Vælge et hæftet loft til dit køkken

Køkkenet er et meget specifikt rum, hvor alting, herunder loftet, skal være fuldt gennemtænkt. I stigende grad anbefaler eksperter brugen af ​​stræklofter i køkkenet. Men før du køber dem, skal du finde ud af, hvilke stræklofter der er bedre i køkkenet.

Fordelene ved køkkenstræklofter

Køkkenet er et sted i huset, hvor der er høj luftfugtighed og høje temperaturer på samme tid. Under sådanne forhold er fordelene ved stræklofter over andre typer loftindretning absolut ubestridelige.

Karakteristik af stræklofter gør dem uundværlige til køkkenet:

 • miljøvenligt materiale;
 • brandmodstand
 • modtagelighed for svampe og mikroorganismer
 • let pleje
 • absorber ikke lugt;
 • antistatiske egenskaber;
 • lang levetid.

Ved hjælp af stræklofter kan du også skjule uregelmæssigheder i hjørner og kommunikation i køkkenet.

Før du køber alt, hvad du har brug for til køkkenloft, skal du overveje rummets egenskaber og egenskaber. Ikke altid egnet til køkkenmaterialet, godt bevist i stuen eller soveværelset.

Den moderne sortiment af teksturer og farver i strækstoffer vil tilfredsstille selv den mest krævende smag.

Alle stræklofter til køkkenet er opdelt i to grupper:

 1. Stretch PVC lofter;
 2. Strække stof lofter.

1. Stretch PVC lofter og deres typer

PVC canvases kan være af forskellige farver og har en anden tekstur. I dag kan du vælge et loftsloft i overensstemmelse med personlige præferencer, absolut for enhver type køkken, uanset indretningens stil.

Forskellige PVC lofter:

 1. Strek glansede lofter afspejler lyset og skaber en spejl effekt. De gør køkkenet lyst og udvider visuelt rummet. Og deres farvepalette har mere end 150 nuancer.
 2. Stretchmattens lofter diffunderer let lyset og skaber ikke blænding. Matt strækloft, der passer perfekt til ethvert køkkeninteriør.
 3. Stretch satinlofter ligner meget mat, men de afspejler lys, så køkkenet synes mere end det er. De passer perfekt ind i køkkenet. Helt glat overflade på lærredet og perlemorskinnet ser elegant og stilfuldt ud.
 4. Kunststræklofter. På loftet, PVC, kan du sætte et billede eller et foto for at skabe et eksklusivt interiør.
 5. Gennemsigtige lofter er almindeligt anvendt i køkkenet som en dekorativ finish. Gennemsigtighed i kombination med lampens korrekte placering giver dig mulighed for at skabe et meget naturligt diffust lys, livlig eller flerfarvet belysning i køkkenet.
 6. Suede stræklofter lægger vægt på varme og komfort. Derudover er de perfekt kombineret med dekorative belysning.
 7. Strekak "Starry Sky". Virkningen af ​​stellar twinkling opnås ved hjælp af fiberoptiske fibre, der bringes tæt på den ydre eller indre side af kluden.
 8. Metalliske lofter. Lofter med en sådan faktura har en unik granulær overflade med en metallisk effekt. De afspejler perfekt lyset og passer perfekt ind i designet af det trendy køkken.

2. Stof stretch lærred

Stoffet lofts lofter er også af høj kvalitet, de er miljøvenlige og holdbare, men bruges relativt i køkkener relativt sjældent, da de er ringere end nogle ydeevneegenskaber til at strække filmlofter.

De mest almindelige typer af køkkenstræklofter:

 • Glansede strækfilmlofter;
 • Satin eller matte PVC filmbaner.

Valget af stræklofter til køkkenet

Hvilke stræklofter er bedre til køkkenet? Strækloft - en god mulighed for at rette op på de vigtigste designfejl i køkkenet. Sådanne lofter er en reel frelse for små rum. Med dem er tilgængelige de mest uventede design ideer,

For eksempel tillader et loft med flere niveauer brugen af ​​ikke-standardformularer, såvel som tilrettelagt køkkenplads. Denne teknik indebærer en kombination af forskellige farver i køkkenet, som visuelt øger området.

Tekstil, farve og design af stræk køkkenet loft er også af stor betydning:

1. Stræk glat loft i køkkenet er det mest praktiske:

 • lettere at rengøre end kludbaseret stof;
 • øger visuelt rummet
 • øger visuelt loftet
 • adskiller sig i en række forskellige farver;
 • meget holdbar;
 • beskytter loftet mod lækage;

Tror ikke, at glatte lofter passer ikke kun til højteknologiske køkkener eller andre banebrydende stilarter. De understregede også med succes enkelheden i Provence og Country stil. Imidlertid ser mørke blanke lofter kun godt ud i et stort køkken.

2. Matte stræklofter i køkkenet passer til enhver form for interiør:

 • gøre køkkenet mere behageligt og hyggeligt;
 • visuelt reducere højden af ​​rummet
 • Hvidt matte loft ligner gips.

Matte lofter er fantastisk til et præsentabelt klassisk køkken.

Farver strækker lofter egnet til køkkenet

Nogle gange kan designeren kun gennem sin farve på loftet i køkkenet fuldt ud realisere sin ide.

Designere rådgiver:

 1. Et køkken med et højt loft ser meget mere behageligt ud, hvis det er kronet med et loft med varme eller mørke toner.
 2. Lyse nuancer af loftet, samt vægge, øger visuelt rummet.
 3. Interessant og spektakulært ser multi-farve hævet loft, der kontrasterer med væggene og gulvet. Men i små køkkener kan man blande flere lyse farver eller en stærk kontrast mellem dem visuelt reducere størrelsen af ​​et værelse.
 4. Det er muligt at dekorere og diversificere spændingstoftækket ved hjælp af forskellige tegninger, fotoudskrivning, maleri eller stylisering. Men jo mindre køkkenet er, desto mindre skal billedet være.
 5. I et lille køkken er det bedre at opgive eksperimenter med farve, idet man kun fokuserer på en farve, men spiller på nuancer og nuancer. Ellers vil dit lille køkken virke ret trange.

Glem ikke om den psykologiske virkning af en bestemt farve på mennesker. Den rigtige farve til dit stretchloft hjælper ikke kun med at skabe en hyggelig atmosfære og et harmonisk interiør, men forbedrer også ejernes trivsel.

I køkkenet, lyse farver af stræklofter:

 • øge appetitten
 • forbedre fordøjelsen;
 • juble op.

Rolige farver - slappe af og berolige.

 1. Hvidt strækloft understreger med fordel den mørke vægdekoration. Selvom hvid farve visuelt udvider rummet, bør den ikke bruges i overskud, for ikke at gøre køkkenet banalt.
 2. Sort farve i køkkenet bør påføres meget omhyggeligt, for ikke at forårsage en dyster og depressiv stemning. Et sådant strækloft er kun egnet til lyse værelser.
 3. Den røde farve, der bruges i køkkenets indretning, øger appetitten, da den har en stimulerende og stimulerende effekt. Men langvarig udsættelse for denne farve er trættende, så det anbefales ikke til stræklofter.
 4. Indigo farve på loftet i køkkenet giver et godartet humør, det roer godt, derfor er det perfekt til køkkener og stuer.
 5. Blå strækloft i køkkenet hjælper med at slappe af og hvile, men det medfører også døsighed og kan derfor påvirke værtens ydeevne.
 6. Lilac eller smaragd køkkenloft vækker livets energi hos mennesker, stimulerer kreativitet.
 7. Lysebrunt strækloft i køkkenet bruges sjældent, fordi det er forbundet med alderdom.


Det er umuligt at sige, hvilke stræklofter der bliver bedre til dit køkken. For hvert interiør er der en løsning. Hvis du ikke kan stoppe ved en bestemt type strækloft, kan højdepunktet i dit interiør være et kombineret strækloft, der består af både matte og glatte lærred.

Det bedste loft til køkkenet: 6 muligheder

Begynder at udføre reparationer, mange undrer: hvilket loft er bedre for køkkenet? I det indre af ethvert rum skal alt være i harmoni - loftet, gulvet, væggene. Dette problem opstår ikke ved en tilfældighed, fordi køkkenet er et rum, hvor høj luftfugtighed, sod, dråber vand og fedt ikke sjældent dannes. For at undgå sådanne problemer tager det tid at vælge, vælg et materiale, der er modstandsdygtigt mod fugt, temperaturændringer og er let at rengøre.

Valg af materiale

Moderne byggematerialer, der er egnede til at afslutte loftet i køkkenet, findes i et stort udvalg: panel-, spændings- og lathrukturer. Du kan male loftet eller indsætte det med tapet.

Den klassiske mulighed er et perfekt pudset loft og efterfølgende malet. Hvad er dens fordele? Resultatet er en glat og hvid overflade, der friske rummet og er altid praktisk, uanset smag og præference. Gips er et miljøvenligt materiale. Hvid farve udvider visuelt rummet, hvilket er gavnligt for et lille rum.

Ulemperne ved gipset kan tilskrives procesens kompleksitet. For at opnå en jævn og glat overflade skal du sørge for omhyggelig justering og rengøring af loftet, hvilket tager lidt tid.

Andre muligheder

For at udføre en opgave, der ikke er let, kræver valg af materiale muligheder, som ikke påvirker rummets funktionalitet og æstetik negativt. Nogle af dem er:

 • suspenderet gipsplader loft;
 • plast paneler;
 • stræk loft
 • loftfliser
 • malet overflade;
 • tapetsering.

Når man vælger en af ​​mulighederne, er det nødvendigt at overveje de positive og negative egenskaber. Glem ikke om rummets egenskaber.

Gipsplankloft

Der er forskellige ideer til at bruge denne overflade. Gips pap er et materiale, som du kan kvalitativt skjule alle uregelmæssigheder, samt skjule ingeniørkommunikation under den. Mange designere som disse ideer, der er mange løsninger. Mellem loftet og pladerne af gipsvæg for at placere de oprindelige indbyggede lamper, der visuelt øger de lodrette vægge, der pryder rummet.

Der er mange varianter af monterede, multi-level designs. Men når du vælger dette materiale, skal du være opmærksom på dens egenskaber. Fugtbestandigt materiale kræves. Han vasker bedre, ændrer ikke farve, når der kommer fugt på det. En multi-level løsning, der passer til værelser med højt til loftet.

Plastpaneler

Hvis spørgsmålet er at bestemme, hvad der er bedre at lave et loft i et køkken med dårlig ventilation, så er det bedre ikke at finde en mulighed. Materialet kræver ikke meget tid til at rengøre, tolererer perfekt vådrensning. Installation af PVC-paneler er ikke svært, selv for en nybegynder. Hvis spørgsmålet er løst for begyndere, hvilket materiale der skal bruges i køkkenet, plastpaneler - dette er en god mulighed.

Produceret fælles materiale i forskellige farver. Værelset kan arrangeres i enhver stil. Det er muligt at gøre opførelsen af ​​flere niveauer, hvis højden af ​​rummet tillader det. For et niveau vil der være tilstrækkeligt mellemrum på 7-10 centimeter.

Hvis der træffes beslutning om at trimme hyldefladen med PVC-paneler, skal du vide, at det er bedre at erhverve et materiale, der er modstandsdygtigt over for forhøjede temperaturer. Råmaterialer skal ledsages af de nødvendige dokumenter, som bekræfter, at opvarmning er planlagt, og giftige gasser udledes ikke.

Loft til maleri

Til loftet er det bedre at købe maling af vasketypen. Algoritme til forberedelse til farvning:

 • udjævning af overfladen, rengøring af defekter;
 • alle uregelmæssigheder og revner skal fastgøres med en kitt;
 • finkornet sandpapir til at male den behandlede overflade;
 • påfør flere lag af primer med en malingsrulle;
 • male loftet med erhvervet maling.

For at udsmykningen af ​​køkkenet ikke ødelægger de fremspringende gule pletter, skal den behandles med en alkydmattemaling før maling.

Loftfliser

Hvilket materiale er det letteste at montere? Loftfliser. At lægge polystyren skumplader kræver ikke et specielt værktøj, store færdigheder. For at afslutte loftet skal du have:

 • et sæt fliser;
 • målebånd;
 • skarp papirvarer kniv;
 • speciel lim.

Under flisen kan du helt gemme mindre defekter, men hvis basen har store dråber, skal du gøre gipset. Det er bedre, hvis overfladen af ​​flisen vil blive lamineret. Ved alvorlig forurening kan enkelte fragmenter udskiftes, hvis det ikke er muligt at vaske eller male. Dette materiale er brandfarligt, absorberer fugt. Det er bedre at bruge i små køkkener, der er udstyret med et godt udstødningssystem.

Ved anvendelse af et sådant materiale skal glødelamper placeres i en afstand på ca. 20 centimeter fra bunden.

tapetsering

Denne metode til at afslutte loftet har visse fordele i forhold til andre:

 • billigt materiale;
 • hvis der er mindre revner på overfladen, er de usynlige under tapetet;
 • Vandtæt materiale er let at vådt rengøre;
 • specielle tapet kan klare op til 10 farver, hvilket gør det muligt at legitimere forskellige design ideer;
 • farve, tekstur, tegning - alt dette har et stort udvalg;
 • arbejde sker hurtigt.

At gøre lokalet hyggeligt med tapet er ikke svært, og det prædesignede loftdesign i køkkenet hjælper med at bringe ideer til liv.

Det er vigtigt! Når du køber lim, skal du være opmærksom på den type tapet, for at vælge den mest egnede. Dette vil have en positiv indflydelse på klæbemidlets kvalitet.

Strekak

Denne type finish er meget populær. Ved at vurdere hvilke lofter der bedst bruges til køkkenet, vælger mange denne mulighed. Dette design har evnen til at løse flere problemer på én gang:

 • perfekt masker uregelmæssigheder, overfladefejl;
 • ingen grund til at forberede basen til installation ideelt;
 • bag en film vil forskellige kommunikationer forsvinde;
 • materiale er ikke krævende at forlade
 • fugt modstand;
 • lang driftsperiode
 • præsentabelt udseende;
 • muligheden for at legitimere en række design ideer;
 • Materialet modstår store mængder vand.

Der er flere muligheder for at installere et strækloft. Man kræver ikke særligt udstyr og kan gøres selvstændigt.

Hvilket loft er bedre at lave i køkkenet

Køkkenet er et sted, hvor de ikke kun laver mad, men også tilbringer det meste af deres tid at tale med familie og venner over en kop te. Derfor er det så vigtigt at skabe ikke kun et behageligt interiør til madlavning og spisning af mad, men også en behagelig måde at være der. Derudover må vi ikke glemme, at der i dette rum er et aggressivt miljø, som består af forskellige slags dampe og som følge heraf rummets øgede fugtighed. Og for valg af efterbehandling materialer, især dem der anvendes i loftet, skal de relevante krav fremsættes.

Materiale krav

Materialer til afslutning af loftets store sortiment. Men ikke alle er velegnede til brug i køkkenet. Høj luftfugtighed, høje temperaturer, sod i køkkenet med en gaskomfur - alt dette påvirker loftet negativt som følge af at forkæle hele udseendet af køkkenet. For at undgå dette, skal du overveje følgende, når du vælger:

 • Vi vælger vandtætte materialer på køkkenloftet, med evnen til at vaske dem, fordi ifølge lovens fysik med varm luft fra komfuret stiger al forurening straks til loftet;
 • På grund af det faktum, at de ofte skal vaskes, er det bedre at vælge imod modstandsdygtige og slidstyrke materialer.
 • Som i ethvert andet rum skal loftet i køkkenet skjule alle uregelmæssigheder, hvis nogen;
 • Loftet skal se æstetisk glædeligt og passe ind i køkkenets overordnede stil.

Hvilket strækloft er bedre egnet til køkkenmatte eller glans

Stræklofter i moderne lejligheder bliver stadig mere almindelige. På grund af de omfattende dekorative egenskaber giver sådanne designs dig mulighed for at realisere mange af de mest ekstraordinære designideer. Både matte og glatte stoffer er lige så populære i interiør, hvilket er den bedste mulighed for stræklofter til køkkenet?

Matt og blankt strækloft i køkkenets indre

Stretch loft lavet af satin, ser blændende hvid på loftet

Funktioner blankt loft

Disse lærred vil koste mere end matte kolleger, men den høje pris kompenseres let af den omfattende palette af farver, der er til rådighed. Den glatte overflade gør visuelt loftet højere, hvilket gør det muligt at bruge lærredet i små og små værelser. I et lille køkken ser en sådan finish meget passende ud.

Blankt stræk loft beige skygge gør rummet mere rummeligt

På trods af at der er konkurrence mellem matte og blanke lofter, kan begge typer materialer kombineres med hinanden i samme rum. I øjeblikket kan du vælge en færdiglavet version af loftkonstruktionen med kombinerede malerier eller om muligt overveje selve loftets design.

Zoning arbejdsområdet med et strækblankt loft

På blanke lofter kan forskellige mønstre eller billedudskrivning ofte være til stede, men "stjerneklar himmel" ser mest imponerende ud. Dette design kan bruges i ethvert rum, for eksempel i køkkenet, kombineret med stuen.

Fotoprint på overfladen af ​​strækloftet

værdighed

 • Et hængende loft med spejlvendt overflade afspejler mere lys, hvilket gør det muligt at gøre interiøret mere lys og luftigt. På grund af brugen af ​​lyse farver i interiøret vil selv et lille køkken ikke se alt for besværligt og ubehageligt.
 • Det blanke lærred kan dekoreres med ethvert tilgængeligt middel - klistermærker, mønstre, tegninger mv. Billedernes mønstre og temaer afhænger kun af din fantasi.
 • Kompakte lamper eller lysdioder monteres let i loftet mellem panelet og loftet, der skinner gennem det. Ved at placere spotlights rundt om kanten af ​​køkkenet eller over bestemte områder kan du opnå en interessant dekorativ effekt.

Design stræk blanket loft i køkkenet

mangler

 • En af de væsentligste ulemper er bladets lille bredde på ca. 2 m. Når du er færdig med loftet i køkkenet og i et hvilket som helst andet rum, kan man ikke undvære sømme.
 • Mange, der besluttede sig for blanke stræklofter, er enige om, at svejsesømmene er en alvorlig ulempe, der ikke blot påvirker installationens kompleksitet, men også udseendet af loftstrukturen. Sømmene på spejloverfladen er meget synlige, hvorfor den overordnede opfattelse af integriteten af ​​interiøret kan brydes.
 • På glansen er de mindste pletter og defekter, som er særligt vigtige i køkkenforholdene.
 • Det er svært at bestemme skyggen af ​​lærredet, fordi glansen kan "opføre sig" anderledes afhængigt af belysningen, den sydlige eller den nordlige side osv.
 • Glatte lofter modstår ikke lave temperaturer, så de er ikke egnede til sommerhuse, som normalt ikke opvarmes om vinteren.

Stretch blanke loft i to farver i køkkenets indre

Matte loft funktioner

Frostede overflader er lettere at rengøre end blanke, de er ikke så synlige pletter og snavs, og støv ophobes meget mindre, hvilket opnås ved antistatisk behandling. Uigennemsigtige klæder er billigere end blanke, forskellige fejl er næsten ikke synlige på dem - pletter eller ridser. Frostede lofter er alsidige, de ser godt ud i ethvert interiør og overlader ikke opmærksomheden.

Matt strækker loftet i det hvide køkkens indre

Uigennemsigtige lofter er ofte dekoreret med fotoudskrivning. Hvis det ønskes, kan ethvert mindeværdigt billede, billede eller ligesom billedet påføres lærredet. Madlofterne er mere hyggelige og varmere end glans, hvilket skaber en harmonisk og stille atmosfære i rummet.

Børstet strækloft gør køkkenets indretning mere elegant

værdighed

 • Neutralt udseende på grund af den rolige matoverfladen passer sådanne lofter godt ind i enhver indretningstilstand, specielt til forskellige klassiske designtendenser - et sådant loft vil appellere til konservative mennesker;
 • Belægningen falder ikke under ultraviolet stråling og afspejler ikke lys;
 • Primærfarver er rolige nok, så loftet ikke bliver træt, vil ikke distrahere opmærksomheden fra det indre og irriterende;
 • Strækloftets matoverflade ser varmere og mere behageligt ud i modsætning til den temmelig kolde glans;
 • Let omhu;
 • Sådanne lofter ser godt ud i både klassiske og moderne stilarter;
 • Lærredet har en tilstrækkelig bredde (op til 6 m), hvilket gør det muligt at aflevere sømme ved montering af konstruktionen.

mangler

 • Ikke alle kan lide et for formel udseende;
 • Ved brug af uigennemsigtige stræklofter er det umuligt at installere hemmelige lamper;
 • Dårlig farvepalet sammenlignet med blankt lærred.

Børstet strækloft i køkkenet

De vigtigste forskelle mellem matte og blanke lofter

De fleste af forskellene mellem matte og blanke stræklofter er lette at sende på grundlag af lister over fordele og ulemper ved hver type lærred. Der er dog flere faktorer, der er værd at være særlig opmærksomme, når man vælger et loft i køkkenet.

Visuelle forskelle matte og blanke loft

Forskelle i pleje

Hvis vi sammenligner de to typer ophængte lofter, er det første, der rammer dig, forskellen i pleje, og denne faktor er vigtig i køkkenet. Mattelofter er det nemmeste at rengøre - Tør kun overfladen af ​​med en svamp med et rengøringsmiddel eller brug damp, hvis der er fedtpletter. Den matte klud er let at rengøre, og efter rengøring er der ingen pletter.

Hvidt strækmatte loft med lys

Glatte lærred er mere lunefuld. På trods af at de kan vaskes, skal det gøres meget omhyggeligt, fordi når ukorrekt rengøring er let at få grimme pletter.

Glat to-niveau loft i køkkenet

Det er vigtigt! Hvis du vil holde det blanke loft i perfekt stand, er det bedre at bruge rengøringsvirksomheder, der har det nødvendige faglige udstyr til rengøring af sådanne overflader under rengøring.

Ofte produceres blanke malerier af relativt lille størrelse på grund af, hvad de skal dockes under installationen. På glans sømme er meget mærkbar, hvilket i høj grad reducerer loftets dekorative egenskaber. Imidlertid producerer moderne producenter lærred op til 5-6 meter bredt, så problemer med sammenføjning af lærred og søm tæt på blanke lofter er en ting fra fortiden.

Multi-level blanke stretch lofter

belysning

Valget af typen lærred påvirker i høj grad kvaliteten af ​​belysningen i køkkenet og i andre rum. Glansende lærred kan produceres i en gennemskinnelig form, som giver dig mulighed for yderligere at bruge fluorescerende lamper eller LED-striber til at skabe smukke loftsstrukturer. Mattlofter kan ikke prale af sådan kvalitet. Den maksimale effekt af de indbyggede lamper må ikke overstige 35 watt.

Indbygget belysning på strækloftet

Temperaturforhold

Som nævnt ovenfor tåler glatte stoffer ikke lave temperaturer, så de kan kun installeres i velopvarmede rum. Under madlavning i køkkenet er temperaturen normalt meget højere end i andre værelser, så der er ingen stor forskel på, hvilken slags loft der skal bruges.

Stretch loft i satin køkken

Design funktioner

Matt eller blank overflade af loftet er valgt afhængigt af indretningens stil. Til fladtætte loftsstrukturer ser det blanke lærred mere imponerende ud, sådan et loft ser mere elegant ud. Glans passer perfekt til moderne, højteknologiske og andre moderne stilarter. Mattoverflader er bedre egnet til rustikke stilarter og klassiske interiører.

Multi-level blanke stræklofter i det indre af et klassisk køkken

Farvepalette

Trods det faktum, at de blanke loftsfarvevalg er meget mere forskelligartede, beholder matte belægninger deres lysstyrke længere og falder ikke i sollys. Konstant blænding kan irritere øjnene og distrahere fra arbejde, mens matte overflader tværtimod absorberer lys.

To-niveau satin stretch loft i det indre af køkken-stue

Det er nogle gange svært at vælge et godt strækloft i køkkenet, men denne opgave er ikke så uopløselig. Det er svært at sige, hvilken type strækstof er bedre eller værre for et køkkenrum, alt afhænger af dine egne præferencer og rumparametre. Små lokaler vil kræve glatte overflader, mens i store køkkenmatteflader er mere hensigtsmæssige. Det er værd at huske på, at det er muligt at kombinere begge typer materiale, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke design i loftet.

Varm kaffe farve med mælk i køkkenet

Når man vælger stoffer, styres først og fremmest af listen over deres fordele og ulemper, og man må ikke glemme alternative efterbehandlingsmuligheder, hvis de to typer stræklofter ikke passer til en eller anden grund. Det moderne marked for efterbehandling materialer har et stort udvalg.

Indretningsdesign: hvilke stræklofter er bedre at vælge til køkkenet?

Loftsindretning er en vigtig del af reparationen. Derfor er det et rimeligt ønske at finde den ønskede type spændingssystem. I vest har sådanne faciliteter været brugt i lang tid, men i post-sovjetiske rum begyndte de at vinde popularitet i begyndelsen af ​​de to tusindedele. Den hurtige udvikling har ført til fremkomsten af ​​nye måder at fastgøre, dekorere lokalerne. Dette komplicerer spørgsmålet om, hvordan man vælger et loft til køkkenet.

PVC-systemer klassificering: fordele og ulemper

Stræklofterne skal først og fremmest opdeles i stof- og filmmodeller. Sidstnævnte er baseret på polyvinylchlorid (PVC). Et sådant lærred er kendetegnet ved en relativt lille bredde på 3 m. Derfor vil der være sømme på loftet, men med korrekt installation bør de ikke være synlige. Desuden vil en lille, pæn søm ikke påvirke udseendet af rummet. Vinyl-systemer er opdelt i følgende typer:

Hver af dem har sine egne egenskaber. Den uigennemsigtige klud giver ikke højdepunkter, spejlrefleksioner. Men den glatte tekstur er det modsatte. Satin er attraktiv, fordi den kombinerer begge kvaliteter.

Hvis vi overvejer fordelene ved belægningen, skelner de fuldstændigt vandtæt i modsætning til gipsvæg og stofstrukturer. Strækloftet på filmen har også en lav pris. Vinyl brænder ikke, og derfor tilhører sådanne systemer brandsikkerhedsklasse G1. Brug af denne type loft vil visuelt forstørre køkkenet, i modsætning til gipsvæg, hvilket reducerer rummet.

Et eksempel på et blankt lærred

De negative aspekter omfatter lav styrke. Careless behandling, brug af piercing og skære genstande er fyldt med skader. Derfor er det nødvendigt at udføre rengøring med omhu. Glanset materiale rengøres med en fugtig svamp og vaskemiddel. Det anbefales at bruge støvsuger til rengøring af hjørneområderne, især for komplekse loftsystemer.

Derudover er gipsvæg ikke bange for lave temperaturer og deres dråber. Men det nedhængte loft kan forringes i et rum uden opvarmning. For et køkken i en lejlighed er dette usædvanligt, og i landet kan filmen let forringes. Derfor er det bedre at bruge sådanne systemer udelukkende i opvarmede huse.

Væv variationer, deres egenskaber

For at forstå, hvilke vævsvariationer der skal bruges til køkkenet, overvej deres egenskaber. Sådanne systemer anvendes ikke i stuen eller soveværelset, hvis der er et ønske om at redde. Et særpræg ved strækloftet - det kan "trække vejret", i modsætning til vinylbelægningen. Selve materialet er repræsenteret i form af et stofnet, som er imprægneret på begge sider med polymerer.

Stof dekoration

Tip! Rengøring af stofloftet, især hvidt, er ikke en nem opgave. Materialet er i stand til at absorbere lugte, og derfor pas på lærredet er kompliceret. Dette system er bedre ikke at bruge, når du afslutter køkkenet.

Positive træk ved at bruge en sådan belægning:

 1. Problemfri. Bredden på lærredet giver dig mulighed for at installere dækning, selv i rummelige værelser.
 2. Alsidighed. Hovedlister er tilladt for enhver planlægning og arkitektur.
 3. Sådanne variationer ophobes ikke statisk.
 4. Materialets styrke er meget højere end filmen, men dårligere end gipsvæggen. Lerret er vanskeligt at skære med en kniv.
 5. Maleriarbejder. Det er muligt at male lærredet op til 5 gange. Derefter ophører den med at "trække vejret" og bliver uegnet til yderligere udnyttelse.
 6. Evne til at modstå forskellige temperaturforhold. Selv med langvarig udsættelse for lave temperaturer vil loftet ikke forringes.
Frostet loft

Fabric mønstre har ulemper. Det vigtigste - manglende evne til at holde vand. Langvarig kontakt med vand vil medføre, at belægningen ændrer farve. Den samme teknologi i enheden påvirker loftets omkostninger, hvilket påvirker tilgængeligheden af ​​sådanne systemer.

Spændingsstrukturer til køkkenet kombineret med hallen

Loft for sådanne løsninger er forskellige, fordi du skal tænke gennem nuancerne. For dette er det værd at præcisere følgende:

 • værelse stil;
 • geometri og kompleksitet af spændingsstrukturen;
 • hvilken tekstur bruges

Foretrækket i køkkenområdet i mørkt lys bruges, når det er mindre end stuen. Hvis den er større end hallen, afslut den med hvide eller beige toner. Hvis vi forsømmer denne regel, så vil selv et korrekt layout af lyset ikke bidrage til at jævne situationen.

Spændingsstruktur i det kombinerede rum

Først efter løsningen af ​​ovenstående spørgsmål, fortsættes udviklingen af ​​indretningen. For at gøre dette skal du bruge høj kvalitet gipsvæg og film. Belægningen er lavet af glans, satin eller matfilm. Det er vigtigt at placere lyskilderne korrekt. Designet anbefales at udføre i en fastholdt stil, men i stuen kan du vælge et foto. Det skal være i harmoni med miljøet. Som et alternativ, brug fresker eller dekorative malerier.

Hvis du korrekt vælger typen af ​​konstruktion og selve filmen, kan du nemt gemme følgende elementer:

 • elektriske ledninger;
 • ventilationskanaler og deres gitter;
 • dårligt bygget nicher;
 • facetter;
 • revner i bundloftet.

Det ser interessant udsmykningssystem ved hjælp af en bitmap med LED'er. Samtidig kan du skabe en lys atmosfære i det kombinerede rum.

Hvad er forskellen mellem typer af fakturering?

Klassificeringen af ​​teksturer er præsenteret ovenfor. Nu er det værd at overveje dem på eksemplet på forskellige værelser, med en beskrivelse af hvordan værelserne vil ændre sig. Hvis du vil spare, er det bedre at vælge en mat tekstur. Det er mere egnet til tapet end en flise. Men glansen ser mere raffineret ud, især hvis du vælger de rigtige farver og installerer lyskilderne korrekt. Gipsvæg, som færdigmateriale, bør bruges, når ejeren af ​​huset har fri tid til reparation.

Glosset lærred på loftet

Lad os nu analysere hvert værelse med forskellige typer dækning:

 1. Hall. Under tapetet eller malede vægge passer glans. Det vil gøre rummet mere rummeligt og giver dig mulighed for at skabe en vis charme. Matte struktur er egnet til at skabe et klassisk interiør.
 2. Køkken. I dette rum er at give præference for filmen, for hvilken pleje er enkel. Derfor er det bedre at vælge glans.

Rådet. Det skal forstås, at loftet på badeværelset og toilettet ikke er så meget at opfylde æstetikken som en praktisk funktion. Belægningen må ikke lade vand komme igennem, og rengøringen skal finde sted her hurtigt.

 1. Bedroom. Under tapet eller maling på væggene er at vælge en matt lærred eller satin delikat farve. Pastellfarver ser pænere ud. Haze, som ikke giver reflekser og blænding, giver dig mulighed for at slappe af og slappe af.

Vi tænker kompetent over designet

Køkken indretning med en installeret spænding struktur kan tiltrække med sin pretentiøsitet. Fornøjelser og mangfoldighed:

 • Farveområde. Her kan du vælge nuancer, idet der tages hensyn til ønsker fra alle beboere i lejligheden. Designet i køkkenområdet er attraktivt: du kan bruge materialer af forskellige farver. Det hele afhænger udelukkende af behovene. Så vil pastelfarver bringe fred til rummet, rød og gul vil gøre den varm og hyggelig, blå og grøn vil bidrage til at diversificere grå dage, og hvide bliver et tegn på harmoni.
Korrekt løsning til køkkenområdet
 • Texture. Det mest anvendte lærred til naturlige materialer - marmor, guld, stål, træ Hvilken type tekstur er bedre? Det er nødvendigt at drage konklusioner baseret på personlige præferencer og stil på værelset.
 • Idéens originalitet. Designet i den oprindelige stil gør det muligt at bruge flere nuancer og typer af teksturer, interessante belysningsløsninger, opbygningen af ​​high bay systemer, fotoudskrivning på film.

Dette vil gøre den unikke indretning af rummet og zone den. Strekak i kombination med de rigtige lysarmaturer - nøglen til fremragende visuel opfattelse af køkkenet. For højt til loftet er det bedre at bruge aflange modeller af lamper. Og hvilken type lyskilder er bedre at bruge i lave lokaler? Selvfølgelig, overhead eller indlejret modeller.

Brug af spotlights

Det er værd at være opmærksom på llamas magt for sådanne strukturer. Du kan bruge pærer op til 60 watt, men halogener har en lavere effektgrænse - 35 watt. Bestem det sted, hvor lysene skal monteres, og sørg for brandsikkerhed bør være på forhånd.

Lad os opsummere

Når du vælger et strækloft skal du overveje alle de detaljer, der er beskrevet ovenfor. Derudover afhænger systemets kvalitet af installationsbetingelserne. Det er bedre og enklere, når et system, der er helt klar til installation, hentes til webstedet. Sådan dækning vil ikke kræve yderligere behandling i huset og vil blive installeret hurtigere. Af samme grund vælger mange mennesker ikke gipsvæg, men film. Efter installationen af ​​et sådant system forbliver der mindre bygningsaffald, hvilket vil forkorte rengøringstiden.

Udformning af køkkenet ved hjælp af et spændingssystem Eksempel på et to-planet blankt loft Fremhævning af den centrale zone

Guidet af materialet i artiklen, kan du nemt vælge den bedste loft mulighed for køkkenet.

Stræklofter til køkkenet - vælg hvilken type passer bedst

Stretch loft til køkkenet, ud over at give interiøret et smukt æstetisk udseende, skal være modstandsdygtig over for ugunstige miljøforhold og udføre praktiske funktioner. Det er umuligt at afgøre, hvilke stræklofter der er bedst til køkkenet, uden at tage hensyn til alle faktorer, herunder parametrene i køkkenlokalet og selve loftet.

Hvilket loft skal du vælge til køkkenet

Der er mange typer lofter, der kan bruges i køkkenet. Ved at bestemme hvilken af ​​dem bedst udføres i køkkenet, bør man overveje designfunktionerne af andre typer og sammenligne deres egenskaber.

Stræklofterne varierer ikke kun i omkostninger, men også i byggeri

Omkostninger til

Ikke alle har råd til en dyr løsning, prisklassen er ret bred, så omkostningerne ved loftet spiller en stor rolle.

Den billigste af alle typer vil være et hvidkalket loft, men denne metode er forældet og er praktisk taget ikke brugt i øjeblikket. Wallpapering giver et glimrende resultat med minimal materialekostnad: Du kan bruge et bredt prisklasse af tapet, overfladerne, der skal limes, kræver ikke kvalitetsniveau, de nødvendige materialer til arbejde er primer og tapetlim.

Armstrong, der sjældent anvendes i køkkener og plastlofter lavet af PVC-paneler, er også billige muligheder, sidstnævnte paneler er billige og har et fremragende æstetisk udseende.

Til en lægmand kan det virke som om et simpelt malet loft er ret billigt, men for at opnå en ideel overflade påføres ca. 3 lag kitt på gulvpladerne efterfulgt af fugning, og malingen selv er lavet i flere lag.

Det samme kan siges om gipspladens lofter. Ud over at installere profilen og skruerpladerne af gips, skal den også anbringes flere gange og derefter males, så af alle typer de er de dyreste.

Lofter lavet af gips er sjældent brugt i hverdagen, der er ingen mening om at lave simple grå gips, og æstetiske synspunkter af silke eller marmor, som venetianske dem, er dyre.

Hvis vi overvejer hvilket loft der er bedre med hensyn til pris, så kan strækningen være billigere end malet og gips.

Mulighed for selvinstallation

At installere et strækloft er ikke en nem ting, hvis du strækker loftet med dine egne hænder, så skal du bruge hjælp fra tredjepart.

Når man overvejer prisen, spiller denne faktor en vigtig rolle, alt arbejde på efterbehandling er meget dyrt.

Uafhængigt hvidvask, lim tapetet og installer lamellerne eller plastikpladerne er ikke svært, det kræver ikke et særligt værktøj, og for at få de nødvendige instruktioner, skal du bare se videoen på internettet.

I tilfælde af kitt med den efterfølgende farve af videoen er der lidt, der vil hjælpe, kun en specialist med stor erfaring vil kunne gøre arbejdet kvalitativt.

Med nogle bygningskompetencer og evnen til at arbejde med det enkleste værktøj (slibemaskine, hammerboremaskine) kan du selv installere gipslofterne, men du bliver nødt til at arbejde meget hårdt på kittet og male selv eller ringe til en specialist.

Gipslofter i køkkenet er upraktiske fra en funktionel og materiel synsvinkel: arbejdet kan udføres af højtstående specialister, og de vil koste meget dyre.

Installationen af ​​strækloftet synes ikke at være meget svært, men næsten ingen gør det alene. Det bliver nødvendigt: et sted at finde og skære et lærred af den krævede størrelse, fastgøre en profil omkring omkredsen, få en særlig pistol til at opvarme lærredet under installationen, ved at omgå rør og strække lærredet i hjørnerne, lim plastringe og skære huller til montering af spotlights mv. d.

Hvis alt dette er gjort for første gang, så er der stor sandsynlighed for, at heroiske anstrengelser ikke vil blive berettiget, og tid, penge og klud vil uigenkaldeligt blive tabt.

Modstandsdygtighed over for miljøet

Alle typer lofter er ikke bange for fugt og temperatureffekter i køkkenet.

Nem pleje

Stræklofterne kan nemt tørres af med en fugtig klud eller mop med mikrofiber

Lofttyper med glatte, vandtætte overflader er lettere at rengøre end typer med porøs og vandabsorberende struktur. Spænding og plast overgår derfor i denne henseende tapet, maleri, gips og hvidvask. Det antages, at tapet og malet loft kan vaskes, men i praksis er det svært at forestille sig, at det vil være muligt at vaske et lag fedt og sod fra porøse malede overflader eller tapeter uden at gå på kompromis med deres kvalitet.

Beskyttelse mod oversvømmelser

Som i det foregående tilfælde vil det vandtætte PVC-materiale af stræk- og plastlofter ikke lide under oversvømmelse; alle andre typer skal omdannes, males og limes igen.

Miljøvenlighed

PVC-materiale til lofter er ikke et naturligt miljøvenligt produkt, men andre typer af dette er ikke forskellige. Miljøvenlig gipsvægspuds og malet med syntetiske materialer, vandafvisende tapet, der anvendes i køkkenet (vinyl, non-woven) indeholder også kunstige komponenter.

Muligheden for at placere spotlights

Moderne køkken er svært at forestille sig uden LED eller halogen spotlights, nu er det en hyldest til mode og en indikator for moderne interiørdesign. Lamper kan indsættes i alle typer lofter, med undtagelse af strukturelt tilstødende til gulvpanelet (tapet, maling, gips).

Æstetisk overlapning af ingeniørkommunikation

Kasser anvendes til brandsikkerhed og til æstetiklægning

Den vigtigste faktor, der forkæler køkkenets udseende, er kanalarbejdet fra køkkenhætten. For at skjule dem sænkes loftet ved kanalpassagepunktet, og der opnås en to-plan struktur. Gipsplader og stræklofter udfører denne opgave mest æstetisk.

Hvis der i begyndelsen af ​​udseendet af stræklofter løses mange af dette problem ved hjælp af et lavt gipsloft i kanalen og en højere strækning for resten af ​​køkkenområdet, har udviklerne nu taget et stort skridt i den retning.

Virksomheder til installation af hævede lofter tilbyder færdige standard to niveauer design, designet til køkkener af forskellige størrelser og parametre.

udseende

Blandt disse typer af ophængt loft til køkkenet har ingen konkurrenter. Ud over det eksisterende udvalg af farver og forskellige mønstre er der nye designløsninger.

Lerret er gjort perforeret eller gennemsigtigt på visse steder, og lamperne er skjult på hovedloftet under det. Du kan få fantastiske lyseffekter med skiftende farver, et billede af et stjerneklar eller nathimmel, 3D special effects.

Sammenligning af egenskaberne ved alle typer køkkenlofter kan det konkluderes, at spændingen er den bedste løsning. Det er ikke dyrere end andre typer, giver køkkenet det mest æstetiske udseende, klare overlapningen af ​​kommunikationen og placeringen af ​​punktlys. Den eneste ulempe er frygten for skarpe gennemborende genstande, men i mange tilfælde kan skaden fra et loftskår repareres.

Strækloft - særpræg

Kernen i teknologien til at installere et strækloft er at strække en opvarmet film på en ramme fastgjort langs væggenes omkreds. Efter afkøling reduceres filmen i størrelse og strakt (dermed navnet - strækloftet), hvorved der opnås en flad, glat overflade. Særlige træk ved sådanne lofter er:

 • Det bredeste udvalg af farvepaletter, teksturer og tegninger. Filmen kan have en blank eller mat overflade, et printermønster.
 • Materialet brænder ikke og smolder ikke, giver ikke varme og er ikke genstand for akkumulering af statisk elektricitet, der tiltrækker støv.
 • Vinylfilm af høj kvalitet er ikke bange for høje temperaturer, de er fugtighedsbestandige, miljøvenlige at bruge.

Der er typer af stræklofter, der er designet specielt til brug i medicinske institutioner eller i værelser med patienter med allergi. De er imprægneret med en speciel antibakteriel sammensætning, der forhindrer udseende af svampe og skimmelsvamp på deres overflade.

 • På trods af den tilsyneladende skrøbelighed er stræklofterne ret holdbare og kan modstå omkring 100 liter vand.
 • En vigtig positiv kvalitet på stræklofter er muligheden for at ændre designet: På de tidligere monterede guider kan du strække et nyt lærred med et andet mønster og en farve, som koster meget lidt.
 • Vedligeholdelseslofternes levetid kan være ca. 15 år.

Typer af stræklofter

At bestemme hvilket strækloft der er bedre at vælge til køkkenet, vi kan overveje to typer materialer til fremstilling af stræklofter: PVC-film og syntetiske stoffer på stofbasis (klud).

Sidstnævnte har ikke en sådan ulempe for PVC-film som svejsning, de er bekvemme til at dække store områder af beboelsesområder, men på grund af deres porøse struktur er de ikke egnede til installation i køkkenet.

Også stræktyper varierer i deres tekstur: PVC-folie kan være mat eller blank, klud har en vævet struktur.

Hvad skal man overveje, når man vælger

Når man beslutter hvilket strækloft der skal vælges til køkkenet, kan man bruge nogle praktiske råd fra erfarne fagfolk:

 • Du bør ikke spare på kvaliteten af ​​materialer (de bedste producenter af film er Tyskland og Frankrig). Du skal kontrollere tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater inden installation.
 • Du bør ikke blive involveret i komplekse designløsninger med en bred vifte af farver, lyse farver og blinkende lys: ret snart kan sådanne lofter blive kedelige eller begynde at irritere. På den anden ekstreme er en fuldstændig ubemærket mat monokrom valgmulighed - det er bedst at finde en mellemplads.
 • Når du kontakter et firma med lave priser, skal du være meget forsigtig: mange firmaer tiltrækker således kunder. Når måleren kommer, kan prisen øges betydeligt, så det er værd at afklare alle betingelserne på forhånd eller læse anmeldelserne på virksomhedens arbejde på internettet.

konklusion

Hvis du ønsker at lave et moderne, smukt og praktisk loft i køkkenet, ville den bedste mulighed være en spændingskonstruktion. Omkostningerne ved et simpelt strækloft i 10 kl. E. for 1 kvm. kan være mindre end i gipsvæg og malede typer med større funktionalitet og æstetisk udseende.

Loft til køkkenet - hvilket er bedre?

Køkken - et meget specielt sted i lejligheden, som har sit eget mikroklima. Sidstnævnte ændrer sig konstant (fra våd til varmt), hvilket betyder at loftet på dette rum skal have den rette modstand. Tidligere udviklinger og nye tekniske fund tilbyder en række køkkenloft muligheder. Hver af dem har sine fordele og ulemper.

Loft til køkkenet - hvilket er bedre?

renvaske

Den mest traditionelle og budgetmulighed. Enkle værker udføres i nedenstående rækkefølge.

Trin 1. Køkkenet så meget som muligt aflastes fra møblerne, og det resterende er godt pakket i en stærk plastikfilm.

Trin 2. Loftet er gradvis på steder, fugtet med sæbevand.

Trin 3. Fra de befugtede områder fjernes det gamle lag af whitewash successivt med en spatel.

Trin 4. Det rensede plan vaskes helt af med en sæbeopløsning.

Trin 5. Loftet er dækket med en vand suspension, der indeholder kridt, blåt og tømrer lim eller slagt kalk, salt og aluminium alun.

Hvidvaskning af køkkenet

Tabel nr. 1. Fordele og ulemper ved hvidvaskning af loftet.

farve

Omkostningerne ved vandbaseret maleri afhænger af prisen på forbrugsstoffer. Som det oftest er tilfældet, er det højkvalitetslag af de dyreste farvesammensætninger med silikone - de danner en vandgennemtrængelig film, der trækker i små uregelmæssigheder og gør det muligt at vaske med ikke-slibende produkter.

Generelt er sekvensen af ​​værker som følger:

 • den gamle hvidvaskende eller eksfolierede vandbaserede belægning fjernes fuldstændigt;
 • overflade niveau

Forbereder loftet for maleri

Loft maleri proces

Det er vigtigt! I dette tilfælde er det sidste lag af maling parallelt med hovedstrømmen af ​​lys fra vinduet i køkkenet.

Tabel nr. 2. Fordele og ulemper ved at male loftet.

Hvordan at hvide loftet?

Detaljerede instruktioner kan findes her! Desuden vil du nok være interesseret i artiklen om, hvordan man maler loftet i lejligheden og hvordan man gør det.

tapetsering

Forholdsvis billig måde at indrette. Vaskbare (vinyl) tapeter af tæt tekstur passer bedst til køkkenet.

At indsætte over loftet med dem, du har brug for:

 • rense overfladen, stop de eksisterende defekter og revner, og pryd det derefter
 • mærke op, så båndene af tapet er strengt parallelle med væggene;
 • Dækker limen og loftet og tapetet, støt båndet, nivellerer dem forsigtigt med en blød rulle.

Tabel nr. 3. Fordele og ulemper ved at klæde loftet med tapet.

Flise fra polyfoam (udvidet polystyren)

Denne belægning hører til budget og hygiejniske muligheder. Den højeste kvalitet, pålidelig og holdbar, viser det sig med en god træning.

Loftfliser fra polyfoam

 1. Overfladen rengøres til beton, behandles med et antiseptisk middel, der er dækket med en gennemtrængende primer, suget for at fjerne store uregelmæssigheder og derefter markeret.
 2. Flisen er limet med almindelig lim (oftest PVA) i overensstemmelse med den påførte mærkning.

Stikker loftfliser fra lysekronen

Tabel nr. 4. Fordele og ulemper ved at afslutte loftet med skumfliser.

Hvordan limes fliser på loftet?

I denne artikel finder du ikke kun trinvise instruktioner og nyttige tips, men også en komparativ analyse af mulige efterbehandling materialer. Det er vigtigt at komme til dette punkt med al mulig opmærksomhed, fordi flisen skal opfylde kravene fra ejeren og de eksterne egenskaber og egenskaber ved materialet.

Plastpaneler

Dette materiale er i det gennemsnitlige prisklasse. Den mest populære type er "vægpanel", dvs. lange strimler omkring 10 cm brede fra polyvinylchloridmateriale.

Loft af plastpaneler til køkkenet

Under installationen er minimal forberedelse færdig - gamle lag af tapet fjernes, fliser fjernes, smuldrende gips fjernes.

 1. Derefter langs linjen af ​​den fremtidige ramme er markeret (i en afstand af 5 cm fra den laveste vinkel, selvom tallet kan øges afhængigt af, hvor præcis pladsen mellem bunden og de nye lofter vil blive brugt).

Loftslayout for fremtidige rammer

Ca. plan for loftet af plastpaneler

Trin af installation af loftet af plastpaneler

Tabel nr. 5. Fordele og ulemper ved at afslutte loftet med plastpaneler.

Racksystemer

Denne type belægning er plast og aluminium. Den sidste mulighed er mere pålidelig, men samtidig dyrere. På grund af dets designfunktioner er den monteret med et større eller mindre mellemrum mellem lamellerne. For køkkenet er der udelukkende brug for kludfri installation. I handelsnetværket er racksystemerne fuldt udstyret med de nødvendige fastgørelsesdele.

Installation finder sted i nedenstående rækkefølge.

Trin 1. Mærkning påføres på væggene på stederne for fastgørelsen af ​​vinkellederprofilen.

Trin 2. Monterede tværgående strimler, som fastgøres lameller. Her skal du også have suspensioner, som er fastgjort i loftet.

Trin 3. Konsekvent, den ene efter den anden, er lamellerne installeret med åbninger til lyskilder forudindskåret på de nødvendige steder.

Trin 4. Omkredsen er lavet med en komplet sokkel.

Rack loftsinstallationsskema

værdighed

 1. Designet skjuler defekter i loftets overflade, samt ledninger, så du kan varme køkkenet, isolere det fra støj ovenfra.
 2. Holdbarhed og nem pleje - lamellerne er nemme at rengøre, må ikke absorbere snavs.
 3. Brandsikkerhed (sædvanlig for aluminium).
 4. Aluminiumsplader akkumulerer ikke statisk elektricitet.
 5. Modstand mod høj luftfugtighed og temperaturændringer.
 6. Racksystemet er ret realistisk at samle uafhængigt - det sælges i modulære kits, der ligner en sæt designer.

mangler

 1. Systemet kræver en ophængt struktur, der reducerer rummets højde.
 2. Du kan ikke hurtigt udskifte en skinne - du vil helt sikkert have brug for en delvis demontering af systemet.

gips gipsplader

Ophængt køkkenloft fra en fuldstændig budget fugtbestandig gips giver mulighed for kombineret konstruktion på flere niveauer med en række belysningsmuligheder og indretning. Forberedelse til en sådan finish er minimal - du skal bare fjerne smuldrende gips. Fortsæt derefter til installationen.

Gipsplankloft i køkkenet

Trin 1. Udfør markeringerne på væggene med fokus på det laveste punkt.

Monteringsmaterialer med ophængt loft

Trin 2. Styrprofilen (UD) er fastgjort på markeringen. På hele planet monteres monteringsprofilerne (CD) med monteringspladerne og dowel-neglene, der danner en ophængsramme.

Trin 3. Gipsplader er fastgjort på den monterede ramme med skruer med en afstand mellem fastgørelsespunkter på højst 20 cm.

Monter gipsvæggen på rammen

Trin 4. Den kapperamme sættes i rækkefølge - først lukke sømmen fast, lim dem med et serpyanka tape, og sæt derefter igen sømmen og hele overfladen.

Trin 5. Efter fuldstændig tørring er det hermetiske glatte loft malet eller indsat med tapet.

Tabel nr. 6. Fordele og ulemper ved at afslutte loftpladerne GCR.