Vælg og installer et loft tre rækken cornice

At lave en vinduesåbning er et obligatorisk stadium i at skabe et rumdesign. Designere kombinerer i dag farverne og teksturerne af stoffer, så du får de mest usædvanlige muligheder for vinduesindretning.

Men hvordan ville de klare sig uden uhensigtsmæssige hjælpere? Dette og mange andre spørgsmål vil blive besvaret i vores artikel.

En tre-træk murskive er en god mulighed for at gøre flerskikts vinduesindretning til virkelighed.

Design funktioner i tre-række systemer

Tre-rækken takkornet til gardiner eller væg - disse er tre guider kombineret i en enkelt blok og tillader tre rækker af lærredene at placeres uafhængigt af hinanden. En sådan flerlags stammer fra de klassiske kompositioner af interiøret, men det vil være hensigtsmæssigt i utilitaristiske systemer af gardiner af forskellig densitet.

Fordelen ved sådanne strukturer i muligheden for at montere deres egne hænder

De mest almindelige gardinstænger er tre-rækker, lavet af plast og aluminium. Sidstnævnte har flere variationer af profilen, mens plastikerne ikke adskiller sig i en sådan sort, og alt du kan regne med er tilføjelsen af ​​drejning (hjørne) elementer.

Komplet sæt af tre-rækkede taggrunde

Vær opmærksom!
For nylig har el-drevne mekanismer vundet stor popularitet.
Ifølge eksperter er tre-række systemer den mest optimale løsning til deres installation.

Dimensioner af loftet tre-rækkede taggrunde

En typisk model har en højde på 1,3 cm og en bredde på 9,5 cm, afstanden fra bunden af ​​krogen til loftet i tilfælde af en krog med en rulle er 3 cm, en krog med en glider er 3,9 cm. Prisen på designet bestemmes af det anvendte materiale og længden af ​​systemet varierer fra 320 til 2300 rubler / m.

Samlingssekvens

Monteringsvejledning til loft og vægge:

 1. Mål vinduesåbningen under hensyntagen til det faktum, at gardinerne ikke bør blande vinduets åbning. Mængden af ​​fjernelse bør sikre, at gardinerne frilægges uden at røre vindueshåndtagene, batterierne og vindueskarmet.

Vær opmærksom!
I tilfælde af flerskikts dekorative elementer udføres målinger på det indvendige lag, som er så tæt som muligt på vinduet.

 1. Efter at have bestemt størrelsen, skær den ønskede længde med en hacksav og en firkant.
 2. Sæt enderne af propperne på kroge eller buede elementer.
 3. Bor et hul i midten af ​​tagskægget. Begynd at bore med en stor bor fra fronten af ​​strukturen, og hullet skal have en tilstrækkelig diameter, så fiksionshovedet kan skjule flush.

Foto af forbindelseselementet, som vil være uundværligt, når du installerer firkanter af en ikke-standardstørrelse

 1. Efter at have nået ovenstående betingelse, fortsæt med at bore med en tyndere boremaskine.
 2. Antallet af huller bestemmes af gardinens vægt, jo mere massive strukturen er, jo mindre boretrin.
 3. Fastgør cornice til loftets plan, så vinduets symmetriakser og designet falder sammen i lodret plan.
 4. Brug en blyant gennem centerhullet, lad et mærke stå i loftet.
 5. Brug en perforator og en boremaskine til beton, bor et hul i loftet, indsæt en dowel fastgør tagene på et punkt.
 6. Juster strukturen, sæt andre mærker på loftet.

Vær opmærksom!
Hvis skinnen skal holde vægten af ​​tunge gardiner, skal den fastgøres i en dobbelt række.

Monteringsbeslag

Dressing når monteret på parentes

 1. Saml strukturen, idet den tidligere har forberedt tagene af den krævede længde.
 2. Fastgør beslagene til overfladen, gennem monteringshullerne markerer installationen af ​​fastgørelsesanordninger.
 3. Indsæt dowels i de borede huller og skru cornice med skruer.

Funktioner installation på et gipsplankloft

Predetermine hvor og hvordan systemet vil blive løst, trælån vil blive installeret på disse steder.

Med særlig forsigtighed og fortanke skal installationsproblemet nås ved installation af tagskæggene på gipsloftet.

Indlejrede stænger fastgøres til bundloftet under hensyntagen til dens dimensioner: Tykkelsen af ​​træet skal være lidt mindre end afstanden mellem gipspladen og hovedoverlappningsplanet, og realkreditens bredde og længde skal være større end de angivne parametre af kronen.

Vær opmærksom!
Hvis det indledende arbejde inden installationen af ​​gipspladens loft ikke kunne udføres, udføres fastgørelsen på væggen ved hjælp af beslag, der vælges efter bredden af ​​konstruktionen.
Fastgør træmonteringsbjælken under loftet på væggen, fastgør cornice med selvdrejende skruer.

Stretched loftmontering

Indretning med placeringen af ​​taggrunde og belysning i et niche-strækloft

Installationen af ​​realkreditlån udføres selv før målerens opkald, hvem der markerer dem på tegningen. Ved fremstillingen af ​​loftsvævet forstærkes vedhæftningspunkterne af cornice med limning.

Ved installation af loftet limes små ringe til fastgørelsespunkterne på pantet. Senere er der lavet huller i dem, med hjælp af hvilke tagene er monteret på træet.

Den anden metode forudsætter, at de tre-rækkede tagskinner vil blive monteret i en lille niche over vinduet. Af den måde er denne metode også velegnet til loftmontering.

Monteringsbjælken er monteret i loftet i den afstand, der kræves til fastgørelse af tagbøjlerne. Fastgør spændevævet til tømmeret og ikke bringe det til væggen. I den formede niche skal du montere loftet.

konklusion

Klar til at prøve din hånd ved selvmontering af taggrunde og allerede haste "i kamp", vil videoen i denne artikel fortælle dig, hvordan man undgår fejl og får et praktisk resultat.

Funktioner og fordele ved tre-rækken plast loft lister

Eaves lavet af plast - den mest almindelige måde at fastgøre gardinerne på loftet. Der er mange modeller af sådanne suspensioner, men tre-rækken plastloftkornet fortjener særlig opmærksomhed. Det giver dig ikke kun mulighed for at hænge tyll og tykke gardiner på samme tid, men også at dekorere cornice med lambrequin.

Design funktioner

Sådanne produkter har ingen særlige forskelle fra standardgardiner med to rækker. En særpræg funktion - tilstedeværelsen af ​​tre slots til kroge gør detaljerne i en sådan plan kun lidt bredere, og alt andet vil være nøjagtigt det samme. Stangen har en hul rektangulær form med riller, hvor gliderne i et specielt design bevæger sig med kroge til fastgørelse af stoffet.

Hvis det er nødvendigt, kan du reducere styrets længde, såge det med en simpel savsås eller ved at slutte to guider til en stor struktur ved hjælp af specielle tilslutningsmoduler. Også på salg er specielle buede elementer, som giver dig mulighed for at skabe en struktur med afrundede hjørner eller bøje skinnen til den ønskede vinkel for vinduesåbninger af ikke-standard konfiguration.

Udover det faktum at tilstedeværelsen af ​​den tredje slot gør det muligt at hænge tre rækker af gardiner på samme tid, er det muligt at dekorere cornice med en speciel dekorative strimmel. Til fastgørelsen på forsiden af ​​tagskæggene er der en speciel rille. Indretningen kan være meget anderledes - fra enkle paneler efterligner træ eller andre materialer til rigt dekoreret emner med indlæg af metal eller andre materialer.

værdighed

Sådanne produkter har mange fordele i forhold til analoger fra stål- eller vægarmaturer. De vigtigste af dem bør noteres særskilt:

 • Lavere pris sammenlignet med stål eller aluminium dele.
 • Nem installation.
 • Alsidighed - plastikbøjler kan bruges i ethvert interiør og, hvis det ønskes, monteres på enhver overflade.
 • Meget imponerende levetid.
 • Lav vedligeholdelse - Alle plastdele kan simpelthen tørres af med en fugtig klud, og dette afslutter plejen for dem. Om nødvendigt vaskes de let med vand.

Der er ingen ulemper, der fortjener sådanne produkter, og det vil være en anden fordel ved dem.

Installation muligheder

I de fleste tilfælde er der monteret et plastloft 3-rækkende cornice på gulvet, hvilket tydeligt fremgår af navnet. Men om nødvendigt kan du rette disse produkter på væggen ved hjælp af specielle beslag.

I dette tilfælde vil installationsproceduren meget minder om installationen af ​​et almindeligt væggardin. I tilfælde hvor installationen skal være på loftets overflade, foregår arbejdet som følger:

 • For det første måles størrelsen af ​​vinduesåbningen, og den ønskede længde af cornice bestemmes. Hvis guiden er for stor, er den savet af, og de korte dele er sammenkoblet til en, ved hjælp af tilslutningsmodulet.
 • Derefter skal du markere borepunkter. Det er bedre at gøre det sammen - man vil holde baren, og den anden person vil anvende markeringen.
 • Derefter bore huller i loftet på de markerede punkter.
 • Styret påføres på plads og fastgøres på overfladen med dug og skruer.

Det er kun at indsætte løberne med kroge gennem en speciel rille og derefter fastgøre dem i spalten med en speciel stop, der forhindrer løbere i at falde ud. Enderne af gardinerne er lukkede med specielle plastikpropper, der kommer med et gardin. Hvis du har købt alle komponenterne separat, skal du omhyggeligt vælge dette element, så det passer til konfigurationen i den købte corbel.

Hvad det ser ud til

For at forstå fordelene ved sådanne produkter og for at få en generel ide om, hvordan en plastisk tre-rækket cornice ligner efter installationen, er der nogle billeder af eksempler på brugen af ​​sådanne produkter. De vil medvirke til mere præcist at afgøre, om du har brug for et lignende design og følgelig om det er nødvendigt at erhverve en tre-rækken model.

Eaves loft tre-rækken

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Bordeaux farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve beige. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Mokka farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er brun. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve ceder. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve hvid krom. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Elfenben farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farveindlæg hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Eaves tre-rækken loft

Måder at skabe komfort i huset er ganske forskellige. Du kan købe nye stilfulde møbler, pokleit tapet, og du kan opdatere interiøret med gardiner. De vil male huset med nye nuancer, især hvis du opretter stilfulde kombinationer af dem. Plads til kreative ideer og fantasier giver dig mulighed for at skabe en tre-trins gardinstænger.

Funktioner med flere rækker

Tre-rækkede hjørner er uundværlige til indvendig renovering. Med deres hjælp kan du samle unikke kombinationer af gardiner og tyll, suppleret med majestætiske lambrequins.

Fordelene ved multi-rækken design:

 • manglende overlapning af stofferne på hinanden, hvilket forhindrer indånding af naturligt lys gennem vinduesåbningen på grund af den personlige række på afsatsen for hvert lærred;
 • modstand mod belastninger på grund af deres ensartede fordeling
 • muligheden for at implementere designløsninger.

Disse produkter er præsenteret i forskellige materialer og kan være:

 • metal,
 • plast,
 • træ,
 • kombineres.

En bred vifte af materialer, hvoraf 3-trins gardinestænger til gardiner er lavet, giver producenterne mulighed for at producere strukturer i forskellige stilarter og med alle ønsker fra klienten.

De tre rækkers hjørner til gardiner på billedet, der præsenteres i loftsdækets del i Leroy Merlin-kataloget, er enkle, usynlige plastlag under stoflagene. Den tre-rækkede plastgardinskinne til gardiner indeholder ikke en designindstilling, men uden det er det umuligt at vælge stilfulde kombinationer af gardineklude.

Kombinerede plast- og metal tre-rækkers hjørner til gardiner i kombination med en baguette bar, selv uden lamrequins, hjælper med at samle æstetiske og elegante kombinationer af stoffer. Af de mange muligheder i fotoet i Leroy Merlin-kataloget kan du vælge design, der udfører ikke kun praktiske men også dekorative funktioner. De mest populære plast og metal multi-row modeller vil afsløre alle storhed og skønhed af komplekse kombinationer af stoffer af forskellige teksturer.

Afhængig af fastgørelsesmetoden udfører flere række konstruktioner forskellige funktioner for at skabe hygge i hjemmet.

Funktioner af tre-rækkede taggrunde

Tre-trins suspensioner hjælper med at udvide pladsen i lejligheden eller tværtimod for at gøre det mere behageligt, hvis det vælges i henhold til fastgørelsesmetoden.

Ifølge fastgørelsesmetoden er multi-række konstruktioner opdelt i:

Tre-rækken loftsvinduer gardiner vinder stigende popularitet på grund af nyttig funktionalitet. De mest almindelige er metal modeller.

Loftkonstruktioner med flere rækker:

 • øge rummet i rummet;
 • skjule nogle fejl i efterbehandling
 • er i en demokratisk priskategori
 • kan gemmes bag stoffets folder eller fungere som et dekorativt element.

Væggen tre rækker cornice til gardiner, der består af tre rækker, er også efterspurgt og er bredt repræsenteret i butikkerne af Leroy Merlin, fordi dens modeller er meget mere forskelligartede end lofterne. Metal modeller er modstandsdygtige over for tunge gardinbelastninger. For dem opfandt en række tilbehør, for eksempel dekorative tip, som i billedet, hvilket giver hele strukturen et komplet udseende.

Funktioner af væg tre-rad suspensioner:

 • skabe lyse stil beslutninger;
 • giver en rummelig værelse komfort;
 • kombineret med forskellige stilarter i interiøret.

Uanset hvilken type der vælges, er det vigtigt at sikre det med høj kvalitet og pålidelig. Eaves fra Uyut varemærket er præsenteret i form af plastik, metal under bronze og hvidguld og andre muligheder for suspensioner.

Sådan installeres

Når du installerer loft- og vægafskærmninger, skal du følge algoritmen for handlinger:

 • anvende markeringer, symmetrisk vinduesåbning, på steder af fastgørelsesanordninger;
 • bestemme en lige afstand fra væggen til gardinet på begge sider;
 • Fastgør beslagene med dowels og skruer inkluderet i sættet;
 • juster tagene.

Efter høj kvalitet og korrekt installation kan du hænge gardinerne ved hjælp af forskellige tilbehør - kroge, bånd eller tøjnåle.

Tre-rækkede cornices er en måde at samle og realisere sammen dine kreative potentialer og moderne design løsninger.

Profilafskærmninger til gardiner Spor tre rækker

Aluminiumspor tre-trins spor bruges som en linje til fastgørelse af lys og mellemgardiner, hvor der grundlæggende er 3 linjer i 1 boks. Med en loftsmontering er profilen fastgjort til loftet gennem de tekniske huller i selve profilen.

Specifikationer:

 • Profil størrelse dybde x højde: 96mmХ9mm
 • Maksimal profillængde uden stik: 400 cm
 • Designet til fastgørelsesgardiner med let og mellemvægt
 • Måske både væg og loft mount profil

Pakken indeholder sidestik, glidere (10 stk. Pr. Meter i hver række), gardin kroge (10 stk. Pr. Meter i hver række).

Valg:

 • Side stikpropper
 • Glider (løber) 10 stk. Pr. Meter
 • Gardinekrog 10 stk. Pr. Meter
 • Trailer stop 2 stk
 • Vægbeslag betales separat, du kan vælge beslaget i tagskinnekonfiguratoren).

Måder at montere loftet tre-rækkede taggrunde

I årevis har et sådant element af interiøret som en tre-rækken cornice været i stor efterspørgsel, bestemt af mode til udsmykning af vinduesåbninger med flerlags gardiner. På lignende måde dekorere vinduerne i ejerne og dyre boliger, og lejligheder lettere.

Fabrikanter, der tager hensyn til markedets behov, producerer tre-rækkede gardinstænger til gardiner, herunder produkter til rådighed for kunder med et begrænset budget. Ikke desto mindre er mønstre af forskellige priskategorier egnet til design og konventionelle vinduesåbninger og karrevinduer.

Multi-rad konstruktioner: ligheder og forskelle

Der er ikke kun metalaksler, men også træ, og også plastik. Sidstnævnte koster mindre end andre typer af konstruktioner, men moderne teknologier tillader at skabe plastikdele af det indre af enhver konfiguration, udover at efterligne teksturerne af mere værdifulde materialer. Profilen til multi-row dæk giver dig mulighed for frit at flytte ophængskroge langs alle styringer. Og plastkonstruktioner, både træ og aluminium, om nødvendigt, er udstyret med drejningselementer, som nemt kan tilsluttes flere dele af loftet.

Og alligevel, der karakteriserer mønstre af forskellige typer, må man sige, at gardinestængerne i PVC-tretrækkets loft ikke er beregnet til gardiner af tunge stoffer. Træprodukter er de mest holdbare, men plast er det nemmeste at behandle (trimme, bygge osv.).

Hvor skal du installere dæk

Ceiling cornice kan installeres i værelser med lofter af enhver type: suspenderet eller spændt. Nogle gange er guider installeret i nicher, der er specielt tilpasset dem. I sådanne tilfælde behøver hverken aluminium eller plastdæk en foring.

Ofte monteres dækkene direkte under loftet trimmet med GCR. Med denne installationsmetode skal du passe på deres pålidelige fiksering, da det er umuligt at fastgøre korrekt på gardinerne eller gipspladerne eller strække loftspladen. Det er også nødvendigt at tænke på, hvordan dækket vil blive foret, så dets udseende ikke kolliderer med rummets overordnede design, for dette kan du bruge en baguette bar.

Hvad er der mere nyttigt at kende til den person, der besluttede at reparere kronen med flere rækker over vinduet? Efter at have hængt gardinerne, skal det ikke berøre vinduesbeslagene, vindueskarmet og radiatorer. Derfor er guiderne bedre placeret ikke tættere end 10 cm fra vinduesåbningen. For langt fra vinduet på bussen er også upraktisk. Designet skal være 30-40 cm længere end vinduets bredde. Hvis cornice er fra væg til væg, bliver den 3-4 cm kortere end bredden af ​​rummet.

Montering af tagskinnen

Monteringsdæk er ret simpelt. I de fleste tilfælde har produktet allerede boret monteringshuller, hvorigennem det vil blive boltet til loftet. Nogle gange skal du selv bore huller. De er arrangeret med en hældning på højst 60 cm. Da gardinerne bliver suspenderet i tre rækker til styrene, er dækket dækket ret bredt. Huller i det skal gøres på en zigzag måde for at sikre en tæt pasform til overlapningen af ​​kontaktfladen. Efter boringen nedsænkes hullerne under lukningens lommer.

Mærker sættes på loftet, som corniceen påføres. Blyant gennem hullerne gør markering til installation af dowels. For dem bliver blinde huller boret i betonloftet. Nu kan du reparere tagskæggene. Vedhæft det bedre, starter fra midten. Dette vil igen bekræfte den korrekte markering. Hvis det er nødvendigt, er boltningen kun i midten af ​​strukturen let at klare.

Hvis loftet er træ, så må dowels ikke indsættes i det. Gardin guider skruet på den med skruer. At multirow-dæket kunne opretholde tunge gardiner, bor yderligere åbninger til armaturet.

Video af montering af loftdækslet til plastdækslet:

Vedhæftning til falsk loft

Ovenfor blev det beskrevet, hvordan man vedhæftede en multi-rædet tagbøjler til hovedstaden overlapning. Fix det til loftet på GCR på flere måder:

 1. Fastgør en træblok under loftet. Tykkelsen af ​​træet bør ikke være mindre end afstanden fra loftet til gipspladen. Jo bredere tømmeret er, desto hårdere kan det være, at installatøren kan komme ind på installationen. Pant til loftet kan fastgøres med hjørner og dowel-negle samt ankerskruer. Ankre kan placeres i trin på 1 m. Dowel-neglene er fastgjort hver 50-60 cm. Kornet er fastgjort til pantet med selvlukkende skruer. Træet skal behandles med antiseptisk middel.
 2. Dækket er limet til loftet. På samme måde kan du vedhæfte en plastikafskærmning, men det kan ikke modstå betydelige belastninger. Gipsvæg inden limning af guider skal primeres. Lim påføres på dækkets kontaktflade, hvorefter den presses til loftet.
 3. Til fastgørelse af loftets tagg på loftet af gipsplader, kan du bruge specielle fastgørelsesdele - paraplydukker og sommerfugle. Denne metode kan bruges til at fastgøre aluminium- og plastdæk, som lysgardiner vil blive hængt på. Styrke designet kan være parentes. Vedhæftet til væggen vil de overtage det meste af belastningen.

Hvis du planlægger at lave et strækloft, så parallelt med vinduesåbningen, skrues en fast bjælke til loftet. Det vil være grundlaget for dækket. Ved fremstilling af en klud til et strækloft skal der tages højde for installationen af ​​tagskægget. Filmen på det sted, hvor dækket skal placeres, skal forstærkes korrekt. Ved fastgørelsespunkterne er gardinstyrene til loftet limede specielle ringe til lærredet. Dækket skrues til stangen med selvdrejende skruer.

Tre-Row

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Magellan; Eaves "Econom"; Rusland; 3 cm × 9 cm × 328 cm; Plast.

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Magellan; Eaves "Econom"; Rusland; 28 cm × 16 cm × 3,7 cm; Plast.

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Magellan; Eaves "Econom"; Rusland; 203 cm × 9 cm × 2 cm; Plast.

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Magellan; Eaves "Decor standard"; Rusland; 240 cm × 15,5 cm × 5 cm; Plast.

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Lever 11 september (ekstra gebyr)

Bestil nu!

Du kan bestille varer, der er mærket med Partnervarer særskilt, uden at ringe minimumsbeløbet i dit område (10 000 rubler). Læs mere

Nu bruger du ikke alle funktionerne på webstedet.

I dine browserindstillinger er dataudveksling med cookies og lokal lagring deaktiveret, hvilket kan føre til forkert drift af webstedet.

Loftsdæk og tilbehør

Dæk Comfort loft dobbelt række Comfort 3,5 m hvid

Dæk loftet to-rækken plast 1,8 m

Komfortkrog til rulletæt hvid 20 stk

Afslutning Komfort tredelt 2 stk

Dæk Comfort loft tre rækker 2 m hvidt

Afslutning Komfort dobbelt række 2 stk

Stik til dæk Comfort hvid 3 stk

Dæk Komfort loft dobbelt række 1,6 m hvidt

To-rækken takkornet med baguetteplade 2 m

Dæk Komfort loft dobbelt 2,5 m hvidt

Dæk Comfort loft tre-række 3m hvidt

Dæk Comfort loft dobbelt række Comfort 2,8 m hvid

To-rækken takkornet med baguetteplade 2 m

To-rækken loftsplanker med et baguette niveau 2,5 m

Dæk "Sparta" loft dobbelt-række med en plastikhætte og dreje signaler 1,8 m

Bus 2 række konstruktion. 3m

Dækket "Sparta" loft to-rækken med en plastik blanding af wenge på 2 m

Dæk loft "Comfort" "Sparta" to-rækken med en plastik blanding2,5 m

Dækket "Sparta" loft to-rækken med en plastik blanding lys eg, 2,5 m

Dækket "Sparta" loft to-rækken med en plastisk blanding guld, 2 m

To-rækken loftsplanker med et baguette niveau 2,5 m

Dæk Comfort loft tre rækker Comfort 1,6 m hvidt

Dæk Komfort loft dobbelt 2,2 m hvidt

Dæk Komfort loft dobbelt 2 m hvidt

Nyligt set

Relaterede kategorier

Køb loftdæk i OBI online butik

Loftsdæk til plastikspåner giver mulighed for, at selv tunge gardiner og gardiner fastgøres ordentligt. Installér tagskæggene med passende styrestænger i hjørnerne, og du kan hænge et gardin på de tætte vinduer, som åbner og lukker med et håndtryk.

Fordele ved profilafskærmninger:
• Loftsdæk til profilafskærmninger laves ved hjælp af moderne teknologi, hvilket gør det muligt at forlænge produktets levetid, hvilket øger pålideligheden og holdbarheden.
• Plastmodeller er generelt ideelle til gardiner af letvægtsstoffer. Eaves lavet af metal, såsom aluminium, er i stand til at modstå højere belastninger.
• Mange gardinsystemer kan suppleres med specielle elementer afhængigt af typen af ​​stof til vinduesdekoration. For eksempel vil tre-træk loftdækket tillade at fastgøre tyl, gardiner og lambrequins uden at tiltrække opmærksomheden mod den massive cornice.
• Loftdæk til plastikskinner installeres hurtigt og nemt. Du har kun brug for et par ekstra værktøjer og hardware.

I OBI-butikken kan du købe gardinskinner, loftsdæk af forskellige farver, lamper og andre dekorative elementer, herunder gardiner og tilbehør til gardiner.

Checkout og forsendelse

For at købe billige loftsdæk til gardiner og andre elementer af gardinsystemer, læg din bestilling direkte på stedet. OBI-leveringstjenesten fungerer 365 dage om året, så vi leverer det valgte produkt den næste dag efter bekræftelsen af ​​ansøgningen eller på et andet tidspunkt, der passer dig. Betaling for køb accepteret kurér (kontanter).

Hvis du har angivet fremgangsmåden for at modtage "Bestil og tage væk", så vil vi inden for et par timer forberede varerne til udstedelse i vores butiksnet nærmest dig. Tjenesten er tilgængelig i Kazan, St. Petersborg, Tula, Omsk, Volgograd, Moskva, Jekaterinburg, Krasnodar, Bryansk, Surgut, Saratov, Ryazan og Nizhny Novgorod.

Typer af tre rækker gardin stænger til gardiner og funktioner i deres installation

Vinduesdekoration er ofte det sidste skridt i indretningen. For dette kan der anvendes en række forskellige teknikker. For eksempel anses placering af gardiner i flere lag som effektive. Til sådanne tilfælde tilbyder producenter specielle designs af taggrunde. De giver dig mulighed for at placere flere rækker af materiale. Meget populært er metal tre-rækken gardinstænger. Lad os overveje mere detaljeret om sådanne konstruktioner.

fordele

Det skal bemærkes, at der i tillæg til de tre række vægkroner til gardiner er loft. De giver dig mulighed for at placere designet på det sted, hvor det er bekvemt og passende i et bestemt rum, og sikrer desuden korrekt brugskvalitet.

Generelt har tre eller tre hjørner af metal eller plast flere vigtige fordele:

 • tillader dig at realisere interessante ideer ved at skabe eksklusive kompositioner på vinduerne;
 • er holdbare og nemme at bruge takket være de anvendte materialer og designfunktionerne;
 • kan bruges til at justere naturlig belysning;
 • de kan bruges til visuelt at forstørre rummet.

Mere om materialer

Gode ​​eksempler er tre-rækkede gardinstænger til Leroy Merlin. Forskellige typer og farver til et godt udseende. Det er betingelsesmæssigt muligt at opdele alle loft tre-rækkers hjørner til gardiner i:

 • metal;
 • træ;
 • plast;
 • aluminium.

Alle er præsenteret i Leroy Merlin, eksempler kan ses på billedet. Som nævnt er der i tillæg til metal også tre-rækkede plastgardinstænger. Den første, selvfølgelig stærkere. De modstår tunge belastninger, så der kan bruges tunge stoffer til dette design. Det samme kan siges om træstrukturer. De er velegnede til flerskiktsstoffer, som under deres vægt næppe vil modstå aluminiumsoptioner. Imidlertid ser den tre-rækkede aluminiumskornis til gardiner ganske attraktivt og ikke så massiv. Samtidig er det nemt og ikke vanskeligt at installere.

Plastloft med tre rækker - dette er en økonomi mulighed. Den bruges i tilfælde, hvor barens skønhed slet ikke er vigtig. Forresten, når loftet, for at sige det mildt, er ujævnt, og der kan ikke gøres noget om det, er situationen visuelt korrigeret af loftet. Den er fastgjort over hele bredden fra væg til væg, mens den fastgøres på et niveau, hvorved den tværgående synslinie af loftet tilpasses. Plast tre-rækken tagskinner er normalt universelle. Det vil sige, hvis rummets dimensioner er ikke-standardiserede, og den samme fremgangsmåde er nødvendig i vinduets design, kan loftet af plastik skæres og formales. Med behørige dockingsproblemer med "walking" på det vil det ikke være klud.

montering

Sådan hænger du? For at installere loft-eller væg tre-rækkers cornices, nok dråber af tålmodighed og noget lager. Det skal bemærkes, at installationens egenskaber afhænger i vid udstrækning af produktets alvor og dets mulige arbejdsbyrde. Oftest er loftsskærer fastgjort til gulvpladen med selvskærende skruer. Det vil være noget sværere, hvis loftet er suspenderet. For at gøre dette vil det i starten være nødvendigt at lave en tværgående træplank og derefter strække loftet. Det er umuligt at fastgøre tagene direkte til PVC-arket. Det vil være endnu vanskeligere, hvis loftet er suspenderet, og tagene er metal eller træ, det er tungt. For at gøre dette har du brug for en slag og specielle restriktive ringe på PVC-stof. Men hvis der ikke er nogen erfaring med at fastgøre loftet til taket, er det bedre at overlade det til specialister.

I den sædvanlige plastik tre-trille cornice er alt nemt, der findes allerede huller til skruer. Og normalt er der dekorative hætter i sættet, som ikke tillader sorte hoveder at ødelægge det overordnede udseende. Eksponering af alt på niveau, det er kun at lave mærker i loftet og fastgøre tagskæggene. Således vil det ønskede design være klar til drift.

Elektriske gardiner til gardiner anvendes i forskellige værelser i forskellige stilarter.

Fremskridt står ikke stille. Hver dag i forskellige områder af vores liv

Badeværelsesbeslaget bruges normalt i to tilfælde - hvornår

En til at skrive "Typer af tre-rækkers kroge til gardiner og egenskaber ved deres installation"

Jeg valgte netop en sådan tre-trins cornice, som er monteret direkte under loftet. Installatørerne kan nemt fastgøres til strækloftet. Klar tagger næsten usynlig. Som om gardinerne hænger lige på loftet, er det meget smukt.

Tre-rækken loftsstolpe til gardiner

Den tre-træk cornice består af tre blok guider, hvor tre rækker af gardiner kan placeres uafhængigt af hinanden. Sådanne muligheder anvendes ikke kun til rige og luksuriøse indretningssammensætninger, men også til utilitaristiske systemer fra gardiner af forskellig densitet.

At købe en tre-rækken loftsplanker giver mening selv for fremtiden, især hvis dækkene til dækket er placeret i en forsænkning og ikke er synlige.

Tre rækken cornice - funktioner og enhed

Takene til gardiner med tre guider, sådan er dette vigtige møbel arrangeret, bruges på samme måde som alle andre modeller med et mindre antal rækker. Sådanne cornices er aluminium og plast. Hvis aluminiumversionerne har små sorter af profiler, er plastikerne repræsenteret af en profilmodel, suppleret med vinklede (svingende) elementer.

Her er nogle af de gardinkonfigurationsindstillinger, som disse tagger giver:

• Hver række har sit eget gardin eller et par gardiner. Forskellige tæthed giver dig mulighed for at anvende dem afhængigt af betingelserne for naturlig belysning.

• Gardiner udgør en kompleks sammensætning, og hver række af løbere holder sit panel, spiller en statisk eller bevægende rolle i det samlede sæt

• Der anvendes en eller to guider, den tredje forbliver i reserve for fremtiden.

For nylig er udviklingen af ​​et elektrisk gardinsystem udviklet. For et tre-trins cornice er et sådant system særligt effektivt og praktisk, idet profilen giver mulighed for at opbygge et ledningsdrev. Den tredobbelte loftkornet til gardiner kan have en kompleks konfiguration, i hvilket tilfælde mulighederne for det elektriske drev er begrænsede.

Det vigtigste, der giver en tredobbelt tagskinneprofil - de maksimale og enkleste mulige enhedssammensætninger af gardinerne. Af hensyn til en sådan mulighed kan du ikke kun købe denne slags cornice, men også træffe foranstaltninger for at sikre sin sikreste forankring på plads.

Montering af en tredobbelt tagskinne profil

Ved montering af en tredobbelt cornice skal man løse problemet med sikker fastgørelse, hvilket er typisk for loftkonstruktioner. Dette problem opstår i tilstedeværelsen af ​​hængende lofter, især slabkonstruktion - de er ikke i stand til at bære den ekstra belastning. Og belastningen på en sådan profil er signifikant, især hvis alle tre guider er involveret.

En af de pålidelige måder at fastgøre en sådan cornice på er ikke at holde et ophængt loft på sin bolig, men at forlade et sted forsænket i en stribe. På dette sted er der mulighed for at fastsætte profilen til loftkonstruktionerne. En anden fordel ved denne mulighed er, at tagskæggene ikke er synlige i forsænket område og ikke har brug for yderligere dekoration.

En anden pålidelig metode til montering er at skabe en speciel understøtningsplatform til tagbøjlerne, som holdes af pålidelige strukturer bag det nedhængte loft. Denne metode gør det muligt at anvende tematisk indretning til loftets loftprofil og medtage den i den samlede designløsning.

Triple takhugger i et lille rum. Dens brug giver dig mulighed for hurtigt og nemt at ændre gardinens sammensætning, da hvert panel tager en guide. Den tredje komponent - ekstra tyll er ikke synlig, den er placeret til højre og opfattes som et mørkt sted i billedet.

Det vigtigste, der giver en pålidelig fastgørelse af tagskægget på et loft, er den fuldstændige sikkerhed i loftet og komplekset af gardiner selv, som kan styres uden frygt for at beskadige loftet ved vibrationer.

Når man monterer en sådan cornice selvstændigt, skal husmesteren ikke glemme den samlede sammensætning af interiøret - ikke en af ​​dens komponenter, herunder gardinerne, er en ende i sig selv, men kun en del af en fælles aftalt løsning. På denne måde henvender sig til design af rummet og til arrangementet af taggrunde og gardiner, kan mesteren godt få en tankevækkende og kompetent beslutning, og gardinkomplekset vil være smukt og funktionelt.

Enhver tre-rækken loftsstolpe til gardiner er ikke kun et middel til indretningsudstyr, men også et fremragende kreativt redskab til at omdanne et hjem eller kontorlokal, en restauranthal eller en landterrasse. Tilstedeværelsen af ​​tre spor for at rumme gardinerne sikrer ikke kun tre par stofpaneler, men også seks helt funktionelle og funktionelle gardiner, der er uafhængige af hinanden.

Ideerne om en sådan overflod af gardiner kan være af praktisk betydning. Sådanne gardiner til en fotostudio er af interesse for en professionel fotograf eller amatør. Evnen til hurtigt at ændre baggrunden for emnet for fotografering er et af de presserende problemer i denne populære type billedkunst.

Sådanne muligheder for at ændre gardiner er interessante for mange unge, der er på udkig efter det mest behagelige opholdsmiljø. Sættet af sådanne stoffer, der er forberedt på at beskytte vinduesåbningen eller endda opdele rummet i dele, kan omfatte støjabsorberende gardiner, en vigtig bestanddel af ægte komfort.

Det bedste bevis på fordelene ved den tredobbelte cornice er eksempler på parallelt installerede flere enkeltprofiler, der spiller sin rolle - for at sikre tilgængeligheden og brugen af ​​flere typer gardiner på samme tid.