Hvad skal man gøre, hvis det drypper fra loftet: Første trin, typer og søg efter lækage, reparation

På et tidspunkt vender du hjem og finder våde pletter på loftet. En anden downpour eller naboer oversvømmede dig ovenfra? Hvad skal man gøre, hvis vandet drypper fra loftet?

Vand drypper fra loftet - hvad er årsagen?

Første skridt

Hvis du opdager, at loftet lækker, så prøv at beskytte de sårbare overflader så meget som muligt - laminat, elektriske ledninger, møbler og husholdningsapparater. Sluk for strøm for at forhindre kortslutning. Hvis grunden til vand i loftet er naboer, skal du først tale med dem om skader.

Hvis naboerne nægter at betale erstatning, eller årsagen til hændelsen er et utækket tag, skal du ringe til administrationsselskabet og rapportere hændelsen. En person, oftest en blikkenslager, skal sendes til dig for verifikation. Han er forpligtet til at udarbejde en skadesoptagelse og for at forsikre ham.

Tip! Optag floodfakta i et foto eller en video. Dette kan komme til nytte som bevis i en retssag. Billedet skal vise datoen for hændelsen.

Typer af lækager

Vand strømmer fra loftet - erstatningsbeholdere og redder gulvet og møblerne!

Loftleje i en lejlighed kan have flere typer.

 • Naboer ovenfra - den mest almindelige årsag til oversvømmelsen. Normalt forårsager en lækage et gennembrud af rør eller en glemt tryk på badeværelset.
 • Livni. Loftet lækker under eller efter regn.
 • Sne. Lækage ses om foråret, under sneens smeltning.
 • Tør lækage - sker i varmt vejr på grund af dannelsen af ​​kondensat.
 • Skinnende strøm - vises ikke altid. Den nøjagtige årsag er ukendt. Det kan være forårsaget af mikroskader eller blæse af nedbør ved vinden under taget eller en dårlig konstruktion af brystet.

årsager til

Ofte, hvis skaden på taget er gammel, så er det svært at bestemme den nøjagtige årsag.

Der er dog flere faktorer, som bidrager til lækage.

 • Forlænget holdbarhed af tagmateriale.
 • Mekanisk skade under arbejdet (rengøring af sne, løv, elektrisk arbejde).
 • Krænkelse af teknologi under konstruktion.
 • Eksponering for fugt og sollys.
 • Bøjning af metalplader ved vinden, og deres fiasko.
 • Høje eller lave temperaturer medfører lavere kvalitet og tab af materialegenskaber.

Vigtigt at vide! Planlagt inspektion af taget ved boliger og kommunale tjenester skal ske 2 gange om året - i forår og efterår.

Lækagesøgning

Den vigtigste måde at søge efter lækager på loftet, for beboere på de sidste etager er en visuel inspektion af taget. Det vil være lettere at søge efter lækage på en flad overflade end på et skrånende tag.

Først skal du måle afstanden for lækagen i lejligheden og sammenligne den med taget.

Hvis du finder skade på belægningen, så er årsagen måske fundet. Normalt flade tage er dækket med rullet materiale, og ret sårbart for skade.

De kan akkumulere fugt under overfladen, så en regelmæssig plet vil ikke altid være i stand til at hjælpe. Især hvis hullet blev dannet for længe siden, kom fugtigheden mest sandsynligt ind i vandtætningen.

Hvad skal man gøre, hvis det drypper fra loftet? - Først og fremmest finde ud af årsagen til dette problem.

På det skrånende tag skal man begynde inspektion fra loftet. Et sted, hvor vandet drypper fra loftet, findes på de karakteristiske tegn på fugt - skimmel, våde pletter, rådne træstrukturer.

Du skal være opmærksom på, at det på taget med arkbeklædning ofte sker, at vandet løber væk fra det sted, hvor lækagen begyndte.

Derefter skal du inspicere det ydre lag af taget i mangel af revner og den korrekte krydsning af skråninger, afløb for vand.

Hvis der er et stort lag af løv og snavs på taget, kan dette skabe stagnation af vand og dens yderligere indtrængning under lagene af gulvet.

reparationer

Når du har fjernet årsagen til lækage, skal du vente, indtil væggene og loftet er helt tørre. Det kan tage 3 eller flere dage.

Naturligvis afhænger yderligere reparationer af typen af ​​dine finish.

Loftsleje - hvad skal man gøre i dette tilfælde?

 • Strækloft beskytter værelset mod vandindtrængning. Hvis loftet lækker, bevarer spændingsvævet fugt og hænger ned.

Så snart du bemærker dette, skal du straks slukke for strømmen. Ring til de eksperter, der pumper vandet ud fra loftet og straks strakte det. Overfladen vil se ud som ny.

 • Hvis du har et hæftet loft af gipsplader, så skal du se på hans tilstand. Hvis det er hævet og bøjet, er en erstatning absolut nødvendigt. Hvis alt er i orden, og der ikke var meget fugt, så kan du forlade de gamle plader - sand, behandle dem med blegemiddel (hvidhed), prime og maling.

Imidlertid kan der i dette tilfælde danne støber, svampe og ledninger indvendigt, så det anbefales fortsat at fjerne foringsrøret, indtil det tørrer.

Der er muligheder for at fjerne loftlekkage, men meget afhænger af materialet i loftet.

 • Hvidvask og malet loft skal rengøres fra spor af fugt. Våd pletter er skrabet af med en spatel, så overfladen er primet flere gange. Derefter skal du putte og male det, hvis du har brug for et par gange. Afhængig af omfanget af skade kan du foretage en lokal reparation.
 • Modulære lofter tillader udskiftning af beskadigede celler. I dette tilfælde skal du bare udskifte de gamle fliser med nye.
 • Baggrunde, der er flyttet væk fra væggene eller loftet, kan limes, forprimeret overflade. Hvis de viser stærke defekter, skal du helt tørre lærredet og lime det nye tapet. Du kan dekorere og skjule stedet med fotobaggrunde, maling osv.

konklusion

Afslutningsvis skal det tilføjes, at hvis vandet drypper fra loftet i lejligheden, skal grundene derfor elimineres af boliger og forsyningsselskaber. Du skal ringe til dem og overvåge arbejdet. Først da kan du begynde at reparere, hvilket skal kompenseres af ulykkesforbryderne. Hvis du vil undgå skader på dyre genstande og interiør, så brug moderne materialer, for eksempel - hængende loft.

Loftet i badeværelset strømmer med en vis frekvens, men naboerne er tørre på toppen!

God aften! Vær venlig at hjælpe mig med at finde ud af det.
Situationen er dette. I badeværelset med en anden frekvens er der en oversvømmelse. Vand hælder fra loftet i 2-7 minutter. Alt dette sker om en gang om måneden - tre måneder, men det sker flere dage i træk. Når du går op til naboerne fra toppen, er de alle tørre og har fremragende reparationer på badeværelset og toilet. Der er ingen tegn på lækage. Opkaldt en låsesmed fra boligafdelingen. Mekanikeren sagde faktisk i øjeblikket ikke drypper fra loftet, hvilket betyder, at der ikke er oversvømmelse, ring til når det drypper (men det er umuligt at gætte, hvad 5 minutter om en måned eller tre måneder vil det begynde at dryppe!). Låsesmedet gik også til naboerne ovenfra og sørgede for, at alt var tørt. For hele denne tid har et hul allerede dannet i loftet, stykker af maling og gips falder af. For at være ærlig er jeg mest bekymret for, at det på et tidspunkt ikke er et plaster, der vil falde af, men et stykke betonplade sammen med naboens badeværelse. Hvad skal man gøre Hvilken specialist kan hjælpe med at bestemme årsagen til lækagen? Hvis det er nødvendigt at bryde gulvet eller noget andet i den øverste lejlighed, hvordan overbevise naboerne om det? På hvis bekostning vil alt dette arbejde blive gjort som et resultat?

Det var det samme vrøvl. Det viste sig, at vandet blev hældt i dårligt slidte ledd af flisen på væggen, og derefter under badet og til mig. Men der var sandsynligvis alt sammen. En anden ledning af væg og bad var dårligt forseglet. men naboen forseglede det, men vandet undergravede stadig med jævne mellemrum. Så stoppede han og sømmerne. Alt stoppede. Og alt skal ses, sifoner osv.

Opkaldt en låsesmed fra boligafdelingen.

Du behøver ikke at ringe til en låsesmed, men en ingeniør af boligafdelingen, invitere dine naboer-vidner, tag billeder af lækagen. Du laver en lækage rapport, alle abonnerer.
En ingeniør nægtede at gå til mig, han kaldte præfekturet, hvorefter ingeniøren af ​​en eller anden grund løb til en halvbøjet!

Det var sådan noget. kun ikke periodisk og en gang.
Nabo'er kalder mig nedenunder og råber, at jeg drukner dem. Jeg er i fornægtelse, jeg har en skorok og hvis noget, så skrig.
Jeg ser i skabet med stigerør, og der er et vandfald, naboerne i toppen ville blive hældt
Vi er hele mængden til toppen, de er tørre! Voksede, udviser risers, og de har alt syet op og lidt luge. Besøgte der, hælde ovenfra, også i transit. Vi løber over de tre af os, vi kalder nogen der. Vi hule døren, efter et stykke tid åbnede de stadig. Men alt er tørt.
Det viste sig, at alt blev hurtigt renset op, og toiletskålen var lækker.
Men det er alle teksterne, der illustrerer, at årsagen til lækagen skal søges mere omhyggeligt.

Rådgivning: Hvis naboerne og blikkenslageren ZHEKovsky ikke er i overensstemmelse og ikke ønsker at komme ind i situationen og i fællesskab kigge efter årsagen til lækagen, er det muligt, hver gang der opstår en lækage for at forårsage nøddræning af vandforsyningen, vil de ankomme hurtigt, og hele fanden blokeres og blikkenslager lader ham gå og finde årsagen. Opbevar kun noget vand til børstning af tænderne og på toilettet.
Det er verificeret, at det ikke kun fungerer i Moskva, men også i den fjerne by Nalchik.

Hvis tanken lækkede, hvor hvor gik strømmen og endda transit. Og hvis det bryder ud solidt, så hvordan kunne det være tid til hurtigt at fjerne.

Der var tilfælde - fortsatte fra naboerne diagonalt (eller diagonalt) af landingen. Generelt ikke fra dem der er over dig.

Tak for svarene og rådene. Jeg vil forsøge at ringe til en ingeniør fra boligafdelingen.

Nicky1212 skrev:
God aften! Vær venlig at hjælpe mig med at finde ud af det.
Situationen er dette. I badeværelset med en anden frekvens er der en oversvømmelse. Vand hælder fra loftet i 2-7 minutter. Alt dette sker om en gang om måneden - tre måneder, men det sker flere dage i træk. Når du går op til naboerne fra toppen, er de alle tørre og har fremragende reparationer på badeværelset og toilet. Der er ingen tegn på lækage. Opkaldt en låsesmed fra boligafdelingen. Mekanikeren sagde faktisk i øjeblikket ikke drypper fra loftet, hvilket betyder, at der ikke er oversvømmelse, ring til når det drypper (men det er umuligt at gætte, hvad 5 minutter om en måned eller tre måneder vil det begynde at dryppe!). Låsesmedet gik også til naboerne ovenfra og sørgede for, at alt var tørt. For hele denne tid har et hul allerede dannet i loftet, stykker af maling og gips falder af. For at være ærlig er jeg mest bekymret for, at det på et tidspunkt ikke er et plaster, der vil falde af, men et stykke betonplade sammen med naboens badeværelse. Hvad skal man gøre Hvilken specialist kan hjælpe med at bestemme årsagen til lækagen? Hvis det er nødvendigt at bryde gulvet eller noget andet i den øverste lejlighed, hvordan overbevise naboerne om det? På hvis bekostning vil alt dette arbejde blive gjort som et resultat?

Nu har jeg solgt denne lejlighed, men ved ankomsten for 7 år siden stødte jeg også mine naboer nedenunder. Jeg var helt tør: Gulve, stigerør, vægge. Naboernes loft faldt af. Rørlegger på jagt efter lækage brød gulvet, toilettet og endda de små ting. Jeg restaurerede alt selv, men jeg var nødt til at købe et toilet og forsyninger.
Grunden til, at jeg fandt en måned senere under badeværelset, da jeg skiftede vasken. Støbejerns edderkoppen blev flået, mens den skubbede gennem et hul i væggen og lejlighedsvis lækkede. fordi Overhaling i mine planer kom ikke ind (lejligheden blev solgt), så stakkede jeg et rør med en Du50 med manchet ind i krydsstykket til PE-stigerøret og forseglede det. Der er ingen øvre naboer, de nederste klager ikke mere om oversvømmelsen.

Hvad skal man gøre og hvor skal man gå, hvis det drypper fra loftet?

Dem, der aldrig har stødt på et husflod, kan siges at være heldige. Desværre kender de fleste af os dette problem. Samtidig ved ikke alle, hvad de skal gøre, hvis vandet drypper fra loftet i dit hjem. Dernæst vil vi forsøge at forstå årsagerne til et sådant ubehageligt fænomen og finde svaret på dette spørgsmål.

Årsager til oversvømmelsen

For at løse problemet skal du finde årsagen til dens forekomst. Der kan være flere muligheder, og de kræver alle forskellige løsninger. Derfor, hvis du drypper fra loftet, skal du først erstatte den eksisterende kapacitet for at undgå oversvømmelse af naboerne fra bunden og derefter håndtere lækage.

Lækagtigt tag

Beboere i de øverste etager i boligblokke er ofte ofre for uagtsomme arbejdstagere, der har lavet reparationer til taget. Ved reparationer kan de ikke mærke området med nedsat vandtætning, og ved første regn kommer alt det vand, der falder på taget, ind i bygningen og drukner de øverste lejligheder. Og hvis du drypper fra loftet på grund af dårligt vandtætning af taget, skal du vide nummeret, hvor du skal ringe i sådanne tilfælde.

I de fleste tilfælde er dette dit administrationsselskabs eller en anden organisation, der betjener dit hjem. I dette tilfælde er det meget ønskeligt at kende navnet på den, der accepterede din appel. Derefter er det nødvendigt at fotografere alle spor af en lækage og bekræfte din ansøgning med en skriftlig erklæring på denne organisations kontor.

Hvis du er ejer af dit eget private hus, så er det helt klart, hvad du skal gøre, når det løber fra loftet på grund af et lækagerigt tag - for øjeblikkeligt at eliminere lækager med din egen indsats. Ingen vil komme til undsætning, og alle problemer skal løses uafhængigt.

Oversvømmelse af de øvre naboer

I denne situation skal du straks klatre ind i lejligheden placeret over din og rapportere problemet. Ofte bemærker folk ikke straks det overfyldte bad eller tilstoppet vask, på grund af hvilken oversvømmelse opstår. Når det dråber fra loftet på toilettet, er røret for en lækage oftest en lækageinstallation af vand i toilettet eller strømmen ved krydset af forskellige rør. Når du har fjernet årsagen til oversvømmelsen, skal du være enige om skader.

Det sker ofte, at du har en strøm, der løber fra loftet. Årsagen er uagtsomheden af ​​ejerne af den øvre lejlighed, men de ønsker ikke at kompensere for den skader, der er sket - hvor skal man gå i sådanne tilfælde? Desværre bliver du nødt til at gå igennem mange bureaukratiske hindringer og få ret til ret. Det er påkrævet at afgive en erklæring til administrationsselskabet, som sender sin specialist til vurdering af skaden.

Med denne bekræftelse kan du afgive en erklæring til retten. Du kan dog igen prøve at forhandle med ejerne af den øverste lejlighed og forklare dem, at du har til hensigt at indsende ansøgningen til retsmyndigheden. I de fleste tilfælde er naboerne enige om at undgå retssager for at kompensere for tabene med en ikke for alvorlig betaling.

Brutte rør

Det sværeste vil være situationen, når den drypper fra loftet, og naboerne ovenfor er alle tørre, og der er ingen lækager. Dette med næsten hundrede procent sandsynlighed indikerer, at skader på røret dukkede op i tykkelsen af ​​loftet. Reparation i dette tilfælde er mere kompliceret og bør kun udføres af specialister. Samtidig skal omkostningerne ved alt arbejde bæres af administrationsselskabet, hvis rørene ikke blev beskadiget på grund af din fejl.

Som i tilfælde af taget, skal du ringe til en specialist fra administrationsselskabet, skrive en erklæring og bekræfte skaden forårsaget af fotografierne. Eksperter bør identificere den beskadigede del af røret og foretage reparationer hurtigst muligt. De vil dog kun genoprette rørledningens arbejdskapacitet og eliminere lækagen.

Du bliver nødt til at genskabe udseendet af din lejlighed til sin tidligere tilstand. F.eks. Hvis vandet drypper på strækloftet, skal det fjernes, så arbejdstagerne har adgang til rørene og derefter spænder belægningen igen. Omkostningerne ved reparation vil være meget vanskelige at genoprette, og dette sker enten gennem domstole eller, hvis virksomheden går til jer for et møde gennem sin regnskabsafdeling. Skønnet om omkostningerne ved at genoprette en lejlighed i dette tilfælde skal samordnes med eksperter fra boligen og forsyningssektoren.

Vandet drypper fra loftet i badeværelset, og naboer på toppen tillader ikke mekanikere at reparere

Jeg bor i en 3-værelses lejlighed i en 9-etagers bygning på 3. sal. Vandet drypper fra loftet i badeværelset, nær stigrørene. Men ikke altid med en slags periodicitet (allerede en uge eller mere), men i dag dråber det på, som allerede oversvømmede gulvet. Emergency service fra stigrøret blokerer ikke stigrøret, da det drypper - det er ikke en nødsituation.

Jeg har metalrør, naboerne er plast på toppen, koblingen er placeret på naboerne fra toppen. Naboerne ovenpå dem er alle tørre (gulvene er forseglet med skum og cement).

Naboer fra oven er ikke tilladt (de tillader ikke længere, at mekanikerne kommer til deres sted) for at udføre reparationsarbejde for mekanikere til at erstatte stigrøret, baseret på, at de er tørre og ikke løber noget. Men det kan kun løses, hvis nogen reparerer et hul eller genopretter reparationer efter låsesmeders arbejde.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre? Hvor skal man hen?

16. december 2017, 09:50 Roman, Orsk

Client Clarification

Jeg skrev en erklæring i TLC om at foretage en teknisk inspektion af et sted, hvor vandet drypper.

Modtaget en lov fra TZHH, at det er muligt, at vand strømmer fra spildevandet ved naboerne ovenfor, med en bemærkning om, at de ikke blev tilladt i lejligheden til inspektion.

Hvad skal jeg gøre med denne lov?

1. Ring til politiet. Lav en erklæring om skaden på min ejendom.

2. Ansøg til retten og anklagemyndigheden.

Forstår jeg dig korrekt?

20. december 2017, 20:01

Advokat Svar (2)

Ring til politiet. Lav en erklæring om skaden på din ejendom.

Leder du efter et svar?
Det er lettere at spørge en advokat!

Spørg vores advokater et spørgsmål - det er meget hurtigere end at finde en løsning.

Dræber fra loftet hvor man skal hen

Taget flyder - hvad skal man gøre og hvem man skal kontakte, når man skylder lejligheden?

Det er meget ubehageligt efter sommeren at vende tilbage til efteråret. Regntiden kommer, og med dem kan der være problemer for nogle beboere på de øverste etager. Hvad er årsagen til lækagen? Hvad skal man gøre, hvis lejligheden er oversvømmet? Hvor skal man dreje, når taget flyder?

Mulige årsager til lækager

Helt få lejere i flere etagers bygninger er bekendt med de ubehagelige konsekvenser af oversvømmelsen. Beboere i de øverste etager i tilfælde af sæsonregner kan kun sympatisere, fordi taget kan have defekter, der forårsager periodisk lækage. Der er to årsager til lækage:

 • Forsegling brudt
 • Tætning fuldstændig ødelagt

Hvor skal man hen og hvordan man løser problemerne med oversvømmelsen?

I tilfælde af lækage vil loftet lide først. Vand forlader grimme cirkler, hvorfra falder falder, ødelægger hele ejendommen. Så hvad skal man gøre, hvis det oversvømmes?

 • For at undgå yderligere skader på dine ejendele skal du placere en beholder for at samle drypende vand fra loftet og derefter ringe til din bolig og forsyningsvirksomheds komplekse leder og forklare årsagen til opkaldet.
 • Ved ankomsten af ​​en person fra bolig og kommunale tjenester skal han sørge for, at han er en blikkenslager. Det kan vise sig, at en låsesmed ankom. Han vil fortælle dig, at strømmen ikke er alvorlig, og hvad der skete, sker ikke igen. Tro på dette, gør du noget dumt. Årsagen til en lækage uden indgreb er ikke i stand til at forsvinde af sig selv.

Tag tag, men hvad skal man gøre med oversvømmet lejlighed?

I dette tilfælde skal du allerede gå til bolig- og forsyningssektoren for at skrive en erklæring. Der skal være to skriftlige. Du forlader en kopi til dig selv og giver den anden. Derefter forbliver det kun at vente på kommissionsmedlemmer, der vil vurdere den forårsagede skade og fastslå lejens kendsgerning.

VIGTIGT: Krydrede mennesker vil råde dig til at kontakte dine offentlige forsyningsvirksomheder først.

Men pas på, de kan tilbyde dig at slappe af og bare lave en ny reparation af lejligheden for at fjerne vandflader. Tro på dem, efter at have lavet en førsteklasses reparation af loftet, og lejligheden som helhed vil du ikke slippe af med problemet. Alle dine bestræbelser vil vaske af det næste store regn, du vil ikke have andet valg end at forbande dem for tabte finanser og gå til de højere organisationer for at finde en regering på boliger og kommunale tjenester.

Hvis besøget af et medlem af dit kontor ikke gav resultater eller ikke fandt sted overhovedet, så er det værd at skrive en klage.

VIGTIGT: Klagen er skrevet i to eksemplarer til lederen af ​​boligforvaltningsafdelingen. Dette vil være tilstrækkeligt til at fremme sagen og få lejligheden undersøgt af kommissionsmedlemmer til at udarbejde en skadesakse.

Kommissionen er som regel et par personer fra forsyningssektoren. Ved deres ankomst skal du sørge for, at naboerne ser processen som vidner og uafhængige personer. Det er pligt fra folk fra Kommissionen at udarbejde en handling af årsagerne og typerne af skader. Skadesvurderingen fra et økonomisk synspunkt vil blive angivet i et andet dokument kaldet defektopgørelsen.

Nuancer spiller vigtige roller

Vær opmærksom på alle de små ting, der skete i denne ubehagelige situation. Når det drejer sig om yderligere procedurer, vil du trods alt kun drage fordel af at overveje mindre, men vigtige detaljer. Her er en liste over, hvad du bør være opmærksom på.

 • Tag billeder og skyd videoer. Materialer af denne art vil tjene som et stærkt forsvar. Lås på kameraet alle de berørte ting i din lejlighed. Det anbefales at gøre dette, når skadesvurderingen udføres, og glem ikke at aktivere muligheden for at vise dato og klokkeslæt for at udelukke alle mulige spørgsmål.
 • Opbevaret købskontrol af forskellige udstyr og møbler kan tilføje et betydeligt beløb til den defekte liste. Faktum er, at kontrollerne angiver den præcise pris på en bestemt vare, og du kan sikkert kræve fuld refusion.
 • Kontroller omhyggeligt den udfyldte erklæring. Det skal beskrive karakteren af ​​lækagen, dens dannelsesfaktor, mængden af ​​skader forårsaget af din lejlighed. Handlingen, som alt andet, skal være i to eksemplarer med underskrifter på hver. Den ene forbliver hos Kommissionen, den anden for dig. Sørg for, at du har datoen og tidspunktet for strømmen, navnene og underskrifterne på den pågældende handling.

Der er tilfælde, hvor ankomsten af ​​eksperter ikke medfører ændringer i din sag. Handlingen blev udarbejdet, den defekte udtalelse blev skrevet, men der var ingen reparation, ej heller taget eller lejligheden eller var der. I sådanne tilfælde skal du skrive erklæringer til lederen af ​​virksomhedens administrationsselskab. Ofte er det ikke en nem opgave at få et tag repareret;

Ellers vil fejlens mangler som følge af skader eller slid medføre problemer hver gang ved nedbør (regn, sne).

Så snart virksomheden ser en klage - reparationen tager ikke lang tid.

Originalen af ​​dit dokument skal overlades til dem, og den anden skal underskrives af den person, der accepterede det og blev givet til dig. Sørg for at have et pas med dig og et par eksemplarer af det og et dokument, der bekræfter din stillingstid, den såkaldte ordre. Kun med den korrekte ansøgning og overholdelse af alle reglerne, kan du opnå det ønskede.

Retlig indgriben

Sjældent, men det sker, at ansøgningen simpelthen ligger fredeligt på bordet forsyningsselskaber, og vandet fortsætter med at strømme fra taget, så er den eneste mulighed at gå til retten.

For at gøre dette skal du samle en liste over dokumenter:

 1. En fotokopi af ansøgningen indgivet i boliger og kommunale tjenester
 2. Lov udarbejdet af en kommission eller uafhængige inspektører
 3. Foto eller video rapport
 4. Skadescertifikat

Ved indsendelse af dokumenter anføres:

 • Formål med appel
 • Startdato
 • Også som muligt at beskrive din adresse mere detaljeret.

Det skal erindres, at retssagen er en lang proces. Det er værd at forsøge at redde med hjælpeprogrammerne og bede dem om at gennemgå din ansøgning igen. Påmind dem om, at virksomheden i løbet af den tid, virksomheden udføres, vil miste penge, tid og nerver. I de fleste tilfælde er dette tilstrækkeligt, men hvis de ikke ønsker at løse alt fredeligt, skal man ikke forlade sagen halvvejs. Forsvar dine rettigheder og giv ikke en grund til tjenester i fællesområder for at udsætte din virksomhed til senere.

Bemærk venligst at hvis problemet ikke løses så hurtigt som muligt, så med hver ny nedbør lækker taget mere. Skader på din ejendom vil kun vokse, hvorfor du har brug for at opnå resultater så hurtigt som muligt.

Lyde af dråber og faldende vand - download og lyt online

Kategori: Lyde af varer

Taget flyder - hvad skal man gøre og hvem man skal kontakte, når man skylder lejligheden?

Vi har trods alt ret til at hjælpe dig med at finde noget, som du ikke engang tænkte på. Du kan bruge alle disse lyde til dig selv til forskellige formål. Vi håber du finder hvad du leder efter.

Brug afspilleren til at lytte til lydoptagelser online.

Lyd af dryppende vand fra vandet

Download [934,57 Kb] (downloads: 84)

Lyden af ​​en dråbe med et lille ekko

Download [741.53 Kb] (download: 69)

Lyden af ​​et par dråber i et tomt rum

Download [1014.19 Kb] (downloads: 28)

Drops i en hul eller kælder

Download [520,66 Kb] (downloads: 81)

Lyden af ​​faldende regndråber på beton

Download [1.07 Mb] (download: 38)

Lydefald falder i en hule med et ekko

Download [6,73 Mb] (download: 75)

Hurtig strøm af dråber fra hanen

Download [491.48 Kb] (downloads: 24)

Lyden af ​​fald falder fra en stor højde i et dybt rum

Download [1.82 Mb] (downloadninger: 109)

Lyde af dråber og faldende vand i mp3-format - download gratis og uden registrering.
Se under overskriften: Lyde af objekter, vandhule.

Hvad skal man gøre, hvis loftet lækker - første skridt, lækagesøgning

Hjem / Installation, Reparation, Pleje / Oversvømmet / Hvad skal man gøre, når loftet flyder?

En sådan gener som en oversvømmelse ovenfra kan ske med ethvert hjem. Som regel strømmer det i loftet i køkkenet eller i badeværelset. Dette er hvis der er et boligareal over din lejlighed.

Vi bliver nødt til at løbe til naboerne og finde ud af årsagen til oversvømmelsen. Men nogle gange, over din lejlighed kun taget og i dette tilfælde vil alt blive meget mere kompliceret. Hvad skal man gøre i sådanne situationer og hvordan man kommer ud af dem med det mindste tab, overveje yderligere i materialet.

Hvad skal man gøre først

Naturligvis er det nødvendigt at tage sig af sikkerheden for, hvad der endnu ikke er påvirket af vand. Skovle, bassiner og andre lignende opgørelser går straks i gang - de er erstattet af steder, hvor vandet drypper fra gulvet.

Et andet emne fra listen over hvad man skal gøre, hvis det flyder fra loftet, vil være advarslen om kortslutninger. Nogle gange dræber vand ikke blot fra loftoverfladen, men løber også langs væggen - det afhænger alt af de naboer, der har oversvømmet dig og lekkenes natur. Derfor skal du straks slukke lyset i rummet og om nødvendigt slukke for det med en kontakt i panelet på landingen.

Fjernelse af vand fra gulvet og sørg for, at ledningerne er sikre, kan du gå til de øverste lejere for at afklare situationen. Du bør ikke straks starte med et skrig og krav - situationen kan være tvetydig, og selvom du lækker fra øverste etage, kan dine naboer ikke have noget med det at gøre. Dette sker, hvis røret strømmer i gulvet.

Hvis de er skyldige, er det værd at løse spørgsmålet om refusion af din skade.

I tilfælde hvor de nægter at betale erstatning, kan du gå til retten. Dette giver kun mening i de vanskeligste situationer, når mængden af ​​skader er stor nok. I andre tilfælde er det lettere at acceptere tabene eller stole på, at de oversvømmede vil stadig betale skaden.

Under alle omstændigheder vil foto- og videovidenskab, at oversvømmelsen fandt sted, samt fotografier af arten og omfanget af skade ikke forstyrre. Disse materialer kan være nyttige i tilfælde, hvor naboerne ikke skal bebrejde, og årsagen til oversvømmelse er i et udbrudt rør eller et lækagerigt tag. Her skal skader håndteres af det administrationsselskab, der servicerer dit hjem.

Hvis taget eller skorstenen skyldes

Hvis det flyder fra loftet på øverste etage, skal du vide, hvor du skal ringe.

Mange begynder at ringe til nødnummeret, hvilket ikke er den rigtige løsning. Opkaldet skal foretages ikke der, men til administrationsselskabet. De skal sende deres medarbejder, hvem der registrerer flommen og udsteder de nødvendige papirer på grundlag af hvilke virksomheden vil handle videre.

Her kan du komme i handy fotos. Faktum er, at loftet på tidspunktet for VVS-systemet kan stoppe at strømme eller endda tørre ud.

Skades natur kan i dette tilfælde se anderledes ud, og selskabet vil nemt reducere betalingsbeløbet. For ikke at nævne skaderne for nye reparationer. Derfor er foto- og videofiksering påkrævet.

I det udarbejdede dokument skal alle lækager, deres art og størrelse angives, samt ejendommen, der blev beskadiget, og skadenes alvor er bestemt - dette er obligatorisk. Skadesomkostningerne bestemmes senere af en særlig kommission og er ikke angivet i dette dokument.

Ejeren af ​​lejligheden skal underskrive handlingen og en kopi forbliver hos ham. Hvis det, der er beskrevet i retsakten, ikke er sandt eller af anden grund ikke passer til ejeren af ​​den berørte lejlighed, har han ret til ikke at underskrive den.

Som følge heraf skal virksomheden betale skaden og reparere overlapningen.

Dette sker dog ikke altid. Nogle gange har anmodninger om reparation af taget og forskellige klager om lækager ingen virkning. Nogle andre handlinger er nødvendige her, og det er vigtigt at vide, hvor man skal skrive, hvis loftet på sidste etage flyder, og der ikke er nogen reparation, samt erstatning for skader.

Du skal skrive en erklæring til direktøren for administrationsselskabet, hvor du angiver årsagen til ansøgningen, vedlæg en kopi af dine dokumenter til lejligheden, en kopi af erklæringen udarbejdet af virksomhedens medarbejder og beskrive ulykkes art i egne ord samt omfanget af skaden. I samme dokument er det nødvendigt at nævne, at hvis der ikke sker nogen handling fra bolig- og forsyningssektoren, indgives en retssag.

Efter at have modtaget en sådan erklæring forsøger selskabet ikke at anlægge sagen for retten, og som regel løses alle problemer og tvister ret hurtigt.

reparationer

I de fleste tilfælde er det ikke for svært at forsegle lækage i loftet. Før dette skal du finde og eliminere årsagen til lækager. Efter at have ventet i ca. tre dage, er skaden forseglet med det materiale, hvorfra finishen er lavet.

Det sværeste vil være med hvidkalkede eller malede lofter - mængden af ​​arbejde, der skal udføres, er meget stort. Det er nødvendigt at rengøre et ret stort stykke overflade fra hvidvaskning og rense det til beton. Derefter er det primet og igen dækket med flere lag af finish, herunder gips, og det ydre lag af hvidvaskning eller maling.

Den nemmeste måde er for ejere af stretchcoating - de kan simpelthen tørres og spændes igen. Før stramning skal du omhyggeligt kontrollere alle ledningselementer og fraværet af skimmelsvamp eller svamp på overfladen af ​​gulvpladen. Men alle disse handlinger vil kun hjælpe i tilfælde, hvor der er naboer over dig, og deres handlinger eller passivitet er blevet årsagen til oversvømmelsen.

Med spørgsmålet om, hvordan man reparerer loftet selv, hvis overlapningen af ​​sidste etage flyder, er alt ikke så enkelt. Det vil kræve et sæt værker, der kun kan udføres af kvalificerede specialister og skal håbe på, at bolig- og forsyningsselskabet er hurtigt.

Når alt kommer til alt, kan de beskadigede dele af loftet kun repareres fuldt ud, efter at årsagen til lækager er elimineret. Ellers vil alt være forgæves - strømmen vil snart igen få det til at føle sig. Først efter at boligen og servicevirksomheden har fjernet årsagen og lækagen selv, vil det være muligt at fortsætte til den uafhængige restaurering af den beskadigede del af finishen.

Oversvømmede naboer eller oversvømmes med god reparation - en grum drøm om beboere i højhuse.

Når alt kommer til alt, er en sådan begivenhed fyldt med store udgifter til restaurering af tidligere skønhed. Ikke desto mindre opstår der et rimeligt spørgsmål, når vand dråber fra loftet: Hvor skal jeg henvende mig til, hvad skal jeg gøre? Lad os prøve at svare på det.

Hvis det er et privat hus

Og vi vil begynde vores gennemgang ved at overveje situationen, hvis oversvømmelsen fandt sted i vores eget hjem.

Selvom taget var forsynet forsigtigt og professionelt, er der altid en chance for, at der opstår problemer, hvis der er store mængder regn eller snefald i store mængder. Efter alt kan vand trænge ind i de mest uhyggelige sprækker og stier. Derfor kan det være meget vanskeligt at bestemme årsagen til skader på taget, der forårsager lækage.

I et privat hus skal du selv løse problemet eller leje specialister til at gøre dette - du vil ikke være i stand til at tiltrække nogen hjælpeprogrammer som i situationen med lejligheden.

Derfor er det nødvendigt at klatre på taget for at finde fejl. Du skal omhyggeligt undersøge alt, især den tilsigtede zone. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på afløbet: er det installeret korrekt?

Hvis huset er taget op, skal du flytte opad. Omkring vurderingen af ​​problemet i huset kan du klatre op fra taget fra det. Når problemområdet opdages, forbliver det kun for at fjerne fejlen ved hjælp af de nødvendige materialer til dette.

Hvad skal man gøre i dette tilfælde, hvor skal man hen? Hvis loftet drypper, og der er naboer på toppen (du bor ikke i sidste etage), så skal du først og fremmest kontakte dem. Imidlertid kan naboerne ikke være hjemme.

Hvad skal man gøre, hvis der ikke er deres mobiltelefonnummer? Vi bliver nødt til at løse problemet på en hurtig måde, der forbinder for disse hjælpeprogrammer, der kan afbryde vandforsyningen til stigerøret. Dette er i øvrigt et nødvendigt handlingsforløb, hvis det dråber fra loftet, og ingen lever over det - det tekniske gulv eller taget.

Derfor skal du ringe til boligkontoret, der betjener huset i kontrolrummet, og rapporterer hændelsen.

Glem ikke at angive navnet på den person, der accepterer ansøgningen. Disse oplysninger kan komme til brug senere, hvis noget går galt. Det er ønskeligt at beskrive alt "i farver" for at stimulere dispatcheren til hurtigt at overføre applikationen til rørlæggerne.

Mens de vil blive sendt til dig, kan du lave et lille fotografering. Det skal fange alle de fejl, der var forårsaget af vandstrømmen fra loftet.

Hvis det er muligt, kan du tilføje video. På udstyret er det ønskeligt at indstille dato og klokkeslæt på forhånd, så den er optaget. Disse data kan også være nyttige, hvis du skal beslutte spørgsmålet om kompensation for væsentlig skade gennem domstolene.

Af den måde vil skydningen blive påkrævet, selv om naboerne er hjemme, blokerer vandet og siger, at de er klar til at reparere skaden. Vi må ikke glemme, at de i morgen kan ændre deres sind. Derfor kan du desuden tage en kvittering, der bekræfter hensigten.

Ved telefonopkald til brugskontoret anbefales det at supplere det med en erklæring. For at gøre dette skal du finde tid enten via mail for at sende et registreret brev med en erklæring til virksomhedens adresse eller gå direkte til receptionen og forlade en erklæring med sekretæren. Men sørg for at få en kopi af ansøgningen med dig, så den officielle sætte frimærket, underskrift og dato, hvor den blev accepteret.

Når medarbejdere i offentlig service kommer i gang, er det nødvendigt, at de udarbejder en handling, hvor alle konsekvenserne af oversvømmelsen vil blive angivet. Desuden skal akten udfærdiges i nærværelse af kommission og vidner. Den anden kopi skal overlades til sig selv, og sørg for, at den indeholder alle underskrifter, pakninger, datoen og alle dataene.

Vær ikke bange for ikke at underskrive handlingen, hvis noget ikke passer til ham. Det er din ret. Dokumentet skal ikke blot angive konsekvenserne, men også egenskaberne ved ulykken, dens gerningsmænd.

Bemærk, at skadesvurderingen ikke er angivet i den første handling, disse tal er samlet på defektlisten.

Hvad skal man gøre næste?

Hvis skylden til det faktum, at dit loft dråber, ikke opfylder sine forpligtelser - det kompenserer ikke for skaden, du har ret til at skrive til det skriftligt og give fristen for fuld opfyldelse af forpligtelserne. Dette gælder også situationen, hvis fejlen ligger hos det kommunale kontor. I så fald skal ansøgningen ledsages af en kopi af pas og et dokument, der bekræfter ejendomsretten til ejendommen.

Forvaltningsvirksomheder, hvis der er tegn på, at de drypper fra loftet, skal de ikke tage sagen for retten og eliminere alle konsekvenserne.

Ellers kan du ansøge om retten. Det anbefales naturligvis ikke at komme op til dette stadium, da det kan medføre yderligere omkostninger til behandling og indsendelse af en ansøgning, advokaters tjenester osv. Derfor er det vigtigt at vise alle dine kommunikationsfunktioner for at løse problemet i forsømmelsesordren og forklare over for gerningsmanden, at han efter domsafgørelsen også skal betale ekstraomkostninger som følge af manglende opfyldelse af forpligtelser.

Hjem / Installation, Reparation, Pleje / Reparation Arbejde / Hvad skal man gøre og hvor skal man dreje om det dråber fra loftet?

Dem, der aldrig har stødt på et husflod, kan siges at være heldige.

Desværre kender de fleste af os dette problem. Samtidig ved ikke alle, hvad de skal gøre, hvis vandet drypper fra loftet i dit hjem. Dernæst vil vi forsøge at forstå årsagerne til et sådant ubehageligt fænomen og finde svaret på dette spørgsmål.

Årsager til oversvømmelsen

For at løse problemet skal du finde årsagen til dens forekomst. Der kan være flere muligheder, og de kræver alle forskellige løsninger. Derfor, hvis du drypper fra loftet, skal du først erstatte den eksisterende kapacitet for at undgå oversvømmelse af naboerne fra bunden og derefter håndtere lækage.

Lækagtigt tag

Beboere i de øverste etager i boligblokke er ofte ofre for uagtsomme arbejdstagere, der har lavet reparationer til taget. Ved reparationer kan de ikke mærke området med nedsat vandtætning, og ved første regn kommer alt det vand, der falder på taget, ind i bygningen og drukner de øverste lejligheder. Og hvis du drypper fra loftet på grund af dårligt vandtætning af taget, skal du vide nummeret, hvor du skal ringe i sådanne tilfælde.

I de fleste tilfælde er dette dit administrationsselskabs eller en anden organisation, der betjener dit hjem. I dette tilfælde er det meget ønskeligt at kende navnet på den, der accepterede din appel. Derefter er det nødvendigt at fotografere alle spor af en lækage og bekræfte din ansøgning med en skriftlig erklæring på denne organisations kontor.

Hvis du er ejer af dit eget private hus, så er det helt klart, hvad du skal gøre, når det løber fra loftet på grund af et lækagerigt tag - for øjeblikkeligt at eliminere lækager med din egen indsats. Ingen vil komme til undsætning, og alle problemer skal løses uafhængigt.

Oversvømmelse af de øvre naboer

I denne situation skal du straks klatre ind i lejligheden placeret over din og rapportere problemet.

Ofte bemærker folk ikke straks det overfyldte bad eller tilstoppet vask, på grund af hvilken oversvømmelse opstår. Når det dråber fra loftet på toilettet, er røret for en lækage oftest en lækageinstallation af vand i toilettet eller strømmen ved krydset af forskellige rør. Når du har fjernet årsagen til oversvømmelsen, skal du være enige om skader.

Det sker ofte, at du har en strøm, der løber fra loftet. Årsagen er uagtsomheden af ​​ejerne af den øvre lejlighed, men de ønsker ikke at kompensere for den skader, der er sket - hvor skal man gå i sådanne tilfælde? Desværre bliver du nødt til at gå igennem mange bureaukratiske hindringer og få ret til ret. Det er påkrævet at afgive en erklæring til administrationsselskabet, som sender sin specialist til vurdering af skaden.

Med denne bekræftelse kan du afgive en erklæring til retten. Du kan dog igen prøve at forhandle med ejerne af den øverste lejlighed og forklare dem, at du har til hensigt at indsende ansøgningen til retsmyndigheden. I de fleste tilfælde er naboerne enige om at undgå retssager for at kompensere for tabene med en ikke for alvorlig betaling.

Brutte rør

Det sværeste vil være situationen, når den drypper fra loftet, og naboerne ovenfor er alle tørre, og der er ingen lækager.

Dette med næsten hundrede procent sandsynlighed indikerer, at skader på røret dukkede op i tykkelsen af ​​loftet. Reparation i dette tilfælde er mere kompliceret og bør kun udføres af specialister. Samtidig skal omkostningerne ved alt arbejde bæres af administrationsselskabet, hvis rørene ikke blev beskadiget på grund af din fejl.

Som i tilfælde af taget, skal du ringe til en specialist fra administrationsselskabet, skrive en erklæring og bekræfte skaden forårsaget af fotografierne. Eksperter bør identificere den beskadigede del af røret og foretage reparationer hurtigst muligt. De vil dog kun genoprette rørledningens arbejdskapacitet og eliminere lækagen.

Du bliver nødt til at genskabe udseendet af din lejlighed til sin tidligere tilstand.

F.eks. Hvis vandet drypper på strækloftet, skal det fjernes, så arbejdstagerne har adgang til rørene og derefter spænder belægningen igen. Omkostningerne ved reparation vil være meget vanskelige at genoprette, og dette sker enten gennem domstole eller, hvis virksomheden går til jer for et møde gennem sin regnskabsafdeling. Skønnet om omkostningerne ved at genoprette en lejlighed i dette tilfælde skal samordnes med eksperter fra boligen og forsyningssektoren.

Hvad skal man gøre, hvis det drypper fra loftet: Første trin, typer og søg efter lækage, reparation

På et tidspunkt vender du hjem og finder våde pletter på loftet. En anden downpour eller naboer oversvømmede dig ovenfra? Hvad skal man gøre, hvis vandet drypper fra loftet?

Vand drypper fra loftet - hvad er årsagen?

Første skridt

Hvis du opdager, at loftet lækker, så prøv at beskytte de sårbare overflader så meget som muligt - laminat, elektriske ledninger, møbler og husholdningsapparater. Sluk for strøm for at forhindre kortslutning. Hvis grunden til vand i loftet er naboer, skal du først tale med dem om skader.

Hvis naboerne nægter at betale erstatning, eller årsagen til hændelsen er et utækket tag, skal du ringe til administrationsselskabet og rapportere hændelsen. En person, oftest en blikkenslager, skal sendes til dig for verifikation. Han er forpligtet til at udarbejde en skadesoptagelse og for at forsikre ham.

Tip! Optag floodfakta på billedet eller. Dette kan komme til nytte som bevis i en retssag. Billedet skal vise datoen for hændelsen.

Typer af lækager

Vandet drypper fra loftet - erstatningsbeholdere og gemmer gulvet og møblerne!

Loftleje i en lejlighed kan have flere typer.

 • Naboer ovenfra - den mest almindelige årsag til oversvømmelsen. Normalt forårsager en lækage et gennembrud af rør eller en glemt tryk på badeværelset.
 • Livni. Loftet lækker under eller efter regn.
 • Sne. Lækage ses om foråret, under sneens smeltning.
 • Tør lækage - sker i varmt vejr på grund af dannelsen af ​​kondensat.
 • Skinnende strøm - vises ikke altid. Den nøjagtige årsag er ukendt. Det kan være forårsaget af mikroskader eller blæse af nedbør ved vinden under taget eller en dårlig konstruktion af brystet.

årsager til

Ofte, hvis skaden på taget er gammel, så er det svært at bestemme den nøjagtige årsag.

Der er dog flere faktorer, som bidrager til lækage.

 • Forlænget holdbarhed af tagmateriale.
 • Mekanisk skade under arbejdet (rengøring af sne, løv, elektrisk arbejde).
 • Krænkelse af teknologi under konstruktion.
 • Eksponering for fugt og sollys.
 • Bøjning af metalplader ved vinden, og deres fiasko.
 • Høje eller lave temperaturer medfører lavere kvalitet og tab af materialegenskaber.

Vigtigt at vide! Planlagt inspektion af taget ved boliger og kommunale tjenester skal ske 2 gange om året - i forår og efterår.

Lækagesøgning

Den vigtigste måde at søge efter lækager på loftet, for beboere på de sidste etager er en visuel inspektion af taget. Det vil være lettere at søge efter lækage på en flad overflade end på et skrånende tag.

Først skal du måle afstanden for lækagen i lejligheden og sammenligne den med taget.

Hvis du finder skade på belægningen, så er årsagen måske fundet. Normalt flade tage er dækket med rullet materiale, og ret sårbart for skade.

De kan akkumulere fugt under overfladen, så en regelmæssig plet vil ikke altid være i stand til at hjælpe. Især hvis hullet blev dannet for længe siden, kom fugtigheden mest sandsynligt ind i vandtætningen.

Hvad skal man gøre, hvis vandet drypper fra loftet? - Først og fremmest finde ud af årsagen til dette problem.

På det skrånende tag skal man begynde inspektion fra loftet. Et sted, hvor vandet drypper fra loftet, findes på de karakteristiske tegn på fugt - skimmel, våde pletter, rådne træstrukturer.

Du skal være opmærksom på, at det på taget med arkbeklædning ofte sker, at vandet løber væk fra det sted, hvor lækagen begyndte.

Derefter skal du inspicere det ydre lag af taget i mangel af revner og den korrekte krydsning af skråninger, afløb for vand.

Hvis der er et stort lag af løv og snavs på taget, kan dette skabe stagnation af vand og dens yderligere indtrængning under lagene af gulvet.

reparationer

Når du har fjernet årsagen til lækage, skal du vente, indtil væggene og loftet er helt tørre. Det kan tage 3 eller flere dage.

Naturligvis afhænger yderligere reparationer af typen af ​​dine finish.

Loftsleje i lejligheden - hvordan man løser en lækage?

 • Strækloft beskytter værelset mod vandindtrængning. Hvis loftet lækker, bevarer spændingsvævet fugt og hænger ned.

Så snart du bemærker dette, skal du straks slukke for strømmen. Ring til de eksperter, der pumper vandet ud fra loftet og straks strakte det. Overfladen vil se ud som ny.

 • Hvis du har et hæftet loft af gipsplader, så skal du se på hans tilstand. Hvis det er hævet og bøjet, er en erstatning absolut nødvendigt. Hvis alt er i orden, og der ikke var meget fugt, så kan du forlade de gamle plader - sand, behandle dem med blegemiddel (hvidhed), prime og maling.

Imidlertid kan der i dette tilfælde danne støber, svampe og ledninger indvendigt, så det anbefales fortsat at fjerne foringsrøret, indtil det tørrer.

Der er muligheder for at fjerne loftlekkage, men meget afhænger af materialet i loftet.

 • Hvidvask og malet loft skal rengøres fra spor af fugt. Våd pletter er skrabet af med en spatel, så overfladen er primet flere gange. Derefter skal du putte og male det, hvis du har brug for et par gange. Afhængig af omfanget af skade kan du foretage en lokal reparation.
 • Modulære lofter tillader udskiftning af beskadigede celler. I dette tilfælde skal du bare udskifte de gamle fliser med nye.
 • Baggrunde, der er flyttet væk fra væggene eller loftet, kan limes, forprimeret overflade. Hvis de viser stærke defekter, skal du helt tørre lærredet og lime det nye tapet. Du kan dekorere og skjule stedet med fotobaggrunde, maling osv.

konklusion

Afslutningsvis skal det tilføjes, at hvis vandet drypper fra loftet i lejligheden, skal grundene derfor elimineres af boliger og forsyningsselskaber.

Du skal ringe til dem og overvåge arbejdet. Først da kan du begynde at reparere, hvilket skal kompenseres af ulykkesforbryderne. Hvis du vil undgå skader på dyre genstande og interiør, så brug moderne materialer, for eksempel - hængende loft.

Flere oplysninger om emnet: http://potolokspec.ru

 • wikipotolok.com
 • ceilingspro.ru
 • wikipotolok.com
 • mymylife.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

DROPS ON CEILING - advokater og advokater råd

Dræber fra loftet

Juridiske rådgivere stillede 43 spørgsmål om emnet "Dråber fra loftet". I gennemsnit vises svaret på spørgsmålet efter 15 minutter, og for spørgsmålet giver vi garanti for mindst to svar, som begynder at ankomme inden for 5 minutter!

Læs advokaternes svar på emnet "Dråber fra loftet" eller spørg dit spørgsmål. Emne af spørgsmålet: Tekst af spørgsmålet:

Mine naboer har oversvømmet min lejlighed i omkring tre måneder. i badeværelset næsten hver dag drypper fra loftet (3 svar)

God aften. Mine naboer har oversvømmet min lejlighed i omkring tre måneder. I badeværelset dræber næsten hver dag vand fra loftet, i dag fandt jeg et vådt hjørne i køkkenet, fra siden ved siden af ​​07/21/2014

Hvad der skal gøres med loftet i lejligheden vanddråber, og naboerne ikke vises oven på huset (i indtjening), og det vides ikke, hvornår de vil (2 svar)

Hvad skal man gøre med loftet i lejligheden vanddråber, og naboerne ovenfra ikke vises hjemme (i indtjening), og det vides ikke, hvornår de bliver?

Hvad man skal gøre med loftet i lejligheden vand drypper, og naboerne ikke vises øverst 04/21/2015

Endnu engang oversvømmede naboerne ovenfra. en lille del af loftet i køkkenet var beskadiget, men vandet droppede fra loftet til gulvet. (2 svar)

Velkommen! Endnu engang oversvømmede naboerne ovenfra. En lille del af loftet i køkkenet var beskadiget, men vandet droppede fra loftet til gulvet. Inviterede rørfirmaer fra boligafdelingen, sagde de, at der er alt VVS-værket 02/23/2015

Ved naboens bund, i korridoren, drypper vandet fra loftet gennem inter-tile lofter. 4 gange chefingeniør kom til os fra (2 svar)

Velkommen! Ved naboens bund, i korridoren, drypper vandet fra loftet gennem inter-tile lofter. Til os 4 gange kom chefsingeniør fra TSZH og forsøgte at finde en lækage hos os. Vi brød de klinkegulve i vores 25.12.2014

Jeg har et problem, vi var oversvømmede naboer. så meget, at fra loftet den anden dag drikker vand nu i weekenden hvad skal man lave? (2 svar)

God dag. Jeg har et problem, vi var oversvømmede naboer. så meget, at fra loftet den anden dag drikker vand nu i weekenden hvad skal man lave? Tak på forhånd.

Jeg har et problem, vi var oversvømmede naboer 12.09.2014

Jeg blev oversvømmet af naboer og drikker hele tiden fra loftet. gik til naboerne. en alkoholisk nabo bor der. hans VVS strømmer (2 svar)

Velkommen! Jeg blev oversvømmet af naboer og drikker hele tiden fra loftet. Gik til naboerne. En nabo bor en alkoholiker. Hans VVS flyder. gør ikke noget for at fjerne lækagen. Appelleret til HOA og 09/02/2014

Det tager hensyn til omkostningerne ved hætten. lejlighed renovering (plast vinduer, døre, lofter osv.) ved opdeling af ejendom. (2 svar)

Lejligheden er overladt til sin kone. Omkostningerne ved at reparere mere end 300.000 tusind. Min lejlighed er gammel og uden reparation. Boligområde er opdelt.

Det tager hensyn til omkostningerne ved hætten. lejlighed renovering (plast vinduer, døre, lofter mv 04/29/2011

Husets tag var lækker, og lejligheden flyder over væggene og drypper fra loftet. (1 svar)

Drowning naboer på toppen, men ikke meget dryp fra loftet allerede revnet loftet af en enorm macula og rustne vand forårsaget kontrol (1 rep)

Naboerne drukner ovenfra, men loftet tørrer ikke dårligt fra loftet. En stor gul plet har revnet og rusten vand har forårsaget administrationsfirmaet i dag. Fredag ​​sagde naboer på mandag, at kontakten ikke var den 28.08.2015

På grund af lækage af klimaanlægget på min nabo har jeg et vådt sted i loftet og drypper på min seng, hvad skal jeg gøre? (1 svar)

På grund af lækage af klimaanlægget på min nabo har jeg et vådt sted i loftet og drypper på min seng, hvad skal jeg gøre? Han åbner ikke døren.

Jeg havde vand (dryp) på gulvet fra loftet af korridoren i lejligheden, det var mug (1 svar)

Fra korridorens loft i min lejlighed vandt vandet (dryppet) på gulvet, da det viste sig, vandet kom ind i køkkenakslen under skrå regner, hvorved en del af akselvæggen begyndte at blive delvist drænet til små 19.07.2015

Vand har dryppet fra loftet i en hel uge, fortæl mig hvad jeg skal gøre i denne situation. (1 svar)

Hej Vand har dryppet fra loftet i en hel uge, fortæl mig hvad jeg skal gøre i denne situation. Naboer åbner ikke døren.

Vand har dryppet fra loftet i en hel uge, fortæl mig hvad jeg skal gøre i denne situation 03.07.2015

Naboer er ligeglad med hvad de skal gøre, fortæl mig! (1 svar)

Dråber fra loftet i gangen! Naboerne er alle tørre, de drypper 3 dage efter at den er stoppet, en uge er gået, og den drypper igen, VVS-apparatet spreder sine hænder og siger, at det ikke ved, hvad de skal gøre. Naboer generelt 06/26/2015

Hvordan man opfører sig med en nabo? (1 svar)

Hej! I september blev rør og toilet ændret på toilettet. Da naboen begyndte at reparere nedenfra, var der ikke noget hus i lang tid, så de gjorde alt uden ham. Efter 9 måneder siger han at han har kørt siden 06.06.2015

Jeg bor på øverste etage. Når det regner, dråber vandet konstant fra loftet. Når man kontakter TC, træffes der ikke foranstaltninger. hvad (1 svar)

Jeg bor på øverste etage. Når det regner, dråber vandet konstant fra loftet. Ved henvendelse til straffeloven blev der ikke taget nogen handling. Hvad skal man gøre Tak på forhånd

Jeg bor på øverste etage. Når det regner fra loftet 05/03/2015

Lækage tag, vand drypper fra loftet ind i lejligheden. lække i køkkenet og i gangen. vi har tszh. hvordan man korrekt og kompetent (1 svar)

Lækage tag, vand drypper fra loftet ind i lejligheden. lække i køkkenet og i gangen. vi har HOA. hvordan man korrekt og korrekt skriver en erklæring Problemet er ikke nyt. sidste år blev taget dækket, men det er igen 03/15/2015

Jeg bor på 5. etage i en fem-etagers bygning. begyndte at smelte sne. tag lækker. drypper fra loftet i rummet. kaldet nødtjeneste (1 svar)

Jeg bor på 5. etage i en fem-etagers bygning. Begyndte at smelte sneen. tag lækker. drypper fra loftet i rummet. Forårsaget nødtjeneste. allerede bestået mere end 5 timer ingen. Hvad skal man gøre

Jeg bor på 5. etage i fem-etagers 26.02.2015

I San. knudepunktet i stigningen fra loftet vanddråber. (vi har 1 etage) VVS installeret, at røret lækker i gulvet (1 svar)

I badeværelset i stigningsområdet dræber vandet fra loftet. (vi har 1 etage)

Lejligheden på femte etage i en fem-etagers bygning drypper fra loftet. formand for alle klager (brev eller ansøgning om (1 svar)

God eftermiddag, fortæl mig, hvad skal du gøre? Lejligheden på femte etage i en fem-etagers bygning drypper fra loftet. Formand for HOA for alle klager (et brev eller en ansøgning via telefon) svarer at der ikke er penge.

Jeg har et tag i min lejlighed. reparation blev udført for nylig. i hjørnet hvor mere vsegs loft drypper værd (1 svar)

Hej. Jeg har en taglækage i min lejlighed. Reparation blev udført for nylig. I hjørnet, hvor loftet mere end nogensinde drypper, er der en dyre indbygget garderobe. Han er alle rådne fra siden, hvor fugtigheden! 2014/06/12

Velkommen! i mit køkken i hjørnet var der en opsvulmning af tapet og drypende fra loftet, jeg gik til naboerne øverst, de siger at y (1 svar)

HELLO! I mit køkken i hjørnet, tapet flared og dryp fra loftet, gik jeg til naboerne øverst, de sagde at alt var tørt og afløbsrøret var under gulvet. Jeg vendte mig til HOA med en erklæring 11/22/2014

Zdravtsvuyte! Jeg har dråbet vand fra loftet på toilettet i lang tid og gentagne gange vendt til Zheu - de kom, de kiggede (1 svar)

Zdravtsvuyte! Jeg har drukket vand fra loftet i toilettet i lang tid og gentagne gange vendt til Zheu - de kom, de kiggede, årsagen var fra naboerne ovenfor, og det var alt! naboer - vi vil fjerne, Zheu - ring 11/11/2014

Vandet drypper fra badeværelset, alt er tørt på toppen af ​​naboen, stigningen mellem gulvene flyder, bedes du fortælle mig hvor (1 svar)

Vandet drypper fra loftet på badeværelset, naboen er oven på alt tørt, en stigning mellem gulvene flyder, bedes du fortælle mig, hvor du skal dreje?

Vandet drypper fra loftet på badeværelset, naboen er tør øverst, det viser sig 07.11.2014

Hej, vi bor på niende etage, vi har vanddråber fra loftet på badeværelset, forvandlet til Zheu, de ignorerer os, hvad de skal gøre (1 svar)

Hej, vi bor på niende etage, vand i vores badeværelse drikker fra loftet, forvandlet til et helvede, de ignorerer os, hvad skal de gøre?

Hej, vi bor på niende etage, i vores badeværelse vand drypper fra loftet, slået 05/11/2014

Vores nabo ovenpå (2. sal) erstattede rørledningerne med plastik, hvorefter vi begyndte at dryppe fra loftet (1 svar)

Hej Vores nabo ovenpå (2. sal) erstattede rørledningerne med plastik, hvorefter vi begyndte at dryppe vand fra loftet og derefter hælde. De kaldte en repræsentant for boligkontoret, som sagde, 08/27/2014

Naboens top dråber systematisk (i køkkenet drypende fra loftet), gik til ham for at reparere hanen og røret, men desværre (1 svar)

Naboens top dråber systematisk (i køkkenet, der drypper fra loftet), gik til ham for at reparere vandhanen og røret, men desværre! Hun klagede til HOA og de var inaktive. Hun vendte sig om til Boliginspektion og de hjalp ikke 26.08.2014

Flydende tag, drypper fra loftet. administrationsselskabet siger, at der ikke er penge på huskontoen. hvad man skal gøre (1 svar)

Flydende tag, drypper fra loftet. administrationsselskabet siger, at der ikke er penge på huskontoen. hvad skal man gøre

Flydende tag, drypper fra loftet. administrationsselskabet siger, at der ikke er penge på huskontoen. hvad man skal gøre 05.08.2014

Hvem kan vurdere skaden og hvilke dokumenter skal jeg skrive? (1 svar)

Hej Jeg har et privat hus. I maj ændrede hun i henhold til en kontrakt med en privat organisation tagdækning. I går hældte regn i mit køkken stærkere end på gaden. Jeg ringede til organisationen, lovede at sende i dag 01.08.2014

Hjælp. drypper fra loftet, mens du slipper vand fra toilettet i den øverste lejlighed! naboer fra den øverste nægtelse (1 svar)

Hej Hjælp. Dræber fra loftet, mens vandet dumpes fra toilettet i den øverste lejlighed! Naboer fra toppen nægter at åbne loftet på siden af ​​deres toilet for at producere 06/29/2014

Der er mulighed for at ringe uk klokken en om morgenen (kan der være pligtofficerer? (1 svar)

Jeg bor på 1. sal i en 9-etagers bygning. I eftermiddag hørte jeg en cap-cap-cap. Jeg kunne ikke finde det, jeg havde travlt. så fandt hun endelig kun en lækage. Fotograferet og filmet. Ovenpå gør reparationer 05.23.2014

Fra under den centrale ventilator af varmt vand droppede vi vand i toilettet. vi var tørre. men naboerne dukkede op på loftet (1 svar)

Fra under den centrale ventilator af varmt vand droppede vi vand i toilettet. vi var tørre. men naboerne på loftet havde en plet på 5 cm i størrelse. Rør med ventiler ændret UE. Vi skal refundere 19.05.2014

En nabo nedenfor siger at hun drypper fra loftet. Derefter blev alt vandet ændret i lejligheden, men der blev ikke fundet nogen grunde (1 svar)

En nabo nedenfor siger at hun drypper fra loftet. Derefter blev alt vandet ændret i lejligheden, men der blev ikke fundet nogen grunde (rørene var normale før det). Men efter udskiftningen sikrer hun at vandet er 04/18/2014

Gulvpladerne ligger på 2 garager, og min nabo har et tag, og vandet drypper fra loftet ind i min garage, men han dækker ikke hans tag (1 svar)

Gulvpladerne ligger på 2 garager, og min nabo har et tag, og vandet drypper fra loftet ind i min garage, men han vil ikke dække sit tag hvad han skal gøre, og hvordan man får ham til at genoprette taget i sin garage

Gulvplader 03/27/2014

Fortæl mig hvad jeg skal gøre i vores situation. naboerne over os installerede hytten selv og druknede os konstant, og så videre. Hus (1 svar)

Fortæl mig hvad jeg skal gøre i vores situation. Naboerne over os etablerede kabinen selv og druknede os konstant, og siden Parlamentet er gammelt, vores loft er sammenbrudt. de fastsatte den forkerte forbindelse 02/23/2014

Jeg bor på 1. sal. Mandag aften begyndte vandet at dråbe fra loftet på badeværelset i stigningen. våde stigninger. adresseret (1 svar)

Velkommen! Jeg bor på 1. sal. På mandag aften begyndte vandet at dråbe fra loftet på badeværelset i stigningen. Risers er våde. Jeg vendte mig til naboerne ovenfra, de har stigninger lagt og vi alle siger i 02/14/2014

Vi bor på første sal, toilettet begyndte at dryppe fra loftet. Zhek ringede, kom en låsesmed, kiggede på os, naboerne ovenfor (1 svar)

Vi bor på første sal, toilettet begyndte at dryppe fra loftet. De kaldte boligkontoret, kom en låsesmed, så på os, fra naboerne herover, til sidst blev vi fortalt, at han ikke ville ændre sig, før naboerne gik fremad 07.02.2014

Vi bor i sovesal, de øverste etager bliver konstant druknet, fugtig overalt, drypper fra loftet. ring til låsesmedene. kom (1 svar)

Vi bor i sovesal, de øverste etager bliver konstant druknet, fugtig overalt, drypper fra loftet. Ring til mekanikerne. Kom, shrug, ingen reservedele og gå. Fugt og skimmel allerede i værelserne. Sådan bliver du 01/18/2014

Hvor går jeg, hvis jeg drypper fra loftet. Jeg bor i en lejlighedskompleks på 5. sal. og nu til 5 (1 svar)

Hvor går jeg, hvis jeg drypper fra loftet. Jeg bor i en lejlighedskompleks på 5. sal. Og nu for de sidste 5 år flyder alt sammen med os, selv lysekronen i rummet faldt engang. Hjælp venligst 10.01.2014

I min lejlighed i badeværelset i 6 måneder fra loftet (beklædt med PVC plader) vanddråber, tænkte jeg, at kondensat (1 svar)

God dag! I min lejlighed i badeværelset i 6 måneder fra loftet (beklædt med PVC plader) vanddråber, tænkte jeg det kondensat. I lejligheden ovenfor lever ingen, flere gange i telefon 07.11.2013

I min lejlighed i badeværelset i 6 måneder fra loftet (beklædt med PVC plader) vanddråber, tænkte jeg, at kondensat (1 svar)

God dag! I min lejlighed i badeværelset i 6 måneder fra loftet (beklædt med PVC plader) vanddråber, tænkte jeg det kondensat. I lejligheden ovenfor lever ingen, flere gange i telefon 07.11.2013

Spørgsmål: glaseret balkon, beklædt alt inde. efter 16 måneder begyndte at dryppe fra loftet på balkonen. lamineret gulv. drejede (1 svar)

God dag! Spørgsmål: Glaseret balkon, beklædt alt inde. Efter 16 måneder begyndte at dryppe fra loftet på balkonen. Lamineret laminat. Appelleret til selskabet, der glaserede os balkonen. Arbejdere kom, så den 09/15/2013

Hvad skal man gøre, hvis urin drypper regelmæssigt fra loftet til køkkenbordet? (1 svar)

Hej Vi dræber regelmæssigt urin fra loftet i køkkenet til spisebordet. Vi gik til naboerne, naboerne sendte os. Kaldte huset. Hun kom med en blikkenslager, de gik op til naboerne og fandt 02.03.2012

Det tager hensyn til omkostningerne ved hætten. lejlighed renovering (plast vinduer, døre, lofter osv.) ved opdeling af ejendom. (1 svar)

Det tager hensyn til omkostningerne ved hætten. lejlighed renovering (plast vinduer, døre, lofter osv.) ved opdeling af ejendom.

Det tager hensyn til omkostningerne ved hætten. lejlighed renovering (plast vinduer, døre, lofter, osv.), når ejendommen er opdelt 04/29/2011