Nyttige tips om slibevægge efter spaltning

Processen med puttying, uanset hvordan kvalitativt udført, tillader ikke at opnå en perfekt flad overflade. Sporens spor, overgange mellem lagene forbliver på væggen, små uregelmæssigheder, bakker og hulrum er synlige.

Uden slibning af overfladen kan du ikke gøre det. Slibning er den endelige proces, der forbereder overfladen til endelig efterbehandling.

Slibning efter spaltning kan nogen med lyst, tålmodighed og udholdenhed. Det vigtigste er at vælge de rigtige værktøjer, forbrugsstoffer og tilbehør, for at kende teknologien til at udføre arbejdet.


Slibning er gjort tør eller våd. Vådslibning anbefales på gipsplader vægge pudsede under reglen. Den største fordel ved vådslibning i procesens relative renhed. Du vil ikke blive forstyrret af det støv, der nødvendigvis er til stede under tør slibning. Efterhøstningsprocessen er tilgivet.

I hjemmet reparation brugt ofte tør slibning.

Regel 1
Slibning efter tømning sker senest 24 timer efter påføring af et lag af kitt.

Tips til valg af værktøjer, slibemidler og tilbehør

Uden ordentligt udvalgte værktøjer og tilbehør er det ikke muligt at polere væggene ordentligt efter kittet.

Du skal have:

 • sandpapir og slibemiddel
 • slibesvamp med vinklede kanter for at tillade slibning på steder, der er vanskelige at nå frem til.

  Umiddelbart bemærker vi, at slibegitteret ikke er tilstoppet med støv i færd med at arbejde, men det er noget dyrere end sandpapir.

Det er nødvendigt at købe en sandblok eller dorn til fastgørelse af sandpapir eller slibeklud. Denne enhed er korrekt kaldt en håndskinner.

Regel 2
Slibepapir har et andet korn, og det er vigtigt at slibe væggen og loftet til maling. Tall fra 20 til 220 angiver materialets grove kornede struktur, tallene 250-2500 svarer til fint kornet emerypapir.

Fra enheder vil du helt sikkert have brug for en stepladder, en lampe eller et søgelys, en bred trowel. Et bredt bord eller en ged kan også passe, hvis deres højde gør det muligt at udføre arbejde på loftet.

Sørg for at købe sikkerhedsbriller, en maske eller åndedrætsværn, en hætte, en bælte eller et tørklæde for at sikre sikkerhed ved udførelse af slibearbejde.

Vi vender os til processen med at male overfladen efter puttying.
Slibevægge og lofter efter tømning sker i et godt oplyst, ventileret rum på en helt tør overflade.

Vægslibningsteknologi

I første fase med en spatel gå over hele overfladen af ​​væggen. Fjern støvene, alle slags fremspring, knuder. Hvis du finder store hulrum eller huller, stop dem, prøv ikke at fjerne dem ved slibning.

Regel 3
Slibning startes kun på en helt tør overflade.

Regel 4
Du bør installere høj kvalitet belysning på den ene side i en vinkel på overfladen. Dens position kan ikke ændres i hele slipcyklussen.

Den anden fase indebærer behandling af overfladen med groft sandpapir eller en slibepude. Forbrugsstoffer monteret på slibestangen.

Overflade slibning udføres fra top til bund, forarbejdning af små områder med rotationsbevægelser. Plottestørrelsen må ikke overstige 1 × 1 m.

Det er bedre at male fra top til bund med strimler, der ikke er bredere end 1 m. Ved slibning udføres bevægelserne af hænderne i en cirkel, men det kan også gøres op og ned eller til venstre mod højre.

Tryk ikke hårdt på værktøjet og slip langsomt på ét sted. Du kan slette hele lag af kittet.

Efter at have passeret hele overfladen af ​​groft slibemiddel, fortsæt slipning med fint sandpapir. Når du bruger finere emery materiale, skal du sørge for at bringe lyskilden så tæt på væggen som muligt.

Regel 5
Efterbehandling slibning udføres med mindre fejende bevægelser og med mindre pres på værktøjet.

Svært tilgængelige steder slibes med slibesvampe eller med den gammeldags metode, sandpapir foldet i flere lag.

Håndter aldrig hjørner og vanskelige at nå steder ved hjælp af en skinner. Du ødelægger kun overfladen.

Regel 6
Vælg den rigtige gryde af forbrugsstoffet. Korrekt udvalgte emery bør ikke efterlade dybe ridser på gipset.

Hvis slibende materiale ridser, skal du vælge et mindre sandpapir. Under tapetet er små ridser tilladt på den polerede overflade efter tømning. Men for at male overfladen af ​​væggene skal være helt flad. Læs hvordan man laver en væg til maleri.

Slibeprocessen er besværlig og kræver en stor indsats for at udføre. Det kan mekaniseres, hvis du bruger en speciel slibemaskine. Slibemaskiner er tilgængelige, der sørger for tilslutning af støvsuger, hvilket gør slibeprocessen praktisk talt støvfri.

Du bør ikke bruge tape slibemaskiner. De er velegnet til arbejde med træ. Egnet excentrisk eller kredsløbsmølle.

Selv om brugen af ​​en slibemaskine fremskynder slibeprocessen, er det meget vanskeligt for en begynderbygger uden særlige færdigheder at få en kvalitetspoleret overflade.

Det er nødvendigt at mærke værktøjet ikke kun for at bevæge sig korrekt, men også for at regulere trykket af værktøjet på jordplanet. Ja, og dette værktøj er ret dyrt.

Efter slibning skal du fjerne et lag støv, gøre en våd rengøring og kontrollere overfladens kvalitet. Før afslutning er lagret af en primer sikkert lagt.

Tip 1
En nybegynderbygger er bedre at bruge manuel slibning.
enheder.

Slibning af loftet er ikke anderledes end slibevægge. Processen er mere tidskrævende og kræver tålmodighed og nøjagtighed.

Endnu engang om slibematerialet

Slibemiddel er mere bekvemt end sandpapir, fordi det ikke bliver tilstoppet med snavs og støv under arbejdet. Men korrekt udvalgt sandpapir giver også gode resultater, og det er også meget billigere. Ved slibning af væggene med kitt med egne hænder er det bedst at bruge sandpapir med tal 120... 180 (grovkornet) og færdigslibning med slibende nummer 220-280 (finkornet).

Tip 2
Slibning af det første lag af kittet med et stort slibemiddel med kornstørrelse 120-180. Det andet lag af den færdige kitt skal bruge slibemiddel med en mindre kornstørrelse №220-280.

Sandpapir og mesh er mærket ligeligt på bagsiden af ​​materialet.

Hvordan man kontrollerer kvaliteten af ​​slibning?

I begyndelsen af ​​artiklen blev det angivet, at slibeprocessen skulle udføres med god belysning, konstant rettet fra ét sted. Korrekt justeret belysning giver dig mulighed for konstant at overvåge slibeprocessen og dens kvalitet ved blænding på overfladen eller på lyset, mens du anvender en flad lineal, bygningens niveau. Der bør ikke være huller mellem kontrolværktøjet og væggen.

Når det kommer til loftet og det er klar til maling, skal loftet være poleret med bedre kvalitet. Fremhæv slipzonen med lys, hvilket gør det muligt at se overfladefejl. Synlige ridser sættes på og rengøres efter tørring.

Slibearbejde slutter med grundig rengøring af overfladen og rummet og påføring af en primer på den tørrede og slibede overflade.
Derudover anbefaler vi at se videoen på slibevægge og lofter. Held og lykke til dig i denne støvede forretning!

Egenskaber ved rengøringsoverflader efter påføring af finish

Du behøver ikke at være en ekspert i byggeri for at forstå, at før maling af overfladen af ​​væggen er nødvendig for at rense kittet. Denne proces er et af de mest grundlæggende trin i efterbehandling, da kvaliteten af ​​designidéerne afhænger af kvaliteten. Men som praktikken antyder, er det ret svært at forstå, hvad sandpapir skal bruges til at sementere murede vægge, så de efter at have malingen ser ud til at være fejlfri.

Slibepapirfunktion i slibevægflader

Papirslibemiddel, der er ved at udjævne overfladerne af vægge og lofter med kittemateriale, bruges som hovedværktøj til slutrengøring, før der påføres maling eller limning af tapet. For at udføre sådant arbejde er det nødvendigt at besidde visse viden og færdigheder.

Bevægelsesretningen ved rengøring af overfladen

Vægjusteringsteknologi udføres i flere faser. For det første påføres et startlag af kitt på overfladen for at fjerne store fejl på gipsformationen. Derefter, efter at den tørrer, læg den færdige kugle af kittemateriale. Dette gøres for at opnå helt flade fly.

Men uanset hvilke færdigheder mesteren ville have som følge af en sådan endelige stripping, er der mindre uregelmæssigheder og spatter fra spatelen forbliver på overfladen. For at slippe af med disse fejl må du helt sande den sidste bold for at opnå det mest lige plan. Normalt er dette arbejde udført med papir slibende eller specielle trowel net. Det er værd at bemærke, at en sådan proces foregår manuelt eller ved hjælp af særlige elektriske slibemaskiner.

Den rigtige tilgang til valget af materiale til slibning

Når du vil sandge vægoverfladen eller loftet, skal du først og fremmest vælge det rigtige materiale. Resultatet vil hovedsagelig afhænge af dette.

Det er vigtigt at huske! Hvilken slags materiale bruges til at fjerne kittet, vil denne kvalitet have et plan før malingen.

For at forstå, hvordan valg er lavet, er det nødvendigt at forstå de eksisterende fogningsteknikker fuldt ud. Disse omfatter:

 • Slibning for hånd. Dette er den billigste og en af ​​de effektive muligheder. Slibepapir er fastgjort på stangen med en perfekt flad sål ved hjælp af fastgørelseselementer. Derefter formes loft- eller vægplanene med cirkulære handlinger. Det vigtige punkt her er, at holderne let kan åbnes for hurtig udskiftning af slibeblade.

Billig og vred - sandpapir til slibning

Wall Stripper

Vigtigt at vide! Zatirochny mesh materiale er mere effektivt end simpelt sandpapir. Men prisen på sådant materiale er meget højere. For små mængder arbejde er det tilrådeligt at købe et papir slibemiddel.

Mærkning af materialer til slibning

Alle materialer, der anvendes til at male planer efter påføring af kittens finish, har deres egne egenskaber, som fabrikanterne har fastsat. De vigtigste er størrelsen af ​​krummerne, savet på overfladen af ​​papir, celler. Derfor har de deres egen numeriske og alfabetiske mærkning.

Mærkningspapir til stribende overflader

Papir med slibende belægning er af to typer - det er indenlandsk og importeret. Baseret på dette adskiller det sig i mærkning og er som følger:

 1. Kryptering af indenlandske producenter - GOST 3647-80. Mærkning begynder med nummer 4 og slutter med værdien 80. Efter dem er bogstavet "H" normalt sat i bindestreg. Jo større den digitale værdi, den største slibekorn. For at bringe væggene eller loftet til en perfekt stand, er det nødvendigt at bruge emery slibemærker: 20 - N; 16 - H; 12 - N. I sidste fase - mærke 10 - N.
 2. Materialet til rengøring af flyene efter anbringelse af afslutningstypen fra udenlandske producenter er mærket i henhold til FEPA- eller ISO 6344-standarden. Materialet fremstillet i Japan, Canada, Kina og USA falder ikke under dem.

Vigtigt at vide! En importeret skrifttype begynder med bogstavet "P" efterfulgt af en numerisk betegnelse fra 24 til 100. Jo større tallet jo mindre er det slibende korn.

Nettomaterialet, der anvendes til at fjerne afskærmningen af ​​finishkittet, er markeret på samme måde som papir fra fremmedlegemer. Der er en rød farve på overfladen.

Markeringsnet til rengøring af overflader

Chifferet kan indeholde andre data, der angiver maskens egenskaber - det er fugtmodstand, formål og slidstyrke. Alle disse data hjælper med at træffe det rigtige valg. Det vil sige, et materiale er værd at tage for at fjerne fejl i finishen, og den anden er ikke. Det vigtigste ved at kende alle disse markeringer.

Justeringsproces

For at rense vægge og loft er det nødvendigt med en særlig teknologi, der strengt følger visse regler. Disse omfatter:

 • For at rengøre den ujævne overflade skal der startes materiale med en stor størrelse. Det er værd at huske på, at disse omfatter frimærker - 20 - H og P60. For at gøre dette skal du bruge en manuel eller elektrisk type rivejern.
 • Rengøring af overflader er nødvendig for at udføre indtil fuldstændig forsvinden af ​​åbenlyse uregelmæssigheder og pletter fra spatelen. Derefter skal slibematerialet ændres til en mindre størrelse. Til dette formål er 12-H eller P120-mærket ideelt anvendt.
 • Når arbejdet udføres for at overholde foranstaltninger til beskyttelse af åndedrætsorganerne og øjnene. Brug dette åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Overholdelse af sikkerhedsreglerne under slibning af vægge

Af ovenstående materiale bliver det klart, at slibeflader ikke har nogen særlige vanskeligheder. Det er vigtigt at følge reglerne, når man vælger et særligt materiale, og at følge processen nøjagtigt.

Manuel rengøring af overfladen

Og lidt om forfatterens hemmeligheder

Har du nogensinde oplevet ubærelig ledsmerter? Og du ved førstehånd hvad det er:

 • Manglende evne til at bevæge sig let og komfortabelt
 • ubehag ved klatring og faldende trapper;
 • ubehagelig crunch, klikker ikke på vilje;
 • smerte under eller efter træning
 • betændelse i led og hævelse;
 • urimelig og undertiden uacceptabel smerter i leddene.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at udholde sådan smerte? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektiv behandling? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe dette! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre en eksklusiv samtale med ARMEN JIGARHANYAN, hvor han afslørede hemmelighederne om at slippe af med ledsmerter, arthritis og arthrose.

Hvordan man korrekt og effektivt polerede vægge efter puttying

Slibning af vægge efter tømning er en nødvendig foranstaltning til vægdekoration. Den overfladiske kornighed og ujævnhed af overfladerne, som forbliver efter påfyldning ved sammenføjningen af ​​blandingslagene, fjernes. Slibningen kan udføres ved hjælp af en slibemaskine, slibetråd eller finkornet sandpapir. Fugtning af væggene efter tømning er gjort, før du limer overfladen med tapet eller gør behandling af væggene til maling.

Nødvendige værktøjer

End at male vægge efter kitt? For at gøre dette skal du bruge specialværktøjer til formaling af overflader. Sådan sættes væggene efter kitt for at gøre væggen så glat og glat som muligt:

 • Til slibning anvendes slibeblokke oftest. En sådan anordning virker som et gitter med en manuel arbejdsbase. Baren er udstyret med sandpapir eller slibemiddel.
 • Det er bedre at bruge kværnen, hvis fugemassen skal gøres så hurtigt som muligt. Valg af enhed er valgt afhængigt af den krævede effekt - jo mere strøm, jo ​​hurtigere bliver slibningen udført.

Sandpapirkittet bliver helt klart. Nu er det vigtigt at bestemme ikke med selve apparatet, men med hjælpematerialer. Derfor opstår spørgsmålet: Hvilken slags sandpapir der skal bruges til kitt og hvad slags maske til slibning af kitt er nødvendig.

Hvilken hud at sand og hvilke fordele er der defineret her:

 • Gitter til fugemateriale. Det er den mest bekvemme løsning, da den slibes effektivt og hurtigt og vigtigst uden støv. Samtidig er der ingen tilstopning af materialet, dets høje slidstyrke forbliver. Slibegitter kræver en periodisk skift med aktivt arbejde. Gitterets størrelse og kvalitet kan bestemmes før køb.
 • Sandpapir til fugemateriale. Det er mindre vellykket valg, men ret effektivt. Det er bedre at vælge et nødpapir med korn, hvis antal er 60, 80, 100 og derefter nummer 120. Det er bedre at tage materialet i en lille mængde, da det er nødvendigt at kontrollere overholdelsen. Korn nummer 60 er det mest egnede. Sandpapir med korn nummer 120 bruges til endelig slibning af vægge.

Slibemateriale kræver ikke kun specielle værktøjer og apparater, men udføres også i overensstemmelse med en bestemt teknik. Det er vigtigt at udføre behandling uden at bruge en primer.

På videoen: Sådan slibes væggen efter spaltning.

Hvordan er maling af vægge

Hvordan sandes væggene efter plastering, så overfladen bliver helt glat? Det er vigtigt at kende teknologien og hvordan man sander væggene efter fyldstof. Men først skal du beslutte dig for bestemte karakteristika af væggene for at vælge, hvordan du sander kittet.

Forstøbning starter med valget af et værktøj. Hvis der er et spørgsmål, hvad sandpapir at gøre arbejde, så skal du beslutte dig for graden af ​​forarbejdning: primærslibning med korn 60, og sidst - 120. Hvordan sænkes væggene i et rum med et stort område? Maskinen er bedst egnet til dette, selv om vinkler, riller og hulrum stadig skal behandles manuelt ved brug af papirpapir.

Slibning af væggene efter støbning sker i overensstemmelse med følgende instruktioner:

1. For det første fremhæves de mest synlige uregelmæssigheder og mangler på væggens overflade. Hvad er der brug for, når denne teknik? Kraftig spotlight eller lampe, som er installeret så tæt som muligt på vægoverfladen. Således vises skyggerne fra fremspringene eller fordybningerne af fyldstofet på den. Disse steder skal cirkuleres i blyant.

2. Hvordan tørres kittet ordentligt? Det er bedre at begynde at rense fyldstofet fra hjørnet. Du skal flytte fra top til bund og tager med en kørebane på ca. en meter. Efter behandlingen skal det udpegede bånd fortsætte til det næste. Bevægelsen skal være spiral.

3. Slibekilden på væggene skal være omhyggeligt uden at gøre en stor indsats. I dette tilfælde er det bedre at bruge sandpapir. Tryk ikke hårdt på lærredet, så huller ikke vises i kittet. Og juster rillerne med det samlede niveau er ikke nødvendigt.

4. Rengøring af det færdige kit er i samme trin som start. Polering i denne sag gøres omhyggeligt, men med yderst omhu for ikke at beskadige kittens lag. Slibeprofilen er bedre med sandpapir.

Til slibning behøver vægge ikke have erfaring inden for byggebranchen. Det er nok at overholde en bestemt teknologi, der er meget nem at lære og anvende.

Loftsslibningsregler

Hvordan sandt loftet efter kittet korrekt, hvilke værktøjer og metoder skal der bruges til dette? Slib loftet på næsten samme teknologi som væggene. Til udførelse af arbejdet er det nødvendigt at forberede et nødpapir. Kan være nyttigt og slibende mesh.

Vådslibning passer i dette tilfælde perfekt. Men i dette tilfælde tager proceduren meget længere, da man efter hver session skal vente, indtil overfladen tørrer ud.

Loftet gnides normalt med et værktøj som en mølle. Nogle gange udføres proceduren manuelt. Sådan sand i loftet:

 1. Sandpapiret til loftets tømmer er det samme som for murens kitt. For det første med et korn på 60 og som et sandpapir til poleringsværktøj - 120. Hvis du bruger overfladen under tapetet, bliver slibningen gjort omhyggeligt og fuldt ud.
 2. Det er nødvendigt at producere en baggrundsbelysning, som vil fremhæve alle de mangler, med hensyn til hvilke huden vil blive lavet. Grater udføres på en dedikeret strimmel fra et hjørne til et andet.
 3. Sekundær kit skal bortskaffes på samme måde. Valget af værktøjer er det samme som for det første lag af kittens overflade.
 4. Herefter udføres priming og behandling med antimykotiske midler. Det er ligegyldigt, om loftet vil blive malet eller tapet i fremtiden.
 5. Til behandling af vinklerne mellem væggene og loftet ved hjælp af et sådant værktøj som en rund slibeblok. Vi anvender denne teknologi til mashing fremspring og figur objekter.

Underlaget skal under alle omstændigheder være sandpapir eller graters i form af et slibegitter. Hvis det er nødvendigt at male loftet, er det nødvendigt at behandle fyldningsmomentets øjeblikke.

På steder hvor riller forekommer, er det nødvendigt at udføre sekundær behandling med kitt.

Overfladebehandling efter slibning

Efter overfladebehandling er det umuligt at fortsætte med yderligere efterbehandling umiddelbart. Først skal du fjerne alt byggestøv, der har slået sig ned på væggene og loftet i slibeprocessen. For at gøre dette kan du bruge et værktøj som en støvsuger til konstruktionen.

Du skal gå rundt omkredsen af ​​overfladen og fjern forsigtigt alt støv. Hvis det er yderligere blandet med maling eller tapetlim, kan der opstå klumper og bryster.

Den anden metode til rengøring af overflader fra støv kræver ikke brug af et specielt værktøj, og derfor er det det mest acceptable i mange tilfælde, selv om det er meget mere besværligt. De anvendte metoder er som følger:

 1. Brug en bred blød børste børste væk den største mængde støv. Du kan bruge en regelmæssig kost. Det vigtigste er ikke at presse hårdt, da kittet er et meget fleksibelt byggemateriale.
 2. Herefter udføres en sekundær rengøringsmetode. Våd en klud i køligt vand og klem det godt. Bær klud over væggene og loftet. Tekstiler bør ikke falme, ellers vil der være spor og pletter, som senere kan fremstå gennem papirlaget eller malingen.
 3. Du skal vente til kittet er helt tørt, og kun derefter fortsætte til yderligere efterbehandling. For ikke at udviske bygningsblandingen skal stoffet være lidt fugtigt.

Under alle omstændigheder skal støvet fjernes fuldstændigt for at undgå korrosion af de sekundære byggematerialer. Må ikke kontrolleres udelukkende af en klud, da det er næsten umuligt at fjerne støv på denne måde.

Efter rengøring skal du fortsætte til yderligere handlinger: priming og behandling med svampemidler.

Højkvalitetsslibning og viderebehandling inden afslutning er nøglen til en vellykket reparation. En slibende overflade kan være flere typer sandpapir eller mesh.

Slibning efter murering af vægge skal foretages, da denne løsning vil være en ideel mulighed for et godt grundlag for reparationsarbejde. Selv om justeringen i starten blev udført dårligt, kan denne fejl ved hjælp af yderligere efterbehandling visuelt kompenseres. For at gøre en sådan procedure, det vil sige at tørre kittet, måske uden involvering af specialister - selvforarbejdning er ret egnet.

Putty - hvad sandpapir at rense?

Fortæl mig, spørgsmålet er sandsynligvis tåbeligt, men det forlader mig ikke alene. Hvilken slags "grit" skal jeg bruge til at rense loftet med et krøllepapir?
Begyndte at eksperimentere med P100 - der er mærkbare spor. Jeg kom til P400 - der er færre spor, men jeg ser dem stadig! Nå, køb mig ikke en P600! Ja, og jeg føler, at sporene stadig vil være. De vil skinne i nok, ja? Og her spredes jeg panik.

og hvilke materielle skind?

Vi "Volma-Layer", "Volma-Seam" (gipsblandinger) slibeslibning. gitter fra 60 til 120 tal. Til efterbehandling (Lr +, Shitrok) - vi tager et slibepapir "nulevka", "double nulevka" eller en slibesvamp. Med hensyn til størrelse er det som en svamp til vask, den har forskellige kornantal. Som jeg blev undervist - er det nødvendigt at polere finishen med en sådan indsats, som om det stræber på en elskede kvindes røv))))) Og polering - på poleret. bar!

Romariok skrev:
og hvilke materielle skind?

EK K200 kit, efterbehandlingsfrakke.

koris65 skrev:
tyndt papir "nulevka", "double nulevka"

Er det endnu mindre end P400 ??

koris65 skrev:
eller slibende svamp. Med hensyn til størrelse er det som en svamp til vask, den har forskellige kornantal.

Og de er alle tydeligvis sværere end P400

koris65 skrev:
Som jeg blev undervist - er det nødvendigt at polere finishen med en sådan indsats, som om at stræbe på en elskede kvindes røv))))))

Ja, den elskede kvinde vil ikke føle sådan et tryk, men spor i loftet forbliver stadig

Samostroy skrev:
men i loftet er sporene stadig forblevne

Ofte er det ikke hudens nummer, men tilstanden på overfladen - et sandkorn kan falde under det og let skubbe igennem - det er hvad det var, der kunne ridse, et hjørne kunne bøjes, en rive kan være en kurve. Træk forsigtigt kittet og se, hvad det er, der ridser.

Stern111 skrev:
Ofte er det ikke hudens nummer, men tilstanden på overfladen - et sandkorn kan falde under det og let skubbe igennem - det er hvad det var, der kunne ridse, et hjørne kunne bøjes, en rive kan være en kurve. Træk forsigtigt kittet og se, hvad det er, der ridser.

Ikke alt er nyt, spor efter huden.

Jeg ville ikke have syndet på en hud, ja, undtagen måske har jeg fået en slags ægteskab, jeg har nok P240, P100 er virkelig stor. Men dette er til sheetrock, for EC K200 kan fraktionen være større, så små sandkorn kan bryde væk fra ridser.

_ Endnu vigtigere, hvilken slags maling, hvilken slags tykkelse og hvordan man maler. Hvis du bruger kalk med en rulle, er der intet tilbage af 100, og hvis du bruger vaskbart akryl med en sprøjtepistol, vil 400 være mærkbar. Jeg er ikke bekendt med Volma, men prøv at gå lidt våd med en våd paralon.

Valena skrev:
Prøv at gå lidt efter våd hud.

Valena skrev:
Jeg er ikke bekendt med firmaet "Volma"

Volma-Layer er en analog af Rotband, Volma-Seam er en fjernanalog af Fugenfüler.

Samostroy skrev:
Begyndte at eksperimentere med P100 - der er mærkbare spor. Jeg kom til P400 - der er færre spor, men jeg ser dem stadig! Nå, køb mig ikke en P600! Ja, og jeg føler, at sporene stadig vil være. De vil skinne i nok, ja? Og her spredes jeg panik.

Et andet tip: Flyt slipestangen i cirkler eller i kaotiske retninger.

"Ride" i en lige linje - "frem og tilbage" er ikke nødvendigt.

koris65 skrev:
Volma-Shov er en fjernanalog af Fugenfüler

Samostroy skrev:
sandpapir hvad "korn" for at rense loftet for efterfølgende maleri?

Og hvilken slags hud så? Prøv Mirka, først P120, derefter P180 (240).
Synlige spor kan forlade:

 • korn af dårlig hud,
 • korn af dårlig kitt (finish er kittet med partikler mindre end 0,1 mm)
  Ærligt, i vores virksomhed for dekoratørerne tager vi højst P180.

Samostroy skrev:
EK K200 kit, efterbehandlingsfrakke.

Maksimal kornstørrelse, mm 0,315 ">
Dette er ikke en finish, men en guano

koris65 skrev:
Til efterbehandling (Lr +, Shitrok) - vi tager et tyndt papir "nulevka", "double nulevka"

Og med toiletpapir forsøgte man ikke at male? Nul til slibning af gips (mere præcist i byggearbejde) anvendes ikke.
Selv om mange mennesker fejlagtigt kalder P400 null, er det dumt.
Jeg forsøgte at købe nul, jeg fandt næsten 2000 (3M firmaer), det koster som et halvt sted
Nul anvendes til fint slibning (polering) af hårde materialer (stål).

Samar skrev:
Nul til slibepuds anvendes ikke.

Shitrok og Vetonit ikke gips.
Selvom null - det er en byste. Vi køber hud i ruller, № 4 - det mest. Under tapetet, hvor ridser ikke er vigtige № 6-10 let slib Vetonit.

2Samar Ja, jeg antager, at jeg blev lidt begejstret for at prøve at købe ved berøring, men jeg bruger den til Shitrok og Vetonit. Til gips - slibegitter fra 60 til 100-120 tal.

koris65 skrev:
det er nødvendigt at male med en sådan indsats, som om at stræbe på kvinden af ​​den kvinde han elskede)

Men mange butts elsker "hård slibning." Ah, unggrøn.

Slibning af "rotbåndet" kun med et stort slibemiddel (200. Slibemiddel klæber meget hurtigt, støv er svært at slå ud. Til maling - ingen "vævsvaner", IMHO.
"Shchitrok" - poleret stor. I modsætning til "vejrfladen" - støvsuges nemt ud; lang tid er ikke "hamret" slibende.

Til maleri (selvom en lille oplevelse), grinder jeg "under lampen" og til fulde (selvom det afhænger af malingen / anvendelsesmetoden), at lokale "ridser" forsvinder.

Samostroy skrev:
EK K200 kit, efterbehandlingsfrakke.

Maksimal kornstørrelse, mm 0,315
Dette er ikke en finish, men en guano

Så denne tanke kom til mig.

Det viser sig, at det er værd at dække hele denne virksomhed med et lag af normal efterbehandlingstæt og allerede rense det?

Og under tapetet vil i det mindste denne putty passe (alle væggene er allerede gipset med det)?

Stern111 skrev:
Volma-Shov er en fjernanalog af Fugenfüler

Gray skrev:
mange skinker som "hårdslibning"

i livet sker alting

Gray skrev:
Eh, ung grøn

KuZia495 skrev:
Med en masse indsats - at fjerne 5 mm - et spørgsmål om nogle minutter. Selvom, hvis der er sådanne "tilstrømninger", tager jeg dem af med et fly.

Det er sådan, du skal putte, hvad ville flyet?

Samostroy skrev:
Og under tapetet passer noget endda med denne kitt

Ja, især under tykke ikke-vævede.

Samostroy skrev:
Putty EK K200,

Men generelt - hvilken slags kitt? Baseret på hvad?

koris65 skrev:
Men generelt - hvilken slags kitt? Baseret på hvad?

2Samostroy Det forekommer mig, at dette ikke er en færdigspartel. Dette er noget som "Volma-Shva", "Fugenfuler" (selv om disse er forskellige blandinger!). Måske ligner det "Volma-Finish" - men så er der slet ingen is til slutningen. Beklager, jeg arbejder bare med Volma. Bare ikke færdig
Efterbehandling er Shitrok, Vetonit LR, -KR.

koris65 skrev:
Efterbehandling er Shitrok, Vetonit LR, -KR.

Shitrok i vores landsby mødte aldrig. Men med vetonit LR og KR problemer.
"Putty Vetonit KR Filler: kalksten,

Samostroy skrev:
Eller køb en af ​​disse vetonit, dækker min EK k200 på toppen, sand P400 sandpapiret og ikke bade

Samostroy skrev:
Meddelelse fra samar
Efterbehandling anses for at være kittet med partikler mindre end 0,1 mm
passer ikke

Ja, lidt lokket, men LR + kan betragtes som mål
[QUOTE = Samostroy] Putty Vetonit LR Plus Fyldstof: kalksten,

Samostroy skrev:
Eller køb en af ​​disse vetonit, dækker min EK k200 ovenfra, sand ned P400 og ikke bade?

Hvis du finder i din landsby EK, så se, de har KR polymer og LR polymer kittet med partikler mindre end 0,1 og en og en halv gang billigere end vetonit

Samar skrev:
Hvorfor skind? Vetonit påføres, overskud fjernes og påføres igen uden rest, glattes af en spatel med dygtige håndtag, og der er ikke noget, der skal skinnes, godt, måske ganske lidt.

Hvor skal de tage noget, er disse penne dygtige? Jeg satte på en trowel som jeg blev komfortabel, men her.
Anvendes end (hvis uden særlige maskiner og mekanismer)? Overskud fjernet med hvad? Er det glat med en spatel så glat, hvad kan du så male? Og jeg kan glatte det fra den første (anden, tredje) tid?

!Chip skrev:
Hvis du finder i din landsby EK, så se, de har KR polymer og LR polymer kittet med partikler mindre end 0,1 og en og en halv gang billigere end vetonit

Damn, helt forvirret. Jeg går til butikken og køber en pose med kittet med indskriften "Efterbehandling", og så får jeg alle sammen til at arbejde med det. Det er nok det.

2Samostroy det vigtigste, der ville blive skrevet: efterbehandling POLYMER))))

Samostroy skrev:
Jeg satte på en trowel som jeg blev komfortabel, men her.

Trowel ubehageligt forsøgte sandsynligvis ikke.
Til spaltning med LR + vetonit anvendes en spatel med en bredde på 300. Det er bedre at have et sæt på 50, 400 (450), 600. Fortynd blandingen i overensstemmelse med dosen på posen, lad den stå. I 1 gang er det bedre at fortynde lidt til 1 kg, selvom det opbevares i lang tid.
Du anvender med en smal trowel på kanten af ​​en lang lille strimmel (med et glidemiddel) kitt.
Tryk spatelen med et kitt på væggen (loftet) med to hænder og træk det mod dig eller opad.
På væggen skal forblive 0. 0,5 (til 1) mm, jo ​​mindre - jo bedre. Til 1 modtagelse - mindst 1 kvm.
Og glatte ned, samtidig fjerne overskydende med samme spatel, indtil du kan lide det selv. Således kan trowel fjernes alle uregelmæssigheder, uden at vente, indtil alt tørrer. Spatelarbejde - i en time, og sand det samme - 10 timer. Dries (dag) - slib hillocks og terry P120 og det næste lag, indtil du keder dig.
Nå, hvis du stryger muren i lang tid, er det heller ikke is - blandingen tørrer ud og efter trowel kan jeg forblive bobler, teasere, krusninger. - Dette er et ægteskab på arbejdspladsen.
Hvis pitten (op til 1..2mm) på væggen er punkt, så kitt på væggen med et stænk og niveau med en spatel.
Dybe buler, revner (mere end 2 mm) kittet mere holdbart shpakl. type fügenfühler.
Jo jævnere du sætter det - jo mindre så grind.
Hvis værktøjet efterlader ridser, betyder det, at noget er forkert, du skal enten vaske det eller smide ud eller en anden kitt.
Peed maleri er klart nødvendigt for at male hele overfladen og støv væk med en fugtig svamp.

Hvad sandpapir gnides kittet

Hvilket sandpapir nada grind efterbehandling kit til maling?

Hvilket sandpapir nada grind efterbehandling kit til maling?

 • nulevkoy
 • Bedste små fine mesh. Ingen sandpapir og vandemulsion skjuler ikke uregelmæssighederne på væggene - selv omvendt! Kilde: Du skal justere væggene godt!
 • Jeg er enig med Maestro. Butikken sælger net af forskellige størrelser, i den forstand er de også opdelt efter tal som sandpapir.

Under pokraskunado gips beacons (beacons pull) og derefter kit - 3-4 2 visninger shpaklevokIstochnik: gitter til maling er ikke værd delat.Nado under pære - nulevkoy

 • Jeg har på en eller anden måde kørt ind i et problem - hvad er null? og fire mennesker viste mig fire skind af forskellige korn - ligesom dette er nul. Derfor tager jeg 600-800 korn pr. Kvadratkilometer til færdiggørelse af slibning. se. Slibning meget godt uden ridser
 • mesh shmetka. Til højkvalitets maleri er der GLAS gemmer alle synlige og usynlige ridser og revner
 • Finske №240-vil blive solgt overalt
 • Sådan tørres kittet - sandpapir, en bar og lidt tålmodighed

  At løse problemet med, hvordan man tømmer kittet, kræver alvorligt. Afslutningslaget på dette efterbehandling skal være helt fladt og glat - især hvis overfladerne forbereder sig til maling.

  Hvordan sand kittet? ?

  For at jævne overfladen af ​​den puttede væg kan du manuelt eller ved hjælp af specielle slibemaskiner. Den første metode er selvfølgelig at foretrække, da det giver dig mulighed for at fjerne fejl selv i de mest utilgængelige steder, og kvaliteten af ​​arbejdet med dets brug bliver højere. Erfarne håndværkere anbefaler kun at bruge maskinens metode, hvis området er meget stort. Men uden manuel arbejde her kan det heller ikke gøres, nogle steder vil mesteren stadig "gå" med sandpapiret.

  De vigtigste fordele ved maskinbearbejdning er høj hastighed og bekvemmelighed, fordi takket være det lange håndtag kan du "nå ud" til loftet. Det skal dog igen bemærkes, at det ikke vil være muligt at opnå kvaliteten af ​​manuel arbejde ved hjælp af den mekaniserede metode. Derudover er der sådanne enheder mindst 40 tusinde rubler, så køber dem til at reparere et hus eller lejlighed giver ingen mening.

  Hvad skal der være sandpapir til kitt? ?

  Så vi vil fokusere på den manuelle metode til mashing kittet. Normalt for det bruger et emery papir eller et slibegitter. Det er bedst at vælge sandpapiret, der er baseret på papir og stof, fordi det er mere holdbart. For at spare, er det værd at købe sandpapir i ruller, fordi forbruget af dette materiale i slibeprocessen vil være højt.

  Putty - hvad sandpapir at rense?

  Sammen med slibeproduktet skal købes og stangen, hvorpå det fastgøres.

  Slibekorn er også vigtigt. Køb sandpapir, du skal være opmærksom på dets mærkning. Når det kommer til at importere materialer, så vil det blive markeret med bogstavet «P», og antallet fra 24 til 600. Jo lavere tallet er, jo større korn, og vil derfor arbejde være mere ru. Som regel anvendes der til slibning af kittet papir med følgende symboler:

  Sandpapir indenlandsk produktion er betegnet med tallene fra 4 til 80 med præfikset N. For eksempel 8-H eller 25-H. Samtidig øges antallet af papirkornet i modsætning til en udenlandsk kollega. Mærkning af det mindste sandpapir - den såkaldte "nulevki" - er noget anderledes og betegnes som M 40.

  Emery papir, der anvendes til udglatning kittet har en stor ulempe - det bliver hurtigt tilstoppet med støv og skal ændres ret ofte. Derfor rådede mesteren at bruge i stedet for slibemasken. Det koster en smule dyrere, men det er fuldt berettiget af mindre bekostning. Mærkning med dette materiale er nøjagtig det samme som med importeret sandpapir.

  Grout putty - komme ned til arbejde?

  Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at beskytte de tilstødende lokaler fra støv, idet de har dørt døråbningerne med en våd klud. Derudover skal du passe på dig selv - tag en kjole af tykt materiale, handsker, briller og åndedrætsværn tæt på ansigtet.

  Slibning skal udføres inden påføring af det sidste lag primer.

  Slibning af vægge udføres umiddelbart efter at væggene er puttyed

  Igen er jeg glad for at se dig på siderne på dit websted!

  Du og jeg er allerede gået så langt langs vægprocessen, at det allerede ser ud til at være slutningen, og der er ingen kant.

  Og vi rippet gammelt tapet, og negle med skruer fjernet unødvendige, og lappet huller i hjørnerne, og pudset og kit, og et par gange i mellem gange primet. Hvor meget kan du mocke, spørge dig?

  Ja, ganske lang tid efterladt at lide. Lige lige forlod væggen til at male, og så primet igen. Og det er alt sammen. Det vil være muligt at klæbe det nye tapet!

  1. Hvorfor skal jeg sandge væggene?

  Alle de procedurer, vi har gjort før: plastering, puttying - disse er alle væggennemføringsprocedurer. Plastering er groft, puttying er tynd. Og nu begynder processen med slibning eller polering af væggene. Selv efter påføring af et tyndt lag af kit, i hvert fald på væggen af ​​de små bumps, bump hovedsagelig dannet den skarpe ende af en spatel, der forbliver, når vi overclocke kit og slutte den ene del zashpaklevonnoy væg på den anden. Derfor er det bedre at bruge en stor spatel, når vægtyningsområdet er maksimalt, når det er tyndt. Men stederne på leddene, uanset hvor svært vi prøver, kan stadig spores på steder. Derfor er du nødt til at lade den tørre (i mindst en dag), og du kan begynde at slibe væggene.

  VIGTIGT!

  Forsøg ikke ved et uheld at primet væggen efter spaltning! Slibning begynder umiddelbart efter tømning!

  2. Værktøj og materialer til slibevægge.

  Så lad os se på, hvad vi skal have for at begynde at slibe væggene.

  Til slibevægge anvendes der normalt en slibeblok:

  Ud over stangen skal der til slibning være sandpapir eller slibemiddel, der, inden arbejdet påbegyndes, er fastgjort i en stang:

  Sandpapir til venstre i figuren, slibning af gitteret - til højre.

  3. Hvad styres når man vælger et bar- og slibemateriale (sandpapir, mesh).

  Der er ingen jern anbefaling. Nogen bruger et slibepanel, nogen sandpapir.

  3.1. Slibemiddel.

  Fordelen ved slibegarnet er, at det ikke bliver tilstoppet med kittestøv, når du arbejder. Nettet i sig er perforeret, og hele jorden skal passere gennem nettet. Det skal ændres under normalt slid, hvilket bestemmes af udseendet af det brugte net. Hvis masken er revet på steder, eller hvis du allerede føler, at slibning ikke er så effektiv, skal du ændre masken til en ny. Normalt sælges masken færdiglavede stykker lige under barens størrelse, og du skal bare installere den på baren og arbejde. Men det skal huskes, at stængernes størrelse også er forskellig, som vist på billedet. Derfor tager du gitteret op, straks og stangen under dens størrelse. Netting er dyrere end sandpapir.

  3.2. Sandpapir.

  Ved arbejde vil sandpapir være tilstoppet med jordstøv, og sandpapiret skal ændres oftere end masken. Du skal være opmærksom på, at sandpapir, selvom det er billigere end masken, er også ikke et billigt materiale. Den sælges i en helt anden version: store ruller, små ruller, rektangulære stykker.

  Hvis du beslutter dig for at sand med sandpapir, skal du finde ud af, hvordan du vil skære det i forhold til barens størrelse, så du får så lidt affald som muligt. Selvfølgelig kan du nægte at skære sandpapir og købe skiver, der er direkte forberedt til barer, men det bliver dyrere! Der er begrebet sandpapirkorn (papir med forskellige korn). For ikke at sprænge din hjerne på dette emne, køb i butikken papir med et korn på 60, ​​80 eller 100 i en lille mængde og prøv at arbejde med det. Der er ingen nøjagtig anbefaling om, hvilken korn der skal tages. Men mindre end 60 er bedre ikke at tage præcis, fordi Det bliver et meget hårdt sandpapir. Mere end 100 er heller ikke meget gode. det bliver meget støvet under forarbejdning og skal ændres meget ofte.

  Der er endnu en anbefaling. Hvis du har sandpapir med passende korn fra gamle lagre, så brug det selvfølgelig. Ingen grund til at løbe til butikken for slibemasken.

  VIGTIGT!

  Sandpapir til kitt: Markering, formål og funktioner i ansøgningen

  Hvad sandpapir at rengøre biler før maleri?

  Hvad sandpapir at rengøre biler før maleri? Læs og husk

  Læs og husk

  Hvad sandpapir at rengøre biler før maleri? Før du besvarer dette spørgsmål, skal du finde ud af, hvad du præcist skal gøre med bilen, samt hvor meget korrosion er indblandet i kroppen. I nogle tilfælde er sandpapir ikke nok, så skal du bruge en sander til arbejde. I praksis kan under maleriet påføres hele linjen af ​​emery papir. Nedenfor analyseres de vigtigste typer og metoder til sandpapir.

  Kornstørrelsen er 60-180. Dette er et stort sandpapir. Det bruges til roughing kroppen. Ofte med sin hjælp rive off den gamle maling. Også dette papir kan renses rust, hvis det er tilstrækkeligt indgravet i metal. Når det bruges til at forsegle skaderne af grov-fiberkittet, kan sådan sandpapir glatte det godt ud. Vær forsigtig med at bruge et stort stort slibemateriale. Behandle ikke steder uden rust. Grove korn kan beskadige jernet og forårsage rust.

  Størrelsen er 240-480. Dette sandpapir er mindre. Det kan bruges til efterbehandling af grov, fibrøs kittet. Det bruges også ofte til den første behandling af blød eller flydende kittet. Efter påføring af jorden fjernes sådant papir fra dråberne fra delene. Det er denne kornstørrelse, der oftest bruges af bilister.

  Størrelsen er 600-800. Ved hjælp af sådant papir gnides blødt kit, umiddelbart inden primeren påføres. Dette papir er ret lille, hvilket gør det muligt at minimere skader på kroppen, samtidig med at der opnås en ret glat overflade.

  Størrelsen er 1000-1200. Dette sandpapir bruges til at behandle jorden straks inden maling af kroppen. Opgaven er at male delen, men beskadiger ikke grundlaget. Derfor, for dette arbejde og anvende sådan lille papir.

  Størrelsen er 1500-5000. Efter maling anbefales kroppen at være poleret. Til dette har du brug for det mindste sandpapir. Ved at bruge det kan du bringe kroppen i perfekt stand.

  Før du begynder arbejdet med at opdatere bilens yderside, giver det mening at udføre et eksperiment. Våd en klud med et opløsningsmiddel og læg det på kroppen. Efter at have ventet 20 minutter, se resultatet. Hvis malingen ikke har ændret udseendet, kan du ikke rive det helt ud. Rengør kun de steder, der er beskadiget af korrosion. Hvis malingen er forvrænget, skal du helt rense kroppen. Ellers vil der være problemer med hævelse af den friske belægning.

  Ofte begynder begyndere ikke, hvordan man korrekt renser kroppen mod rust og maling. En stor mængde behandles normalt med en mølle. Dette sparer tid og energi. Hvis du ikke har et sådant værktøj, skal du bruge sandpapir. For store mængder skal du tage en bar og pakke den med et passende sandpapir. Derefter rydde lakens krop i en cirkulær bevægelse. På steder, der er beskadiget af korrosion, anbefales det at udføre rengøring med hænder.

  Forstøbningsprimering sker kun med hånden. Med denne metode kan du forsigtigt male alle de mindste uregelmæssigheder. Så det vil vise sig at gøre det mest kvalitative grundlag for at anvende maling. Fusionsprocessen selv udføres ved ensartede cirkulære bevægelser.

  Putty slibes kun efter fuldstændig tørring. Inden arbejdet påbegyndes, kontrolleres stoffets tørring. For at gøre dette skal du holde sandpapiret på kittet. Hvis fibrene ser ud fast i kornene, er det bedre at vente. Sæt kittens plet i en cirkulær bevægelse fra kanten til midten. Dette arbejde foregår i 2 etaper. Først fremstille en grov justering, og derefter bringe normalt med et mindre mærke af slibemiddel.

  Det er afgørende, at kroppen slibes grundigt, inden den primeres. Ofte betaler begyndere ikke tilstrækkelig opmærksomhed til slibning før en primer. Du bør ikke håbe, at primeren vil skjule alle dine sko. Det er ikke, alle de små ting vil blive set endnu mere. Forsigtig behandle kroppen med medium sandpapir. For at fremskynde processen skal du bruge stangen. Det er bedre at ikke bruge kværnen.

  Polering skal udføres meget omhyggeligt. Enhver fejltagelse kan ødelægge alt det arbejde, der blev udført tidligere. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at vende sig til en mere erfaren person. Poleret i flere faser. For det første anvendes et større sandpapir (2000-3000), så anvendes det mindste sandpapir (4000-5000). Afslutning sker ved hjælp af filt.

  Konklusion. I processen med at genskabe kroppen, kan en begynder spekulere på, hvad sandpapir der skal rense bilen før maleri. Faktisk gælder næsten hele rækken af ​​kommercielt tilgængelige. Til hver operation anvendes papir med passende korn. Dette giver dig mulighed for at gøre malingen perfekt.

  Sådan sættes væggene og loftet efter kittet - vælg slibende

  Nødvendige værktøjer og materialer

  Ligegyldigt hvor hårdt du prøver, er det umuligt at få helt glatte vægge, efter at de er anbragt. Under alle omstændigheder forbliver spor af en spatel, uregelmæssigheder ved overgang af de behandlede områder, bump, nedtrykninger og andre defekter på overfladen. Derfor er det nødvendigt at producere slibevægge. Vi vil forstå, hvad der skal sandes væggene efter puttying.

  Hvordan sandge væggene efter kitt?

  Det første skridt er at få de rigtige værktøjer og forbrugsvarer. Du skal bruge:

  • Flere sorter af slibemiddel eller sandpapir.
  • Slibestråle.
  • Slibesvamp (bruges til vanskelige steder).
  • Trappestige.
  • God belysning: spotlight eller pendant lampe.
  • Lille konstruktion spatel.
  • Personligt beskyttelsesudstyr: åndedrætsværn, beskyttelsesbriller, hovedbeklædning.

  Eksperter anbefaler slibning af væggene, efter at de er blevet kittede, før malingen af ​​overfladen eller før stikker tapet. Ofte udføres slibning med andre former for byggearbejde. Slibeprocessen er forholdsvis enkel, men ret arbejdskrævende og støvet. End at male vægge efter kitt? Til manuel slibning kan du bruge sandpapir eller et specielt slibemiddel. Valg af materiale afhænger af mesterens personlige præferencer.

  • Slibemiddel til kitt - dets fordel ligger i den perforerede struktur. Alt byggestøv passerer gennem hullerne, så det er ikke så svært at klæbe som almindeligt sandpapir under arbejdet. Du skal ændre masken under slid, som kan bestemmes ud fra udseende: Hvis det begynder at gå i stykker, eller hvis du føler, at slibeprocessen ikke er så effektiv, skal den udskiftes. Som regel sælges slibekværnen på markedet i stykker, hvis dimensioner svarer til størrelsen af ​​søjlerne, så du skal bare installere den og komme på arbejde. Men husk at søjlerne også er forskellige, så når du køber et net, overveje denne faktor. Manglen på slibemiddel - en højere pris end sandpapir.
  • Sandpapir til kitt - dets største ulempe er, at det under arbejdet konstant tilstoppes med byggestøv, så det skal udskiftes meget oftere end gitteret. Du kan købe sandpapir på forskellige måder: med færdige stykker, små ruller eller store ruller. Hvis du beslutter dig for at stoppe på krøllepapir i ruller, så skal du beslutte, hvordan du vil skære det i forhold til barens størrelse for at få et minimum af affald. Selvfølgelig kan du købe allerede skåret stykker, men et sådant køb vil koste meget mere.

  Derudover er sandpapiret der en sådan ting som grit, der betegnes med en nummereret mærkning. Valget af korn giver nogle vanskeligheder for uerfarne håndværkere. Jo større slibebåndets serienummer er, desto højere er kornet (antallet af korn pr. Kvadratcentimeter) og omvendt. For eksempel til grovkornet bånd i følgende område: fra P20 til P220, til finkornet sandpapir mærket fra P240 til P2500.

  Slibning af væggene efter plastering udføres i to faser. Her skal man huske på, at den første slibning udføres ved hjælp af groft sandpapir og den endelige slibning - finkornet. For at udføre reparationer i en lejlighed, overvejende brug et sandpapir med grit P80 - P280. Ikke så ofte (til "smykker" behandling) mindre slibemidler kan bruges - Р320 - Р360. Efter at overfladen af ​​væggen er blevet behandlet med startpakke, anbefales det at polere det med en grov P100 - P180 snit. Nogle gange anvendes sandpapir med mærkning P80 til forbehandling, men det er for groft materiale, og det er f.eks. Ikke egnet til maling. Efter bearbejdning af væggene med en færdigspaltning, er overfladen malet med et fintkornet sandpapir P220 - P280.

  Hvordan sandes vægge efter plastering?

  Før du sliber væggene efter tømning, skal du sørge for, at efterbehandlinglaget er helt tørt og klar til forarbejdning. Pas på god belysning på forhånd - det er nødvendigt, at lyset på det behandlede område falder i en vinkel og kun på den ene side. Glem ikke at tage sig af personlig sikkerhed, brug altid briller, en hat og en åndedrætsværn. Der vil være meget støv!

  Store fremspring kan fjernes eller trimmes med en lille, ren trowel. Derefter fastgøres et groft sandpapir på slibestangen. Det er altid nødvendigt at sænke væggen i retning fra top til bund og fra venstre mod højre, mens hele overfladen ikke behandles på en gang, men i små sektioner.

  Hvis du aldrig har lavet slibevægge før og ikke er sikker på, om du har valgt det rigtige slibekorn, skal du først træne i et lille område et eller andet sted i hjørnet. Efter en kort slibning skal du kontrollere resultatet - hvis du finder ridser på overfladen, er det bedre at udskifte det med et slibemiddel med et mindre korn.

  Det er stadig tilladt at anvende grovkornet sandpapir til klæbende tapet, men det er ikke længere egnet til maling af vægge, da der ikke kan tillades mindre defekter - de vil manifestere sig meget lyst efter maling.

  Ved indlæg er det umuligt at trykke for hårdt på baren med sandpapir, selvom der selvfølgelig stadig skal gøres en indsats. Det anbefales ikke at udføre slibning på et sted for længe for ikke at overdrive det: slibet, undersøgt overfladen for ujævnheder, flyttet til næste afsnit. Hvis der findes store hulrum i løbet af den primære poleringsproces, er det bedre at springe dem over og behandle dem senere med et kit.

  Efter slibning af vægens hovedoverflade skal du fortsætte til behandling af hjørner og andre vanskelige steder. I dette tilfælde kan brugen af ​​en slibestang kun skade spartellaget. Derfor er det bedst at bruge slibesvampe, der har vinklede hjørner. I mangel af dette materiale kan hjørnerne slibes med et ark fint bølget papir bøjet i halvdelen.

  Hvordan at male loftet efter kitt?

  Loftet tiltrækker ikke mindre opmærksomhed end væggene, og enhver fejl på overfladen bliver tydelig. Teknologien til slibning af denne overflade er ikke forskellig fra slibevægge, bortset fra at det er meget sværere at arbejde på loftet. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man sander loftet efter kitt, det er bedre at forstå, at have i arsenalen af ​​slibemaskiner.

  Et maske sættes på kværnen til polering af kittet nr. 60-80, hvis der udføres grov rensning; Gitter nr. 100, hvis færdiggørelse polering udføres. For at komme til overfladen skal du bruge en stige. Hvis du bruger en maskine med en speciel stang, udføres overfladebehandling direkte fra gulvet. Overflade slibning udføres i cirkulære bevægelser for at give den en perfekt glat tilstand.

  Primær poleringstæt gør det muligt at fjerne store fejl. Efter færdiggørelsen skal du fjerne bygningsrester, snavs, støv og tjek overfladen for revner og mindre fejl, og så kan du påføre et lag af efterbehandlingstætning. Når overfladen er tør, kan du fortsætte til den endelige slibning med et fint kornet slibemiddel. Teknologien forbliver den samme som beskrevet ovenfor, men i dette tilfælde skal alle bevægelser være mindre feje og mere præcise.