Halvcirkelformede hjørner (barer) til badeværelset Radius. Pick up varer

Efter reparationsarbejdet i badeværelset skal du tænke på at købe et loftbjælke til gardiner. Dens tilstedeværelse giver dig mulighed for at tage et brusebad med bekvemmelighed og komfort. For ikke-standard badeværelse i vores katalog er der et stort udvalg af hjørne corbels lavet af rustfrit stål.

Onlinebutik "Mr.Karniz" i Moskva tilbyder sine kunder at købe en radial tagskinne til badeværelset, der er lavet af fugtighedsbestandigt materiale. Prisen på dette produkt er moderat, da vores virksomhed samarbejder direkte med producenterne.

Inden du vælger radiale gardinstænger, skal du kende alle de korrekte dimensioner af badeværelset og tage højde for funktionen af ​​VVS. Med de rigtige beregninger og dine ønsker vil vores rådgivere kunne vælge for dig billige, egnede valg af den ønskede form og type. På grund af dette vil købet vare lang tid og give dig et behageligt miljø.

Køberen har mulighed for at vælge det ønskede produkt uafhængigt af vores online butik "Mr.Karniz" i Rusland. For at gøre dette har webstedet et bekvemt filter af produkter, hvor du kan angive alle de nødvendige parametre. Også for hvert produkt er der et billede og kort beskrivelse.

Vores firma leverer levering gennem Rusland og CIS-landene samt til Belarus og Kasakhstan. Alle yderligere oplysninger, du kan finde på hjemmesiden, eller check med telefonlederen. Også du kan se på andre tagflader til et badeværelse.

Vi modtager og behandler personlige data for besøgende på vores websted i overensstemmelse med officielle politikker. Hvis du ikke accepterer behandlingen af ​​dine personlige data, skal du forlade vores hjemmeside.

Halvcirkelformet buet til gardiner i badeværelset - funktioner, fordele og installationsdesign

Gardinestang i badeværelset er et design designet til at rette gardinet og dets placering langs en bestemt kontur. Det forhindrer indtræk af fugt, sæbe og andre produkter på overfladen af ​​væggene eller gulvet og bruges også som beskyttelse mod nysgerrige øjne. Profilen til fastgørelse af lukkeren har en vigtig dekorativ funktion, derfor anbefales det at anbringe sit valg ansvarligt.

Varianter af gardin stænger til badeværelset:

 1. Lige teleskop profil. Angivelse montering på modstående vægge i rummet. Den er præsenteret i mange variationer, forskellig i farve og diameter.
 2. Angle barbell. Giver dig mulighed for at fastgøre gardinet på en bestemt kontur. Ofte udføres i form af en halvcirkelformet bue.
 3. Eaves af en speciel form. Det er lavet af kundens individuelle ordre (for eksempel ved installation af et asymmetrisk badekar).

Den valgte profiltype afhænger af den valgte profiltype.

Beskrivelse af en halvcirkelformet bue

Halvcirkelbue til gardiner i badeværelset - dette er et perfekt valg til badeværelser med ovalt eller trekantet bad. Det giver dig mulighed for at oversætte til virkelighedskomplekse designprojekter, men det fjerner ulejligheden i den videre brug af badeværelser.

Der er flere typer tagskærter, lavet i form af en halvcirkel:

 • Enkelt række - halvcirkelformet profil;
 • To-rækken - består af en cornice og en ekstra plank, der ofte bruges til tørring af håndklæder.

Advarsel! En halvcirkelformet buen kan have et simpelt eller komplekst fikseringssystem, som i høj grad bestemmes af dets konfiguration.

Fordele ved en halvcirkelformet bue

Teleskopstænger lavet i form af en buen vinder mere og mere popularitet hver dag. Metoden til deres installation tillader ikke at ødelægge væggene i rummet, men sikrer samtidig pålidelig fastgørelse af brusebadet. Ved montering af en halvcirkelformet teleskopisk cornice kan der dog være behov for ekstra støtte i form af et loftmontering.

Hvis du vælger færdige gardiner, anbefaler vi at se hele sektionen af ​​vores katalog:

Anvendelsen af ​​en teleskopisk halvcirkelformet stang i badeværelset har en række fordele:

 • Æstetisk og attraktiv - det passer perfekt ind i det indre af hvert badeværelse
 • Alsidighed - kan bruges til gardiner til skræddersyning, hvortil der anvendes materialer;
 • Pålidelighed og holdbarhed - i stand til at modstå alle typer gardiner, uanset deres vægt.

Det eneste problem, som kunderne står overfor, er valget af størrelsen af ​​den teleskopiske cornice, hvis badeværelset har et trekantet hjørnebad. For ikke at forveksle, skal du bestemme radius af produktet og tilføje et par ekstra centimeter til det.

Hvis badet har en anden form, skal der tages hensyn til andre faktorer, så du bør ikke have travlt med købet - det er bedre at kontrollere alt igen. De fleste VVS butikker tilbyder kvalificeret assistance gager, ikke opgive det, hvis i tvivl om størrelsen.

Hvilke materialer anvendes til produktion?

Til fremstilling af halvcirkelstænger i badeværelset kan der anvendes forskellige materialer. Herved afhænger designelementerne, såvel som dets fordele.

 • Plast. Det er den mest overkommelige løsning med hensyn til omkostninger. Fordelene ved plastisk konstruktion omfatter lav vægt på produktet og nem installation, hvilket ikke kræver specialværktøj. Med hensyn til manglerne indbefatter de en øget tendens til at akkumulere snavs;
 • Aluminiumslegering. Aluminiumstrukturer er en bedre udgave af en halvcirkelformet lysbue. Over tid og med konstant brug vil det ikke ruste. Fordelen ved aluminiumskornet er modstand mod deformation og attraktivt udseende. Ulempen ved designet er, at det efter en vis driftstid begynder at falme;
 • Rustfrit stål. Stål gardin stænger er de dyreste, men de bevarer deres oprindelige udseende og egenskaber i lang tid. Installation af sådanne strukturer kræver professionalisme, så det er bedst at overlade det til herrerne.


Den halvcirkelformede bue til gardinen i badeværelset skal vælges korrekt i længden for at sikre en fast fastgørelse af strukturen og gardinet. Det er i stor efterspørgsel blandt købere, men passer ofte ikke ind i rummet i størrelse. Hvis der endda observeres små afvigelser i parametrene, må man ikke håbe, at forskellen forbliver umærkelig.

Et interessant element i indretningen af ​​rummet vil være gardinerne med fotoudskrivning, det er sværere at vælge dem til indretningen, fordi de i de fleste tilfælde ikke er monokrome, men har et farvemønster:

Det anbefales at opgive taggene af en halvcirkelformet form og vælge en moduleret plastikprofil, hvis egenskab er evnen til at tage en given form. Det ser selvfølgelig ikke så attraktivt ud, men det bliver ikke nødvendigt at tørre vand og sæbe mærker i badeværelset efter hvert bad.

Montering af en halvcirkelformet bue

Du kan selvstændigt fastgøre den halvcirkelformede cornice, men det er vigtigt at tage højde for mange nuancer. En af dem er, at profilen skal trække sig 2-3 cm fra kanten af ​​badet eller brusebadet.

Tip! Når man køber en ramme, skal den sammenlignes med gardinens materiale.

Hvis en flise blev brugt til at dekorere badeværelse vægge, anbefales det at overlade installationen af ​​cornice til fagfolk. Ellers er der risiko for beskadigelse af belægningen og behovet for genopretning.

Teleskopprofiler, der desuden er fastgjort i loftet, er særligt populære. De anbefales kun at vælge rummelige badeværelser med højt til loftet. Derefter vil taggene se æstetisk glædeligt, og risikoen for strukturelle sammenbrud er helt udelukket.

Monteringsvejledning til vinkelstangen:

Populariteten af ​​rullegardiner i nyere tid er ved at få fart, de fik deres navn på grund af drejemekanismen, som følge heraf de bliver til ruller, som følge af at de tager meget lidt plads i huset, det er meget praktisk, se selv:

 1. Mærkning. Fastgør profilen til væggene i badeværelset, markér fixeringspunktet med en simpel blyant. Ved hjælp af bygningens niveau skal mærkerne overføres til den ønskede højde (for eksempel 1,8 m).
 2. Boring. Fastgør beslagene til de markerede områder, og vælg desuden steder til boring. Det er nødvendigt at bore i en dybde på 3,5-4 cm. Sæt dybden således, at en af ​​dens ender rager 1-2 cm, ikke mere.
 3. Beslag. Fastgør beslagene eller fastgørelsespladerne med skruer, monter derefter beskyttelseshætter og fastgør profilen.

Hvis der kræves yderligere montering af konstruktionen til loftet, er det nødvendigt med hjælp fra fagfolk.

Typer af vinkelstænger

Hjørnebjælken er en gardinholder i badeværelset, som giver en sikker pasform til gardinet. Den største fordel ved designet er alsidighed - det kan bruges til fastgørelse af forskellige gardiner.

Hjørnestangen i badeværelset kan være af følgende typer:

 • Den L-formede formular. Dette er et hult metalrør, buet 90 grader. Det er monteret på rummets vægge, designet ligner bogstavet "G". Om nødvendigt kan du desuden reparere systemet i loftet. Fordelen ved profilen er, at det i løbet af formen ikke vil svække og ikke deformere;
 • I U-formen. Et sådant design har til formål at installere i badeværelser med en firkantet eller rektangulær form. Dens fastgørelse er kun lavet til en væg, men kan desuden fastgøres til loftet (for eksempel med en betydelig vægt af gardiner). Normalt sælges gardinstænger, der er lavet i form af bogstavet "P", i færdig form, men kan gøres til ordre;
 • Radiale taggrunde. De vigtigste fordele ved designet er elegance og tiltrækningskraft. Den er monteret på kanten af ​​badet og følger præcis dens kontur. En lignende hjørneholder til gardinen til badeværelset er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Foruden den U-formede profil kan den laves til bestilling eller køb i en færdig form.


For at vælge den rigtige vinkelbjælke er det nok at tage hensyn til badets form og dets placering i rummet.

Anbefalinger til valg af en bar

Når du vælger en vinkel eller halvcirkelformet stang til fastgørelse af gardinet på badeværelset, anbefales det at overveje følgende anbefalinger fra eksperter:

 • Materialets kvalitet. Der bør ikke være revner, ridser eller folder på overfladen af ​​produktet. Deres tilstedeværelse indikerer brugen i produktion af lavkvalitetsmetal;
 • Praktisk anvendelse. Det bestemmes af flere faktorer, blandt hvilke er vedhæftningsmetoden. Så de mest pålidelige er selvdrejende skruer og beslag til badeværelset;
 • Æstetik. Det indre af badeværelset skal se harmonisk og attraktivt, da dette rum ofte bruges. Dette er vigtigt at overveje, når du vælger dekorative holdere (ringe, klip, eyelets osv.).


Hvis du vælger en halvcirkelformet eller vinkelbue til et værelse med et ikke-standard størrelse badeværelse, anbefales det ikke at foretage målinger selv. Brug hjælp fra fagfolk, fjernelse af foranstaltninger, der eliminerer sandsynligheden for tekniske fejl.

Korrekt valgt og pålidelig fastholder til gardin i badeværelset giver fuld beskyttelse af gulvfladen og vægge mod fugt, giver dig mulighed for at udfylde indretningen af ​​rummet og sikre brugervenlighed!

Gribning er en integreret del af vinduesammensætningen. Ikke altid korrekt udvalgte gardiner, under hensyntagen til praktiske råd og anbefalinger - nøglen til et vellykket resultat. Bare et par detaljer og indretningen af ​​hele vinduet ser mere elegant ud. Indehavere understreger indvendigt, ser godt ud, med succes dekorerer vinduerne, er en integreret del af den færdige sammensætning:


At købe taggrunde til et vinklet bad i Himki fra Karni.ru

Hvad får du, hvis du køber en cornice fra os:

Når du bestiller hos os, vil du købe en hjørneafskærmning, der gentager konturen på dit hjørnebad, palle eller individuelle størrelser, lavet af solidt rør uden led og forbindelser fra poleret til et spejlskinnet rustfrit stål AISI 304 med en garanti på op til 10 år.

Du kan betale for ordren ved modtagelse efter verifikation i Moskva, Skt. Petersborg og en anden 315 byer i Den Russiske Føderation.

Stadig i tvivl? Så her er nogle flere grunde:

Hvis det krævede cornice ikke er tilgængeligt - vil vi gøre det om 1 dag og sende det til enhver by;
Uden montering i loftet (hvis dette øjeblik ikke er angivet individuelt);
Velegnet til både store hjørne bade (Optima og Great), og til små hjørne bade eller paller (Classic og Optima);
Strengt svarer til den specificerede kontur af badet eller individuelle størrelser (teknologisk muligt);
Vinkel, asymmetrisk, halvcirkelformet, lige, G og P, oval, rund - du kan købe noget fra os, vi vil lave
Har ubegrænset levetid
Let at installere og betjene;
Fastgørelsesanordninger, dowels og skruer er allerede inkluderet i kittet - ingen yderligere skjulte betingelser;
Du kan få råd eller placere en ansøgning direkte via telefon, via post eller købe online;
Betaling kontant, ved kort ved modtagelse eller via kort og elektroniske penge online;
Måling af badet og installation af tagskægget af vores specialister

Halvcirkelformede tagbøjler til badeværelset: typer og tips til valg

Det har længe ikke været nogen hemmelighed, at nogle badeværelser, der ligger i elitypehuse, der er designet med behørig hensyntagen til unikke designplaner, har et lille problem - vanskeligheden ved at vælge beskyttende strukturer for at adskille badeområdet fra resten af ​​rummet. Ofte tager folk til dette problem på grund af de trekantede bade, som du som bekendt har svært ved at finde de rigtige gardiner eller skærme. Men uden tvivl er det bedste valg for sådanne bade et halvcirkelformet taghul.

De er lavet af en række forskellige materialer. Men det er også umuligt at glemme fastgørelser, der både er indenlandske og udenlandske.

For at installere en sådan cornice, bør du ikke gøre en masse indsats, for i dette tilfælde er der ikke noget svært. Installation vil tage bogstaveligt en halv time, men det er bedre at straks vende sig til rigtige fagfolk, der vil gøre det i minutter og med højeste kvalitet.

Funktioner og formål

Det første og eneste formål med den halvcirkelformede glimmer til gardiner i badeværelset er fiksering af det materiale, der pålideligt følger den kontur, der er angivet af dig eller mesteren. Uden en god plank er hele dekorative komponent irrelevant, da alt vil blive dækket ikke kun med sæbepletter, men også våde.

Utvivlsomt vil dekorative ovale bade, der er foretaget direkte i henhold til designprojektet, eller trekantede dem ikke gøre uden en god tagskærm i en halvcirkelformet form. Der er to typer af dem, nemlig: enkelt række og dobbelt række. Derudover tilbyder de ofte tagbøjler med ekstra stropper, for eksempel til tørring af håndklæder eller andre egenskaber. Derudover er der to fikseringer af lærredet på tagskægget, som betegnes i hverdagen så enkelt og komplekst.

I øjeblikket er den teleskopiske bar, der i sit udseende ligner en bue, meget populær hos forbrugerne. Sådanne tagskærme er meget praktiske i brug, ved montering ødelægger de slet ikke væggene. Men når du installerer bare en sådan cornice, er der brug for ekstra skruer, nemlig på loftet. Denne type er en af ​​de sværeste at installere, så det er bedre at straks søge hjælp fra fagfolk.

Hvis installationen er vellykket, vil tagskæggene ordentligt rette sig, du kan hænge det helt på alle gardiner: fra materiale og forskellige vægte.

Hvis denne bar bruges, kan du glemme designproblemer, fordi det allerede giver badeværelset et sofistikeret look og æstetisk appel. Desuden, hvis det valgte gardin er lavet af meget høj kvalitet materiale, så er der i dit værelse (badeværelse) den mest unikke og unikke stil.

Hvis du kommer til den konklusion og skal bygge et trekantet bad med dine egne hænder, skal valget af cornice og gardiner foretages på følgende måde: Først skal du måle produktets radius og i næste trin tilføje et par centimeter til den resulterende figur. Dette er den nemmeste og mest pålidelige måde, fordi når du køber andre produkter, skal du stole på en række faktorer, der giver dig mange bekymringer. Denne valgmetode har kun positiv feedback.

Typer af design

Afhængigt af det anvendte materiale er halvcirkelformede stænger opdelt i tre typer.

 • Plast. Det er den billigste og mest overkommelige mulighed for en person. Dens fordele er kun i let vægt, nem installation og selvfølgelig lav pris. Imidlertid er ulemperne også til stede, nemlig: unattractive udseende, dårlig styrke, hurtig ophopning af snavs.
 • Aluminium. Noget bedre end den tidligere version. Denne art er af bedre kvalitet: den er ikke dækket af rust og har en god modstand. Også fra profferne kan du fremhæve udseendet, som stadig er attraktivt i lang tid efter køb. Imidlertid har disse modeller også en række ulemper: Over tid begynder de at falme, deformere og skabe en ubehagelig lyd, når gardiner bevæger sig langs dem.
 • Stål (rustfrit stål). Dette produkt er det bedste valg, da det kan bevare dets oprindelige udseende i mange år, selvom badeværelset ikke er i den gunstigste tilstand. Vi skynder dog til at advare dig: det er bedre ikke at foretage installationen af ​​et sådant produkt, da det kræver virkelig stærk og god fastsættelse, som kun en professionel kan tilbyde.

Ved designfunktioner skelnes mellem følgende typer af halvcirkelformede taghuller:

 • teleskopisk (glidende);
 • snor;
 • Fleksibel.

Den bedste løsning i øjeblikket er en teleskopvisning. Dens funktion og forskel er, at den oprindelige længde, der blev indstillet af dig eller mesteren, kan variere. En lignende cornice bevæger sig fra hinanden som et teleskop, som et resultat af hvilket det modtog et sådant navn. Forresten er denne monteringsmulighed den mest pålidelige: specielle gummi puder er placeret i enderne af stangen. I denne henseende behøver vægge i installationsprocessen ikke at bore.

fordele:

 • hurtig installation og nem installation;
 • bedste pris på markedet;
 • en god indikator for styrke for både standard gardiner og vinyl klæder;
 • bevarer vægoverflader;
 • egnet til ethvert badeværelse interiør.

ulemper:

 • installation er ikke mulig i alle tilfælde - hovedsagelig med et standardformet bad;
 • tåler ikke meget vægt, så ikke alle gardiner passer (for eksempel i stedet for et enkelt gardin kan du lægge to gardiner 150x90).

De strengede tagskinner er enkle, men samtidig og funktionelle. I udseende ligner det en tynd metalstreng. Mange producenter vil forbedre denne model hvert år, og i øjeblikket er det den mest praktiske løsning.

Det er værd at bemærke, at der ikke er nogen ulemper som sådan, men der er flere fordele:

 • mulighed for installation i alle lokaler
 • enkel installation;
 • opretholder nogen vægt, så du kan hænge gardiner på det fra ethvert materiale og enhver størrelse, det være sig 180x200 eller 240x200 cm;
 • stealth (dette er tilfældet, når en person ønsker at understrege skønheden i deres valgte gardiner);
 • en bred vifte af farver, men det er især værd at fremhæve den forgyldte version.

Med hensyn til de fleksible gardinstænger er fordelene umiddelbart bemærkelsesværdige her, man skal kun se på selve produktet. De er lavet af en speciel type aluminium, der nemt bøjes, så de kan gives absolut enhver form, hvilket er meget vigtigt for badeværelsens usædvanlige form og ikke-standardiserede badeværelser. Fleksible gardinstænger er fastgjort til både væggen og loftet, hvilket giver dem ekstra pålidelighed. Der er ingen minuser som sådan, og det er sandt.

Men stadig vælge den ønskede cornice er baseret på personlige behov, smag og præferencer.

Regler for installation af brugerdefinerede tagbøjler

Du kan uden tvivl selv vedhæfte disse produkter manuelt, men du bør ikke håbe på et positivt resultat, hvis du ikke tager højde for alle nuancer af arbejde.

Hvis du alligevel beslutter dig for en uafhængig installation, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter.

 1. Det system, du vil installere, skal være fra kanten af ​​badet eller brusebadet et par centimeter. Rammen bør fusionere med gardinens materiale, så at sige "match".
 2. Teglmontering vil være problematisk for selvinstallation. Og hvis du kun lavede en reparation, er det bedre at straks vende sig til en professionel, da du sandsynligvis skal lave en "make-up".

I øjeblikket er forbrugere med teleskopstænger populære hos forbrugerne, som i tillæg til standardfiksere også er knyttet til loftet. Denne mount er imidlertid ikke egnet til alle lejligheder, da det kræver et rigtigt rummeligt badeværelse, helst med højt til loftet. Hvis du er ejerne af et sådant badeværelse, er du uden tvivl heldig, fordi disse systemer ser virkelig attraktive ud, og risikoen for deres sammenbrud er nul. Afmontering af lignende tagskinner er også ret let, mens loftet og væggene forbliver uændrede.

Eaves til et gardin i et halvcirkelt badeværelse

Eaves i form af et bad med fastgørelse i parallelle vægge Standard

U-formede tagstænger til standard badeværelse

Rette tagskærme til badeværelset Standard

L-formede tagbøjler til Standard badeværelse

Eaves i badekar form Standard

Luksus badekar cornice

U-formede taghætter til badeværelse Luksus

Eaves til et badeværelse bue fra væg til væg Suite

Direkte tagskærme til badeværelse Luksus

L-formede tagstænger til badeværelse Luksus

Eaves i en form af et bad med fastgørelse i parallelle vægge Luksus

Premium L-formet cornice til badeværelse

U-formet cornice til badeværelse Premium

Eaves i form af et bad Premium

Eaves til et badeværelse en bue fra en væg til en væg Premium

Eaves i form af et bad med fastgørelse i parallelle vægge Premium

Premium Bathroom Straight Cornice

Cornice udvælgelse af bad fabrikanten

Absolut til alle! Det er ligegyldigt noget, hvad VVS-udstyr, som er installeret i dit badeværelse, vores alsidige og pålidelige produkter fremstillet i henhold til moderne teknologi fungerer godt med alle modeller, f.eks. Fra virksomheder som:

 • Aquatek, Bas, Aquanet, Radomir - moderne bade fra russiske producenter;
 • Balteco, Cersanit, Kolpa San - VVS af høj kvalitet fra fremmede lande;
 • Ravak, Riho, Jika - pålidelige bade fra berømte tjekkiske producenter.

Om et par dage vil Cornice Company lave en cornice af enhver kompleksitet for ethvert bad fra disse og andre producenter.

Eaves til et badeværelse fra KARNIZA rustfrit stål

At lave skræddersyede rustfrit stålkorn er en af ​​Karniza-fremstillingsvirksomhedens hovedprofiler. Vi garanterer vores kunder et kvalitetsprodukt på europæisk plan, vi præsenterer en bred vifte af produkter, et stort udvalg af priser. Karniza.ru - Dette er effektiviteten i designproblemerne med betaling, levering, garantiservice.

Vores gardinstænger er et produkt, som vi har arbejdet med at forbedre i det 9. år. Vi var blandt de første til at komme på markedet, og allerede i et år har vi sat hovedtrendene op, både hvad angår design og teknologiske resultater. Vi vælger en fleksibel prispolitik, der præsenterer vores cornices i linjerne "Comfort", "Standard", "Lux" og "Premium", "Exclusive". Vores badeflader er forskellige i form, diameter og tykkelse af røret, belastningskapacitet, konstruktion af inventar. For eksempel, bad rektangulær pasform og klassiske direkte indehaveren gardiner og L-formet, og kan vælges til den kantede U-formet rund, symmetrisk, asymmetrisk eller L-formet afsats.

Egenskaber af vores produkter

Takfladerne til badeværelser lavet af vores eksperter har følgende fordele:

 1. Stilfuldt udseende, der opnås ved brug af højkvalitetsråvarer (poleret rustfrit stål med glat overflade) og egen "know-how" - med slidstyrke "Karniza" fastgørelsesdele. De farver, der bruges harmonisk, ser i et badeværelse indvendigt, og rustfrit stål sikrer produktet dets holdbarhed og pålidelighed. En sådan gardinstang til badeværelset er garanteret at servicere dig mere end et år, samtidig med at den opretholder sin attraktionskraft og fremragende præstation.
 2. Et bredt udvalg af forskellige former for taggrunde: direkte, halvcirkelformet, g-formet osv.

Du kan bestille fra os fremstilling af taggafler af enhver form, både i henhold til dine egne tegninger og med udvælgelsen af ​​badetype. Vi leverer også måle- og installationstjenester til vores produkter. Kontakt lederen af ​​vores virksomhed på et af kontaktnumre, send en forespørgsel pr. E-mail, brug chat-vinduet til at kommunikere eller bestil via indkøbskurven. Vi er altid åbne for nye projekter!

Nuværende produktionskapacitet gør det muligt for os at lave produkter i industriel skala, men vores hovedspecialisering forbliver produktionen af ​​gardinstænger til badeværelset ifølge individuelle størrelser efter ordre. Vi tilbyder også højkvalitets tilbehør til badeværelser: ringe til gardiner, gardiner, tæpper, bad skærme, glas hylder og skillevægge.

Hvorfor arbejde med os er rentabelt?

Karniza-selskabet producerer tagduger og diverse tilbehør til badeværelser. Alle produkter er af høj kvalitet og attraktivt udseende. Takket være os, vil indretningen på dit badeværelse ændre sig og blive mere behageligt.

Samarbejder med os, vil du finde følgende fordele:

 1. Egen produktion i alle faser, som direkte påvirker omkostningerne ved produkter. Ingen grund til at betale for ydelser fra formidlere.
 2. Kvalitetssikring af de producerede varer. Alle gardinstænger til badeværelser er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Derfor er vores produkter holdbare og pålidelige. Det er ikke udsat for korrosion og sagging. Derudover afhænger kløverne, afhængigt af kundens ønsker, specielt i bronze eller guld.
 3. Produktion af cornices udføres strengt i overensstemmelse med formen af ​​bad, brusebad eller jacuzzi. Alle mulige variationer af rørbøjninger er tilgængelige for vores kunder: runde, p-formede eller g-formede, figurer mv.
 4. Fremskyndet produktion af taggrunde. Gardinestang i badeværelset kan laves i en periode på 1 til 5 dage.
 5. Ekstra ydelser: måling, levering og installation. Levering foregår over hele Rusland og CIS-landene. Der leveres gratis levering til Moskva og Skt. Petersborg.
 6. Praktiske betalingsmuligheder for indkøbte varer: On-line, fakturering for virksomheder og enkeltpersoner og til kureren ved modtagelse.
 7. En bred vifte af relaterede tilbehør: gardinringe, badeværelse gardiner, gulvmåtter, glashylder og bade skærme.

Stænger og tilbehør

Eaves teleskopisk TATKRAFT D22steel 110-200cm

Eaves teleskopisk Wess Dandra D 22/25 140-260 cm

Euroshower dækker fleksibel krom 3 m

Verran cornice til badeværelse teleskopisk 140x260 cm

Eaves Euroshower fleksibel hvid 3 m

Teleskopisk cornice Tatkraft D25 stål 130 - 240 cm

Euroshower cornice kombineret hvid 90 cm

Verran teleskopisk cornice farvet 140 - 260 cm

Verran teleskopisk cornice beige 140 - 260 cm

Verran eaves teleskopisk hvid 105 - 190 cm

Lokee ringe til gardiner Lokee gennemsigtig diameter 5 cm

Eaves til badeværelse teleskopisk Sibo hvid

Kun i stormarkedet

Wess cornice teleskopisk messing

Eaves til badeværelse teleskopiske Sibo krom

Euroshower eaves kombineret krom på 90 cm

Lokee ringe til gardiner hvid diameter 5 cm

Lokee ringe til gardiner Lokee blå diameter 5 cm

Lokee ringe til gardiner Lokee sort diameter 5 cm

Verran ringe til Lokee gardiner grøn diameter 5 cm

Nyligt set

Køb barer og badeværelse tilbehør i online-butik OBI

I onlineforretningen til OBI kan du købe en teleskopisk gardinestang til et badeværelse med en længde på 1100-2600 mm. Evnen til at justere længden af ​​produktet giver en integreret fjedermekanisme. Modeller er nemme at installere og passer til et badeværelse af enhver størrelse. Når du køber en spændingsindstilling, skal du forud måle afstanden mellem væggene i rummet, ellers er der risiko for ikke at gætte størrelsen. Et stort udvalg af former (L-formet, buet) giver dig mulighed for at købe en model til et runde eller hjørnebad. Fleksible tagskærme af aluminium kan tage enhver form og er den bedste løsning til design af ikke-standard designprojekter.

Fordelene ved de modeller, der præsenteres i OBI-kataloget:
• Fremstillet af aluminium eller rustfrit stål, hvoraf de har høj styrke og tåler op til 10 kg;
• er egnet til drift under forhold med høj luftfugtighed og temperatur ekstremer;
• er ikke udsat for korrosion og kalkdannelse
• har en forkromet belægning, som den glatte overflade ikke vil falme i løbet af hele driftsperioden
• Afviger i den lille vægt og bekvemmeligheden ved installationen.

Til metalaksler anbefaler vi at bestille billige gardinringe fra OBI online kataloget. Plastmodellerne, i modsætning til metal, vil stille stille langs baren, og deres brede farvelinje vil hjælpe dig med at vælge en indstilling præcis i tone med gardinerne.

For at købe en teleskopisk cornice til et badeværelse fra, er det nok at placere en online ordre. Alle produkter på hjemmesiden har en detaljeret beskrivelse af prisen, så vælg den rigtige mulighed er ikke svært. Levering i Moskva vil blive gennemført inden for 1-2 dage på et passende tidspunkt for dig. Kureren kontakter dig 1 time før ankomst.

Du kan også hente en ordre ved selvopkald på nærmeste OBI butik i Moskva, St. Petersborg, Nizhny Novgorod, Volgograd, Krasnodar, Saratov, Kazan, Yekaterinburg, Surgut, Omsk, Ryazan, Bryansk og Tula.

Sådan vælges og installeres gardinestangen til badeværelsesgardinerne: en trin-for-trin instruktion

Komfort består af mange komponenter, blandt hvilke er den perfekte funktion af korrekt udvalgt udstyr i alle værelser, herunder badeværelset. Moderne VVS, komfortabelt bad, udsøgt væg og gulv dekoration, lyse belysning - det er ikke alt. Blandt de små små ting er der de uden, som du bare ikke kan gøre. For eksempel er gardinstangen til badeværelset gardinet på det, hvilket beskytter gulvet og miljøet mod stænk.

Lad os tale om hvordan man vælger og installerer cornice over badeværelset.

Valget af taggrunde design

Du bør ikke købe i det første iøjnefaldende produkt i butikken, fordi dets hovedkarakteristika afhænger af badets form og størrelse samt på væggen eller loftets forside - det sted, hvor det vil blive fastgjort. Derfor er det første, der skal gøres, at måle med målebånd afstanden fra væggen til væggen (hvis stangen er fastgjort på væggen) eller loftets bredde (hvis henholdsvis loftet takkanten).

Den enkleste og mest billige type lige model er et plastrør med stop i begge ender. I sættet er der som regel et sæt kroge af samme farve som selve søjlen

Det er nemmest med et almindeligt standard rektangulært badekar med en længde på 1,5 m eller 1,7 m. Tre typer gardinstænger passer ind i den: lige og buet (som en buet) eller et hjørne, hvis badet er installeret i hjørnet af et stort rum. Sværere med ikke-standard udstyrskonfiguration - med fremspring, skæve kanter, langstrakt eller afrundet form.

Det færdige produkt er svært at afhente, men du kan gøre for at bestille eller forsøge at lave det selv ved at bruge det relevante materiale i formularen.

Husk, at når du installerer loftsvisninger på ophængte strukturer, kræves der ekstra stivhedsindretninger, da plast eller gipsvæg muligvis ikke kan bære vægten af ​​gardinet.

Fantasi er nyttig, hvis badet er installeret i midten af ​​rummet. Der er originale enheder, der er fastgjort i loftet og har et anderledes udseende - de er en rund eller rektangulær ramme.

Så alle tagskæggene kan opdeles i følgende typer:

 • lige med fastgørelseselementer - fastgjort på modsatte vægge med flanger
 • kantformet udgave i form af bogstavet G, i midterdelen bøjet i en vinkel på 90º; mere kompleks konfiguration har form af bogstavet P;
 • Teleskopisk, hvis længde om nødvendigt let ændres fra 1,3 m til 2 m ved hjælp af en "rør i rør" -enhed;
 • forår, hvis mekanisme holder vægten af ​​stangen og gardinet takket være en stærk kilde;
 • fleksibel, så du kan skabe et passende gardin til et bad af enhver konfiguration;
 • skræddersyet, skræddersyet.

Hver kategori har individuelle installationsfunktioner. For at sikre pålidelig fastgørelse af hjørnekorbeler til et gardin i et badeværelse, er yderligere loftfiksering på steder med bøjninger nødvendigt, så de ikke sager.

Som sikkerhedselement bruger man oftest en kort rørstang fra samme materiale som selve produktet. Det er fastgjort til loftet på et sted, der ikke hæmmer gardinens bevægelse.

Er kvaliteten af ​​enheden afhængig af materialet?

Hvad påvirker det materiale, hvorfra kronen er lavet? Først og fremmest om dets operationelle egenskaber og anvendelsesperioden. Metalrøret vil "leve" meget længere end plastik, da metallet er holdbart og modstandsdygtigt over for mekaniske skader. Dette er vigtigt, fordi de kroge, som gardinet er suspenderet, bevæger sig konstant langs linjen og klø det.

Et plastikprodukt har den eneste fordel - lave omkostninger, så det er let at erstatte det med en anden fra et lignende materiale.

For at få plastmodellen til at vare længere, skal du være opmærksom på dens styrke, som direkte afhænger af diameteren, rørets tykkelse og elasticiteten (skør materiale bliver ubrugelige tidligere)

Metal modeller er forskellige, men de fleste af dem er lavet af poleret rustfrit stål, malet tyndvægget stål eller aluminium. Sidstnævnte er gode, hvis der er behov for at ændre formen på stangen - aluminiumbøjninger let.

Det behandlede materiale ruster ikke, bliver ikke dækket af mug og tjener i lang tid. Nogle gange kræver et designprojekt enheden af ​​alt tilbehør, og derefter er tagpladerne lavet til ordre (fra nikkelbelagte, messing- eller kobberrør) for at passe til VVS-dele og andet udstyr.

Tubular metal curtain stænger kan tjene i årtier, men glem ikke om deres svage punkt - beslagene, som er de vigtigste fastgørelsesanordninger på væggen, og jævnligt kontrollere deres stabilitet

Installation af tagbøjler af forskellige konfigurationer

Næsten alle modeller er monteret på samme måde - ved hjælp af flanger fastgjort til væggene. Der er imidlertid nuancer, der skelner installationen af ​​direkte og kantede, fleksible og stive, teleskopiske og solide produkter. Hvis der er et ønske - kan du gøre dig til en bekvem enhed fra skrotmaterialer.

Overvej funktionerne i installationen af ​​forskellige typer, men først et par ord om værktøjet.

Du skal bruge et mærkningsmateriale (blyant, målebånd, niveau, firkant), en konstruktionskniv, en puncher med 5 mm øvelser (på beton eller flise), en skruetrækker, fastgørelsesdele (klumper, skruer eller skruer kan bundtes med tagplankerne). Når du vælger fastgørelsesanordninger, skal du sørge for at overveje materialet i væggene og loftet.

Teleskopinstallation

Billighed er ikke en grund til at købe denne upålidelige badeværelsesmodel, hvis du har børn i din familie. Teleskopanordningens monteringsmekanisme er sådan, at den let modstår selv et vådt gardin, men det er usandsynligt, at det kan holde vægten af ​​et lille barn, hvis han glider og griber gardinet.

En teleskopstang er udstyr, der ligner en stativ eller en lille hylde, der ikke modstår ekstra tryk.

De billigst mulige glideskinner lavet af plast koster 230-250 rubler, en teleskopisk bar med et metalstyringsrør fra 550 rubler og derover

Hvis der ikke er noget at frygte, og du stadig har købt en teleskopanordning, så kan du straks installere den uden forudgående forberedelse. Værktøjet er kun nyttigt mærkningsmateriale, boring af væggene er ikke nødvendig. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 • Bestem sted for vedhæftning. Sørg for, at det ikke er for lavt, men observer afstanden fra loftet (15-20 cm). Du kan tjekke på gardinet - dets kant skal falde frit ind i badet og ikke over dets kant.
 • Markér forankringspunktet med en blyant eller en vaskbar markør. Det er bedre at bruge niveauet og omhyggeligt sikre, at tagskæggene er parallelle med kanten af ​​badet.
 • Udvid emballagen, kontroller, hvordan mekanismen fungerer.
 • Læs de korte instruktioner, der følger med produktet.
 • Spred takskæggene til den ønskede længde og tilføj lidt mere (0,5-1 cm).
 • Sæt på ringringe eller kroge, hvis de ikke kan fjernes.
 • Installer på et præ-mærket sted, kontroller installationens pålidelighed.

Som du kan se, har installationen ingen problemer, og det tager kun få minutter.

Hvis du vælger denne eller den pågældende model, skal du sørge for overholdelsen af ​​andre badtilbehør. Sølv, krom og nikkelbelagte produkter er populære, da de er perfekt kombineret med sanitetsudstyr.

Funktioner ved installation af stænger med flanger

Forbered en blyant med et målebånd for at markere stedet for beslag, stempel og skruetrækker. Vi vil bruge selvskærende skruer og dowels, som leveres i kittet (hvis de ikke er tilgængelige, skal du tage vare på deres køb på forhånd). Sommetider skruer skruer speciel sekskant, som er fastgjort til dem. På væggen markerer vi to fastgørelsespunkter af flanger. Afstanden mellem dem er stangens længde.

Højden over kanten af ​​badet beregnes på følgende måde: Fra gardinens længde trækker vi 20 cm (gardinet sænkes ned i badet for et sådant segment).

Vi tager den første metalflange, vi anvender centret til det markerede sted. Normalt har de en rund form og 3 huller til skruer

Blyant sætte punkter i hullerne - betegner borestedet. Vi fjerner flangen, perforatoren laver tre huller på de markerede punkter. Sæt dykker, sæt flangen i igen og fastgør den med skruer. Det samme gentages fra den anden side.

Før vi installerer stangen sætter vi reflektorer på den - metal runde stænger, der dækker flangens arbejdsdel. Vi sætter begge ender af røret ind i holderen, fastgør dem med specielle klembolte

Vi bevæger reflektorerne tæt på væggen - arbejdet er færdigt. Normalt er der i instruktionen udover rækkefølgen af ​​værker nogle forklaringer til installation af produkter af forskellige typer. Læs dem omhyggeligt, inden du starter installationen. For eksempel lægger fabrikanten ofte opmærksomhed på en så lille nuance som placeringen af ​​klemskruen på stangen (normalt med kappen op).

Ved første øjekast, en lille smule, men kun denne bestemmelse vil sikre stabilitet og undgå sagging.

Fordelen ved modeller fastgjort med flanger eller parentes er indlysende: Foruden et plastikgardin holder de let håndklæde eller badekåbe smidt over tværstangen

Sådan løser du hjørnet cornice?

Vinklen hedder et design med en eller flere vinkler, da gardinerne normalt lukker badet installeret i hjørnet af rummet. De adskiller sig kun, fordi de har en større længde, henholdsvis kræver mere sikre fastgørelsesdele.

Hvis stangen er lavet af stål og har tilstrækkelig vægt, kan bøjningspunkterne - hjørnerne - sænke, så de skal rettes. For at gøre dette skal du bruge ophængningsmetoden - er stadig monteret på stangmonteringen og for ham "hænge" vinklen til loftet.

Mange modeller af fleksible aluminiumskinner er monteret på lignende måde: For det første fastgøres beslag med holdere på væggen, så indføres der en metalbjælke i dem, som du skal give den nødvendige form på forhånd

Nogle hjørneaksler har formen af ​​en buet, det vil sige hjørnerne er helt fraværende, men støtterøret er glat buet. Sådanne indretninger er bedst egnet til asymmetriske bade, der er i et hjørne eller en niche.

Det er muligt at montere røret uden yderligere forsikring, men over tid kan midten af ​​strukturen falde på grund af gardinens vægt og dens kontinuerlige drift.

Installation af en hjørne gardin skinne til gardiner i badeværelset er ikke anderledes end at installere en lige stang. Ligeledes markerer de steder, fastsætter beslag og indsætter et rør i dem.

Design af cornice i badeværelset

Når du først har besluttet at hænge et beskyttelsesgardin på badeværelset, hvorfor ikke bruge det og taghullerne, som det holder, for at give rummet en bestemt stil? Men bemærk at undertiden på grund af designfunktionerne generelt er en installation, der er forskellig fra den sædvanlige, nødvendig.

På badeværelset med originale dekorative fliser blev der installeret en cornice med traditionel sølvbelægning - tilsyneladende svarer dette design til sanitetsudstyr og andet tilbehør.

Nogle gange ser gardinernes farve og tekstur meget lys ud, og distraherer opmærksomhed fra indehaverne, men det betyder ikke, at tagskæggene skal være billige eller lavnøgle.

Den sølvfarve, som gardinstangen er dækket med, bærer normalt en ekstra skyggeegenskab - "satin". Det har en tilbageholden, svag glans.

I et luksuriøst art deco-badeværelse skal alt være fantastisk, selv en gardinstang: vær ikke overrasket, hvis du kommer på eksklusive designerversioner lavet med krystal eller halvædelsten.

Den bueformede forkromede holder til gardinerne er i harmoni med de omkringliggende genstande: Badeværelsesarmaturer, håndklædeholdere, lampe og lysekrone og toiletartikler.

Alle kan komme med en original løsning, for eksempel som forfatter til dette storslåede hvide badeværelse.

Gardiner til badeværelset på grommen - et usædvanligt billede, men overraskende harmonisk. Sædvanligvis dækker sådanne gardiner vinduerne, men de er helt passende i badeværelset.

Klassisk interiør i en uventet ydeevne - og ikke den sidste rolle spilles af cornice.

Badet ligger i en niche, og gardinerne lukker ikke kun badeværelset selv, men også hele nichen. I dette tilfælde kan du vælge nogen tagriller, der passer til vinduer, men fladt, presset mod buen, den mest konsekvente stil

Som en endelig slankevideo om montering af stangen med egne hænder:

Køb tagplader til bad i Moskva

Eaves af rustfrit stål til ethvert badekar eller palle med levering over hele Rusland og betaling ved modtagelse

Gratis levering i Moskva og Skt. Petersborg • Produktion af 1 DAG • Betaling ved modtagelse • 10 års garanti

Katalog over bade, for hvilke vi laver gardinstænger

Trin 1. KLIK PÅ BEHANDLINGSFORMULEN HENHOLD

Ret alle former
tagudhæng

Klik på den ønskede formular.

Badets kontur (modsatte vægge)

bue
(parallelle vægge)

Trin 2. KLIK PÅ DEN NØDSTE MODEL

Flot model

Enhver længde på op til 400 cm

Belast op til 40 kg

Rustfrit stål Ø25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Optima model

Enhver størrelse op til 390 cm

Belastning fra 20 kg til 35 kg (øget styrke)

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Klassisk model

Enhver størrelse op til 210 cm

Indlæs op til 5 kg

Rustfrit stål Ø 16 mm

Budget model gardin stænger

Standard eller forstærkede monteringer - dit valg

Flot model

Alle dimensioner af cornice op til 190x90 cm

Indlæs op til 15 kg

Rustfrit stål Ø 25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Optima model

Enhver størrelse op til 190x90 cm

Indlæs fra 5-10 kg til 15 kg (øget styrke)

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Klassisk model

Enhver størrelse op til 170x70 cm

Indlæs op til 3 kg

Rustfrit stål Ø 16 mm

Budget model gardin stænger

Standard eller forstærkede monteringer - dit valg

Flot model

Til bade og paller af enhver størrelse op til 180x180 cm

Indlæs op til 15 kg

Rustfrit stål Ø25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Optima model

Til bade og paller af enhver størrelse op til 180x180 cm

Indlæs fra 5-10 kg til 15 kg (øget styrke)

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Klassisk model

Til bade og paller af enhver størrelse op til 150x150 cm

Indlæs op til 3 kg

Rustfrit stål Ø 16 mm

Budget model gardin stænger

Standard eller forstærkede monteringer - dit valg

Flot model

Kontur af hjørnebadet

Til bad og paller af enhver størrelse op til 180x120 cm

Indlæs op til 15 kg

Rustfrit stål Ø25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Optima model

Langs badets kontur

Til bade og paller af enhver størrelse op til 170x110 cm

Indlæs fra 5-10 kg til 15 kg (øget styrke)

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Klassisk model

Langs badets kontur

Til paller og bade i enhver størrelse op til 160x100 cm

Indlæs op til 3 kg

Rustfrit stål Ø 16 mm

Budget model gardin stænger

Standard eller forstærkede monteringer - dit valg

Flot model

Badets kontur (modsatte vægge)

Enhver afstand mellem vægge op til 350 cm

Belast op til 25 kg

Rustfrit stål Ø25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Optima model

Badets kontur (modsatte vægge)

Til bade i enhver størrelse op til 180x120 cm

Indlæs fra 5-10 kg til 15 kg (øget styrke)

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Klassisk model

Badets kontur (modsatte vægge)

Afstand mellem vægge op til 210 cm

Indlæs op til 3 kg

Rustfrit stål Ø 16 mm

Budget model gardin stænger

Standard eller forstærkede monteringer - dit valg

Flot model

Badebue (parallelle vægge)

Enhver afstand mellem vægge op til 300 cm

Rørfremspring 15 cm

Rustfrit stål Ø25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Flot model

Enhver størrelse 80x180x80 cm

Evnen til at gøre uden loftmonteringer

Rustfrit stål Ø25 mm

Originale italienske forstærkede drejebænke lavet af højstyrket metal

Optima model

Enhver størrelse op til 100x200x100 cm

Fastgørelser af den øgede klasse af holdbarhed

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Norma model

Enhver størrelse op til 80x180x80 cm

Fastgørelser af den øgede klasse af holdbarhed

Rustfrit stål Ø 25 mm

Den mest populære model i forhold til "pris / kvalitet"

+ 20% rabat på alle metalringe!

Lad os gøre i 1 dag!

Eventuelle former og størrelser til ordre

Gratis fragt: MSC, Skt. Petersborg og Moskva

Gratis levering til enhver region i Rusland på tidspunktet for udstedelse af ordrer

Betal ved modtagelse i 317 byer

Kontanter, Visa, MasterCard

eller ved enhver gren af ​​banken

Kvalitetsgaranti

Garanti op til 10 år. Vores cornices

har ubegrænset levetid

8-499-322-43-05

8-812-363-16-75

8-800-333-57-08
Gratis opkald

Dagligt fra kl. 9.30 til 21.00

Reproduktion helt eller delvis uden ophavsretsindehaverens skriftlige tilladelse er forbudt.