Fleksible loftsskinner til gardiner (11 billeder)

Den fleksible loftkornet er den nyeste innovation i gardinvæggesystemer. På grund af sin uovertruffen ydeevne har fleksible profiler fundet anvendelse ikke kun i vinduets åbning. Dette dekorative element bruges med succes til en række designløsninger, som vi vil diskutere i denne artikel.

Omfanget af fleksible tagskinner

Ud over de traditionelle anvendelser anvendes fleksibel gardinstang ofte til sådanne designløsninger:

 • Design af karrevinduer. Dette er en udvidet del af rummet som en indbygget balkon. Sådanne buede rum er mest effektivt formet ved hjælp af en fleksibel profil, der giver dig mulighed for at holde fantastiske sammensætninger.
 • Zoning plads. Dette design giver ret elegant og diskret at afgrænse rummet, for at skabe hyggelige separate zoner - til rekreation eller til studier.
 • Skærme og baldakiner. Fleksibel profil bruges i vid udstrækning til at skabe skærme eller spektakulære baldakiner over sengen.
 • Til fastsættelse af gardiner på badeværelset.
 • Registrering af dørvinduer og altaner.

Et sådant bredt anvendelsesområde skyldes ikke kun systemets fleksibilitet, men også dets lille størrelse, hvilket gør det diskret i indretningen med fokus på det mest suspenderede stof.

Denne mode kom til os fra Californien, hvor næsten alle vinduerne er dekoreret. Den fleksible loftsstolpe til gardiner skaber effekten af ​​åbent rum, hvilket gør rummet mere rummeligt.

Rådet. Da denne slags cornice er monteret på loftet, på grund af gardinerne, er rummet visuelt øget i højden. Dette er især værdifuldt for lejligheder med lave lofter.

Denne slags cornice holder perfekt tunge stoffer, som gør det muligt at isolere arbejdsområdet i køkkenet. De bruger for det formål de tilstrækkeligt tætte og tunge syntetiske stoffer, da naturlige materialer absorberer lugte for hurtigt og bliver værre rengjort.

I børnehaven ved hjælp af et så fleksibelt design kan du adskille læringsområdet eller skabe en smuk baldakin over barnesenget.

Bemærk. Når du afgrænser plads i en børnehave, er det vigtigt at overveje størrelsen af ​​rummet, i små rum anbefales det ikke at rodde pladsen med sådanne tredimensionelle strukturer. Desuden er det vigtigt at installere belysningen korrekt, fordi det indhegne område ofte kan skjule dagens lys.

En fleksibel profil bruges også i vid udstrækning til at omslutte bad af usædvanlig form.

Typer af inventar

Fleksible loftkorn er fremstillet af forskellige materialer, nemlig:

Ifølge deres egenskaber er de i mange henseender ens, men der er forskelle, som vi vil diskutere nedenfor.

Aluminium modeller

På grund af deres høje tekniske egenskaber er fleksible tagskærme af aluminium meget populære.

 • Holdbar, let og pålidelig. Det kan pålideligt holde tunge nok flerlags gardiner, mens det er næsten vægtløst. Dette er en meget værdifuld kvalitet, fordi en vægtig cornice yderligere vægter hele strukturen.
 • Fugtbestandig, korroderer ikke, hvilket gør det muligt at bruge det i våde rum.
 • Praktisk at bruge. Overfladen absorberer ikke snavs og tillader ikke skimmel og bakterier at formere sig.
 • Nem at rengøre - kun med en fugtig klud uden brug af rengøringsprodukter.
 • Det brænder ikke.
 • Modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer
 • Pseudolagdelt. Det kan bestå af en eller fire rækker, som åbner et bredt spektrum af eksperimenter.

Slidstyrken i aluminiumprofilen skyldes, at overfladen er beskyttet af en speciel belægning, som er resistent over for fysisk og mekanisk belastning. På grund af dette vil udseendet af en sådan cornice være uændret hele brugstidspunktet.

Rådet. Det er nødvendigt at omhyggeligt vælge farven på aluminiumskornet meget omhyggeligt, fordi det er umuligt at male det hjemme.

Plastmodeller

Plastiske fleksible tagskiver adskiller sig i udseende, og også antallet af rækker. Denne type konstruktion tillader brugen af ​​højst 2 rækker til gardiner.

 • Den har høj styrke, da den er lavet af højdensitetsplastik.
 • Den er monteret ret hurtigt, da det let tager nogen form. Ofte bruges en sådan cornice til at hænge forskellige dekorative elementer - perler, bånd osv.
 • Det har et rigt udvalg af farver og former. At finde den rigtige mulighed for dit interiør er et snap.
 • Fugt og brandsikker, hvilket også gør det muligt at bruge det i badeværelser, svømmebassiner mv.
 • Den praktiske egenskab af plastikhornet skyldes, at det ikke kræver nogen særlig pleje, fordi overfladen ikke absorberer snavs.
 • Slidstærk. Det er ikke udsat for påvirkning af temperaturforskel og også høj luftfugtighed.

Bemærk. Hvis du i almindelige værelser kan rense tagskægget med en fugtig klud, skal du bruge rengøringsmidler i køkkenet, fordi fedtstoffer holder fast i plastik. Aluminiumsklodser er ikke udsat for sådan indflydelse.

På plastikfliserne anbefales det ikke at hænge for tunge gardiner.

Denne tagbøjle er et simpelt plastikbånd, som er monteret i loftet med specielle fastgørelsesdele.

Plastafskærmninger kan også laves med lys ved hjælp af en LED-strimmel. Det er monteret efter tagskægget, der ligger bag ham. Det vil sige, kun lyset vil være synligt for øjet, og ikke lysdioden. Ledningerne under baggrundsbelysningen skal dog laves, inden de monteres.

montering

Det er vigtigt at vide, at forskellige typer af fastgørelse kan være nødvendige for en anden loftoverflade.

Vær opmærksom på emballagen af ​​tagskægget! Det har normalt en trinvis installationsvejledning.

 • Hele ophængt konstruktion er samlet på gulvet i behagelige forhold, så at sige. Denne proces omfatter ikke kun bunden den ønskede form og samling af rækker, men også installationen af ​​kroge, som ved de yderste punkter af tagene skal fastgøres med specielle stik. Dette er nødvendigt, så gardinerne ikke falder ud af løbene under en pludselig bevægelse. Hvis du planlægger at installere hele profilens længde, kan du straks installere stik på begge sider.
 • Så snart suspensionssystemet er monteret på basis af dets parametre, er der markeringer lavet i loftet, hvor hovedfastgørelsesstederne bestemmes. Formularen kan være meget forskelligartet - afrundet eller kantet, alt afhænger af indretningen af ​​rummet.
 • Derefter bøj eller bor bore huller til dowels. Der er allerede huller i tagskægget, men for at overføre dem til loftet gør de også en mærkning med en blyant.
 • Yderligere er suspensionen fastgjort i loftet med skruer og dowels. Nogle gange kan du bruge fastgørelsesanordninger, der som regel er udstyret med en cornice.

Alt, tagene er etableret, nu er det muligt at begynde at hænge op med gardiner.

Forresten er det meget mere bekvemt at fastgøre gardinerne på krogen på gulvet og indsætte kroge med en spidset klud i corniceen. Kroge er let indsat i profilskinnerne uden yderligere indsats. Dette er meget nemmere end stræk gardiner på kroge på vægt. Du kan også vaske gardiner med kroge, du behøver kun at købe en særlig taske til en sådan vask eller gøre det selv fra et gammelt gardin. Du skal bare fjerne propperne, og kroge med kluden falder ud af skinnerne selv med en lille bevægelse af hånden. Efter vask på samme måde sætter du krogen tilbage med den kludede klud og sætter dækslet på igen.

Fleksible gardinstænger til gardiner. Typer af taggrunde og 30 billeder

Den moderne udvikler bevæger sig længere væk fra lejlighedens standardlayout. Og nu vises de "femte" hjørner og runde vinduer i huset. Parallelt skal byggemarkedet udvikle sig. Lyskrævende mobile designs erstatter kapital store ting. En af disse - fleksible loft cornice.

Hvad er loftet taggrene?

Eaves til gardiner typer af et foto - økonomien mulighed for fleksible loft taggitter er lavet af polyvinylchlorid (PVC). Solgt af færdige sæt, da det praktisk taget ikke behøver professionel installation.

Af natur er han blød og formbar på arbejde. Med det kan du lave bøjninger. Som regel har den en eller to rækker for at sikre gardinerne. Men med lethed kan du lægge en anden stribe af tagskægget og derved tilføje de manglende rækker. Eksperter anbefaler ikke at bruge for tunge stoffer på denne enhed, se loftslyset til billeder med gardiner.

Den fleksible cornice er nem at rengøre, da den ikke absorberer snavs. Men køkkenet skal bruge husholdningskemikalier - fedt dråber er ikke så let at vaske af overfladen.
På den, eller rettere bagved det, kan du montere LED-strimlen, og det vil ikke være synligt.

Se videoen: Installation af en fleksibel gardinstang til gardiner

Typer af gardin stænger til gardiner fotos med en beskrivelse, en anden mulighed er fleksible aluminium gardin stænger. Sådanne produkter er meget dyrere end PVC, men dette er begrundet i deres tekniske egenskaber. Selv om cornice er lavet af høj kvalitet aluminium, kan det gives enhver form. Her kan du straks bruge op til fire baner. Vægten af ​​stoffet i dette tilfælde er ligegyldigt, hjørner til gardiner, loftsbilleder i interiøret.

Ikke brandfarlig, fugtbestandig, reagerer ikke på temperaturændringer. Den eneste ulempe er umuligheden af ​​at male det i den ønskede farve. Normalt er det hvidt, men hvis du ønsker og mulighederne for internettet, kan du finde andre nuancer på byggepladser. Dette vil naturligvis afspejles i prisen på produktet.

Hvad består en fleksibel cornice af?

 • Fleksibel profil lavet af holdbar polymer. Solgt rullet ind i en rulle på fem meter.
 • Glidere til hængende gardiner. De er udstyret med to typer kroge: øvre til tunge gardiner og lambrequins, lavere til let tyll.
 • Kalibre - særlige indehavere. De kan monteres både på loftet og på væggen. Pålideligt specielt bevægeligt element løser profilen i den ønskede position.
 • Stik til fastgørelse af løbere. Desuden er de flade, hvilket gør det muligt at hænge tagene tættere på væggen eller loftet. På propperne har også kroge. En til fastgørelse af lambrequin, den anden til fastsættelse af den ekstreme krog (så den ikke kryber langs sporet).
 • Forlængerledninger. Med deres hjælp er det muligt at øge ethvert design af tagbøjler til gardiner af loftfotografier i et interiør.

Hvordan montere et loftet cornice?

Typer af gardin stænger til gardiner fotos med en beskrivelse er forskellige, læs om hvordan man monterer dem. Minimalisme af hele strukturen kræver ikke kompleks installation. I dette tilfælde kan du nemt gøre uden hjælp fra en professionel. Det sværeste er at komme frem til udformningen af ​​det fremtidige vindue eller væggen og videre i henhold til planen.

Ifølge det opfandt og godkendte projekt anvender vi markeringen på loftet eller væggen. Med lave lofter dækker den bedste monteringsmulighed - på væggen. Denne metode vil visuelt tilføje dig et par centimeter op.

Hver 40-50 cm bores huller til fastgørelse af kalibre. Jo brattere krumningen af ​​tagene og jo større den planlagte vægt af gardinerne, jo oftere skal beslagene fastgøres. Kaliperne fastgøres ved hjælp af almindelig dowel-negle til cementvægge eller med selvdrejende skruer til en træoverflade.

Dernæst skal du sætte på skråløbernes rullebaner, snap profilen på beslagene og installere stikkene. Det er stadig at sætte kroge på de færdige gardiner og fastgør dem til tagene. Glem ikke, at lignende gardinstænger til gardiner, typer af fotos skal monteres på et groft loft. Hverken gipsvæg eller stræklofter kan ikke modstå sværhedsgraden af ​​tagskæggene med gardiner. Alternativt kan du ændre funktionen ved at åbne og lukke gardinerne til kontrolpanelet.

Hvad kan hænges på en sådan cornice?

Alt! Til stuen er det et smukt design med alt hvad du vil: lys tule eller tykke gardiner på vinduerne, pelmets, gardiner lavet af perler og andre lignende materialer for at skelne mellem en zone fra en anden.

I soveværelset - evnen til at lave en kongelig seng med en baldakin eller adskille krybbe fra andres øjne og dagslys.
Til børnehave er dette en fantastisk mulighed for at opdele et rum for heteroseksuelle børn eller bare lukke den del af rummet, der er i rummet fra træningsrummet.

Nu er det blevet fashionabelt at bygge studielejligheder. Fleksibelt loft cornice giver en fremragende mulighed for at adskille alle de nødvendige områder.

Om køkkenet eller påklædningsrummet og sig ikke. Det lille område af disse lokaler tillader ofte ikke at installere nogen form for hovedgardiner i form af døre eller skærme. Taket på billedet med gardiner, der er fastgjort i loftet og et specielt gardin, vil perfekt dekorere døråbningerne i disse værelser, hvor meget fantasi og lommeblad tillader.

Fleksible gardinstænger

Sammen med de nye arkitektoniske løsninger til realisering af det sædvanlige interiør af uregelmæssigt formede vinduer (buede, karvevinduer, skråt buede rammer), kom nye måder at designe. Den ene er brugen af ​​fleksible gardinstænger til gardiner, der kan bøjes og påtage sig enhver form. Denne ejendom gør det muligt ikke kun at designe komplekse vinduesåbninger, men hjælper også med at fordelagtigt zone interiøret i enhver lejlighed.

Egenskaber og fordele

I verden af ​​moderne teknologier af moderne interiør, hvor asymmetriske omridser og glatte linjer ikke kan udleveres, er gardinstængersystemer meget udbredt for at bevare interiørets stilistiske træk.

Bølgernes buede materiale kan tage både en blød bøjning og en spids vinkel med en radius på ca. 5 cm. Takket være kombinationen af ​​en fleksibel vandret akse og stivhed i den vertikale akse kan du give en ufuldstændig form til profilen på tagskægget og vælge gardiner fra noget lige tungt materiale.

Moderne modeller er forskellige:

 • høj styrke af materialet, på trods af dets blødhed og evne til at bøje let, tilpasse sig den valgte geometri af loftet og væggene;
 • universalitet af brug (dette design er imidlertid ikke egnet til stretch loft systemer);
 • nem installation og betjening (sikrer perfekt glidning af gardinerne);
 • evnen til at øge eller forkorte længden af ​​corniceen, vælg dens bredde;
 • stilfuld ydeevne (brugen af ​​interessante dekorative detaljer gør det muligt at dekorere ethvert værelse og yderligere understrege interiøret);
 • lave omkostninger ved produktet og yderligere fastgørelsesmidler;
 • Praktisk bevægelse (kompaktitet i pakket form gør det muligt at transportere båndet uden problemer).

Afhængigt af fastgørelsesmetode kan fleksible profiler være loft- eller vægmonteret. Der er ingen forskelle i kompleksiteten af ​​deres installation, så valget af typen af ​​gardinstænger afhænger af brugerens præferencer og på applikationen (til zoneinddeling bruger ofte loftstrukturer).

Indretningsarkitekter anbefaler brug af loftsprofiler i små områder med lave lofter. Når du bruger disse taggafler til vinduesåbninger, kan du visuelt udvide rummet.

På grund af de lyse gennemskinnelige gardiner, der hænger på tagskæggene, der er fastgjort til selve loftets overflade, synes rummet i rummet mere åbent.

Afhængig af antallet af rækker, skelnes enkeltrange og flere rækker profiler. Enkelt række - en klassisk type til simple vinduesdekorationer. En helt anden ting - to-rækken design. De giver dig mulighed for at oprette komplekse kombinationer af tekstilmaterialer på et enkelt vindues rum - vedhæfte flere rækker tynde gardiner, hængende lamrequins, perler og andre dekorative elementer.

Afhængigt af formen udsender de tapetafskærmninger (lige profil), afrundet, halvcirkelformet og bueformet.

Fleksible tagg af en direkte form er universelle. En meget nyttig funktion fra både æstetisk og praktisk synspunkt er et system med afrundede hjørner. Når det bruges i soveværelset, når natgardinerne trækkes tilbage, kommer mindre lys og kold luft ind i rummet, hvilket skaber en følelse af komfort og sikkerhed.

Halvcirkelformede og bueformede hjørner er egnede til sådanne strukturer som buer, et karrudevindue og et dormervindue og nicher inde i rummet.

materialer

Afhængigt af materialet skelner aluminium, plast og polyurethan taggafler.

På grund af dets tekniske egenskaber har strukturer fremstillet af aluminium fået stor popularitet. Deres fordele kan ikke vurderes:

 • pålidelighed, holdbarhed og anvendelighed, hvilket gør det muligt for sådanne systemer at tåle tunge gardiner;
 • Evnen til at være inert til vand (når den er placeret i badeværelser og åbne balkoner og loftsrum), ikke at reagere på en kilde til ild samt at modstå indflydelse af høje eller lave temperaturforhold, falder pludselige temperaturfald;
 • langvarig bevaring af udseende (på grund af tilstedeværelsen af ​​en særlig polymercoating, som beskytter produktet mod de negative virkninger af fysiske og mekaniske faktorer, giver resistens over for deformation i hele driftsperioden)
 • evnen til at ændre farven på aluminiumsbåndet (kun lavet af specialister i ordren, med selvmaling kan afskrække);

På grund af den omstændighed, at aluminium er et ret dyrt materiale, vil prisen på cornice imidlertid være ret høj, men denne kendsgerning kan ikke betragtes som en ulempe på grund af den høje kvalitet af sådant materiale.

Konstruktionen bestående af plast har også sine fordele og ulemper. Af fordelene kan nævnes:

 • et stort udvalg af farver og former (denne kendsgerning forenkler søgningen efter en passende mulighed);
 • Muligheden for at vedhæfte dekorative elementer (bånd, perler, pelmets);
 • nem montering af sådanne tagskinner, der er forbundet med fleksibiliteten af ​​dette materiale;
 • vandmodstand, termisk stabilitet (undtagen meget høje temperaturer);
 • praktisk anvendelighed
 • mangel på særlig pleje - snavs absorberes ikke i plastoverfladen;
 • lav pris sammenlignet med aluminium analoger.

Blandt ulemperne bemærkes det, at når du køber, skal du huske på, at plastikskåren i modsætning til metalprodukter med op til fire rækker kun indeholder en eller to rækker.

Særligt bemærkelsesværdigt og design af polyurethan. Valget af denne type materiale skyldes følgende nyttige egenskaber:

 • modstand mod pludselige temperaturændringer
 • høj grad af fleksibilitet af produktet, elasticitet (evnen til at designe vinkler på 100 grader);
 • slidstyrke under drift
 • kemisk inertitet (når den er monteret ved hjælp af klæbemidler, er den ikke deformeret på grund af reaktioner);
 • pålidelighed (modstår tunge gardinkombinationer i størrelsesordenen 100 kg);
 • tilgængelighed af pris.

Fleksible tagskærme er efterspurgte sjældnere på grund af den høje pris på materialet og belægningerne, der kommer i en række nuancer, ofte dækket af gennemsigtig lak.

I modsætning til systemer fremstillet af andre materialer er trækonstruktionerne ikke modstandsdygtige overfor høje temperaturer, fugt og kemikalier, hvilket begrænser brugen af ​​disse gardinstænger og komplicerer situationen med deres pleje. Levetiden for disse produkter er længere end for eksempel plastik, og styrken er ikke ringere end analoger.

Trærammer er ofte dekoreret med udsøgte mønstre og udskæringer.

Fleksible tagskærme af træ i indretningen i stil med Loft, Country, Provence er meget populære. Det overordnede design af disse strukturer giver rummet med naturlig harmoni og naturlighed, hvilket igen understreger deres unikke karakter. Ved brug af fleksible kroge i det indre af den modernistiske stil vælger designere træprofiler dekoreret med metal-, glas- og polymerindsatser.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Den fleksible loftsstolpe til gardiner er blevet en moderne løsning til design af en vinduesåbning, som ikke har nogen standardform. Dette dekorative element er blevet brugt succesfuldt i en relativt lang tid.

Hvor skal man bruge

Loftet fleksibelt cornice til gardiner bruges i øjeblikket i design af karrevinduer. Hvad er det?
Dette er en udvidet del af bygningen i form af et indbygget altanrum. Med fleksible muligheder er det meget nemt at lave en storslået sammensætning nær vinduet i Empire-stilen.
features:

 • Det er muligt ved hjælp af en sådan konstruktion at skelne mellem hele rummet og opdele det i zoner. Bruges til at organisere forskellige typer skærme og baldakiner.
 • Det vil se godt ud på ovenlysvinduer eller på balkoner. Dette skyldes, at denne type ikke optager meget plads på overfladen og ikke kan mærkes.
 • Kom til os på fleksible konsoller fra Californien, hvor næsten alle vinduesåbninger er lavet på denne måde. Der skabes der ved hjælp af en sådan cornice en virkning af rummets åbenhed, hvor der på fastgørelseselementet ledsages gennemskinnelige gardiner eller gardiner, der strækker sig fra selve loftet.

Rådet.
Da de er monteret på loftoverfladen, er højden af ​​rummet visuelt forøget på grund af gardinerne. Eksperter anbefaler at bruge denne metode til rumindretning i værelser med lave lofter.

 • Der er også ingen begrænsninger for brugen af ​​et hvilket som helst antal belysningsanordninger i nærheden af ​​tagskægget. Kun alle ledninger er tilsluttet på forhånd.
 • Meget ofte er de monteret på døråbninger. Således er ikke kun gardiner fastgjort, men også dekorative elementer.
  For eksempel, perler eller sten strækket på en tråd af satin. Rummet er afgrænset, og en kant er tilføjet til interiøret.
 • Den fleksible løsning er blevet udbredt i udformningen af ​​en studielejlighed, hvor hvert funktionelt rum er opdelt af et baldakin eller et enkelt gardin.

Rådet.
Denne type er i stand til at modstå ganske betydelige belastninger og kan bruges til at lukke køkkenområdet, hvor mad hele tiden bliver tilberedt. Dette bruger meget tætte syntetiske stoffer, da naturlige kan hurtigt absorbere lugten.

 • I børnehaven er det vant til at organisere en baldakin over sengen eller at adskille lege- og studieområderne.

Rådet. I sådanne handlinger er det værd at overveje, at rummet skal have en vis størrelse, da i lukkede tilstand af et baldakin eller et opdelingsgardin kan effekten af ​​stablet plads opstå.

Badeværelset er heller ikke nogen undtagelse til brugen af ​​tagskægget. Det er monteret for at omslutte et badeværelse med usædvanlig form.
Det vil sige, i stedet for at bruge standarddøre fra brusekabinen, der ofte er specialfremstillede, bruger de fugtbestandige originale gardiner.

arter

Kan laves fra:

 • Aluminiumprofil.
 • Plast (polyvinylchlorid).

Ifølge deres egenskaber og egenskaber kan de have analogier, kun forskellen vil være med materialet og teknologien i deres fremstilling. På billedet er der eksempler på både aluminium og plast.

aluminium

Modeller fra aluminium form begyndte at være i stor efterspørgsel. Dette skyldes de høje tekniske egenskaber ved selve materialet.
Ifølge sine egenskaber er det:

 • Meget holdbar og pålidelig. Det er i stand til at modstå tunge belastninger, der er skabt af gardiner på tidspunktet for fastsættelsen.
 • Vandtæt, da det ikke er i stand til at opfatte virkningerne af et fugtigt miljø.
 • Praktisk, fordi overfladen ikke er i stand til at absorbere snavs.

Rådet. Det skal rengøres med en fugtig klud, og der er ikke behov for at bruge rengørings- eller vaskemidler.

 • Aluminiumskornet brænder ikke og kan modstå den direkte virkning af en brandkilde.
 • Det reagerer ikke på temperaturforskelle, såvel som til stigning eller skarpt fald.
 • Slidstyrken af ​​et sådant dekorativt element manifesteres i den kendsgerning, at dens overflade er beskyttet af en polymercoating, som ikke deformeres under stærk fysisk og mekanisk belastning. Under hele brugsperioden vil det ikke miste sit udseende.
 • Prisen for denne type er ret høj, da den er lavet af aluminium. Derefter er det normalt malet hvidt. Men i øjeblikket er der mulighed for at vælge andre nuancer, der bliver nødvendige i indretningen.

Rådet. Det er meget nøje at vælge skyggen af ​​denne type konsol, da det ikke vil være muligt at male overfladen af ​​sig selv.

 • Professionelle bør også gøre dette, hvis de har specielt udstyr (maleri). Hvis du forsøger at gøre alt selv, så vil hele belægningen afmonteres under installationen.
 • Eaves har fremragende fleksibilitet, på trods af den høje strukturelle styrke. På overfladen kan det tage nogen form.

At montere det er meget nemt og enkelt. Kun på overfladen foretages det forberedende arbejde.

plast

Det fleksible loftet cornice lavet af plast er kendetegnet ved dets udseende. Som regel har den kun en eller to rækker, og aluminium kan bestå af fire.
features:

 • Samme holdbare som den er lavet af højdensitetsplastik. Monteret på overfladen ret hurtigt, tager frit nogen form.
 • Meget ofte laves der en spiral på loftoverfladen og for det meste kun dekorative strukturer fastgøres - perler hænger på bånd og så videre.
 • Det har en bred vifte af nuancer og former. Find den bedste mulighed for design af rummet vil være ganske nemt.
 • Vandtæt og brandhæmmende, da den ikke brænder, og kan kun smelte under indflydelse af meget høje temperaturforhold. Fugt kan ikke deformere materialet, da det ikke opfatter virkningerne af denne type.
 • Praktiskgørelsen af ​​plastikpluggen er, at den ikke kræver særlig pleje. Overfladen kan ikke absorbere snavs.

Rådet.
Hvis du i et enkelt rum kun kan rengøre plast med en fugtig klud, skal du i køkkenområdet bruge rengørings- og rengøringsmidler, da fedtstoffer holder fast ved det. Med aluminiumskormer sker det ikke.

 • Det er relativt holdbart, men eksperter anbefaler ikke at vedhæfte for tunge gardiner til det.
 • Holdbar og ikke i stand til at reagere på temperaturændringer. Han tolererer frit både høje og lave temperaturer.
 • Som regel er det et enkelt plastikbånd, som er fastgjort på loftoverfladen med specielle elementer.
 • Denne type kan også laves med baggrundsbelysning, og LED-strimmel bruges ofte til dette. Den er monteret efter strimlen og er hovedsageligt placeret bag den. Det vil sige, det vil ikke være synligt for øjet.

Rådet. Ledninger til tilslutning af denne type belysning udføres på forhånd, selv før installationen af ​​efterbehandlingstrømmen.

montering


Alt er hurtigt fastgjort på loftoverfladen. Kun overfladen til sådanne værker skal udarbejdes.
Den kan males, pudses eller klistres over. Der er ingen begrænsninger for at bruge den fleksible indstilling.
Altså:

 • Det er værd at overveje, at der kan være forskellige fastgørelsessystemer på overfladerne.
 • Når du køber en sådan taggafler, skal du være særlig opmærksom på emballagen.
 • Den har en manual, der ikke kun beskriver installationsskemaet eller dens detaljerede samling (hvis der er mere end en række), men også hvordan man bruger den.

Til installationsarbejde skal du:

 • Dowels og skruer.
 • Puncher og skruetrækker.
 • Konstruktion niveau til selv fastgørelse af tagskægget på loftet overflade.
 • Målebånd og blyant.
 • Bulgarsk eller hacksaw.
 • Indledningsvis samles designet på gulvet. Denne proces omfatter ikke kun samling af strukturrækkerne, men også montering af kroge, som er fastgjort på den ene side med specielle stik.

Rådet. Hvis du planlægger at bruge hele længden af ​​rammen, og den kan nå 6 m, kan du straks lægge en kappe på den anden side af kanten.

 • Når alt er samlet, laves mærker på loftets overflade ved hjælp af en simpel blyant.
  Det kan være ikke-standardformularer, og afrundede eller kantede. Dette valg afhænger af det indvendige rum.
 • Derefter bores der ved hjælp af en perforator, i stedet for hvilken det er muligt at anvende en konventionel bore, huller til skruer. Der er allerede specielle huller i planken selv, og en blyant bruges til at overføre dem til loftets overflade.

Så er cornice monteret gradvist i loftet ved hjælp af skruer og dowels. I nogle tilfælde anvendes der specielle monteringer, som allerede er i eaves emballagen.
Også på vores ressource kan du lære detaljeret om, hvordan du vælger polyurethan gardin stænger og holde dem ordentligt til loftet.

Fleksible tagskærme: funktioner og fordele, selvinstallation

At lave et moderne hjem er en fascinerende og kreativ proces. I dag kan du bringe næsten enhver fantasi til livs ved hjælp af praktiske innovative materialer. En af dem er en fleksibel cornice.

De buede tagskinner skaber et elegant og elegant design.

Fleksibelt system: funktioner og fordele

Stilfulde, velvalgte gardiner giver interiøret komplethed, understreger dens stil og formål. Men et vigtigt punkt i denne sag er også en cornice.

Kravene til moderne designløsninger til dette design er meget enkle:

 • styrke;
 • lethed;
 • elementær installation;
 • muligheden for at bruge ikke-standardformularer i lokalerne.

Alle ovennævnte punkter er ideelt matchede gradvist vinder popularitet fleksible gardinstænger.

Bøjning gardin stænger let tage enhver form!

Funktioner bøjning strukturer

Dette system er ideelt til reparation af dine egne hænder: Det implementeres i sættet.

Den omfatter som regel:

 • fleksibel profil;
 • tykkelse (holdere);
 • gardin løbere;
 • kantpropper.

Hovedelementet i sættet er en profil der kan laves af:

Polymerprofiler kan bruges til zonering og lysgardiner

Aluminiumprofilen bøjer perfekt, så du kan skabe både bløde og vinklede bøjninger op til 100 0.

Også ideel til at skabe:

 • dekorative partitioner;
 • gennemsigtig baldakin til krybbe.

Som regel sælges bøjningsprofiler i minimeret form.

Der er to måder at rette bøjning indehavere på:

Fleksibelt loft cornice er perfekt til lave værelser. Flydende gardiner ovenfra øger visuelt loftet, og rummet bliver mere rummeligt. Denne løsning ser meget elegant og stilfuldt ud.

Vær opmærksom!
Loft system - ideel til at skabe en skjult taghuler.
Fastgørelsesstedet til gardiner er let at skjule med et stræk / ophængt loft eller dekorative baguette.

Et eksempel på montering af tagene til væggen

Væg fleksibel cornice til gardiner - valget af elskere af traditionel stil. I dette tilfælde er elementet fastgjort til kalibrerne fastgjort på væggen. Strukturstyrken sikres ved særlige bevægelige dele.

Nøglefordele

Væg og loft fleksible gardinstænger er meget alsidige.

De kan bruges i både traditionelle og usædvanlige designløsninger til:

 • Registreringer af vinduer / døråbninger;
 • plads zoneinddeling;
 • oprettelsen af ​​skærme og baldakiner;
 • dekorere loftsrum, loggier og andre rum med komplekse geometriske former.

Ofte brugt fleksible cornice til badeværelset. Det fastgør vandtæt bruseforhæng, hegn af stedet for vask fra resten af ​​rummet. En sådan løsning er ofte den mest praktiske, stilfulde og pladsbesparende.

Vægtløshed og originalitet: Udsmykningen af ​​ikke kun vinduer, men også vægge ved hjælp af et fleksibelt loftsystem

Andre fordele ved bøjningssystemer omfatter:

 • nem transport og opbevaring
 • enkel installation;
 • Muligheden for at passe til rummets dimensioner
 • høj funktionalitet;
 • evne til at modstå alvorlige belastninger mv.

Det vigtige punkt er også den relativt lave pris på produktet. Det varierer fra profilens længde og kan nå op til 3.000 rubler (10 meter). Min. Længden af ​​produktet er 3,5 meter (værd ca. 1000 rubler).

Selvinstallation

På billedet - et vinduesdesign alternativ med et plastsystem monteret på loftet.

I dag er fleksible gardinsystemer meget populære blandt designere. En anden ville være: En sådan praktisk lukning gør det muligt for dig ikke kun at dekorere vinduer med kompleks geometrisk form, men også at give de mest almindelige døråbninger et unikt udseende. Derfor er det ikke overraskende, at mange håndværkere har undret sig over, hvordan man fastgør fleksible tagskærer til loftet?

Det viser sig, at implementeringen af ​​den oprindelige ide ikke kræver særlige færdigheder og viden. Det vigtigste er at vælge de rigtige materialer og følge det anbefalede arbejdsmønster.

Værktøjer og procedurer

At fastgøre de fleksible gardinstænger til loftet skal du:

 • borer (helst med en chokfunktion);
 • blyant og niveau
 • nedstryger;
 • selvskærende skruer;
 • sæt af profil og yderligere elementer.

Det er vigtigt!
Boring monolitiske loftfliser er ikke en nem opgave.
Forenkle arbejdet med en kraftig slagboremaskine og korrekt udvalgt boremaskine.

For at installere et bøjningssystem behøver du ikke være professionel!

Instruktioner til installation af fleksible profiler anbefaler at udføre arbejdet i følgende rækkefølge:

 1. Markér på taggrænsens loftområde under hensyntagen til den form, der er givet til den.
 2. Vedhæft profilen ved at bøje den på de ønskede steder. Overskydende længde skåret rent med en hacksav.
 3. Efter ca. 40-50 cm borer hullerne til kaliperne og fastgør dem på loftet.
 4. Saml profilen ved at sætte løbere og stik på den ved kanterne.
 5. Fange cornice på beslaget og hænge de udvalgte gardiner med kroge på profilen.

Den præsenterede handlingsplan er helt identisk både i design af vinduer og i skabelsen af ​​andre dekorative strukturer. Desuden kan vægten af ​​de anvendte gardiner være meget stor: aluminiumsprofiler uden problemer kan modstå selv 50 pund gardiner.

Vær opmærksom!
Hvis du kun vil bruge lette stoffer, kan boretrinnet øges til 60-70 cm.

Vægmontering: vigtige nuancer

Korrekt foreløbige målinger vil fjerne fremtidige problemer.

I nogle interiører er bøjede skråninger fastgjort på væggen. Denne beslutning er oftest typisk for høje, men smalle rum. Det er også relevant, når det er umuligt at bore lofter.

Ved vægmontering skal du bruge et lignende sæt værktøjer. Vær dog forsigtig: Et fleksibelt system kræver ikke kun kant, men også centrale punkter for støtte. Kun på denne måde vil det være i stand til at levere pålidelig opbevaring af gardiner på vægt.

I denne udførelsesform anbefaler eksperter at fastgøre beslagene i en afstand på mindst 50 centimeter fra hinanden. Hvis gardinerne er planlagt at være særligt tunge, reducer intervallerne til 30 cm.

Vægfastgørelser kræver også flere understøttelsespunkter.

konklusion

Fleksible tagskinner hjælper dig med at realisere de mest originale og modige designindstillinger. Anvendelsens alsidighed, enkel installation af konstruktionen, gunstige omkostninger og evne til at modstå store belastninger gør bøjningssystemer næsten uundværlige til moderne reparationer. Yderligere nyttige oplysninger, du kan finde i videoen i denne artikel.

Fordelene ved fleksible tagskinner - gør-det-selv installation

Ved udsmykning af lokalerne bruger designere en masse teknikker, der bidrager til den rette udnyttelse af rummet og skaber en stilfuld og hyggelig atmosfære.

For at gøre dette, brug tekstil sammensætninger af gardiner, dekorere vinduesåbninger. Der opstår ingen problemer, hvis vinduerne har en velkendt geometri. Ved registrering af værelser med krumme vægge og karrevinduer anvendes fleksible loftslister.

Bay vindue er en udvidet del af bygningen, der ligner en indbygget balkon. Ofte består det af ansigter, der er svære at slå med almindelige gardinstænger.

Derudover anvendes fleksibel cornice til:

Særlige egenskaber

Fleksible tagskærme - en fremragende måde ud af en situation i et tilfælde med rummet, der adskiller sig i lave lofter. Produkter strækker rummet visuelt lodret, som om at forøge højden af ​​rummet.

fordele

Plastloftlister giver dig mulighed for at slå plads, samtidig med at du fokuserer på følgende fordele:

 • Rimelige omkostninger ved produktet og alle komponenter.
 • Enkel installation af elementer.
 • Stilfuldt udseende, der giver rummet en særlig charme.
 • Praktisk levering (på trods af længden på op til 5 meter er produktet kompakt foldet, nemt at transportere);
 • Funktionalitet (bruges i værelser, på balkonen, i brusebadet).
 • Gør profilen for den valgte formular.
 • Glat glidning af gardiner langs guider.
 • Kvaliteten af ​​polymerer, der opfylder internationale krav.
 • Giver produktet den ønskede længde.
 • Produktets styrke.
 • Materialets elasticitet.

Emhættene af fleksible polymerer skjuler pålideligt ujævne led mellem loftet (inklusive suspenderet spænding) og væggen. Et produkt af forskellige længder hjælper med at skabe et færdigt udseende, hjælper med at runde hjørner. Det er de afrundede hjørner, der gør det muligt for en person at føle sig rolig og behagelig, mens et stort antal skarpe hjørner er forbundet med aggression, hvilket gør det svært for personen at føle sig sikker.

Den fleksible gardinstang har en sådan elastisk konstruktion, at den let kan klare en vægt på ca. 80 kg og endda bøje i en vinkel på op til 100 grader. På grund af dette anvendes en række materialer til gardiner.

Wizards for at installere fleksible konsoller hævder, at produkterne i 5 minutter bøjer et gennemsnit på 5 cm.

Fremstillingsmateriale

Fleksibel skørt er lavet af polyurethan, som under samme navn forener et udvalg af polymere materialer, som afviger fra hinanden i kemiske egenskaber såvel som funktionelle egenskaber. Polyurethan er kendt for filistiner som erstatning for gummi.

Elasticiteten og styrken af ​​polyurethan ligger i området fra tæt plast til blød gummi. Alle er immune over for aggressive medier, er modstandsdygtige over for slid, tjener i temperaturområdet fra -60 til +80 grader.

Vedligeholdelse af polyurethan bundplade er enkel, kræver ikke særlige færdigheder: Produktet er let at rengøre, rengøres med rengøringsmidler, selv små slibemidler kan bruges (undtagen den farvede kronblade).

Komplet sæt

Strukturelt er loftgardinskinnen til gardiner et elastisk materiale, der virker som en fleksibel profil og bøjer på en radial måde. Derudover indeholder kittet specielle holdere (kaliber), løbere, der er hængt med gardiner, stikklemmer til løbere. Til universelle designs bruger specielle forlængere.

 1. øvre (bruges til fastsættelse af lambrequins, gardiner);
 2. lavere (designet til lette og mellemstore stoffer til gardiner eller gardiner).

Balancering af tekstilens vægt lodret giver dig mulighed for frit at flytte gardinerne til siderne uden overbelastning på bøjninger.

Kalipere er nødvendige for sikker montageprofil til loftet ved hjælp af et specielt rullemiddel.

Stik er flade dele, der er installeret tæt på loftet. De har kroge: gardiner er fastgjort til nedre kanter, og lambrequins er monteret på de øverste.

Den fleksible cornice er nogle gange udstyret med en indvendig skinne og er bøjet på to måder:

 1. Formen af ​​buen (halvcirkelformet).
 2. Erker metode (i form af bølger).

Hvis der på en taggafbryder forbindes disse 2 typer fastgørelser, så har produktet kun en række.

Elastiske konsoller er single-row og multi-row, det vil sige, de indebærer at hænge en simpel sammensætning fra en tekstil klud (gardiner eller gardiner) eller bruges til at fastholde komplekse sammensætninger (gardin + gardin + lambrequin).

interiør

I børneværelserne bruger soveværelser ofte en baldakin til et baldakin. Det gennemskinnelige stof ophængt over sengen giver en følelse af fred, beskytter mod irriterende insekter, dekorerer rummet.

Til døråbninger anvendes fleksible tagskærme sammen med dekorative tilbehør i form af perler og bånd.

Det er ideelt at bruge fleksible elementer i studielejligheder til at afgrænse rummet i separate zoner. Hvis du gør dette i køkkenet - er det tilrådeligt at bruge syntetiske stoffer, der er mindre end naturlige, absorbere lugte.

Også elastiske taggrunde designs fundet anvendelse i et badeværelse. Hvis den er rummelig, ser den mønstrede cornice passende og attraktiv, og det vandtætte gardin suspenderet på den beskytter pålideligt mod stænk.

Men det mest populære sted at bruge fleksible konsoller er selvfølgelig stuen. Ved hjælp af et elastisk produkt er der skabt et ikke-trivielt interiør med en behagelig aura. Elementets funktionelle egenskaber gør det muligt på en pålidelig måde at skjule opvarmningsrørene, bøje sig omkring vægudskæringerne og fremspringene i rummet.

Fleksible tagduer og gardiner, der er knyttet til dem, giver designere mulighed for at skabe en ikke-standard stil på værelset.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Hvordan laver man en skjult tagbøjle med egne hænder?

Gardiner - et af de vigtigste elementer i næsten ethvert interiør. For at rette dem i vinduesåbningen er der brug for en cornice, men det er ikke altid muligt at vælge bare et sådant gardin, der passer ind i det eksisterende design og bliver dets fulde del. I denne situation reddede du skjult cornice, som kan monteres med dine egne hænder.

Åbning til installation

For at montere et skjult gardin har du brug for en særlig niche. Dens arrangement er bedre at tilvejebringe ved konstruktionen af ​​loftets sammensætning. Hvis dette element ikke er forudset på forhånd, skal du enten afmontere en del af loftet eller oprette en særlig struktur, der dækker den installerede suspension.

Sporbreddenes dimensioner skal beregnes, så gardinerne suspenderes fra gardinet, der er installeret der, ikke berøre silen. Derudover er det nødvendigt at tage højde for den mulige installation af yderligere elementer, som belysning.

I længden skal den samlede del være mere end et vinduesåbning med 20-30 centimeter på hver side eller passere fra den ene væg til den anden. Den anden mulighed vil hjælpe med at skabe en følelse af større plads.

Hvorfor har du brug for det

En sådan detalje, ud over det faktum, at selv de mest uoverskuelige gardinhængere vil blive skjult for syn med hjælp, kan have anden funktionalitet.

 • Hvis rummet er smalt - en niche fra væg til væg vil bidrage til at gøre rummet visuelt rummeligt.
 • Non-standard vindueskarme vil ikke længere medføre ulejlighed - åbninger kan være helt uanset størrelse og dække vindueskarmet af enhver bredde.
 • Installation af loftophæng på spændingsstrukturer er ofte umulig, og tilstedeværelsen af ​​en sådan detalje gør det nemt at løse dette problem.
 • I denne del af loftkonstruktionen kan du placere ledninger, forklædning af røret eller anden teknisk kommunikation.
 • Gardiner vil se mere organisk ud og intet vil distrahere opmærksomheden fra dem.

Hvis loftet er lavet af gipsplader

Når man installerer et sådant loftdæksel, er den nemmeste måde at skabe en udsparing på til taggene, at give det på forhånd i den samlede sammensætning. Til dette skal loftrammen ende uden at nå væggen, hvor vinduet er placeret. Efter plastering af rammen vil der være plads i nærheden af ​​vinduet, som vil blive brugt til gardininstallation.

Den anden mulighed er at skabe en åbning ved hjælp af en tredimensionel figur, der rager over loftplanet.

Det er også nemt at montere det - rammen af ​​en aluminiumsprofil i form af bogstavet "P" er monteret i henhold til størrelsen af ​​de fremtidige fattige og er fastgjort til loftet med en præfabrikeret mærkning. Derefter er den monterede ramme beklædt med gipsvæg. Det viser sig en slags stråle, som kun skal sættes på plads og bringes i tråd med resten af ​​indretningen af ​​gulvet - maling, lim over med tapet eller dekorere med en anden dekorativ belægning.

Hvis belægningen er spændt

Med ophængte lofter er det nødvendigt at løse problemet med skjult installation af et gardin, inden stoffet strækkes. Der er ikke noget vanskeligt ved at skabe en sådan detaljer - det er nødvendigt at lave en træbjælke på en afstand af et par centimeter fra monteringsstedet til taggrænserne.

Efter montering af en bar fastgøres gardinet i overensstemmelse med standardteknologi. En baguette er fastgjort til trædelen for at strække loftet. Stoffet selv er strakt efter at suspensionen til gardiner er monteret.

Hvad skal man overveje

Når du installerer en skjult opheng til gardiner, er det vigtigt at overveje et par punkter, der vil undgå nogle problemer i fremtiden.

 • Valg af tagskægget, styres af vægten af ​​de tilsigtede gardiner. Plastmodeller tåler ikke for meget belastning, og aluminium er meget dyrere. Valget er bedre at gøre til fordel for mere holdbare muligheder.
 • Når du arrangerer nicher, skal du ikke glemme muligheden for at montere baggrundslyset. For driften af ​​denne enhed er det nødvendigt at lægge en elektrisk ledning.
 • Overlapningsplanet i fordybningen skal males selv inden hele bygningen er samlet og gardinet er monteret - det vil være problematisk at gøre dette med det spændedæksel, der er installeret eller de allerede monterede tagskinner.
 • Hvis der er monteret et loftsplint omkring rummets omkreds, skal det fastgøres langs kanten af ​​vores åbning. En sådan beslutning vil gøre interiøret komplet og udsmykningen bliver mere solid.
 • Udseendet af eave selv har næsten ingen værdi - det vil simpelthen ikke være synligt, derfor er det nødvendigt kun at fokusere på antallet af rækker til fastgørelsesgardiner og strukturstyrke.

Ofte bruges en fleksibel cornice som en gardinholder i rummet. Gardiner er en integreret del af interiøret.

De kan være af forskellige typer fra almindelige stofdæpper til en række blinds. Desuden indebærer hver af disse muligheder, at der oprettes en særlig holdemekanisme, hvorpå lærredene selv suspenderes, og deres bevægelse sikres. Den fleksible gardinstang gør det ikke kun muligt at hænge og fastgøre gardinerne sikkert, men også markant sprede det eksisterende interiør.

Mulighed for fleksibel cornice

Traditionelle gardinstænger til gardiner er ret besværlige systemer, der består af mange små og store dele. Det er fra dem, at der dannes en speciel konstruktion fastgjort på vægoverfladen og repræsenterer en vandret tværstang, på hvilken en stofklæde er ophængt ved hjælp af specielle klemmer. Sådanne systemer er praktiske, men deres anvendelse har nogle ulemper.

En af dem er guidernes ekstraordinære straightness, som ikke tillader at ændre gardinens retning eller give dem nogen form. Vejen ud af den nuværende situation er en fleksibel tagskinne, præget af øget praktisk og alsidighed. Dens design er ret simpelt i forhold til den traditionelle vandrette montering til vægge, består af følgende elementer:

 • fleksible profilaksler
 • løbere;
 • holdere;
 • en stub.
 • Disse dele er grundlæggende i opbygningen af ​​en fleksibel tagskinne, der gør det muligt at danne en funktionel og pålidelig ophængningsstruktur. I nogle systemer er det imidlertid muligt at ændre længden af ​​guiden ved at installere yderligere dele af bæreprofilen. Men ikke alle sådanne enheder har denne egenskab, og kun en universal cornice kan prale af det.

  Anvendelsesområdet for den fleksible gardinstang til gardiner kan være ret forskelligartet, da den er i stand til at klare sig ind i næsten ethvert interiør og bliver sin skæbne. Oftest bruges fleksible loftslister til at opnå følgende opgaver:

  • registrering af døråbninger;
  • skabelse af figurerede partitioner;
  • vindue dekoration;
  • afgrænsning af rumrum
  • design af altaner, loggiaer og karrevinduer;
  • skabelse af baldakiner og forskellige skærme.

  En sådan multi-directionalitet gør plastik fleksible gardin stænger til loftet virkelig uundværlig, der er i stand til betydeligt at sprede det eksisterende indre af rummet. Derudover gør alsidighed og pålidelighed det muligt at installere dem både i karet vinduet og på badeværelset, samtidig med at der opnås et virkelig fremragende resultat.

  Installation af en fleksibel tagskinne med egne hænder: Fordelene og stadierne af arbejdet

  Den fleksible cornice til et karuselvindue eller en vinduesåbning gør det muligt at opnå et fremragende funktionelt system, fjerne voluminøse strukturer, erstatte dem med en lille og lys plastramme. Lignende produkter har følgende fordele i forhold til andre typer af tagger:

  • visuelt udvide rummets grænser
  • nem at installere
  • nem at betjene
  • Giv rummet en personlighed.

  Ved at installere en fleksibel tagskinne kan man få alle disse kvaliteter ved at gøre lokalet eksklusivt.

  Arbejdet tager ikke meget tid, og deres resultat vil tale for sig selv. Generelt kan montering af lignende strukturer gøres i hånden og bruger ikke mere end 1-2 timer til dette. Installationsproceduren består af følgende trin:

  • forberedende arbejde
  • oprette markup;
  • monteringsholdere;
  • mount cornice.

  Du kan installere en fleksibel tagskinne på egen hånd, bruge mindst tid og få et glimrende resultat. Fastgørelsen foretages direkte til loftet, hvilket betyder at arbejde i højden. Til vedlægning skal du forberede stigen og samle de nødvendige værktøjer til jobbet.

  Sådan sikres et fleksibelt loftkanten selv

  Før du vedhæfter en eller to rækker cornice, skal du lave loftet. Overfladen skal være helt flad og monolitisk, fordi profilen ikke kan ligge fladt, hvis den indeholder bump, pits eller revner. I en sådan situation vil gardinerne ikke lukke godt, og skyggenes udseende vil være uklar.

  Det vil også være interessant: Vi hænger gardinet på kroge uden en cornice - design ideer

  Før arbejdet påbegyndes, skal alle overfladefejl være fuldstændigt elimineret, og først derefter begynde at fastgøre guiderne til tagskæggene. Et vigtigt punkt er forberedelsen af ​​værktøjet, da denne proces vil gøre det muligt at reducere driftstiden betydeligt og muliggøre optimering af værktøjet. For at hænge gardin stænger, skal du forberede følgende værktøjer:

  • en blyant
  • skruetrækker;
  • skruetrækker sæt;
  • en hammer;

  Du kan fortsætte til oprettelsen af ​​markup, hvorpå guideprofilen vil blive installeret senere. Det udføres ved hjælp af en blyant og en linjal, der på overfladen af ​​loftet viser et visuelt billede af det fremtidige system.

  Derefter kan du installere holdere, der har i deres design specielle riller gennem hvilke skruer fastgøres, fastgør produktet. Holderne skal placeres mindst 30-45 cm fra hinanden, fordi det er på denne måde, at lasten er jævnt fordelt. Til gengæld vil overskuddet af denne indikator gøre systemet ekstremt ustabilt og skrøbeligt, hvilket nødvendigvis vil påvirke dets funktionalitet.

  En profil indsættes i holderen, som fastgøres ved hjælp af en speciel lås, som sikkert forbinder begge dele sammen. Derefter sættes løberne på, og enderne af føringsprofilen er fastgjort med hætter. I denne form er en fleksibel cornice til et badeværelse eller balkon helt klar, og du kan bære gardiner på den.

  Video af installation af en fleksibel tagskinne på loftet:

  • podborshtor.ru
  • podborshtor.ru
  • wikipotolok.com
  • kakieshtory.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.