Loftsramme fra en gips profil: diagrammer og installation

Afslutning af loftet med gips kan forfølge flere mål på én gang. Dette omfatter udjævning af overfladen, maskering af forskellige elementer af kommunikation og opstilling af komplekse strukturer på flere niveauer. I rummet over gipspladen kan du lægge isolering, lydisolering, belysningselementer. Men for at skabe en solid og holdbar konstruktion er det nødvendigt at lave en ramme til gipsvæg til loftet.

Træ eller metal?

Der er flere muligheder for at lave kasser til fastsættelse af gipsplader i loftet.

Den kan være lavet af træ eller metalprofil. De vigtigste fordele ved en træramme - miljøvenlighed, tilgængelighed af materiale og nem montering. Men der er mange mangler:

 • En sådan ramme anvendes som regel kun med en flad basisflade. At ligge ved hjælp af en mur eller et loft er en reel pine.
 • Før montering skal alle strukturelle elementer omhyggeligt behandles med en antiseptisk opløsning. Ellers er det umuligt at garantere deres lange levetid.
 • Trækasser anvendes ikke i rum, hvor luftfugtigheden overstiger 12%. Ved høje takster vil strukturelle elementer svulme og kæde.
 • Under installationen er det nødvendigt at forlade huller mellem væggen og bjælkerne og kompensere for forskydningen af ​​sidstnævntes geometri under indflydelse af temperatur og fugt.
 • Trærammen betragtes som mindre holdbar end opførelsen af ​​metalprofiler.

Metalrammen er fri for disse ulemper. Det er modstandsdygtigt over for miljø og mikroorganismer, holdbart og praktisk. Med minimale bygningsfærdigheder og de nødvendige værktøjer er det nemt at montere med egne hænder. Installation af en ramme fra en profil kræver en omhyggelig beregning af det nødvendige materiale og forskellige hjælpeelementer: suspensioner, krabber, stik.

Typer af ramme til loft

Drejebænk er af to typer:

 • Cellular, når de understøttende profiler eller stænger opretter en slags gitter (se næste billede). Som regel bruges den i de fleste tilfælde til at udjævne loftet med gips.
 • Tværgående. Profiler eller lameller er kun placeret i en retning, og GCR'en er fastgjort til dem på tværs. Denne metode bruges normalt af erfarne håndværkere.

Der er også enkeltniveau og multi-level strukturer. Loftet i to eller flere niveauer er ret kompliceret i beregningen og installationen, men alle omkostningerne overstiger det oprindelige udseende. For at udvikle projekter af sådanne strukturer er det bedre at ty til hjælp fra en professionel designer.

Nødvendige materialer og værktøjer

Da de fleste rammer for justering af lofter anvendes rammer fra en metalprofil, vil vi liste over alt, hvad der kræves til deres installation.

Fra de værktøjer, du har brug for at forberede:

 • Niveauer. Boble og galt, men bedre laser. Købe det specifikt, hvis der ikke er planer om professionelt at engagere sig i reparationsarbejde, giver det ingen mening. Det er bedre at låne fra venner eller leje. Hydro-niveau er nemt at gøre med dine egne hænder.
 • Puncher til at lave huller i væggen under dowels, som vil blive fastgjort profiler.
 • Bor og borer til metal.
 • Skruetrækker.
 • Hammer, saks til metal og målebånd.

For at forbinde profiler til hinanden er det praktisk at bruge en sifter. Det giver en bedre montering end små metal skruer (også kaldet "lopper", "bugs" eller "frø").

Af de krævede materialer:

 • Profiler - lejer og guider. Fastgørelsesanordninger: suspensioner, krabber, metalskruer, dowel-negle.
 • Spjæld tape.

At bestemme den nøjagtige mængde materiale vil hjælpe med at trække rammerne korrekt udarbejdet.

kortlægning

Afhængigt af hvilken type ramme der vælges, tages de nødvendige målinger. Derefter tegnes et diagram på et ark papir under hensyntagen til funktionerne i den valgte konstruktion.

Til en cellulær ramme:

 • Længden af ​​hver væg måles. Det er hver, så ofte matcher de modsatte vægge i lejlighederne ikke i størrelse.
 • Afstanden fra gulv til loft i hjørnerne af rummet og i centrum er målt.
 • Fra det nederste punkt af loftet aflejres tykkelsen af ​​den ophængte struktur. Det afhænger af, hvad der vil blive placeret i mellemrummet mellem bundoverfladen og gipsvæggen. Det kan være isolering, lydisolering, belysningselementer, ledninger eller anden kommunikation. Den mindste afstand mellem loftet og gipsvæggen er 50 mm.
 • Tegnet layoutet af bæreprofiler og tværstænger. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge det optimale trin, så arkene skal forbindes til profilen. Normalt er skridtet 60 cm.
 • Resultatet er et gitter med celler af samme størrelse. På den er det nødvendigt at angive fastgørelsespunkterne for suspensioner med et trin på 30-40 cm.
 • Det vil ikke være overflødigt at anvende alle kommunikationer og armaturer til kredsløbet.

Til tværgående ramme:

 • Bygningens højde vælges efter samme princip.
 • Trinnet i lejeprofilerne er 0,5 meter.
 • Suspensionsernes placering bestemmes på samme måde som for honningkagerammen.

Til multilevelkonstruktioner findes der ikke en klar algoritme. Arbejdsordren afhænger af antallet af niveauer, placeringen af ​​kasser og andre funktioner i designloftet. Men de generelle principper for placering af fastgørelseselementer forbliver de samme.

Forberedende arbejde, overførselsordninger til loftet

Preliminært forberedelse er at fjerne den gamle belægning. Fjernet alle de elementer i fastgørelsens styrke, som der er tvivl om. Store revner er forseglet med cement, og derefter puttied.

På dette stadium er det også påkrævet at slippe af med svampe eller skimmelsvampe, hvis de er til stede. Det er bedre at behandle hele bundfladen af ​​loftet med et antiseptisk middel for at forhindre deres forekomst i fremtiden.

Efter at du har lavet basen, kan du fortsætte til markeringen i henhold til en præ-kompileret ordning. Det er praktisk at udføre ved hjælp af en whipping ledning eller en maskerings tråd. Ordningen tegnet på papir overføres til vægge og loft. Ikke kun placeringen af ​​profilerne er bemærket, men også fastgørelsespunkterne for suspensionerne.

Rammontering

 • Huller til dowel-negle med et planlagt trin bliver boret i guiderne på forhånd (nogle gange blev de lavet i fremstillingsfasen af ​​producenten).
 • Et spjæld tape sidder fast ved siden af ​​væggen. Det er nødvendigt, at lydvibrationer ikke overføres fra væggen til rammen.
 • Guider er knyttet til væggen. Den nederste kant af profilen skal falde sammen med linjen på væggen.
 • Installation af suspensioner pågår. Trinet mellem dem er 60 cm. Hvis rammen er af en cellulær type, skal de falde mellem hopperne.
 • Lejerprofiler skal skæres til ca. en centimeter. Dette er nødvendigt, så strukturen ikke deformeres med en eventuel udvidelse af metallet under påvirkning af temperaturen.
 • Installation af profilstart fra stedet for parring med guider. Til fastgørelse af skruer til metal.
 • Juster transportskinnerne til niveauet, fastgør dem til suspensionerne. Alle profiler skal være strengt i samme plan.
 • Hvis strukturen består af celler, er tværbjælker fastgjort. Det er at foretrække at arrangere dem i et skakbræt mønster. Leddene forstærkes af krabber.

Nogle eksperter anbefaler at opbygge lofter på flere niveauer, der begynder med det lavere niveau: så designet vil være mere holdbart og stift. Den nødvendige bøjning af guiderne opnås ved at hæve dem med bestemte intervaller. Jo stærkere bøjningen er, jo oftere skærer man.

Lodrette stænger af den fornødne størrelse er først fastgjort til styrene, og derefter - de nedre kanter. Alle elementer er indbyrdes forbundet med skruer eller med en sifter.

Gipsvægfastgørelse

På den færdige ramme monteret præ-cut stykker af gipsplader. Loftet er et fremtrædende sted, så du bør ikke spare på materialets kvalitet. Det er bedre at vælge et produkt fra en berømt producent, for eksempel firmaet "Knauf".

 • Fastgør gipsskruerne med tonehøjde med et trin på 10-20 cm, og indlejrer hovederne i materialet med 1 mm.
 • Derefter forarbejdes sømene: de er fyldt med en kitt og forstærket med et forstærkningsbånd. Teknologien til behandling af ledd er beskrevet detaljeret her.
 • Hele overfladen er primet, og når den tørrer, er den klar til yderligere efterbehandling.

Eventuelle spørgsmål vedrørende kortlægning og installation af rammen, spørg i kommentarerne. En erfaren mester vil svare dem.

lofter

Alle ønsker at bo i et hus eller lejlighed med et smukt og unikt interiør. For at skabe sådan skal der udover væggenindretningen arbejde på loftet. Vi bemærker jo ham og overveje det først og fremmest, når han kommer ind i lokalet. I dag er stræk- og hængelofter særligt populære, hvilket gør det muligt at realisere originale ideer og ideer. Men bag deres yderste skønhed og enkelhed ligger rammen for loftet, mindre attraktivt og meget mere komplekst.

Oprettelse af et suspenderet eller nedhængt loft er et arbejde bestående af flere trin. Den første er oprettelsen af ​​projektet. Det andet trin er arrangementet af rammen. Den tredje fase er lægningen af ​​kommunikation og rammebeklædning. I slutningen er der en finish, hvis det er nødvendigt. I denne artikel vil vi i detaljer overveje oprettelsen af ​​projektet og hvordan man laver rammer for loftet.

Beregning af loftrammen

Som alle andre byggearbejder begynder vi at arrangere et suspenderet eller nedhængt loft med et projekt, nemlig beregninger af mængden af ​​materialer. Det er mest hensigtsmæssigt at gøre dette i et specialiseret program, som f.eks. ArchiCAD. Ved oprettelsen af ​​projektet er det vigtigste at tegne loftrammen, der angiver de nødvendige strukturelle elementer, installationssteder samt deres antal.

Efter at have planlagt at udstyre et strakt eller ophængt loft i dit hjem, skal du være forberedt på, at for hver af dem bliver du nødt til at lave din egen, forskellig fra den anden ramme. Desuden er de strukturelle elementer til ophængte og stræklofter forskellige. Selvfølgelig kan skønhed af suspenderede og nedhængte lofter kombineres. I dette tilfælde skabes der en ramme til et loft på to niveauer, der kombinerer de strukturelle elementer i begge typer lofter. Derfor planlægger du at oprette sådanne lofter, bør du fokusere på antallet af loftniveauer. Fra dette vil afhænge af udseendet, mængden af ​​materialer og kompleksiteten af ​​arbejdet.

Det er vigtigt! Oprettelse af et suspenderet eller ophængt loft indebærer en reduktion i rummets samlede højde. Derfor er det værd at være meget forsigtig med at skabe et loft på flere niveauer.

Før du går videre med beregningerne, er det nødvendigt at forstå, hvad rammebestemmelserne for strækningen og de hævede lofter er. Rammen til strækloftet består af en aluminiums baguetteprofil, som er fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet i en vis højde fra loftet. Rammen til det hængende loft er meget mere kompliceret og er en konstruktion af metalprofiler PP og PPN (deres analoge er profil CD og UD), forbundet med selvdrejende skruer og en / to-niveau-tilslutninger. Hele strukturen er fastgjort til loftet på suspensionerne.

For at beregne det krævede antal profiler for et strækloft er det tilstrækkeligt at måle rummets omkreds. Men i tilfælde af en ramme til et loftsloft skal du arbejde hårdt og gøre følgende:

 • måle omkredsen af ​​rummet. Resultatet bliver længden af ​​styreprofil PPN 28/27. En situation er mulig, når de modsatte vægge synes at ligge i et fladt rum, forskelligt i størrelse 1 i forhold til en anden. I dette tilfælde tager vi større vægt for at gøre det lettere for beregninger og indkøb af materialer.
 • Nu beregner vi nummeret på hovedbærerrammens profil PP 60/27. Længden af ​​en profil er lig med rummets bredde. Det er mere praktisk og pålideligt. Profilen selv er monteret i trin på 600 mm. Dette trin er praktisk, fordi pladerne af gipsvæg er tilgængelige i størrelser 600 og 1200 mm. Hvis du laver en ramme til loftet af plast, placeres PP 60/27 profilen langs længden af ​​rummet med et trin på 500 mm. Beregningen af ​​antallet af profilstrimler udføres som følger: Opdel bredden eller længden med et trin og få antallet af strimler. For eksempel (4000/600) + 2 = 8,66. Afrundes helt nedad og få 8 strimler og markerer på skemaets installationsplacering af transportprofilen. I denne formel er +2 to barer, der er indstillet i begyndelsen og slutningen af ​​rummet;

Det er vigtigt! For pålideligheden af ​​fastsættelse af plader af gipsplader placeres de første og sidste striber af bæreprofilen 100 mm væk fra væggen. De resterende seks fordeles jævnt med det valgte trin.

 • Yderligere udfører vi beregningen af ​​U-formede suspensioner. De er fastgjort til loftet, vi tager et trin på 600 mm. For hver plankbærerprofil kræves flere stykker af sådanne suspensioner, deres beregning foretages som følger: (4000/600) * 8 = 48 stk. Som i tilfældet med lejebåndene placeres de første og sidste suspensioner i en afstand af 300 mm fra væggene, resten med et trin på 600 mm. Placeringen af ​​deres installation på tegningen er markeret med kryds;
 • Stivheden af ​​hele strukturen opnås ved at installere jumpers mellem de understøttende profiler. Til dette bruger vi profilen PP 60/27, som placeres i trin på 600 mm. Antallet af hopperrækker beregnes på samme måde som antallet af lameller af støtteprofilen. Forskellen er, at for beregningen tager vi længden af ​​rummet i stedet for bredden;
 • Tilslutningen af ​​bæreprofilen og hopperne udføres ved hjælp af specielle stik - krabber. Beregningen af ​​antallet af krabber er ret simpel. For at gøre dette skal du multiplicere antallet af rækker af bæreprofilen og antallet af rækker af hoppere;

Ovennævnte beregninger udføres for et enkelt niveau loftsloft. Normalt involverer et to-niveau loftsloft skabelse af et fremspring, niche eller arrangement af strækloftet inden i den ophængte struktur. Til dette formål skabes en metalramme til loftet omkring omkredsen af ​​rummet, indrykket fra væggene. De samme profiler anvendes som til et almindeligt loft på et niveau. Forskellen er kun i højden af ​​andet niveau og dens design. For at beregne et loft på to niveauer er det nødvendigt at supplere den ovenfor beskrevne skelettfremstillingsordning med følgende:

 • Antallet af hoppere i PP-profilen til andet niveau vil være (8 + 8) * 2 = 32 stk. Derudover en jumper af ekstra længde i hvert hjørne. Størrelsen af ​​bærebøjlerne på andet niveau er valgt fra visionen om, hvad andet niveau vil være;
 • For at sikre de 36 hoppere skal du bruge 36 suspensioner;
 • For konstruktionen er pålidelig, er det nødvendigt at lave lodrette indlæg fra PP-profilen til andet niveau, hvortil gipsplader lades. Antallet af stativer er lig med antallet af bærerspringere på andet niveau - 36. Deres højde afhænger af højden af ​​andet niveau valgt af dig;

Det er vigtigt! Hvis højden på andet niveau vil være mere end 120 mm, er det nødvendigt at anvende justerbare suspensioner på stangen. Hvis du planlægger at lave et strækloft inde i en to-tierstruktur, beregner vi længden for sin profil langs den indvendige omkreds af et todelt loft.

 • Alle punkter i installationen af ​​suspensioner, lodrette og bærende profiler er markeret på tegningen. Ud over projektet med suspenderet eller nedhængt loft skal du angive installationsstedet for belysningsenheder og ledninger til dem.

Oprettelse af en loftsramme

Arbejdet med installationen af ​​profilens ramme til loftet af gipsplader, plastpaneler eller strækloft begynder med forberedelsen af ​​gulvfladen. Selv på trods af det faktum, at hele overfladen af ​​loftet vil blive skjult af et nyt loft, skal der tages højde for loftet og eliminere store uregelmæssigheder og reparere revnerne. Derudover er det nødvendigt at planere væggenes overflade, især på de steder, hvor baguette- og guideprofilen skal fastgøres. Efter afslutningen af ​​disse værker kan du fortsætte direkte til installationen af ​​rammen.

Loftmærkning

Start markeringen med lofthøjde markeringen. For at gøre dette kan du bruge et målebånd eller en metal lineal. Efter at have anbragt det i 3 - 4 point på væggen, måler vi den nødvendige højde fra loftet uden at tage hensyn til tykkelsen af ​​gipspladen, plastpanelet eller planken til strækloftet. Efter at have lavet mærkerne tager vi maskeringsgarnet, forbinder de planlagte punkter og, efter at have trukket tilbage, frigør. Resultatet vil være en lige linje, hvorigennem vi i fremtiden vil fastgøre skinnerne på det hængende loft eller fastgørelseselementer til strækloftet. For at forenkle opgaven og ikke at ødelægge malerietråden, kan du bruge laserniveauet.

Det er vigtigt! For et strækloft vil mærker på væggene under loftet omkring omkredsen af ​​rummet være tilstrækkelige. Og for rammen til loftet på gipsplader eller plastik skal der markeres under strimlerne på understøtningsrammen og fastgørelsespunkterne på suspensionerne, som angivet på tegningen. Dette kan gøres på samme måde som den ovenfor beskrevne metode.

Monteringsramme til loft

Vi begynder at skabe rammerne for gipsplankloftet ved at installere og fastgøre profilprofilen PPN 28/27, som er fastgjort til væggene under loftet ved hjælp af dowels og 6x60 selvtagsskruer. For at gøre dette, i profilen borer vi huller med et trin på 300 mm. I dette tilfælde gør det første og sidste hul 100 mm fra kanten. Anvend derefter profilen til væggen, så den ønskede linie ligger under profilens nederste kant.

Gennem hullerne i profilen gør mærker under fastgørelsesanordninger. Det er muligt at bore huller direkte gennem profilen, der er fastgjort til væggen, men det kræver en eller to partnere, der fastgør profilen til væggen. Efter at have lavet hullerne, skal du installere profilen på plads og fastgøre den. For rammerne af loftet af plast udfører de samme trin som beskrevet ovenfor. Da rammen af ​​strækloftet kun består af baguetteprofiler og derefter fastgøres til væggen, kan du fortsætte med strækningen af ​​lærredet.

Næste på linie er suspensioner. Ved fastgørelsen af ​​suspensionen fastgør den til loftet. Sørg for, at suspensionens bund er placeret strengt vinkelret på linjen for støtteprofilstangen. Derefter markerer vi stedet for fastgørelseshullerne og borer derefter igennem eller borer hullerne straks. Det er kun for at gentage denne procedure for alle suspensioner, fastsætte dem på plads og bøje antennerne på suspensionerne. Det er nødvendigt at sikre, at afstanden mellem antennerne er 60 mm.

Det er vigtigt! Montering af metalrammen til loftet, skal du være forberedt på, at du skal skrue i mange forskellige skruer. Derfor bør du i forvejen købe en skruetrækker.

Færdig med suspensioner, gå til slats carrier profil. Alt er simpelt. Det er nødvendigt at lave en flad, bund nedprofil PP 60/27 inde i suspensionerne og fastgør den fra to sider på hver suspension. For at gøre dette skal du bruge metalskruer LN 8 eller LN 11. Resultatet er en ramme til loftet på plastik. Men for gipsplankloftet bliver det nødvendigt at installere yderligere elementer. For at gøre dette tager vi hele planken af ​​PP 60/27 profilen og skærer den i stykker, størrelsen er lig med afstanden mellem de monterede strimler på understøtningsrammen. Antallet af sådanne hoppere angivet i tegningen. Nu tager vi et målebånd eller en linjal og markerer det med en markør på lamellerne på den bærende ramme på krabbernes installationssted. Derefter skal du installere dem på plads, skubbe toppen, indtil den klikker på plads. Nu sætter vi på plads hoppere, der er knyttet til krabber. Efter at have snappet dem ind, kontrollerer vi afstanden mellem broer i henhold til tegningen. Om nødvendigt retter vi og reparerer dem med metalskruer.

Ovennævnte installation af rammen er beregnet til et enkelt niveau loftsloft. For at oprette et andet niveau skal du supplere den allerede oprettede struktur. Hvis dette ikke gøres i starten af ​​installationen af ​​en to-niveau ramme, så monterer vi først og fremmest styringsprofilen for andet niveau. Derefter fastgør vi de lodrette indlæg fra PP 60/27 profilen til de allerede installerede hoppere på første niveau. For at gøre dette, skærer vi i profilen af ​​søjlerne en del af profilen ovenfra og neden for at få en U-formet åbning. Sæt nu den U-formede holder på plads og fastgør den med skruer til metal. Det er fortsat at fastgøre bæltebæreprofilen på andet niveau og sikre dem.

Oprettelse af en ramme til hængende og hængende loft, kan du begynde at lægge ledninger til belysningsarmaturer. Afslutning af alle tilfælde vil være plader med gipsplader, plastpaneler eller webspænding. Det er værd at bemærke, at alt arbejdet med skabelsen af ​​rammen er ret i stand til selv at gøre. Det vigtigste er at kunne håndtere værktøjet og forstå essensen af ​​det udførte arbejde.

Falsk loft gør det selv A til Z

Et nedhængt loft er en af ​​de nemmeste og billigste måder at nå et loft på. Og hvis vi tager højde for installationens komparative enkelhed og muligheden for at skabe fladskærende og formede lofter, som er perfekt kombineret med dekorative lys, bliver det klart, hvorfor de i stigende grad monterer et hæftet loft med egne hænder.

Udover at udjævne loftet kan et sådant design bidrage til at forbedre lydisoleringen ovenfra (vigtigere, hvis der er støjende naboer, et barn eller et stort dyr øverst), kan du lægge et ophængt loft med dine egne hænder fremhæve design og skjule kommunikationen.

Materialer til hængende loft gør det selv

1. GCR. Kig ikke efter loftgyprok, selvom det er, så tag det. Ja, og der er ingen grund til at tage en 12 mm millimeter gipsvæg, de fleste fagfolk er tilbøjelige til sin "lette" 9,5 mm analoge. I våde områder, køkken eller badeværelse skal du bruge den samme gipsvæg, men med et grønt mærke, der er fugtbestandigt. Med en standardbredde på 1,2 m kan længden være fra 2 til 4 m.

2. Fastgørelsesanordninger. Hovedfikseren og dens elementer er vist i foto 1.

3. Metalprofiler til rammen. De har brug for 2 typer: rack mount (60x27 mm) og guider (27x28 mm). Skinnernes standardlængde er 3 meter, men for at øge længden anvendes stødkontakter, i hvilke to skinner er indsat med yderligere fastgørelse af leddet med selvskærende skruer.

4. Suspensioner. De er også forskellige, men mindre af et ægteskab og problemer med direkte suspensioner, og du kan købe dem hos enhver hardware butik. Og rackprofiler, der er placeret vinkelret, vil blive fastgjort med "krabber" eller krydskontakter (se billede 1).

Uafhængig installation af et loftsloft

Den første ting at sige er behovet for mindst en assistent. Hænderne betyder ikke alene. Det er bedre at starte fra en enkel, det vil sige loft på et niveau i et lille rum. Erfaringen vil give dig mulighed for at gå videre til det vanskelige. Så lad os komme i gang!

1. Forberedelse af rummet.

Kig på lofterne og vægge, fjern forstyrrende genstande fra loftet, hvis væggene har brug for justering, gør det nødvendige. Udfyld ligning af kommunikation (om nødvendigt), og fjern også hullerne i loftet. Lad rummet tørre grundigt.

2. Markering af loft og vægge.

Allerede på dette tidspunkt skal du bestemme, hvad belysningen vil være. Hvis spotlights skal sænkes loftet med 3-4 cm under lampens højde, og hvis lyset er overlejret, er det nok at sænke fra 5 til 10 cm.

Bestem loftets krumningsgrad for ikke at lade det nye loft halte, som det var den gamle. Ved hjælp af laser- eller vandstanden finder vi det laveste af alle vinkler, som vil være udgangspunktet for mærkning.

Når vi har markeret hjørnerne, tegner vi på et langt niveau eller en regel en flad vandret langs omkredsen på væggene - den fremtidige aksiale eller nedre linje af føringsprofilen (som praktisk).

3. Monteringsramme til ophængt loft.

Ved at markere med en pitch på 35-40 cm med en perforator eller perforator, anbring en profil og gennem den, bor huller og indsæt plastdykninger i hvilke skruer skrues, helst i træ. Husk, at meget afhænger af fastgørelseskvaliteten, så hullerne skal være dybt nok (dowel fra 40 mm til små og 60 eller 80 for store værelser).

Nu skal den fremtidige ramme "erhverve" rackprofiler. Hvis deres længde ikke er mere end 2,5 m, vil rammen være meget enkel og ret stiv (Foto 2). For at installere disse profiler på sidestyringsprofilerne, lav et mærke (60 cm). Længden af ​​stativprofilerne er lig med rummets bredde minus 1 cm.

De er indsat i centrene af mærkerne (Foto 3) og ved hjælp af en skrue med en pressevasker fikseret på plads.

Så at centret ikke sænker med tiden, bruger vi suspensioner for at forbedre rammens stivhed. Ved siden af ​​fastgørelsesaksen til loftet fastgør vi dem efter 40 cm, antennerne er fastgjort med metalskruer til profilen, og resten af ​​antennen forsigtigt bøjet opad, det er ikke nødvendigt at trimme (Foto 4). Hvis rummet er større, så langs profilen skal du stramme ledningen, som er fastgjort uden sagning.

4. Installation af elektriske ledninger og plads til lysekrone (hvis planlagt).

Hvis lamperne er punkt eller overhead, så kan du for første gang nemt bore et hul i gipsvæggen med en speciel krone fra sæt af den ønskede diameter, og hvis der er en lysekrone, skal den fastgøres enten til loftet eller til profilen, men betydeligt har styrket det med suspensioner og pant i dette sted.

Indlægning over profilen skal lægges i PVC-goforukava. Hvis armaturerne er overhead, skal du fastgøre gipsvæggen til dit sted, markere ledningen af ​​ledningen og bore et hul i det, indsætte ledningen og rette arket.

5. Installation af isolering (efter behov).

En varmelegeme kan "udlægges" oven på rammen (det er også en lydisolator), og ved hjælp af en dowel-svamp (Foto 5) fastgøres den til loftet (ikke for sjældent, men uden fanatisme). (Foto 6).

6. Installation af gipsvæg.

De nøjagtige dimensioner mellem væggene er kendt for os, så vi markerer skærelinierne med en blyant og bruger en skærekniv med aftagelige knive (de skal være skarpe) og skære panelerne.

Ved hjælp af skruer 20-30 cm fastgøres det hakkede gipsplader til profilen. Du kan gøre det ende-til-ende, men med en lille indrykning på 5 mm, så vil kittet lukke alt sammen med hovedernes selvskærende skruer, det er bedre at drukne et par millimeter, så de kan dækkes med kitt (ellers hvis de begynder at ruste, bliver det mærkbart).

Lim alle leddene med et bånd - "serpyanka" og læg det på et tyndt lag af "Prefix". Bloker overgangerne og selvdrejende skruer, og efter tørring skal du sande af overfladen med sandpapir, ridser eller R 150.

Vi malet overfladen med en primer til sådanne tilfælde, og efter tørring, i det mindste maling, selv om vi holder tapetet.

Falsk loft gør-det-selv i et stort rum

Hvis rummet er større, skal rammen være kraftigere (Foto 7). Efter montering af profilen omkring perimeteren, skal du tilføje rack mount langs rummet. Det samme markerer hver 60 cm på skinnerne og fastgør stativet til dem, hvis du har brug for at udvide dem, så er der her klar stødkontakter.

Desuden er designet også fastgjort til loftet med suspensioner, først til loftet og derefter til profilen. Det er vigtigt at huske, at der ikke kan gøres uden en strakt snor for at opretholde en flad horisont uden afbøjning.

Det er nu fortsat at indsætte lintelene, hvor de midlertidigt markerer deres pladser på profilen efter 60 cm. På grund af risiciene skal du sætte fastgørelseskrabberne og sætte dem fast med selvstikskruer 60 centimeter jumpers fra profilen (Foto 8).

Fremgangsmåden til installation af gipsplader er den samme, men arkene er fastgjort "i forfølgelse", det vil sige starten på den første række er et helt ark og anden halvdel og så videre.

Nyttig påmindelse

Placer loftsprofilerne på en sådan måde, at arkets fastgørelse ikke er mindre end tre punkter: to ved kanterne og en i midten.
For ikke at gøre strukturen tungere er de tværgående broer tilstrækkelige, hvor GCR-leddene er placeret.

Sådan installeres et hæftet loft med dine egne hænder, hvad du har brug for til dette og hvad resultatet bliver. Et par enkle tips, der fører til kvalitetsinstallation.

Afhængigt loft gør det selv

Et nedhængt loft er en af ​​de nemmeste og billigste måder at nå et loft på. Og hvis vi tager højde for installationens komparative enkelhed og muligheden for at skabe fladskærende og formede lofter, som er perfekt kombineret med dekorative lys, bliver det klart, hvorfor de i stigende grad monterer et hæftet loft med egne hænder.

Udover at udjævne loftet kan et sådant design bidrage til at forbedre lydisoleringen ovenfra (vigtigere, hvis der er støjende naboer, et barn eller et stort dyr øverst), kan du lægge et ophængt loft med dine egne hænder fremhæve design og skjule kommunikationen.

Materialer til hængende loft gør det selv

1. GCR. Kig ikke efter loftgyprok, selvom det er, så tag det. Ja, og der er ingen grund til at tage en 12 mm millimeter gipsvæg, de fleste fagfolk er tilbøjelige til sin "lette" 9,5 mm analoge. I våde områder, køkken eller badeværelse skal du bruge den samme gipsvæg, men med et grønt mærke, der er fugtbestandigt. Med en standardbredde på 1,2 m kan længden være fra 2 til 4 m.

2. Fastgørelsesanordninger. Hovedfikseren og dens elementer er vist i foto 1.

3. Metalprofiler til rammen. De har brug for 2 typer: rack mount (60x27 mm) og guider (27x28 mm). Skinnernes standardlængde er 3 meter, men for at øge længden anvendes stødkontakter, i hvilke to skinner er indsat med yderligere fastgørelse af leddet med selvskærende skruer.

4. Suspensioner. De er også forskellige, men mindre af et ægteskab og problemer med direkte suspensioner, og du kan købe dem hos enhver hardware butik. Og rackprofiler, der er placeret vinkelret, vil blive fastgjort med "krabber" eller krydskontakter (se billede 1).

Uafhængig installation af et loftsloft

Den første ting at sige er behovet for mindst en assistent. Hænderne betyder ikke alene. Det er bedre at starte fra en enkel, det vil sige loft på et niveau i et lille rum. Erfaringen vil give dig mulighed for at gå videre til det vanskelige. Så lad os komme i gang!

1. Forberedelse af rummet.

Kig på lofterne og vægge, fjern forstyrrende genstande fra loftet, hvis væggene har brug for justering, gør det nødvendige. Udfyld ligning af kommunikation (om nødvendigt), og fjern også hullerne i loftet. Lad rummet tørre grundigt.

2. Markering af loft og vægge.

Allerede på dette tidspunkt skal du bestemme, hvad belysningen vil være. Hvis spotlights skal sænkes loftet med 3-4 cm under lampens højde, og hvis lyset er overlejret, er det nok at sænke fra 5 til 10 cm.

Bestem loftets krumningsgrad for ikke at lade det nye loft halte, som det var den gamle. Ved hjælp af laser- eller vandstanden finder vi det laveste af alle vinkler, som vil være udgangspunktet for mærkning.

Når vi har markeret hjørnerne, tegner vi på et langt niveau eller en regel en flad vandret langs omkredsen på væggene - en fremtidig aksial eller nedre linje af føringsprofilen (som praktisk).

3. Monteringsramme til ophængt loft.

Ved at markere med en pitch på 35-40 cm med en perforator eller perforator, anbring en profil og gennem den, bor huller og indsæt plastdykninger i hvilke skruer skrues, helst i træ. Husk, at meget afhænger af fastgørelseskvaliteten, så hullerne skal være dybt nok (dowel fra 40 mm til små og 60 eller 80 for store værelser).

Nu skal den fremtidige ramme "erhverve" rackprofiler. Hvis deres længde ikke er mere end 2,5 m, vil rammen være meget enkel og ret stiv (Foto 2). For at installere disse profiler på sidestyringsprofilerne, lav et mærke (60 cm). Længden af ​​stativprofilerne er lig med rummets bredde minus 1 cm.

De er indsat i centrene af mærkerne (Foto 3) og ved hjælp af en skrue med en pressevasker fikseret på plads.

Så at centret ikke sænker med tiden, bruger vi suspensioner for at forbedre rammens stivhed. Ved siden af ​​fastgørelsesaksen til loftet fastgør vi dem efter 40 cm, antennerne er fastgjort med metalskruer til profilen, og resten af ​​antennen forsigtigt bøjet opad, det er ikke nødvendigt at trimme (Foto 4). Hvis rummet er større, så langs profilen skal du stramme ledningen, som er fastgjort uden sagning.

4. Installation af elektriske ledninger og plads til lysekrone (hvis planlagt).

Hvis lamperne er punkt eller overhead, så kan du for første gang nemt bore et hul i gipsvæggen med en speciel krone fra sæt af den ønskede diameter, og hvis der er en lysekrone, skal den fastgøres enten til loftet eller til profilen, men betydeligt har styrket det med suspensioner og pant i dette sted.

Indlægning over profilen skal lægges i PVC-goforukava. Hvis armaturerne er overhead, skal du fastgøre gipsvæggen til dit sted, markere ledningen af ​​ledningen og bore et hul i det, indsætte ledningen og rette arket.

5. Installation af isolering (efter behov).

En varmelegeme kan "udlægges" oven på rammen (det er også en lydisolator), og ved hjælp af en dowel-svamp (Foto 5) fastgøres den til loftet (ikke for sjældent, men uden fanatisme). (Foto 6).

6. Installation af gipsvæg.

De nøjagtige dimensioner mellem væggene er kendt for os, så vi markerer skærelinierne med en blyant og bruger en skærekniv med aftagelige knive (de skal være skarpe) og skære panelerne.

Ved hjælp af skruer 20-30 cm fastgøres det hakkede gipsplader til profilen. Du kan gøre det ende-til-ende, men med en lille indrykning på 5 mm, så vil kittet lukke alt sammen med hovedernes selvskærende skruer, det er bedre at drukne et par millimeter, så de kan dækkes med kitt (ellers hvis de begynder at ruste, bliver det mærkbart).

Lim alle leddene med et bånd - "serpyanka" og læg det på et tyndt lag af "Prefix". Bloker overgangerne og selvdrejende skruer, og efter tørring skal du sande af overfladen med sandpapir, ridser eller R 150.

Vi malet overfladen med en primer til sådanne tilfælde, og efter tørring, i det mindste maling, selv om vi holder tapetet.

Falsk loft gør-det-selv i et stort rum

Hvis rummet er større, skal rammen være kraftigere (Foto 7). Efter montering af profilen omkring perimeteren, skal du tilføje rack mount langs rummet. Det samme markerer hver 60 cm på skinnerne og fastgør stativet til dem, hvis du har brug for at udvide dem, så er der her klar stødkontakter.

Desuden er designet også fastgjort til loftet med suspensioner, først til loftet og derefter til profilen. Det er vigtigt at huske, at der ikke kan gøres uden en strakt snor for at opretholde en flad horisont uden afbøjning.

Det er nu fortsat at indsætte lintelene, hvor de midlertidigt markerer deres pladser på profilen efter 60 cm. På grund af risiciene skal du sætte fastgørelseskrabberne og sætte dem fast med selvstikskruer 60 centimeter jumpers fra profilen (Foto 8).

Fremgangsmåden til installation af gipsplader er den samme, men arkene er fastgjort "i forfølgelse", det vil sige starten på den første række er et helt ark og anden halvdel og så videre.

Nyttig påmindelse

Placer loftsprofilerne på en sådan måde, at arkets fastgørelse ikke er mindre end tre punkter: to ved kanterne og en i midten.

For ikke at gøre strukturen tungere er de tværgående broer tilstrækkelige, hvor GCR-leddene er placeret.

Sådan laver du et hæftet loft med dine egne hænder - trin for trin instruktioner

Enhver renovering af en lejlighed eller kontorrum begynder med et loft. Arbejde med et groft eller hårdt betonloft kan være for tidskrævende og dyrt. Desuden er det umuligt at garantere, at alle fejl vil blive elimineret. I dette tilfælde kan et falsk loft lavet af dine egne hænder være en glimrende løsning. Dens produktion kan ikke kaldes simpel, men underlagt anbefalingerne og reglerne, ligger det ganske inden for håndværkernes hjerte. I denne artikel vil vi i detaljer forklare, hvordan man laver hævede lofter med egne hænder, hvilke værktøjer og materialer du skal bruge i dit arbejde, og hvordan man udfører beregninger.

Hvad er nedlagte lofter

Således er et ophængt loft forstået som et dekorativt design, som er fastgjort på føringsprofilerne og giver rummet et æstetisk udseende, mens du maskerer alle fejlene på den ru overflade og placerer kommunikation eller ledninger, hvis nogen. Desuden spiller det ophængte loft rollen som en varmeisolerende og lydabsorberende barriere, som er særlig vigtig i højhuse.

For at bygge et hængslet loft med egne hænder skal du først sikre en speciel rammekonstruktion af længde- og tværgående profiler og bøjler. De vil efterfølgende blive fastgjort, faktisk materialet i det nedhængte loft. Dette kan enten være gipsvæg eller specialpaneler.

Bemærk venligst at der er flere sorter af lofter. Især gitter, gitter, rack, som også kaldes modulært. Hvis gipsvæg anvendes til rammens hud, så kaldes et sådant loft solidt. I de tilfælde, hvor gipsvæg er fastgjort direkte til det hårde loft uden bøjler, taler vi om et loftloft.

Fordele og ulemper ved et loftsloft

Naturligvis har enhver form for dekorativ dekoration både fordele og ulemper.

Blandt fordelene ved suspenderede lofter er:

 • Evnen til at skjule eventuelle ufuldkommenheder i det hårde loft - tilstedeværelsen af ​​revner, revner, chips og slagger, uregelmæssigheder og niveaufald.
 • Æstetisk udseende - takket være denne indretning kan rummet omdannes og indrettes.
 • Stor fantasi - du kan variere højden og niveauet af lofter, kombinere flere typer materiale;
 • Det er muligt at installere enhver form for belysning - både hovedlygterne og yderligere belysning, baseret på det oprindelige projekt.
 • Tilvejebringelse af højkvalitets lydisolering og isolering.
 • Komfortabel og nem pleje - tør kun støv af med tørt klude.
 • En række af overfladen af ​​loftet.
 • Det er nemt at forklare al kommunikation og indenfor udformningen af ​​hævede lofter.

Ikke desto mindre er selv sådanne tilsyneladende ideelle ophængte lofter i alle henseender ikke uden nogle ulemper.

De vigtigste blandt dem er:

 • Loftdesignet "som regel" stjæler "ca. 7-8 cm eller mere af rummets højde, da det er nødvendigt at fastsætte rammen til installationen.
 • Afhængigt af kompleksiteten af ​​designet og størrelsen af ​​rummet kan det tage lang tid at installere et hæftet loft - normalt flere dage.
 • Omkostningerne ved at erhverve materialer til hævede lofter kan være ret betydelige, især hvis ikke de enkleste og billigste materialer købes.
 • Hvis der er trukket nogen kommunikationslinjer over loftet, er det nødvendigt at give adgang til dem ved at lave et særligt vindue.
 • Da gipsvæggen ikke har høj fugtighedsbestandighed, anbefales det ikke at anvende sådant materiale i rum med høj luftfugtighed, såsom badeværelser eller toiletter, swimmingpools eller bade.

Værktøj og materialer

Inden du laver et hæftet loft med dine egne hænder, skal du købe en komplet liste over materialer til rammen, gipsvæggen og muligheden for at afslutte efter eget valg.

Det første skridt i denne sag vil være en indrammet loftsrammeramme. Samtidig skal du bestemme hvilket materiale det vil være lavet af - træ eller metal. Hvis du beslutter dig for at blive på en træversion, bliver du nødt til at købe barer, som vil blive fastgjort til loftet på loftet på bøjlerne. Hvis du vælger den traditionelle metalversion af rammen, så for at oprette den skal du købe flere typer metalprofiler.

Bemærk at profilerne og bjælkerne kan være både grundlæggende og bærende. I tilfælde af fremstilling af en metalramme blev der kun anvendt bærerprofiler, men for nylig har der været en tendens til at kombinere bærer- og hovedprofiler. Hvad angår træstænger, kan de også kombineres, så den endelige konstruktion ikke bliver for tung.

Ifølge de trinvise instruktioner er det ophængte loft monteret med hænderne på galvaniserede metalprofiler med mærkning PP 60/27 og PNP 28/27. Udenlandske analoger kan mærkes som CD og UD.

Derudover skal du i løbet af installationsprocessen have brug for et sæt suspensioner, der er fastgjort i loftet og holde fastgørelsesrammen, ankre og dowel-negle, forbinder krabber til sammenføjning af hoppere, samt to typer selvdrejende skruer - små med boremaskine til metalprodukter og gipsplader.

Hovedmaterialet til arkivering af et solid hængslet loft er gipsvæg.

Afhængigt af egenskaberne findes der flere typer gipsvægge:

 • GKL-mærkning er tildelt standardmaterialet;
 • GVKL er en betegnelse af gipspap med fugtbestandige kvaliteter;
 • GKLO - en sådan gipsvæg indeholder glasfiber i sin sammensætning, derfor har den brandsikre egenskaber;
 • Mærkning af HLWP er tildelt et materiale, der kombinerer både ildfaste og fugtbestandige kvaliteter;
 • GVLV er en gipsvæg med den bedste ydeevne, af højeste kvalitet, nogle gange også kaldet en "superlist".

Den mest overkommelige og optimale vægt er standard gipsplader mærket med GKL. Det er hans oftest valgt til plating af almindelige boliger, som ikke pålægger øgede sikkerhedskrav.

Parametre af ark af standard gips er som regel følgende:

 • længde - 1500-2500 mm;
 • bredde - 600-1200 mm;
 • tykkelse - 9,5 mm.

Før du laver et falsk loft, skal du beregne mængden af ​​materialer til reparation. Talrige online-regnemaskiner kan hjælpe i dette, men i praksis er det helt muligt at håndtere en sådan opgave selvstændigt. Hvis du bestemmer overfladearealet af loftet og dimensionerne af gipspladerne, kan du nemt beregne, hvor mange ark der vil gå for at dække området fuldt ud.

Bemærk venligst, at gipsophænget loft vil have en temmelig stor masse. Hver 1 m 2 standard gipsvæg vejer ca. 13-15 kg, så for loftets udstyr er det værd at kalde en vedligeholdelsesarbejder.

Det er værd at bemærke, at sømene mellem gipsplader bliver de svage punkter i strukturen igen på grund af dens betydelige masse. Gips anvendt på disse områder kan knække. Derfor skal der på disse færdiggørelsesstadier være særlig opmærksomhed.

For at arbejde med lofter har du brug for følgende værktøjer:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • stigen;
 • konstruktion kniv;
 • niveau, fortrinsvis laser;
 • målebånd;
 • blyant til mærkning.

Hvis du planlægger at udstyre et komplekst belysningssystem, skal alle lamper og LED-strimler købes på forhånd. Derudover er det vigtigt at kortlægge placeringen af ​​belysningsanordningerne og læg elektriske ledninger til dem, før du plejer overfladen.

Udenfor gipsplader lofter skal hæve.

Til dette skal du:

 • primerblanding;
 • start og færdigbehandling kittet;
 • spatel;
 • forstærkende mesh for at styrke leddene og sømene.

Den omtrentlige mængde materialer til arrangementet af det hængende loft pr. 1 m 2 af gips ser ud som dette:

 • ankerbolte - 1 stk.
 • PP 60/27 eller CD profiler - 2,9 m
 • PP 28/27 eller UD profiler - omkring gipsvægens omkreds
 • tætningsbånd - på omkredsen af ​​materialet
 • direkte suspension, traktion og suspensioner - 1 stk hver;
 • metal skruer - 2 stykker;
 • gipsskruer - 23 stk.
 • forbinder krabber - 2 stykker;
 • profilforlængere - 0,2-0,5 enheder;
 • dowels pr 1 m profil PP 28/27 - 2 stk;
 • forstærkningsnet - 1,2 m;
 • adskillende tape - langs materialets omkreds.

Vær opmærksom på at inden du starter arbejde, er det værd at planlægge dine handlinger i detaljer. Lav en detaljeret trin-for-trin-ordning, der skal følges. Det hjælper også med at beregne mængden af ​​materialer.

Installation af et loft på et niveau i trin

Vi beskriver processen med at montere et enkelthæftet loft med egne hænder i trinvise instruktioner. Hvis alle materialer og værktøjer allerede er købt og forberedt, kan du begynde at installere loftet. Men før du skal fjerne overskydende møbler fra værelset eller i det mindste dække dem, hvis den første mulighed ikke er mulig. Derefter kan du begynde at udføre markeringer på væggene og loftet, samt at montere fure.

Trin 1. Tag et målebånd og mål højden af ​​loftet i hvert hjørne af rummet. På den måde finder vi det laveste punkt - fra det og vi vil begynde.

Trin 2. Fra hjørnet lægger vi 5-8 cm og sætter et punkt på dette sted. Vær opmærksom på, at der i tilstedeværelsen af ​​ekstra lamper, som du har brug for dine egne ledninger til, er indrykning at gøre lidt mere.

Trin 3. I hvert hjørne placerer vi punkter, der svarer til niveauet for det første mærke.

Trin 4. Vi forbinder alle mærker med hinanden i lige linjer ved hjælp af en blyant eller en lakledning.

Ved at installere det hængende loft med egne hænder, foreslår trin-for-trin instruktion at gå videre til samlingen af ​​rammestrukturen.

Trin 5. Vi tager bærerprofiler af PP 28/27 (UD) og fastgør dem til væggen langs linjerne. For det første anvendes profilen til den nederste kant over markeringslinjen. Derefter sætter vi gennem hullerne i planken prikker på væggen og markerer stederne til boring. Vi bor huller i væggen. Vær opmærksom på profilerne selv. Hvis de ikke har forberedt huller til fastgørelse på siderne, skal de udbores uafhængigt og afvige fra kanterne med 10 cm.

Trin 6. De tilberedte profiler limes med forseglingstape og fastgøres til væggen med dowel-negle.

Trin 7. Suspensioner vil være placeret i en afstand af 40 cm fra hinanden. Derfor skal du i loftet tegne en linje med det angivne indrykning.

Trin 8. Siden forbindelsesbroer vil blive installeret på profilerne ca. hver 2,5 m, vil suspensionsne blive monteret i trin på 50 cm. Samtidig skal vi installere den første række af bøjler, vi trækker sig tilbage 25 cm og de næste 50 cm, det vil sige 75 cm fra væggene. Alle efterfølgende rækker fastgøres i trin på 60 cm.

Trin 9. For at hullerne til suspensionerne skal være på de rigtige steder, anvender vi dem på markeringene i loftet og sætter igen punkterne for boring af hullerne. Vi sætter ankre i de færdige riller, fastgør suspensionerne med dem, så de ikke bøjer, ellers vil arbejdet blive ødelagt.

Trin 10. Kom til installationen af ​​suspensioner. Hvis deres længde ikke passer til rummets parametre, kan de enten forkortes eller forlænges. For at øge profilens længde kan du forbinde de to strimler med specialværktøjer. Det er nødvendigt at kontrollere, at leddene i de tilstødende rækker var placeret i en razbezhku og i nærheden af ​​suspensionerne, ellers kan rammen måske ikke modstå vægten af ​​gips. Den samlede længde af profilerne i en række skal være mindre end loftets størrelse med 1-2 cm. Samtidig skal hver stang begynde at blive fastgjort til suspensionerne og guiderne fra hjørnet af rummet ved hjælp af selvlukkende skruer. Det sidste sæt af profiler i den centrale del af rummet.

Trin 11. Først fastgør to rækker profiler på den ene side af loftet. Derefter går vi mod den modsatte mur, og vi fastgør også to rækker profiler. Derefter kan du gå til de centrale lameller.

Trin 12. Brug af krabber og selvskærende skruer installerer vi hoppere i trin på 2,5 m. De er placeret på steder, hvor leddene mellem tilstødende plader af gipsvæg vil passere.

Trin 13. Endelig fortsætter vi med at fastsætte gipsvæggen. Kantene skæres af med en kniv, så vi har et lille hjørne. Dette vil forbedre trækkraften med kitt. Hvis enderne er finér fra fabrikken, skal du forlade det som det er.

Fase 14. Vi fastgør arket, startende fra hjørnet. Vi anvender arket til profilerne med en afstand på 0,5 cm fra væggen. Skruerne skrues ind efter 20 cm. Ved sømene mellem de tilstødende skruer er der arrangeret razbezhki. Hætterne på selvlukkende skruer dykker lidt ind i gipsvægens overflade, så de ikke ser ud. Gipspladerne selv er også lagt med forskydning, så de 4 stykker ikke konvergerer på et tidspunkt.

efterbehandling

Processen med at montere et ophængt loft slutter ikke med fastgørelsen af ​​gipsvæggen. Hele overfladen af ​​loftet efter dette skal videreudvikles. Vælg enhver form for efterbehandling til din smag - enkel eller tekstureret gips, maling, wallpapering eller andre muligheder. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at behandle overfladens sømme, led og spor fra skruerne. For det første primeres overfladen og belægges derefter med et kit.

Efter at det første lag af startkittet tørrer, lægges et forstærkende mesh (serpyanka) på leddene og sømene, og et andet lag af blandingen påføres. Hvis sømene mellem arkene er for brede, skal du fylde dem med kittens blanding. Derudover vil du sandsynligvis mærke fejl i gipsvæggen - ridser, skrælningspapir og så videre. Disse defekter skal også lægges med en serpyanka og puttied.

For bedre kittespart med materialet er kantene på gipsvæggen i leddene bedre at gøre let afrundede. Så trænger blandingen så dybt som muligt ind i rummet mellem arkene. Forstærkningstape og lag af kittet skal justeres efter tykkelsen af ​​gipsvæggen. Dette er muligt, da arkets kanter er lidt smalere, så du kan drukne det forstærkende maske.

Hvis gipsvæggen blev skåret på egen hånd til fastgørelse til loftet, skulle først klippekanten være trimmet med et fly eller en kniv under 45. Således vil du få en fur i form af en kile, i hvilken kittet og forstærkningsbåndet frit kommer ind. I dette tilfælde stopper kittet godt med gips.

Når hele overfladen af ​​gipsvæggen er dækket med startkittet og tørrer, kan det sidste lag påføres med en finish.

Således omfatter teknologien, som loftslofter, overfladebehandling, ledningsføring til belysning, rammemontering, montering af gipsplader, belysningsinstallation og overfladebehandling.

Nogle anbefalinger

Her er et par korte anbefalinger til installation af hævede lofter med egne hænder:

 1. Brug kun materialer af god kvalitet. Så du vil give dig en pålidelig og holdbar tagbeklædning.
 2. Skynd dig ikke under arbejdet. Lav en plan, brug mere tid på overfladens layout og beregninger, for ikke at forveksle og ikke shoppe efter de manglende materialer.
 3. Gipsvæg GK bør kun anvendes i tørre rum.
 4. Niveau er din bedste kompis.
 5. For yderligere lydisolerende rummet skal du bruge mineraluld og placere den over rammen.
 6. Før du begynder at klare gipsvæggen, lad den ligge i vandret stilling i flere dage.
Montering af loftsplade lofter er ikke så svært. Denne vejledning hjælper dig med at lave et falsk loft med dine egne hænder og undgå fejl og udeladelser.