Billeder af forskellige loftsplanker til gardiner

Loftsstænger til gardiner har altid været populære, fordi sådanne designløsninger gør det muligt at skabe den visuelle effekt af højt til loftet samt at give hele værelset et komplet udseende. Som et resultat erstatter loftsmonterede strukturer gradvist vægmonterede systemer. Desuden giver industrielle producenter mulighed for at passe ind i næsten ethvert design så præcist som muligt, hvilke vægkonstruktioner i princippet ikke er i stand til.

Ceiling cornices kan nøjagtigt passe ind i ethvert design.

Fordele ved loftet corners

Eaves, fastgjort til loftet, har flere fordele, der adskiller dem fra andre systemer. Hvis du fremhæver deres fordele, så omfatter de:

 • lave omkostninger;
 • lille vægt og enkel design;
 • holdbarhed;
 • nem installation, uanset vinduesåbningens størrelse og form

Loftet cornices er lette og overkommelige.

 • evnen til at bruge til udformning af ikke-standard vinduesåbninger
 • simpel mekanisme til at flytte loftet;
 • let pleje.

Det skal bemærkes, at de positive egenskaber ved disse enheder suppleres med det rigtige valg af materiale til dem.

Plastplanker forringes ikke, når de udsættes for vand

Tip! For eksempel forringes plastloftkornet ikke under indflydelse af vand, sprækker ikke og kan tørres af med en fugtig klud.

Han er ikke bange for temperaturændringer. Som et resultat kan et sådant design anvendes i værelser med højt fugtindhold, f.eks. I badeværelser.

Det er også værd at bemærke de positive kvaliteter af metoden til montering af tagskærer til loftet. Denne type vedhæftning er kun pålidelig, men den ser også stilfuld ud. Derudover kan det være ret nemt at skjule både manglerne på selve væggen og vinduesåbningen. Vægkonstruktion af denne effekt kan ikke opnås.

Ceiling cornices hjælper med at skjule manglerne på væggen og vinduesåbningen

Specialister inden for interiørdesign noterer sig også, at de har mere effektiv beskyttelse mod lys og kulde. Faktum er, at loftsstrukturen tillader gardinet at blive hængt, så det kan lukke vinduesåbningen helt. Som følge heraf stopper lufttilførslen ikke alene i rummet, men solens stråler trænger heller ikke igennem.

Taket design giver dig mulighed for helt at lukke vinduet åbning

Specielt efterspørgslen er loftsystemer i værelser med lave lofter, da de visuelt sætter lofter højere. Vægkonstruktioner reducerer visuelt pladsen visuelt.

Loftsystemer er ideelle til værelser med lave lofter.

Der er flere muligheder for montering af loftsystemer, hvor du kan opdele rummet i flere zoner (til at sove, arbejde, for at modtage gæster). Dette design giver dig mulighed for at gøre et værelse smukkere med små vinduesåbninger. Andre midler til at opnå en lignende effekt er meget vanskelige. Dette skal tages i betragtning ved udformningen af ​​moderne stuer.

Ceiling cornice giver dig mulighed for at opdele rummet i flere zoner

Ceiling cornice materiale

Med hensyn til typerne af loftsystemer er de af træmateriale, metal, plast og snor af typen af ​​materiale. For eksempel er et loftkornet under et ophængt loft lavet af træ normalt lavet af eg, kirsebær, fyr eller ceder. I særligt dyre interiører kan du finde træ af eksotiske arter.

Træloft cornice

Fordelen ved denne designmulighed kan være dens originale og luksuriøse udseende og en minus-dårlig modstandsdygtighed mod fugt. Træ er et materiale, der kan dekoreres med originale udskæringer. Med metalversionen af ​​dette design er det ikke muligt.

Aluminiums loftkornet

Metalindretninger er normalt lavet af aluminium eller stål. De er lette, stærke og holdbare. Aluminiumbøjler til gardiner er gode til mellemrum designet i hi-tech eller technostil. Eaves fra dette materiale er ofte monteret i kontorlokaler.

Polyuretanloft cornice

Polyuretan loft cornice er langt den mest populære af alle typer af lignende strukturer. Det er relativt billigt, har et stort antal muligheder, perfekt kombineret med plastikvinduer. Forresten leveres de fleste af dem normalt kun med plastvinduesdesign i sættet, så ved at erhverve dem kan du løse ikke kun det tekniske problem med at beskytte rummet mod lys og kulde, men også dekorere dem fra et æstetisk synspunkt.

Der er også gardinstænger til profilprofiler af aluminiumprofil, som er en type gardinstænger som strygere. Aluminium gardinskinner til loftgardiner er lyse og komfortable. Stringkonstruktioner er 1-2 metalstrenge fastgjort til loftet og strækket med en speciel enhed. I tilfælde af en profil erstattes de af hjælpelinjer. Hvis sådanne strukturer er designet til lysgardiner, så kan indstillingerne af profilen modstå temmelig tunge gardiner. Strengen kan simpelthen falde under deres vægt.

Valget af materiale til loftet cornices afhænger direkte af, hvilken slags gardiner du vil veje på dem. Derudover er det værd at huske på udformningen af ​​lokalerne, fordi plastvinduer ikke kombineres med træførere. Aluminium vil uden succes se ud på baggrund af den klassiske version af det indre rum.

Tekniske elementer i loftsystemer

Ceiling cornices har også variationer afhængigt af deres tekniske udstyrs egenskaber. For eksempel er enheder, der bruger 1 linje med kroge eller en række, beregnet til at veje kun 1 version af gardiner på dem, f.eks. Lette stoffer eller tykke gardiner. Denne løsning er meget billigere end multi-rad strukturer, men giver ikke forbedret beskyttelse af rummet mod indtrængning af sollys og kulde ind i det.

Dobbeltridsetaljer er mere almindelige, da de giver dig mulighed for at hænge dag og nat gardiner på en gang. Denne version af taggrunde design er almindeligt i vores land. Hvis du vil købe modeller af loft type, vil du blive tilbudt nøjagtigt to-rækken cornice.

Tre-stripe cornices er en analog af to-stripe, mens de tillader dig at hænge ikke kun de klassiske typer gardiner, men også gardiner med lambrequins. Denne mulighed giver dig mulighed for at lette hængende og gardiner hængende.

Med hensyn til formen er loftlisterne normalt begge lige og har rektangulære og afrundede kanter. Derudover er der også bølgende og vinkeludformninger. Imidlertid er nogle tagbøjninger buet i forskellige vinkler. Den moderne industri producerer for eksempel kroge af både U-formet og L-formet, som giver dig mulighed for at hænge et fælles gardin på vinduerne ved siden af ​​hinanden.

Cornice med afrundet kant

Cornices monteres på fastgørelsesstedet normalt ved hjælp af skruer, som normalt leveres i samme sæt med stik og kroge. Skruerne fastgøres hver 50 cm, hvilket skaber styrke til sådan fastgørelse og eliminerer muligheden for sagging. Samtidig har fastgørelsen af ​​loftet til gipspladen og hængslet lofter sine egne egenskaber. Der er også en skjult type installation, hvor effekten er skabt, at gardinerne kommer ned til gulvet direkte fra loftet.

Det er vigtigt! Det er altid nødvendigt at huske, at når man køber en cornice, skal man tage hensyn til de nødvendige kvoter.

Normalt tage højde for fremspringene i vindueskarmet og batteriet, så gardinerne kan lukke dem alle. Derudover er det nødvendigt at gøre godtgørelse og bredde, fordi hvis du ikke tager højde for det, vil vinduets åbning kigge ud bag gardinerne og ødelægge hele vinduets udseende.

Køb cornice, er det nødvendigt at tage hensyn til kvoter

Køber et loft cornice

Ceiling cornice til hævede lofter med fotos kan normalt ses på denne side. Standardstørrelsen af ​​sådanne tagskinner er ca. 1,5-3,5 m. Eksperter anbefaler, inden du placerer en ordre for at foretage målinger, så længden af ​​tagskærmen passer helt under den passende vinduesåbning. I tilfælde af at der ikke er behov for længde til salg, køb den maksimale størrelse og skær den med en hacksav.

Før du bestiller din ordre, skal du måle det korrekt

Det er vigtigt, hvilken indretning du vælger. Faktum er, at tagskæggene af træ kan udskæres, og aluminiumet bliver dekoreret med et specielt dekorativt bånd. Eaves skal være i harmoni i farve med gardiner og gardiner.

Eaves skal harmonere i farver med gardinerne.

Erfarne indretningsarkitekter forsøger normalt at finde ud af deres klienter, om cornice vil være i det mindste lidt mærkbar fra den generelle baggrund eller det skal ikke skille sig ud. Hvis du har brug for den første mulighed, skal du have en cornice, der har været i brug med en baguetteplank med et reliefmønster eller en farvet strimmel med en tekstur.

Eaves med en baguette bar

Hvis du kun vil hænge lysgardiner, så kan du kun bruge single-row cornice. Tunge gardiner kræver en model med fyldstof, de kan modstå deres vægt.

Til lys gardiner passer single-row cornice

Tip! Hvis du vælger de rigtige taggrunde og gardiner, kan du visuelt forstørre vinduesåbningen.

Til sådanne formål købes modeller, som er længere end vinduets bredde. Hvis rummet er lille, prøv at få mønstre, der er placeret langs hele væggen, enkel i struktur, med begrænsede klare former.

Korrekt udvalgte gardinstang med gardiner øger visuelt vinduesåbningen

Gennemsnitlig pris for produktet

Populære modeller i vores land koster fra 200 rubler. Enderne af dette design kan være lige og krøllede. Hvis du har brug for en bueformet del til drejning, vil det koste 1060 rubler til 2 stk. Direkte system vil kræve en stub, som koster 10 rubler.

Gardinstang med buede detaljer

Cornice kan også være dekoreret med et dekorativt bånd, som kan koste omkring 80 rubler per 1 m2. Den er monteret på hovedproduktet på bekostning af specielle puder og hjælper med at skjule apparatets kroge og mekanismer. Under alle omstændigheder er det værd at samle enheden sammen med andre indretningsindstillinger, ellers får du et sæt dekorative elementer uden relation til hinanden i stedet for den færdige sammensætning.

Pick up the eaves med andre elementer af indretning

Af denne grund er det fornuftigt at overlade installationen af ​​hele systemet til specialister, og ikke at udføre det selv. Faktum er, at ukorrekt installation kan ødelægge hele udseendet af vinduet.

Loftet cornice

Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. For at gøre situationen mere attraktiv er det nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af ​​alle detaljer. Disse omfatter matchende stil og farve på gardiner, tæpper, dekorative elementer og cornices. Vi vil snakke om sidstnævnte mere detaljeret.

Hvad er og hvordan det ser ud?

Ceiling cornices er blevet en fremragende erstatning for væg muligheder. Med disse strukturer kan du visuelt lave lofterne i rummet højere. De fastgøres direkte til loftet.

Der er mange sorter af sådanne taggrunde. De adskiller sig fra hinanden ikke kun i de materialer, de er fremstillet af, men også i deres design:

 • En af de mest holdbare er profilskinner. Oftest er de lavet af aluminium og er holdbare. Hvis du vendte sig til sådanne detaljer, vil du have et stort nok felt til udsmykning af vinduesåbninger. De kan males i en hvilken som helst farve i overensstemmelse med indretningens tone.
 • Tagdækkerne, der repræsenterer plastdæk, er meget udbredte i dag. Disse sorter er præsenteret i et stort sortiment. De ser harmoniske ud i mange interiører, så du kan vælge den rigtige mulighed for enhver ensemble. Mange købere vælger præcis cornices-dæk, da de er billige og ikke kræver særlig pleje.

Det er værd at bemærke, at sådanne mønstre er let skjult. Det er således muligt at fokusere ikke på tagskægget, men på et andet element i interiøret.

 • Mange butikker sælger i dag specielle skjulte hjørner. Hovedforskellen mellem disse usynlige produkter er, at de er fastgjort under de mest almindelige loftsplint. Ved hjælp af en sådan interessant maskering skabes en fantastisk effekt af faldgardiner fra loftets overflade.
 • Dekorative baguette cornices betragtes som elegante og luksuriøse. Den billigste er modeller fra plastik, og mulighederne fra et naturligt træ har den højeste pris. Loft baguetter er fastgjort til overfladen af ​​loftet, som giver dig mulighed for at hænge på dem absolut enhver form for gardiner. For eksempel kan det være tungt og tæt væv. Indramning loftsdesign kan nemt modstå næsten enhver belastning.

Også skygger adskiller sig fra hinanden i form.

De mest almindelige er klassiske lige og flade sorter. Til ikke-standardlayouter er buede (buede) hjørner ideelle. De mest almindelige halvcirkelformede strukturer, men afhængig af rummets struktur kan de også være vinkelformede.

Afhængig af typen af ​​konfiguration skelner man mellem følgende skråninger:

 • Runde. Sådanne modeller er en bar fremstillet af træ, plast eller metal. Runde kroge er fastgjort til loftet med specielle beslag.
 • String. Lignende typer af cornices består af en tynd streng og to monteringer, mellem hvilke den er strakt. Stang gardin stænger er ikke meget holdbare. De anbefales ikke at hænge tunge gardiner, da de ikke er designet til store belastninger.
 • Cane. Disse gardinstænger gentager i mange henseender strengmodellerne, men i stedet for en fiskelinie i dem er der en tynd strimmel af metal eller træ.

Ofte er loftsstænger suppleret med en speciel kontrolledning. Forskellige designs med:

 • Glidemekanisme. Sådanne sorter forenkler brugen af ​​gardiner. Lofter af enhver længde og bredde kan hænge på sådanne gardinstænger, og de åbner og lukker ved hjælp af en lille bevægelse af armen. For at gøre dette skal du blot trække kontrolledningen.
 • Med løftemekanisme. Sådanne designs anvendes til forskellige typer gardiner. Det kan være romerske, franske eller østrigske gardiner. Eaves med en løftemekanisme har også en kontrolledning, der trækker på som lærredet stiger op og danner tynde folder.

Hertil kommer, at loftet er en-række, dobbelt-række og tre-rad. På strukturer med mange rækker kan du lave meget smukke og storslåede gardiner.

fund

Loftsplader har altid i et sæt forskellige detaljer om tilbehør. For eksempel i profilprofilerne har den indre del specielle rulleskinner. I hver er en separat krog fastgjort til hver rulle, som derefter hænges med tyll eller gardiner. Også i profilstrukturerne er der forskellige kontrolmekanismer, stik, foring og lås.

I de runde hjørner, der repræsenterer stangen, er der specielle beslag, som de er fastgjort på overfladen af ​​loftet i rummet. Også i dag i forretningerne kan du finde smukke hængende cornices, dekoreret med en baguette bar eller en bulwark. I de fleste designs er der endehætter, kroge og specielle stop.

Hvis du vil oprette et originalt og lyst interiør, skal du vælge et loftkornet, hvor der er en LED stripe. Ofte strækker den sig langs hele gardinens længde og er placeret i dens indre del.

dimensioner

I dag er loftsskærer med en længde på 330, 350 cm og 4 meter i stor efterspørgsel. Sådanne modeller anses for at være de mest praktiske at bruge, og de kan let transporteres i en bil. Men der er også kortere profiler fra 0,25 meter. Ofte bruges lignende genstande til at dekorere karnappevinduet.

Bredden af ​​cornice afhænger stort set af det planlagte antal gardiner. Jo flere af dem og jo mere vægt de har, jo bredere skal strukturen være. De mest almindelige muligheder er fra 1 til 20 cm brede. Til lette gardiner bestående af et lag (for eksempel fra hør) er tynde varianter velegnede.

Hvis du vil hænge tunge og tætte materialer på gardinen, er det bedre at vælge en bred prøve med en bredde på 100 mm eller mere.

materialer

Ceiling cornices er lavet af forskellige materialer. Denne indikator påvirker direkte omkostningerne ved produktet og dets ydelse.

plast

Den letteste og billigste er plastikdesign. Dette fælles materiale er så enkelt som muligt i forarbejdning, så i dag kan du finde gardinstænger i meget forskellige designs til salg. Ved hjælp af sådanne elementer kan du skabe et meget interessant og stilfuldt interiør til ethvert værelse.

Den billigste er plastikdesign i hvidt. De er ideelle til dekoration af standard PVC-vinduer, så de ser økologiske ud i boliger og industrielle lokaler. Særligt attraktive er plastikskiver dekoreret med forskellige lameller. De kan være en luksuriøs efterligning af stucco, såvel som guld eller sølv indretning. I sådanne designs er der ofte elegante afrundede kanter og pæne sammenføjningsdele, der er designet til at skjule forbindelsen mellem de forskellige elementer i gardinet.

I dag i forretningerne kan du møde meget praktiske og praktiske tagskærme af plast, hvor der er særlig velcro på lamellerne, der er nødvendige til fastgørelse af lambrequins.

Lysstænger fremstillet af plast kan ikke altid suppleres med tunge gardiner. For at gøre dette anbefales det at installere dem i specielle nicher dannet i rummet mellem væggen og gipspladens loft.

jern

Iron Eaves er anerkendt som den stærkeste og mest holdbare. De modstår tunge belastninger, og du kan hænge luksuriøse flerskik gardiner på dem, der består af komplicerede kompositioner, samt tapetry lærred eller gardinstof.

I øjeblikket er der mange vanskelige teknologier, som du kan belægge en række designretninger i metal. De mest almindelige i dag fastgørelseselementer, lavet i moderne stilarter: højteknologiske, moderne, loft, minimalisme. Men hvis det ønskes, er det også muligt at finde et elegant gardin med udsmykkede linjer og mønsterindsatser i klassisk stil.

aluminium

Det er nødvendigt at tildele aluminiumskorre. Dette materiale er meget holdbart og korroderer ikke. Dens største fordel er den lette vægt, der tillader brugen af ​​aluminiumstænger til installation på loftet af gipsplader. Mange forbrugere vælger sådanne oplysninger, da de nemt håndteres. De kan når som helst males i den farve du kan lide.

Også aluminiumsgardin kan lamineres med en smuk film. Modeller med belægninger, der efterligner guld, naturligt træ med dets naturlige mønstre, bronze, rige champagne eller stenstruktur ser meget imponerende og elegant ud.

træ

For enhver gardiner og gardiner passer perfekt cornices lavet af naturligt træ. Den største fordel ved dette materiale er dets miljøvenlighed, smukt udseende og ydeevneegenskaber.

Moderne trægardiner er lavet i forskellige stilarter. Det kan ikke kun være udsøgte klassikere, men også lette landmusik, lakonisk minimalisme, luksuriøs barok osv.

Produkter på overfladen, hvor der er udskårne mønstre og kunstig relief, væver, ser dyre og attraktive ud.

I øjeblikket præsenteres smukke og slidstærke skovl af naturligt træ i forskellige farver. Eksempler på modeller af hårdbleget egetræ er forskellige i de mest lyse toner, og valnøddækkerne har bløde farver med honningtoner.

På jagt efter mørke gardiner anbefales det at være opmærksom på de flotte modeller af naturligt wenge træ.

Det anbefales at vælge træskovler i overensstemmelse med skyggen af ​​bundplader og møbler på værelset. For børns soveværelser ideelle naturlige design, malet i lyse og positive farver. Dette kan være den originale cornice af gul, grøn, orange eller koral.

Træstrukturer passer til alle typer gardiner. De er i stand til at modstå store belastninger. Til lighter og luftgardiner er det bedre at købe tynde og elegante hjørner med enkelt eller dobbelt række fastgørelsesdele. For tunge og tætte gardiner anbefales det at vælge strammere og mere holdbare flerrørsskårer.

Trækonstruktioner anbefales at blive behandlet med specielle imprægneringer, så de ikke springer, tør ikke ud og træparasitter ikke bosætter sig i dem. Det anbefales ikke at fastgøre sådanne gardiner på gipsloftet, da de er tunge og kan skade sådanne lette efterbehandlingsmaterialer.

Eaves lavet af naturligt træ er dyre, især hvis de indeholder udskårne og openwork elementer.

Et godt alternativ til sådanne modeller er mere overkommelige muligheder fra MDF. De ser attraktive ud, men i mange henseender er de dårligere end naturligt træ.

Farve og design

I dag kan man vælge et smukt loftkornet til ethvert interiør, hvad enten det er klassisk eller moderne.

 • Først og fremmest skal du være opmærksom på farven på bjerget. Den skal overlappe med andre detaljer i interiøret, for eksempel med møbler, dekorative elementer, bundplader eller døre.
 • En smuk hvid cornice er perfekt til mange miljøer. Det kan både modsætte sig den generelle baggrund og harmonisk opløses i den. Plastgardiner af hvid farve er særligt populære, da de ser koncise, pæne og billige.
 • Også klassiske er nuancer af naturlige brune. Disse varer ser meget attraktive og hyggelige ud.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Stræklofter

Boligejere, der drømmer om at skjule uregelmæssighederne i loftoverfladen, anbefaler eksperter at være opmærksomme på en af ​​de mest effektive måder at gennemføre denne ide på - installation af suspenderede lofter. De demonstrerer ikke kun høje dekorative egenskaber, men også praktisk, den højeste styrke og modstandsdygtighed mod fugt. Men på trods af alle anbefalingerne foretrækker mange at opgive deres installation, idet de fejlagtigt tror, ​​at efter installation af strækloftet er der problemer med montering af cornice. Men erfarne håndværkere fortsætter utrætteligt med at afvise kravet om at stræklofter og gardinestænger er uforenelige og argumenterer for, at der er mange varianter af gardinstænger og måder at installere dem på, og hver ejer vil helt sikkert være i stand til at vælge den løsning der passer bedst til ham. Men her er der også vanskeligheder. Ved installation af strækloftet er det vigtigt at huske, at det er repræsenteret af et tyndt PVC-ark, som ikke er i stand til at modstå store belastninger. Derfor anbefales det at præ-installere en pålidelig understøtning, som er en tykk krydsfiner eller træblok under tagene til stræklofter. På trods af alle de vanskeligheder, der opstår ved installation af stræklofter, vokser efterspørgslen efter dem stadigt, og i betragtning af at den ikke-standardiserede måde at fastgøre kronen på er nu på mode - ikke til væggene, men til loftet, er dette spørgsmål ikke i tvivl. Hvis du vælger et strækloft, hvilken krone der skal vælges i denne sag og hvordan man installerer den korrekt - søger du svar på disse spørgsmål i dette materiale.

indhold

Cornices for hævede lofter: funktionalitet

Stretchloft og cornice er to komplementære elementer, som det er vigtigt at kompetent kombinere med hinanden. Dette skyldes, at cornice er en integreret del af indretningen, hvilket gør det muligt at understrege stilistik og skønhed i hjemmet og fylde det med ekstra komfort og hygge. På grund af det faktum, at producenterne i øjeblikket tilbyder et stort antal sorter af loftslofter, besidder de en stabil niche på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer og er i stor efterspørgsel blandt dem, der sætter pris på komfort og bekvemmelighed i deres hjem. Før du monterer tagene til strækloftet, skal du omhyggeligt overveje alt til mindste detalje, mens du vælger den rigtige type af tagbøjlerne, beslutter dig for metoden og placeringen af ​​dens vedhæftning. Det er vigtigt at huske på, at gardinstænger til stræklofter ikke kun kan fastgøres direkte til loftet, men også til væggen og på samme tid, når man bruger "designer chips", kan hver metode være effektiv på sin egen måde. Så lad os tale om alt i orden.

Eaves til stretch lofter foto

Eaves for stretch lofter: vigtigste sorter

Først og fremmest vil vi beskæftige os med sorter af cornices, et stort antal som ofte kan forvirre en uerfaren mester. Først og fremmest er det vigtigt at vide, at når man taler om tagskæggene, hvis design indebærer deres vedhæftning til strækloftet, indikerer eksperter to helt modsatte strukturer med forskellige funktionelle formål. Masters foreslår at skelne:

Eaves til gardiner, hvis funktionelle formål er uden tvivl. Når man taler om strækloftet med glitter til gardiner, er det vigtigt at huske, at fastgørelsen af ​​kronen til strækloftet ledsages af en række vanskeligheder med at skabe forhold, således at loftet i loftet for stræklofter ikke rive PVC-folien;

Eaves til skjult belysning er en profil lavet af udvidet polystyren, som er fastgjort ved hjælp af almindelig lim. Yderligere omfatter installationen af ​​en sådan cornice limning af LED stripen, som er fastgjort til væggen eller til den indre overflade af corniceen.

Det er vigtigt! Installatører understøtter ikke ideen om at adskille alle gardinstænger til modeller designet til faste og nedhængte lofter. Dette skyldes det faktum, at vi begge taler om de samme analoger, kun i sidstnævnte tilfælde skal gardinstængerne opfylde de tidligere angivne krav, nemlig at de skal være knyttet til en forudinstalleret support.

På trods af dette er der en adskillelse af tagbøjlerne for hævede lofter i henhold til metoden til deres vedhæftning til følgende muligheder:

 • Traditionelle væg lister;
 • Loftslister til lofter.

Forskellen mellem disse muligheder ligger også i deres omkostninger. Hvis vægkornene er den mest budgetmæssige løsning, har loftet, som er den mest komplekse struktur, brug for større materielle investeringer.

Det er vigtigt! På trods af, at tagskæggene designet til stræklofter ikke har en grundlæggende forskel fra det traditionelle fastgørelsessystem, skal du, hvis du har installeret spændingslofter, der ikke er forberedt til en bestemt installation af taggennemføringerne, være nødt til delvist at afmontere systemet eller komme sammen med de traditionelle væggrænser.

Overvej de vigtigste fordele ved væggardinstænger:

 • Lavpris er en af ​​de vigtigste fordele ved denne type struktur;
 • Producenter glæder os med en bred vifte af former, design og materialer;
 • Nem installation er en anden fordel, der ikke kan gå ubemærket;
 • Nem af demonteringsforanstaltninger - I tilfælde af deres nødvendighed kan du nemt fjerne vægkornet og installere det på et andet sted uden at beskadige strækloftet.
 • De mest almindelige muligheder er gardinstænger, lavet af et materiale, der efterligner naturligt træ, plastikstænger eller typiske profilpaneler;

Loftet cornice er et fladt dæk, hvis designtræk indebærer montering i loftet. Montering af loftkroner til lofter i loftet, du kan realisere flere mål:

 • At foretage en visuel justering af rummet og give det en logisk fuldstændighed;
 • Opret en brugerdefineret stilistisk løsning;
 • At gøre praktiske rumbesparelser.

Det er vigtigt! Hvis dit interiør har brug for en slags zest, en ekstraordinær løsning, der gunstigt supplerer det komplette interiør, bør du give fortrinsret til loftholder til stræklofter, der vil fremhæve interiøret, visuelt øge lofternes højde og størrelse samt tilføje originalitet til rummet.

Der er en anden klassificering af tagbøjler til stræklofter, hvorefter taghuller kendetegnes af de anvendte materialer:

 • Træafskærmninger repræsenterer de massive designs, der er visuelt kombineret med flertallet af interiører. På grund af det faktum, at de er karakteriseret ved stor vægt, kræver installationen af ​​deres installation, at visse regler overholdes;
 • Plastafskærmninger - den mest almindelige version af loftkonstruktioner lavet af letvægtsplastik og tilhørende en lav priskategori. En række forskellige farver og nem installation - de vigtigste fordele ved designet;
 • Aluminiumsklodser - de design, der er karakteriseret ved holdbarhed og lethed. Brugen af ​​denne type loftsplanker er begrænset af deres eneste ulempe - den mulige forekomst af en støjeffekt under deres drift;
 • Stål gardin stænger - den mindst fælles løsning, hvis brug kun praktiseres i særlige tilfælde, når det er nødvendigt at fastsætte tunge lærrede. På grund af det faktum, at for at kombinere det hængende loft og denne form for kronblade er en ret hård proces, er implementeringen kun mulig for fagfolk;

Det er vigtigt! For nylig tilbyder byggemarkedet en anden slags loftkonstruktioner - kombinerede gardinstænger. De er lavet af hovedmaterialet og mindre dekorative elementer, som ofte er overhead, hvilket gør det muligt at udskifte dem afhængigt af udseendet af rummet.

De vigtigste metoder til montering af loftkonstruktioner

Et karakteristisk træk ved loftet tagger er nem montering. Når det er nødvendigt at montere loftet på tagene på et fast betongloft, opstår der normalt ikke vanskeligheder. Men hvis cornice er monteret på et strækloft, står mesteren overfor en vanskeligere opgave, som ved første øjekast ikke kan løses. Men på trods af dette tilbyder eksperter stadig flere måder at løse dette problem på:

 • Montering af et synligt loft cornice, som er fastgjort på støttestængerne, skjult under strækningen
 • Montering af de skjulte tagskinner, der er fastgjort til hovedloftet, mens fastgørelsen af ​​strækloftet udføres på en speciel stativ under tagene.

Det er vigtigt! Hvis du har brug for at reparere tunge gardiner, anbefaler eksperter at opgive loftet cornice til fordel for en vægstruktur eller en cornice-streng, som forudsætter fastgørelse af fastgørelser på modsatte vægge.

Synlige loftsstænger: nøglefunktioner

Installation af loftlisterne er en ideel måde at harmonisk udforme loftoverfladen og skabe et harmonisk udseende af rummet. På trods af at montering af en cornice på et strækloft er en dyrere og tidskrævende begivenhed, i stedet for at installere deres vægmodeller, kan montering af cornice på et strækloft bringe dig ind i interiøret en kant, der gør den unik og luksus. Som allerede nævnt er der to måder at installere loftafskærmninger på - synlige skråninger og skjulte, som er endnu mere arbejdskrævende muligheder, i modsætning til tidligere.

Installation af en synlig tagskinne på et strækloft indebærer installation af en speciel platform, hvorpå tagskinnerne monteres. Til fremstilling af denne platform foreslår installatører at bruge en træbjælke, der er fastgjort til betongens bund af loftet på fastgørelsesstedet for det fremtidige loftkorn. Vær opmærksom på, at stangets tykkelse skal svare til afstanden mellem loftets betonbase og PVC-folie af strækmaterialet, hvilket er nødvendigt, så hjælpestangen går ubemærket. På PVC-folien er det nødvendigt at markere fastgørelsesstedet til tagskægget og efterfølgende installere yderligere forstærkning af banen der, hvilket efterfølgende forhindrer dets brud. Detaljerede instruktioner til montering af det synlige loft cornice vil blive givet nedenfor.

Skjulte loftholder: funktionelle funktioner

Installation af skjulte loftslister er den mest originale og funktionelle måde at dekorere en vinduesåbning på. Usynligt loftet cornice er skjult i en særlig niche, og dens fiksering udføres til betonbunden af ​​loftet. Separat er det værd at bemærke funktionaliteten af ​​denne metode til installation. Det har længe været kendt, at det traditionelle koncept med 2 karnier til hævede lofter "ikke kun betyder installation af en struktur, der tjener som holder til gardiner, gardiner og andre muligheder for dekorative vinduesrør. Kendskabet til det moderne design er en cornice, der tjener som et ekstra loft, oftest LED-belysning. De er lavet af en profil lavet af lette materialer, hvor installation ikke kræver yderligere faglige færdigheder. Designet af de skjulte loftsplanker er anbragt på en sådan måde, at mesteren har evnen til at lægge en LED stripe i rummet mellem væggen og profilens inderside, som vil opfylde sin hovedfunktion - hjælpelygter.

Monter corniceen til stretchloftet: en trinvis vejledning

Funktioner af montering og montering af loftet taggrunde

Hvis du beslutter dig for at installere loftet i taggen, i færd med at installere det, skal du observere en række nuancer:

 • På grund af det faktum, at strækloftet ikke er beregnet til fastgørelse af cornices, da det ikke er i stand til at modstå sådanne belastninger ved at installere cornice, anbefaler eksperter brugen af ​​realkreditlån, hvis funktion normalt udføres af en konventionel træstråle, der er fastgjort til betonbunden af ​​loftet.
 • Det anbefales at montere loftkonstruktionen på gipsoverfladen, hvilket bidrager til en mere holdbar indstilling af klæbemidlet med den underliggende bund. Kun at have sørget for pålideligheden af ​​loftkonstruktionen, fortsæt med at limke tapetet på dette område;
 • For at forbedre de dekorative egenskaber ved vinkelprofilskæringen anbefaler eksperter at købe specielle foringer, hvis du ikke kan bruge en blok
 • For at sikre maksimal styrke og stivhed af strukturen limes profilens bjælker med hinanden sammen;
 • Afstanden mellem tagene og strækloftet må ikke overstige 9-10 cm, hvilket gør det muligt for en person at stå i hjørnet af rummet længst fra strukturen for ikke at se hele strukturen.

Installation af synlige tagbøger: trinvise instruktioner

Denne metode til installation er en af ​​de nemmeste, og selv en nybegynder mester kan gøre det.

 • Først og fremmest bestemme stedet for installation af tagskægget og sætte det passende mærke;
 • Derefter går de videre til et af de mest afgørende øjeblikke - fastgør strålen. For at gennemføre det korrekt anbefaler eksperter at bruge hydraulikniveauet, hvilket forhindrer den efterfølgende forskydning af basen.

Det er vigtigt! Hvis du foretrækker en åben metode til fastgørelse af corniceen, inden du installerer den, skal du behandle træstangen med et antiseptisk middel. Dette er vigtigt, fordi luften til træet i fremtiden vil være svært, og derfor er det nødvendigt at forhindre rytningen. Eksperter anbefaler at foretrække dybe penetrerende kompositioner og behandling to gange.

 • Sådan monteres en træbjælke? Hvis det plan, der skal laves, er lavet af træ, er det nok at klare det med en selvdrejende skrue. Hvis du beskæftiger dig med beton eller mursten, er det bedre at bruge dykker til at feste træet. Bunden af ​​fastgørelsesbjælken skal passe tæt på den underliggende bund. For at forbedre installationens kvalitet og holdbarhed. Eksperter anbefaler at benytte sig af montering af kiler;
 • Efter at have udført fastgørelsen af ​​strålen, kan du fortsætte med installationen af ​​PVC-film. Skruerne er fastgjort oven på filmen. I fastgørelsesprocessen er det vigtigt at observere nøjagtighed og ikke tillade unødvendig skade. For at øge filmens pålidelighed forstærkes dets kanter med en polymerring.
 • Huller dannet under installationsprocessen, ifølge mesterne, er det bedre ikke at skære, men at brænde igennem, hvilket forhindrer afvigelsen af ​​kanterne på lærredet og loddetrikkens frie kanter. Hvis du i løbet af installationsprocessen klarer at overholde alle anbefalinger, vil træbaren være næsten usynlig.

Installation af de skjulte taggrunde: anbefalinger fra eksperter

Installation af en cornice i en skjult niche er en mere krævende proces og ledsages af en række vanskeligheder. I processen med at installere tagskægget i en skjult niche er det vigtigt at følge instruktionerne fra specialister nøje, og udføre alle handlinger i en bestemt rækkefølge. På trods af at denne metode er mere tidskrævende og dyr, giver den dig mulighed for at skabe originalt og ikke-standardindretning, hvilket indebærer de såkaldte "flydende i luften" gardiner, der går ned direkte fra loftet.

 • Hele installationsprocessen begynder med købet af tagskæggene, hvis dimensioner skal nøje tages i betragtning ved måling af lærredet til strækloftet.
 • I tilfælde af at tagskæggene ikke er konstrueret til hele rummets bredde, er det i processen med dets installation nødvendigt at tage hensyn til vinkler eller buer. For dette er det vigtigt at tydeligt kende strækloftets indre dimensioner og konfiguration.
 • Fastgørelsen af ​​tagskæggene udføres til basisoverfladen. I tilfælde af at afstanden mellem bunden og strækloftet er for stor, er det nødvendigt at installere en metal- eller træprofil under den, og støtten må ikke stikke ud over strækloftet, hvilket bidrager til det kraftige forhøjes effekt.

Det er ikke den vanskeligste installation at installere synlige eller skjulte taggrunde i strækloftet, og det kan kun gøres af dig selv uden hjælp fra fagfolk. For at kunne gennemføre den korrekt skal du dog korrekt bestemme den mest hensigtsmæssige måde at installere og fastgøre den, så du er mest harmonisk ved at skrive denne del af interiøret i sit overordnede stilistiske koncept.

Installation karnizamna stretch ceiling video

Ceiling cornice til stretch lofter

Loftsstoler til stræklofter har længe været en klassiker i indretning. Næsten ingen vælger vægmuligheder på grund af det store antal krav (stort hul mellem loftet og vinduesåbningen, væggene er bestemt ikke gipsplader), mens montering af loftet ikke kræver noget særligt.

Særlige egenskaber

Loftslister til ophængte eller nedhængte lofter er på mange måder forskellige fra de muligheder, der er knyttet til hovedlofterne. Den første og største forskel er begrænsningen af ​​valg. For et strækloft er dækprofiler normalt valgt, sjældent udstyret med en baguette. De resterende designs gælder ikke.

Den anden forskel er i installationsfunktionerne. Der er to forskellige metoder, som du kan ty til at installere en gardinstang.

Den første metode til fastgørelse - over lærredet. Det er ret simpelt, men det er nødvendigt at underrette firmaet med ansvar for produktion og installation af lofter, som du besluttede at montere loftmodellen.

Den anden metode er mere kompliceret end den første og er velegnet til værelser med højt til loftet. I dette tilfælde er en speciel niche bag loftet udstyret til cornice og derved opnå effekten af ​​en skjult cornice. Den usynlige profil kan udstyres med en spektakulær belysning, men selv uden det ser gardinerne, der flyder som fra ingen steder, temmelig imponerende ud. Virksomheden skal underrettes om behovet for at installere en skjult grundskærm, og selve designet skal købes på forhånd. Størrelsen af ​​nichen selv afhænger af bredden af ​​corniceen.

Både det og andre typer af tagskinner kan etableres selv midt i rummet. De er gode til at dividere skillevægge, såsom filamentgardiner, som tjener til zonering et rum.

Loftmodellen har flere fordele:

 • Giver dig mulighed for at hænge gardiner, hvis du ikke kan installere en væg cornice;
 • Oprethold en stor nok vægt afhængig af det materiale, de er fremstillet af;
 • Visuelt trække rummet op, hvilket gør loftet højere.

I tilfælde, hvor det ikke er muligt at installere et loftkornet til et strækloft, anvendes imitationsindstillinger. Den mest almindelige er installationen af ​​usynlig strengkornet på to modstående vægge lige under loftet.

Ved installation af hver af mulighederne skal man tage sig på forhånd. Den bedste ting at gøre er at omplacere foden af ​​corniceen fra det samme firma, der hang lofterne. For et relativt lille gebyr får du en række fordele:

 1. Spar tid og nerver. Professionelle vil installere profilen hurtigt og korrekt, og i fremtiden vil der ikke opstå problemer med operationen.
 2. I tilfælde af skader på loftet vil alle udgifter til reparation og udskiftning blive båret af virksomheden. Udskiftning af strækloftet koster meget mere end de penge, du sparer, når du selv installerer tagbøjlerne.
 3. Professionelle kontorer tilbyder en bred vifte af materialer til fremstilling af cornices og deres farver. Sortimentet er som regel ikke underordnet butikken, bortset fra at du på kontoret måske ikke kan tilbyde valgmuligheder fra elitræ.

materialer

Produktion af loftkorn er en niche langt fra nyt. Fabrikanter tilbyder mange muligheder ikke kun for strukturerne selv, men også for de materialer, som de kan fremstilles fra.

plast

Plastmodeller er populære i dag på grund af deres lave pris og god styrke. Afhængigt af kundens ønsker kan plastdækket styrkes, så det kan modstå gardins større vægt. Oftest er farven på tagene det samme som farven på loftet.

aluminium

Aluminiumskonstruktioner er mere holdbare end plast og relativt billigt. Den fleksible aluminiumsprofil modstår meget vægt, og på grund af dets plasticitet er den velegnet til dekoration af komplekse formede vinduer: karrevinduer, fransk, buede.

stål

Metal gardin stænger er mest holdbare, men de kræver arbejde af en professionel i installationen. Hvis plastik eller aluminium gardinstænger kan hænges uafhængigt, skal der installeres stål for at installere stål.

Stålkonstruktioner er holdbare, men ikke fleksible, derfor er de kun egnet til dekoration på lige linjer. Hvis aluminium eller plast kan lægges med en "slange" på overfladen af ​​loftet eller i en niche, så fungerer det ikke med metalkorn.

træ

Det dyreste og lunefuldt materiale af alle listede, det kræver også et professionelt arbejde. Træafskærmninger er store og tunge af sig selv, derfor er det nødvendigt at forsyne lofterne omhyggeligt, før de fortsætter til installationen.

Træmodeller er straks udstyret med en formet plank - en baguette - som vil fungere som en rolle i indretningen. Det er værd at huske dette, når du vælger. Derudover kræver træprodukter et særligt klima: ikke meget vådt og ikke meget tørt, temperaturen bør ikke svinge mere end 5-7 grader. Ikke alle rum har sådanne forhold, så et træ bør kun vælges for værelser udstyret med et split-system.

Ud over tagbøjlerne tilbydes de og dekorative genstande. Især er en af ​​de mest populære stroppen med blandinger. Den leveres med en plastikflise og er en lille langstrakt kant, der dækker krydset af gardiner og cornice.

For elskere af klassikerne passer baguetter lavet af polyurethan. De er meget billigere end træskårne planker, men på ingen måde dårligere i deres storhed. Modige baguetter kan vælges uden færdiggørelse, og de kan have mønstre til stukkegods, guldfinishering og så videre. Derudover er polyurethan meget lettere end træ og mindre "lunefuld".

dimensioner

Et tilstrækkeligt bredt størrelsesområde giver dig mulighed for at vælge mulighederne for alle størrelseslofter, mens han selv forbliver uden en fælles.

De mest populære plast- og aluminiumsmodeller har lignende dimensioner. Længden af ​​en enkelt profil når 4 m, mulighederne er længere, eller figuren er lavet af flere elementer. Bredden når 87 mm i forhold til antallet af fastgørelsesrader. Laminatet, der dækker gardinfæstet, er 50 eller 90 mm, mens det forlænges under hætterne op til 300 mm (sjældent nok specialfremstillede modeller).

Træ modeller er lavet på bestilling, og kan købes i færdig form. Længden af ​​de færdige taggrunde er 200 cm, op til 400 cm. Der er ingen standardstørrelser til baguetter.

Hvilket er bedre at vælge: arter

For at gøre det bedste valg, skal du fokusere på flere faktorer. Vigtigt blandt dem er budgettet. Installer en skjult indstilling lidt dyrere end åben.

Det er nødvendigt at fokusere på stilen på rummet. For eksempel ser en rigt dekoreret træposuette ud i et barokrum eller en klassisk stil, men passer tydeligt ikke ind i minimalistisk stil. For moderne interiør er det at foretrække at vælge skjulte bakkede. Den spændende virkning af gardiner, der flyder fra ingen steder, er helt i overensstemmelse med begrebet funktionalitet og højteknologi.

Det er nødvendigt at tænke på selve rummet, dets størrelse og proportioner. En cornice med en afrundet kant er velegnet, selvom længden er fra væg til væg. Derudover giver den runde kant dig mulighed for at "skjule" det uinteressante udseende af sideskæringen, samt harmonisk tilslutte tagene med soklen.

I betragtning af mulighederne for installationsmetoden selv og vælge hvilke tagestykker der vil se bedre ud, skjules eller åbne, tænk over lofternes højde. Nichen til installation af et skjult loft er dannet ved at "sænke" niveauet af strækloftet.

Hvis dit værelse har en lofthøjde på 2,5 m eller derunder, er det bedre ikke at installere den forsænkede version.

Når du vælger et usædvanligt udformning af tagbjælkerne (for eksempel franske taghætter), bør du tænke på, om du planlægger at gøre det til en accent eller ej. Installation i en niche giver dig mulighed for at montere en model med baggrundsbelysning, der understreger skønhedens skønhed. Ved at installere en åbent krokodille vil du kunne vise fordelene ved selve strukturen og gøre opmærksom på toppen af ​​gardinerne.

Den indbyggede cornice ser imponerende ud uanset stuen. Det er hensigtsmæssigt og i en boligbyggeri og på kontoret. Ikke så vigtigt, hvad det vil være, hemmeligt eller åbent. Det er meget vigtigere, at det er i overensstemmelse med miljøet. Hvis du f.eks. Vælger en bred effektiv sokkel, giver det ingen mening at skjule tagskæggene: det er meget bedre at købe en baguette lavet af polyurethan i samme nuance og mønster som soklen og blot dekorere strukturen.

Hvis indstillingen med en rem ikke passer, kan du bruge dekorative tape. Det er limet til lath-ledge plastic taggrene. Tape kommer i forskellige farver og teksturer, så det er muligt at vælge en interessant mulighed for hvert interiør.

Mange virksomheder leverer plastmodeller med blandinger, der repræsenterer et præget mønster eller bare forgyldte ornamenter på en dekorativ kant. Hvis du køber en åben cornice med afrundede kanter, komplet med blandinger, kan du tilføje lidt luksus til et værelse med lave lofter, mens du ikke visuelt gør dem endnu lavere. Desuden ser denne mulighed ikke prangende ud.

Når du installerer pantestrålen (dette vil blive diskuteret senere), skal det huskes, at mere forberedelse kræver en stråle til de sædvanlige taggrunde, og ikke skjult. I tilfælde af en konventionel cornice er strålen i direkte kontakt med loftet.

Hvis du skal hænge en gardinseparator i midten af ​​rummet, er det bedst at bruge skjulte strukturer. Fastgørelsesgardiner - ikke det vigtigste i dette tilfælde, og det ville være bedst at ikke fokusere på det. Twisted cornice dividing rummet, ser ikke meget imponerende, men en niche - er en anden sag. Det er usandsynligt, at det vil være muligt at gennemføre et sådant design uden at beskadige strækloftet, så det er bedre at stole på fagfolkene.

Den vigtige rolle, som selve loftets tekstur spiller, og valget af en eller anden mulighed afhænger af det. Glatte overflader afspejler lyset bedre. Ved at vælge en niche cornice, suppleret med belysning, skaber du effekten af ​​flydende lys i rummet. Den generelle glathed og glathed af linjerne ser attraktive og stilfulde ud.

Matteloftet afleder ikke opmærksomheden og vælges til ret lyse værelser. Begge typer tagskinner vil se godt ud, men designere anbefaler at vælge en regelmæssig hætte med blandinger. Dette vil bidrage til at gøre loftet mere interessant.

Hvordan installeres?

Montering af indbyggede og åbne tagger er helt anderledes. Hvis du ikke er sikker nok i dine evner, har du ikke tilstrækkelig erfaring i byggebranchen, og hvis du har mulighed for at ansætte fagfolk, anbefaler vi stærkt at kontakte virksomheden. Installation af en cornice er ikke et hurtigt og ret omhyggeligt arbejde. Det er dog muligt at gøre alt selv, hvis du følger instruktionerne.

Igen skal det gentages, at beslutningen om at installere enhver form for loftkornet er lavet i planlægningsfasen af ​​installationen af ​​strækloftet.

For at hænge et åbent design skal du udføre følgende trin:

 • Marker den fremtidige placering af tagskægget på loftet.
 • Fastgør fastgørelsesrammen på væggene.
 • Fastgør træstrålen til længden af ​​tagskægget, og tykkelsen er sådan, at den passer til det fremtidige loftstof. Vær opmærksom på, at strålen skal behandles godt af alle uregelmæssigheder og ruhed. Det er også nødvendigt at behandle det med en antiseptisk opløsning for at forhindre vækst af svampe og skimmel.
 • Strække loftet Tidligere er det nødvendigt at klæbe beskyttelsesringe med hullerne til vridningen, der er forstærket indeni. Det er bedre at brænde huller, så du smelter kanterne.
 • At fastgøre tagskærter ved hjælp af selvdrejende skruer til en stråle.

Sørg for, at skruerne passerer nøjagtigt til hullerne i loftet. Hvis du ikke har sikret en ret skrøbelig lærred, risikerer du at rive den og sætte pilen længere over overfladen.

For at fastgøre nisekornet skal du gøre følgende:

 • Skru flodene til hovedvejen, hvor du tænkte på dens placering.
 • Næsten tæt på tagskæggene fastgør bjælken på låsen. Det skal hjælpe med at skjule tagskægget, så vælg højden korrekt.
 • Fastgør webmonteringen til bjælken og ud fra loftets højde, strækker loftet.

Alle forholdsregler for bjælken og for bladet er de samme som ved fastgørelse af den åbne struktur.

Når du monterer monteringen i karetruden, skal du prøve at vælge faste stænger før hver af pauserne. Så du undgår ikke manglen på pålidelige skruer i bjælkerne.

Som bjælker anbefales det at vælge gode træstænger af god kvalitet. Med et lavkvalitetsbræt er det sandsynligt, at det vil smuldre som følge heraf, og at skruerne ikke holdes sikkert nok.

Vær yderst forsigtig, når du installerer skjulte taghuler. Kanterne skal først pakkes med maskeringsbånd, så de ikke ødelægger materialet med skarpe hjørner under spændingen af ​​loftet.

Det anbefales at male kantene lidt, så de i fremtiden ikke forårsager problemer og klager.

Sådan fjerner du?

Det er meget lettere at demontere loftet cornice end at hænge det. Alt, hvad der kræves, er at skrue skruerne ud og fjerne tagene.

Hvis du selv demonterer strukturen alene, anbefales det at begynde at skrue fra siderne og gradvist flytte til midten. Så du vil undgå skader på tagskægget.

Når du fjerner, skal du være yderst forsigtig og sørge for, at profilens skarpe kanter ikke ridder loftet. I det mindste er det fyldt med grimme puster, men du kan endda lave et hul i loftet, og udskiftningen af ​​lærredet vil være ret dyrt.

Husk at du kun kan hænge en anden cornice på samme sted, hvor den forrige hængte, og du bliver nødt til at komme ind i de samme huller i loftet. Hvis du planlægger at ændre tagskægget i fremtiden, anbefales det at installere dowels til gentagen brug i stedet for selvdrejende skruer.

Hvordan ser interiøret ud?

Efter at have undersøgt eksemplerne på brugen af ​​loftkorn, vil det være meget lettere at vælge den ønskede type konstruktion.

Hvis du skjuler corniceen i en niche, kan du fokusere på det komplekse multi-level stretch loft. Mangel på belysning er ikke tilfældigt. I dette ensemble er gardinerne slet ikke vigtige, og designeren understregede dygtigt dette ved at vælge den rigtige cornice.

I dette østlige indre synes firkanterne at fusionere med basispladen, de er en enkelt helhed. En velvalgte polyurethanstrimmel sætter gardinerne på trods af den kontrastfarve. Da soklen og baguetten er lavet i lyse farver til loftets farve, synes værelset visuelt at være højere end det faktisk er.

Belysning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​et generelt humør i det indre. Designeren begyndte at belyse konturen af ​​den skjulte cornice, hvilket viser, at rummet er en enkelt helhed. For tyllegardiner passer denne type placering perfekt og understreger deres lyshed og luftighed.

Minimalisme stil er præget af klare linjer, enkle farver, en kombination af matte og glatte overflader. Det blanke strækloft suppleres med en mat simpel tagbøjle, som på grund af sin lille bredde "løfter" loftet. Længdeindstillingen fra væg til væg er ideel til små rum.

Designere bruger ofte ikke-trivielle løsninger. Nichen blev skabt på grund af forskelle i loftsniveauerne, og bjælkens lukning skaber det nedre niveau af strukturen. Således opnåede designeren to mål på en gang: han gemte cornice og forlod loftet stadig højt. Glansbelægning i midten af ​​loftet skaber illusionen af ​​en endnu større højde.

Det sker ofte, at hovedloftet er lavet af skrøbelige materialer. Derefter kommer du til hjælp af snorskårer, som giver dig mulighed for at skabe illusionen af ​​loftmonteringer, selvom strengen af ​​cornice strækkes fra væg til væg. Denne slags cornice erstattes ofte af klassiske loftsprofiler.

På grund af valget af lyse farver synes det at dette rene lys strømmer fra et sted bag loftet. En temmelig snæver niche cornice ser ikke værre end en bred. Det vigtigste er at installere det på en kvalitetsmæssig og korrekt måde for at vælge farver og teksturer i designet, så det vil ikke skjule lofternes højde.

Den mest enkle plastisk cornice med en standardplade perfekt til dekoration af panoramiske hjørnevinduer. Du kan bemærke, at profilhornet er samlet fra flere dele. Kun denne type er i stand til at give glatte lige vinkelbøjninger. Komplet afvisning af indretningen var en god ide, som fik lov til at fokusere på den storslåede udsigt fra vinduet.

Komplicerede baguette skjulte tagskærme ser ikke ud til at skrige i dette soveværelse på grund af brugen af ​​ren hvid farve og fraværet af dekorative elementer. Bemærk dog, at dette design ser ret besværligt ud, så i små værelser bør en lignende indvendig løsning bruges med omhu.

Loftsindstillinger passer ikke kun til dekoration af klassiske glidende gardiner, men også til lodrette gardiner. I dette eksempel går cornice interessant til platbenet, som også tjener som vejledning til gardinet. Valget til fordel for en åben type vedhæftning gjorde vinduets udseende mere usædvanlig og karakteristisk.

Ved hjælp af den indbyggede belysning kan du fuldstændigt ændre rummets overordnede udseende, blot ved at tænde eller slukke for LED'erne over gardinerne. Denne mulighed er ideel til dekoration af tagbøjlerne over altandørens dør, der omdirigerer opmærksomheden fra det uforholdsmæssige vindue. Med skjult fastgørelse berigede designeren en generel udsigt over rummet.

Sådan installeres loftet cornice i loftet, se følgende video.