Plastgardiner til gardiner

Gardinstænger er normalt knyttet til en smal del af væggen over vinduet. Men til udformningen af ​​en række designløsninger blev loftlister til gardiner opfundet. Ofte er de lavet af plastik, men der er andre muligheder for gardinstænger til forskellige typer interiør.

Indhold:

Typer af loftet cornices:

 • Wood. Sådanne taggrunde er meget stærke, de er perfekt kombineret med massive tætte portieres. Træ til cornices kan males eller lakeret, dekoreret med udskæringer og andre dekorative elementer. Træafskærmninger passer mest harmonisk ind i klassisk stil af et interiør eller stil i et land. Trærammeholdere til gardiner er ikke billige, men de varer i lang tid. Til deres produktion brug træ af bøg, eg, kirsebær, valnød, nåletræer samt eksotiske skove.
 • Metal. Sådanne cornices er lavet af stål eller aluminium. Med en relativt lille vægt er de stærke og holdbare. Metal loft cornice kan bruges indendørs i en futuristisk stil, hi-tech stil eller techno.
 • Plast. De mest almindelige plastlofter til gardiner. Deres popularitet skyldes kombinationen af ​​overkommelige priser og ekstern æstetik, og de harmonerer også perfekt med plastikvinduer, som i stigende grad bliver installeret af ejerne af huse og lejligheder.
 • String. Sådanne hjørner er en eller flere metalstrenge monteret på to beslag, som er monteret på loftet. Bemærk, at strenget cornice er designet kun til lys gardiner, tyl, organza gardiner. Det vil ikke stå tunge gardiner - strengen vil uundgåeligt falde under stoffets vægt.

Ved du, hvad gardiner kan være til et køkken med balkondør? Her → http://2okna.net/interior/kitchen/shtory-dlya-kuhni-s-balkonnoj-dveryu.html Jeg fortæller alle slags.

Ceiling cornices er også:

 1. enkelt række - designet til brug kun gardiner;
 2. dobbelt række - egnet til placering af gardiner og gardiner;
 3. tre rækker - til gardiner, gardiner og lambrequin.

Single row loft cornice

To-rækkende loftkornet

Tre-rækken takkornet

Rotary tre-rækken loft cornice

Vi køber plastbelægninger til gardiner

Typisk har loftlisterne standardstørrelser - fra 1,5 til 3,5 m. Før du går til butikken, skal du foretage de nødvendige vinduemålinger. De yderste punkter i de installerede tagskinner skal være i en afstand på mindst 30 cm fra vinduesåbningens kant. Hvis der ikke er nogen nøjagtig størrelse, kan tagskærerne blive hugget hjemme med en hacksav.

Et sådant loftet af økonomiens serie 2-rækkers bredde 160cm koster 500 rubler.

Dette loft tagger serie Økonomi 3-rækkebredde 160cm koster 530 rubler.

Et sådant loftkorn af klassisk serie 2-rækken med en bredde på 160cm koster 820 rubler.

Derudover købt dekorative tape - fra 70 rubler per meter. Hvis designprojektet ikke fokuserer på loftet, vil den funktionelle del være ret nok. Men ved at bruge specielle riller til tagbøjlerne kan du vedhæfte et dekorativt bånd, der vil skjule mekanismen og kroge. Vinduesammensætningens overordnede stil afhænger af udsmykningen af ​​det dekorative tape, så når du vælger et bånd, skal du ikke glemme funktionerne i dine gardiner og andre indvendige elementer.

Find ud af alle funktionerne i gardiner til hallen på grommen: Egenskaber ved fastgørelse, fordele og ulemper, hvordan man vælger stoffet og stilen, samt hvordan man syr dem selv → http://2okna.net/interior/zal/shtory-dlya-zala-na- lyuversah.html

Gør køkkenet ud? En af de bedste løsninger til køkken indretning - det persienner til plastvinduer → http://2okna.net/vidy/rulonnye-shtory-na-plastikovye-okna.html - de er praktiske, smukke og billige.

Trin af installation af loftet taggrunde

 1. Hvis der ikke er monteringshuller i tagskægget, skal du selv bore dem ved hjælp af to øvelser med forskellige diametre. Med en tykkere boring, lav et hul fra den forreste (nederste) side af corniceen, boring gennem plastik til halv tykkelsen. Brug derefter en tynd bore for at dreje hullet igennem. Dette gøres for at skjule fastgørelsesdækslet.
 2. Jo mere massivt loftet er, jo mindre skal intervallet være mellem hullerne. Til tre-rækkede tagskinner anbefales det at bore huller i to rækker og placere dem i et tavlermønster.
 3. Fastgør tagskægget til loftet og gennem monteringshullet gør det første mærke.
 4. Ved hjælp af en perforator, lav et hul i loftet og indsæt dowel.
 5. Fastgør tagskæggene på en skrue og læg resten mærker.
 6. I analogi med de første fastgørelsesdele installerer hele tagene.

Hvordan viser loftet i indretningen dig vores fotogalleri. Gardiner på loftet lister kan visuelt løfte lofterne i rummet og give den indre fuldstændighed.

Ceiling cornice handler om design, montering og installation

I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan du monterer loftet cornice, passer det i størrelse og passer på plads. Og også hvordan man vælger og dekorerer det. Hvis du ejer disse oplysninger, kan du nemt løse dette problem fra begyndelsen til slutningen.

Montering af cornice i loftet er en af ​​de mest foretrukne løsninger.

Bygningselementer

Designet af loftet cornice med gennemgående fastgørelse er ekstremt enkelt og består af flere elementer. Nogle af dem er standard, og nogle er valgfrie og købes efter behov.

 • Bus. Dette er en plast- eller metalprofil med løbere til at bevæge låsekroge til gardindug. Det kan have forskellige størrelser - bredden af ​​loftet cornice afhænger af antallet af løbere (arbejdspor), og længden er standard (2; 2,5; 3 m osv.).

Tre-trins profildæk

Rådet. Antallet af arbejdsspor skal svare til antallet af gardiner.
Men lambrequins kan monteres på frontlinjen af ​​cornice ved hjælp af en særlig velcro.

 • Kroge - holdere til gardiner med et ben og en base, der ikke tillader dem at falde ud af løbene. Når den er sluttet til lærredet, snaps det tæt, så du kan lade dem stå på plads, selv når du vaskes.

Billeder af plastik kroge

 • Stik og propper tjener til at begrænse bevægelsen af ​​kroge og forhindre dem i at falde ud i dækkets ender.

Skruestopperne installeres på et hvilket som helst punkt af sporet.

Yderligere elementer omfatter stik, sving, dekorative hætter og beslag.

 • Tilslutninger er nødvendige for at øge længden. For eksempel er det muligt at samle et loftet cornice til 4 meter fra to to meter dæk.
 • Drej giver dig mulighed for at ændre profilkonfigurationen - for at gøre det med afrundede ender eller brudt i planen.
 • Blandinger er farvede plastbånd, der snapper ind i forgrundsplanets forplan. Behov for dekoration åbent placeret design.

Takene bag loftsplinten er ikke synlige og behøver derfor ikke at blive dekoreret

 • Beslag. Hvis dækket ikke kan fastgøres til loftet på grund af grundens lave styrke, giver instruktionen mulighed for montering af loftkanten på vægbeslagene fastgjort mod loftet.

Monteringsteknologi

Et sæt ekstra tilbehør til loftdækket giver valgfrihed ved formning af længde, konfiguration, fastgørelsesmetode. Deres pris er lav, så selv at købe ekstra reservedele "i reserve" vil ikke gøre noget i dit budget.

Lad os følge hele installationsprocessen fra køb af tagbøjler til hængende gardiner.

samling

Først og fremmest bestemme den ønskede længde og form. Hvis du vil have gardinerne at nå frem til væggene langs kanterne, få drejeelementer, og hvis dækkets standardlængde er for lille, køb en anden af ​​samme bredde og stik.

Montering af loftet cornice begynder med målinger. Hvis den er fra væg til væg, skal du reducere denne afstand med 1-2 cm for nem installation. Hvis med afrundinger, glem ikke at trække størrelsen af ​​drejningselementerne ud af den samlede længde.

Hvis du er tilfreds med standardmålene på loftet cornice, vil samlingen være enkel:

 • Bestem antallet af kroge til hver række og installer dem i løbene, begyndende i rillen ved dækets ende.
 • Installer propper og / eller stikpropper;

Rådet. Stik til pålidelighed kan sættes på limen.

 • Hvis der er drejninger i stedet for stik, sæt disse elementer på dækkets ender. De fastgøres ved hjælp af specielle låseforbindelser.

Drej og dæk skal have samme bredde og profildesign

Hvis du skal øge længden, skal du bruge stik med samme låse som i ovenstående billede. Og det kan reduceres ved blot at afskære overskuddet med en hacksav på metal i en retning, der er strengt vinkelret på længdeaksen.

Lad os for eksempel fortælle, hvordan man skal forkorte loftet med en sving.

 • Mål længden af ​​den monterede kant med sving;
 • Træk den ønskede længde fra den;
 • Demonter strukturen og afskåret fra dækket et segment svarende til den opnåede forskel;
 • Genmontere og kontrollere;
 • Hvis der er forsynet en hætte, trækkes den langs profilen for at justere enderne, og overskydende i den anden ende er savet af med en savsås.

Loftsmontering

Til montering i betonloft skal du have en hammerboremaskine, hammer, skruetrækker og dowel-negle til træ - kun en skruetrækker og skruer.

I loftdækkerne er der som regel allerede monteringshuller. Hvis ikke, så bor dem med dine egne hænder, hvilket gør afstanden mellem dem omkring 60 cm. Et trin med større længde kan føre til følgende konsekvenser:

Under tykkelsen af ​​tykke gardiner lægger cornice sig

Vær opmærksom!
Monteringshullerne i tre- og firebuss dæk er lavet i to rækker i et skakbræt mønster.

Dine yderligere handlinger er beskrevet i tabellen.

Plastloft cornice

For hængende gardiner kræver næsten altid en cornice. Dette er en hjælpestrukturelle detaljer, som mange ikke lægger vægt på. Men det er bare sådanne uoverensstemmende detaljer, der giver interiøret en stilistisk fuldstændighed. Og for det er det ikke altid nødvendigt at bruge penge på dyre ting, det er nok at købe et plastloft cornice.

Fordelene ved dette design er:

- høj styrke (modstå en belastning på op til hundrede kilo)

- fugt modstand, hygiejne Eaves er nemme at vaske, og kroge kan efterlades på gardinerne under vask: hverken vand eller høj temperatur eller rengøringsmidler vil beskadige dem;

- Ceiling cornices ser godt ud i interiøret;

- plasticitet Ved hjælp af en plastikflise kan du skabe krøllede design, der ikke er muligt ved brug af træ eller metal;

- Installation på loftet giver dig mulighed for at løfte det visuelt.

design

Eaves er lavet af PVC. Dette er et profilprodukt med skinner skæret i nederste del og huller til fastgørelsesdele. Komponenter loft PVC cornice:

- kroge til gardiner

- stik for at begrænse bevægelsen af ​​malerier

- hvis det er en takkornet med en sving, så drejer de sig selv (i en ret vinkel på 45 grader), hvilket gør det muligt at justere produktets form

- beslag til installation (de kan bruges til at styrke cornice på væggen);

- dekorative bånd, lameller til udsmykning af tagskægget udefra.

dimensioner

Standardprofillængden kan være fra 1,2 til 6 meter. Om nødvendigt kan du øge tagskægget. For at gøre dette omfatter pakken forbindelseselementer: deres anvendelse forhindrer ikke, at kroge glider. Der er korte profiler (fra 0,25 meter) - disse bruges til udformning af karrevinduer.

Bredden af ​​loftet cornice til gardiner er 1 - 20 cm, afhængigt af antallet af rækker og sving.

Eaves varierer i antallet af rækker. Enkelt rækker bruges, når man hænger et gardin (eller et sæt af to identiske dem). Det kan bruges, hvis gardinet er hængt i midten af ​​rummet som en indre partition.

Dobbeltrør loftsplastik - en klassisk kombination af gardiner med gardiner eller ethvert andet sæt bestående af forskellige typer gardiner. Hvis der er en tredje række - det er beregnet til lambrequin.

design

Profilens standardfarve er hvid. Fordelen ved materialet er, at den ikke falmer og ikke bliver gul med tiden. Til dekoration ved hjælp af en række dekorative plader. Mest populære farver:

- efterligning af forskellige træarter

Når den er installeret i en lofts niche, er cornice helt lukket. I dette tilfælde spiller dens dekorative egenskaber ikke en rolle. Hvis der ikke er nogen niche, udføres den dekorative funktion af båndet til loftet. Dette er en fuld længde dekorative strimmel, der dækker mounten.

installation

1. Standard monteringsmetode er på loftet. Der er huller i profilen, huller bores gennem dem til fastgørelseselementer i loftet eller vinduets niches øverste væg. Fastgøring er lavet med skruer og dowels.

Video "Sådan monteres loftet cornice":

2. I nogle tilfælde er det ikke muligt at montere en cornice på loftet (for eksempel hvis loftet er strakt). I sådanne situationer indeholder produktsættet beslag til montering på væg eller vinduesramme. Deres længde kan være anderledes, normalt fra ti til tredive centimeter. Når der monteres en to- eller tre-rad konstruktionsbeslag på en afstand på 0,5-0,6 meter fra hinanden.

3. Når plastloftet er sikret, sættes kroge til gardiner, propper ind i det, og enderne lukkes med stik.

tagudhæng

Cornice køber i Moskva. Hurtig levering i hele Rusland.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Hængning af et lille gardin er ikke svært, hvis du har glidende tagskærme til plastruder med en kantbredde på ca. 14 mm. Cornice er designet til et lille vindue og er i stand til at modstå en vis belastning. Fås i tre størrelser.

Med denne vedhængsskydende taghænger kan du hænge gardiner direkte på vinduesrammen om få sekunder: Fastgør fastgørelserne på kanten af ​​vinduet (maks. Rammens bredde op til ca. 15 mm), og du er færdig! Fastgøres uden boring og er perfekt til plastik.

Med denne vedhængsskydende taghænger kan du hænge gardiner direkte på vinduesrammen om få sekunder: Fastgør fastgørelserne på kanten af ​​vinduet (maks. Rammens bredde op til ca. 15 mm), og du er færdig! Fastgøres uden boring og er perfekt til plastik.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Hængning af et lille gardin er ikke svært, hvis du har glidende tagskærme til plastruder med en kantbredde på ca. 14 mm. Cornice er designet til et lille vindue og er i stand til at modstå en vis belastning. Fås i tre størrelser.

Vores taggitter Gania fortryller med høj kvalitet design, der legetøj kombinerer stil og praktisk. Fastgøres i minutter. Levering uassocieret. Pakken indeholder installationsanvisninger.

Eaves med stilfulde tips (2 stykker) i form af cylinderen. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Lavet af metal. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm. Tilgængeligt tilbehør til tagringene.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm. Tilgængeligt tilbehør til tagringene.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Vores taggitter Gania fortryller med høj kvalitet design, der legetøj kombinerer stil og praktisk. Fastgøres i minutter. Levering uassocieret. Pakken indeholder installationsanvisninger.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Eaves med tips (2 stykker) i beskeden stil i form af diske. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Kerneaksler. Fremstillet af metal, tips delvis lavet af plastik. Levering i en adskilt form. Inkluderer monteringsmateriale. Stangdiameter - ca. 16 mm. I nærvær af passende tilbehør. Eaves: metal, tip: plast eller metal.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Brand - Umbra (Rusland), Serie - Chroma, Pakningsstørrelse, mm - 1000х50х50, Dimensioner, mm - 91-137 cm, Oprindelsesland - Rusland, Materiale - metal, Farve - krom Sammensætning: metal

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm. Tilgængeligt tilbehør til tagringene.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Eaves med stilfulde tips (2 stykker) i form af cylinderen. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Artikel - STL_2017027200600, Brand - Stolline (Rusland), Serie - Sonata, Garanti, måneder - 18, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 2950, ​​Fremspring, mm - 625, Højde, mm - 78, Bruttovægt, kg - 20, Body farve - eg Sonoma trøffel, kropsmateriale.

Kerneaksler. Fremstillet af metal, tips delvis lavet af plastik. Levering i en adskilt form. Inkluderer monteringsmateriale. Stangdiameter - ca. 16 mm. I nærvær af passende tilbehør. Eaves: metal, tip: plast eller metal.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Eaves med tips (2 stykker) i beskeden stil i form af diske. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Artikel - LD_125170.000_2, Brand - Favorithus (Rusland), Serie - Alexandria, Garanti, måneder - 24, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 507, Ledge, mm - 416, Højde, mm - 42, Farve facade - valnød, sagfarve - valnød, facademateriale - MDF, Mater.

Brand - Umbra (Rusland), Serie - Coretto, Emballage størrelse, mm - 703х50х50, Dimensioner, mm - 61-91 cm, Oprindelsesland - Rusland, Materiale - Rustfrit stål, Farve - Nikkel Sammensætning: Rustfrit stål

Artikel - STL_2015021400700, Brand - Stolline (Rusland), Serie - Dimeter, Garanti, måneder - 18, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 1705, Fremspring, mm - 625, Højde, mm - 78, Pakningsvolumen, terning. m - 0,011, bruttovægt, kg - 13,8, kroppens farve - o.

Mærke - Umbra (Rusland), Serie - Cappa, Emballage størrelse, mm - 157x77x77, Komponenter indeholdt i sæt - Fastgørelsesdele, Mål, mm - 183-366 cm, Oprindelsesland - Rusland, Materiale - Rustfrit stål, Farve - Titanium Sammensætning: rustfrit stål

Brand - Stolline (Rusland), Serie - Sonata, Bredde, mm - 2440, Højde, mm - 78, Ledge, mm - 69, Stil - Moderne, Dimensioner, mm - 2440x69x78, Etiket materiale - KDSP, Oprindelsesland - Rusland, Farve skaller - eg Sonoma trøffel, Produktionstid, dage.

Artikel - STL_2017027200500, Brand - Stolline (Rusland), Serie - Sonata, Garanti, måneder - 18, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 2950, ​​Ledge, mm - 625, Højde, mm - 78, Bruttovægt, kg - 20, Body farve - eg Sonoma trøffel, kropsmateriale.

Artikel - TRI_1210761, Brand - Møbler Tria (Rusland), Serie - Lucia, Garanti, Måneder - 18, Produktionstid, Dage - 1-3, Bredde, mm - 2800, Højde, mm - 90, Kropsfarve - Stregkode, Kropsmateriale - MDF, Type af overflade - mat, nettovægt.

Gardinstang Lige vedhæftet! Uden at bore væggen! Til alle plastruder med en rammetykkelse på ca. 13-16 mm. I enderne af kuglerne. Mount. Til vedhæftning til dine tagger! Til termopaneler med profil tykkelse op til ca. 26 mm. Messing, forgyldt.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Udvider fra 65 til 110 cm. Levering inkl. montage.

Drejelig stang cornice. Spredning. Bredden er fra 40 cm til 70 cm, herunder fastgørelse.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Cornice. Mit hjem Den perfekte løsning til gardiner på velcro tape, med hvilken den er simpelthen fastgjort til overfladen af ​​cornice. Det er let indsat i de sædvanlige tagblade, herunder med en indvendig rille, der giver dig mulighed for at vælge forskellige gardinmodeller. Forsamlingen ringer ikke.

Moderne og praktisk: teleskopkornet aluminium, hvis fastgørelse ikke kræver boring og fastgørelse. Bare hæng det på rørvinduet. Med plastikbeslag. Vil passe ind i absolut ethvert interiør.

Sæt til lette gardiner eller gardiner af lette stoffer. Strenglængde - 5 m, diameter - 2 cm. Levering inkl. tilbehør.

Gardinstang Lige vedhæftet! Uden at bore væggen! Til alle plastruder med en rammetykkelse på ca. 13-16 mm. Messing, forniklet "under stål", eller belagt med hvid maling. I enderne af kuglerne.

Moderne og praktisk: teleskopkornet aluminium, hvis fastgørelse ikke kræver boring og fastgørelse. Bare hæng det på rørvinduet. Med plastikbeslag. Vil passe ind i absolut ethvert interiør.

Drejelig glidende kerneflise Snail. Bredden er fra 65 cm til 110 cm, inklusive fastgørelse. Metallisk belagt. Metal.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Udvider fra 65 til 110 cm. Levering inkl. montage.

Stretch cornice. Mount side. Passer til alle plastikvinduer: Glidestænger af tagskæggene, som kan fastgøres på rammen fra siden i enhver højde. Trinløs justering op til 130 cm.

Cornice er lavet af høj kvalitet stål, de formede detaljer på kanterne er lavet af lys egetræ i mokka-farven, højde / bredde ca. 7 / 2,5 cm, diameteren af ​​tagene omkring 18-20 mm. Kan flytte fra 130 til 240 cm, monteret på væggen. Inkluderede instruktioner.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Moderne og praktisk: teleskopkornet aluminium, hvis fastgørelse ikke kræver boring og fastgørelse. Bare hæng det på rørvinduet. Med plastikbeslag. Vil passe ind i absolut ethvert interiør.

Der kræves ingen værktøjer til installation. Pålidelighed af et design og en dækning kontrolleres efter tid. Har i øjeblikket ingen konkurrenter i kvalitet. Justerbar længde: 104-182cm. Rustfrit stål belægning. Spredes til den ønskede længde plus 1,5-2cm og drej.

Mr.Penguin cornice til gardiner. Teleskopdesign (længden varierer fra 110 til 200 cm).

Gesso White består af to rør - et teleskoprør 110-190 cm langt og yderligere for at øge længden af ​​cornice op til 260 cm. Dette gør det muligt at bruge cornice til både små og rummelige badeværelser. Pakke længde faldt for

Eaves med tips (2 stykker) i beskeden stil i form af diske. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Moderigtigt alternativ af klassikere - snor cornice til lys gardiner. Maksimal belastning op til 5 kg. Inkluderet er de nødvendige beslag til fastgørelse, dekorative tip (hvorigennem spændingen justeres), monteringsvejledning. Lad os eksperimentere.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Udvider fra 65 til 110 cm. Levering inkl. montage.

Galant med et twist

Den mest populære model af loft taggrunde. Hit salg. Designfunktioner giver dig mulighed for at montere tagene til både væggen og loftet, hvilket giver plads til designideer.

Den afrundede form af "Galant" med et twist tillader gardinerne æstetisk at skjule enderne af vindueskarmet. Denne funktion giver vinduet et mere fuldstændigt udseende, selv i tilfælde hvor der er relativt stort mellemrum fra tagene til væggen.

 • Størrelsesområde Emballage Individuelt: slutkasser, afstivningsribber (til en model med en tur), t / en ærme, etiket. Mængde i pakken. - 1 stk. Transport: stræk eller plastikfilm. Mængde i pakken. - 5 stk.
 • Information til partnere

Montagevejledning

Komplet sæt

Yderligere udstyr

- Sættet indeholder monteringselementer af tagskægget til loftet, du kan fastgøre til væggen med metalbeslag, som købes separat;
- disse modeller af tagbøger er afsluttet med 2. eller 3-rækken profil
- bredden af ​​et baguette niveau er 5 cm
- Antal kroge i sættet med en hastighed på: 8 kroge pr. 1 pm.

Ceiling mount bay gardin stænger: typer og funktioner


Indbyggede vinduer bliver stadig mere populære. Bay vindue - et gammelt element af strukturen, som befandt sig i moderne arkitektur. Det kan være en flerfasetteret, rektangulær eller halvcirkelform. Udenfor ser vindueskarmen ud som en fremspringende del af bygningens facade, og indvendig indrettes det med dets oprindelige indretning af rummet. I rummene med karrevinduer er der normalt planlagt store vinduer, som perfekt benytter lejligheden til at oplyse rummet så meget som muligt.

Disse vinduer skal være smukt indrettede. Før du henter gardinerne, er det tilrådeligt at kende bekendtskaberne med deres fastgørelse. Bayed cornices adskiller sig lidt i deres design og egenskaber fra deres lige linje kolleger.

Varianter af buglængder

Ifølge bygningskonstruktionen er der flere typer af kroge til karrosserier:

 • profil;
 • snor;
 • rund bar;
 • dæk;
 • fleksible profiler til løfte gardiner.

Profilkroner er lavet af fleksibelt materiale og giver dig mulighed for at skabe afrundede figurer til karnappevinduet. Alle andre typer er monteret som polyeder: Rette segmenter er forbundet med hjælp af forskellige vinkelanordninger.

De fleste af strukturerne kan monteres både på væggen og i loftet. Forskellen består hovedsagelig af typer af parenteser. Alle sorter har fordele og ulemper. Lad os overveje mere detaljeret loftkonstruktionerne til karrevinduer.

Aluminiumprofil

Fleksible tagstænger - den mest populære beslutning for et karnappvindue. De giver dig mulighed for at skabe glatte linjer og mest harmonisk se på de halvcirkelformede fremspring eller ekery fancy form. Aluminiumsprofilen har en længde på op til 6 meter og bøjer godt nok. Rail for bevægelse af løbere kan være eksternt eller skjult, internt. Pakken indeholder monteringer til gardiner og stik.

Der er mange fordele ved en fleksibel cornice til et karnevindue.

 • Dette er en temmelig solid konstruktion. Aluminiumprofilen tåler tunge gardiner på op til 50 kg.
 • Løbere bevæger sig frit langs hele profilens længde.
 • Det er let at passe i størrelse, skære på plads med en hacksav.
 • Evnen til at forbinde drevet.
 • Nogle modeller med en indvendig profil fremstilles med et specielt klæbebånd til fastgørelse af lambrequin.
 • Der er mulighed for at ændre linjen af ​​en bøjning direkte på stedet ved installationen.

Ulemperne omfatter følgende punkter.

 • Den fleksible profil bærer ikke en dekorativ belastning. Normalt er det gemt i en niche, i andre tilfælde er det dækket af en lambrequin eller et gardin.
 • Et stort antal bøjninger vil kræve en stigning i fastgørelsespunkterne i konstruktionen til loftet, og dette skaber yderligere vanskeligheder for værelser med hævede lofter.
 • Profiler er altid en enkelt række. Dette gøres for at give produktet større fleksibilitet. For at hænge gardinet og gardinet skal du bruge to enkelt-rækkeprofiler.

Monteret et sådant loftelement på specialbeslag. Monteringshøjden er fra 50 til 80 cm - afhængigt af gardinets vægt.

Fleksibel plastik

Ved konstruktion ligner plastikvinduer til karavinduet aluminium, men på grund af den store fleksibilitet er de mere praktiske.

Fordele ved plastik over aluminium

 • Høj grad af fleksibilitet: tager næsten enhver form og bøjninger i en vinkel på 95 grader. Med det er det nemt at omgå rørene og gå rundt i murene.
 • Nem at transportere og opbevare, i den sammenklappede tilstand optager lidt plads.

Plastkonstruktioner er lettere, men med hensyn til deres bæreevne er de ringere end aluminiumsprofiler.

Til gardiner, der går op, frigør fleksible tagskiver med en løftemekanisme. Denne type gardin omfatter østrigske, romerske, engelske, franske gardiner. Dæk gardiner er hængt på tape. Løfte og justering af lærredens højde udføres ved hjælp af kroge i nederste del af gardinet og ledningen forbundet med rotormekanismen. Hvis du trækker kæden, kan dette lærred let gå op til den ønskede bredde. Løftemekanismen kan være manuel og elektrisk.

Stribet cornice

Designet af denne type består af strenge og kompakte beslag, svarende til beslagene. Strengen selv ligner en guitar. Dens længde kan være op til fem meter, og for at skabe en komposition med flere rækker kræves der to eller tre hjørner. Gardiner er hængt på kroge, ringe, øjenlåg eller klip. Den indlysende fordel ved strengens cornice er dens lave omkostninger.

Brugen af ​​denne type konstruktion er begrænset af følgende faktorer.

 • Du kan ikke hænge tunge gardiner.
 • For simpelt design, men ikke uden elegance. Strengen er velegnet til højteknologisk stil eller interiør, dekoreret i overensstemmelse med principperne om minimalisme.
 • Metallisk streng kan ruste eller sænke. Over tid skal det regelmæssigt trækkes op.
 • Tøjgardiner bevæger sig kun i en lige linje til rotationsstedet.

Generelt er den snorede cornice bedst brugt til buen vindue af enkle former med udtalt hjørner.

Runde gardinstang

Sådanne designs kan være enkelt eller dobbelt række. Ceiling cornice af denne type består af segmenter af et cirkulært rør, sammenkoblet af specielle hængsler. Takket være disse forbindelser kan du justere rotationsvinklen på stangen med en klembolt. Gardinerne er monteret på ringe, øjenlåg eller dekorative løkker.

Fordele ved runde taggrunde:

 • dekorative udseende;
 • ingen grund til at gemme sig i loftet niche;
 • Du kan hænge tyll og gardiner på en cornice.

Ulemperne er følgende punkter.

 • For fri bevægelse af gardinet langs hele længden er der brug for specielle ringe med stik.
 • Opret kun en brudt linje.

En sådan cornice kan meget vel anvendes til vinduerne i buglens vindue, hvor det ifølge designplanen ikke er nødvendigt at skubbe gardinerne helt op til væggenåbningens kant.

Dæk cornice

Loftsdækkets tagdæk er lavet af et stift materiale. Men i modsætning til andre designs kan den bruges til at skabe glatte drejelinjer. Dette gøres takket være de drejelige forbindelseselementer, som kan have forskellige vinkler og længder. Standarddele fremstilles med en vinkel på 45 og 90 grader. Kombinere de to elementer, få en vinkel på 135 grader. Mange moderne designs er produceret med hak langs den indre radius, hvilket gør det muligt at skære elementet for at tilføje en bøjningsvinkel i trin på to og en halv grad.

Fordelene ved dette design:

 • På en slat kan du hænge en, to eller tre rækker af gardiner.
 • Eaves kan dekoreres med baguette, der fastgøres til dækets ydre overflade.
 • Pålideligt og let design sikrer god glidning af løbene.

Dækets bøjning kræver tilslutning af svingelementer, derfor er designet ikke egnet til stærkt buede linjer. Bedst af alt, tagstangen er på rektangulære eller hjørne karre vinduer.

Fastgørelsesloft tagskinner

Ceiling cornice har en række fordele i forhold til væggen, så designere foretrækker det ofte for ham.

 • Monteringsgardiner på loftet bidrager til den visuelle stigning i rummets højde.
 • Ceiling cornice er let at skjule i en niche.
 • Valget af afstanden til de hængende gardiner til vindueskarmet er ikke begrænset af fastgørelsens længde. Bag et sådant design er det nemt at skjule rør og batterier.
 • Med høje vinduer støder op til loftet, er det ofte den eneste måde at fixe gardiner på.
 • Loftmonteringsmetode giver dig mulighed for at skjule små fejl i loftindretningen.

En væsentlig ulempe ved taggafler er problemer med at fastsætte dem på alle typer lofter, undtagen beton.

Installation på gipsvæg for at øge pålideligheden udføres ved hjælp af en dowel "butterfly". Åbning bag en partition øger dowel i dette design området for støtte til montering. På lofterne af gipsvæg anbefales at montere kun streng gardin stænger, men alt er individuelt. Selvfølgelig er tunge strukturer monteret på et andet princip - det samme som på loftslofter.

Montering af tagskinner på strækloftet er kun mulig, hvis vi under reparationen har forudset en sådan mulighed. Før monteringen af ​​loftet på fastgørelsesstedene ligger stængerne, der placeres mellem metalprofilen og hovedbetonloftet. Loftets tagskærer fastgøres derefter på den, idet de tidligere har fastgjort filmen omkring borestedet med polymerringe.

Til vinduesindretning af bugladsvinduet er loftet cornice den bedste løsning. Det giver dig mulighed for at maksimere vinduets størrelse, udvider rummet og begrænser ikke afstanden fra gardinet til vindueskarmet. Designene er meget forskellige og giver dig mulighed for at skabe både glatte bøjninger og strenge punkterede linjer. Afhængigt af den overordnede orientering af designet kan tagskærmen gemmes i en niche, skjult bag en lambrequin eller vælge et originalt design med en æstetisk orientering.

Ceiling cornices Grækenland

Blenda "Greece" bredde 5 cm, i pakken (rulle) 30 m

Hvordan hænger gardinen, hvis vinduet er for højt, eller vinduesbrættet rager så meget ud, at den klassiske cornice ikke løser problemet? Hvordan man kan dekorere med et gardin ikke kun et vindue, men hele væggen, mens man gemmer fejlens mangler? I alle disse tilfælde vil loftkornene komme til undsætning - en af ​​de mest populære modeller fra nyere tid.

Eaves loft til gardiner, hvis pris er en af ​​de mest attraktive, bliver stadig mere populære. Det er ikke engang tilfældet, at nu loftsplastisk gardinestænger er på mode, de er virkelig komfortable, lette, praktiske og funktionelle. De gemmer fejl i indretningen, øger visuelt højden.

Hvis du beslutter dig for at købe loftlister, kontakt os, firmaets DDA, vi tilbyder dig en bred vifte af muligheder i farver og i en konstruktiv løsning, vælger vi den bedste løsning til dig til en meget attraktiv pris.

Plastloftlister - populære former og deres egenskaber

Plastloftlister har flere fordele. Den første er deres omkostninger. Det andet er en række former og farver. Tredje - nem installation og vedligeholdelse.

Eaves (græsk κορωνίς) - er et fremtrædende element af indvendig og udvendig af bygninger, lokaler, møbler.

Ceiling cornice er en af ​​de mest populære sorter, med hvilke gardinerne er knyttet.

Der er følgende typer af cornices - plast, aluminium og træ. I dag kigger vi nærmere på plastrammer til gardiner, taler om deres fordele, typer og metoder til fastgørelse.

Egenskaber og fordele

Skel plastikskårer indbyrdes mellem stivheden og styrken af ​​det materiale, de er fremstillet af.

Overvej deres fordele. Deres vigtigste træk er, at der er mulighed for fastgørelseselementer til loftet. På grund af dette er denne type gardin stænger meget populær blandt købere.

Hovedopgaven til moderne loftkorn er fastgørelsen af ​​tulles, gardiner, gardiner. De er en uundværlig egenskab for designet af ethvert rum. Ofte er de lavet af høj kvalitet PVC (polyvinylchlorid).

En af de mest praktiske og nemme at installere er plast PVC loftlister. Deres fordele er, at de har lav vægt, kan være af forskellige former, og som vi sagde tidligere er nemme at installere.

Sådan gør du det rigtige valg

For at træffe det rigtige valg af tagskæggene, skal du beslutte dig for materialet i gardinerne, der vil dekorere dit værelse. Gardiner på dine vinduer kan være meget forskellige fra lys tulle til tungere materialer, lambrequins kan bruges. Afhængigt af antallet af gardiner på vinduet skal gardinstænger anvendes med det krævede antal rækker, fra en til fire.

Vær forsigtig, fordi et vigtigt aspekt for plastikskinner er vægten af ​​stoffet. Ved brug af tunge stoffer er det nødvendigt at vælge en cornice med slidstærk plastik. Ellers kan designet bryde uden at opretholde tyngdekraften.

En af de vigtigste fordele ved loftsskovlen er dens alsidighed i installationen, den kan monteres både på væggen og til loftet, afhængigt af husets ejeres præferencer.

Populære former

omgang

Du bør være opmærksom på de runde tagskiver af plastik. Denne formular er en af ​​de mest populære, så når øjet falder i et plastikloft til gardiner på denne formular falder øjet i første omgang og med god grund. Dette er en ideel og vigtigst budgetmæssig mulighed og vil se harmonisk ud i ethvert rum.

En rund kant med ringe og vægfastgørelser er den mest almindelige mulighed. Fastgørelsesanordninger, dekorative tip, ringe - alt dette kan vælges separat til smag af køber.

Komponenten i den runde cornice kan også indeholde et metalprofildæk, som giver mulighed for en ekstra række til tyl.

Sådanne hjørner er en og to rækker, og hvis du vil, kan du tilføje flere dæk.

Denne formular har et stort sæt ikke kun farvepaletter, men også designløsninger og innovationer. Men hvis du har et begrænset budget, skal du bruge en almindelig hvid profil. Det har ukomplicerede tip, som ikke introducerer næsten noget dekorativt element til indretningen af ​​rummet.

Gardiner er fastgjort til disse tagplader ved hjælp af specielle kroge placeret på ringene. Ved fastgørelsen af ​​lambrequins anvendes gardiner på hylstre eller hængsler ikke. For sådanne gardiner er det bedre at bruge en tagbøjle med en åben beslag. Ellers skal gardinerne fjerne dem, når de fjerner gardinerne. Ofte er taghullerne af denne type fastgjort til væggen, selvom der er tidspunkter, hvor monteringen er på loftet - dette er en ganske interessant designbeslutning.

bagetnye

Hvad angår baguette cornice, er det værd at bemærke sine hoveddele - baguette bar og profil. Baguetteplade i denne udførelsesform spiller en meget vigtig rolle for indretningen af ​​rummet. Det dækker alle mekanismerne og supplerer det organiske udseende af gardiner.

Variationer i installation er mulige - på væggen, i loftet. Baguette fremspring kan have en rotation på 90 grader, hvilket gør det muligt for gardiner at nå væggen ved lukning og derved helt gemmer vinduet. Lambrequins i dette tilfælde er fastgjort til de mest rammebånd med et specialtape.

Vi anbefaler ikke at bruge denne type afskærmninger på skråt, buet og karosserier.

Han har en temmelig overkommelig prispolitik, han udfører en god dekorativ funktion, der ser godt ud i rummet. Ved hjælp af en sådan cornice kan du løse en række ulemper med gardiner og supplere det indre af rummet. Farven på den dekorative beklædning er valgt, hvilket efterlader farvepalet af rummet som helhed eller et bestemt område (vægge, møbler).

Et interessant, funktionelt, dekorativt element i vinduet er en baguetteplank. Efter at have overvejet mange variationer, kan du vælge en cornice, der passer perfekt til din stil. Hold øje med renheden af ​​baguetten er ikke svært. Det kan tørres af med en fugtig klud uden frygt for fugt, fordi de er dækket af en resistent lak. Du kan om ønsket dække ydersiden med guldblad.

Vær opmærksom på afstanden fra gardinet til væggen ved installation. Det afhænger hovedsageligt af hvor stærkt vindueskarmet er skubbet.

Nyttige tips

Når du vælger et loftdæksel, skal du huske:

 • evnen til visuelt at "hæve" lofter og øge rummet
 • et vidunderligt element af indretning til væggene;
 • passer perfekt ind i det indre af ethvert rum
 • For at øge vinduet visuelt, skal du vælge en kant til mere, så gardinerne dækker en del af væggene;
 • gardinens vægt er ikke en lille værdi, så når du vælger en takskærm, skal du sørge for, at den tåler denne belastning.

For at kunne vælge loftets tagriller korrekt, er det nødvendigt at tage målinger under hensyntagen til afstanden mellem tagene og væggen. Hængende gardiner bør ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet, bør ikke berøre vindueshåndtagene. Ved brug af et flerlags gardin tages der målinger fra det tilstødende lag af stof.

Gardin Gardiner

Cornice udfører ofte ikke så meget sin hovedfunktion som dekorative. Og ikke underligt: ​​designere kunne simpelthen ikke komme forbi en så god mulighed for eksperimentering. Gardinestænger er af forskellige typer, som hver især er gode på sin egen måde.

Hvad er det?

I det store og hele er taghullerne kun et tværsnit, hvor gardinerne fastgøres. Det ser ud til, at der ikke er noget særligt, men nu fungerer ikke tagbøjlerne blot for at holde stoffet. De er vigtige elementer, der giver dig mulighed for at opretholde den ønskede stil i rummet, dekorere det og også gøre vinduet åbent en lysende accent. Eaves er nødvendige for fastgørelse af gardiner på vinduer af en anden ordning. Det kan være klassiske rektangulære vinduer, loft, figured. Afhængigt af formen og formålet med vinduet, samt på dets placering, og vælg den ønskede type af cornice.

Dette element er lavet af en række forskellige materialer, som yderligere påvirker den samlede opfattelse af rummet. Du kan klare det, så det ikke er synligt at tage tagene på taget. De såkaldte hemmelige modeller er populære på det seneste, fordi de skaber en usædvanlig effekt. For selvstændigt at vælge den rette mulighed for gardiner, er det nødvendigt at forstå godt metoderne til fastgørelse, typer, materialer, som gardinstængerne er lavet til. Under hensyntagen til hvert af disse punkter, samt fokusere på den overordnede stil i rummet, vil du være i stand til at købe en god taggrunde og i fremtiden fortryde aldrig at købe.

enhed

Den måde, en bestemt model fungerer på afhænger af dens type. Nedenfor er navne på de vigtigste elementer med en beskrivelse:

 • Beslag eller bøjler til fastgørelse af bunden. Sættet leveres normalt med 2 eller flere stykker, afhængigt af længden af ​​tagskæggene. To beslag (hænger) er monteret på siderne og mindst en støtte - i midten.
 • Grundlaget for hængende gardiner. Med hensyn til typen af ​​tagpladerne kan den være en stang, streng eller profil;
 • Fleurons (hvis forudsat). Dybest set er figurer monteret i enden af ​​runde hjørner med en stang.

I nogle tilfælde vil designet kun bestå af kun en integreret del, fx et dæk, når der fastgøres et dæksak på loftet.

Alle modeller kan opdeles i henhold til monteringsenheden i to store grupper: loft og væg:

 1. Loft muligheder er knyttet direkte til loftet. Loftkonstruktioner kan visuelt øge højden af ​​rummet, gøre det mere majestætisk. I kombination med den store bredde af tagskæggene - fra væg til væg - skaber en virkelig højtidelig atmosfære i rummet. Loftet kan også installeres i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastgøre væggen (f.eks. Hvis vægmaterialet er gipsvæg eller afstanden mellem loftet og vinduesåbningen er for lille). Loftsindstillinger er dårligere end væggen i evnen til at modstå en stor vægt af gardiner, samt valg af monteringsmuligheder til gardiner (loftmodeller skal som regel kun installere to typer - dæk og profil).
 2. Vægoptioner tilbyder et bredt område til fantasi. Sådanne taggrunde er populære ikke det første år og har ikke til hensigt at opgive deres positioner. Oftest er installationen af ​​vægafskærmninger valgt i nærværelse af suspenderede eller nedhængte lofter. Afhængig af gardinmodellen er kun loft- eller vægafskærmninger egnede til fastgørelse. Så det er muligt at hænge romerske gardiner kun på vægvarianter for at opnå en tæt pasning til vinduet. Afhængigt af konfigurationen kan både loft- og vægkornene præsenteres i følgende variationer.

omgang

Runde taggrunde er den mest traditionelle og velkendte type. I øjeblikket er der ikke kun en enkelt række, men også en dobbelt række runde version med stænger med forskellige diametre arrangeret parallelt med hinanden. Round barbells suppleres med specielle tip - blandinger - på hver side. Først havde de ingen dekorative funktioner, men efter et stykke tid begyndte designerne at få dem til at regne: i form af blomster, kronblade, dyrehoved og ikke så længe siden blev flereones dekoreret med strass og emalje frembragt.

Valget af en rund cornice pålægger visse forpligtelser: gardinernes fastgørelser samt gardinens forskellige indretning skal udføres i samme design med spidserne og stangen selv. For eksempel, når man bestiller gardiner med øjenlåg, bør ikke kun gummierne selv, men også gardinerne af gardinerne laves i samme farveskema med cornice og ved hjælp af samme materialer. Tagene kan være både lige og kantede rundt. Hjørnet bruges til at hænge gardinerne i badeværelset, og i udsmykningen af ​​lokalerne er det normalt ikke involveret.

String

String design ser meget moderne og minimalistisk. De tager ikke meget plads og er næsten umærkelige, men deres tilstedeværelse tilføjer den nødvendige skændsel til rummet. Konstruktionen af ​​snorkornet er ekstremt simpelt og består af to beslag, der er udstyret med specielle spændeanordninger og strenge selv. Det er et metalkabel, som kan håndtere meget vægt.

Det samme kan ikke siges om låsemidler, de svækkes sædvanligvis under tunge gardiner, hvilket fører til en "sagging" af hele strukturen. De mest ofte snorede cornices bruges i interiøret i moderne stilarter: Hi-tech, Minimalism, Modern. I traditionelle interiører vil de se mere end upassende ud.

bus

Dækket er en konstruktion, der er udstyret med en speciel hul, i hvilken fastgørelsesmekanismerne er installeret, så blinden glider mellem de to dele af corniceen. Dette blev ofte installeret tidligere i Sovjetunionen, så de fleste vælger ham ved inerti. Antallet af rækker er normalt begrænset til to, men muligheder er mulige. Dette skyldes det forhold, at det ikke er almindeligt at udstyre dækkene med yderligere pompøse detaljer som lamelrequins eller bander: Den utilstrækkeligt majestætiske opbygning af tagbjælken gør det ikke muligt at gøre dette fra et stilistisk synspunkt. Men brugen af ​​lysgardiner i kombination med et glidende tyk gardin er ikke forbudt.

Det store plus er, at gardinet er monteret tæt på loftet på dækkets tagskinner, og der er praktisk taget ingen afstand. Derfor er det dækdæk, der vælges som loftarmaturer: loftet på værelset virker endnu højere.

bagetnye

Baguette suppleres med en udskåret rem. Planck lukker ikke kun alle "stuffing", som er ansvarlig for evnen til at bevæge gardinerne, men fungerer også som et dekorativt element. Den relativt lave pris på baguette cornice giver dig mulighed for at vælge forskellige typer af belægninger: fra plast træfinish til naturlæder. Ofte under baren er der et sted til belysning, hvilket giver gardinerne en særlig charme.

Korrekt valgt belysning understreger yderligere deres skønhed. Som regel gemmer den sædvanlige dækstruktur under stangen, så baguette-versionen er kombineret type.

profileret

Profillisten er i mange henseender ligner et dæk, bortset fra det faktum, at rækkerne i et dækkens cornice er adskilt fra hinanden og repræsenterer som det var enkelte lameller, mens profilen er et enkelt fladt stykke. Profilmodellerne er lavet af fleksible materialer, så de kan installeres lige uden for konturerne på det viste vindue. Den store fordel ved profilindstillingerne er deres fleksibilitet. Hvis du f.eks. Installerer en sådan mulighed i loftet, kan du afrunde sine kanter og "skjule" en ubehagelig type sidevægge.

Profil cornices er et godt alternativ til vægmonteret baguette, fordi de også kan udstyres med en hætte - en bar med forskellige mønstre, der dækker gardinens fastgørelseselementer. Hætten er et element, der ikke er meget bredt, men mulighederne for at dekorere det er ret store: starter fra præget mønstre med forgyldning og slutter med stofbelægninger. Tre-trins profilversion leveres normalt med et strækloft. Det giver dig mulighed for at hænge gardin på samme tid, gardiner og blød pelmet.

teleskopisk

Som navnet antyder kan teleskopmodeller folde og udfoldes. I modsætning til konventionelle rørformede taggange behøver de ikke at blive arkiveret, og tilpasser sig den ønskede størrelse: lige nok til at tilføje lidt. En sådan funktion tillader brugen af ​​teleskopstænger ikke en gang, men i forskellige rum efter forskellige reparationer.

Mini-tagger "cafe"

Stained glass mini-cornice er fastgjort straks til rammen. Sådanne modeller har en relativt lille diameter og leveres normalt parvis. De kan monteres både på toppen og bunden og midt i vinduet for at opnå et godt rustikt udseende af rummet. Evnen til at beskytte hver enkelt ventiler separat, samt en usædvanlig type konstruktion gør teleskop vinduesdesign temmelig populært. Derudover kan denne type vedhæftning spare plads i rummet. Ofte er det farvede kurver monteret på loftet på loftet. Mellem et par af sådanne elementer kan der være fast gardinstof. Til design af loftvinduet er dette design også velegnet.

roterende

Drejbart fastgjort også direkte til hver af ventilerne. Normalt er det valgt til vinduer, der sidder meget dybt i væggen og for døvvinduer. Gardiner monteret på svinget tagene, kan du åbne og lukke, som sash. Normalt kræves kun en cornice, gardinet hænger frit på det.

spacer

Spacer-modeller ligner noget teleskopisk, med undtagelse af få signifikante forskelle. Udvidelsen cornice er en pind med en fjeder inde. Forår "skubber" enderne ud. Således hviler den installerede cornice "mod" væggene uden at behøve yderligere støtte i form af parenteser. Når du vælger denne type, skal du være forsigtig, da med utilstrækkeligt stærkt materiale af væggene kan det skade dem alvorligt. For eksempel vil gipsplader vægge ikke modstå tryk. Det anbefales heller ikke at hænge tunge gardiner på ekspansionslisten. På trods af at designet er ret pålideligt, vil det ikke klare stor vægt.

Til romersk persienner

Sådanne strukturer installeres direkte på vinduesrammen, så du kan løfte gardinet lodret, som persienner. Vinduesrammens størrelse skal ideelt set svare til størrelsen af ​​corniceen, ellers vil installationen blive umulig.

Hvilket er bedre?

Afhængigt af rummets funktionelle formål og om det er bolig eller ikke-bolig, afhænger dets overordnede stil af hvilken indstilling du foretrækker. For private lokaler er det bedre at foretrække enkle, pålidelige strukturer. For eksempel vælger du en passende mulighed på balkonen, hvilken effekt du vil opnå. At skabe et hyggeligt hjemmemiljø bør gives præference runde taggrunde. På værelset der fungerer som et opholdsstue eller soveværelse, kan du vælge enhver mulighed, alt afhænger af dine præferencer og stil på værelset. Især moderne stilarter er "venlige" med snor eller formede strukturer, og baguette eller rørformede modeller passer til mere traditionelle.

Af særlig interesse er loftet. For et skylight vindue placeret i loftet, kan du vælge både mini-eaves "cafe", og for rullegardiner. Det hele afhænger af hvor meget du vil mørke rummet. Almindelige gardiner passer ikke så tæt på glasset som de rullede gardiner, så mere lys vil trænge ind i rummet. Der er ingen dårlige eller gode taggrunde, hver af dem har sine egne fordele. Der er passende og uegnede designs. Hvis du ser på valget fra dette synspunkt, bliver det meget nemmere og mere behageligt.

tilbehør

Eaves er normalt suppleret med de mest forskellige tilbehør. Montage er af to typer: beslag og ophæng. Deres adskillelse er yderst betinget og afhænger af, hvad præcis strukturen er knyttet til - til loftet eller til væggen. Så er suspensioner brugt til loftkonstruktioner og beslag til vægkonstruktioner. Beslagene er åbne og lukkede. Den åbne holder giver dig mulighed for simpelthen at sætte barbell på toppen af ​​bjerget og lige så nemt fjerne det. Normalt er denne type for brug ved loftmontering ubrugelig.

Lukkede fastgørelser indebærer at stangen vil blive gevind i den, så fastgjort til væggen eller loftet og venstre så højre. Der er ingen tvivl om afbrydelse. Derfor skal gardiner, når de vælger fastgørere, overveje denne kendsgerning. Fastgørelser af gardiner findes de mest forskellige: klinger, sløjfer, slips, kroge, ringe, magneter og så videre. Valget af hver skyldes typen af ​​tagskægget samt det faktum, at den anvendte type armatur er lukket eller åben. For eksempel kan gardinet på grommen ikke anbringes på dækkene af den lukkede type, da den ikke kan fjernes for vask i fremtiden uden at adskille bjergene helt. Valg af tips, fokus ikke kun på deres attraktivitet, men også på stangens diameter.

Det er også vigtigt at huske om det generelle stilindhold: At vælge en plastikspids til en stang fra et ædelt træ risikerer du at skabe en absurd duet.

materialer

Eaves er lavet af forskellige materialer, der starter fra temmelig dyre og efterbehandling med de mest tilgængelige:

 • Det mest økonomiske materiale er plastik. Plastakskiver kræves ganske vist i dag, især loft. De overvåger ikke opmærksomheden, så du kan placere accenter i rummet. Sådanne modeller kan endda skjules bag loftet, hvilket skaber illusionen om, at gardinerne ikke er knyttet til noget og bare svæver af sig selv. Denne løsning er anvendelig til enkle, beskedne interiører, men du kan finde lyse løsninger.
 • For nylig er det muligt at klæbe plastkonstruktioner med et specielt materiale, der efterligner forskellige belægninger: træ, læder, lige metal. Fra en afstand er det ikke klart, at der er en falsk foran dig, men ved nærmere eftersyn bliver det indlysende. Plastik og endnu flere metalaksler kan modstå en hel del vægt, men ved bestilling er det værd at afklare dette problem separat.
 • Træafskærmninger - de tidløse klassikere, der giver mulighed for at give et kongeligt udseende til ethvert rum. Der er både rørformede og baguette lister af træ, der begge ser godt ud. Du skal være forsigtig, når du vælger en træ støbning taggrunde. Designet ser ganske massivt ud og er ikke egnet til vinduesdekoration i et lille rum med et lavt loft. Træmodellerne selv er en lys dekoration af rummet, så du skal planlægge deres brug i planlægningsfasen af ​​indretning for at kunne passe dem ind i situationen i fremtiden. Eaves lavet af træ kan modstå en hel del vægt (især vægmodeller). De er perfekt kombineret med de klassiske tunge gardiner af god kvalitet, som brocade, jacquard, tapetry, men kan også forbedre skønheden af ​​lysgardiner.

Metal gardin stænger er de dyreste. De skelnes af holdbarhed, dyre udseende og et stort udvalg af forskellige muligheder.

Metalkonstruktioner er repræsenteret i forskellige belægninger:

Teksturerne kan være matte eller blanke: Matte lister er mere velegnede til moderne interiør og glans for klassiske. Der kan dog være undtagelser fra denne regel. Figured eaves nyder særlig kærlighed og popularitet. Du kan købe klar smedet cornice, og du kan bestille et individuelt design. Individuelle modeller er dyrere af to grunde: De er lavet i en eksklusiv version og som regel manuelt. Jernridestænger er tunge på egen hånd, så de kræver høj kvalitet, pålidelig vægmontering.

dimensioner

Længden af ​​mini-eaves afhænger af bredden af ​​casement vindue: tagene skal være lidt smallere end casement. Det samme gælder for drejning og muligheder for romerske gardiner. Diameteren af ​​mini-eaves er ca. 1 centimeter. Stålstangens diameter varierer fra 10 til 40 mm afhængigt af rørets formål. Enkeltmodeller er normalt 25 mm i diameter. I dobbeltrørstangen til gardiner svarende til 28 mm og til tule - fra 10 til 16 mm. Længden varierer normalt fra 160 til 360 cm, men du kan købe en stangstang på 28-50 mm i diameter og 6 m lang.

Diameteren på træstangen er standard 28 mm. De fremstiller modeller med en diameter på 16, 28, 25 mm og en maksimal længde på 2 m. Du kan lave en bar op til 50 mm i diameter for at bestille, så kan længden nå 4 m. Plastdækene når op til 4 m og kan være op til 8,7 cm bredde afhængigt af antallet af rækker. Dekorative strimler er normalt 5 eller 9 cm, men modeller med blandinger har bredere strimler op til 300 mm. Diameteren af ​​standardstangen af ​​plast er den samme som træet en - 28 mm. Til køkkener eller badeværelser vælges slanke tyllmodeller på 12 og 16 mm. Længden varierer fra 2 til 3,6 m.

Det er let at vælge den rette størrelse af tagbøjlerne, hvis vi starter fra de eksisterende standarder for valg såvel som fra flere regler:

 • På hver side er det nødvendigt at gøre cornice længere med 15-40 cm end vinduets åbning;
 • Når du installerer en cornice i hele væggen, skal den ligge bag væggen med 1,5-2 cm på hver side;
 • Glem ikke at installere yderligere beslag hver 1.5-2 m for væglister og hver 30-50 cm for loftmodeller.

Farve løsninger

I dag er de mest almindelige hvide cornices. Denne farve er perfekt kombineret med loftet og basispladerne, såvel som visuelt tilføjer rumhøjde. Det ser interessante teksturindstillinger ud. Naturmaterialer, som træ og læder, ser godt ud i klassisk eller kolonialt interiør. Lysforgyldning vil tilføre udsmykningen af ​​pretentiousness i ordets gode forstand. Black curtain stænger passer perfekt til moderne stilarter, især hvis du vil gøre toppen af ​​gardinerne så usynlige som muligt, mens du forlader det spektakulært.

Forskellige metalliske nuancer er ikke ignoreret i flere år allerede. Messing af messing og kobber tilføjer raffinement og kommer til at erstatte det lidt kede guld og sølv.

Hvordan vælger man?

Bedst af alt, hvis du bekymrer dig om valget af tagskægget før reparationsstart. Så behøver du ikke at hente optionen i panik, lidt kombineret med det allerede forberedte interiør. Men det er nødvendigt at starte ikke bare fra stilistik. Værelsesfunktioner betyder også meget:

 • For et smalt langt rum med et vindue på en smal mur, vil dæmningen dække hele rummet rundt om vinduet det bedste valg. Eaves skal hænges under loftet for at balancere rummets proportioner.
 • Træskumstrukturer eller brede baguettekorn skal købes til udsmykning af store haller, da de vil se besværlige i små værelser.
 • Runde kroge er velegnede til indramning af vinduer i et rum af enhver størrelse. Hvis du vælger de rigtige vener, vil rummet virke hyggeligt og mere harmonisk.
 • Stringskovler skaber en interessant effekt af gardiner, der flyder i luften. De er perfekte til små rum, hvor vinduet ikke skal blive centrum, men kun skygge den samlede sammensætning.
 • Jo større og større rummet, jo tykkere den runde tagbøjle skal være, og jo dyrere materialet skal være. Hvis dit budget er begrænset, skal du bruge efterligninger, som f.eks. En plastikstrimmel i stedet for en træ eller en billig smedet model.
 • Smedejernsstrukturer skal altid være en klar accent, det er værd at overveje. "Dræb" det usædvanlige element, men ikke overbelastning af rummet er næsten umuligt. Selv med professionelle designere forårsager det visse problemer.

Hvad er der på mode nu?

I vores tidsalder er mode meget demokratisk, og hver af disse typer gardinstænger har sin egentlige udførelsesform. Specielt dækkens taggrænser, jernrund og smedet figurer er korrekt anerkendt som den mest fashionable. Moderne variationer af den rørformede cornice er monteret på væggen og er udstyret med simple attributter uden for meget dekoration. De adskiller sig ikke i lyse farver: sort er ideel. Den givne model af cornice er kombineret med alle gardiner, herunder de nuværende klassiske modeller på snoet. Det er også velegnet til gardiner på grommets, som designere bruger i næsten alle stilarter.

I tilfældet med smedede indretningsindretning er derimod velkommen. Den seneste tendens er stiliseringen af ​​taggrene under plantens gren. Det kan bare være en ren gren, og måske med blade. Små dobbelte smedejerns mini-ledges har en lignende floral design. Farver til både små og store modeller bør vælge naturlige metaller: sorteret sølv eller guld, alderen kobber og bronze, messing. Sort er også relevant her, især det bruges ofte, når man vælger mini-eaves til loft vinduer.

Eksempler i interiøret

Moderigtigt simpelt jernrørformet cornice tiltrækker ikke for meget opmærksomhed til sig selv, der fungerer som et supplement til det allerede eksisterende interiør. Diskret farve og mat tekstur fremhæver designens bevidste enkelthed, samtidig med at den fremhæver det interessante design af vinduet selv. Dækkestykker er næsten usynlige under loftet i denne stue. Dette valg lykkes for et lille værelse, da det ikke gør det muligt at blokere adgangen til lyset i rummet, samtidig med at visuelt øge loftet. En lignende virkning er ikke kun tilvejebragt af hvid farve og glat tekstur, men også af den kendsgerning, at cornice er identisk med basisbordet i bredden.

Baguette cornice virker som en bande. I et rum med sådanne højt til loftet er denne løsning ret acceptabel. Det ser ikke ud til at være overbelastet på grund af at cornice er valgt for at matche væggen og loftets farve og er lavet i et simpelt design. Plankens geometriske udsmykning følger den generelle retning i indretningen, og farven på det kontrastelement er valgt i samme nuance med gulvene. For det moderne bøhmiske interiør er der ikke noget bedre end en snorret cornice. Det tillader på ingen måde at aflede opmærksomheden fra de lyse gardiner, der tjener som en accent i interiøret. Rullegardiner er fastgjort ved hjælp af en skjult tagbøjle med en løftemekanisme. På grund af dette er den generelle udsigt over soveværelset, indrettet i rustik stil, ikke forkælet af det moderne udseende af designet.

I dette tilfælde er cornice gemt bag loftet, hvilket gør værelset til at virke endnu højere. Det er muligt, at om natten kan du tænde et specielt lys indbygget i corniceen. Det hjælper med at gøre barnets atmosfære mere interessant. Hjørnejernsvart cornice adskiller visuelt væggene og loftet i en farve. Sådanne små kontrastfarver er nødvendige for at skabe et virkelig stilfuldt interiør. Smidede fleron passer perfekt til designet og fremhæver dets lyshed. I dette tilfælde udfører gardinerne ikke en beskyttende funktion og zonering. Med samme formål, udvalgte og små smedet kroge. De adskiller hinanden visuelt fra hver af de "sofaer". Modtagelse giver dig mulighed for visuelt at forøge pladsen uden at miste funktionskomponenten.

Sådan vælges gardinstænger til gardiner, se næste video.