Hvad er typerne af gardinskinner til gardiner

Gardinstænger til gardiner kommer i mange forskellige typer og størrelser, og deres formål er både utilitaristisk og dekorativt. I denne artikel vil vi se på hvilke typer gardinskinner til gardiner der er og give et billede med en beskrivelse.

Gardinstænger kan klassificeres i henhold til tre hovedindikatorer:

 1. 1 Ved montering til overflade - loft og væg.
 2. 2 Ifølge produktionsmaterialet - træ, plast, metal, kombineret.
 3. 3 I udseende - rund, snor, profil, baguette.

Desuden er tagene af alle ovennævnte typer enkle - enkelt række og komplekse - bestående af to eller flere rækker. Enkle tagstænger bruges, når det er planlagt at hænge kun et gardin eller to på vinduet, men i en række. Komplicerede cornices bruges til at fastgøre flerskiktsgardin kompositioner, for eksempel bestående af gardiner, tyl og lambrequin.

Fastgørelsen af ​​kløften til overfladen afhænger hovedsageligt af funktionerne i væggene og lofterne. Valget af cornice sig selv afhænger af den indvendige stil, hvor rummet er indrettet og udseendet af gardinerne.

Runde gardinstænger

Dekorative hjørner med fleuroner er lavet af træ eller metal. I stil, størrelse og farve er de meget forskellige. De spænder fra moderne til klassiske, giver vinduet et dekorativt præg og blander med næsten alle gardiner. Vælg ringe med kroge eller tøjnåle til dem - afhængigt af hvilket indtryk du vil opnå.

Ringenes størrelse og udseende er næsten lige så varierede, og deres dekoration hjælper med at skabe en fælles stil, når de udsmykker vinduer. Tørspidser til gardiner eliminerer behovet for hylle skuffer eller laver løkker. Ved at kombinere forskellige hjørner og ringe skal du sørge for, at vinduesindretningen ser perfekt ud.

Dekorative hjørner leveres normalt med beslag eller specielle holdere. Da sådanne modeller er ret tunge, monteres beslaget eller holderen på væggen med lange specielle skruer.

Plast dæk og baguette lister

Disse hjørner er flade, 6 og 10 cm brede. De kan være en, to eller tre hule. De er nemme at finde og passer til bredden af ​​vinduerne. De gardiner perfekt indsamlet i små folder. Du kan installere dem både på væggen og i loftet.

Indramningsklodser giver dig mulighed for at skjule og smukt dekorere plastbussen.

Plastdæk er billig, overkommelig og nem at håndtere. Da de ser mere utilitaristiske ud end dekorative, er de gemt i backstage eller under lambrequins.

Eaves af høj kvalitet plast (PVC, polyvinylchlorid) - moderne miljøvenligt materiale, den mest budgetmæssige mulighed. De er ikke kun vægmonterede, men også loftmonterede, og udformningen af ​​nogle hjørner gør det muligt at fastgøre dem lige til vægge og til loftet. Den mest populære farve af plastikskinner er hvid, men der findes andre farver på salg, herunder træ og metal.

PVC tagskinner er lette, holdbare, de er begge runde og formede, og afhængigt af designet, kombineres med alle indvendige stilarter. Profilmodellerne kan bøjes i forskellige retninger, installeret i flere rækker og monteret på ikke-standardåbninger og vægge, med de mest utrolige dekorative fantasier.

Plastdæk med dekorativ rammeformning er meget populære i dag. De kan købes i sættet, og du kan købe stangen separat, for eksempel når designen af ​​en eksisterende tagskinne ikke er for konsekvent med interiøret. Derfor kan baguette cornices ikke kun være plast, men også fra aluminium, såvel som streng og lige runde.

Der er et bredt udvalg af baguette strimler af forskellige størrelser, farver og teksturer. De kan være antik stil, malet i forskellige farver, efterligne tekstur af forskellige træarter. Det er ikke vanskeligt at finde en passende indretning til det færdige interiør, selv for sådanne sjældne vinduesåbninger som karrevinduer.

profileret

Profil hjørner kan være af forskellige farver og former. Derudover er det den mest bekvemme mulighed for ikke-standardiserede vinduer: karrevinduer, mansard og hjørnevinduer. De kan også have forskellige længder og tykkelser, hvilket gør dem alsidige.

String

Lette streng gardin stænger er ideelle til moderne interiør stilarter. Men de er kun beregnet til lette gardiner af luftige stoffer: organza, tyl, slør osv.

Modestiske og koncise snørkroner til gardiner er ikke mindre populære end metal-, plast- og trævarianter, hovedsageligt på grund af den meget overkommelige pris.

Cornices-strings med samme succes kan fastgøres til væggen såvel som til loftet. Hoveddelen af ​​dem er en tynd, der ligner udseendet af en guitarstreng, et metalkabel. Dens længde er fra 2 til 5 meter.

På flyet er kablet fastgjort med små beslag eller beslag. Deres design tillader, hvis det ønskes, at fixere det i to eller tre rækker og hænge flerlags gardiner på den. Selvfølgelig bør de være lette.

Braketterne af snorede cornices kan males i meget fashionable i dag metalliske farver imitere messing, bronze, guld, patched sølv. Og hvis du ikke er tilfreds med deres ukomplicerede koncise design, kan du altid dække en sådan cornice med en interessant og smuk baguette strimmel.

Eaves "cafe"

Disse er yndefulde cornices med fleur-tips, oftest af poleret kobber eller messing. De er monteret på vinduesrammen eller på væggen med beslag, som følger med i sættet. På kanten af ​​"cafe" hænger de ringe med tøjspinde, nogle gange kludsløjfer syes til gardiner eller dikkedarer.

spacer

Sådanne cornices er justerbare i længden og passer næsten alle vinduer. I stedet for dem holder foråret, som er skjult inde i stangen. Spacer-modeller er ideelle til montering i vinduesrammer. Der kræves ikke monteringsbeslag og skruer, der ødelægger trærammens elementer.

Mekanisk og automatisk

Disse gardinstænger er designet til at skubbe gardinerne fra hinanden eller lukke ved hjælp af ruller og andre mekanismer. De er dobbelt, gardinerne på dem er forskudt i begge retninger, eller single, når gardinerne kun flyttes til den ene kant af rammen. Du kan finde dekorative mekaniske eller fuldautomatiske modeller med elektrisk drev.

Løfte gardin stænger til romerske, østrigske og franske gardiner

Løftemodeller anvendes til fastgørelse af romerske, franske, engelske og østrigske gardiner. De adskiller sig også i løftemekanismen: roterende kæde og ledningsstyret.

Gardin til japanske gardiner

Designet af japanske gardiner er ikke helt normalt. Stoffet på dem vil ikke foldes, men strækkes straks, og de kan ikke kun skubbes adskilt, lavet i en linje, men uden at fjerne fra vinduet, arrangeret hinanden efter hinanden eller udskiftes. Derfor har taket til dem brug for en speciel, der består af flere guider og med loftmontering.

For at kunne bevæge gardinerne helt frit og omarrangere dem, har du brug for en separat guide (spor) for hvert panel. I tilfælde, hvor gardinet består af 2 eller 3 paneler, og de ikke er planlagt at blive byttet, kan du begrænse dig selv til tagene på to spor. Panelerne fastgøres til cornice med klæbebånd, hvoraf en halv er fastgjort på panelets øverste del, og den anden på gliderne bevæger sig langs profilsporene.

Gardinestænger til japanske gardiner leveres med manuel - uafhængig eller afhængig og automatisk kontrol. Overvej dem mere detaljeret:

 • Uafhængig manuel kontrol. Klæder flyttes særskilt og holder kanten af ​​deres hænder.
 • Afhængig manuel kontrol. Hvert lærred afhænger af det næste. De bevæger sig kun i grupper eller parvis. For at skubbe eller trække gardinerne for at trække ledningen eller reb.
 • Automatisk styring. Gardinerne på denne kant er styret af
 • fjernbetjening - tag det bare i hånden og tryk på knappen. Den automatiske gardinstang vejer mere end den manuelle manual af samme størrelse, da det elektriske drev gør det tyngre.

Til standardvinduer og gardiner bestående af 2-3 paneler, er det tilstrækkeligt med en manuel tagduggardin. For store og panoramiske vinduer og gardiner bestående af 3 eller flere paneler, er det bedre at vælge gardinstænger med automatisk kontrol.

Når man vælger en kontrolmekanisme for japanske gardiner, skal man huske på, at manuel styring gør det muligt for paneler at blive arrangeret i en hvilken som helst rækkefølge. Ved anvendelse af reb og elektriske betjeninger flyttes panelerne og kun flyttes fra hinanden i henhold til en ordning.

Gardin stænger til japanske gardiner er lavet af plast og metal.

Den mest almindelige og budgetmulighed - plastikafskærmninger med manuel kontrol. De er velegnede til vinduer af mellemstørrelse og ikke for tunge gardiner bestående af 2-3 paneler.

Hvis du planlægger at hænge mere end 3 paneler foran vinduet, er det bedre at give præference til bunden af ​​aluminiumlegering. Det er i stand til at modstå betydelige belastninger og deformeres ikke, selv efter mange års drift.

I tilfælde, hvor det er nødvendigt at dekorere et stort panoramavindue, og det er meningen at installere automatisk kontrol på tagskægget, er det bedre at vælge et produkt fremstillet af hårdmetal, der er behandlet med en speciel vandafvisende belægning. En sådan cornice vil vare endnu længere end aluminium og vil se ud som ny i mange år.

Møbler håndterer

Sådanne fastgørelsesanordninger er egnede til gardiner på stofhængsler. Penner giver dem et sjovt og originalt udseende.

Du kan bruge håndtagene på dørene på skabe og skuffer. Du skal bruge gevindskruer fra begge ender for at fastgøre håndtagene på væggen eller vinduesrammen.

Eaves Tips

Det er ikke så nemt at vælge de rigtige tagskinner, der kan skjule fejlene og understrege indre værdighed. For at gøre dette skal du tage højde for flere vigtige punkter:

 1. 1 Enhver cornice er designet til en bestemt belastning. Derfor skal du i det mindste anslå vægten af ​​gardinerne før du køber den.
 2. 2 Find ud af, hvilke gardinmonteringer (øjenlåg, klæder, hængsler, kroge og mange andre) passer til den gardinestang du kan lide. De skal matche din gardinype og bevæge sig frit på tagene, stille, uden at stoppe og ikke klamre sig til hinanden,
 3. 3 Til lys gardiner passende design med enhver form for vedhæftning - både loft og væg. For tunge gardiner er det tilrådeligt at vælge et loftmontering, der er i stand til at modstå tunge belastninger. Men hvis loftet er strakt, er det nødvendigt på forhånd, inden det strækkes, at sørge for en niche til fastgørelse af cornice.
 4. 4 Placeringen af ​​varmeledningerne og vindueskarmens størrelse påvirker også valget af tagskæggene. Det skal fastgøres på en sådan måde, at alle disse elementer ikke forstyrrer den frie hængning af gardinerne.
 5. 5 Glem ikke, at en korrekt valgt og korrekt monteret tagskinne kan skjule fejlene og understrege indre værdighed som helhed. Således kan et smalt vindue "udvides" ved at sikre en lang cornice med gardiner over den, som helt eller delvis dækker ikke kun vinduesåbningen, men også væggen og "hæver" det lave loft ved hjælp af taggulv og gardiner hængende fra loftet til gulv.

Gardin Wall Curtain

Værelset er vigtigt at tage højde for alle nuancer: vægternes farve og stoffet til tæpper og polstring, fotorammer på hylderne og vægge og det materiale, hvor lænestole eller stole er lavet - alt skal harmonisk kombineres. Hvordan vælges væggardinet til gardiner - dagens artikel er afsat til svaret på dette spørgsmål.

Indhold:

Wall Eaves er taghuler, der fastgøres til en væg; de består af fjernbeslag og et element til hængende gardiner (streng, profil, bar).

Hvordan vælges en gardinstang til gardiner?

Valget af gardinskinner til gardiner afhænger af rummets stil: Smedede gardinstænger vil organisk passe ind i stuen, der er lavet i klassisk stil, og profilgardiner med specielle mekanismer til romerske eller japanske gardiner vil være velegnet til højteknologiske soveværelser. For nogle interiører er der passende loftsplastikskiver - det mest uhyggelige og funktionelle (for en luksuriøs empire-stil eller en lys stil i Afrika-ånden).

Det er vigtigt at overveje følgende parametre:

 • Eaves størrelse: massive taggrunde er ikke egnet til små værelser. Tynde hjørner vil være passende her.

 • Rummets størrelse: Ved hjælp af en korrekt placeret tagbøjle kan du visuelt lave lofterne højere.

 • Vinduestørrelse og vinduesform: En fleksibel cornice vil være velegnet til et rundt vindue, og et loftsvindue bør være dekoreret med en dobbelt cornice (øverst og nederst i vinduet).

 • Afstand fra vindueskarmet og batteriet: Hvis du ikke tager højde for denne afstand, vil gardinet blive udvundet ved kontakt med forhindringen.
 • Det materiale, hvorfra tagene er lavet: metal, plast eller træ.

 • Materialet, hvor gardinerne er lavet: Jo tyngre gardinerne, desto stærkere skal være tagskæggene.
 • Day-night persienner er et fantastisk og funktionelt valg! Med deres hjælp kan du justere niveauet af belysning på værelset. Om hvad de er og hvordan man vælger, læs her → http://2okna.net/rolshtory/rulonnye-shtory-den-noch.html

  Typer af gardinstænger til gardiner

  Vægkornene er meget forskellige: De varierer i materialeproduktion, i design, i farve, størrelse og design. Overvej cornices tættere.

  Luksus metal

  Metal gardinskinner til gardiner - ideel til tunge gardiner, holdbare og pålidelige. Sådanne cornices er lavet i en række forskellige stilarter: luksuriøs smede, kortfattet tynd, streng klassisk. Metal gardin stænger er næsten universelle: de vil passe ind i indretningen i stil med Provence, hi-tech, imperium, art deco osv.

  Metallisk cornice består af en stang til hængning af gardiner og spidser (både enkle og mest udførlige former).

  De mest smarte snedker - er dekoreret med udsøgte dekorative elementer og de mest bizarre tips.

  Den nemmeste løsning (billig, men funktionel) er en aluminiumsskive.

  Praktisk plastik

  Plastgardiner til gardiner er praktiske, de er ikke bange for vådrensning og er relativt billige. Alsidigheden af ​​sådanne gardinstænger, deres diskrete design og evnen til at male materialet i en række farver gør plastikstænger meget populære. De er tilgængelige og praktiske.

  Dækningen af ​​cornice med metallisk maling gør det visuelt meget ligner en chic metal cornice.

  Indramning gardin stænger er plastik gardin stænger, der er lavet med en speciel rand skjuler de ringe eller sløjfer, som gardinerne hænger på. Du kan vælge (eller bestille) næsten enhver dekoration af den dekorative del af plastikhornet: under metalet, under træet, under huden; enhver udsmykning, efterligning af stucco mv. Derfor passer disse tagbøjler perfekt ind i ethvert interiør.

  Plastafskærmninger omfatter også fleksible gardinstænger. Disse gardinstænger er ideelle til brugerdefinerede vinduer, karrevinduer og draperede buede døråbninger.

  Eaves konfiguration

  1. Runde - dette er en bar til hængende gardiner og tyll. Et dobbelt rør anvendes normalt, men varianter med et rør eller med tre eller fire er mulige. Lette metal gardiner og tunge gardiner vil være passende for et metalrør uden yderligere dekoration.

 • Stringgardinstænger - i stedet for et rør i denne udførelsesform anvendes en streng. Sådanne gardinstænger er lette, elegante og gode til lys og / eller korte gardiner.

  Sådanne gardinestænger bruges ofte i badeværelset og i køkkenet. Men de ser godt ud i andre værelser.

 • Profilkorn er normalt lavet af plast eller aluminium. Disse er gardinstænger med et specielt system, der gør det muligt enten at flytte gardinerne på en særlig måde (gardinstænger til romerske eller japanske gardiner) eller at fastgøre gardinet selv uden for boksen (fleksible gardinstænger).

  Fastgørelsesgardiner til skinnen

  Valget af tagskægget afhænger af, hvordan gardinerne er fastgjort til tagskægget.

  1. Til gardiner på grommet ideelle runde gardinstænger. Selvom pasform og streng.

 • Kroge, løkker eller ringe: Denne mulighed er næsten universel og passer til enhver form for gardin. Baguette cornice vil hjælpe med at skjule fastgørelser, hvis de ikke er helt kombineret med interiøret.
 • Der er også velcro gardiner: både på hængsler med klæbende elementer og syet med en klæbende strimmel.
 • Kreative muligheder - fastgørelsesgardiner med klip, stifter eller tøjnåle. Valget af cornice afhænger af typen af ​​fastgørelse (dens styrke, tykkelse, evne til at beskadige cornice materiale).

  Prisanmeldelse

  1. Plastgardinbane til gardiner kan købes til en pris på 300 rubler per kvadratmeter.
  2. Metal cornice vil koste den kommende ejer i mængden af ​​1.554 rubler (med et sæt af komponenter, uden tips, to stænger). Shod taggitter er en smart ting. Priserne på sådanne cornices "bid": fra 3900 rubler (en bar). Aluminium cornice - fra 650 rubler.
  3. Træafskærmninger med tilbehør kostede i gennemsnit 500 rubler (enkeltbjælke) og 1.100 rubler (dobbeltbjælke).
  4. Baguette cornice uden indretning for mængden af ​​850 rubler. Men i gennemsnit er priserne mærkbart højere (for de smarte muligheder du skal betale fra 2500).
  5. String cornice - fra 1000 rubler.
  6. Priserne på profilkornerne varierer: aluminiumsmodeller kan købes til en pris på 1.160 rubler; Cornices til japanske gardiner kan købes til 1300 rubler (for 1 m).

  Cornice kan samles ved at købe det nødvendige antal dele. Dette giver dig mulighed for at simulere en cornice, dekorere den med tips eller skifte tilbehør til fastgørelsesgardiner.

  Fotogalleriet hjælper dig med at forstå de forskellige gardinstænger til gardiner.

  Gardin Gardiner

  Cornice udfører ofte ikke så meget sin hovedfunktion som dekorative. Og ikke underligt: ​​designere kunne simpelthen ikke komme forbi en så god mulighed for eksperimentering. Gardinestænger er af forskellige typer, som hver især er gode på sin egen måde.

  Hvad er det?

  I det store og hele er taghullerne kun et tværsnit, hvor gardinerne fastgøres. Det ser ud til, at der ikke er noget særligt, men nu fungerer ikke tagbøjlerne blot for at holde stoffet. De er vigtige elementer, der giver dig mulighed for at opretholde den ønskede stil i rummet, dekorere det og også gøre vinduet åbent en lysende accent. Eaves er nødvendige for fastgørelse af gardiner på vinduer af en anden ordning. Det kan være klassiske rektangulære vinduer, loft, figured. Afhængigt af formen og formålet med vinduet, samt på dets placering, og vælg den ønskede type af cornice.

  Dette element er lavet af en række forskellige materialer, som yderligere påvirker den samlede opfattelse af rummet. Du kan klare det, så det ikke er synligt at tage tagene på taget. De såkaldte hemmelige modeller er populære på det seneste, fordi de skaber en usædvanlig effekt. For selvstændigt at vælge den rette mulighed for gardiner, er det nødvendigt at forstå godt metoderne til fastgørelse, typer, materialer, som gardinstængerne er lavet til. Under hensyntagen til hvert af disse punkter, samt fokusere på den overordnede stil i rummet, vil du være i stand til at købe en god taggrunde og i fremtiden fortryde aldrig at købe.

  enhed

  Den måde, en bestemt model fungerer på afhænger af dens type. Nedenfor er navne på de vigtigste elementer med en beskrivelse:

  • Beslag eller bøjler til fastgørelse af bunden. Sættet leveres normalt med 2 eller flere stykker, afhængigt af længden af ​​tagskæggene. To beslag (hænger) er monteret på siderne og mindst en støtte - i midten.
  • Grundlaget for hængende gardiner. Med hensyn til typen af ​​tagpladerne kan den være en stang, streng eller profil;
  • Fleurons (hvis forudsat). Dybest set er figurer monteret i enden af ​​runde hjørner med en stang.

  I nogle tilfælde vil designet kun bestå af kun en integreret del, fx et dæk, når der fastgøres et dæksak på loftet.

  Alle modeller kan opdeles i henhold til monteringsenheden i to store grupper: loft og væg:

  1. Loft muligheder er knyttet direkte til loftet. Loftkonstruktioner kan visuelt øge højden af ​​rummet, gøre det mere majestætisk. I kombination med den store bredde af tagskæggene - fra væg til væg - skaber en virkelig højtidelig atmosfære i rummet. Loftet kan også installeres i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastgøre væggen (f.eks. Hvis vægmaterialet er gipsvæg eller afstanden mellem loftet og vinduesåbningen er for lille). Loftsindstillinger er dårligere end væggen i evnen til at modstå en stor vægt af gardiner, samt valg af monteringsmuligheder til gardiner (loftmodeller skal som regel kun installere to typer - dæk og profil).
  2. Vægoptioner tilbyder et bredt område til fantasi. Sådanne taggrunde er populære ikke det første år og har ikke til hensigt at opgive deres positioner. Oftest er installationen af ​​vægafskærmninger valgt i nærværelse af suspenderede eller nedhængte lofter. Afhængig af gardinmodellen er kun loft- eller vægafskærmninger egnede til fastgørelse. Så det er muligt at hænge romerske gardiner kun på vægvarianter for at opnå en tæt pasning til vinduet. Afhængigt af konfigurationen kan både loft- og vægkornene præsenteres i følgende variationer.

  omgang

  Runde taggrunde er den mest traditionelle og velkendte type. I øjeblikket er der ikke kun en enkelt række, men også en dobbelt række runde version med stænger med forskellige diametre arrangeret parallelt med hinanden. Round barbells suppleres med specielle tip - blandinger - på hver side. Først havde de ingen dekorative funktioner, men efter et stykke tid begyndte designerne at få dem til at regne: i form af blomster, kronblade, dyrehoved og ikke så længe siden blev flereones dekoreret med strass og emalje frembragt.

  Valget af en rund cornice pålægger visse forpligtelser: gardinernes fastgørelser samt gardinens forskellige indretning skal udføres i samme design med spidserne og stangen selv. For eksempel, når man bestiller gardiner med øjenlåg, bør ikke kun gummierne selv, men også gardinerne af gardinerne laves i samme farveskema med cornice og ved hjælp af samme materialer. Tagene kan være både lige og kantede rundt. Hjørnet bruges til at hænge gardinerne i badeværelset, og i udsmykningen af ​​lokalerne er det normalt ikke involveret.

  String

  String design ser meget moderne og minimalistisk. De tager ikke meget plads og er næsten umærkelige, men deres tilstedeværelse tilføjer den nødvendige skændsel til rummet. Konstruktionen af ​​snorkornet er ekstremt simpelt og består af to beslag, der er udstyret med specielle spændeanordninger og strenge selv. Det er et metalkabel, som kan håndtere meget vægt.

  Det samme kan ikke siges om låsemidler, de svækkes sædvanligvis under tunge gardiner, hvilket fører til en "sagging" af hele strukturen. De mest ofte snorede cornices bruges i interiøret i moderne stilarter: Hi-tech, Minimalism, Modern. I traditionelle interiører vil de se mere end upassende ud.

  bus

  Dækket er en konstruktion, der er udstyret med en speciel hul, i hvilken fastgørelsesmekanismerne er installeret, så blinden glider mellem de to dele af corniceen. Dette blev ofte installeret tidligere i Sovjetunionen, så de fleste vælger ham ved inerti. Antallet af rækker er normalt begrænset til to, men muligheder er mulige. Dette skyldes det forhold, at det ikke er almindeligt at udstyre dækkene med yderligere pompøse detaljer som lamelrequins eller bander: Den utilstrækkeligt majestætiske opbygning af tagbjælken gør det ikke muligt at gøre dette fra et stilistisk synspunkt. Men brugen af ​​lysgardiner i kombination med et glidende tyk gardin er ikke forbudt.

  Det store plus er, at gardinet er monteret tæt på loftet på dækkets tagskinner, og der er praktisk taget ingen afstand. Derfor er det dækdæk, der vælges som loftarmaturer: loftet på værelset virker endnu højere.

  bagetnye

  Baguette suppleres med en udskåret rem. Planck lukker ikke kun alle "stuffing", som er ansvarlig for evnen til at bevæge gardinerne, men fungerer også som et dekorativt element. Den relativt lave pris på baguette cornice giver dig mulighed for at vælge forskellige typer af belægninger: fra plast træfinish til naturlæder. Ofte under baren er der et sted til belysning, hvilket giver gardinerne en særlig charme.

  Korrekt valgt belysning understreger yderligere deres skønhed. Som regel gemmer den sædvanlige dækstruktur under stangen, så baguette-versionen er kombineret type.

  profileret

  Profillisten er i mange henseender ligner et dæk, bortset fra det faktum, at rækkerne i et dækkens cornice er adskilt fra hinanden og repræsenterer som det var enkelte lameller, mens profilen er et enkelt fladt stykke. Profilmodellerne er lavet af fleksible materialer, så de kan installeres lige uden for konturerne på det viste vindue. Den store fordel ved profilindstillingerne er deres fleksibilitet. Hvis du f.eks. Installerer en sådan mulighed i loftet, kan du afrunde sine kanter og "skjule" en ubehagelig type sidevægge.

  Profil cornices er et godt alternativ til vægmonteret baguette, fordi de også kan udstyres med en hætte - en bar med forskellige mønstre, der dækker gardinens fastgørelseselementer. Hætten er et element, der ikke er meget bredt, men mulighederne for at dekorere det er ret store: starter fra præget mønstre med forgyldning og slutter med stofbelægninger. Tre-trins profilversion leveres normalt med et strækloft. Det giver dig mulighed for at hænge gardin på samme tid, gardiner og blød pelmet.

  teleskopisk

  Som navnet antyder kan teleskopmodeller folde og udfoldes. I modsætning til konventionelle rørformede taggange behøver de ikke at blive arkiveret, og tilpasser sig den ønskede størrelse: lige nok til at tilføje lidt. En sådan funktion tillader brugen af ​​teleskopstænger ikke en gang, men i forskellige rum efter forskellige reparationer.

  Mini-tagger "cafe"

  Stained glass mini-cornice er fastgjort straks til rammen. Sådanne modeller har en relativt lille diameter og leveres normalt parvis. De kan monteres både på toppen og bunden og midt i vinduet for at opnå et godt rustikt udseende af rummet. Evnen til at beskytte hver enkelt ventiler separat, samt en usædvanlig type konstruktion gør teleskop vinduesdesign temmelig populært. Derudover kan denne type vedhæftning spare plads i rummet. Ofte er det farvede kurver monteret på loftet på loftet. Mellem et par af sådanne elementer kan der være fast gardinstof. Til design af loftvinduet er dette design også velegnet.

  roterende

  Drejbart fastgjort også direkte til hver af ventilerne. Normalt er det valgt til vinduer, der sidder meget dybt i væggen og for døvvinduer. Gardiner monteret på svinget tagene, kan du åbne og lukke, som sash. Normalt kræves kun en cornice, gardinet hænger frit på det.

  spacer

  Spacer-modeller ligner noget teleskopisk, med undtagelse af få signifikante forskelle. Udvidelsen cornice er en pind med en fjeder inde. Forår "skubber" enderne ud. Således hviler den installerede cornice "mod" væggene uden at behøve yderligere støtte i form af parenteser. Når du vælger denne type, skal du være forsigtig, da med utilstrækkeligt stærkt materiale af væggene kan det skade dem alvorligt. For eksempel vil gipsplader vægge ikke modstå tryk. Det anbefales heller ikke at hænge tunge gardiner på ekspansionslisten. På trods af at designet er ret pålideligt, vil det ikke klare stor vægt.

  Til romersk persienner

  Sådanne strukturer installeres direkte på vinduesrammen, så du kan løfte gardinet lodret, som persienner. Vinduesrammens størrelse skal ideelt set svare til størrelsen af ​​corniceen, ellers vil installationen blive umulig.

  Hvilket er bedre?

  Afhængigt af rummets funktionelle formål og om det er bolig eller ikke-bolig, afhænger dets overordnede stil af hvilken indstilling du foretrækker. For private lokaler er det bedre at foretrække enkle, pålidelige strukturer. For eksempel vælger du en passende mulighed på balkonen, hvilken effekt du vil opnå. At skabe et hyggeligt hjemmemiljø bør gives præference runde taggrunde. På værelset der fungerer som et opholdsstue eller soveværelse, kan du vælge enhver mulighed, alt afhænger af dine præferencer og stil på værelset. Især moderne stilarter er "venlige" med snor eller formede strukturer, og baguette eller rørformede modeller passer til mere traditionelle.

  Af særlig interesse er loftet. For et skylight vindue placeret i loftet, kan du vælge både mini-eaves "cafe", og for rullegardiner. Det hele afhænger af hvor meget du vil mørke rummet. Almindelige gardiner passer ikke så tæt på glasset som de rullede gardiner, så mere lys vil trænge ind i rummet. Der er ingen dårlige eller gode taggrunde, hver af dem har sine egne fordele. Der er passende og uegnede designs. Hvis du ser på valget fra dette synspunkt, bliver det meget nemmere og mere behageligt.

  tilbehør

  Eaves er normalt suppleret med de mest forskellige tilbehør. Montage er af to typer: beslag og ophæng. Deres adskillelse er yderst betinget og afhænger af, hvad præcis strukturen er knyttet til - til loftet eller til væggen. Så er suspensioner brugt til loftkonstruktioner og beslag til vægkonstruktioner. Beslagene er åbne og lukkede. Den åbne holder giver dig mulighed for simpelthen at sætte barbell på toppen af ​​bjerget og lige så nemt fjerne det. Normalt er denne type for brug ved loftmontering ubrugelig.

  Lukkede fastgørelser indebærer at stangen vil blive gevind i den, så fastgjort til væggen eller loftet og venstre så højre. Der er ingen tvivl om afbrydelse. Derfor skal gardiner, når de vælger fastgørere, overveje denne kendsgerning. Fastgørelser af gardiner findes de mest forskellige: klinger, sløjfer, slips, kroge, ringe, magneter og så videre. Valget af hver skyldes typen af ​​tagskægget samt det faktum, at den anvendte type armatur er lukket eller åben. For eksempel kan gardinet på grommen ikke anbringes på dækkene af den lukkede type, da den ikke kan fjernes for vask i fremtiden uden at adskille bjergene helt. Valg af tips, fokus ikke kun på deres attraktivitet, men også på stangens diameter.

  Det er også vigtigt at huske om det generelle stilindhold: At vælge en plastikspids til en stang fra et ædelt træ risikerer du at skabe en absurd duet.

  materialer

  Eaves er lavet af forskellige materialer, der starter fra temmelig dyre og efterbehandling med de mest tilgængelige:

  • Det mest økonomiske materiale er plastik. Plastakskiver kræves ganske vist i dag, især loft. De overvåger ikke opmærksomheden, så du kan placere accenter i rummet. Sådanne modeller kan endda skjules bag loftet, hvilket skaber illusionen om, at gardinerne ikke er knyttet til noget og bare svæver af sig selv. Denne løsning er anvendelig til enkle, beskedne interiører, men du kan finde lyse løsninger.
  • For nylig er det muligt at klæbe plastkonstruktioner med et specielt materiale, der efterligner forskellige belægninger: træ, læder, lige metal. Fra en afstand er det ikke klart, at der er en falsk foran dig, men ved nærmere eftersyn bliver det indlysende. Plastik og endnu flere metalaksler kan modstå en hel del vægt, men ved bestilling er det værd at afklare dette problem separat.
  • Træafskærmninger - de tidløse klassikere, der giver mulighed for at give et kongeligt udseende til ethvert rum. Der er både rørformede og baguette lister af træ, der begge ser godt ud. Du skal være forsigtig, når du vælger en træ støbning taggrunde. Designet ser ganske massivt ud og er ikke egnet til vinduesdekoration i et lille rum med et lavt loft. Træmodellerne selv er en lys dekoration af rummet, så du skal planlægge deres brug i planlægningsfasen af ​​indretning for at kunne passe dem ind i situationen i fremtiden. Eaves lavet af træ kan modstå en hel del vægt (især vægmodeller). De er perfekt kombineret med de klassiske tunge gardiner af god kvalitet, som brocade, jacquard, tapetry, men kan også forbedre skønheden af ​​lysgardiner.

  Metal gardin stænger er de dyreste. De skelnes af holdbarhed, dyre udseende og et stort udvalg af forskellige muligheder.

  Metalkonstruktioner er repræsenteret i forskellige belægninger:

  Teksturerne kan være matte eller blanke: Matte lister er mere velegnede til moderne interiør og glans for klassiske. Der kan dog være undtagelser fra denne regel. Figured eaves nyder særlig kærlighed og popularitet. Du kan købe klar smedet cornice, og du kan bestille et individuelt design. Individuelle modeller er dyrere af to grunde: De er lavet i en eksklusiv version og som regel manuelt. Jernridestænger er tunge på egen hånd, så de kræver høj kvalitet, pålidelig vægmontering.

  dimensioner

  Længden af ​​mini-eaves afhænger af bredden af ​​casement vindue: tagene skal være lidt smallere end casement. Det samme gælder for drejning og muligheder for romerske gardiner. Diameteren af ​​mini-eaves er ca. 1 centimeter. Stålstangens diameter varierer fra 10 til 40 mm afhængigt af rørets formål. Enkeltmodeller er normalt 25 mm i diameter. I dobbeltrørstangen til gardiner svarende til 28 mm og til tule - fra 10 til 16 mm. Længden varierer normalt fra 160 til 360 cm, men du kan købe en stangstang på 28-50 mm i diameter og 6 m lang.

  Diameteren på træstangen er standard 28 mm. De fremstiller modeller med en diameter på 16, 28, 25 mm og en maksimal længde på 2 m. Du kan lave en bar op til 50 mm i diameter for at bestille, så kan længden nå 4 m. Plastdækene når op til 4 m og kan være op til 8,7 cm bredde afhængigt af antallet af rækker. Dekorative strimler er normalt 5 eller 9 cm, men modeller med blandinger har bredere strimler op til 300 mm. Diameteren af ​​standardstangen af ​​plast er den samme som træet en - 28 mm. Til køkkener eller badeværelser vælges slanke tyllmodeller på 12 og 16 mm. Længden varierer fra 2 til 3,6 m.

  Det er let at vælge den rette størrelse af tagbøjlerne, hvis vi starter fra de eksisterende standarder for valg såvel som fra flere regler:

  • På hver side er det nødvendigt at gøre cornice længere med 15-40 cm end vinduets åbning;
  • Når du installerer en cornice i hele væggen, skal den ligge bag væggen med 1,5-2 cm på hver side;
  • Glem ikke at installere yderligere beslag hver 1.5-2 m for væglister og hver 30-50 cm for loftmodeller.

  Farve løsninger

  I dag er de mest almindelige hvide cornices. Denne farve er perfekt kombineret med loftet og basispladerne, såvel som visuelt tilføjer rumhøjde. Det ser interessante teksturindstillinger ud. Naturmaterialer, som træ og læder, ser godt ud i klassisk eller kolonialt interiør. Lysforgyldning vil tilføre udsmykningen af ​​pretentiousness i ordets gode forstand. Black curtain stænger passer perfekt til moderne stilarter, især hvis du vil gøre toppen af ​​gardinerne så usynlige som muligt, mens du forlader det spektakulært.

  Forskellige metalliske nuancer er ikke ignoreret i flere år allerede. Messing af messing og kobber tilføjer raffinement og kommer til at erstatte det lidt kede guld og sølv.

  Hvordan vælger man?

  Bedst af alt, hvis du bekymrer dig om valget af tagskægget før reparationsstart. Så behøver du ikke at hente optionen i panik, lidt kombineret med det allerede forberedte interiør. Men det er nødvendigt at starte ikke bare fra stilistik. Værelsesfunktioner betyder også meget:

  • For et smalt langt rum med et vindue på en smal mur, vil dæmningen dække hele rummet rundt om vinduet det bedste valg. Eaves skal hænges under loftet for at balancere rummets proportioner.
  • Træskumstrukturer eller brede baguettekorn skal købes til udsmykning af store haller, da de vil se besværlige i små værelser.
  • Runde kroge er velegnede til indramning af vinduer i et rum af enhver størrelse. Hvis du vælger de rigtige vener, vil rummet virke hyggeligt og mere harmonisk.
  • Stringskovler skaber en interessant effekt af gardiner, der flyder i luften. De er perfekte til små rum, hvor vinduet ikke skal blive centrum, men kun skygge den samlede sammensætning.
  • Jo større og større rummet, jo tykkere den runde tagbøjle skal være, og jo dyrere materialet skal være. Hvis dit budget er begrænset, skal du bruge efterligninger, som f.eks. En plastikstrimmel i stedet for en træ eller en billig smedet model.
  • Smedejernsstrukturer skal altid være en klar accent, det er værd at overveje. "Dræb" det usædvanlige element, men ikke overbelastning af rummet er næsten umuligt. Selv med professionelle designere forårsager det visse problemer.

  Hvad er der på mode nu?

  I vores tidsalder er mode meget demokratisk, og hver af disse typer gardinstænger har sin egentlige udførelsesform. Specielt dækkens taggrænser, jernrund og smedet figurer er korrekt anerkendt som den mest fashionable. Moderne variationer af den rørformede cornice er monteret på væggen og er udstyret med simple attributter uden for meget dekoration. De adskiller sig ikke i lyse farver: sort er ideel. Den givne model af cornice er kombineret med alle gardiner, herunder de nuværende klassiske modeller på snoet. Det er også velegnet til gardiner på grommets, som designere bruger i næsten alle stilarter.

  I tilfældet med smedede indretningsindretning er derimod velkommen. Den seneste tendens er stiliseringen af ​​taggrene under plantens gren. Det kan bare være en ren gren, og måske med blade. Små dobbelte smedejerns mini-ledges har en lignende floral design. Farver til både små og store modeller bør vælge naturlige metaller: sorteret sølv eller guld, alderen kobber og bronze, messing. Sort er også relevant her, især det bruges ofte, når man vælger mini-eaves til loft vinduer.

  Eksempler i interiøret

  Moderigtigt simpelt jernrørformet cornice tiltrækker ikke for meget opmærksomhed til sig selv, der fungerer som et supplement til det allerede eksisterende interiør. Diskret farve og mat tekstur fremhæver designens bevidste enkelthed, samtidig med at den fremhæver det interessante design af vinduet selv. Dækkestykker er næsten usynlige under loftet i denne stue. Dette valg lykkes for et lille værelse, da det ikke gør det muligt at blokere adgangen til lyset i rummet, samtidig med at visuelt øge loftet. En lignende virkning er ikke kun tilvejebragt af hvid farve og glat tekstur, men også af den kendsgerning, at cornice er identisk med basisbordet i bredden.

  Baguette cornice virker som en bande. I et rum med sådanne højt til loftet er denne løsning ret acceptabel. Det ser ikke ud til at være overbelastet på grund af at cornice er valgt for at matche væggen og loftets farve og er lavet i et simpelt design. Plankens geometriske udsmykning følger den generelle retning i indretningen, og farven på det kontrastelement er valgt i samme nuance med gulvene. For det moderne bøhmiske interiør er der ikke noget bedre end en snorret cornice. Det tillader på ingen måde at aflede opmærksomheden fra de lyse gardiner, der tjener som en accent i interiøret. Rullegardiner er fastgjort ved hjælp af en skjult tagbøjle med en løftemekanisme. På grund af dette er den generelle udsigt over soveværelset, indrettet i rustik stil, ikke forkælet af det moderne udseende af designet.

  I dette tilfælde er cornice gemt bag loftet, hvilket gør værelset til at virke endnu højere. Det er muligt, at om natten kan du tænde et specielt lys indbygget i corniceen. Det hjælper med at gøre barnets atmosfære mere interessant. Hjørnejernsvart cornice adskiller visuelt væggene og loftet i en farve. Sådanne små kontrastfarver er nødvendige for at skabe et virkelig stilfuldt interiør. Smidede fleron passer perfekt til designet og fremhæver dets lyshed. I dette tilfælde udfører gardinerne ikke en beskyttende funktion og zonering. Med samme formål, udvalgte og små smedet kroge. De adskiller hinanden visuelt fra hver af de "sofaer". Modtagelse giver dig mulighed for visuelt at forøge pladsen uden at miste funktionskomponenten.

  Sådan vælges gardinstænger til gardiner, se næste video.

  Typer af gardinstænger til gardiner: Billeder

  Bag renoveringen skinner det renoverede værelse i solen og viser et trendy design af et stilfuld interiør, men atmosfæren af ​​komfort og fuldstændighed af arbejdet mærkes ikke, før vinduesåbningerne er dekoreret. Gardiner, gardiner af forskellige farver og stilarter er i stand til at understrege detaljerne i dekorationen, forbedre skønheden, give trøst, rumfang til rummet.

  Funktionelt formål

  Afhængigt af typen af ​​gardiner, deres massivitet, størrelse og også i overensstemmelse med egenskaberne i den valgte færdigretningsretning, vælges gardinstænger. De er en anden type enhed designet til pålidelige hængende produkter.

  På billedet af typer gardinestænger til gardiner vises hovedmodellerne, som ikke kun kan opfylde deres funktionelle formål kvalitativt, men også dekorere rummet og blive en del af dens udsmykning.

  Eaves klassificering

  Et stort udvalg af enheder kan grupperes sammen, afhængigt af fælles funktioner.

  Af produktionsmateriale:

  Træ - fremstillet af naturligt og miljøvenligt materiale, og ved hjælp af lak, maling, toning belægninger efterligner forskellige typer træ, herunder værdifulde arter: mahogni, valnød, eg, mahogni, bøg, kastanje, fyr.

  Sådanne sorter anvendes i stort set ethvert rum til forskellige formål og indretningstilstande: planteskoler, soveværelser, boligarealer og industrielle værelser.

  Både rørformede og baguette modeller er populære. Priserne for indenlandske produkter er ret lave, fra 350 rubler per 1 meter, stigende afhængigt af farven, antallet af lynlåse.

  Metal - slidstærke og smukke sorter, takket være finishen, kan give rummet:

  • det enkle ved et landsbyhus;
  • minimalistiske hi-tech funktioner.

  Produkterne er lavet af forskellige metaller, deres legeringer med belægninger, der beskytter mod skader og korrosion. De giver overfladen den ønskede farve, kan efterligne stål, kobber, guld, sølv, bronze.

  Denne gruppe indbefatter forfalskede kronikker med forfatterens fremstillingsformer og en række forskellige efterbehandlingselementer: mounts, tips i form af blomster, blade, planter, dyr, pile.

  Deres pris er anderledes, du kan købe rørformede prøver fra 2000 rubler pr. Vare og højere, afhængigt af tykkelse, længde, antal niveauer, type belægning og kompleksitet af dekorationselementerne.

  Aluminiums varianter er holdbare produkter, især holdbare og lette, som bruges til strukturer af enhver form, karrevinduer, buer.

  Dette skyldes funktionen af ​​tagskægget, muligheden for at blive bøjet under installationen langs den ønskede bøjningsradius.

  Som det ses på billedet, er de vant til at designe tredimensionelle strukturer, figurerede elementer i interiøret.

  Plast - En omfattende gruppe af forskellige taggafler, der passer til alle lokaler, fremstillet af holdbare, miljøvenlige råmaterialer. De har en farveforing med moderne finish, der ofte efterligner naturlige materialer, herunder træ eller metal. Takket være et komplet sæt vinklede dele kan de bruges til halvcirkelformede strukturer af forskellige typer.

  Ved hjælp af forbindelseselementer får vi systemer af enhver længde, der passer til gardiner med forskellige rækker. Populariteten af ​​plastikstængerstænger skyldes stort set deres praktiske og lave omkostninger. Et produkt med en to-række fastgørelsesanordning koster fra 150, og en tre-rad, fra 170 rubler per 1 løbende meter. m.

  Kombineret kombinerer i sit design flere muligheder.

  På installationsstedet kendetegnes:

  • loftet cornices - produkter er direkte fastgjort til loftet på det krævede sted eller til dette formål anvendes yderligere monteringselementer;
  • Vægkorn er monteret på sidefladerne ved hjælp af specielle fastgørelsesanordninger i den rigtige afstand fra vinduet.

  Efter konstruktionstype:

  • rørformet er tilgængelig i form af rør af standardstørrelser eller tilpasset, har et eller flere niveauer;
  • baguette, med dekorative overlæg, skjuler fastgørelseselementer, nogle gange er det placeret LED-baggrundsbelysning eller små halogenlamper;
  • streng, som understøtningselementer anvendte et system med stærke kabler eller strenge til små gardiner, gardiner i badeværelser, på balkoner, i nicher;
  • skinne eller dæk - er lavet af plast, aluminium i form af en base med riller i form af stier, langs hvilke fastgørelseskroge sendes.

  De har konstruktive ekstra elementer, der gør det muligt at montere gardinstænger af forskellig længde, herunder dem med afrundede dele.

  Med antallet af rækker:

  • 1-, 2-, 3-rækker, der tillader at hænge som et eller flere niveauer fra hovedgardinerne, gennemsigtige tyl, dekorative lambrequins.

  Som ledelse:

  • Modeller udstyret med et elektrisk drev, der bevæger den automatiske enhed med kroge på kablet ved hjælp af en knapkontrol, er velegnet til værelser med højt til loftet og massive blinds.

  Designforskelle

  Det stilfulde design af lejlighederne har ført til brugen af:

  Teknologien til deres åbning kræver særlige anordninger udstyret med mekanismer:

  • en rotor i kombination med en kæde;
  • Kassette cornice med en kæde, lukket type.

  En af funktionerne i den japanske retning i udsmykningen af ​​lejligheder er nationale gardiner.

  Takene til japanske gardiner er lavet i form af lameller med guider i mængden af ​​to eller flere spor.

  Ifølge dem skiftes lærredene til begge sider af midten eller til en af ​​dem. Ledelsen kan være manuel eller ved hjælp af en speciel reb mekanisme.

  På trods af den tilsyneladende enkelhed ved at vælge en model, montering af tagskinner, bør du søge råd og assistance fra designere og medarbejdere i specialiserede virksomheder.

  Erfarne medarbejdere hjælper dig med at vælge et produkt, der passer til stoffet, stilen på indretningen, typen af ​​fundament, hvor de skal løses. Professionel installation sikrer sikker og holdbar brug af gardinstænger.

  Sådan vælges en gardinstang til gardiner: praktiske anbefalinger

  For at vælge den rigtige cornice skal du først beslutte dig om rummets overordnede indretning, mønsteret af tapet, møblens farve samt udseendet af gardiner og stof. Derefter vælger du fra en række forskellige muligheder det mest egnede, hvilket desuden vil bidrage til visuelt at justere rummets størrelse og lofternes højde. Hvad skal du overveje, når du går i studiet eller gennemsøger netbutikens gardinstænger?

  Eaves - det kombinerede navn for de forskellige designs, som gardinerne er fastgjort til væggen, vinduet eller loftet. Dette koncept kombinerer guider, såvel som beslag, stofholdere og tip.

  Kort klassificering af taggrunde:

  1. I udseende:

  • rund med en diameter på hovedrøret på 10-40 mm og yderligere 2-3 mm;
  • baguette. Der er en dekorativ rem, der dækker styret og kroge;
  • streng. Tyndt næsten umærkeligt kabel i stedet for en bar;
  • profil. Fleksibel aluminiumsprofil, der kan bøjes i næsten enhver form;
  • dæk eller skinne. Design med en rille, langs hvilken bolde med kroge bevæger sig;
  • I flere rækkekonstruktioner er en kombination af forskellige typer mulig (for eksempel runde, skinne og snor).

  2. Ifølge materialet:

  • træ (kirsebær, valnød, nåletræer, eg);
  • metal, inkl. smedet;
  • plastik: lys, billigt, alle mulige farver.

  3. Ved fastgørelsesmetode:

  • vægmonteret;
  • loft (der er modeller af snor, jernbane, loft).

  4. Med antallet af guider:

  5. Ved kontrolmetode:

  • manual (pennestang, ledning);
  • elektrisk drev (fjernbetjening).

  Det er også nødvendigt at nævne typer af fiksere gardinstof:

  Kompatibilitet med indvendige stilarter

  Til klassiske stilarter, passende tagskærme af træ og metal. Det vil se godt ud, især hvis værelset har smedejernsmøbler eller en lysekrone. Det er passende baguette cornices med ornament, echoing møbler tekstiler eller tapet mønster. Og selvfølgelig, cornices-stænger - en klassiker, testet tid.

  For moderne stilarter, især højteknologi og minimalisme, er det bedre at vælge strenge linjer af profil, jernbane og snorstrukturer. Til Art Nouveau og Art Deco passer de originale metalstænger med mindeværdige tips og gardiner med øjenlåg.

  Etnicitet og øko stil er præget af en kærlighed til naturlige materialer, så de kan være tilfredse med træbarer og baguetter. Hvis det er nødvendigt at opnå orientalske pomp af draperier, så er det bedre at bruge flere rækker cornices.

  Hvis du ikke ved hvordan man vælger en cornice til gardiner til en anden stil, stop ved loftet cornice - stoffet vil pålideligt skjule det fra nysgerrige øjne.

  Kompatibilitet med gardintyper

  Tætte fløjlgardiner skal have en meget holdbar cornice, metal er bedre rundt, men under ingen omstændigheder plast. For lette og gennemskinnelige gardiner er det bedre at vælge den samme cornice - strenget eller meget tyndt metal. Til korte gardiner er en café egnet til træ. Elskede af alle romerske (og ligner dem østrigske) skal monteres på en speciel hylde (der er tre typer: lukket, åben og reb-rotor).

  Til japanske gardiner, rektangulære paneler på en stiv ramme, har vi brug for multi-rails skinnedesign med elektrisk drev.

  For gardiner med lambrequin er det bedre at vælge en tre-rækkende tagbøjle og fastgør den til loftet for at sikre lysstrømmen. Til muntre børnetæpper vil lyse lister af plastik med tip-dyr eller frugt passe.

  Veje til visuel pladskorrektion

  • for visuelt at øge loftets højde, indgive loftlisterne og kassere bækkenet;
  • for små værelser, stop ved de gennemskinnelige gardiner og den tilsvarende lyskonstruktion: streng, jernbane eller tynd rund cornice;
  • For at øge vinduets bredde skal du tage cornice for 1 m mere. Derefter lukker gardinerne i åben tilstand væggen, åbner maksimalt vinduesområdet;
  • For at reducere vinduets bredde skal du købe en guide, der ikke er mere end 10 cm længere end vinduet.