ABC reparation

Designere anser det ikke altid for forsvarligt at hænge gardiner og gardiner til almindelige væggitter. Moderne interiørdesign giver os nye løsninger. De oprindelige loftsskærer kan trygt modstå vægten af ​​draperier og samtidig ikke fange øjet. I dette tilfælde vil det ikke være svært at reparere det, hvis du gør dig bekendt med den foreslåede artikel.

Ceiling cornice i interiøret - Foto 1

Plastloft cornice: enkelt række, dobbelt række, tre rækker.

Først og fremmest skal du tænke på forhånd hvilke gardiner du skal dekorere vinduet på dit værelse. Hvad er den forventede bredde, hvor meget vægt, hvor mange rækker de vil være placeret. Baseret på disse parametre kan du vælge den mest passende model af loftet cornice.

Designet af disse produkter er forskelligt afhængigt af deres formål, derfor er fastgørelsesmetoderne forskelligt noget. De fleste modeller af loftkorn er fremstillet af slidstærk PVC, men nogle er desuden forstærket med metaldele.

Dobbeltradet cornice - Foto 2

Fastgør tagene til loftet på flere måder: direkte gennem hullerne i sagen eller ved hjælp af beslag og bøjler. Måske vil det ikke skade dig at rådføre dig med designeren, hvordan du klipper loftet til at passe ind i det valgte interiør.

Vi måler bredden af ​​vinduet og gør markeringen af ​​tagskæggene

Rummets størrelse og bredden af ​​vinduerne er forskellige for alle, men når du bestemmer stedet for fastgørelse af tagskægget i loftet, bør du overveje de generelle regler:

 • Gardiner, der hænger på tagskægget, må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduesvinduet;
 • Længden af ​​tagskæggene skal være tilstrækkelig, så du frit kan flytte gardinerne til vinduets fulde bredde.

Før du installerer tagskæggene, skal du afslutte loftet helt. Lim eventuelt sokkelplinten om nødvendigt.

Fastgør cornice til det sædvanlige loft. video

En intelligent person, der er i stand til at gøre i det mindste simple installationsarbejde, kan nemt forstå teknologien til fastgørelse af loftet. Det vigtigste er at have de nødvendige værktøjer til rådighed. Men foruden den sædvanlige skruetrækker og dowels skal du have en hacksav, en kraftig boremaskine og gode (skarpe) øvelser til beton.

Fastgør loftet cornice - Foto 3

Fastgør loftet cornice - Foto 4

Kom på arbejde efter operativsekvensen:

 1. Skær tagskæggene på den forud planlagte længde, og derefter, hvis det er fastsat af strukturen, skal du forbinde sine ender med buede sidevægge eller hætter.
 2. Bor en række huller langs hele længden af ​​tagskægget med sådanne afstande mellem dem for at jævnt fordele belastningen fra vægten af ​​fremtidige gardiner.
 3. Fastgør tagpladerne til det sted, der er udpeget til det, og mark loftet gennem hullerne.
 4. Bor huller i beton, indsæt dowels i dem og fastgør tagene.
 5. Hvis loftet er træ, er det let at fastgøre cornice til det med selvlukkende skruer af passende størrelse.

Gardiner på loftet cornice - Foto

Installer tagskæggene på hængelofter

Ved fremstilling af hævede lofter brugt mange strukturelle materialer, men ikke alle er i stand til at modstå sværhedsgraden af ​​tagskægget med gardiner. For eksempel er det stadig tilladt at lave en cornice designet til et tylgardin til loftet på gipsvæggen. Og hvis du har til hensigt at hænge gardinerne, så skal du pre-installere på de rigtige steder trælån, som efterfølgende fastgør cornice med skruer.

Men hvordan man laver loftet taket når man installerer et strækloft? På lignende måde - at installere barlån på bundloftet. Derudover skal du i færd med at lave lærredet klæbe sikkerhedsringen til de steder, hvor den skal gennemgå huller.

Ceiling cornice på strækloft - Foto

Niche i strækloftet under tagene - Video

Punktmæssigt kan du følge instruktionerne, så gardinerne hænger foran vinduet bliver en ægte dekoration af dit interiør.

Optag navigation

Tilføj en kommentar Annuller svar

Denne side bruger Akismet til at bekæmpe spam. Find ud af, hvordan dine kommentardata behandles.

Sådan monteres en to-rækken gardinstang til gardiner

Absolut hver værtinde ved, at en af ​​de lyseste accenter i en lejlighed eller et hus er et vindue. Så bør dette indvendige element forsynes med stor omhu, idet der tages højde for alle små detaljer i valget af gardiner, gardinstænger og andre dekorative elementer. Og hvis du overvejer at en bred vifte af produkter ikke kun gælder for gardinstof, men også til taggen selv - det kan være to rækker, enkelt række, tre rækker, loft osv., Så er det rigtige valg nogle gange svært at lave. Men her er alt hvad du behøver allerede købt, og det er kun at hænge alt. Og så opstår spørgsmålet: om at ringe til en specialist eller sig selv for at løse dette problem. Så hvordan man monterer en dobbeltside gardinstang? Vi besvarer dette spørgsmål i nedenstående artikel.

Trin 1 - Pak ud og prøv

Enhver tagskærm er som regel pakket termisk i tæt polyethylen, hvilket er bedst at pakke ud ved hjælp af en skarp papirvarerkniv.

 1. Til at begynde med skal du adskille alle komponenter og komponenter fra selve røret - kroge, ringe, dekorative konsoller, holdere, fastgørelsesdele.
 2. Efterfølgende skærer vi forsigtigt polypropylenemballagen langs sømmen og forsigtigt fjerner den fra røret, som om du klæder det ud.

Bemærk, at hvis du beslutter dig for at skære emballagen uforsigtigt, kan du let beskadige røret direkte, og din dobbeltsyste cornice vil blive håbløst beskadiget. Og nu, når alt emballagen er fjernet, skal du begynde at montere. Husk at installere det uden montering vil være yderst vanskeligt, samt at indsamle uden detaljerede foto- eller videoinstruktioner.

De grundlæggende regler for montering

For at prøve på en to-rækken cornice, før du endelig installerer den, læg røret parallelt med vinduet, som du skal hænge det på. Nu skal den være delvist monteret - læg på parentes og dekorative tip. Under den tilhørende note følgende punkter:

 • Prøv ikke at hænge tæt på varmeledningen, da dette kan deformere produktet og af samme grund undgå de steder i væggene, hvor varme rør skal installeres;
 • ledningerne af de afskårne hjørner og det sted, hvor væggene er afrundede, bør heller ikke anvendes som fastgørelsespunkt.

Hvis det som følge af beslaget viste sig, at dobbeltridset, eller rettere røret, er for langt (som vist på billedet), så skal det skæres til den ønskede længde, og kun så kan du gå videre til næste trin.

Sådan trimmer du

Før du begynder at trimme et rør af en dobbelt række cornice, gør du et mærke på det, langs hele omkredsen, med en markør. Så på det sted, hvor sømmen passerer, så vi gennem røret til en dybde på 0,5 cm. Vi gør det også på det sted, hvor vi markerede det med en markør. Også, inden du samler og installerer din dobbeltside cornice, skal du forkorte dækket.

Du skal forkorte nøjagtigt det samme beløb som du forkortede røret. Vær opmærksom på, at du ved at forkorte dækket skal være så forsigtig som muligt, da dækket konstant "spiller" i færd med at sippe det. Overvåg klippekanternes tilstand - niveau dem med tænger, bøj ​​kanterne lidt indad. De burrs, der dannes (de kan ses tydeligt på billedet) fjernes bedst med en fil.

Kom til præ-assembly

For at udføre samlingen korrekt, placerer vi to-rækken cornice på gulvet, sætter spidsen på røret og derefter fastgør beslaget med selvdrejende skruer. Bemærk venligst, at det ikke skal være synligt, så det skal sendes til loftet, og mellem spidsen og beslaget skal du placere en ring. Herefter sætter vi halvdelen af ​​alle ringene og sætter midtbeslaget i midten af ​​røret. På billedet kan du tydeligt se alle instruktionerne. Vi gentager hele proceduren, men i omvendt rækkefølge - halvdelen af ​​de resterende ringe (minus en ring), beslag, ring, tip. Bemærk at for at korrekt installere alt skal der være et mellemrum mellem beslaget og spidsen, der måler fra tre til ti centimeter.

For at opsummere

Som du kan se, er det ikke så svært at montere og installere en dobbelt række cornice selv. Hovedforretningen, efter forudmontering og alle nødvendige beslag, tilslutter endelig alle detaljer. Når du er færdig, vil det forblive at hænge gardinerne og bærerne på forhånd, og du kan nyde hygge og komfort i rummet. Og erkendelsen om at du har gjort alt med dine egne hænder vil glæde dig endnu mere og, som de siger, varme din sjæl, når du kigger på det smukt designede vindue. Held og lykke i alle dine bestræbelser!

Elektriske gardiner til gardiner anvendes i forskellige værelser i forskellige stilarter.

Vinduesdekoration er ofte det sidste skridt i udsmykning

Fremskridt står ikke stille. Hver dag i forskellige områder af vores liv

Sådan monteres en cornice

Hver værtinde vil fortælle dig at højdepunktet i enhver lejlighed er et vindue med en chic cornice. Af denne grund behøver et sådant vigtigt element i indretningen speciel dekoration. De mange tilbud på markedet gælder ikke kun for gardiner og dekorative genstande. Og også der er flere typer tagskinner, blandt hvilke er enkelt række, to-rækker, loft og andre.

Vinduets design er ikke begrænset til køb af et salgsautomat, da det stadig skal samles og fastgøres. I artiklen vil vi se på, hvordan vi monterer tagringene af os selv.

Beskrivelse af processen og stadier af montering af tagskinner til gardiner

Før du samler og installerer produktet, skal du foretage en markering, kontroller tilgængeligheden af ​​ledig plads til åbning af vinduet efter den endelige fiksering. Hindringen for rammens bevægelse indikerer en fejlagtig markering eller inkonsekvens af tagskinnemodellen med vinduesåbningen.

Det er bedst at montere tagskæggene ved at hænge gardinet på det og placere det i specielle klemmer fastgjort på væggen.

Stangen skal indsættes i parentesens huller. Afstanden fra dem til kanten af ​​stangen er som regel fra ti til femten centimeter. Alt undtagen to ringe bæres mellem parenteserne.

Et par ringe bag parenteserne spiller en særlig rolle ved at forhindre gardinerne i at glide ned. Derefter fastgør stængernes ender stikkene og fortsætter til installationen.

Nogle gange, når man inspicerer fastgørelsesdele, registreres en utilstrækkelig størrelse af fabriksåbningen. For at undgå beskadigelse af materialet bør hullet udvides.

Det anbefales at udføre fiksering med plastdykler. Et hul er boret i væggen, hvor dyklen skal placeres med lidt besvær. Derefter fastgøres gardineklemmerne med skruer til væggen, indsættes i beslagene og ret gardinerne.

For at give større stabilitet til bjerget eller i nærvær af tunge gardiner, kan du bruge flydende negle. Materiale skal indsættes i hullet, før du placerer dowel. Stikning sikrer en pålidelig forbindelse, der kan modstå en betydelig belastning.

Byggetips

Længden af ​​cornice afhænger af vinduets åbning. Produktet skal have en lige afstand fra vinduekanterne. Så bevares rummets geometri. Åbningens dimensioner påvirker ikke tagskægget, hvis det placeres langs hele væggen. Sådanne indvendige elementer ser særligt fordelagtige ud, hvis vinduet er placeret midt på væggen eller indtager sin hovedandel.

For et harmonisk look af gardiner er det nødvendigt at placere dem ved vindueskarmet. For at opnå et tilsvarende resultat skal de beslag, der er fastgjort til vægoverfladen, overstige den fremspringende del af karmen. Når du installerer loftmodellen, skal du flytte den til den ønskede afstand. For at foretage en indledende kontrol af placeringen af ​​gardiner kan der anvendes en lodret linje.

Montering af en to-rækken cornice

Den indledende fase af samleprocessen består i at udpakke og montere produktet. Hver cornice er pakket i komprimeret polypropylen ved hjælp af en termisk metode. Sådan emballage er mere bekvemt at åbne med en skarp kniv.

Det er nødvendigt at adskille alle elementer fra hovedrøret. Efter det skal du forsigtigt lave en snit på polypropylensømmen og fjerne den fra stangen.

VIGTIGT! Uforsigtig skæring af emballagematerialet kan beskadige tagskægget, hvorefter det bliver ubrugeligt.

Installation af produktet uden montering vil medføre betydelige vanskeligheder. Der er visse regler i denne proces.

Før den endelige installation af en to-rækket cornice er det nødvendigt at placere røret langs vinduet og delvis samle produktet, sætte beslag og spidser på det.

I forbindelse med montering skal det huskes, at det ikke anbefales at hænge i en lille afstand fra opvarmningsrøret. En sådan nærhed kan føre til deformation af det indre element.

Hvis der opdages en overdreven længde af tagrørets rør, skal den forkortes til den krævede størrelse. Derefter kan du gå videre til et andet stadium, som beskæres.

Før afkortning er det nødvendigt at markere røret med en markør. Derefter skæres det dybt ind i sømmen på fem millimeter. At udføre lignende manipulationer på det markerede sted, at have afskåret sit dæk i samme længde.

ADVARSEL! i løbet af slurk er det nødvendigt at overvåge "lege" dæk nøje. Klipper kan blive nivelleret ved at bøje indad med tang. Uregelmæssigheder fjernes med en fil.

Næste trin er præ-assembly. For at gøre dette skal du sætte en dobbel række cornice på gulvet, læg spidsen på røret, fastgør beslaget med selvdrejende skruer. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at denne del er helt skjult. Af denne grund er konsollen rettet mod loftet, en ring er placeret mellem den og spidsen.

Så skal du bære halvdelen af ​​ringene og sætte midtbeslaget midt i røret. Efter de færdige manipulationer skal du gentage proceduren, kun i den modsatte rækkefølge - læg de resterende ringe med undtagelse af en, beslaget, den sidste ring og spidsen. Korrekt installation indebærer et mellemrum mellem spidsen og beslaget.

Montering af en rund cornice

Processen med montering af en rund tagskinne begynder med markeringssteder for fastgørelse af beslag. Derefter monteres understøtningerne af deres fastgørelse på væggen med skruer og dowels.

Fastgøring af styret skal fastgøres med skruer på beslagene, og placere dem på stangen med ringene og efterlade en ad gangen.

Derefter er det nødvendigt at placere dekorative tip på stangen, indsæt krogen i guiden, sæt endehætter. Snap derefter guiden ind i beslagene.

Det sidste skridt er at montere beslagene på de færdige skovl i støtterne og fastgør strukturen med skruer.

Skydende tagskinne montering

Glidning består af et par rør med forskellige diametre, hvoraf den ene er indsat i den anden. Indenfor strukturen er en simpel fastgøringsmekanisme eller forår.

Disse indretninger er inddelt i to typer afhængigt af montering monteret mellem to vægge eller vindueskråninger og fastgjort til væg eller loft understøttet på parentes.

Standardlængden af ​​produkter af den første type er op til 210 centimeter, kanterne er forsynet med gummitip. Stangmontering betyder ikke brug af værktøj. For at installere skal du markere overfladen og strække stangen. Efter det skal du placere den ene ende på det markerede sted og flytte den anden til det modsatte mærke.

Modeller fastgjort på væggen er mere praktiske. Installationen af ​​sådanne produkter reduceres til fastgørelse af beslagene og montering af stangen, som forskydes til den ønskede længde.

konklusion

Eaves - en obligatorisk del af et interiør i hver lejlighed. En række produkter giver dig mulighed for at vælge den løsning, der er ideel til ethvert værelse. Samlingen er enkel og nem, selv for en nybegynder.

Egenskaber og fordele ved plastikstøbning inspirerer

Hvis du har brug for et loftdæksel til gardiner til en rimelig pris med evnen til at hænge to typer stof på én gang, skal du være opmærksom på den plast-dobbeltrulle cornice, der sælges under mærket "Inspire". Dette er en meget billig og funktionel model, der tilbydes i butikkerne i Leroy Merlin.

Særlige egenskaber

Inspire - Leroy Merlins eget mærke, hvorunder der sælges en masse udstyr til hængende gardiner, de faktiske gardiner, lysekroner og endda tapet. Mærket har bevist sig fra den bedste side og tilbyder produkter med fremragende værdi for pengene og produktkvalitet.

Til den laveste pris er det ret pålidelige og funktionelle enheder fremstillet af robust plastik. Gardiner med to rækker kroge har et loftmontering, men om ønsket kan du købe ekstra beslag til at fastgøre suspensionen på væggen. Ifølge installationsmetoden vil sådanne anordninger ikke afvige fra standardgardinstavene.

Strukturelt er sådanne suspensioner en hult fladkasse, på hvis nederste side der er to langsgående riller, hvor glidere med kroge bevæger sig. På grund af det specielle design af løberne bevæger de sig meget stille uden at skabe unødvendig støj. Farven på produkterne er normalt hvid, men hvis der er behov, er det muligt at dekorere dækket med et specielt dekorativt bånd til fastsættelse, som der er specielle riller på forsiden af ​​hængeren.

Derudover produceres andre typer af bøjler under samme Inspire-mærke, for eksempel en glidende metalgardinstav. Dette er en mere specifik model, så du ikke kan bekymre dig om, at længden af ​​de overtagne stænger ikke stemmer overens med vinduets størrelse. Hvis det er nødvendigt, flytter hjælpelinjerne kun fra hinanden til den ønskede længde, og det er det.

Fordelene ved sådanne løsninger

Et loftdække med to rækker slidser i underdelen gør det muligt at hænge to typer gardiner på samme tid - lys tyl og tykkere gardiner. Om dagen går det tykke stof adskilt og giver sollys adgang til rummet, og tulle skaber et smukt design af vinduesåbningen og øger gradvis privatlivets omfang.

Installation af tagskinner er meget enkel og for alle operationer, hvis du har det rigtige værktøj og assistent, vil det tage en halv time fra kraften. På samme tid, fra værktøjerne behøver du kun et målebånd og slag, og du tæller ikke blyanten for mærkning. Assistent er nødvendig for at holde stangen, mens du borer borepunkterne.

I længden kommer disse gardiner i forskellige størrelser. Ofte er plastikets dobbeltsidet cornice af det inspirerede mærke 160, 200, 240 eller 300 cm. Men hvis den mindre dimension er for kort, og den længere dimension ikke længere er indbefattet mellem væggene, kan cornice simpelthen savnes med et metal savsås til den ønskede længde. Ingen overtrædelse af funktionalitet fra dette vil ske.

Hvis selv det længste gardin bliver lidt kort, kan du forbinde to dæk sammen ved hjælp af et specielt tilslutningsmodul, der købes separat. Derudover er der ikke brug for noget med loftmonteringen, og når du er monteret på væggen, skal du købe endnu en beslag.

Sådan installeres

Installation af sådanne produkter er enkel. I alt kræves der tre grundlæggende operationer:

 • At markere boringsstederne i loftet.
 • Bor huller til dowels.
 • Sæt tagskæggene på plads.

Hvert produkt af dette mærke er forsynet med detaljerede installationsinstruktioner, som ikke tillader fejl. Men selv den mest uerfarne mester vil håndtere bjerget om et øjeblik, alt er så simpelt. Efter installationen forbliver krog og glidere og hænger gardinerne.

Installationsvejledning til InSpire polymer skifer.

Generelle oplysninger om installation af polymer skifer.

Til installation Der kræves ingen specialværktøjer.
Naglet manuelt eller med en pneumatisk pistol.
Til skæring ved hjælp af en almindelig håndsav, elektrisk stiksav eller cirkelsav.
Til installation vil kræve: tape, niveau, saks til metal.
Blå kridt til at tegne linjer. (brug ikke rød kridt).


Opbevaring af produktet.

Korrekt opbevaring af produktet på arbejdspladsen er meget vigtigt. Flisen skal opbevares på den oprindelige pall på en plan overflade. Tagfliserne har en speciel udbulning, hvilket sikrer, at der under monteringen sættes maksimalt tryk på forkanten af ​​taget. Sæt ikke paller oven på hinanden. Inspirerende tagsten bør ikke opbevares på taget, da de vil udøve for meget pres på tagdæk og truss struktur.

OBS: Arbejde, når vejret giver dig mulighed for at udføre dem på en sikker og professionel måde, og når vejrforholdene overholder reglerne, der er fastlagt af producenten InSpire.

Produktbeskrivelse

Inspirerende tagsten er lavet på seks reliefmønstre. Dimensionerne af en flise er 46 cm lange og 30,48 cm brede.

Produktkategorier og certificering

Modstand mod hagl - klasse IV
Brandmodstandsklasse - klasse A eller klasse C
Vindmotstand - op til 177 km / t
ICC: ESR-2745
Taget af Texas Department of Insurance
Svarer til Florida byggekoder


Krav til fremspringet (overlapning).

Klasse C

Fremspring (overlap) Inspirer

15,24, 16,51, 17,78 eller 19,05 cm

15,24 cm eller 16,51 cm

Klasse A

Fremspring (overlap) Inspirer

15,24, 16,51 eller 17,78 cm

15,24 cm eller 16,51 cm

Anbefalinger til fastgørelsesanordninger.

Tagplader, herunder forretter, skal fastgøres med to kobber- eller rustfri negle med en hætte diameter på mindst 0.95 cm og en minimumslængde på 4 cm.
Længden af ​​neglene til fastgørelse af rygelementet skal være mindst 5 cm, når den fastgøres direkte over flisen og 7,6 cm ved fastgørelse over ventilationshøjen.
Bemærk: Særlig pleje bør tages for at undgå for meget, eller omvendt, utilstrækkelig sømning. Spidsens hoved skal ikke gå ind i flisen inde i det tegne rist, men forblive på overfladen af ​​flisen. Alle tagsten er fastgjort med to søm. Forkert vedhæftning kan medføre ukorrekt funktion af tagsystemet og tab af fabrikantens garanti.


Tagdækningsmaterialer.

12 mm tyk krydsfiner eller OSB gulve

massivt træ gulvbelægning 9,5 mm tykt


Metalprodukter.

Mindste anbefalinger for dale, dryp, forbindelser og materialer til tagforklæder:
kobber 0,06 mm tykt
korrosionsbestandigt metal 0,4 mm tykt (rustfrit stål, maleret stål, maleret aluminium)
Bemærk: Valget af metal afhænger af dit tags holdbarhed. Valget af holdbart materiale (for eksempel kobber) sikrer lang levetid for dit tag (i overensstemmelse med producentens garanti).


Foringslag.

Et lag af selvklæbende vandtætningsmembran eller en anden barriere, der overholder bygningskoder. For alle endov anbefales membranbredde på mindst 90 cm.
Læg 1 række vandtætningsmembran med en minimumsbredde på 90 cm langs alle taggrunde, gavl, ribben og skøjter. Båndene skal overlappe hinanden med 15 cm lodret og 7,5 cm vandret. Læg membranen så den stikker 5 cm ud over gulvets kant.
Læg membranen rundt om alle åbninger i taget, såsom ventilationsrør, dørvinduer og tagvinduer mv. Følg altid bygningskoder.
Bemærk: Selvklæbende vandtætningsmembran må ikke lægges oven på noget andet underlag.
På andre steder af gulvet anbefales det at bruge et regelmæssigt foringslag baseret på filt imprægneret med bitumen.
Det anbefales at bruge et normalt foringslag uden perforering. Sikre med galvaniserede tagspåner 2 cm lange.
Bemærk: Minimumskravene til basislaget er angivet for klasse C brandmodstand. Klasse A kræver en brandsikker liner.


Tagventilation.

Tagventilation er nødvendig for at sikre hele tagsystemets holdbarhed. At holde køligt loftsrum eller loftsrum om sommeren og tørre om vinteren hjælper med at forhindre skader på byggematerialer, reducerer energikostnaderne og forhindrer tagisning. I de varme måneder vil et uventileret tagsystem have en højere overfladetemperatur, hvilket forkorter levetiden for ethvert tagsystem.

Den mest effektive ventilation er ventilation ved hjælp af taghøjde, fordi den traditionelle ordning med tagventilation gennem dørvinduer er ineffektiv, fordi den efterlader stillestående zoner over og under vinduer. For boliger er en sådan ordning slet ikke anvendelig. Ridge ventilationssystemer bruger det naturlige aspiration af varm luft til at bevæge sig opad. Indtagelse af kold luft forekommer nedenunder på tagets tagg gennem de såkaldte luftveje, udgang fra toppen gennem ventilationshøjen. Den bedste effekt opnås, når luften bevæger sig gennem hele det indvendige tagrum.
Så luftcirkulationen sker med korrekt organiseret ventilation ved hjælp af ventilationsskøjten.
Det anbefales at bruge RidgeMaster / HipMaster ventilationssystemet (RidgeMaster Plus på ryggen og HipMaster på tagens flader) for at sikre en ordentlig ventilation af taget fra kunstig InSpire skifer.


Afstanden mellem fliserne.

Hver flise (herunder startflisen) har adskille stiver på 0,63 cm. De eksisterer for at skabe plads mellem fliserne, hvilket er nødvendigt i tilfælde af udvidelse eller sammentrækning af tagmaterialet.


Klippe og placere halvdele af flisen.

Når du installerer en skåret flise på kanten af ​​taget (f.eks. På gavlen), skal du prøve at placere den så, at kanten af ​​skæret er indeni. Det anbefales udelukkende til æstetiske formål for tagets korrekte udseende.
Midterlinjen på tagpladen kan bruges som en snitlinie, når man skærer halvdelen af ​​en flise. Det kan også bruges til at justere rækkerne og kontrollere bestemmelsen af ​​den nødvendige afstand på 0,63 cm mellem fliserne (når de er justeret med kalkens vertikale linjer). Brug IKKE stykker af fliser med en bredde på mindre end 7,6 cm ved installation. For at forhindre installation af stykker med en bredde på mindre end 7,62 cm skal du skære den tidligere flise til den ønskede bredde.


Tagrensning.

I områderne af kanter og endov, hvor der er et stort antal skåret fliser, anbefales det at jævnligt feje (under installationen) for at fjerne trimmen fra overfladen af ​​taget. Dette anbefales til sikkerhedsformål.


Installationsvejledning til skifer

uddannelse

Undersøg alle områder af gulvbelægningen, hvorpå taget skal lægges:
Under alle omstændigheder skal de eksisterende tagmaterialer fjernes ned til beklædningen, inden du installerer taget.
Overfladen skal være ensartet flad, glat, holdbar, ren og uden uregelmæssigheder.
Undersøg tagdækket for at kontrollere, at det er sikkert placeret og fastgjort til krogstrukturen.
Inden du installerer fliserne, skal alle metalforklæder installeres rundt om alle åbninger i taget, og alt arbejde på tagdækningen skal udføres (lininglaget er korrekt lagt, dråbepander installeret osv.)
Det er meget vigtigt at transportere og opbevare produktet på en plan overflade. InSpire har en konveks (buet) konstruktion, der sikrer, at det maksimale tryk påmonteres på forsiden af ​​taget under installationen. Placer ikke paller oven på hinanden.
Fjernelse af gamle tagmaterialer og genopdækning
Fjernelse af gamle tagdækningsmaterialer er nødvendigt, hvis levetiden for disse materialer er overstået. Kontroller forsigtigt gulvmaterialet for at sikre, at det vil vare i tagstenens levetid (hvis du er i tvivl, lav en ny gulv). Installation af tagplader på materiale, der er udløbet, mister fabrikantens garanti på InSpire kunstig skifer.


Foringslag

Vandtætningsmembran: Det anbefales kraftigt at anvende en selvklæbende vandtætningsmembran på alle taggfødder, pedimenter, ribber, skøjter, dale og omkring alle åbninger i taget. Selvklæbende vandtætningsmembran - gavler og cornices: Stak uden rynker under hensyntagen til producentens temperaturbegrænsninger. Installer på steder vist og beskrevet nedenfor med en overlapning på mindst 7,5 cm i retning af vandafstrømning, med en lateral overlap på mindst 15 cm med en overlap på 61 cm i næste række. Juster alle overlapninger med en rulle. InSpire garanterer ikke et foringslag. For at beskytte mod ispølse skal den selvklæbende membran nå toppen af ​​de forventede syltetøj. Membranen bør ikke strække sig over synlige dele af taget. Udvid membranen over kanterne af tagskægget og flyt indersiden af ​​gulvet. Omkring alle åbninger (ventilationsrør, dørvinduer, skorstene, lysvinduer og andre åbninger) bøj membranen bag bagsiden af ​​gulv og lim.
Endova: Læg membranen i overensstemmelse med producentens anvisninger. Den beskyttende film skal fjernes fra membranen, centreret i dalen og derefter presses, udglatter rynker, der starter fra midten af ​​dalen i alle retninger. Membranen skal lægges, fra bunden af ​​dalen og gradvist stige op. Overlap ikke membranstrimlerne på mindst 15 cm i retning af vandstrømmen.
Til klasse C - Normal enkeltlagsforing: Den skal være hel, elastisk og stærk. Læg vinkelret på taghældningen i parallelle rækker. Lav en sideoverlap mellem rækkerne på mindst 7,6 cm, overlappe langs længden af ​​strimlen - mindst 15 cm. Skift overlapningen af ​​den næste række med mindst 182 cm. Spik ryglaget med tagspåner. For InSpire klasse A-skifer kræves et ikke-brændbart underlag. Læg lininglaget på arealet af tagbeklædningen, der ikke er dækket af en selvklæbende vandtætningsmembran. Lav en overlapning på membranen i retning af vandafstrømningen på mindst 7,6 cm og en side overlapper membranen på mindst 15 cm.
Et filtforingslag bør ikke placeres under en selvklæbende vandtætningsmembran, men der må foretages en overlapning på mindst 8 cm i retning af vandstrømmen. Side overlapning skal være mindst 15 cm.

Liggende på hofte tag

Udgangspunktet for lægning af fliser kan være venstre, højre side eller center. En klaring på 0,63 cm er tilvejebragt for hver flise.
En af metoderne til at begynde at lægge på det fire hældte tag er at bestemme midten af ​​det overdækkede område (i dette tilfælde en hældning) af taget (vandret tættere til tagene). Installer startfliser på begge sider af det fundne center og tegn en vandret linje langs toppen af ​​disse fliser. Træk derefter vinkelret på denne linje lodret (midten). Du kan tegne mere vandrette og lodrette linjer for at sikre lige flise lægning. Begynd at lægge startpladen på begge sider af den vertikale linje, idet du observerer afstanden mellem fliserne til 0,63 cm. Fortsæt med at lægge fliserne, flytte fra midten til venstre og til højre.

Startrækken skal udstikke maksimalt 12 mm på tagene og gavlene.

Efter at have lagt bagsidelaget, skal du rengøre overfladen af ​​snavs og snavs, inden du installerer InSpire tagplader. Alle fremmede partikler skal fjernes fra overfladen af ​​gulvbelægningen for at sikre, at fliserne passer korrekt, og for at forhindre vand i at komme ind og dermed isdannelsen under flisen.
Før du installerer flisen skal alle åbninger i taget være forsynet med forklæder.
Neglene, der holder beklædningen, bør ikke stikke ud.
Du kan bestille startfliser. Men også fuld størrelse fliser kan bruges til start rækken.
Startfliser er stablet i den første række langs tagene.
For at sikre fladt skift af flise fra række til række skal du bruge midterlinjen på hver flise og også skære fliserne i størrelse (om nødvendigt).
Flisen af ​​den øverste række skal placeres nøjagtigt mellem de centrale linjer af fliserne i den nederste række. Steder, hvor søm er drevet, er dækket med fliser af den næste (øverste) række.
Tegn kridt vandrette linjer (på det sted, hvor overlapslinjen på hver flise skal placeres) afhængigt af, hvordan du vil overlappe. Dette vil hjælpe dig med at lægge fliser smidigt, styret langs denne linje. Lodrette linjer vil også hjælpe med at rette fliserne lodret.
Spacere på hver flise giver det nødvendige mellemrum mellem tilstødende fliser.
Der skal ikke være gennemgående huller, der passerer gennem tag og gulv.
Hver tagsten skal sikres med mindst to tagspåner.
Negle skal være mindst 4 cm lange, 3 mm i diameter, med en hætte diameter på 9,5 mm.
Det anbefales at bruge negle af kobber eller rustfrit stål.
Negle skal placeres inde i et specielt gitter på to steder på hver flise. Tryk ned flisen og søm den ned. Neglen skal gå til gulvet mindst 2 cm.

Det er nødvendigt at være særligt opmærksomme på de steder, hvor den bageste del af gulvet stikker udad (for eksempel en cornice). Pas på, at neglene er lange nok til at komme ind i gulvet på den ønskede dybde, men ikke så længe, ​​at de sticker ud på gulvets anden side.
Start den anden række fra den halve flise for at sikre et skifte i forhold til den forrige (nederste) række,
Placering af fabrikskant på forsiden.
Juster hele fliser, så de er mellem linjerne i midten af ​​fliserne i den nederste række. Derefter justeres fliserne lodret, så den ønskede overlapningsledning er på niveauet af den øverste kant af den nederste (forrige) række. (Se billede)


dalen

Åben ende design

Lav en strimmel af vandtætningsmembran med en bredde på 90 cm, centrering langs hele dalen.
Installer en metal "W" -formet eller "V" -formet endova mindst 45 cm bred.
Fastgør dalen hver 5 cm ved hjælp af metalklip.
Læg den trimede flise med en overlapning på metaldalen, hvilket overlapper mindst 10 cm. Sørg for, at du ikke lægger negle i metaldalen, når du lægger fliserne fast.

Lukket endo design

Lukket endova er dannet ved at lægge tagsten tæt på hinanden langs endova linien, og metal er placeret under flisen. Dimensionerne af metalstrimlerne bestemmes af højden af ​​flisen og hældningen af ​​den tilstødende tagsektion. Hver stribe skal stikke ud over den øverste kant af rækken af ​​fliser, hvorpå den lægges med 5 cm, så den kan spidses direkte til tagbeklædningen. Hver metalstrimmel skal have en overlapning på bunden på mindst 7,6 cm. Metalet er generelt ikke synligt uden for taget, da det er helt dækket med fliser. Hver metalstrimmel skal være bred nok til at dække gulvet på 18 cm på hver side af dalenes centrum på overfladen af ​​gulvet. Når Endo-designet er lukket, skal du skære fliserne for at danne en lige linje langs Endau-linjen, men således at linjen er mindst 9,5 mm fra flisen af ​​den tilstødende taghældning.

Forklæder (knudepunkt).

Forklæder (sammenhæng) bør anvendes omkring alle åbninger og sammenhængende tage, såsom vægge, skorstene, dørvinduer, parapeter, ventilationsrør, lysvinduer mv. For at forlænge levetiden på dit tag skal du bruge kobber eller rustfrit stål til sådanne formål.
BEMÆRK: Når forskellige metaller kommer i kontakt med hinanden, kan galvanisk (kontakt) korrosion føre til ødelæggelse af et elektromagnetisk metal. En måde at undgå dette på er at lægge ark ark mellem to metaller.
InSpires produktgaranti dækker ikke metalkomponenter og tilbehør.


Trin forklæde (sammenhæng).

Trinforklæder er installeret på steder af lateralt kryds af taghældningen til væggen. De er plader af plademetal bøjet i den ønskede vinkel. Den er installeret under bunden af ​​hver flise, men oven på flisen af ​​den forrige (nederste) række. Det er nødvendigt at det løber langs hele flisens længde, hvorunder det er placeret eller i det mindste gik på flisen af ​​den foregående række med 10 cm. Begge strimler (ved siden af ​​væggen og under flisen) skal være mindst 10 cm brede. Strimlerne skal være mindst 23 cm lang og skal overlappe med mindst 5 cm.


Tilslutning (tag til væg)

Krydset bruges ved krydset af taget til væggen, hvilket kræver at skære fliserne i en række (med neglene tilbage på overfladen). Det er installeret oven på flisen (herunder til lukkede negle). Den del, der er fastgjort til væggen, skal være dækket med sidespor eller overlappende metalforklæde.


Overlappende forklæde.

Skær en rille i vægmaterialet mindst 2,5 cm dybt.
Pick up forkle fold, så det passer under sporet.
Installer, efter at have installeret den del, der er dækket af forkladen, for korrekt vandstrøm.
Fastgør til væggen med ankerbolte eller andre tilgængelige fastgørelser.

ZHALOBOK DEPT 2,5 cm


Forklæder rundt om ventilationskanalerne.

Du kan bruge konventionelle ventilationsrør og forklæder til dem. Blyrør anbefales. Brug altid materialer med lang levetid.


Ændrer hældningens hældning.

Inspirerende tagsten kan installeres på afrundede tag med en glat hældning af hældningen. Imidlertid er der i nogle tagdesigner drastiske ændringer i hældningsvinklen. I sådanne tilfælde er brugen af ​​metalforklæder. (Se billedet nedenfor).


Skorstenssadel.

For skorstene med en bredde på mere end 61 cm anbefales det, at sædet installeres for at dræne vand fra bagsiden af ​​røret.
For en skorsten mindre end 61 cm bred, kræves der kun et simpelt kopformet forklæde.


Snefælder.

Snefælder anbefales i områder med kraftigt snefald for at forhindre sne eller is i at glide, hvilket medfører skader på afløbene, det omgivende landskab osv.
For alle tagene skal du bruge standardskemaet: hver to rækker fliser i en afstand på 61 cm mellem snebeskytterne, hver række med en skift på 30,5 cm.


Montering af højdeelementet.

Når du bruger et færdigt rygelement, placer neglene på markerede steder. Spik højderyggen med to negle (på hver side). Overhold en overlap på 15,24 cm.
Monteringen af ​​ridderelementet udføres, når tagstenen allerede er fastgjort på plads.
Tegn en retlinie med et kridt, placere et højderamme på tagskægget og det andet på toppen af ​​ribben. Denne linje hjælper, når du installerer om kanten er buet.
Dæk sømhovedet med et klæbende tætningsmiddel, der er kompatibelt med tagplader.
Rygelementet kræver en overlap på 15,24 cm, længden af ​​neglene er 5 cm.
Neglen skal være mindst 2 cm dybt ind i gulvet.


Zigzag rækker.

Tagdækning med zigzag fliser placering kan være mere visuelt attraktiv.
For klasse C fliser med en hældning på 22,6 ° eller mere skal der anvendes en overlap på 16,51 cm og en overlap på 14 cm for en skråning på 18,43 °.
For en klasse A flise skal en overlap på 15.24 cm anvendes, hvis hældningsvinklen er 22,6 ° eller mere, og overlapningen er 14cm for hældningen 18,43 °.
Før montering anbefales det at kridte de øverste linjer i hver række, når du anvender denne metode til lægning, før du vænner dig til denne metode.
Efter at have tegnet linjerne skal du blot placere en flise langs linjen og den næste ikke mere end 2,5 cm under linjen.


Montering på tårnene

Tårnernes koniske tage kræver speciel trimning af fliser, der afhænger af radius og tagens hældning.
Dette kan medføre visse installationsproblemer; til installation vil tage tid og særlig pleje.

Bestem keglen ved at tegne lige linjer med kridt, tegne dem fra toppen til bjergene i en afstand på 30,5 cm fra hinanden (afstanden i bjergene, bredden af ​​en flise).
Placer fliserne på skråningerne mellem de to linjer, langs linjerne bestemmer du, hvor meget du skal trimme fliserne i første række for at sikre tagets koniske form.
Krit toppen af ​​første række.
Hver næste række skal skære på sin egen måde. Afstanden mellem linjerne falder, når du nærmer dig toppen. Markér toppen af ​​hver række. Gentagelse på denne måde kan du bestemme, gradvist nærmer dig toppen, hvor meget du skal trimme fliserne i hver af rækkerne.
Sørg for at være opmærksom på flisenes størrelse. Hvis stykkerne bliver for små, skal du gå til en større størrelse og omdanne linjerne, fra et bestemt punkt.
Sørg for, at rækkerne er lige.


Forsigtig.

Tagfliser kan være glatte, når de er våde eller frostbeskyttede.
Ved tagdækning er det nødvendigt at bruge fallbeskyttelsesudstyr.
InSpire tagsten skal opbevares ved temperaturer over 7 ° C, og produkttemperaturen skal også være den samme under installationen for at undgå revner på flisen.
Forlad ikke skrab under tagplader under installationen.
Skruer tilbage efter fliserne er installeret gør det sårbart for vind, vand, sne og isdannelse.
Brug tilbehør, der har samme lange levetid som tagsten.
Bemærk:
På InSpire-fliserne er overlapmærket lavet i tommer. Vi giver overholdelse i cm (1 tommer ≈ 2,54 cm)

Montering af loftet taggrunde - 5 muligheder for arbejde

I dag vil jeg tale om, hvordan man installerer loftet cornice, da denne type produkt er en af ​​de mest populære i dag. Vi vil finde ud af, hvordan man korrekt vedhæfter forskellige baser, og hvilke nuancer skal være meget opmærksomme under arbejdet. Efter at have læst denne anmeldelse vil du være i stand til selvstændigt at udføre arbejdet og opnå gode resultater.

På billedet: loftet cornice er let at feste og ser godt ud.

Ceiling cornice design

Før du begynder at arbejde, skal du købe en cornice, den kan sælges som et sæt eller som separate elementer, så først og fremmest skal du finde ud af, hvilke dele den består af:

Dette diagram viser i detaljer alle elementerne i strukturen.

Dekorative bånd kan have en bred vifte af farver og teksturer.

Når du køber, altid være opmærksom på kvaliteten af ​​plastik, har jeg stødt på muligheder, der er lavet af blødt materiale og bøjes meget let. Så prøv bare at bøje profilen lidt, det skal ikke være meget let at modstå.

Lad os nu beskæftige os med et så vigtigt aspekt som prisen, jeg vil fortælle om eksemplet på en cornice med en længde på 200 cm, er de følgende elementer normalt inkluderet i kittet:

 • Dobbelt række plastdæk;
 • 4 propper, de kaldes også klip;
 • 40 kroge til gardiner (20 for hver række);
 • 2 endehætter;
 • Dekorativ baguette 50 mm bred.

Omkostningerne ved et sådant kit starter fra omkring 600 rubler og afhænger af producenten og produktets kvalitet. Hvis du har brug for en variant med afrundinger, vil prisen være mindst 200 rubler højere. På det frie marked repræsenteres oftest af størrelsesområdet fra 160 til 350 mm, hvilket er nok for de fleste vinduesdesign.

Monteringsmuligheder

Hvis du har købt en cornice, skal du vedhæfte den med høj kvalitet og sikkert, det er netop det, dette afsnit vil diskutere. Jeg vil tale om forskellige teknologier af arbejde, og vi vil finde ud af, hvordan man sikkert kan rette strukturen på absolut nogen overflade.

Og jeg besluttede at gå på en ukonventionel måde, vi vil ikke overveje mulighederne for grunde, men analysere hvilke fastgørelsesanordninger der kan anvendes i forskellige situationer.

Mulighed nr. 1 - dowel-negle

Den mest traditionelle løsning for de fleste tilfælde, især når det kommer til bylejligheder. Vi vil forstå, hvordan du vedhæfter loftet takkanten til loftet ved hjælp af dowels:

 • Denne type fastgørelsesanordning er egnet til beton og andre underlag fremstillet af tæt homogent materiale. Operationsprincippet er simpelt: skruen sprænger med en plastdyk, og på grund af dette er den meget sikkert fastholdt;

At dette princip virker denne fastgøring

 • Cornice er færdigmonteret, hvorefter det skal placeres nøjagtigt på loftets overflade, som det skal stå. Så skal du bruge en blyant til at markere de punkter, hvor du skal bore huller. Fastgørelsestrin skal ikke være mere end 60 cm, afrundingerne fastgøres af separate dykker;

Normalt med produktet er et diagram med tips om arbejdsgangen.

 • Før du fastgør strukturen, er det nødvendigt at bore huller med den ønskede diameter og dybde, oftest er tagbøjlerne fastgjort ved hjælp af dykker med hurtig installation 6x40 mm. Arbejdet udføres af en perforator, det er bedre at arbejde i beskyttelsesbriller, da det når boringen af ​​loftet kommer støv og små partikler i øjnene;

For at bore mindre affald i rummet skal du bruge en sådan simpel plastflaskearmatur.

 • Installation sker ved hjælp af en assistent. Først skal du indsætte dykker i loftet og afslutte dem helt, så de ikke klæber på overfladen. Så holder en person tagene i loftet, og det andet drejer skruerne, man kan starte fra midten, og derefter fastsætte de to ekstreme punkter, så hjælperen kan frigive designet, og du snor alle de andre skruer stille.

En person skal holde, mens du tager fat i taggen på flere punkter.

 • Når alle skruerne er snoet, sættes stik på hullerne, som er inkluderet i kittet. Det er bedre at gøre dette, før du hænger gardinerne, så intet vil forstyrre den gode indsættelse af elementer.

Mulighed nr. 2 - skruer

Denne type fastgørelsesanordning er ideel til dem, hvis lofter er lavet af træ og beklædning med fiberboard, spånplader og andre lignende materialer. Vi vil forstå, hvordan du installerer tagskæggene ved hjælp af selvdrejende skruer, alt er meget enkelt her:

 • Den første konstruktion går. Det er helt nemt, fordi komplet med et sæt altid er en instruktion;
 • Derefter skal du foretage en markering langs linjen for den fremtidige struktur, hvilket gør det muligt for dig ikke at blive distraheret under arbejdsprocessen og udelukker muligheden, når du uforsigtigt installerer tagskæggene skævt. Den nemmeste måde at sætte et par mærker på loftet på væggen, efter at de har monteret tagene, vil de ikke være synlige;
 • Sørg for at involvere assistenten, da du ikke samtidig kan vedhæfte produktet og holde det

Assistenten skal holde tagene og sørge for at den er placeret på mærkerne

 • Til montering af skruer anvendes på trælængde på 25 mm eller mere, afhænger det hele af dit lofts egenskaber og dets styrke. Fikseren er placeret jævnt og forsigtigt skruet ind, indtil strukturen er helt fast;

Du kan stramme skruerne og en skruetrækker, men det vil kræve en vis indsats

Overdrive det ikke: Hvis du skruer for skruerne for meget, kan de simpelthen knuse plasten og smadre den. Følg derfor processen, og så snart skruen er presset tæt på overfladen, skal du stoppe med at arbejde.

 • Til sidst råder jeg dig til at tjekke fastgørelsesanordningerne, og let rykke tagskæggene på forskellige steder, hvis det holder sig godt, kan du sætte propperne. Hvis der er en løs vedhæftning et sted, så skal den strammes og derefter lukkes hullerne med stik.

Her er det endelige resultat af arbejdet, når der anvendes skruer.

Mulighed nr. 3 - væske negle

I dette afsnit forstår vi, hvordan man limer tagene til loftet. Denne metode har et stort plus - du behøver ikke et elværktøj til arbejde, og du behøver ikke lave huller i loftet. Og en stor minus - til demontering bliver du nødt til at rive strukturen, og kludets overflade skal rengøres og i hvert fald afsluttes.

Med hensyn til teknologi består processen af ​​flere hovedtrin:

 • Først og fremmest skal du købe flydende negle, vi har kun brug for et rør til arbejde. Udgifterne til kompositionerne er små, du kan købe en god lim til ca. 150-200 rubler. Når du vælger, giv præference til kendte producenter, der har etableret sig godt blandt købere og specialister;

Flydende negle "Moment" griber øjeblikkeligt og modstår en belastning på op til 90 kg pr. Kvadratcentimeter

 • Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​overfladen, det skal rengøres af støv, det giver mulighed for at forbedre fastgørelsens styrke. Hvis overfladen er for løs og slettet, så behandl den med en forstærkningsprimer, hvilket gør basen meget mere pålidelig;
 • Så er cornice monteret, alt er gjort som sædvanlig med den eneste forskel, at du straks kan indsætte propperne, fordi vi ikke har brug for nogen huller i dette tilfælde;
 • Limen påføres i zigzagbevægelser på tværs af hele overfladen, hvorefter kløften presses mod loftet. Hvis længden af ​​strukturen er stor, er det bedre at ringe til en assistent til at gøre jobbet kvalitativt. Nogle forbindelser behøver at holde et par minutter, nogle griber hurtigt, så læs vejledningen på forhånd for at vide, hvordan man bruger lim;

Det vigtigste er at lime konstruktionen smidigt, så se dens position.

 • Frysningen af ​​sammensætningen tager normalt cirka en dag, hvorefter du kan hænge gardiner på cornice og bruge den uden begrænsninger.

I dette afsnit skal du behandle et andet aspekt. Ofte har jeg et spørgsmål, hvordan man skjuler cornice til loftplinten?

Alt er meget enkelt og klart:

 • Hvis designet vil blive gemt bag soklen, så køb en cornice uden en dekorativ strimmel. Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde, men du kan spare;
 • Skirting er ofte placeret i form af et fremspring, så du skal skære elementerne i en vinkel for at omgå taggene. For at gøre dette er det bedst at bruge en speciel enhed, som kaldes en skal og giver dig mulighed for at lave perfekte ledd i soklen, både på ydersiden og på indersiden.

Ved hjælp af dåsen kan du skære bundpladen i en ideel vinkel

 • Jeg tror, ​​du forstod, hvordan du fikser loftloven foran tagene. For at gøre dette, er dets plan, som støder op til loftet, smurt med flydende negle og presset mod overfladen. Sammensætningen holder elementerne perfekt og vigtigst - pæne led i hjørnerne, desto bedre kombinerer du elementerne, desto mere attraktivt bliver det endelige resultat.

Sådan en pæn indramning af tagplanken ser fint ud

Mulighed nr. 4 - dowels til gips

Vi vil forstå, hvordan du vedhæfter tagskægget til loftet af gipsplader. Af en eller anden grund tror mange mennesker, at det er umuligt at sikre pålidelig installation på dette materiale, men i virkeligheden er der ingen problemer, hvis du kender teknologien og bruger kvalitetsmaterialer og komponenter. Jeg vil tale om to typer dowels, som hver især er fantastisk til vores formål.

Den første mulighed er en "sommerfugl" type dowel, denne mulighed kaldes det, fordi når det er fastgjort, afviger dets fremskrivninger som sommerfuglvinger. Monterings teknologi i dette tilfælde er som følger:

Dowel "butterfly" kommer altid med en skrue

 • Først og fremmest bliver cornice monteret, hvorefter den påføres stedet for fremtidig installation, og strukturens fastgørelsespunkter er markeret. Bare cirkulere hullerne med en blyant, hvorefter corniceen kan afbrydes i et stykke tid;
 • Derefter bor huller med en diameter på 10 mm. Gipsplade er let at arbejde med, så du behøver ikke en boremaskine eller perforator, du kan sikkert komme sammen med en enkel skruetrækker med en boremaskine med den ønskede diameter. Ved arbejde dannes der meget affald, så det er bedre at dække gulvet med en film eller noget andet;
 • Når hullerne er klare, skal du indsætte dykker i dem for at gøre dette, skal du blot klemme deres fremspring, så de passer gennem hullet og skubbe elementerne op til stop. Udenfor er der kun en plastikhætte med et hul;
 • Cornice er fastgjort til loftet, hvorefter du kan fortsætte til fastgørelsen. For at gøre dette, indsætter du en skrue i hullet og begynder at vride det, da det er skruet ind, går det ind i hullet på dowelens knap, og derefter strammer elementet ved hjælp af en tråd. Arbejdet er færdigt, indtil fremspringene på bagsiden af ​​gipsplader hviler på overfladen og fixer vores taggafler.

Her ser alle stadier af fastgørelse af denne type dowels ud

Den anden type fastgørelsesdele - Driva-type dowels, hvordan de ser ud, kan du se nedenfor og nedenunder, jeg vil fortælle dig, hvordan du korrekt fastgør cornice med dem:

En anden god mount mulighed

 • Først og fremmest skal det bemærkes, at produkterne kan være fremstillet af plast eller metal. Til gengæld er plastikopsætningerne opdelt i dykker med en borekrone og produkter uden den. Der er altid et metalbor, og denne mulighed er meget at foretrække, da du ikke behøver at bore huller.
 • For at fastgøre tagene til gipsvæggen skal du først montere det og markere fikseringsstedet på loftet.
 • Derefter skal du tage dykker og bare skrues ind i de rigtige punkter med en skruetrækker. I den øvre ende er der en korsformet hals, hvor det er meget bekvemt at sætte en skruetrækker i og stramme elementet;

Dowel er simpelthen skruet ind i gipsvæggen med en skruetrækker

 • Når alle dowels er installeret i deres sted, kan du begynde at montere tagskægget, for den ene person holder den på overfladen, og den anden drejer skruerne ind i de forberedte huller. Som følge heraf holdes cornice fast og sikkert.

Teknologien er enkel, men meget effektiv.

Valg nr. 5 - beslag

Hvis du løser strukturen i loftet, er der ingen mulighed, så skal du gå ud af situationen ellers. Vi vil forstå, hvordan man vedhæfter et loftkornet til væggen, denne mulighed er mærkbart forskellig fra alt ovenfor:

Det er den måde at gøre arbejdet med egne hænder.

 • Til at begynde med skal du købe et sæt beslag, normalt er to stykker nok til en cornice op til 240 cm bred, men hvis designen er bredere, så har du brug for flere fastgørelsesdele;

Sættet indeholder en beslag, beslag og skruer til montering

 • Derefter skal beslagene fastgøres til tagbøjlerne fra toppen af ​​hans side. For en start er det værd at bestemme beslagene på beslagene, hvorefter de skrues med en skruetrækker, da det er ret vanskeligt at skrue dem ind i plastik med en skruetrækker;

Hæfteklammer er symmetriske

 • Beslagene sættes i de vedlagte dæk, hvorefter du skal tage cornice, bestemme den korrekte position og markere borepunkterne. Hvis du ikke ved hvilken afstand fra loftet at hænge tagskægget, så sæt det først i forskellige stillinger og find den bedste løsning. På samme tid må du ikke glemme, at konstruktionen skal være placeret mindst 10 cm over åbningen af ​​vinduesdækslerne, så gardinerne ikke forstyrrer;
 • Hullerne er boret til størrelsen af ​​de dowels du bruger. Til arbejde er det bedst at bruge et slag. Hvis væggene er træ, så behøver du ikke at bore noget, du kan bare skrue skruerne på de nødvendige steder;

Når du borer, skal du prøve at holde en punch vinkelret på væggen.

 • Beslagene er fastgjort til væggen med dykker eller skruer; de skal være niveau, glem ikke at styre dette aspekt ved boring;
 • Når elementerne er ordentligt fast, kan du fortsætte med installationen af ​​tagskæggene. Den bæres simpelthen på holderne og sættes i den rigtige position. Fordelen ved denne mulighed er, at du kan ændre pladsen fra væggen ved at flytte tagene på beslaget, hvilket gør det muligt at vælge den optimale position af strukturen.

I hvilken højde fra loftet for at hænge en cornice? Jeg tror, ​​at jo højere strukturen er, desto bedre ser det ud.

konklusion

Vi fandt ud af, hvordan vi hænger tagene på forskellige baser ved hjælp af forskellige muligheder for fastgørelsesanordninger. Du skal vælge den bedste løsning og udføre arbejdet uden hjælp. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå emnet endnu bedre, og hvis du har spørgsmål, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.