Fleksibelt badeværelse Cornice

Fleksible tagstænger - et design til fastgørelse af gardinet på badeværelset. Ofte bruges det til at omslutte et bad eller brusebad for at forhindre sprøjtning af vand. Produktet er meget plastik, godt bøjninger, forvandlet under en hvilken som helst ønsket bøjning. Dette giver dig mulighed for at bruge det på de mest utilgængelige steder, brusebadet kan smukt indrettes med en zigzag stilfuld cornice. Korrosionsbestandighed giver produktet en lang levetid selv i et fugtigt miljø. Det er let at montere, det behøver ikke specielle enheder.

Fleksibelt badeværelse ledge - stilfuldt og komfortabelt

Dette produkt er lavet af aluminiumsprofil, som kan bøjes for hånd uden yderligere enheder. Metallet kombinerer vandret fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket giver produktet den ønskede styrke.

Inde i profilen er der en rille til bevægelse af skyderne til gardiner. Ofte er en enkelt profil installeret på badeværelset. Lukkeren kan bevæges frit fra den ene kant af tagskægget til en anden.

Fleksibel gardinstang til badeværelse kan fastgøres til loftet såvel som til væggen ved hjælp af hængende beslag. Loftbelægninger sikrer pålidelighed på ethvert tidspunkt i tagskægget. Selv et tungt, tæt gardin kan hænges på en sådan holder - det vil ikke bøjes.

En sådan cornice er en ideel løsning til et boblebad eller en halvcirkelformet skål med alle designfunktioner, og det vil være i stand til at gentage alle sine kurver. Det er med denne form af fartøjet og brusebakkerne, at de fleksible tagskiver ser særligt fordelagtige ud.

Den hvide farve på cornice er universel, det ser godt ud i ethvert interiør. Der er varianter af den forkromede profil, den harmonerer harmonisk med VVS, spejle.

Brugen af ​​et sådant design vil gøre rummet holistisk og harmonisk. Buet cornice vil tilføre zest til ethvert interiør.

Fleksibelt badegardin

Det er muligt at købe fleksible gardinstænger til et bad i byen Moskva fra ledighed og bestille i online butik MrKARNIZ.

Badeværelses gardin stænger præsenteret i vores online butik har alle de nødvendige certifikater, og anmeldelser af fleksible bade gardiner bekræfter 100% kvaliteten af ​​de solgte produkter.

Vi tilbyder dig en bred vifte af andre produkter, valg af parametre, online konsultationer,

I MrKARNIZ er der mere end 125 produkter i denne kategori til en pris på 1 920 rubler. og over 2000 varer i alt.

Du venter på hurtig levering, betaling på hjemmesiden online eller ved modtagelse, lave priser på varer, tilbud, rabatter og selvfølgelig salg.

Vi modtager og behandler personlige data for besøgende på vores websted i overensstemmelse med officielle politikker. Hvis du ikke accepterer behandlingen af ​​dine personlige data, skal du forlade vores hjemmeside.

Stænger i badeværelset til gardinerne: valget og installationen

Eventuelle vandprocedurer til opretholdelse af personlig hygiejne kræver passende forhold. Hvis der ikke er noget normalt bad eller bad, er det usandsynligt at kunne bade normalt. Ud over de grundlæggende elementer i badprocedurer er det vigtigt at føle sig godt tilpas og hyggeligt, især når det kommer til badning. For at få hvad du vil, skal du passe på køb og installation af en specialstang.

Særlige egenskaber

Området på et badeværelse kan have de fleste forskellige dimensioner, der skal isoleres fra et toilet og kombineres med det. Under alle omstændigheder er det vigtigt at stræbe efter at skabe et hyggeligt og behageligt miljø til brusebad. Men glem ikke at dekorere rummet. Hvis budgettet tillader det, kan du komme med mange ikke-standardiserede løsninger, købe dyre og høj kvalitet vvs. Hvis der er lidt penge, kan du komme videre med minimal dekorative løsninger.

For at give badeværelset et interessant, lyst og livligt udseende, kan du hænge gardiner i den. Sådanne handlinger vil bidrage til at undgå overskydende fugt på gulvet, som sprøjtes i brug af brusebadet. Med et kombineret badeværelse vil tilstedeværelsen af ​​et gardin gøre det muligt at bruge et værelse på en gang til flere personer, føler sig trygge og sikre. Ældre boliger i badeværelset har ofte et vindue, der fører til køkkenet eller et andet rum. Glaset der er ikke altid tonet, fordi gardinerne kan være nyttige i dette tilfælde.

Til komfortabel brug af gardiner skal de være ordentligt fastgjort. Dette kræver en barbell. Jo mere populært blinds er, jo flere variationer af stængerne findes i byggematerialer butikker. Forskellene vedrører det materiale, de er fremstillet af, såvel som deres form. Afhængigt af de opgaver, der står over for monteringen til gardinet, skal du træffe det rigtige valg.

materialer

Lukker i badeværelset kan ikke kun bære en dekorativ belastning. Det er i stand til at beskytte rummet mod fugt, hvilket er skadeligt for husholdningsapparater og nogle byggematerialer, hvis de ikke vælges korrekt. For sikkert at placere gardinet, har du brug for en pind, som vil tjene i lang tid, og leverer alle nødvendige funktioner. For at levetiden skal være lang nok og brugervenligheden til at være maksimal, er det vigtigt at vælge det materiale, hvorfra bygningen skal laves.

De vigtigste muligheder er plast og metal. Plast kan have en anden sammensætning. Det er nødvendigt til fremstilling af lige stivere, hvor lukkeren har en længde på højst 2 meter. Metalet bruges til tagskægget, det har tynde vægge, der kan modstå betydelig vægt. Dette er et universelt råmateriale, det vil se godt ud i ethvert bad, i betragtning af de mange designfunktioner i sådanne værelser og tilgængeligheden af ​​VVS.

Plastrør har en række fordele og ulemper. De positive sider er modstandsdygtighed overfor korrosion og andre negative virkninger af denne type samt brugervenlighed, stille bevægelse af gardinringe. Negativ side kan kaldes et lille liv. Plastprodukter er skrøbelige, vil ikke kunne tjene i lang tid.

Stænger af rustfrit stål er den mest populære mulighed. De er attraktive i udseende, korrosionsbestandige, men deres omkostninger er ikke altid under den enkle køber. Bronsrørene klare også godt med korrosion, men de er skrøbelige, fordi de ikke bruges meget ofte. Hvis vi taler om produkter, der indbefatter bronze, kombinerer de alle de bedste egenskaber ved metal og bronze, hvilket gør disse gardinstænger ønskelige i hvert badeværelse, hvor gardinet skal være placeret.

Hvis der ikke er mulighed for at købe et produkt af høj kvalitet, men du ikke ønsker at tage en kort levetid, vil valget af en aluminiumskorn være optimal. Det er mere fleksibelt, er en acceptabel løsning. Ved køb af vinkelmetalstrukturer er det vigtigt at være opmærksom på foldelinjen. Hvis der er folder på den, er produktmaterialet af ringe kvalitet, snart vil der forekomme revner og korrosion på den, hvilket vil medføre, at der skal udskiftes udstyr.

Når du vælger materialet på tagskægget, skal du være opmærksom på grommets. Hvis de er metal, vil de lave meget støj, når de bruges. Den bedste løsning i dette tilfælde ville være brugen af ​​aluminiumsdele, der er dækket af blød plast på toppen. For harmoniske eksterne indikatorer på tværstangen med et gardin, er det muligt at vælge det tilsvarende farveområde. De mest populære er nuancer af guld, sølv, bronze, men du kan finde farvevariationer.

arter

At skabe et hyggeligt og behageligt miljø på badeværelset for at tage vandprocedurer og afslapning, skal du være opmærksom på badet selv: om det er egnet til gennemførelse af alle opgaver, om det skal udskiftes. Fra dette element kan du skubbe ud ved at vælge gardiner og tværstang. Farve, materialetykkelse, dimensioner - alt vil være vigtigt for at vælge de rigtige gardiner. Cornice i dette tilfælde vil ikke være en undtagelse. Det vælges ud fra stedet for svømning og det valgte beskyttelsesmateriale. Hvis vi overvejer rørtyperne, kan vi skelne mellem flere hovedtyper.

Lige linje

Direkte design giver dig mulighed for at forbinde de to modsatte sider og opdele rummet i funktionelle zoner. Dette er en af ​​de mest populære muligheder. Den bruges i tilfælde af et rektangulært og ovalt bad. Tværstangen er en flad konstruktion, der ved hjælp af fastgørelsesanordninger placeres på væggen under hensyntagen til den krævede højde.

kantet

Hjørneindstillingen er egnet til bade i form af hjørne- eller ikke-standardværelser til vedtagelse af vandprocedurer. Asymmetrien af ​​rummets vægge giver dig mulighed for med succes at bruge et rør af denne type for at begrænse adgangen til badet.

fleksibel

Designet på et fleksibelt grundlag er praktisk at bruge i halvcirkelformede og runde rum. Takket være aluminium i kompositionen kan du give produktet nogen form. Let installation har gjort sådanne muligheder ret populære.

asymmetrisk

Designet, som har asymmetrisk form, anvendes i lokaler, hvor det er svært at bruge et rør eller en holder af en standardtype. Fremstillingsmaterialer er metal og plast. Denne produkts fleksibilitet sikres ved hjælp af specielle koblinger, der gør det muligt at bøje gardinet i forskellige retninger. Placeringen af ​​armaturerne skal falde sammen med VVS-konturen placeret i rummet.

Teleskop

Teleskopisk type tværstang består af rør med forskellige diametre, der kan frit forlænges og udgør den ønskede længde for et bestemt rum. Det længste teleskoprør er 3 meter. Materialerne i fremstillingen er plastik såvel som metal. Da designet er helt unikt, interessant og nemt at betjene, er der altid interesse for det. For at kunne passe produktet ind i ethvert interiør, kan du vælge et rør af passende farve og materiale, hvis valgmuligheder nu er meget i hardwareforretninger.

snor

Den strengede version af cornice er en tynd men holdbar streng bestående af metal. På grund af dens lave vægt og funktionalitet er det nemt at installere og bruge. Tilstedeværelsen af ​​rustfrit stål gør det muligt for kornet at tjene i lang tid uden at undergå korrosion. På grund af det korrekte valg af tagbøjlerne kan man i lang tid bringe det praktiske i badeværelset: En passende mulighed vil pålideligt betjene i mange år og glæde ejerne.

Konstruktioner og former

For korrekt at vælge cornice i badet under gardinet af en passende form, skal du tage højde for visse faktorer, der påvirker valget væsentligt. Vedhæftningstypen er vigtig. Designet kan være væg, loft eller kombineret. Fastgør udstyret kan bruge en række klemmer.

Mater den anvendte type materiale. Til produkter af vinkeltype anvendt rustfrit stål. Hvis det har bronze, vil det være en utvivlsomt fordel. Denne mulighed er mest foretrukket, den tjener i lang tid og pålideligt.

Ikke mindre vigtigt er styrkeegenskaberne. Afhængigt af de planlagte belastninger er det værd at samle en bar under gardinet. De stærkeste kan modstå vægten af ​​et vådt produkt eller endda en vask med en samlet vægt på op til 10 kg. Derudover adskiller stængerne sig i forskellige former. Design under gardinen i badeværelset kan have en U-formet, L-formet, radial, oval, halvcirkelformet udsigt.

L-formede tværstænger anbefales at blive brugt i rum til badprocedurer med et rektangulært layout. Størrelsen kan variere fra 160 til 190 cm. Udvendigt ser det ud som et rør bøjet 90 grader. De bedste materielle muligheder er i dette tilfælde rustfrit stål eller bronze. Diameteren af ​​et sådant rør vil være omkring 20-25 mm, bredde - ca. 1 cm. Hovedarmaturet er en væg, hvis der er lyst og mulighed, kan du installere det på loftet.

Det optimale fastgørelsesmateriale til stangen vil være skruer, arbejde med dem bekvemt og hurtigt. Ved at installere en L-formet tagbøjle vil det i mange år være muligt at tage et brusebad komfortabelt, fordi materialets styrke har høj ydeevne. Tilstedeværelsen af ​​bronze i den bidrager til beskyttelse mod korrosion og anden skade. Et sådant rør vil ikke sænke, det vil ikke miste sine kvaliteter selv efter mange år. Til installation ud over selvdrejende skruer skal du have en monteringsskrue, en monteringsflange og en dekorativ reflektor.

U-formet cornice med et gardin bruges, hvis rummet er installeret VVS rundt eller ovalt, samt i tilfælde af den nærmeste placering til væggen. For at imødekomme sådanne designs i butikken er vanskelig: oftere er de lavet til ordre. Materialet i produktet er rustfrit stål, i nogle tilfælde kan bronze være til stede. Denne mulighed er monteret med to baser til væggen og to ekstra til loftet.

Radietype eller lysbue anvendes, hvis badet har en oval form eller asymmetrisk struktur. Denne version af cornice er den mest elegante og attraktive i indretning. Et buet rør af denne type er monteret med bolte på to vægge. Du kan montere den på et lodret rack, så det fra tid og vægt ikke bøjes og tjener mange gange længere. Produktmaterialet er rustfrit stål, fordelen er tilstedeværelsen af ​​bronze i sammensætningen. Hvis produktet er fremstillet af aluminium, som er flere gange billigere, vil det tjene meget mindre.

En halvcirkelformet tværbjælke bruges til at dekorere ovale eller trekantede sanitetsartikler. Røret kan fastgøres på enkle og komplekse måder. Der er strukturer, hvor der ud over hovedrøret er en ekstra rem. Det er praktisk at bruge dobbelt type af tagskægget, hvis det er nødvendigt at tørre linned.

Fremstillingsmaterialer er rustfrit stål og aluminium. Velprøvede produkter, hvor der er en blanding af bronze eller belægning med dette stof. Uanset udseendet af tagskægget i brusebadet bør være af høj kvalitet. Baseret på sammensætningen er det bedre at se efter produkter med bronze eller i det mindste stålkonstruktioner. For at vælge den rette form af tagskæggene, skal du overveje designet af rummet, typen af ​​VVS og dens placering.

Der er også en lige type tværstang, hvor det er bekvemt at placere gardinet, hvis badeværelset er lille, men det er nødvendigt at beskytte husholdningsapparater mod stænk eller simpelthen dele rummet. En fleksibel snor kan bruges som en tagbøjle, som er praktisk, når du bruger et lysgardin. Teleskop- og glidemuligheder er dyrere, men de giver badeværelset et interessant og stilfuldt udseende. Hvis der anvendes et rør, vil den runde version af sin konstruktion være den mest logiske og bekvemme. Dette gør det nemt at lukke og åbne gardinet uden støj. For at træffe det rigtige valg, er det nødvendigt at analysere dimensionerne af badeværelset, den VVS, der er installeret.

Populære modeller

Verdens- og hjemmemarkeder er repræsenteret på markedet af en bred vifte af produkter. Den svenske Flex Flex er et usædvanligt produkt. Det er et produkt, der kan opstilles under særlige forhold takket være den fleksible struktur. Materialet er aluminium, som kan erhverve enhver form afhængigt af den påførte kraft.

Det er praktisk at bruge Flex lister i ikke-standardværelser eller med sanitetsartikler af originalt design. Takket være aluminiumshuset er dette rør let, alle skal klare installationen. Monteringen er placeret øverst, der forbinder med loftet, hvilket gør stangen mere sikker og forhindrer at sænke. Hvis du køber et sæt af en sådan cornice, vil den have 3 aluminiumslister med målerlængde, 2 stik, samme antal vægmonteringer, 24 kroge til gardiner. Farven på denne indstilling er grå.

Hvis vi taler om andre kendte firmaer, bliver næste repræsentant Ikea. Eaves af denne fabrikant har en fjeder mekanisme, derfor det kræver ikke forberedelse af væggen til installation, samt at lave huller. Baren er fastgjort med en fjeder præcist og pålideligt. I enderne er der gummi puder, der giver dig mulighed for at beskytte væggene mod deformation, når du installerer enheden. Til fremstilling af rustfrit stål, hvor kroge eller ringe nemt bevæger sig. Længden på tværstangen kan være fra 70 til 120 cm, som gør det muligt at installere det på ethvert passende sted i rummet.

Ud over disse firmaer er produkter fra andre lige så velrenommerede virksomheder repræsenteret på markedet. Disse omfatter: Spansk mærke Arti Deco, amerikanske mærker Blonder Home, Avanti, Kassatex, Creative Bath, russiske virksomheder Iddis, Bath Plus, Tjekkiske Fixsen, Grund, Græsk Grekon.

Det tjekkiske firma Grund producerer et bredt udvalg af produkter. Stilfulde gardiner og cornices til dem af dette mærke er af høj kvalitet. For dekorative gardiner anbefales det at bruge teleskopiske eller vinklede rør. Den russiske producent Iddis er kendt for teleskopiske gardinstænger, der har silikone tips til overfladebeskyttelse og strammere fiksering. Et særpræg er vedhæftningen af ​​den første og den sidste ring, således at gardinet ikke går gennem røret.

Bellardo-produkter (mærke af Rusland) har høj æstetiske egenskaber og evnen til at passe ind i ethvert interiør. Materialer til alle tagger har stor styrke, de har en lang levetid. Produkterne er resistente over for korrosion og rust. Monteringstypen er vægmonteret, men hvis der er behov, kan den suppleres med en ekstra loftarmatur. Det tyske firma Ridder producerer hjørnebånd med dimensioner 90 x 90 og 80 x 80 cm. Aluminium er hovedmaterialet. Tilstedeværelsen af ​​flere farveindstillinger giver dig mulighed for at vælge et produkt til et bestemt rum.

Uanset hvad firmaet vælges som grundlag, er det vigtigt at se på kvaliteten af ​​produkterne. Sammensætningen af ​​tagskægget, fastgørelsessystemet - faktorer, der skal tiltrække opmærksomhed, når du først mødes med produkter af enhver mærke. Valget er lavet til gavn for holdbare og holdbare taggrunde, som ikke påvirkes af miljøet, kan blive en del af værelset, dets udsmykning og fremhævning.

Hvordan vælger man?

For at forstå, hvilken slags cornice der er egnet til et badeværelse, er det vigtigt at koncentrere sig om funktionerne i et bestemt rum. For et asymmetrisk rum er der brug for stilfulde gardiner, som er anbragt på en L-formet struktur, der helt kan lukke vandbehandlingsområdet. Hvis der er stræklofter i brusebadet, skal kørlens design være vægmonteret, så gardinet ikke rydder hele loftet (især når det er befugtet). Det er vigtigt at være opmærksom på alle aspekter i rummet. Typen af ​​væg og loft dekoration er af afgørende betydning, fordi de bestemmer typen af ​​fastgørelse.

For at vælge det rigtige rør til blinde måler afstanden fra væggen i væggen og måler badets diameter. Af særlig vigtighed er disse tal erhvervet i tilfælde af at du planlægger at købe en oval eller rund version af cornice. Hvis tværstangen tjener som en mulighed for at tørre håndklæder, anden vask eller håndliste, når du løfter og forlader badet, er det ikke nødvendigt at konstruere en loftsstruktur. Det er bedre at lave det på væggen. Find en god og høj kvalitet holder til gardiner let.

Den mest budgetmæssige model er en plastisk cornice, men det vil hurtigt svigte, bøje og kan bryde. En anden ulempe ved sådanne modeller er udseendet af gul blomst, hvilket er yderst vanskeligt at fjerne. Bedre plastik kvalitet aluminium design, der kan formes for at ændre form. Dette er til gavn i nogle tilfælde, for eksempel når du skal oprette en unik cornice for et asymmetrisk bad.

Lederen af ​​alle produkter er rustfrit stål, som væsentligt overstiger alle andre muligheder i prisen.

Sådanne tværbjælker er ikke bange for fugt, såvel som meget vægt. Hvis de er korrekt monteret og passet passende, vil sådanne produkter tjene i mange år, glædeligt deres ejere. Metalkonstruktioner kan have en varieret farve og skygge, der passer bedre ind i badeværelset.

Hvordan installeres?

Installation af cornice i badeværelset er simpel. Men som med enhver form for arbejde er der en række funktioner, du skal vide. Hver type tværstang er monteret på sin egen måde.

For at rette et lige rør skal du følge en bestemt algoritme.

 • Måling af badeværelset og bestemmelse af badets dimensioner.
 • Køb direkte taghuler i overensstemmelse med rummets design og den generelle ide.
 • Et nyt produkt skal være knyttet til det sted, hvor det vil blive placeret i fremtiden.
 • Med en blyant eller en markør er det nødvendigt at skitsere stederne for skruer eller kontaktpunkter mellem rørets sider.
 • Endvidere er det nødvendigt at lave huller under skruerne med en boremaskine eller en perforator.
 • Derefter følger processen med at fastgøre strukturen i de forpositionerede dowels.

Hvis dimensioner af badeværelset indebærer brug af hjørnet cornice, så skal arbejdet udføres i en anden rækkefølge.

 • Måling af badeværelsens dimensioner.
 • Køber et egnet produkt.
 • Justering af siderne til de virkelige dimensioner af rummet og trimning af ekstra længde.
 • Markering til montering af huller.
 • Installation af strukturen, dens endelige konsolidering.

Hvis det er nødvendigt at hænge en gardinstav over et uregelmæssigt formet badeværelse, skal gardinholderen vælges fleksibelt for at kunne give den den nødvendige form.

Arbejdet i dette tilfælde vil blive reduceret til flere punkter:

 • Udvælgelse af fleksible tagg af passende længde.
 • Gør den nødvendige formular.
 • Layout til montering.
 • Installation af fleksibelt design.

Den enkleste metode er at installere en teleskopstang. Til denne proces er det nødvendigt at bestemme højden og indstille strukturen jævnt. Når du køber et sådant produkt, er det vigtigt at tjekke for gummi- eller silikoneender, der støder op til væggen, og deformér ikke den. Hvis der ikke er nogen, vil en fordybning med tiden begynde at dukke op i væggen, som går ind i hullet. Strukturelle styrke af cornice vil blive brudt.

Hvis du vælger den mest optimale variant af tværstangen i badet, som et specielt valgt gardin skal placeres, skal du være opmærksom på andre nuancer. For en mere sikker pasform og æstetisk udseende er det værd at købe gardinstænger, hvor der er en beslag. Dette vil give større styrke og strukturel styrke. I så fald er badeværelsesvægge færdige med gipsplader, og det er vigtigt at bruge ikke almindelige dowels, men "sommerfugl" fastgørelseselementer, som sikkert fastgør skruen og forhindrer materialet i den kunstige væg i at blive brudt. For at få et komplet billede af badeværelset, der afgrænser funktionelle zoner, er det muligt at klare at købe et gardin og installere det på den korrekte kant. Imidlertid vil købet af stangen løse et større antal opgaver.

Installering af gardinestangen til gardinerne på badeværelset er vist i følgende video.

Badekar Gardin

Du kan købe en gardinstang til et badeværelse fra os ved at vælge mellem flere typer: til brusebadbrætter, til bad - lige, L-formet, kantformet, U-formet.

Funktioner af tagbøger i vores butik.

1. En særlig fordel ved alle produkter er let installation. 2. Produktion Rusland. 3. 100% rustfrit stål. 4. Manglende plastikdele. 5. Enkelhed, pålidelighed, holdbarhed og skønhed. 6. Et stykke design uden forbindelser. 7. Et rør med en diameter på 25 mm, en vægtykkelse på 1,0 mm af mærket AISI 304. 8. Belastningen på en montering kan modstå 5 kgf.m. 9. Universitet - det er nemt at skære (forkorte) til den ønskede størrelse. 10. Garanti.

Eaves i rustfrit stål badeværelse

Hvordan slippe af med stænk efter et bad, beskyt apparater, fra direkte kontakt med vanddråber? Svaret er simpelt: Du skal købe en cornice i badeværelset af rustfrit stål, som er vedhæftet olieklæde eller klud gardin. Designet beskytter ikke blot væggene mod fugt, men er også et storslået indretning, hvilket giver rummet et færdigt udseende. Chrome rustfrit stål badeværelse gardinskinner, fremstillet af det russiske firma Tugatti, ser godt ud i enhver indstilling, med lyse glans, mekanisk styrke, vandtæt belægning.

Fleksibelt badeværelse støbning - brug i badeværelser

Nu har næsten alle os et bad, men ikke alle kan få et brusebad. Normalt bruger folk til dette formål et helt almindeligt badeværelse med en bruserslange. Imidlertid sprøjtes dråber fra ham i forskellige retninger, og så skal du rense alt op bag dig. For at undgå dette skal du fastgøre gardinet på et specielt fleksibelt hjørne til badeværelset. Det anbefales at bruge den fleksible cornice til badeværelset, for med det kan du lukke pladsen af ​​enhver geometrisk form og kompleksitet, og installationen kræver ikke stor indsats.

Nu på markedet kan du finde det absolut nogen former og størrelser. Men det største problem ved at vælge det er at finde den mest passende løsning, der fuldt ud tilfredsstiller dine ønsker. Derfor tjener folk ofte til hjælp til en designer, der kan foreslå den rigtige beslutning.

Nu er de mest populære sådanne typer af taggrunde:

Glidende og teleskopisk type er designet til at arrangere asymmetriske skillevægge. Loft - primært til lige linjer, men også muligt S-formet eller buet version. Den mest hensigtsmæssige indstilling er sådanne tagskinner, som gentager alle bøjninger af badeværelset eller panden. Den er fastgjort med specielle monteringsbolte, og det tåler belastninger på op til 80 kg! Desuden ruster det i tilfælde af høj luftfugtighed.

For at installere en fleksibel tagskinne, behøver du ikke ekstra omkostninger, alt er simpelt. Først skal du lave huller i loftet, hvor tykkelsen skal monteres. Monter derefter tælleren på loftet, og monter den øverste del med fastgørelser over den.

Halvcirkelformede tagskærme til et badeværelse og et soveværelse - fordele ved fleksible og profilerede produkter

I nogle badeværelser, især dem der ligger i moderne nye bygninger og designet i henhold til en specielt udviklet designplan, er der problemet med at vælge en passende gardinstang.

For ikke-standardiserede trekantede bade, der ligger i hjørnet af rummet eller mod væggen, er det bedst at bruge en speciel halvcirkelformet cornice. Et bredt udvalg af materialer, inventar, typer af strukturer giver dig mulighed for at vælge den perfekte løsning til tykke eller lysgardiner. Sådanne konstruktioner kan installeres uafhængigt, men i nogle tilfælde kræves yderligere fiksering, derfor er det bedre at begynde at henvende sig til fagfolk.

Funktioner af strukturen og formålet med de halvcirkelformede stænger til persienner

Hovedformålet med cornice til gardiner i badeværelset er en sikker fixering af materialet og dets placering langs en forudbestemt kontur. Den dekorative komponent er af sekundær betydning, når alt rundt er dækket med sæbe eller våde pletter.

Skærmene i form af en halvcirkel er ideel, når du dekorerer ovale bade, trekantede versioner af vinkelpositionen, komplekse designprojekter. Det kan være single-row eller double-row (med en ekstra bar til tørring af håndklæder), med et simpelt eller komplekst fikseringssystem.

Teleskopstænger i form af en buet er meget populære i dag. De tillader dig ikke at ødelægge væggene for at sikre fiksering, men ofte ved installation af dem er der behov for ekstra loftfiksering. Med pålidelig fastgørelse tilladt at bruge gardiner af nogen, selv det tungeste materiale.

Ved at bruge en lignende bar i badeværelset, kan du ikke bekymre dig om dets æstetik og tiltrækningskraft. Muligheden giver dig mulighed for at give rummet en unik stil, især hvis produktet er skabt af kvalitetsmateriale.

Hvis du vælger størrelsen på tagene til et vinkelret trekantet bad, er det nødvendigt at beregne radius af produktet og tilføje nogle få centimeter. I alle andre tilfælde skal du tage højde for en række faktorer, så du ikke bør skynde dig på at købe et produkt, det er bedre at måle og sammenligne alt flere gange.

Materialer, hvorfra halvcirkelformede stænger kan laves

Halvcirkelformede stænger er lavet af alle materialer, der er karakteristiske for denne type produkt.

 • Plast. Den billigste og mest overkommelige løsning. Fordele - i letheden af ​​produktet, let installation, lav pris på varerne. Af minerne udsender ikke den mest attraktive form, tendensen til ophobning af snavs, lavt styrkeniveau.
 • Aluminium. En bedre mulighed. Denne cornice ruster ikke, har et højere niveau af modstand mod deformation, et attraktivt udseende i lang tid efter køb. Men efterhånden begynder sådanne produkter at falme, bliver deformerede, og der opstår irriterende støj, når gardinerne bevæger sig på metalringe.
 • Rustfrit stål. Selv i ugunstige forhold for metal, har stålstænger i mange år deres oprindelige udseende. Den eneste ting er, at når du installerer halvcirkulære produkter, er der brug for meget højfiksering, det er bedre ikke at tage det selv.

Bestyrelsen

Hvis den halvcirkelformede cornice synes at være den eneste tilgængelige mulighed, men ikke passer i størrelse, bør du ikke håbe, at forskellen ikke bliver så mærkbar. Det er bedre at købe en moduleret plastudgave, der kan tage enhver form. Det ser ikke så æstetisk glædeligt ud, men der er ingen grund til konstant at rense badeværelset efter brug.

Med en ikke-standardform af badet er cornice ikke etableret klart langs sin kontur, men i en afstand af flere centimeter.

Regler for installation af brugerdefinerede tagbøjler

Du kan vedhæfte den halvcirkelformede kronkage selv, men der er for mange nuancer i processen. Systemet bør trække sig tilbage et par centimeter fra kanten af ​​badet eller brusebadet, hvilken type ramme skal sammenlignes med gardinens materiale. Det er især problematisk at reparere konstruktionen på flisen, det er bedre at stole på fagfolk, ellers efter installation skal du lave kosmetiske reparationer.

Meget populære muligheder med teleskopstænger, derudover monteret i loftet. Sandt nok anbefales det kun at bruge dem i et rummeligt badeværelse med højt til loftet. Systemerne ser meget attraktive ud, og risikoen for strukturelle sammenbrud er reduceret. Ved demontering kræves der minimal intervention for at genoprette integriteten af ​​den vandrette overflade.

konklusion

Om ønsket kan attraktive halvcirkulære systemer installeres i næsten ethvert badeværelse, men du skal tage højde for at ved at vælge en sådan mulighed til dekorative formål, skal du delvist ofre sin funktionalitet. Pas på, at gardinerne ikke er stramme og beskyttelse mod sprayen - fuld.

Et andet punkt - en glat linje af tagskæggene vil ikke dekorere rummet, hvis design er repræsenteret af klare og skarpe linjer. En sådan beslutning vil virke ubestemt og vil forstyrre billedets harmoni.

Hjem / Funktioner af forskellige værelser / Bad / Funktioner ved brug af halvcirkelformede taggrunde til et gardin i et badeværelse

Lukker er en væsentlig egenskab af et smukt og funktionelt badeværelse. Med direkte udgaver af gardiner er der ingen problemer med fastgørelse - der er mange sorter af sådanne taggrunde. Men alt bliver meget mere kompliceret, hvis badeværelset er placeret i hjørnet af rummet - en buet gardinstang er nødvendig for et gardin i et sådant badeværelse.

Hvornår er det brugt?

Ofte anvendes sådanne gardiner til badeværelser, når badet selv har en ikke-standardform. Normalt er disse badekar af vinkeltype - det er dem, der skal arrangere gardinerne i en buet. Nogle gange er stavens halvcirkelformede form påkrævet til badeværelset, installeret i væggen eller i midten af ​​rummet.

Den anden mulighed er at installere et gardin i bruseren. Også her anvendes ikke-standardløsninger ofte på gardinens placering. Som regel er brusegardinerne halvcirkelformede eller buede.

materialer

For at gardinet skal skubbes og skubbes uden forstyrrelse, bør stangen være glat.

Til dette benyttes to grundlæggende materialer: metal og plast. Også fundet en kombination af disse materialer plast dækker metal base. Afhængigt af det valgte materiale kan metoden til fastgørelse af gardinerne afvige.

mount

Når du køber en halvcirkelformet cornice til dit badeværelse, skal du tage højde for mulighederne for installationen. Nogle typer af kroge indebærer en universel montering på væg eller loft, mens andre kun er fastgjort på en bestemt overflade. Der er tre måder at rette stangen på:

 • Til loftet
 • På væggen
 • Universal hardware, der passer til begge typer installation

Til installation skal du bruge et standard sæt simple værktøjer: en skruetrækker, en perforator, en blyant eller en markør samt en speciel øvelse til fliser, hvis der er en. Det er ret nemt at fastsætte vægbeslag:

 • Fastgør gardinet til kanten af ​​badeværelset og markér på væggen de steder, hvor stangen kommer i kontakt med den.
 • Brug niveauet til at flytte mærkerne til en højde på cirka en og en halv meter - afhængigt af gardinens længde.
 • Fastgør monteringspladerne til de markerede punkter og markér stederne til boring.
 • Bor huller i en dybde på ca. 40 millimeter.
 • Sæt dybden på en sådan måde, at dens ende rager 1-2 mm fra væggen.
 • Fastgør monteringspladerne til væggen med skruer.
 • Monter dekorative hætter på stangen og fastgør stangen til monteringspladerne.
 • Fastgør trimpladerne med klemskruerne.

Med loftsvarianter af gardiner vil alt blive sværere - det er vigtigt at lave en markering med en lodret linje meget præcist.

Derudover skal boringen overlappe og holde et tungt værktøj over hovedet. Det er vigtigt at gøre alt omhyggeligt og præcist. Ellers falder installationsprocessen sammen med installationen af ​​vægindstillingen.

Særlige egenskaber

Hvis du skal installere en halvcirkelformet gardinstang til gardiner, er det meget vigtigt, at du ikke tager fejl i størrelsen. Du bør ikke håbe, at den mindre stang passer perfekt, og fejlen vil ikke være mærkbar.

På samme måde vil en større størrelse være mærkbar, men den kan stadig "justeres" til den ønskede, men der kan ikke gøres noget ved den kortere barbell. Derfor er målenøjagtigheden meget vigtig. Det er nødvendigt at have en halvcirkelformet tagskinne på kort afstand fra kanten af ​​badeværelset - omtrent som vist i figuren nedenfor.

Tip: Hvis stangen af ​​metal af den rigtige størrelse ikke vises i butikken, er det bedre at købe en plastikskærm. Det er ikke så smukt som et metal en, men evnen til at bøje en guide til at klippe den til den ønskede størrelse gør det muligt for dig ikke at bekymre dig om vandstænk og denne løsning ser bedre ud end et metalgardin, der ikke passer i størrelse.

Ved fastsættelse kan det være vanskeligt i tilfælde, hvor væggene i rummet vedhæftede fliser.

Det skal bores meget omhyggeligt og med et specielt værktøj. Derfor er det bedre at invitere en professionel installatør for at installere taggennemføringerne i dette tilfælde. Men hvis du gør alt omhyggeligt og med en speciel øvelse til flise, bør der ikke opstå problemer.

Moderne arkitektur glæder os med ikke-standardiserede og interessante løsninger.

Bay vinduer og nicher bliver meget populære, som kan smukt dekoreret ved at vælge en halvcirkelformet gardinstang til gardiner. Det er uundværligt at arrangere et badeværelse, udstyre et baldakin over en seng eller til at implementere ikke-standardiserede zoningløsninger. Konventionelt kan sådanne skråninger opdeles i tre grupper:

 • til karre vinduer;
 • til gardiner i badeværelset;
 • til baldakiner over sengen.

Den største mangfoldighed af strukturer og materialer, der anvendes til deres fremstilling, forskellige gardinstænger på karnapperne. Bay vinduer - halvcirkelformede fremspring i husets mur - ser meget flot ud og giver dig mulighed for at øge belysningen af ​​rummet.

Du kan dekorere vinduesåbningen i enhver stil, men bruger oftest gardiner med højtidelig bias: klassisk, østrigsk eller italiensk. Nogle gange er tagbjælker skjult for ikke at aflede opmærksomheden fra hovedindretningen. Skjulte produkter har samme design som den sædvanlige halvcirkel - det er oftest dæk eller fleksible muligheder.

Oriel gesimser

Bay vinduer skabe en buet buet linje. For at arrangere dem med gardiner smukt, skal du bruge specielle taghuller, der svarer til formen af ​​fremspringet. De adskiller sig i struktur og tekniske egenskaber.

 • Bus. Det kan være loft eller vægmonteret. Lavet af plast eller metal, har 2-3 rækker guider til gardiner. Busbar gardin stænger er stærke, de kan endda modstå gardiner af tungt materiale.
 • Profilen er lavet af metalprofil. Profil tværsnit kan være rund eller rektangulær. Hvis produktet er fremstillet af aluminium, kan materialets plasticitet lade kanterne bøje efter installatørens skøn. Designet kan have en, to eller tre guider til kroge.

Profil- og dækdesign kan mekanisk eller elektrisk drevet. De kan kombineres med systemet "Smart Home".

 • Runde. Det er et stykke træ eller metal bar, der forbinder ved hængsler med hængsler. Dette design er mindre stabilt end solidt dæk eller profilkorn.
 • Den snorede cornice er lavet af metal snor, som er fastgjort på det rigtige sted fastgørelsesbeslag. Anvendes kun til gardiner af lette stoffer (tyll, slør, organza og lignende).

Alle disse modeller har nogle ulemper - ikke altid en passende bøjningsradius, når det drejer sig om specialfremstillet fremstilling, en øget pris og design, der består af lige og forbindende buede elementer, er ikke særlig praktisk. Derfor er halvcirkelformede gardinstænger lavet af fleksibelt materiale i stigende grad blevet mere populære.

Fleksible gardinstænger

Fleksible tagstænger består af en base, holdere og løbere med stik. Han kan ændre formen på installatørens anmodning.

Polyurethanbasen er den mest praktiske, men der er muligheder for halvcirkulære fleksible aluminiumstrukturer. Fastgøring udføres i loftet, men nogle modeller er multifunktionelle, og de kan fastgøres til væggen. Mindste bøjningsradius og profilplasticitet er også forskellige.

Hvis du skal hænge flere rækker af gardiner, så har du brug for flere fleksible gardinstænger - under hvert gardin. Sådanne strukturer kan blandt andet monteres på buede åbninger. Nogle producenter tilføjer produktet klæbebånd til lambrequin.

Fordele ved fleksible gardinstænger:

 • nem håndtering, opbevaring og transport;
 • nem installation;
 • universalitet - det er muligt at passe praktisk talt til enhver bøjning for at montere den nødvendige længde;
 • praktisk - det er nemt at hænge op og fjerne gardinerne, det er ret pålideligt;
 • Hvis det ønskes, er en fleksibel cornice let at skjule med en pelmet.

Fleksible tagstænger er i stand til at tage den nødvendige form, er enkle i brug og er temmelig holdbare.

Til badeværelse

Halvcirkelformede gardinstænger til badeværelset findes i to former: fra en rund eller rektangulær profil.

Det mest populære materiale er rustfrit stål, som godt kan modstå den øgede luftfugtighed i rummet. Aluminium stænger er også i drift, men de har en mindre sikkerhedsmargen i forhold til stål. Plast- og træprofiler anvendes sjældent.

Barer i badeværelset kan være af forskellige konfigurationer:

 • L-formet;
 • buet;
 • halvrunde.
 • Sådanne strukturer er fastgjort til væggen.

  Hvis bøjningsvinklen er stor, vil der være behov for en ekstra beslag til loftet for stangen. Gardiner hænger på ringe eller grommets, sjældnere på sløjfer. Badeværelset har også en fleksibel cornice, især hvis badets form selv er ikke-standard.

  L-formet profil anvendes i tilfælde, hvor badekarret er rektangulært i form og i hjørnet. En sådan struktur skal fastgøres til loftet på profilrørets rotationssted.

  Den bueformede og halvcirkelformede form er velegnet til et vinkelbad. Til VVS med designede buede former er det bedre at bruge en fleksibel polyurethanprofil, der gentager alle bøjninger af produktet.

  Baldakin over sengen

  For at arrangere en baldakin over sengen, brug ofte en halvcirkelformet tagbøjle. Hvis du planlægger at vedlægge hele køjen, så vil loftet halvcirkelformede tagbøjler i en eller to rækker gøre. Når du adskiller en lille del af sengen, kan du bruge en lille vægstruktur.

  Valget afhænger af typen af ​​gardiner. Til gardiner lavet af let stof er ethvert design velegnet, og for tunge gardiner er det bedre at vælge en fleksibel loftsprofil eller metalprodukter. For barnesenge kan du bruge en halvcirkelformet tagskinne til badeværelset, især da de kan laves til ordre til den rigtige størrelse.

  Når man vælger en halvcirkelformet tagbøjle, skal man huske på, at det er svært at udføre loftfastgørelsen på stræklofter. For at gøre dette er det nødvendigt at tilvejebringe specielle profiler under installationen af ​​loftet, hvortil strukturen efterfølges.

  Halvcirkelformede hjørner kan fremstilles af forskellige materialer: plastik, metal, træ. De kan være faste eller fleksible.

  Faste strukturer er forskellige i overensstemmelse med princippet om flytende gardiner: de kan formes, dæk, i form af stænger eller strenge. Fleksible gardinstænger kan ændre form under installationen, de er nemme at passe til enhver bøjning i interiøret. Sådanne konstruktioner er hovedsagelig fastgjort til loftet og er ret pålidelige i håndtering.

  Når du beslutter dig for køb af en halvcirkelformet cornice, skal du være opmærksom på gardinens vægt, som er planlagt til at udstede et vinduesåbning eller et badeværelse. For tunge gardiner skal du bruge en metalstruktur eller en fleksibel polyurethanprofil.

  Fleksible tagstænger - et design til fastgørelse af gardinet på badeværelset. Ofte bruges det til at omslutte et bad eller brusebad for at forhindre sprøjtning af vand. Produktet er meget plastik, godt bøjninger, forvandlet under en hvilken som helst ønsket bøjning.

  Dette giver dig mulighed for at bruge det på de mest utilgængelige steder, brusebadet kan smukt indrettes med en zigzag stilfuld cornice. Korrosionsbestandighed giver produktet en lang levetid selv i et fugtigt miljø. Det er let at montere, det behøver ikke specielle enheder.

  Fleksibelt badeværelse ledge - stilfuldt og komfortabelt

  Dette produkt er lavet af aluminiumsprofil, som kan bøjes for hånd uden yderligere enheder. Metallet kombinerer vandret fleksibilitet og vertikal stivhed, hvilket giver produktet den ønskede styrke.

  Inde i profilen er der en rille til bevægelse af skyderne til gardiner. Ofte er en enkelt profil installeret på badeværelset. Lukkeren kan bevæges frit fra den ene kant af tagskægget til en anden.

  Fleksibel gardinstang til badeværelse kan fastgøres til loftet såvel som til væggen ved hjælp af hængende beslag.

  Loftbelægninger sikrer pålidelighed på ethvert tidspunkt i tagskægget. Selv et tungt, tæt gardin kan hænges på en sådan holder - det vil ikke bøjes.

  En sådan cornice er en ideel løsning til et boblebad eller en halvcirkelformet skål med alle designfunktioner, og det vil være i stand til at gentage alle sine kurver. Det er med denne form af fartøjet og brusebakkerne, at de fleksible tagskiver ser særligt fordelagtige ud.

  Den hvide farve på cornice er universel, det ser godt ud i ethvert interiør. Der er varianter af den forkromede profil, den harmonerer harmonisk med VVS, spejle.

  Brugen af ​​et sådant design vil gøre rummet holistisk og harmonisk. Buet cornice vil tilføre zest til ethvert interiør.

  Badeværelset er som regel ikke meget stort, så spørgsmålet om opbevaring af ting her er ret akut. I artiklen vil vi tale om de typer hylder i badeværelset og deres funktioner.

  Denne version af møblerne giver dig mulighed for komfortabelt at rumme mange af de nødvendige ting uden at røre rummet. På de typer hylder til badeværelset læses nedenfor.

  Denne løsning giver dig mulighed for smukt at arrangere en niche og samtidig spare penge. På mulighederne for at installere en dør til et brusebad i en niche, vil vi fortælle i artiklen

  En sådan løsning er en fantastisk måde at gøre badeværelset mere funktionelt. På de typer af moderne nicher til badeværelset og deres egenskaber læses videre.

  • gidshtor.ru
  • wikipotolok.com
  • gidshtor.ru
  • womanadvice.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Eaves i et badeværelse, r og p formet, og andre typer

  Nu vil få mennesker overraske bade med ikke-standardiserede former. Usædvanlige produkter giver rummet et stilfuldt design og gør det mere moderne. Men valget af VVS er ikke alt, fordi du skal installere gardiner for at beskytte hovedzonen. Faktisk vil valget af gardiner ikke være svært i modsætning til valget af tagskægget, især hvis badet har en vinkelform. Tagene til et bad af denne type skal nøjagtigt passe under det, derfor er det bedre at vælge et element med en figurativ form. Men få mennesker ved, hvad man skal kigge efter, når man vælger et badeværelsesark og hvilket design der foretrækker.

  Sorter efter type design

  På tidspunktet for køb af stangen til badeværelset skal man først og fremmest overveje skålens type og parametre til svømning. Takket være denne ejendom vil der i fremtiden være mulighed for at afhente egnede gardiner, der passer godt til produktet, og de vil derfor kunne beskytte mod sprøjtning af vand. Så lad os se på de typer badeværelsesstænger:

  • tagskærter under badekar med direkte design. De er meget populære blandt mange forbrugere. De bruges i lokaler, hvor ovale eller rektangulære skåle er installeret. Produkter med en lige konstruktion er installeret på overfladerne af modstående vægvægge i en lige linje;
  • hvis cornice er installeret under et badekar med en vinkelform eller rummet har et usædvanligt asymmetrisk layout, så ville en vinkel design være bedst. Disse produkter anvendes, når badet er vinklet;
  • taggafler til et badekar med et fleksibelt design. Disse produkter anvendes hovedsagelig i værelser med runde og halvcirkelformede former. Lavet af aluminiummateriale, det kan bøjes og formes. For at installere det behøver du ikke have stor erfaring, alt kan gøres for hånd. Der er dog en ulempe - efter en vis periode sætter de sag
  • tagger under badet med asymmetrisk lige design. Asymmetrisk cornice bruges til bade med et usædvanligt design. Den er lavet af specielle legeringer af metal med tilsætning af plast. Koblinger af en forbindelsestype installeres på asymmetriske elementer, hvorved produktet kan bøjes og give det forskellige former. Fastgøring udføres på væggene i rummet langs kontur af VVS. Deres største fordel er, at de giver rummet et smukt og usædvanligt design;
  • teleskopisk cornice til badeværelset. Teleskopelement har et glidende design. Den består af rør med forskellige diametre. I enderne af rørene er der monteret gummipakninger, der beskytter produktet mod beskadigelse og ridser. Den største fordel er, at den kan installeres for enhver størrelse af rummet. Desuden er bølgebladene til badet stort nok, i den udfoldede tilstand når dens længde 3 meter. Produkterne er produceret i forskellige nuancer, og du kan vælge et element, der passer perfekt til farver og design af rummet. Fremstillet af plast eller rustfrit stål. Det er bedre at købe fra metal, det er vigtigt at bronze er til stede i sammensætningen, dette metal har høj styrke og er ikke underlagt korrosion;
  • cornice under badstrengetype. Dette design har udseendet af en tynd, men ret stærk metalstreng. På grund af dette har den en lav vægt, men den har en høj funktionalitet. Den består af rustfrit stål, så det korroderer ikke.

  Varianter af vinkeludformninger i form

  Badeplanker med forskellige former og usædvanlige layout af rummet bør vælges i henhold til forskellige faktorer. I første omgang tager der hensyn til nuancerne:

  • mount - strukturer kan installeres på loftet eller væggenes overflade. Forskellige fastgørelsesanordninger anvendes som fastgørelsesanordninger;
  • Materiale - hjørne badekornet er lavet af rustfrit stål, det er ønskeligt, at stålets sammensætning havde bronze. Dette metal giver lang levetid;
  • styrke - gardinstænger under badet skal modstå tunge gardiner og fugtigt sengetøj på op til 10 kg;
  • former - de kan være af forskellige typer:
   • r formet;
   • n formet;
   • bueformet, ovalt eller radialt;
   • halvrunde.

  På typerne af vinklede strukturer skal tale i detaljer og overveje alle deres design egenskaber.

  L-formet

  L-formet bruges til rektangulære bade med længde fra 160 til 190 cm og til produkter med vinkeludseende. I udseende er det et buet rør i rette vinkler. Det materiale, hvorfra røret er lavet, er rustfrit stål eller bronze. Diameterens størrelse er 20-25 mm og vægtykkelsen er 1 cm. Den er monteret på væggens overflader, hvis det ønskes, kan den installeres på loftoverfladen. Fastgørelseskonstruktioner kan udføres med selvdrejende skruer.

  L-formet cornice har en høj styrke, fordi den indeholder bronze. Det er ikke udsat for ætsende virkninger, falder ikke sammen og falder ikke under gardiner og linned. Badeplanker er udstyret med skruer, fastgørelsesskrue, fastgørelsesflange og dekorative reflektorer.

  Materiale L-formet produkt

  Produkter til gardiner i badeværelset er lavet af følgende typer materialer:

  • oftest er det g-formede element lavet af rustfrit stål (for eksempel bronze). På grund af materialets høje holdbare kvaliteter kan produkterne gives forskellige former. De kan modstå gardiner eller fugtige tøj med en vægt på op til 10 kg;
  • i sjældne tilfælde er der en cornice for badet af aluminium. Disse muligheder har en lav pris og er ikke udsat for korrosion i længere tid. Men de har lav styrke og er ikke holdbare;
  • Nogle gange kan forskellige ekstra plastmaterialeelementer være til stede på hjørnestangen.

  P formet

  Cornice med p-formet lige form bruges til VVS-runde eller oval form, som er installeret tæt på væggen på badeværelset. I byggevarer og VVS-butikker er den P-formede cornice ret sjælden, fordi disse produkter hovedsagelig er lavet på bestilling.

  Rammen er lavet af rustfrit stål, det kan indeholde bronze. Eaves under et bad har to fastgørelser til en væg og to ekstra fastgørelseselementer til et loft.

  Radius eller bue

  Buen bruges til ovale formede bade, til asymmetriske produkter samt til skåle med afrundinger. I design af badeværelsesbuen ser det stilfuldt og elegant ud i forhold til andre muligheder.

  Buen kan monteres på to vægge i rummet ved hjælp af bolte. Hvis du har brug for at spare brusebad, er bågen monteret på lodrette stativer. Takket være disse stativer vil produktets slid stige, og buen vil ikke bøje sig over tid under vægten af ​​gardiner og linned. Buen er lavet af rustfrit stål, også bronze kan være til stede i sammensætningen. Der er også et tag til et badeværelse fra aluminiummetal, produkter fra denne struktur har ret lave omkostninger. Men de har en lav holdbarhed.

  Halv runde produkter

  Eaves til badeværelse halvcirkelformet form bruges som dekoration VVS med oval eller trekantet former. Produkterne har en enkel og kompleks type vedhæftning. Normalt er et halvcirkelformet element færdigt med en mere plank. Dobbeltelementet kan bruges til at tørre tøj og linned. Den dobbelte version er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Det er bedst at vælge produkter, der indeholder bronze.

  Uanset hvad den kantede cornice er valgt - med en lige konstruktion, skal en bue, g-formet, p-formet, halvcirkelformet, oval, være opmærksom på kvaliteten. Cornices under badet skal have fremragende egenskaber. Stål og bronze skal være til stede i deres sammensætning, de skal have en solid konstruktion og have et smukt design. For at gardinstavene passer perfekt ind i lokalet, skal du også overveje designet af rummet, formen og placeringen af ​​VVS.

  Hvad skal man kigge efter, når man vælger

  Når du vælger en cornice til badeværelset, skal du tage højde for funktionerne:

  • Hjørneelementet, hvis fold der er små folder, er lavet af lav kvalitet stål. Efter en vis periode kan der forekomme revner og korrosion på strukturen, så ved at bruge dette element i badeværelset ville det være en meget uegnet løsning;
  • lige taggange for bad af ikke-metallisk sammensætning sagen over tid, selvom der anvendes yderligere fastgørelsesanordninger;
  • fastgørelsestype - de mest pålidelige fastgørelsesanordninger - disse er selvlukkende skruer;
  • Det er vigtigt at tage højde for den type loft i rummet, hvis der er monteret et loftformet loft i badeværelset, vil det være umuligt at installere konstruktionen til loftoverfladen;
  • ringe og grommets lavet af metal på en metalstang, selv om de vil se æstetisk glædeligt, vil de stadig levere meget støj. Den bedste løsning ville være aluminium grommets belagt med en blød plastik struktur;
  • hvis du har brug for en cornice for et bad af uregelmæssig form, så er det ikke tilrådeligt at tage målinger selv. Det er bedre at overlade denne opgave til fagfolk, de vælger det rigtige produkt og kan installere det korrekt.