Fleksible tagstænger til karrevinduer, halvkraftværker - salg, installation

Vores tagflader er designet specielt til installation i typiske lejligheder og private husholdninger, hvor arkitektoniske løsninger ikke er standard. Smidigheden af ​​bøjningerne i de fleksible tagskiver giver dig mulighed for at skabe fantastiske - hjemme varme, behagelige for øjeninteriøret.

Billeder af fleksible gardinstænger til karrosserier - til gardiner - vores arbejde

Bestil installationen af ​​fleksible gardinstænger i Moskva eller regionen

Tjenesten er tilgængelig i Moskva og Moskva-regionen. Eksperter på leveringsdagen vil montere tagene i din lejlighed, privat hus, kontor, restaurant eller ethvert andet objekt.

Omkostningerne ved standardinstallation inkluderer:

gardinstangslængde på 5 meter, fastgør dykker med skruer, skær skærstykket i to eller flere stykker efter behov, montering i loft eller på væggen.

Hvis der kræves trin-stiger til installation, vil vores montører med glæde bringe dem sammen!

Montering i beton, gipsplader, træloft

Eaves med installation
i 1 række i loftet

(til tule eller gardiner til tyl og lambrequin til fotogardiner)

Eaves med installation
2 rækker i loftet

(til tyll og tykke gardiner, til tule og lambrequin, til billedgardiner og tyll)

Eaves med installation
i 3 rækker i loftet

(til tyll, tykke gardiner og lambrequin)

Montering på vægbeslag med stræklofter

Eaves med installation
i 1 række på væggen

(til tule eller gardiner til tyl og lambrequin til fotogardiner)

Eaves med installation
2 rækker på væggen

(til tyll og tykke gardiner, til tyll og pelmet til fotogardiner og tyll)

Eaves med installation
3 rækker på væggen

Pris: 10 800 gnid

(til tyll, tykke gardiner og lambrequin)

Cornices installeret af os er ikke ringere i styrke og pålidelighed i forhold til aluminium. Og i design, pris, holdbarhed og funktionalitet - overgå dem.

Dit ønske om at spare 5000-7000 rubler fra prisen på en aluminiumsvinstykke og en hel arbejdsdag, mens du venter på en måler, når du installerer en cornice til et karuselvindue uden at ofre kvalitet, er forståeligt. Du kan gøre dette med os!

Feedback fra vores kunder

Olga Mikhailovna
Moskva, Cheryomushki

Valentina Leonidovna
Volgograd

Gennady Andreevich
Moskva, Strogino

Fordele ved fleksible gardinstænger

Vi har allerede installeret tusindvis af sådanne gardinstænger og vil ikke hvile på vores laurbær - vores kunder kan virkelig godt lide denne service og selve gardinet.

Ideelle tagskærme til karosserier!

Et rigtigt fund for designere, når de opretter den oprindelige stil i huset.

Hold vægt på gardiner!

Eaves er lavet af elastisk højstyrke plast.

Hurtig installation!

Bøj til montering på krogvinduet
ingen problemer.

Flere rækker!

Du kan samle antallet af rækker efter dit ønske - gardiner, tyl, pelmet.

Komfort og indretning - i dit hjem!

Velegnet til udsmykning af vægge
klud, gardiner, garn og muslin.

Opret baldakiner!

Bare lav en kærlighed reden eller adskille barnets krybbe.

Master klasse: vores installatører på tv-kanal 1

Placeringskort - Vi rejser hele Moskva og Moskva

Adresse: Moskva, Profsoyuznaya street, 43

Ring til os for råd og bestilling: 8 (495) 902-52-26

Eaves for karre vindue

I dag kan bugvinduer - arkitektoniske fremspring, der beriger bygningenes form, prale af elite boligkomplekser, landholdninger og ultramoderne kontorer. Inden for interiørdesign falder karrevinduer ligesom arkitektoniske elementer af komplekse former ind under kategorien "ikke-standard". Derfor er tekstildesign af vinduesrum, hvis geometri langt fra det sædvanlige, en særlig tilnærmelse.

Det er vigtigt ikke blot at kompagere gardinsammensætningen i åbningen af ​​en ikke-standardform, men også for at bevare sine stilistiske træk og understrege individualitet.

Eaves for et bugtrude vil bidrage til effektivt at gennemføre en så vanskelig opgave. Vi vil tale om dem.

Egenskaber og fordele

Det klassiske karnevin er præget af tilstedeværelsen af ​​tre vinduer og fraværet af retvinkler, hvorimod for alle andre strukturer der er et andet navn - halvkeglere. Udførelsen af ​​arkitektoniske fremspring kan være forskellig - rektangulær, rund, oval, trapezformet, trekantet, i form af en polyhedron. En ting forener dem - et stort antal vinduer. Moderne karrevinduer er præget af panoramavinduer, der er designet til at øge mængden af ​​naturligt lys og skabe illusionen om ledig plads.

Formålet med karrosserier:

 • Forøg det indre rum i rummet. På bekostning af dem tilføjes brugbart område, hvilket er særligt vigtigt for små boliger.
 • Tjene som udsmykning af facader af huse og øge attraktiviteten af ​​udseendet af værelser.
 • De fungerer som et ekstra funktionelt segment - en undersøgelse, et mini-bibliotek, et spiseplads, et hjørne af afslapning.

Bliver ejeren af ​​en lejlighed med et karnapvindue, bør du være klar til øget varmetab, og for at bevare fuld privatliv er det ikke længere muligt. Udgifterne til udformningen af ​​bugtområdet vil være passende, da der ikke er brug for ikke-standardiserede løsninger her.

Et logisk spørgsmål: Hvorfor skal vi have vinduer, som er meget dyrere end traditionelle monteringssystemer? Faktum er, at det med standardafskærmninger er ret vanskeligt at opnå integriteten ved udformningen af ​​karrevinduer. Når tekstildesignet ikke ser ud som en, og derfor introducerer en vis dissonans ind i interiøret, så er der ikke længere tale om et harmonisk billede af beboelsesrummet.

Den rolle som cornices for karre vinduer i interiøret:

 • Giver mulighed for at implementere udformningen af ​​åbninger af ikke-standard geometri af enhver kompleksitet på bekostning af dens fleksibilitet. Med dem er der tilgængelige fashionable variationer af tekstil design med en zigzag, bølgende placering af gardiner.
 • Fremme rationel brug af brugbart rum, visuelt at forøge rummet.
 • Giv gardinsammensætningen et færdigt udseende, der harmonerer interiøret.
 • Ideel til jugendstil design, hvor glatte overgange mellem rumlige elementer er velkomne og vinkler benægtes.

Eaves er færdige med volumetriske dekorative spirer i form af en spiral, pyramide, kronblad, efterligning af en middelalderkrog, i form af forskellige fantasyelementer. Dette gør vinduesdesign mere levende og mindeværdigt.

Kornene med store krystaller, hvis ansigter bryder lysets stråler, skaber effekten af ​​solstråler.

Eaves for karre vindue

Bay vindue - på samme tid og udsmykning af huset, og dens "svage stedet". I husene i den gamle bygning er dette rum normalt ikke isoleret, så når man vælger en cornice, skal denne vigtige detalje tages i betragtning. Derudover pålægger den usædvanlige geometriske form af bugladsvinduet visse begrænsninger, når man vælger en cornice.

Egenskaber og fordele

Bugvinduet er et mønsterpræg af væggen, som forbliver en del af rummet. Der kan være forskellige geometriske former: halvcirkelformet, trapezformet og så videre.

Bugladsdesignet har både fordele og ulemper. Hvis vi betragter et karnappvindue i et gammelt hus, er et utilstrækkeligt niveau af opvarmning karakteristisk for bugtnicher, som følge af, hvor fugtighed og temperatur svinger i denne del. Sådanne udsving har en dårlig virkning på mange materialer af gardinstænger, og deres valg vil derfor blive begrænset.

En usædvanlig panoramisk form er karakteristisk for et karnappvindue, så det er nødvendigt at vælge en cornice i betragtning af denne funktion. Cornices vinduer til gardiner kan enten gentage formen, glat buet langs hele længden af ​​nicheen, eller bestå af flere lige linjer. Den første mulighed er at foretrække i tilfælde, hvor der ikke er behov for at henlede opmærksomheden på gardinerne og den usædvanlige form af vinduet, mens den anden giver dig mulighed for at lave et bugt vindues accent komposition, fremhæve det.

Valget til specialiserede buglængder giver dig mulighed for at dekorere et rum med en usædvanlig geometrisk form, balancere proportionerne og understrege usædvanlige elementer på en original måde. Sådanne designs giver dig mulighed for at sætte mere lys ind i lokalet. Takket være dem kan vi skelne et minimum af brugbart rum under gardinerne, mens hele indretningen forbliver harmonisk og komplet.

Efter at have understreget karet vinduet ved hjælp af en speciel cornice, vil det vise sig at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Valget til tunge stof til gardiner beskytter mod udkast og giver mulighed for at udjævne lidt mangel på opvarmning i denne del af huset.

Bay cornices er opdelt i to store grupper i henhold til deres placering:

Vægindstilling er valgt til værelser med højt til loftet og vinduer uden panorama. Det giver dig mulighed for at fokusere på det usædvanlige design af taggrene. Desuden er valget til fordel for vægstrukturen lavet i tilfælde, hvor det ikke er muligt at hænge loftmodellen.

Ceiling cornices giver dig mulighed for visuelt at øge loftets højde. De er et fremragende valg til små værelser. Oftest er loftmodeller gemt under gardiner, så de er lavet i et simpelt design og er billige.

Et semi-stalker-vindue er en struktur, der ligner et karnappevindue, men på den ene side støder en sådan ujævnhed mod væggen. Til halvfabrikata er loftmodeller af cornices primært udvalgt, da det blev lavet i småboliger, hvis lofthøjde efterlader meget at ønske.

Ved plasticitet er cornices opdelt i stive og fleksible:

 • Den hårde cornice er samlet fra flere elementer indbyrdes forbundet med fastgørelsesanordninger og bruges i udformningen af ​​karrevinduer med udtrukne hjørner. Den består af flere lige dele, der kun adskilles ved hjørnesamlinger. Sådanne modeller er normalt lavet af holdbare materialer af god kvalitet og monteret på væggen. Udfør mere dekorative funktion, end tjener som bare mount til gardiner.
 • Fleksible tagstænger egner sig til runde karosserier samt i tilfælde hvor hjørnerne skal blødgøres. Profiler deformeres først, hvorefter de bøjede elementer fastgøres til det tildelte sted; Korrigering af bøjninger direkte under installationen er mulig. Ofte er fleksible modeller installeret i loftet og tjener kun som et bord til gardiner, så de er dekoreret med lambrequins eller en bande. Der er også varianter udstyret med en plank med blandinger (specielle mønstre på planken, der dækker krydset af gardiner og cornice). I dette tilfælde kan vi tale om den æstetiske komponent af modellen.

materialer

Bay gardin stængerne er lavet af de samme elementer som almindelige produkter:

 • De mest populære plastmodeller. De har en lav masse, så de kan fastgøres til loftet selv selvstændigt. Plast bøjninger godt, giver mulighed for at skabe en række buede designs. Desuden har plastikstænger en ret lav pris, hvilket gør valget til deres fordel endnu mere attraktivt. Plastprofiler har en bredde på op til 870 mm, afhængigt af antallet af rækker til fastgørelsesgardiner (der er enkelt eller flere rækker). Profilen selv er tilgængelig i længder på op til 10 m. Ulempen ved denne type omfatter manglende evne til at modstå tykke gardiner af tungt stof. Design er ikke designet til tung gardinvægt. Også plastik har ikke et højt dekorativt indhold, så det anbefales at vælge skjulte gardinestænger (for eksempel baguette).
 • Metal modeller varierer i type fastgørelse og på materialet. Ofte er fleksible profiler lavet af aluminium. Den høje styrke af sådanne strukturer gør dem mere attraktive end plastik, samtidig med at prisen opretholdes på samme niveau. Aluminium bøjer godt, så det er muligt at model bøjninger til næsten alle karrosserier. Den maksimale bøjning er 95 grader. Aluminiumsmodeller er bekvemme til selvinstallation, da du kan justere længden, skal du kun afskære den overskydende del med en almindelig hacksav. Hvis du er nødt til at fokusere på en usædvanlig detalje, skal du vælge en vægrørformet cornice fra metal. De er meget holdbare og har et stort sortiment, lige fra de sædvanlige glatte stænger til de smedede modeller med en interessant sektion. Muligheden for at vælge forskellige fikseringstip åbner et stort omfang for dekoratørens fantasi.

Rørformede modeller er stive type, så du skal beregne det ønskede antal fastgørelsesdele.

 • Når det er nødvendigt at bygge en gardinstang ind i væggen, samtidig med at den efterlader det så ubetydelig som muligt, er det bedre at vælge en strenggardinstang. Den er lavet af metal kabel, som er fastgjort ved hjælp af specielle fastgørelser og spændt. En sådan streng er designet for meget vægt, men her svækker de elementer, der vrider den under en stor vægt, og kronen kan bøjes.
 • Træ rørformede taggrunde er de dyreste i dag. De er lavet af ædle træ. Bay vinduer er kun lavet til ordre, så du skal på forhånd tænke på deres placering og diskutere med en specialist muligheden for at vedhæfte dem. Træmuligheder er ret store og klare, så de kun er monteret på vægge af slidstærke materialer.

tilbehør

Når du installerer vinduesvinduer, er det ofte nødvendigt at købe ekstra dele, der ikke er inkluderet i standardpakken:

 • Bayer-stik anvendes, når tilslutning af metalrørførere skal foretages i en lige linje.
 • En buen vindue adapter tjener til at forbinde rørene i hjørnerne, mens det er tilladt at justere adapterens vinkel og fastgøre den med en skrue.

Detaljerne fås i forskellige farver og kan vælges, så de passer til enhver skygge eller belægning af tagbjælken.

Hvordan vælger man?

For at vælge den bedste løsning er det nødvendigt at tage hensyn til rummets struktur, især dens form, klimatiske forhold i rummet og indretningens stil. Det er også vigtigt at på forhånd beregne det budget, der må bruges på installationen af ​​tagpladerne:

 • Bemærk, at i tilfælde af hængende lofter eller gipsplader lofter, skal installationen af ​​loftkornet planlægges, selv inden selve loftet installeres. I tilfælde af sådanne skrøbelige loftsbeklædninger skal fundamentet til tagskæggene komprimeres med en træstråle.
 • For værelser med lave lofter, er det bedst at installere et loft eller vægmonteret cornice, da klassiske vægstrukturer vil "stjæle" yderligere centimeter i højden, hvilket gør rummet endnu mindre, end det faktisk er.
 • For et karnappvindue eller semi-power multifunktionel form, skal du ikke vælge en fleksibel profil. Det vil være mere rentabelt at understrege det usædvanlige design ved hjælp af en rørformet murskive.

Rummets stil pålægger også visse forpligtelser. For karosserier indrettet i moderne stil er det mere logisk at vælge loftsstrukturer. Strengen versionen vil også passe harmonisk ind i interiøret. Men for klassiske interiører er det mere logisk at vælge en traditionel væg cornice eller loft lister. Interessant finish komplet perfekt den samlede sammensætning.

Når du vælger et materiale, skal du fokusere på forholdene i rummet. Hvis dit karnappvindue er tilstrækkeligt isoleret, adskiller sig ikke i høj luftfugtighed eller stærke temperaturfald, du kan vælge træ gardin stænger. Hvis du ikke er sikker på det stabile mikroklima i vinduesudvidelsen, skal du stoppe valget på plastmodeller.

Metalafskærmninger bør kun installeres i tørre områder. Så du forhindrer korrosion af metallet og beskadiger dets udseende i fremtiden.

Hvordan installeres?

Reglerne for installation af vinduer er de samme som for almindelige. Følg nedenstående regler ved montering af cornice:

 • Til loftlister på skrøbelige belægninger skal loftet først styrkes med en stråle. Hvis dette ikke var sket under installationen af ​​loftet, er det bedre at vælge vægmodeller. Pladsen for montering af loftet er 40 cm. Afhængig af gardinens tæthed og vægt kan denne værdi variere.
 • Vægmontering kræver installation af ekstra beslag hver 150-200 cm, såvel som på hver af kinks.
 • Glem ikke at tænke på gardinstænger. Loftsmodeller giver dig mulighed for at hænge kronen, så den ikke forstyrrer gardinernes frie bevægelighed. Gardiner til wall cornice er bedst at give ringe, åbne indefra. De vil tillade gardinerne at glide glat og omgå de fastgørende klemmer.

Sådan installeres en fleksibel version af loftet cornice til et karnappvindue, se følgende video.

Spektakulære eksempler i interiøret

Her er de løsninger, som designere tilbyder:

 • Kontrastvæg rørformede tagskinner, der passer til karosserier, hvor mellemrummet mellem vinduesåbningen og loftet er stort nok. I dette tilfælde er det ikke "skåret" mellemrummet, men adskiller kun vinduet, hvilket gør det lidt snævrere. Den fælles runde cornice forener alle tre rammer sammen, mens de blødgør de ret udprægede hjørner af buen vindues niche. Ved at installere over de fleste vinduesåbninger fik tagene til at fusionere med dem, idet de oversvømmede den øverste linje af vinduer visuelt.
 • Ceiling cornice under en udskåret polyurethan baguette - en favorit design metode til klassiske traditionelle stilarter. På trods af designens storhed hjælper de lodrette ornamenter og udtrukne hjørner visuelt "løft" loftet endnu mere, hvilket giver det pompøse rum med den nødvendige højde.
 • Gilded wall cornice er næsten umærkelig under gardinerne, men små glimt tillader opmærksomhed på det usædvanlige design af loftet. Gardiner, samlet sammen med et simpelt gardinbånd, gør ikke opmærksom på sig selv. Den gyldne farve af cornice vælges tilfældigt: det ekko lyset fra lommelygterne om natten, hvilket giver rummet en aura af mysterium og mysterium.

Vælge en cornice til et karuselvindue - typer og principper for fastgørelse

Bugladsvinduet og dets vinduer kan have de mest forskelligartede former: en halvcirkel, en polyhedron, et rektangel osv. Selvfølgelig kræver sådanne vinduer et højkvalitets design og indretning, som du skal vælge en passende tagbøjle til et bugladsvindue.

Bay windows cornices har betydelige strukturelle forskelle, så følgende typer kan skelnes fra de mest almindelige:

 • profil;
 • snor;
 • rund bar;
 • dæk;
 • fleksible profiler.

Hvis bugtekornet har en profilvisning, udføres den med specielle materialer.

Sådanne materialer er ganske bekvem selv med selvmontering. Installation af andre typer af strukturer er den traditionelle måde ved at forbinde lige segmenter med fastgørelsesanordninger. Næsten alle hjørner til karrevinduer er monteret enten på væggen eller i loftet. Principperne for deres fastgørelseselementer vil i høj grad afhænge af typen af ​​beslag.

Profil aluminiumskærme

Fleksible profilskinner til karosserier af aluminium er de mest populære på markedet. Deres største fordel er fleksibilitet, hvorfor der er mulighed for at danne glatte linjer, som du absolut skal gøre, hvis vinduesvinduet i huset er udformet som en halvcirkel eller har en ikke-standardform.

Den maksimale længde af aluminiumsprofilen er 600 cm. Det er let at bøje det selv.

Sammen med profilen sælger man sædvanligvis fastgørelsesanordninger til gardiner og dekorative hætter. Blandt fordelene ved profilstrukturerne er:

 • Relativ høj styrke, tåler op til 50 kg belastning.
 • Fri bevægelighed for skyderne langs profilens længde.
 • Det vil ikke være svært at passe profilen i størrelse, og afskære unødvendige dele med en hacksav.
 • I nogle modeller er tilstedeværelsen af ​​velcro, som bruges til at hænge lambrequin.
 • Bøjelinien kan ændres under installationsarbejdet uden brug af specialudstyr.

Selvfølgelig har fleksible aluminium-bjergkanter deres ulemper, de vigtigste er: usammenlignende udseende, de fleste modeller er single-row, kompleksiteten af ​​fastgørelse til loftet. Fastgørelsen af ​​den fleksible profil udføres på beslagene. Afstanden mellem fastgørelseselementer afhænger af den anvendte type gardiner og deres vægt.

Fleksibel plastikflise

I det store og hele er plastikvinduerne analoge med aluminiumsmodeller, men de har stor fleksibilitet, derfor er de så praktiske som muligt.

Plastgardinvæg til karuselvindue kan gives enhver form.

Fabrikanter bemærker, at den maksimale bøjningsvinkel er omkring 95 grader, hvilket er meget praktisk, hvis du skal gå rundt fremspringene og rørledningen. Derudover har plastmodeller en lille vægt, men i form af styrke er ikke ringere end aluminium.

Når gardinerne skal gå op, anbefales det at være opmærksom på fleksible plastmodeller, der er udstyret med en løftemekanisme. En sådan mekanisme kan have et mekanisk drev, men i mange modeller er det kun manuel.

Stribet cornice

Stringbue cornices har en ret non-standard form og består af en streng og specielle fastgørelsesdele, der ligner parenteser.

Længden af ​​den anvendte streng kan nå 5-6 meter.

Hvis du har til hensigt at hænge gardiner i 2-3 rækker, skal du bruge de samme gardinstænger. Hængende gardiner kan laves på næsten alle tilgængelige elementer (fra ringene og slutter med grommets).

Samtidig er det værd at fremhæve de største ulemper ved sådanne modeller:

 • Det er ikke tilladt at hænge tunge gardiner, da snoren vil sænke hurtigt eller simpelt hen under øget belastning.
 • Stringbuglisterne har et simpelt udseende (selvom en sådan løsning kan være nødvendig i de indvendige stilarter).
 • Under langvarig drift begynder strengen gradvist at falde, og når der er høj luftfugtighed i rummet, vises rust på den. I sådanne tilfælde skal det enten ændres eller strammes.
 • Bevægelsen af ​​gardinetøjet kan kun udføres op til bøjningszonen.

Runde gardinstang

Runde gardinstænger kan have en eller to rækker til hængende gardiner. Strukturelt tilsvarende modeller præsenteres i form af et cirkulært rør, hvis segmenter er forbundet med hinanden ved hængsler. Denne fremgangsmåde muliggør justering af stangens drejningsvinkel ved hjælp af en klembolt.

Gardiner er fastgjort til eyelets, ringe, dekorative sløjfer.

De vigtigste fordele ved rundkroner til karosserier er: et attraktivt udseende, ingen grund til at rydde dem bag en niche i loftet, muligheden for at hænge tulles og gardiner til et gardin.

På samme tid, for at gardinerne skal bevæge sig frit langs hele længden, er det nødvendigt at desuden købe ringe med det passende stik. Derudover kan der kun dannes en brudt linje ved anvendelse af sådanne taghuller på et karnapvindue. En rund version er velegnet til karrevinduer, hvis det ikke er nødvendigt at skubbe gardinerne helt ned til væggen i overensstemmelse med det planlagte design.

Dæk cornice

Busbar tagskærme til karosserier er lavet af ikke-bøjende materialer. I sammenligning med andre lignende strukturer er det muligt at danne en glat linje ved drejningen af ​​et karnap, når der anvendes dækmodeller. Dette gøres på grund af tilstedeværelsen af ​​specielle forbindelseselementer med en anden vinkel og længde. Sådanne dele, der er designet til karrevinduer, har normalt en vinkel på 45 eller 90 grader. Du kan købe lignende varer i enhver specialbutik.

Ved hjælp af dæk gardiner, kan man på en bar hænge flere rækker af gardiner på en gang.

Derudover er gardiner af denne type til et karrude let dekoreret med en baguette, som er fastgjort til dækkets ydre overflade. Dækmodeller har et simpelt design, der vejer relativt lidt, så gliderne glider meget godt. Sådanne gardiner og er perfekte til de værelser, hvor buglens vinduer ikke har for buede linjer (hjørne eller rektangulære bugtruder).

Principper for fastgørelse af hjørner i buen vinduet

Mange eksperter anbefaler i tilfælde af tagbøjlerne i karet vinduet at bruge loftmetoden til fastgørelse, snarere end væg. Desuden er præference for en sådan beslutning givet af professionelle designere af følgende årsager:

 • Hvis du vælger en loftmonteringsmetode, vil højden af ​​rummet øges visuelt.
 • Hvis der er en niche, så er det tilstrækkeligt at blot skjule loftsskovlen der.
 • Hvis vinduerne i buglens vindue er høje og støder op til loftet, er det eneste rigtige valg at fastgøre ved hjælp af et loftkorn.
 • Loftmonteringsmetode gør det muligt at fjerne mindre defekter i loftets overflade.

Det største problem, der opstår under installationen af ​​buglundene, er i visse monteringsproblemer, hvis loftet ikke er lavet af beton.

Hvis loftoverfladen er gipsplader, så for at forstærke fastgørelseselementerne, udføres installationen ved hjælp af dowels-sommerfugle. Generelt kan kun tørstrengede strukturer fastgøres til gipsplanklofter, men meget afhænger af individuelle forhold.

Hvis loftet er spændt, kan montering af loftet på tagvinduet kun udføres, hvis specialisten sørger for en sådan mulighed under installationen. Til dette formål placeres træstænger i fastgørelseszonerne, placeret mellem loftsprofilen og trækloftet. I dette tilfælde udføres fastgørelsen kun til det hårde loft for pålidelighed.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger en cornice til et karne?

Selvfølgelig skal der tages højde for flere faktorer, når man vælger en cornice til et karnappvindue, hvis hovedpunkter kan kaldes følgende:

 • form af en bugt struktur;
 • principper for placering af vinduer;
 • placeringen af ​​elementerne i ventilations-, VVS-, varmeanlæg (og andre systemer);
 • Styrken af ​​vægge og loft afhængigt af monteringssystemet.

Uanset hvilken type af cornice til karet vinduet blev valgt, er det nødvendigt at købe dekorative elementer på forhånd.

Elementer svarende til design af rummet, som kan skjule de grimme dele af strukturen. Ofte kræves der ekstra dekoration til runde og snorskårer til karrevinduer.

Cornice til et bugladsvindue: funktioner og installation

En af de mest originale arkitektoniske tilføjelser, der tiltrækker med sin evne til at give noget, endda et beskedent rum, et usædvanligt udseende, er karrevinduer. De øger ikke kun belysningen af ​​rummet, men giver også en følelse af rummelighed, hvilket i nogen grad øger det nyttige område i rummet. Årsagen til bugladsvinduet, som senere blev et populært arkitektonisk element, er ikke den ubegrænsede fantasi fra arkitekterne fra fortiden, men rent praktiske overvejelser, som f.eks. Behovet for at sikre synlighed og adgang til slottets vægge. Efter buglens vinduer, der udfører funktionen af ​​visning platforme, har store vinduer, de udfører ikke kun en praktisk, men også en dekorativ funktion. I dag er bugladsvinduet ikke kun en designindretning af huset, men også en ikke-standardplanlægningsløsning af det indre rum. Hvis du foretrækker panoramavindue af en karosseristruktur, vil du se, at kontinuerlig ruder bidrager til at skabe en jævn overgang, der kombinerer det indre af rummet og landskabet uden for vinduet. Bugtstrukturen, der er karakteriseret ved en halvcirkelformet eller flerfasetteret form, indebærer behovet for at arrangere specielle vinduer med de rammer, der primært anvendes traditionelt, og fastgørelserne mellem dem er specialiserede. For at understrege den originale stil og originalitet af karnapperne, skal du have et velvalgt tekstildesign af bugtekonstruktionen, hvis gennemførelse er umuligt uden buglisterne.

indhold

Bay vinduer: en kort beskrivelse

Bay vinduer, hvis navn kommer fra det tyske ord "erker", som betyder en hylde eller lantern, er en del af bygningen, der stikker ud over facade fælles plan. Disse karakteristika ved dette strukturelle element bidrager til en visuel forøgelse i rummets anvendelige område og til tider forøger belysningen af ​​rummet. Bay vinduer er kendetegnet ved forskellige former og kan være runde, rektangulære eller flerfacetterede. Et tegn mere, idet der tages højde for, hvornår det er muligt at klassificere bugtstrukturer, antal etager. I overensstemmelse hermed kan en historisk klassiker skelnes, men den moderne udvikling af arkitekturen ligger på det niveau, hvor selv en nybegynder på dette felt ikke kan blive overrasket af multi-story-vinduer.

Bay-eaves: vigtigste fordele

Hvis du planlægger at arrangere en vinduesåbning i værelser præget af ikke-standard geometri, skal du være opmærksom på de specielle vinduer. Populariteten af ​​karrevinduer vokser eksponentielt, og for nogle få år siden var en sådan konstruktiv løsning for vinduer sjælden og blev kun fundet i luksuriøse landhuse og hytter. I dag er dette element almindeligt for skyskrabere i flere enheder, hvor det ikke kun dekorerer loggier og balkoner, men også vinterhaver, som også ikke er ualmindelige i øjeblikket. I betragtning af dette skal det bemærkes, at tagskægget i dette tilfælde ikke bare er dekorativt, men også et funktionelt element. Der er mange sorter af bay strukturer, som hver især er kendetegnet ved sine egne karakteristika og har flere fordele og ulemper. For at vælge det mest optimale system, skal du gøre dig bekendt med funktionerne i hver af dem. Men først overveje fordelene ved karvevinduer som helhed.

Fordele ved Bay Eaves:

 • Efter at have valgt buglervinduer kan du harmonisk dekorere et rum med en ikke-standard geometri. Takket være det fleksible design af tagskæggene kan du organisere systemer af varierende kompleksitet, for eksempel en zigzag eller bølgeform;
 • På grund af egenskaberne af buglundskærmer får du mulighed for at udnytte rummets indre rum mere effektivt, hvilket bidrager til dets visuelle stigning;
 • Ved hjælp af vinduer kan du oprette færdige indvendige områder og originale ensembler;
 • Brugen af ​​buglængder gør det muligt at forøge belysningen af ​​et rum flere gange;
 • Du vil være i stand til at slippe af med den visuelle fornemmelse af rummet "squareness", som vil give dig mulighed for at legemliggøre de vildeste designer fantasier.

Det er vigtigt! Når du vælger vinduer, skal du huske på de dekorative elementer, der bruges til at dekorere karrevinduer. I de fleste tilfælde bruges tips som sådanne elementer, som kan være lavet af farvet eller gennemskinneligt plast, træ eller metal. Den oprindelige løsning er store krystaller, som har evne til at bryde lys, fylder rummet med en usædvanlig glød.

Typer af buglængder og deres egenskaber

String takskærer - vi laver et karrudsvindue med lufttekstiler

 • Denne slags cornices er et metal kabel, strakt mellem beslagene. Hvert snørebånd kan nå en længde på 5-6 m, mens "snorene" kan strækkes i flere rækker, som giver dig mulighed for at organisere flerlags gardiner;
 • Bay vindue cornices betragtes som den mest budgetmæssige mulighed, i tilfælde af den korrekte brug som du vil være i stand til at dekorere vinduerne vindue effektivt, samtidig med at du sparer en betydelig sum penge;
 • Det er vigtigt at huske, at lignende gardinstænger ikke er designet til massive strukturer og tunge stoffer. Denne indstilling vil være den mest optimale til karrevinduer, hvis design du planlægger at udføre ved hjælp af lette stoffer eller gardiner med et lille område og dermed vægt;
 • Stang gardin stænger bidrage til maksimal losseplads. På grund af konstruktionsegenskaberne i strengkornene kræver det en minimal plads til montering og en minimal indsats for at massere det med gardiner eller tilbehør. Et andet kendetegn ved tagplankerne af denne type er den fleksible konstruktion af strengen, som du kan dekorere væggene med en kompleks konfiguration eller hængedragt omkring omkredsen af ​​buen vindueskarmen;
 • De vigtigste fordele ved snorskinner - nem transport og installation, så selv en uerfaret mester vil klare det.

Runde gardinstænger er et valg for rummelige værelser.

 • Hvis vindueskarmen, der skal dekoreres, omfatter et ulige antal vinduer, ville den mest klassiske løsning være at bruge en rund cornice. Konstruktioner af denne type ser mest fordelagtige ud i rummelige værelser og har en række specifikke træk og fordele:
 • Basis af den runde cornice er et rør eller en stang, som kan være lavet af plast, metal eller træ. Det hule system design giver den nødvendige lysstyrke af tagene. Tagene består af separate elementer, der er sammenkoblet af koblinger, på grund af hvilke tagene får den nødvendige konfiguration af tagskæggene. Masters, der foretrækker runde tagskinner, skal vide, at gardinens bevægelse kun er mulig på de områder, der er begrænset til fastgørelsesanordninger;

Det er vigtigt! Dette problem er imidlertid fuldstændigt løst. Hvis du flytter gardinerne langs bredden, vil du kunne overvinde forhindringer i form af beslagholdere, hvis du udskifter de traditionelle monteringer med åbne ringholdere, der let glider langs sektionerne af cornice med en kompleks konfiguration.

 • Hvis du har foretrukne runde buglængder, vil du være tilfreds med et stort udvalg af fittings til paneler. På grund af at modellerne er kendetegnet ved en rund sektion, kan du bruge forskellige muligheder. For eksempel kan du som fiksere bruge ringe eller tøjnåle, som er kendetegnet ved forskellige konfigurationer. Den runde del af tagskæggene giver dig også mulighed for at hænge gardiner på grommets;
 • Hvis du vælger runde buglængder, skal du vide, at de runde buglængder kræver stop, der udfører ikke kun praktisk, men også dekorativ funktion, som fungerer som en original indvendig detalje. For eksempel kan du bruge begrænsninger, udskårne eller håndforfalskede, hvilket vil tilføje de nødvendige stilistiske accenter til det indre af rummet;
 • Det er muligt at fastsætte runde bøsninger på væggen såvel som til loftet, men den mest populære er vægmonteringsindstillingen. Det skyldes, at gardinstænger, der er fastgjort på denne måde, yderst sjældent forklædt, og tværtimod er dekoreret med kontrast og lunefuldt indrettede, bliver ofte rummets vigtigste stilagtige accent, hvilket giver indretnings- eller karruduet et nyt udseende.

Eaves for bay window foto

Profil cornices - conciseness for standard lejligheder

 • En af de mest koncise, men samtidig er de mest eftertragtede muligheder for udformningen af ​​karrevinduer profilkronikker af karrevinduer. I de fleste tilfælde bruges de i små rum, for eksempel typiske lejligheder af gammel boligmasse, hvor karrevinduer er karakteriseret ved små størrelser.
 • For at montere profilkornet til et karnevindue anvendes dele af en simpel lige cornice, som kun skæres efter omhyggelige målinger. Efter målingerne og afskæringen af ​​dele udføres, samles de og de passende fastgørelsesorganer vælges, der ikke forstyrrer rytterens bevægelse og fri bevægelighed.
 • Ofte anvendes aluminium eller plast som et materiale til fremstilling af en profileret erkerisk cornice til gardiner, mens den første mulighed, på grund af sin øgede styrke og evne til at modstå tunge gardiner, anses for at være den mest populære. Efter at have valgt denne mulighed får du en ekstra mulighed for at dekorere karnapperne ved hjælp af lambrequins;
 • Profilbjælkeflader, såvel som snor, kan være en-, to- og tre-rækker afhængigt af kompleksiteten af ​​tekstilsammensætningen, der anvendes til at dekorere bugladsvinduet. For eksempel, hvis du planlægger at dekorere et karrudsvindue med gardiner og letvægts tyl, skal du bruge en to-rækken profilskårne. For at dekorere buglens vindue ved hjælp af et bue-gardin med lambrequin, skal du også have en to-rækken cornice. Til gengæld er en enkelt række cornice egnet til dekorative gardin gardiner;
 • Der skelnes mellem lofter og vægmonteringsmuligheder for profilkronikkerne i en karosserietype. Valget af den mest foretrukne fremgangsmåde bestemmes af belastningen anbragt på tagene og typen af ​​anvendt tekstilsammensætning. Desuden er det nødvendigt at tage hensyn til højden og typen af ​​lofter, samt de individuelle karakteristika ved rummet, der skal indrettes, når man vælger en monteringsmetode.
 • Fordelene ved sådanne systemer omfatter deres luftighed og miniature samt lave omkostninger og muligheden for effektiv maskering under tekstildugser.

Fleksible tagskærme - moderne designløsning

 • Fleksible tagskærme af karosserietype er et af innovationerne i det moderne design, der åbner ubegrænsede muligheder for kreativitet for mesteren og giver dig mulighed for at realisere de vildeste fantasier. På grund af deres specificitet er de karakteriseret ved følgende egenskaber:
 • Til fremstilling af et sådant design anvendes en fleksibel aluminium- eller plastikprofil, takket være brugen af ​​hvilken tagene kan tage på næsten enhver form. Tilstedeværelsen af ​​denne funktion giver dig mulighed for at sælge fleksible gardinstænger rullet ind i ringe, hvilket i høj grad letter deres levering til objektet;
 • På grund af denne funktion er fleksible gardinstænger den mest populære mulighed for at dekorere dybe nicher, der skal camoufleres eller adskilles fra det holistiske rum ved hjælp af tekstilsammensætninger;
 • Fleksible gardinstænger kan fastgøres til både loftet og loftet, men den mest foretrukne type loft betragtes som fleksible gardinstænger. Ved at bruge fleksible gardinstænger sørger du for, at de kan tage form: zigzag, bølgeagtig eller endda spiral - dette er ikke en komplet liste over former og konturer, der kan gives til en fleksibel gardinstang;
 • Til fastgørelse af fleksible hjørner anvendes specielle beslag, som installeres på en bestemt afstand, hvilket direkte bestemmer kvaliteten af ​​det endelige resultat. Det er dog almindeligt accepteret at installere parenteser mindst 50 centimeter, men hvis du bruger tunge gardiner til at dekorere et karnapvindue, og derfor har fleksible karnevinduer brug for forstærkning, har du ret til at installere parenteser med en mindre tonehøjde;
 • Takket være den minimalistiske udformning af fleksible hjørner er al opmærksomhed fokuseret på tekstildesign af bugladsvinduet. Den demokratiske pris på en fleksibel cornice er en anden fordel ved fleksible cornices, som ofte er afgørende for køb af sådanne strukturer, som ikke kun findes i specialbutikker, men også bestilles online.
 • En række dekorative indstillinger er ikke den eneste fordel ved fleksible hjørner til et karnappvindue. Dette system har mange funktionelle fordele, som vil blive angivet nedenfor.

Fordele ved fleksible gardinstænger:

 • Sikring af pålidelig fastgørelse og let bevægelse af gardinerne langs ledelinjerne, hvilket sikrer nem afmontering og hængende paneler;
 • I modsætning til omfangsrige kløfter, der opsamler støv og snavs, behøver fleksible bugtruder ikke kompliceret vedligeholdelse;
 • Fleksible tagstænger optager minimumsfri plads, især hvis du foretrækker loftvarianter til fastgørelse af systemet;
 • Enkelheden af ​​samleforanstaltningerne er en anden fordel ved det fleksible design;
 • Ved hjælp af fleksible karvevinduer kan du dekorere karnapperne ikke kun med gardiner, men også med ekstra dekorative elementer som børster, tråde og bøjler;
 • Selv at have foretaget installation af et design, kan du altid øge eller forkorte det;
 • Plastiske fleksible gardinstænger er præget af høj styrke og elasticitet. På grund af det faktum, at det er i stand til at modstå bøjning op til 95 grader uden at forstyrre polymerstrimlens integritet, vil du være i stand til at indse de mest modige designbeslutninger;
 • Plast anvendt til fremstilling af fleksible gardinstænger, der er karakteriseret ved miljøsikkerhed, og derfor kan bruges til at designe børns værelser;
 • Gardin stænger af plast kan bruges selv i værelser med høj luftfugtighed, som kan danne grundlag for at installere det originale system til fastgørelse af persienner på badeværelset.

Ulemper ved fleksible gardinstænger:

Behovet for lokal renovering i tilfælde af demontering af systemet, især hvis du har foretrukket loftmonteringsindstillingen.

Corner cornices for karosserier - knowhow af moderne designere

Hvis du planlægger at føje en kjole til indretningen af ​​rummet uden at krænke det holistiske stilistiske koncept, vil hjørnefliserne til karrevinduer, som er zigzag eller afrundede tværstænger og udstyret med ringe til fastgørelse af stoffet, være den ideelle løsning til dig.

Fordele ved hjørneafskærmninger til karrosserier:

 • Alsidighed. Corner cornices kan bruges til at designe både hytter og landehuse og lejligheder beliggende i byen. Eaves af denne type udfører ikke kun praktisk, men også dekorativ funktion, er et lyst element i et indre;
 • Entydighed. Vinkelformede hjørner af bugttype er en ægte udførelsesform af moderne stil, eksklusivitet og ikke-skabelon design;
 • Pålidelighed og holdbarhed. Eaves fra aluminium form er sikkert fastgjort i vinduets åbning, karakteriseret ved pålidelighed og holdbarhed.

Design funktioner i fleksible gardinstænger: base, detaljer, indretning

Standardværdien af ​​systemet med fleksible tagskinner indebærer tilstedeværelsen af ​​følgende elementer:

 • De fleksible tagskærter lavet af en stærk polymer profil;
 • Multifunktions skydere designet til at hænge tekstilstof;
 • Stifter til løbere designet til at rette dem;
 • holdere;
 • Hvis modellerne er kendetegnet ved alsidighed, kan forlængerledninger medtages som standard.

Løbere indgår i systemet er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​to typer kroge:

 • Nederste kroge til fastgørelse af organza gardiner eller modeller med lav kamskjold. Gardiner, der er fastgjort på denne måde, kan let blandes på grund af lodret vægtbalancering, mens de bøjninger, som den fleksible cornice er rig på, ikke forstyrrer den ensartede bevægelse af stofbanen. Sådanne gardinestænger er ideelle til en række arkitektoniske fremspring, herunder karmevinduer;
 • Øverste kroge designet til at holde paneler, der er kendetegnet ved høj kammusling og lambrequins. Den specificerede type fastgørelsesstof skjuler helt plast- eller aluminiumprofilen.

Det er vigtigt! Holderne i systemet er designet på en sådan måde, at de giver dig mulighed for at fastgøre snørebånd ikke kun til væggene, men også til loftet. De er arrangeret på en sådan måde, at der ikke skabes hindringer for glidernes bevægelse, og gardinerne bevæger sig frit rundt om vinduernes periferi. På grund af tilstedeværelsen af ​​et specielt rullende element udføres tapeprofilen uden problemer i den ønskede position.

Sådan installeres fleksibel bugliste?

Processen med installation af fleksible buglængder er ikke vanskeligt og kræver ikke faglige færdigheder, derfor kan det gøres selvstændigt. Under installationen kan du skære profilen i dele af den ønskede længde og sikre dem med ekstra stik.

Installation af fleksible buglængder udføres i flere faser:

 • Afhængig af den type fastgørelse af tagskægget er der markeret på loftet eller væggen, som bestemmer profilbanen. Ved valg af fastgørelsestype anbefales det at tage højde for rummets egenskaber, f.eks. Hvis højden af ​​det indrettede værelse er lille, kan det øges visuelt, hvilket giver fortrinsret til loftets fastgørelsesform
 • Længere i væggen er det nødvendigt at bore huller til holdere med en stigning på mindst 40 cm;
 • Dernæst sættes rullebure på den fleksible cornice, og efter fastgørelse af corniceen er holderne fastgjort;
 • Profilen er låst, hvorefter overskydende polymertape afskæres og propperne sættes på;
 • Og endelig er krogen fastgjort til tekstilstofet, hvorefter det hænger på tagene.

Det er vigtigt! Ved at lave vinduer og andre "problem" områder, såsom riller i væggen og fremspringene af rørene, anbefaler eksperter at oprette en struktur med glatte eller brækkede linjer. Dette giver dig mulighed for at maskere uæstetiske zoner og supplere rummet med en original indvendig løsning.

Fleksible vinduer til gardiner og gardiner er således et overkommeligt og ergonomisk fund, ikke kun for begyndere, men også for professionelle designere. Ved hjælp af sådanne systemer kan du nemt genoplive det middelmådige interiør ved at tilføje et strejf af nyhed og originalitet til det. På grund af det unikke design af systemet, der er ved at dekorere rummet, kan du bruge alle de tilgængelige modetrends, herunder en række draperier. Gardinerne, suppleret med fleksible buglængder på højeste niveau, udfører ikke kun dekorative, men også praktisk funktion.

Eaves til karre vinduer: fotos i interiøret

Ud over den ikke-standardiserede geometri er et hvilket som helst karrudsvindue kendetegnet ved storskala glas. Det er i stand til at gøre det mest almindelige værelse til en stilfuld lejlighed, men kun under forudsætning af at vinduerne er smukt indrettede. Til dette formål serveres en speciel bugliste. Deres sortiment er forskelligartet og giver mulighed for, at hver gardinmodel vælger et system, der gør det muligt at dekorere vinduerne i karnappvinduet kompetent og funktionelt.

Hvad er karnapperne til gardiner

Den væsentligste forskel mellem kørlerne på karmevinduet og til semi-subwooferen fra dem, der er monteret på standardvinduer, er den modulære konstruktion (hvis kuglens vindue er flerfacetteret) eller den halvcirkelformede form (hvis den har form af en halvcirkel). På grund af denne funktion har sådanne systemer flere fordele:

 • Der er en passende mulighed for et værelse med et hvilket som helst layout. Bugangstænger til gardiner kan laves selv i form af en bølge eller zigzag.
 • Da sådanne systemer gentager buen i bugtsvinduet, bruges rummets rum rationelt, og dets rummængder øges visuelt.
 • Gardinvægge til karosserier med hensyn til form og design er ideelle til visse gardiner, hvilket gør interiøret komplet.
 • Kompetente gardiner giver dig mulighed for frit at flytte fra hinanden og flytte (hæve og sænke) lærredet og bekvemt justere den komfortable belysningsgrad.

Ligesom alle andre gardiner til karosserier kan dekoreret med dekorative elementer. Dybest set er det alle slags volumetriske figurer, der er lavet af glas, plastik, metal eller træ.

Installation af buglodder kræver omhyggelig nøjagtighed og kan tage meget tid. Men det er det værd, fordi slutresultatet berettiger installationsproblemerne.

Varianter af cornices til karosserier

Som nævnt ovenfor adskiller buglundene fra de sædvanlige kun i mere komplekse sammensatte konstruktioner og er opdelt i en og samme gruppe. Desuden kan nogle typer gardiner (streng og fleksibel) bruges med lige stor succes på både standard- og bugvinduer.

Der er følgende typer gardin systemer til karre vinduer og vinduesrammer af uregelmæssig form:

 • Fleksible gardinstænger til gardiner. De er lavet af plastik (en eller to strimler) eller aluminiumsprofiler (op til fire strimler), som kan få en anden form. Hvis det ønskes, kan de monteres på væggen, men for det meste som et fastgørelsesmiddel, er det loftkanten til et karuselvindue. Forskelligt i lakonisk design, er ikke dekoreret med tilbehør, der gør det muligt at lægge hovedvægten på gardiner.
 • Stringsystemer. Ikke egnet til tunge baner. De repræsenterer en fiskelinie (streng) eller en tykk tråd strækket i en eller flere rækker mellem specielle fastgørelsesanordninger monteret på væggen over vinduet. Vægmonteringen er fastgjort til ydersiden af ​​karnappevinduet og i hvert hjørne. Hvis buglens vindue har form af en bue, fastgøres strengen på lige afstande, der er mindst lige så stor som bredden af ​​hvert lærred. Dette er kun muligt, hvis buen er næsten flad, da strengen ikke under alle omstændigheder gentager bøjningen af ​​væggen helt.
 • Profil. Samt fleksible gardinstænger er lavet af plast eller aluminium, men bøjer ikke 2-4 rækkeprofiler. For at passe strukturen til geometrien i karnappvinduet skæres profilen i stykker og forbindes med fastgørelser, så de ikke forstyrrer gardinens bevægelse. Profilsystemer er både loft- og vægmonterede, der er i stand til at modstå en betydelig belastning og er velegnede til flerlags tekstilsamlinger. Ulempen er, at segmenternes kvalitetsforbindelse kræver professionalisme. Den mindste unøjagtighed vil være mærkbar og komplicere gardinernes bevægelse.
 • Runde cornices erkernogo type. Klassisk væg mest dekorativ indstilling. Systemet er en rund plast-, aluminium- eller træstang, forkrummet bue eller hjørner (under standardglassens karuselvindue) eller samlet fra lige segmenter (til polygonale karruselvinduer). Ved hjælp af specielle stik til buglængder er segmenterne monteret med hinanden og fastgjort til væggen over vinduet. Klæder på et sådant design kan kun hænges i en række, undtagen modeller med riller langs hele længden, i hvilke tyllkroge kan indsættes, og deres bevægelse er begrænset af afstanden mellem fastgørelser.

Hvis oversigten af ​​cornice er for simpel, kan du lukke den med en smuk rammeformning. Dette vil give yderligere indretning og fuldstændighed af bugladsvinduet.

Designer Tips

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du laver gardinerne, skal du købe et loftkornet til et karnapvindue. Det vil skjule mindre defekter i finishen, som næsten uundgåeligt forbliver efter reparation, visuelt hæve loftet, hvilket ikke gør ondt i hvert fald, og ved høje åbninger, der slutter ved loftet, vil det være den bedste løsning.

De standardfastgørere, der bruges til at kompilere geometrierne på profilakslen, har vinkler på 45 og 90 °, og ved at forbinde dem kan du få en vinkel på 135 °. Det er umuligt at bruge dem i karrevinduer med en pausevinkel på mindre end 45 °.

Eaves fleksible bugt giver dig mulighed for effektivt at understrege den mest utrolige form af vinduets åbning. Med deres hjælp kan du let omgå rør og skarpe hjørner, og samtidig vil gardinerne bevæge sig uden problemer langs hele længden af ​​tagskæggene.

Gardin kroge til profil og fleksible systemer sælges som et stykke i sæt og allerede fastgjort til et specielt bånd, der er fastgjort til gardinet. Kroge fastgøres sikkert til båndet, så denne fastgørelsesmetode er enkel og pålidelig.

Hvis der er et karnap på værelset, der skal dekoreres smukt inden du køber gardiner og tyl, skal du tænke på måder at fastgøre dem på. Den optimale løsning er at vælge en passende bugløv, så du kan rette gardinerne over vinduet og lægge vægt på deres skønhedstilstand. Det skal forstås, at dets installation er en kompleks, tidskrævende proces, der kræver faglige færdigheder. At bruge det alene er kun, hvis du har erfaring med sådant arbejde. Enhver unøjagtighed vil resultere i et fald i systemets funktionalitet og forringelsen af ​​udseendet af vinduesvinduet som helhed.