Fleksibelt badeværelse Cornice

Fleksible tagstænger - et design til fastgørelse af gardinet på badeværelset. Ofte bruges det til at omslutte et bad eller brusebad for at forhindre sprøjtning af vand. Produktet er meget plastik, godt bøjninger, forvandlet under en hvilken som helst ønsket bøjning. Dette giver dig mulighed for at bruge det på de mest utilgængelige steder, brusebadet kan smukt indrettes med en zigzag stilfuld cornice. Korrosionsbestandighed giver produktet en lang levetid selv i et fugtigt miljø. Det er let at montere, det behøver ikke specielle enheder.

Fleksibelt badeværelse ledge - stilfuldt og komfortabelt

Dette produkt er lavet af aluminiumsprofil, som kan bøjes for hånd uden yderligere enheder. Metallet kombinerer vandret fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket giver produktet den ønskede styrke.

Inde i profilen er der en rille til bevægelse af skyderne til gardiner. Ofte er en enkelt profil installeret på badeværelset. Lukkeren kan bevæges frit fra den ene kant af tagskægget til en anden.

Fleksibel gardinstang til badeværelse kan fastgøres til loftet såvel som til væggen ved hjælp af hængende beslag. Loftbelægninger sikrer pålidelighed på ethvert tidspunkt i tagskægget. Selv et tungt, tæt gardin kan hænges på en sådan holder - det vil ikke bøjes.

En sådan cornice er en ideel løsning til et boblebad eller en halvcirkelformet skål med alle designfunktioner, og det vil være i stand til at gentage alle sine kurver. Det er med denne form af fartøjet og brusebakkerne, at de fleksible tagskiver ser særligt fordelagtige ud.

Den hvide farve på cornice er universel, det ser godt ud i ethvert interiør. Der er varianter af den forkromede profil, den harmonerer harmonisk med VVS, spejle.

Brugen af ​​et sådant design vil gøre rummet holistisk og harmonisk. Buet cornice vil tilføre zest til ethvert interiør.

Fleksibelt badegardin

Det er muligt at købe fleksible gardinstænger til et bad i byen Moskva fra ledighed og bestille i online butik MrKARNIZ.

Badeværelses gardin stænger præsenteret i vores online butik har alle de nødvendige certifikater, og anmeldelser af fleksible bade gardiner bekræfter 100% kvaliteten af ​​de solgte produkter.

Vi tilbyder dig en bred vifte af andre produkter, valg af parametre, online konsultationer,

I MrKARNIZ er der mere end 125 produkter i denne kategori til en pris på 1 920 rubler. og over 2000 varer i alt.

Du venter på hurtig levering, betaling på hjemmesiden online eller ved modtagelse, lave priser på varer, tilbud, rabatter og selvfølgelig salg.

Vi modtager og behandler personlige data for besøgende på vores websted i overensstemmelse med officielle politikker. Hvis du ikke accepterer behandlingen af ​​dine personlige data, skal du forlade vores hjemmeside.

Gardinestang eller stang til gardiner på badeværelset. Sådan vælges og installeres

For at købe en gardinstang til badeværelset skal du vide om dens typer. Der er mange: kantede - for eksempel g-formede, stive, men samtidig fleksible og endda teleskopiske. Hvordan vælges, og derefter installeres uden en mester med dine egne hænder - læs videre.

Eaves til et badeværelse: former og versioner

Eaves adskiller sig fra hinanden i forskellige parametre. Hoveddelen er fastgørelsesformen til gardinet, hvis valg afhænger direkte af badets udseende. Det købte produkt skal på en forsvarlig måde beskytte gulvets og væggens vægge mod stænk. Baseret på dette er gardinstængerne til badeværelset sådanne strukturer:

 • Lige linjer Dette er den mest populære løsning, der giver pålidelighed og nem installation. Det er nok at styrke det på to modsatte vægge. Velegnet til rum, hvor badet har en rektangulær form.
 • Vinkel eller geometrisk. Der er L-formet, halvcirkelformet, U-formet, ovalt, rektangulært. Lavet til badeværelser, hvor badeværelset er placeret i hjørnet eller for eksempel i midten af ​​rummet (en rund eller oval gardinstang passer her). Også inkluderet er asymmetriske stænger, der er gode til ikke-standardiserede bade.
 • Teleskopisk (glidende). De ligner et rør i et rør, som som et teleskop kan udvides til den ønskede længde. Let at installere, fordi de ikke kræver boring. I enden af ​​den teleskopiske cornice er der specielle gummi puder, der beskytter væggene mod ridser.
 • Fan. Fold ud og monter som fan. De ser originale og godt spare plads. På grund af disse fordele er dyrere end mange andre cornices.
 • Fleksibel. De kan gives næsten enhver form, der har bøjet af hænder, så lavet sådanne tagger af specielt aluminium. Ofte er de fastgjort ikke kun til væggene, men også i tillæg til loftet. Normalt anvendes fleksible stænger til runde eller halvcirkelformede rum såvel som til bad af usædvanlig form.
 • String loft. Ligner en metal streng. Funktionel og nem at bruge. Det er også billigt. Det er muligt at hænge nogen gardiner på snorskinner, og om nødvendigt - det er nemt at udskifte dem.

Hvordan man vælger cornice

For at komme i gang skal du bestemme hvilket design der passer til dit badeværelse. Valget påvirker ikke kun rummets design, badets form, men også den måde, hvorpå væggene og loftet er trimmet. For eksempel i værelser med lofter er det bedre at installere gardinstænger, der er monteret på vægge og ikke at eksperimentere med loftprodukter. Før du går til butikken, måler afstanden mellem væggene og badets diameter, hvis du planlægger at købe en oval eller rund cornice.

Rådet. Loftstangen til gardinet anbefales ikke, hvis du tørrer håndklæder på det eller holder fast i badet.

Det er vigtigt, hvilket materiale kronen er lavet af. Nu tilbyder producenterne produkter fra:

 • plast;
 • metal;
 • træ.

Plasttilbehøret adskiller sig i lav pris, men samtidig og skrøbelighed. Ofte begynder en sådan stang at sænke og kræver udskiftning. Derudover kan det forekomme gul patina, hvilket er meget vanskeligt at fjerne. Aluminiumsklodser er karakteriseret ved lave omkostninger og samme kvalitet.

Det mest holdbare og derfor det dyreste produkt er rustfrit stål. Det er modstandsdygtigt ikke kun for virkningerne af vand, men også for betydelige belastninger. Ved korrekt drift varer disse stænger længere end andre. Træafskærmninger, men imprægneret med vandafvisende midler, betragtes som upraktiske.

Selvinstallation af cornice i badeværelset: instruktioner

Montering lige stang:

 • fastgør tagene til væggen;
 • gøre markeringerne;
 • bor huller;
 • Fastgør produktet med klap og skruer.

Montering af hjørnet cornice:

 • juster baren til badets størrelse. For at gøre dette skal du bestemme afstanden fra dens ydre vinkel til væggen på de korte og lange sider.
 • trimme overskydende produkt;
 • markere og fastgør tagene.

Montering af fleksible tagplader:

 • Giv produktet den ønskede form, med fokus på badets sider.
 • markering og vedhæft stangen.

Installation af en teleskopstang er reduceret til at strække den mellem parallelle vægge og justere højden af ​​tagskæggene.

 • Til markering er det bedre ikke at bruge en markør siden dets mærker er meget svært at slette.
 • Ved installation af vinkelfugl er niveauet nyttigt.
 • Nogle gange er lodrette stænger desuden brugt til at tilføje styrke til boomstrukturen.

Fleksibelt badeværelse støbning - brug i badeværelser

Nu har næsten alle os et bad, men ikke alle kan få et brusebad. Normalt bruger folk til dette formål et helt almindeligt badeværelse med en bruserslange. Imidlertid sprøjtes dråber fra ham i forskellige retninger, og så skal du rense alt op bag dig. For at undgå dette skal du fastgøre gardinet på et specielt fleksibelt hjørne til badeværelset. Det anbefales at bruge den fleksible cornice til badeværelset, for med det kan du lukke pladsen af ​​enhver geometrisk form og kompleksitet, og installationen kræver ikke stor indsats.

Nu på markedet kan du finde det absolut nogen former og størrelser. Men det største problem ved at vælge det er at finde den mest passende løsning, der fuldt ud tilfredsstiller dine ønsker. Derfor tjener folk ofte til hjælp til en designer, der kan foreslå den rigtige beslutning.

Nu er de mest populære sådanne typer af taggrunde:

Glidende og teleskopisk type er designet til at arrangere asymmetriske skillevægge. Loft - primært til lige linjer, men også muligt S-formet eller buet version. Den mest hensigtsmæssige indstilling er sådanne tagskinner, som gentager alle bøjninger af badeværelset eller panden. Den er fastgjort med specielle monteringsbolte, og det tåler belastninger på op til 80 kg! Desuden ruster det i tilfælde af høj luftfugtighed.

For at installere en fleksibel tagskinne, behøver du ikke ekstra omkostninger, alt er simpelt. Først skal du lave huller i loftet, hvor tykkelsen skal monteres. Monter derefter tælleren på loftet, og monter den øverste del med fastgørelser over den.

Eaves i et badeværelse, r og p formet, og andre typer

Nu vil få mennesker overraske bade med ikke-standardiserede former. Usædvanlige produkter giver rummet et stilfuldt design og gør det mere moderne. Men valget af VVS er ikke alt, fordi du skal installere gardiner for at beskytte hovedzonen. Faktisk vil valget af gardiner ikke være svært i modsætning til valget af tagskægget, især hvis badet har en vinkelform. Tagene til et bad af denne type skal nøjagtigt passe under det, derfor er det bedre at vælge et element med en figurativ form. Men få mennesker ved, hvad man skal kigge efter, når man vælger et badeværelsesark og hvilket design der foretrækker.

Sorter efter type design

På tidspunktet for køb af stangen til badeværelset skal man først og fremmest overveje skålens type og parametre til svømning. Takket være denne ejendom vil der i fremtiden være mulighed for at afhente egnede gardiner, der passer godt til produktet, og de vil derfor kunne beskytte mod sprøjtning af vand. Så lad os se på de typer badeværelsesstænger:

 • tagskærter under badekar med direkte design. De er meget populære blandt mange forbrugere. De bruges i lokaler, hvor ovale eller rektangulære skåle er installeret. Produkter med en lige konstruktion er installeret på overfladerne af modstående vægvægge i en lige linje;
 • hvis cornice er installeret under et badekar med en vinkelform eller rummet har et usædvanligt asymmetrisk layout, så ville en vinkel design være bedst. Disse produkter anvendes, når badet er vinklet;
 • taggafler til et badekar med et fleksibelt design. Disse produkter anvendes hovedsagelig i værelser med runde og halvcirkelformede former. Lavet af aluminiummateriale, det kan bøjes og formes. For at installere det behøver du ikke have stor erfaring, alt kan gøres for hånd. Der er dog en ulempe - efter en vis periode sætter de sag
 • tagger under badet med asymmetrisk lige design. Asymmetrisk cornice bruges til bade med et usædvanligt design. Den er lavet af specielle legeringer af metal med tilsætning af plast. Koblinger af en forbindelsestype installeres på asymmetriske elementer, hvorved produktet kan bøjes og give det forskellige former. Fastgøring udføres på væggene i rummet langs kontur af VVS. Deres største fordel er, at de giver rummet et smukt og usædvanligt design;
 • teleskopisk cornice til badeværelset. Teleskopelement har et glidende design. Den består af rør med forskellige diametre. I enderne af rørene er der monteret gummipakninger, der beskytter produktet mod beskadigelse og ridser. Den største fordel er, at den kan installeres for enhver størrelse af rummet. Desuden er bølgebladene til badet stort nok, i den udfoldede tilstand når dens længde 3 meter. Produkterne er produceret i forskellige nuancer, og du kan vælge et element, der passer perfekt til farver og design af rummet. Fremstillet af plast eller rustfrit stål. Det er bedre at købe fra metal, det er vigtigt at bronze er til stede i sammensætningen, dette metal har høj styrke og er ikke underlagt korrosion;
 • cornice under badstrengetype. Dette design har udseendet af en tynd, men ret stærk metalstreng. På grund af dette har den en lav vægt, men den har en høj funktionalitet. Den består af rustfrit stål, så det korroderer ikke.

Varianter af vinkeludformninger i form

Badeplanker med forskellige former og usædvanlige layout af rummet bør vælges i henhold til forskellige faktorer. I første omgang tager der hensyn til nuancerne:

 • mount - strukturer kan installeres på loftet eller væggenes overflade. Forskellige fastgørelsesanordninger anvendes som fastgørelsesanordninger;
 • Materiale - hjørne badekornet er lavet af rustfrit stål, det er ønskeligt, at stålets sammensætning havde bronze. Dette metal giver lang levetid;
 • styrke - gardinstænger under badet skal modstå tunge gardiner og fugtigt sengetøj på op til 10 kg;
 • former - de kan være af forskellige typer:
  • r formet;
  • n formet;
  • bueformet, ovalt eller radialt;
  • halvrunde.

På typerne af vinklede strukturer skal tale i detaljer og overveje alle deres design egenskaber.

L-formet

L-formet bruges til rektangulære bade med længde fra 160 til 190 cm og til produkter med vinkeludseende. I udseende er det et buet rør i rette vinkler. Det materiale, hvorfra røret er lavet, er rustfrit stål eller bronze. Diameterens størrelse er 20-25 mm og vægtykkelsen er 1 cm. Den er monteret på væggens overflader, hvis det ønskes, kan den installeres på loftoverfladen. Fastgørelseskonstruktioner kan udføres med selvdrejende skruer.

L-formet cornice har en høj styrke, fordi den indeholder bronze. Det er ikke udsat for ætsende virkninger, falder ikke sammen og falder ikke under gardiner og linned. Badeplanker er udstyret med skruer, fastgørelsesskrue, fastgørelsesflange og dekorative reflektorer.

Materiale L-formet produkt

Produkter til gardiner i badeværelset er lavet af følgende typer materialer:

 • oftest er det g-formede element lavet af rustfrit stål (for eksempel bronze). På grund af materialets høje holdbare kvaliteter kan produkterne gives forskellige former. De kan modstå gardiner eller fugtige tøj med en vægt på op til 10 kg;
 • i sjældne tilfælde er der en cornice for badet af aluminium. Disse muligheder har en lav pris og er ikke udsat for korrosion i længere tid. Men de har lav styrke og er ikke holdbare;
 • Nogle gange kan forskellige ekstra plastmaterialeelementer være til stede på hjørnestangen.

P formet

Cornice med p-formet lige form bruges til VVS-runde eller oval form, som er installeret tæt på væggen på badeværelset. I byggevarer og VVS-butikker er den P-formede cornice ret sjælden, fordi disse produkter hovedsagelig er lavet på bestilling.

Rammen er lavet af rustfrit stål, det kan indeholde bronze. Eaves under et bad har to fastgørelser til en væg og to ekstra fastgørelseselementer til et loft.

Radius eller bue

Buen bruges til ovale formede bade, til asymmetriske produkter samt til skåle med afrundinger. I design af badeværelsesbuen ser det stilfuldt og elegant ud i forhold til andre muligheder.

Buen kan monteres på to vægge i rummet ved hjælp af bolte. Hvis du har brug for at spare brusebad, er bågen monteret på lodrette stativer. Takket være disse stativer vil produktets slid stige, og buen vil ikke bøje sig over tid under vægten af ​​gardiner og linned. Buen er lavet af rustfrit stål, også bronze kan være til stede i sammensætningen. Der er også et tag til et badeværelse fra aluminiummetal, produkter fra denne struktur har ret lave omkostninger. Men de har en lav holdbarhed.

Halv runde produkter

Eaves til badeværelse halvcirkelformet form bruges som dekoration VVS med oval eller trekantet former. Produkterne har en enkel og kompleks type vedhæftning. Normalt er et halvcirkelformet element færdigt med en mere plank. Dobbeltelementet kan bruges til at tørre tøj og linned. Den dobbelte version er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Det er bedst at vælge produkter, der indeholder bronze.

Uanset hvad den kantede cornice er valgt - med en lige konstruktion, skal en bue, g-formet, p-formet, halvcirkelformet, oval, være opmærksom på kvaliteten. Cornices under badet skal have fremragende egenskaber. Stål og bronze skal være til stede i deres sammensætning, de skal have en solid konstruktion og have et smukt design. For at gardinstavene passer perfekt ind i lokalet, skal du også overveje designet af rummet, formen og placeringen af ​​VVS.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger en cornice til badeværelset, skal du tage højde for funktionerne:

 • Hjørneelementet, hvis fold der er små folder, er lavet af lav kvalitet stål. Efter en vis periode kan der forekomme revner og korrosion på strukturen, så ved at bruge dette element i badeværelset ville det være en meget uegnet løsning;
 • lige taggange for bad af ikke-metallisk sammensætning sagen over tid, selvom der anvendes yderligere fastgørelsesanordninger;
 • fastgørelsestype - de mest pålidelige fastgørelsesanordninger - disse er selvlukkende skruer;
 • Det er vigtigt at tage højde for den type loft i rummet, hvis der er monteret et loftformet loft i badeværelset, vil det være umuligt at installere konstruktionen til loftoverfladen;
 • ringe og grommets lavet af metal på en metalstang, selv om de vil se æstetisk glædeligt, vil de stadig levere meget støj. Den bedste løsning ville være aluminium grommets belagt med en blød plastik struktur;
 • hvis du har brug for en cornice for et bad af uregelmæssig form, så er det ikke tilrådeligt at tage målinger selv. Det er bedre at overlade denne opgave til fagfolk, de vælger det rigtige produkt og kan installere det korrekt.

Halvcirkelformede tagskærme til et badeværelse og et soveværelse - fordele ved fleksible og profilerede produkter

I nogle badeværelser, især dem der ligger i moderne nye bygninger og designet i henhold til en specielt udviklet designplan, er der problemet med at vælge en passende gardinstang.

For ikke-standardiserede trekantede bade, der ligger i hjørnet af rummet eller mod væggen, er det bedst at bruge en speciel halvcirkelformet cornice. Et bredt udvalg af materialer, inventar, typer af strukturer giver dig mulighed for at vælge den perfekte løsning til tykke eller lysgardiner. Sådanne konstruktioner kan installeres uafhængigt, men i nogle tilfælde kræves yderligere fiksering, derfor er det bedre at begynde at henvende sig til fagfolk.

Funktioner af strukturen og formålet med de halvcirkelformede stænger til persienner

Hovedformålet med cornice til gardiner i badeværelset er en sikker fixering af materialet og dets placering langs en forudbestemt kontur. Den dekorative komponent er af sekundær betydning, når alt rundt er dækket med sæbe eller våde pletter.

Skærmene i form af en halvcirkel er ideel, når du dekorerer ovale bade, trekantede versioner af vinkelpositionen, komplekse designprojekter. Det kan være single-row eller double-row (med en ekstra bar til tørring af håndklæder), med et simpelt eller komplekst fikseringssystem.

Teleskopstænger i form af en buet er meget populære i dag. De tillader dig ikke at ødelægge væggene for at sikre fiksering, men ofte ved installation af dem er der behov for ekstra loftfiksering. Med pålidelig fastgørelse tilladt at bruge gardiner af nogen, selv det tungeste materiale.

Ved at bruge en lignende bar i badeværelset, kan du ikke bekymre dig om dets æstetik og tiltrækningskraft. Muligheden giver dig mulighed for at give rummet en unik stil, især hvis produktet er skabt af kvalitetsmateriale.

Hvis du vælger størrelsen på tagene til et vinkelret trekantet bad, er det nødvendigt at beregne radius af produktet og tilføje nogle få centimeter. I alle andre tilfælde skal du tage højde for en række faktorer, så du ikke bør skynde dig på at købe et produkt, det er bedre at måle og sammenligne alt flere gange.

Materialer, hvorfra halvcirkelformede stænger kan laves

Halvcirkelformede stænger er lavet af alle materialer, der er karakteristiske for denne type produkt.

 • Plast. Den billigste og mest overkommelige løsning. Fordele - i letheden af ​​produktet, let installation, lav pris på varerne. Af minerne udsender ikke den mest attraktive form, tendensen til ophobning af snavs, lavt styrkeniveau.
 • Aluminium. En bedre mulighed. Denne cornice ruster ikke, har et højere niveau af modstand mod deformation, et attraktivt udseende i lang tid efter køb. Men efterhånden begynder sådanne produkter at falme, bliver deformerede, og der opstår irriterende støj, når gardinerne bevæger sig på metalringe.
 • Rustfrit stål. Selv i ugunstige forhold for metal, har stålstænger i mange år deres oprindelige udseende. Den eneste ting er, at når du installerer halvcirkulære produkter, er der brug for meget højfiksering, det er bedre ikke at tage det selv.

Bestyrelsen

Hvis den halvcirkelformede cornice synes at være den eneste tilgængelige mulighed, men ikke passer i størrelse, bør du ikke håbe, at forskellen ikke bliver så mærkbar. Det er bedre at købe en moduleret plastudgave, der kan tage enhver form. Det ser ikke så æstetisk glædeligt ud, men der er ingen grund til konstant at rense badeværelset efter brug.

Med en ikke-standardform af badet er cornice ikke etableret klart langs sin kontur, men i en afstand af flere centimeter.

Regler for installation af brugerdefinerede tagbøjler

Du kan vedhæfte den halvcirkelformede kronkage selv, men der er for mange nuancer i processen. Systemet bør trække sig tilbage et par centimeter fra kanten af ​​badet eller brusebadet, hvilken type ramme skal sammenlignes med gardinens materiale. Det er især problematisk at reparere konstruktionen på flisen, det er bedre at stole på fagfolk, ellers efter installation skal du lave kosmetiske reparationer.

Meget populære muligheder med teleskopstænger, derudover monteret i loftet. Sandt nok anbefales det kun at bruge dem i et rummeligt badeværelse med højt til loftet. Systemerne ser meget attraktive ud, og risikoen for strukturelle sammenbrud er reduceret. Ved demontering kræves der minimal intervention for at genoprette integriteten af ​​den vandrette overflade.

konklusion

Om ønsket kan attraktive halvcirkulære systemer installeres i næsten ethvert badeværelse, men du skal tage højde for at ved at vælge en sådan mulighed til dekorative formål, skal du delvist ofre sin funktionalitet. Pas på, at gardinerne ikke er stramme og beskyttelse mod sprayen - fuld.

Et andet punkt - en glat linje af tagskæggene vil ikke dekorere rummet, hvis design er repræsenteret af klare og skarpe linjer. En sådan beslutning vil virke ubestemt og vil forstyrre billedets harmoni.

Hjem / Funktioner af forskellige værelser / Bad / Funktioner ved brug af halvcirkelformede taggrunde til et gardin i et badeværelse

Lukker er en væsentlig egenskab af et smukt og funktionelt badeværelse. Med direkte udgaver af gardiner er der ingen problemer med fastgørelse - der er mange sorter af sådanne taggrunde. Men alt bliver meget mere kompliceret, hvis badeværelset er placeret i hjørnet af rummet - en buet gardinstang er nødvendig for et gardin i et sådant badeværelse.

Hvornår er det brugt?

Ofte anvendes sådanne gardiner til badeværelser, når badet selv har en ikke-standardform. Normalt er disse badekar af vinkeltype - det er dem, der skal arrangere gardinerne i en buet. Nogle gange er stavens halvcirkelformede form påkrævet til badeværelset, installeret i væggen eller i midten af ​​rummet.

Den anden mulighed er at installere et gardin i bruseren. Også her anvendes ikke-standardløsninger ofte på gardinens placering. Som regel er brusegardinerne halvcirkelformede eller buede.

materialer

For at gardinet skal skubbes og skubbes uden forstyrrelse, bør stangen være glat.

Til dette benyttes to grundlæggende materialer: metal og plast. Også fundet en kombination af disse materialer plast dækker metal base. Afhængigt af det valgte materiale kan metoden til fastgørelse af gardinerne afvige.

mount

Når du køber en halvcirkelformet cornice til dit badeværelse, skal du tage højde for mulighederne for installationen. Nogle typer af kroge indebærer en universel montering på væg eller loft, mens andre kun er fastgjort på en bestemt overflade. Der er tre måder at rette stangen på:

 • Til loftet
 • På væggen
 • Universal hardware, der passer til begge typer installation

Til installation skal du bruge et standard sæt simple værktøjer: en skruetrækker, en perforator, en blyant eller en markør samt en speciel øvelse til fliser, hvis der er en. Det er ret nemt at fastsætte vægbeslag:

 • Fastgør gardinet til kanten af ​​badeværelset og markér på væggen de steder, hvor stangen kommer i kontakt med den.
 • Brug niveauet til at flytte mærkerne til en højde på cirka en og en halv meter - afhængigt af gardinens længde.
 • Fastgør monteringspladerne til de markerede punkter og markér stederne til boring.
 • Bor huller i en dybde på ca. 40 millimeter.
 • Sæt dybden på en sådan måde, at dens ende rager 1-2 mm fra væggen.
 • Fastgør monteringspladerne til væggen med skruer.
 • Monter dekorative hætter på stangen og fastgør stangen til monteringspladerne.
 • Fastgør trimpladerne med klemskruerne.

Med loftsvarianter af gardiner vil alt blive sværere - det er vigtigt at lave en markering med en lodret linje meget præcist.

Derudover skal boringen overlappe og holde et tungt værktøj over hovedet. Det er vigtigt at gøre alt omhyggeligt og præcist. Ellers falder installationsprocessen sammen med installationen af ​​vægindstillingen.

Særlige egenskaber

Hvis du skal installere en halvcirkelformet gardinstang til gardiner, er det meget vigtigt, at du ikke tager fejl i størrelsen. Du bør ikke håbe, at den mindre stang passer perfekt, og fejlen vil ikke være mærkbar.

På samme måde vil en større størrelse være mærkbar, men den kan stadig "justeres" til den ønskede, men der kan ikke gøres noget ved den kortere barbell. Derfor er målenøjagtigheden meget vigtig. Det er nødvendigt at have en halvcirkelformet tagskinne på kort afstand fra kanten af ​​badeværelset - omtrent som vist i figuren nedenfor.

Tip: Hvis stangen af ​​metal af den rigtige størrelse ikke vises i butikken, er det bedre at købe en plastikskærm. Det er ikke så smukt som et metal en, men evnen til at bøje en guide til at klippe den til den ønskede størrelse gør det muligt for dig ikke at bekymre dig om vandstænk og denne løsning ser bedre ud end et metalgardin, der ikke passer i størrelse.

Ved fastsættelse kan det være vanskeligt i tilfælde, hvor væggene i rummet vedhæftede fliser.

Det skal bores meget omhyggeligt og med et specielt værktøj. Derfor er det bedre at invitere en professionel installatør for at installere taggennemføringerne i dette tilfælde. Men hvis du gør alt omhyggeligt og med en speciel øvelse til flise, bør der ikke opstå problemer.

Moderne arkitektur glæder os med ikke-standardiserede og interessante løsninger.

Bay vinduer og nicher bliver meget populære, som kan smukt dekoreret ved at vælge en halvcirkelformet gardinstang til gardiner. Det er uundværligt at arrangere et badeværelse, udstyre et baldakin over en seng eller til at implementere ikke-standardiserede zoningløsninger. Konventionelt kan sådanne skråninger opdeles i tre grupper:

 • til karre vinduer;
 • til gardiner i badeværelset;
 • til baldakiner over sengen.

Den største mangfoldighed af strukturer og materialer, der anvendes til deres fremstilling, forskellige gardinstænger på karnapperne. Bay vinduer - halvcirkelformede fremspring i husets mur - ser meget flot ud og giver dig mulighed for at øge belysningen af ​​rummet.

Du kan dekorere vinduesåbningen i enhver stil, men bruger oftest gardiner med højtidelig bias: klassisk, østrigsk eller italiensk. Nogle gange er tagbjælker skjult for ikke at aflede opmærksomheden fra hovedindretningen. Skjulte produkter har samme design som den sædvanlige halvcirkel - det er oftest dæk eller fleksible muligheder.

Oriel gesimser

Bay vinduer skabe en buet buet linje. For at arrangere dem med gardiner smukt, skal du bruge specielle taghuller, der svarer til formen af ​​fremspringet. De adskiller sig i struktur og tekniske egenskaber.

 • Bus. Det kan være loft eller vægmonteret. Lavet af plast eller metal, har 2-3 rækker guider til gardiner. Busbar gardin stænger er stærke, de kan endda modstå gardiner af tungt materiale.
 • Profilen er lavet af metalprofil. Profil tværsnit kan være rund eller rektangulær. Hvis produktet er fremstillet af aluminium, kan materialets plasticitet lade kanterne bøje efter installatørens skøn. Designet kan have en, to eller tre guider til kroge.

Profil- og dækdesign kan mekanisk eller elektrisk drevet. De kan kombineres med systemet "Smart Home".

 • Runde. Det er et stykke træ eller metal bar, der forbinder ved hængsler med hængsler. Dette design er mindre stabilt end solidt dæk eller profilkorn.
 • Den snorede cornice er lavet af metal snor, som er fastgjort på det rigtige sted fastgørelsesbeslag. Anvendes kun til gardiner af lette stoffer (tyll, slør, organza og lignende).

Alle disse modeller har nogle ulemper - ikke altid en passende bøjningsradius, når det drejer sig om specialfremstillet fremstilling, en øget pris og design, der består af lige og forbindende buede elementer, er ikke særlig praktisk. Derfor er halvcirkelformede gardinstænger lavet af fleksibelt materiale i stigende grad blevet mere populære.

Fleksible gardinstænger

Fleksible tagstænger består af en base, holdere og løbere med stik. Han kan ændre formen på installatørens anmodning.

Polyurethanbasen er den mest praktiske, men der er muligheder for halvcirkulære fleksible aluminiumstrukturer. Fastgøring udføres i loftet, men nogle modeller er multifunktionelle, og de kan fastgøres til væggen. Mindste bøjningsradius og profilplasticitet er også forskellige.

Hvis du skal hænge flere rækker af gardiner, så har du brug for flere fleksible gardinstænger - under hvert gardin. Sådanne strukturer kan blandt andet monteres på buede åbninger. Nogle producenter tilføjer produktet klæbebånd til lambrequin.

Fordele ved fleksible gardinstænger:

 • nem håndtering, opbevaring og transport;
 • nem installation;
 • universalitet - det er muligt at passe praktisk talt til enhver bøjning for at montere den nødvendige længde;
 • praktisk - det er nemt at hænge op og fjerne gardinerne, det er ret pålideligt;
 • Hvis det ønskes, er en fleksibel cornice let at skjule med en pelmet.

Fleksible tagstænger er i stand til at tage den nødvendige form, er enkle i brug og er temmelig holdbare.

Til badeværelse

Halvcirkelformede gardinstænger til badeværelset findes i to former: fra en rund eller rektangulær profil.

Det mest populære materiale er rustfrit stål, som godt kan modstå den øgede luftfugtighed i rummet. Aluminium stænger er også i drift, men de har en mindre sikkerhedsmargen i forhold til stål. Plast- og træprofiler anvendes sjældent.

Barer i badeværelset kan være af forskellige konfigurationer:

 • L-formet;
 • buet;
 • halvrunde.
 • Sådanne strukturer er fastgjort til væggen.

  Hvis bøjningsvinklen er stor, vil der være behov for en ekstra beslag til loftet for stangen. Gardiner hænger på ringe eller grommets, sjældnere på sløjfer. Badeværelset har også en fleksibel cornice, især hvis badets form selv er ikke-standard.

  L-formet profil anvendes i tilfælde, hvor badekarret er rektangulært i form og i hjørnet. En sådan struktur skal fastgøres til loftet på profilrørets rotationssted.

  Den bueformede og halvcirkelformede form er velegnet til et vinkelbad. Til VVS med designede buede former er det bedre at bruge en fleksibel polyurethanprofil, der gentager alle bøjninger af produktet.

  Baldakin over sengen

  For at arrangere en baldakin over sengen, brug ofte en halvcirkelformet tagbøjle. Hvis du planlægger at vedlægge hele køjen, så vil loftet halvcirkelformede tagbøjler i en eller to rækker gøre. Når du adskiller en lille del af sengen, kan du bruge en lille vægstruktur.

  Valget afhænger af typen af ​​gardiner. Til gardiner lavet af let stof er ethvert design velegnet, og for tunge gardiner er det bedre at vælge en fleksibel loftsprofil eller metalprodukter. For barnesenge kan du bruge en halvcirkelformet tagskinne til badeværelset, især da de kan laves til ordre til den rigtige størrelse.

  Når man vælger en halvcirkelformet tagbøjle, skal man huske på, at det er svært at udføre loftfastgørelsen på stræklofter. For at gøre dette er det nødvendigt at tilvejebringe specielle profiler under installationen af ​​loftet, hvortil strukturen efterfølges.

  Halvcirkelformede hjørner kan fremstilles af forskellige materialer: plastik, metal, træ. De kan være faste eller fleksible.

  Faste strukturer er forskellige i overensstemmelse med princippet om flytende gardiner: de kan formes, dæk, i form af stænger eller strenge. Fleksible gardinstænger kan ændre form under installationen, de er nemme at passe til enhver bøjning i interiøret. Sådanne konstruktioner er hovedsagelig fastgjort til loftet og er ret pålidelige i håndtering.

  Når du beslutter dig for køb af en halvcirkelformet cornice, skal du være opmærksom på gardinens vægt, som er planlagt til at udstede et vinduesåbning eller et badeværelse. For tunge gardiner skal du bruge en metalstruktur eller en fleksibel polyurethanprofil.

  Fleksible tagstænger - et design til fastgørelse af gardinet på badeværelset. Ofte bruges det til at omslutte et bad eller brusebad for at forhindre sprøjtning af vand. Produktet er meget plastik, godt bøjninger, forvandlet under en hvilken som helst ønsket bøjning.

  Dette giver dig mulighed for at bruge det på de mest utilgængelige steder, brusebadet kan smukt indrettes med en zigzag stilfuld cornice. Korrosionsbestandighed giver produktet en lang levetid selv i et fugtigt miljø. Det er let at montere, det behøver ikke specielle enheder.

  Fleksibelt badeværelse ledge - stilfuldt og komfortabelt

  Dette produkt er lavet af aluminiumsprofil, som kan bøjes for hånd uden yderligere enheder. Metallet kombinerer vandret fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket giver produktet den ønskede styrke.

  Inde i profilen er der en rille til bevægelse af skyderne til gardiner. Ofte er en enkelt profil installeret på badeværelset. Lukkeren kan bevæges frit fra den ene kant af tagskægget til en anden.

  Fleksibel gardinstang til badeværelse kan fastgøres til loftet såvel som til væggen ved hjælp af hængende beslag.

  Loftbelægninger sikrer pålidelighed på ethvert tidspunkt i tagskægget. Selv et tungt, tæt gardin kan hænges på en sådan holder - det vil ikke bøjes.

  En sådan cornice er en ideel løsning til et boblebad eller en halvcirkelformet skål med alle designfunktioner, og det vil være i stand til at gentage alle sine kurver. Det er med denne form af fartøjet og brusebakkerne, at de fleksible tagskiver ser særligt fordelagtige ud.

  Den hvide farve på cornice er universel, det ser godt ud i ethvert interiør. Der er varianter af den forkromede profil, den harmonerer harmonisk med VVS, spejle.

  Brugen af ​​et sådant design vil gøre rummet holistisk og harmonisk. Buet cornice vil tilføre zest til ethvert interiør.

  Badeværelset er som regel ikke meget stort, så spørgsmålet om opbevaring af ting her er ret akut. I artiklen vil vi tale om de typer hylder i badeværelset og deres funktioner.

  Denne version af møblerne giver dig mulighed for komfortabelt at rumme mange af de nødvendige ting uden at røre rummet. På de typer hylder til badeværelset læses nedenfor.

  Denne løsning giver dig mulighed for smukt at arrangere en niche og samtidig spare penge. På mulighederne for at installere en dør til et brusebad i en niche, vil vi fortælle i artiklen

  En sådan løsning er en fantastisk måde at gøre badeværelset mere funktionelt. På de typer af moderne nicher til badeværelset og deres egenskaber læses videre.

  • gidshtor.ru
  • wikipotolok.com
  • gidshtor.ru
  • womanadvice.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Badekar Gardin

  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Samling: Allento
  • Type: Badstang (stang)
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Type: Badstang (stang)
  • Farve: Hvidglans
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Type: Badstang (stang)
  • Farve: matt krom
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Type: Badstang (stang)
  • Farve: Krom blank
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Samling: Palma
  • Type: Badstang (stang)
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Samling: Capri
  • Type: Badstang (stang)
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Type: Badstang (stang)
  • Farve: Chrome
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Type: Badstang (stang)
  • Farve: Chrome
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Samling: Mayorca
  • Type: Badstang (stang)
  • Producent: Aquanet (Rusland)
  • Samling: Santiago
  • Type: Badstang (stang)

  Vare tilføjet til indkøbsvogn

  Vare tilføjet til indkøbsvogn

  Udvalgte varer tilføjet til indkøbsvogn

  Element tilføjet til sammenligning

  Eaves til et badekar (barer)

  Bad gardin stænger (barbells) er den stilfulde sidste touch, der giver dig mulighed for at sætte et stærkt kvalitetsmærke på badeværelset interiør. Stang gardin stang er designet til fastgørelse stof og plast gardiner i badeværelset. Gardinerne på bredden giver dig mulighed for at tage et brusebad installeret i badeværelset med komfort og uden frygt for at sprøjte gulvet.

  Eaves i et badeværelse er lavet af rustfrit stål og gentag en badkonfiguration, som kan være vinklet, halvcirkelformet eller asymmetrisk. Rett og vinklet cornice er smukt og komfortabelt, og badeværelset er godt ventileret under vandbehandling. Udformningen af ​​gardinestængerne til badeværelsesgardiner er holdbar - flangevægsbegrænsninger tillader ikke bommen at sænke.

  Udover stof og plast kan du installere glasgardiner på badeværelset. Et sådant design af et bad med døre af hærdet stødsikkert glas gør det til en behagelig brusekabine. Disse moderne design på en forkromet metalprofil er præsenteret i afsnittet "Bad gardiner".

  Eaves til badeværelse

  • -
  • 1 række
  • Rusland
  • -
  • beskrivelse
  • Kit Indhold
  • tilgængelighed
  • Spørgsmål og svar
  • Eaves til badeværelset, lavet af aluminiumsprofiler - produkter af eget produktionsselskab "OLEKSDEKO."

   Dens fordele i forhold til plastglidestænger:

   • Mulighed for montering både på væggen og på loftet
   • præsentabelt udseende;
   • stabiliteten af ​​installationen er tilvejebragt af skruer;
   • Den optimale pris - lange levetid for metal ved høj luftfugtighed gør prisen for produktet fordelagtig.

   For at udelukke muligheden for produktafbøjning anbefales det at installere en universel loftsophæng til profilsystemer.

   Hvis blandt de foreslåede størrelser af tagbøjlerne er der ingen længde, du har brug for, vælg fra standardstørrelserne den der er tættere på den krævede størrelse. Når du foretager et køb, skal du i kolonnen "Kommentarer til ordren" angive de nødvendige dimensioner af tagpladerne.

   Eaves fleksibel til Flex badeværelse i Moskva

   Fleksibel profil gardinstang til Flex gardiner, designet til bøjning af komplekse former hjemme på stedet for montering af tagskærme. Flex-profilens designfunktioner giver

   Eaves fra K-stil

   Eaves "Flex" er lavet af aluminium og er designet til at fastgøre shower curtain på badeværelset. Pakken indeholder tre blokke på 100 cm, 12 kroge, to stænger til fastgørelse af hjørnerne til loftet og skruerne. Gardinestang fleksibel, det er let at give nogen form. På bagsiden af ​​pakken.

   Eaves "Flex" er lavet af aluminium og er designet til at fastgøre shower curtain på badeværelset. Pakken indeholder tre blokke på 100 cm, 12 kroge, to stænger til fastgørelse af hjørnerne til loftet og skruerne. Gardinestang fleksibel, det er let at give nogen form. På bagsiden af ​​pakken.

   Fleksibel profil gardinstang til Flex gardiner, designet til bøjning af komplekse former hjemme på stedet for montering af tagskærme. Flex-profilens designfunktioner giver

   Eaves fra K-stil

   Fleksibel profil gardinstang til Flex gardiner, designet til bøjning af komplekse former hjemme på stedet for montering af tagskærme. Flex-profilens designfunktioner giver

   Eaves fra K-stil

   Badestang "Ridder" er ikke kun et tilbehør til gardiner, men også et element af indretning. Produktet er lavet af komprimeret aluminium, der er belagt med en speciel belægning for at forhindre ridser. Den har tre monteringsmuligheder. Original og stilfuld bar dopol.

   Eaves til badeværelset er fleksibel, har nogen form på grund af aluminiumsprofilen, den totale længde på 3 meter, fugtighedsbestandig. Farven er hvid, nem at montere, brug ikke slibemidler i plejen.

   Høj kvalitet tysk bar "Ridder" er lavet af presset aluminium. Moderne design, forbedret design. Gardin kroge indsættes i de nederste løbere. Installationen af ​​denne stang kræver boring. Den maksimale størrelse er 160 x 70 cm.

   Fleksibel gardinstang giver dig mulighed for at hænge gardinerne i enhver åbning af kompleks form. Kronen er fastgjort til loftet. Inkluderet: Fleksibel profil 3,6 meter lang Rullestænger 36 stk. Kroge 36 stk. Endestykker 6 stk. Loftbeslag 10 stk. Dowels / skruer 10/10 stk.

   Lejeelementerne i tagskæggene er lavet af stål og modstår en betydelig belastning. Installeret uden værktøj, i tryk. End caps er lavet af blødt gummi. En speciel hurtigkobling sikrer glat glidning af gardinringene langs tagene. Kromplettering.

   Eaves til badeværelset er fleksibel, har nogen form på grund af aluminium profilen, den totale længde på 3 m, fugt-resistente. Kromfarve, nem at montere, brug ikke slibemiddel i pleje.

   De bemærkelsesværdige plastkvaliteter af de fleksible tagskiver er tilvejebragt af en stålindsats inde i plastprofilen. På grund af dette, "profilerer" profilen enhver form, der er givet til den og holder det stabilt. Denne egenskab gør fleksibel cornice en ideel måde.

   Foretrækker du en usædvanlig indretning og ikke-standardiseret løsning i indretning? Så gardinestangen "Ova" til gardiner, lavet af aluminium med dekorative belægninger, der ikke er korrosionsbestemt - den bedste løsning til dit badeværelse. Eaves består af tre stænger af forskellig størrelse.

   Fleksibelt taghugger "Cosiness". Længde - 6 m. Farve - hvid. Det er en plastikprofil med en fleksibel metalplade inde. Den perfekte måde at skabe din egen cornice med komplekse kurver.

   Produktspecifikationer: Eaves (stang) til bad SSWW M608A 120x70 cm Form: Asymmetrisk tagbøjler ved badets form Type: L-formet, Hjørneflader Solid bar, ikke modulær Passer til højre og venstre bad Spejl poleret rustfrit stål Diameter af stang 25 mm, væg.

   Karni.ru- Produktion og salg af tagflader til bade

   Kromfarve passer til de fleste badeværelser. Praktisk fjeder teleskop mekanisme giver dig mulighed for at installere produktet på bagsiden uden yderligere fastgørelsesanordninger. Dekorative tips fra polymermateriale forhindrer glide af tagskægget og beskytter mod kongens udseende.

   Cornice i badeværelset tjener ikke kun som et middel til at hænge gardinet, men også som et selvstændigt element i indretningen.

   Eaves form: L-formet. Type tagskinner: Hjørne / Langs badets kontur. Eaves materiale: Rustfrit stål (Alle tagger! Reflektor, fastgørelse, rør). Eaves fastgørelse: styrket, loading mere end 20 kg. (Prøven blev udført). Rørdiameter: 25 mm. Rørvægtykkelse.

   MrKARNIZ.ru Gardinstænger til bade i alle former og størrelser

   Et simpelt, holdbart tape-type system, som ideelt kombinerer horisontal fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket gør det muligt at bruge en række tæthed gardiner og give designet den nødvendige form og konfiguration.

   Karakteristika: Eaves (stang) til et bad 175x80 cm Form: L-formede tagstænger Type: Hjørneaksler Solid bar, ikke modulær Egnet til højre og venstre bad Spejl poleret rustfrit stål Bar diameter 25 mm, væg 1 mm (1,5 på forespørgsel mm, vægt af stykket

   Karni.ru- Produktion og salg af tagflader til bade

   Eaves form: L-formet. Type tagskinner: Hjørne / Langs badets kontur. Eaves materiale: Rustfrit stål (Alle tagger! Reflektor, fastgørelse, rør). Eaves fastgørelse: styrket, loading mere end 20 kg. (Prøven blev udført). Rørdiameter: 25 mm. Rørvægtykkelse.

   MrKARNIZ.ru Gardinstænger til bade i alle former og størrelser

   Eaves form: L-formet. Type tagskinner: Hjørne / Langs badets kontur. Eaves materiale: Rustfrit stål (Alle tagger! Reflektor, fastgørelse, rør). Eaves fastgørelse: styrket, loading mere end 20 kg. (Prøven blev udført). Rørdiameter: 25 mm. Rørvægtykkelse.

   MrKARNIZ.ru Gardinstænger til bade i alle former og størrelser

   Karakteristika: Eaves (stang) til et bad 140x80 cm Form: L-formede tagbjælker Type: Hjørneaksler Solid bar, ikke modulær Passer til højre og venstre bad Spejl poleret rustfrit stål Bar diameter 25 mm, væg 1 mm (1,5 på forespørgsel mm, vægt af stykket

   Karni.ru- Produktion og salg af tagflader til bade

   Produktspecifikationer: Eaves (stang) til bad Aquatika Alternativ 170x120 cm Form: Asymmetrisk tagbøjler i form af badet Type: L-formet, Hjørneflader Solid bar, ikke modulær Passer til højre og venstre bad Mirrorpoleret rustfrit stål Bar diameter.

   Badekar Gardin

   Du kan købe en gardinstang til et badeværelse fra os ved at vælge mellem flere typer: til brusebadbrætter, til bad - lige, L-formet, kantformet, U-formet.

   Funktioner af tagbøger i vores butik.

   1. En særlig fordel ved alle produkter er let installation. 2. Produktion Rusland. 3. 100% rustfrit stål. 4. Manglende plastikdele. 5. Enkelhed, pålidelighed, holdbarhed og skønhed. 6. Et stykke design uden forbindelser. 7. Et rør med en diameter på 25 mm, en vægtykkelse på 1,0 mm af mærket AISI 304. 8. Belastningen på en montering kan modstå 5 kgf.m. 9. Universitet - det er nemt at skære (forkorte) til den ønskede størrelse. 10. Garanti.

   Eaves i rustfrit stål badeværelse

   Hvordan slippe af med stænk efter et bad, beskyt apparater, fra direkte kontakt med vanddråber? Svaret er simpelt: Du skal købe en cornice i badeværelset af rustfrit stål, som er vedhæftet olieklæde eller klud gardin. Designet beskytter ikke blot væggene mod fugt, men er også et storslået indretning, hvilket giver rummet et færdigt udseende. Chrome rustfrit stål badeværelse gardinskinner, fremstillet af det russiske firma Tugatti, ser godt ud i enhver indstilling, med lyse glans, mekanisk styrke, vandtæt belægning.