Ceiling cornice mount

← Billedet til venstre viser en ny type montering af en cornice, i stedet for den gamle firkant. Næsten komplette matchende loftmonteringshuller!

Vi bliver gentagne gange bedt om af købere at afhente de allerede installerede loftsplanker, nye mount (de hedder en lås eller beslag). Dybest set blev alle installeret firkantede monteringslofter (se foto)

Advarsel. Vi leverer ikke et kvadratisk loftbeslag! De vil altid bryde ned over tid.

Hvis du havde firkantede fester af loftet cornice og de brød, så er vi klar til at hjælpe dig med at løse dette problem.

Vi leverer en ny, forbedret type fastgørelsestag. Nu er de ikke firkantede, men trekantede. Monteringshullerne falder helt sammen med firkantbøjlen. Den trekantede montering af loftkornet passer til følgende gardinstænger fra vores websted: CT-41, CT-2500, CT-43, CT-2005, D-3400

Også fastgørelse af cornice kaldes også følgende udtryk:

- Loftet monteringsbeslag til loftet;

- Suport loftet cornices;

- Ceiling cornice holder.

For at installere loftet skal du selv ikke kun bruge de nødvendige tilbehør og fastgørelsesdele, men også en trinladder til at arbejde på loftet, værktøjerne og det indledende færdighedsniveau for byggearbejderens installatør. Øvelsen har vist, at de vigtigste fejl i selvinstallationen skyldes forkert eller hastig mærkning, ufattelig placering af cornice i loftet. For at overvinde andre vanskeligheder ved installation er det nødvendigt at omhyggeligt studere strukturen og betjeningen af ​​armaturer til loftkanter. En betydelig fordel kan opnås ved blot at følge rådene om ikke at skynde sig under amatørinstallationen af ​​gardiner.

En håndværkere i hjemmet bliver meget hurtigt overbevist om, at det ikke er meget nemmere at installere en lys eave af St-41 end at installere en større profil. Fastgørelsesprincipperne er omtrent det samme for mange typer gardinstænger, for eksempel - 3 x gardinstænger til gardiner.

Enkelheden af ​​montageprofiler på pålidelige lofter lavet af armeret beton og nogle træstrukturer kan erstattes af arbejdet med en høj grad af kompleksitet og arbejdsstyrke, når profilen skal styrkes på et nedhængt loft.

Hvordan laver man loftloftet til gardiner?

Smukke, velvalgte gardiner er en integreret del af interiøret. På hvordan de er faste afhænger af den samlede opfattelse af rummet. Den bedste mulighed for at fastsætte dem i dag er en takkornet, som gør det muligt at visuelt øge højden af ​​rummet. For at installere strukturen kræver der ikke en betydelig indsats og store beregninger, så du kan rette loftkanten til gardiner med dine egne hænder.

klassifikation

Moderne loftkorn til gardiner er klassificeret afhængigt af materialet, fastgørelsesmetode, profilkonstruktion, størrelse og form. Til fremstilling af loftet cornice producenterne bruger tre materialer: træ, plast, metal. Træ strukturer er mere velegnede til interiøret i en klassisk stil. For værelser, hvor alle møbler er udvalgt i en moderne stil, er metalstrukturer mere egnede. Lette plastikstænger er alsidige, de ser harmonisk ud i næsten ethvert interiør.

Der er to typer monteringsloft struktur. Det er enten hængt op til loftet ved hjælp af forskellige fastgørelsesanordninger gennem et hul i planken, eller det er monteret på beslag, som igen er fastgjort til væggen eller til loftet.

Profil designs for forskellige modeller varierer i antallet af rækker. I single-row systemer er der kun et spor. I dette tilfælde vil hænge gardiner kun vise sig i et lag. Multi-rad system er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​fra 2 til 4 spor, det giver dig mulighed for at oprette flerlags sammensætninger af forskellige teksturer af tekstilstof.

Til den klassiske version, når hængende gardiner med gardiner passer til et to-trins design. Når du tilføjer en lambrequin, skal du have en tre-rækken cornice. Systemet med 4 rækker giver dig mulighed for at skabe komplekse strukturer af flere typer stoffer.

Formen af ​​tagskæggene er af følgende typer:

 • Lige rektangulære cornice. Denne type giver dig mulighed for at hænge gardiner, gardiner og pelmets i en lige linje er den mest almindelige mulighed og kaldes en profil cornice. En række rektangulære former er afrundede kroge, der består af en hoved lige del og to separate bueelementer fastgjort til hoveddelen (dæk). Eaves af sådan design er meget populære for nylig takket være de afrundede kanter giver til gardiner et præcist udseende og glathed af former;
 • Profil cornice. Disse er gardinstavene, der består af komponenterne, ikke kun egnet til vinduer placeret i en lige linje, men også til vinduer placeret på forskellige vægge ved siden af ​​hinanden. Takket være de bueformede elementer kan du simulere en hjørneindstilling. Drejeelementer falder helt sammen med lineære dele. Rækker dannes, hvor skyderne med gardiner bevæger sig frit;
 • Fleksibel buglængder. Et rigtigt fund for panoramavinduer, der er karakteriseret ved ikke-standard geometri. Der er snor- og profilindstillinger. Snoredesignet består af en eller flere metalkabler, strakt mellem beslagene. Længden af ​​hver streng kan være 5-6 meter lang. Den fleksibilitet, der er forbundet med konstruktionen af ​​strengen giver dig mulighed for nemt at dekorere vægge, der har en kompleks konfiguration, og også at holde dem omkring omkredsen af ​​buen vinduet. Enhver person vil klare installationen af ​​dette design.

Men glem ikke, at strengkornene er karakteriseret ved lav bæreevne, derfor er de ikke designet til brug af tætte, tunge stoffer.

Lette luftstoffer (chiffon, organza, batis) er mere egnede til dette design.

En mere populær variant af buglængder er dækkens variant. Den er lavet af aluminium eller plast.

Plastprofiler er nemme at installere, har lav vægt, er overkommelige og kan bruges i alle lokaler, da de er modstandsdygtige over for fugt. Aluminium gardin stænger er stærke nok, har en lang levetid, et spektakulært udseende og er modstandsdygtige overfor deformation.

Takket være fleksibiliteten i designet er det muligt at give enhver konfiguration, den kan bøjes op til 100 grader. Men samtidig har den tilstrækkelig styrke, og i modsætning til strengstrukturen kan den modstå belastninger på op til 80 kg.

Enhver cornice kan dekoreres med en særlig stribe - baguette. Det mest almindelige materiale, hvorfra man kan lave forskellige i tekstur og farvebagetter, er plastik. Det er han, der har en lav pris og vigtigst af alt, fleksibilitet, der tillader brugen af ​​en baguette i stort set alle cornices.

En af baguettens hovedfunktioner er skjulingen af ​​nogle dele, nemlig guider med kroge, de fejl, der indrømmes ved syning af gardiner, konstruktionsfejl i vinduesåbningen. Desuden hjælper baguetten med at visuelt modellere rummet ved at deltage i den indvendige stil.

Hvor langt kan du hænge?

Før du køber en cornice, skal du foretage målinger af vinduesåbningen.

Den optimale længde skal være sådan, at vinduesåbningen åbnes helt ved åbning af gardinerne.

For at bestemme denne afstand er enkel: Den må ikke overstige 40 cm fra enden af ​​tagene til vindueshældningen på hver side. Dette er en standardværdi, der giver dig mulighed for frit at åbne vinduet, men det kan variere afhængigt af typen af ​​vinduer, gardinens bredde, samt dine præferencer. Hvis der er to tilstødende vinduer, er afstanden fra enden af ​​tagene til vinduet 30 cm.

Med en loftsmontering er det nødvendigt at beregne den optimale afstand fra væggen, hvor vinduerne åbnes uden problemer, vil de hængende gardiner ikke røre undervinduet og varmesystemet. Som regel er en beholdning på 10-15 cm tilstrækkelig.

For en loftsstruktur, der er fastgjort til væggen med en beslag, er det nødvendigt at forlade et hul på 5 cm mellem toppen af ​​fastgørelsen og loftet. Denne regel gælder især for runde og snorede hjørner. Ringe eller grommets, der anvendes til hængende gardiner i disse typer, i mangel af et hul eller en afstand på mindre end 5 cm, kan klæbe til loftet ved bevægelse. Højden på 5 cm kan variere i en eller anden retning, afhængigt af gardinens type og dine præferencer.

Før du køber en cornice, skal du også tage højde for vægten af ​​gardinerne, der vil blive hængt på en eller anden slags cornice, især hvis du planlægger at hænge en flerlags sammensætning.

Runde gardinstænger med en længde på højst 1,9-2 m og med et standardrør med en diameter på 16 mm, kan modstå belastninger på op til 3 kg pr. Række. For længere taggange skal rørdiameteren være større end 16 mm for at eliminere risikoen for sagning.

Aluminium busbars kan modstå en betydelig vægt af tekstilstof. Tapestrygardiner eller tyk gardiner i kombination med lysgardiner kan sikkert hænges på sådanne cornices, der kan modstå op til 50 kg stof.

Sådan monteres og installeres korrekt?

For at vedhæfte absolut nogen tagger nødvendige værktøjer. Det første skridt er at forberede en hammerboremaskine eller en hammerboremaskine. Valget af et værktøj afhænger af den type væg, der behandles. Hvis væggen er beton, så kan du ikke gøre uden en perforator, og hvis væggen er lavet af mursten, så kan du bruge en boremaskine.

Hvad angår boret, og for perforatoren er der brug for borekroner. Desuden bør der være flere af dem, da muligheden for, at en borer kommer ind i stålforstærkning, hvilket medfører skade eller nedbrydning, udelukkes ikke. Også, for at installere tagskæggene skal du have et målebånd og en markør til markering.

Nu går vi videre til processen med at forberede loftet, der består af følgende trin:

 • Hvis cornice er længere end nødvendigt, skal du afskære ekstra centimeter ved hjælp af en firkant eller en hacksav. Med et loftfelt midt i profilen bores et hul, men hvis du planlægger at hænge ud flere lag tunge gardiner, vil arrangementet være anderledes. Flere centimeter går ned fra midten af ​​tagskægget i begge retninger, således at produktets bredde er delt med to huller i tre lige dele;
 • Derefter bores huller gennem hele produktet i en afstand af 60 cm. Hvis gardinerne er meget tunge, kan denne afstand reduceres til 20-50 cm. Reglen her er: Jo mindre holdbart loftet er, desto mindre skal afstanden mellem fastgørelseselementerne være;
 • Vi anvender dækket med færdige huller i loftet og gør mærker på overfladen enten gennem et centralt eller gennem to på en lige afstand fra midten (til tunge gardiner). Arranger fældene for at være strengt parallelle med vinduesåbningen. Derefter fastgøres produktet først i midten, og derefter justeres, og dets kanter er fikset.

Når du installerer tagskæggene på forskellige overflader, er der nogle nuancer, der skal overvejes, så produktet er hårdt skruet og tåler betydelige belastninger.

Funktioner af installation til beton

For at arbejde med en betonoverflade skal du have to øvelser med forskellige diametre.

 1. For det første bruges en boremaskine, der har en diameter, der gør det muligt for skruehovedet at skjule flush i overfladen af ​​produktet. Dybden af ​​boringen skal svare til højden af ​​skruehovedet.
 2. Så er det nødvendigt at bore hullet med en boremaskine med en mindre diameter.
 3. I markerne på betonfladen laves hullerne på dækkets overflade, huller er lavet med en perforator og en boremaskine til beton. Diameteren af ​​boret bør falde sammen med diameteren af ​​dowel'en, som regel er værdien 6 mm.
 4. Derefter indsættes dylinderen i det dannede hul.
 5. Cornice er skruet til loftet på en skrue, det er justeret og sæt mærker, der er boret og indsat dowels i dem svarende til det første hul.
 6. Hvorefter cornice er helt fast.

På parenteser til væggen

Beslagene er specielle indretninger, som absolut kan monteres på væggen.

De fleste af tagskæggene sælges sammen med yderligere detaljer, herunder tagskæggene, som allerede har huller. Men hvis de ikke er, så bliver de boret selvstændigt. På siden ved siden af ​​væggen skal huldiameteren være 1 mm større end boltdiameteren. For en bedre pasning af hjørnet til overfladen skal det borede hul på bagsiden være bearbejdet. Hvis hullet mangler og på den overflade, som dækket er direkte tilsluttet, skal det også bores selvstændigt.

Typer og metoder til montering af beslag til bjergene

Eaves bracket er en støtte til styreskinnen og ofte et dekorativt element, der bærer gardinens vægt og strukturen som helhed. Den skal være holdbar, praktisk til installation, pålidelig i drift.

Typer og placering

Armene til tagskæggene er lukkede - en ring, hvor stangen er indsat, eller en spærre til specialiserede produkter med en smuk navnekaliper og åben - halvgummi-klemme, lås. Sidstnævnte er meget mere praktisk, da røret om nødvendigt er lettere at trække ud af bjerget.

Beslaget til tagskægget er normalt medtaget, men hvis det er nødvendigt, kan du altid finde en smuk holder til stangen

Holderen kan være single eller double, for henholdsvis single og double row modeller. Forbindelsen er normalt lavet med en diameter på 25-28 mm, stangen til hovedgardinerne er fastgjort her, den indre ring har en diameter på 16-25 mm, og guiden til fastgørelse af tylen er fastgjort på den.

Trækbeslag lukket for at fjerne stangen med denne model, skal du skrue af spidsen

Mount type

Afhængigt af placeringen af ​​tagskæggene er beslagene opdelt i 3 typer:

 • Lige vægmonteret på væggen, i sidevæggene eller på væggen over vinduet.
 • Loft.
 • Sidepaneler er fastgjort på 2 modsatte overflader, kan cornice installeres mellem to vægge eller i vinduesåbningen på vertikale skråninger. Sådanne modeller kaldes flanger.

Billedet viser takkonstruktionen af ​​tagbøjlen, under 2 runde stænger af samme diameter

materialer

Ligesom gardinestænger er beslagene til dem lavet af:

 • plast;
 • metal;
 • træ.
 • Metalholdere anses for at være de stærkeste, men innovative teknologier gør det muligt at fremstille parenteser fra polymerer, der ikke er ringere i pålidelighed over for metal. Træprodukter er bedre end deres konkurrenter i skønhed og miljøvenlighed.

  Nu er der mange smukke og praktiske kombinerede modeller, træ / metal, plast / metal mv. Sådanne produkter er mere alsidige, da de udvider valgmulighederne for forskellige indvendige emner: møbler, trimme, dørhåndtag.

  Farven på gardinbeslagene bestemmer materialet, hvorfra den er lavet, men moderne belægninger har så styret fremad, at det ved første øjekast er svært at forstå, hvad holderen er lavet af.

  Det moderne design af gardinestænger har længe gået ud over de sædvanlige løsninger, for eksempel en træbøjle til en træbjælke

  Så naturlige naturlige farver er karakteristiske for træmodeller: blegestrå, honning, rav og nut-lignende kirsebær med en rød dash, til mørk wenge og ibenholt. Samt dekoreret med moderne belægning: craquelure, hvid, sort, rød og endog grøn, patineret, alderen til "retro" stilarter, guld, sølv mv.

  Metalbeslag er ikke ringere end træ i dekoration: Glans - Forkrommet og poleret rustfrit stålprodukter, belagt med messing, bronze, guld, ædelmatte, næsten grå. Og selvfølgelig er alle de grundlæggende farver på paletten RAL.

  Farvene på beslagene til plastikplankerne er vanskelige at beskrive i en nøddeskal. Disse er nuancer og halftoner, patination og forgyldning, efterligning af træ og metal.

  Moderne dekorative belægning er meget slidstærk og pålidelig, tarner ikke og klipper ikke under drift

  Design funktioner

  For at installere 1 cornice til gardiner, kræves 2 beslag - i det mindste hvis du skal åbne en åbning på mere end 2 meter, skal du installere yderligere supportpunkter:

  • til træ, plast og metalprodukter hver 1500-2000 mm;
  • funktioner i strengmodeller foreslår at arrangere yderligere punkter af støtte hver 900-1000 mm.
  • Profilprodukter antager 2 understøtninger på hver side og mellemliggende understøttelsespunkter hver 200-600 mm.

  Det er vigtigt at være opmærksom på beslagets længde. I standardloft og vægmodeller kan tagskærerne fjernes fra væggen med maksimalt 150 mm.

  Men nogle gange kræver vindueskarmens bredde mere plads. Det anbefales at bruge en lofttype monterings eller flanger til montering mellem 2 vægge, som giver dig mulighed for at installere cornice i enhver afstand fra vinduet. Ved fremstilling af eksklusive modeller kan længden af ​​beslaget være 400 mm eller mere ifølge individuelle ordrer. Nogle producenter reagerede på kundernes behov og om ønsket sjældent held, men det er muligt at købe en beslag med en stor fjernelse.

  I dag er markedet repræsenteret af 2 typer af beslag: Justerbar (en ring på en pind) - Holderen kan savnes og ureguleret - normalt trekantet, figuren og L-formet.

  Smukke beslag til cornices er ikke kun funktionelle belastninger, de er en fuldgyldig indretning

  Beslag til tagskægget - en integreret del af tagskæggene til gardiner. Så snart de ikke kalder dette element - og holderen, og låsen, og selv tykkelsen. Beslaget som en særskilt del giver ikke meget interesse, men på trods af det begrænsede antal modifikationer tilhører det stadig elementerne i taggrundeindretningen.

  Bracket - "den usynlige fronts helt". Den vigtigste funktionelle belastning af beslagene er evnen til at fastgøre kronen til væggen eller til loftet. Det er konsollen, mere præcist dets placering og udseende, der spiller den "første violin" ved fastsættelsen af ​​metoden til åbning af gardinerne.

  Hvad er parenteserne?

  Udvalget af supportdele er varieret, men hovedklassificeringskriteriet er muligheden for at montere et fremspringende element.

  Holderen til tagskæggene har forskellige fastgørelsesmetoder, som afhænger af dens "dislokation", men bruger oftest følgende fire muligheder.

  1. Fastgørelse til væggen over vinduet
   Denne type fastgørelse antager det klassiske udseende af indehaverne. Planken fra enden er fastgjort til væggen over vinduesåbningen.
  2. Loftsmontering
   Loftmonteringsindstillingen indebærer brug af kroge eller T-formede holdere. De er monteret på samme måde som den foregående metode: De er fastgjort med en ende til loftets overflade.
  3. Fastgørelse til vinduesrammen
  4. Fastgørelse fra væggen til væggen udelukker ikke muligheden for at bruge ansigtsholderen. Det er her, når to små cylindriske beslag er monteret på modstående vægge, hvorefter elementrøret er placeret i dem, hvilke projekter og nødvendigvis er fastgjort med skruer.

  Ved konstruktion er beslagene opdelt i to typer.

  1. Åbne holdere må fjerne røret med gardiner eller tyl. Derfor øger det grad af bekvemmelighed, når man fjerner fx ringe eller andre dekorative elementer.
  2. Lukkede kaliber er begrænsede med hensyn til at fjerne røret, men er pålidelige i mekanismen af ​​hele konstruktionen.

  Ved antallet af fastholdelsesstænger er indehavere opdelt i:

  Hvad skal jeg se efter?

  Har du oplevet installationen af ​​en cornice for første gang? Du ved ikke hvor mange parentes det er nødvendigt for hele strukturen at se harmonisk og pålidelig?

  Dette er et hyppigt spørgsmål. Og eksperter besvarer det tvetydigt og opmærksom på det faktum, at dette tal primært afhænger af længden af ​​corniceen, gardinens vægt og cornice som helhed.

  Hvis du overholder standardberegningsordningen, er alt det simpelt: to parenteser er nok til en taggrænse på højst 150 centimeter.

  Og hvis længden af ​​cornice ikke passer til klassikerne? Svaret på dette spørgsmål er fundet. Det menes at for hver efterfølgende måler er det nødvendigt at tilføje en anden holder.

  Således opsummerer vi ovenstående, lægger vi vægt på principperne for højkvalitets monteringsholdere til tagskæggene.

  • Mindst en tykkelse skal være mindst to kalibrer, hvoraf hver vil blive placeret ved kanterne.
  • Hvis længden af ​​cornice når 2 meter eller mere, er det afgørende at øge antallet af beslag for at give beskyttelse for taggarnerne fra at falde under gardinens vægt.

  Hvor lang tid skal tælleren være? Dette er også et af de ofte stillede spørgsmål.

  Husk: Når du vælger længden af ​​beslaget, stole du på bredden af ​​vindueskarmet. Ellers - når tykkelsen er kortere end vindueskarmet - når du lukker gardinerne, vil du observere en bøjning, og som følge heraf kan det samlede indtryk af, hvad du ser, ikke retfærdiggøre håb og forventninger.

  Det er vigtigt at vide, at indehaveren skal være længere end fjernelsen af ​​karmen.

  Hvis modellen er standard, bliver det muligt at øge den i længder i området op til 15 centimeter. Men situationer sker anderledes. Nogle gange kan vindueskarmens fremspring være mere end 20 centimeter.

  Hvad så? Derefter vises en bøjning, et "hump" på gardinen. Hvis din cornice er specialfremstillet, kan beslaget forlænges selv med 40 centimeter.

  Ønsker at gå på den mindste modstands vej - vælg parenteser, der kan justeres i længden.

  Opbygningen af ​​parenteserne: Vi studerer designet

  Holdere til cornices er meget enkle. De består af to hoveddele:

  • stang med en krog;
  • ring til stang gardin (ring er ikke nødvendigvis en, der kan være flere, for eksempel to eller tre).

  Antallet af ringe er direkte afhængig af antallet af gardiner.

  Industrien af ​​tekstilmaterialer og dekorative elementer er så udviklet, at det ikke længere er overraskende, når en indehaver af en ikke-standardformular kan ses på disken.

  Ofte køber du en cornice, køber du med det en hel række ekstra elementer.

  Men hvad nu hvis du stadig har købt tagene uden ekstra komponenter? Du skal selv vælge indehaveren. Men før du går i butikken, skal du gennemgå oplysningerne om kaliprenes materialer og funktionalitet.

  Som materialer til fremstilling, plastik, træ, metal og i princippet kan alt hvad gardinstængerne er lavet af anvendes.

  • Plastbøjler anvendes, hvis corniceen selv er lille i masse og længde.
  • Træ og metalbeslag vælges, når cornice er tung og designet til et to meters vindue.

  Montering af beslaget: gør det enkelt, men omhyggeligt

  For at gøre installationen let, hurtig og uden yderligere omkostninger, anbefaler vi, at du forbereder arbejdspladsen på forhånd.
  Du skal bruge: en perforator, plastikskiver og skruer.

  1. Preliminære mærkningsarbejder (bestemme fastgørelsesstedet for indehaverne). Brug roulette og niveau for dette. Sørg for at være opmærksom på afstanden langs vinduets kanter. For at alt skal se professionelt og symmetrisk, skal afstanden fra vinduesåbningens kant til indehaverne være det samme. En undtagelse er, når installationen udføres langs hele væggen.
  2. Bor huller til størrelsesunderstøtningsdele.
  3. Indsæt dykkerne i hullerne. Tykkelsen monteres enten med skruer eller dowels, men deres nummer afhænger af cornice-materialet.

  Hvis tagene er plastik eller træ - brug en dowel, hvis metal - kun tre. Efter alt er metalhornet meget tungere end de to andre.

 • Fastgør støttekonstruktionen med skruer.
 • Sørg for at kontrollere rigtigheden af ​​en vis afstand, før du endelig fastsætter den anden kaliper.

  Braketter til cornices har en dobbelt belastning: praktisk og æstetisk. Og selvfølgelig vil jeg have begge sider til deres bedste. Resultatet afhænger af, om installationshandlingerne er korrekte, på den rigtige type indehavere og på ejendomsgraden af ​​værktøjerne og symmetriets grundprincipper, så du bør ikke rabat de trinvise installationsinstruktioner, selvom du ikke er ny til denne virksomhed.

  Fastgørelsesgardiner - et vigtigt stadium i design af rummet. Gardiner skaber en følelse af hygge og komfort i huset, samt give interiøret sin skønhed.

  For at vedhæfte gardinerne kræver ikke meget indsats og dygtighed. Alt kan gøres nemt med egne hænder. Du skal bare følge nogle instruktioner.

  Typer af fastgørelsesgardiner

  Metoder til fastgørelse af gardiner afhænger af deres type:

  Fastgør stofgardiner

  For at fastgøre gardinerne behøver du ikke en specialist. Det er nemt at gøre det selv.

  Ved første øjekast er der intet skamfuldt i fastsættelse af stofgardiner. Alle tekstilgardiner er monteret på tagene.

  Men! Der er mange muligheder for, hvordan man vedhæfter gardiner til tagbøjlerne:

  • snørehuller;
  • kroge;
  • metal ringe;
  • loop;
  • klemmer;
  • løbegang;
  • gardin tape.

  Måske mistede du ikke engang, at ved hjælp af forskellige monteringsmuligheder kan du oprette et interessant vinduesdesign og give et højdepunkt til det indre af et hvilket som helst rum.

  Installer cornice

  Der er flere typer af taggrunde:

  • plet glas teleskopisk (rund form, der er metal og plast. Fastgjort til vinduesrammen. Gardiner sættes på tagskægget gennem særlige huller i dem);
  • runde (denne tagger lukker ikke gardinet og udfører desuden en dekorativ funktion. Der er metal, plast, træ. Monteret på væggen);
  • skinnebøjle (det er en struktur med riller i hvilke kroge til gardiner er installeret. Plast. De kan bestå af to eller tre rækker. Fastgør til en væg eller et loft. Du kan også købe en sådan gardinstang med en ekstra baguette eller plastplank lamineret med sjældne skove).

  Inden du lægger taggen til loftet, er det nødvendigt at beregne en tilstrækkelig afstand til toppen af ​​vinduet, hvilket skal være mindst fem centimeter, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet. Afstanden fra tagskægget til væggen skal være mindst 10 centimeter.

  Tagene kan også fastgøres mellem to vægge.

  Først skal du installere beslagene (på væggen eller loftet, afhængigt af typen af ​​tagskægget). Monter derefter cornice på dem. Før installationen skal du være opmærksom på, om du har opretholdt den ønskede afstand, så gardinerne og tagskæggene ikke blander sig i fremtiden.

  Derudover er der en række tips til tagbøjlerne, hvilket vil give dem et smukt udseende.

  String gardin stænger

  String gardin stænger er blevet meget populære i dag. Basis for cornice er en tynd stålstreng.

  Til fastsættelse af strenge anvendes specielle beslag i form af parentes. Gardiner til strengen er fastgjort med kroge eller klip.

  Strengen ved første øjekast kan virke meget uhøjtidelig og ubemærket, men det vil faktisk medvirke til at skabe en meget smuk drap.

  Fastgjort cornice med beslag. Strengen trækkes gennem hullerne i bjerget i begge retninger. Juster den ønskede længde med en bolt og trim resten.

  snørehuller

  Dette er en meget populær type fastgørelsesgardiner i dag. De er metal-, plast- eller træringe, hvorigennem tagene er passeret.

  Se meget pænt og elegant.

  Selvom de stadig ikke er billige. Grommets er bedst egnet til tunge gardiner af tykke stoffer, gardiner. Men ikke meget pænt kombineret med lette, luftige stoffer: tyll, organza, silke.

  De er nemme at bruge, vil medvirke til at skabe en smuk draperi og glatte, voluminøse folder.

  Anvendes kun til rørformede gardinstænger.

  Billedet viser en metode til fastgørelse af gardiner med øjenlåg

  kroge

  Dette er nok den billigste måde at lave gardiner på. Men du er nødt til at bruge dem med klemmer til kroge, ikke spring ud af fundamentet af cornice.

  Kroge selv ser ikke meget æstetisk glædeligt ud, så de bruger ofte et gardinbånd sammen med dem, hvilket vil give gardinerne elegance og medvirke til at skabe smukke folder.

  Kroge er ikke velegnede til tunge stoffer og gardiner.

  ringe

  Det er også en ganske populær type vedhæftning. Forskellen mellem ringene og grommets er, at ringene er installeret på den ydre del af gardinet til sin øvre kant og grommets - i det indre.

  Fordelene ved ringene er, at de er holdbare, holdbare, hjælper med at skabe smukke volumen gardiner, og er meget billigere.

  Fastgørelser kan også dekoreres med ekstra elementer af indretning, såsom snore, som i billedet

  loops

  Hængsler - en meget bekvem og praktisk form for fastgørelsesgardiner. De kan være af forskellige typer:

  • overliggende;
  • i form af buer
  • loop-stropper;
  • Kardborrelås;
  • knap hængsler.

  Ved hjælp af hængsler kan gardinerne fastgøres til taghullerne i enhver form.

  Loops kan også laves med hånden. De er lavet af ethvert tilgængeligt materiale - tråde, tovværk, stykker stof.

  Hængsler giver vinduerne et meget originalt og unikt design.

  For at gøre dem selv tager ikke meget arbejde. Materialet til løkkerne er skåret i samme længde og gevindskåret gennem hullerne i gardinet, bundet på cornice i form af knuder, buer. Spidsen af ​​strengene kan være dekoreret med forskellige tucks, perler, rhinestones, sten.

  Loop-strings er gode til fastgørelse af lette stoffer og medium tæthed.

  Ved hjælp af loop-strings kan du skabe et meget smukt design.

  klip

  Denne type fastgørelse er meget velegnet til gardin gardiner lavet af medium tæthed stof. De vil ikke holde tunge portiere, og de vil se besværlige på tynde sæler.

  Klip kan have det mest forskellige design - i form af blomster, dyr, frugt. De vil hjælpe med at skabe et interessant og originalt design.

  løbegang

  Kuliski er en "ærme" i den øverste del af gardinerne. De er velegnede til enhver form for stof.

  Kulisk kan laves med egne hænder. Topet af gardinet er pakket ind i den ønskede længde og danner en slags ærme, hvorigennem gardinstangen passerer.

  Denne type vedhæftning er velegnet til enhver form for stof.

  Det er rigtigt, at trækstrengen måske ikke er meget praktisk at bruge. Det sker, at det med deres hjælp er svært at skubbe og trække gardinerne på.

  Kuliski - den mest økonomiske og nemmeste måde at vedhæfte gardiner på til tagene

  Gardin tape

  Ved hjælp af et bånd fastgør gardinerne meget let, både til væggen og til loftet.

  Du køber et gardinbånd, sy på gardiner og fastgør dem til tagene.

  Bånd kan være både gennemsigtige og tætte, har en eller to rækker af løkker. En ledning syes langs hele dens længde, med hvilken stoffet trækkes sammen og en smuk drapering formes som strenge. Antallet og mængden af ​​folder kan let justeres ved hjælp af en ledning.

  Gardin tape - en stor assistent i at skabe volumen draperi.

  Gardin tape kan også laves med hånden.

  Fastgør persienner på plastvinduer

  Der er flere måder at fastsætte persienner på:

  Afhængigt af metoden vælges den ønskede længde af persiennerne.

  I den første version er det nødvendigt at tilføje 10 cm i bredde og højde til åbningens størrelse. Sørg for at kontrollere, om du kan åbne vinduet med blinds hævet.

  Billedet viser montage af skodder til loftet

  I den anden variant er det nødvendigt at minimere 4 cm fra åbningsbredden og 2 cm fra højden.

  I den tredje version - glasets bredde plus tre centimeter. I dette tilfælde må persiennerne ikke forstyrre vindueshåndtaget.

  Persienner er fastgjort med dykker og skruer. Kan monteres i loftet.

  Først skal du bore en mur og indsætte en dowel i den. Skru derefter monteringsskruerne. Brug niveauet på den modsatte side ved at montere monteringen på samme måde.

  For at installere skodder til loftet mere end en halv meter bredt, skal du bruge tre monteringsbeslag.

  Persienner

  Rullevindet er en klud lavet af klud såret på en aksel.

  Metoder til fastgørelse af gardiner:

 • åben type (udvendig åbning);
 • lukket type (inde i åbningen).
 • På bredt vindue, døråbninger, er det bedre at installere rullegardiner med en lukket type fastgørelse. Hvis åbningens dimensioner ikke er store, eller der ikke er vindueskarme, er gardinerne installeret over åbningen.

  Monteringsruller afhænger af deres system:

  • ved hjælp af metal eller plastikbeslag i åbningen
  • fri hængende;
  • fjederbeslag uden fastgørelse til rammen;
  • på dobbeltsidet tape
  • skruer på rammen.

  Rullegardiner er meget nemme at installere. Enhver kan gøre dette!

  Før det fastgøres med tape, opvarmes det af en hårtørrer, så fjernes beskyttelsesfilmen og limes til overfladen. Yderligere installation udføres på den sædvanlige måde.

  Den klassiske version af montering persienner:

  • monteringsbeslag med dowels;
  • installation af gardiner i beslagene på kontrolsiden;
  • installation af kæder, hvorved gardinerne styres
  • monteringsbeslag

  Gardinerne er monteret på åbningsskodderne ved hjælp af monterede beslag, som er monteret på lukkerens øverste del.

  Bambus lukker

  Bambusgardiner, såvel som rullegardiner, er fastgjort ved hjælp af beslag på samme måde.

  For det første er der ved hjælp af en blyant og et niveau markeret på begge sider. Vi laver huller, så ved hjælp af dowels monterer vi de beslag, hvor gardinet er installeret.

  Ved installation af bambusgardiner er det nødvendigt at tage højde for, at de ikke bør åbnes fuldt ud, og at der skal være mindst en tur på akslen. Beslagene er udelukkende monteret i vandret position.

  Romerske persienner

  Romersk persienner er normalt monteret på en speciel tagskinne, som består af en aluminiumsprofil, en løftemekanisme og en styreenhed.

  Hvis du af en eller anden grund ikke kunne få en særlig cornice, skal du ikke modløses. Lukkeren kan monteres på velcro velcro, som sælges i butikkerne syning af tilbehør og headset. En del af velcroen limes til de sædvanlige taggrunde, den anden - til de blinde

  Men det er mere praktisk at bruge en særlig cornice.

  Gardiner - den perfekte assistent til at skabe hygge og komfort i dit hjem!

  Curtain cornices udfører to funktioner: æstetisk og praktisk. De skal passe perfekt og dekorere interiøret, holde gardinerne godt og ikke forstyrre håndteringen af ​​dem. Derfor skal kronerne selv fastgøres ordentligt.

  Til dette formål er der specielle holdere - beslag. Her vil vi tale om, hvad de er, og hvordan de skal løses med dine egne hænder.

  Dekorative væg cornice

  Typer af parenteser

  På trods af sin lille størrelse og temmelig uhåndterlige arrangement betragtes tagbøjlebeslagene dekorative elementer, der bærer den funktionelle belastning. Som regel kommer de komplet med cornices og er lavet i samme design med dem.

  Men mange producenter tilbyder at montere sådanne kits på egen hånd fra et stort udvalg af rør selv, hvor gardiner hænger, understøtningselementer, dekorative tips, kroge og andre detaljer.

  Ved hvilke kriterier vælger indehaverne?

  Monteringsmetode

  Gardinens placering i forhold til vinduesåbning, hvordan de åbner, afhænger generelt af typen af ​​monteringsbeslag.

  • Til væggen. Dette er den mest almindelige, klassiske version, hvor holdere er fastgjort på en væg i en vis afstand vertikalt og vandret i forhold til vinduet.

  Foto af standardarrangementet af tagskægget med fastgørelse til væggen

  • Til loftet. Ikke mindre populær måde at placere gardinens øverste kant så højt som muligt. Metoden til fastgørelse af holderen er den samme: slutdelen til bunden. Hvis designet af et falskt loft for at give en niche over vinduet, vil taggene ikke være synlige, og det vil give indtryk af, at gardinerne flyder direkte fra under loftet.

  Rådet. Ved afmonterede lofter skal man forudse, hvordan man monterer beslag. Til loft er det nødvendigt at levere indlejrede dele under lærredet.

  Metaldele monteres på det fremtidige loft

  • Fra væg til væg. Dette er en mulighed, når to ende cylindriske holdere er installeret modsat hinanden på modsatte vægge. Det bruges ofte til at oprette en lyspartition, der deler et rum i funktionelle zoner.

  Der er også beslag til specielle tagskærter, placeret inde i vinduesåbningen.

  Fremstillingsmateriale

  Hvis du købte en gardinstang uden komponenter eller besluttede at tilpasse et metal- eller plastrør eller en træpind til gardiner, skal holdere til dem vælges særskilt under hensyntagen til det materiale, de er fremstillet af.

  Hjemmelavet cornice dekoreret metal holdere

  De mest almindelige beslag til gardinskinner er metal. De er holdbare og pålidelige, som er i stand til at modstå en stor belastning. Metal vælger for tunge taggrunde og tætte flerlags gardiner.

  Træprodukter anses for at være lidt mindre holdbare, mens plastprodukter hovedsagelig anvendes til gardiner, der er små i størrelse og længde, og at gardinerne er lette nok. Deres pris er den mest demokratiske.

  Design funktioner

  Konstruktionen af ​​beslagene og deres udførelse er meget forskelligartede.

  I henhold til metoden til fastsættelse af tagskæggene i dem er de opdelt i:

  • Åbent, hvor røret kan indsættes og fjernes uden at fjerne ringene og endda gardiner fra den;
  • Lukket, hvilket begrænser bekvemmeligheden ved at fjerne røret, men mere pålideligt i drift.

  Eksempel på åben og lukket konstruktion

  Disse produkter varierer også i antallet af fastholdelsesstænger og er enkelt, dobbelt og tredobbelt.

  Dobbelt beslag til tagskægget med fastgørelse til væggen

  Af stor betydning ved valg af vægholdere er længden af ​​fjernelsen. Det bestemmes afhængigt af vindueskarmets bredde og skal være større end dets fremspring uden for vægplanet.

  Hvis den er lille, købes standardbeslag op til 15 cm lang.

  Men hvis vindueskarmet eller andre strukturelle elementer stikker ud med 20-30 cm eller mere, bliver holderne lavet til ordre. Selvom i dag på salg kan findes justerbare modeller, stigende i længden, eller specielle forlængere. Extender skal vælges med forsigtighed.

  Beslag forlængelse til hjørner 16 mm i diameter

  Rådet. Før du køber gardiner, skal du altid huske fremspringet af vindueskarmet. Gardiner bør ikke bøje sig omkring det - sådan en bøjning ser skødesløs og ikke æstetisk tiltalende.

  Du bør også overveje stængernes diameter: de skal let komme ind i landingspladsen. Standardbøjlen til de dobbelte skråninger fra 16 mm til 19 mm, men der er også modeller med større eller mindre diameter.

  Dekorativ konsol cornice 35 satin

  montering

  Først og fremmest skal du bestemme antallet af parenteser. På dette afhænger designets pålidelighed. Det er umuligt at sige, hvor mange indehavere der kræves for en vis længde af cornice.

  Der er andre faktorer at overveje:

 • vægten af ​​selve søjlen
 • belastning på det;
 • installationsmetode mv.
 • Men som regel er to ekstreme punkter af støtte nok til et to meter rør med en diameter på 16 mm. Et punkt tilføjes til hver efterfølgende måler. Dette er ikke kun nødvendigt for at holde strukturen på plads, men også for at undgå, at stangen svækker under gardinens vægt.

  Installationsinstruktionerne er meget enkle.

  • boremaskine eller hammerbor
  • roulette hjul;
  • bygning niveau;
  • skruetrækker eller skruetrækker;
  • og også armatur: selvdrejende skruer eller plastdykler med skruer.

  Loftet cornices

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 1 række.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Længde 3,5 m. PVC materiale. Farven er hvid. 1 række.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Længde 5 m. PVC materiale. Farven er hvid. 1 række.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Bordeaux farve. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve hvid krom. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Elfenben farve. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve eg. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve eg. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Man-fre 10:00 til 21:00
  Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

  Fastgør plastikloftet - trin for trin. Professionelle tips

  Designere anser det ikke altid for forsvarligt at hænge gardiner og gardiner til almindelige væggitter. Moderne interiørdesign giver os nye løsninger. De oprindelige loftsskærer kan trygt modstå vægten af ​​draperier og samtidig ikke fange øjet. I dette tilfælde vil det ikke være svært at reparere det, hvis du gør dig bekendt med den foreslåede artikel.

  Ceiling cornice i interiøret - Foto 1

  Plastloft cornice: enkelt række, dobbelt række, tre rækker.

  Først og fremmest skal du tænke på forhånd hvilke gardiner du skal dekorere vinduet på dit værelse. Hvad er den forventede bredde, hvor meget vægt, hvor mange rækker de vil være placeret. Baseret på disse parametre kan du vælge den mest passende model af loftet cornice.

  Designet af disse produkter er forskelligt afhængigt af deres formål, derfor er fastgørelsesmetoderne forskelligt noget. De fleste modeller af loftkorn er fremstillet af slidstærk PVC, men nogle er desuden forstærket med metaldele.

  Dobbeltradet cornice - Foto 2

  Fastgør tagene til loftet på flere måder: direkte gennem hullerne i sagen eller ved hjælp af beslag og bøjler. Måske vil det ikke skade dig at rådføre dig med designeren, hvordan du klipper loftet til at passe ind i det valgte interiør.

  Vi måler bredden af ​​vinduet og gør markeringen af ​​tagskæggene

  Rummets størrelse og bredden af ​​vinduerne er forskellige for alle, men når du bestemmer stedet for fastgørelse af tagskægget i loftet, bør du overveje de generelle regler:

  • Gardiner, der hænger på tagskægget, må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduesvinduet;
  • Længden af ​​tagskæggene skal være tilstrækkelig, så du frit kan flytte gardinerne til vinduets fulde bredde.

  Før du installerer tagskæggene, skal du afslutte loftet helt. Lim eventuelt sokkelplinten om nødvendigt.

  Fastgør cornice til det sædvanlige loft. video

  En intelligent person, der er i stand til at gøre i det mindste simple installationsarbejde, kan nemt forstå teknologien til fastgørelse af loftet. Det vigtigste er at have de nødvendige værktøjer til rådighed. Men foruden den sædvanlige skruetrækker og dowels skal du have en hacksav, en kraftig boremaskine og gode (skarpe) øvelser til beton.

  Fastgør loftet cornice - Foto 3

  Fastgør loftet cornice - Foto 4

  Kom på arbejde efter operativsekvensen:

  1. Skær tagskæggene på den forud planlagte længde, og derefter, hvis det er fastsat af strukturen, skal du forbinde sine ender med buede sidevægge eller hætter.
  2. Bor en række huller langs hele længden af ​​tagskægget med sådanne afstande mellem dem for at jævnt fordele belastningen fra vægten af ​​fremtidige gardiner.
  3. Fastgør tagpladerne til det sted, der er udpeget til det, og mark loftet gennem hullerne.
  4. Bor huller i beton, indsæt dowels i dem og fastgør tagene.
  5. Hvis loftet er træ, er det let at fastgøre cornice til det med selvlukkende skruer af passende størrelse.

  Gardiner på loftet cornice - Foto

  Installer tagskæggene på hængelofter

  Ved fremstilling af hævede lofter brugt mange strukturelle materialer, men ikke alle er i stand til at modstå sværhedsgraden af ​​tagskægget med gardiner. For eksempel er det stadig tilladt at lave en cornice designet til et tylgardin til loftet på gipsvæggen. Og hvis du har til hensigt at hænge gardinerne, så skal du pre-installere på de rigtige steder trælån, som efterfølgende fastgør cornice med skruer.

  Men hvordan man laver loftet taket når man installerer et strækloft? På lignende måde - at installere barlån på bundloftet. Derudover skal du i færd med at lave lærredet klæbe sikkerhedsringen til de steder, hvor den skal gennemgå huller.

  Ceiling cornice på strækloft - Foto

  Niche i strækloftet under tagene - Video

  Punktmæssigt kan du følge instruktionerne, så gardinerne hænger foran vinduet bliver en ægte dekoration af dit interiør.

  Loftsophæng til tagbøjler

  Beslag til gardinstænger

  Vores online butik tilbyder et rigt udvalg af gardinstænger til badeværelser, som kan vælges for at passe stort set alle badeværelser eller brusere. Men direkte taghætter til gardiner forbliver populære. De kan monteres på flere måder, hvoraf den ene er en montering med en beslag. Du kan købe en metalbeslag til tagskægget, hvilket vil give en pålidelig væg- eller loftmontering.

  Fordelene ved at bruge beslag til taggrunde

  Beslag til gardinstænger kan laves af forskellige materialer:

  For badeværelser er den sidste mulighed bedst. Det giver tilstrækkelig styrke og er også modstandsdygtig overfor fugt. I vores katalog finder du parenteser, der passer til både vægmonteret og loftmonteret installation (og begge versioner kan let udføres uafhængigt), præsenteret i samme farver som gardinstænger. I alt er det over 10 nuancer:

  • Chrome parenteser
  • Bronze, toscansk bronze og bronze metallisk
  • Kobber og kobber metallisk
  • Ældet messing, sølv
  • Hvidrød

  Ved hjælp af væg- eller loftbeslag kan du klare rammebelægningen, rektangulær eller afrundet form. Loftsflader giver større frihed med hensyn til montering af fastgørelsen, da de ikke er bundet til rummets kanter, men kan placeres næsten hvor som helst. Vægge er mere velegnede til værelser med højt til loftet og kan se meget elegant ud.

  Hvor skal man købe en beslag til taggrene

  Online Shop Mr. Karniz tilbyder en bred vifte af kvalitets tilbehør til badeværelser og toiletter. En række gardinestænger, evnen til at fremstille holdere til gardiner til ordre, suppleres også af muligheden for at købe en passende beslag til hver model. Vores produkter er af høj kvalitet og tankevækkende til sidst:

  • Korrosionsbestandige materialer
  • Forstærket firepunkts montering
  • Omfattende farvepalet
  • Garanti for produktkvalitet

  Du kan hente alle nødvendige badeværelsestilbehør på ét sted - vores online butik, ordre levering (Moskva og hele Rusland), få ​​garanti for produkterne, og samtidig vil prisen behageligt overraske dig. Konsulenter vil med glæde hjælpe dig med at forstå nuancerne og vælge det rigtige produkt, der vil glæde dig og din familie i mange år. For at blive bekendt med vores tilbud - besøg vores salon i Moskva behandler vi hver enkelt kunde med opmærksomhed og hjertelighed.