklusive loftet i soveværelset ikke kun i det indre af rummet selv, men også i overensstemmelse med designniveauet i hele huset.

Vi kan tale om de midler, der er afsat til reparation af loftdelen kun i lyset af implementeringen af ​​det generelle koncept om at bygge hele det indre rums design.

Til noten: Det er ikke nødvendigt at lave et illustrativt objekt fra soveværelset. Du laver reparationer til dig selv, så overdreven pretentiøsitet, rigdom og pompositet i indretningen af ​​værelser er ikke velkomne. Alt skal være pænt, hyggeligt og hyggeligt.

Materialer anvendt og design muligheder for lofter i soveværelset

Til at begynde med anvendes til udsmykning af indvendige boliger i dag en række forskellige materialer. Begyndende med de mest enkle og traditionelle finishmaterialer fra en række nye nyere udviklinger. Til afslutning af lofterne er det almindeligt at bruge:

 • kridt eller kalk;
 • maling;
 • tapet;
 • polystyrenskum;
 • plast;
 • drywall;
 • stof base.

I hvert tilfælde kan en bestemt type design anvendes. Det er dog værd at huske på, at ikke alle de anførte materialer vil være egnede til at arbejde med loftoverflader i boliger og især i soveværelset. Baseret på de anvendte muligheder vælger vi designmulighederne for loftoverflader i soveværelser. I øjeblikket vil vi fokusere på de mest praktiske muligheder, hvad angår brugssted og i popularitet.

 • renvaske;
 • maleri;
 • tapetsering;
 • polystyren fliser finish.

Dyrt og tidskrævende loft i soveværelset, som regel lavet af ophængte strukturer. Disse omfatter:

 • gipsplader loftoverflader;
 • loftslofter
 • strække.

Vi vil ikke tale om plastpaneler, kassettelofter og jernbanekonstruktioner, da soveværelset ifølge eksperter inden for lejlighedskonstruktion ikke er det bedste sted at bruge sådanne teknologier.

Hvidvaskning og maling

De første fire positioner i listen kan sikkert tilskrives de mest enkle og billige materialer. Med en kompetent og kvalificeret tilgang giver et af de nævnte materialer dig mulighed for at skabe et ret smukt praktisk loft i dit soveværelse. Sådanne designmuligheder er acceptable i situationer med hårde besparelser.

Borte er de dage, hvor der blev afsat et minimum af penge, tid og opmærksomhed til loftet. Normalt blev problemet med design af loftoverfladen i soveværelset løst ved hjælp af whitewash. Kridt og lime er de billigste og mest overkommelige byggematerialer.

Hvordan laver man et smukt og nyt loft i soveværelset, hvis der afsættes minimale midler til dette formål? Vær opmærksom på maling. For lofter er denne designmetode ret praktisk og omkostningseffektiv. For det første blev vandbaserede maling anvendt i kvalitet og egenskaber svarende til hvidvaskning. Lidt senere blev akrylbaserede maling, silikater og silikone maling brugt til at male loftoverfladen.

For al den relative tiltrækningskraft af begge metoder og hvidvaskning og maling har en stor ulempe. Før der påføres overfladebelægning, kræver det en stor indsats for at bringe den hårde overflade i korrekt form. Alle chips, fejl og uregelmæssigheder på hovedfladen skal omhyggeligt repareres. Ofte vil det være nødvendigt at anvende et lag af gips eller bruge gipsplader til dette formål at udjævne bundloftdelene.

Hvidvaskede lofter er miljøvenlige, komfortable og praktiske at bruge. Det eneste punkt, der skal tages i betragtning er, at sådanne lofter ikke er holdbare, foruden i færd med hvidvaskning er der meget snavs og snavs. Loftmaling ser mere attraktivt ud i denne henseende.

Omkostningerne ved materialer og arbejdshastigheden sætter imidlertid disse muligheder i første omgang. I tilfælde af en midlertidig løsning af problemet vil maling af loftet være den mest succesrige og omkostningseffektive måde at designe. Akrylmaling er sikker i økologi, og en stor palette af farver giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede designløsninger på lofterne i dit eget soveværelse. Prøv kun at bruge materialer af høj kvalitet. Til indendørs arbejde i boliger er der specielle malinger og lakker til rådighed, der er sikre i sammensætning.

Det er vigtigt! Under udvælgelsen af ​​materialer til efterbehandling anvendes færdigmaterialer baseret på naturlige komponenter eller med et minimumsindhold af skadelige kemiske urenheder. Overfladen af ​​loftet skal være i live, kunne trække vejret.

For en enkel løsning af problemet kan du bruge tapetet. På grund af det faktum, at i dag blandt materialerne i denne kategori er der et stort udvalg, er efterbehandling af lofterne i soveværelset med tapet en meget bekvem og økonomisk måde. På loftoverfladen er der tegninger og ornamenter. Du kan altid vælge farven og farve dig selv.

Til reference: For at klæde loftet i et rum med et areal på 15-17 m2 vil det tage 2 kg. lim og 4-5 ruller af tapet. De samlede omkostninger ved materialer er ca. 2-2.5 tusind rubler.

Brug til dette formål vaske tapet af lyse farver eller materiale til maling. Men i denne situation er der en nuance, der er værd at være opmærksom på. Vil det være let at skulpte våd og tung strimler af papir på loftet. Er det ikke bedre at komme forbi med simpelt maleri eller allerede at være opmærksom på de suspenderede strukturer?

Polystyren fliser

Udseendet af dette materiale giver dig mulighed for at se helt anderledes ud på måden designet af loftoverfladerne i soveværelserne. Fremstillet af skum eller polystyren, sådanne fliser er meget rimelige at bruge til indretning. I dag sælges almindelige polystyrenskumplader til maling eller materialer med færdige mønstre i handelsnetværket. På grund af teknologien i fremstillingen i dag fremstilles efterbehandling af fliser af forskellig tekstur med filmbelægning eller uden, farvet og med det sædvanlige mønster. Ved hjælp af polystyren skumplader kan du opnå en efterligning i loftet i soveværelset af en dyr finish under et træ.

Til noten: Begyndelsen af ​​arbejdet skal udføres fra den centrale del af loftet. Ved at vælge retningen af ​​klistermærket, skal du omhyggeligt, flise fliserne, dække hele overfladen. Næsten nogen lim eller flydende negle vil arbejde. Efterbehandling af den færdige overflade vil give en loftsplint installeret omkring rummets omkreds. På grund af soklen kan du skjule slots og stedet for sammenføjning af fliser med vægpaneler.

Moderne typer af loftdesign i soveværelset

Hvilket loft at lave i soveværelset, hvis du har penge nok og de teknologiske parametre i rummet tillader brug af suspenderede systemer. Her er valget også betydeligt. Det største og store plus ved denne tekniske løsning er manglen på behovet for at niveauer bundloftets overflade. På grund af montering af rammen er det nemt at skjule alle de eksisterende fejl i gulvpladerne for at spare dig for at rive den gamle maling eller gips.

Suspended systemer giver dig mulighed for at vende rundt design ideer, og tilstedeværelsen af ​​rammen giver et bekvemt og organisk arrangement af lamper. I soveværelset spiller belysningen altid en vigtig rolle. Ved hjælp af ophængte strukturer er det muligt at opnå en optimal variant til placering af hoved- og dekorationsbelysning for at skabe en dekorativ fladt overflade.

Gipsplader lofter

Først og fremmest husk gipsvæggen. Dette materiale fortjener retmæssigt anerkendelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette de mest usædvanlige og originale hængende loftsstrukturer og derved dekorere og omdanne udseendet af ethvert rum.

Til reference: Med en rumhøjde på mere end 250 cm har ophængningssystemer et sted at være. Et stort område af rummet spiller også for at vælge denne designmulighed.

Ved hjælp af aluminiumskinner og stålbøjler installerer vi rammen for det fremtidige loft. Det er nemt at få nogen buet overflade ud af gipsvæg, bygge et loft på flere niveauer. Den eneste betingelse i en sådan situation er ikke at overbelaste hele strukturen. Materialet selv, rammens elementer og belysningsudstyret udgør sammen en betydelig masse.

Sådanne loftsoverflader kan males i enhver farve, forædle dem med fliser eller tapet med præget tekstur.

Spændingsstrukturer

Med stræklofter ser alt meget enklere ud. Du behøver ikke at montere en kompleks ramme. Med nogle erfaringer og færdigheder, er loftslofter temmelig nemme at installere på egen hånd. Hvilket loft er bedre for et soveværelse, stræk eller suspenderet gipsplader, bestemmer du selv.

Ved at bruge en plastikpose, som også er en speciel profil, monteret rundt om rummet, strækker du lærredet ud. Den strakte overflade kan males i enhver farve. Under belysningsudstyret er der specielle huller. På grund af vinylbasen er sådanne overfladeflader meget praktiske og nemme at rengøre. Attraktivt udseende og holdbarhed er de vigtigste kriterier for valg af denne løsning.

Til noten: Vær opmærksom på vægten og strømmen, når du vælger armaturer. For spændte loftkonstruktioner skal disse tal tages i betragtning.

Til sidst

Sammenfattende vil jeg gerne fremhæve de vigtigste aspekter, der vedrører afslutning af lofter til soveværelser. De vigtigste aspekter er:
1. Loftet i soveværelset skal ikke kun være smukt, men også sikkert.

2. Der er visse teknologiske begrænsninger i brugen af ​​efterbehandlingsmuligheder:

 • rum højde;
 • gulvplads
 • praktiske og lette pleje
 • holdbarheden af ​​loftoverfladen.

3. Bruges til at afslutte en række forskellige muligheder:

 • renvaske;
 • maleri, wallpapering;
 • installation af suspenderede strukturer

4. Suspended gipsplader lofter og spændingsstrukturer er den mest bekvemme loft mulighed for soveværelset.

Hvilket er bedre at lave et loft i soveværelset for at skabe komfort og varme

Hvad er det bedste loft i soveværelset, hver ejer af en lejlighed eller et hus beslutter sig selv. Når man opretter et indretning, spiller alle detaljer en vigtig rolle, selv små. Korrekt valg af loftet gør sin ejer tage et nyt kig på værelset.
Artiklen diskuterer nogle løsninger på sådanne problemer med egne hænder.

Hvordan man vælger et loftdesign

Når du vælger et loft i soveværelset, skal du tage højde for, at dens design er i overensstemmelse med ejerens karakter i overensstemmelse med hans følelsesmæssige opfattelse. En høj kvalitet finish vil skabe hygge og elegance i huset.

Når du vælger et projekt for fremtidens loft, skal du vide:

 • Gipslofter på forskellige niveauer eller stræk ser dårligt ud i rumhøjder på op til 2,5 meter. Derudover vil de også tage mindst 15 centimeter.
 • Hvis loftet i soveværelset er svagt tændt med naturligt lys, så skal dets design være enkelt. Ellers vil det "knuse" og visuelt reducere rummet.
 • Lighter, højere og slankere vil gøre rummet spejlet og blanke lofter.
 • Med design af soveværelset vægge skal være i harmoni og farven på loftet. Dette skyldes det faktum, at hver person har sine egne præferencer: Nogle kan lide at slappe af i et lyst rum, mens andre slapper af godt i skumringen af ​​de mørke vægge.

Tip: Men du skal tage højde for, når du vælger den type loft, som lysrummet ser mere rummeligt ud end det mørke.

 • Fretwork, kunst maleri, trin eller konstruktion på flere niveauer vil bidrage til at lave eksklusive smukke lofter til soveværelset. For dette er det nok kun ejerens fantasi.
 • Flimrer som stjerner i loftet, spotlights vil skabe en romantisk nattehimmel.
 • Hvis et rum er mørkt uden en central lysekrone, kan den gøres tilstrækkeligt belyst ved at installere et gipsloft, der er lavet i form af en hestesko med ender, der er rettet mod vinduet. Spotlights er indbygget langs elementets omkreds. Dette indvendige loft gør soveværelset ikke kun lettere, men også visuelt højere.
 • Visuelt kan loftet hæves ved at gøre det samme farve som væggene, men tonen skal være lettere, eller lampens lys skal rettes opad. For at justere lysets intensitet i soveværelset, på anmodning fra ejeren, kan du hjælpe med avanceret relæ.

Tip: I et sådant soveværelse er installationen af ​​belysningen i bjergene meget nyttig, som selv med hovedbelysningen slukket, vil skabe en behagelig skumring.

I detaljer, hvilke lofter er bedst til soveværelset, kan du se videoen. Denne artikel præsenterer kun de generelle regler for valg af lofttype i soveværelset.

Typer af lofter

Malede lofter

Hvidt simpelt loft er en win-win klassiker. Men uden farven skygge ser det rent og frisk ud, og ikke smukt.

Fordelen ved hvid farve er dens neutralitet, takket være den passer til ethvert interiør.

Tip: Det skal huskes, at visuelt hvid farve kan reducere højden af ​​lave lofter.

Undervisningsmaling eller hvidvaskning er som følger:

 • Overfladebehandling.

Tip: Dette er en meget rodet begivenhed, så du skal pakke alle møbler tæt i polyethylen og bedre at frigøre rummet helt fra ting.

 • Loftets loft er udjævnet. Tykkelsen af ​​gipset ved påføring af blandingen afhænger af tilstedeværelsen af ​​fejl, deres størrelse.
 • Hvis der er pletter fra de tidligere bugter i loftet, skal de ætses med kemiske forbindelser, ellers vil yellowness fremkomme gennem ethvert lag af hvidvask.
 • Loftet er primet og puttied. Hvis der allerede er flere lag hvidvask på loftet, skal de vaskes af, inden arbejdet påbegyndes.
 • Kun efter fuld forberedelse af overfladen kan du begynde at male.

Fordelen ved dette loft er den lave pris.

Ulemperne er:

 • Reparationens skrøbelighed. Loftet kan hurtigt blive gul, dækket af talrige revner i nærvær af et tykt lag af gips.
 • Større følsomhed over for fugt kan forårsage farvning selv med en lille mængde vand, der vises på den.
 • Arbejds processen er kompleks og kedelig.

Gipsvæg enhed på soveværelset loftet

Fordelene ved gipsplanklofter er:

 • Du kan oprette originale og komplekse designs.
 • Dette er en løsning til at skabe ekstra lydisolering i rummet.
 • Materialet absorberer overskydende fugt, sparer varme og regulerer dermed mikroklimaet i rummet.
 • Fra materialet kan du skære helt forskellige former, som giver dig mulighed for at producere et eksklusivt design på flere niveauer i rummet.
 • Ikke standard soveværelse belysning giver dig mulighed for at lave installation af indbyggede lys.
 • Gipsloft og underloftkonstruktioner giver dig mulighed for at montere LED-baglygter. Resultatet kan være meget originale, spektakulære, imponerende lofter.

Ulemperne ved materialet indbefatter sådanne øjeblikke som:

 • Må ikke installeres i nye bygninger før den sidste krympning af huset.
 • Under loftet er det bedre ikke at installere klimasystemer, luftkanaler, der kræver periodisk reparation, hvilket betyder at for at komme til dem skal du demontere et stort område af loftet.

Stræklofter

Enheden af ​​stræklofter er den hurtigste og ret nemme reparation (se. Do-it-yourself soveværelse reparation: design detaljer), men ikke billig. Til fremstilling af lofter er der brugt en speciel PVC-film, som er monteret på en ramme omkring rummets omkreds, kaldet en baguette.

Der er to typer lærred:

Tip: Matt linned er bedre til soveværelset. Det vil ikke afspejle lys, give blænding, vil ikke forstyrre den normale afslapning af en person.

Fordelene ved stræklofter er:

 • Evnen til at implementere designbeslutninger ved at skabe komplekse former og usædvanlige designs.
 • Fremragende fugtbevaring, ikke smuldrende. Deres fleksibilitet og elasticitet gør det muligt at beholde en stor mængde vand, hvilket er særligt vigtigt, når det regner gennem taget.
 • Installeringstiden er minimal, fraværet af støv og snavs under arbejdet.
 • Stort udvalg af farver og teksturer, høj modstandsdygtighed mod revner under krympning af huset.

Rådet. Stræklofter i soveværelset bør ikke strækkes over hele området. Det er bedre, hvis de er i kombination med tallene af gipsplader, som vil tjene som et godt grundlag for installationen af ​​lærredens fastgørelsessystem.

Ulempen ved sådanne lofter er at:

 • De beskadiges let med skarpe genstande.
 • Til installation har du brug for specielt udstyr og lidt viden.
 • De er ikke modstandsdygtige over for store temperaturudsving.

Suspenderede lofter

Suspenderede lofter består af en ramme og alle former for belægning. Deres brug er ikke særlig populær på grund af de høje omkostninger, under installationen kræver de specialisters færdigheder og passer ikke altid optimalt ind i det indre af enhver bolig.

Ifølge overfladestrukturen kan de være:

 • Metal.
 • SLR.
 • Træ, at have geometriske mønstre og laves på forskellige niveauer.

Materialet til sådanne lofter kan være:

Vær opmærksom på valg af materiale, der er nødvendigt i et rum, hvor der er høj luftfugtighed.

Suspenderede lofter kan tørres med en fugtig klud eller støvsuges, de påvirkes ikke negativt af temperaturudsving. Ved montering af loftdækslet anvendes en separat ramme, der reducerer højden af ​​rummet med mindst 15 cm.

Der er mange andre måder at afslutte loftet på:

 • Wallpapering (se Hvilken tapet er bedre at klæbe i soveværelset i et moderne interiør).
 • Glascoating ansøgning.
 • Lav en "vejrtrækning" loft ikke-vævet tapet.
 • Brug af vinylmaterialer.
 • Paneler til lofter lavet af PVC og MDF.
 • Lægning af loftfliser.
 • Putty betonplader.

Jo bedre at lave loftet i soveværelset, bestemmer hver ejer for sig selv under hensyntagen til deres materielle evner og egenskaber i rummet. Og eksperter kan hjælpe med at bestemme hvilket loft der er bedre for soveværelset.

Hvilket loft er bedre at lave i soveværelset

Soveværelset kan med rette kaldes tilflugtssted fra verdslig forfængelighed. Derfor bør dets indre bidrage til den indre verdens harmoni og den rette hvile. Loftet i soveværelset er en vigtig del af rummet. Hvile på sengen og åbne øjnene efter søvn, ser folk på ham. Loftet skal ikke kun være behageligt for det menneskelige øje, men også kombineret med resten af ​​detaljerne i soveværelset.

Hvilket loft er bedre at lave i soveværelset

Vil strække belægninger passe?

Stretch canvases ikke så længe siden erobret æsteternes hjerter, men fortsætter hurtigt med at vinde kærligheden for endnu flere mennesker. Hvad angår de andre værelser, er soveværelserne til loftet perfekte.

Nu er der to hovedtyper af stræklofter - stof og PVC film. Den anden kan være mat og blank. Designere siger, at stof og matte PVC-belægninger er mere egnede til soveværelser. Men de, hvis opmærksomhed inden sengetid ikke vil blive irriteret af genstands reflektion i glans, kan foretrække denne mulighed.

Hvis det indre af soveværelset indeholder baldakiner, lambrequins og andre luksuriøse detaljer, er du velkommen til at købe et stof strækstof. Blide farver af sengelinned og møbler, enkle former - det er i harmoni med matte PVC-film. Glatte belægninger er ideelle til et soveværelse med trendy moderne detaljer. Specialiserede butikker sælger spændbeklædninger af forskellige farver. Der findes både monofoniske varianter og dåser med billeder. Enfarvede belægninger kan anvendes fotoudskrivning og en passende maling. Det skal bemærkes, at ethvert strækloft ser stilfuldt og moderne ud.

Stræklofter i soveværelset

Stræklofterne skal installeres i soveværelset, ikke kun fordi det er let at vælge de rigtige farver, men også på grund af andre overvejelser. For det første tjener sådanne belægninger i lang tid. For det andet er det let at fjerne støv fra dem. For det tredje er de meget hurtigt monteret (ca. tre timer) og dækker loftfejlene.

Hvad angår prisen, skal du overveje den valgte dækningstype. For eksempel vil et matteret PVC-stof være billigt, og du bliver nødt til at betale en betydelig mængde for et stofbelægning.

Monter et loft i soveværelset som følger.

 1. Mærkning område vedhæftede baguettes. Tegn glatte forbindelsesstriber langs væggenes omkreds. Sørg for at trække sig tilbage fra loftet et par centimeter til baguette pasform.
 2. Fastgørelsesfastgørelsesmekanismer. Fastgør baguettes med klip til markeringen og fastgør dem med selvlukkende skruer.
 3. Fremstilling af PVC eller stof. Til at begynde, flad rollen. Derefter fastgør tang til hjørnerne af soveværelset for midlertidigt at rette lærredet.
 4. Varme. Dette trin er kun nødvendigt i tilfælde af installation af PVC canvases. Tænd for "pistolen" og vent på det øjeblik, hvor temperaturen i rummet opvarmer op til 60 grader.
 5. Montering af belægningen. Fjern et hjørne fra tangene. Indsæt en klud eller film i en baguette og fix. Fortsæt, indtil hele lærredet brændes op.

Installation af strækloft i soveværelset

Skal jeg installere et gipsplader i soveværelset?

Ideelt ens eller multi-tiered loft med som regel indbygget spot belysning er en union af rammen og gipsvæggen. I hverdagen kaldes den suspenderet. Dens popularitet skyldes det luksuriøse udseende og evnen til at skabe fantasy variationer.

Hvis dit soveværelse har et meget lavt loft, anbefales det at opgive installationen af ​​gipspladekonstruktion på trods af alle dens fordele. Det "tager" fra 5 eller flere centimeter af højden af ​​rummet. Efter installation af rammen og gipsvæggen i soveværelset med lav højde kan det forekomme, at loftet som bydavit. Fuldt hvile og falde i søvn i et sådant rum er ikke let. Efter at have besluttet at installere et nedhængt loft, skal du være klar til midlertidigt at "flytte" til et andet rum. Installationsprocessen varer fra 2 dage eller mere. Det anbefales at fjerne eller dække møbler, da der vil være meget byggaffald.

Gipsplankloft i soveværelset

Installation af et hæftet loft er en kompleks og tidskrævende proces. Hvis du vil gøre det selv, skal du følge anvisningerne nøje.

 1. Find ramme. Tegn en perfekt flad linje, der halver loftet. Start fra denne linje, skild firkantede celler af samme størrelse på loftet (ca. 50x50 centimeter).
 2. Installation af suspensioner. Ved krydset af cellerne skal du installere suspensionerne i form af bogstavet "P" ved hjælp af skruer.
 3. Installation af NP (guide profiler). Tegn glatte forbindelseslinjer på væggene på samme niveau med suspensioner. Ved hjælp af selvdrejende skruer skal du installere PP langs væggen på linjen.
 4. Installation af software (loftsprofiler). Sæt PP'en i luftfolien på en sådan måde, at de er placeret lige under markeringslinjerne på loftet. Fix PP med suspensioner. For bedre vedhæftning skal du bruge "krabber" ved krydsningspunkterne i PP'en.
 5. Installation af LH (gipsplader). Det anbefales at starte fra midten af ​​profilerne. Fastgør LH'en med PP skruer, så den sidste ca. 1 millimeter fordybes i gipsvæggen.
 6. Udsmykning. Ved hjælp af putty lukkes alle led og fejl. Påfør farvelægning i mindst to lag.

Installation af gipsplader med gipsplader

Er et kombineret loft egnet?

Kombinationen af ​​en giposkardonny dækker med spænding ser meget stilfuldt ud. Især hvis deres farver er kontrasteret. Et sådant loft vil bringe en klar berøring til det kedelige interiør, men det vil ikke gøre et soveværelse med et stort antal fangende detaljer for vulgært. Inden du installerer belægninger og køber dem, skal du huske på, at prisen vil være omtrent lig med prisen på 2 separate lofter. Siden fundamentet netop er gipsvæggen, vil installationen være lang.

Video - Kombineret loft: Stræk + HL

Lim loft - ageless klassikere

Lim loftet navngive en tandem af lim og belægninger, der holder det. Normalt refererer den anden til skumfliser. I de fleste tilfælde findes de i standard hvid farveskema, men på det moderne marked er der mange flerfarvede og laminerede muligheder.

Det ser ud til, at skumpladen er ideel til soveværelset. Det er meget tyndt, så det "stjæler" ikke den plejede højde af væggene, men samtidig vil det lidt dæmpe lyde fra lejligheden ovenfra. Desuden er flisen meget billigere end alle loftsbeklædning. Kostprisen ved lim er også meget lav.

Sømme - et stort minus limloft. Det er umuligt at skjule dem. Ligegyldigt hvor smuk flisen er, dens sømme og afskårne plader (det er usandsynligt, at du kan placere alle detaljer i loftet uden at forkorte nogle af dem) vil ødelægge det raffinerede interiør med elementer af luksus.

Skumfliser til loftet

Tile lim til loftet er enkel, men hvis du aldrig har stødt på denne proces, skal du læse instruktionerne.

 1. Behandling af loftet. Fjern det gamle smuldrende gipslag og påfør et anti-svampemiddel. I tilstedeværelsen af ​​store revner og andre fejl skal du overflade overfladen med gips.
 2. Bestemmelse af referencepunkt. Fliserne kan limes fra lysekronens placering eller fra væggen overfor indgangsdøren.
 3. Bonding. Påfør syntetisk lim eller flydende negle på flisen. Du kan lim det ikke kun glat, men også diagonalt. Hvis du vælger den anden metode, kan du skjule de forkerte proportioner. Det anbefales at trykke på flisen et stykke tid, så forbindelsen er god.

Vil lamellerne og PVC-panelerne passe ind i soveværelset?

Før du spørger dette spørgsmål, skal du overveje detaljerne i interiøret. Soveværelse design i stil med loft, moderne og high-tech, plus slatted eller panelet loft - en god kombination. Men at forsøge at passe disse dæksler ind i interiøret med barokke, retro og vintage detaljer er en dårlig idé. En af de vigtige fordele ved paneler og skinner er en relativt lav pris. Deres installation er let at udføre selvstændigt. Men et luksuriøst panel eller slattede loft kan ikke kaldes. Han ser simpel og ikke rig på.

Loftet på skinnerne eller panelerne vil være til gavn for praktiske personer, fordi det ikke behøver at blive malet og vasket med specielle husholdningskemikalier. Installer PVC paneler i soveværelset på flere måder. Før dig en af ​​dem.

Tabel. Montering af rackloft i soveværelset.

Hvilket loft er bedre at lave i soveværelset: design tips

I forbindelse med reparation skal man huske på, at et velvalgt loftdække giver fuldstændiggørelse af arbejdet. For værelser til forskellige formål skal du korrekt vælge den passende dækning, som skal kombineres med designet af hele lejligheden eller huset. Lad os prøve at finde ud af, hvilket loft der er bedre at lave i soveværelset, så værelset ser ud som mere hyggeligt og mere attraktivt som muligt.

Loft muligheder

Soveværelset er et rum, hvor komfort og fred skal mærkes. Efterbehandling vægge, loft, gulv skal omhyggeligt gennemtænkes, vælg et godt farveskema. Hvilket loft at lave i soveværelset, så belægningen er moderne og opfylder følgende krav:

 • god lydisolering;
 • attraktivt udseende;
 • miljøvenlige materialer.

For at bestemme hvilket loft der er bedst til soveværelset, skal du vide om de eksisterende typer loftsbeklædning, deres fordele og ulemper.

Følgende udførelser er tilgængelige:

 • renvaske;
 • farvning;
 • loft tapet;
 • træ;
 • suspenderet;
 • strække.

Den billigste løsning ville være at male loftoverfladen. Men hvis du vil installere lofterne i soveværelset i en moderne stil, så skal du være opmærksom på de suspenderede eller spændingsstrukturer. Det er nødvendigt at vælge belægningen på en sådan måde, at den ikke opfanger rummets højde.

Kig på de smukke lofter i soveværelset på billedet nedenfor. Der er mange muligheder, og du kan vælge noget konkret baseret på dit budget og dine præferencer.

Spændingsflader

En god løsning ville være at installere et strækloft til soveværelset. Denne overflade er et lærred, strækket på en speciel ramme (plast eller aluminium). Materialet i lærredet er fremstillet af strik, vinylfilm, polyester (sømløs).

Se på de typer af stræklofter til soveværelset på billedet. De er kendetegnet ved struktur.

Hver listet version har sine egne forskelle og fordele:

 1. Glossy loft indstilling i et lille soveværelse kan visuelt forstørre rummet. Tøj med effekten af ​​spejlreflektion, du kan vælge farveinterval;
 2. Vær opmærksom på et billede af uigennemsigtige stræklofter for et soveværelse. Strukturen på lærredet eliminerer helt blænding på den installerede overflade. Satin stof belægning afspejler lys. Du kan bestille på strækningen til stræk lærredet enhver tegning eller gengivelse af maleriet eller for at dekorere lærredet.

Hvilken mulighed at vælge afhænger af, hvordan loftet vil blive kombineret med det indre af soveværelset. Fordelene ved spændingsovertræk omfatter:

 • lang levetid (ca. 15 år)
 • fugt modstand;
 • let pleje;
 • Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.

Men eventuelle fejl bliver ubetydelige, hvis man ser på billederne af svævende stræklofter til soveværelset.

Farvevalg

Når indstillingen er valgt loftdæksel, skal du bestemme om loftets farve i soveværelset. Kompetent udvalgte farver på soveværelset vil gøre det mere behageligt og ønskeligt at finde der.

Tag et kig på billedet med loftets design i soveværelset. De fleste farver er lavet i pastelfarver. Den blide, farveskala fremmer stille ophold i rummet, kaster hyggelige tanker og en stille drøm.

Men ikke alle kan lide neutrale farver. Det hele afhænger af personens karakter, hans temperament. Det vigtigste er, når et spørgsmål opstår i hvilken farve at male loftet i soveværelset, at starte fra kombinationen af ​​farve med møblerne ikke kun af soveværelset, men af ​​hele lejligheden eller huset. Hvis du foretrækker lyse, mættede farver, skal du overveje, om du vil se et sådant værelse i 15 år. Ville det ikke være for trættende.

Det ser godt ud af blåt loft. Denne mulighed er perfekt kombineret med beige, hvide eller blå toner.

Hvis man ikke ved, hvordan man kan dekorere loftet i soveværelset, så prøv at dreje det lilla. Farveblødgør, hjælper med at lindre træthed og irritabilitet. Det er kombineret med hvide og alle mulige nuancer af lilla (lysere toner).

Skrånende loft

I nogle lande huse soveværelset er placeret under taget. Loftbelægningen opnås ved skråning, eller det var så specielt designet. Med et sådant loft ser rummet oprindeligt og hyggeligt ud. Det vigtigste er at vælge design af soveværelset korrekt med loftloft.

Under de skrånende loftsbeklædning passer mulighederne for efterbehandling romansk eller skandinavisk stil, land eller Provence. Se gennem billedet af soveværelset med et skrånende loft. Som det fremgår af fotografierne, er der næsten ingen overbygning af møbler og tilbehør.

Det er vigtigt, at loftet over sengen i soveværelset med en skrånende overflade, og hele rummet er godt oplyst. Som en oprindelig ide vil installationen af ​​vinduet lige på loftet gøre. Så vil rummet få en tilstrækkelig mængde naturligt lys.

På skrånende lofter ser belysningen ud til at være interessant ved hjælp af spotlights.

Designløsninger

Loftdækning af private hjem er anderledes end bylejligheder. Den største forskel ligger i muligheden for at bruge enhver designløsning. Måske skyldes dette den større gulvplads, evnen til at skabe ethvert design.

For private huse er der ingen grænse for lofternes højde under opførelsen. Du kan udstyre et soveværelse af enhver størrelse, gør det virkelig kongeligt.

Se på billedet af loftet design i soveværelset af et privat hus. Der er ingen begrænsninger, det hele afhænger af økonomiske muligheder og præferencer.

Designer lofter i soveværelset af et privat hus bør give rummet en unik, unik atmosfære, forskellig fra værelser til andre formål. Beslutningen om at installere et bestemt soveværelse loftbeklædning afhænger af husets overordnede stil, rummets størrelse og vægindretningen.

Unikke designløsninger design loftet i soveværelset af et privat hus, er i det usædvanlige design, form og udsmykning af loftrummet.

Glem ikke om loftbelysningen. Korrekt valgt belysning skal kombineres med loftbeklædningen af ​​den klassiske stil eller moderne design. Interessante løsninger til konstruktionen af ​​loftsbeklædningerne gør det muligt at formere overfladen i forskellige former i form af buer eller buer.

En interessant mulighed - dekompression design. Dens essens er som følger:

 • skærende bjælker skaber en rektangulær sektion på loftet;
 • sektioner inde kan dekoreres med forskellige dekorative elementer.

Decompression design skaber en følelse af stort rum fyldt med luft.

Det ser interessant kombination af gipsvæg med effekten af ​​"inverteret bakke." Denne teknologi er velegnet til værelser med højt til loftet.

Det er muligt at bruge en kombination af stilarter og teknologier til at dekorere loftet i et soveværelse. Ved hjælp af kompetent belysning kan du opnå forskellige effekter.

Se billeder af lofter i landskabsværelset. Til designbeslutninger anvendes følgende materialer:

 1. Gipsvæg er egnet til overflader med små uregelmæssigheder. Gipsvæg giver dig mulighed for at skabe et design af enhver form. Det vil tage en indledende konstruktion af rammen;
 2. dækpaneler. Først er rammen monteret;
 3. Spændingsduk ser godt ud i ethvert rum, hvilket skaber en visuel effekt for at øge området;
 4. flise vil hjælpe med at skjule fejlene i loftoverfladen. Belægningen kan yderligere dekoreres med forskellige mønstre eller stuckaturer.

Loftsbelægning spiller en vigtig rolle for lokaler med ethvert formål. Soveværelset skal være et sted, hvor du vil gå om aftenen for at nyde en god hvile og sove. Stemningen og trivsel er afhængig af hvordan loftet ser ud.

Egenskaber ved at afslutte loftets rum

Ved reparation af et soveværelse skal der lægges særlig vægt på afslutningen af ​​loftrummet. Når du er færdig med loftet i soveværelset med egne hænder, bør du overveje følgende punkter:

 1. højden af ​​rummet. Jo større højden er, jo større er valget;
 2. krumning. I mange, især flere etagers bygninger, adskiller loftrummet sig ikke glat overflade. Du kan justere eller simpelthen syge gipspladerne, men reducere højden;
 3. hældningsniveau. Dette gælder for mansard værelser med en skrånende overflade.

Enhver overflade har nogle fejl, og kræver en individuel løsning i spørgsmålet om efterbehandling. For at bestemme hvilket loft der skal gøres i soveværelset, er der foreslået billeder nedenfor.

Tips

For at få et godt valg af en bestemt loftsdækning, brug følgende tips:

 • Farveskemaet skal kombineres med væggenes farve
 • installer ikke gipsvægge i lave rum
 • i svagt lys brug et enklere design;
 • glatte belægninger med en spejl effekt vil gøre rummet lysere og højere;
 • ser godt ud i soveværelset stucco kombineret med en multi-tiered struktur;
 • visuelt øge rummet kan gøres ved at udføre et loft dækker under murens tone.

Det skal også bemærkes, at den hvide farve visuelt reducerer lofternes højde. Selv om hvid farve betragtes som en klassisk mulighed, men uden at fortynde med andre nuancer ser det lidt kedeligt ud.