Hvordan vælges gardiner til gardiner under strækloftet?

Stræklofter på grund af dets mange forskellige teksturer, farver og former har opnået stor popularitet i indretning. Ved udformning af strækstof skal mange faktorer overvejes. Hvordan man effektivt placerer gardinerne i kombination med et moderne loft, beskrives i denne artikel.

Særlige egenskaber

Gardin i mange menneskers sind - det er et let vindue gardin. I reparationsarbejdet og i udviklingen af ​​designprojekter har dette koncept en lidt anden betydning. Under gardinet henvises til loftkonstruktionen til fastsættelse af gardiner. Ved tanken om, hvordan man hænger gardinerne, husker mange mennesker tagene. Men den klassiske lige cornice vil ikke altid være den mest effektive og passende måde at holde vinduesgardinerne på.

Derfor er det vigtigt at overveje fordelene ved at bruge gardiner:

 • Deres brug kan være et ekstra element af zoneinddeling i rummet. Gardiner adskiller ikke kun vinduet, men også separate dele, der skal skjules fra nysgerrige øjne.
 • Installation af skjulte enheder øger visuelt rummet.
 • Stort udvalg af produkter og muligheden for forskellige måder at montere og placere. Gardiner kan opstilles til lofter på flere plan og til strukturer af kompleks form.
 • Der er et installationssystem til styringssystem. Du kan bruge fjernbetjeningen til at lukke og åbne gardinerne.
 • I modsætning til væggitter er vægens højde ikke "spist op". Tværtimod synes lofterne at være højere.
 • Evnen til at installere i gardinets yderligere belysning, f.eks. LED-belysning. Det ser meget imponerende ud og understreger din valgte type gardiner.

Der er en bred vifte af typer gardiner. Først skal du overveje, hvilke materialer de er lavet af.

 • Aluminium. Metal konstruktion pålidelig og let. Sandt nok er de kun egnet til lette stofgardiner.
 • Plast - en af ​​de mest almindelige muligheder. Produkter fra den er tilgængelige efter pris kriterier, forskellige i farve, de er nemme at bruge. Vedligehold større vægt end aluminium og let fast.
 • Stål. Det er et forholdsvis holdbart metal. Produkter af den er pålidelige og holdbare. De kan hænge lærredet af tunge og dyre materialer, fx fløjl med store kvaster. Sådanne gardiner kan være dekoreret med forskellige foringer. Dette udvider valget af stilarter, hvor de skal anvendes.
 • Træ. Den dyreste og naturlige løsning. I små værelser med lave lofter vil chic design gå tabt. Landehuse, haller og lejligheder med høje mure vil være det perfekte sted at installere dem.

Ved placeringsmetoden kan du vælge følgende typer produkter:

 • Den mest effektive metode til fastgørelse - skjult gardin. Det vil ikke være nemt for en uforberedt efterbehandler at udføre en sådan konstruktion, men resultatet er værd at indsatsen. Det er umuligt at fastgøre kronerne direkte til stræklofterne. Lerret er ikke designet til belastninger fra gardiner og strukturer. Derfor dannes en hemmelig niche mellem udkastet til loftet og spændingsmaterialet. Den kan laves ved hjælp af metalprofiler og gipsvæg. Indvendigt monteret montering til gardiner uden at røre det dekorative stof. Udsigten er meget usædvanlig: gardiner flyder i luften. Dette letter pladsen og tilføjer lydstyrken til rummet.

Hvis rummet har en indirekte form ved vinduerne - hjørner eller en halvcirkel, kan konturer gentages ved hjælp af skjulte taggrunde. Således vil du i stedet for ulejligheden ved planlægningen få en spektakulær og stilfuld accent i dit interiør.

 • En type fastgørelse er et baguette gardin. Dens forskel fra de skjulte i stedet for den dekorative funktion. Eaves indlejret i fordybninger i loftet er dækket af forskellige mønstrede elementer. Det ser mere interessant ud end almindelige vægkanter, fordi du ikke kan se kanterne af gardiner, inventar og ingen hængende elementer.
 • I det tredje tilfælde er grundlaget for designet hypotekslånet. Dette er et tømmer, der er fastgjort til det hårde loft. Efter montering af spændeklædningsgardinerne fastgjort til den. En almindelig form for fastgørelse, men gardinerne skal åbne og lukke forsigtigt, da spændevævet kan blive beskadiget.

Du kan ofte finde gardiner på vinduerne på flere niveauer. Tættere på brillerne har tule, bagved - gardiner, og så kan de tilføje lambrequins. I tilfælde af gardinarmaturer er dette også muligt. Der er to- og tre-rækken typer af produkter, ud over standard single.

Sådan repareres?

I tilfælde af at du ikke er sikker på dine evner eller ikke vil bruge ekstra tid, er det bedre at vende sig til specialister. De vil hjælpe dig med at finde de nødvendige materialer, rådgive i overensstemmelse med rummets egenskaber og installere den ønskede monteringsindstilling uden problemer. Ofte kan dette gøres samtidig med installation af et strækloft. Men hvis du har nogen reparation og efterbehandling erfaring og tilgængelige værktøjer, vil du være i stand til at fuldføre hele installationen selv.

Først og fremmest skal du beslutte dig for muligheden for materiale til fastgørelse. I de fleste lejligheder vil standard plastprodukter gøre. Dernæst skal du måle vinduesåbningen og installere den ønskede længde af tagskæggene. Nu er det fashionabelt at lukke hele væggen med gardiner, især hvis rummet er langstrakt, og vinduet er i den smalle del.

Efter at have købt gardinerne, vil det være klart hvilke parametre der skal beregnes for dets installation.

Hvis du forsømmer disse handlinger, vil der være stor risiko for skade på hele overfladen af ​​strækloftet. Den høje højde af tagskægget forhindrer installationen af ​​lærredet. Forsøg på at installere et fastgørelsesmiddel til gardiner efter afslutningen af ​​loftspændingen i tilfælde af brug af en niche vil helt sikkert føre dig til huller og defekter på det spændte materiale.

Fra værktøj og materialer vil en ekstra skruetrækker, borer og fastgørelsesdele - skruer og dykker være nyttige.

Nedenfor er der to muligheder for installation af gardiner.

Lukket vej (med niche)

Først skal du rette gardinet til loftet i den rigtige afstand fra vinduet. Fastgørelsesanordningerne skal skrues direkte ind i bunden af ​​loftet. Ofte er det en betonplade. I dette tilfælde skal du bruge dowels. Hvis du beslutter dig for at lave et loftsloft i et træhus, skal du bruge selvdrejende skruer. Så er det nødvendigt at trække sig tilbage i en sådan afstand af væggen, som vinduesåbningen er placeret, så gardinerne kan bevæge sig frit og falde ned uden at blive fanget på nichens kant. Installationen er som regel lavet i 20-30 cm fra væggens overflade.

Derefter skal du spike en træbjælke. Et vigtigt punkt er forbehandling af træ med særlige imprægneringer for at beskytte mod svampe og skimmelsvamp.

Til den nederste kant af den stråleindstillede profil til fastgørelse af spændevævet. Efter at PVC-loftet er strakt, kan du hænge de valgte gardiner og bruge dem med glæde.

Der er en nuance. Du kan prøve at lave filmmaterialet til baren. For at gøre dette skal i stedet for montering af profil på bunden af ​​træet vedhæftes bøjningen og monteringen - indstilles i øverste kant af stangen ved siden af ​​trækloftet.

Denne mulighed er den dyreste, der kræver stor omhu, men æstetisk - den mest rentable, fordi et umalet træ kan skjules fra nysgerrige øjne bag en filmcoating.

Skjulte taggrunde i strækloftet

Typer af monteringsafskærmninger

1. Cornice for stretch loft

Montering af loftet tagger til gardiner på strækloftet

2. Niche for gardiner

Montering af et skjult loftsstykke til gardiner, i et strækloft, niche til gardiner

3. Niche for gardiner

Montering af de skjulte loftsplanker til gardiner med den lukkede bar, en niche til gardiner

4. Niche for gardiner

Montering af universelt skjult loftkornet til niche gardiner

Skjulte taggrunde i strækloftet.

Fastgørelse er nødvendig for gardiner og gardiner. Hvis du har brug for at installere en skjult cornice i strækloftet, hjælper vi dig gerne! Vi vil bringe materialet og installere de skjulte taggrunde i strækloftet glat og smukt. I kombination med en spændingsstruktur vil arbejdet harmonisk passe ind i ethvert interiør. Højkvalitets reparation vil understrege den rigtige geometri i rummet. Værelset vil se solid og dyrt ud. I værelser med en lille højde for at vælge en skjult kronkage i strækloftet bliver den eneste korrekte mulighed, som visuelt øger længden. Optisk illusion er skabt ved hjælp af simple værktøjer.

Stretch lofter cornices til gardiner.

At danne et designprojekt er umuligt uden gardiner. Deres brug er især vigtigt i lavtlejlighed. Det vil trods alt være ubehageligt for nogen, hvis alle forbipasserende kan se inde i huset og se, hvad der sker der. Stretch lofter gardin stænger zone plads fra det ydre miljø. Belysning kan understrege tekstilsammensætningen. Flydende stof viser en ædel stil i al sin herlighed. Det blotte vindue ser slet ikke ud, ikke efterlade en vigtig detalje uden opmærksomhed. Stretch lofter gardin stænger kan være enten to eller tre rækker. Overvej hvor mange rækker du har brug for fra starten.

Eaves til gardiner i en niche af et strækloft.

Installation af tagbøjler til stræklofter har flere designfunktioner, der afhænger af den valgte type produkt. Skjult udsigt er monteret bag lærredet på basis af det. Løbet af nicheen er valgt ud fra kundens ønsker. På den er fastgjort remmen. Gardinet falder bogstaveligt fra oven. Arbejdet med et sådant system kræver høje kvalifikationer og byggeri erfaring. Dowels bruges til fastgørelse. I nærheden af ​​det faste træ til profilen. For at undgå skader på en klud, bør du ikke selvstændigt foretage montering af tagskærme til gardiner i en niche af et strækloft. En åben type dæk med en dekorativ hætte er fastgjort på pantet placeret under panelet. Farven på emhætten kan matches med den overordnede palette, dørhåndtag og andre dekorative elementer. Blandinger er lavet af forskellige materialer: træ, aluminium, stål og plast. PVC er den mest praktiske. De er billige, og i form af styrke er de ikke dårligere end deres medmennesker.

Bestil installationen i RumExpert. Få en garanti og et godt resultat! Produktionen er klar til at udføre ordren til enhver tid og dag, der er bekvemt for dig!

Design muligheder gardinstænger til stræklofter

Stemningen og tonen i ethvert værelse sætter de små ting: for eksempel den valgte vinduesdekoration: alle slags gardiner, tyl, gardiner eller persienner. Hver af disse indvendige dele har brug for korrekt fastgørelse.

Vi har samlet for dig billeder af loftet og skjulte taggrunde til stræklofter, som kan erstatte den sædvanlige væg. Sørg for at denne design modtagelse gør rummet mere elegant og smukt!

Ansøgning i interiøret

Funktioner stræklofter giver dig mulighed for at oprette et originalt design af gardiner, som vil favorisere fremhæve materialets egenskaber og med succes passe ind i interiøret.

Der er mange muligheder for gardinlofter til loftslofter: skjult, med en hætte, krøllet, afrundet og så videre. Du kan lære mere om fordelene ved denne eller denne mulighed her.

En klassisk mulighed kan betragtes som et loftkornet, som er fastgjort direkte til spændedækslet. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skjule det - vælg den farve og form, der bliver en harmonisk del af designet. For eksempel vil et trægardin passe godt til et lyst loft og vægge af pastellfarver.

Det er bedre at vælge ikke for mørke nuancer - så planken kan se unødigt massiv ud. Overvej at det ofte ikke vil være muligt at hænge komplekse gardiner med en overflod af indretning på det - det er bedre at bruge tynde gardiner eller gardiner.

En anden mulighed for at dekorere loftets taggafler er at arrangere det direkte for at matche spændedækslet. I dette tilfælde vil det være næsten usynligt. Enkle, koncise linjer uden krøller og stukkegods vil kunne understrege effekten. En god løsning for værelser indrettet i minimalistisk stil.

Hvis dit værelse er designet i højteknologisk design, er det bedre at vælge en metalbelægning - stål eller guld, afhængigt af den gældende skala.

En interessant teknik: Et åbent loftkornet skal ikke være ubelagt. Hvad med draperi af samme stof som gardinerne? Så de vil virke meget længere end de rent faktisk er, og rummet er mere rummeligt.

Du kan hente og kontrastfarve stof - effektivt, men risikabelt. Sørg for, at den valgte farve passer til resten af ​​interiøret. Ellers er der mulighed for at få et for farverigt rum eller en helt anden farve accent.

Tyndt metallisk cornice ser godt ud med et lyst blankt loft - det understreger dets tekstur og gør ikke opmærksom på sig selv. Hvis du samler gardiner af lignende, men mere blid skygge, vil rummet blive lettere og luftigere.

Hvis rummets rum tillader det, kan du placere tagskæggene i en afstand fra vinduet - 15-20 centimeter vil være nok. I små værelser vil det betydeligt indsnævre rummet, men i store rum vil det bidrage til at skabe hygge og gøre rummet mere harmonisk. Forresten, hvis du har brede vindueskarme vil en sådan teknik hjælpe visuelt at glatte dem ud.

Ser godt ud med lys. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger. Vær særlig opmærksom på valget af den skjulte LED strips farve: Det forkerte valg af belysning kan ændre udseendet af rummet ikke til det bedre.

Af den måde, hvem sagde, at bjerget for tulle skal være tydeligt. For nylig er muligheden for sådanne tagger til lofter, som i billedet nedenfor, blevet mere og mere populært - det skjulte design gør det muligt for dig ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​interiøret og er fantastisk selv for de mindste rum.

På grund af de særlige træk ved spændingsbelægninger kræver en sådan installation ikke meget tid og kræfter, selv ikke-professionelle kan gøre det.

Det vil se smukt ud med blanke lofter - du kan lægge gardiner med krøllede folder, som effektivt afspejler i belægningen. Du skal dog tage højde for, at stoffets tilstand skal følges med særlig omhu: enhver mærkning eller snavs fanger øjet øjeblikkeligt og endda i dobbelt størrelse.

Den oprindelige teknik: Prøv at vælge et stof, der passer til satinloftet. På grund af teksturernes lighed begynder rummet at blive mere rummeligt og hyggeligt. Denne løsning er velegnet til soveværelset.

Vær ikke bange for at bruge indretningen: mulighederne for at dekorere tagbøjlerne i de følgende billeder vil tydeligt vise, hvordan du kan anvende dekorationer, så designet ikke ser latterligt ud.

Skåret forgyldte indlæg - en fantastisk løsning til et værelse i klassisk stil. De ser meget blid ud, især i kombination med lyse farver. Du skal sørge for, at mønsteret bliver anvendt pænt og tydeligt. Enhver uskarphed kan ødelægge indtrykket.

Forresten må sådanne kroge ikke nødvendigvis kombineres i farve. Hvis rummet opretholdes i en enkelt tone, kan en lys kontrasterende vægt på gardiner være en meget fordelagtig teknik.

Vil du have en mere klassisk version? Ingen grund til at opgive de sædvanlige vægkanter - især hvis lofternes højde tillader det. De kan være alle, så længe de matcher stoffet og farven på loftet. Vær opmærksom på, at du skal være yderst forsigtig med at montere dem, for ikke at hænge omslaget ved et uheld - det er temmelig let udsat for mekanisk belastning.

Hvis du tværtimod vil skjule tagskægget, men du er bange for, at gardinerne går ud fra under loftet på et niveau, ikke ser for æstetisk glædeligt ud, så prøv en kombineret belægning.

En gipspladeindsats vil maske sletten og skabe en smuk effekt af flydende stofoverlapning. Forresten, denne måde kan du skjule fejlene i måden, så det betragtes som alsidigt.

Tillader et sted? Vælg en afrundet type af cornice. Forresten er det muligt at fortsætte det ved hjælp af baseboards i samme stil. Værelset vil se meget elegant og usædvanligt ud.

Et flot træk ved loftets taghuler er evnen til at hænge flere lag gardiner. Dette er en fantastisk løsning til et værelse i klassisk viktoriansk stil - ingen grund til at genopfinde hjulet og forsøge at finde ud af, hvordan man bedst kan skjule et stort antal hængsler og armaturer.

Hvis rummet har to vinduer og mere, er skjulte taghuller et rigtigt fund. Nu er der ikke behov for at købe mange strimler, der passer ind i rummet. Du kan hænge begge faste gardiner og zoned - det hele afhænger af stilen på rummet og din smag.

Placér flad lamper over taggrænserne, hvis du vil understrege skønhedens skønhed. Takket være det bløde lys vil stoffets stykke være mærkbar og vil fungere som en ekstra dekoration.

Kærlighed eksperimenter? Tilføje lamperne med LED-striber - deres bløde glans vil fremhæve stråleaflastningen. Det er bedre i dette tilfælde at vælge en afrundet eller udskåret formet cornice.

Hvidt takkornet er velegnet til små værelser med lave vægge. Det vil visuelt gøre pladsen større uden at optage meget plads. Det er bedre at vælge tynde pæne planker. Men hvis den rummelige stue er indrettet i klassisk stil, vil en dekorativ cornice med stuck i denne farve også se passende ud.

Det eneste, vi ville råde over, er at undgå at bruge det i køkkenet, hvis du stoppede ved den anden mulighed. Et stort antal fremspring og fordybninger bliver let tilstoppede med støv og mikroskopiske fedtdråber, hvilket betyder, at det bliver svært at holde det rent.

Indbygget cornice er perfekt til værelser med uregelmæssig form - for eksempel. sekskantet. Højttaleren eller væggen er ikke let. Umiddelbart er der ingen særlige vanskeligheder, og denne metode ser meget smuk og elegant ud.

På denne måde kan du sikre og blinde. Bare sørg for at de ikke klæber til væggene og gulvet, ellers kan det være svært at åbne eller lukke dem.

Kendskab til mange loftet cornice med en hætte går ikke ud af mode. Og med god grund: det ser godt ud i næsten ethvert interiør, er let at installere og let at rengøre. Vi anbefaler, at du vælger ikke en monofonisk, men en malet blanding - den vil fungere som en ekstra dekoration.

Hvis du vil bruge en sådan model til at dekorere et børnelokale, kan du endda finde muligheder med legetøj eller tegneseriefigurer. Det vigtigste er at vælge billeder, der ikke er uden for rummets generelle farveområde.

Sikker på, vores anbefalinger hjælper dig med at finde den bedste mulighed for tagbøjler til stræklofter i ethvert rum.

Eaves til gardiner og strækloft: fotos og kombinationer

Eaves af en speciel type bruges normalt under strækloftet, de kaldes nogle gange flade dæk. Strækloft på grund af dets skønhed og funktionalitet fortjener rigtigt en ledende stilling blandt reparatører. Denne overfladefinish har dog nogle ulemper. Det er kendt, at en sådan udsmykning af loftet visuelt kan reducere højden i rummet. Dette bliver særlig mærkbart efter installationen af ​​tagskæggene. For at forøge rummet anbefales det at bruge gardinstang til gardiner, hvor fastgørelsespunktet er loftet.

Udnævnelse og kombination af tagskærme til gardiner med strækloft

Som en cornice anses det for at være specielle bøjler designet til fastgørelse af gardiner. I den moderne verden er loftarmaturer meget populære, og de er ikke begrænset til hængende gardiner og gardiner. Ofte er de vant til at skabe et element af loftbelysning.

Der er tilfælde, hvor vinduerne er for høje, så den eneste måde at fastgøre tagene på er loftet.

Under alle omstændigheder, efter installationen af ​​strækloftet, er den sidste etape af interiøret i denne proces: installationen af ​​kronen

Ud over den funktionelle værdi er enheden i stand til at dekorere ethvert rum, du bør kun tage højde for egenskaberne af det indre af rummet.

Sådanne taggbilleder repræsenterer profilen af ​​de innovative materialer, der adskiller sig lethed og praktisk. Dens vedhæftning tager ikke meget arbejde, fordi du kan bruge almindelig polymerlim. Derfor vælger du et loftkornet til at dekorere et værelse, kan du helt dekorere væggen med hængende gardiner. Korrekt udsmykning af rummet vil skabe en unik atmosfære af hygge og komfort i huset. Og hvis der er fejl, skjul dem.

Ceiling cornices og stretch lofter (video)

Hvad er bedre taggrunde med et strækloft

Taghullerne betragtes som nødvendige attributter i huset, hvor der er et strækloft. Desuden er disse strukturer normalt opdelt i synlige eller usynlige. Hovedforskellen mellem dem - funktionerne i deres vedhæftede fil.

Synlig cornice

For at installere denne enhed skal du vedhæfte en særlig træstang mellem stoffet og selve loftet.

Under installationen er der behov for specielle mærker for at bestemme placeringen af ​​strukturen. Mekanismen vil være mærkbar, så inden du begynder at installere det, er det vigtigt at tage højde for funktionerne i det overordnede interiør.

Den synlige taggers egenart er, at den er fastgjort til understøtningsstrålen, der er skjult under strækningen.

Synlig cornice har en række positive egenskaber:

 1. Installation af produktet er enkel.
 2. Materialet til dets fremstilling er forskelligt, hvilket vil lette udvælgelsen af ​​den ønskede mulighed.
 3. Gardiner og gardiner kan være af enhver art.

Usynlig cornice

Disse tagger fik navnet på grund af dets usynlighed, fordi mekanismen ikke vil være synlig. Når man ser på gardinerne, ser det ud til, at de falder direkte fra loftet.

For at opnå denne effekt skal du lave en særlig niche bag lærredet, det er nødvendigt at installere en usynlig enhed. Desuden kommer stoffet ikke til væggen, fordi det er fastgjort til en forbunden stang, som er anbragt på overfladen af ​​bunden.

Usynlig cornice er monteret på bunden af ​​loftet, så strække loftet er fastgjort på bjælken

Denne mulighed er nødvendig i tilfælde, hvor monteringen af ​​tagskæggene blev udført inden arbejdet på installation af strækloftet, og da det ikke var nødvendigt at afmontere det.

Fordelen ved denne enhed er muligheden for at anvende materialer. Derudover er det på grund af sin usynlighed ikke nødvendigt at dekorere det med en særlig baguette.

Før du vælger nogen af ​​disse muligheder, bør du overveje alle rummets funktioner. Glem ikke, at loftet er indrettet til at dekorere rummet, så en korrekt installeret gardinstang til gardiner betragtes som et ekstra element, der giver dig mulighed for at skabe et unikt billede.

Typer af gardiner til gardiner under strækloftet

Gardin dæk er designet til fastgørelse gardiner. Sådan rumindretning betragtes ikke kun som et af hovedelementerne i interiøret, men de har tendens til visuelt at forøge højden af ​​rummet.

Du bør vide, at der ikke er nogen specielle gardiner til gardiner. Faktisk er designet en tynd niche, hvis vedhæftning er et ophængt loft.

Når man vælger gardiner til gardiner under et strækloft, er det vigtigt at være opmærksom på deres æstetiske og praktiske funktion.

Gardin dæk til gardiner er:

 1. Plast. De anses for at være det mest almindelige produkt i dag. De vigtigste fordele i forhold til andre typer er en overkommelig pris og god materialestyrke. Sådanne designs til gardiner giver mulighed for nem bevægelse.
 2. Wood. De er massive og dyre produkter, der skelnes af deres præsentationsevne og elegante. De bruges ofte i kontorbygninger eller i huse, hvor der er højt til loftet.
 3. Aluminium. Sådanne gardiner til gardiner kan beskrives som holdbare såvel som lette konstruktioner. Denne mulighed er normalt suppleret med en række dekorative plader.
 4. Stålgardiner til gardiner betragtes som højstyrkeprodukter. Til deres dekoration anvendes træ eller plastforing. Ejere, der foretrækker at bruge tunge gardiner i det indre af værelser, passer til denne mulighed.

Det er bedst at installere gardiner til gardiner under et strækloft for at overlade fagfolk til at undgå unødige problemer.

Valg af gardiner til gardiner mellem loft eller væg skal styres af individuelle præferencer og egenskaber ved deres vedhæftede fil. Men du skal også vide, at loftsgardinerne er mest velegnede til lyse tyuly og gardiner. Og til montering af tunge gardiner brug af specielle vægmuligheder.

Sådan fastgøres takkanten til strækloftet

For at fastgøre cornice til loftet skal du have en ide om, hvordan man installerer dem.

For en åben version har du brug for:

 • Vælg et sted, hvor du planlægger at vedhæfte mekanismen. For at gøre dette skal du lægge en særlig markering på loftet.
 • Næste trin vil blive knyttet til vægprofilen.

Hvis du tvivler på din evne til selvstændigt at installere loftet til tagstrækningen, så kontakt dine specialister.

 • På den på forhånd udpegede mærkning er det nødvendigt at være i besiddelse af en vedhæng af en træbjælke. Til installation bruges dowels (de er indsat i de forberedte huller) og skruer. Når du vælger bredden af ​​strålen, skal du være opmærksom på evnen til dens fulde sammenføjning med spændingsfladen.
 • Så skal du strække lærredet og holde det i profilen.
 • Det er kun for at fastgøre tagene til den forudindstillede træbjælke gennem lærredet.

Det er vigtigt at gøre arbejdet omhyggeligt for ikke at skade materialet. Og i vedhæftede steder kan du bruge polymerringe, de vil hjælpe med at styrke mekanismen.

At lave en skjult installation af strukturen, du har brug for:

 1. Efter anskaffelsen af ​​tagskægget er det vigtigt at udføre installationsarbejde. For at gøre dette er enheden monteret på bundloftet under hensyntagen til den nødvendige afstand fra væggen. Denne afstand bestemmer størrelsen af ​​den fremtidige skjulte niche. For arbejdet vil der være brug for dykker og skruer.
 2. Hvis du forlader en lille afstand på ydersiden af ​​vinduet (et par mm fra selve hullet), skal du rette træbjælken.
 3. Stretch loft, eller rettere sin profil er knyttet til pant linjen. Og guiden anbefaler montering fra tagskæggene. Selvom denne procedure betragtes som mere kompleks, men med sin hjælp kan du helt skjule strukturen, så du kan gøre taggene usynlige.

Montering af loftet dækker til strækloftet (video)

Det er fortsat at stramme lærredet og holde det fastgjort på profilen.

Så ved at vælge en takkornet skal du tage højde for det materiale, hvorfra det er lavet, og strukturens monteringsfunktioner. Takket være sådanne mekanismer til gardiner kan du trods alt dekorere rummet med tunge gardiner eller lysgardiner, hvilket skaber en unik atmosfære af hygge og komfort.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Typer af taggrunde til stræklofter

Stræklofter - ikke bare en fad, det er rentabelt, bekvemt, installationen foregår uden snavs og støv, holdbar, systemet hjælper med at planere flyet og skjule rummets mangler. Samtidig opstår der spørgsmålet om, hvilke gardinstænger til hævede lofter passer bedst til, at de harmonisk passer ind i interiøret, være pålidelige, praktiske, funktionelle og samtidig ikke ødelægge lærredet.

Brug flere moderne designteknikker på én gang. Du kan omdanne rummet.

Vælg typen af ​​taggrunde

I alt er der 2 typer gardinestænger: væg og loft, som hver især kan bruges med spændingssystemer, men der er en række funktioner. Hvilket er bedre i hvert enkelt tilfælde, afhænger valget af:

 • loft design;
 • rum geometri;
 • stil og vægt af gardiner.

Begge typer er repræsenteret af baguette klassiske modeller, plastskinner, metal og træstænger, strengmodeller. En, to, tre eller flere in-line. Også med stræklofter kan fleksible fastgørelsessystemer anvendes.

Fotoet taket tagger systemet med et strækloft, der er installeret på den indbyggede stråle

Vægmontering

Wall cornices er nemme at installere, de er monteret i en kort afstand fra loft / væg parring, for pålidelig fiksering er det nok at installere 2 beslag på siderne og yderligere, hver 1.5-2.0 m, hvis åbningen er stor.

Det er bedre at montere vægkornet efter installationen af ​​spændingssystemet, da det ikke er muligt at nøjagtigt forudsige, hvor meget strukturen bliver sænket. Indspringet på taggrænserne er meget vigtigt for rummets proportioner. Desuden kan lærredet visuelt blokere en del af baguetten eller parenteserne, hvilket påvirker interiørets æstetik negativt.

Det er bedre ikke at bruge vægmontering til gardiner i lave og trange rum.

Loftmonteringssystemer til gardiner

For korrekt installering af loftlisterne til stræklofter, før installationen skal give en række funktioner:

 • Systemet til gardiner skal fastgøres på et fladt, stift grundlag, og derfor skal der laves pantelån under spændingsstrukturen, hvorpå kronerne holder fast. Bundpladen af ​​det indlejrede tømmer bør være ved siden af ​​spændingssystemet, fastgørelsen af ​​tagskæggene er lavet gennem specielle ringpakninger, hvilket minimerer skader på lærredet.
 • For skjulte strukturer anbefales det at arrangere en niche. For at gøre dette, i en afstand på 150-300 mm fra væg- / loftsbeklædningen, fastgøres en bjælke parallelt, hvortil banekanten vil blive fastgjort. Cornice er fastgjort i fordybningen dannet direkte til overlapningen.

Skjulte gardinsystemer kombineret med spændingssystemer passer til alle stilarter af indretning

At montere loftet cornice under stretch loftet er noget mere kompliceret end væggen en; forberedende arbejde er påkrævet, hvilket medfører ekstra omkostninger. Men gardinerne, der falder ned fra det højeste punkt, ser meget mere spektakulært ud, det hjælper med at bryde proportionerne, visuelt gøre rummet højere. Derudover kan du endda gemme sig i et nichefastgøringssystem til gardiner, vælg det mest enkle, spar på det.

I et lille rum med et strækloft skjul corniceen i en niche

Tip: Monter belægningerne på spændestoffet, og følg alle sikkerhedsforanstaltninger. De skarpe kanter af en stiv struktur kan ødelægge et lærred. Eksperter anbefaler til selvinstallation at bruge et blødt bøjleforhængssystem.

Vælge en cornice til stræklofter og rumdesign

Gardinstænger har en betydelig funktionel og æstetisk belastning. Korrekt valg af systemet under strækloftet hjælper med at skjule rummet fra for stort sollys, for at dekorere rummet, for at gøre det mere intimt og hyggeligt. Indretningen af ​​åbningen hjælper med at forbinde rummets overordnede design til et enkelt billede, og nogle gange tjener det som et accentelement i interiøret.

stilarter

Hvis vi taler om moderne stilarter, passer strækloftet præcist ind i begrebet ultramoderne rumdesign. For at opretholde ideen er det nok at vælge gardiner til gardiner i passende design, og i almindelighed vil interiøret have et færdigt udseende. De lakoniske planker af træ, metalrør af rund og rektangulær sektion, kombinerede produkter af metal og træ, med læder- eller plastindsatser er perfekte til dette.

I kombination med glatte lofter skal du prøve at bruge enkle tagbøjler, så den modne refleksion i loftet ikke ødelægger det samlede billede.

For dannelsen af ​​en klassisk stil i et værelse med et strækloft kræver lidt mere indsats. Selvfølgelig kan moderne lærred efterligne enhver tekstur, men nogle gange er vi begrænset i pris, så vi klarer os med standardløsninger. Kombiner et glat stretchloft med resten af ​​situationen, der hjælper baguettevægskorn til gardiner. Her er det bedre at give klassikerne fortrinsstilling: træbjælker, laths med åbningsarbejde, plast- og metalstænger med dekorative belægninger, der efterligner naturlige materialer kan bruges. Godt og vredt brugt i klassisk interiør, kombineret med stræklofter, dæk fremstillet af plastik med forreste foring lavet af træ, med patina eller forgyldning, støbning, ornament og andre dekorationer.

Hvis rummet er lille, og interiøret er allerede overbelastet med detaljer, er det bedre at være begrænset til gardinstavene gemt bag strækloftet. Den samme teknik er relevant for gardiner med brede lambrequins, broderi, smukke draperi og mange flæser.

Billedet er et levende eksempel på, hvordan man opretter en klassisk stil i indretningen ved hjælp af moderne materialer og teknologier.

Sådan vælges gardiner til flertallede kombinerede stræklofter

Ofte strækker loftsystemer kombineres af farve, med gipspladestrukturer, dekoreret med komplekse linjer i loftet. Med deres hjælp, opdele rummet i zoner, fordel og isoler rummet. Gardiner spiller en stor rolle i udførelsen af ​​et sådant interiør. For eksempel hjælper fleksible fastgørelsessystemer til gardiner opretholdelse af glatte loftslinjer, især hvis du har brug for at dekorere et værelse med et karnapvindue.

Vigtigt: For at installere gardiner på strækloftet, skal du ikke glemme de indlejrede elementer, som hele gardinophængssystemet monteres på. Lånets bredde skal være lig med eller lidt større end gardinens bredde.

For at bryde rummets geometri kombinerer designere lige og glatte konturer. Det er vigtigt at fremhæve sofaområdet i en halvcirkel, til dette formål kombineres en gipspladekonstruktion med et spændingssystem i loftet, og for ægthed af rummet er der monteret en fleksibel kroge langs forbindelseslinjen, hvor et lysgardin er ophængt. Den samme metode til udsmykning bruges i soveværelser, til zoning senger, organisere baldakiner.

Strækkap hjælper med at forbedre indretningen betydeligt, for at forbedre overfladen for at undgå snavset og tidskrævende justeringsprocesser. Selvom rummet er det enkleste lærred, vil det spille med nye farver, hvis du gemmer diodens baggrundsbelysning bag gardinerne.

Eaves til gardiner og et strækloft kan helt ændre geometri i rummet, isolere zoner

Modetrends

En af de spektakulære designløsninger er at skjule dioden hjælpelys bag gardinerne, rummet læses på en ny måde, det kommer til liv og er mærkbart omdannet. Lyset afspejles i strækloftet, det tilføjer til værelset maling, hjælper med at skabe en atmosfære.

Moderne producenter tilbyder en nøglefærdig løsning - tagskærme til hævede lofter for skjult belysning. Dette er som regel en profil lavet af polymerer, som er fastgjort på væggen, specielt lim anvendes til installation.

Fremhævning på gardinerne kan forvandle rummet, gøre det mere intimt og hyggeligt

Eaves for stretch lofter (10 billeder)

Når det er planlagt at reparere boligområder, er det nødvendigt at tænke på, hvor vellykket dette eller det pågældende designelement vil være i efterfølgende drift. Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe i dit eget lejlighed et unikt og stilfuldt interiør, som radikalt ændrer dit hjem. Især hvis du beslutter dig for at udstyre lofterne i lokalerne. Her er det vigtigste - ikke overdrive det med hensyn til realiseringen af ​​deres egne fantasier!

Efterfølgende arbejde med indretningen af ​​interiøret er ikke mindre vigtigt. Du skal stadig hænge gardinerne, så du bør vide, hvordan du installerer cornice under strækloftet, hvilken mulighed for at blive. Desuden har kombinationen af ​​spændingssystemer med efterfølgende suspension af gardiner teknologiske begrænsninger.

Eaves og stretch lofter - hvor kompatible er de to designelementer med hinanden

Få kan argumentere for, at stræklofter i dag repræsenterer en af ​​de mest succesrige muligheder for loftdesign. Årsagen til denne popularitet ligger i to aspekter:

 • Den første - en lignende type loftsdesign er mindre tidskrævende sammenlignet med andre designmuligheder for den øverste del af lokalerne. Installation af det spændte stof kan udføres sikkert uafhængigt.
 • Den anden stræk loft systemer har høj æstetiske egenskaber. En rig farvepalet, en række overfladetekster og gennemførelsesformer.

Med andre ord. Et sådant valg er ikke tilfældigt. Lav et ophængt loft meget lettere og hurtigere. Denne type design kvalitativt ændrer det indre af rummet til det bedre. Det er kun for at finde ud af, hvordan man fastgør cornice til strækloftet, hvor gardinerne senere bliver hængt. Spørgsmålet opstår naturligvis, hvilke gardinstænger der anvendes i denne situation, hvis stoffet spændes, er et ret følsomt efterbehandlingsmateriale.

Tvivler om dette er grundløse. Handelsnetværket har i dag et ret stort udvalg af forbrugsvarer, der kan bruges i kombination med lofter af enhver art. Stræklofter i denne henseende er ingen undtagelse. Den eneste betingelse, der skal opfyldes på forhånd, er at bestemme placeringen af ​​tagskægget og hvilken type gardiner der skal anvendes.

Typer af gardin stænger anvendes med spændingssystemer

Cornices, i forståelsen af ​​de fleste mennesker er elementerne i lejligheden interiør, der anvendes til at hænge gardiner eller gardiner. Fra konstruktivt synspunkt har produkter til suspension af gardiner meget større funktionalitet. Men i dette tilfælde er vi interesserede i taggrunde netop som et konstruktivt element i hjemmet.

I betragtning af spørgsmålet fra den tekniske side er det ikke særlig vanskeligt at vælge gardinstang til gardiner og installere det. Normalt er det et rør eller en profil, hvorigennem fäste af forskellige typer bevæger sig langs venstre eller højre. Derfor er gardiner, gardiner eller tyll fastgjort til disse monteringer. Således skabes et smukt gardin i vinduesåbningen og udfører en skjult og dekorativ funktion.

Bemærk: Design af produkter under gardinen bestemmes af hvilken funktion gardinerne udfører. Hvis dette er en dekorativ indstilling, skaber et let stof ikke en særlig belastning på hængslet struktur. Hvis gardinerne eller bærerne også udfører en beskyttende funktion (lysafskærmning eller brandsikring), skal gardinstængerne have særlig styrke. Dette gælder især vedhæftede punkter.

 • overkommelig pris;
 • det korrekte valg af produktets og designets form
 • praktisk installation af produktet og enkel betjening af produktet.

Installation og efterfølgende drift af dette element i lejligheden indvendigt bør ikke være forbundet med vanskeligheder.

Loftet design, som giver mulighed for montering i den øverste del af det spændte lærreds rum, tillader yderligere brug af følgende typer gardinstænger:

 • vægprodukter;
 • loft produkter;
 • skjulte hjørner.

Overvej designfunktioner og tekniske krav til hver type produkter.

Eaves væg

Denne type produkter kan med rette betragtes som den mest almindelige i hjemmet. Takket være deres enkle design kan disse produkter frit anvendes i kombination med lofter. Hvorfor? Fordi cornice er installeret direkte på væggen, over vinduet åbning. Det er dog værd at finde ud af, hvilke produkter af denne type der passer til denne type loftdesign.

Der findes to typer produkter:

 • profil - der repræsenterer plast- eller aluminiumelementer, hvorpå fester til gardiner bevæger sig langs styrene.

Profilvinduer kan være en, to eller tre rækker. Denne konfiguration giver dig mulighed for yderligere at kombinere muligheder med tekstilmaterialer. En enkelt-række produkt er den enkleste og billigste, der er designet til at montere en type gardiner. To eller tre rækker design er mere funktionelle. Flere typer tekstiler kan hænges på disse produkter på en gang: tyll, gardiner og dekorative elementer.

Ud fra et synspunkt af konstruktivt profil er produkterne ideelle til kombination med spændingssystemer. På den ene side kan en sådan cornice bringes tæt på loftoverfladen. På den anden side er det hængslede system slet ikke i berøring med lærredet uden at have nogen mekanisk effekt på den.

 • rør eller stang - er et konventionelt plast- eller aluminiumrør med en diameter på 2,5-4 cm, hvorpå ringene frit bevæger sig.

Bemærk: Når du vælger denne type, skal du huske, at for at ringene skal kunne flyttes frit gennem røret, er det nødvendigt at forlade arbejdspladsen ved installation. Ellers vil ringene konstant holde fast i det strakte lærred. Når det anvendes til fastgørelse af gardiner med kam ved hjælp af øjenlåg, skal du altid overveje det rum, der kræves til fri bevægelse af gardinerne.

Loftsplader til stræklofter

I nogle tilfælde indebærer lejlighedens indretning brugen af ​​tagskærter, fastgjort direkte til loftet. Dette giver dig mulighed for betydeligt at øge det visuelt indre volumen, hvilket hæver højden af ​​rummet. Under normale forhold, med almindelige lofter, er en sådan ydeevne dagligdags og ofte opfyldt. I tilfælde af et lærred strækket i den øverste del af rummet, vil implementeringen af ​​denne mulighed kræve brug af visse apparater og gardinstænger af et helt andet design.

For at implementere denne mulighed anvendes en speciel teknologi, som forudsætter forstærkning af spændingssystemets overflade. Figuren viser tydeligt, hvordan det er muligt at forstærke en suspenderet konstruktion til fastgørelse af et loftkornet til det.

Opgaven i dette tilfælde er, at placeringen af ​​kløften er bestemt selv før installationen af ​​lærredet. De påkrævede mærker er lavet på den høje loftoverflade, hvorefter en træbjælke er installeret på dette sted - pant.

Til noten: Hvis du planlægger at bruge en flerrørs profil senere, skal du installere flere stænger. Dette vil styrke hele strukturen og sikre pålideligheden af ​​hele monteringen.

Træbjælken skal være tyndere end afstanden mellem panelerne og niveauet af det spændte lærred. Det anbefales ikke at gøre det, så realkreditlånet vil hvile mod den spændte overflade. Før du trækker træblokken, skal du behandle med primere for at forhindre tidligere rottning. Efter at pantet er installeret, kan du gå videre til installationen af ​​spændingssystemet. For at installere loftet cornice skal du have forstærkede ringe, der er monteret i corniceens fastgørelsespunkter til en træbjælke. Dette gøres for at undgå efterfølgende brud på nettet. Det nødvendige rum er skåret inde i ringen, hvilket vil være stedet for fastgørelse. Du bør forsøge at fastsætte loftproduktet på en sådan måde, at det ikke vises på de strakte stofbølger eller folder.

Til noten: Det anbefales at pre-skabe en skitse af loftdelen, hvor mærkning af de suspenderede strukturer vil blive anvendt, herunder placeringen af ​​realkreditlånet.

Skjulte Cornices

For dem, der foretrækker at lave et smukt, stilfuldt loft og gardiner repræsenterer en enkelt semantisk sammensætning, skal du være opmærksom på den tredje type produkter - skjulte taghuler i strækloftet. Denne mulighed er den mest attraktive ud fra et æstetisk synspunkt, men installationen kræver meget dygtighed og erfaring fra dig. På trods af visse vanskeligheder er din indsats i dette tilfælde mere end opvejet af resultatet. Hvad er hovedtræk ved denne type tagskinner?

Det handler kun om teknologi, fordi det i modsætning til andre muligheder kræver, at specialister inddrages. Apparater til fastgørelse af gardiner i skjult form skal monteres direkte med selve spændingssystemets installation. Det er umuligt at udføre et sådant arbejde efter afslutningen af ​​arbejdet på internettet. Derfor er det nødvendigt at foretage visse målinger og mærker i forberedelsesprocessen.

Teknologien er som følger:

 • Profiler til strækning af lærredet er kun fastgjort til væggen på de steder, hvor installation af gardinarmaturer ikke er planlagt. Disse steder kræver specialudstyr. På det sted, hvor de skjulte taghuler vil hænge, ​​skal en niche vise sig. På grund af kombinationen af ​​tværgående stænger og profiler er der et mellemrum gemt i loftoverfladen til montering af en cornice mount.

Den niche, der opnås i strækloftet under tagskæggene, har en bredde på 9-11 cm, ikke mere. Sådanne parametre gør det næppe bemærkelsesværdigt fra ethvert synspunkt. Som et resultat ser det ud til, at dine gardiner flyder lige fra loftoverfladen.

Til reference: Valg af den rigtige stof og farve, installation af dekorativ belysning, kan du skabe et stilfuldt og originalt interiør indendørs ved hjælp af skjulte gardinstænger.

De skjulte taghuler kan bruges ikke kun til et vindueåbningsgardin. Denne teknik bruges meget ofte i soveværelser, når det er nødvendigt at kunstigt skelne soveområdet fra resten af ​​rummet.

Afslutningsvis

Ud fra et teknologisk synspunkt er det ligegyldigt, hvornår og hvordan du sætter tagskægget før eller efter installationen af ​​spændingssystemet. Hovedbetingelsen for vellykket arbejde og resultater af høj kvalitet er nøjagtig udførelse. Strækbart stof eller film kræver omhyggelig håndtering. Hvilken type produkt passer bedre til en bestemt situation, beslutter du. Her er det vigtigt at observere harmoni, således at produktets fremstillbarhed og dens praktiske anvendelse vil blive kombineret med succes. Under alle omstændigheder skal du vælge skråninger på forhånd, så du senere ikke forsøger at rette op på det allerede udførte arbejde.

Sammenfattende opsummerer og opholder vi os på nogle punkter:

1. Eaves og stretch lofter er en ganske rimelig kombination af teknologi.

2. Planlæg i forvejen hvilken type produkter der skal anvendes.

3. Det er muligt at bruge til arbejde tre typer tagger:

 • vægmonteret;
 • loft;
 • skjulte taghuler gemt i en niche.

4. Følg altid fastgørelsesteknologiprodukterne. Korrektioner i dette tilfælde er ikke relevante.