Krat til PVC-paneler - skab en æstetisk og holdbar ramme

Plastpaneler er et populært efterbehandlingsmateriale, der bruges til at skabe moderne indretning i forskellige områder af en lejlighed eller et hus. I de fleste tilfælde er sådanne produkter fastgjort til væg- eller loftoverflader med en batten - en nem at installere ramme.

Panelens PVC-ramme gør det muligt at kvalificere fikseringsmaterialet selv på ujævne overflader. Derudover tillader lathing installation af plastprodukter i alle typer lokaler - uopvarmet, med en ustabil temperatur med højt fugtindhold. Rammen kan installeres uafhængigt uden hjælp fra specialister. Det er lavet af metal lameller, plast lameller eller træ bjælker. Udvælgelsen af ​​et af disse materialer bør baseres på:

 • størrelsen af ​​højdeforskellene på den behandlede overflade;
 • fugtighedsniveauer i hjemmet;
 • Erfaring hjemme håndværkere med træ, plastik, metal.

Plastprofiler er sjældne

Plastisk lathing til forskellige PVC-paneler kan udstyres i enhver form for fugtighed. Dette design er skabt ganske hurtigt selv af meget uerfarne håndværkere, det har en overkommelig pris. PVC-rammeelementer er kendetegnet ved en lille tykkelse. Derfor anbefales det at installeres i værelser med lave lofter. I sådanne tilfælde vil højden af ​​rummet efter montering af skeletet under beklædningen falde en smule.

Det skal bemærkes, at plastprofiler til drejning i hardwareforretninger sjældent sælges. Nogle gange skal du svede for at få dem. Der er plastprodukter og en anden ulempe. Det ligger i, at de kun må bruge i værelser med glatte vægge og lofter. Plastrammen er installeret på overfladen med minimal uregelmæssigheder og krumninger. Hvis fejlen i basen bliver mere signifikant, vil du ikke kunne opnå en høj kvalitet.

Hvis overfladen, der skal behandles, har mærkbare højdeforskelle, er det bedre at bruge træstænger til batten. De gør det muligt at skabe pålidelige rammer til plastpaneler. Omkostningerne ved træ er overkommelige, installationen selv forårsager ikke alvorlige problemer. I dette tilfælde er det kun vigtigt at anvende godtørrede søjler, som ikke har mærkbare bøjninger.

Krat af træ regner udelukkende i tørre områder. I rum med høj luftfugtighed til montering er en sådan konstruktion forbudt!

Metalprofiler sikrer maksimal pålidelighed af rammen. De må installeres i alle lokaler i henhold til niveauet for temperatur og fugtighed. Og vigtigst af alt er lathing af metal under PVC-panelet monteret på alle lofter og vægge med signifikante krumninger og højforskelle. En anden fordel ved metalstrukturer er muligheden for sikkert at indrette belysning indbygget udstyr i dem.

Metalrammen er mest pålidelige

Ulemperne ved metalprofiler omfatter følgende:

 1. 1. En vis kompleksitet og besværlighed ved at montere rammen (hjemmet håndværker skal have visse færdigheder i at arbejde med metal).
 2. 2. Den høje pris på produkter og hardware til fastgørelse.
 3. 3. Stort forbrug af materiale til skabelse af kasser, hvilket øger de samlede omkostninger ved arbejde.

Krat under moderne plastpaneler er valgt under hensyntagen til alle fakta. Vi håber det vil være nemt for dig at vælge det bedste materiale.

Efter at have besluttet det materiale, som du vil bruge til at bygge et skelet til foring, skal du finde ud af, hvor mange profiler og yderligere elementer der skal købes. Alt er ret simpelt her. Kassen er faktisk en flad bund af træ-, metal- eller plastdele, hvor PVC-paneler er monteret. Derfor er det muligt at beregne mængden af ​​nødvendige materialer for at skabe et sådant fundament på blot et par minutter.

Afstanden mellem rammens individuelle planker er taget i størrelsesordenen 45-60 cm (hvis du planlægger at finere vægfladen) eller 35-40 cm (loftsskæring). Dette er den vigtigste regel, du skal vide, når du beregner det krævede materiale. Antag at du vil lave en kasse på loftet med dimensioner på 170 til 250 cm fra plast eller træplader. Hvordan udfører beregningen? Brainer.

Afstanden mellem lamellerne er normalt 45-60 cm

For at montere rammen på en sådan overflade skal du have strimler 170 cm lange (fagfolk anbefaler at installere PVC-paneler langs loftsens lange side). Antallet af disse elementer bestemmes som følger. Du skal tage længden af ​​loftet (250 cm) og opdele det med den anbefalede afstand mellem de enkelte lameller (værdi 40 cm). Og derefter føje til resultatet en anden bar. Det vil sige, at det samlede antal skinner skal være: 250/40 + 1. Simple matematiske beregninger giver os det nødvendige antal planker af træ eller plast - 7 stk.

Hvis der anvendes metalprofiler, er det desuden nødvendigt at købe to specielle suspensioner for hver af lamellerne. Loftstørrelser af denne størrelse vil derfor kræve 14 ekstra elementer. Suspensioner er nødvendige for at holde kasser på loftet base. Du vil også have brug for specielle metaldele - guider i form af bogstavet P. De sidder langs omkredsen af ​​loftet. Med sine dimensioner på 170x250 cm skal du købe 8,4 m guider. Sidstnævnte har en standardlængde på 3 m. Så du skal købe tre stykker guider.

Beregningen af ​​antallet af lameller til kasser pr. Væg udføres på samme måde. Kun afstanden mellem lamellerne tages ikke 40 cm, men mere (op til 60 cm), og længden af ​​lamellerne bestemmes ud fra længden af ​​væggen.

Tips til montering af plastikpaneler

Udsmykning af vægge med plastpaneler har en række fordele, som omfatter høj installationshastighed, fremragende tekniske egenskaber af materialet, og det er ikke nødvendigt at forudmontere væggene. At udføre et sådant arbejde er helt under kraften hos folk, der ikke har professionelle byggeri og reparationsfærdigheder. Men hvis installationen af ​​PVC lameller ikke medfører særlige vanskeligheder, så opstår der en række spørgsmål under installationen af ​​batten. Hvordan man laver en kasse under plastpanelet, vil blive diskuteret i vores artikel.

Et eksempel på trækasser til plastpaneler

Nødvendige materialer og værktøjer

For at undgå nedetid under installationsprocessen på grund af søgning efter manglende dele, skal alle nødvendige værktøjer og materialer udarbejdes på forhånd. Til arbejde, vil du helt sikkert have brug for:

 • stepladder eller stabil bænk;
 • niveau eller laser niveau
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • perforator eller hammerbor Det er vigtigt at sikre, at du har de nødvendige værktøjer på forhånd.
 • styrtdykke;
 • mærkning blyant;
 • målebånd eller måler;
 • Bulgarsk eller hacksaw.

Som materialet til montering af bjælkerne anvendes:

 • træstænger;
 • galvaniseret profil;
 • plastik guider.

Hvert af de angivne prøver er ret simpelt i installationen og perfekt bevist i brug. Der er ingen enkelt anbefaling om, hvordan man vælger det rigtige materiale til installation, præference bør gives på grundlag af dets økonomiske muligheder eller tilgængelige rester fra tidligere reparationer.

Beregning af materialer til rammen

Eventuelt byggeri og installationsarbejde begynder med en foreløbig beregning af de krævede materialer og budgettering. Uanset de anvendte materialer forbliver processen med deres installation og layout uændret.

For at samle batten, hvorpå panelerne ikke bliver bøjet og sagen, skal du i første omgang installere rammer fra profilen (stængerne) langs omkredsen af ​​hver væg og først montere de tværgående skinner.

Bemærk venligst, at monteringen af ​​skinnerne langs omkredsen af ​​vinduet og døråbningerne er en forudsætning.

 • Før du laver en kasse måles højden og bredden af ​​væggene såvel som omkredsen af ​​døre og vinduer. Du skal også bruge disse målinger til at beregne det nødvendige antal plastpaneler.
 • Andelen af ​​paneler giver dig mulighed for at samle kassen med et skridt mellem lamellerne 50 cm eller mere. Afstanden mellem dem afhænger af plastikets kvalitet og tykkelse. Jo mere slidstærkt materialet skal bruges, jo længere er kløften tilbage.
 • På en væg på 250 cm høj, skal du fylde rammen omkring omkredsen og placere 4 tværgående lameller i hver 50 cm eller 3 lameller i 62 cm.
 • For at fastgøre skinnerne på væggen, skal du bruge selvskærende skruer (til træ- eller adobeoverflader) eller dail negle (til beton og murstenfundament) med et trin mellem dem på 20 til 30 cm.

Baseret på målingerne kan du nemt beregne den krævede mængde forbrugsstoffer.

Layout og installation

Kassen er lavet i et enkelt plan, er nøglen til kvalitetsvægge foret med plastik.

De væsentligste fordele ved at færdiggøre væggene med plastpaneler inkluderer evnen til at udføre installation uden forudgående tilpasning af den grove bund. Væg og loft kan have betydelige uregelmæssigheder og ruhed. Dette betyder dog slet ikke, at det ikke er nødvendigt at udføre en højkvalitetsmåling og bringe kassen i et enkelt plan.

I højhuse er den samme højde af vægge på alle punkter i rummet samt lige vinkler undtagelsen snarere end reglen. Derfor skal man ved hjælp af paneler ikke blot dekorere overfladen, men også give rummet den rigtige geometriske form.

loft

For at afslutte loftet begynder kassen at blive monteret fra den laveste vinkel. Det første mærke forlader afvigelsen fra overlapningsafstanden svarende til bredden af ​​den anvendte profil. Hvis du planlægger at installere indbygget spotbelysning, skal du tage højde for soffitens højde. I de tilfælde, hvor der er behov for at sænke loftet og derved reducere væggehøjden, placeres mærket på det ønskede punkt.

 1. Ved hjælp af et hydraulisk eller laserniveau laver de yderligere markeringer, der sætter risici på hver væg og afgår 10-15 cm fra hjørnet.
 2. Tilslut mærket ved hjælp af et tailing-kabel (stærk tråd dybt farvet med tørt pulver).
 3. De markerer loftet med et trin på 50 - 60 cm.

De resulterende linjer tjener som en vejledning til at skrue batten til bunden.

vægge

For væggene er det yderst vigtigt at samle rammen med de korrekte vinkler på 90 grader. Der er ingen måde at gøre uden et laserniveau eller et hjørne.

Et eksempel på kasser til vægge

 1. Den første er fyldte barer eller profil i hjørnerne af rummet. Om nødvendigt indeholder de yderligere pakninger under dem. Det er vigtigt på dette stadium at arrangere lamellerne, således at vinklen dannet mellem parringsfladerne er lige. Kontroller forbindelserne lavet med et bygnings hjørne.
 2. Fastgør profilen langs loftet og gulvbelægningen.
 3. Stram ledningen mellem de øverste og nederste profiler, og baseret på det monterede vandrette strimler af beklædningen.
 4. På vinduets omkreds og døråbninger har der nødvendigvis en profilplade.

Etablering af rammen under plastikkonstruktionen på balkonen og loggia, brug de samme beregninger og metoder. Det er dog fornuftigt at varme rummet ved at placere et lag af isolering i strimlerne mellem profilerne.

Karakteristika af rammen af ​​træ

Loftkassen til plastlameller, monteret af træstænger, skelnes mellem relativt lave omkostninger og lav vægt. Det opretholder perfekt vægten af ​​plastkonstruktionen. Den eneste ulempe ved træet er dens evne til aktivt at absorbere fugt fra miljøet, hvilket fører til dens deformation under drift. Baseret på disse funktioner anbefales dette materiale ikke til brug i for våde rum. Det er dog helt acceptabelt at samle en trækasse på et badeværelse i et boligområde, hvor der er installeret en ventilationskanal, og der er tilstrækkelig luftudveksling.

Træstrukturen påvirkes ofte af infektion af skimmelsvampe, og det er ikke sjældent, at det bliver bopæl for alle mulige insekter. For at minimere sandsynligheden for ubehagelige konsekvenser behandles præbehandlet træ med antiseptiske og antibakterielle forbindelser. Derudover er markedet i dag repræsenteret af en række produkter med en hydrofob virkning efter belægning, hvorved træet mister sin evne til at absorbere fugt.

Hvis du vil maksimere træstrukturens levetid, skal du ikke forsømme og behandle de enkelte elementer med specielle konserveringsimpregneringer.

 1. For at lette installationsprocessen skal du markere placeringen af ​​skruerne på træstængerne og bore dem med en boremaskine i træet.
 2. I betonbasen bores huller til dyvelespik med forsænket hoved.
 3. Juster hullerne i lamellerne og bunden af ​​væggene og fastgør ved hjælp af hardware.
 4. Ved fastgørelse til en træbase skal der anvendes skruer med en minimumslængde på 50 mm.

Egenskaber ved montering af galvaniseret beklædning

Galvaniseret kasse monteres ekstremt sjældent, hovedsagelig på grund af betydelige økonomiske omkostninger. Men i de tilfælde, hvor der er behov for at sænke loftet, er det metalrammen, der er samlet.

Når du køber metalprofiler, skal du være opmærksom på deres mærkning. Afhængigt af destinationen er de loft, rack, guider.

Til montering af rammen i loftet anvendes UD profil guider, som er placeret rundt om rummet, og fastgør dem med ryggen til den grove bund. Efter installationen indsættes rammerne i sporene på cd-profilen.

Når profilen er fastgjort direkte til den grove bund, skal du anvende selvdrejende skruer eller nagler. Hvis der er behov for at opretholde et mellemrum mellem dem, anbring U-formede suspensioner eller ankerfastgørelser.

Hvis det er nødvendigt at installere en honningkage ramme til installation af gipslofter, så til fastgørelse af PVC paneler er det nok nok rack.

Plastramme

Til samling af kasser, ikke kun træ og metal. I de senere år er PVC-guider i stor efterspørgsel. Sådanne designs er holdbare, ikke påvirket af høj fugtighed og korrosion, nem at montere, har en lav vægt.

Plastprofiler er fastgjort til vægge med selvlukkende skruer eller dykker med negle. Men panelerne er fastgjort med specielle klemmer, hvilket reducerer samlingstiden til et minimum og sparer tid væsentligt.

I stedet for konklusion

På trods af den tilsyneladende kompleksitet kan installationen af ​​batten til plastpaneler ske selvstændigt med egne hænder uden involvering af specialister. Du skal bare være tålmodig og have et standard sæt værktøjer i dit arsenal. Det vigtigste i dette arbejde er at foretage en nøjagtig beregning af de krævede materialer og samle strukturen i et enkelt plan med hensyn til rette vinkler. Vi håber, at efter at have kendskab til materialet, kunne du få svar på spørgsmålet om, hvordan man laver en kasse til selv at installere plastpaneler.

Vi anbefaler videoen: Dekorere væggene i badeværelset i 1 dag med plastpaneler

Nyttige oplysninger?

Del det med dine venner, og de vil helt sikkert dele noget interessant og nyttigt med dig! Det er meget nemt og hurtigt, skal du bare klikke på den serviceknap, du bruger mest:

Lav en kasse under PVC-panelerne

I lang tid er plastpaneler fortjent populære. Selvfølgelig er der mere moderne materialer på markedet, men hvert produkt finder altid sin køber. Samtidig kan panelerne ikke kun findes i boligområder, men også i forskellige handels- og kontorvirksomheder. Men denne type materiale kræver overholdelse af visse metoder til installation. For at gøre dette, den mest brugte kasse under PVC paneler.

Lidt om materialet

For ti år siden kunne PVC-paneler findes bogstaveligt i hvert hus eller lejlighed. Ja, i sidste ende er interessen for dem svagt faldet, men de er stadig i høj efterspørgsel. Hvad er årsagen til dette? Og det faktum, at de har mange fordele.

Fordelene ved plastpaneler:

 • Rimelig pris. Dette er utvivlsomt et stort plus til deres fordel. Til efterbehandling vil lokalerne ikke kræve betydelige finansielle omkostninger.
 • Nem installation. Ingen grund til at ansætte herre, alt arbejde er udført selvstændigt. Du behøver heller ikke bruge specialværktøjer.
 • Forskellige teksturer. Alle kan selv vælge den bedste løsning, der passer til det indre rum.
 • Miljøvenlighed. Moderne teknologier tillader produktion af PVC-paneler, der opfylder alle sikkerheds- og brandmodstandsstandarder.
 • Lav vægt og flere størrelsesindstillinger. Dette gør det muligt at arbejde hurtigt med dette materiale - at lukke store områder med det.
 • Modstandsdygtighed over for svampe og fugt. Tillader dig at bruge dem i badeværelser og brusebad.

Tip! Med et stort ønske kan du bestille produkter, som vil blive anvendt på det valgte billede eller foto.

Monteringsmetoder

Panelerne er meget holdbare, men kræver omhyggelig opmærksomhed. Enhver mekanisk påvirkning kan forårsage skade. Dette skal tages i betragtning ved udførelsen af ​​deres transport og installation. Der er to hoved og tilgængelige typer monteringspaneler. Den mindst almindeligt anvendte er den rammeløse metode. Den bruges kun, når overfladen er ret flad.

Rammeløs metode til montering af plastpaneler på væggen

Den mest anvendte metode er kasse til PVC paneler. Nemlig - der oprettes en ramme, hvorpå efterbehandlingmaterialet er fastgjort. Følgende sorter adskiller sig fra de anvendte materialer:

 1. Rammen af ​​træstænger og skinner. Denne metode er ideel til værelser lavet af træ.
 2. Anvendelsen af ​​plastprofiler. Dette er en forholdsvis bekvem metode, der passer til næsten alle typer strukturer.
 3. Metal profil. Den samme konstruktion anvendes, hvilket sker ved arbejde med gipsplader. Det er meget praktisk, når du vil arbejde på overflader, der har betydelige ulemper.
Metal profil ramme

uddannelse

Denne fase er til stede ved alle færdiggørelser. Et eller andet sted skal du holde betydelige begivenheder eller begrænses til små korrektioner. Under alle omstændigheder begynder det hele med at udarbejde en arbejdsplan, tælle materialer og købe dem.

Tip! Ved køb af plastpaneler er det bedre at købe alt materiale på én gang for at få produkter fra samme parti. Ellers er sandsynligheden for at løbe ind i forskellige farver stor. Du bør også overveje det nødvendige lager, hvilket svarer til 5-10%. Dette vil hjælpe med at erstatte dele i tilfælde af skade eller afvisning.

For alt arbejdet skal brug for enkle værktøjer. De er bedst forberedt på forhånd. En meget ubehagelig situation, når det viser sig, at alt er klar, og arbejdet kan ikke udføres på grund af manglen på øvelser af den rigtige størrelse. Samt alle forbrugsvarer skal være mindst to eksemplarer.

Inden montering af rammen til PVC-paneler bør der opbevares ekstra fittings og forbrugsstoffer

 • boremaskine (perforator), skruetrækker;
 • puslespil;
 • konstruktion kniv;
 • niveau og roulette
 • hammer, mallet;
 • en blyant
 • forbrugsstoffer (øvelser, bits);
 • skruer, dykker og klip.

Trækasse

Det hele starter med, at en omhyggelig tilgang til valget af skinner. De skal være intakte, har ingen skade. Hvis du ikke er opmærksom på denne omstændighed, kan det ske, at det er nødvendigt at udføre udskiftningen af ​​de beskadigede dele af batten, og det er meget svært at gøre dette.

Oftest for fastgørelse af PVC-paneler anvendes træbatten

Montering af en træramme til plastikplader ser sådan ud:

 • Det forberedte tømmer behandles med antiseptisk middel. Faktum er, at dette materiale er underordnet i dets egenskaber til plast og metal, det vil sige det er udsat for fugt og svampe.
 • Begynd nu at opbygge en struktur. Først skal du lette lamellerne rundt om væggen. Det vil sige, tømmeret danner et lukket firkant eller rektangel (afhængigt af typen af ​​rum).
 • Begynd derefter at fastgøre vejledninger. Vær opmærksom på, at afstanden mellem dem ikke skal være mere end 30-45 cm.
 • Turnernes drejning.
 • Du kan installere panelerne. For at gøre dette skal du bruge skruer. Tag hensyn til det nødvendige trin - 35-40 cm.
 1. Fugtigheden i rummet skal være på niveau med normen, træets fugtindhold må ikke overstige 15%.
 2. Alle lameller indstilles ved hjælp af et niveau. Juster skinnen om nødvendigt - lav puden mellem væggen.
 3. Alle dele af bjælkerne skal fastgøres fast til væggen - gennem dowelsne mellem dem - direkte eller ved hjælp af hjørner.

Plastkasse

Denne type kasser har flere fordele:

 • den er ikke deformeret
 • meget modstandsdygtig over for skimmel og mugg
 • gør det muligt at udføre installationen ganske hurtigt.

Der er ulemper. Så dette materiale er helt modtageligt for eventuelle overfladefejl. Og også dens omkostninger er højere end for træ.

Plastplader til fremstilling af kasser under PVC-panelet

Plastkassen er monteret som følger:

 1. Lav en markering. Tag straks i betragtning, at trinet skal være 35-40 cm.
 2. Ved hjælp af dowels fastsætte plastikstrimler.
 3. Nu kan du installere panelet. Dette gøres ved hjælp af specielle klip, som indsættes i et specielt slot stik.

Det kan synes, at dette er den nemmeste og hurtigste måde. Sandsynligvis er det, men det vil kun være så, når grundregeln overholdes - alle plastikstrimler skal være strengt vinkelret på PVC-panelerne. Først da kan clipsene sikres.

Metalkasse

Denne kasse udføres, når du skal have et meget pålideligt design, og der er betydelige overflade ulemper. Men dette materiale har en stor ulempe - den høje pris. Det kan endda overstige prisen på plastpaneler.

Teknologien til at skabe kasser til PVC-paneler fra en metalprofil er som følger:

 • Det er straks værd at bemærke, at det bogstaveligt talt gentager opførelsen af ​​en ramme for gipsvæg. Det hele starter med installationen af ​​den U-formede profil. Det kontrolleres ved hjælp af et niveau. For fastgørelsesanordninger brug dowel og skruer.
 • Installer guiderne, de er fastgjort til væggen og til den allerede installerede profil.
 • Lav jumpers.
 • Fix panelerne.
Metal drejning bruges normalt, hvis overfladen har betydelige dråber og uregelmæssigheder.

Tip! Ofte er metalrammen fordelagtig, når den er parallel med installationen af ​​pladerne GCR. Så det er muligt at spare betydeligt og drage fordel af profilskrotene, der går i forretning.

Hvad du skal huske

 1. Uanset valg af kasser - afstanden mellem lamellerne skal være fra tredive til halvtreds centimeter.
 2. Reiki fastgøres vinkelret på panelerne.
 3. Rundt vinduet og døråbningerne bør designen styrkes.

Det bliver således klart, at kun en korrekt lavet drejning giver dig mulighed for at skabe et pålideligt og slidstærk design.

Hvordan laver man en kasse under PVC-panelet?

Efterbehandling materiale, som er meget populær i dag - plastpaneler. De er meget udbredt og bidrager til at skabe en moderne indretning i forskellige rum. Sådant materiale bruges ofte i uddannelsesinstitutioner, private lejligheder, handelsgulve, loggier og balkoner.

Særlige egenskaber

Den høje efterspørgsel efter PVC-paneler kan forklares med følgende kvalitetsegenskaber:

 • overkommelig pris, som giver mulighed for reparation til lave omkostninger;
 • nem installation uden brug af specialudstyr og værktøjer;
 • en række tekstur muligheder, så du kan skabe et unikt interiør;
 • miljøsikkerhed
 • flere størrelsesindstillinger og lav vægt;
 • ekstremt modstandsdygtig over for svamp og fugt.

Plastpaneler er slidstærkt materiale, men er underlagt korrekt installation og omhyggelig vedligeholdelse. Enhver mekanisk påvirkning kan beskadige finishen.

brug

Kassen gør det muligt at montere plastpaneler i et rum med høj luftfugtighed, konstante temperaturændringer eller i dem, der ikke opvarmes overhovedet. En særlig installationsproces forhindrer materialet i at deformere under påvirkning af miljømæssige faktorer.

Det er muligt at skelne mellem disse typer af PVC-paneler:

 1. uden ramme, men det bruges sjældent og kun på ideelt glatte overflader;
 2. batten eller rammetode.

Oprettelse af en ramme til efterfølgende installation af plastpaneler er en garanti for højkvalitets fiksering af materialet, uanset om overfladen er flad eller ej. Før du begynder installationen, skal du bestemme hvilken type ramme.

For at gøre dette er det nødvendigt at tage højde for størrelsen af ​​højdeforskellene på overfladen, der behandles, karakteristika for fugtighedsniveauet i lokalet, deres færdigheder og materielle sikkerhed. Batten er en vigtig del af designet, takket være, at installationen udføres let og uden særlige omkostninger til udjævning af overfladen. Denne monteringsmulighed giver dig mulighed for at installere panelerne i enhver form for rum og mikroklima, hvor det vil tjene i mange år.

materialer

Fremstillingen af ​​rammen kan være baseret på metalplader, træbjælker eller plastlameller.

Fra træ

Træplader er billige og bredt tilgængelige materialer for at gøre rammen. En funktion ved brugen af ​​dette materiale er, at den ikke bør bruges i rum med høj luftfugtighed. Valget af skinner bør være ansvarlig og tankevækkende. Stænger bør ikke være buede, buede eller dårligt tørrede. Fordelene ved at bruge trækasser kan tilskrives sin lette behandling, såvel som lave omkostninger. Men det har også betydelige ulemper, for eksempel tendensen til at blive påvirket af gnavere, rotting og lav brandsikkerhed. Derfor skal dette materiale behandles med særlige stoffer umiddelbart inden installationen. Hvis monteringsoverfladen har højhøjde, så er denne version af rammen den mest egnede.

Praktisk ramme til loftet af plastpaneler: 4 fordele

Plastpaneler er en fantastisk mulighed for at opdatere loftet på en original måde. For nylig er brugen af ​​plastpaneler blevet en fashionabel trend blandt tilgange til dekoration af lofter. Dette design er meget populært på grund af dets enkelhed, tilgængeligheden af ​​materialer og fremragende resultater, men den sværeste installation er rammen for loftet på plastpaneler.

Profil for loftet af plastpaneler

PVC paneler er meget udbredt i verden af ​​byggematerialer. I stigende grad, når der repareres lofter i badeværelset, anvendes n standardfinishblandinger, nemlig PVC-paneler.

Hvorfor fortjener de sådan opmærksomhed og nyder sådan særlig popularitet:

 • Plastpaneler - tilgængeligt materiale, dette er den mest budgetmæssige mulighed for at afslutte loftet;
 • Installation af sådanne paneler kræver ikke særlige færdigheder;
 • Der er ikke behov for at forberede loftoverfladen, da PVC-paneler er i stand til at dække alle uregelmæssigheder og defekter;
 • De er lavet af miljøvenlige materialer, lugtfri, hvilket gør deres brug i lejeboliger sikkert for helbredet.

Inden du installerer plastpaneler, skal du først montere metalprofilen

Som du kan se, er plastloftet en meget fordelagtig indretning. Plastpaneler har en række positive egenskaber, som også giver fordele til fordel for deres brug: De er fugtighedsbestandige, ikke udsat for sollys og lys, nem at rengøre, nem at installere.

Det sværeste og afgørende øjeblik ved installation af sådanne paneler er installation af en profil til loftet. Plastloftet er trods alt et ophængt loft, der er helt fastgjort til metalprofilen skabt og fastgjort til loftet.

Opbygning af loftprofil tager tid nok og kræver stor omhu. Installationen af ​​profilen er en fastgørelse omkring omkredsen og derefter over hele området af badeværelset eller et hvilket som helst andet rum af aluminiumstyringer, hvorpå plastpanelerne derefter fastgøres med skruer.

Loftsramme til plastpaneler

At skabe en ramme til loftet er det vigtigste og vigtigste trin i installationen af ​​et plastloft.

For at installere en stærk ramme i loftet skal du have specialværktøjer og materialer, som du kan købe i en specialbutik.

Før du starter installationen af ​​rammen, skal du købe grundlæggende materialer og forberede værktøjerne:

 • Disse er aluminium guider sig selv,
 • Selvdrejende skruer
 • nedstryger,
 • perforator,
 • Skruetrækker.

Monteringen af ​​rammen begynder med en omhyggelig markering. En afstand på 10 cm fra loftet retreats - dette er nødvendigt for yderligere installation af spotlights og installation af elektriske ledninger og anden nødvendig kommunikation. Profilen er installeret langs hele overfladen af ​​overfladen, fastgjort med dykker og selvskærende skruer. Profilinstallation til plastpaneler skal være meget pæn og ret stabil, da denne profil vil holde hele loftet på sig selv.

Hvordan laver man en kasse under plastpanelerne på loftet

Installationen af ​​en profil til plastpaneler på loftet er en konstruktion af en slags gitter, på hvilken andre materialer er fastgjort. Kassen til plastpaneler er lavet af de samme aluminiumsprofiler som hovedrammen.

Hvis du ønsker at montere plastpanelerne sikkert, skal du først montere en robust metalramme på loftet

Sådan laver man en kasse til loftet:

 1. Langs hele omkredsen er hovedguiderne fastgjort, hvilket skaber loftets hovedramme; oftest brugt profil til gipsvæg.
 2. Det resulterende rektangel inde er fyldt med ekstra guider - de er installeret i en vis afstand fra hinanden på standardbøjler eller træbjælker.
 3. Ved installation af suspensioner skal afstanden mellem dem ikke være mere end 60 cm.
 4. Foruden metalførere kan du også bruge træstænger - kvaliteten forbliver den samme. Trækasser bruges oftest på altanen, når de dækker loftet med klapbræt.

Før installationen startes, er det nødvendigt at måle højden tydeligt med et niveau, så det er det samme omkring hele omkredsen. I midten af ​​den resulterende rektangulære ramme er højden også justeret. Til dette kan du bruge spændingen af ​​nylongarnet. Det er meget vigtigt at observere afstanden ved montering af rammen for at undgå ujævnhed, når panelerne installeres yderligere.

Installation af hovedguiderne laves normalt langs væggen med et vindue, så sømmen ikke er så synlige. Rammehovedprofiler skal installeres strengt vinkelret på plastpanelerne.

Plast loft drejning

Installation af loftet på loftet til den videre installation af plastpaneler er et seriøst og afgørende stadium. For at styrke strukturen og undgå at bøje den ned, når panelerne monteres i loftet, er hovedstyrene fastgjort til loftet med selvskærende skruer eller dowels. Afstanden fra hovedloftet er også vigtigt her - fastgørelsestypen afhænger af dette: Med en kort afstand er profilen monteret på metalbøjler, men hvis afstanden er stor, anvendes der specielle bøjler med strikkepinde.

I et rum, der er beskyttet mod fugt, kan du installere en træramme

Hvis det er nødvendigt, laves yderligere vedhæftninger af en L-formet form af profilstrimler - den mindre del er fastgjort direkte til loftet, mens den lange del er fastgjort til profilens sideflade. Dette skaber yderligere support. Efter afslutningen af ​​rammen og lathing samlingen, er alle nødvendige arbejde med ledninger og installation af spotlights udført. I fremtiden vil det være svært at gøre.

Ud over metalprofilen og hjælpelinjerne til at skabe kasser på loftet, kan du bruge træstænger og plastikprofil:

 1. Trækasse anvendes i værter beskyttet mod fugt, plastikprofil - i små rum.
 2. Som installation er sådanne rammer ikke forskellige fra metal.
 3. Med en perfekt flad overflade kan plastpaneler fastgøres uden at bruge rammen direkte på selve loftet. Et sådant loft vil vare ganske lang tid, men installation af spotlights er ikke længere muligt - bare en lysekrone.

Montering af loft drejning under plastpaneler (video)

Så bliver brugen af ​​plastpaneler til design af moderne interiører stadig mere populært. Den enkle og nemme installation, tilgængelighed og forskellige finishmaterialer gør denne metode til at afslutte loftet meget vellykket og lovende. Resultatet af rummets design med plastpaneler afhænger i høj grad af den korrekte installation af rammen af ​​metalstyringer. Det er meget vigtigt at sikre en jævn installation af guiderne til loftet. Hvis du observerer enkle regler for at installere de nødvendige materialer, kan du gøre reparationen af ​​loftet til en spændende oplevelse, hvoraf resultatet ikke vil bremse dig.

Krat til plastpaneler - grundlaget for styrke og æstetik

Nødvendige værktøjer og materialer

Slidstærk og flad kasse til plastpaneler er en must-have attribut til et sådant loft eller væg finish. Der er flere muligheder for at arrangere en pålidelig ramme under PVC-panelet, og hver af metoderne til installation er fuldstændig gennemført på egen hånd.

PVC-plastpaneler - Egenskaber for efterbehandling

Polyvinylchloridpaneler har et imponerende udvalg af reparationsfordele:

 • Uovertruffen lysstyrke - en kvadratmeter plastforing vejer mindre end 1 kg. Dette tillader plastik såkaldte "svage" vægge og lofter, der ikke modstår en stor belastning;
 • Økonomisk pris. Loft eller vægplast er en størrelsesorden (dvs. ti gange!) Billigere end marmor, natursten eller højkvalitets keramiske fliser;
 • Høj fugtighedsbestandighed, herunder til den mættede og opvarmede damp. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at plast ikke bliver en barriere for fugt - det er inert til H2O, og kun. Om nødvendigt beskytter vægge og lofter mod vandets virkninger uden forudgående vandtætning er nødvendig;
 • Tidskrævende tilpasning af væggene og loftet er ikke påkrævet, denne funktion udføres af en korrekt installeret kasse til PVC-paneler;
 • Nem hygiejnisering og holdbarhed af plastmaterialer i årtier;
 • Stort udvalg af farver og størrelser. Hvis det ønskes, kan du vælge sådanne paneler, at installationsomkostningerne vil være minimal.

En alvorlig ulempe ved væg- og loftsplastik er dens antændelighed. Dette er især vigtigt, når man reparerer toiletter og andre små værelser. Polyvinylchlorid brand i et lille rum er farligt giftige forbrændingsprodukter, en person kan kvæles om få minutter. Derudover indsnævrer vægmonteret plast størrelsen på rummet - mindst et par centimeter på hver side. Hvis væggen er ujævn, vil rummet falde endnu mere.

Kvaliteten af ​​installationen af ​​plastpaneler afhænger næsten udelukkende af kvaliteten af ​​batten. Uberetet eller dårligt monteret ramme kan ikke beklædes med PVC-paneler. Et sådant design skal være helt ombygget.

Rammen er oftest samlet fra almindelige træplader på grund af deres enkelthed og de lave omkostninger ved træ. Der er flere mulige versioner af kasser, men de er relevante i undtagelsestilfælde (se nedenfor).

Hvordan laver man en kasse under PVC-panelet af træplader?

For træets indre ramme er udvalgte lameller med et tværsnit på 20x20 mm, dette er minimum. Det er vigtigt, at lamellerne er lige og lige uden knuder og revner. Fjernelse af et brudt element fra rammen og udskiftning af det med en ny skinne er ret vanskeligt. Guide skinner vil være vinkelret på de paneler, der skal installeres, skridtet mellem lamellerne er ikke mere end 50 cm.

Det første skridt er at vurdere om træet har brug for antiseptisk behandling. Som regel er forarbejdning af VVS-bygninger og køkkener obligatorisk på grund af den store luftfugtighed i sådanne rum. Selv før installationen er i gang, er stakken af ​​skinner ubundne, hver behandles med en antiseptisk sammensætning ved hjælp af en børste eller en sprayflaske. Det er ønskeligt at udføre sådan behandling ude i luften dagen før installationen - så træet tørrer ud kvalitativt, og ubehagelige par behøver ikke at blive indåndet flittigt.

Imprægnerede lameller udsættes først for omkredsen af ​​loftet eller væggen. Rektanglet dannet af de fire lameller er grundlaget for hele rammen. Ved montering af perimeterskinnerne er det nødvendigt at bruge niveauet og lodret og måle rammekonstruktionen flere gange inden fastgørelsen. Omkredsen vil sandsynligvis ikke passe tæt på væggen, så flere stænger placeres mellem lamellerne og vægge (loftet). Fikseren er lavet med selvdrejende skruer i huller med forudborede huller, fastgørelsespunktet er ikke mere end 40 cm.

Når trækanten på alle vægge er skabt, er der monteret yderligere guider med et trin på 35-45 cm. Også her har sit eget trick - hver 50 cm skal disse forlængede skinner desuden fastgøres til væggene eller loftet, ellers vil hele strukturen sænke. Brug en massiv metal linjal til at styre straightness af styreskinner, passerer det mellem sidestillinger af omkredsen.

Den færdige ramme skal være holdbar - hvis ikke i niveauet af batten under vægpanelet, men uden spil eller ujævnheder. Efter pakning af plastbeslagene på lamellerne (ende, hjørner, sving osv.) Kan du igen vurdere rammens styrke - og om nødvendigt forstærke den med yderligere lameller og skruer. Derefter glider PVC-panelerne frit på installationsstedet, og samlingen af ​​plastikbeklædningerne i selve rummet vil tage flere timer at gøre.

Krat til PVC-paneler af plastelementer

Plastisk lathing til plastpaneler er noget dyrere end en træramme og mere følsom over for ujævne vægge. Dens fordele omfatter den perfekte immunitet mod skimmel og råd, høj hastighed og fabrikssikkerhed på installationen.

Plastikstyringer leveres med specielle clips, hvis design ligner låsen "faremor" på laminatet eller sidesporet. Du behøver ikke at behandle plastik med antiseptika, du kan straks gå videre til installationen af ​​væg eller loft PVC-beklædning. Men! Sidestænger i omkredsen skal stadig laves af plastlameller, fordi Styrken af ​​plastikstyringer til et stort finishområde er ikke nok.

Uden undtagelse bør plastskinner være strengt vinkelret på montering af paneler. Hvis mindst en afviger - klipslåsen ikke virker, og hele strukturen skal omdannes. Derfor anvendes en plastramme oftere til at lave små vægge i bad og dampbad - når høj fugtighed gør trærammen et uacceptabelt materiale.

Krat til plastikplader af metalprofiler

Denne type af lathing anvendes ekstremt sjældent på grund af den betydelige omkostning ved aluminiumsprofiler. Hvordan laver man en kasse under PVC-panelet af metal? Ja, næsten det samme som et lignende design til gipspladerlofter:

 • For det første er den startformede U-formede profil sat langs væggen / loftets omkreds;
 • Endvidere glider metalstyringer med perforeringer under fastgørelserne af PVC-paneler;
 • Perforerede guider er desuden fastgjort til loftet eller vægge med skruer, i trin på 80-90 cm;
 • Installer plastbeslag, hvorefter du kan fortsætte med installationen af ​​panelerne selv.

Stålrammens styrke er betydeligt højere end træ- eller plastikmodellerne, og selv steget mellem styrene er meget større - 80 cm mod 40 cm. Men prisen på aluminiumsrammen kan overstige prisen på alle paneler flere gange. Derfor bruges det, hvis der er overskydende monteringsprofiler efter installation af gipsvæg.

Kompositbeklædning er også veletableret - fra en metalperimeter, hvortil træ- eller plastlameller er fastgjort. Pris / kvalitetsforholdet mellem sådanne hybridstrukturer skal anerkendes som optimalt til plastpaneler, der anvendes til at dekorere vægge og lofter.

Montering af PVC-paneler i loftet

Fra tid til anden er der behov for at reparere lofterne i lejligheden. Billig og praktisk mulighed - PVC paneler til loftet. Designet af denne type er ideelt til værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, hall). Installation er ret simpel og det er nemt at udføre selv den person, der er langt fra konstruktion, i nærvær af et bestemt værktøj.

Omkostningerne ved at installere et falsk loft lavet af PVC-paneler med egne hænder, sammenlignet med andre former for afslutning af loftoverfladen, er betydeligt lavere. Processen med at afslutte loftet med PVC-paneler indeholder flere faser, hvoraf nogle kan fordeles yderligere i flere punkter. Lad os se nærmere på hver af dem.

Forberedende fase

Det kan opdeles i tre punkter:

 1. Erhvervelsen af ​​de nødvendige materialer.
 2. Et udvalg af værktøjer.
 3. Overfladebehandling til installation.

Køb af nødvendige materialer

Valget af paneler er en ret alvorlig proces, da der er mange typer af disse produkter, og de varierer alt i størrelse, mønstre, tekstur. Vær særlig opmærksom på produktets bredde ved valg. Paneler med en bredde på højst 250 mm passer til værelser med et lille område. For store rum er det tilrådeligt at vælge indstillinger med en bredde på mere end 250 mm.

Det er bedre at kontakte sælgerne af en specialbutik for rådgivning, som de er godt forberedt og kan levere rådgivning af høj kvalitet om valg af materialer til montering af PVC-loft.

 1. Til installation af konstruktionen skal du have skruer med en pressevask 13 mm lang.
 2. Hvis trækloftet er lavet af træ og træblokke vil blive brugt som ramme, skal du fylde med skruer med en længde på 70 - 80 mm til montering.
 3. En dowel er egnet til betonlofter - negle af tilsvarende længde.

Barer skal have et tværsnit på mindst 30 * 30 mm.

Som loftplade i en PVC-loftkonstruktion kan du bruge en plastplade, der er specielt fremstillet til dette formål, som har en rille til montering af paneler i den. Plinten skal tages med en lille margen på ca. 1 m mere end loftets omkreds, da det under installationen skal skæres i en vinkel, og du kan begå en fejl.

Hvis du planlægger at lave en metalramme, skal du købe:

 • metalprofil 60 * 27 mm.
 • Startprofilen kaldes den som regel vejledning 27 * 28 mm
 • direkte suspension (til montering af profilen til loftet), enkelt niveau profil stik (krabbe).

værktøj

Ved arbejde med PVC lofter skal du:

 • Målebånd
 • Blyant eller tynd markør
 • Bygningsniveau
 • Bygnings hjørne
 • blonder
 • Sakse til metal
 • Mitre
 • Elektrisk stiksav eller hacksav
 • Den bulgarske med en disk ikke mere end 2 mm.
 • Percussion boremaskine eller perforator med boringsfunktion (til betonloft)
 • skruetrækker
 • Udvidelseskabel

Overfladebehandling til installation

Til installation er det nødvendigt at frigøre loftet fra alt, der kan forstyrre dets gennemførelse. Fjern de gamle lamper, lysekrone. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvor de elektriske ledninger er og markere disse steder med en markør eller blyant. Rengør overfladen mod snavs og støv.

Fremstillingsramme

Rammen kan være lavet af træstænger eller metalprofiler 60 * 27 mm. For våde rum er det tilrådeligt at bruge en metalstruktur, da den er mindre modtagelig for korrosion under påvirkning af fugt. Monteringssystemet på metalrammen er også ideel til udjævning af loftet, fordi det bruger suspensioner, der gør det muligt at sænke rammen med 3 - 4 cm.

Træstænger er ønskelige at bruge i et tørt rum og med et ret jævnt trækloft. En kombination af disse to metoder er også mulig, for der anvendes et system med metalbøjler i systemet med træstænger. Metoden er upraktisk, fordi du skal bruge stænger med et tværsnit på mindst 5 * 5 cm og ideelt glat.

Metalramme

Rammen af ​​metalprofilen skal installeres i en afstand på højst 4 cm fra trækloftet.

I det resulterende hul er det bekvemt at skjule ledningerne.

For det første er startprofilen 27 * 28 monteret på væggen rundt om loftet på en afstand på 3-4 cm, så i fremtiden kan du indsætte hovedprofilen 60 * 27 i den. Afhængig af væggens materiale er fastgørelsen lavet på skruer eller på en dowel-negle. Når du monterer på en dowel - negle, skal du bore et hul i profilen og i væggen og presse den tæt på hammeren i spidsen.

Startprofilen er monteret strengt i forhold til niveauet, startende fra et hvilket som helst hjørne af rummet og bevæger sig langs hele omkredsen. Hvis profilen er indstillet nøjagtigt, skal start- og slutpunktet konvergere og derved lukke omkredsen.

Næste trin er placeringen af ​​metalbøjler. For at gøre dette skal du markere de steder, hvor hovedprofilerne skal holdes. Til mærkning er det praktisk at bruge blonder. Hovedprofilen er monteret i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden strengt parallelt. Suspensioner skal installeres i en afstand af 80 cm fra hinanden. Suspensioner er monteret med skruer eller dykker - negle i hullerne til dette og er straks bøjet for at lette installationen af ​​hovedprofilen i dem.

Det sidste skridt er at installere hovedprofilen. Til dette skæres profilen til den ønskede længde med et hul på 5 mm på hver side, indsættes i startprofilen og fastgøres med skruer med en pressevask til suspensionerne. Niveauet styres af dets vandrette placering, såvel som strengt ligefrem placering.

Ramme af træstænger

Det er installeret analogt med metal, med den forskel, at fastgørelsen af ​​stængerne udføres ved hjælp af gennemstrømningsprocessen uden brug af suspensioner. For at flyve flyet er det tilladt at placere træflis under stængerne. Først er de ekstreme stænger installeret, og derefter fylder midten i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden.

Panelmontering

Først og fremmest måles loftsplinterne og vaskes i 45 graders vinkel. Deres fastgørelse er tilladt at udføre ved hjælp af 13 mm PSH skruer eller ved hjælp af flydende negle. Sokklerne er installeret langs hele omkredsen, så panelerne efterfølgende monteres passer nøjagtigt ind i deres rille.

Installation af PVC-paneler i loftet begynder med at bestemme længden af ​​emnet. For dette måles afstanden fra den ene væg til den anden, og der tages 2 cm fra denne afstand, og der trækkes en strengt vinkelret linje på panelet med en blyant og et bygningshjørne.

Derefter ved hjælp af slibeskæringen. Derefter skal du installere det første panel i rillerne i loftsplinten og skub helt ned til væggen. Som et resultat skulle det vise sig, at det første panel fra tre sider gik ind i loftsplintens riller. Først efter dette er det muligt at feste panelet til stængerne eller profilen.

Efterfølgende paneler er skåret i størrelse og installeret, så enderne er i sporene på basispladerne, og hvert næste panel blev inkluderet i den foregående lås. Det sidste panel skal skæres i længden, og derefter måles den ønskede afstand, skæres til bredden og derefter indstilles.

Du kan lære mere om installationsprocessen ved at se videobeskrivelsen af ​​processen.

Hvordan man laver et loft på plastpaneler: mærkning, montering af ramme og montage af foring

Plast (PVC) paneler eller vægpaneler, som de også kaldes, er meget praktiske at installere, smukke og har ganske rimelige priser. På denne side er en video - hvordan man laver et moderne loft på plastpaneler, samt en forklaring på det i form af trinvise installationsanvisninger.

Ved at kombinere visuel information med tekstoplysninger, vil du meget hurtigt forstå, hvordan man laver et loft ud af paneler alene.

PVC loft

Trin for trin

Loftslayout og ramme

 • For at markere loftet skal du have et vandniveau, især det er nødvendigt i et stort rum, fordi hvordan man laver et moderne loft på plastpaneler, hvis man ikke bygger en flad ramme?
  For at gøre dette skal du tilfældigt placere et mærke på væggen, men overvej afstanden fra det nederste punkt i hovedloftet. Det bør ikke være mindre end tykkelsen af ​​træ- eller metalprofilen, hvorfra du vil lave en ophængsramme.
  Nu ved hjælp af vandstanden skal du flytte etiketten til alle hjørner af rummet.
 • Hvis rummet er lille, så kan du gøre det sædvanlige lange niveau, eller endda kort, men lægge det til bygningsreglen.
  Og hvordan man laver et plastloft på panelerne, hvis væggene er foret med keramiske fliser? Endnu lettere, fordi du kan fokusere på sømmen mellem fliserne eller på enden af ​​den øverste række af fliser.

Mellem taggene slå linjen med chokline

 • Mellem etiketterne skal du holde kontrollinjen og for at fremskynde denne proces, skal du bruge choklinen (lakledningen).
  Dens længde skal være nok til næsten enhver rumstørrelse, så det er nok at strække tråden fra et hjørnemærke til et andet, og efter at have trukket tilbage, slår du af linjen til rammen.

U-formede tape suspensioner (pes)

 • Derefter installeres U-formede bæltsuspensioner på hovedhyllen - de kan bruges til både metal- og træprofiler. Afstanden mellem suspensionerne i profillinien må ikke overstige 50-60 cm.

UD-profilen fungerer som støtte og kantning til CD-profil

 • Men hvordan man laver loftfladen af ​​plastpaneler på en træ- eller metalbase? I det store og hele vil det være korrekt og så og så - udseendet og kvaliteten vil under ingen omstændigheder lide af dette.
 • For en metalramme omkring rummets omkreds, fastgør UD-profilen på en sådan måde, at dens nederste kant ligger på kontrollinjen.
  Afstanden i fixeringssteder er 40-50 cm, men nogle gange i sådanne profiler er der allerede klar huller til installation, og du vil kunne navigere gennem dem.

CD-profil indstillet under suspensioner. Det er bedst udført i dagslys for at undgå fejl.

 • Skær CD-profilen til den ønskede størrelse, og den svarer til afstanden mellem væggene minus 5 mm, som skal tages væk - for at profilen kan indlejres uden deformation.
  Afstanden mellem profilerne til det hængende loft skal være i gennemsnit 40-50 cm, det vil sige, hvis der er forsænket lys på vægpanelet - gør mindre, og hvis panelerne ikke er indlæst - mere.

For at justere profilerne - træk tråden under rammen

 • Vi fortsætter med at overveje, hvordan man selv gør et moderne loft fra plastpaneler og samtidig med et fladt plan. Det er ret svært, især hvis rummet har en stor omkreds.
  Men der er altid en vej ud - stræk en kapron tråd under rammen i midten af ​​loftet, fastgør den med skruer til UD profilerne.
 • For at forhindre profiler i at hylle - træk hver af dem op med en suspension, så de blot holder ørerne under CD'en. Når tråden er helt fri, skal du begynde at nivellere skeletplanet og udsætte hver profil separat.
  Fastgør den med specielle små skruer til gipspladens loftsprofiler, og fastgør dem med cd'er og UD med de samme skruer.

Træhængende ramme til PVC paneler

 • Nu vil vi overveje, hvordan man selv gør et moderne loft fra plastpaneler på en træramme, eller rettere selv at installere enheden fra træ.
  Alle parametre i afstande forbliver ens, men skinnen kan deformeres, så for at justere den - tilføj suspensioner efter behov.
  En sådan anordning har en fordel - det er ikke nødvendigt at installere en profil omkring omkredsen.
 • Så lærer vi, hvordan man laver plastlofter fra paneler og fortsætter med at montere trærammen. Rækken med kanter er sat langs kontrollinjen, og midten er justeret med tråden og ved hjælp af bygningsreglen.
  Ekstreme profiler skal installeres tæt på væggen.

Rådet. Til fastgørelse til loft- og vægprofiler og bøjler til en hængende ramme anvendes sædvanligvis plastdæmpere med en diameter på 6 mm og skruer på 4-5 mm. Hvis du beslutter dig for at bruge støddykler, så kan dette kun ske, hvis dowel'en selv vil passe tæt ind i kroppen, fordi skruen i sættet er tynd og ikke holder plastikbrønden godt.

Rådet. Efter installation af rammen skal du gøre elektriske ledninger - brug for denne kabelkanal i form af bølgepap eller plastslange og fastgør det til hovedloftet. Dette vil beskytte mod forskellige force majeure og loftet, selv med en mulig lukning vil ikke forringes.

Panelmontering

Montering af PVC-paneler af plast

 • Nu, hvordan man laver en panelstruktur på en metalramme? Hvis du vil installere en L-profil for foring, skal du derefter fastgøre den med skruer med en pressevasker, og hvis du senere installerer loftplinten, skal du fastgøre det første panel fra væggen med de samme skruer. Drej dem på en sådan måde, at de kan blokeres af en filet.
 • Og hvordan man laver opførelsen af ​​paneler på en træramme? På lignende måde. Kun nu, i stedet for skruer til clapboard loft trim, kan du bruge parenteser og tilstoppe dem med en hæftemaskine.
 • At se en video - hvordan man laver et loft ud af plastpaneler vil styrke din viden, men husk en ting - du vil aldrig lære at montere panelet i loftet, medmindre du har øvelse.

konklusion

Hvis du har lært, hvordan man laver en loftkonstruktion fra plastpaneler og fortsætter med at arbejde selvstændigt, så vil du over tid erhverve visse færdigheder og ejendomme, kun til dig teknikker. Hver master har sin egen installationsstil, nogle gange endda forskellig fra producentens anvisninger.