ABC reparation

Designere anser det ikke altid for forsvarligt at hænge gardiner og gardiner til almindelige væggitter. Moderne interiørdesign giver os nye løsninger. De oprindelige loftsskærer kan trygt modstå vægten af ​​draperier og samtidig ikke fange øjet. I dette tilfælde vil det ikke være svært at reparere det, hvis du gør dig bekendt med den foreslåede artikel.

Ceiling cornice i interiøret - Foto 1

Plastloft cornice: enkelt række, dobbelt række, tre rækker.

Først og fremmest skal du tænke på forhånd hvilke gardiner du skal dekorere vinduet på dit værelse. Hvad er den forventede bredde, hvor meget vægt, hvor mange rækker de vil være placeret. Baseret på disse parametre kan du vælge den mest passende model af loftet cornice.

Designet af disse produkter er forskelligt afhængigt af deres formål, derfor er fastgørelsesmetoderne forskelligt noget. De fleste modeller af loftkorn er fremstillet af slidstærk PVC, men nogle er desuden forstærket med metaldele.

Dobbeltradet cornice - Foto 2

Fastgør tagene til loftet på flere måder: direkte gennem hullerne i sagen eller ved hjælp af beslag og bøjler. Måske vil det ikke skade dig at rådføre dig med designeren, hvordan du klipper loftet til at passe ind i det valgte interiør.

Vi måler bredden af ​​vinduet og gør markeringen af ​​tagskæggene

Rummets størrelse og bredden af ​​vinduerne er forskellige for alle, men når du bestemmer stedet for fastgørelse af tagskægget i loftet, bør du overveje de generelle regler:

 • Gardiner, der hænger på tagskægget, må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduesvinduet;
 • Længden af ​​tagskæggene skal være tilstrækkelig, så du frit kan flytte gardinerne til vinduets fulde bredde.

Før du installerer tagskæggene, skal du afslutte loftet helt. Lim eventuelt sokkelplinten om nødvendigt.

Fastgør cornice til det sædvanlige loft. video

En intelligent person, der er i stand til at gøre i det mindste simple installationsarbejde, kan nemt forstå teknologien til fastgørelse af loftet. Det vigtigste er at have de nødvendige værktøjer til rådighed. Men foruden den sædvanlige skruetrækker og dowels skal du have en hacksav, en kraftig boremaskine og gode (skarpe) øvelser til beton.

Fastgør loftet cornice - Foto 3

Fastgør loftet cornice - Foto 4

Kom på arbejde efter operativsekvensen:

 1. Skær tagskæggene på den forud planlagte længde, og derefter, hvis det er fastsat af strukturen, skal du forbinde sine ender med buede sidevægge eller hætter.
 2. Bor en række huller langs hele længden af ​​tagskægget med sådanne afstande mellem dem for at jævnt fordele belastningen fra vægten af ​​fremtidige gardiner.
 3. Fastgør tagpladerne til det sted, der er udpeget til det, og mark loftet gennem hullerne.
 4. Bor huller i beton, indsæt dowels i dem og fastgør tagene.
 5. Hvis loftet er træ, er det let at fastgøre cornice til det med selvlukkende skruer af passende størrelse.

Gardiner på loftet cornice - Foto

Installer tagskæggene på hængelofter

Ved fremstilling af hævede lofter brugt mange strukturelle materialer, men ikke alle er i stand til at modstå sværhedsgraden af ​​tagskægget med gardiner. For eksempel er det stadig tilladt at lave en cornice designet til et tylgardin til loftet på gipsvæggen. Og hvis du har til hensigt at hænge gardinerne, så skal du pre-installere på de rigtige steder trælån, som efterfølgende fastgør cornice med skruer.

Men hvordan man laver loftet taket når man installerer et strækloft? På lignende måde - at installere barlån på bundloftet. Derudover skal du i færd med at lave lærredet klæbe sikkerhedsringen til de steder, hvor den skal gennemgå huller.

Ceiling cornice på strækloft - Foto

Niche i strækloftet under tagene - Video

Punktmæssigt kan du følge instruktionerne, så gardinerne hænger foran vinduet bliver en ægte dekoration af dit interiør.

Optag navigation

Tilføj en kommentar Annuller svar

Denne side bruger Akismet til at bekæmpe spam. Find ud af, hvordan dine kommentardata behandles.

Sådan hænger du et loft cornice - funktioner ved fastgørelse til overflader

For fuldt ud at koncentrere sig om gardinerne og skabe en jævn overgang fra loftet, er et populært element i indretningen takkanten. Dens form, materiale, udstyr og fastgørelsesmetoder kan variere. I dag vil vi fortælle om installationen af ​​et loftkornet af plastikprofil på forskellige overflader.

Ceiling cornice er lavet af forskellige materialer, men plastprofil er særlig populær i moderne interiører. Det er et hult dæk med en eller flere linjer til fastgørelse af kroge. Den øverste del af tagskægget er fladt. Afhængigt af konfigurationen er der allerede monteringshuller i profilen, eller de skal bores selvstændigt. Derudover omfatter kittet:

 • prop, hætter til begrænsning af gardinernes bevægelse, tyl;
 • 45 ° og 90 ° drejningsvinkler;
 • blandinger, lameller og andre dekorative elementer, der vender mod profilens forside.

Ud over lofterne til loftet er hjørnerne 45 ° og 90 ° inkluderet.

Længden af ​​loftet cornice varierer fra 1,2 til 6 m. Om nødvendigt kan den altid savnes af en mølle eller hacksav. Sådanne taglister til gardiner er præsenteret i tre grundlæggende farver: hvid, beige og brun. Gardinens massivitet bestemmer antallet af rækker til fastgørelse - fra 1 til 4. For at hænge to gennemsigtige gardiner og et tungt gardin, køb en tre-taks takkornet, der tåler store belastninger. Enkeltrækkende designs betragtes som dekorative, velegnede til hængende gardiner og tyll. For tunge massive gardiner er det bedre at købe fire rækker cornices, den mest holdbare af de viste muligheder. Og hvis du har brug for en standard funktionel version, skal du indstille profilen med to rækker.

Til fastgørelse af cornice til loftet anvendes konstruktioner af plast, aluminium og træ. Lad os undersøge detaljeret fordelene ved plastikprofilkanter og sammenligne dem med andre muligheder.

Plast er ikke modtagelig for lave og høje temperaturer, modstår høj luftfugtighed. Det betyder, at det er muligt at hænge loftet i både stuer og soveværelser med relativt stabile temperaturforhold såvel som i en loggia på en balkon og andre værelser med fugtig luft.

Plastic cornices er lette og nemt tage buede former.

Plastkonstruktioner brænder ikke, men smelter, udsender ikke skadelige stoffer. Sikker at installere i børns værelser. Materialet absorberer ikke lugt. For at rense overfladen mod forurening er det nok at tørre tagskægget med en fugtig klud. Plast er let at skære med en manuel savsås, er monteret i et vandret vertikalplan og tager let buede former og loftbøjninger. Og selvfølgelig er en af ​​de vigtigste fordele ved plastbelægning af listerne materialets lethed i modsætning til metal- og trækonstruktioner, der ud over stor vægt har øgede krav til fastgørelse. Derudover starter prisen på trækroner fra 3.500 rubler. Dette er 5-6 gange højere end prisen på plastprofiler.

For at hænge loftet cornice har vi brug for følgende værktøjer og armaturer til installation: elektrisk boremaskine, skruetrækker (skruetrækker), håndsav, dowel-skruer, blyant til mærkning.

Det første skridt er at samle cornice i henhold til instruktionerne. Derefter måler vi længden af ​​profilen og bredden af ​​loftet, hvis det er nødvendigt, justerer vi tagene til størrelse ved hjælp af en hacksav og en skarp papirmaskine. I den separate pakke af kittet finder du kroge og plastikpropper. Først træk kroge ind i spalterne på siden af ​​strukturen. Vi lukker sidekanterne på tagskæggene med stik, der forhindrer kroge i at glide.

Det andet trin - mærkning monteringer. Vi fastgør cornice til det sted, hvor det bliver rettet, gennem hullerne vi laver mærker med en blyant. Nogle gange mangler fabrikshullerne i cornice. Vi gør dem selvstændigt med et trin på 30-40 cm og en diameter svarende til størrelsen af ​​plastikkapperne. For at gøre markeringen ens, anbefaler vi at tiltrække en assistent, som støtter kanten af ​​profilen. Som et alternativ skal du fastgøre det dobbeltsidede tape på flere steder på den flade side af tagskægget, fastgør det til loftet. Nu kan du ikke bekymre dig om, at profilen vil bevæge sig ned, og stille stille og mærker og huller til dowels-skruer.

Ved montering af loftets taghuller er hullerne stanset med en boremaskine

Det tredje trin er hulning af huller. Efter mærkning kan du montere loftprofilen. Perforer hullerne med en boremaskine og sæt plastikdykler i, endelig fastgør tagskæggene med skruer, luk hullerne med plastikpropper. I slutningen rammer vi plastprofilen med dekorative elementer. Installationen af ​​tagskæggene er komplet. Denne monteringsalgoritme er også velegnet til montering på en træoverflade.

Ofte bruger herrer en anden mulighed for fastsættelse - på flydende negle. Dette materiale er i stand til at modstå belastninger på op til 80 kg.

Derfor, hvis du ikke har skruer, men der er flydende negle, installerer vi loftet cornice til betonoverfladen i følgende rækkefølge. Vi rengør basen fra hvidvask, spor af maling, primet og udjævnet. Vi venter til overfladen er helt tør, affedt den. Ved hjælp af en linjal og en blyant gør vi mærker, der fastgør en plastikprofil på loftet. Påfør den zigzag linje på den flade del af tagskægget med flydende negle og tryk let på det til den markerede overflade. Efter ca. 20 minutter er materialet helt sat til bunden.

Hvis du har brug for at fastgøre loftet tagene til strækloftet, overvej installationens nuancer. Vælg en vedhæftningsindstilling - synlig eller skjult. For at kunne hænge de synlige lofter på loftet, inden vi strækker loftet, laver vi et pant i en træbjælke og fastgør den på metalbøjler. Forpagtningstømmer skal tæt forbinde strækloftet. Efter strækning er loftet takket være fastgjort med skruer. Huller til fastgørelse i lærredet bores ikke, men brændes og styrkes med polymerringene.

Ved montering af tagene til strækloftet er det fastgjort til realkreditobjektet

Skjul loftsskovler og visuelt hæve loftet vil hjælpe med at montere profil i en niche. For at skabe det omkring rummets omkreds er fast baguette. I en afstand på 10-20 cm fra vinduet vedhæfter vi en træbjælke. Gabet mellem væggen og baguetten vil være en niche. Vi laver i platformene på metalbøjler med selvlukkende skruer. Efter at have strækket, løser vi loftet i hjørnet i nichen på de lagt platforme.

Et andet skrøbeligt materiale, der også har finesserne ved at montere et loftkornet er gipsvæg. Da en sådan overflade ikke er i stand til at modstå høje belastninger, er profilen installeret ved hjælp af en dowel-skruer en sommerfugl eller en paraply. De fordeler jævnligt belastningen, gipsvæggen går ikke under vægten af ​​baldakinen. Alternativt kan du bruge ankerbolte og fordybe dem i betonens bund med 5 cm. Dette vil være nok til at skabe en stabil base. Du kan også lave et pant i en træbjælke, som det er tilfældet med et strækloft.

Sådan hænger du en cornice: regler, funktioner, installation

Montering og sikring af cornice til mesteren er et spørgsmål om en kvart time, hvor det er sværere for en amatør, som på alle måder vil gøre sit hjemmearbejde med egne hænder. Hvis du anser dig selv for at være blandt dem, skynder vi os til at fortælle dig, hvordan du korrekt hænger gardinstænger til gardiner.

Sådan hænger gardiner på loftet cornices er et spørgsmål, der ikke er fremmed for nogen, der søger at skabe trøst i deres hjem

Beregning er en delikat substans

Før du hænger taggen på væggen og tager boret op, er det nødvendigt at udføre den korrekte beregning af dens placering. Det er vigtigt ikke kun på hvilken afstand fra vinduet at hænge kronen, men også det korrekte valg af længden af ​​strukturen.

Mål vægmets samlede bredde, tilføj 40 cm til figuren, hvis der er to vinduer i rummet ved siden af ​​det, skal du tilføje 20 cm.

Før hængning af loftstøbningen begynder installationen med måling af vinduets bredde.

 • Regel nummer 1. Uanset hvilket system der vælges (loft eller væg), skal længden af ​​tagene være 30-50 cm længere end vinduesåbningen.
 • Regel nummer 2. For at gardinerne ikke skal blande vinduets åbning, skal afstanden fra gardinet til vinduet være mindst 5-7 cm.
 • Regel nummer 3. For at gardinerne ikke skal røre ved radiatorerne og vinduesrammen, skal man overveje afstanden fra indgangen fra gardinet til væggen, som skal være over 10 cm.
 • Regel nummer 4. Hvor langt fra loftet for at hænge en cornice? Afstanden til loftet er dog et individuelt spørgsmål, men efterhånden som øvelsen viser, jo højere taggen er, desto mere attraktivt er vinduet, derfor ikke mere end 10 cm. (Se også artiklen Loftindretning: funktioner.)

At bestemme i hvilken højde at hænge kronen til gardiner, skal du ikke glemme, at de er designet til ikke blot at udføre en dekorativ, men også en funktionel opgave.

Installationsregler

ansøgning markup

 1. Inden du hænger gardinskinnerne, skal du bestemme midten af ​​vinduet og måle i begge retninger de samme segmenter, i enderne af hvilke beslagene fastgøres. Husk om den krævede margen på 30-40 cm på hver side af vinduesåbningen, hvorfor den bliver helt åben med gardinerne samlet.

Billeder af din pålidelige assistent - et niveau, der kan forhindre alle unøjagtigheder i målingerne

 1. Over vinduet på væggen skal du mærke med en blyant i form af en lodret linje, måle afstanden fra loftet og markere den med et vandret mærke. Fra markeringen i begge retninger skal du afsætte afstanden til tagene. Krydset mellem de to mærker er fastgørelsespunkterne for parenteserne.

Vær opmærksom!
Alle målinger er i forhold til loftet, snarere end horisontlinjen.
Faktum er, at lofter ofte har en skråning, og skråningerne skal gentage det, ellers vil der være en fornemmelse af krumning.

Monteringsfunktioner

 1. Hvis installationen skal være på vægge af skrøbeligt materiale, vil der i de fleste tilfælde være nok huller med en diameter på 12 mm Dowels til sådanne huller er beregnet til skrue i lange og tykke skruer, dowels med mindre diameter indsættes i hullerne i store dowels, drevet ind af lyse slag af en hammer.

Vær opmærksom!
Denne fastgørelsesmetode har en betydelig fordel for en nybegynder - giver mulighed for en stor fejl i boringen af ​​huller.

Monteringsvejledning Metalaksler med dekorative elementer

 1. Hvis du planlægger at opveje de tidligere monterede taggafler, og du skal selv afhente fastgørelserne, skal du bruge købsankre med indvendig gevind.
  Inden montering af loftets tagkonstruktion skal du bore huller med den ønskede diameter, indsætte ankre og blæse dem over skæget og sy dem inde i hullerne. Ankre giver en ret stærk montering, så deres antal kan være mindre end antallet af skruer med stik.
 2. String gardin stænger kan placeres både på loftet og på væggene. På visse fastsættelsespunkter bor bor huller, køre i plastikskiver, skrue med skruer, indsæt strengen, fastgør den og stræk den med en spændeanordning, som er placeret på foden.

Sekvens, hvordan man hænger ordentligt på en streng

Fastgørelsesanordninger afhængigt af typen af ​​tagskinner

Fejl arbejde

Hvad skal man gøre, hvis der laves fejl, når man vælger eller beregner fastgørelsespunkterne på tagskægget? Det vigtigste er ikke travlt med fortvivlelse og bliver forstyrret. Overvej de to mest almindelige novice miss.

Problemet med for lang cornice kan løses med en hacksav, den eneste begrænsning er tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer, det er sandsynligt, at cornice vil miste sin visuelle appel.

Hvis cornice var for lille eller standardmodellerne ikke passer til en lang væg, skal du gå på jagt efter specielle fastgørelsesanordninger, som let giver hovedlængden mulighed for at tilslutte den ekstra uden at forstyrre bevægelsen af ​​krogeløberne.

konklusion

Inden du hænger gardinerne på loftet og gemmer komfort i huset, skal du forstå betydningen af ​​det forberedende arbejde og den tekniske installation. Efterhånden vil selv de smukkeste gardiner ikke se attraktive ud på en krøllet fast cornice. Og for at du ikke skal lave fejl, har vi forberedt dig en video i denne artikel.

Sådan hænger gardiner på loftet cornice - trin for trin instruktioner

Der er mange måder at hænge gardiner på. Det kan være takflader af en stavtype, generelt uden en tagbøjle, aluminiumsklodser.

Men i det seneste er de mest almindelige cornices næsten. Loft. Men ikke alle ved, hvordan man korrekt fastsætter selv de enkleste gardiner på dem.

Jeg oplevede endda en situation, da gardinerne blev hængt på en tråd af en fletning eller hængt op, næsten gennemsøgt på loftet.

Hængende gardiner på loftet tagger er meget nemmere end det forekommer nogle gange ikke-professionelle.

Og for at forklare, hvordan man hænger gardinerne på loftet, har jeg lavet en lille træningsvideo specielt til dig, hvor du vil lære om den enkleste og mindre energiforbrugende måde at gardin gardinerne på.

Så se videoen nedenfor:

Nå lærte du den nemmeste måde "Sådan hænger gardiner på loftet cornice." Jeg håber du finder denne metode nyttig, og du vil ikke længere køre på væggene og loftet for at kroge krogen på løkken. Det er så ubehageligt!

Nå og glem ikke at besøge min blog. Jeg venter på dig i nye artikler og videoer, samt skrive dine kommentarer.

Og velkommen til Min gruppe V Kontaktte.

Vi installerer også nogle gardinstænger i Kirov. Kontakt tlf: +79091429941

For at skabe et harmonisk interiør, og værelset var hyggeligt og komfortabelt, bør du overveje alle detaljer i arrangementet.

Der skal lægges særlig vægt på gardinerne. Gardiner spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​rummets overordnede stil. Valget bør foretages på baggrund af deres specifikke lokaler samt tage hensyn til de fremherskende farver og teksturer i interiøret.

For eksempel er der indrettede værelser med minimalisme, egnede japanske gardiner, ruller eller plastikgardiner. For værelser i den klassiske stil, hvor der er et stort antal forskellige dekorative elementer, anbefales det at vælge romerske eller elegante franske gardiner. Når du vælger det, er det nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​alle fastgørelseselementer, design og dimensioner af tagskæggene.

Montering af tagskinner

Når du vælger en tagplade, skal du sørge for, at kittet indeholder den rigtige mængde skruer og dykker. Overvej følgende punkter under installationen:

 1. Hvis længden af ​​tagskæggene overstiger 2 meter, skal du sørge for en yderligere fastgørelse i midten for at forhindre brud.
 2. Hvis gardinstangen og gardinerne er tunge, i stedet for tre monteringer, lav 5 eller 6.

Formarkering på vedhæftningsstedet. Hvis tagskæggene er monteret uden beslag på loftet, skal du først bore huller og derefter fastgøre det i loftet og markere fastgørelsespunkterne. Cornice bør installeres på en sådan måde, at den er 15 cm bredere end vinduet, vindueskarmet og radiatoren på begge sider.

Når du har boret hullerne, skal du montere dowelsne omhyggeligt. Herefter monteres beslag. Hvis de ikke bruges, skal tagskærerne fastgøres til loftets overflade med skruer.

Hvis du har valgt de sædvanlige stofgardiner, er det vigtigt at bestemme, på hvilket højde der skal installeres tagskæggene. Designere rådes til at trække sig tilbage ca. 15 cm fra toppen af ​​vinduesåbningen.

Hvis på grund af højden af ​​loftet for at trække sig tilbage så meget, virker det ikke, skal du installere cornice midt på højden (fra vinduets øverste kant til loftet). Under alle omstændigheder tilbagetog mere end 15 cm for at installere væggardin stænger anbefales ikke.

Sådan hænger gardiner

Med gardinskinner er hængende gardiner ret simple. For at gøre dette skal de samles ved hjælp af et gardinbånd. Tråde i båndets kanter skal binde i knuder.

For at gardinerne skal se smukke ud, er det nødvendigt at stramme trådene på båndet. Hæng plastik kroge efter gardin samling. Overvej i det følgende følgende punkter:

 • afstanden mellem hver to kroge bør ikke være mere end 10 centimeter;
 • de bør hænge på specielle løkker på båndet.

Hængende kroge på tråden er ikke det værd.

Når du har hængt gardinet, kan du justere længden. Men dette bør ske senest to dage efter installationen. I løbet af denne tid vil gardinet rette sig, og du vil nøjagtigt bestemme den ønskede længde.

Sådan hænger du en bomuldsgardiner

Disse gardiner skal hænge på gardinbåndet. På en bred base er det nødvendigt at sy et tape med lommer til kroge. Så du kan justere gardinens bredde.

Til sådanne gardiner anbefales det at købe en cornice med ringe (stang) eller en profil type cornice. For at gøre gardinerne mere imponerende anbefales det at vælge et tykt uigennemsigtigt gardinbånd. På grund af den øgede tæthed og store størrelse vil det skabe lige foldninger.

Se også: Sådan hænger du et fuglehus i kardinalretningen

Persienner

Hvis du vælger gardiner til køkkenet, skal du overveje muligheden for rulleskodder. Til salg er de tilgængelige i en bred vifte, og du kan nemt vælge det mest passende materiale, størrelse og farve. Sådanne gardiner er fastgjort på vinduet (ramme), i vinduets åbning på væggen eller i loftet.

Det er vigtigt at vælge typen af ​​installation. For at gøre dette skal du først undersøge installationsstedet for hindringer for at sænke og hæve gardinet. Hvis du ser at den kommer til at berøre vindueshåndtaget, skal installationen udføres på en sådan måde, at rullen drejes mod uret.

For at installere på vinduesrammen skal du korrekt bestemme gardins optimale bredde.

På hver side af rammen trækkes tilbage med 5 centimeter. Den resulterende bredde - gardiner med beslag. Typisk er styringsmekanismen for sådanne gardiner placeret ved siden af ​​beslaget.

Hvis du monterer beslaget på vinduesrammen (kun til trævinduer), skal du lave det ønskede antal huller ved hjælp af en tynd borekrone (2,5 millimeter). Ved montering på en væg skal du bruge en boremaskine til mursten (6 millimeter) og dowels af samme størrelse. Efter montering af 1 beslag skal du skrue på skruerne.

For at justere akslen vandret, brug en træplank. Marker derefter punkterne for boring af huller under det andet beslag. Først indsættes gardinens kant med kontrolmekanismen i beslaget, og indsæt derefter den anden ende af gardinet i den anden beslag.

≡ 13 februar, 2015 · Kategori: Vinduesarbejder

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice? -Windows

Udførelse af reparationer i lejligheden, mange mennesker står over for spørgsmålet om, hvordan man korrekt hænge gardinerne. Specielt kan de give indretningen af ​​dit værelse unikke og stil, og desuden beskytte det mod solens stråler under søvn. For at gardinerne skal have et smukt udseende, skal du vide, hvordan du korrekt fastsætter taggarnerne og hænger gardinerne på det.

Udvælgelsen af ​​tagbøjlerne afhænger af gardinmodellen.

Installation arbejde loftet takhugger

Disse møbler elementer bruges ofte i værelser med lavt loft, fordi de skyldes den store suspension af gardiner visuelt multiplicere højden af ​​rummet.

Før du installerer tagskæggene, skal du sørge for, at det ikke forhindrer åbningen af ​​et vindue eller balkondøre.

Igen skal han være ret fjern fra væggene og vindueskarmet, så gardinerne ikke kobler sig til de blomster der står på den. Det er bedre at markere installationsstedet, så gardinerne hænger på det, er placeret i forhold til karmen og batterierne i en afstand på mindst 40 mm.

For at fastgøre cornice med egne hænder skal du forberede disse værktøjer:

Mønster 1. Ordningen med fastgørelseselementer dækker.

 • elektrisk boremaskine-
 • nozhovku-
 • roulette hjul
 • screwdriver-
 • konstruktion niveau-
 • lineyku-
 • karandash-
 • skruer og dowels.

Dowels og skruer, som vil blive brugt ved montering af loftet, skal opfylde det materiale, hvorfra loftet blev oprettet.

Før du monterer det, skal du sørge for, at længden af ​​tagskæggene anses for at være mindre end rummets højde. I et andet tilfælde vil gardinerne visuelt gøre rummet meget lavt og mindre behageligt.

Når du starter installationsarbejdet, skal du markere stedet for fastgørelseselementer.

Så på de markerede steder borede huller til dowels, hvorigennem cornice er fastgjort til loftet. Hvis for eksempel dens længde er mere end 200 cm, så i midten skal du fiksere cornice desuden, så den ikke bøjer under sin egen vægt og som har vægten af ​​gardiner. Fastgørelsen af ​​loftets tagriller er vist i billede 1.

Gardinmontering på tagskæggene

For at hænge gardinerne på loftet cornice, skal du tage højde for visse punkter:

For at bruge kroge til hængende gardiner skal du sy et tape med snørebånd (lus) til gardinet.

 • værelse design-
 • antallet af lag af tilstedeværelse og gardiner lambrequins-
 • metode til fastgørelseselementer -
 • former for cornice-
 • vægt gardiner.

Hvis vinduet f.eks. Bliver dækket på samme tid med dekorative arbejdstoler og gardiner, så skal der i dette tilfælde anvendes en tre-rækket cornice. Hvis der for eksempel er planlagt tilstedeværelse af en lambrequin, er det nødvendigt at købe en fire-rækken cornice.

Gardiner skal købes i en sådan bredde, at når de lukker et vindue, stikker de ca. 20 cm fra vinduets sider. Derfor vil de se godt ud, og plus hele vindueskarmet og radiatoren kan lukkes.

Fastgør gardinerne til loftets tagriller ved hjælp af følgende fastgørelseselementer:

 1. "Krokodiller". Ifølge reglen om deres eget arbejde ligner de på samme måde som almindelige tøjspidser, bare på grund af deres tænder, bliver gardinerne mere pålidelige.
 2. Kroge og ringe. De er i stand til at gå begge i et sæt med en cornice og separat. Plus, kroge bruges som separate elementer af fastgørelsesanordninger, og sammen med ringe. Brugen af ​​denne opsætning fastgørelses gardiner indebærer tilstedeværelsen af ​​sløjfer i dem, som vil blive sat på kroge. Denne mount er perfekt til lys gardiner.
 3. Kulisok. Under fremstilling af gardiner sys specialiserede lommer, hvorimod cornice sættes. Plus, dette er virkningen af ​​dets fravær.
 4. Klip. Ifølge fastgørelsesreglen er klip ligner # 8220-krokodiller # 8221-, kun de har ikke tænder, og derfor er det bedre at hænge tyl og lysgardiner på dem.
 5. Øjer. Denne mount er en jernringe, som er placeret specifikt i gardinet. Ved hjælp af dem er det ret nemt at samle stoffet i folder. Øjenåger kan kun anvendes med rørformede gardinstænger.
 6. Tøjsløjfer. Denne montage har et smukt og naturligt udseende, det passer perfekt til tagene af en rund form.

For at opnå tilstedeværelse af folder på gardinerne er det nødvendigt at fixe ringene i samme afstand som lig med ca. 100 mm. Hvis gardinerne f.eks. Er fastgjort til klip, kan de ændres med afrundede ringe. Dette kan medvirke til at gøre mere god kvalitet mount.

Hvor langt fra gulvet skal gardinerne hænge?

Layout af gardinskinner til gardiner.

Når man hænger gardiner, er afstanden fra gulvet til gardinerne en yderst vigtig indikator, fordi denne mængde spiller en vigtig rolle ved udformningen af ​​hele rummets design. Gardiner ligger på gulvet, giver værelset komfort og hygge. I de fleste tilfælde er dette design brugt til soveværelset og stuen.

En meget populær mulighed er gardiner, hvis tip er placeret i en bestemt afstand fra gulvet. Denne afstand er som regel ca. 3-6 cm.

Med dette kan gardinens spidser beskyttes mod tilstopning. Det er ikke let at sy sådanne gardiner på grund af det faktum, at du absolut skal vide, hvor langt de kommer fra gulvet. Den mindste fejl fører til, at den færdige kant skal broderes og gendannes.

I værelser med et lavt loft vil denne mulighed se dårlig ud, fordi den visuelt reducerer rummet endnu mere, berøver det af komfort. Og derfor i lave rum er det bedre at hænge gardinerne, så deres kant grænser på gulvet, idet man antager, at du med dette kan øge lofthøjden visuelt.

Efter at have hentet et passende loftet cornice, fastgørelse og smukke gardiner til dem, kan du lave en vidunderlig visuel effekt, der kan ændre dit boligareal og gør det moderne og elegant.

Montering af en plastikflise i loftet. Kiev

Ceiling cornices overvinder i stigende grad købernes hjerter på grund af deres funktionalitet, samt evnen til visuelt at tilføje højde til rummet. Men før du køber en sådan struktur, bør du tænke på, hvilken slags gardiner eller gardiner der vil blive hængt på, hvor mange lag, hvilken vægt, hvilke fester vil der være ved gardinerne. For at få det perfekte udseende af vinduer, behøver du ikke bare at hænge gardinerne på loftet, men i overensstemmelse med alle de angivne funktioner.

Hvad er nogle måder at hænge gardiner på?

Før du beslutter dig for typen af ​​tagskinner, som vil blive erhvervet i et bestemt tilfælde, er det værd at huske på, hvordan vinduet tekstiler kan monteres på dem. Så, fastgørelse gardiner kan være som følger:

 • Brug af gardinbåndet;
 • På dekorative sløjfer;
 • På bånd;
 • På store grommets;
 • På kroge, klip eller klip;
 • På bagsiden.

Hvordan vælger loftet cornice?

Nu er det værd at sammenligne den valgte mulighed for at fastgøre gardinerne med evnen til tagskinneskonstruktionerne.

Eaves-rod (stok) er en bar monteret på parentes. Det er praktisk at hænge gardiner på en sådan struktur, som har store grommets, dekorative sløjfer eller bånd og en vinger som fastgørelser.

Det vil sige, at stangen sættes direkte ind i sløjferne (eller de er fastgjort på den, hvis de har en velcro eller en dekorativ knap), i grommets eller snoet (sidstnævnte vil helt skjule stangen). På vingerne kan man for eksempel hænge bomuldsgardiner - de har det konstrueret konstruktivt. I enden af ​​sådanne tagskærer sætter sædvanligvis specielle tip, stik, nogle gange meget dekorative.

Søjlebåndet er en ståltråd, fastgjort fra siderne til specielle holdere. Det er kun godt for vinduer mindre end 3 m brede (under hensyntagen til fjernelsen af ​​tagbøjlerne fra siderne).

Ellers begynder tråden at sænke under gardinens vægt, selvom stoffet er tyndt og let. String modeller er designet til tynde tyll, gardiner, slør. Sammensætningen kan være multilag (så trækker de flere strenge), men det er usandsynligt, at det bliver uigennemtrængeligt.

Profillisten giver dig mulighed for at skabe flere lag strukturer, mens tykkelsen og vægten af ​​stoffer kan være store. På sådanne modeller kan du samtidigt hænge tyll (måske endda i 2 lag), gardiner og pelmets. Det er praktisk at hænge japanske gardiner paneler eller modeller monteret på gardin fletning på sådanne gardin stænger (de vigtigste fastgørelser af profilerne er kroge).

Hvis du vælger en bestemt mulighed, er det vigtigt at huske, at gardinerne skal være lette at fjerne fra loftets tagbøjler. Kroge eller klip skal være uden grove kanter, hak og forvrængninger. Taghullerne skal give en behagelig afstand, ikke kun for at skjule projektionen af ​​karmen eller radiatoren, men også for at fjerne tekstilmaterialet nemt. Dette er finesserne ved beregning, før du installerer tagbøjlerne.

Forresten, så gardinerne nedenunder slutter nøjagtigt "til gulvet", er det vigtigt at måle gardinens længde og derefter måle afstanden ikke til tagene, men til fastgørelseselementerne - kroge, clips osv.

Hvordan man syer og hænger vindues tekstiler smukt?

Ikke altid vælge det rigtige par taggardin gardiner betyder allerede at sikre skønhed og pæne udseende af vinduet. Loops, drawstring eller grommets klare deres opgave som standard.

Men hvad skal man gøre, hvis tekstilerne bliver fastgjort til klip eller kroge? Det vil være nødvendigt at jævnt fordelte det mellem disse fastgørelser, så intet sager så at lærredet jævnt fordeles. Hvordan gør man det?

Hvis værtinden har syning erfaring, er det selvfølgelig bedst at sy gardiner til loftgardinet selv. Det er billigere og vil give mulighed for at realisere enhver ide.

Med denne tilgang vil der ikke være nogen vanskeligheder med designet af det ønskede draperi. Den nemmeste og mest hensigtsmæssige løsning er at fastgøre et gardinbånd til gardinens overkant. Det vil give en ensartet samling uden sagging: Trækbåndets særlige tråde, lærredet strammes til den ønskede bredde.

Eller det er muligt at lægge ensomme folder over hele bredden af ​​gardinerne (bedre end de modsatte) og sy dem. Hvis nybegyndere nåler med syning har nogen problemer, kan du finde og se den tilsvarende træningsvideo, og følg derefter de modtagne råd.

Men generelt vil skræddersyet vinduet tekstiler i den simpleste version af de særlige vanskeligheder ikke levere. Det er nødvendigt at måle den korrekte længde (se ovenfor), tilføje tillæg for at behandle toppen med et bånd til den, læg den nødvendige monteringsfaktor i lærredets bredde (gardinens krumningsgrad afhænger af den), idet der tages højde for fremspringene på tagene uden for vinduet.

Efter skæring, sy side og bund snit med en søm, og top med gardin tape, bøje kanten.

Det er kun vigtigt at tage højde for, at længden af ​​sådanne gardiner vil være længere end til fastsættelse på en almindelig vægkanten, da sidstnævnte altid er lidt lavere. For at hænge vinduestekstiler korrekt på loftet, skal du tage højde for denne nyanse. Ellers vil vinduet se ud som "skudt ned".

Mere komplekse gardiner - med draperede detaljer, foringer osv. Anbefales ikke til nybegyndere at sy, da der er stor risiko for fejl.

Og hvad med gardiner? De syes i samme mønster som gardinerne.

Men hvis cornice ikke indebærer tilstedeværelsen af ​​et dekorativt panel, bag hvilket du kan skjule fastgørelseselementer, så lægger du en gardinduge på gardinbåndet, vil det ikke virke: båndet vil skinne gennem det delikate materiale. Der er en anden mulighed for montering. Det er nødvendigt at klæbe lærredet fra siderne med et par centimeter og fastgør det med et klip eller klip.

Find så midten af ​​stykket og fast, læg en lille fold, midterklip eller klip (deres nummer for dette skal være underligt).

Derefter fastgøres venstre og højre dele efter samme princip: de finder den midterste klemme og fixer med den en lille fold i midten. Dette gøres indtil alle fastgørelsesanordninger er brugt. Denne metode kræver et godt øje.

Tip: Det er bedre for uerfarne dressmakers at nægte, når man symer ikke kun komplicerede modeller, men også vanskelige stoffer at behandle: løs, for elastisk (forvrænget uundgåeligt), for tekstureret (sømene bliver ru) eller tynde (de "går" under behandlingen, derfor klippe og sy dem pænt også vil ikke fungere).

I sådanne tilfælde er det fornuftigt at benytte professionelle skræddersydere, selvom det skal betale et særskilt beløb. Men den upåklagelige udsigt over hele rummet afhænger i høj grad af vinduesindretningens upåklagelighed. Derfor vil ofrene være berettigede.

At lave vinduesåbninger med tekstiler ved hjælp af loftkorn har sine egne finesser. Men hvis du tager dem i betragtning, vil værelset sikkert vinde og finde den slags, som dens ejere ønskede at opnå.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Sådan hænger du et loft cornice

Designere anser det ikke altid for forsvarligt at hænge gardiner og gardiner til almindelige væggitter. Moderne interiørdesign giver os nye løsninger. De oprindelige loftsskærer kan trygt modstå vægten af ​​draperier og samtidig ikke fange øjet. I dette tilfælde vil det ikke være svært at reparere det, hvis du gør dig bekendt med den foreslåede artikel.

Ceiling cornice i interiøret - Foto 1

Plastloft cornice: enkelt række, dobbelt række, tre rækker.

Først og fremmest skal du tænke på forhånd hvilke gardiner du skal dekorere vinduet på dit værelse. Hvad er den forventede bredde, hvor meget vægt, hvor mange rækker de vil være placeret. Baseret på disse parametre kan du vælge den mest passende model af loftet cornice.

Designet af disse produkter er forskelligt afhængigt af deres formål, derfor er fastgørelsesmetoderne forskelligt noget. De fleste modeller af loftkorn er fremstillet af slidstærk PVC, men nogle er desuden forstærket med metaldele.

Dobbeltradet cornice - Foto 2

Hul i indersiden dækkene kan have fra en til fire langsgående spor. Dette giver dig mulighed for at vedhæfte flere rækker af gardiner og tyl.

Fastgør tagene til loftet på flere måder: direkte gennem hullerne i sagen eller ved hjælp af beslag og bøjler. Måske vil det ikke skade dig at rådføre dig med designeren, hvordan du klipper loftet til at passe ind i det valgte interiør.

Prøv ikke at bruge for tunge gardiner, hvis deres vægt ikke er bestemt af takets taggers designfunktioner.

Vi måler bredden af ​​vinduet og gør markeringen af ​​tagskæggene

Rummets størrelse og bredden af ​​vinduerne er forskellige for alle, men når du bestemmer stedet for fastgørelse af tagskægget i loftet, bør du overveje de generelle regler:

 • Gardiner, der hænger på tagskægget, må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduesvinduet;
 • Længden af ​​tagskæggene skal være tilstrækkelig, så du frit kan flytte gardinerne til vinduets fulde bredde.

Før du installerer tagskæggene, skal du afslutte loftet helt. Lim eventuelt sokkelplinten om nødvendigt.

Fastgør cornice til det sædvanlige loft. video

En intelligent person, der er i stand til at gøre i det mindste simple installationsarbejde, kan nemt forstå teknologien til fastgørelse af loftet. Det vigtigste er at have de nødvendige værktøjer til rådighed. Men foruden den sædvanlige skruetrækker og dowels skal du have en hacksav, en kraftig boremaskine og gode (skarpe) øvelser til beton.

Fastgør loftet cornice - Foto 3

Fastgør loftet cornice - Foto 4

Kom på arbejde efter operativsekvensen:

 1. Skær tagskæggene på den forud planlagte længde, og derefter, hvis det er fastsat af strukturen, skal du forbinde sine ender med buede sidevægge eller hætter.
 2. Bor en række huller langs hele længden af ​​tagskægget med sådanne afstande mellem dem for at jævnt fordele belastningen fra vægten af ​​fremtidige gardiner.
 3. Fastgør tagpladerne til det sted, der er udpeget til det, og mark loftet gennem hullerne.
 4. Bor huller i beton, indsæt dowels i dem og fastgør tagene.
 5. Hvis loftet er træ, er det let at fastgøre cornice til det med selvlukkende skruer af passende størrelse.

For ikke at kæde, anbefales det, at en særlig lang cornice først sikres med en central dowel, så siden og efter dem alle de andre.

Gardiner på loftet cornice - Foto

Gardiner på loftet cornice - Foto Ceiling cornice i interiøret - Foto Ceiling cornice i interiøret - Foto Ceiling cornice i interiøret - Foto

Installer tagskæggene på hængelofter

Ved fremstilling af hævede lofter brugt mange strukturelle materialer, men ikke alle er i stand til at modstå sværhedsgraden af ​​tagskægget med gardiner. For eksempel er det stadig tilladt at lave en cornice designet til et tylgardin til loftet på gipsvæggen. Og hvis du har til hensigt at hænge gardinerne, så skal du pre-installere på de rigtige steder trælån, som efterfølgende fastgør cornice med skruer.

Men hvordan man laver loftet taket når man installerer et strækloft? På lignende måde - at installere barlån på bundloftet. Derudover skal du i færd med at lave lærredet klæbe sikkerhedsringen til de steder, hvor den skal gennemgå huller.

Ceiling cornice på strækloft - Foto

loftet cornice på et strækloft - Foto 5 loftet cornice stretch loft - foto 6 loft cornice stretch loft - Foto 7 loft cornice stretch loft - Foto 8

Niche i strækloftet under tagene - Video

Punktmæssigt kan du følge instruktionerne, så gardinerne hænger foran vinduet bliver en ægte dekoration af dit interiør.

Optag navigation

Sådan hænger du et plastloft cornice?

Sådan hænger du et plastloft cornice?

Plastafskærmninger ser godt ud i værelser med moderne moderne interiør. Sådanne cornices er knyttet til loftet, så de bliver næsten usynlige, gemmer sig bag stoffet. Således lægges vægt på gardinerne selv og understreger deres skønhed og luftighed. Hængning af tagskæggene er ikke svært, og fastgørelsesstyrken er høj, så du kan glemme det indtil næste reparation.

Montering af plastik

I dag anvendes cornices til fastgørelse af gardiner, gardiner, tyl, gardiner, gardiner. Plastgardin stænger er lavet af høj kvalitet polyvinylchlorid. Produktet repræsenterer konstruktivt det hule dæk med flere arbejdslinjer.

Cornices er opdelt i:

Dobbelt række plastloft cornice

Komplet sæt af tagskæggene, redskaber der er nødvendige for arbejde

Det komplette sæt af loftet tagger omfatter:

 • Profileret plastikhorn. Fra bunden har det 1-3 spor, hvor kroge er indsat for at fastgøre gardinerne. Top plastelement er fladt.

Afhængig af producenten har hovedprofilen en længde på 1,2-6 m, hvilket gør det muligt at skabe kombinerede gardinstænger af forskellig længde. Ekstra varer kan savnes eller efterlades efter eget valg.

 • Drejeelementer. Takket være hjørnerne 90 og 45 grader er det muligt at danne gardiner af forskellige former og gardinstænger fra gardiner.
 • Særlige stik for at forhindre kroge i at falde ud af rillen. I tilfælde hvor det ikke er muligt at hænge kronen til loftet, anvendes beslag til fastgørelse til væggen.
 • Dekorative genstande. Disse kan være selvklæbende bånd, som er overlejret på forsiden af ​​plastprofilen mv.
 • Nødvendige værktøjer

  • Dowel skruer
  • nedstryger
  • Elektrisk boremaskine
  • Skruetrækker eller skruetrækker
  • Markør / blyant

  Sæt den overskydende kant ud. For at udføre arbejdet smidigt skal du bruge det ekstra hjørne.

  Sekvensen med montering af plastikafskærmninger gør det selv

  Det er ikke svært at hænge loftet cornice, men det er vigtigt at gøre alt korrekt, i en bestemt rækkefølge.

  1. Vi bestemmer placeringen af ​​taggrunde. For at gøre dette skal du skitsere en omtrentlig ordning, hvor længden af ​​hovedelementet vil afhænge. For roterende elementer, hvis der er sådan, er det nødvendigt at tage hensyn til den nødvendige afstand fra væggen.
  2. Hvis tagskæggene skal monteres i en ret linje langs vinduet, er alt her simpelt - ved hjælp af en hacksav til at afskære en profil af den ønskede længde i henhold til diagrammet. Hvis det er nødvendigt at hænge gardinet ikke i nærheden af ​​vinduet, men midt i rummet og linjen af ​​tagskægget vil få drejninger, så udarbejder vi en ordning. På den skærer vi de enkelte elementer af den ønskede længde og derefter hvert sæt separat.
  3. Til montering i loftet borer vi huller i profilen med en boremaskine, så skruerne holder profilen sammen med gardinet. Nogle gange har profilen allerede monteringshuller til montering. Efter fuldstændig installation af produktet bliver disse huller usynlige, så gør dem ikke sjældent. Den gennemsnitlige afstand mellem dem er 0,5 m.

  Tilbehør til plastloftlister

 • Vi fastgør profilen til stedet for den fremtidige vedhæftning og markerer med markøren de steder, der skal bores til skrue i skruerne.
 • Lav huller på de markerede steder i loftet ved hjælp af en elektrisk boremaskine, og indsæt plastdykninger indeni.
 • Dernæst anbringes plastprofilen igen på fastgørelsesstedet, skrues i alle skruerne igen. Profilen er ret fleksibel, men det er bedre ikke at sænke det pludseligt under installationen og holde det med hånden, så det ikke brister eller bryder.
 • Efter fastgørelsen af ​​hovedprofilen til loftet er de drejelige elementer monteret på samme måde, hvis de er tilvejebragt af ordningen.
 • Vi hopper over kroge til fremtidige gardiner langs de indre holder, hvilket begrænser deres bevægelse om nødvendigt til specielle stop og stik.
 • Vi klæber over plastiklisten med dekorative tape, som kan laves i enhver farve, der passer til indretningen af ​​rummet.
 • Efter montering af tagbøjlerne hænger vi gardinerne for at kontrollere om alt er gjort korrekt. Gardiner og gardiner er ret enkle at fastgøre til krogen i loftet cornice. Glidende gardiner skal være glatte og lette.
 • Plastisk gardinestang med drejninger

  Hvordan tilslutter loftet cornice til væggen?

  Fastgørelse på beslagene til væggen

  Det er umuligt at fastgøre en sådan cornice til suspenderet gipsplank eller stræklofter, så det er fastgjort til væggen.

  Fabrikanter foreslog dette problem og færdiggør tagpladerne med specielle beslag, som også er fastgjort med skruer med dykker, men til væggen.

  De øverste niveauer af beslagene kan have forskellige længder (10-30 cm), som gør det muligt at justere fjernelsen af ​​tagene fra væggen.

  Til beslagets øvre beslag er kronen fastgjort med speciel plastplatin. Beslagene er monteret i en afstand på 1-1,5 m, og 0,5 m fra hinanden, hvis tagskæggene er to-, tre-rækker med store massive gardiner.

  Plastaksler til træloftet er endnu nemmere at montere. Her er det nødvendigt at markere alt korrekt og rette designet med selvdrejende skruer. I brede skråninger skal hullerne udføres i to rækker.

  Hvis du planlægger at fastsætte lysgardiner eller gardiner til gipsloftet, er der ingen problemer. Men hvis de hænger i flere lag, massive gardiner for pålidelighed, er der fastgjort til væggen ved hjælp af parenteser, eller du skal bygge trælån. Fastgør realkreditlånet fra tømmeret til bundloftet i stedet for fastgørelsen af ​​den fremtidige cornice.

  Så det er ikke svært at suspendere tagskæggene korrekt og overholde de nødvendige trin i installationen. De dekorerede plastikskærme med egnede gardiner vil dekorere hele rummet.

  Nyttige tips

  • Før måling af vinduesåbningen foretages målinger af vinduesåbningen eller andet sted, hvor det skal monteres.

  Det vigtigste plus af plastikskærme - multifunktionalitet

 • Fastgørelse til væggen må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduer, så vi placerer den over 5 cm fra vinduets åbning.
 • Udførelse af tagskæggene skal være sådan, at gardinerne ikke rører fremspringet af vindueskarm, vindueshåndtag og batterier.
 • Taglængdenes længde vælges således, at vinduerne åbner helt og frit. Den anbefalede afstand fra vinduesåbningen til enderne af cornice er 30-40 cm. Denne værdi bør afklares afhængigt af gardinens tæthed og bredde, vinduets placering.
 • For tunge gardiner skal du bruge stærke plastikstænger med fastgørelse gennem hullerne i dækket.
 • Jo tyngre nettet, desto mindre bliver pitchen mellem monteringshullerne.
 • Flere oplysninger om emnet: http://dachaprosto.com

  Sådan repareres loftet cornice

  En integreret del af et hyggeligt værelse er veludstyrede gardiner. Moderne teknologi til fastgørelsestilbud til brug af vægkornet. Det er let fastgjort til loftet fra ethvert materiale, giver dig mulighed for at hænge gardiner og gardiner i flere rækker og er en dekorativ indretning af interiøret.

  klassifikation

  Gardinloft til gardiner

  Takfladerne på loftet øger visuelt rummets højde og giver dig mulighed for at gemme sig bag gardinlaget, mindre mangler på væggene. Produkterne kan opdeles i flere typer.

  1. Træ kombineret med interiøret i klassisk stil.
  2. Metal - stærke tagskinner til registrering af værelser i moderne stil.
  3. Plast - lette og billige produkter, der kan forblive usynlige eller blive en indretning, hvis du bruger en slat.

  Plast PVC Ceiling Eaves

  Ved fastgørelsesmetode:

  • gennem hullet i dækket;
  • ved hjælp af parenteser og bøjler.

  Ved profildesign:

  • enkelt række - har et spor til fastgørelsesgardiner;
  • multi-row - et system, der omfatter fra to til fire spor, som giver dig mulighed for at skabe en flerlags sammensætning af gardiner, tyl og lambrequins.

  Hvis du vælger en gardinstang til gardiner, skal du finde ud af, hvilken vægt den er designet til. Under tyngden af ​​stoffet kan plastikskærerne bøje, for tunge gardiner er det bedre at bruge metalfastgørere.

  Den nødvendige længde af cornice er nem at beregne: Du skal måle vinduesåbningen og tilføje 40 cm til den. Hvis vinduerne er arrangeret på en række, tilføjes 30 cm til åbningens bredde.

  Afstanden til fjernelse af tagskægget fra væggen skal være tilstrækkelig, så de hængende gardiner ikke berører vindueskarmet, vindueshåndtag og batterier. Når den er fuldt åbnet, skal gardinerne helt frigøre vinduesåbningen.

  Funktioner af installation til beton

  Når du har valgt produktet, skal du beslutte dig for at rette loftet Installationen af ​​produktet til betonloftet begynder med en markering. Derefter skæres kløften strimlen til den ønskede længde med en hacksav. I enderne af dækket sættes på plastikpropper, der kommer i sættet.

  Et hul til en selvdrejende skrue er boret midt på tagskægget, og der anvendes øvelser med to diametre - først ved skruen og derefter med en tyndere borekrone. Yderligere er disse huller lavet langs hele remmen. Deres trin er 60 cm. Hvis du har brug for at hænge tunge gardiner, er afstanden mellem fastgørelseselementer reduceret.

  Til betonloft

  Kronekanten påføres loftet parallelt med vinduesåbningen. Gennem hullet i midten er der et mærke på loftet, og hullet til dyvelen er stanset med en perforator. skrues fast. Juster stangen med niveauet, markér og bor de resterende huller. Dowel-neglene er fastgjort langs hele længden.

  Installation af produktet på beslagene

  Monteringsbeslag

  Hvis installationen af ​​tagringene i loftet ikke er mulig, er den fastgjort til væggen med beslag. For at gøre det endnu nemmere, fordi du skal bore en masse mindre huller.

  1. Alle dele er samlet i et fælles design.
  2. Baren påføres på væggen på installationsstedet og fastgørelsespunkterne markeres gennem hullerne i parenteserne.
  3. Hul boret og indsat dowels.
  4. Tagene er fastgjort til væggen med skruer.

  Installation til gipsplankloft

  Fix loftet cornice på gipsvæg på to måder:

  • Installer pantelinjen under installation af den ophængte konstruktion.
  • Fastgør ankeret, hvis længde giver dig mulighed for at fange 5 cm af loftet.

  Gipsplader

  Strimlen til lysgardiner kan kun fastgøres til gipsvæggen ved hjælp af dowels "sommerfugle" og "paraplyer". Dette fastgørelsesorgan, efter skruetrykning i skruen, åbner og øger lagerområdet. Multi-tier design, han vil ikke holde. For et multi-dæk-dæk skal du markere punkter i loftet gennem hullerne i tagskægget og bore dybe ganger under ankeret.

  En træstang boltet til loftet bruges som et bogmærke til cornice. Den må ikke stikke ud over gipspladen, og dens dimensioner skal overskride dimensionerne af loftet. Montering på tømmeret sker i henhold til fastgørelsesteknikken til betonloftet, men det er ikke nødvendigt at bore huller i det.

  Sådan fastgøres til et strækloft

  Installationsordning med realkreditlån

  Montering af loftet cornice til stretch loftet er ret vanskeligt at gøre, fordi lærredet ikke er designet til belastningen. Det er nødvendigt at planlægge installation af fastgørelsesanordninger til gardiner på forhånd og på det valgte sted for at udfylde en træbjælke. Den nederste kant skal være flush med det strakte lærred. På filmen i stedet for bogmærket mærker er sat, er de monteret på taggrene.

  Der er en anden metode til installation, det er mere kompliceret, men det giver den oprindelige udseende af strukturen. Strækloft er ikke installeret tæt på væggen, men indrykket, hvilket resulterer i en niche. Dens størrelse skal svare til størrelsen af ​​de installerede taggafler. Baren er fastgjort direkte på loftet. Et trætræ imprægneret med et antiseptisk middel er pakket i en tykkelse på 3-5 mm. På den fra eaves faste fixering profil for vinyl film. Efter spændingen af ​​lærredet bliver træbjælken helt skjult.

  Montering af realkreditobligationer

  Hvordan er montering og montering af plastloft, se nedenfor:

  I loftet er cornice monteret som følger: