MDF cornice til det rigtige køkken - den perfekte løsning

I dag vil vi tale om meget smukke dekorative elementer, der installeres, normalt på headsets, hvis facader er lavet af en rammeprofil.

Den profil, hvorfra sådanne dekorative elementer (cornices) er lavet, kan være af forskellige decors og konfigurationer (valget er stort, så det er aldrig svært at vælge egnede elementer, der passer til køkkenets farve).

De er monteret på kassen med skruer 4x30 (mm).

Til fremstilling af en sådan cornice på køkkenet sæt, skal du have dimensioner af toppen af ​​køkkenet langs omkredsen med de angivne hjørner.

Som et eksempel vil jeg give et diagram over de tagger, der er installeret på køkkenværket, hvis billeder er angivet i denne artikel (ifølge denne ordning blev jeg skåret ind i profilen, som jeg installerede på køkkenet).

Når køkkenet allerede er installeret (i slutningen af ​​installationen) er en sådan cornice fastgjort til de øvre bokse.

Det er bedre at ordne det med assistenter, da det ikke er praktisk at gøre det alene.

Jeg fastgjort det som følger:

Først lagde jeg alle elementerne på køkkenets øvre kasser som de skulle installeres (sørg for, at profilen blev klippet korrekt).

Derefter lavede jeg i flere elementer flere huller (oven på profilen), som de skulle fastgøres på boksene.

Herefter lagde de disse elementer igen på de øvre kasser og begyndte at montere dem.

Det vigtigste ved installation er at arrangere elementerne på en sådan måde, at der ikke er huller i deres samlinger, når de fastgøres. På tidspunktet for fastgørelsen af ​​profilen skal hjælperen ordentligt fastsætte hjørnesamlingen, hvis elementer er fastgjort.

I dette tilfælde blev der kun opnået et lille mellemrum ved et sted, der straks blev smurt med voks (når det drejer sig om indrammet MDF, køb voks af samme farve med det, hjælper det ofte meget).

Et andet punkt: Hvis profilens tagestykker skal installeres på køkkenværket, skal du overholde følgende ting:

 • Når man samler de øverste kasser i køkkenet, skal de øverste horisonter strengt spoles med siderne (så der ikke er nogen "trin").
 • Når man installerer et sådant køkken, skal hele den øvre base være strengt i et vertikalt niveau.

I dette eksempel blev den øvre hjørneboks monteret, så dens øvre horisont viste sig at ligge lidt under sidens øvre kant (dette meget "trin" blev opnået), og under installationen er den del af profilen, der er knyttet til denne hjørneboks, lavere end andre dele. For at "bringe det ud" til et generelt niveau, måtte jeg lægge under det, der var til stede under denne del af tagskægget (og der var almindeligt papir på hånden).

Disse er nuancer kan være under installationen.

Generelt ser et køkken med sådan en cornice og MDF fronter ganske interessant ud. Det virker sådan en lille smule - og "hun" ændrer køkkenets overordnede udseende til det bedre meget mærkbart.

Så brug de elementer, vi overvejer i fremstillingen af ​​sådanne køkkensæt.

Ja, jeg har glemt at tilføje, at taghullerne fra profilen er installeret enten i direkte køkken eller på hjørne, hvis hjørnemodulerne i disse køkkener har skrånende ender (som i dette tilfælde).

Selvfølgelig vil sådanne hjørner "ikke passe" til køkkener med vinklede åbne hylder eller med vinkelradiusfacader.

Cornices til køkkenet - som nu er i mode? Se 65 billeder af designeksempler!

Modernisering og forbedring af køkkenet er som regel ret vanskeligt. Hvorfor så?

Det menes at køkkenet er det mest komplekse rum i hele lejligheden (især med hensyn til design). Sådanne vanskeligheder opstår på grund af den lille størrelse, såvel som på grund af den betydelige størrelse af køkkenapparaterne.

Vinduerne i køkkenet er inkluderet i denne liste over vanskeligheder. Sådan en lille smule som et køkkengardin kan betydeligt reducere rummet og skabe en ubehagelig atmosfære.

Denne artikel hjælper med at undgå mindre problemer, fordi vores opgave er at hjælpe ejerne i en så vanskelig opgave!

Typer af køkkenredskaber

Hovedrollen i at skabe komfort er materialet. På det moderne marked kan ejeren støde på et stort udvalg af varer, der tilbydes: fra plastikskinner til træ og metalstrukturer.

Ifølge undersøgelsen vælger de fleste ejere plastprodukter baseret på praktisk og relativt lave omkostninger.

Hvis vi taler om produkter fremstillet af træ og metal, så er disse designs også meget populære. Imidlertid vælges de beskrevne tagskiver oftest i henhold til en individuel plan (for eksempel hvis vinduestørrelserne øges eller formindskes, ændres parametrene af tagskæggene på tilsvarende måde).

Dekorationer af tagbøger spiller en vigtig rolle. Fabrikanter tager hensyn til alle ønsker hos kunden, fordi hver ejer forsøger at skabe et unikt og usædvanligt design af deres eget hjem.

Eaves fra metal er ideelt kombineret med husholdningsapparater og et interiør i højteknologisk stil. Tilhængere af produkter fra miljøvenlige materialer vil uden tvivl vælge trækroner.

Valg af gardiner til dit køkken

Før du går i butikken og køber en cornice, skal du tænke på størrelsen, udseendet og farven på fremtidige gardiner.

Ejere af lejligheder på første sal, anbefaler producenterne at være opmærksomme ikke kun på gardinerne, men også på tyl. For at undgå "uønskede udsigter" for personer, der passerer dit vindue, er det værd at købe præcis to-tierede cornices.

Brugerdefinerede type vinduer

Nogle lejlighedsejere har ret smalle køkkenvinduer. I dette tilfælde er det bedre at bruge tagene af træ eller metal. Hvad angår gardinerne selv, skal de glide.

Denne type gardiner hjælper ikke kun med at skabe et unikt design, men også for at øge vinduets størrelse.

Installation af køkkenet cornice

Det er vigtigt at huske, at købet af køkkenredskaber ikke kun skal baseres på et usædvanligt og attraktivt design. Hovedvalgskriteriet er styrken af ​​selve bjerget.

Hvis ejeren vælger en cornice af en kompleks struktur, skal det tages i betragtning, at dets dimensioner vil overskride dimensionerne for et almindeligt produkt.

For at fremskynde installationen har du brug for følgende udstyr: en perforator, en skruetrækker, en stige, en blyant og et målebånd, såvel som selvlukkende skruer.

Grundlæggende regler for præcis installation:

  • Køkkenafskærmninger skal placeres på en sådan måde, at der ikke er nogen problemer, når du åbner eller lukker vinduet selv.
  • Det er værd at huske placeringen af ​​varmesystemer og anden kommunikation
  • I tilfælde af ukorrekt installation kan gardinerne "falde" på vindueskarmet. For at undgå en sådan situation er braketterne (som regel bundtet med bølgerne) placeret længere end den udvidede del af vindueskarmet.

Når du er overbevist om, at arbejdsfladen opfylder alle reglerne, kan du gå videre til næste del:

 • I første fase foretages markeringen (ved hjælp af et specielt niveau og et målebånd).
 • Armene af træ og plast er monteret på en skrue, men metal-på tre.
 • Boring huller er kun muligt med den korrekte markering.

Moderne producenter gør design af enhver størrelse, farver og design. Du vil være i stand til at skabe en unik stil i det indre af din lejlighed uden at bruge en masse indsats og energi.

Gardinstænger til køkkenet, hvordan man vælger, hvordan man installerer

Gardinstænger i køkkenet er en særlig del af hjemmet, fordi køkkenet ofte spiller rollen som et opholdsstue, det vil sige det sted, hvor du slapper af med venner - forsæderne og derfor skal skinne i alle sanser.

Sådan en vigtig ting som gardiner, vil helt sikkert blive værdsat - så du ikke falder i snavs med dit ansigt, vi tilbyder dig aktuelle tips til at hjælpe med at arbejde med stil og funktionalitet i dette køkkenelement.

Gardinstænger til køkkenet

Det er kendt, at når vinduet designes, er det nødvendigt at tage højde for, at cornice spiller en vigtig rolle, ikke mindre en rolle end de samme gardiner. For dem, der længes efter at tænke på indersiden af ​​vinduer, tilbyder vi en anmeldelseartikel, der indeholder, om ikke alle, de mest almindelige designmuligheder, samt tips om hvordan man vælger den mest effektive cornice i længde og diameter uden at glemme om design.

målinger

Før du foretrækker denne eller den cornice, skal du først måle bredden af ​​vinduesåbningen og derefter beregne længden af ​​cornice nøjagtigt ud fra formlen:

 • Den sædvanlige længde af cornice er lig med bredden af ​​vinduesåbningen + 25-40 centimeter.
 • Glem ikke: Længden af ​​tagskæggene inde i vinduets niche skal ikke være vilkårlig, men klart målt. Det vil sige, at tykkelsen af ​​de valgte fastgørelseselementer trækkes fra bredden mellem de to vægge.
 • Det skal bemærkes, at ved hjælp af simpel regulering af længden af ​​tagskæggene er det muligt at niveauere en eller anden ulempe ved køkkenvinduet af enhver størrelse.

Sådan installeres køkkenets øvre cornice?

Kære forumbrugere.
Jeg samler køkkenet selv. Stoppede på scenen med at installere de øvre tagskiver på vægskabene. Jeg kan ikke finde ud af, hvordan man laver et klippe af tagskinner til installation på hjørneskabe. Jeg beder om hurtig hjælp.
Jeg har lige nu

Tak på forhånd for dit svar.

22,5 grader på trimningen.

C2h5-OH Hvis ikke svært, så mere tak. Begge ender af saven eller en og hvilken side. Ønskelig tegning eller billede.

begge sider af hver tagskærm skæres ned under 22,5 grader. på trimning. tagskæggene skal være på siden trimning på samme side som det vil være på køkkenskabet. 22,5-bisektor af nærliggende vinkel. på touchpad svært at tegne.

C2H5-OH,
Mange tak for svaret, men stadig ikke meget klart (langsomt). Jeg forstår, at uden trimning ikke kan klare sig og barrowen ikke hjælper. Kan nogen have et billede eller billede.

Det er ikke værre - men det er muligt. så også sætte 22,5 grader. og skære alle sammenpassede sider

vera2010 skrev:
Hvis ikke svært, så mere tak. Begge ender af saven eller en og hvilken side. Ønskelig tegning eller billede.

Hvis du aldrig har savet en cornice, så er det bedre ikke at tage det. Derudover er der ingen trimning. Selv hos hende er det ganske svært. Og det er vigtigt i din sag ikke kun at afskrække den ønskede vinkel, men også at vælge placeringen af ​​tjekkerne (firkanter), ellers bliver det ikke smukt.

For et sådant snit, som i det nederste billede, er det normalt kastreret, og ikke kun organerne under taljen, men også hænderne skæres af.

hvis ikke lang - bringe, otpil.

Mange tak for alle svarene.

C2H5-OH,
Hvordan kan du kontakte dig?

EV.SA skrev:
For et sådant snit, som i det nederste billede, er det normalt kastreret, og ikke kun organerne under taljen, men også hænderne skæres af.

C2h5-OH skrev:
hvis ikke lang - bringe, otpil.

Risikabelt nok Cornice er stor nok, og hvis vinklen ikke er 45. Normalt er sådanne ting monteret alligevel i henhold til stedet, herunder overhæng og længde.

Fortæl mig, tak Kun på toppen? Hvilke fastgørelsesplader kan der være, hvilket letter installationen? Og så er der ikke meget plads tilbage mellem kanten af ​​de øvre taggrunde og loftet.
Og et andet spørgsmål - alle detaljer skal fastgøres separat? Du kan passe dem og docke hjørnerne i bunden og derefter montere dem helt opad. Hvordan laver man eksempelvis loftslister (holder sammen flere piske, ryddet op, og i toppen monteres de kun).

Installation af køkkenet cornice

Fandt du ikke, hvad du søgte efter? Vi udfører ethvert arbejde!

Vi arbejder i hvert område af moské og moskustregionen!

RING NU - HØR GRATIS!

Omkostninger til ydelser

24 måneders garanti

Garantiarbejde

Arbejdsordning

Du kan efterlade en forespørgsel via hjemmesiden eller ved at ringe til nummeret
+7 (495) 008-19-84

Inden for en time vil vores mester komme med et professionelt værktøj, evaluere og udføre arbejdet.

Efter arbejdet vil mesteren efterlade en garanti, renlighed og en god mad!

Typer af cornices til køkkenet, vælg køkkenet cornice (9 billeder)

Ved registrering af vinduer er køkkenhuler lige så vigtige som gardiner. Deres stil og funktionalitet er lige så vigtige som at skabe en hyggelig atmosfære derhjemme.

Cornice i køkkenet er valgt ud fra rummets egenskaber, stil og ønsker hos husets ejere.

Eaves til køkkenet skal vælges omhyggeligt. Hvert interiør har sine egne egenskaber, der kræver en individuel tilgang. Overvej interessante muligheder for eksempler.

Stang: Traditionel og alsidig

Stangskovler - rund i tværsnit. Det spiller en praktisk og æstetisk rolle. Denne model tilhører den universelle og betragtes som traditionel.

Produktionsmateriale kan tjene:

Fastgørelse af enheden udføres på væggen eller loftets overflade afhængigt af den valgte model. For køkkenet kan du vælge ikke kun en enkelt række konstruktion, men også en to eller endog tre-rad en. Det vigtigste er, at det passer godt sammen med det indre af rummet og ikke ser tungt ud. At vælge længden bliver nødt til at passe størrelsen på hvert vindue.

Der er flere måder at løse problemet på:

 • justering af størrelsen i butikken, hvor produktet er købt, eller uafhængigt ved at afskære den ekstra længde
 • køb af en glidemodel
 • hvis det er nødvendigt, en stor længde af cornice - slutte de to sammen.

Ud over linjen opretter flere tip tip. Modeller af denne type kan laves af forskellige materialer og have et design i overensstemmelse med den ønskede stil. Så i et køkken med et moderne interiør vil den forkromede overflade være organiske, sorte eller hvide modeller med stilfulde tips af et tilbageholdende udseende. For klassikerne messing, bronze og andre metaller vil være godt. Spidserne af disse stænger er ofte gjort spektakulære, dekoreret med kegler, bolde, pile eller krøller.

Farven på metallet skal matche skyggen af ​​køkkenmøbeltilbehøret og metaldelen af ​​lysekronen.

Teleskopisk - tagskinner på vinduesrammen

Har en rund eller rektangulær tværsnitsform, er en sådan modelindretning fastgjort direkte til rammen af ​​køkkenvinduet. En teleskopisk mulighed er velegnet til pæn romantisk gardin-cafe og timeglas gardin modeller. Materialeproduktion - træ eller metal.

Køkken teleskopisk cornice vil passe godt ind i det indre af sådanne stilistiske retninger:

Fastgøring til rammen kan gøres på en blid måde - på krogen med et pålideligt dobbeltsidet tape. Den anden mulighed er for specielle beslag, der holder fast på rammen med selvlukkende skruer. Gardiner til sådanne modeller har sædvanligvis en snor, som gør det muligt at passere til grundskærmen. Men denne mulighed er ikke den eneste, og andre metoder til fastsættelse af stofpaneler anvendes også for eksempel ved hjælp af pinde, øjenlåg.

Tip! Bedst af alt denne type gardiner ser på vinduet, som ligger nær vasken.

Dæk: form modellering

Dæk cornice til køkkenet ligner en plank med specielt organiserede riller, hvorigennem kroge til fastgørelsesgardiner bevæger sig. En sådan cornice er så lakonisk i udseende, at den næsten ikke er synlig over gardinerne. Afhængigt af kravene kan du vælge et design med flere rækker. Blandt funktionerne i modeller af denne type er evnen til at montere roterende modulære strukturer.

Til fremstilling af plast, der anvendes. Fastgørelser udføres normalt til loftet, i det mindste - til væggen.

For hvilke interiør dæk tagger i køkkenets indretning vil det være en god løsning? For kortfattede interiører, der ikke bør overbelastes med yderligere accenter. En sådan mekanisme af fastgørelsesgardiner er praktisk i tilfælde, hvor køkkenet ikke kun har et vindue, men også en balkondør. Designere anbefaler at bruge disse loftsstrukturer med bred, herunder panorama, vinduer.

Dog dækkene er ikke altid enkle og fastholdt. Han har en dekorativ og effektiv fyr, som vil blive diskuteret nedenfor.

Dæk dekorative

Operationsprincippet for denne type af cornice er det samme som det foregående. Højdepunktet ligger i den attraktive baguette, der dekoreret designet. Baguette kan være lavet af plast eller træ, har forgyldning, udskæring, efterligne usædvanlige teksturer.

String - den nemmeste løsning

Spændvidde (streng) cornice er en struktur af fastgørelseselementer på begge sider af vinduet og stålkablet, der strækkes mellem dem. Spændvidder kan være de samme som andre modeller, flerrange. Blandt de vigtigste fordele - brugervenlighed.

Hvis køkkenets indretning regerer lys, og det skal hænge tyl eller vægtløse gardiner, så skal en sådan let konstruktion være på vej. Vedhæft spændeskinner kan være til væg eller loft.

Profil - for usædvanlige effekter

Varianter af profilet cornice er almindeligt anvendelige i køkkenet. Blandt dem er flere særdeles bekvemme.

udskridning

Denne type er kendetegnet ved ekstra jernbaneudstyr. Det kan dekoreres med en plastikpose, der efterligner forskellige materialer og giver dig mulighed for at få smukke effekter. Baguette farve kan vælges til et specifikt interiør. Materialer til produktion er metal og plast. Fastgørede modeller fastgøres til loftet eller til væggen.

fleksibel

I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at give en profil en kompleks form, vælges en fleksibel indstilling, som med deltagelse af fastgørelseselementer tager den nødvendige faste form. Denne fremgangsmåde anvendes til vinduer af usædvanlige former, til køkkenvægge afrundet form. Til fremstilling af brugt plast eller aluminium profil.

Vi klarer os på afstand

Electro-Carnival er en struktur udstyret med en profil, en elektrisk drevmekanisme og kroge til fastgørelsesgardiner. Bevægelseskontrol på samme tid kan udøves fra panelet eller ved at trykke på knappen på en væg. Gardiner til et sådant system kan vælges afhængigt af køkkenets stil: romersk, japansk, almindelig glidning. Fastgørelse er valgt loft eller væg. Elektrolister er lavet af aluminium, stål, plast.

Til dine oplysninger! En god elektrisk skærm kan bruges på vinduesåbninger af usædvanlige og komplekse former.

Anbefalet elektrisk model til høje og svært tilgængelige vinduer. Dette er en passende cornice til de mennesker, der søger at automatisere deres liv så meget som muligt.

Tip! De fleste organisk elektriske gardinstænger til gardiner passer ind i det højteknologiske interiør.

Nontrivial tilgange til design

Udover den sædvanlige type af cornices vælger designere nogle gange usædvanlige muligheder for at understrege køkkenets individuelle stil. Smedede modeller anvendes sjældent. Men hvis køkkenet er lavet i Provence stil, så bliver disse cornices meget organiske, understreger stilen og fremhæver designet.

Nogle gange kan et komplekst design i stil med simpank, hamptov eller endog en snag af et træ tjene som en taggrunde.

Praktiske råd

Før du træffer en endelig beslutning om valg af en bestemt model, skal du gøre dig bekendt med nyttige praktiske råd fra designere:

 1. Har du for bredt et vindue, der krænker rummets proportioner? I dette tilfælde kan du vælge en cornice størrelse nøjagtigt bredden af ​​vinduet. Så opnås visuelt harmonisk opfattelse af interiøret.
 2. Er vinduet meget smalt? Foretrække længden af ​​tagbøjlerne, hvilket er meget større end i den normale version. Så vinduesåbningen vil virke mere.
 3. Standardlængden af ​​cornice er måling af bredden af ​​vinduesåbningen plus ca. 0,5 m.
 4. De lette gardiner, du vil hænge, ​​jo tyndere bør du vælge mellem barbell eller anden model.
 5. I et køkken med lavt loft er gardiner bedst fastgjort til loftet.
 6. Med en stor længde af tagskæggene (ca. 2,5 meter eller mere) anbefales det at installere en ekstra beslag i midten for at øge strukturen pålidelighed.

Køkkengardiner skal opfylde følgende krav:

 • Tillad fri adgang til vinduet til luftning;
 • pritenyat om nødvendigt fra den lyse sol;
 • matche køkkenets design
 • har praktiske egenskaber.

Efter at have defineret syn på gardinerne, kan du fortsætte med valget af taggrene

Gardinstænger og gardiner er af stor betydning for køkkenet med hensyn til indretning. Udelukkende valgt model kan ødelægge hele udseendet af rummet. Mens det rigtige valg af cornice vil understrege stilen i køkkenet, vil det forene hele indretningen i en hel og vil understrege smagen af ​​husets ejere. Baseret på denne artikel kan du nu bestemme, hvilken cornice vil se bedre ud i dit køkken og ikke begå en fejl med valget.

Dekorativ cornice til køkkenet: et stilfuldt tilbehør

Eaves til gardiner i køkkenet skal have høj ydeevne. Eaves til køkkenet er et panel, der gemmer en baguette eller går ovenfra rundt om kanten af ​​køkkenet. Det ser godt ud, når alle tagene i køkkenet er lavet af samme materiale og i samme stil. Hvis køkkenet allerede er færdigt, skal man vælge gardinerne præcis det samme. I dagligdags tale betyder ordet "gardin" i nogle tilfælde netop selve stokken, som gardinerne er rettet på. Det er bedre at bruge vilkårene korrekt, og så vil sælgeren let forstå, hvad køberen ønsker og vil hjælpe dig med at vælge cornice til køkkenet.

Gardiner til køkkenet og valg af baguette

Før du vælger en cornice til køkkenet, skal du forstå terminologien.

I professionelt ordforråd anvendes følgende notation:

 • Et gardin er selve gardinet;
 • En baguette er en stang eller strimmel på hvilken gardiner hænger;
 • Eaves er et dekorativt panel, der forkæler, dækker eller designer noget.

Udformningen af ​​vinduesåbningen lægger vægt på ikke kun smagen, men også den praktiske opfindsomhed af husets ejere.

For at kunne vælge alle detaljer i køkkenindretningen skal du have logik og færdigheder inden for indretning.

Gardiner til køkkenet er:

 1. Enkeltlag består af en række gardiner;
 2. Dobbeltlag består af to rækker af gardiner;
 3. Flerlag, dannet af et uendeligt antal gardinerækker, normalt fra 3 til 5.

At vælge en baguette til køkkenet, du har brug for baseret på gardinens stil. Baguette kan monteres på væggen (den traditionelle udgave, det er dette design kaldet samvittighedsvis "gardin") eller placeres i loftet. Loft baguetter er velegnede til værelser med lavt loft, fordi det visuelt øger rummets rumfang.

Ifølge materialet er baguetter:

 • metal;
 • plast;
 • Wood.

Alle metaldele i rummet skal styles med samme metal. Hvis armaturet på headsettet er bronze, har du brug for en bronze-baguette, og hvis sølv, så sølv. Formen af ​​baguetten til gardiner er som regel en stang (stick). Der er baguetter i form af en fladskinne med skinner eller i form af to beslag, hvorigennem et reb eller en fiskelinie strækkes.

Hvis gardinerne er tunge og flerlagede, skal du købe baguetter med flere skinner (ved antal gardiner), så gardinerne bevæger sig uafhængigt af hinanden.

Hvis gardinerne er korte, lette eller enkeltlagede, kan du bruge baguetter med fiskelinje.

Baguettes indflydelse på køkkenets visuelle indtryk:

 1. Den mørke væg baguette afgrænser klart vinduets åbning, tiltrækker opmærksomhed og reducerer vinduets bredde;
 2. Lys og ubemærket baguetter udvider visuelt vinduet;
 3. loft baguetter bruges, når du skal gøre loftet højere, og rummet er lettere.

Hvis baguetten til gardiner ikke pålægger nogen æstetisk belastning, kan du sikkert lukke den med en cornice. Interiører, hvor fastgørelsen af ​​gardiner er skjult fra nysgerrige øjne, generelt, se mere stilfuldt og eksklusivt.

Eaves til køkken og køkken sæt

At dekorere fastgørelsen af ​​gardiner hjælper med at slippe taggafler.

Hvad er cornices for gardiner:

 • Fra stoffet er de sædvanligvis leveret af gardinmodellen selv;
 • Fra træ, fra MDF, bør denne mulighed kombineres med møbler på værelset;
 • Fra gips, plast eller sten, er der normalt præget, støbt.

Ud over vinduesåbningen bruges taggaflerne til køkkenaggregater, produktet dækker overkanten af ​​kabinetterne. Wooden cornice på køkkenet bør ikke være tydeligt, opgaven med dette element er at understrege skønhed gardiner eller møbler. Installation af en cornice oven på køkkenet kræver ikke særlig talent.

Den nederste kant af tagskæggene er fastgjort med hjørner eller beslag direkte til kabinets øvre horisont.

For ikke at kollapse corniceen, skal du kun bruge nyt fastgørelsesudstyr, fastgør produktet korrekt, kontroller resultatet af dit arbejde. Jo tyngre og mere massive tagene, desto stærkere skal være fastgørelseselementerne. I indkøbscentre og hardwareforretninger kan du købe alt, hvad du har brug for til installationen, samt at kende dig til produktprøver.

For at beregne dimensionerne på tagskæggene skal du på forhånd måle længden af ​​den øvre kant af køkkenenheden og vinduesåbningen.

Fra rammen skal skråningerne stige med 15-25 cm i hver retning i forhold til symmetriens midterakse. Øvre cornice bør ende samtidig med bokse af skabe. Antag et fremspring på 2-3 cm, hvis det kræves af sammensætningen af ​​produktet. Til salg kan du finde et stort udvalg af hjørner i køkkenet.

Hvad er mulighederne i formularen:

Den mest populære cornice er kronen. Dette er en flertrinsmodel, der giver en øvre omkreds af et køkken sæt et færdigt og velholdt look.

Sådan hænger du et sæt gardiner til køkkenet (video)

Smuk cornice krone til køkkenet

Materialer stiliseret som naturligt træ giver dig mulighed for samtidig at få et præsentabelt udseende af produktet og spare økonomiske ressourcer. MDF producerede valnød, eg, bøg, mahogni. Der er produkter med original udskåret relief, der er flere minimalistiske muligheder.

Hvilke nuancer skal overvejes for at kunne hente tagene i køkkenet med succes:

 1. Symmetry. Nogle køkken sæt er arrangeret asymmetrisk sammensætning, for eksempel vinklet. I dette tilfælde skal tagskæggene heller ikke have en klar symmetriakse, en variant med gentagende elementer vil gøre.
 2. Texture. Hvis møblerne i køkkenet er blanke, har du brug for det samme glitter cornice. Til matte møbler - matte.
 3. Style. Den stilfulde enhed af tagbøjler og headset hjælper med at indstille tonen til hele rummet. Møbler og dekorationer bør ikke kun kombineres med hinanden, men supplerer hinanden.

Når man vælger en cornice, er det bedst at ikke bruge kataloger eller fotos, men at se prøver

For at inspirere dig selv til at indse ideen, kan du se billeder med færdige indretninger af lejligheder. Man bør huske på, at træprodukter malet med lak og imprægneret med farvestofsammensætning reagerer anderledes end kunstig belysning.

De fleste store producenter giver altid køberen mulighed for at røre og evaluere deres produkt. Hvis du har træk i træforarbejdning, kan du tage en umalet cornice, vælge længden og farve dig selv. Dette er en ganske vanskelig opgave, men det er helt muligt at klare det, hvis du sætter målet om at skabe forfatterens køkken.

Hvilken cornice er bedre til køkkenet, praktiske og æstetiske

For hver kvinde er det uopsætteligt at bringe renlighed hurtigst muligt for at gøre andre ting. Fra et praktisk synspunkt er det mere rentabelt at erhverve glatte, snarere end prægede gardinstænger. De er lettere at tørre støvet, de opsamler ikke fedt og snavs. Hvor mad er kogt, er fugtighed altid høj, der er lugt til stede. Derfor skal rengøring udføres regelmæssigt. Matte træ cornices er lettere at opretholde i perfekt renlighed end blanke.

Sådan hænger du en cornice til gardiner (video)

Dekorative detaljer af interiøret bør øge komforten, bringe glæde og ikke være bekymrende. Pleje af cornice bør være nøjagtig den samme som for resten af ​​køkkenet.

Gardin til møbler

Betydningen af ​​tagskægget er klart for alle. Men dette møbel kan også tjene som en dekorativ dekoration af møbler.

Ved hjælp af cornice til møbler dekorere den øverste del af kabinettet, hængende skabe i køkkenet, og andre lokaler. Møbler gardin stænger er en god løsning til efterbehandling garderobe i omklædningsrum og kontorer. Grandecor har mange løsninger - ring os, vi finder den bedste løsning for dig.

Vi laver cornices i et nyt - møbeldesign. Denne version, i modsætning til den grundlæggende version, der eksisterede indtil for nylig:
forudsætter tilstedeværelsen af ​​et særligt websted:

En sådan løsning gør det nemt at vedhæfte produktet til enhver vandret overflade uden brug af yderligere monteringselementer.
Ved montering af en møntakse anbefaler vi, at den skiftes lidt (ved 3-5 mm) i forhold til forkanten af ​​det element, som det er fastgjort til som vist på figuren:

Hvis du har brug for en større størrelse af fjernelsen af ​​møblerne cornice, for eksempel under de installerede facader, kan du bruge et fastgørelses hjørne til fastgørelse (du kan også købe det fra os):

Ved udpegningen af ​​artiklen vil kun bogstavdelen ændres, nemlig i stedet for forkortelsen CM vil det være nødvendigt at angive forkortelsen CF. K
For eksempel vil i stedet for artiklen CM018-0002 i ordren være nødvendigt at angive artiklen CF018-0002.
Minimumsbeløbet for bestilling af møbler cornices er 50 meter.

Grandecor-kunderne ved allerede, hvordan man kan forbedre designet af køkkener eller skabe og anvende viden i erhvervslivet. Vi taler især om tagskærme i møbeldesign, præfabrikerede pilasters, samt dekorative layouter, der anvendes som prægede kanter.

Alle oplysninger, du kan anmode om fra lederen. Det er også muligt at designe og fremstille dekorative elementer efter din individuelle anmodning.

Typer af cornices til køkkenet, vælg køkkenet cornice (9 billeder)

Ved registrering af vinduer er køkkenhuler lige så vigtige som gardiner. Deres stil og funktionalitet er lige så vigtige som at skabe en hyggelig atmosfære derhjemme.

Cornice i køkkenet er valgt ud fra rummets egenskaber, stil og ønsker hos husets ejere.

Eaves til køkkenet skal vælges omhyggeligt. Hvert interiør har sine egne egenskaber, der kræver en individuel tilgang. Overvej interessante muligheder for eksempler.

Stang: Traditionel og alsidig

Stangskovler - rund i tværsnit. Det spiller en praktisk og æstetisk rolle. Denne model tilhører den universelle og betragtes som traditionel.

Produktionsmateriale kan tjene:

Fastgørelse af enheden udføres på væggen eller loftets overflade afhængigt af den valgte model. For køkkenet kan du vælge ikke kun en enkelt række konstruktion, men også en to eller endog tre-rad en. Det vigtigste er, at det passer godt sammen med det indre af rummet og ikke ser tungt ud. At vælge længden bliver nødt til at passe størrelsen på hvert vindue.

Der er flere måder at løse problemet på:

 • justering af størrelsen i butikken, hvor produktet er købt, eller uafhængigt ved at afskære den ekstra længde
 • køb af en glidemodel
 • hvis det er nødvendigt, en stor længde af cornice - slutte de to sammen.

Ud over linjen opretter flere tip tip. Modeller af denne type kan laves af forskellige materialer og have et design i overensstemmelse med den ønskede stil. Så i et køkken med et moderne interiør vil den forkromede overflade være organiske, sorte eller hvide modeller med stilfulde tips af et tilbageholdende udseende. For klassikerne messing, bronze og andre metaller vil være godt. Spidserne af disse stænger er ofte gjort spektakulære, dekoreret med kegler, bolde, pile eller krøller.

Farven på metallet skal matche skyggen af ​​køkkenmøbeltilbehøret og metaldelen af ​​lysekronen.

Teleskopisk - tagskinner på vinduesrammen

Har en rund eller rektangulær tværsnitsform, er en sådan modelindretning fastgjort direkte til rammen af ​​køkkenvinduet. En teleskopisk mulighed er velegnet til pæn romantisk gardin-cafe og timeglas gardin modeller. Materialeproduktion - træ eller metal.

Køkken teleskopisk cornice vil passe godt ind i det indre af sådanne stilistiske retninger:

Fastgøring til rammen kan gøres på en blid måde - på krogen med et pålideligt dobbeltsidet tape. Den anden mulighed er for specielle beslag, der holder fast på rammen med selvlukkende skruer. Gardiner til sådanne modeller har sædvanligvis en snor, som gør det muligt at passere til grundskærmen. Men denne mulighed er ikke den eneste, og andre metoder til fastsættelse af stofpaneler anvendes også for eksempel ved hjælp af pinde, øjenlåg.

Tip! Bedst af alt denne type gardiner ser på vinduet, som ligger nær vasken.

Dæk: form modellering

Dæk cornice til køkkenet ligner en plank med specielt organiserede riller, hvorigennem kroge til fastgørelsesgardiner bevæger sig. En sådan cornice er så lakonisk i udseende, at den næsten ikke er synlig over gardinerne. Afhængigt af kravene kan du vælge et design med flere rækker. Blandt funktionerne i modeller af denne type er evnen til at montere roterende modulære strukturer.

Til fremstilling af plast, der anvendes. Fastgørelser udføres normalt til loftet, i det mindste - til væggen.

For hvilke interiør dæk tagger i køkkenets indretning vil det være en god løsning? For kortfattede interiører, der ikke bør overbelastes med yderligere accenter. En sådan mekanisme af fastgørelsesgardiner er praktisk i tilfælde, hvor køkkenet ikke kun har et vindue, men også en balkondør. Designere anbefaler at bruge disse loftsstrukturer med bred, herunder panorama, vinduer.

Dog dækkene er ikke altid enkle og fastholdt. Han har en dekorativ og effektiv fyr, som vil blive diskuteret nedenfor.

Dæk dekorative

Operationsprincippet for denne type af cornice er det samme som det foregående. Højdepunktet ligger i den attraktive baguette, der dekoreret designet. Baguette kan være lavet af plast eller træ, har forgyldning, udskæring, efterligne usædvanlige teksturer.

String - den nemmeste løsning

Spændvidde (streng) cornice er en struktur af fastgørelseselementer på begge sider af vinduet og stålkablet, der strækkes mellem dem. Spændvidder kan være de samme som andre modeller, flerrange. Blandt de vigtigste fordele - brugervenlighed.

Hvis køkkenets indretning regerer lys, og det skal hænge tyl eller vægtløse gardiner, så skal en sådan let konstruktion være på vej. Vedhæft spændeskinner kan være til væg eller loft.

Profil - for usædvanlige effekter

Varianter af profilet cornice er almindeligt anvendelige i køkkenet. Blandt dem er flere særdeles bekvemme.

udskridning

Denne type er kendetegnet ved ekstra jernbaneudstyr. Det kan dekoreres med en plastikpose, der efterligner forskellige materialer og giver dig mulighed for at få smukke effekter. Baguette farve kan vælges til et specifikt interiør. Materialer til produktion er metal og plast. Fastgørede modeller fastgøres til loftet eller til væggen.

fleksibel

I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at give en profil en kompleks form, vælges en fleksibel indstilling, som med deltagelse af fastgørelseselementer tager den nødvendige faste form. Denne fremgangsmåde anvendes til vinduer af usædvanlige former, til køkkenvægge afrundet form. Til fremstilling af brugt plast eller aluminium profil.

Vi klarer os på afstand

Electro-Carnival er en struktur udstyret med en profil, en elektrisk drevmekanisme og kroge til fastgørelsesgardiner. Bevægelseskontrol på samme tid kan udøves fra panelet eller ved at trykke på knappen på en væg. Gardiner til et sådant system kan vælges afhængigt af køkkenets stil: romersk, japansk, almindelig glidning. Fastgørelse er valgt loft eller væg. Elektrolister er lavet af aluminium, stål, plast.

Til dine oplysninger! En god elektrisk skærm kan bruges på vinduesåbninger af usædvanlige og komplekse former.

Anbefalet elektrisk model til høje og svært tilgængelige vinduer. Dette er en passende cornice til de mennesker, der søger at automatisere deres liv så meget som muligt.

Tip! De fleste organisk elektriske gardinstænger til gardiner passer ind i det højteknologiske interiør.

Nontrivial tilgange til design

Udover den sædvanlige type af cornices vælger designere nogle gange usædvanlige muligheder for at understrege køkkenets individuelle stil. Smedede modeller anvendes sjældent. Men hvis køkkenet er lavet i Provence stil, så bliver disse cornices meget organiske, understreger stilen og fremhæver designet.

Nogle gange kan et komplekst design i stil med simpank, hamptov eller endog en snag af et træ tjene som en taggrunde.

Praktiske råd

Før du træffer en endelig beslutning om valg af en bestemt model, skal du gøre dig bekendt med nyttige praktiske råd fra designere:

 1. Har du for bredt et vindue, der krænker rummets proportioner? I dette tilfælde kan du vælge en cornice størrelse nøjagtigt bredden af ​​vinduet. Så opnås visuelt harmonisk opfattelse af interiøret.
 2. Er vinduet meget smalt? Foretrække længden af ​​tagbøjlerne, hvilket er meget større end i den normale version. Så vinduesåbningen vil virke mere.
 3. Standardlængden af ​​cornice er måling af bredden af ​​vinduesåbningen plus ca. 0,5 m.
 4. De lette gardiner, du vil hænge, ​​jo tyndere bør du vælge mellem barbell eller anden model.
 5. I et køkken med lavt loft er gardiner bedst fastgjort til loftet.
 6. Med en stor længde af tagskæggene (ca. 2,5 meter eller mere) anbefales det at installere en ekstra beslag i midten for at øge strukturen pålidelighed.

Køkkengardiner skal opfylde følgende krav:

 • Tillad fri adgang til vinduet til luftning;
 • pritenyat om nødvendigt fra den lyse sol;
 • matche køkkenets design
 • har praktiske egenskaber.

Efter at have defineret syn på gardinerne, kan du fortsætte med valget af taggrene

Gardinstænger og gardiner er af stor betydning for køkkenet med hensyn til indretning. Udelukkende valgt model kan ødelægge hele udseendet af rummet. Mens det rigtige valg af cornice vil understrege stilen i køkkenet, vil det forene hele indretningen i en hel og vil understrege smagen af ​​husets ejere. Baseret på denne artikel kan du nu bestemme, hvilken cornice vil se bedre ud i dit køkken og ikke begå en fejl med valget.

Eaves til køkkenet

Den moderne indretning i køkkenet er en harmoni af komfort og bekvemmelighed. Kombinationen af ​​elementer af de mest varierede stiltendenser er ikke kun hensigtsmæssigt, men endda opmuntret af designere, da Sådan kreativitet vidner veltalende over for smag og præferencer hos ejerne. Af særlig betydning i udformningen af ​​køkkenvinduer er selvfølgelig cornices til køkkenet. De er ansvarlige for rummets visuelle rum, belysningsindholdet og er den mest bemærkelsesværdige egenskab.

Hvad siger specialisten

Turchanov Andrey, salgschef, OLEXDECO

Vores firma som producent af gardinstænger har et væld af erfaringer inden for vinduesdekoration. Og denne oplevelse siger: Du kan harmonisk dekorere køkkenvinduet ved hjælp af forskellige gardinstænger. Det vigtigste - at tage højde for rummets egenskaber og vælge de rigtige gardiner.

I tilfælde af køkkenet skal du huske om størrelsen af ​​vinduesåbningen. Så for et smalt vindue kræves en stangholder, som strækker sig ud over kanterne og visuelt "udvider" dem. Denne rolle er perfekt udført metal smede cornices. Ud fra et synspunkt af praktisk og overkommelig pris er det bedste valg plastskinnen. For ikke-standardiserede tilfælde (buede vinduer, karrevinduer) er en aluminiumsprofil ideel, hvis form kan ændres.

Der er specifikke krav til køkkengardiner: Materialet bør ikke absorbere stærke lugte, blive snavset hurtigt og let antændes. Derfor er for eksempel massive gardiner i flere rækker upassende af sikkerhedsmæssige årsager. Fremragende alternativ - rullegardiner, hvis lærred ikke akkumulerer støv, fedt og snavs og ikke brænder, når de kommer i kontakt med en åben ild.

Eaves, som et vigtigt element i en indretning

Næsten altid reduceres alle designeksperimenter til en enkelt regel: Værelset skal behage værtinden og tilfredsstille alle sine individuelle ønsker. Det store udvalg af typer af taggrunde, der er forskellige i form, størrelse, farve, fremstillingsmateriale, yderligere elementer i indretning og andre faktorer, gør det nemt at vælge den ideelle løsning. Der er dog nogle regler, der skal overvejes i udvælgelsesprocessen.

Enkel, træ cornice

Hemmelige, halvcirkelformede taggrunde

Fokus på visuel opfattelse og sensuel sympati, som følge af hvilken fysisk komfort er opnået - disse er de vigtigste øjeblikke, som du absolut ikke kan ignorere! Du kan nemt bestemme hvilke gardinstænger, der passer bedst til køkkenet, ved hjælp af oplysningerne fra erfarne designkonsulenter foreslået nedenfor.

Primitive taggyder, der ikke tiltrækker opmærksomhed

Endelt sort cornices

Praktiske tips til valg af taggrunde

I så fald er det muligt at bruge gardiner i et indre, når der tillades rumdimensioner. De giver ikke kun soliditet og ekstern dyre glans til rummet, men tjener som en god måde at skjule fra andres synspunkter og skabe en atmosfære af intimitet. Dette gælder især for lejligheder på første sal eller i nærliggende parallelle huse. Interessante og usædvanlige former for gardinstænger tilbydes online butikker i dag.

Halvcirkelformede taglister til gardiner

Det er værd at være opmærksom på sådanne faktorer som gardinens vægt. Skønt indretningen af ​​interiøret med tunge stoffer også vil beskytte mod indånding af kold luft, er der stadig uønsket brug af bløde typer gardinsystemer (for eksempel plast eller blødt metal) til tunge gardiner. Den maksimale pålidelighed ved åbning / lukning af gardinerne sikres ved glidere, der glider let langs overfladen af ​​tagene. Afhængigt af formen af ​​tagskinnesystemet kan der forekomme interne typer løbere (svævefly, kroge osv.) Eller monteret (ringe, tøjnåle osv.). Komfort i denne sag er en garanti for ikke at bryde løkken på gardinerne og ikke at spilde dine nerver og tid til at genoprette strukturen.

Komfortable ringløbere gør gardiner nemme at bruge.

Stål cornice understøtter vaskestil

I køkkenet, som i ethvert andet rum, ville det være hensigtsmæssigt at anvende en dobbelt cornice til gardiner og tyl. Komplicerede flerlagsstrukturer tyder på installation af endda en tredobbelt cornice. Under alle omstændigheder ser lambrequins eller nogen anden form for ekstra tilbehør godt ud. En interessant designudvikling, der blev godkendt af moderne stiltendenser, var brugen af ​​persienner i køkkenet i stedet for gardiner af forskellige farver og materialer.

Triple cornice system

Stilistiske træk

Når bygningens ydre arkitektur bærer nogle ikke-standardiserede asymmetriske elementer, f.eks. Et vinduesbjælke fra køkkenet i en vægstruktur i form af et rektangel, trekant, polygon, oval, så kan sådanne eksternt bemærkelsesværdige former i arkitektur omdannes til et elegant vartegn. Træ eller plastikskærme til køkkenet med et karnapvindue vil være et glimrende tilbud i designet af denne type vinduer. Det er bekvemt og nemt at arrangere et karuselvindue med en profileret aluminiumskærm. Smedede gardinskinner med et stort antal af alle slags tilbehør vil være ideel til sådanne former for sådanne former. Mere lys, mere frihed! Disse følelser vil fylde alle, der er i et sådant køkken. Faktisk vil fødevarer med sådanne positive stemninger blive assimileret perfekt, og det vil medføre betydelige fordele.

Vinduesdekoration i køkkenet med et karbadvindue

For at se bort fra gardinens øvre fastgørelsesdel, såvel som at skabe illusionen af ​​flydende lys, er den øvre cornice blevet udviklet. Det er nemt at placere over møblerne. Denne type gardinsystem udvider visuelt størrelsen af ​​vinduesåbningen og vil kun være et glimrende fund for værelser med et lille område. Sortimentet af tagskinner giver dig mulighed for at vælge en helt egnet indstilling til farven på tapetet på værelset. Desuden kan LED-lamper eller andre dekorative elementer placeres langs skråplanet for at tilføje reverie.

Usædvanlig form af cornice for kreative ideer i vinduets design

Materialeafskærmninger skal simpelthen kombineres med rummets udvendige design. Så er træskovler ideelt til parketgulv, vinduesrammer og døråbninger lavet under træ. Letvægts tyll eller gennemsigtige landstil gardiner vil være en dejlig tilføjelse. Når metalkonstruktioner og kolde farver overhovedet er i køkkenet, er det smarte eller metalkornet det rigtige valg.

Lys, træ cornice er universel til enhver stil.

Klassiske tagskærme af træ

Køkken - det mest besøgte sted derhjemme. At bo i dette rum er forbundet med processen med madlavning og spisning, hvilket betyder, at det direkte påvirker dit velbefindende, humør og sundhed! Harmoni i køkkenets design har direkte indflydelse på det gode humør og gode forhold mellem alle beboere i huset. I dag er der ingen særlige regler i køkkenets design eller et andet rum. Det er muligt at kombinere selv de mest forskellige stilarter med hensyn til temperament og dekorative elementer. Det vigtigste er, at køkkenet efter renoveringen skal være så behageligt og dejligt smukt som muligt.