Halvcirkelformet buet til gardiner i badeværelset - funktioner, fordele og installationsdesign

Gardinestang i badeværelset er et design designet til at rette gardinet og dets placering langs en bestemt kontur. Det forhindrer indtræk af fugt, sæbe og andre produkter på overfladen af ​​væggene eller gulvet og bruges også som beskyttelse mod nysgerrige øjne. Profilen til fastgørelse af lukkeren har en vigtig dekorativ funktion, derfor anbefales det at anbringe sit valg ansvarligt.

Varianter af gardin stænger til badeværelset:

 1. Lige teleskop profil. Angivelse montering på modstående vægge i rummet. Den er præsenteret i mange variationer, forskellig i farve og diameter.
 2. Angle barbell. Giver dig mulighed for at fastgøre gardinet på en bestemt kontur. Ofte udføres i form af en halvcirkelformet bue.
 3. Eaves af en speciel form. Det er lavet af kundens individuelle ordre (for eksempel ved installation af et asymmetrisk badekar).

Den valgte profiltype afhænger af den valgte profiltype.

Beskrivelse af en halvcirkelformet bue

Halvcirkelbue til gardiner i badeværelset - dette er et perfekt valg til badeværelser med ovalt eller trekantet bad. Det giver dig mulighed for at oversætte til virkelighedskomplekse designprojekter, men det fjerner ulejligheden i den videre brug af badeværelser.

Der er flere typer tagskærter, lavet i form af en halvcirkel:

 • Enkelt række - halvcirkelformet profil;
 • To-rækken - består af en cornice og en ekstra plank, der ofte bruges til tørring af håndklæder.

Advarsel! En halvcirkelformet buen kan have et simpelt eller komplekst fikseringssystem, som i høj grad bestemmes af dets konfiguration.

Fordele ved en halvcirkelformet bue

Teleskopstænger lavet i form af en buen vinder mere og mere popularitet hver dag. Metoden til deres installation tillader ikke at ødelægge væggene i rummet, men sikrer samtidig pålidelig fastgørelse af brusebadet. Ved montering af en halvcirkelformet teleskopisk cornice kan der dog være behov for ekstra støtte i form af et loftmontering.

Hvis du vælger færdige gardiner, anbefaler vi at se hele sektionen af ​​vores katalog:

Anvendelsen af ​​en teleskopisk halvcirkelformet stang i badeværelset har en række fordele:

 • Æstetisk og attraktiv - det passer perfekt ind i det indre af hvert badeværelse
 • Alsidighed - kan bruges til gardiner til skræddersyning, hvortil der anvendes materialer;
 • Pålidelighed og holdbarhed - i stand til at modstå alle typer gardiner, uanset deres vægt.

Det eneste problem, som kunderne står overfor, er valget af størrelsen af ​​den teleskopiske cornice, hvis badeværelset har et trekantet hjørnebad. For ikke at forveksle, skal du bestemme radius af produktet og tilføje et par ekstra centimeter til det.

Hvis badet har en anden form, skal der tages hensyn til andre faktorer, så du bør ikke have travlt med købet - det er bedre at kontrollere alt igen. De fleste VVS butikker tilbyder kvalificeret assistance gager, ikke opgive det, hvis i tvivl om størrelsen.

Hvilke materialer anvendes til produktion?

Til fremstilling af halvcirkelstænger i badeværelset kan der anvendes forskellige materialer. Herved afhænger designelementerne, såvel som dets fordele.

 • Plast. Det er den mest overkommelige løsning med hensyn til omkostninger. Fordelene ved plastisk konstruktion omfatter lav vægt på produktet og nem installation, hvilket ikke kræver specialværktøj. Med hensyn til manglerne indbefatter de en øget tendens til at akkumulere snavs;
 • Aluminiumslegering. Aluminiumstrukturer er en bedre udgave af en halvcirkelformet lysbue. Over tid og med konstant brug vil det ikke ruste. Fordelen ved aluminiumskornet er modstand mod deformation og attraktivt udseende. Ulempen ved designet er, at det efter en vis driftstid begynder at falme;
 • Rustfrit stål. Stål gardin stænger er de dyreste, men de bevarer deres oprindelige udseende og egenskaber i lang tid. Installation af sådanne strukturer kræver professionalisme, så det er bedst at overlade det til herrerne.


Den halvcirkelformede bue til gardinen i badeværelset skal vælges korrekt i længden for at sikre en fast fastgørelse af strukturen og gardinet. Det er i stor efterspørgsel blandt købere, men passer ofte ikke ind i rummet i størrelse. Hvis der endda observeres små afvigelser i parametrene, må man ikke håbe, at forskellen forbliver umærkelig.

Et interessant element i indretningen af ​​rummet vil være gardinerne med fotoudskrivning, det er sværere at vælge dem til indretningen, fordi de i de fleste tilfælde ikke er monokrome, men har et farvemønster:

Det anbefales at opgive taggene af en halvcirkelformet form og vælge en moduleret plastikprofil, hvis egenskab er evnen til at tage en given form. Det ser selvfølgelig ikke så attraktivt ud, men det bliver ikke nødvendigt at tørre vand og sæbe mærker i badeværelset efter hvert bad.

Montering af en halvcirkelformet bue

Du kan selvstændigt fastgøre den halvcirkelformede cornice, men det er vigtigt at tage højde for mange nuancer. En af dem er, at profilen skal trække sig 2-3 cm fra kanten af ​​badet eller brusebadet.

Tip! Når man køber en ramme, skal den sammenlignes med gardinens materiale.

Hvis en flise blev brugt til at dekorere badeværelse vægge, anbefales det at overlade installationen af ​​cornice til fagfolk. Ellers er der risiko for beskadigelse af belægningen og behovet for genopretning.

Teleskopprofiler, der desuden er fastgjort i loftet, er særligt populære. De anbefales kun at vælge rummelige badeværelser med højt til loftet. Derefter vil taggene se æstetisk glædeligt, og risikoen for strukturelle sammenbrud er helt udelukket.

Monteringsvejledning til vinkelstangen:

Populariteten af ​​rullegardiner i nyere tid er ved at få fart, de fik deres navn på grund af drejemekanismen, som følge heraf de bliver til ruller, som følge af at de tager meget lidt plads i huset, det er meget praktisk, se selv:

 1. Mærkning. Fastgør profilen til væggene i badeværelset, markér fixeringspunktet med en simpel blyant. Ved hjælp af bygningens niveau skal mærkerne overføres til den ønskede højde (for eksempel 1,8 m).
 2. Boring. Fastgør beslagene til de markerede områder, og vælg desuden steder til boring. Det er nødvendigt at bore i en dybde på 3,5-4 cm. Sæt dybden således, at en af ​​dens ender rager 1-2 cm, ikke mere.
 3. Beslag. Fastgør beslagene eller fastgørelsespladerne med skruer, monter derefter beskyttelseshætter og fastgør profilen.

Hvis der kræves yderligere montering af konstruktionen til loftet, er det nødvendigt med hjælp fra fagfolk.

Typer af vinkelstænger

Hjørnebjælken er en gardinholder i badeværelset, som giver en sikker pasform til gardinet. Den største fordel ved designet er alsidighed - det kan bruges til fastgørelse af forskellige gardiner.

Hjørnestangen i badeværelset kan være af følgende typer:

 • Den L-formede formular. Dette er et hult metalrør, buet 90 grader. Det er monteret på rummets vægge, designet ligner bogstavet "G". Om nødvendigt kan du desuden reparere systemet i loftet. Fordelen ved profilen er, at det i løbet af formen ikke vil svække og ikke deformere;
 • I U-formen. Et sådant design har til formål at installere i badeværelser med en firkantet eller rektangulær form. Dens fastgørelse er kun lavet til en væg, men kan desuden fastgøres til loftet (for eksempel med en betydelig vægt af gardiner). Normalt sælges gardinstænger, der er lavet i form af bogstavet "P", i færdig form, men kan gøres til ordre;
 • Radiale taggrunde. De vigtigste fordele ved designet er elegance og tiltrækningskraft. Den er monteret på kanten af ​​badet og følger præcis dens kontur. En lignende hjørneholder til gardinen til badeværelset er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Foruden den U-formede profil kan den laves til bestilling eller køb i en færdig form.


For at vælge den rigtige vinkelbjælke er det nok at tage hensyn til badets form og dets placering i rummet.

Anbefalinger til valg af en bar

Når du vælger en vinkel eller halvcirkelformet stang til fastgørelse af gardinet på badeværelset, anbefales det at overveje følgende anbefalinger fra eksperter:

 • Materialets kvalitet. Der bør ikke være revner, ridser eller folder på overfladen af ​​produktet. Deres tilstedeværelse indikerer brugen i produktion af lavkvalitetsmetal;
 • Praktisk anvendelse. Det bestemmes af flere faktorer, blandt hvilke er vedhæftningsmetoden. Så de mest pålidelige er selvdrejende skruer og beslag til badeværelset;
 • Æstetik. Det indre af badeværelset skal se harmonisk og attraktivt, da dette rum ofte bruges. Dette er vigtigt at overveje, når du vælger dekorative holdere (ringe, klip, eyelets osv.).


Hvis du vælger en halvcirkelformet eller vinkelbue til et værelse med et ikke-standard størrelse badeværelse, anbefales det ikke at foretage målinger selv. Brug hjælp fra fagfolk, fjernelse af foranstaltninger, der eliminerer sandsynligheden for tekniske fejl.

Korrekt valgt og pålidelig fastholder til gardin i badeværelset giver fuld beskyttelse af gulvfladen og vægge mod fugt, giver dig mulighed for at udfylde indretningen af ​​rummet og sikre brugervenlighed!

Gribning er en integreret del af vinduesammensætningen. Ikke altid korrekt udvalgte gardiner, under hensyntagen til praktiske råd og anbefalinger - nøglen til et vellykket resultat. Bare et par detaljer og indretningen af ​​hele vinduet ser mere elegant ud. Indehavere understreger indvendigt, ser godt ud, med succes dekorerer vinduerne, er en integreret del af den færdige sammensætning:

Halvcirkelformede hjørner (barer) til badeværelset Radius. Pick up varer

Efter reparationsarbejdet i badeværelset skal du tænke på at købe et loftbjælke til gardiner. Dens tilstedeværelse giver dig mulighed for at tage et brusebad med bekvemmelighed og komfort. For ikke-standard badeværelse i vores katalog er der et stort udvalg af hjørne corbels lavet af rustfrit stål.

Onlinebutik "Mr.Karniz" i Moskva tilbyder sine kunder at købe en radial tagskinne til badeværelset, der er lavet af fugtighedsbestandigt materiale. Prisen på dette produkt er moderat, da vores virksomhed samarbejder direkte med producenterne.

Inden du vælger radiale gardinstænger, skal du kende alle de korrekte dimensioner af badeværelset og tage højde for funktionen af ​​VVS. Med de rigtige beregninger og dine ønsker vil vores rådgivere kunne vælge for dig billige, egnede valg af den ønskede form og type. På grund af dette vil købet vare lang tid og give dig et behageligt miljø.

Køberen har mulighed for at vælge det ønskede produkt uafhængigt af vores online butik "Mr.Karniz" i Rusland. For at gøre dette har webstedet et bekvemt filter af produkter, hvor du kan angive alle de nødvendige parametre. Også for hvert produkt er der et billede og kort beskrivelse.

Vores firma leverer levering gennem Rusland og CIS-landene samt til Belarus og Kasakhstan. Alle yderligere oplysninger, du kan finde på hjemmesiden, eller check med telefonlederen. Også du kan se på andre tagflader til et badeværelse.

Vi modtager og behandler personlige data for besøgende på vores websted i overensstemmelse med officielle politikker. Hvis du ikke accepterer behandlingen af ​​dine personlige data, skal du forlade vores hjemmeside.

Hvor anvendes halvcirkelformede og buede cornices

Tuserne med Khrusjtjov-huse bliver en fortid, og layouterne i moderne lejligheder er mere og mere behagelige for os, måske ikke nødvendigt, men med så behagelige lækkerier som glaserede nicher og karruselvinduer. At smukt dekorere dem vil kræve specielle halvcirkelformede cornices. Med deres hjælp kan du ikke blot dekorere buglens vindue, men også udstyre en baldakin, udstyre komfortabelt badeværelse, sætte et rum eller dekorere buen med gardiner. Overvej rækkevidden af ​​den halvcirkelformede og buede form i mere detaljerede detaljer.

Oriel gesimser

Da et karnevindue adskiller sig med en rektangulær, trapezformet eller bueformet form, for at smukt dekorere dets ruder, er der brug for en speciel klinge, hvis geometri svarer til formen af ​​fremspringet. Til disse formål, der passer til flere typer af tagrunde, forskellig i design og tekniske egenskaber. Bayed cornices er:

Profilmodellerne er lavet af fleksibelt metal eller plastik, hvilket gør det muligt for installationen at bøje dem og kopiere geometrien i karnappvinduet. De resterende sorter er monteret som polyhedra, der består af talrige (i antal bøjninger) segmenter ved hjælp af hjørnefastgørelser. Næsten alle strukturer er fastgjort, afhængigt af typen af ​​beslag, både til væggen og til loftet, og har deres egne fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Fleksible tagstænger fra en aluminiumsform

Denne løsning er den mest populære for bugladsvinduet. Ved fremstilling af sådanne tagskinner anvendes aluminiumsprofil med et rundt eller rektangulært tværsnit og en maksimal længde på 6 m og hvid pulvercoating. Plast aluminium bøjer let, giver dig mulighed for at skabe glatte linjer og er velegnet til dekoration, som en halvcirkelformet og bugvinduer af de mest bizarre former. Profilen er monteret på specielle fastgørelsesdele i trin på 0,50-0,80 m afhængigt af gardinens vægt.

 • kunne modstå gardiner på op til 50 kg
 • gliderne på profilen bevæger sig frit;
 • at justere profilen til den ønskede størrelse nok hacksaw;
 • Under installationen kan du ændre bøjningslinjen efter eget valg.
 • Der er specielle modeller med tape til lambrequin.
 • fleksible modeller kan kun være en enkelt række. At hænge gardinerne med tyll bliver nødt til at bruge to profiler;
 • bærer kun funktionelle, men ikke dekorative belastning. For at tilføje æstetik skal en sådan cornice være dækket af gardiner eller skjult i en niche;
 • Med et stort antal bøjninger i loftet vil der være behov for yderligere fastgørelsespunkter, hvilket er ubelejligt i tilfælde, hvor lofterne er suspenderet.

Fleksible tagstænger fra plastik

Fleksible tagstænger af plast er meget lette, har nøjagtigt det samme design, såvel som fordele og ulemper som aluminium, men har større plasticitet. De kan monteres på væggen og i loftet.

Fordelene ved plastmodeller i forhold til aluminium:

 • adskiller sig i den øgede fleksibilitet, det er let bøjet i en vinkel på 95 grader, let uden at bryde, bøjer sig rundt skarpe ledninger og varmeledninger;
 • rullet ind i en ring og optager minimal plads under transporten.
 • ikke så holdbart som aluminium
 • lavt belastningsevne: ikke egnet til tunge gardiner.

Dækkestykker

Busbars er monteret i loftet. Gør dem af et stift metal eller plastik. Glatte linjer og sving opnås takket være forbindelseselementerne, bøjet i forskellige vinkler og forskellige længder. I standardversionen har leddene vinkler på 90 og 45 grader, hvis du vedhæfter dem sammen, kan du få endnu en bøjning på 135 grader. Derudover begyndte man for nylig at producere modeller med hak, der blev anvendt langs den indre radius. Klippe elementet på hakket, du kan få en ekstra bøjningsvinkel på 2,5 grader.

 • 2-3 rækker gardiner kan hænge på et dæk;
 • kan modstå tunge belastninger;
 • skyderne på styrene bevæger sig let og smidigt;
 • Designet kan trimmes med en dekorativ baguette.

ulemper:

 • dækkonfigurationen afhænger helt af de forbindende roterende elementer;
 • Dette design er ikke egnet til karosserier med kompleks geometrisk form.

Runde gardinstænger

Runde buglængder er segmenter af metal eller træstang, der er forbundet med hængsler og er en og to rækker. Drejningsvinklerne justerer klemboltene. Afhængig af typen af ​​fastgørelse kan en sådan cornice monteres både til loftet og til væggen. Gardiner på den runde cornice fastgjort til stavene, ringe eller grommets.

 • sådan cornice ser meget æstetisk glædeligt ud og behøver ikke at være skjult under en baguette eller i en niche;
 • På to-rækken model kan du hænge gardiner og gardiner.
 • hængslerne hindrer gardinernes frie bevægelse, så hvis der er behov for dette, bliver du nødt til at købe specielle ringe med et stik;
 • Med deres hjælp kan du kun oprette en brudt linje, men ikke en glat linje, så runde tagskinner bruges til karosserier, hvor der ikke er behov for helt at flytte gardinerne.

Ønsker du at få en solid metalplade, lige præcis i samme form som vinduesåbningen, skal du bestille et smedet produkt i et specielt værksted.

String gardin stænger

Sådan en cornice er en metal streng strækket mellem to indehavere. På steder med bukkebuer er den fastgjort med specielle beslag. Gardiner er hængt på en streng med kroge, små grommets, ringe eller klip. At hænge lærredet i to eller tre rækker bliver nødt til at montere to eller tre taggrunde.

 • snor gardin stænger for de mest budget og overkommelige;
 • når gardinet er fastgjort til en streng, ser det ud til at hænge i luften. Det ser meget originalt ud.
 • Lad ikke gardiner veje mere end 3-4 kg;
 • På grund af også lakonisk design er de primært egnede til indretninger lavet i minimalistiske stilarter;
 • Over tid skal strengen hænge og skal strammes periodisk;
 • gardinet kan kun flyttes i en lige linje til fastgøreren;
 • Ved hjælp af en strengstruktur kan der kun oprettes punkterede linjer, men ikke glatte linjer.

Som du let kan se, er valget af bugformede halvcirkelformede hjørner forskelligt, og du kan altid finde en passende mulighed for en bestemt stil, vision og tegnebog.

Halvcirkelformede gardinstænger til badeværelser og brusere

Gardinstænger til separering af badet fra rummet er lavet af stål, aluminium eller plast med et rundt eller rektangulært tværsnit. Den mest almindeligt anvendte profil er rustfrit stål, da det ikke er følsomt for korrosion i karakteristika for badeværelsesforhold med høj luftfugtighed. Den halvcirkelformede cornice til badeværelset kan være lavet af aluminium, men i forhold til stål har dette metal en mindre sikkerhedsmargen. Plast badestang er det mest budgetmæssige. Ægte plastmodeller er ringere end metal i holdbarhed, men den overkommelige pris giver dig mulighed for nemt at erstatte dem med nye.

I henhold til curvaturets krumningsgrad for badeværelset er de oftest:

 1. I form af bogstavet G.
 2. Buet.
 3. Halvcirkelformede.

Alle sorter anvendes til bad af den passende konfiguration: G-formet til kvadratisk og rektangulær, buet til oval og halvcirkelformet. Den halvcirkelformede bjælke i sig selv er monteret på væggen, men i tilfælde, hvor kurvens bøjningsvinkel eller dens samlede længde er for stor, forstærkes strukturen med yderligere fastgørelse til loftet ved det øverste bøjningspunkt. Gardinet er hængt på tagskægget ved hjælp af ringe, grommets og mindre ofte løkker eller indsatser.

Til designer VVS med uregelmæssigt buede former anvendes en fleksibel polyurethanprofil, som kan få en hvilken som helst afrundet konfiguration.

Eaves til registrering af baldakiner

Blomstrende baldakiner - faldt i middelalderen. I dag er det fashionabelt at vende tilbage til det grundlæggende, og de er igen i trend. For deres arrangement også bruge buede taggrunde. For at hegn hele kæden omkring omkredsen er et loftdæksel eller profilmodel bedst egnet. Hvis du kun vil adskille en del af sengen, f.eks. Ved hovedet, er det mere hensigtsmæssigt at bruge en lille vægstruktur. Sidst men ikke mindst afhænger valget af gardinens type og vægt:

 • til lyse gennemskinnelige gardiner egnede taghuler af enhver art;
 • For tunge og tætte gardiner er det bedre at bruge fleksible profil- eller metalloftmodeller;
 • Baldakinen over krybbeen kan anbringes på afsatsen til badeværelset fastgjort til væggen.

Det varierede valg, der præsenteres for os af det moderne marked, gør det muligt at finde en passende tagbøjle til et baldakin i ethvert soveværelse, uanset om det er barnligt eller voksen og i hvilken stil det er dekoreret. Det vigtigste er at bestemme, hvilken slags baldakin du vil have, beslutte dig for valget af stof og anslå loftets højde.

Halvcirkelformede systemer til fastgørelse af gardiner fremhæver med fordel rummets arkitektur.

Eaves er ikke kun et pålideligt produkt, der vil tjene i mange år, men også et originalt dekorativt element. Han kan som understreger indretningens overordnede stil og blive et accentelement og forblive i skyggerne uden at distrahere opmærksomheden fra gardinerne. Hans valg vil være korrekt, hvis du følger disse enkle regler og forstår hvilken slags visuel effekt du vil opnå ved hjælp af en cornice.

Arc curtain stænger

Dit valg

 • Eaves lige | nbsp
 • Eaves bue | nbsp
 • Gardin stænger figurative | nbsp
 • Eaves P figurative | nbsp
 • Eaves hjørne
 • Ridder Tilbehør Collection (122)
 • Producent Ridder
 • Producent Ridder
 • Ridder Tilbehør Collection (122)
 • Producent Ridder
 • Producent Ridder
 • Ridder Tilbehør Collection (122)
 • Producent Ridder
 • Producent Ridder
 • Samling 1Marka Gracia (23)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Samling 1Marka Gracia (23)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Samling 1Marka Gracia (23)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Samling 1Marka Assol (4)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Prestige Cornice Collection (20)
 • Producent Karnize Prestige
 • Producent Karnize Prestige
 • Prestige Cornice Collection (20)
 • Producent Karnize Prestige
 • Producent Karnize Prestige
 • Samling 1Marka Catania (12)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Prestige Cornice Collection (20)
 • Producent Karnize Prestige
 • Producent Karnize Prestige
 • Prestige Cornice Collection (20)
 • Producent Karnize Prestige
 • Producent Karnize Prestige
 • Samling 1Marka Catania (12)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • 1Marka Marylin Collection (6)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Samling 1Marka Trapani (6)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Prestige Cornice Collection (20)
 • Producent Karnize Prestige
 • Producent Karnize Prestige
 • Samling 1Marka Diana (9)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka
 • Prestige Cornice Collection (20)
 • Producent Karnize Prestige
 • Producent Karnize Prestige
 • Samling 1Marka Diana (9)
 • Producent 1Marka
 • Producent 1Marka

Online butik "Badeværelsesmøbler"
Afhentningsadresse:
Moskva, Bygningspassage d.7Ak28

Vi modtager opkald døgnet rundt, syv dage om ugen!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Alle varemærker tilhører deres respektive ejere. Kopiering af dele af webstedet i nogen form uden tilladelse fra ophavsretsindehaveren er forbudt.

Oplysningerne på hjemmesiden er ikke et tilbud.
Fabrikanten har ret til at ændre produktets egenskaber.

Cornice en bue for Great bad i Moskva

Beskrivelse:

 • Diameter på et rør er 25 mm
 • Sikkerhedsfaktor op til 20 kg
 • Forstærkede beslag
 • Tilpassede størrelser
 • Rustfrit stål
 • 10 års garanti

Levering i Moskva og St. Petersborg - GRATIS!
Betaling ved modtagelse!
For denne cornice GRATIS levering til de fleste byer i Rusland (se Betaling og levering)

Enhver afstand mellem vægge op til 300 cm
Bogens standard fremspring er 15 cm. Udspringet kan ændres (10, 12 cm osv.)

Forstærkede drejebænke (original, Italien) fastgør røret vinkelret på væggen. Buen kan modstå belastninger på op til 20 kg.

For at tilføje en badbue til kurven, skal du klikke på "Angiv dimensioner".
Vedhæft filen med ordningen til ordren (hvis det er nødvendigt).

Beskrivelse:

Eaves - Great badekar arch med fastgørelse i modsatte vægge - lederen i pålidelighed og originalitet blandt bueformede taggrunde.

Komplet med originale italienske forstærkede drejebænke (ikke Rusland og ikke Kina). Producenten leverer disse beslag til gardinstænger til hoteller på hoteller i Europa og USA - de har længe brugt gardinskinner med en sådan udformning for rektangulære bade, fordi de er praktiske fordi buen øger det fysiske rum bag gardinet i badet, i modsætning til den direkte eave, og det bliver mere behageligt at tage et bad.

Våben med en hængslet mekanisme fastgør røret i badeværelset i en vilkårlig vinkel til væggen fra 0 til 90 grader.

Standardstørrelser på 150 cm og 170 cm med en afgang på 15 cm holdes på lager på lageret af færdige produkter.

Produktets løbetid af andre størrelser efter ordre - inden for 1 arbejdsdag.

Til fremstilling af badebuebjælken bruger vi rustfrit stål med spejlpoleret overflade.
Standardfarve er den naturlige farve af rustfrit stål uden belægninger og farvestoffer (krom, sølv). Derfor ændrer udseendet ikke under brug.
For at bestille farve er muligt i farver: guld (lys og mørk), bronze (lys og mørk), messing, hvid, sort og andre farver.
Maleriet er fra 5 dage, kontakt operatøren for detaljer.

Fastgøres ind i væggene på skruerne (2 skruer for hver montering / medfølger), så buen får tilstrækkelig stivhed uden yderligere suspensioner i loftet. Takskæggene er modstandsdygtige over for moderat trækkraft og må ikke sættes under lette belastninger (små børn kan lide at trække gardinen, når de tager et bad eller bad).

Badebue

Velegnet til konvekse bade og for standard rektangulær udragende kontur ud over badets kontur og forøgelse af pladsen bag gardinet.

Buen til badet er designet til gardiner, tunge stofgardiner, det modstår også vægten af ​​håndklæder, badekåber og så videre. For størrelser over 180 cm anbefales det ikke at overbelaste buen, siden overdreven belastning over tid fører til deformation af beslagene.

Garantien gælder for buen og komponenterne.
Den bekræftede service levet mere end 10 år.
Dette produkt er ikke underlagt certificering.

fuldstændighed:

• Cornice bue til bad (rør) - 1 stk;
• Drejeophæng - 2 stk.
• Knopper og skruer til montering i beton - 4 stk.

Fastgørelsessættet er pakket i en kasse for sikker levering.

Andre:

Når man køber tagbøger, skal nogle købere først og fremmest være opmærksomme på omkostningerne og ikke til design af tagbøjler og komponenter. Dette bruges af skrupelløse sælgere, der sælger produkter med mindre holdbare siluminflanger eller endda uden fastgørelsesskruer (ingen stiv fiksering) og kalder dem forstærkede.
Også ofte forkromede rør (pigtail, rillet, bronze eller guld), der udstedes til rustfrit stål, findes ofte - deres levetid i et vådt rum er fra seks måneder til et år. For at kontrollere: Ved modtagelse skal du vedhæfte en magnet til røret - hvis det er magnetiseret betyder det, at du ikke sælger et rustfrit stål.

Halvcirkelformede tagbøjler til badeværelset: typer og tips til valg

Det har længe ikke været nogen hemmelighed, at nogle badeværelser, der ligger i elitypehuse, der er designet med behørig hensyntagen til unikke designplaner, har et lille problem - vanskeligheden ved at vælge beskyttende strukturer for at adskille badeområdet fra resten af ​​rummet. Ofte tager folk til dette problem på grund af de trekantede bade, som du som bekendt har svært ved at finde de rigtige gardiner eller skærme. Men uden tvivl er det bedste valg for sådanne bade et halvcirkelformet taghul.

De er lavet af en række forskellige materialer. Men det er også umuligt at glemme fastgørelser, der både er indenlandske og udenlandske.

For at installere en sådan cornice, bør du ikke gøre en masse indsats, for i dette tilfælde er der ikke noget svært. Installation vil tage bogstaveligt en halv time, men det er bedre at straks vende sig til rigtige fagfolk, der vil gøre det i minutter og med højeste kvalitet.

Funktioner og formål

Det første og eneste formål med den halvcirkelformede glimmer til gardiner i badeværelset er fiksering af det materiale, der pålideligt følger den kontur, der er angivet af dig eller mesteren. Uden en god plank er hele dekorative komponent irrelevant, da alt vil blive dækket ikke kun med sæbepletter, men også våde.

Utvivlsomt vil dekorative ovale bade, der er foretaget direkte i henhold til designprojektet, eller trekantede dem ikke gøre uden en god tagskærm i en halvcirkelformet form. Der er to typer af dem, nemlig: enkelt række og dobbelt række. Derudover tilbyder de ofte tagbøjler med ekstra stropper, for eksempel til tørring af håndklæder eller andre egenskaber. Derudover er der to fikseringer af lærredet på tagskægget, som betegnes i hverdagen så enkelt og komplekst.

I øjeblikket er den teleskopiske bar, der i sit udseende ligner en bue, meget populær hos forbrugerne. Sådanne tagskærme er meget praktiske i brug, ved montering ødelægger de slet ikke væggene. Men når du installerer bare en sådan cornice, er der brug for ekstra skruer, nemlig på loftet. Denne type er en af ​​de sværeste at installere, så det er bedre at straks søge hjælp fra fagfolk.

Hvis installationen er vellykket, vil tagskæggene ordentligt rette sig, du kan hænge det helt på alle gardiner: fra materiale og forskellige vægte.

Hvis denne bar bruges, kan du glemme designproblemer, fordi det allerede giver badeværelset et sofistikeret look og æstetisk appel. Desuden, hvis det valgte gardin er lavet af meget høj kvalitet materiale, så er der i dit værelse (badeværelse) den mest unikke og unikke stil.

Hvis du kommer til den konklusion og skal bygge et trekantet bad med dine egne hænder, skal valget af cornice og gardiner foretages på følgende måde: Først skal du måle produktets radius og i næste trin tilføje et par centimeter til den resulterende figur. Dette er den nemmeste og mest pålidelige måde, fordi når du køber andre produkter, skal du stole på en række faktorer, der giver dig mange bekymringer. Denne valgmetode har kun positiv feedback.

Typer af design

Afhængigt af det anvendte materiale er halvcirkelformede stænger opdelt i tre typer.

 • Plast. Det er den billigste og mest overkommelige mulighed for en person. Dens fordele er kun i let vægt, nem installation og selvfølgelig lav pris. Imidlertid er ulemperne også til stede, nemlig: unattractive udseende, dårlig styrke, hurtig ophopning af snavs.
 • Aluminium. Noget bedre end den tidligere version. Denne art er af bedre kvalitet: den er ikke dækket af rust og har en god modstand. Også fra profferne kan du fremhæve udseendet, som stadig er attraktivt i lang tid efter køb. Imidlertid har disse modeller også en række ulemper: Over tid begynder de at falme, deformere og skabe en ubehagelig lyd, når gardiner bevæger sig langs dem.
 • Stål (rustfrit stål). Dette produkt er det bedste valg, da det kan bevare dets oprindelige udseende i mange år, selvom badeværelset ikke er i den gunstigste tilstand. Vi skynder dog til at advare dig: det er bedre ikke at foretage installationen af ​​et sådant produkt, da det kræver virkelig stærk og god fastsættelse, som kun en professionel kan tilbyde.

Ved designfunktioner skelnes mellem følgende typer af halvcirkelformede taghuller:

 • teleskopisk (glidende);
 • snor;
 • Fleksibel.

Den bedste løsning i øjeblikket er en teleskopvisning. Dens funktion og forskel er, at den oprindelige længde, der blev indstillet af dig eller mesteren, kan variere. En lignende cornice bevæger sig fra hinanden som et teleskop, som et resultat af hvilket det modtog et sådant navn. Forresten er denne monteringsmulighed den mest pålidelige: specielle gummi puder er placeret i enderne af stangen. I denne henseende behøver vægge i installationsprocessen ikke at bore.

fordele:

 • hurtig installation og nem installation;
 • bedste pris på markedet;
 • en god indikator for styrke for både standard gardiner og vinyl klæder;
 • bevarer vægoverflader;
 • egnet til ethvert badeværelse interiør.

ulemper:

 • installation er ikke mulig i alle tilfælde - hovedsagelig med et standardformet bad;
 • tåler ikke meget vægt, så ikke alle gardiner passer (for eksempel i stedet for et enkelt gardin kan du lægge to gardiner 150x90).

De strengede tagskinner er enkle, men samtidig og funktionelle. I udseende ligner det en tynd metalstreng. Mange producenter vil forbedre denne model hvert år, og i øjeblikket er det den mest praktiske løsning.

Det er værd at bemærke, at der ikke er nogen ulemper som sådan, men der er flere fordele:

 • mulighed for installation i alle lokaler
 • enkel installation;
 • opretholder nogen vægt, så du kan hænge gardiner på det fra ethvert materiale og enhver størrelse, det være sig 180x200 eller 240x200 cm;
 • stealth (dette er tilfældet, når en person ønsker at understrege skønheden i deres valgte gardiner);
 • en bred vifte af farver, men det er især værd at fremhæve den forgyldte version.

Med hensyn til de fleksible gardinstænger er fordelene umiddelbart bemærkelsesværdige her, man skal kun se på selve produktet. De er lavet af en speciel type aluminium, der nemt bøjes, så de kan gives absolut enhver form, hvilket er meget vigtigt for badeværelsens usædvanlige form og ikke-standardiserede badeværelser. Fleksible gardinstænger er fastgjort til både væggen og loftet, hvilket giver dem ekstra pålidelighed. Der er ingen minuser som sådan, og det er sandt.

Men stadig vælge den ønskede cornice er baseret på personlige behov, smag og præferencer.

Regler for installation af brugerdefinerede tagbøjler

Du kan uden tvivl selv vedhæfte disse produkter manuelt, men du bør ikke håbe på et positivt resultat, hvis du ikke tager højde for alle nuancer af arbejde.

Hvis du alligevel beslutter dig for en uafhængig installation, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter.

 1. Det system, du vil installere, skal være fra kanten af ​​badet eller brusebadet et par centimeter. Rammen bør fusionere med gardinens materiale, så at sige "match".
 2. Teglmontering vil være problematisk for selvinstallation. Og hvis du kun lavede en reparation, er det bedre at straks vende sig til en professionel, da du sandsynligvis skal lave en "make-up".

I øjeblikket er forbrugere med teleskopstænger populære hos forbrugerne, som i tillæg til standardfiksere også er knyttet til loftet. Denne mount er imidlertid ikke egnet til alle lejligheder, da det kræver et rigtigt rummeligt badeværelse, helst med højt til loftet. Hvis du er ejerne af et sådant badeværelse, er du uden tvivl heldig, fordi disse systemer ser virkelig attraktive ud, og risikoen for deres sammenbrud er nul. Afmontering af lignende tagskinner er også ret let, mens loftet og væggene forbliver uændrede.

Eaves til gardiner i et badeværelse: valget på produktionsmateriale og design funktioner

Med arrangementet af boliger ønsker næsten alle deres badeværelse at være specielle, for uden det vil de moderne mennesker ikke udføre fuldstændig hygiejnisk personlig pleje. Derudover kan du slappe af i stuen efter en travl dag, så værelset skal ikke kun fungere, men også en særlig hyggelig atmosfære er tilrådeligt.

Og for at ende med begge, når man anbringer et badeværelse, er det ikke nok kun at være opmærksom på VVS-inventar og reparationer, da selv ved første øjekast smålige, men meget nødvendige tilbehør gør dette værelse det mest komfortable. Et slående eksempel på dette er gardinet til badeværelset.

Lukker i badeværelset hjælper perfekt til at skabe en vis atmosfære i badeværelset, men uden en cornice kan den ikke hænges.

Hun behøvede simpelthen i dette rum, fordi det ikke er en opgave betroet hende.

Så, denne enhed er nødvendig for:

 • opdeling af lokaler i zoner
 • beskyttelse af forskellige genstande fra stænk;
 • skabe et hyggeligt privatliv når du tager et bad
 • giver interiøret en speciel stil;
 • menneskelig sikkerhed, som pytter på gulvet kan forårsage alvorlige skader, hvis du ved et uheld slipper og falder.

Det er fantastisk, er det ikke, at sådan en lille indvendig detalje kan udføre så mange vigtige funktioner? Opkøb af bare et gardin uden en cornice vil dog miste al mening, da det er på den, at det skal være sikkert suspenderet.

Men ikke kun fæstningen er vigtig i dette design, fordi det ligesom gardinerne også skal passe harmonisk ind i interiøret, så dets valg bør næres med ikke mindre omhyggelig opmærksomhed.

Opdeling af taggrunde i forskellige parametre: egenskaber

Placeringen af ​​de standard direkte tagger.

Eaves til et direkte badeværelse eller design af andre størrelser for nylig er produceret i et betydeligt sortiment. De er trods alt opdelt i mange typer og materialeproduktion, og konfiguration og konstruktive egenskaber. For at undgå at "gå vild" i denne overflod, skal du overveje funktionerne i hver art mere detaljeret.

I form

Ideelt set, når gardinestangen til badeværelset helt gentager formen på dette sanitetsudstyr, så bør det ikke overses, når man vælger det. Af samme grund er badet selv købt og installeret før købet af taggrene.

Så skråninger til badeværelser på en konfiguration sker følgende versioner:

 1. En rund eller oval badebøjle er installeret over sådanne sanitære apparater, som er af samme form og placeret hovedsageligt eller i midten af ​​rummet eller i en afstand fra væggene. Dette giver dig mulighed for at hænge gardinet på dem, så det lukker badet fra nysgerrige øjne omkring omkredsen.
  Det er selvfølgelig bedre at bruge et sådant arrangement af badet og lignende taghuler i store rum, for ellers vil det være helt ubelejligt at drive. Denne konfiguration tillader som regel, at de ikke kan fastgøres til væggene, men installeres på loftet. Men i nogle tilfælde er de ovale versioner monteret på en væg.

Runde cornice fastgjort til beslagene til loftet.

 1. U-formede tagflader til badeværelset og L-formede er designet til bade, placeret i et hvilket som helst hjørne af rummet. Desuden er det bedre at installere dem over sådanne VVS-produkter, der har flade sider placeret i rette vinkler.
  Et sådant arrangement af badene og denne type tagskærer sparer betydeligt brugbart rum, derfor er de fremragende til små værelser.

Direkte taghætter i badeværelset L-formet til hygiejneprodukter, der ligger i hjørnet af rummet.

 1. Den bueformede kroge til gardiner i badeværelset er også designet til bade placeret i hjørnet. Imidlertid er badebuen i modsætning til de tidligere muligheder mere egnet til en sanitetsartikler med afrundede ydersider. Det vil sige, at de buede taghuler til badeværelset helt gentager konfigurationen af ​​de afrundede sider, som vil se æstetisk glædeligt og meget attraktivt.

Foto bue gardin stang, relevant for hjørne bad med afrundede sider.

 1. De asymmetriske taghuler til badeværelset bør kun installeres over ikke-standardiserede sanitetsbadeprodukter, der er af ekstraordinære størrelser. Da det ofte er umuligt at finde en cornice for et asymmetrisk bad i butikken på grund af sin eksklusivitet, gøres det normalt til ordre, idet der tages hensyn til alle parametre i det eksisterende produkt. Derfor er prisen på sådanne gardinestænger som regel højere end de andre muligheder.

Dette design er designet til ikke-standard bad, så det er lavet til ordre.

 1. Eaves i badeværelset direkte betragtes som den mest alsidige og ofte brugt, fordi det passer ind i de fleste af de standard former og arrangementer af bade, som bruges i vores typiske lejligheder. Den konstruktive enkelhed gør det muligt at installere på forskellige enkle måder, som du nemt kan klare selv med dine egne hænder. Fastgøring sker altid på to modstående vægge.

Tip!
For alle typer af cornices, bortset fra den direkte mulighed, bør du vælge gardiner fra en tynd, let skiftende form af materialet.
Ellers vil det tunge og tykke gardin ikke kunne gentage konfigurationen og tagene til et rent badeværelse og vil være meget bristle.
Selvfølgelig vil denne effekt helt ødelægge hele udseendet af rummet til hygiejne.

Af produktionsmateriale

Kombinerede design hjælper ud, når andre ikke passer ind i badeværelset.

Eaves til badeværelser begyndte nu at lade ud af forskellige materialer. Dette giver dig mulighed for at kombinere sådanne design maksimalt med det overordnede design af rummet, vælge dem til tilbehør, møbler og til en eller anden udsmykning af væggene, loftet og gulvet.

Der er mange muligheder, så der er masser at vælge imellem:

Ulempen ved plastikstænger er, at de ikke er så holdbare som vi ønsker, da de er bange for de pludselige temperaturændringer, der er til stede i badeværelserne. Men fugtigheden påvirker ikke dem negativt.

Desuden i kontakt med noget, forlader de mørke spor, som ikke taler til deres fordel.

Sådanne stænger ser dyre ud, og er perfekt kombineret med mange VVS-inventar. Måske er deres eneste ulempe den høje pris.

De er meget praktiske at bruge, når badeværelset har et komplekst design med forskellige belægninger, møbler og tilbehør.

Der er praktisk taget ingen ulempe ved sådanne strukturer, da alle bærende og dekorative dele i dem er tænkt ud til mindste detalje. For eksempel anvendes der på de rigtige steder et mere holdbart materiale, og i små dele mere smukt materiale.

Af designfunktioner

Rette teleskopskinner.

Med designfunktioner kan gardinstænger opdeles i stationære og teleskopiske varianter.

 • De første er fastgjort med pålidelige fastgørelser til væggenes eller loftets plan. Derefter fjernes dem uden specialværktøj. Typisk er denne installationsmetode iboende i alle typer af tagrunde, bortset fra direkte produkter, da de har tendens til at sakke, og de har en betydelig nok vægt.
 • Den teleskopiske struktur kan også sikkert fastgøres til væggene, men i de senere øjeblik er der blevet produceret direkte gardinstænger i form af glidestrukturer, der ikke kræver fastgørelsesanordninger. Disse enheder omfatter teleskopiske (glidende) muligheder, som understøttes på specielle gummi puder på grund af vedholdende kraft.

Vær opmærksom!
Hvis det presserende spørgsmål opstod, hvordan man hænger corniceen på badeværelset uden hjælp, ville den teleskopiske version være en glimrende løsning på dette problem, fordi det er installeret om få minutter.
Desuden er trinvise instruktioner altid knyttet til sådanne konstruktioner, som selv en teenager vil forstå.

konklusion

Efter at have forstået alle typer tagskinner og har studeret deres egenskaber er det muligt at gå bag køb af en sådan tilpasning, der er nødvendig for et badeværelse. Nå, hvis du også ser videoen i denne artikel, vil du helt sikkert blive ekspert på disse strukturers side.

Eaves til gardiner i et badeværelse: bueformet, lige, L-formet

For alle Aquanet bade, producerer vores produktion gardin stænger for at rumme en plastik eller stof gardin. Rod gardin fastgjort med specielle holdere til væggen. Hvilken form for bad - så er cornice på den. Han gentager sin laterale bøjning.

Derfor er Aquanet Malta Cornice til det eponymous bad bueformet. Men Aquanet Palma Corniche, selvom den er bueformet, har stadig en anden bøjning, eller rettere to bøjninger, der ser i forskellige retninger, og det ligner en bølge. Cornice følger formen af ​​Palma badet. Kig på tagbjælken og badets form:

Men de L-formede taghuler til badeværelset Aquanet, der er kendt, også kendt som hjørnet, er egnet til ethvert rektangulært badekar af den klassiske form. Det lukker modtagelsesområdet for vandprocedurer foran og side.

Den lige cornice er også universel, gardinet på det vil beskytte halvdelen af ​​badeværelset på den ene side, denne version er praktisk til et badekar bygget mellem to vægge.

Moderne design Aquinet cornices er lavet af rustfrit stål, finishen er skinnende krom.

Direkte og kantede eller asymmetriske taggrunde - det er smukt og behageligt, og badeværelset er godt ventileret under vandbehandling. Udformningen af ​​gardinestængerne til badeværelsesgardiner er holdbar - flangevægsbegrænsninger tillader ikke bommen at sænke.

Du kan købe gardinstænger til badeværelse gardiner i online-butikken, du kan nemt bestille en bestilling ved at se på "Badekarridning" sektionen.


En sådan tilsyneladende enkel armatur er et stilfuldt slutrør, der giver dig mulighed for at sætte et sikkert tegn på kvalitet på badeværelset. Gardinerne på bredden giver dig mulighed for at tage et brusebad installeret i badeværelset med komfort og uden frygt for at sprøjte gulvet.

Udover stof og plast kan du installere glasgardiner på badeværelset. Et sådant design af et bad med døre af hærdet stødsikkert glas gør det til en behagelig brusekabine. Disse moderne design på en forkromet metalprofil er præsenteret i afsnittet "Bad gardiner".

Sådan vælges og installeres gardinestangen til badeværelsesgardinerne: en trin-for-trin instruktion

Komfort består af mange komponenter, blandt hvilke er den perfekte funktion af korrekt udvalgt udstyr i alle værelser, herunder badeværelset. Moderne VVS, komfortabelt bad, udsøgt væg og gulv dekoration, lyse belysning - det er ikke alt. Blandt de små små ting er der de uden, som du bare ikke kan gøre. For eksempel er gardinstangen til badeværelset gardinet på det, hvilket beskytter gulvet og miljøet mod stænk.

Lad os tale om hvordan man vælger og installerer cornice over badeværelset.

Valget af taggrunde design

Du bør ikke købe i det første iøjnefaldende produkt i butikken, fordi dets hovedkarakteristika afhænger af badets form og størrelse samt på væggen eller loftets forside - det sted, hvor det vil blive fastgjort. Derfor er det første, der skal gøres, at måle med målebånd afstanden fra væggen til væggen (hvis stangen er fastgjort på væggen) eller loftets bredde (hvis henholdsvis loftet takkanten).

Den enkleste og mest billige type lige model er et plastrør med stop i begge ender. I sættet er der som regel et sæt kroge af samme farve som selve søjlen

Det er nemmest med et almindeligt standard rektangulært badekar med en længde på 1,5 m eller 1,7 m. Tre typer gardinstænger passer ind i den: lige og buet (som en buet) eller et hjørne, hvis badet er installeret i hjørnet af et stort rum. Sværere med ikke-standard udstyrskonfiguration - med fremspring, skæve kanter, langstrakt eller afrundet form.

Det færdige produkt er svært at afhente, men du kan gøre for at bestille eller forsøge at lave det selv ved at bruge det relevante materiale i formularen.

Husk, at når du installerer loftsvisninger på ophængte strukturer, kræves der ekstra stivhedsindretninger, da plast eller gipsvæg muligvis ikke kan bære vægten af ​​gardinet.

Fantasi er nyttig, hvis badet er installeret i midten af ​​rummet. Der er originale enheder, der er fastgjort i loftet og har et anderledes udseende - de er en rund eller rektangulær ramme.

Så alle tagskæggene kan opdeles i følgende typer:

 • lige med fastgørelseselementer - fastgjort på modsatte vægge med flanger
 • kantformet udgave i form af bogstavet G, i midterdelen bøjet i en vinkel på 90º; mere kompleks konfiguration har form af bogstavet P;
 • Teleskopisk, hvis længde om nødvendigt let ændres fra 1,3 m til 2 m ved hjælp af en "rør i rør" -enhed;
 • forår, hvis mekanisme holder vægten af ​​stangen og gardinet takket være en stærk kilde;
 • fleksibel, så du kan skabe et passende gardin til et bad af enhver konfiguration;
 • skræddersyet, skræddersyet.

Hver kategori har individuelle installationsfunktioner. For at sikre pålidelig fastgørelse af hjørnekorbeler til et gardin i et badeværelse, er yderligere loftfiksering på steder med bøjninger nødvendigt, så de ikke sager.

Som sikkerhedselement bruger man oftest en kort rørstang fra samme materiale som selve produktet. Det er fastgjort til loftet på et sted, der ikke hæmmer gardinens bevægelse.

Er kvaliteten af ​​enheden afhængig af materialet?

Hvad påvirker det materiale, hvorfra kronen er lavet? Først og fremmest om dets operationelle egenskaber og anvendelsesperioden. Metalrøret vil "leve" meget længere end plastik, da metallet er holdbart og modstandsdygtigt over for mekaniske skader. Dette er vigtigt, fordi de kroge, som gardinet er suspenderet, bevæger sig konstant langs linjen og klø det.

Et plastikprodukt har den eneste fordel - lave omkostninger, så det er let at erstatte det med en anden fra et lignende materiale.

For at få plastmodellen til at vare længere, skal du være opmærksom på dens styrke, som direkte afhænger af diameteren, rørets tykkelse og elasticiteten (skør materiale bliver ubrugelige tidligere)

Metal modeller er forskellige, men de fleste af dem er lavet af poleret rustfrit stål, malet tyndvægget stål eller aluminium. Sidstnævnte er gode, hvis der er behov for at ændre formen på stangen - aluminiumbøjninger let.

Det behandlede materiale ruster ikke, bliver ikke dækket af mug og tjener i lang tid. Nogle gange kræver et designprojekt enheden af ​​alt tilbehør, og derefter er tagpladerne lavet til ordre (fra nikkelbelagte, messing- eller kobberrør) for at passe til VVS-dele og andet udstyr.

Tubular metal curtain stænger kan tjene i årtier, men glem ikke om deres svage punkt - beslagene, som er de vigtigste fastgørelsesanordninger på væggen, og jævnligt kontrollere deres stabilitet

Installation af tagbøjler af forskellige konfigurationer

Næsten alle modeller er monteret på samme måde - ved hjælp af flanger fastgjort til væggene. Der er imidlertid nuancer, der skelner installationen af ​​direkte og kantede, fleksible og stive, teleskopiske og solide produkter. Hvis der er et ønske - kan du gøre dig til en bekvem enhed fra skrotmaterialer.

Overvej funktionerne i installationen af ​​forskellige typer, men først et par ord om værktøjet.

Du skal bruge et mærkningsmateriale (blyant, målebånd, niveau, firkant), en konstruktionskniv, en puncher med 5 mm øvelser (på beton eller flise), en skruetrækker, fastgørelsesdele (klumper, skruer eller skruer kan bundtes med tagplankerne). Når du vælger fastgørelsesanordninger, skal du sørge for at overveje materialet i væggene og loftet.

Teleskopinstallation

Billighed er ikke en grund til at købe denne upålidelige badeværelsesmodel, hvis du har børn i din familie. Teleskopanordningens monteringsmekanisme er sådan, at den let modstår selv et vådt gardin, men det er usandsynligt, at det kan holde vægten af ​​et lille barn, hvis han glider og griber gardinet.

En teleskopstang er udstyr, der ligner en stativ eller en lille hylde, der ikke modstår ekstra tryk.

De billigst mulige glideskinner lavet af plast koster 230-250 rubler, en teleskopisk bar med et metalstyringsrør fra 550 rubler og derover

Hvis der ikke er noget at frygte, og du stadig har købt en teleskopanordning, så kan du straks installere den uden forudgående forberedelse. Værktøjet er kun nyttigt mærkningsmateriale, boring af væggene er ikke nødvendig. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 • Bestem sted for vedhæftning. Sørg for, at det ikke er for lavt, men observer afstanden fra loftet (15-20 cm). Du kan tjekke på gardinet - dets kant skal falde frit ind i badet og ikke over dets kant.
 • Markér forankringspunktet med en blyant eller en vaskbar markør. Det er bedre at bruge niveauet og omhyggeligt sikre, at tagskæggene er parallelle med kanten af ​​badet.
 • Udvid emballagen, kontroller, hvordan mekanismen fungerer.
 • Læs de korte instruktioner, der følger med produktet.
 • Spred takskæggene til den ønskede længde og tilføj lidt mere (0,5-1 cm).
 • Sæt på ringringe eller kroge, hvis de ikke kan fjernes.
 • Installer på et præ-mærket sted, kontroller installationens pålidelighed.

Som du kan se, har installationen ingen problemer, og det tager kun få minutter.

Hvis du vælger denne eller den pågældende model, skal du sørge for overholdelsen af ​​andre badtilbehør. Sølv, krom og nikkelbelagte produkter er populære, da de er perfekt kombineret med sanitetsudstyr.

Funktioner ved installation af stænger med flanger

Forbered en blyant med et målebånd for at markere stedet for beslag, stempel og skruetrækker. Vi vil bruge selvskærende skruer og dowels, som leveres i kittet (hvis de ikke er tilgængelige, skal du tage vare på deres køb på forhånd). Sommetider skruer skruer speciel sekskant, som er fastgjort til dem. På væggen markerer vi to fastgørelsespunkter af flanger. Afstanden mellem dem er stangens længde.

Højden over kanten af ​​badet beregnes på følgende måde: Fra gardinens længde trækker vi 20 cm (gardinet sænkes ned i badet for et sådant segment).

Vi tager den første metalflange, vi anvender centret til det markerede sted. Normalt har de en rund form og 3 huller til skruer

Blyant sætte punkter i hullerne - betegner borestedet. Vi fjerner flangen, perforatoren laver tre huller på de markerede punkter. Sæt dykker, sæt flangen i igen og fastgør den med skruer. Det samme gentages fra den anden side.

Før vi installerer stangen sætter vi reflektorer på den - metal runde stænger, der dækker flangens arbejdsdel. Vi sætter begge ender af røret ind i holderen, fastgør dem med specielle klembolte

Vi bevæger reflektorerne tæt på væggen - arbejdet er færdigt. Normalt er der i instruktionen udover rækkefølgen af ​​værker nogle forklaringer til installation af produkter af forskellige typer. Læs dem omhyggeligt, inden du starter installationen. For eksempel lægger fabrikanten ofte opmærksomhed på en så lille nuance som placeringen af ​​klemskruen på stangen (normalt med kappen op).

Ved første øjekast, en lille smule, men kun denne bestemmelse vil sikre stabilitet og undgå sagging.

Fordelen ved modeller fastgjort med flanger eller parentes er indlysende: Foruden et plastikgardin holder de let håndklæde eller badekåbe smidt over tværstangen

Sådan løser du hjørnet cornice?

Vinklen hedder et design med en eller flere vinkler, da gardinerne normalt lukker badet installeret i hjørnet af rummet. De adskiller sig kun, fordi de har en større længde, henholdsvis kræver mere sikre fastgørelsesdele.

Hvis stangen er lavet af stål og har tilstrækkelig vægt, kan bøjningspunkterne - hjørnerne - sænke, så de skal rettes. For at gøre dette skal du bruge ophængningsmetoden - er stadig monteret på stangmonteringen og for ham "hænge" vinklen til loftet.

Mange modeller af fleksible aluminiumskinner er monteret på lignende måde: For det første fastgøres beslag med holdere på væggen, så indføres der en metalbjælke i dem, som du skal give den nødvendige form på forhånd

Nogle hjørneaksler har formen af ​​en buet, det vil sige hjørnerne er helt fraværende, men støtterøret er glat buet. Sådanne indretninger er bedst egnet til asymmetriske bade, der er i et hjørne eller en niche.

Det er muligt at montere røret uden yderligere forsikring, men over tid kan midten af ​​strukturen falde på grund af gardinens vægt og dens kontinuerlige drift.

Installation af en hjørne gardin skinne til gardiner i badeværelset er ikke anderledes end at installere en lige stang. Ligeledes markerer de steder, fastsætter beslag og indsætter et rør i dem.

Design af cornice i badeværelset

Når du først har besluttet at hænge et beskyttelsesgardin på badeværelset, hvorfor ikke bruge det og taghullerne, som det holder, for at give rummet en bestemt stil? Men bemærk at undertiden på grund af designfunktionerne generelt er en installation, der er forskellig fra den sædvanlige, nødvendig.

På badeværelset med originale dekorative fliser blev der installeret en cornice med traditionel sølvbelægning - tilsyneladende svarer dette design til sanitetsudstyr og andet tilbehør.

Nogle gange ser gardinernes farve og tekstur meget lys ud, og distraherer opmærksomhed fra indehaverne, men det betyder ikke, at tagskæggene skal være billige eller lavnøgle.

Den sølvfarve, som gardinstangen er dækket med, bærer normalt en ekstra skyggeegenskab - "satin". Det har en tilbageholden, svag glans.

I et luksuriøst art deco-badeværelse skal alt være fantastisk, selv en gardinstang: vær ikke overrasket, hvis du kommer på eksklusive designerversioner lavet med krystal eller halvædelsten.

Den bueformede forkromede holder til gardinerne er i harmoni med de omkringliggende genstande: Badeværelsesarmaturer, håndklædeholdere, lampe og lysekrone og toiletartikler.

Alle kan komme med en original løsning, for eksempel som forfatter til dette storslåede hvide badeværelse.

Gardiner til badeværelset på grommen - et usædvanligt billede, men overraskende harmonisk. Sædvanligvis dækker sådanne gardiner vinduerne, men de er helt passende i badeværelset.

Klassisk interiør i en uventet ydeevne - og ikke den sidste rolle spilles af cornice.

Badet ligger i en niche, og gardinerne lukker ikke kun badeværelset selv, men også hele nichen. I dette tilfælde kan du vælge nogen tagriller, der passer til vinduer, men fladt, presset mod buen, den mest konsekvente stil

Som en endelig slankevideo om montering af stangen med egne hænder: