De skjulte tagskærme til gardiner: 2 måder at installere

Skjult cornice er en fremragende løsning, som har en række utvivlsomme fordele: gardinerne glat ud af loftet, plus du kan spare penge og købe den billigste type ophængningssystem, da det ikke vil være synligt alligevel. Det er meget nemmere at opbygge en sådan struktur med egne hænder, end det forekommer ved første øjekast, men du skal bruge en vis mængde tid og kræfter for at opnå et godt resultat. Dette er, hvad denne anmeldelse vil vedrøre.

På billedet: I stedet for cornice får du et projektion fra samme bundplade, der bruges i hele rummet.

Hvad du skal arbejde

Da vi vil overveje en pålidelig og grundig version af arbejdet, skal vi forberede dem i overensstemmelse hermed. Leder du efter følgende komponenter:

Det er vigtigt!
For at sikre pålideligheden af ​​designet og sikre dets holdbarhed er det nødvendigt at bruge kun højkvalitets fastgørelsesdele.
Dowels er egnede til beton og selvdrejende skruer til træ.

Nogle gange sætter udviklerne samtidig belysningen på loftet og taglisterne, men det er en mulighed for en amatør

Sådan installeres

Alle faser af arbejdet kan opdeles i to dele - fastgørelsen af ​​cornice og markering af overfladen samt konstruktion af kassen og montering af soklen på væggen. Hvert af deres faser er vigtigt, så overvej dem mere detaljeret.

Primær arbejde

Først skal du gøre følgende:

 • Først skal du markere placeringen af ​​tagskægget, det er vigtigt at huske en simpel regel: Gardinerne bør ikke røre karmen, da dette ødelægger udseendet. Positioneringslinjen skal være 3-4 centimeter længere end vindueskarmets kant
 • Derefter fastgøres strukturen, det gøres enten ved hjælp af dowels, eller ved brug af skruer afhænger alt af basen. Du bør ikke hænge gardiner med det samme - de bliver beskidte, når de arbejder;

Funktioner fastgørelse cornice afhænger af sin type, oftest i sættet er en guide med producentens anbefalinger

 • Derefter skal du markere placeringen af ​​den fremtidige design af kassen, den skal afvige fra det installerede system med 3-4 centimeter. Det er bedst at tegne en linje, der vil fungere som hovedretningslinjen under arbejdet.
 • Hvis du hænger gipspladekonstruktion, kan du bare forlade en niche til gardiner, så behøver du ikke gøre ekstra arbejde.

Hvis du forlader en niche, når du opbygger en loftsstruktur, kan du ikke gøre noget ekstra arbejde.

Det er vigtigt!
Oftest vælger udviklere den mulighed, hvorpå fremspringet er lavet for hele bredden af ​​rummet.
Dette giver dig mulighed for betydeligt at forenkle arbejdsgangen, fordi kassen kan fastgøres på væggene, hvilket øger styrken væsentligt.

Byggestruktur

For at finde ud af, hvordan man skjuler tagene bag loftsplinten, skal man gøre sig bekendt med dette afsnit:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at bygge en kanal fra en gipsprofil, dens højde skal være lig med den anvendte kantsten, og bredden er normalt lig med størrelsen på understøtningselementet. Samlingen er fremstillet ved hjælp af dykker og selvskærende skruer; det er vigtigt at sikre højkvaliteten af ​​forbindelserne, så de holdes så sikre som muligt;

Nogle foretrækker at gøre boksen mere end baseboardet

 • Hvad angår strukturens foring, bliver gipspladen først skåret, så er elementerne fikseret. Det er vigtigt ikke at lægge stor indsats for ikke at skade materialet.
 • Så skal du putte overfladen, og for at styrke strukturen er det bedre at installere perforerede hjørner på alle bøjningerne. Arbejdet er ret simpelt, da overfladerne er små, og der er ingen grund til at vise store områder;
 • Efter tørring er det nødvendigt at udjævne basen, til dette formål anvendes et rivejern og lakpapir eller et specielt slibemiddel. Derefter kan du male overfladen i en hvilken som helst ønsket farve, nogle gør ikke, da elementet ikke er synligt, men det er bedre at gøre alt grundigt;
 • Monteringen af ​​soklen er meget enkel: Smør bagsiden af ​​med flydende negle og tryk elementet på overfladen i en vis tid angivet på pakken;
 • Endelig, efter at limen er tørret, kan små fejl repareres, hvis den er til stede, det handler mere om led og søm. Den sidste etape - fastgørelsesgardiner, og du kan nyde resultatet af arbejdet.

Hvis du ønsker det, kan du bygge meget originale designs, som vil se meget attraktive og usædvanlige ud

En anden mulighed er at skjule kronen bag loftsplinten - limning af elementet helt til loftet er ikke meget pålideligt, men det kan nogle gange være en fantastisk løsning, som du bruger meget mindre tid og kræfter på.

konklusion

Opbygningen af ​​soklen for at lukke cornice er en interessant løsning, der er fantastisk til nogle interiører. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå emnet endnu bedre, hvis du har spørgsmål - spørg dem i kommentarerne under anmeldelsen.

Skjulte gardinstænger

Vigtigt for indretningen er vinduets design. Eaves kan imidlertid absolut ikke matche stilen på hele rummet. Derfor vil du nogle gange bare skjule det. Tusindvis tjener baguetter hovedsagelig til at fastgøre gardinerne, og kun så er det et dekorativt element i interiøret. Usynlige gardinstænger i kombination med et strækloft kan skabe et luftigt og vægtløst interiør, rummet vil se mere rummeligt og højt ud.

Særlige egenskaber

Et træk ved sådanne loftkonstruktioner er forbuddet mod montering af nogen vægtbærende dele, som kan skade loftfilmen. I et sådant rum er det umuligt at bruge de sædvanlige loftslister. Det er netop tilfældet, når konstruktionen af ​​et hemmeligt fastgørelsessystem til gardiner bliver optimalt.

Dekorativ udsmykning af vinduesåbningen er ekstremt populær, når gardinerne flyder fra loftet. Især effektivt ser det ud i kombination med dekoration ved hjælp af belysning. For at gøre dette er det nødvendigt at montere en niche straks, når du installerer gipsophængene for at skjule kronen. Ved hjælp af dette materiale er ikke kun rektangulære vinduer lavet, U-formede, buede, halvcirkelformede loftkonstruktioner af cornices er lavet af gipsvæg.

Hvis dit værelse allerede har et ophængt loft, er brug af gardinstænger, der ikke er synlige, et presserende behov.

I nogle gamle huse tjener en gulvplade som en vinduestråle. Selvfølgelig er det umuligt at installere en traditionel cornice med et sådant arrangement af vinduet. Loftet af fastgørelsesgardiner gemt i en niche vil gemme situationen.

Fordele og ulemper

Skjulte taggrunde er et panel fastgjort til loftet. Det har normalt en niche mellem loftet og væggen. Der er flere muligheder for opbygningen af ​​en sådan dybde, afhængigt af selve loftet.

Der er en anden form for skjult fastgørelsesdesign - baguette designs. Dette er en variation af en murskive, kun forklædt med et dekorativt foring af træ, plast eller metal.

De skjulte taghuller har en række fordele:

 • funktionalitet. Sådan forankring er hensigtsmæssig i værelser med lave lofter, således at det er muligt at organisere rummet ved visuelt at forøge dens højde og volumen;
 • æstetik. Laconisk og spektakulært alternativ til foringer og lambrequins, som også maskerer designen af ​​tagskæggene;
 • designet. Vinduets åbning, designet på denne måde, ser blid og vægtløs ud. Dette er en god mulighed for enhver stil i indretningen, mens der ikke er behov for at vælge tilbehør til indvendige dele, der er kun en opgave - design af gardiner;
 • funktionalitet. Nichen til at skjule bjergene vil også være et sted, hvor du kan skjule elektriske ledninger, andre indlejrede kommunikationer, fiberoptiklinjen på internettet, ventilationskanaler, brandalarmanordninger. Skjulte tagskærter bruges ofte til indbygget belysning;
 • rumdannelse. Manglen på yderligere strukturer til fastgørelse af gardinerne gør det muligt ikke at aflede opmærksomheden fra atmosfæren, som stoffet der flyder fra loftet opretter i rummet.
 • økonomi. Cornice, der er skjult for øjnene, løser kun den funktionelle opgave, der er ingen indretning på det, hvilket reducerer omkostningerne ved sådanne produkter betydeligt.

Blandt manglerne er følgende:

 • behovet for yderligere installation omkostninger. Omkostningerne inkluderer installation af en niche, såvel som kompleksiteten ved fremstilling af selve strukturen;
 • kompleksitet med udskiftningen. Om nødvendigt eller reparation vil det være ret vanskeligt at erstatte en sådan konstruktion;
 • minimalistisk design. Ikke alle kan lide et lignende vinduesdesign med et minimum af tilbehør. For eksempel, i tilfælde af rig udsmykning, vil indretningen ikke se helt komplet uden traditionelle tagblade;
 • nicher, der bruges til at skjule tagskægget, er ikke altid umærkelige. I store rum ser de godt ud, men hvis rummet er for lille, ser nicherummet ud som en flop i loftet.

montering

Skjult kronkage er meget udbredt i områder, hvor der er et hængende loft eller loftkonstruktion af gipsplader. Det er nødvendigt at tænke ud på forhånd design af fastgørelsesgardiner. Du kan forsigtigt lave et pant i et design med fiksering på væggen, men det er bedre at udføre tagene straks i strækloftet - det er den mest bekvemme løsning. Eaves er normalt udføres ad gangen med enheden af ​​stretch loftet, men forud for begyndelsen af ​​spændingen af ​​selve flyet.

Fastgørelsen til gardiner kan skjules ved hjælp af gipsvægskonstruktioner, der tillader de mest komplekse sorter: lige, halvcirkelformet, vinklet, bølget. En gipsvægs niche kan laves selvstændigt, det gør ikke meget svært.

Skjulte installationsfunktioner kan være af flere sorter:

 • loft multi-række. Denne mulighed er den mest almindelige;
 • rund stang. Velegnet til en bred niche;
 • streng. Praktisk og billigste løsning;
 • Fleksibel. De bruges i karrevinduer, og hvis der anvendes kantplacering af gardiner.

Hovedtrinnet i installationen er fremstillingen af ​​den mest skjulte niche. Det skal være tæt på vinduesåbningen, og dets størrelse afhænger direkte af modellen af ​​gardiner, der er planlagt til at blive hængt. For eksempel, hvis gardinerne er tynde, vil tre til fire centimeter være nok, og hvis de er massive gardiner, så skal størrelsen af ​​nicheen være fra 10 til 15 centimeter.

Fastgørelse udføres på to måder. I det første tilfælde anbringes en træbjælke til loftet langs vinduevæggen, der har den nødvendige tykkelse og fastgøres med skruer, med stor tykkelse ved hjælp af forankringsbolte. I et andet tilfælde, i stedet for et tømmer, er et stålhjørne fastgjort til loftet.

Loftstoler og sokler bogmærker 20

Hvornår er det værd at male loftkanten og i hvilken farve og hvilken profil af billedet der skal vælges til soklen i loftet

For at forberede grundlaget for interiøret i stil med de engelske klassikere, maler man væggene i en skygge af rød mursten, supplerer gråblå, pistacien eller hvide sokkler. Med ikke mindre succes kan denne teknik bruges til at skabe et eklektisk rum med "referencer" til klassikerne.

Tip: Enhver, den dyreste sokkel kan forkæles ved uforsigtig installation. For et dyrt stykke er det bedre at købe hjørneelementerne, og at skære fileterne (baseboard-lameller) kun ved hjælp af miterboksen - et værktøj, der giver dig mulighed for at opnå et præcist vinklet snit. I tilfælde af ujævne vægge spredes slidserne ved krydset, og hele strukturen er malet direkte på væggen (dækker den og loftet med maskebånd).

For nylig møder jeg stadig flere mennesker, der drømmer om at skabe en ø Indien hjemme. Opskriften i dette tilfælde er enkel - vaniljefarvede vægge, rige chokoladeborde og mandala i rammen.

Tip: At organisere Indien i en klassisk indstilling ville efter min mening være en stor fejltagelse. Derfor, hvis miljøet ikke stemmer overens med ideen, er det i baggrunden bedre at finde en anden ide. Stol ikke på dine egne minder - før du går i butikken, skal du fordybe dig i studiet af det valgte lands kulturelle traditioner. Din opgave er ikke at kopiere stilen, men at hint på den.

Nogle gange bruger designere "fill" -teknikken med en skygge af hele dekorative vægdekorationer. I dette tilfælde er både soklen og væggen, og ofte listerne malet i en tone. Denne udsmykning er velegnet til neutralt interiør, når du skal understrege den valgte stilbeslutning.

Hvis opgaven er at skabe et klassisk interiør, skal du vælge en cornice med et barok mønster. I dette tilfælde, og i sokkelens design kan der forekomme lidt mere drama. Hvis du vælger en tegning til baseboards og cornices i klassisk stil, bør du fokusere på referenceprøverne af disse eller andre tider. Hver æra forlader sit ornament. Så for barok er blomstermotiver karakteristiske; i ampire er der ofte militære tegninger (sværd, sværd, rør), og Rococo er berømt for sine "hav" mønstre.

 • Til eklekticisme

Arbejder i retning af eclecticism, gør designere ofte et valg i retning af en simpel, men kontrastfuld baggrund. I dette tilfælde vil jeg anbefale at oprette en ekstremt minimalistisk miljø med komplekse klassiske taggrunde og bundplader med lyse stencil mønstre.

Tip: Hvis du installerer en polyurethan bundplade, skal den males. Ja, det er hvidt, og det er nødvendigt at male i hvidt. Kun for at (fint udført) ledd fik ikke øjet. Desuden er det fornuftigt at male bundstiften i bundtonen, som du senere planlægger at dekorere med et stencil mønster. Forresten ligger det malede loft sokkel fra udvidet polystyren mindre støv.

Gør gardiner under loftsplinten

Der er mange forskellige måder at gemme en gardinstang til gardiner: lav en speciel niche, monter en kasse fra et gipsplader, skjul det eller find en anden løsning. For eksempel hænge gardiner på et plast eller metal dæk, gemt under loftet sokkel. Et sådant gardin design vil være billigt, og du kan gøre alt med dine egne hænder.

Hvad du skal købe og forberede

For alle de kommende operationer skal du forberede visse værktøjer og materialer, så der efterfølgende ikke er behov for at køre hurtigt til butikken for de manglende. Materialelisten består af et lille antal stillinger:

 • Loftdækket selv. Det er bedre at bruge bare en sådan suspension mulighed for gardiner, da denne type gardiner har små dimensioner og er nem at montere. Om nødvendigt kan du vælge en anden type suspension.
 • Profiler til rammemontering. Denne genstand, som følgende, kan udelades, hvis du har tænkt dig at bruge et tyndt dæk og skumplast. Pastes direkte på overlapningsplanet.
 • Et lille ark med gipsvæg for at skabe siderne. Du kan tage det tyndeste ark, men det bedste valg ville være et ark med en tykkelse på 9 millimeter. Det er stærkt nok og vejer lidt.
 • Dekorativ sokkel, som skal udstede alt. Bredden er normalt lig med boksenes bredde, der er konstrueret, og det er bedre at købe det straks for at kunne måle boksens bredde.

Til arbejde har vi ikke kun brug for materialer, men også værktøjer. De er sædvanligvis i spisekammerets skuffe eller skuffe, og i tillæg til at erhverve er der som regel ikke noget påkrævet:

 • Roulette.
 • Markør eller blyant.
 • Boremaskine eller hammerboremaskine.
 • Skruetrækker eller skruetrækker.
 • Nedstryger.
 • Skarp kniv.

Du skal også bruge et par dykker, som alt vil holde og en særlig lim, som skal limes den dekorative sokkel. Hvis du skal fixe ikke et skum, men en træfilet, skal du fylde på negle med en lille hat eller små skruer. For sådanne bundplader er det nødvendigt at bruge i rammen ikke metal, men træbærende elementer. Derefter kan der anvendes tynde søm, når der fastgøres fragmenter af strukturen.

Montering af tagskinner

Først og fremmest skal du montere cornice selv, som gardinerne vil hænge på, og som skal skjules under loftsplinten. Dens installation er ret enkel og beskrevet mange gange. Det er ikke nødvendigt at overveje processen i detaljer, og det er nødvendigt kun at dvæle på de vigtigste punkter:

 • Gardininstallationslinjen skal placeres således, at gardinerne hænger frit uden at berøre vindueskarmet.
 • Gardinens bredde skal være større end vinduets åbning med 20-30 centimeter på hver side eller fra den ene væg til den anden.
 • I en afstand på 3 til 5 centimeter fra det monterede overdæk skal der tegnes en linje, der vil tjene som vejledning til montering af rammen eller limning af skumplinten.
 • Det er nødvendigt at sætte dækket til loftet hver 50-60 centimeter.

Når du har fastgjort gardinet på loftet eller på væggen, kan du fortsætte til følgende operationer - samle kanalen fra et gipsplade og klæbe det med skumplastdele. I tilfælde af træfileter er det muligt at samle en struktur uden gipsplade og fastgør delene direkte til rammen.

Ramme, boks og design

Alt vil være meget enkelt her: En U-formet ramme samles fra profiler i henhold til markeringen, eller flere lige dele fastgøres fra den ene væg til den anden. De dele, der er skåret ud af gipsplader, er fastgjort til dem, hvis bredde svarer til de limede designelementer.

Når kassen er samlet, behøver den ikke at afslutte - overfladen vil blive gemt bag indrammens limede elementer. Det er kun at skære skumdelene af den ønskede længde fra emnerne og lim dem på den samlede konstruktion.

Hvis der anvendes en træfilet, monteres de forberedte fragmenter af designet direkte til rammens træelementer ved hjælp af tynde søm eller selvdrejende skruer. For at forhindre træet i at knække skruen, kan du forborre tynde huller i fastgørelsespunkterne. Den endelige vil være farvningen af ​​hele sammensætningen i den ønskede farve og om nødvendigt påfyldning af små skader eller revner med et kit.

Plint og cornice til loftet

Spørgsmålet om at dekorere loftet og væggene i dag løser med succes loftplinten. Dette er et eliteelement af indretningen, som med succes lukker leddene og hullerne, vil give et komplet look til rummet og bliver "højdepunktet" i rummet.

De mest almindelige materialer, hvorfra der er lavet moderne loftbagetter, er:

 • Polystyren (ekspanderet polystyren);
 • Skumplast;
 • polyurethan;
 • plast;
 • Træ.

Den mest overkommelige er polystyren, skum og polyurethan baguetter på grund af deres enkelhed (fastgørelse), manglen på kemisk lugt og overkommelig pris. De giver mulighed for at vælge forskellige muligheder for indretningen, gemme uregelmæssigheder, led og huller.

Skørt på loftet - hvordan man vælger? (105 billeder i interiøret)

Enhver reparation skal have et færdigt udseende, som i høj grad afhænger af sådanne småblade som en sokkel på loftet, stucco eller side.

Dette er ikke en vigtig detalje, skjuler manglerne ved væggen og loftindretningens overgang, giver et komplet udseende og understreger stilen i indretningen.

Bag loftsfileterne er tråden ofte skjult, hvor sammenhængen mellem tapet og trimning af strækloftet konvergerer, hvis det ikke var muligt at gøre det omhyggeligt.

Loftsstøbning er fremstillet af forskellige materialer, og det er vigtigt at forstå dette problem for at træffe det rigtige valg.

Hvad skal der være bredden af ​​loftsplinten ved krydset af væggene

Afslutningsplader, sokkel til loftet, skumsiden, baguette, lagt på loftsplanker eller stucco - såkaldte fileter til afslutning af samlingen. Deres standardlængde varierer fra 1,5-2 m.

Farve, mønster og bredde afhænger af design og materiale. Gipsstøbning tilbydes i form af kortere lige eller figurerede segmenter. Der er baguetter fra skum fra 2 cm til 20 cm, og valget af bredde afhænger af mange faktorer.

Hvis indretningen er rig på rig indretning og dekorativ dekoration, er det bedre at vælge et loftstøbning mere beskedent for ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​pragt.

En bred sokkel med spektakulært stucco fremhæver indretningen i historiske stilarter:

 • renæssance;
 • barok;
 • rokoko;
 • Manierisme;
 • Imperium mv

En træplade baguette med gennemsnitlig bredde er passende i et studierum indrettet i en konservativ eller victoriansk stil. Strenge engelske klassikere tolererer ikke overskydende og fantasifulde detaljer.

En bred baguette er en nødvendig nødvendighed, når det er vigtigt at skjule brede fastgørelseselementer eller defekter ved forbindelsen mellem loft og vægge. Det sker, at gulvpladerne er lagt med store fejl, du skal lave en bred sokkel på et strækloft for at skjule niveauforskellene.

I tilfælde af at lejligheden i panelhuset har forskelle i væggenes højde, er det ikke nødvendigt at klæbe tapet med store mønstre, der vil afsløre disse fejl, attraktive elementer skal tilføjes i hjørnerne.

Kanterne af hævede lofter med belysningsindretninger er maskeret af brede fileter af ubrændbare materialer.

Med højt til loftet er en bred sokkel tilladt, og i lave lofter sænker klare fileter visuelt det visuelt. Det er nødvendigt at evaluere fotosokkelene i loftet bredt og smalt.

I et lille rum, hvis du ønsker at få effekten af ​​en åben himmel, skal du indsætte over væggene og loftet med det samme lyseblå tapet. Det er værd at nægte en støbning overhovedet, og at udføre en tapetgren så præcist som muligt.

Når du køber denne type finish, skal du tage højde for rummets samlede proportioner og hvordan bredden af ​​loftet baguette korrelerer med bundpladen til gulvet og andre parallelle og vinkelrette linjer i finishen.

De vigtigste materialer i loftet sokkel

Polystyrenfileter er godt kombineret med mange materialer - fra plast til teksturerede kittetyper. Det lægger stor vægt på byggemel og andre fælles løsninger. Dette materiale er fremstillet af råmaterialer under varmebehandling. Det er muligt at opnå forskellige overflade teksturer, hvilket er vigtigt at overveje, når man vælger en loftstøbning:

 • relief med et mønster;
 • glat lakfilet
 • uslebne matte.

Polystyren er lidt dyrere end polystyren, men det understøtter ikke brænding. Det er vigtigt at afmontere overflader, hvor der passeres et elektrisk ledningsnet, monteres belysningsenheder.

Men når der er en høj temperatur i flammen af ​​en brand spredning fra meget brandfarlige stoffer, vil soklen stadig brænde.

Skumfiletter er det mest overkommelige, forskellige store sortiment. Blød baguette er let at skære med en skarp kniv eller stor sakse, det er nemt at montere soklen i loftet, limen anvendes, andelen af ​​polymerer. Men skummet betragtes som brandfarligt materiale, når det brændes giver en kaustisk damp.

Blødt materiale knuses let og mister sin form under mekanisk belastning. Hvis der er tryk eller stød på overfladen, er det bedre at bruge en finish lavet af hårde materialer. En af fordelene - skummet kan males.

Polyuretanfileter, fleksible og slidstærke, anses for at være det ideelle materiale til konstruktionen af ​​krydset af vægge og loft. Denne egenskab er meget værdifuld ved udformning af afrundede overflader og ødelagte loftlinjer.

Polyurethan er fugtfast, så det bruges i et rum, hvor der er åbne beholdere med vand. For alle dens dyder skal betale dyrt. Før du klæber soklen i loftet, skal du fylde med lim til polymerer.

Gipsfileter og stucco tilhører den smukkeste loftindretning. Ofte udføres de af ægte kunstnere for hånd på en individuel bestilling, men du kan købe en færdig baguette. Gips er et formbart materiale, så du kan lave ethvert mønster, endda gentage prydningen af ​​paladsets skulptur.

Dette er et miljøvenligt materiale, uden hvilket paladsstilens udsmykning, imperiet stil, renæssancen, barok og Rococo ikke kan gøre. Ulempen er materialets skrøbelighed, sådan en baguette er uønsket i sænke bygninger og seismisk aktivitetszone.

Det er muligt at forbinde støbning og baguette detaljer til krydset af loftet og væggen kun med gipsmørtel eller med en tykk konsistens kit.

Polyvinylchlorid eller PVC fileter - en fælles finish ved krydset af vægge og loft, overkommelig og praktisk materiale. Eaves tilbydes i forskellige farvevariationer, med et mønster til enhver indretning.

Det er en slags plastik, og den laminerede overflade imiterer ethvert materiale, herunder træ eller marmor. En sådan plastikplade er let at montere i loftet med et specielt klæbemiddel. Materialet er modstandsdygtigt mod ekstreme temperaturer. Baguetten fastgjort på skruerne tjener som grundlag for fastgørelse af efterbehandlingspanelerne.

Træet bruges sjældent til loftet baguette, men det ser godt ud. Den eneste ulempe er den mærkbare led i segmenterne på grund af forskellen i træets tekstur. Dette er den dyreste finish, der bruges til et elit klassisk interiør, der bruger dyre materialer. En sådan firewall krævede brandbehandling.

Ceiling cornice farve

Den mest almindelige er den hvide farve på loftplinten, men det er ikke en forudsætning. Efter færdiggørelsen af ​​reparationen kan du vælge loftet takkanten ifølge farven på loftet eller væggene.

En fremragende løsning er den ensartede farve og bredde af loftet baguette og sokkel på gulvet, især når det er et sort og hvidt interiør.

Baguette kan hente op til loftet og gøre den generelle LED-baggrundsbelysning - en fantastisk effekt.

Valget af loftet baguette er et smagsspørgsmål, men du bør ikke gøre det som "alle andre", der erhverver en primitiv "hvid side" af skumplast, når der er det bredeste valg af finish på brølet. Vurdere designernes forslag i illustrationerne for at dekorere dit interiør med en ikke-triviel løsning.

Cornices gips

Vores stucco værksted giver dig hurtigst muligt fremstilling af gipskorn til loftet i kataloget. Priserne på tagskinner er angivet for 1 meter løb. De er lavet i længden på 1,15 meter. Om nødvendigt kan vi lave gardinstænger af enhver størrelse. Hvis du har brug for at lave gipsstænger til ordre i Moskva, bedes du kontakte os og taklister laves hurtigst muligt.

På trods af at der i dag er mange måder at ændre det eksisterende interiør på dit kontor eller hjem, er der nogle materialer, hvis popularitet ikke er blevet mindre i århundrederne. Vores herrer foreslår at bruge loftslister i form af stukkegods for at fremhæve dit værelse og skabe en særlig atmosfære i den. En sådan enestående finish, lavet af professionelle installatører, vil gøre dit hjem helt unikt. Vores værksted beskæftiger sig med fremstilling af taggafler med gips på højteknologisk moderne udstyr. Vi har alle de nødvendige mønstre og mønstre til at gennemføre de mest innovative ideer hos kunderne.

Ved at kontakte vores telefonchefer i Moskva kan du bestille og købe:

Eaves fra gips til et loft med en dekorative indsats eller et ornament. Disse elementer skelnes af tidløs æstetik og nåde, derfor passer de perfekt ind i det indre af et almindeligt rum eller en rummelig sal.

Loftsstøbte dele med glat profil. Vores designere fokuserer altid på rummets stil, og gardinstængerne af denne type er velegnede til strenge interiører. De vil være hensigtsmæssige til at placere i nogen lokaler, såsom en banket hal, hall eller bibliotek. Kompositstrukturer med kompleks geometrisk form. Bestilling fra vores udvalg af ekstra varer til overkommelige priser, du kan købe organisk tilpasse de nye taghætter til det eksisterende interiør. Vælg enhver model, du kan lide fra vores bekvemme produktkatalog eller kontakt konsulenterne til fremstilling af lister og gipsplader til loftet for individuelle ordrer. Medarbejdere på vores værksted venter på din beslutning, ring til os på de numre, der er angivet på hjemmesiden, eller send en mail.

Polyurethan bundplade

Dekorer rummet så sikkert som muligt for helbredet, og du kan spare meget ved hjælp af polyurethan gardin stænger. Disse er meget slidstærke produkter, der er lavet af blød polymer og er velegnet til efterbehandling af rummet i ethvert layout.
Funktionen af ​​tagskægget er angivet ved deres egenskab til hurtigt at holde fast og samtidig have en ret lang levetid. Polyuretan gardin stænger er velegnede til brug i forskellige stilarter og design løsninger. De er i stand til at skabe en atmosfære fra fortiden, hvor en sådan luksus var så udbredt som muligt.

Cornices bliver en slags livreddere, som hjælper med at skjule fejlene og mange fejl, der opstår efter reparationer, uregelmæssigheder i væggene og leddene. Med et loftkornet bliver rummet mere pænt og stilfuldt fyldt. Tagplade af polyurethan hjælper med at visuelt forstørre eller formindske rummet, samt gøre pladsen større.

De vigtigste fordele ved polyurethanpynt kan tilskrives deres forholdsvis lave omkostninger og fremragende kvalitet, hvilket bidrager til langsigtet levetid. Du kan købe dette produkt uden at gå hjem. Under transporten vil gardinstængerne ikke forringes eller brydes. Ved hjælp af polymerpladeindretninger kan du skjule de uregelmæssigheder, der opstod under færdiggørelsen.
Lejlighedsejere kan købe glatte og prægede gardinstænger. Fraværet af nogen reaktion på belægningen af ​​det dekorative element med vandbaseret akrylmaling hjælper med at gøre den til den ønskede farve.
Kvalitetens kvalitet og enkelhed gør det muligt at dekorere ved hjælp af en cornice, mange elementer af møbler og andre indvendige elementer. Fordelene ved tagskæggene kan sikkert kaldes deres fremragende varme- og fugtbestandighed og deformation under visse atmosfæriske forhold.
Nem at vedhæfte, fordi de er ret lette, og der er ingen grund til at bruge værktøjer til limning. Til limning kan du købe en speciel lim.
Slatserne viser en række mønstre og mønstre, så de ser mere præsentabel og original ud. Ved at anvende dette produkt i dit hjem, kan ejeren nemt sige farvel til defekter og dekorere huset på en særlig udførlig og stilfuld måde.

Sådan skjuler du cornice til loftplinten?

Hylderne gemt bag loftet soklen er et fashionabelt element i moderne design.

Loftet, som er omgivet af en smuk loftsplint, ser praktisk ud og giver rummet et originalt udseende.

Tulle strømmer lige fra loftet. Der er ingen ekstra dekorative elementer i form af en række stål eller forgyldte cornices.

Loftet, omgivet af en smuk loftsplint, behøver ikke yderligere dekoration. Han selv er en udsmykning af værelset.

Men hvordan lukkes cornice for loftet sokkel?

Loftslister - hvad er de?

Blandt de moderne byggevarer er der et stort udvalg af loftplanker, der kan limes til væggen og loftet på samme tid. De mest almindelige er:

 • fra polystyren;
 • fra polyurethan;
 • gips;
 • træ.

Polystyrenfileter er lavet af højkvalitets og miljøvenligt materiale, så de er sikre for menneskers sundhed. Materialet til fremstilling af sådanne sokler er polystyren. Galtel er let at klæbe, det deformerer ikke og absorberer ikke fugt. Det er også ret billigt og meget praktisk at reparere som byggemateriale. I modsætning til typerne polyurethan kræver det ikke specielle værktøjer og faglige færdigheder til installation. Den mest tilgængelige type.

Polyurethan soklen er modstandsdygtig over for skader og har høj mekanisk styrke.

Polyuretan sokkel er et slidstærk og pålideligt element i loftindretningen. Den er lavet af miljømaterialer og opfylder brand- og sanitetsstandarder. Den er modstandsdygtig over for skader og høj mekanisk styrke. Polyuretanfileter har et mere fremtrædende og klart mønster sammenlignet med elementer fra polystyren. Lim dem til en speciel lim.

Gips loftsplint er lavet af harmløst materiale til miljøet og manden - højstyrke gips. Lim det skal være på en flad overflade. Gips cornice har en forholdsvis høj pris, den tilsvarende kvalitet.

Træfileter og barrierer i nyere tid bliver stadig mere sjældne på grund af de høje omkostninger og kompleksiteten i arbejdet. Men de ser på det færdige loft ikke værre end deres konkurrenter.

Hvilke værktøjer og materialer skal du bruge?

For at skjule tagene til loftplinten skal du bruge værktøjer og materialer:

Installationsskema loftplint.

 • målebånd;
 • saks til metal;
 • skruetrækker;
 • bore for at bore huller i loftet;
 • skarp kniv;
 • skarpt skærpet blyant
 • hacksaw blad;
 • metalprofil for at skabe en boks-kant
 • drywall;
 • selvdrejende skruer til gipsvægge;
 • dowel-negle til fastgørelse af en metal profil til loftet;
 • loftsplint;
 • speciel lim.

Hvordan udfører arbejdet?

Ordningen med skæreplint med ustanvoka.

Arbejde skal begynde med målinger og markering. Det skal bestemmes, hvor der i loftet er loftkanten til gardiner. Det bør ikke placeres meget tæt på vinduet. Det suspenderede gardin skal ikke røre vindueskarmet, men det er bedre, hvis det hænger i en afstand af flere centimeter fra det. Manglende overholdelse af denne genstand vil medføre, at gardinet klamrer sig til vindueskarmets kant, bliver snavset og slid hurtigere.

Fastgør en gardinholder midlertidigt til loftet og cirkuler den med en blyant, fjern den (du har to vandrette linjer). Afgå fra den fjerne strimmel fra glasset et par centimeter. Tegn en anden vandret linje. Denne strimmel vil være begyndelsen af ​​boksens kant.

Baseret på den vandrette linje skrues metalprofilen til loftet. Og bygg en lille ramme. Bredden af ​​kassen kan være lig med profilens bredde, og dens højde skal være lig med loftsplintens bredde. Det resulterende lange og smalle rektangel obtyte gipsplader. Box-ledge klar. Så er du nødt til at putte leddene til at prime, lim tapet eller gøre det samme arbejde, som du gjorde med hele loftet.

Når loftet med afsatsen er klar, måler længden af ​​kassen og skærer fileten af ​​passende længde. Lim skal være en speciel lim på indersiden af ​​rummet. Tilslut (loop) med hele loftlisterne.

I det resulterende mellemrum mellem vinduet og boksens kant fastgøres takkanten til gardiner langs de markerede vandrette linjer.

Du kan hænge gardiner og nyde det resulterende dekorative loft med en skjult kronkage.