Valgmuligheder for glidende gardinstænger til gardiner (18 billeder)

Alle ønsker at skabe en atmosfære af hygge og komfort i huset. Til dette har du valgt smukke gardiner og gardiner. Men det er ikke alt. Da toget kræver skinner, så har luften, det lette slør eller de originale gardiner brug for en enhed, som de kan hænge på. Alle multifunktionelle mønstre til hængende gardiner er forenet med et udtryk - cornice.

Korrekt valgt model kan skjule fejl eller fremhæve fordelene ved design. Sorten er så stor, at det er meget svært at foretage et valg med det samme. At vide, hvad gardiner og gardiner skal hænges, det gør ikke ondt for at finde ud af mere, hvilken model er bedst for dem, produktmodellen vil gøre.

Meget populære er glidemuligheder til gardinstænger. Efter at have læst artiklen, sætter du dig i stand med tilstrækkelig viden til at hjælpe dig med ikke at forveksle og vælge det rigtige design.

Generel beskrivelse

Ifølge fastgørelsesmetoden er modellerne væg eller loft. Til at hænge gardinerne, tule og pelmet på samme tid, er en kompleks konstruktion nødvendig. Den er samlet fra flere uafhængige profiler. Hver profil er en separat række. Alsidighed er, at du kan tilføje så mange rækker som du skal oversætte en designidee.

På markedet er der flere typer glidende modeller af cornices - teleskopisk og profil, udstyret med manuel ledningsstyring eller elektriske tagskærme.

En række materialer, hvorfra de er lavet, vil endda tilfredsstille den mest kræsne køber. Det passer perfekt til profilen for tunge gardiner eller lysgardiner.

Teleskopisk cornice

Hvis du vælger en teleskopisk cornice, vil du blive glædeligt overrasket over enhedens enkelhed og funktionalitet. Højdepunktet er at du justerer længden af ​​stangen selv. For at installere enheden behøver du derfor ikke at skære, slukkes, til den ønskede størrelse. Du skal blot trykke røret til den ønskede længde og sikre.

I sin struktur er denne enhed meget enkel. Den består af to rør med forskellige diametre, den ene er i den anden og er fastgjort med en simpel mekanisme eller forår.

Når du vælger et teleskopprodukt, skal du overveje geometrien i vinduesåbningen og designen af ​​rummet. Et simpelt rundtrør af dette design vil se elegant ud, hvis du samler smukke originale ringe til hængende gardiner og forskellige dekorative elementer.

Monteringsmuligheder

Teleskopstænger er af to muligheder, de adskiller sig i fastgørelsesmetoden til overfladen. Produkter til montering i tryk er normalt fra en meter til to i længden, på kanterne af røret er der en gummipip. Til installation i skråninger på plastikvinduer behøver du ikke noget værktøj. Bare lav en markering, stræk stangen til den ønskede længde. Sæt en kant på det første mærkepunkt, start den anden fra bunden, forsigtigt at trykke med din hånd, flyt den til det andet mærke på den tilstødende væg.

Sådanne enkle armaturer bruges til at arrangere små vinduesåbninger. De er velegnede til lyse, korte gardiner.

Intet problem at hænge gardinet på badeværelset.

Du har brug for et mere multifunktionelt design - stop med at vælge den anden version af teleskopproduktet. Monteringsmetode - på loftet eller væggen. Installationsproceduren er ikke særlig vanskelig. Et ægtepar kan nemt udføre arbejdet uden at ringe til mesteren. Du skal bruge, tilgængelig i alle hjem, ikke komplekse værktøjer: stepladder, lineal og blyant, boremaskine, skruetrækker, dowel. Efter enkle målinger bores hullerne i den ønskede diameter på de markerede steder, beslagene skrues på overfladen af ​​væg eller loft. Mål længden af ​​stangen, da dette blot skubber røret og indsættes i beslagene.

Det ideelle design er velegnet til forskellige værelser. Standardlængde op til tre meter. Fås i enkelt og dobbelt række. Til hængende gardiner bruger store ringe og små ringe med forskellige krabber, tøj og kroge. Gardiner med øjenlåg eller på tekstilsløjfer ser meget dekorative ud på stangen.

Materialer og Design

Til fremstilling af glidende teleskopiske gardinstænger til tyll og tunge gardiner, brug forskellige materialer. Dybest set - det er slidstærk plastik eller metal. Sjældent, men der er stadig modeller af træ. Men desværre er de dyre for prisen og ikke meget praktisk. Moderne teknologier til behandling af materialer og maleri giver dig mulighed for at give dit valg en bred vifte og et varieret design af produkter.

 • Stål, dækket med dekorative, pulvermalinger af forskellige farver eller krom. Meget stærk med et langt liv.
 • Aluminium. Afvige i lethed og holdbarhed. Tolerer fuldstændigt negative faktorer. Det bøjer godt, derfor anvendes det på ikke-standardiserede steder. Modstandsdygtig over for fugt og fugt, ideel til installation i badeværelset.
 • Rustfrit stål. Er en model af stil og harmoni. Der er: poleret, blank, grå eller mat. De passer ind i stuen, soveværelset.
 • Holdbare legeringer. Dekorativt dækket under forskellige stilarter: messing, guld, bronze.
 • For plastprodukter anvendes en række farvepalet. Populær under træ eller metalfarve. Ligesom materiale - plast er meget økonomisk, let og holdbart. Produkter fra dette materiale har også de samme kvaliteter. Positive egenskaber: lav pris, lav vægt, modstandsdygtighed mod fugt og korrosion, bekvem transport, godt design. Ulemper: Kan blive gul med tiden, ikke beregnet til at hænge for tunge gardiner, kan sænke.
 • Wood. Materialet er dekorativt og miljøvenligt. Ser spektakulære og rige ud. Efter påføring af en speciel træbehandling, der er resistent over for fugt.

Glidende, teleskopisk. Korrekt udvalgte gardinstænger til gardiner hjælper med at gøre dit interiør udtryksfulde og originale. Meget praktisk med lang levetid.

Modeller med manuel, ledningsstyring

For nem styring af gardiner, glidende anordninger til hængning udstyre, reb kabel mekanismer. For bedre glidning er rørene normalt dækket med et lag Teflon belægning. Der sættes en separat mekanisme på hver række. Velegnet til hjemmebrug i små rum.

Brugen af ​​konstruktionen med ledningsmekanismen gør det muligt at fastgøre flere gardinbaner, tyl, pelmet. Når du håndterer i lang tid, bevares formen og elegansen af ​​dine vinduers designlinjer. Tæt på gardinerne og tylen behøver man ikke trækkes og rettes med hånden og sætte dem på plads igen.

Disse modeller har et stærkt, pålideligt og stabilt design. Når alt kommer til alt, når vægten af ​​gardiner ofte flere kilo. Med let betjening, for at flytte tunge gardiner, skal du blot trække tovet. Harmonisk udseende, der passer til enhver stil af interiør, nem installation og brug, bringer glidende enheder med ledningsstyring, blandt de første, kategorien af ​​de mest populære.

Glidende elektriske skærme

Med elektrisk kontrol vælger folk normalt at følge med med fremskridt. En sådan model vil være uundværlig, hvis du har store panoramavinduer, der er særligt relevante for vanskelige at nå eller vinduer af kompleks form. Det skal bemærkes, at produktet er udstyret med en elektrisk motor, der er egnet til tunge gardiner, lysgardiner eller tyll. Ved at styre konsollen eller trykke på knappen, kan du nemt styre gardinens bevægelse.

For at installere en sådan elektrisk skærm uden at lave fejl, vil det være bedre, hvis installationen udføres af en professionel. Elektromotoren er skjult bag gardinet. Det virker stille og smidigt. Det går godt med enhver stil af lejlighedskonstruktion.

For at indretningen af ​​dit vindue skal være perfekt, har du brug for særlig opmærksomhed for at skabe en slags fundament - at vælge det rigtige design af de glidende tagger. Det er vigtigt at overveje de forskellige muligheder, tage hensyn til alle fordele og ulemper. At være opmærksom ikke kun på indretningen, men også på de materialer, hvorfra profilen er lavet. Måske endda søge råd fra en designer. Hvis du nærmer dig sagen seriøst og tager højde for alle anbefalingerne, vil de valgte modeller af glidende teleskopprodukter helt sikkert blive smykkens design i dit vindue og passer til det samlede indre af rummet.

Teleskopskinner

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Hvid farve. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve messing. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Chrome farve. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Polen.
Materialet er plastik. Hvid farve. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Teleskopisk cornice. Vælg. Installation. Egenskaber af materialer.

Moderne liv har en negativ egenartethed: For hurtigt en rytme, forfængelighed og tung arbejdsbyrde hos en person. Derfor har huset opnået en endnu dybere betydning end før: alle forsøger at skabe komfortable forhold i det for at kunne slappe af og slappe af. For denne reparation er gjort, bruges de mest moderne og bekvemme apparater, en af ​​dem er en teleskopisk cornice til gardiner på badeværelset.

Fotophæng til gardiner på badeværelset

Valg af fastgørelse til gardiner

Badeværelse - et af værelserne i huset, der kræver brug af kun højkvalitets finish og tilbehør. Dette behov opstod på grund af tilstedeværelsen af ​​høj fugtighed, rummet kræver også en høj grad af komfort.

Et af tilbehør, uden hvilket det simpelthen ikke er muligt at lave på badeværelset, er et gardin. Det forhindrer bedst vand i at stænke under badning eller brusebad.

Gardinekomponenten er en multifunktionel metal teleskopisk cornice. Takket være ham er det muligt at montere dette produkt på badeværelsesvæggen.

En funktion af stangen er evnen til at bevæge sig fra hinanden og foldes i henhold til teleskopprincippet: et rør passer ind i det andet. I enden af ​​denne enhed er der fastgørelsesanordninger forsynet med pakninger.

De beskytter væggenes overflade mod ridser og anden mekanisk skade. Det er bedre at installere dette produkt ved hjælp af forårslås.

Der er flere muligheder for cornice, som ikke kun varierer i materialet til fremstilling eller pris, men også i andre egenskaber:

 • Metal cornice.
 • Træstang.
 • Enheden er lavet af plastik.

Gardin i badeværelset - en nødvendig sikkerhedsforanstaltning

Metalprodukter

Teleskopisk gardinstang, lavet af metal, er en kvalitetsenhed, der har følgende muligheder:

 1. Rustfrit stålprodukt. Det er en stilmodel og harmonisk supplerer ethvert design. Bedst af alt er velegnet til et planteskole, vil også perfekt dekorere et soveværelse, hallen eller en balkon. Materialet, hvorfra cornice er lavet, er meget holdbart og pålideligt. Det er praktisk taget ikke udsat for fugt.
  Denne kvalitet forbedrer den beskyttende belægning, lavet i forskellige farver. Chrome eller hvide produkter ser godt ud.

Rustfrit stål er et godt materiale til badeværelset.

 1. Aluminium stang. Et sådant element af indretning ser ikke kun godt ud i noget badeværelse, men har også lethed og holdbarhed.
  Til efterbehandling anvendes forskellige materialer, herunder den specielle film, der efterligner forskellige typer belægninger. Dette produkt har en høj grad af beskyttelse mod virkningerne af negative faktorer og anvendes godt i forhold til høj luftfugtighed.

Plastarmaturer

Plast er et økonomisk, let og holdbart materiale. Kvalitetsdataene blev overført til produktet fra den.

Plastafskærmninger til badeværelset har mange positive kvaliteter:

 • Lav pris, og som følge heraf høj tilgængelighed af produktet.
 • Lav vægt, og dermed let transport og installation.
 • Høj modstandsdygtighed over for nedbrydning, hvilket gør tagskæggene ideelle til brug på badeværelset, og er også perfekte til havearbejde.
 • En række belægninger, der efterligner træ, marmor og andre naturlige materialer. Tillader produktet at blande sig harmonisk med ethvert design.

Plastik design kan vælges i enhver farve.

Der er flere ulemper ved plastikanordningen:

 • Under påvirkning af tid og andre faktorer kan materialet blive gulligt. Dette er især mærkbart på taggrænserne med en hvid farve.
 • Under drift kan produktet falde under vægten af ​​et gardin.

Træ taggrunde

Træ er et vidunderligt materiale. Det har høje dekorative egenskaber og økologisk renhed. Disse taggrunde vil dekorere dit soveværelse og hallen. Dens ulempe er modtagelighed for hævelse og deformation under indflydelse af fugt.

Moderne teknologier har løst dette problem: Brug af specialbehandling gjorde det muligt at udstyre træ med høj modstand mod indflydelse af negative faktorer. Tagene af det ser meget imponerende og rige ud.

Træprodukter bruges sjældent i badeværelset på grund af følsomheden af ​​materialet til fugt

Montering af cornice i badeværelset

Installation af glideblade kræver ikke særlig viden og færdigheder. Processen behøver ikke at bruge specialiserede værktøjer. Derfor kan installation gøres manuelt.

Installation af et gardinarmatur i et badeværelse kræver en stige, blyant eller andet skriveobjekt, målebånd og niveau.

Da cornice er lavet i forskellige længder, varierer i størrelse og bevæger sig adskilt med det nødvendige antal meter, forsvinder spørgsmålet om hvordan man klipper barbell af sig selv. I denne handling er der ikke brug for, du behøver kun at købe et produkt af den passende størrelse.

Installation af produktet udføres i flere faser.

For dette er der en klar instruktion:

 1. Det første skridt er at bestemme størrelsen af ​​mellemrummet mellem de to vægge, hvilket vil tjene som en begrænsning for tagskægget. For at skabe harmoni og skønhed i badeværelset skal du rette produktet på en afstand på ca. 15 centimeter fra badeværelset.
  Gardinen skal være lang nok til at dække badeværelset eller bruseniche. Efter afslutningen af ​​alle beregninger kan du markere stedet for fremtidig fastgørelse af cornice på væggen.

Opmærkning af den fremtidige monteringsstav - den første fase

 1. I anden fase opstår spørgsmålet om, hvorledes produktet skal installeres. Det er produceret ganske enkelt. Gardinestangen, der fjernes fra emballagen, skubbes til den ønskede længde svarende til afstanden mellem væggene, øget med en centimeter.
  Den ene kant af tagene er tæt knyttet til overfladen, og den anden fremmes fra bunden op til det ønskede punkt. På grund af tilstedeværelsen af ​​fjedre er stangen sikkert fastgjort til begge vægge.
  En ekstra garanti og skridsikkerhed er pakningerne i enderne af monteringen. Således er kløften monteret uden et enkelt søm, og fliseoverfladen forbliver intakt, hvilket er meget vigtigt for eksempel til et børnerum.
 1. Det tredje trin er at kontrollere pålideligheden af ​​monteringen af ​​gliderenheden. For at gøre dette skal du blot trykke let på midten af ​​tagene. Men inden du fastgør stangen til et fast sted, skal du hænge ringe på den for at hænge gardinerne.

For at lukkeren skal bevæge sig glat langs armaturet, er det nødvendigt at vælge de ideelle ringe og installere strukturen korrekt.

Den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet

Hvilke fakta skal du vide:

 • Lavet af metal, disse produkter har godt greb, men dårlig glidning.
 • Plastringe går hurtigt ud, er kortvarig armatur.

Advarsel!
Det er nødvendigt at huske, at de mest praktiske i drift, der tillader at bruge dem i lang tid, er kombinerede produkter.
Deres base er lavet af metal, og belægningen er lavet af plastik.

Resumé af

Glidestænger til badeværelset - En bekvem, holdbar og nem at installere enhed, der gør det nemt at udskifte nogen del af det og gardinet. (Se også artiklen Sådan hænger gardiner på loftet cornice: funktioner.)

I den præsenterede video i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.

Glidebordstænger

Teleskopisk cornice er en simpel og funktionel enhed til hængende gardiner. Længden af ​​stangen, inden for standarden for producenten af ​​produktet, kan justeres uafhængigt. Ved installation, savning, planning og montering kræver der ikke noget, det er nok at skubbe tagene til den ønskede størrelse og rette i denne position.

Alle geniale er enkle

En glidende teleskopisk cornice består af 2 rør af større og mindre diameter, den ene er indsat i den anden, indenfor er det en ukompliceret drejefastgørelsesmekanisme, nogle gange en fjeder (spander mount).

For at vælge den rigtige glidende teleskopkornet skal du overveje geometrien i åbningen og den overordnede stil på rummet

Monteringsprincipper

Der er to versioner af tagskærmens teleskoptype, de adskiller sig i fastgørelsestype:

 • i rummet mellem 2 vertikale overflader - vægge eller vindueskråninger;
 • installation på loft eller væg; støttepunkterne er beslagene, glidestangen er indsat i dem.

Eaves i stødkraften har en standardlængde på 120-210 cm, gummipip findes på enderne af modellen. Installation af stangen kræver ikke værktøj og boringer. Det er nok at mærke på overfladerne, stræk stangen til ønsket længde, hvile en kant på plads, start den anden kant fra bunden og skub forsigtigt med hånden til markeringspunktet på den modsatte væg.

Spacer teleskopskinner er relevante for design af små åbninger, de bruges normalt i badeværelser til adskillelse af et badeværelse med et gardin eller til zonering. Sådanne monteringer er kun beregnet til lysgardiner. Du kan installere dem i enhver højde, ifølge designerne, den optimale afstand er 120-140 mm fra loftet.

Vær opmærksom på de dekorative elementer i tagskægget, selv en simpel bar vil se spektakulært ud, hvis du samler smukke gardinringe til det

Modeller monteret på væg og loft er mere praktiske. Kernen i installationen er at installere parenteserne, så er teleskopstangen indsat i dem og skifter fra hinanden til den ønskede størrelse. Denne type tagskærme er velegnet til kontor-, offentlige og boligområder. Maksimal produktlængde - 3 m.

De glidende tagskinner er universelle, standardmodellen kan dekoreres med en tre meter åbning, og om nødvendigt kan den flyttes til en to meter én og tilbage, det er ikke nødvendigt at arkivere og opbygge

funktionalitet

Teleskopskinner er single-row og double-row, begge typer er anvendelige både i økonomiske og i boligområder. Det er vigtigt at vælge det rigtige design, farve, materiale, glem ikke gardinens stil og åbningsstørrelsen. Til fastgørelse af gardiner anvendes der normalt ringe med kroge eller krabber, gardiner med grommets og tekstilsløjfer kan sættes på røret. Dobbelt-række modeller giver dig mulighed for at hænge flerskik gardiner med et pelmet-nederdel.

Dobbelt-række modeller er meget komfortable til badeværelset - alt er til stede: gardiner er hængt på en bar og håndklæder på den anden

Design og materialer

Teleskopisk glidende hjørner er fremstillet af slidstærk plastik eller metal, mindre ofte findes træstænger, de er kendetegnet ved en høj pris og er ikke så praktiske som de første 2 modeller. Takket være moderne teknologier inden for materialeforarbejdning og maling ser produkterne ikke længere ud som kedelige, ansigtsløse rør, men er repræsenteret af en lang række forskellige design.

Metal modeller er lavet af:

 • stål - forkromet, såvel som slidstærkt dekorative pulverlaksbelægning i forskellige farver;
 • Aluminium med beskyttende belægning i en stor palette;
 • rustfrit stål med en smuk blank poleret eller børstet, mat, ædelgrå;
 • holdbare legeringer med en dekorativ belægning af guld, bronze, messing, stiliseret under forskellige stilarter af interiører.

Plastprodukter er repræsenteret af rør i en anden farvepalet, herunder dem med belægning, der efterligner metal og træ.

Spacer modeller af teleskopiske glidestykker er almindelige rør med bløde stik til fastgørelse. Væg- og loftmodeller kan prale af et interessant design, hovedsagelig på grund af beslag og spidser, som ikke kun er funktionelle elementer i kronen, men også dekoration. Her bestemmes valget af indretningens stil og smag af købere.

Glidende teleskopkornet i smukt design bliver højdepunktet i designet, hvilket gør interiøret mere ekspressivt og originalt.

Glidende glasmosaikmodeller

Taler om teleskopiske fastgørelsessystemer til gardiner, det er umuligt at ikke nævne glasskærende glidende mini-eaves, de kaldes også eaves-cafe justerbar. Disse er tynde men holdbare rør, de kan være af afstandstypen, eller de kan fastgøres ved hjælp af beslag. Designet til vinduesindretning med små gardiner og døre med glasindsatser. Er installeret mellem de vertikale skråninger i vinduesåbningen eller monteret på profilen. Afhængig af modellen er minimumslængden 40-60 cm, maksimum 120-200 cm. Disse er velegnede til hængende gardiner på standardvinduer i typiske højhuse.

Glidende mini-tagger er næsten usynlige i indretningen og er designet til lysgardiner: tyll, organza, syntetiske materialer, tynd bomuld, linned

Teleskopkorn

Én klik ordre

Farve: hvid
Materiale: plastik
Længde: 40-60 cm

Én klik ordre

Farve: hvid
Materiale: plastik
Længde: 60-80 cm

Én klik ordre

Farve: hvid
Materiale: plastik
Længde: 55-85 cm

Én klik ordre

Farve: hvid
Materiale: plastik
Længde: 85-135 cm

Én klik ordre

Farve: hvid
Materiale: plastik
Længde: 135-225 cm

Én klik ordre

Farve: Messing
Materiale: plastik
Længde: 55-85 cm

Én klik ordre

Farve: Messing
Materiale: plastik
Længde: 85-135 cm

Én klik ordre

Farve: Messing
Materiale: plastik
Længde: 135-225 cm

Én klik ordre

Farve: krom
Materiale: plastik
Længde: 55-85 cm

Én klik ordre

Farve: krom
Materiale: plastik
Længde: 85-135 cm

Én klik ordre

Farve: krom
Materiale: plastik
Længde: 135-225 cm

tagudhæng

Cornice køber i Moskva. Hurtig levering i hele Rusland.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Hængning af et lille gardin er ikke svært, hvis du har glidende tagskærme til plastruder med en kantbredde på ca. 14 mm. Cornice er designet til et lille vindue og er i stand til at modstå en vis belastning. Fås i tre størrelser.

Med denne vedhængsskydende taghænger kan du hænge gardiner direkte på vinduesrammen om få sekunder: Fastgør fastgørelserne på kanten af ​​vinduet (maks. Rammens bredde op til ca. 15 mm), og du er færdig! Fastgøres uden boring og er perfekt til plastik.

Med denne vedhængsskydende taghænger kan du hænge gardiner direkte på vinduesrammen om få sekunder: Fastgør fastgørelserne på kanten af ​​vinduet (maks. Rammens bredde op til ca. 15 mm), og du er færdig! Fastgøres uden boring og er perfekt til plastik.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Hængning af et lille gardin er ikke svært, hvis du har glidende tagskærme til plastruder med en kantbredde på ca. 14 mm. Cornice er designet til et lille vindue og er i stand til at modstå en vis belastning. Fås i tre størrelser.

Vores taggitter Gania fortryller med høj kvalitet design, der legetøj kombinerer stil og praktisk. Fastgøres i minutter. Levering uassocieret. Pakken indeholder installationsanvisninger.

Eaves med stilfulde tips (2 stykker) i form af cylinderen. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Lavet af metal. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm. Tilgængeligt tilbehør til tagringene.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm. Tilgængeligt tilbehør til tagringene.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Vores taggitter Gania fortryller med høj kvalitet design, der legetøj kombinerer stil og praktisk. Fastgøres i minutter. Levering uassocieret. Pakken indeholder installationsanvisninger.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Eaves med tips (2 stykker) i beskeden stil i form af diske. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Kerneaksler. Fremstillet af metal, tips delvis lavet af plastik. Levering i en adskilt form. Inkluderer monteringsmateriale. Stangdiameter - ca. 16 mm. I nærvær af passende tilbehør. Eaves: metal, tip: plast eller metal.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Brand - Umbra (Rusland), Serie - Chroma, Pakningsstørrelse, mm - 1000х50х50, Dimensioner, mm - 91-137 cm, Oprindelsesland - Rusland, Materiale - metal, Farve - krom Sammensætning: metal

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm. Tilgængeligt tilbehør til tagringene.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Eaves med stilfulde tips (2 stykker) i form af cylinderen. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Artikel - STL_2017027200600, Brand - Stolline (Rusland), Serie - Sonata, Garanti, måneder - 18, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 2950, ​​Fremspring, mm - 625, Højde, mm - 78, Bruttovægt, kg - 20, Body farve - eg Sonoma trøffel, kropsmateriale.

Kerneaksler. Fremstillet af metal, tips delvis lavet af plastik. Levering i en adskilt form. Inkluderer monteringsmateriale. Stangdiameter - ca. 16 mm. I nærvær af passende tilbehør. Eaves: metal, tip: plast eller metal.

Lavet af metal med plastikspidser (se *). Leveringen er på. monteringstilbehør. Diameteren af ​​cornice er ca. 16 mm.

Eaves med tips (2 stykker) i beskeden stil i form af diske. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Artikel - LD_125170.000_2, Brand - Favorithus (Rusland), Serie - Alexandria, Garanti, måneder - 24, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 507, Ledge, mm - 416, Højde, mm - 42, Farve facade - valnød, sagfarve - valnød, facademateriale - MDF, Mater.

Brand - Umbra (Rusland), Serie - Coretto, Emballage størrelse, mm - 703х50х50, Dimensioner, mm - 61-91 cm, Oprindelsesland - Rusland, Materiale - Rustfrit stål, Farve - Nikkel Sammensætning: Rustfrit stål

Artikel - STL_2015021400700, Brand - Stolline (Rusland), Serie - Dimeter, Garanti, måneder - 18, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 1705, Fremspring, mm - 625, Højde, mm - 78, Pakningsvolumen, terning. m - 0,011, bruttovægt, kg - 13,8, kroppens farve - o.

Mærke - Umbra (Rusland), Serie - Cappa, Emballage størrelse, mm - 157x77x77, Komponenter indeholdt i sæt - Fastgørelsesdele, Mål, mm - 183-366 cm, Oprindelsesland - Rusland, Materiale - Rustfrit stål, Farve - Titanium Sammensætning: rustfrit stål

Brand - Stolline (Rusland), Serie - Sonata, Bredde, mm - 2440, Højde, mm - 78, Ledge, mm - 69, Stil - Moderne, Dimensioner, mm - 2440x69x78, Etiket materiale - KDSP, Oprindelsesland - Rusland, Farve skaller - eg Sonoma trøffel, Produktionstid, dage.

Artikel - STL_2017027200500, Brand - Stolline (Rusland), Serie - Sonata, Garanti, måneder - 18, Produktionstid, dage - 1, Bredde, mm - 2950, ​​Ledge, mm - 625, Højde, mm - 78, Bruttovægt, kg - 20, Body farve - eg Sonoma trøffel, kropsmateriale.

Artikel - TRI_1210761, Brand - Møbler Tria (Rusland), Serie - Lucia, Garanti, Måneder - 18, Produktionstid, Dage - 1-3, Bredde, mm - 2800, Højde, mm - 90, Kropsfarve - Stregkode, Kropsmateriale - MDF, Type af overflade - mat, nettovægt.

Gardinstang Lige vedhæftet! Uden at bore væggen! Til alle plastruder med en rammetykkelse på ca. 13-16 mm. I enderne af kuglerne. Mount. Til vedhæftning til dine tagger! Til termopaneler med profil tykkelse op til ca. 26 mm. Messing, forgyldt.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Udvider fra 65 til 110 cm. Levering inkl. montage.

Drejelig stang cornice. Spredning. Bredden er fra 40 cm til 70 cm, herunder fastgørelse.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Cornice. Mit hjem Den perfekte løsning til gardiner på velcro tape, med hvilken den er simpelthen fastgjort til overfladen af ​​cornice. Det er let indsat i de sædvanlige tagblade, herunder med en indvendig rille, der giver dig mulighed for at vælge forskellige gardinmodeller. Forsamlingen ringer ikke.

Moderne og praktisk: teleskopkornet aluminium, hvis fastgørelse ikke kræver boring og fastgørelse. Bare hæng det på rørvinduet. Med plastikbeslag. Vil passe ind i absolut ethvert interiør.

Sæt til lette gardiner eller gardiner af lette stoffer. Strenglængde - 5 m, diameter - 2 cm. Levering inkl. tilbehør.

Gardinstang Lige vedhæftet! Uden at bore væggen! Til alle plastruder med en rammetykkelse på ca. 13-16 mm. Messing, forniklet "under stål", eller belagt med hvid maling. I enderne af kuglerne.

Moderne og praktisk: teleskopkornet aluminium, hvis fastgørelse ikke kræver boring og fastgørelse. Bare hæng det på rørvinduet. Med plastikbeslag. Vil passe ind i absolut ethvert interiør.

Drejelig glidende kerneflise Snail. Bredden er fra 65 cm til 110 cm, inklusive fastgørelse. Metallisk belagt. Metal.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Udvider fra 65 til 110 cm. Levering inkl. montage.

Stretch cornice. Mount side. Passer til alle plastikvinduer: Glidestænger af tagskæggene, som kan fastgøres på rammen fra siden i enhver højde. Trinløs justering op til 130 cm.

Cornice er lavet af høj kvalitet stål, de formede detaljer på kanterne er lavet af lys egetræ i mokka-farven, højde / bredde ca. 7 / 2,5 cm, diameteren af ​​tagene omkring 18-20 mm. Kan flytte fra 130 til 240 cm, monteret på væggen. Inkluderede instruktioner.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Moderne og praktisk: teleskopkornet aluminium, hvis fastgørelse ikke kræver boring og fastgørelse. Bare hæng det på rørvinduet. Med plastikbeslag. Vil passe ind i absolut ethvert interiør.

Der kræves ingen værktøjer til installation. Pålidelighed af et design og en dækning kontrolleres efter tid. Har i øjeblikket ingen konkurrenter i kvalitet. Justerbar længde: 104-182cm. Rustfrit stål belægning. Spredes til den ønskede længde plus 1,5-2cm og drej.

Mr.Penguin cornice til gardiner. Teleskopdesign (længden varierer fra 110 til 200 cm).

Gesso White består af to rør - et teleskoprør 110-190 cm langt og yderligere for at øge længden af ​​cornice op til 260 cm. Dette gør det muligt at bruge cornice til både små og rummelige badeværelser. Pakke længde faldt for

Eaves med tips (2 stykker) i beskeden stil i form af diske. Afmonteret Levering inkl. monteringstilbehør. Stangdiameter ca. 16 mm.

Stretch cornice. Monter på toppen. Passer til alle plastikvinduer: glidende tagbøjler, der kan hænges på rammen ovenfra. Trinløs justering fra 40 til 130 cm. Hvide spidser med en sølvstang af aluminium. Længde ca.

Moderigtigt alternativ af klassikere - snor cornice til lys gardiner. Maksimal belastning op til 5 kg. Inkluderet er de nødvendige beslag til fastgørelse, dekorative tip (hvorigennem spændingen justeres), monteringsvejledning. Lad os eksperimentere.

Heine cornice - en innovativ mount, der ikke kræver boring eller lim! Tilbehøret har en utrolig holdbarhed, fordi den er lavet af messing af høj kvalitet. Det stilfulde design er præsenteret i flere muligheder at vælge imellem - farver i stål og.

Udvider fra 65 til 110 cm. Levering inkl. montage.

Gardin Gardiner

Cornice udfører ofte ikke så meget sin hovedfunktion som dekorative. Og ikke underligt: ​​designere kunne simpelthen ikke komme forbi en så god mulighed for eksperimentering. Gardinestænger er af forskellige typer, som hver især er gode på sin egen måde.

Hvad er det?

I det store og hele er taghullerne kun et tværsnit, hvor gardinerne fastgøres. Det ser ud til, at der ikke er noget særligt, men nu fungerer ikke tagbøjlerne blot for at holde stoffet. De er vigtige elementer, der giver dig mulighed for at opretholde den ønskede stil i rummet, dekorere det og også gøre vinduet åbent en lysende accent. Eaves er nødvendige for fastgørelse af gardiner på vinduer af en anden ordning. Det kan være klassiske rektangulære vinduer, loft, figured. Afhængigt af formen og formålet med vinduet, samt på dets placering, og vælg den ønskede type af cornice.

Dette element er lavet af en række forskellige materialer, som yderligere påvirker den samlede opfattelse af rummet. Du kan klare det, så det ikke er synligt at tage tagene på taget. De såkaldte hemmelige modeller er populære på det seneste, fordi de skaber en usædvanlig effekt. For selvstændigt at vælge den rette mulighed for gardiner, er det nødvendigt at forstå godt metoderne til fastgørelse, typer, materialer, som gardinstængerne er lavet til. Under hensyntagen til hvert af disse punkter, samt fokusere på den overordnede stil i rummet, vil du være i stand til at købe en god taggrunde og i fremtiden fortryde aldrig at købe.

enhed

Den måde, en bestemt model fungerer på afhænger af dens type. Nedenfor er navne på de vigtigste elementer med en beskrivelse:

 • Beslag eller bøjler til fastgørelse af bunden. Sættet leveres normalt med 2 eller flere stykker, afhængigt af længden af ​​tagskæggene. To beslag (hænger) er monteret på siderne og mindst en støtte - i midten.
 • Grundlaget for hængende gardiner. Med hensyn til typen af ​​tagpladerne kan den være en stang, streng eller profil;
 • Fleurons (hvis forudsat). Dybest set er figurer monteret i enden af ​​runde hjørner med en stang.

I nogle tilfælde vil designet kun bestå af kun en integreret del, fx et dæk, når der fastgøres et dæksak på loftet.

Alle modeller kan opdeles i henhold til monteringsenheden i to store grupper: loft og væg:

 1. Loft muligheder er knyttet direkte til loftet. Loftkonstruktioner kan visuelt øge højden af ​​rummet, gøre det mere majestætisk. I kombination med den store bredde af tagskæggene - fra væg til væg - skaber en virkelig højtidelig atmosfære i rummet. Loftet kan også installeres i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastgøre væggen (f.eks. Hvis vægmaterialet er gipsvæg eller afstanden mellem loftet og vinduesåbningen er for lille). Loftsindstillinger er dårligere end væggen i evnen til at modstå en stor vægt af gardiner, samt valg af monteringsmuligheder til gardiner (loftmodeller skal som regel kun installere to typer - dæk og profil).
 2. Vægoptioner tilbyder et bredt område til fantasi. Sådanne taggrunde er populære ikke det første år og har ikke til hensigt at opgive deres positioner. Oftest er installationen af ​​vægafskærmninger valgt i nærværelse af suspenderede eller nedhængte lofter. Afhængig af gardinmodellen er kun loft- eller vægafskærmninger egnede til fastgørelse. Så det er muligt at hænge romerske gardiner kun på vægvarianter for at opnå en tæt pasning til vinduet. Afhængigt af konfigurationen kan både loft- og vægkornene præsenteres i følgende variationer.

omgang

Runde taggrunde er den mest traditionelle og velkendte type. I øjeblikket er der ikke kun en enkelt række, men også en dobbelt række runde version med stænger med forskellige diametre arrangeret parallelt med hinanden. Round barbells suppleres med specielle tip - blandinger - på hver side. Først havde de ingen dekorative funktioner, men efter et stykke tid begyndte designerne at få dem til at regne: i form af blomster, kronblade, dyrehoved og ikke så længe siden blev flereones dekoreret med strass og emalje frembragt.

Valget af en rund cornice pålægger visse forpligtelser: gardinernes fastgørelser samt gardinens forskellige indretning skal udføres i samme design med spidserne og stangen selv. For eksempel, når man bestiller gardiner med øjenlåg, bør ikke kun gummierne selv, men også gardinerne af gardinerne laves i samme farveskema med cornice og ved hjælp af samme materialer. Tagene kan være både lige og kantede rundt. Hjørnet bruges til at hænge gardinerne i badeværelset, og i udsmykningen af ​​lokalerne er det normalt ikke involveret.

String

String design ser meget moderne og minimalistisk. De tager ikke meget plads og er næsten umærkelige, men deres tilstedeværelse tilføjer den nødvendige skændsel til rummet. Konstruktionen af ​​snorkornet er ekstremt simpelt og består af to beslag, der er udstyret med specielle spændeanordninger og strenge selv. Det er et metalkabel, som kan håndtere meget vægt.

Det samme kan ikke siges om låsemidler, de svækkes sædvanligvis under tunge gardiner, hvilket fører til en "sagging" af hele strukturen. De mest ofte snorede cornices bruges i interiøret i moderne stilarter: Hi-tech, Minimalism, Modern. I traditionelle interiører vil de se mere end upassende ud.

bus

Dækket er en konstruktion, der er udstyret med en speciel hul, i hvilken fastgørelsesmekanismerne er installeret, så blinden glider mellem de to dele af corniceen. Dette blev ofte installeret tidligere i Sovjetunionen, så de fleste vælger ham ved inerti. Antallet af rækker er normalt begrænset til to, men muligheder er mulige. Dette skyldes det forhold, at det ikke er almindeligt at udstyre dækkene med yderligere pompøse detaljer som lamelrequins eller bander: Den utilstrækkeligt majestætiske opbygning af tagbjælken gør det ikke muligt at gøre dette fra et stilistisk synspunkt. Men brugen af ​​lysgardiner i kombination med et glidende tyk gardin er ikke forbudt.

Det store plus er, at gardinet er monteret tæt på loftet på dækkets tagskinner, og der er praktisk taget ingen afstand. Derfor er det dækdæk, der vælges som loftarmaturer: loftet på værelset virker endnu højere.

bagetnye

Baguette suppleres med en udskåret rem. Planck lukker ikke kun alle "stuffing", som er ansvarlig for evnen til at bevæge gardinerne, men fungerer også som et dekorativt element. Den relativt lave pris på baguette cornice giver dig mulighed for at vælge forskellige typer af belægninger: fra plast træfinish til naturlæder. Ofte under baren er der et sted til belysning, hvilket giver gardinerne en særlig charme.

Korrekt valgt belysning understreger yderligere deres skønhed. Som regel gemmer den sædvanlige dækstruktur under stangen, så baguette-versionen er kombineret type.

profileret

Profillisten er i mange henseender ligner et dæk, bortset fra det faktum, at rækkerne i et dækkens cornice er adskilt fra hinanden og repræsenterer som det var enkelte lameller, mens profilen er et enkelt fladt stykke. Profilmodellerne er lavet af fleksible materialer, så de kan installeres lige uden for konturerne på det viste vindue. Den store fordel ved profilindstillingerne er deres fleksibilitet. Hvis du f.eks. Installerer en sådan mulighed i loftet, kan du afrunde sine kanter og "skjule" en ubehagelig type sidevægge.

Profil cornices er et godt alternativ til vægmonteret baguette, fordi de også kan udstyres med en hætte - en bar med forskellige mønstre, der dækker gardinens fastgørelseselementer. Hætten er et element, der ikke er meget bredt, men mulighederne for at dekorere det er ret store: starter fra præget mønstre med forgyldning og slutter med stofbelægninger. Tre-trins profilversion leveres normalt med et strækloft. Det giver dig mulighed for at hænge gardin på samme tid, gardiner og blød pelmet.

teleskopisk

Som navnet antyder kan teleskopmodeller folde og udfoldes. I modsætning til konventionelle rørformede taggange behøver de ikke at blive arkiveret, og tilpasser sig den ønskede størrelse: lige nok til at tilføje lidt. En sådan funktion tillader brugen af ​​teleskopstænger ikke en gang, men i forskellige rum efter forskellige reparationer.

Mini-tagger "cafe"

Stained glass mini-cornice er fastgjort straks til rammen. Sådanne modeller har en relativt lille diameter og leveres normalt parvis. De kan monteres både på toppen og bunden og midt i vinduet for at opnå et godt rustikt udseende af rummet. Evnen til at beskytte hver enkelt ventiler separat, samt en usædvanlig type konstruktion gør teleskop vinduesdesign temmelig populært. Derudover kan denne type vedhæftning spare plads i rummet. Ofte er det farvede kurver monteret på loftet på loftet. Mellem et par af sådanne elementer kan der være fast gardinstof. Til design af loftvinduet er dette design også velegnet.

roterende

Drejbart fastgjort også direkte til hver af ventilerne. Normalt er det valgt til vinduer, der sidder meget dybt i væggen og for døvvinduer. Gardiner monteret på svinget tagene, kan du åbne og lukke, som sash. Normalt kræves kun en cornice, gardinet hænger frit på det.

spacer

Spacer-modeller ligner noget teleskopisk, med undtagelse af få signifikante forskelle. Udvidelsen cornice er en pind med en fjeder inde. Forår "skubber" enderne ud. Således hviler den installerede cornice "mod" væggene uden at behøve yderligere støtte i form af parenteser. Når du vælger denne type, skal du være forsigtig, da med utilstrækkeligt stærkt materiale af væggene kan det skade dem alvorligt. For eksempel vil gipsplader vægge ikke modstå tryk. Det anbefales heller ikke at hænge tunge gardiner på ekspansionslisten. På trods af at designet er ret pålideligt, vil det ikke klare stor vægt.

Til romersk persienner

Sådanne strukturer installeres direkte på vinduesrammen, så du kan løfte gardinet lodret, som persienner. Vinduesrammens størrelse skal ideelt set svare til størrelsen af ​​corniceen, ellers vil installationen blive umulig.

Hvilket er bedre?

Afhængigt af rummets funktionelle formål og om det er bolig eller ikke-bolig, afhænger dets overordnede stil af hvilken indstilling du foretrækker. For private lokaler er det bedre at foretrække enkle, pålidelige strukturer. For eksempel vælger du en passende mulighed på balkonen, hvilken effekt du vil opnå. At skabe et hyggeligt hjemmemiljø bør gives præference runde taggrunde. På værelset der fungerer som et opholdsstue eller soveværelse, kan du vælge enhver mulighed, alt afhænger af dine præferencer og stil på værelset. Især moderne stilarter er "venlige" med snor eller formede strukturer, og baguette eller rørformede modeller passer til mere traditionelle.

Af særlig interesse er loftet. For et skylight vindue placeret i loftet, kan du vælge både mini-eaves "cafe", og for rullegardiner. Det hele afhænger af hvor meget du vil mørke rummet. Almindelige gardiner passer ikke så tæt på glasset som de rullede gardiner, så mere lys vil trænge ind i rummet. Der er ingen dårlige eller gode taggrunde, hver af dem har sine egne fordele. Der er passende og uegnede designs. Hvis du ser på valget fra dette synspunkt, bliver det meget nemmere og mere behageligt.

tilbehør

Eaves er normalt suppleret med de mest forskellige tilbehør. Montage er af to typer: beslag og ophæng. Deres adskillelse er yderst betinget og afhænger af, hvad præcis strukturen er knyttet til - til loftet eller til væggen. Så er suspensioner brugt til loftkonstruktioner og beslag til vægkonstruktioner. Beslagene er åbne og lukkede. Den åbne holder giver dig mulighed for simpelthen at sætte barbell på toppen af ​​bjerget og lige så nemt fjerne det. Normalt er denne type for brug ved loftmontering ubrugelig.

Lukkede fastgørelser indebærer at stangen vil blive gevind i den, så fastgjort til væggen eller loftet og venstre så højre. Der er ingen tvivl om afbrydelse. Derfor skal gardiner, når de vælger fastgørere, overveje denne kendsgerning. Fastgørelser af gardiner findes de mest forskellige: klinger, sløjfer, slips, kroge, ringe, magneter og så videre. Valget af hver skyldes typen af ​​tagskægget samt det faktum, at den anvendte type armatur er lukket eller åben. For eksempel kan gardinet på grommen ikke anbringes på dækkene af den lukkede type, da den ikke kan fjernes for vask i fremtiden uden at adskille bjergene helt. Valg af tips, fokus ikke kun på deres attraktivitet, men også på stangens diameter.

Det er også vigtigt at huske om det generelle stilindhold: At vælge en plastikspids til en stang fra et ædelt træ risikerer du at skabe en absurd duet.

materialer

Eaves er lavet af forskellige materialer, der starter fra temmelig dyre og efterbehandling med de mest tilgængelige:

 • Det mest økonomiske materiale er plastik. Plastakskiver kræves ganske vist i dag, især loft. De overvåger ikke opmærksomheden, så du kan placere accenter i rummet. Sådanne modeller kan endda skjules bag loftet, hvilket skaber illusionen om, at gardinerne ikke er knyttet til noget og bare svæver af sig selv. Denne løsning er anvendelig til enkle, beskedne interiører, men du kan finde lyse løsninger.
 • For nylig er det muligt at klæbe plastkonstruktioner med et specielt materiale, der efterligner forskellige belægninger: træ, læder, lige metal. Fra en afstand er det ikke klart, at der er en falsk foran dig, men ved nærmere eftersyn bliver det indlysende. Plastik og endnu flere metalaksler kan modstå en hel del vægt, men ved bestilling er det værd at afklare dette problem separat.
 • Træafskærmninger - de tidløse klassikere, der giver mulighed for at give et kongeligt udseende til ethvert rum. Der er både rørformede og baguette lister af træ, der begge ser godt ud. Du skal være forsigtig, når du vælger en træ støbning taggrunde. Designet ser ganske massivt ud og er ikke egnet til vinduesdekoration i et lille rum med et lavt loft. Træmodellerne selv er en lys dekoration af rummet, så du skal planlægge deres brug i planlægningsfasen af ​​indretning for at kunne passe dem ind i situationen i fremtiden. Eaves lavet af træ kan modstå en hel del vægt (især vægmodeller). De er perfekt kombineret med de klassiske tunge gardiner af god kvalitet, som brocade, jacquard, tapetry, men kan også forbedre skønheden af ​​lysgardiner.

Metal gardin stænger er de dyreste. De skelnes af holdbarhed, dyre udseende og et stort udvalg af forskellige muligheder.

Metalkonstruktioner er repræsenteret i forskellige belægninger:

Teksturerne kan være matte eller blanke: Matte lister er mere velegnede til moderne interiør og glans for klassiske. Der kan dog være undtagelser fra denne regel. Figured eaves nyder særlig kærlighed og popularitet. Du kan købe klar smedet cornice, og du kan bestille et individuelt design. Individuelle modeller er dyrere af to grunde: De er lavet i en eksklusiv version og som regel manuelt. Jernridestænger er tunge på egen hånd, så de kræver høj kvalitet, pålidelig vægmontering.

dimensioner

Længden af ​​mini-eaves afhænger af bredden af ​​casement vindue: tagene skal være lidt smallere end casement. Det samme gælder for drejning og muligheder for romerske gardiner. Diameteren af ​​mini-eaves er ca. 1 centimeter. Stålstangens diameter varierer fra 10 til 40 mm afhængigt af rørets formål. Enkeltmodeller er normalt 25 mm i diameter. I dobbeltrørstangen til gardiner svarende til 28 mm og til tule - fra 10 til 16 mm. Længden varierer normalt fra 160 til 360 cm, men du kan købe en stangstang på 28-50 mm i diameter og 6 m lang.

Diameteren på træstangen er standard 28 mm. De fremstiller modeller med en diameter på 16, 28, 25 mm og en maksimal længde på 2 m. Du kan lave en bar op til 50 mm i diameter for at bestille, så kan længden nå 4 m. Plastdækene når op til 4 m og kan være op til 8,7 cm bredde afhængigt af antallet af rækker. Dekorative strimler er normalt 5 eller 9 cm, men modeller med blandinger har bredere strimler op til 300 mm. Diameteren af ​​standardstangen af ​​plast er den samme som træet en - 28 mm. Til køkkener eller badeværelser vælges slanke tyllmodeller på 12 og 16 mm. Længden varierer fra 2 til 3,6 m.

Det er let at vælge den rette størrelse af tagbøjlerne, hvis vi starter fra de eksisterende standarder for valg såvel som fra flere regler:

 • På hver side er det nødvendigt at gøre cornice længere med 15-40 cm end vinduets åbning;
 • Når du installerer en cornice i hele væggen, skal den ligge bag væggen med 1,5-2 cm på hver side;
 • Glem ikke at installere yderligere beslag hver 1.5-2 m for væglister og hver 30-50 cm for loftmodeller.

Farve løsninger

I dag er de mest almindelige hvide cornices. Denne farve er perfekt kombineret med loftet og basispladerne, såvel som visuelt tilføjer rumhøjde. Det ser interessante teksturindstillinger ud. Naturmaterialer, som træ og læder, ser godt ud i klassisk eller kolonialt interiør. Lysforgyldning vil tilføre udsmykningen af ​​pretentiousness i ordets gode forstand. Black curtain stænger passer perfekt til moderne stilarter, især hvis du vil gøre toppen af ​​gardinerne så usynlige som muligt, mens du forlader det spektakulært.

Forskellige metalliske nuancer er ikke ignoreret i flere år allerede. Messing af messing og kobber tilføjer raffinement og kommer til at erstatte det lidt kede guld og sølv.

Hvordan vælger man?

Bedst af alt, hvis du bekymrer dig om valget af tagskægget før reparationsstart. Så behøver du ikke at hente optionen i panik, lidt kombineret med det allerede forberedte interiør. Men det er nødvendigt at starte ikke bare fra stilistik. Værelsesfunktioner betyder også meget:

 • For et smalt langt rum med et vindue på en smal mur, vil dæmningen dække hele rummet rundt om vinduet det bedste valg. Eaves skal hænges under loftet for at balancere rummets proportioner.
 • Træskumstrukturer eller brede baguettekorn skal købes til udsmykning af store haller, da de vil se besværlige i små værelser.
 • Runde kroge er velegnede til indramning af vinduer i et rum af enhver størrelse. Hvis du vælger de rigtige vener, vil rummet virke hyggeligt og mere harmonisk.
 • Stringskovler skaber en interessant effekt af gardiner, der flyder i luften. De er perfekte til små rum, hvor vinduet ikke skal blive centrum, men kun skygge den samlede sammensætning.
 • Jo større og større rummet, jo tykkere den runde tagbøjle skal være, og jo dyrere materialet skal være. Hvis dit budget er begrænset, skal du bruge efterligninger, som f.eks. En plastikstrimmel i stedet for en træ eller en billig smedet model.
 • Smedejernsstrukturer skal altid være en klar accent, det er værd at overveje. "Dræb" det usædvanlige element, men ikke overbelastning af rummet er næsten umuligt. Selv med professionelle designere forårsager det visse problemer.

Hvad er der på mode nu?

I vores tidsalder er mode meget demokratisk, og hver af disse typer gardinstænger har sin egentlige udførelsesform. Specielt dækkens taggrænser, jernrund og smedet figurer er korrekt anerkendt som den mest fashionable. Moderne variationer af den rørformede cornice er monteret på væggen og er udstyret med simple attributter uden for meget dekoration. De adskiller sig ikke i lyse farver: sort er ideel. Den givne model af cornice er kombineret med alle gardiner, herunder de nuværende klassiske modeller på snoet. Det er også velegnet til gardiner på grommets, som designere bruger i næsten alle stilarter.

I tilfældet med smedede indretningsindretning er derimod velkommen. Den seneste tendens er stiliseringen af ​​taggrene under plantens gren. Det kan bare være en ren gren, og måske med blade. Små dobbelte smedejerns mini-ledges har en lignende floral design. Farver til både små og store modeller bør vælge naturlige metaller: sorteret sølv eller guld, alderen kobber og bronze, messing. Sort er også relevant her, især det bruges ofte, når man vælger mini-eaves til loft vinduer.

Eksempler i interiøret

Moderigtigt simpelt jernrørformet cornice tiltrækker ikke for meget opmærksomhed til sig selv, der fungerer som et supplement til det allerede eksisterende interiør. Diskret farve og mat tekstur fremhæver designens bevidste enkelthed, samtidig med at den fremhæver det interessante design af vinduet selv. Dækkestykker er næsten usynlige under loftet i denne stue. Dette valg lykkes for et lille værelse, da det ikke gør det muligt at blokere adgangen til lyset i rummet, samtidig med at visuelt øge loftet. En lignende virkning er ikke kun tilvejebragt af hvid farve og glat tekstur, men også af den kendsgerning, at cornice er identisk med basisbordet i bredden.

Baguette cornice virker som en bande. I et rum med sådanne højt til loftet er denne løsning ret acceptabel. Det ser ikke ud til at være overbelastet på grund af at cornice er valgt for at matche væggen og loftets farve og er lavet i et simpelt design. Plankens geometriske udsmykning følger den generelle retning i indretningen, og farven på det kontrastelement er valgt i samme nuance med gulvene. For det moderne bøhmiske interiør er der ikke noget bedre end en snorret cornice. Det tillader på ingen måde at aflede opmærksomheden fra de lyse gardiner, der tjener som en accent i interiøret. Rullegardiner er fastgjort ved hjælp af en skjult tagbøjle med en løftemekanisme. På grund af dette er den generelle udsigt over soveværelset, indrettet i rustik stil, ikke forkælet af det moderne udseende af designet.

I dette tilfælde er cornice gemt bag loftet, hvilket gør værelset til at virke endnu højere. Det er muligt, at om natten kan du tænde et specielt lys indbygget i corniceen. Det hjælper med at gøre barnets atmosfære mere interessant. Hjørnejernsvart cornice adskiller visuelt væggene og loftet i en farve. Sådanne små kontrastfarver er nødvendige for at skabe et virkelig stilfuldt interiør. Smidede fleron passer perfekt til designet og fremhæver dets lyshed. I dette tilfælde udfører gardinerne ikke en beskyttende funktion og zonering. Med samme formål, udvalgte og små smedet kroge. De adskiller hinanden visuelt fra hver af de "sofaer". Modtagelse giver dig mulighed for visuelt at forøge pladsen uden at miste funktionskomponenten.

Sådan vælges gardinstænger til gardiner, se næste video.