Gardinprofiler til gardiner

Et særligt træk ved gardinstænger til gardiner er glideren ("løbere"), der glider inde i plast eller metal, oftest aluminium, profil langs linjer kaldet "guider". Gardinerne er fastgjort til svævefly med kroge og glider frit langs hele profilens længde. Et eksempel på en plastikprofil med følere er de kendte 1, 2 og 3 række dæk. Aluminium profil gardin stænger er normalt dyrere, men de er mere praktiske og holdbare. I henhold til fastgørelsesmetode skelner de profilskydderne og profilerne på taggen.

I Decolux Moskva online-butik kan du købe profilskinner til gardiner til ethvert formål: Med kontrol til lyse, mellemstore og tunge gardiner til lakrequins (med velcro) med løftemekanismer til romerske franske gardiner, gardinstænger til glidende japanske paneler, samt fleksible hjørner og buede - til karrevinduer og buer. Flertallet af tagbøger på kundens anmodning kan males i forskellige farver.

Aluminium gardinskinner til gardiner: det rigtige valg

Vinduet er en vigtig del af indretningen af ​​rummet. Smuk og velindrettet vinduesåbning skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet.

Gardiner skal kombineres med stilen på rummet, tilpasse farveskemaet, visuelt reducere eller øge loftets højde. Gardinet er monteret på tagskægget, så valget af profil skal du nærme dig med stor omhu.

Særlige egenskaber

Eaves til et loft fungere som sidste etape, når du monterer et loft design. Hvad skal man overveje, når man vælger:

 1. vægt. Ikke alle materialer, som loftsstrukturen er lavet til, er i stand til at modstå tunge stoffer;
 2. bredden af ​​vinduets åbning;
 3. længde. Det er ønskeligt, at loftsprofilen stikker ud på begge sider, men ikke over 30 cm;
 4. du kan købe et bredt tagfang - visuelt udvide rummet;
 5. For pålidelighed installere op til fire beslag.

Når du vælger det, er det også værd at tage stilling til monteringsindstillingen.

Profil valgmulighed

Eaves er lavet af forskellige materialer. De kan være stål, plast, træ, aluminium.
Forskellen i aluminiumkonstruktion i fastgørelsesmetode - gardinet glider langs tværstangen, som om på skinner på specielle kroge. Du kan hente kroge i farve eller forblive på den gennemsigtige version.

Aluminiums loftet cornice - stærk profil, der passer til ethvert værelse. Fordelen over andre profiler er materialets fleksibilitet. Denne indstilling bruges til at fastsætte gardinet på ikke-standard vinduer og forskellige nicher.

Aluminiumsprofiler har lang levetid og praktisk funktionalitet. På installationsstedet er væg og loft. En anden form (halvcirkelformet, buer), gør aluminium mulighed universel.

Profilen har ingen dekorative elementer, så der lægges vægt på gardiner. Roman eller japanske gardiner er installeret på aluminiumsprofiler - designet lukker ikke deres syn.

Typer af profilerede strukturer

Forskellen mellem aluminiumstrukturer bestemmes af følgende klassificering:

Hvor mange rækker du har brug for afhænger af gardins vægt og konfiguration, og den overordnede stil på rummet.

Aluminiumskonstruktionen er bemærkelsesværdig for sin alsidighed. Det afhænger af hvilke gardiner, fra hvilket materiale du skal fastgøre, de grupper, hvor gardinstængerne er opdelt:

 1. tyl. Denne mulighed indeholder de letteste, gennemsigtige stoffer;
 2. vogn. Gardiner af mellemvægt og tung vægt er fastgjort til cornice;
 3. glide af. Denne profil er designet til fastgørelse af lambrequins, og der er en særlig velcro på stoffet.

Den største fordel ved aluminiumversionen er muligheden for montering på enhver overflade.

Fordele ved profilerede strukturer

Vælg et aluminium loft takkornet, under hensyntagen til alle fordelene ved profilen:

 • robust, på trods af den store bøjningsradius
 • fleksibel og fleksibel
 • modstandsdygtig over for fugt
 • let;
 • praktisk, med store muligheder for installation af gardiner af forskellige konfigurationer.

Profilen af ​​aluminium er i stand til at holde gardiner af enhver vægt - fra den letteste tyll til tunge gardiner og lambrequins. Takket være en speciel aluminiumslegering er tagbøjningerne ikke udsat for korrosion. Hvad er vigtigt - dette er en budgetmulighed.

Hvis det ønskes, kan du øge længden af ​​lamellerne ved hjælp af stødelementer. Designet, der er let at betjene, giver mulighed for automatisk at betjene et gardin uden at røre hænderne.

Aluminiums loftsprofiler har været kendt i tilstrækkelig tid. Populariteten skyldes den lette konstruktion og lave omkostninger. Fleksibelt materiale gør det muligt at fastgøre gardinerne af interessant, kompleks form. Hvis du ønsker, kan du male over profilens grå farve med speciel emalje af enhver farve. Og du kan gemme tagene under den dekorative baguette.

Hvordan vælger man?

Når du vælger aluminiumsprofiler, bør du overveje, hvor den skal monteres. Aluminium gardinskinner til gardiner ser godt ud i køkkenet med gardiner i form af pelmets eller japanske gardiner.

Tænk på stilen, hvor du planlægger at dekorere rummet, hvordan gardinerne vil se ud. Måske vil det være et lysgardin eller opbygningen af ​​flere lag stof.

For at gøre et kompetent valg af aluminiumstøv, overvej følgende parametre:

 1. gardin vægt og materiale;
 2. loftsdæksel;
 3. værelse design;
 4. design funktioner i vinduet åbning;
 5. synlige elementer af kommunikation;
 6. vindueslængde;
 7. antal parenteser.

Det er vigtigt, at aluminiumsprofilerne til gardiner modstår ikke kun store belastninger, men også øget luftfugtighed i rummet. Profilerne i fremstillingen er belagt med et lag af speciel beskyttelseslak - det forklarer den lange levetid. Disse parametre er også vigtige, når de vælges.

Hvor kan man købe?

Du har valgt et valg til profildesign til gardiner. Nu er du nødt til at bestemme, hvor du skal købe loft aluminium cornice.

Profilrammer til vinduer kan vælges på hjemmesider for virksomheder, der sælger og leverer strukturer i Moskva og regionen. Du kan vælge den rigtige mulighed i online-butikker, hvor forskellige design med en beskrivelse af funktioner præsenteres.

Hvor skal man bruge?

Aluminiums loftsprofiler er universelle, så du kan installere dem helt i ethvert rum, både boliger og boliger. Disse gardinstænger vil være overalt:

 • i køkkenet;
 • i badeværelset;
 • i børnehaven;
 • soveværelse;
 • stue;
 • på kontoret.

Uanset hvad formålet med rummet - en aluminiumsloftprofil ville være en glimrende løsning.

Eaves til gardiner fra aluminium form

Profil aluminium gardinskinner til gardiner anses for at være et af de mest populære muligheder for fastsættelse af funktionelle og dekorative lærred og danner gardin kompositioner i værelser med enhver form for interiør. Sådanne strukturer er lette og holdbare, de kræver ikke særlige færdigheder med hensyn til installation eller særlig pleje. Velegnet til enkle gardiner og til drapering i flere lag med originale elementer som lakrequins, snørebånd og flæser.

Enheden af ​​profilen dækker

Profil aluminium gardinskinner til gardiner kræver ikke specielle værktøjer og viden, når de installeres på grund af dets strukturelle enkelhed. Vi taler om produkter, der udgør en guide (kan laves ikke kun af aluminium, men også af plastik), på hvilke kroge er monteret (eller en anden mulighed for fastgørelse af nettet). Profilen adskiller sig primært i antallet af rækker - der kan kun være én række og måske to eller endog tre.

Profildesignet er optimalt til både glidende og løfteklæder, velegnet selv til japanske gardiner, for ikke at nævne de klassiske muligheder. På en sådan profil kan du vedhæfte et gardin med enhver indretningsopsætning, herunder bånd og pelmet. I dette tilfælde anvendes plastikstyringer sjældnere, fordi de kun er egnede til lysgardiner, mens aluminium er universelt - de kan bruges sammen med eventuelle lærred, herunder tunge gardiner, installeret i flere rækker.

Vær opmærksom på, at hvis det er korrekt at passe på tøjets stil og hænge dem korrekt, så er den største bredde af profilens aluminiumsgardiner til gardiner helt uviselig og vil ikke på nogen måde forstyrre det samlede interiør. Også i dette tilfælde er det muligt at anvende fleksible type fastgørelsesanordninger, de er meget bekvemme (og ofte den eneste mulige vej ud) til udsmykning af vinduer og andre arkitektoniske løsninger med en kompliceret geometri. Det kan være halvcirkelformede, flersidede og krumme fremspring. Med en typisk profillængde på 3-4 meter er konstruktionens minimale bøjningsradius 50 mm.

Bemærk også, at det er muligt at købe guider på op til 6 meter i længden, og i så fald vil der ikke være en samling, som ikke kan undgås i forhold til at forbinde to mindre profiler til at danne en gardinsammensætning til store vinduer (oftere for hele vinduespændet).

Samtidig antager enderne af tagskæggene både en standardhakket form og en afrundet, som effektivt bøjer tæt på væggen. Sådanne varianter er særligt foretrukne i karrevinduer. Vi trækker straks opmærksomheden på et vigtigt punkt - hvis du installerer tagskæggene korrekt ved hjælp af højkvalitetsfastgørelsesanordninger, så vil en flerskiktssammensætning med tunge gardiner ikke føre til at sænke guiderne.

Profilen aluminiumsafsnittet til gardiner udføres ofte med en speciel bar. Sådanne modeller med to rækker er yderst bekvemme ved brug af tyllduge og bånd med øjenlåg. I dette tilfælde kan stangen være lavet af plast eller stiliseret som metal eller træ. Aluminiumskonstruktioner tåler let metal- og trærørbelastningen.

For at forbedre dækkernes ydeevne og holdbarhed dækkes aluminiumdæk med specielle beskyttelsesforbindelser, og polymerer, der anvendes til fremstilling af forskellige strukturelle elementer, tilsættes med specielle additiver, der gør det muligt for produktet at modstå aggressive manifestationer af det ydre miljø og direkte mekaniske effekter.

Med andre ord, takket være moderne muligheder for yderligere behandling, kan aluminiumsklodser bruges ikke kun i lejligheder, hytter og kontorer. De kan installeres i sommerhuse, for eksempel på åbne terrasser, havehuse og sommerterrasser, åbne balkoner, badeværelser og køkkenværelser.

Hvordan og hvor man skal installere aluminiumstænger

Aluminium profil gardin stænger til gardiner er lavet i forskellige modelvarianter, men fra det synspunkt at fastgøre strukturen, tyder deres typologi på to løsninger:

loft mount

vægmontering.

Enhver af disse muligheder indebærer installation af tagskæggene på overfladen ved brug af specialbeslag. Disse beslag installeres langs guidernes kanter og mellem dem i trin på ca. 1 meter, men denne parameter kan dog ændres i begge retninger afhængigt af gardinens vægt.

I dette tilfælde kan loftsversionen fastgøres direkte til loftet, beslagene i dette tilfælde placeres hver 20-40 centimeter. Hvis guiderne er meget brede (i tilfælde af flere gardinerækker) monteres de på fastgørelsesanordninger i to rækker. Den bedste mulighed er at montere skruerne i den såkaldte forskudte rækkefølge.

Bemærk venligst, at aluminiumprofilgardiner kun installeres på pålidelige, holdbare overflader, det vil sige i en situation med hængende eller nedhængte lofter, er det nødvendigt at forberede sig på forhånd for at installere gardinsystemet (oftest udstyre et særligt pant eller niche).

I en situation, hvor det ikke er nok af en eller anden grund (for eksempel i tilfælde af et flerlags gardin), kan et andet loft styrkes ved siden af ​​en cornice. To dobbeltside cornices, installeret sammen, vil give dig næsten uudtømmelige muligheder med hensyn til antallet og mulighederne for hængende dåser, mens de vil ligne et system uden at forstyrre indretningens harmoni. Profiler rettet mod fastgørelse til væggene er berøvet denne mulighed.

I de fleste tilfælde er alle profiler monteret i fuld længde - fra væg til væg, så lærduerne kan skjule åbningen helt og harmonisk med rummets overordnede design. Imidlertid er der i særlige situationer kun hjørner placeret over vinduet (plus 20-40 centimeter i begge retninger). Denne mulighed er helt acceptabel, og med den rigtige tilgang giver en spektakulær åbning af gardinerne. De hyppigst anvendte tagriller med afrundede ender, eller med lige, men udstyret med dekorativt trim.

Designfunktioner af profilafskærmninger

Med hensyn til indvendige løsninger kan profilens aluminiumsgardinstænger til gardiner laves næsten et centralt element i rummet, således at de ville nitte alle øjne til sig selv eller omvendt med succes skjule dem og gemme sig for andres øjne. Stroppene i sådanne strukturer med en enkelt rækkeudgave er ret smalle og let skjulte, de kan installeres i specialnicher, og i hvide dæk er det næsten usynlige på loftet.

Hvis det er hensigten at installere plader med lambrequins, monteres der i den forreste del af tagplankerne en speciel velcro, som gør det muligt at helt skjule stangen bag de dekorative elementer. På samme tid i dag kan profilmøtterne også dækkes med en speciel film, der efterligner næsten enhver tone og tekstur, så designet er perfekt kombineret med loftet, gulvet, pladerne, møblerne eller andre indvendige elementer.

I tilfælde af enhver installationsmulighed - loft eller vægmontering - kan gardinstængerne udstyres med baguetter af plast, polyurethan eller træ. Dekorative strimler kan have absolut variabelt design, som de siger - for enhver smag og for ethvert budget! Specielt er baguetten til profilaluminiumsvinstykket til gardiner ofte malet med de fineste håndlavede mønstre, forgyldning og brocher og originale craquelure. Enkle, men elegante og attraktive indsatser er mulige, der kombinerer en lang række materialer - fra metal og plast til træ og læder, og til og med rhinestones.

Med andre ord er de nuværende profilskinner ikke kun et praktisk og funktionelt element i interiøret, det er dets dekoration, dets stilistiske tilbehør. I dette tilfælde afhænger valgmulighederne af baguettebjælkens bredde altid af rummets størrelse. For værelser med lavt loft er lameller med en bredde på 50 mm bedst egnet, og baguettes farve er optimal for væggenes farve, ellers vil cornice visuelt undervurdere loftet.

Hvis vi taler om et virkelig højt rum, så vil der som praksis vise sig baguetter med en bredde på ca. 90-150 mm her. I de fleste tilfælde kræver velvalgte dekorative baguetter ikke yderligere dekoration, idet de selv er stilfulde indretninger. Derfor er det meget vigtigt, at du seriøst vælger designet af en baguetteplank, fordi det gør det nemt at passe profilen aluminiumskærme til gardiner i ethvert interiør - fra klassisk til moderne.

Eaves fra en aluminium profil

Eaves fra en aluminium form hører til loft type, de er perfekt egnet til alle værelser. På grund af aluminiums duktilitet og styrke tilbyder producenterne i dag pålidelige gardinstænger af forskellige konfigurationer - med overlapninger, runde sidevægge til karosserier. En anden ubestridelig fordel, der nyder godt af aluminiums profilens profil, er evnen til at montere dem direkte i hyldens plan. Dette gælder især når afstanden mellem vinduesåbning og loft er minimal, og installationen af ​​den traditionelle monteringsmulighed forhindrer skærmen i at åbne.

Wall cornices er præget af tilstedeværelsen af ​​figuren og kroge til hængende gardiner. Afhængig af kompleksiteten af ​​gardinudformningen kan aluminiums profilens afskærmninger have fra en til tre rækker såvel som udstyret med løfte- eller glidemekanismer (romersk, japansk gardiner osv.).

Gardinprofiler til gardiner

Gardiner er en vigtig del af interiøret. De beskytter ikke kun værelset mod nysgerrige øjne og sollys, men også en dekorativ funktion. Duer er knyttet til forskellige typer gardiner. De mest populære og pålidelige er profilskinnerne.

Egenskaber og fordele

Holdbare design til gardiner er ret almindeligt på dette tidspunkt. De er nemme at installere og tjene i mange år. Lignende emner repræsenterer en guide fra forskellige materialer, hvori de særlige kroge med gardiner indsættes.

Profiler er forskellige. Der er forekomster i flere rækker, hvor du kan lave interessante kompositionsgardiner og gøre interiøret mere attraktivt.

Løvenes andel af specialiserede systemer har en lille vægt. På grund af denne kvalitet belastes sådanne strukturer ikke væggene eller loftet, hvilket forårsager beskadigelse af færdigmaterialer.

Det bør noteres dekorative sådanne gardiner. I dag er der en række variationer i gardiner til salg. De suppleres med smukke belægninger af forskellige farver og stoffer, der efterligner guld og sølv. Disse designs kan vælges til ethvert layout, da de er lavet med en række dimensioner. Profillistens længde kan være 6 meter, men det er muligt at vælge en længere indstilling.

Mange købere foretrækker sådanne forankringer på grund af deres holdbarhed. Eaves fra jern og aluminium er særligt populære. Sådanne sorter forekom på markedet ret for nylig og er i stor efterspørgsel. I mange butikker er der specielle fleksible profilskinner. De er let bøjede i alle vinkler, og de bliver ofte købt til at designe ikke-standardlayouter eller vinduer.

Sådanne strukturer kan fastgøres til væggen såvel som til loftet. Det hele afhænger af overfladen og det materiale, hvorfra corniceen er lavet. For eksempel anbefales ikke alt for tunge muligheder at blive fastgjort til loftet, især hvis det er færdigt med gipsplader.

På sådanne fastgørelser kan du hænge næsten ethvert gardin, uanset om det er tunge gardiner eller let tyl. Hvis du vil dekorere rummet og give det en speciel stil, så kan den sædvanlige aluminium cornice suppleres med en spektakulær rammeformning. Tandemet af sådanne dele ser meget elegant og attraktivt ud.

Profil hjørner er:

 • Vægmonteret. Sådanne arter er fastgjort til væggen.
 • Loft. Sådanne tagskinner er fastgjort direkte til loftet.

Væg og loft muligheder er knyttet til en bestemt overflade ved hjælp af særlige beslag. Disse dele er placeret ved kanterne af tagskægget og i den centrale del, hver 1-2 meter (afhængigt af gardinens vægt). Loftprøver er oftest fastgjort til loftet. I dem er fastgørelsesanordninger placeret hver 20-50 cm.

Vi må ikke glemme, at moderne gardiner kun kan fastgøres på holdbare og så flade som mulige overflader. Hvis loftet i lokalet er suspenderet eller suspenderet, er det nødvendigt at arrangere en niche af en passende størrelse eller et pant, inden du installerer hylderne i det.

Derudover er profilskårerne opdelt i flere typer:

 • Enkelt række eller enkelt. Sådanne designs er lavet af en speciel I-profil. De er kun beregnet til lysgardiner samt romersk eller persienner.
 • KS profil. Dette navn er to-rækken varianter. Sådanne systemer kan nemt modstå vægten af ​​elegante gardiner og tyl.
 • Model CKS eller tre-rækken cornice.

Sådanne fester kan bruges til at skabe interessante kompositioner med draperier og pelmets. Tre-trins gardiner er lavet under alle dimensioner og former for vinduesåbninger eller vinduer.

 • Slip. Sådanne profiler har en guide med skydere. Som regel leveres et specielt klæbebånd til borrelås med disse systemer.

Lette profiler giver dig mulighed for at hænge tyl og gardiner af let vægt. Ofte er sådanne systemer tilgængelige med pæn endeafrunding.

 • Hood. Disse designs er lette og suppleres også af velcro velcro. De er beregnet til stationær fastgørelse af originale lambrequins og efterbehandling elementer af et interessant design.
 • Romersk profil Dette design er designet til installation af østrigske eller populære romerske gardiner (dermed navnet). Romerske profiler er udstyret med specielle ledninger til kontrol. De er fastgjort til væggene og til loftet.
 • Universal. Disse profiler er lavet af aluminium og er i stand til at modstå selv de mest tunge webs.

Profiltypedesigner er forskellige i kontroltype. Den mest billige og almindelige er modellerne med manuel kontrol. Der er også mere moderne muligheder, suppleret med elektrisk eller ledningsjustering. I den sidste mekanisme er der en blonder, som kan være på begge sider.

materialer

De mest almindelige er enkle modeller af aluminium. Den største fordel ved sådanne systemer er pålidelig opbevaring af gardiner på dem, der har en hvilken som helst vægt og densitet af materialet. Disse kan være luftige og lette stoffer eller svære variationer. Hvis vi studerer mere detaljeret opbygningen af ​​profilgardiner, kan vi konkludere, at de er hule aluminiumsprofiler med dekorerede tips og plastikbøjler.

Holdbare metalgardiner har en stor bøjningsradius. Dette tyder på, at de let kan justeres til næsten enhver vinkel. Desuden har sådanne systemer en lille vægt, så de kan bruges til at supplere de smukke buede åbninger og buglister. Det bør noteres holdbarheden af ​​sådanne strukturer.

Over tid glider metal systemer ikke under tung gardinernes vægt, deformer ikke og mister ikke deres oprindelige udseende.

Aluminiumprofilen er fugtbestandig, så den kan installeres ikke kun i soveværelset eller i stuen, men også i badeværelset eller i køkkenet. Disse kvaliteter kan ikke prale af en populær træ taggrunde, som under fugtighed vil miste sin præsentation og krakket. Sådanne strukturer har fremragende anti-korrosionsegenskaber. De vises ikke rust eller mørkede områder.

Aluminiumsprofiler til gardiner begyndte at blive brugt relativt nylig. Design fremstillet af sådanne materialer ser harmonisk ud i mange interiører. Det kan ikke kun være moderne, men også klassiske forhold. Men hvis du planlægger at installere en sådan cornice i køkkenet, bør den tørres af og til for at forhindre fedtede pletter på overfladen. Sådanne fejl vil forstyrre den frie bevægelse af gardiner langs guiden.

Aluminium dækkonsoller er dækket af specielle beskyttelsesforbindelser. De giver yderligere styrke og forbedrede fysiske og matematiske egenskaber af materialet. På grund af sådanne tilsætningsstoffer tjener profilskårene i meget lang tid og udholder et aggressivt miljø.

I dag bruges nyere teknologier til produktion af profiler af høj kvalitet, takket være, at de ikke kun kan bruges i boliger og kontorer, men også i saunaer, havehuse, på balkonen, loggier, verandaer osv. Der er billigere plastikmuligheder. Men de er ikke designet til tung belastning, så de anbefales ikke at blive suppleret med tykke og tunge gardiner.

design

Moderne producenter producerer til en bred vifte af forbrugere en bred vifte af profilbelægninger til gardiner. De kan ikke kun have et enkelt og koncist, men også et meget originalt design. Ofte er sådanne cornices dekoreret med smukke beslag eller ekstra dekorative elementer. Inkluderet med mange specialiserede produkter er spektakulære baguette strimler af plast, polyurethan eller naturligt træ. Sådanne attraktive detaljer kan efterligne dyrt stucco eller elegante udskårne mønstre.

I det luksuriøse og fancy interiør ser man organisk flade hjørner, hvor lamellerne er dekoreret med craquelure, dyre forgyldning eller brocher. Det er interessant at se på produkter, hvor der kombineres kombinationer af forskellige materialer. For eksempel kan det være et spektakulært ensemble af naturligt træ, skinnende rhinestones, læder af forskellige teksturer og plastik.

Mange forbrugere tror fejlagtigt, at sådanne dekorative elementer til cornices er meget dyre. Faktisk, i butikker i dag kan du finde billigere plastikpakker. Lavpris påvirker ikke udseendet af sådanne oplysninger.

Rammer til profiler skal vælges i forhold til rummets proportioner. Hvis der er lave lofter i rummet, anbefales det at vælge elementer med en bredde på 50 mm.

Det er tilrådeligt at købe muligheder for at matche den grundlæggende finish, så baguetten ikke gør loftet visuelt lavere.

I de høje værelser ser vi harmonisk baguette strimler med en bredde på 90-200 mm. Sådanne elementer ser meget udtryksfulde og aristokratiske ud. Med deres hjælp kan du give interiøret en speciel chic og høj pris.

Hvordan vælger man?

Profil cornices er praktiske, praktiske og pålidelige designs. I højere grad spiller de en funktionel rolle snarere end en dekorativ. På trods af dette er det nødvendigt at vælge sådanne systemer, baseret på indretningens grundlæggende stil og farvedesign.

En vigtig rolle i valget af cornice er dens længde:

 • Først skal du bestemme, hvilken overflade du vil installere monteringen på: på væggen eller i loftet. Derefter må du måle længden af ​​vinduet i rummet og tilføje til resultatet 40 cm. Figuren, der vil vise sig i mængden og vil være den korrekte længde af cornice.
 • Hvis du vil installere tagskæggene direkte ind i vinduesrammen, skal indikatoren for dens længde være mindre end vinduets interne parametre med 1 cm.

Det er også nødvendigt at bestemme antallet af beslag. Til fastgørelse af corniceprofilen er fastgørelseselementer valgt i overensstemmelse med længden. Hvis du vælger et profilgardin, er det nødvendigt at overveje antallet af lærred:

 • Hvis du skal dekorere indersiden af ​​rummet med vægtige og tykke gardiner med lambrequin, så er det bedre at vælge aluminiumskonstruktioner til fastgørelse til loftet.

Men glem ikke at i dette tilfælde skal designet have mindst tre strimler med kroge.

 • Hvis luftgardinerne udsmykker bjerget, kan du vælge en aluminiumskonstruktion med en række kroge. Sådanne systemer er let dekoreret med elegante baguette strimler.

For information om, hvordan du vælger en kvalitetsprofil, skal du se følgende video.

Varianter af profilloftaksler til gardiner (12 billeder)

Smukt udvalgt til det indre rum elegante romerske, franske og endda enkle gardiner vil ikke udføre deres funktioner uden ordentlig fastgørelse. Profil gardin stænger til gardiner tjener til at opretholde tekstilmateriale. Pålidelig fastgørelse giver dig mulighed for at dekorere vindue- og karrosserier med forskellige konfigurationer.

Hvad er en profil cornice?

Profil gardin stænger til gardiner er en win-win for ethvert værelse design. De er nemme at installere, mobil og nem at bruge. Møbelproducenter producerer plast- og aluminiumsprofiler. Højkvalitets beslag og fastgørelsesdele, der fuldender produktet, gør det muligt for ham at udføre deres funktioner i lang tid.

I dag er byggemarkedet repræsenteret af en række forskellige design af profilprodukter, som er forskellige i mekanismen for gardinbevægelse, konfiguration og antal guider. Profilstrukturer er universelle. De kan bruges både i boliger og i industrielle lokaler.

 • Loftet cornice er fastgjort til loftet. Dette udvider i høj grad funktionaliteten af ​​strukturen, som ikke kun kan drapere vinduesåbningen fra nysgerrige øjne, men også for at gøre rummet zoneinddeling.
 • Udformningen af ​​profilen af ​​ethvert loft cornice består af aluminium eller plastprofiler af forskellige konfigurationer. Den bruges til et specifikt design af vinduesåbninger, karrevinduer og nicher.
 • Produkterne holder ikke kun gardinerne, men er også et dekorativt udsmykning af vinduesåbningen. De kan kombineres med tekstilmateriale gardiner eller med vægdekoration i rummet. Fabrikanter har præsenteret for handelsnetværket en bred vifte af farvede og teksturerede designs - disse kan være træfarvede produkter, perlemor eller beklædt med tekstilstof.
 • Eaves profiler kan have drejningsmekanismer til drapering af vinduer, forskellige vinduekonfigurationer og formede nicher, samt andre arkitektoniske strukturer.
 • Gardiner er hængt på plastik kroge, som er i profil guider. For nem brug af profilen kan du bruge klip, der er hængt på kroge.
 • Rope og japanske gardiner ser bedre ud på loftkonstruktioner. De fokuserer gæsterne på deres design, og designet går ind i baggrunden. Denne version af produktet er egnet til små rum og små lejligheder.
 • Innovative designs kan have elektriske og fjernbetjeninger, der hjælper med at flytte gardiner i vandret og lodret stilling.
 • Inden du installerer strukturen, skal du markere stederne for fastgørelse af cornice på loftet. Profilens overskydende længde er skåret, og kanterne af produktet er fastgjort med stik ved hjælp af selvlukkende skruer.

Metalprofilskinner har en maksimal længde på ikke mere end 6 m med automatiseret styring. Afstanden mellem rækkerne er 5 cm. Med manuel styring er produktets længde ubegrænset.

Hovedprofilerne:

 • enkelt række;
 • dobbelt række;
 • tre rækker;
 • multi-rækken.

Hvis det er nødvendigt, øges længden ved hjælp af yderligere forbindelser, som ikke vil blande løberne frit og stille rundt langs skinnerne. De har et smukt design, positivt med plastikstrukturer og ser stilfulde og dyre ud.

Fordele ved profilafskærmninger

Profil design ser ud i ethvert rum med enhver stilretning. Den største fordel ved produktet er dens lave vægt, hvilket gør det muligt at installere arbejdet uden problemer. De er holdbare, du kan bøje dem efter behov og få en anden konfiguration til vinduesåbningen. De er fastgjort til væg eller loft.

Eaves har:

 • demokratisk pris
 • fugt resistente;
 • smukt udseende;
 • styrke;
 • lethed osv.

Designet er i stand til at tegne et vindue af det mest bizarre design.

Typer af profilerede strukturer

Byggebranchen introducerede på markedet en bred vifte af loft- og vægprodukter. Hovedproblemet i produktets design er en profil med 1, 2, 3 osv., Guider langs hvilke kroge lydløst bevæger sig fast til gardiner.

Overvej hovedtyperne af profilskinner.

 • Plast til loftmonteringer. Opretter forskellige former for vinduer i forskellige konfigurationer, såvel som karrosserier og nicher.
 • Eaves med en plastik profil bruger kun uafhængigt. Men kittet kan indeholde hjørneelementer. De kan være 2 og 3 rækker. Ulempen er manglen på fastgørelse af en dekorativ strimmel eller foring. Plastplader involverer mange designløsninger. Ved produktion til polymere materialer er det let at give nogen form. Som følge heraf kan du få enhver tekstur i stil retninger - klassikere, barokke, moderne osv. Når du køber en sådan cornice, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​profilen og tilbehør. Den korrekte profil har en tykkelse på mindst 1 mm. I dette tilfælde vil det modstå tunge uigennemsigtige gardiner.
 • Profil baguettes-taggrunde. Solgt komplet med dekorative lameller. Ved køb skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​huller og profilens tykkelse. Hvis cornice er pakket og der ikke er nogen mulighed for at undersøge det, så skal du tage cornice i dine hænder og mærke sin vægt. Vælg cornices du har brug for dem, der er tungere. De har tykkere vægge, hvilket betyder, at det er en mere pålidelig løsning. Baguette plade har en højde på 5, 7 og 10 cm. Høj dekorative dækning skjuler designet. Det er i stand til visuelt at reducere rummet i rummet.
 • Aluminiumsprofiler. De har et andet navn - dæk eller skinner. Den væsentligste og væsentligste ulempe ved produktet er umuligheden af ​​at skabe ikke-lineære strukturer, karrevinduer og andre bøjninger. Produktet er slidstærkt med et smukt, sofistikeret udseende og høj pris. Et vigtigt sted er givet til beslaget og det materiale, hvorfra det er lavet. For styrke er konsollen tyk nok. På fastgørelsesplanet skal der være 3-4 huller Ø3-4 mm.

Gardin stænger, der er efterspurgt fra forbrugerne

 • Tre rækker. Den består af malede aluminiumsprofiler og dekorative strimler af naturligt tropisk træ.
 • Profil cornice lavet af naturligt træ. Den behandles med lakssammensætninger og pletter, hvilket giver overfladen unikke nuancer. Aluminiumsdæk tjener som vejledninger til kroge, hvilket øger pålideligheden og giver kroge mulighed for at bevæge sig stille i deres plan.

Hvordan vælger man en cornice til gardiner?

Valget af design afhænger af pålideligheden og kompatibiliteten med gardinet, hvor loftsmonteringen skal være jævnt fordelt over produktet. Skal være opmærksom på antallet af skinner og vægten af ​​de færdige gardiner.

 • Profilkoder vælges afhængigt af tekstilstofets kvalitet.
 • Længden af ​​strukturen bestemmes af længden af ​​vinduesåbningen plus 40-50 cm.
 • Hvis installationsarbejdet indebærer installation af profilen i vinduesåbningen, vil længden være mindre end vinduets mål.
 • Konsollerne installerer hver meter på strukturen.
 • For tunge gardiner anbefales det at installere loftsgardinstænger, som gøres usynlige ved hjælp af lamelrequins og draperier.
 • Til lysgardiner skal du installere enkeltrør af aluminium eller plastikstænger.

Til dine oplysninger! Vinduesdesign har opnået respekt for forbrugerne. De kan installeres på et gipsplader, monolitisk, suspenderet og nedhængt loft.

Eaves aluminium

Denne sektion tilbyder profil gardin stænger til gardiner lavet af aluminiumlegering. Denne model af tagskægget er præsenteret i to typer af finish malet og trimmet med en dekorativ film, og afhængig af rækkefaldet af tagskæggene er dens forside desuden dekoreret med lister af en eller to, smalle eller brede. Det komplette sæt tilbehør, der leveres med tagskæggene, er vægbeslag, kroge, skruer, monteringsudstyr (skruer, dowels).

Profillisten er lavet af aluminium af to typer, to-rækker og tre-rækker, kronerne har også forskel i form af plastik kroge til gardiner. Sættet af malet cornice med kroge på rullerne indeholder desuden sideplastplugger i bundens farve.

En af de mange fordele ved denne modelvindue, som f.eks. Holdbarhed (aluminium er korrosionsbestandigt), æstetik, en bred vifte af profiler på profilbøjninger i fordelen, er det deres alsidighed at montere en væg eller et loft.

Billig cornice til gardiner lavet af aluminium med en dekorativ finish findes i en bred vifte. Du kan købe universal gardinstænger fra aluminiumsprofiler til de laveste priser.

Profilafskærmninger til gardiner Spor 2,3-rækken

1400 gnid.

Profilafskærmninger til gardiner Spor to-rækker

Aluminiumsprofil Spor dobbelt række anvendes som en linje til fastgørelse af lys og mellemgardiner, hvor der grundlæggende er 2 linjer i 1 boks. Med en loftsmontering er profilen fastgjort til loftet gennem de tekniske huller i selve profilen.

 • Profil størrelse dybde x højde: 55mmХ9mm
 • Maksimal profillængde uden stik: 400 cm
 • Designet til fastgørelsesgardiner med let og mellemvægt
 • Måske både væg og loft mount profil
 • Side stikpropper
 • Glider (løber) 10 stk. Pr. Meter
 • Gardinekrog 10 stk. Pr. Meter
 • Trailer stop 2 stk

Vægbeslag betales separat, du kan vælge beslaget i tagskinnekonfiguratoren) Profil gardinstang til gardiner Sporet er tre række

Aluminiumspor tre-trins spor bruges som en linje til fastgørelse af lys og mellemgardiner, hvor der grundlæggende er 3 linjer i 1 boks. Med en loftsmontering er profilen fastgjort til loftet gennem de tekniske huller i selve profilen.

 • Profil størrelse dybde x højde: 96mmХ9mm
 • Maksimal profillængde uden stik: 400 cm
 • Designet til fastgørelsesgardiner med let og mellemvægt
 • Måske både væg og loft mount profil

Pakken indeholder sidestik, glidere (10 stk. Pr. Meter i hver række), gardin kroge (10 stk. Pr. Meter i hver række).

 • Side stikpropper
 • Glider (løber) 10 stk. Pr. Meter
 • Gardinekrog 10 stk. Pr. Meter
 • Trailer stop 2 stk
 • Vægbeslag betales særskilt, du kan vælge beslaget i rammekonfiguratoren)

Vægbeslag Længde: 12, 15, 17cm. - 150 rubler.

Aluminium gardinskinner til gardiner: det rigtige valg

Vinduet er en vigtig del af indretningen af ​​rummet. Smuk og velindrettet vinduesåbning skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet.

Gardiner skal kombineres med stilen på rummet, tilpasse farveskemaet, visuelt reducere eller øge loftets højde. Gardinet er monteret på tagskægget, så valget af profil skal du nærme dig med stor omhu.

Særlige egenskaber

Eaves til et loft fungere som sidste etape, når du monterer et loft design. Hvad skal man overveje, når man vælger:

 1. vægt. Ikke alle materialer, som loftsstrukturen er lavet til, er i stand til at modstå tunge stoffer;
 2. bredden af ​​vinduets åbning;
 3. længde. Det er ønskeligt, at loftsprofilen stikker ud på begge sider, men ikke over 30 cm;
 4. du kan købe et bredt tagfang - visuelt udvide rummet;
 5. For pålidelighed installere op til fire beslag.

Når du vælger det, er det også værd at tage stilling til monteringsindstillingen.

Profil valgmulighed

Eaves er lavet af forskellige materialer. De kan være stål, plast, træ, aluminium.
Forskellen i aluminiumkonstruktion i fastgørelsesmetode - gardinet glider langs tværstangen, som om på skinner på specielle kroge. Du kan hente kroge i farve eller forblive på den gennemsigtige version.

Aluminiums loftet cornice - stærk profil, der passer til ethvert værelse. Fordelen over andre profiler er materialets fleksibilitet. Denne indstilling bruges til at fastsætte gardinet på ikke-standard vinduer og forskellige nicher.

Aluminiumsprofiler har lang levetid og praktisk funktionalitet. På installationsstedet er væg og loft. En anden form (halvcirkelformet, buer), gør aluminium mulighed universel.

Profilen har ingen dekorative elementer, så der lægges vægt på gardiner. Roman eller japanske gardiner er installeret på aluminiumsprofiler - designet lukker ikke deres syn.

Typer af profilerede strukturer

Forskellen mellem aluminiumstrukturer bestemmes af følgende klassificering:

Hvor mange rækker du har brug for afhænger af gardins vægt og konfiguration, og den overordnede stil på rummet.

Aluminiumskonstruktionen er bemærkelsesværdig for sin alsidighed. Det afhænger af hvilke gardiner, fra hvilket materiale du skal fastgøre, de grupper, hvor gardinstængerne er opdelt:

 1. tyl. Denne mulighed indeholder de letteste, gennemsigtige stoffer;
 2. vogn. Gardiner af mellemvægt og tung vægt er fastgjort til cornice;
 3. glide af. Denne profil er designet til fastgørelse af lambrequins, og der er en særlig velcro på stoffet.

Den største fordel ved aluminiumversionen er muligheden for montering på enhver overflade.

Fordele ved profilerede strukturer

Vælg et aluminium loft takkornet, under hensyntagen til alle fordelene ved profilen:

 • robust, på trods af den store bøjningsradius
 • fleksibel og fleksibel
 • modstandsdygtig over for fugt
 • let;
 • praktisk, med store muligheder for installation af gardiner af forskellige konfigurationer.

Profilen af ​​aluminium er i stand til at holde gardiner af enhver vægt - fra den letteste tyll til tunge gardiner og lambrequins. Takket være en speciel aluminiumslegering er tagbøjningerne ikke udsat for korrosion. Hvad er vigtigt - dette er en budgetmulighed.

Hvis det ønskes, kan du øge længden af ​​lamellerne ved hjælp af stødelementer. Designet, der er let at betjene, giver mulighed for automatisk at betjene et gardin uden at røre hænderne.

Aluminiums loftsprofiler har været kendt i tilstrækkelig tid. Populariteten skyldes den lette konstruktion og lave omkostninger. Fleksibelt materiale gør det muligt at fastgøre gardinerne af interessant, kompleks form. Hvis du ønsker, kan du male over profilens grå farve med speciel emalje af enhver farve. Og du kan gemme tagene under den dekorative baguette.

Hvordan vælger man?

Når du vælger aluminiumsprofiler, bør du overveje, hvor den skal monteres. Aluminium gardinskinner til gardiner ser godt ud i køkkenet med gardiner i form af pelmets eller japanske gardiner.

Tænk på stilen, hvor du planlægger at dekorere rummet, hvordan gardinerne vil se ud. Måske vil det være et lysgardin eller opbygningen af ​​flere lag stof.

For at gøre et kompetent valg af aluminiumstøv, overvej følgende parametre:

 1. gardin vægt og materiale;
 2. loftsdæksel;
 3. værelse design;
 4. design funktioner i vinduet åbning;
 5. synlige elementer af kommunikation;
 6. vindueslængde;
 7. antal parenteser.

Det er vigtigt, at aluminiumsprofilerne til gardiner modstår ikke kun store belastninger, men også øget luftfugtighed i rummet. Profilerne i fremstillingen er belagt med et lag af speciel beskyttelseslak - det forklarer den lange levetid. Disse parametre er også vigtige, når de vælges.

Hvor kan man købe?

Du har valgt et valg til profildesign til gardiner. Nu er du nødt til at bestemme, hvor du skal købe loft aluminium cornice.

Profilrammer til vinduer kan vælges på hjemmesider for virksomheder, der sælger og leverer strukturer i Moskva og regionen. Du kan vælge den rigtige mulighed i online-butikker, hvor forskellige design med en beskrivelse af funktioner præsenteres.

Hvor skal man bruge?

Aluminiums loftsprofiler er universelle, så du kan installere dem helt i ethvert rum, både boliger og boliger. Disse gardinstænger vil være overalt:

 • i køkkenet;
 • i badeværelset;
 • i børnehaven;
 • soveværelse;
 • stue;
 • på kontoret.

Uanset hvad formålet med rummet - en aluminiumsloftprofil ville være en glimrende løsning.

Typer af aluminium taglister, fastgørelsesmetoder

Aluminium cornices er bredt spredt mellem forskellige typer enheder til at arrangere vinduesåbninger og hængende gardiner. Deres popularitet skyldes en række faktorer. Tilgængeligheden og fysiske og mekaniske egenskaber ved dette materiale gør det uundværligt i produktionen af ​​mange indretningsindretninger. Hvad er aluminiumsafsnittet til gardiner med fordel med andre træ- eller plastikmodeller?

Fordelene ved aluminium gardin armaturer

Aluminium betragtes som et billigt metal, hvis styrkekarakteristika er tilstrækkeligt til at skabe og med succes styre en række interiørstrukturer og tilbehør. Produkter med tilstrækkelig tykkelse og korrekt profilering vil have en tilstrækkelig stivhedskoefficient til brug i strukturer, som ikke bør bøjes.

Aluminiumsark har derimod en høj fleksibilitet, hvilket også repræsenterer en vigtig fordel ved fremstilling af visse husholdningsartikler.

Så hvad er de fremherskende egenskaber ved aluminium gardinskinner til gardiner, der er meget udbredt i arrangementet af vinduesåbninger i boliger, kontorer, offentlige rum? Her kan du understrege følgende fordele:

 1. Relativ billighed. Hvis vi overvejer alle andre materialer, hvorfra der laves lignende produkter, vil kun plastanaloger være billigere. Samtidig har plast ikke de fysisk-mekaniske indikatorer for stivhed, styrke og holdbarhed, der er karakteristiske for aluminium.
 2. Lav vægt. Når det drejer sig om armaturer, der er fastgjort til væggene eller loftet, bliver vægten af ​​objektet, der bliver fastgjort, en vigtig faktor. Aluminium her er meget bedre i forhold til stål og endda træ.
 3. Attraktivt udseende. Aluminiumsprodukter kan males i enhver farve. Derudover kan de dekoreres med klæbebånd, baguetter mv. Endelig passer en velpoleret aluminiumsoverflade i sig perfekt ind i interiøret, lavet i moderne stil, fx i højteknologisk stil.
 4. Komfort under installation og drift. Dette materiale er let boret, ikke skørt eller sprødt, har ikke en stor masse, hvilket er meget vigtigt i installationsprocessen. Under drift er den også meget enkel og bekvem, kræver ikke særlig pleje eller rengøring. Periodisk behøver kun at fjerne støv fra aluminiumoverfladen.

Takket være disse fordele anvendes disse produkter i vid udstrækning. Faktisk, hvorfor bruge dyrere materialer, hvis du kan smukt og komfortabelt hænge gardinerne uden at bruge ekstra penge? Hvad er typer af tagskinner af dette materiale?

Klassificering af aluminium gardin stænger

I dag er der i produktion og salg bogstaveligt talt alle typer af cornices lavet af aluminium. Generelt kan de grupperes i følgende hovedklasser.

 1. Aluminium profilskinner. Disse omfatter profiler som monteret på loftet og fastgjort med parentes. Derudover gælder også fleksibel aluminiumskornet, der er monteret på væggen på bøjningssteder, f.eks. I vinduesvinduerne, også for profilenhederne.

2. Runde tværstænger. En af de mest populære sorter af runde cornices er aluminium hule stænger. De er meget lette og bare hængt med parenteser. Sådanne stænger ser godt ud i køkkener, bryggerier, på verandaer, hvor interiøret ikke er særligt solidt og seriøst.

3. Spændingsstrenge. Aluminium er også vant til at lave snorskårer, selv om det er signifikant dårligere her i kvalitet af spænding og pålidelighed på stålstrenge. Denne ulempe kompenseres imidlertid af billigere omkostninger.

Hvad er de specifikke egenskaber ved hver af disse grupper? Først og fremmest er der en mærkbar forskel i metoderne til installation og drift.

Aluminiumsprofiler

Disse anordninger er praktiske styreskinner, der er udstyret med en eller flere rækker til hængende gardiner. I tagene af aluminiumprofilen bruges hyppigst jernbane system. På skinnerne er der monteret specielle løbere, greb, i nederste del er kroge til hængende gardiner.

Oftest er disse løbere lavet af plastik. Sådanne kroge til aluminiumsskinner leveres komplet med profilproduktet, men du kan købe dem særskilt og vælge passende til en bestemt model af cornice.

Sådanne profiler kan også fastgøres på beslagene, men aluminiumsrammer, der er monteret direkte på loftoverfladen, er mest populære. En vigtig fordel her er nem installation. Det er kun nødvendigt at fastsætte profilen ved hjælp af skruer, som er placeret i en afstand af 40 cm fra hinanden.

En sådan forankring giver tilstrækkelig styrke og pålidelighed, selv i tilfælde, hvor det er planlagt at anvende gardiner af tunge tekstilmaterialer.

Profilet aluminiumsflise er fantastisk til at blive installeret skjult, det vil sige i en niche mellem væggen, hvor vinduesåbningen er placeret og stræk- eller ophængt loftsystem. Med en sådan suspension dækker gardinerne pænt hele væggen og vinduet, som om de forlader loftoverfladen.

Endelig kan du i lokaler med kompleks konfiguration og layout måske have brug for en fleksibel cornice. Her er en enkelt-række eller dobbelt række aluminiumsprofil perfekt, som kan fastgøres både på væggen og i loftet. Sådan en cornice har selvfølgelig ikke enestående æstetiske egenskaber. Det skal dog stadig være dekoreret eller installeret i en skjult version.

Runde og snorede aluminiumsgardiner

Disse sorter er oftest fastgjort med vægbeslag. Selvom der kan være andre muligheder. For eksempel kan en rund stang fastgøres til to modstående vægge. I dette tilfælde skrues rillede holdere til væggene, hvorved enderne af tværstangen sænkes.

Runde og snorede hjørner er meget nemme at bruge. Gardinerne her er suspenderet af specielle ringe, som meget let glider langs aluminiumstænger eller strenge. Takket være dette er selv gardiner af tunge tekstiler meget lette at lukke og svinge åbne.