Valg af gardiner på hjørnevinduet: Eksempler og tips

Hjørnevinduet i et rum medfører ofte en masse vanskeligheder: hvilke gardiner skal du vælge det, hvilken cornice at installere, hvordan du passer til et sådant vindue og dets indramning i den samlede indvendige skala.

Typer af hjørnevinduer

For nemheds skyld, vælg flere typer hjørnevinduer:

 • et enkelt vindue placeret i Ugu-rummet ved krydset af væggene;
 • bugladsvindue - har flere vinkler, der hver er mere end 90 grader;
 • to almindelige, lige vinduer, der ligger tæt på hjørnet af rummet. I dette tilfælde kan vinduesindretningen være adskilt og kan være en enkelt struktur.

Vælge en gardin model

Generelle regler, som designere anbefaler at følge, når man vælger gardindesign til hjørnevinduer:

 • Gardiner bør fremhæve vinduets usædvanlige silhuet. Kun i dette tilfælde vil hele interiøret se harmonisk ud.
 • Til et hjørnevindue er der brug for en særlig cornice, da to lige hjørner, der ligger lige i en vinkel, krænker den samlede sammensætnings visuelle enhed.
 • Hjørne vinduer kræver pomp og rig indretning. Simple gardiner i laconicismens ånd ser ikke altid ud til at være passende.

Hvad skal man gøre, hvis interiøret er dekoreret i stil med diskret minimalisme eller hi-tech, som ikke tåler en storslået indretning og alle slags ryushechek, folder, draperier og buer? I dette tilfælde kan du fokusere på stoffets rigdom, vælge det simpleste design og hårde lambrequin af den enkleste form.
Det er den model af gardiner, der vil diktere valg af stof og valget af cornice. Sidstnævnte er særligt vigtigt, da det for hjørnevinduer er noget sværere at finde passende gardinstænger.

Der er to klassiske versioner af vinduesrammeringsmodeller til hjørnevinduer:

 1. 1 Fast gardin, dekorere to vinduer på en gang.
 2. 2 separate dåser forbundet med en enkelt cornice eller en fælles lambrequin.

Et stykke gardin på hjørnet vinduet

Hjørnevinduer er som regel større i størrelse end standard lige og giver rummet en særlig elegance. Derfor er det normalt ikke at skjule sådanne vinduer, men for at gøre det til en spektakulær detalje af det overordnede interiør, den største udsmykning af rummet.
For at understrege elegancen af ​​hjørnevinduerne vælger gardinerne langt til gulvet fra bløde, flydende stoffer. Jo mere rigeligt vinduesindretningen er, desto mere spektakulært vælges det valgte hjørne.

Den mest almindelige teknik er et etstykke gardin på hele vinduet. For hovedtæppet er det ideelt gennemskinneligt stof med lyse farver. For det første forstyrrer de ikke rummet (i betragtning af at hjørnevinduernes område normalt er stort). For det andet giver et sådant gennemsigtigt og vægtløst grundlag dig mulighed for at spille med farver og tekstur af ekstra elementer.

Som ekstra dekorationer ser symmetriske lambrequins, swags, slips og draperier godt ud - generelt, der gør det muligt at dekorere vinduets øvre del. Stoffet til ekstra elementer er valgt til den overordnede indvendige palette - for at matche møblerne eller resten af ​​tekstilerne i rummet.
Tæppe gardiner giver dig mulighed for at vælge et hjørnevindue - de skaber noget som en visuel "ramme", til sidst ser hele vinduet ud til at være en enkelt enhed.

Portiere placering muligheder:

 • Portieres kan kun placeres på siderne, dekorere dem med smukke greb.
 • Hvis gardinens overdel er dekoreret til et minimum, kan du arrangere individuelle lærred på siderne og i hjørnet. Et sådant gardin synes at være en enkelt sammensætning, og det tillader desuden at understrege vinduets ødelagte linje.
 • Vinduesrammens originalitet vil tilføre belysning, installeret langs linjen af ​​cornice. Denne teknik vil ikke blot fremhæve denne del af rummet, men også skabe den originale effekt af spillet med farver og lys.

Separate gardiner til hjørnevinduet

Separat gardiner er passende, hvis du vil med jævne mellemrum beundre udsigten fra vinduet og der er behov for at åbne gardinerne. Adskilte lærred anbefales at fremstilles enten helt symmetrisk eller asymmetrisk med hensyn til vinklen.

Design muligheder for individuelle gardiner

 • Enhver form for korte gardiner er ideel som separate ark til hjørnevinduer: fransk, østrigsk, romersk, ruller, persienner eller plisseret. De passer ind i næsten ethvert interiør, passer til enhver stil. Separat kontrol af hvert panel giver dig mulighed for at spille med belysning. Desuden er disse gardiner simpelthen uerstattelige, hvis i hjørnet er der for eksempel en sofa eller samme hjørneholder.
 • Hvis et charmerende panorama åbner fra et vindue, kan du helt opgive tule eller lysgardiner. Ornament vil tjene som en tæt gardiner, skjuler kun hjørne leddene. Hvis det er nødvendigt, kan de nemt skjule hele vinduet, hvis du vil beskytte værelset mod soloverskud (for eksempel i soveværelset).
 • Endelig kan lysgardiner af gennemsigtigt eller gennemskinneligt stof hænges som separate sengetøj. En særlig effekt opnås, hvis du kombinerer gardiner af forskellige farver. For eksempel kan du vælge 3-4 farver, der allerede er til stede i rummet, og oprette et flerlags gardin af lærred af samme farver. Den eneste ting at overveje er, at gardinens stof skal være 2-3 toga lysere end de vigtigste farver i rummet. Og helst har ikke nogen mønstre.
 • En anden mulighed er at kombinere lærred af to farver. Lysere gardin direkte vindue, lysere - vil gøre hjørne leddene. Hvis stoffet er lys, ser gardinmodellen, kaldet "biskopens ærme", mest imponerende ud i hjørnerne.

Som du kan se, er der mange designmuligheder for hjørnevinduer. På de præsenterede billeder kan du sætte pris på kombinationen af ​​forskellige materialer, hvordan gardindesignet overholder stilens koncept i interiøret. Der er sikkert en mulighed, der passer til dit værelse.

Oversigt over gardiner på hjørnevinduet i stuen, soveværelset og andre vinduer

Hjørnevinduet er et usædvanligt arkitektonisk element. Værelset med hjørnevinduerne ser originalt ud. Gardinerne på disse vinduer vil ikke blive efterladt uden opmærksomhed heller. I denne artikel vil vi se på nuancer af sådanne rum og fortælle dig hvordan du vælger hjørnetæpper.

Udvælgelse af gardiner til hjørnevinduer

Typer af hjørne vinduer:

 • enkelt - placeret i hjørnet af rummet;
 • bugladsvindue - har flere vinkler, hver især mere end 90˚;
 • to lige vinduer placeret i hjørnet af rummet.

Du bør ikke straks købe materiale, som du kan lide i en butik eller i et studie til syning af gardiner.

Farveløst draperi, der understreger højtideligheden i festlokalen eller i stuen på et sommerhus, i køkkenet i en almindelig lejlighed ville være upassende.

Munter gardiner med blomster i børnehaven er ikke egnet til teenagere. Og de skal være forskellige i værelserne af drenge og piger. Gardiner af lyserød farve, meget flot i pigens værelse, vil se mere end upassende ud i hendes brors rum.

Bør tage højde for egenskaberne hos den person, der bor i et værelse med et hjørnevindue. Vinkelformens vindue er større end normalt, og de giver meget lys.

For en introvert kan dette give anledning til bekymring, så der bør være tykke gardiner i rummet, helst monokromatiske, hvis form og størrelse gør det muligt for dig at føle dig isoleret fra verden.

Extroverts, tværtimod, ønsker at føle sig sammen med omverdenen. Deres gardiner skal kunne flytte fra hinanden så meget som muligt, og hver del skal hentes af et smukt band.

Det er nødvendigt at overveje, hvordan portiører ser ikke kun indefra, men også udenfor. Hvis husene er placeret tæt på hinanden eller lejligheden er placeret på et af de nederste etager og er tydeligt synlig fra gaden og derefter ud af soveværelset, skal du købe hjørne gardiner af tykke stoffer, hvis størrelse gør det muligt at lukke vinduets åbning helt.

For et solrigt værelse eller køkken er persienner egnede med evnen til at justere lyset.

Det er ikke altid nødvendigt for gardiner at kunne skabe totalt mørke. På chefens kontor eller kontor vil en smuk, men streng ramme være mere hensigtsmæssig. Kombinationen af ​​den oprindelige arkitektoniske løsning med stringens vil skabe en slags intriger.

Eaves til hjørne vinduer

For gardiner på et stort hjørne vindue bør købes specielle gardinstænger. Hvis du bare laver den sædvanlige tagbøjle, så kan de af forskellige årsager vride og ende op i forskellige højder. Gardinerne vil også ske, hvilket vil være ret mærkbart og vil ikke tilføje skønhed.

Eaves kan få en halvcirkelformet eller separate striber, men har pålidelig fastgørelse indbyrdes.

Hjørneflader til gardiner er lavet af plast eller metal. Når du vælger, skal du overveje stoffets vægt. Hvis designen af ​​rummet indebærer brug af to typer stoffer - lys gardiner og tunge gardiner, så skal du vælge en to-rækken metal cornice.

Antallet af rækker i cornice afhænger af design ideen. Hvis der i tillæg til forskellige typer af stoffer er bestemt til at hænge en pelmet, så skal der anvendes en flerrøret cornice.

Eaves til hjørne vinduer har et loft eller væg mount. Da de eksterne vægters bæreevne er stor, vil de være i stand til at modstå en temmelig tung konstruktion. Med lofter kan situationen være kompliceret, især hvis de spændes.

Til denne mulighed er mere egnede inkjet gardin stænger.

Til stuen er der et passende hjørneformet taggrænse til gardiner, som har en dekorativ strimmel, der dækker mount af enhver type. For et ikke-standardvindue er denne slags cornice bedst lavet til ordre.

Farver og materialer

Ved farvning er gardinerne:

Når du vælger farver, bør du fokusere på farve på tapet eller møbler, især blødt.

Med spørgsmål uden billeder er problemerne mindst. Dette udseende ser godt ud i forskellige draperier, uanset deres længde. Lambrequins, børster og strømpebånd kan også bruges til revitalisering, som også er klare, men i farve kombineret med hovedtøjet eller i kontrast.

Gardiner til hjørnevinduer bør ikke visuelt blandes med baggrundsfarven. Skyggen af ​​materie er valgt i flere toner lysere eller mørkere.

Det skal huskes, at direkte modeller, der bruger hele højden af ​​rummet, øger visuelt rummet i rummet. Korte muligheder er passende i køkkenet og i børnenes værelse.

Populære materialer til monokrome gardiner på hjørnevinduet:

Naturlige materialer foretrækkes. De er miljøvenlige, samler ikke støv.

Afhængighed af typen værelse med hjørnevinduer

Afhængigt af formålet med rummet skal gardinerne til hjørnevinduerne vælges:

 1. Soveværelset. Alt for lyse prangende nuancer er uacceptable. Klassiske portierer med rige dybe toner med lambrequins skaber en rolig, hyggelig atmosfære. Hvide, brune, gyldne toner vil gøre.
 2. Børn. Praktiske modeller med forkortet længde er egnede. Det er ønskeligt, at der var tegning af børns fag, men du kan bruge de kombinerede muligheder. Hovedkravet er materielets sikkerhed.
 3. Køkken. Mørke nuancer er uacceptable. Praktiske krav indebærer brugen af ​​korte gardiner, da der ikke er behov for at skabe totalt mørke i dette rum. Køkkenet er et rum med høj luftfugtighed. Derfor skal materialet til gardiner være vandafvisende. Da stoffet kan blive snavset under madlavning, skal det vasket godt.
 4. Stue Gardinet på hjørnevinduet i hovedrummet bør understrege dets festlighed. Passende tungt stof med et stort mønster og smuk drap.

Rolige farver passer til kontorer og forretningslokaler. Stærk stof beskytter ikke kun mod lys, men fremhæver også forretningsstil.

På caféer, restauranter, klubber, store butikker, skønhedssaloner med hjørnevinduer, bør et gardin ikke kun have praktisk, men også æstetisk værdi.

I forbindelse med tilstedeværelsen af ​​et stort antal mennesker på disse steder er det nødvendigt at huske om sikkerhed.

Gardiner på karet vinduet

Bay vindue - en del af rummet, lavet til facadeplanet. Har et vindue med en buet eller multifacetteret form. På grund af de mange gardinstænger til karrevinduer kan forskellige gardiner og gardiner anvendes.

Grunden til at vælge gardiner i værelset med et karnappvindue er den ønskede grad af skygge og kompatibilitet med indretningen af ​​rummet.

En interessant mulighed er udformningen af ​​hver del af karetruden med et separat stof. Visuelt gør det ham højere. Dette anbefales, når vinduesvinduet har flere vinduer adskilt af smalle strimler af væg.

køkkenkardugardiner 2

Det centrale vindue og siden kan laves i forskellige stilarter. Placeret i midten kan der være en normal løsning, og sidevinduppåbningerne, der ligger i en vinkel mod den, har draperi.

Hvis vindueskarmen har en halvcirkelform, kan glidende gardiner fungere som et fælles gardin. Det er også muligt at bruge løfte gardiner. Det er hensigtsmæssigt at bruge lambrequin - en vandret strimmel stof øverst.

Under alle omstændigheder bør en så interessant detaljer, som bugladsvinduet ikke have en simpel løsning. Gå ikke glip af muligheden for at gøre interiøret mere attraktivt.

Romerske gardiner

Romerske gardiner til hjørnevinduet skiller sig ud for praktiske og æstetiske udseende. Nemmelsen ved at bruge romerske persienner er, at det niveau, hvor de kan hæves og sænkes, indstilles vilkårligt efter vilje og behov.

Romerske gardiner har forskellige stilarter:

Den mest almindelige er den klassiske version. Når der løftes, dannes der glatte folder, som er stablet oven på hinanden. Pas ind i soveværelset.

Kaskader, selv når de er løs, har vandrette folder. De ser parade og bruges ofte til drapering af hjørnevinduer i stuer.

Rammeløse er kendetegnet ved, at de ikke har nogen vandrette folder. Når du løfter foldes sag, hvilket skaber en følelse af afslapning. Velegnet til rekreative områder, herunder på glaset i balkonen.

Gardiner, persienner, tagskinner på trekantede vinduer

I et forsøg på at give individualitet til vores hjem vælger vi i stigende grad ikke-standardiserede arkitektoniske projekter, herunder huller i usædvanlig konfiguration, for eksempel i form af en trekant. Problemet er, at for det meste færdige produkter til vinduesdekoration er skabt under hensyntagen til den klassiske rektangulære indstilling, er gardinstænger og gardiner til trekantede vinduer normalt lavet til ordre. Hvilke løsninger gælder i dette tilfælde, se nedenfor.

Hvad du skal vide, når du laver trekantede vinduer med gardiner

Før du laver et vindue skal du vurdere stilen på rummet. For nogle løsninger kan der kræves ikke-standard gardinskinner til specialfremstillede gardiner og yderligere fastgørelser, før du fortsætter med installationen af ​​disse dele, er det nødvendigt at overveje hele konceptet omhyggeligt.

Ofte triangulære vinduer dekorere loftet. Som regel er disse penthouses af huse med spidse tage. Vinduerne i en trekantet form giver dig mulighed for at fylde med lys som værelser og skabe en følelse af integritet i huset udvendigt

I klassisk interiør er traditionelle stofgardiner den mest passende mulighed. Og når vinduerne er i et træhus, er tekstilklæder absolut prioriteret.
Fix dem på en trekantet åbning på to måder:

 1. maskerende ikke-standardform
 2. med fokus på hendes opmærksomhed.

Forkæle de trekantede ruder kan være alle modeller, der hænger dem på den traditionelle måde på corniceen, monteret over åbningens øverste punkt. Men i dette tilfælde er dens ikke-standardformular ikke afspillet, og interiøret er berøvet den vigtigste arkitektoniske "højdepunkt". Nogle gange, for eksempel når vinduet gentager tagets indre kontur og ligger lige under det, er denne metode ikke mulig.

Klassiske gardiner og tyll på et skrånende vindue

Glidende lige gardiner på en standard cornice, monteret parallelt med gulvet over åbningen, er det bekvemt at maskere vinduets skråform. Denne mulighed indebærer brugen af ​​en lambrequin, hvis længde afhænger af tilbøjelsen af ​​siderne af trekanten - jo skarpere vinklen på toppen, jo længere lambrequin. Ellers vil væggen nær toppen af ​​åbningen være synlig, når lærredet er adskilt.

Når du vælger en gardinstil dig selv, er det værd at huske at frem for alt funktionalitet er vigtigt, og for det andet, dekorativitet.

Lige gardiner til trekantede vinduer og fastgøres på de skrånende sider, understreger ikke-standard åbning. I dette tilfælde skal panelet skæres i form af et skråt trapezium med højre bundvinkel. Den afskårne kant er fastgjort til tagskægget og skal falde sammen med den i hældningsvinklen. Dens længde afhænger af overfladen af ​​de påståede folder. Spred sådanne gardiner vil ikke fungere, bare binde op, åbning af hullet er ikke fuldt ud. Hvis lokalet og formålet med rummet forsømmer beskyttelsen mod nysgerrige øjne, vil valget af transparent materiale til gardiner løse problemet. Stof anvendes på baggrund af konceptet af interiøret, herunder tyll og muslin (bomuldsgardiner).

Italienske gardiner

Italienske gardiner på trekantede vinduer er en god mulighed for klassiske og retro interiører, Provence, Country stilarter. De bløde, afrundede linjer af de italienske gardiners øvre gardiner har skarpe hjørner. Disse lærredene lukker ikke ruderne og sikrer maksimal lysadgang i løbet af dagen, og om aftenen kan de sænkes ved at untere snoren.

Den øverste kant af de italienske gardiner er statisk. De skaber ikke problemer, når vippe, fordi de er faste. Stoffet er rettet i modsat retning til hvor corniceen er placeret (et fastgørelsesorgan til ledningen, der forbinder gardinet er monteret), som giver dig mulighed for at skabe en rund fold - et kendetegn ved italienske modeller.

I et lille vindue er det bedre at bruge et panel. Large - ser mere fordelagtigt ud med to gardiner. De krydses og laver hinanden. Gardiner kan være af forskellige farver og teksturer, for eksempel er den tæt, den anden er gennemsigtig. Mellemstor glas giver mulighed for begge muligheder.

En anden mulighed er at bruge en lige tagskinne, der passerer over toppen af ​​trekanten. Italiensk lærred, bundet med en ledning i højden af ​​åbningernes nederste hjørner eller lidt højere, giver den den sædvanlige rektangulære form.

Hvad er gode romerske gardiner på trekantede vinduer

Romerske gardiner på plastik og trævinduer beskytter perfekt mod gadeudsigter, ser spektakulære ud, de er bekvemme til at justere den behagelige adgang til lys. Når du vælger den romerske udgave, skal du sørge for, at lærredene ikke forstyrrer åbningen af ​​ventilationsåbningerne til ventilation.

Romerske gardiner på et bredt glas kan se besværligt, to trekantede lærred ser neater ud. Panoramavinduer kan dekorere flere smalle paneler, hver ophører med at folde i en bestemt højde (jo tættere på midten, jo højere). Denne tilgang lægger vægt på ikke-standard kontur, gør den blødere, rammer, tilpasser sig indretningen.

Massivt lærred, der helt dækker lumen, ser bedst ud på åbningerne af form "hus", hvor den trekantede kun den øverste del.

Er det fornuftigt at installere rullegardiner på trekantede vinduer

Rullegardiner eller som de kaldes "rullegardiner" optrådte for omkring ti år siden. Siden da er deres salg kun steget. Det er ikke overraskende: de er praktiske, koncise, smukke, kan udføre funktionen af ​​tule med gardiner, men bruges hyppigt autonomt.

De åbner ikke til slutningen af ​​en ikke-standard åbning. Hvis formularen er helt trekantet, vil den kun blive permanent fastgjort til rullemodellen. Åbningen i form af et hus er mere bekvemt at "splitte" i dele. Trehjørneafsnittet skal lukkes med en stofrulle, som falder sammen med konturen og en rektangulær sektion med en standardrulle. En anden mulighed er at hænge rullegardinerne på den rektangulære del af rammen, og ikke at tømme ud.

For nylig har rullede modeller, der virker (åbning og lukning) på vinduer med komplekse konfigurationer, vist sig. Men de fremstilles ikke i alle specialiserede værksteder.

Nuancerne i designet af trekantede vinduesgardiner

I interiøret er minimalisme, hi-tech, loft, techno ikke-standard arkitektonisk geometri mere hensigtsmæssig ikke at glatte, men at understrege. Til denne ideelle lamellare og plissede persienner.

Lamella persienner til ikke-standard vinduer

Vertikale persienner på trekantede huller ser mere harmoniske ud end vandrette. Det anbefales at installere vandrette persienner på små rammer og separate sektioner. På de samlede åbninger er det mere hensigtsmæssigt at bruge lodrette persienner.

Plisseret persienner på trekantede vinduer

Konstruktioner i henhold til typen af ​​accordeonbælg gør det muligt at fremstille pletter til åbninger af enhver konfiguration under henvisning til deres usædvanlige form. Bredden af ​​folderne varierer fra 1 til 5 centimeter. På glasset af en standardstørrelse, og især lille, anbefales det ikke at vælge persienner med store folder. På en bred åbning ser en stor fold mere harmonisk lavt ud.

Foldene kan være vandrette og lodrette. Den første bør vælges til åbninger i form af en langstrakt (rektangulær) trekant. "Squat" silhuet strækker opadgående lodrette folder. En lille lumen eller sektion er mere bekvemt at dække persiennerne med en radial retning af folderne: i åben stilling vil de blive samlet som en vifte i et hjørne og rettet mod den modsatte kant.

Sådan hænger og fastgør gardinerne på det fasade trekantede vindue

Ledende producenter af ikke-standardiserede vinduer tilbyder deres kunder komplet med gardinstænger af passende størrelser og konfigurationer. Men hvis der ikke er noget ønske, er der ingen penge til køb af mærkevarer til et trekantet vindue, du kan finde en vej ud og gøre det selv.

For at sikre lærredet på et trekantet vindue, brug:

 • vandrette og skrå taggange
 • kroge til grommets monteret i væggen.

Skrånende skråninger er mere krævende på fastgørelseskvaliteten, da belastningen på dem er stærkere end på standardmodeller. Klæder på en skrå struktur bør fastsættes, så de ikke kan bevæge sig ned.

Problemet løses på tre måder:

 1. Tekstil velcro lukning. Et tape er limet direkte på tagskægget (i stedet for det kan du bruge en sædvanlig træstang), den anden er syet til den øverste kant af gardinet.
 2. Øreringe eller ringe med clips. Statisk fastgørelse af den første grommet vil ikke tillade nettet at glide ned.
 3. Montering af tre eller kortere vandrette stænger på hver skrå side. Baren er fastgjort på forskellige niveauer og falder langs trekantens sidekanter. Duftene er fastgjort til dem med øjenlåg eller dækløkker.

Hvad angår kroge, er denne metode til trods for enkelheden praktisk. Sådan fastgørelse er mere pålidelig end kardborrebandet eller fastgørelsen af ​​den yderste gummibelægning og er mere dekorativ, da det tillader dannelse af nogen folder på gardinet.

Du kan komme med dine egne løsninger. En af dem er vist på billedet ovenfor: Et dobbelt stykke klud, udskåret i overensstemmelse med åbningens form og fastgjort til den fra den ene side. Forestil dig, vågen i dig selv, designeren og dit hus vil være unikt.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hjørnehuler giver dig mulighed for effektivt at komplementere et karnevindue og skabe en blød zoneinddeling af rummet. Med deres hjælp kan du fremhæve de elegante vinduer eller omvendt for at dække dem og opleve en lille hyggelig ø hjemvarme.

Anyway, dette design af loftet lister eksisterer i forskellige variationer, og mange mennesker står over for det. Derfor vil det ikke være overflødigt at kende dens funktioner og subtiliteter af installationen.

Hvad kan vi vide?

Ceiling cornices og gardiner er uundværlige egenskaber ved enhver bolig. Det er ikke svært at hente dem til almindelige vinduer, men det er problematisk at købe vinduer til dekoration - ikke alle butikker har dem, og prisen er meget højere end enkle.

For ikke at gøre et dårligt valg, skal du tydeligt vide, hvad du køber og hvor passende det er for dig. Overvej de grundlæggende klassifikationer af taggrunde, hvoraf du sikkert vil tiltrække noget.

materiale

Flere typer lavet af forskellige materialer:

 • Plast - den mest almindelige. De er nemme at installere og tilgængelige for køberen med nogen tegnebog. Plastens fleksibilitet tillader fremstilling af gardinstænger til enhver farve og modifikation. Af minerne kan man notere en kort levetid og begrænsningen af ​​valget af stof til gardiner. For tunge plastfittings vil ikke stå op og over tid, selve strukturen og kroge kan gå i stykker.
 • Aluminium er også ikke mindre populært end plast. De er meget lette, men mere holdbare. Men ikke meget mere holdbart end plastmodeller. Dybest set har de en rørformet form, og med dem skal du også købe ringe til gardiner.
 • Forstærket plast. Der er også hybride gardiner af plasthus og forstærket med aluminiumsprofil.
 • Rustfrit stål er blevet et uundværligt materiale til rum med høj luftfugtighed, såsom balkoner, terrasser, badeværelser, bade og saunaer. Men du kan bruge i stuen, da det ser ret solid ud og har lang levetid.
 • Poleret stål er blevet et udsøgt materiale til eliteklassen. I moderne præstationer kan du finde ikke kun taggrunde, men ægte kunstværker. Derudover er de holdbare, holdbare og i stand til at modstå selv de tyngste tæpper.

Jeg vil gerne bemærke, at cornice effektivt kan camoufleres under en særlig baguette, som kan laves af absolut noget materiale - gipsvæg med vægfinish, træ med forgyldning, plastik med forskellig tekstur og farve. Så du kan ikke bekymre dig om tilfælde af ikke meget vellykket køb af produkter, der så bedre ud i butikken end i interiøret.

Forskellene i type

Det lader til, at alle loftlisterne er næsten ens. Men det er ikke helt sandt.

De er også klassificeret efter type:

 • Baren har en rund profil, fastgjort til loftet, til væggen eller blandet. Sådanne stænger er normalt lavet af metal. Der er montering på specielle beslag. Gardiner kan også hænges på ringe, magnetiske eller metalgrommets (se Sådan lægges gardiner på loftet).
 • Dæk - en lignende profil type konstruktion er en flad cornice til loftfiksering. Måske med en, to og tre skinner. Normalt lavet af plastik. På grund af lethed, forarbejdning og tilstedeværelsen af ​​forskellige drejningselementer kan den hænges på alle hjørneruder. Intet gør det vanskeligt for kroge at krydse skinnerne, men tunge gardiner kan svække dem.
 • Fleksibel, med indvendige skinner er lavet af både plast og aluminium. Deres egenskab er et enkelt-række fastgørelsessystem af gardiner, hvilket ikke blander dem med at bøje dem under et karrierevindue. Til multi-række gardiner hænge et par stykker.
 • Fleksibel med en ekstern type skinne er udelukkende fremstillet af tætte og slidstærke materialer, der kan gentage bøjninger. Monteret på specielle metalbeslag. Kroge kan også laves af metal, selvom selve sagen er lavet af plastik af høj kvalitet. Normalt maskeres de under et strækloft eller en baguette.

De kan opdeles i flere typer af form. For eksempel bruges tagbjælker oftest til udsmykning af karrevinduer, som i billedet nedenfor.

Uden dem kan man heller ikke gøre med rummets kontinuerlige ruder.

Til det elegante design af gardiner mest passende rund profil. Det rundser visuelt rummet og glider ud i hjørnerne. Ofte hænger de ikke kun på karnapperne, men også på balkoner og loggier.

tid

En rund takkornet, såvel som et hjørne, kan med rette betragtes som et universelt dekorativt element.

Det kan bruges til at løse flere problemer:

 • Vinduesdekoration er en direkte udnævnelse, for hvilken der blev oprindeligt oprettet tagger.
 • Zoningrummet ved hjælp af tekstiler er blevet en integreret designløsning i små værelser. Ved hjælp af et fleksibelt system kan du oprette de mest bizarre konturer.
 • Indkapslingen af ​​brusebadet med tagplankene er heller ikke nyt. De kan være både delvise og lavet i hele brusebadets diameter.

Det anbefales at bruge rustfrit stål, selvom plastprodukter også er fremragende til værelser med høj luftfugtighed.

Hvilke gardiner er egnede til hjørnetakssystemer

Og det sidste kriterium, der påvirker valget af taggrunde er gardiner. Til denne eller denne type er forskellige hailstylper og -designer egnede.

Almindelige gardiner kan hænge på enhver form for loftslister. Men du skal tage højde for kvaliteten af ​​stoffet selv. For eksempel er det bedst at hænge tunge gardiner på metal hailstones, og enhver strøm af tyl kan modstå plast.

Valsede produkter af enhver modifikation hænges på et specielt snørebånd med en mekanisme til at flytte gardiner. Det er lavet hovedsageligt af plastik og leveres med gardiner.

Romersk gardiner skal hænge på aluminiumstrukturer. Under installationen er det vigtigt at justere pladeernes placering i forhold til hinanden for at opnå den mest præcise vinduesdekoration.

Bomuldsgardiner bruges oftest til zoneinddeling eller til at supplere de sædvanlige gardiner. De er fortrinsvis hængt på skinnegardiner, selv om det kan bruges med gardinstænger. I sidstnævnte tilfælde sys en særlig tape til ringe.

"Biskopens ærme" ser mest effektivt ud på skinnegangsrækninger. Selvom du er bevæbnet med et fantasiopløft, kan du oprette et unikt design til dumbbell type taggrunde.

Alle typer gardiner på sløjfer eller grommets kan monteres på tagskægget. Igen må du ikke glemme gardinens vægt. Overvej også, hvordan du bedst kan åbne gardinerne. Og det er ønskeligt at erhverve sløjfer med gummierede indlæg, så når de flytter gardinerne, er de tavse.

Gardiner til brusebadet kan hænges på alle hjørner. Det vigtigste er, at når de flytter de ikke sidder fast og ikke bryder på det mest interessante øjeblik.

Selvopbygning

Har du lavet dit valg eller har du allerede købt lofthjørne lister? Så kan du fortsætte til deres installation. Det kan holdes med egne hænder uden hjælp. Fotografinstruktionen nedenfor viser tydeligt, hvordan en cirkulær plastikskinne med flere skinner er monteret.

Montering af metalhjørnefladerne

Indsamle det er ikke svært og består af flere faser:

 • Trin 1. Inkluderet i kittet er hjørneelementer. Først er de samlet.
 • Trin 2. Det er monteret på specialbeslag til loft eller væg.
 • Trin 3. Klæd gardinerne og fastgør de dekorative endeelementer. Normalt sætter de bare på et rør, som i vores tilfælde.

Sørg for at kontrollere pålidelighedens pålidelighed, så dens sammenbrud ikke bliver en ubehagelig overraskelse for dig.

Videoen nedenfor fortæller om installation af et fleksibelt design.

Alternativ til at opbevare produkter

Hvis du ønsker at lave gardinstænger til gardiner selv, tilbyder vi en simpel og effektiv ide. Plastrør fungerer som hovedmateriale, og almindelige tøjkroge spiller rollen som understøtningselementer.

Rør er simpelthen svejst eller bøjet i ønsket vinkel, malet og fastgjort. I vores udførelsesform er der en ulempe - de bærende elementer hæmmer gardinernes bevægelse. Men det kan let løses af et tankevækkende arrangement af indehavere. Resultatet er sådanne attraktive gardinstænger, der ikke kan skelnes fra købet.

Loft hjørne cornices er forskellige i deres design løsninger. Og hvis du træffer det rigtige valg, vil den erhvervede struktur tjene trofast i mange år.

Hjørne cornices

hurtigt

bare

kvalitativt

pålideligt

Hjørneflader til elegant dekoration

I dag er det ikke-standardiseret og komplekst layout af huse og lejligheder på mode, og det kræver en oprindelig tilgang til design - møbler, dekoration mv. I vinduesindretningsområdet kan du finde mange interessante løsninger, der tidligere ikke var tilgængelige på grund af manglen på moderne produktionsteknikker.

Ved hjælp af mange varianter af gardinstænger hjælper K-Style specialister med at realisere dine mest modige planer. For at købe alt, hvad du behøver for dette, skal du besøge vores onlinebutik og kontakte din leder for rådgivning.

Corner cornice til gardiner i stuen

Stuen er det sted, hvor det er almindeligt at samle med hele familien. De inviterer gæster, arrangerer ferie, samles om aftenen til en interessant film. Derfor skal hallen ikke kun være smuk, men også hyggelig. For dette værelse, som er det største i huset, er det bedst at vælge gardinstænger langs hele længden af ​​loftet. Vellykkede udvalgte gardiner vil forvandle rummet, fordi tekstiler enhver detalje af interiøret kan gøre en rigtig højdepunkt.

Den specielle form af tagbøjlerne kan være nyttig til hjørnevinduer. Sommetider er udformningen af ​​lejligheden sådan, at vinduerne ligger meget tæt på hjørnet, eller vinduet er en, men det ligger lige ved krydset af væggene. I "K-Style" kan du købe forskellige gardinstænger til gardiner på hjørnevinduet - med en række, to og tre rækker. Oftest er de loft - så øger det visuelt rummets højde, og et eller to vinduer bliver et enkelt ensemble.

Hjørnefliser til gardiner på badeværelset

I badeværelset er gardinstænger installeret for at gøre det uden brus. En vandtæt klud er hængt på en sådan konstruktion, som giver dig mulighed for stille at tage et bad, mens du står i badeværelset - gulvene vil forblive tørre alligevel. Eaves kan have formularen:

Det hele afhænger af værten smag. Oftest er hovedmaterialet rustfrit stål, mindre ofte - plastik. Anodiseret aluminium, der anvendes til fremstilling af profiler, korroderer ikke, derfor er badeværelset cornice bedre fra det.

Kun de bedste priser her!

Du kan købe en skrå cornice eller til et hjørnevindue, et badeværelse eller en stue i K-Style online-butikken. Vi tilbyder:

 • stort udvalg;
 • rimelige priser
 • kvalitetsvarer;
 • hurtig service.

Ordrer leveres i tide, professionel installationstjeneste tilbydes. For information, kontakt vores katalog eller konsulenter på webstedet. Alle produkter tilhører de førende producenter fra Tyskland og Polen, en obligatorisk garanti.

Eaves til gardiner vinkel: funktioner og fordele

Til udsmykning af hjørnevinduer med gardiner, vil den specielle løsning være den optimale løsning. Hjørne design giver dig mulighed for at hænge gardinerne, så billedet er komplet og solidt, uden et hul i kanterne. På en sådan holder er det muligt at fastsætte et enkelt gardindug, som om ønsket samles i et hjørne og giver rummet maksimal belysning, frigør plads. Systemerne er loft og væg, deres ramme er lavet af fleksible eller kraftige materialer. Indførelsen af ​​originale elementer i form af kroge eller skjult fiksering af paneler er tilladt.

Typer af gardinskinner til gardiner, deres egenskaber og fordele

Det moderne marked rammer med en række hjørne gardin skinner. De mest populære og bekvemme er de følgende designs.

 • Bus. Skinneafskærmninger af profiltype, oftest er de lavet af plastik. Rotationselementer kan have vinkler på 45 ° og endog 90 °, hvilket gør det muligt at skabe strukturer af næsten enhver form. Materialets specificitet og skinnernes kvalitet gør det muligt at flytte lærredet uden forhindringer og vanskeligheder. Modeller kan bestå af en, to eller tre rækker. Loft og vægmonteringsmuligheder er tilgængelige. For at lette arbejdet med stoffet, er et gardinbånd med sløjfer fastgjort til løberne på cornice simpelthen syet til toppen.
 • Rod. Et rundt element i tværsnit kan fastgøres til en væg eller et loft (ved hjælp af særlige beslag). Forbindelsen af ​​to lige dele udføres ved hjælp af separate roterende moduler. De kan justeres, fleksible eller fastspændes. Fastgørelse af gardiner sker ved hjælp af ringe af forskellige typer, magneter, sløjfer, eyelets. Der skal lægges særlig vægt på materialerne. For eksempel tømmer metal grommets på en krom cornice ganske højt. Bevægelsen af ​​lærredet på tagskæggene er ikke forhindret.
 • Fleksibel konstruktion med indvendige skinner. Sådanne cornices kan repræsenteres i plast eller aluminium. Kan bøjes i bugten eller buede planer, der er muligheder for loft eller vægmontering. Den optimale løsning er en enkelt række design, yderligere rækker kræver en større drejningsradius. Hvis du vil hænge en flerlags konstruktion, skal du bruge flere tagbøjler. Modellerne er forskellige, fordi de kan have forskellige kontrolmuligheder - manuel, ved hjælp af en ledning, på et elektrisk drev.
 • Fleksibelt system med udendørs skinne. Den er kun lavet af slidstærkt, men fleksibel plast, som det kan bøjes til maksimalt. Loftmontering i dette tilfælde er at foretrække, fordi du ved vægmontering skal have for mange fastgørelsespunkter i form af parentes. Med denne mulighed forbliver fastgørelseselementerne udenfor, men de kan maskeres med en baguette eller skjules under lofterne. Det vil ikke påvirke gardinens bevægelse, men lofterne vil mærkbart tilføje højde.

I betragtning af længden af ​​tagskæggene er det ret trættende og problematisk at fjerne og hænge gardiner på kroge og sløjfer i dette tilfælde. Den bedste mulighed kan være et bånd, der kun klæber til skyderne, og det er fastgjort til gardinerne ved hjælp af en skjult pæn "lynlås".

Typer af gardiner, der er egnet til at hænge på hjørnet cornices

På grund af de mange designløsninger kan du vælge gardiner, der passer til stilen og opfylder alle funktionelle behov. De mest populære og bekvemme er følgende typer gardiner.

 • Klassisk sæt gardiner og gardiner. Den praktiske af cornice gør det muligt at tilslutte lambrequin, især hvis der ikke er nogen smuk baguette plank. Kompleks perekida ser ikke mindre attraktivt ud.
 • Roman persienner løft type. Mulighed indebærer ekstra installation af aluminiumskærme. Med en lille vinkel kan man bruge et lærred. Med en ret vinkel mellem væggene er det kun muligt at adskille to canvases separat. Her kræves større præcision, kludene bør ikke afvige eller overlappe hinanden. Kun med det nøjagtige led får du et attraktivt billede.
 • Du kan bruge et rullet gardin, men i betragtning af detaljerne i sådanne gardiner bliver du nødt til at blive på to separate gardiner. En multikomponent løsning bestående af flere smalle lærred på hver væg vil se meget attraktivt ud. Dette vil visuelt udvide lofterne og forbedre rummet.
 • Alle typer gardiner på grommet eller hængsler. Det eneste du skal tænke på - teknikken til bevægelse af gardiner. Det er bedst at dvæle på den variant, hvor arkene skiftes i en vinkel. Et andet punkt er brugen af ​​korrekte elementer, der ikke vil bremse gardinernes bevægelse og irritere med deres støj (det er bedre at vælge ringe og øjenlåg med gummierede indvendige indlæg).
 • Gardin gardiner. Sjældent anvendt som selvstændige produkter, bliver oftest en tilføjelse til de klassiske gardiner. Selv et par trådelementer kan drastisk ændre udseendet på gardinerne og hele interiøret.
 • "Biskopens ærme". I kombination med portieres ser det ud til at være meget originalt, især hvis det er placeret ved krydset af to vægge.

Hvis du ønsker det, kan du overveje andre typer gardiner, men i nogle tilfælde skal der udføres yderligere ingeniørarbejde, hvilket ofte fører til, at funktionaliteten i strukturen går tabt, kun den dekorative komponent forbliver. Det er ikke nødvendigt at kombinere flere stilarter på en gang, hjørnesystemerne er allerede meget udtryksfulde, det er nemt at overdrive det med detaljer.

konklusion

Når du vælger en cornice, er det nødvendigt at basere ikke kun på produktets dekorative egenskaber, men det er nødvendigt at estimere stoffets tæthed, stilens indretning, højden af ​​lofterne. De fleste systemer er nemme at installere, du kan klare installationen selv uden hjælp fra fagfolk.

Som praksis viser, ser en solid cornice meget bedre ud end to lige traditionelle holdere. En række gardiner, der kan hænges på en lignende holder, giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for ethvert interiør.

Valg af gardiner på hjørnevinduet: Eksempler og tips

Hjørnevinduet i et rum medfører ofte en masse vanskeligheder: hvilke gardiner skal du vælge det, hvilken cornice at installere, hvordan du passer til et sådant vindue og dets indramning i den samlede indvendige skala.

Typer af hjørnevinduer

For nemheds skyld, vælg flere typer hjørnevinduer:

 • et enkelt vindue placeret i Ugu-rummet ved krydset af væggene;
 • bugladsvindue - har flere vinkler, der hver er mere end 90 grader;
 • to almindelige, lige vinduer, der ligger tæt på hjørnet af rummet. I dette tilfælde kan vinduesindretningen være adskilt og kan være en enkelt struktur.

Vælge en gardin model

Generelle regler, som designere anbefaler at følge, når man vælger gardindesign til hjørnevinduer:

 • Gardiner bør fremhæve vinduets usædvanlige silhuet. Kun i dette tilfælde vil hele interiøret se harmonisk ud.
 • Til et hjørnevindue er der brug for en særlig cornice, da to lige hjørner, der ligger lige i en vinkel, krænker den samlede sammensætnings visuelle enhed.
 • Hjørne vinduer kræver pomp og rig indretning. Simple gardiner i laconicismens ånd ser ikke altid ud til at være passende.

Hvad skal man gøre, hvis interiøret er dekoreret i stil med diskret minimalisme eller hi-tech, som ikke tåler en storslået indretning og alle slags ryushechek, folder, draperier og buer? I dette tilfælde kan du fokusere på stoffets rigdom, vælge det simpleste design og hårde lambrequin af den enkleste form.
Det er den model af gardiner, der vil diktere valg af stof og valget af cornice. Sidstnævnte er særligt vigtigt, da det for hjørnevinduer er noget sværere at finde passende gardinstænger.

Der er to klassiske versioner af vinduesrammeringsmodeller til hjørnevinduer:

 1. 1 Fast gardin, dekorere to vinduer på en gang.
 2. 2 separate dåser forbundet med en enkelt cornice eller en fælles lambrequin.

Et stykke gardin på hjørnet vinduet

Hjørnevinduer er som regel større i størrelse end standard lige og giver rummet en særlig elegance. Derfor er det normalt ikke at skjule sådanne vinduer, men for at gøre det til en spektakulær detalje af det overordnede interiør, den største udsmykning af rummet.
For at understrege elegancen af ​​hjørnevinduerne vælger gardinerne langt til gulvet fra bløde, flydende stoffer. Jo mere rigeligt vinduesindretningen er, desto mere spektakulært vælges det valgte hjørne.

Den mest almindelige teknik er et etstykke gardin på hele vinduet. For hovedtæppet er det ideelt gennemskinneligt stof med lyse farver. For det første forstyrrer de ikke rummet (i betragtning af at hjørnevinduernes område normalt er stort). For det andet giver et sådant gennemsigtigt og vægtløst grundlag dig mulighed for at spille med farver og tekstur af ekstra elementer.

Som ekstra dekorationer ser symmetriske lambrequins, swags, slips og draperier godt ud - generelt, der gør det muligt at dekorere vinduets øvre del. Stoffet til ekstra elementer er valgt til den overordnede indvendige palette - for at matche møblerne eller resten af ​​tekstilerne i rummet.
Tæppe gardiner giver dig mulighed for at vælge et hjørnevindue - de skaber noget som en visuel "ramme", til sidst ser hele vinduet ud til at være en enkelt enhed.

Portiere placering muligheder:

 • Portieres kan kun placeres på siderne, dekorere dem med smukke greb.
 • Hvis gardinens overdel er dekoreret til et minimum, kan du arrangere individuelle lærred på siderne og i hjørnet. Et sådant gardin synes at være en enkelt sammensætning, og det tillader desuden at understrege vinduets ødelagte linje.
 • Vinduesrammens originalitet vil tilføre belysning, installeret langs linjen af ​​cornice. Denne teknik vil ikke blot fremhæve denne del af rummet, men også skabe den originale effekt af spillet med farver og lys.

Separate gardiner til hjørnevinduet

Separat gardiner er passende, hvis du vil med jævne mellemrum beundre udsigten fra vinduet og der er behov for at åbne gardinerne. Adskilte lærred anbefales at fremstilles enten helt symmetrisk eller asymmetrisk med hensyn til vinklen.

Design muligheder for individuelle gardiner

 • Enhver form for korte gardiner er ideel som separate ark til hjørnevinduer: fransk, østrigsk, romersk, ruller, persienner eller plisseret. De passer ind i næsten ethvert interiør, passer til enhver stil. Separat kontrol af hvert panel giver dig mulighed for at spille med belysning. Desuden er disse gardiner simpelthen uerstattelige, hvis i hjørnet er der for eksempel en sofa eller samme hjørneholder.
 • Hvis et charmerende panorama åbner fra et vindue, kan du helt opgive tule eller lysgardiner. Ornament vil tjene som en tæt gardiner, skjuler kun hjørne leddene. Hvis det er nødvendigt, kan de nemt skjule hele vinduet, hvis du vil beskytte værelset mod soloverskud (for eksempel i soveværelset).
 • Endelig kan lysgardiner af gennemsigtigt eller gennemskinneligt stof hænges som separate sengetøj. En særlig effekt opnås, hvis du kombinerer gardiner af forskellige farver. For eksempel kan du vælge 3-4 farver, der allerede er til stede i rummet, og oprette et flerlags gardin af lærred af samme farver. Den eneste ting at overveje er, at gardinens stof skal være 2-3 toga lysere end de vigtigste farver i rummet. Og helst har ikke nogen mønstre.
 • En anden mulighed er at kombinere lærred af to farver. Lysere gardin direkte vindue, lysere - vil gøre hjørne leddene. Hvis stoffet er lys, ser gardinmodellen, kaldet "biskopens ærme", mest imponerende ud i hjørnerne.

Som du kan se, er der mange designmuligheder for hjørnevinduer. På de præsenterede billeder kan du sætte pris på kombinationen af ​​forskellige materialer, hvordan gardindesignet overholder stilens koncept i interiøret. Der er sikkert en mulighed, der passer til dit værelse.

Valg af gardiner på hjørnevinduet: Eksempler og tips

Denne artikel vil fortælle om hjørnevinduerne. Du kan finde ud af præcis hvilke gardiner der er nødvendige for din indstilling, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger gardiner.

Særlige egenskaber

I moderne konstruktion anvendes ikke-standard layout i stigende grad. Derfor er hjørnevinduer ikke så sjældne i vores tid.

Det vigtigste er at korrekt dekorere en sådan åbning, hvilket gør det til højdepunktet for dit interiør.

For at gøre dette, anbefaler eksperter at være opmærksomme på følgende punkter:

 • Det er bedre at vælge en speciel tagbøjle, som vil være den samme for alle halvdele.
 • Gardiner skal være en slags accent, blend harmonisk ind i interiøret.
 • Elegante modeller med lambrequins ser godt ud i et hjørne.

Moderne hjørne gardiner er ikke anderledes end andre vinduet tekstiler - de er også praktiske og praktiske.

Typer af hjørnevinduer

Der er følgende typer hjørneåbninger:

 • Vinduet placeret ved krydset af væggene er enkelt.
 • Erkernoe - flere vinkler, hver mere end 90 grader.
 • To almindelige vinduer placeret i hjørnet af huset.

I sidstnævnte tilfælde kan indretningen være fælles og adskilt for hver åbning.

Vælge en gardin model

Når du vælger tekstiler til sådanne vinduer, kan du følge disse tips:

 • Portieres bør understrege husets usædvanlige silhuet.
 • Du skal købe en særlig cornice. To lige, hængt i en vis vinkel, vil ikke se ud.
 • I hjørnet hæng kurvagtige gardiner med lambrequins.

Hvis det overordnede interiør er indrettet i minimalistisk stil, fokuserer du på stoffets rigdom og gør designet nemt med en hård lambrequin.

Der er klassiske design muligheder for hjørne vinduer:

 • Fælles gardin på to vinduer på én gang.
 • Et separat lærred til hver åbning, forbundet med en cornice eller en lambrequin.

Et stykke gardin på hjørnet vinduet

Hjørnevinduet er større end normalt. Denne åbning forsøger at gøre centrum. Det er sædvanligt at forhøje det med lange, flydende bløde væv.

Godt set almindelige gardiner. For de vigtigste gardiner afhenter stoffet i lyse farver. De vil øge rummet.

Til dekoration passer:

 • Pelmets.
 • Slips.
 • SMAD.

Farven på denne indretning skal matche indretningens farve.

Tykke gardiner skaber en slags ramme på vinduet.

Portieres kan placeres:

 • På siderne, ved hjælp af podhvaty.
 • Hvis toppen ikke er dekoreret, kan gardinerne placeres på siderne og i hjørnet.
 • Placering af baggrundslyset langs taggrænsen.

Belysning vil hjælpe med at skabe en hyggelig, usædvanlig atmosfære.

Separate gardiner til hjørnevinduet

Adskilte lærred er gode, hvis du planlægger at åbne vinduer ofte. Gardinerne skal enten være helt asymmetriske eller symmetriske med hensyn til vinklen.

Vinduets åbning kan være som følger:

 • Det er godt at bruge korte typer gardiner: fransk, romersk, østrigsk, rullet, kinesisk. De passer til enhver stil. Vil hjælpe med at indstille den ønskede belysning.
 • Hvis udsigten uden for vinduet tillader det - du kan afvise fra gardiner. Brug kun lambrequins eller tykke gardiner for at hjælpe med at skjule hjørnesnitene.
 • Let gardin kan hænges som et separat lærred. Det er godt at kombinere to eller flere farver, der allerede er i indstillingen og dermed skabe flerlags lærred. Du skal bare huske, at stoffets farve skal være lettere end i indstillingen.
 • Du kan kombinere to farver. Et lysere stof forhindrer selve vinduet og en lys hæng på hjørnesamlingerne.

Godt udseende i hjørnet af gardinerne, kaldet "biskops ærmet."

Til loftet

For at designe sådanne vinduer skal du overveje følgende:

 • Formens åbning.
 • Placering af værelset.
 • Designet af rummet.

I sådanne rum skal du bruge uigennemsigtigt lærred med anti-støv effekt, ikke-brændbare materialer.

Valsede gardiner vil se på loftet.