MDF cornice til det rigtige køkken - den perfekte løsning

I dag vil vi tale om meget smukke dekorative elementer, der installeres, normalt på headsets, hvis facader er lavet af en rammeprofil.

Den profil, hvorfra sådanne dekorative elementer (cornices) er lavet, kan være af forskellige decors og konfigurationer (valget er stort, så det er aldrig svært at vælge egnede elementer, der passer til køkkenets farve).

De er monteret på kassen med skruer 4x30 (mm).

Til fremstilling af en sådan cornice på køkkenet sæt, skal du have dimensioner af toppen af ​​køkkenet langs omkredsen med de angivne hjørner.

Som et eksempel vil jeg give et diagram over de tagger, der er installeret på køkkenværket, hvis billeder er angivet i denne artikel (ifølge denne ordning blev jeg skåret ind i profilen, som jeg installerede på køkkenet).

Når køkkenet allerede er installeret (i slutningen af ​​installationen) er en sådan cornice fastgjort til de øvre bokse.

Det er bedre at ordne det med assistenter, da det ikke er praktisk at gøre det alene.

Jeg fastgjort det som følger:

Først lagde jeg alle elementerne på køkkenets øvre kasser som de skulle installeres (sørg for, at profilen blev klippet korrekt).

Derefter lavede jeg i flere elementer flere huller (oven på profilen), som de skulle fastgøres på boksene.

Herefter lagde de disse elementer igen på de øvre kasser og begyndte at montere dem.

Det vigtigste ved installation er at arrangere elementerne på en sådan måde, at der ikke er huller i deres samlinger, når de fastgøres. På tidspunktet for fastgørelsen af ​​profilen skal hjælperen ordentligt fastsætte hjørnesamlingen, hvis elementer er fastgjort.

I dette tilfælde blev der kun opnået et lille mellemrum ved et sted, der straks blev smurt med voks (når det drejer sig om indrammet MDF, køb voks af samme farve med det, hjælper det ofte meget).

Et andet punkt: Hvis profilens tagestykker skal installeres på køkkenværket, skal du overholde følgende ting:

 • Når man samler de øverste kasser i køkkenet, skal de øverste horisonter strengt spoles med siderne (så der ikke er nogen "trin").
 • Når man installerer et sådant køkken, skal hele den øvre base være strengt i et vertikalt niveau.

I dette eksempel blev den øvre hjørneboks monteret, så dens øvre horisont viste sig at ligge lidt under sidens øvre kant (dette meget "trin" blev opnået), og under installationen er den del af profilen, der er knyttet til denne hjørneboks, lavere end andre dele. For at "bringe det ud" til et generelt niveau, måtte jeg lægge under det, der var til stede under denne del af tagskægget (og der var almindeligt papir på hånden).

Disse er nuancer kan være under installationen.

Generelt ser et køkken med sådan en cornice og MDF fronter ganske interessant ud. Det virker sådan en lille smule - og "hun" ændrer køkkenets overordnede udseende til det bedre meget mærkbart.

Så brug de elementer, vi overvejer i fremstillingen af ​​sådanne køkkensæt.

Ja, jeg har glemt at tilføje, at taghullerne fra profilen er installeret enten i direkte køkken eller på hjørne, hvis hjørnemodulerne i disse køkkener har skrånende ender (som i dette tilfælde).

Selvfølgelig vil sådanne hjørner "ikke passe" til køkkener med vinklede åbne hylder eller med vinkelradiusfacader.

Cornices til køkkenet - som nu er i mode? Se 65 billeder af designeksempler!

Modernisering og forbedring af køkkenet er som regel ret vanskeligt. Hvorfor så?

Det menes at køkkenet er det mest komplekse rum i hele lejligheden (især med hensyn til design). Sådanne vanskeligheder opstår på grund af den lille størrelse, såvel som på grund af den betydelige størrelse af køkkenapparaterne.

Vinduerne i køkkenet er inkluderet i denne liste over vanskeligheder. Sådan en lille smule som et køkkengardin kan betydeligt reducere rummet og skabe en ubehagelig atmosfære.

Denne artikel hjælper med at undgå mindre problemer, fordi vores opgave er at hjælpe ejerne i en så vanskelig opgave!

Typer af køkkenredskaber

Hovedrollen i at skabe komfort er materialet. På det moderne marked kan ejeren støde på et stort udvalg af varer, der tilbydes: fra plastikskinner til træ og metalstrukturer.

Ifølge undersøgelsen vælger de fleste ejere plastprodukter baseret på praktisk og relativt lave omkostninger.

Hvis vi taler om produkter fremstillet af træ og metal, så er disse designs også meget populære. Imidlertid vælges de beskrevne tagskiver oftest i henhold til en individuel plan (for eksempel hvis vinduestørrelserne øges eller formindskes, ændres parametrene af tagskæggene på tilsvarende måde).

Dekorationer af tagbøger spiller en vigtig rolle. Fabrikanter tager hensyn til alle ønsker hos kunden, fordi hver ejer forsøger at skabe et unikt og usædvanligt design af deres eget hjem.

Eaves fra metal er ideelt kombineret med husholdningsapparater og et interiør i højteknologisk stil. Tilhængere af produkter fra miljøvenlige materialer vil uden tvivl vælge trækroner.

Valg af gardiner til dit køkken

Før du går i butikken og køber en cornice, skal du tænke på størrelsen, udseendet og farven på fremtidige gardiner.

Ejere af lejligheder på første sal, anbefaler producenterne at være opmærksomme ikke kun på gardinerne, men også på tyl. For at undgå "uønskede udsigter" for personer, der passerer dit vindue, er det værd at købe præcis to-tierede cornices.

Brugerdefinerede type vinduer

Nogle lejlighedsejere har ret smalle køkkenvinduer. I dette tilfælde er det bedre at bruge tagene af træ eller metal. Hvad angår gardinerne selv, skal de glide.

Denne type gardiner hjælper ikke kun med at skabe et unikt design, men også for at øge vinduets størrelse.

Installation af køkkenet cornice

Det er vigtigt at huske, at købet af køkkenredskaber ikke kun skal baseres på et usædvanligt og attraktivt design. Hovedvalgskriteriet er styrken af ​​selve bjerget.

Hvis ejeren vælger en cornice af en kompleks struktur, skal det tages i betragtning, at dets dimensioner vil overskride dimensionerne for et almindeligt produkt.

For at fremskynde installationen har du brug for følgende udstyr: en perforator, en skruetrækker, en stige, en blyant og et målebånd, såvel som selvlukkende skruer.

Grundlæggende regler for præcis installation:

  • Køkkenafskærmninger skal placeres på en sådan måde, at der ikke er nogen problemer, når du åbner eller lukker vinduet selv.
  • Det er værd at huske placeringen af ​​varmesystemer og anden kommunikation
  • I tilfælde af ukorrekt installation kan gardinerne "falde" på vindueskarmet. For at undgå en sådan situation er braketterne (som regel bundtet med bølgerne) placeret længere end den udvidede del af vindueskarmet.

Når du er overbevist om, at arbejdsfladen opfylder alle reglerne, kan du gå videre til næste del:

 • I første fase foretages markeringen (ved hjælp af et specielt niveau og et målebånd).
 • Armene af træ og plast er monteret på en skrue, men metal-på tre.
 • Boring huller er kun muligt med den korrekte markering.

Moderne producenter gør design af enhver størrelse, farver og design. Du vil være i stand til at skabe en unik stil i det indre af din lejlighed uden at bruge en masse indsats og energi.

Typer af cornices til køkkenet, vælg køkkenet cornice (9 billeder)

Ved registrering af vinduer er køkkenhuler lige så vigtige som gardiner. Deres stil og funktionalitet er lige så vigtige som at skabe en hyggelig atmosfære derhjemme.

Cornice i køkkenet er valgt ud fra rummets egenskaber, stil og ønsker hos husets ejere.

Eaves til køkkenet skal vælges omhyggeligt. Hvert interiør har sine egne egenskaber, der kræver en individuel tilgang. Overvej interessante muligheder for eksempler.

Stang: Traditionel og alsidig

Stangskovler - rund i tværsnit. Det spiller en praktisk og æstetisk rolle. Denne model tilhører den universelle og betragtes som traditionel.

Produktionsmateriale kan tjene:

Fastgørelse af enheden udføres på væggen eller loftets overflade afhængigt af den valgte model. For køkkenet kan du vælge ikke kun en enkelt række konstruktion, men også en to eller endog tre-rad en. Det vigtigste er, at det passer godt sammen med det indre af rummet og ikke ser tungt ud. At vælge længden bliver nødt til at passe størrelsen på hvert vindue.

Der er flere måder at løse problemet på:

 • justering af størrelsen i butikken, hvor produktet er købt, eller uafhængigt ved at afskære den ekstra længde
 • køb af en glidemodel
 • hvis det er nødvendigt, en stor længde af cornice - slutte de to sammen.

Ud over linjen opretter flere tip tip. Modeller af denne type kan laves af forskellige materialer og have et design i overensstemmelse med den ønskede stil. Så i et køkken med et moderne interiør vil den forkromede overflade være organiske, sorte eller hvide modeller med stilfulde tips af et tilbageholdende udseende. For klassikerne messing, bronze og andre metaller vil være godt. Spidserne af disse stænger er ofte gjort spektakulære, dekoreret med kegler, bolde, pile eller krøller.

Farven på metallet skal matche skyggen af ​​køkkenmøbeltilbehøret og metaldelen af ​​lysekronen.

Teleskopisk - tagskinner på vinduesrammen

Har en rund eller rektangulær tværsnitsform, er en sådan modelindretning fastgjort direkte til rammen af ​​køkkenvinduet. En teleskopisk mulighed er velegnet til pæn romantisk gardin-cafe og timeglas gardin modeller. Materialeproduktion - træ eller metal.

Køkken teleskopisk cornice vil passe godt ind i det indre af sådanne stilistiske retninger:

Fastgøring til rammen kan gøres på en blid måde - på krogen med et pålideligt dobbeltsidet tape. Den anden mulighed er for specielle beslag, der holder fast på rammen med selvlukkende skruer. Gardiner til sådanne modeller har sædvanligvis en snor, som gør det muligt at passere til grundskærmen. Men denne mulighed er ikke den eneste, og andre metoder til fastsættelse af stofpaneler anvendes også for eksempel ved hjælp af pinde, øjenlåg.

Tip! Bedst af alt denne type gardiner ser på vinduet, som ligger nær vasken.

Dæk: form modellering

Dæk cornice til køkkenet ligner en plank med specielt organiserede riller, hvorigennem kroge til fastgørelsesgardiner bevæger sig. En sådan cornice er så lakonisk i udseende, at den næsten ikke er synlig over gardinerne. Afhængigt af kravene kan du vælge et design med flere rækker. Blandt funktionerne i modeller af denne type er evnen til at montere roterende modulære strukturer.

Til fremstilling af plast, der anvendes. Fastgørelser udføres normalt til loftet, i det mindste - til væggen.

For hvilke interiør dæk tagger i køkkenets indretning vil det være en god løsning? For kortfattede interiører, der ikke bør overbelastes med yderligere accenter. En sådan mekanisme af fastgørelsesgardiner er praktisk i tilfælde, hvor køkkenet ikke kun har et vindue, men også en balkondør. Designere anbefaler at bruge disse loftsstrukturer med bred, herunder panorama, vinduer.

Dog dækkene er ikke altid enkle og fastholdt. Han har en dekorativ og effektiv fyr, som vil blive diskuteret nedenfor.

Dæk dekorative

Operationsprincippet for denne type af cornice er det samme som det foregående. Højdepunktet ligger i den attraktive baguette, der dekoreret designet. Baguette kan være lavet af plast eller træ, har forgyldning, udskæring, efterligne usædvanlige teksturer.

String - den nemmeste løsning

Spændvidde (streng) cornice er en struktur af fastgørelseselementer på begge sider af vinduet og stålkablet, der strækkes mellem dem. Spændvidder kan være de samme som andre modeller, flerrange. Blandt de vigtigste fordele - brugervenlighed.

Hvis køkkenets indretning regerer lys, og det skal hænge tyl eller vægtløse gardiner, så skal en sådan let konstruktion være på vej. Vedhæft spændeskinner kan være til væg eller loft.

Profil - for usædvanlige effekter

Varianter af profilet cornice er almindeligt anvendelige i køkkenet. Blandt dem er flere særdeles bekvemme.

udskridning

Denne type er kendetegnet ved ekstra jernbaneudstyr. Det kan dekoreres med en plastikpose, der efterligner forskellige materialer og giver dig mulighed for at få smukke effekter. Baguette farve kan vælges til et specifikt interiør. Materialer til produktion er metal og plast. Fastgørede modeller fastgøres til loftet eller til væggen.

fleksibel

I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at give en profil en kompleks form, vælges en fleksibel indstilling, som med deltagelse af fastgørelseselementer tager den nødvendige faste form. Denne fremgangsmåde anvendes til vinduer af usædvanlige former, til køkkenvægge afrundet form. Til fremstilling af brugt plast eller aluminium profil.

Vi klarer os på afstand

Electro-Carnival er en struktur udstyret med en profil, en elektrisk drevmekanisme og kroge til fastgørelsesgardiner. Bevægelseskontrol på samme tid kan udøves fra panelet eller ved at trykke på knappen på en væg. Gardiner til et sådant system kan vælges afhængigt af køkkenets stil: romersk, japansk, almindelig glidning. Fastgørelse er valgt loft eller væg. Elektrolister er lavet af aluminium, stål, plast.

Til dine oplysninger! En god elektrisk skærm kan bruges på vinduesåbninger af usædvanlige og komplekse former.

Anbefalet elektrisk model til høje og svært tilgængelige vinduer. Dette er en passende cornice til de mennesker, der søger at automatisere deres liv så meget som muligt.

Tip! De fleste organisk elektriske gardinstænger til gardiner passer ind i det højteknologiske interiør.

Nontrivial tilgange til design

Udover den sædvanlige type af cornices vælger designere nogle gange usædvanlige muligheder for at understrege køkkenets individuelle stil. Smedede modeller anvendes sjældent. Men hvis køkkenet er lavet i Provence stil, så bliver disse cornices meget organiske, understreger stilen og fremhæver designet.

Nogle gange kan et komplekst design i stil med simpank, hamptov eller endog en snag af et træ tjene som en taggrunde.

Praktiske råd

Før du træffer en endelig beslutning om valg af en bestemt model, skal du gøre dig bekendt med nyttige praktiske råd fra designere:

 1. Har du for bredt et vindue, der krænker rummets proportioner? I dette tilfælde kan du vælge en cornice størrelse nøjagtigt bredden af ​​vinduet. Så opnås visuelt harmonisk opfattelse af interiøret.
 2. Er vinduet meget smalt? Foretrække længden af ​​tagbøjlerne, hvilket er meget større end i den normale version. Så vinduesåbningen vil virke mere.
 3. Standardlængden af ​​cornice er måling af bredden af ​​vinduesåbningen plus ca. 0,5 m.
 4. De lette gardiner, du vil hænge, ​​jo tyndere bør du vælge mellem barbell eller anden model.
 5. I et køkken med lavt loft er gardiner bedst fastgjort til loftet.
 6. Med en stor længde af tagskæggene (ca. 2,5 meter eller mere) anbefales det at installere en ekstra beslag i midten for at øge strukturen pålidelighed.

Køkkengardiner skal opfylde følgende krav:

 • Tillad fri adgang til vinduet til luftning;
 • pritenyat om nødvendigt fra den lyse sol;
 • matche køkkenets design
 • har praktiske egenskaber.

Efter at have defineret syn på gardinerne, kan du fortsætte med valget af taggrene

Gardinstænger og gardiner er af stor betydning for køkkenet med hensyn til indretning. Udelukkende valgt model kan ødelægge hele udseendet af rummet. Mens det rigtige valg af cornice vil understrege stilen i køkkenet, vil det forene hele indretningen i en hel og vil understrege smagen af ​​husets ejere. Baseret på denne artikel kan du nu bestemme, hvilken cornice vil se bedre ud i dit køkken og ikke begå en fejl med valget.

Hvordan sy gardiner til køkkenet gør det selv foto

Hver person søger at ændre sit hjem, føje komfort og følelsesmæssig varme. En af de nemmeste måder at gøre interiøret mere interessant er at hænge nye gardiner, der vil supplere møblerne. Smukke gardiner bør kombineres til et fælles udvalg af møbler, vægge, vinduesåbning. For at ændre designen af ​​rummet er det ikke nødvendigt at købe nye indvendige emner, det er nok at sy nye gardiner ind i køkkenet med egne hænder.

Forberedende forberedelse

Hvis du vil dekorere dit eget køkken med forfatterens design, så vælg gardiner, som du kan sy med dine egne hænder. Hvordan man kan forstå blandt alle ideer og problemer med at sy kan findes i vores artikel.

Først skal du vælge gardiner til køkkenet i henhold til billedet, og mål derefter vinduesåbningen og højden af ​​fremtidige gardiner på gulvet eller vindueskarm.

Tip! Når du måler vinduet, skal du bruge et målebånd til at få præcise tal. Optag dine værdier på et stykke papir.

Først skal du fjerne vinduets størrelse

Beregning af mængden af ​​materialer

Efter måling af vinduet beregner vi mængden af ​​stof, vi skal tilføje et tillæg for behandling af sidesømme, bunden. Når du køber et gardinbånd, skal du kontakte sælgeren, hvor meget stofforbruget stiger. Det enkleste fletningsmateriale to gange. Valget af fletning afhænger af gardinmodellen til køkkenet, cornice, fastgørelsesmetode og ønsket om at sy med egne hænder.

Markedet tilbyder et bredt udvalg af alle former for stof til gardiner og tilbehør.

Så længden af ​​gardinerne plus ti centimeter til behandling af bunden. Bredden er lig med antallet af fletninger, som, når samlingen er strammet, er lig med længden af ​​corniceen. Organza har på bunden, klar vægtning søm, det kræver ikke yderligere behandling.

Organza er perfekt til syning af gardiner i køkkenet

Når du har købt tekstiler, skal du stryge det med damp for at fjerne eksisterende vækker. Naturlige stoffer kan krympe, så når du køber tilføje 10 centimeter. Opvarmningstilstanden for jernet vælges i overensstemmelse med stoffets sammensætning. Syning af gardiner med egne hænder giver dig en masse fornøjelse.

Afhængigt af stoffets sammensætning skal du vælge tilstanden til strygning

Hvis du har til hensigt at sy gardiner med egne hænder, og du har lidt erfaring, så vælg enkle modeller til køkkenet, der ikke kræver mønstre. Skønhedens skønhed, som i billedet, afhænger kun af valget af stoffets farve. Tekstilmønsteret skal passe harmonisk ind i interiøret.

Smukt stof med et fashionabelt tryk hjælper med at gøre de mest simple gardiner til en højdepunkt i interiøret.

Modeller til uerfarne skræddere

Uerfarne needlewomen kan sy forskellige modeller til køkkenet med egne hænder. Det er nok at kunne sy en "fremad nåle" med en søm, og brug en symaskine. Lige gardiner på køkkenet kræver ikke mønstre, de er rektangler, som du sikkert kan sy med dine egne hænder.

Tip! Før strygning, stram søm tillægget på bagsiden, så stoffet ikke bevæger sig under syning.

Gardiner "cafe"

Gardiner i stil med "cafe" kan syes fra små stykker stof, længden fra tagskægget eller fra midten af ​​vinduet til vindueskarmet. Disse gardiner er dekoreret med flæser, blonder, buer. Smukke og usædvanlige gør-det-selv gardiner til køkkenet er lavet af bomuld i en kontrastfarve med et blomstermønster.

Gardiner cafeer sys meget enkelt og ser meget behageligt ud

Gardiner med bånd

Rektangulære gardiner med bånd vil perfekt dekorere interiøret. Til skræddersyet med egne hænder har du brug for et stof i en mængde svarende til højden fra tagskægget til gulvet (eller vindueskarm). Strængerne kan skæres ud lang for at være nok til at binde en knude (bue), og kan knap, stickies, knapper. Kort gardiner passer til køkkenet i drift, ser godt ud, let at sy. Du kan dekorere simple gardiner med flæser, frynser, kant, kontrastfarve samt broderi og applikationer.

Lige gardiner er meget nemme at sy med egne hænder.

Østrigske gardiner

Sy dine egne østrigske gardiner bølge tilgængelige needlewomen af ​​ethvert niveau. Først skal du beregne mængden af ​​materiale under hensyntagen til godtgørelserne til festoons. Originale østrigske gardiner til køkkenet, håndsyet, skal passere lyset og draper perfekt.

Østrigske gardiner føje til indretningen af ​​køkkenets elegance og raffinement

Festoons på gardinerne kan nemt monteres med egne hænder og få en diskret bølge af draperi. For et smukt arrangement af jakobsmuslinger, som i billedet, skal afstanden mellem rækkerne være mindst 40 cm. For nybegyndere bør du vælge et stof, der ikke smuldrer langs kanterne.

Hvis du har lidt erfaring, og du vil have smukke gardiner til køkkenet med festoons uden plage, så køb en speciel fletning. Hun har allerede ledninger, der er nok til at trække og rette foldene. Den nederste del af gardinet kan dekoreres med stiv tekstureret frynse. Østrigske gardiner kan sys med dine egne hænder for at dekorere køkkenet med et klassisk design.

Romerske modeller

Romerske gardiner er praktiske og bekvemme for køkkenet. For at sy romersk persienner med egne hænder, skal du tage stoffer, der svarer til vinduets omkreds, tage hensyn til kvoter for sidebehandling med 10 cm, 15 cm nedenunder. Til den nederste vægtning er det nødvendigt at syge trækstangen, 6 cm bred, for stængerne skal trækstangen være 1,5-2 cm. Fra den forkerte side af lærredet.

Det er stadig at indsætte strimler til folder, manuelt sy ringen gennem hvilken at trække ledningen. På billedet kan du se detaljerne om at sy smukke romerske gardiner til køkkenet. Fastgør strimlen med tape til rammen og hæng den romerske gardin. Juster spændene på ledningerne, fastgør knobene i den ønskede position.

Tip! Simple gardiner af tekstiler i en stor celle eller med et mønster af stor størrelse skal skæres i en retning for at få et symmetrisk mønster af gardiner.

Modeller med gardiner

Draperede gardiner, der er i stand til helt at ændre indretningen af ​​køkkenet, bringe det højtideligt og smag. Afhængigt af mønsterets retning på stoffet kan du visuelt udvide rummet og øge loftets højde. Og det er muligt at lave smukke gardiner med egne hænder, hvis du bruger lidt mere tid på arbejde. Hver modelvariant kan have flere monteringsretninger. Kombination af tekstiler med hinanden hjælper med at skifte opmærksomhed på indretningen af ​​rummet.

Franske gardiner

Franske smukke gardiner til køkkenet er lange eller korte. Under alle omstændigheder er de lavet på samme princip. Tekstilforbruget fordobles fra målinger, og selve materialet skal være tyndt og flydende, for eksempel et slør, muslin. Den nemmeste måde er at sy franske gardiner med monokromatiske lyse chiffontoffer.

Lærredet behandles på siderne og bunden med en simpel linje og markerer derefter scenerne på scenerne. Afstanden mellem de lodrette stænger skal være den samme, så stoffet ligger jævnt. Justér strimlerne under ledningen på den forkerte side og fletningen rundt om kanten af ​​lærredets øverste del. Draperi, forsigtigt rette hver sektion til gardinen så pænt, blidt og luftigt. Billederne nedenfor viser modeller, der kan syes uafhængigt om blot et par aftener.

Enkel lambrequin og gardin med afhentning

Franske gardiner bliver endnu mere højtidelige, hvis du tilføjer dem til den bløde drapede lambrequin. Den moderne industri producerer gardinfletning, som lægger sammenstillingen af ​​forskellige typer. Den nemmeste mulighed er opnået takket være fletningen, som samler lærredet figuren i øverste del.

Lambrequin er altid placeret vandret, langs tagene. Blød og draperet, den symboliserer hjemmekomfort i køkkenet, kræver ikke særlige færdigheder i syning. En række forskellige folder i form kan laves hjemme, liggende på bordet. Første pin med stifter, prøv på, så fej og bane linjen.

Kombinerede gardiner til køkkenet med deres hænder med lambrequin og afhentning, giver mulighed for at udvide paletten af ​​mulige ideer. Portiere skal lægges i lignende folder som lambrequin for at få de samme linjer, og tekstiler kan vælges forskelligt i farve eller tekstur. For enkle draperede gardiner skal du vælge et slør af lyse farver. Sådanne draperier ser dyrere ud og mere udsøgt farve.

Modeller til erfarne skræddere

Komplekse design består af enkle dele, som du kan gøre hjemme med dine egne hænder. Billedet af smukke natgardiner viser en variation i form og retning, som kan gentages uafhængigt.

Bøjede folder

Draped swagas demonstrerer den lette konstruktion og en række muligheder. Swag er en del af en halvcirkelformet form, der består af en skulder- og luftfold. Du kan sy flere elementer med dine egne hænder, så sy langs corniceen, fastgør med stifter og søm med maskinsøm. Vægten på grund af det asymmetriske arrangement kan laves i midten.

Du kan skære swagy ved at bygge et stykke papir selv ved størrelsen af ​​dit vindue. Hovedbetingelsen er at huske, at draperier falder smukkere, hvis lærredet skæres i en vinkel på 45 grader, og du skal købe stof 1,5 gange mere end ved almindelig skæring.

Skræddersyning af skrumpe og metalforms

De mest romantiske detaljer af gardinerne, syet med egne hænder, er en række shuttlecocks og metal forme. På billedet er disse dekorative elementer, som du kan sy med dine egne hænder.

Skytten er en frill skræddersyet i en spiral (eller cirkel). Først skal du skære en papirskabelon, hvor cirkelens radius svarer til bredden på skytten. Skær derefter så mange detaljer som nødvendigt til modellen, skær den nederste kant med en skrå rør eller søm af cardan og sy den på hovedtøjet. For at skræddersy fliser med egne hænder, er det bedre at tage tynde draperede materialer - satin, silke, chiffon.

Kokilё er en indretning, som regel symmetrisk. Gardinens billede viser en metalform fra ensidige folder, dekoreret med en skrå indlæg af en kontrasterende tone. En sådan ide kan dekorere gardinens centrum. Materialeforbruget afhænger af længden i midten og den samlede bredde af det dekorative element. Du kan oprette stilfulde folder på bordet ved hjælp af skræddersyede stifter, så prøv og fastgør med maskinsøm.

Tip! Eventuelle drapede modeller kræver delikat pleje. For at bevare stoffet er det nødvendigt at opløse de ledninger, med hvilke draperiet opsamles. Vask kun med hånden ved en temperatur, der ikke overstiger 30 grader, og vaskemiddelet må ikke indeholde blegemidler. Tør kun i retret form.

Lambrequins i køkkenet

Lambrequins kommer i bløde og hårde former, som hver kan syes med egne hænder. Den indledende fase afhænger altid af den valgte skitse. Flere detaljer om begge slags fotos, for at kunne sy gardiner i køkkenet med egne hænder.

Bløde lambrequins er rektangulære, halvcirkelformede og kombineret. Med rektangulære modeller mødtes vi i emnet at sy gardiner uden mønstre, og halvcirkelformede kræver brug af et mønster.

Sådan syes en blød pelmet

Det er muligt at sy en blød lambrequin ved hjælp af en skabelon, der hjælper med at skære flere lignende elementer af en halvcirkelform. Til fremstilling vil det kræve dimensioner af vinduets omkreds, gardinens bredde ca. i færdig form og tegningen af ​​modellen. For at danne bløde folder vil det komme ud fra tekstiler over en skabelon, der straks skal løses med stifter. Det er kun at behandle den nedre snitmaske rundt om perimeteren. Til bløde lamrequins passer ethvert gardinstof, herunder taft og polyester.

Den bløde dekorative lambrequin vil dekorere køkken af ​​enhver størrelse. De vigtigste er swags, som bruger flere stykker. Det er nok at danne en swag, som i billedet nedenfor. Rett derefter foldene, skar forsigtigt på papir eller olieklæde, skær flere identiske dele. Vedhæft de modtagne swags til hoveddelen, i en hvilken som helst rækkefølge, i henhold til skitsen og sy på en skrivemaskine.

Lambrequin af kompleks form

Den kombinerede gardins komplekse form består af flere dele, der er forenet af en ide. Hver detalje kan sys fra forskellige typer tekstiler, der er valgt i et farveområde. Montering af en kompleks-formet lambrequin til køkkenet kræver lidt erfaring, men resultatet af det udførte arbejde vil overstige alle forventninger.

Kombinerede lambrequins kan bestå af flere swag, frill, chill, slips. Hvert element udføres særskilt, og så laves den ønskede sammensætning, som i billedet af designer gardiner. Jo større vinduesstørrelse, jo mere varieret kan detaljerne bruges i skræddersyning af gardiner med egne hænder.

Hård Lambrequin

Den stive konstruktion af lambrequin er god, fordi dens stil kan skabes af sig selv uden meget anstrengelse, cornice vil gemme sig bagved det, og det kan være grundlaget for gardiner. For succesfuldt kreativt arbejde skal du først se på de færdige ideer på billedet, lav din egen skitse, der angiver dimensionerne af tagskægget og bredden af ​​lambrequin. Når du har defineret konfigurationen af ​​den nederste kant, skal du tegne den på den forkerte side af banden, klippe den ud med en sak langs billedets overflade.

Derefter sættes en klæbe lim på sømfeltet på det valgte stof og stryges med damp. Det er kun at sy langs konturen, slå ud og stryge den færdige pelmet. Bunden kan dekoreres med en fletning, snor, frynsetone, der passer til hinanden eller en kontrastfarve. Se muligheder for at sy gardiner med dine hænder på billedet eller se masterklassen for andre nålevenner.

Tip! For en hård lambrequin skal du vælge tætte tekstiler, selv møbelgruppen, for at få de klareste konturlinjer langs bunden.

Alle kan dekorere huset til din smag. Det vil tage lidt tid, tålmodighed og et par frie aftener at ændre indretningen af ​​køkkenet. Billeder af gardiner hjælper dig med at vælge fra et stort antal modeller, nøjagtigt den, der vil inspirere en kreativ søgning. Idéer, som du kan sy med dine egne hænder, findes på vores hjemmeside.

Cornices til køkkenet: design og design

Der er særlige krav til køkkendesign. Værelset skal trods alt være stilfuldt, komfortabelt og funktionelt. Sammen med møblerne tiltrækkes en stor del af opmærksomheden straks af gardinerne og tagene. Med deres hjælp lægger de vægt på køkkenets overordnede stil, øger visuelt rummet og skaber den nødvendige grad af belysning. Valg af gardiner og gardinstænger til køkkenet, styret af følgende overvejelser.

Vi vælger tagene under gardinerne

Først bestemt med en slags gardiner. I overensstemmelse med dem skal du købe indehaveren af ​​et bestemt design. Gardiner til køkkenet skal opfylde visse krav:

 • Praktisk: absorber ikke fedt og sod, det er nemt at vaske af, ikke støtte brænding.
 • Passer ind i rummets overordnede design og match stilen i køkkenet og husholdningsapparaterne.
 • Juster mængden af ​​sollys, let at flytte fra hinanden.
 • Giv adgang til vinduet og vinduerne, da køkkenet ofte udsendes.

De mest praktiske persienner og romerske gardiner op til vindueskarmet. De beskytter perfekt fra sommersolen, stiger let om nødvendigt og tager lidt plads. Under dem vælger tagene af det tilsvarende design. Denne cornice er monteret på loftet, vinduesåbning eller direkte på vinduesrammen. Hvis åbningens bredde er stor, er det bedre at bruge flere strimler af gardiner.

Også behageligt at bruge i køkkenet og se smukke japanske gardiner. De er lavet af små strimler af hør, silke, bomuld eller bambus. Monteret på en aluminiumsprofil, hvis bredde er 60 cm.

En anden moderne designløsning til køkkenvinduet - rullegardiner. De er monteret på en speciel tagskinne, kan udstyres med et elektrisk drev. Sådanne strukturer anvendes i "smart home" -systemet.

Komplekse gardiner med lambrequins vil kræve dobbelt eller tredobbelt cornice, og østrigsk, fransk og italiensk er hængt på en særlig holder.

Til noten: Gardinstænger med lamelrequins er hængt helt op til loftet, så det er bekvemt at åbne og lukke vindueskarme.

Varianter af cornices ved design

Ifølge udformningen af ​​cornice i køkkenet kan være:

 • enkelt række hvis du planlægger at hænge kun tyll;
 • dobbelt række - til gardiner og gardiner;
 • tre-rækken - til sammensatte gardiner;
 • elevator - til gardiner, samle op;
 • panel - til japanske gardiner;
 • profil;
 • runde;
 • med baguette lukker fordelen;
 • snor;
 • cornice til montering i karet vindue (en speciel kant fra væggen). Det kan være rundt, formet eller lavet af snor. Den særegne er, at cornice er opdelt i små dele forbundet med specielle hængsler. Dette gør det muligt at fastgøre strukturen i buede krogvinduer.

På vedhæftelsesstedet:

Ifølge metoden til fastsættelse af gardinerne:

 • på kroge;
 • på sløjfer, slips, ringe eller øjenlåg
 • på klemmer;
 • kombineret (for eksempel på ringe med clips).

Metal eller træ?

Ifølge materialet i produktionen af ​​cornice i køkkenet er opdelt i følgende typer:

 • Metal. De kan være stål, aluminium, kobber og messing. Lad de uigennemsigtige og strålende produkter ud, og også dækket med en flerfarvet lak. Separat version - de smedede taggrunde. Lavet til bestilling, vil sådanne dekorative elementer perfekt passe ind i køkkenets indretning, dekoreret i en klassisk og moderne stil. Afslutningen af ​​metalrør og profiler, fremstillet af venetiansk glas, naturlige læder eller Swarovski krystaller, kombinerer forskellige metaller i ét produkt giver dig mulighed for at bringe næsten enhver designer fantasi til livs.
 • Plast. Plastindramning design er meget billigere og mere praktisk. De er mere uhøjtidelige i pleje og drift. Plaststøbning perfekt efterligner naturlige materialer (træ, dekorativ sten) og metal.
 • Wood. Sådanne produkter anbefales ikke at hænge i køkkenet. Træ er dyrt, og den fugtige og køkkenolie vil føre ham til uforskammet hurtigt nok. På den anden side er sådanne tagger undertiden simpelthen uerstattelige for at understrege den generelle stil. Så hvis i dit køkken er der en god hætte, og ovnen er ikke for tæt på vinduet, så kan du risikere det.

Alle typer er dekoreret med en række forskellige tip, der giver produktet individualitet. Valg af tips til køkkenets og køkkenets stil, det er let at understrege designet af rummet.

Sådan vælges cornice til køkkenlængden

Det er upraktisk at hænge tagger for længe i køkkenet. Vinduet er som regel møbler, apparater eller vask. Selv korte gardiner i dette tilfælde vil blande ved hånden. Ideelt set vil længden af ​​tagene være større end gardinens længde. I dette tilfælde er rummet bedre opfattet af øjet og ser mere æstetisk glædeligt ud. Den mindste bredde af cornice er 30 cm større end vinduets åbning. Alt for langt produkt kan skæres med en savsås eller mølle.

Desværre tillader køkkenets størrelse ikke altid at hænge et sådant design. Hvis vinduet ikke er meget lille i forhold til bredden af ​​væggen, er det tilrådeligt at vælge romersk gardiner eller lignende. Et smalt og langt vindue er bedre at dekorere med tyll.

Bemærk: Hvis vinduespladsen kun optages af køkkenmøbler på den ene side, hæng gardiner, der er asymmetriske i længden. Så du kan vælge en lang profil, der øger vinduets bredde visuelt.

Design funktioner

Kromfliser til køkkenet er perfekt til gardiner på grommen i stil med moderne og højteknologiske. Strengen bruges i vinduesdekoration med blødstrømmende stoffer i højteknologisk og minimalistisk stil.

For dem der valgte et træprodukt: Det er ønskeligt at vælge det på køkkenets farve og tekstur. Særligt harmonisk passer sådanne ensembler i landstil.

Et smalt vindue er dannet med glidende gardiner - dette vil visuelt øge rummets rum. Tunge dobbelte og tredobbelte gardiner på smedede og massive cornices hænges i køkkenet med et areal på mindst 12 kvadratmeter. En stor tegning på gardinerne reducerer visuelt rummet. I små køkkener ser lys gennemsigtige gardiner bedre ud på en snor eller på en-line cornice ringe.

Formen af ​​strukturen kan ikke kun være lige, men også buet. Godt udseende single-row buede strukturer i store rummelige værelser. Desuden er sådan en cornice simpelthen nødvendigt med halvcirkelformet fremspringende vindueskarme.

Lige så vigtigt er fastgørelsesmetoden. Under lys gardinerne passer enhver fastgørelse, og under den tunge vælger et tilstrækkeligt antal af dem og kontrollere vægten på væggen på steder af installation. Afstanden fra væggen til gardinet bestemmes af vindueskarmens bredde og tilstedeværelsen af ​​varmeelementets udstødende elementer (radiatorer, rør). I gennemsnit er det 10 cm.

Gardinstænger til køkkenet, hvordan man vælger, hvordan man installerer

Gardinstænger i køkkenet er en særlig del af hjemmet, fordi køkkenet ofte spiller rollen som et opholdsstue, det vil sige det sted, hvor du slapper af med venner - forsæderne og derfor skal skinne i alle sanser.

Sådan en vigtig ting som gardiner, vil helt sikkert blive værdsat - så du ikke falder i snavs med dit ansigt, vi tilbyder dig aktuelle tips til at hjælpe med at arbejde med stil og funktionalitet i dette køkkenelement.

Gardinstænger til køkkenet

Det er kendt, at når vinduet designes, er det nødvendigt at tage højde for, at cornice spiller en vigtig rolle, ikke mindre en rolle end de samme gardiner. For dem, der længes efter at tænke på indersiden af ​​vinduer, tilbyder vi en anmeldelseartikel, der indeholder, om ikke alle, de mest almindelige designmuligheder, samt tips om hvordan man vælger den mest effektive cornice i længde og diameter uden at glemme om design.

målinger

Før du foretrækker denne eller den cornice, skal du først måle bredden af ​​vinduesåbningen og derefter beregne længden af ​​cornice nøjagtigt ud fra formlen:

 • Den sædvanlige længde af cornice er lig med bredden af ​​vinduesåbningen + 25-40 centimeter.
 • Glem ikke: Længden af ​​tagskæggene inde i vinduets niche skal ikke være vilkårlig, men klart målt. Det vil sige, at tykkelsen af ​​de valgte fastgørelseselementer trækkes fra bredden mellem de to vægge.
 • Det skal bemærkes, at ved hjælp af simpel regulering af længden af ​​tagskæggene er det muligt at niveauere en eller anden ulempe ved køkkenvinduet af enhver størrelse.

Gardinpoler til køkkenet, hvordan man vælger - fotoeksempler

Gardinstænger i køkkenet er en særlig del af hjemmet, fordi køkkenet ofte spiller rollen som et opholdsstue, det vil sige det sted, hvor du slapper af med venner - forsæderne og derfor skal skinne i alle sanser.

Sådan en vigtig ting som gardiner, vil helt sikkert blive værdsat - så du ikke falder i snavs med dit ansigt, vi tilbyder dig aktuelle tips til at hjælpe med at arbejde med stil og funktionalitet i dette køkkenelement.

Gardinstænger til køkkenet

Det er kendt, at når vinduet designes, er det nødvendigt at tage højde for, at cornice spiller en vigtig rolle, ikke mindre en rolle end de samme gardiner. For dem, der længes efter at tænke på indersiden af ​​vinduer, tilbyder vi en anmeldelseartikel, der indeholder, om ikke alle, de mest almindelige designmuligheder, samt tips om hvordan man vælger den mest effektive cornice i længde og diameter uden at glemme om design.

målinger

Før du foretrækker denne eller den cornice, skal du først måle bredden af ​​vinduesåbningen og derefter beregne længden af ​​cornice nøjagtigt ud fra formlen:

 • Den sædvanlige længde af cornice er lig med bredden af ​​vinduesåbningen + 25-40 centimeter.
 • Glem ikke: Længden af ​​tagskæggene inde i vinduets niche skal ikke være vilkårlig, men klart målt. Det vil sige, at tykkelsen af ​​de valgte fastgørelseselementer trækkes fra bredden mellem de to vægge.
 • Det skal bemærkes, at ved hjælp af simpel regulering af længden af ​​tagskæggene er det muligt at niveauere en eller anden ulempe ved køkkenvinduet af enhver størrelse.

Med tagbøjlerne kan du visuelt øge vinduets bredde

 • Et alt for smalt, ubemærket vindue vil se bredere ud, hvis du bruger en længere cornice.
 • En alt for bred vinduesåbning kan gøres mindre ved at vælge en cornice baseret på dens bredde.

Beregning af længden af ​​cornice til gardiner i køkkenet

Varianter af køkkenredskaber: en detaljeret beskrivelse

Farvet glas

Hvad det ser ud: En cornice af lille størrelse, der har en runde eller rektangulær form, justerbar i længden - den fastgøres direkte til vinduesrammen. Perfekt til specielle glasmurtegardiner, den såkaldte "timeglas".

Farvede glasgardiner til køkkenet

Denne cornice er fantastisk til et klassisk interiør, og ikke mindre vellykket for et Provence stil køkken. I tilfælde af at der er en vask i nærheden af ​​vinduet, vil glaserede gardiner se bedst muligt ud.

Produktionsmateriale: metal, plast.

Sådan monteres: Brug mekanismer med selvklæbende kroge samt skruer, krykker. I nogle tilfælde er passende beslag af små størrelser.

Farvet glas gardin stang til køkkenet

String (spænding)

Hvad det ser ud til: En snorret cornice er en struktur af et stålkabel (med en diameter på op til 8 millimeter) samt 2 metalfastgørere. Funktionen af ​​disse tagskinner er deres praktiske funktion.

String gardin stang til gardiner

For at passe: de mennesker, der har brug for at hænge lysgardiner og tyl. Generelt er snørebåndet velegnet til ethvert interiør og passer perfekt til forskellige stilistiske kombinationer.

Materiale: metal.

Fastgørelse: væg, loft

Fastgør strengens cornice til vinduet

Dekorativt dæk

Hvad det ser ud: Det er faktisk det samme dæk cornice, men med en ekstra detalje, der tiltrækker opmærksomhed - det er en baguette af træ eller andet materiale, det er designet til at efterligne træ, og indretningen ledsager træ, uanset om det er udskæring eller forgyldning.

Dekorative dæk tagger til gardiner til køkkenet

Elektrisk carnese

Hvad det ser ud: Lad os begynde med, at elvognen har en sådan profil med kroge til at hænge gardinerne, den har et elektrisk drev, der gør det muligt at styre gardinerne manuelt eller på afstand - ved hjælp af fjernbetjeningen eller på andre måder. For eksempel har et moderne, innovativt "smart home" -system evnen til at styre selv gennem din mobile enhed: iPhone eller andet. Blandt andet er eldrevet nogle gange udstyret med en fleksibel tagskinne, der er uundværlig for vinduer med særlig komplekse former.

Prispolitikken for sådanne gardinstænger afhænger især af produktets størrelse, vægt, kontrolmuligheder og tilstedeværelsen af ​​timer og andre funktioner.

Til hvem det passer: Eaves med elektrisk drev er egnet til folk, der har vinduer af kompliceret form eller vinduer i vanskelig adgang i huset. Hvis vi snakker om den stilistiske komponent, så er dette produkt egnet til højteknologisk stil.

Materiale: metal, plast.

Fastgørelse type: den elektriske karneval lige så godt fastgøres til et loft og til en væg.

Elektrisk karneval i køkkenets indre

Shtangovy (runde)

Hvad det ser ud: en rund cornice, som antager den rolle, både praktisk og dekorativt. Stangen kan være i diameter fra 15 til 34 mm. Der er et problem: hvordan man vælger den cornice, der passer dig i længden.

Køb produktet i en specialbutik af gardiner, hvor en gardinstang med de ønskede størrelser vil blive skåret til dine behov.

Køb en glidende speciallinje og juster parametrene ved hjælp af dine egne ressourcer.

Køb en hel stang, som er længere end den producerede størrelse, og reducer den med en almindelig hacksav.

Køb to hjørner af de samme parametre, tilslut dem ved hjælp af en speciel enhed - et stik, og skær dem til den ønskede størrelse, hvis der opstår uoverensstemmelser.

Gardinestang til gardiner i køkkenet

Anbefalinger: Denne type af cornice er utvetydigt betragtes som den mest universelle. Den er lavet af træ og andre materialer.

Sådan monteres: Det afhænger af de foretrukne beslag, da stangen ikke kan fastgøres til væggen, men også til loftet.

udskridning

Hvad det ser ud: Denne type skal kaldes en højere kvalitet af ovennævnte profilskårne, det skyldes, at den er udstyret med et særligt jernbanesystem. Derudover kan skidding cornice suppleres med en dekorativ baguette lavet af plast, som vidunderligt kan klare imitationen af ​​ethvert naturmateriale. Farvepaletten er også forskelligt: ​​bronze, krom, andre farver og styling.

Glidende cornice system

Materiale: metal og plast.

Fastgørelse: loft, væg.

fleksibel

Hvad det ser ud: Bøjeprofilen gør det muligt at fastgøre i en bestemt retning ved hjælp af specielle fastgørelsesanordninger og tage hensyn til indretningens krav.

For at passe til: dem der har til opgave at arrangere komplekse vinduesåbninger; Fleksibiliteten af ​​sådanne tagplader er meget praktisk at bruge, når man arbejder med buede, bugter og andre typer åbninger. Det er også fantastisk til køkkener med runde vægge.

Materiale: aluminium, plast.

Fastgørelse: både til loftet og til væggen.

Fleksible gardinskinner i køkkenet

Vi understreger de nødvendige generelle oplysninger og tips, der letter arbejdet med gardinstænger. Gennemførelsen af ​​disse anbefalinger er ikke nødvendig, men ønskelig, da de tager højde for de mest almindelige fejl, der opstår på grund af uvidenhed:

 • Brug en mindre diameter og tykkelse af tagskægget - på samme måde fokuserer du på gardinerne så let som muligt.
 • Hvis du vælger et ekstremt komplekst stofdesign, ville det være bedre at vælge et simpelt tagfeltdesign.

Laconic cornice i køkkenets indre

 • I tilfælde af at loftet i køkkenet er lavt nok, skal du vælge et loftkornet. Det er ønskeligt, at eaves'ens farver passer til gardiner, lysekroner og andre individuelle detaljer om stilen på dit interiør.
 • Husk: For at gardinet skal forblive på kanten af ​​stangen, skal der placeres en ring mellem foden og spidsen.

Fastgør gardinerne på kanten af ​​tagskægget

 • For at holde gardinerne mere sikre, skal du skifte med runde ringe.
 • Er dine gardiner mere end to og en halv meter lang? Derefter installeres den tredje beslag i midten; han vil tillade at grave tyngdekraften og sikre et design.

Eaves i køkkenet: vi gør det rigtige valg

Med det forkerte valg af tagskæggene kan du helt ødelægge indtrykket fra ham og fra gardinerne. For korrekt valg af tagskægget skal du først finde de egnede gardiner, der er karakteriseret ved deres egen nuancer:

 • Det er nødvendigt at være opmærksom på det valgte materiale: Modstand mod absorption af de vigtigste køkkenforurenende stoffer: Fedt og sod er en ret vigtig betingelse, da de udvalgte gardiner skal vaskes og rengøres let og meget hurtigt.

Gardinemateriale skal være let at rengøre.

 • Farvetone og tekstur af stoffet skal vælges i overensstemmelse med det generelle headsets og køkkenets stil og ikke omvendt. Hvis du vælger den rigtige farve på gardiner, vil forekomsten af ​​snavs ikke være så mærkbar.
 • En af de vigtigste funktioner i gardiner er de rigtige betingelser for naturlig belysning, så der bør ikke være mangel på naturligt sollys i køkkenet.
 • Airing køkkenet er også et vigtigt aspekt, så hent gardiner, der ikke forstyrrer processen.

Gardiner skal være i harmoni med køkkenets overordnede stil.

Vi vender nu til mere komplekse, specielle råd, som også kan tages i betragtning ved udformningen af ​​interiøret. De er mere relevante for køkkener.

Japanske gardiner - den perfekte løsning til køkkenet. De holder aluminiumprofilen med i kittet og ser lige godt ud. En god mulighed ville være at foretrække rullegardiner, de er perfekt knyttet til den sædvanlige profilbog. Udstyret med en speciel mekanisme giver dig mulighed for at styre gardinens længde på afstand.

Japanske gardiner i køkkenets indre

I køkkenet ser næsten alle typer gardinestænger ud: fra loft til væg. Men der er en mulighed, der er bedst ikke at bruge i køkkenet - en træplade. Hvorfor? Hvad er der forkert med ham? Det er meget simpelt: en sådan cornice er ikke kombineret med rummets specificitet, og det bliver også snavset, opvarmet og ser ikke godt ud, hvis køkkenet ikke er udstyret med en kraftig emhætte eller komfuret er for tæt på en sådan kant. Teoretisk kan det bruges, men kun hvis du er klar til mange ekstra problemer. Beslut dig selv.

Har monteringsophæng til ophængte lofter

Selvfølgelig er lofter i dag ikke længere mode, men klassiske. De kan findes i næsten hvert andet hjem. Det er selvfølgelig ikke kun tilfældet - de har visse fordele i forhold til konventionelle lofter. Årsagerne til den hyppigere brug af denne art er tydelige:

 • Signifikant øget tæthed og tilstrækkelig, næsten maksimal pålidelighed.
 • Tilfældigt udvalg af farver.
 • Når du arbejder med belysning, kan du gøre loftet til en "fremhævning" af rummet.

Eaves for stretch loft

Farverne og materialerne på taggrænserne er udelukkende udvalgt til ejerens smag og er ikke begrænset til noget: fra træ til stål. Overvej i denne sag bør være sådanne parametre som længden og antallet af valgbare gardiner, samt typen af ​​stof.

Den nemmeste måde at fastgøre denne enhed på loftet, da dette eliminerer alle mulige vanskeligheder og problemer. Men situationen er helt anderledes, hvis du skal udføre denne procedure efter installation af strækloftet - der er flere muligheder for handling i denne situation.

Gardiner i køkkenet med stræklofter

Til fremragende vedhæftning af gardiner er udendørsinstallation mest velegnet. Ethvert arbejde i forbindelse med installationen og arbejde med et strækloft skal begynde med en detaljeret beregningsplan. Det er nødvendigt at måle og registrere alle størrelser, med den maksimale nøjagtighed markeret de rigtige steder og først derefter begynder reparationsprocessen.

Åbent installation af tagflader til stræklofter

Placeringen af ​​strukturen er ekstremt vigtig - gardinerne, tæt på vindueskarmet passer ikke, for langt fra dem vil det heller ikke fungere. Kig efter den bedste løsning.

Der er et lille mellemrum mellem den installerede spænding og hovedloftet - der vil vi montere den forberedte træbjælke. Hvad angår tykkelsen af ​​tømmeret, bør dens bund let berøre strækloftet, men overdriv det ikke.

Monter corniceen til strækloftet

Fastgørelsen af ​​den valgte indretning udføres efter fastgørelsen af ​​spændingsbanen netop på det sted, hvor det installerede træ er placeret. Det vigtigste plus på lærredet er, at det ser ud som om gardinerne selv falder ned fra toppen ned fra det smukke, lige loft. Hvad angår tømmeret, er det monteret tæt, bogstaveligt talt forbliver et par ubetydelige millimeter fra tagskægget selv. Fastgørelsesbagetter kan monteres på den. Typen af ​​cornice afhænger helt af lærredets egenskaber på den ene side og smag og krav på den anden.

Valget af smedede designs er eksotisk og tiltrækker opmærksomhed, men de klassiske designs passer til næsten ethvert interiør.

Smedet cornice i køkkenet

Gardin Tilbehør

Gardinens elegance og interaktion med det overordnede design opnås ved hjælp af det nødvendige tilbehør. Normalt tilbyder butikken et standard sæt: børster, kroge, dikkedarer, frynser og så videre.

Tilbehør tilføjer originalitet til gardiner

På internettet gør massen af ​​master klasser i at skabe tilbehør til gardiner det selv. Hvis dine planer omfatter at minimere kontantudgifterne, vil denne tilgang dræbe to fugle med en sten: det vil spare dig penge og give dig mulighed for at skabe unikke tilbehør, der mangler andetsteds. Ordninger og instruktioner kan også findes i håndblade magasiner.

Gardin tilbehør er ikke svært at gøre for hånden

Sådan vælges gardiner med et mønster

Det er ikke så nemt at hente et mønster af gardiner til køkkenet, som det forekommer ved første øjekast; Du kan lave en minimal fejl, og hele billedet vil se disharmonisk ud.

Interiøret, der er lavet i beroligende neutrale farver, har brug for en stor og lys figur. Strip, farve eller celle. Kontrastfarver og abstraktion på gardiner er også et godt valg.

Kontrasterende gardiner i køkkenet

Hvis designet indeholder elementer med et mønster, ville det være bedre at opgive mønstrene på gardinerne, for ikke at overvinde visuelt og ikke modsige den valgte stil. Her vil neutrale nuancer se passende ud. Gode ​​råd: Brug ikke et lille mønster i gardinens indre - fra en afstand vil det ligne snavs, fordi dets elementer vil fusionere og ikke blive genkendt af øjets nethinden. Vær opmærksom på kombinationerne af mønstre - dette er den nemmeste måde at ødelægge det samlede billede.

Neutrale gardiner passer til køkkenet med lyse vægge.

Det er vigtigt at huske, at eventuelle ændringer i indretningen kræver omhyggelig analyse; Det er bedre at lave materialer godt, lave opmærkning, rådføre sig med en designer eller simpelthen med en tredjepart - og først derefter købe materialer og producere arbejde. Det er meget værre, når størrelser estimeres af øjet, og de tænker ikke på en kombination af farver overhovedet. Denne tilgang vil føre til unødvendigt spild af tid og penge. Vores artikel skal redde dig fra almindelige fejl, så brug oplysningerne og lav din egen stil!