Varianter af profilloftaksler til gardiner (12 billeder)

Smukt udvalgt til det indre rum elegante romerske, franske og endda enkle gardiner vil ikke udføre deres funktioner uden ordentlig fastgørelse. Profil gardin stænger til gardiner tjener til at opretholde tekstilmateriale. Pålidelig fastgørelse giver dig mulighed for at dekorere vindue- og karrosserier med forskellige konfigurationer.

Hvad er en profil cornice?

Profil gardin stænger til gardiner er en win-win for ethvert værelse design. De er nemme at installere, mobil og nem at bruge. Møbelproducenter producerer plast- og aluminiumsprofiler. Højkvalitets beslag og fastgørelsesdele, der fuldender produktet, gør det muligt for ham at udføre deres funktioner i lang tid.

I dag er byggemarkedet repræsenteret af en række forskellige design af profilprodukter, som er forskellige i mekanismen for gardinbevægelse, konfiguration og antal guider. Profilstrukturer er universelle. De kan bruges både i boliger og i industrielle lokaler.

 • Loftet cornice er fastgjort til loftet. Dette udvider i høj grad funktionaliteten af ​​strukturen, som ikke kun kan drapere vinduesåbningen fra nysgerrige øjne, men også for at gøre rummet zoneinddeling.
 • Udformningen af ​​profilen af ​​ethvert loft cornice består af aluminium eller plastprofiler af forskellige konfigurationer. Den bruges til et specifikt design af vinduesåbninger, karrevinduer og nicher.
 • Produkterne holder ikke kun gardinerne, men er også et dekorativt udsmykning af vinduesåbningen. De kan kombineres med tekstilmateriale gardiner eller med vægdekoration i rummet. Fabrikanter har præsenteret for handelsnetværket en bred vifte af farvede og teksturerede designs - disse kan være træfarvede produkter, perlemor eller beklædt med tekstilstof.
 • Eaves profiler kan have drejningsmekanismer til drapering af vinduer, forskellige vinduekonfigurationer og formede nicher, samt andre arkitektoniske strukturer.
 • Gardiner er hængt på plastik kroge, som er i profil guider. For nem brug af profilen kan du bruge klip, der er hængt på kroge.
 • Rope og japanske gardiner ser bedre ud på loftkonstruktioner. De fokuserer gæsterne på deres design, og designet går ind i baggrunden. Denne version af produktet er egnet til små rum og små lejligheder.
 • Innovative designs kan have elektriske og fjernbetjeninger, der hjælper med at flytte gardiner i vandret og lodret stilling.
 • Inden du installerer strukturen, skal du markere stederne for fastgørelse af cornice på loftet. Profilens overskydende længde er skåret, og kanterne af produktet er fastgjort med stik ved hjælp af selvlukkende skruer.

Metalprofilskinner har en maksimal længde på ikke mere end 6 m med automatiseret styring. Afstanden mellem rækkerne er 5 cm. Med manuel styring er produktets længde ubegrænset.

Hovedprofilerne:

 • enkelt række;
 • dobbelt række;
 • tre rækker;
 • multi-rækken.

Hvis det er nødvendigt, øges længden ved hjælp af yderligere forbindelser, som ikke vil blande løberne frit og stille rundt langs skinnerne. De har et smukt design, positivt med plastikstrukturer og ser stilfulde og dyre ud.

Fordele ved profilafskærmninger

Profil design ser ud i ethvert rum med enhver stilretning. Den største fordel ved produktet er dens lave vægt, hvilket gør det muligt at installere arbejdet uden problemer. De er holdbare, du kan bøje dem efter behov og få en anden konfiguration til vinduesåbningen. De er fastgjort til væg eller loft.

Eaves har:

 • demokratisk pris
 • fugt resistente;
 • smukt udseende;
 • styrke;
 • lethed osv.

Designet er i stand til at tegne et vindue af det mest bizarre design.

Typer af profilerede strukturer

Byggebranchen introducerede på markedet en bred vifte af loft- og vægprodukter. Hovedproblemet i produktets design er en profil med 1, 2, 3 osv., Guider langs hvilke kroge lydløst bevæger sig fast til gardiner.

Overvej hovedtyperne af profilskinner.

 • Plast til loftmonteringer. Opretter forskellige former for vinduer i forskellige konfigurationer, såvel som karrosserier og nicher.
 • Eaves med en plastik profil bruger kun uafhængigt. Men kittet kan indeholde hjørneelementer. De kan være 2 og 3 rækker. Ulempen er manglen på fastgørelse af en dekorativ strimmel eller foring. Plastplader involverer mange designløsninger. Ved produktion til polymere materialer er det let at give nogen form. Som følge heraf kan du få enhver tekstur i stil retninger - klassikere, barokke, moderne osv. Når du køber en sådan cornice, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​profilen og tilbehør. Den korrekte profil har en tykkelse på mindst 1 mm. I dette tilfælde vil det modstå tunge uigennemsigtige gardiner.
 • Profil baguettes-taggrunde. Solgt komplet med dekorative lameller. Ved køb skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​huller og profilens tykkelse. Hvis cornice er pakket og der ikke er nogen mulighed for at undersøge det, så skal du tage cornice i dine hænder og mærke sin vægt. Vælg cornices du har brug for dem, der er tungere. De har tykkere vægge, hvilket betyder, at det er en mere pålidelig løsning. Baguette plade har en højde på 5, 7 og 10 cm. Høj dekorative dækning skjuler designet. Det er i stand til visuelt at reducere rummet i rummet.
 • Aluminiumsprofiler. De har et andet navn - dæk eller skinner. Den væsentligste og væsentligste ulempe ved produktet er umuligheden af ​​at skabe ikke-lineære strukturer, karrevinduer og andre bøjninger. Produktet er slidstærkt med et smukt, sofistikeret udseende og høj pris. Et vigtigt sted er givet til beslaget og det materiale, hvorfra det er lavet. For styrke er konsollen tyk nok. På fastgørelsesplanet skal der være 3-4 huller Ø3-4 mm.

Gardin stænger, der er efterspurgt fra forbrugerne

 • Tre rækker. Den består af malede aluminiumsprofiler og dekorative strimler af naturligt tropisk træ.
 • Profil cornice lavet af naturligt træ. Den behandles med lakssammensætninger og pletter, hvilket giver overfladen unikke nuancer. Aluminiumsdæk tjener som vejledninger til kroge, hvilket øger pålideligheden og giver kroge mulighed for at bevæge sig stille i deres plan.

Hvordan vælger man en cornice til gardiner?

Valget af design afhænger af pålideligheden og kompatibiliteten med gardinet, hvor loftsmonteringen skal være jævnt fordelt over produktet. Skal være opmærksom på antallet af skinner og vægten af ​​de færdige gardiner.

 • Profilkoder vælges afhængigt af tekstilstofets kvalitet.
 • Længden af ​​strukturen bestemmes af længden af ​​vinduesåbningen plus 40-50 cm.
 • Hvis installationsarbejdet indebærer installation af profilen i vinduesåbningen, vil længden være mindre end vinduets mål.
 • Konsollerne installerer hver meter på strukturen.
 • For tunge gardiner anbefales det at installere loftsgardinstænger, som gøres usynlige ved hjælp af lamelrequins og draperier.
 • Til lysgardiner skal du installere enkeltrør af aluminium eller plastikstænger.

Til dine oplysninger! Vinduesdesign har opnået respekt for forbrugerne. De kan installeres på et gipsplader, monolitisk, suspenderet og nedhængt loft.

Eaves til gardiner aluminium profil loft

Profil aluminium gardinskinner til gardiner anses for at være et af de mest populære muligheder for fastsættelse af funktionelle og dekorative lærred og danner gardin kompositioner i værelser med enhver form for interiør. Sådanne strukturer er lette og holdbare, de kræver ikke særlige færdigheder med hensyn til installation eller særlig pleje. Velegnet til enkle gardiner og til drapering i flere lag med originale elementer som lakrequins, snørebånd og flæser.

Enheden af ​​profilen dækker

Profil aluminium gardinskinner til gardiner kræver ikke specielle værktøjer og viden, når de installeres på grund af dets strukturelle enkelhed. Vi taler om produkter, der udgør en guide (kan laves ikke kun af aluminium, men også af plastik), på hvilke kroge er monteret (eller en anden mulighed for fastgørelse af nettet). Profilen adskiller sig primært i antallet af rækker - der kan kun være én række og måske to eller endog tre.

Profildesignet er optimalt til både glidende og løfteklæder, velegnet selv til japanske gardiner, for ikke at nævne de klassiske muligheder. På en sådan profil kan du vedhæfte et gardin med enhver indretningsopsætning, herunder bånd og pelmet. I dette tilfælde anvendes plastikstyringer sjældnere, fordi de kun er egnede til lysgardiner, mens aluminium er universelt - de kan bruges sammen med eventuelle lærred, herunder tunge gardiner, installeret i flere rækker.

Vær opmærksom på, at hvis det er korrekt at passe på tøjets stil og hænge dem korrekt, så er den største bredde af profilens aluminiumsgardiner til gardiner helt uviselig og vil ikke på nogen måde forstyrre det samlede interiør. Også i dette tilfælde er det muligt at anvende fleksible type fastgørelsesanordninger, de er meget bekvemme (og ofte den eneste mulige vej ud) til udsmykning af vinduer og andre arkitektoniske løsninger med en kompliceret geometri. Det kan være halvcirkelformede, flersidede og krumme fremspring. Med en typisk profillængde på 3-4 meter er konstruktionens minimale bøjningsradius 50 mm.

Bemærk også, at det er muligt at købe guider på op til 6 meter i længden, og i så fald vil der ikke være en samling, som ikke kan undgås i forhold til at forbinde to mindre profiler til at danne en gardinsammensætning til store vinduer (oftere for hele vinduespændet).

Samtidig antager enderne af tagskæggene både en standardhakket form og en afrundet, som effektivt bøjer tæt på væggen. Sådanne varianter er særligt foretrukne i karrevinduer. Vi trækker straks opmærksomheden på et vigtigt punkt - hvis du installerer tagskæggene korrekt ved hjælp af højkvalitetsfastgørelsesanordninger, så vil en flerskiktssammensætning med tunge gardiner ikke føre til at sænke guiderne.

Profilen aluminiumsafsnittet til gardiner udføres ofte med en speciel bar. Sådanne modeller med to rækker er yderst bekvemme ved brug af tyllduge og bånd med øjenlåg. I dette tilfælde kan stangen være lavet af plast eller stiliseret som metal eller træ. Aluminiumskonstruktioner tåler let metal- og trærørbelastningen.

For at forbedre dækkernes ydeevne og holdbarhed dækkes aluminiumdæk med specielle beskyttelsesforbindelser, og polymerer, der anvendes til fremstilling af forskellige strukturelle elementer, tilsættes med specielle additiver, der gør det muligt for produktet at modstå aggressive manifestationer af det ydre miljø og direkte mekaniske effekter.

Med andre ord, takket være moderne muligheder for yderligere behandling, kan aluminiumsklodser bruges ikke kun i lejligheder, hytter og kontorer. De kan installeres i sommerhuse, for eksempel på åbne terrasser, havehuse og sommerterrasser, åbne balkoner, badeværelser og køkkenværelser.

Hvordan og hvor man skal installere aluminiumstænger

Aluminium profil gardin stænger til gardiner er lavet i forskellige modelvarianter, men fra det synspunkt at fastgøre strukturen, tyder deres typologi på to løsninger:

loft mount

vægmontering.

Enhver af disse muligheder indebærer installation af tagskæggene på overfladen ved brug af specialbeslag. Disse beslag installeres langs guidernes kanter og mellem dem i trin på ca. 1 meter, men denne parameter kan dog ændres i begge retninger afhængigt af gardinens vægt.

I dette tilfælde kan loftsversionen fastgøres direkte til loftet, beslagene i dette tilfælde placeres hver 20-40 centimeter. Hvis guiderne er meget brede (i tilfælde af flere gardinerækker) monteres de på fastgørelsesanordninger i to rækker. Den bedste mulighed er at montere skruerne i den såkaldte forskudte rækkefølge.

Bemærk venligst, at aluminiumprofilgardiner kun installeres på pålidelige, holdbare overflader, det vil sige i en situation med hængende eller nedhængte lofter, er det nødvendigt at forberede sig på forhånd for at installere gardinsystemet (oftest udstyre et særligt pant eller niche).

I en situation, hvor det ikke er nok af en eller anden grund (for eksempel i tilfælde af et flerlags gardin), kan et andet loft styrkes ved siden af ​​en cornice. To dobbeltside cornices, installeret sammen, vil give dig næsten uudtømmelige muligheder med hensyn til antallet og mulighederne for hængende dåser, mens de vil ligne et system uden at forstyrre indretningens harmoni. Profiler rettet mod fastgørelse til væggene er berøvet denne mulighed.

I de fleste tilfælde er alle profiler monteret i fuld længde - fra væg til væg, så lærduerne kan skjule åbningen helt og harmonisk med rummets overordnede design. Imidlertid er der i særlige situationer kun hjørner placeret over vinduet (plus 20-40 centimeter i begge retninger). Denne mulighed er helt acceptabel, og med den rigtige tilgang giver en spektakulær åbning af gardinerne. De hyppigst anvendte tagriller med afrundede ender, eller med lige, men udstyret med dekorativt trim.

Designfunktioner af profilafskærmninger

Med hensyn til indvendige løsninger kan profilens aluminiumsgardinstænger til gardiner laves næsten et centralt element i rummet, således at de ville nitte alle øjne til sig selv eller omvendt med succes skjule dem og gemme sig for andres øjne. Stroppene i sådanne strukturer med en enkelt rækkeudgave er ret smalle og let skjulte, de kan installeres i specialnicher, og i hvide dæk er det næsten usynlige på loftet.

Hvis det er hensigten at installere plader med lambrequins, monteres der i den forreste del af tagplankerne en speciel velcro, som gør det muligt at helt skjule stangen bag de dekorative elementer. På samme tid i dag kan profilmøtterne også dækkes med en speciel film, der efterligner næsten enhver tone og tekstur, så designet er perfekt kombineret med loftet, gulvet, pladerne, møblerne eller andre indvendige elementer.

I tilfælde af enhver installationsmulighed - loft eller vægmontering - kan gardinstængerne udstyres med baguetter af plast, polyurethan eller træ. Dekorative strimler kan have absolut variabelt design, som de siger - for enhver smag og for ethvert budget! Specielt er baguetten til profilaluminiumsvinstykket til gardiner ofte malet med de fineste håndlavede mønstre, forgyldning og brocher og originale craquelure. Enkle, men elegante og attraktive indsatser er mulige, der kombinerer en lang række materialer - fra metal og plast til træ og læder, og til og med rhinestones.

Med andre ord er de nuværende profilskinner ikke kun et praktisk og funktionelt element i interiøret, det er dets dekoration, dets stilistiske tilbehør. I dette tilfælde afhænger valgmulighederne af baguettebjælkens bredde altid af rummets størrelse. For værelser med lavt loft er lameller med en bredde på 50 mm bedst egnet, og baguettes farve er optimal for væggenes farve, ellers vil cornice visuelt undervurdere loftet.

Hvis vi taler om et virkelig højt rum, så vil der som praksis vise sig baguetter med en bredde på ca. 90-150 mm her. I de fleste tilfælde kræver velvalgte dekorative baguetter ikke yderligere dekoration, idet de selv er stilfulde indretninger. Derfor er det meget vigtigt, at du seriøst vælger designet af en baguetteplank, fordi det gør det nemt at passe profilen aluminiumskærme til gardiner i ethvert interiør - fra klassisk til moderne.

Aluminium gardinskinner til gardiner: det rigtige valg

Vinduet er en vigtig del af indretningen af ​​rummet. Smuk og velindrettet vinduesåbning skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet.

Gardiner skal kombineres med stilen på rummet, tilpasse farveskemaet, visuelt reducere eller øge loftets højde. Gardinet er monteret på tagskægget, så valget af profil skal du nærme dig med stor omhu.

Særlige egenskaber

Eaves til et loft fungere som sidste etape, når du monterer et loft design. Hvad skal man overveje, når man vælger:

 1. vægt. Ikke alle materialer, som loftsstrukturen er lavet til, er i stand til at modstå tunge stoffer;
 2. bredden af ​​vinduets åbning;
 3. længde. Det er ønskeligt, at loftsprofilen stikker ud på begge sider, men ikke over 30 cm;
 4. du kan købe et bredt tagfang - visuelt udvide rummet;
 5. For pålidelighed installere op til fire beslag.

Når du vælger det, er det også værd at tage stilling til monteringsindstillingen.

Profil valgmulighed

Eaves er lavet af forskellige materialer. De kan være stål, plast, træ, aluminium.
Forskellen i aluminiumkonstruktion i fastgørelsesmetode - gardinet glider langs tværstangen, som om på skinner på specielle kroge. Du kan hente kroge i farve eller forblive på den gennemsigtige version.

Aluminiums loftet cornice - stærk profil, der passer til ethvert værelse. Fordelen over andre profiler er materialets fleksibilitet. Denne indstilling bruges til at fastsætte gardinet på ikke-standard vinduer og forskellige nicher.

Aluminiumsprofiler har lang levetid og praktisk funktionalitet. På installationsstedet er væg og loft. En anden form (halvcirkelformet, buer), gør aluminium mulighed universel.

Profilen har ingen dekorative elementer, så der lægges vægt på gardiner. Roman eller japanske gardiner er installeret på aluminiumsprofiler - designet lukker ikke deres syn.

Typer af profilerede strukturer

Forskellen mellem aluminiumstrukturer bestemmes af følgende klassificering:

Hvor mange rækker du har brug for afhænger af gardins vægt og konfiguration, og den overordnede stil på rummet.

Aluminiumskonstruktionen er bemærkelsesværdig for sin alsidighed. Det afhænger af hvilke gardiner, fra hvilket materiale du skal fastgøre, de grupper, hvor gardinstængerne er opdelt:

 1. tyl. Denne mulighed indeholder de letteste, gennemsigtige stoffer;
 2. vogn. Gardiner af mellemvægt og tung vægt er fastgjort til cornice;
 3. glide af. Denne profil er designet til fastgørelse af lambrequins, og der er en særlig velcro på stoffet.

Den største fordel ved aluminiumversionen er muligheden for montering på enhver overflade.

Fordele ved profilerede strukturer

Vælg et aluminium loft takkornet, under hensyntagen til alle fordelene ved profilen:

 • robust, på trods af den store bøjningsradius
 • fleksibel og fleksibel
 • modstandsdygtig over for fugt
 • let;
 • praktisk, med store muligheder for installation af gardiner af forskellige konfigurationer.

Profilen af ​​aluminium er i stand til at holde gardiner af enhver vægt - fra den letteste tyll til tunge gardiner og lambrequins. Takket være en speciel aluminiumslegering er tagbøjningerne ikke udsat for korrosion. Hvad er vigtigt - dette er en budgetmulighed.

Hvis det ønskes, kan du øge længden af ​​lamellerne ved hjælp af stødelementer. Designet, der er let at betjene, giver mulighed for automatisk at betjene et gardin uden at røre hænderne.

Aluminiums loftsprofiler har været kendt i tilstrækkelig tid. Populariteten skyldes den lette konstruktion og lave omkostninger. Fleksibelt materiale gør det muligt at fastgøre gardinerne af interessant, kompleks form. Hvis du ønsker, kan du male over profilens grå farve med speciel emalje af enhver farve. Og du kan gemme tagene under den dekorative baguette.

Hvordan vælger man?

Når du vælger aluminiumsprofiler, bør du overveje, hvor den skal monteres. Aluminium gardinskinner til gardiner ser godt ud i køkkenet med gardiner i form af pelmets eller japanske gardiner.

Tænk på stilen, hvor du planlægger at dekorere rummet, hvordan gardinerne vil se ud. Måske vil det være et lysgardin eller opbygningen af ​​flere lag stof.

For at gøre et kompetent valg af aluminiumstøv, overvej følgende parametre:

 1. gardin vægt og materiale;
 2. loftsdæksel;
 3. værelse design;
 4. design funktioner i vinduet åbning;
 5. synlige elementer af kommunikation;
 6. vindueslængde;
 7. antal parenteser.

Det er vigtigt, at aluminiumsprofilerne til gardiner modstår ikke kun store belastninger, men også øget luftfugtighed i rummet. Profilerne i fremstillingen er belagt med et lag af speciel beskyttelseslak - det forklarer den lange levetid. Disse parametre er også vigtige, når de vælges.

Hvor kan man købe?

Du har valgt et valg til profildesign til gardiner. Nu er du nødt til at bestemme, hvor du skal købe loft aluminium cornice.

Profilrammer til vinduer kan vælges på hjemmesider for virksomheder, der sælger og leverer strukturer i Moskva og regionen. Du kan vælge den rigtige mulighed i online-butikker, hvor forskellige design med en beskrivelse af funktioner præsenteres.

Hvor skal man bruge?

Aluminiums loftsprofiler er universelle, så du kan installere dem helt i ethvert rum, både boliger og boliger. Disse gardinstænger vil være overalt:

 • i køkkenet;
 • i badeværelset;
 • i børnehaven;
 • soveværelse;
 • stue;
 • på kontoret.

Uanset hvad formålet med rummet - en aluminiumsloftprofil ville være en glimrende løsning.

Gardinprofiler til gardiner

Angiv prisen på telefonchef: 8 (926) 473-20-27 og 8 (499) 394-07-06

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Denne cornice er ideel til produktion af forskellige bøjede former og er derfor den mest almindelige type blandt profilens aluminiumskorre. Det er muligt at bøje profilen i vandret plan (bukkebøjning) med en minimale radius på 6 cm, det er også muligt at deltage i profilerne i en linje. Tagene er designet til lyse og mellemstore gardiner.

Eaves af ST-2003

Aluminiumsprofilen CT-2003, som profilen CT-43, bruges som linjer til fastgørelse af lamelrequiner og bander til VELCRO (VELCRO) systemet ("klæbrig" båndkrogsløjfe). Hook tape trykt ind i profilen og har en lim base. Tryk på båndet er meget vigtigt, fordi klæbestoffet er ødelagt over tid under påvirkning af sollys og som et resultat af dette - høj temperatur. I tilfælde af, at bækkenet har stor vægt (swags, bånd), kan du bruge ekstra svævefly og kroge. Responsbåndet syes til pelmet eller banden.

Karins ST-43

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Aluminiumsprofilen ST-43 anvendes som en linje til fastgørelse af lambrequins og en bande til VELCRO-systemet ("klæbebånd" -kroge). Hook tape trykt ind i profilen og har en lim base. Tryk på båndet er meget vigtigt, fordi klæbestoffet er ødelagt over tid under påvirkning af sollys og som et resultat af dette - høj temperatur. I tilfælde af at pelmen har stor vægt (swags, bånd), er det muligt at bruge svævefly og kroge. Responsbåndet er fastgjort til lambrequin eller bande.

Denne cornice med brug af ledningsmekanismer og kædeledelse bruges til romantik, østrigske og franske gardiner. Ifølge deres funktionalitet er løftemekanismerne opdelt i tre grupper. Den første gruppe er lette reb mekanismer til små vinduer med det maksimale antal ledninger - ikke mere end tre (tre-snor mekanisme). Den anden gruppe består af standard reb mekanismer til mellemstore vinduer med maksimalt antal ledninger - højst otte (otte-akkord mekanisme). Den tredje gruppe er rotorkædemekanismerne med et ubegrænset antal løfteblokke til store vinduer. Fastgørelse til væggen ved hjælp af parentes.

Eaves af ST-1100

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Det refererer til typen af ​​universelle profiler og bruges til skjult installation, hvor der er behov for en minimumsstørrelse i højden: i baguetter, til stucco lister, i lofter af lofter mv. mindre end 2 m, kan du bruge lasten til ledningen, og hvis længden er mere end 2 m, eller hvis tagene har bøjningselementer, skal du bruge en strammer. Det er muligt at bøje profilen i vandret plan (bukkebue) med en minimale radius på 6 cm, mens den mindste flyvning væk fra væggen også er 6 cm.

Eaves af ST-2500

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

I dette tilfælde, hvis størrelsen af ​​tagskæggene er mindre end 2 m, kan du bruge belastningen til ledningen, og hvis størrelsen er mere end 2 m, anbefales det at bruge en strammer. Brugen af ​​en strammer er også nødvendig, hvis tagskæggene har bøjningselementer.

Det refererer til typen af ​​universelle profiler og bruges til skjult installation, hvor der er behov for en minimumsstørrelse i højden: i baguetter, til stucco lister, i lofter af lofter mv. mindre end 2 m, kan du bruge lasten til ledningen, og hvis længden er mere end 2 m, eller hvis tagene har bøjningselementer, skal du bruge en strammer. Det er muligt at bøje profilen i vandret plan (bukkebue) med en minimale radius på 6 cm, mens den mindste flyvning væk fra væggen også er 6 cm.

SKS tagger

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Et fundamentalt nyt system til bevægelse af svævefly langs profilen sikrer perfekt glidning og passering af master svæveflyvning gennem hjørnebøjninger. Ideel til produktion af buede former med kontrol.

Eaves af R-2880

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Aluminiumprofil R-2880 bruges som en linje til lyse, mellemstore og tunge gardiner. Roller svævefly bruges til perfekt svæveflyvning. Profilbøjninger i vandret plan. Det forstærkede profildesign gør det muligt at fastsætte profilen med et interval på 120 cm (til lysgardiner). Profilen er kun lavet med ledningskontrol.

Corniche THEATRO

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Når du laver en Teatro-profil uden kontrol, er profilen færdiggjort med svævefly og en stop. I dette tilfælde bruger master svæveflyet, når gardinerne lukkes i en retning.

Strømprofilen er designet til tunge stoffer, der anvendes i store længder og højder. Manuel og ledningsstyring bruges. Teatro profilen kan laves i to versioner: - uden kontrol (manuel styring), - med ledningskontrol. Når du bruger Teatro uden kontrol, er profilen færdig med svævefly og en stop. I dette tilfælde bruges master svæveflyet, når gardinerne lukkes i en retning.

Eaves af ST-2005

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Dekorativ aluminiumsprofil ST-2005. Ideel til produktion af forskellige bøjede former. Profilen er malet i følgende farver: hvid, mat sølv, matguld. Fastgørelse til væggen ved hjælp af parenteser malet i profilens farve.

KS cornice

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Et fundamentalt nyt system til bevægelse af svævefly langs profilen sikrer perfekt glidning og passering af master svæveflyvning gennem hjørnebøjninger. Ideel til produktion af buede former med kontrol.

DS cornice

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

DS cornice er ideel til loftmontering. Dens profil kan laves i to farver: hvid og mat sølv. Et fundamentalt nyt system til bevægelse af svævefly langs profilen sikrer perfekt glidning, hvilket gør det nemt at åbne og lukke gardiner. Minimal afstanden mellem profilens centre er 50 mm.

Cornice D-3400

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Eaves D-3400 er ideel til loftmontering. Dens profil kan laves i to farver: hvid og mat sølv. Et fundamentalt nyt system til bevægelse af svævefly langs profilen sikrer perfekt glidning, hvilket gør det nemt at åbne og lukke gardiner. Minimal afstanden mellem profilens centre er 50 mm.

Cornice ANTEY-2

(Prisen på cornice er angivet for 1 meter af den komplette profil)

Løftemekanismen i ANTEY 2-systemet er en rotorkæde mekanisme til vinduer i forskellige størrelser. Ved brug af styreenheden kunst. 8904 maks. Længde af tagskæggene 4 m, gardinens maksimale højde (h) 4 m, ved brug af styreenheden 8914 maksimal belastning 8 kg. Som transportør bruger aluminium profil kunst. RAS01-R med velcro tape trykt (maksimal længde 5,8 m).

Når man implementerer ikke-standardiserede designideer, skaber buede vinduekonstruktioner, gør baldakiner og zonering af rummet, anvendes profilet gardinstænger med succes. De bruges til udformning af karrevinduer og buede vinduer, oprettelse af løfte gardiner og glidemekanismer, lambrequins og en bande. Det er profil gardinet stænger til gardiner, der giver mulighed for at dekorere vinduesåbninger med bløde, godt draperede stoffer, hvilket skaber luksuriøse og originale indvendige dekorationer. Sådanne designs hjælper med at give rummets rumlighed, lyshed og luftighed, er meget pålidelige, praktiske og alsidige.

Egenskaber og fordele ved profilafskærmninger

Profil Aluminiumskorn til gardiner er letvægts og ergonomisk design, der består af en profil med guider, tip og fastgørelsesdele. Kroge er placeret i styrene for at sikre fri bevægelighed for vinduet tekstiler. Du kan købe profilskinner til løfte- og glidende gardiner, gardiner med tyll, japanske eller romerske gardiner, samt til zonerum med japanske paneler.

Aluminium profil gardin stænger har mange fordele, herunder:

 • let vægt;
 • styrke, evne til at modstå tunge belastninger;
 • Mulighed for montering på væg, loft eller vinduesåbning
 • brugervenlighed og vedligeholdelse;
 • upåklagelig lethed af gardiner i lang tid
 • Muligheden for at bruge manuel, ledning (ved hjælp af en ledning) eller automatisk styring (ved hjælp af et elektrisk drev);
 • lakonisk, elegant design;
 • høj funktionalitet;
 • relevans for vinduer i forskellige størrelser og former;
 • muligheden for at ændre rammens konfiguration i overensstemmelse med det arkitektoniske koncept - sådanne strukturer kan bøjes i forskellige retninger, hvilket giver dem form af en bølge eller en brudt linje;
 • en række forskellige modeller;
 • muligheden for farvning i den ønskede farve
 • overkommelig pris.

Profil cornices - et fund for dekoratører

Profil Aluminiumskorn af loft- eller vægtykkelsesinstallationen giver dig mulighed for at skabe mere komfortable og funktionelle værelser i lejligheder og private huse, lokaler i kontorer og hoteller, caféer og restauranter. Disse stilfulde og praktiske design kan have en enkelt, dobbelt eller tredobbelt profil. Når du vælger en profil aluminiumskærme til loft eller vægmontering, er det vigtigt at tage højde for typen og vægten af ​​de anvendte vinduestekstiler. Hvis det ønskes, kan sådanne mønstre kombineres med dekorative cornices, dækket med lambrequin, baguette eller baguette stripe.

Du kan købe profil gardin stænger til gardiner af forskellige typer:

 • T-profiler - let bøjning strukturer for at opnå bay og komplekse buede former;
 • "Lambrequins" - bøjbare striber, udstyret med velcro til fastsættelse af lambrequins;
 • CKS-profiler - modeller til mekanisk glidende gardiner;
 • KS-profiler - modeller designet til at holde tunge vinduet tekstiler og design buede vinduer;
 • Slip profiler - en eller to rækker design med velcro til lambrequins;
 • Romerske modeller er mekanismer til at holde romerske, østrigske eller franske gardiner;
 • Japanske mekanismer - modeller designet til at holde de "japanske paneler".

Køb aluminium gardin skinner, profil, loft eller væg, i vores salon. Vi tilbyder produkter af upåklagelig kvalitet, som hjælper dig med at realisere de mest dristige og originale design ideer.

Gardinprofiler til gardiner

Et særligt træk ved gardinstænger til gardiner er glideren ("løbere"), der glider inde i plast eller metal, oftest aluminium, profil langs linjer kaldet "guider". Gardinerne er fastgjort til svævefly med kroge og glider frit langs hele profilens længde. Et eksempel på en plastikprofil med følere er de kendte 1, 2 og 3 række dæk. Aluminium profil gardin stænger er normalt dyrere, men de er mere praktiske og holdbare. I henhold til fastgørelsesmetode skelner de profilskydderne og profilerne på taggen.

I Decolux Moskva online-butik kan du købe profilskinner til gardiner til ethvert formål: Med kontrol til lyse, mellemstore og tunge gardiner til lakrequins (med velcro) med løftemekanismer til romerske franske gardiner, gardinstænger til glidende japanske paneler, samt fleksible hjørner og buede - til karrevinduer og buer. Flertallet af tagbøger på kundens anmodning kan males i forskellige farver.

Loftet cornices

Double Row Ceiling Aluminum Cornice

To-række loft aluminium cornice ST-4009.

Profil loftskærme af ST-41 til gardiner

Loftet takflader af ST-41 - de mest populære profilskærme til forskellige gardiner! På lager.

Eaves loft D-3400 aluminium

Kronen er lavet i fire forskellige farver: mat guld, mat sølv, mat hvid, bronze.

Eaves loft ST-2500

Forstærket takkornet ST-2500 bruges som en linje til lyse, mellemstore og tunge gardiner.

Ceiling cornice CKS

Tynd, aluminium, profilaksler med ledningskontrol til mellemstore og tunge gardiner.

Eaves loft R-2880 til tunge gardiner

Loftsprofilen dækker R2880 til tunge gardiner.

Ceiling cornice KS

Aluminium loftsprofilaksler KS (KS) bruges som linjer til lys og mellemgardiner.

Eaves til gardiner profil loft ST-1100

Det tyndeste loftkornet til lette stoffer. Kan have reb kontrol.

DS cornice (hvid)

DS loftstøbning er ideel til designløsninger.

Ceiling cornice CT-2005

Dekorativt aluminiumsloft til gardiner CT-2005 er ideelt til produktion af buede former.

Eaves loft ST-43

Aluminium loftsprofilafskærmninger af ST-43 til fastgørelse af lambrequins og en bande på "flypaper"

Tagplade, der adskiller sig fra vægmonteringsmetoden, blev populært relativt for nylig. Med deres hjælp er mulighederne for rumdesign stærkt udvidet. De kan fastgøres ikke kun langs længden af ​​vinduesåbningen, men også langs hele væggen, hvor vinduerne er placeret. Dette design giver dig mulighed for visuelt at øge rummets rumfang. Ualmindelig appel, komfort og harmoni i interiøret giver gardinerne, der falder direkte fra loftet. Fordeling af farveskala, forskellige former, modifikationer gør det muligt at kombinere loftsskovler med ethvert interiør. De er uerstattelige i værelser med lave lofter, høje vinduesåbninger.

Lofter til gardiner er lavet af forskellige materialer: plast eller metal. Aluminiumprofilen har den højeste efterspørgsel, da den er egnet til gardiner med forskellige vægte, har korrosionsegenskaber og har en tilstrækkelig sikkerhedsmargin. Loftsrammer består af et dæk med dekorative eller baguette lameller eller slet ingen lameller. Der er enkelt, dobbelt, tredobbelt. De er ikke kun beregnet til gardiner i vinduesåbninger - de er installeret i nicher, karrevinduer, buer, gentager alle former og bøjninger. For nemheds skyld kan de desuden udstyres med et manuel eller elektrisk drev med et kontrolpanel.

Før du installerer strukturen, skal du sørge for, at der ikke er nogen hindringer for at åbne rammerne. Designet skal fjernes tilstrækkeligt fra væggen, vinduerne, ellers kan gardinerne klamre sig til vindueskarmet. Om nødvendigt kan cornice trimmes. Før montering i loftet er fastgørelsespunkterne på de specielle låse mærket, hvilket vil holde loftlisterne. Efter installationen er tagskærerne monteret.

Tanken om at fastgøre strukturer til hængende gardiner i loftet åbner de bredeste perspektiver for de indvendige skabere. Dette skyldes det faktum, at ethvert loft af aluminiumskærme ikke tiltrækker sådan opmærksomhed som de tilsvarende mønstre af traditionel type installeret på vægge. I mange tilfælde forbliver sådanne tagbjælker af loftprofiler usynlige i lokalet - alle observatørernes opmærksomhed trækkes på gardinerne.

Sådanne gardinstænger skal undertiden gøres mere synlige, hvis indretningen kræver det. For at understrege rollen af ​​sådanne strukturer i det indre, kan du bruge dekorative strimler, købe en gardinstang til romerske gardiner eller en vægmodel.

Den stærkeste vægt i rummet skaber en sammensætning af gardinerne. Hvis du køber gardinstænger til lambrequins, kan du på baggrund af en så uigennemsigtig profil skabe storslåede og elegante gardinkomplekser med betydelige praktiske fordele. En vigtig fordel ved loftkonstruktioner ligger i friheden til at vælge den endelige sammensætning af gardiner. Sådanne sammensætninger er meget nemme at checke ind art, midlertidigt at placere stoffet på kroge af skyderne.

Køb loftet cornice er meget nemt. Vælg på vores hjemmeside den ønskede model af cornice og dens størrelse. Læg i indkøbskurv og udfyld kontaktoplysninger. Hvis du ønsker at købe en cornice af en ikke-standard størrelse, skal du ved valg af størrelser angive den nærmeste størrelse, og i kommentarerne angive den nøjagtige størrelse. Du kan også købe loftsstænger uden at bestille på hjemmesiden, men blot ved at ringe til kontaktnummeret. Vi vil dog være lettere hvis ordren udstedes via webstedet.

Gardinprofiler til gardiner

Gardiner er en vigtig del af interiøret. De beskytter ikke kun værelset mod nysgerrige øjne og sollys, men også en dekorativ funktion. Duer er knyttet til forskellige typer gardiner. De mest populære og pålidelige er profilskinnerne.

Egenskaber og fordele

Holdbare design til gardiner er ret almindeligt på dette tidspunkt. De er nemme at installere og tjene i mange år. Lignende emner repræsenterer en guide fra forskellige materialer, hvori de særlige kroge med gardiner indsættes.

Profiler er forskellige. Der er forekomster i flere rækker, hvor du kan lave interessante kompositionsgardiner og gøre interiøret mere attraktivt.

Løvenes andel af specialiserede systemer har en lille vægt. På grund af denne kvalitet belastes sådanne strukturer ikke væggene eller loftet, hvilket forårsager beskadigelse af færdigmaterialer.

Det bør noteres dekorative sådanne gardiner. I dag er der en række variationer i gardiner til salg. De suppleres med smukke belægninger af forskellige farver og stoffer, der efterligner guld og sølv. Disse designs kan vælges til ethvert layout, da de er lavet med en række dimensioner. Profillistens længde kan være 6 meter, men det er muligt at vælge en længere indstilling.

Mange købere foretrækker sådanne forankringer på grund af deres holdbarhed. Eaves fra jern og aluminium er særligt populære. Sådanne sorter forekom på markedet ret for nylig og er i stor efterspørgsel. I mange butikker er der specielle fleksible profilskinner. De er let bøjede i alle vinkler, og de bliver ofte købt til at designe ikke-standardlayouter eller vinduer.

Sådanne strukturer kan fastgøres til væggen såvel som til loftet. Det hele afhænger af overfladen og det materiale, hvorfra corniceen er lavet. For eksempel anbefales ikke alt for tunge muligheder at blive fastgjort til loftet, især hvis det er færdigt med gipsplader.

På sådanne fastgørelser kan du hænge næsten ethvert gardin, uanset om det er tunge gardiner eller let tyl. Hvis du vil dekorere rummet og give det en speciel stil, så kan den sædvanlige aluminium cornice suppleres med en spektakulær rammeformning. Tandemet af sådanne dele ser meget elegant og attraktivt ud.

Profil hjørner er:

 • Vægmonteret. Sådanne arter er fastgjort til væggen.
 • Loft. Sådanne tagskinner er fastgjort direkte til loftet.

Væg og loft muligheder er knyttet til en bestemt overflade ved hjælp af særlige beslag. Disse dele er placeret ved kanterne af tagskægget og i den centrale del, hver 1-2 meter (afhængigt af gardinens vægt). Loftprøver er oftest fastgjort til loftet. I dem er fastgørelsesanordninger placeret hver 20-50 cm.

Vi må ikke glemme, at moderne gardiner kun kan fastgøres på holdbare og så flade som mulige overflader. Hvis loftet i lokalet er suspenderet eller suspenderet, er det nødvendigt at arrangere en niche af en passende størrelse eller et pant, inden du installerer hylderne i det.

Derudover er profilskårerne opdelt i flere typer:

 • Enkelt række eller enkelt. Sådanne designs er lavet af en speciel I-profil. De er kun beregnet til lysgardiner samt romersk eller persienner.
 • KS profil. Dette navn er to-rækken varianter. Sådanne systemer kan nemt modstå vægten af ​​elegante gardiner og tyl.
 • Model CKS eller tre-rækken cornice.

Sådanne fester kan bruges til at skabe interessante kompositioner med draperier og pelmets. Tre-trins gardiner er lavet under alle dimensioner og former for vinduesåbninger eller vinduer.

 • Slip. Sådanne profiler har en guide med skydere. Som regel leveres et specielt klæbebånd til borrelås med disse systemer.

Lette profiler giver dig mulighed for at hænge tyl og gardiner af let vægt. Ofte er sådanne systemer tilgængelige med pæn endeafrunding.

 • Hood. Disse designs er lette og suppleres også af velcro velcro. De er beregnet til stationær fastgørelse af originale lambrequins og efterbehandling elementer af et interessant design.
 • Romersk profil Dette design er designet til installation af østrigske eller populære romerske gardiner (dermed navnet). Romerske profiler er udstyret med specielle ledninger til kontrol. De er fastgjort til væggene og til loftet.
 • Universal. Disse profiler er lavet af aluminium og er i stand til at modstå selv de mest tunge webs.

Profiltypedesigner er forskellige i kontroltype. Den mest billige og almindelige er modellerne med manuel kontrol. Der er også mere moderne muligheder, suppleret med elektrisk eller ledningsjustering. I den sidste mekanisme er der en blonder, som kan være på begge sider.

materialer

De mest almindelige er enkle modeller af aluminium. Den største fordel ved sådanne systemer er pålidelig opbevaring af gardiner på dem, der har en hvilken som helst vægt og densitet af materialet. Disse kan være luftige og lette stoffer eller svære variationer. Hvis vi studerer mere detaljeret opbygningen af ​​profilgardiner, kan vi konkludere, at de er hule aluminiumsprofiler med dekorerede tips og plastikbøjler.

Holdbare metalgardiner har en stor bøjningsradius. Dette tyder på, at de let kan justeres til næsten enhver vinkel. Desuden har sådanne systemer en lille vægt, så de kan bruges til at supplere de smukke buede åbninger og buglister. Det bør noteres holdbarheden af ​​sådanne strukturer.

Over tid glider metal systemer ikke under tung gardinernes vægt, deformer ikke og mister ikke deres oprindelige udseende.

Aluminiumprofilen er fugtbestandig, så den kan installeres ikke kun i soveværelset eller i stuen, men også i badeværelset eller i køkkenet. Disse kvaliteter kan ikke prale af en populær træ taggrunde, som under fugtighed vil miste sin præsentation og krakket. Sådanne strukturer har fremragende anti-korrosionsegenskaber. De vises ikke rust eller mørkede områder.

Aluminiumsprofiler til gardiner begyndte at blive brugt relativt nylig. Design fremstillet af sådanne materialer ser harmonisk ud i mange interiører. Det kan ikke kun være moderne, men også klassiske forhold. Men hvis du planlægger at installere en sådan cornice i køkkenet, bør den tørres af og til for at forhindre fedtede pletter på overfladen. Sådanne fejl vil forstyrre den frie bevægelse af gardiner langs guiden.

Aluminium dækkonsoller er dækket af specielle beskyttelsesforbindelser. De giver yderligere styrke og forbedrede fysiske og matematiske egenskaber af materialet. På grund af sådanne tilsætningsstoffer tjener profilskårene i meget lang tid og udholder et aggressivt miljø.

I dag bruges nyere teknologier til produktion af profiler af høj kvalitet, takket være, at de ikke kun kan bruges i boliger og kontorer, men også i saunaer, havehuse, på balkonen, loggier, verandaer osv. Der er billigere plastikmuligheder. Men de er ikke designet til tung belastning, så de anbefales ikke at blive suppleret med tykke og tunge gardiner.

design

Moderne producenter producerer til en bred vifte af forbrugere en bred vifte af profilbelægninger til gardiner. De kan ikke kun have et enkelt og koncist, men også et meget originalt design. Ofte er sådanne cornices dekoreret med smukke beslag eller ekstra dekorative elementer. Inkluderet med mange specialiserede produkter er spektakulære baguette strimler af plast, polyurethan eller naturligt træ. Sådanne attraktive detaljer kan efterligne dyrt stucco eller elegante udskårne mønstre.

I det luksuriøse og fancy interiør ser man organisk flade hjørner, hvor lamellerne er dekoreret med craquelure, dyre forgyldning eller brocher. Det er interessant at se på produkter, hvor der kombineres kombinationer af forskellige materialer. For eksempel kan det være et spektakulært ensemble af naturligt træ, skinnende rhinestones, læder af forskellige teksturer og plastik.

Mange forbrugere tror fejlagtigt, at sådanne dekorative elementer til cornices er meget dyre. Faktisk, i butikker i dag kan du finde billigere plastikpakker. Lavpris påvirker ikke udseendet af sådanne oplysninger.

Profil hjørner

Profilkroner er lette, profilbaserede strukturer med specielle spor. De er indsat i kroge til gardiner, som giver fri bevægelighed. Profil cornices kan bruges til gardiner med tyll til design af japanske gardiner

CALL DOWNLOADER

Omvendt opkald

PRISER FOR FORBETALING

galleri

Topsalg

Eaves er en integreret del af et interiør i ethvert rum. Uden en cornice er det umuligt at forestille sig en fuldgyldig vinduesåbning. Dette element ud over den dekorative funktion udfører mange funktionelle opgaver, da uden det er det umuligt at hænge gardinerne, uanset hvor luksuriøse og dyre de er.

Vi accepterer for betaling:

VÆLGER EN ANDEN REGION

FEEDBACK OM COMPANY

For at forbedre kvaliteten af ​​de leverede ydelser, bedes du omtale om kvaliteten af ​​vores arbejde. Vi byder altid velkommen gode ønsker og råd, og hvis kunden er ulykkelig, forsøger vi hurtigt at reagere og gøre alt, hvad der kan være rimeligt.

TILBAGEOPHOLD ORDER

Hvis du ikke kan kontakte os eller have spørgsmål, bestil et opkald tilbage, og vores chef ringer dig tilbage!

Jeg vil have en gave

Kære kunder, når vi køber i mængden af ​​3000 rubler, giver vi en gave!

RING TIL MOBILTELEFON

Virksomheden Verend-Design bryr sig om enhver potentiel kunde og forbedrer servicekvaliteten De følgende mobilnumre er tilgængelige for dig:

Kvalitetsservice er en af ​​hovedkomponenterne i virksomhedens succes. Opkald uden at svare eller manglende tid til at besvare spørgsmål via telefonen, vil desværre medføre tab af potentielle kunder.

CALL DOWNLOADER

Afgang af måleren på behandlingsdagen efter anmodning inden 14:00! Måling i byen Moskva og regionen - GRATIS!

Vore tjenester

Vi tilbyder alle tjenester på et nøglefærdigt grundlag, der ledsager en klient på alle stadier af arbejdet, fra måling og slutter med eftergarantiservice. Virksomheden "Verend Design" gør alt for at gøre rækkefølgen af ​​persienner eller gardinstænger til dig behageligt og behageligt.

måling

Måling er det vigtigste indledende trin i erhvervelsen af ​​persienner, gardinstænger og skodder til dit hjem eller kontor, fordi Fejl ved fejl ved måling er meget høj. Derfor anbefaler vi at bruge vores specialists service med produktkataloger.

Tjenesten er GRATIS!

levering

Det er meget vigtigt, at produkterne når dig trygt og sikkert - rent, uden ridser og anden skade. Derfor leverer vi persienner, gardinstænger og skodder til installationsstedet i lukket emballage, vores egne køretøjer i byen og regionen samt i andre regioner.

Tjenesten leveres * GRATIS!

montering

Installation er et af de mest kritiske faser af arbejdet. Det afhænger af installationsprogrammet, hvor godt produktet skal installeres og hvor længe det vil vare. Derfor anbefaler vi installation af kvalificerede specialister fra vores firma.

Tjenesten leveres ** GRATIS! * - Til rulleskodder underlagt installation
** - Alle produkter undtagen ruller