Hvilket strækloft er bedre på badeværelset

Badeværelset er et sted, hvor alle bekymringer vaskes væk efter en hård dag. Jeg vil have interiøret at se godt ud og hjælpe med at slappe af. På grund af rummets karakter bør man dog ikke glemme rationaliteten - alt materiale, der anvendes i reparationen, bør tolereres godt af fugt og temperaturændringer.

Stræklofter kan være den bedste løsning, når loftet designes i badeværelset. Fotos og videoer, der findes i et stort udvalg på internettet, giver en ide om forskellige designmuligheder.

Nem at installere, billig og nem at vedligeholde, de gør det godt i barske omgivelser (mere om fordele og ulemper ved lofter i badeværelset).

Valg af spændbelægninger til loftet i forretningerne er næsten ubegrænset: forskellige farver og teksturer giver dig mulighed for at skabe enhver form for belægning. Der er dog flere regler, der skal følges, når der monteres et loft i badeværelset.

Glans eller mat?

Hvis du vælger et strækloft til badeværelset, skal du ikke glemme, at meget bestemmer tekstur. Et skinnende blanke eller elegante matte loft kan dramatisk afvige selv med en ensartet skygge.

Glat stretch stof passer i et lille badeværelse. Med sin evne til at reflektere lys forstørrer den visuelt rummet og hæver loftet. Men når du vælger en blank finish, skal du være forsigtig med belysningen - forkert placerede lys reflekteres fra loftet og blændingen.

En anden nuance, der er værd at overveje, er omhu. På et blankt loft vil alle skilsmisser være mere mærkbare, og så er det bedre at behandle det med et særligt middel, der forhindrer dannelsen af ​​kondensat.

Af fordelene kan du udover evnen til visuelt at forstørre rummet bemærke det spektakulære udseende. Det lyse blanke loft vil se smukt ud i ethvert badeværelse, og mange forskellige nuancer giver dig mulighed for at vælge den rigtige farve.

De strukturerede blanke lofter ser også godt ud - mønstrene på dem gør det muligt at skabe tekstur af et træ-, sten- eller metalloft. Men det er værd at være forsigtig her: loftet passer måske ikke ind i interiøret. Prøv at eksperimentere med valget af en blank finish for at opnå en visuel effekt.

Matte lofter adskiller sig ikke i denne pris og tekstur mangfoldighed, men de er meget billigere. Dette lærred er velegnet til et elegant badeværelse i klassisk stil.

I pleje af uigennemsigtige lofter har deres egne nuancer - på grund af lærredets struktur kræver de mere omhyggelig behandling. Prøv at vælge et værktøj, der ikke efterlader pletter og pletter - i så fald vil dit loft se perfekt ud.

En anden fordel ved matt stretch stof er dens kompatibilitet med detaljer. Det er svært at vælge dekorative elementer, der kombineres med et blankt loft og samtidig ikke ser grove ud. I tilfælde af et frostet loft problem løses meget lettere.

Derudover giver lette matlofter rummet et badeværelse med lethed og luftighed, de ser dyre og elegante ud.

Men denne eller den slags tekstur har ikke særlige fordele - vælg, stole på din smag.

Farve løsninger

Farve til design af badeværelset er ikke kun æstetisk værdi. Den rigtige farveopløsning hjælper dig med at visuelt øge området på badeværelset for at opnå den ønskede design effekt.

Hvis du vælger skygge strækloft, skal du styres af flere grundlæggende principper:

 • Husk, at lysfarverne på lærredet visuelt hæver loftet, og mørk mat, tværtimod, lavere.
 • Kombiner farverne, så de kombineres med de vigtigste badeværelser.
 • Belysning kan ændre den endelige nuance, så prøv at tage denne faktor i betragtning ved udformningen af ​​belysningsarmaturer.
 • Prøv ikke at kombinere mere end tre farver - sådan et loft ser grove og dæk øjne.

Hvis du allerede har valgt fliser til vægge, VVS og andre badeværelse indvendige dele, vil det være nemt at vælge loftets farve.

For eksempel køb strakt lærred til at matche fliserne. Men de samme nuancer kan visuelt reducere rummet, og et sådant billede vil se kedeligt ud. Hvis du vil stå på en enkelt skala, skal du spille med nuancer - gøre loftet lidt lettere end væggene. I dette tilfælde vil du tilføje luft til rummet og give et stilfuldt billede.

Du kan prøve kontrastfarver. Hvis du ikke er modstander af lyse beslutninger - kan denne mulighed være din smag: for eksempel rød flise og blåt loft. Denne designløsning ser meget frisk ud, men der er en risiko for at du bliver træt af det i nogen tid.

Hvis friserne på flisen er i kontrast til det, skal du vælge loftet i frisenes farve. Spillet af kontraster vil tilføje friskhed og farve til dit badeværelse, men det vil ikke trætte dine øjne.

Følgende funktion betragtes som en nyhed af designtank: Prøv at dekorere væggene og gulvet i bløde, lyse nuancer. Installer lyse, såsom rød eller orange VVS. Stræk loftet på badeværelset dekorere i tønde af VVS. Lys og usædvanlig beslutning, selvfølgelig, ser meget stilfuldt ud og gennemtænkt.

En anden original løsning er udvælgelsen af ​​loftets farve for at matche tilbehør og håndklæder. Dette kræver en vis omhu, men det ser meget usædvanligt og dyrt ud. Opmærksomhed selv til sådanne baggrunde vil helt sikkert skabe et usædvanligt interessant interiør.

Selvfølgelig er disse generelle retningslinjer, som ikke er nødvendige for at følge. Overholdelse af de grundlæggende regler for farvebalance, du kan vælge den ønskede nuance, med fokus på din smag.

Enkelt eller multi-niveau loft?

Utvivlsomt ser to- og mere-niveau stræklofter meget stilfuldt ud. Men skal jeg bruge dem i badeværelset?

Hvis du har et lille badeværelse i din lejlighed eller hus, er det bedre at afstå fra flere niveauer. De reducerer visuelt loftets niveau visuelt og gemmer rummets allerede utilstrækkelige visuelle rumfang.

Undtagelse: Hvis badet er lille i størrelse, men har højt til loftet, er det et forsøg værd. I dette tilfælde bidrager to niveauer til visuel udjævning af kontrasten mellem rummets højde og areal.

Et loft på en plan ser stilfuldt, pænt og dyrt ud, så forsøm ikke denne mulighed. Med rigtigt udvalgte farver og præcis baggrundsbelysning ser det ikke ud som værre end multi-level.

Hvis badeværelset gør det muligt at eksperimentere med lofter på flere niveauer. Du kan skabe højdeforskelle for zonering, fokus på VVS, eller simpelthen skabe en dekorativ installation i loftet.

Forestil dig, hvor meget mere behageligt det vil være at tage et varmt bad, hvis du nyder det under en stjerneklar himmel, lyse skyer eller ser dybden af ​​havet over dig?

Multi-niveau lofter giver dig mulighed for at skabe et tredimensionelt billede, der ser meget stilfuldt ud. Men med et enkeltstræk strækket lærred kan du opnå denne effekt.

Ikke desto mindre anbefaler vi, at du undgår lofter på mere end tre niveauer - bortset fra at dit badeværelse er virkelig fremragende i størrelse.

Enkeltstræk lofter med ophængte strukturer vil også se usædvanlige ud.

Spektakulær modtagelse: Brug en vedhængsstruktur med løg monteret i den. Et sådant loft kræver hårdt arbejde, men resultatet vil uden tvivl betale af alle anstrengelserne.

Design muligheder strække loft på badeværelset

Som nævnt ovenfor giver forskellen i tekstur og de forskellige farver næsten ingen grænse for valg af konstruktion af strækloftet. Vi har valgt flere originale muligheder for dig, som kan genoprettes for dig selv eller, efter at have studeret deres hovedide, at skabe noget af dit eget.

Oprindeligt i badeværelset design ser sort blankt loft med spotbelysning. Det skaber effekten af ​​nattens stjerneklar himmel. Denne mulighed er ikke egnet til et bad med lave lofter.

Generelt er brugen af ​​sort i badeværelset design en ganske spektakulær enhed, især i kombination med hvidt VVS.

Fans af ekstravagante løsninger kan forsøge to-niveau-stræklofter med kontrastfarveelementer. Det er bedre, hvis farverne duplikerer nuvæggene i væggene og VVS: Så når den eksterne lysstyrke ikke skaber effekten af ​​variegation. Vi anbefaler at konsultere designeren for at skabe et harmonisk interiør.

Stræklofter med et tryk på dem ser også smukke ud. Disse lærred er dyrere end monokromatiske, men man kan ikke argumentere for, at de ser meget stilfulde ud.

Vælg et mønster for hele loftet, der passer til hele indretningen, eller begræns dig til en lille kontrastindsats - under alle omstændigheder vil et sådant loft ikke overses.

Hvis du foretrækker at gøre uden lyse farver, prøv at bruge "formet belægning". Udskrivningen på en særlig måde efterligner bølger, figurerer kompressionsbelægning, porøs struktur. Denne mulighed ser meget mere tilbageholdte billeder, men det ser stilfuldt og usædvanligt ud. Det vigtigste - at vælge den rigtige skygge.

Du kan bruge de klassiske teknikker i badeværelset. Et meget lyst loft med tynde, mørkeblanke striber vil se meget stilfuldt ud.

Ved hjælp af denne teknik hjælper man med at udvide badeværelset visuelt, tilføjer plads til det. Hvis du kan lide designteknikker ved brug af to nuancer, men du ønsker ikke lyse farver - prøv denne type design af strækloftet.

Hvis rummets højde tillader det, skal du prøve at bruge et to-niveau strækloft med farvede indsatser af vilkårlig form. Her er din fantasi næsten ubegrænset. Loftspil kan være ensartet, eller de kan tilfældigt spredes eller zoneres. Muligheden for en stor indsats over badet er også muligt - alt afhænger af din smag.

I dette tilfælde er brugen af ​​trykte eller blot kontrastelementer meget ønskeligt - loftet vil se dyrt og stilfuldt ud.

Forsig ikke de dekorative elementer: metal- og glasindsatser, spejle, bundplader og kant. Denne indretning vil hjælpe med at give loftets originalitet og samtidig fuldføre.

Designer trick: Et spejl, der efterligner form af et badeværelse lige over det ser meget imponerende ud. Denne teknik er imidlertid ikke for alle.

Under alle omstændigheder skal du huske, at fotografierne i artiklen med hævede lofter kun er en vejledning. Du kan altid justere alle ideer alene for at skabe dit eget design af dit eget perfekte badeværelse.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Grundloftkrav

Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

Loftet skal være fugtighedsbestandigt

Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

 • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
 • udsend ikke skadelige dampe
 • have et pænt udseende og matche indretningens stil
 • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

Det er vigtigt, at loftet var holdbart

Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

Badeværelsespladeindstillinger

Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

Plastering og hvidvaskning

Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

 • Materialerne er billige og miljøvenlige;
 • arbejde kan gøres på egen hånd
 • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
 • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

Loftblegning spray

 • for almindelig visning
 • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
 • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
 • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

farve

Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

Malte rulle loft

 • dekorative, evnen til at vise fantasi;
 • brugervenlighed;
 • overkommelige omkostninger ved materialer;
 • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
 • arbejde kan udføres uafhængigt;
 • loftet kan vaskes.

Maler loftet i badeværelset

 • overfladen skal være perfekt justeret
 • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
 • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

Malet loft kan vaskes

Vandtæt tapet

Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

Påføring af lim til loftet med en rulle

I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

Processen med at påføre lim til tapetet

Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

Lim den anden web

Brug sømvalsen til sømme.

Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

 • efterbehandling koster er relativt billigt;
 • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

Vandtæt farvet tapet på loftet

 • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
 • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
 • under tapetet støber ofte udviklingen;
 • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

Plastloft

PVC plastloft

Plastloft på badeværelset

Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

Tilslutning af rammeprofiler

Fastgørende loftsplint

Panelet indsættes i baseboardet.

Montering af PVC paneler

Bor et hul under lampen

Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

 • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
 • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
 • ingen grund til at jævne overfladen;
 • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
 • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
 • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
 • loftet er flere centimeter lavere;
 • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

Rackloft

Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

Spejl loftet slat

 • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
 • enkel installation;
 • ingen grund til at udjævne basen
 • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
 • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
 • let pleje
 • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
 • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
 • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

Rack metal loft

 • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
 • snavs kan akkumulere i sømme og led.

Kassette loft

Åbent profilloftlayout

Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

Foto kassette loft

 • ingen grund til at jævne loftets overflade
 • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
 • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
 • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
 • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

Kassette, en del af loftet

 • høje omkostninger;
 • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

Loftfliser

Loftsflise uden sømme

Loft flise på loftet, foto

Loftflise med et mønster

Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

Klæbende loftfliser

Loftflise og sokkel

 • lave omkostninger;
 • lille vægt af materiale;
 • forskellige teksturer;
 • flise er let at behandle under installationen;
 • let pleje.

Foto polystyren loft fliser

Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

 • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
 • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
 • snavs kan akkumulere i leddene;
 • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

gips gipsplader

Gipsplankloft på badeværelset

Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

Split-niveau gipsplankloft

 • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
 • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
 • loftet ser attraktivt og solidt ud.

Smukt nedhængt loft med belysning

 • Ingen adgang til kommunikation
 • rammen tager et par centimeter plads;
 • loftets indretning er ret dyrt;
 • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
 • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

Strekak

Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

Strekak i badeværelset

Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

 • høj dekoration;
 • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
 • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

Strekak i badeværelset

Strekak med fotoudskrivning

Smukt strækloft i to niveauer

 • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
 • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
 • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
 • Ingen adgang til kommunikation
 • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

Glasloft

Belyset glasloft

En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

Glas loft, vægmaleri

 • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
 • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
 • høje omkostninger ved materialer og installation;
 • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
 • ikke egnet til værelser med svage gulve;
 • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

Glasloft

Hvilket loft at vælge

Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

Rippled loft

Montering af rackloft på badeværelset

Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

I processen skal du:

 • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
 • aluminiumsprofiler;
 • stringers (bæredæk);
 • suspensioner;
 • skruer og dowels;
 • saks til metal;
 • niveau; bor med et sæt øvelser.

Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

Mærkning på væggen og boring huller

Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

Sæt dykker i huller

Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

Angle docking indstilling

Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

Monteringsordning af slattedlofter

Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

Reiki profil (plastik)

Rækken er indsat i profilenden

Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

Montering af plastlameller

Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

Dyser til boring

Fremtidigt hul til lampen i skinnen

Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.