Valget af billeder til strækningstaket mere end 8700 billeder!

Firmaet Concord giver dig mulighed for at se på katalogerne af billeder og billeder til loftslofter. Da billedudskrivningen på lofter bliver stadig mere populær opdateres vores kataloger løbende.

Vi har valgt billeder til fotoudskrivning (kunstudskrivning) for dig så grundigt som muligt. I vores kataloger er der mere end 9000 billeder til et strækloft til den mest kræsne smag, til de største gourmeter. Alle kataloger er opdelt i temaer, og du kan nemt finde et billede, der vil interessere dig.

Se og vælg det billede du kan lide, husk nummeret og ring til os. Måleren vil komme til dig til en måling (gratis i St. Petersborg og de fleste af Leningradregionernes bosættelser) og medbringe alle farvekataloger af fotografier, så lav en farvebestandighed for det mønster, du kan lide, bringe dig et stykke loftsark til beklædning for at bekræfte kvaliteten af ​​billedudskrivning og farveoverførsel og efter koordinering, bare et par dage vil du beundre det elegante stretchloft.

Vi er også klar til at sende det færdige loft med fotoudskrivning til en hvilken som helst region i Rusland.

Fotoprint på loftet er en usædvanlig løsning i et moderne interiør (80 billeder)

Fotoprint på loftet er en god mulighed for dem, der ønsker at gøre deres værelse ikke kun smukt og originalt, men også hjemlig. Hertil kommer, i modsætning til håndmalet falsk loft, hvilket kræver en vis færdighed og tid.

Loftet med fotoudskrivning er ret nemt at installere og vedligeholde.

En meget vigtig egenskab af denne type er, at den kan bruges i badeværelset, hvor luftfugtigheden er høj.

Hvad er mulighederne for udskrivning af fotos på lærred?

Smuk fotoprint på loftet er ikke bare en overfladisk maling applikation. Til dette formål anvendes en særlig teknik, som består i dyb penetration af farvestof direkte ind i strukturen af ​​stoffibrene.

For at oprette et stort udskriftsark ved hjælp af en printer til storformatudskrivning. Tegningen selv kan gøres på tre måder:

 • Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning;
 • UV trykning metode;
 • Latex metode.

Lad os undersøge hver af mulighederne mere detaljeret.

Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning

Denne type udskrivning er lavet med special blæk. Tøj med denne type fotoprint bør ikke bruges i lokaler til børn, da opløsningsmiddelfarver kan være toksiske. Denne blæk bruges ofte på lyse paneler.

Det skal bemærkes, at trykning på et stof kan skabe effekten af ​​et lærred på et malet billede.

UV-udskrivningsmetode

I dette tilfælde bruges en speciel UV-maling til at anvende billedet på lærredet. Det er bemærkelsesværdigt, at sådan fotoudskrivning på stræklofter kan udføres på absolut ethvert lærred. Men det skal bemærkes, at malerierne til sådanne lofter vil være, det koster lidt mere end lærredet med opløsningsmiddeludskrivning.

Det er meget vigtigt, at der bruges sikker blæk til tegning af tegningen, så disse lofter er velegnede til børns værelser. Også sådanne klæder kan vaskes stille, uden frygt for, at de vil knække, eller malingen begynder at skrælle.

Latex print metode

Denne metode bruges ofte til store formatduvaser. Latex-udskrivning hjælper med at maksimere billedets virkelighed. Et stort plus på denne type trykning er, at det er fuldstændig harmløst.

Hvad er fordelene ved stræklofter med fotoudskrivning?

1. Loftet med fotoudskrivning giver næsten ikke noget til en mug og en svamp.

2. Dette loft er meget nemt at rengøre. Det er nok at tørre det med en tør klud.

3. Strekak - dette er en ægte frelse for værelser med ujævnt loft.

4. Spændbeklædninger er modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer.

5. Et særpræg ved sådanne lofter er holdbarhed. Trykte dåser må ikke knække eller falme.

6. Du kan selv vælge det ønskede mønster eller ornament.

7. Suspended lofter er en fremragende beskyttelse mod oversvømmelser.

Hvordan vælger du et lærred til udskrivning af fotos?

For det første skal det være et sømløst stof. Mønsteret vil således være fast og uden forvrængning.

For det andet kan lærredet have en anden tekstur: glans, satin eller mat finish.

For det tredje kan stoffet lærred hjælpe dig med at efterligne overfladen af ​​det malede billede.

Uanset hvilket materiale du vælger, er det vigtigste er dets sikkerhed og holdbarhed.

Grundlæggende tips om valg af et billede

Nu kan du anvende absolut et billede på lærredet, det vigtigste er, at kildekoden er af høj kvalitet. Inden du bestiller et strækloft, skal du se på fotos af fotoprint på loftet.

Så du vil vide om billedet passer ind i det samlede indre af dit værelse.

Lofter med 3D-udskrivning ser meget interessant ud, de passer perfekt ind i ethvert moderne design.

Hvad er prisen på et loft med fotoudskrivning?

Omkostningerne vil variere fra firma, udskriftskvalitet, stofstruktur og direkte fra størrelsen.

Som følge heraf må jeg sige, at stræklofter med fotoudskrivning ikke kun er interessante og smukke, men også meget praktiske.

Fotografiske kataloger til stræklofter

Fotoprint på loftslofter er en af ​​måderne at gøre et ophængt loft mere stilfuldt og konceptuelt. En samling af billeder til udskrivning Saros Design har mere end 2.5 tusind billeder, hvoraf mange er ophavsretligt beskyttede og udviklet efter ordre fra firmaet.

For nemheds skyld er alle billeder samlet i tematiske mapper. Når du vælger et billede, skal du være opmærksom på størrelsen og proportionerne. Filstørrelsen (ved den mindste side) er angivet i cm og er indeholdt i billedets titel. For eksempel betyder abstrakt_1_250:

Abstract_1 - antallet af billeder

250 - 250 cm - billedets størrelse på den mindste side. Hvis størrelsen af ​​dit loft på den mindste side overstiger billedets størrelse, kan udskriftskvaliteten gå tabt.

Hvis filnavnet er 1000 - er filstørrelsen ikke begrænset.

Professionelle designere Saros Design er altid klar til at hjælpe dig med valget af billeder!

Katalog af fotoudskrivning på loftslofter og vægge.

I dag bruger indretningsarkitekter over hele verden i deres projekter sådan knowhow som hævede lofter. De er paneler, der er monteret lidt lavere (fra 1,5 cm.) Fra hovedloftet på baguetten. Denne baguette er lavet af plast eller højstyrke aluminium, og kludene har øget slidstyrke, holdbarhed og tjener fra 10 år og derover. Designet af stræklofter i dag kan gøre det muligt for dig at indse absolut enhver af dine fantasi. Ud over en anden palette kan du vælge at udskrive.

Digital udskrivning på stræklofter er den bedste udvej, hvis monotoni i det indre keder sig, især da kun kreativ og avantgarde er på mode nu.

Ved hjælp af fotoudskrivning kan du nemt dreje et solidt loft til et vidunderligt landskab eller en let sløret himmel, endeløs plads, en fantastisk fantasi af abstraktion, yndlingsblomster (som gave til din dame) og meget mere, du kan udskrive alt! Denne kunsttryk anvendes både til sømløse stræklofter på stofbasis og til polyvinylchloridlofter. Hvis du for eksempel anvender et mønster på glansen, vil det modtage ekstra glans, og hvis der på et stofark er der ekstra volumen. Indtrækningen af ​​maling finder sted ret dybt, derfor strækker lofter dekoreret med fotoudskrivning, ændrer ikke deres farve og bliver ikke kedelige i årtier.

Valget til fordel for et strækloft indebærer altid holdbarhed og modstand mod eksterne faktorer. Eventuelle lofter, især stof, er frostbestandige, hvilket er vigtigt i vores breddegrader. En blank, mat, satin eller anden overflade kan anvendes på en tegning af enhver kompleksitet, der harmonisk ser i et eller andet interiør. Også ved hjælp af fotoudskrivning kan du anvende absolut et billede, endda en efterligning af dyre byggematerialer og efterbehandling materialer, for eksempel porcelæn stentøj, der vil tilfredsstille enhver kundes behov.

Nu strækker lofter med fotoudskrivning er en speciel slags kunst, og ikke kun udskrivning af billeder. Faktisk kan du på overfladen sætte et hvilket som helst billede - et landskab, billeder af himlen, familiemedlemmer eller kæledyr, tegneseriefigurer, abstraktion og så videre.

Valget af billede skal næres med stort ansvar,

Det anbefales at installere lofter med billeder af dyr, legetøj og tegneseriefigurer i børnenes værelse.

Landskabet på vinylstrækloftet i stuen pryder det indre af rummet. Peering i det fredelige billede, vil du helt sikkert få en bølge af styrke og fremragende humør.

Havets billede bruges oftest til børne- og teeneværelser, badeværelser og soveværelser. Ofte kan en sådan sæl ses i kontorer og kontorer.

Et plot af billeder som naturen prale af stor plot rigdom. Billeder af repræsentanter for dyre- og planteverdenen kan tilføje lyse farver til ethvert rum og dermed hæve stemningen, give en vitalitet og understrege det unikke indre.

Et af de mest populære billeder til fotoudskrivning er himlen. Et fotografi af himlen tidligt om morgenen, på varmt middag, i skumring eller på en stjerneklar nat kan lave et mesterværk fra ethvert interiør, tiltrække opmærksomhed, berolige og levere mange positive følelser. Loft med himmelfotoprint er oftest installeret i stuer, soveværelser og badeværelser.

Vinyl stræklofter med et påført billede i abstraktionstilstanden vil fungere som en stilfuld tilføjelse til det indre af et soveværelse, en hall, et køkken eller en plads til undergræsning. Afhængigt af typen af ​​mønstre kan rummet få et festligt og elegant udseende. Lys og ukomplicerede mønstre og figurer kan igen skabe en romantisk og luftig atmosfære på værelset. Abstraktion og mønstre - en af ​​de universelle, og derfor de mest almindelige typer fotoprint.

Billedet af fresker findes ofte på stræklofter installeret i soveværelser og stuer. Kun en meget begrænset kreds af mennesker kan forkæle et ægte vægmaleri i en lejlighed. Dette er forbundet med store økonomiske omkostninger og varigheden af ​​tegningsprocessen. Fresco trykt på vinyl vil være et glimrende alternativ, der kan skabe ujævne visuelle effekter og skabe et luksuriøst palads fra et sædvanligt rum. I de samme rum vil det se godt ud og udskrive i stil med indretning.

Urte sammensætninger i et lille rum giver volumen, lyse farver passer til stuen og planteskolen.

Kalde og beige toner kan bruges til trykning på kontoret.

Stræklofter med fotoudskrivning i rummets stil hjælper med til at bringe en del af mystik og fantasi. Planeter, galakser, nebulae og parallelle verdener giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør ikke kun i et rum til en teenager. ADVARSEL! Ved hjælp af en projektor eller fiberoptik skaber vi et dynamisk rum for dit scenario! Ofte er efterspørgslen efter en sådan dækning høj på caféer og underholdningssteder, såvel som i soveværelset.

Det skal bemærkes, at ethvert billede kan udskrives på vinylklæder, og det er muligt at installere et strakt lærred ikke kun på loftet, men også på væggene.

Vi har vores egne fotodatabaser, men du kan også give dit eget billede.

Ring og still spørgsmål! Vi vil gerne svare dem!

Stræklofter fotoudskrivning. Fototryk katalog

Katalog af fotoudskrivning til hævede lofter

På vores hjemmeside finder du unikke billeder til fotoudskrivning på loftslofter.

Hvis du kunne lide noget fra vores katalog, kan vi producere for dig et strækloft eller tapet med fotoudskrivning, og send ordren med kurertransport.

Du kan bestille et loft eller tapet med en fotoudskrivning af dig selv, og installationen vil f.eks. Foretages af installatører efter eget valg. Placer med os en ansøgning om stræklofter eller sømløs tapet, og vi sender dig et layout og beregning af bestillingsomkostningerne via e-mail eller i WhatsApp. Stræklofter med billedudskrivning og 3D sømløs tapet vi sender i hele Rusland
Bredden af ​​vores plottere er 320.350.500 cm.

Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Fotokatalog "SHUTTERSTOCK" for at vælge et billede på strækloftet

Til fremstilling af billedudskrivning på spændingsark kan ethvert foto eller billede du vælger fra den kommercielle fotobank "SHUTTERSTOCK" betales af vores firma og leveres til alle vores kunder - GRATIS!

Vi bruger kun høj kvalitet, helt sikkert for sundhed og miljøvenlige materialer til at lave fotoudskrivning på et spændingsark. Hvad er bekræftet kvalitetscertifikater. Derfor kan du utvivlsomt bestille et strækloft med fotoudskrivning i et soveværelse eller en børnehave.

BESTEMMELSE I VORES VIRKSOMHED STRETCHLØSNINGER MED FOTOUDSKRIVNING!

 • At udvide pladsen på et af værelserne væsentligt.
 • At radikalt ændre indretningen og stemningen i rummet og undgå betydelige kontantomkostninger.
 • At bringe ind i rummet den uhyre glæde af lys og friske farver.
 • At nemt oprette et originalt og tema værelse indretning.

VI GARANTERE HØJ KVALITETFOTO PRINT!

Før fotoudskrivning behandles hvert billede digitalt, herunder:

 • skarphedskorrektion
 • hvidbalancekorrektion
 • kontrastkorrektion
 • software fjernelse af digitale kompression artefakter
 • farvekorrektion og farvebalance
 • grit reduktion

Stræklofter med fotoudskrivning: en gennemgang af designmuligheder

Moderne efterbehandling af værelser i et hus eller lejlighed har ofte ikke brug for yderligere dekoration - det kan selv blive en værdig dekoration.

Denne erklæring gælder især med hensyn til stræklofter med fotoudskrivning, hvilke billeder vi har samlet i denne artikel. Vi håber vores udvalg vil hjælpe dig med at finde et par anstændige ideer til indretning af ethvert værelse - fra køkkenet til soveværelset.

I det indre af stuen

Smukke malerier eller mønstre i loftet vil bidrage til at supplere atmosfæren af ​​komfort i hallen. Vi har valgt nogle af de bedste eksempler på at bruge stretch stof med udskrifter, som fortæller dig hvordan du kan dekorere dette værelse.

På en hvid overflade ser lyse og voluminøse 3D-billeder bedst ud - for eksempel en usædvanlig eksotisk sommerfugl. Selvom hele rummet opretholdes i lyse farver, vil en sådan udsmykning ikke forårsage dissonans og vil tjene som en glimrende plet i monointeriøret.

Det vigtigste er at bestille højkvalitets 3D-udskrivning - ellers kan billedet falme med tiden, eller det ser ikke ud til at være meget godt. Derfor anbefaler vi at du ikke sparer, når du køber et strækloft med fotoprint til hallen.

Abstrakte mønstre passer perfekt til et blankt lærred. Det er ikke nødvendigt at placere dem på hele området - det kan placeres i symmetriske hjørner. Denne teknik er velegnet til værelser i klassisk stil: foto-maleri ser elegant og diskret ud.

Ved hjælp af fotoudskrivning til hallen kan du også skabe en efterligning af fresker - den er velegnet til barokinteriøret. Pick up en lysekrone af lignende design for at supplere indtrykket. Du behøver ikke at strække malingen på hele overfladen - det vil være nok til at dekorere indsatser rundt om lampen. At understrege sin skønhed kan være en simpel gipsvægskanal med skjult belysning.

Du kan også prøve en lysere version: for eksempel et rige blåt blanke loft med skyer trykt på den. Dette vil genoplive rummet af enhver stil og gøre det meget mere interessant. Hvis du bruger neon maling, skyer skyerne forsigtigt i mørket - en ikke-standard løsning til hallens udsmykning.

Lampe installeret over lærredet hjælper med at opnå luften. Det er bedre at vælge LED, så de ikke opvarmer det hængende loft.

I det indre af soveværelset

Hvis du vil have et smukt og hyggeligt hvilestue, skal du vælge sarte mønstre, der passer ind i rummets stil.

Usædvanlig teknik: Bestil et fotoprint, der viser et vindue. Ikke-standardplacering på vinduet ser meget imponerende ud. Hvad vil være "bag glasset" - du bestemmer! Måske den stjerneklare himmel eller kronen af ​​træer? Og hvis du er en solid urbanist, skal du vælge højhuse, der kigger opad - det vigtigste er, at du kan lide billedet, og du er sikker på, at det ikke vil kede sig om et par dage.

Stræklofter med fotoudskrivning af blomster eller bare grøntsagsmotiver ordnes ofte kun for soveværelset: Sådanne mønstre ser pænt og psykologisk ind i hvile.

Et loft på en plan med en delikat eksotisk plante og en elegant krøllet lysekrone er en fantastisk løsning til et klassisk soveværelse. Kronblade kan laves ikke-standard: for eksempel ved at dekorere dem med et tryk med ædelsten.

Eller hold dig til mere traditionelle muligheder: En lyserød tulipan, der harmonerer i tone med tekstilerne i rummet, ser også meget smuk ud.

For et lille rum er det bedre at undgå store billeder: en pæn abstraktion er meget mere egnet. Her kan du bevæge dig væk fra tilbageholdte farver - gør det til et lyst dekorativt element, der vil dekorere rummet. Det vigtigste er at holde sig til den generelle skala for ikke at forstyrre stilen på rummet.

Hvis soveværelset er på loftet, prøv et usædvanligt ornament, efterligner batik-malingsteknikker på silke. Vælg kontrasterende farver. For at øge effekten, sænk mønsteret på væggen fra loftets hjørne.

En anden populær mulighed er at udskrive stjerneklar himmel. Rummotiver bliver mere populære. Derudover kan du ved hjælp af et specielt installeret baggrundsbelysning og LED-strimler skabe et indtryk af en ægte himmel. Der findes flere oplysninger om installation af sådanne belægninger her.

I køkkenets indre

Stræklofter med fotoprint i køkkenet er også meget forskellige: det er slet ikke nødvendigt at bruge tegninger i forbindelse med mad. Men de kan være meget passende og smukke. Lad os se dette.

For eksempel vil saftige og lyse citruses dekorere køkkenet, dekoreret i hvidt. Du kan vælge et lærred til hele loftet (selv om prisen for den med et højkvalitets print vil være ret stort), og du kan lave et lille dekorativt indlæg på en almindelig belægning.

Ser en simpel flush hvid finish ud kedeligt? Tilsæt den frosne bær der. Selvfølgelig tegnet. Så loftet ophører med at virke monotont - nu er det sne eller ischips.

Vil du have et landlig køkken? Kaffebønner eller korn på burlap - en fantastisk løsning. Dette design passer til brune, kaffe eller beige toner af hovedindretningen. Overvej dette, når du vælger og bestiller billeder.

Abstrakte skilsmisser med blide toner blødgør skarpheden af ​​værelserne, designet i højteknologisk stil. Vælg dekorative mønstre, der strømmer problemfrit ind i hinanden. Dette loft ser godt ud med et mindste antal ekstra elementer.

Ønsker du visuelt at øge højden på rummet? Bestil stræklofter med billedudskrivning og skjult belysning, der efterligner himlen. Tilføj billeder med palmer, træer eller andre planter. Så rummet vil virke meget højere. Desuden er det bare smukt.

Det er dog bedre at ikke overdrive det med andre dekorationer, ellers risikerer du at ødelægge hele indtryk af loftdesign.

Lyst røgetape trykt på køkkenloftet er en simpel, men meget effektiv løsning. Vælg en farve, der passer til tonen. Bedre disse billeder ser på et blankt lærred: Takket være spillet af lys og skygge og moduleringer, tilføjer det lydstyrken til designet.

På indersiden af ​​kontoret

Hjemmekontor behøver ikke at være kedeligt og ensformigt. Et udvalg af designstræklofter med fotoudskrivning giver dig mulighed for at vælge de rigtige billeder til arbejdsstuen. Tror ikke?

Gentagende mønstre ser godt ud på et blankt lærred på et enkelt niveau: for eksempel blomster, bogstaver eller tal. Tegningen skal være enkel, ellers vil duplikering "dræbe" den. Bedre vælge et skematisk billede - så loftet vil se stilfuldt ud, men ikke overbelastet med elementer.

Hyppig beslutning - geografiske motiver. For eksempel, en to tons jord eller et kort over verden. Moderat alvorlig, solid og smuk. Et sådant print passer til det strenge klassiske interiør på kontoret.

Vil du have noget usædvanligt? Rummet kan være en glimrende løsning. For eksempel en flydende planet på en sort baggrund. Prisen på en sådan fotoudskrivning er ret stor, men resultatet vil overstige alle dine forventninger. Vi anbefaler ikke at spare penge, især hvis du vil ramme kolleger eller forretningspartnere, der kommer til dit hjem.

Et ovalt to-niveau loft med en fotoudskrivning på kontoret ser også ud til at være passende. Vælg små indlæg med abstrakte mønstre af lyse farver. Dette vil medvirke til at genoplive kabinets inderside, men vil ikke forkæle dit arbejdsmæssige humør.

I børnenes værelse

Ethvert barn vil nyde det lyse loft med usædvanlige mønstre - fotoprint vil hjælpe med at realisere alle sine fantasier.

Ønsker du et mere diskret design? Vælg et matteret lærred med flere sommerfugle. Det er velegnet til pigens værelse og dækker ikke barnet for meget. Desuden bliver sådanne tegninger ikke kede meget hurtigt - som det kan ske med en trykt belægning på hele rummet.

Disse billeder bør undgås - de ser for lyse ud og træt øjnene på et barn. Hvis en søn eller datter ændrer deres smag, skal de desuden lave reparationer, og det er ret dyrt. Prisen på disse lofter er meget højere end de faste.

For en teenager vil de smukke trykte mønstre være mere egnede - de vil dekorere rummet, men samtidig ser de ikke for barnlige ud. En vigtig kvalitet til en person, der ønsker at blive næsten voksen.

Blankt strækloft med fotoprint af den stjerneklare himmel er en ideel mulighed for at dekorere et barns rum. Hvem har ikke drømt om at falde i søvn under spillet af faldende stjerner? Brug skjult LED baggrundsbelysning for at forbedre dette indtryk.

Den ultraviolette belægning i kosmiske motiver ser endnu mere imponerende ud. Du skal dog beregne, hvor meget et sådant maleri koster. Måske er det bedre at begrænse figuren på et loft med to niveauer? Men hvis rummet er stort, kan prisen være ganske betydelig.

Forskellige dyr ser usædvanlige ud, for eksempel killinger, der synes at have ridset omslaget. Vær særlig opmærksom på kvaliteten af ​​billedudskrivning - hullerne skal se naturligt ud, så en lav udvidelse af det originale billede vil ødelægge udseendet af rummet.

Til noten: Brug fotostock shutterstock - den mappe, hvor vektor og rasterbilleder indsamles, som kan bruges til at lave udskrifter uden at tvivle på deres endelige resultat. Stort udvalg af billeder hjælper med at implementere enhver ide! Ifølge anmeldelser er der virkelig alt.

I det indre af badeværelset

Stræklofter i badeværelset med billedudskrivning er ofte bestilt med marine eller bare vandmotiver: selve temaet er støbt af foreninger.

Smukt ser 3D-lærred ud med billedet af de oceaniske dybder. Det er velegnet til både store og små værelser. Det vigtigste er at vælge et billede af passende skala: trods alt i et lille rum vil en haj ikke se meget passende ud og endda skræmmende.

Mousserende vandoverflade med silhuet af en firben eller fisk ser også smuk ud. Den volumetriske effekt vil blive forstærket af små spotlights. Hvis du ønsker det, kan du tilføje dem med skjulte LED-strimler rundt om omkredsen - så badeværelset bliver meget højere.

Den mest oplagte løsning bliver ikke værre fra dens popularitet - vanddråber er altid relevante på badeværelset. Bestil et tryk på hele rummet eller brug dette mønster til zoneinddeling: vælg badet selv eller brusebadet.

Vælg en nuance, der passer ind i hovedrummet.

For værelser i varme farver egnet fotoprint med sand. Det ser godt ud i gule eller orange værelser. Dekorer det med sneskaller eller søstjerner, hent dem med lysekroner eller begrænse dig selv til spotlights - alt afhænger af din smag.

For sorte og hvide rum kan du vælge en abstraktion, for eksempel gråskyer af damp. Et sådant fotoprint ser kun smukke ud, hvis det er lavet af høj kvalitet - brug et specielt katalog til at bestille udskrifter på lærredet.

I gangen

Hvis du har en rummelig entré, skal du bestille et blankt strækloft med billedudskrivning, der efterligner en vinduesåbning. I en lille korridor vil sådan modtagelse ikke se ud, men i en stor er den meget smuk og passende. Blomstrende træer, skyer eller et flyvende plan vil dekorere rummet. Det er bedre at vælge en mørk tone, så den kontrasterer billedet.

For lange og smalle korridorer skal du vælge abstrakte mønstre: Et sådant maleri vil ikke reducere dem, mens du er en fremragende dekoration.

Hvis du beslutter dig for at bestille et tofarvet loft, prøv at dekorere den ene halvdel med en blomst eller en flok med en sommerfugl af den modsatte tone. Så belægningen vil ligne et rigtigt designer mesterværk uden ekstra omkostninger.

Tvivl om at vælge et billede? Brug katalogerne fra internettet eller spørg dem i det firma, hvor du bestiller fotoudskrivning.

Gennemsigtigt strækloft med udskrifter og skjult belysning - ret dristig beslutning. Men hvis du vil have et rigtig lyst og usædvanligt design af korridoren, tøv ikke med - det er det du har brug for.

Derudover kan du installere moderne modeller af LED-strimler, lysets farve og intensiteten styres af fjernbetjeningen.

Vi er sikre på, at udvælgelsen af ​​vores fotos vil inspirere dig til at vælge dit eget design af strækloft med fotoudskrivning.

Do-it-yourself tegninger (mønstre) på loftet (9 billeder)

Klassiske hvide og endda farvede lofter ignoreres i stigende grad af samtidige. Folk er trætte af strenge former og monotont design, så de vælger ofte noget usædvanligt, lyst og originalt til udsmykningen af ​​deres hjem. For nylig er forskellige ornamenter og mønstre i loftet blevet meget udbredt. En sådan design beslutning er daglig glædeligt for øjet og forårsager beundring af andre, fordi det ser smukt og originalt ud. Og det mest attraktive i denne forretning er, at du kan lave tegninger i loftet med dine egne hænder. Til dette skal du kende nogle tekniske tricks, som vi vil dele i denne artikel. Og for dette er det ikke nødvendigt at have kunstneriske evner. Lofter med et billede - en fantastisk mulighed for at understrege originaliteten af ​​dit hjem.

Vores forfædre var stadig involveret i at male lofterne. Processen er fascinerende og spændende. Selv en simpel sammensætning, der er anbragt gennem stencilen, kan påvirke indretningen af ​​dit hjem betydeligt. Maleriets tema skal vælges i henhold til formålet med rummet. For eksempel passer ornamenter og billeder af frugt godt ind i køkkenet, et landskab passer til stuen. Og i soveværelset kan du tilføje komfort ved at bruge billedet af blomster, himmel, abstraktion.

Der er flere metoder til tegning af billeder på loftet:

 • Ved stencil
 • Brug af frimærker
 • Brug af en speciel rulle
 • Anvendelsen af ​​andre skrotmaterialer.

Tegning på loftet omfatter følgende handlinger:

 • loft forberedelse;
 • tegne et billede ved den valgte metode
 • påføring af en beskyttende belægning.

Mønster på loftet gennem stencilen

På denne måde anvendes mønstre meget simpelt, det vigtigste er i dette tilfælde tålmodighed og nøjagtighed. Loftmønstre kan være enkle og komplekse, monofoniske eller flerfarvede. Stencils kan købes, men du kan selv gøre det. Til stencilier bruges der normalt pap eller tykt papir. For at gøre dette skal du tage et pap af den rigtige størrelse og sætte det på det billede du kan lide. På den resulterende kontur skærer forsigtigt stencilen ud med en kontorkniv. For at øge styrken er det godt at imprægnere med linolie. Hvis du vil tegne en farverig tegning, så skal du for hver farve lave din egen stencil. Arbejde er selvfølgelig omhyggeligt, men du kan med dine egne hænder skabe et mønster i loftet.

For at gøre billedet ser spektakulært og pænt ud, er det bedre at kopiere et professionelt lavet mønster og overføre det til stencilen. Hvis du ikke har kunstneriske talenter, er det bedre ikke at forsøge at trække på egen hånd. Det originale billede kan forstørres eller reduceres efter ønske, og der kan oprettes en stencil på basis af dette. Du kan ikke kun styre stencils, men også omvendte dem. I den første udførelsesform er tegningen dannet af umalte områder, i det andet er den fyldt med maling.

At lave flere farvede tegninger vil tage meget mere tid. Når alt kommer til alt, anvendes hvert element i mønsteret strengt efter, at den forrige tørrer, så farverne ikke blandes. Stenciltrækningsmetoden er perfekt til at skabe et stjerneloft. Først lav en stencil til stjernerne, og så sætter denne stencil som et frimærke stjernerne af forskellige diametre på basissignalet.

Anvendelsen af ​​frimærker

Det er muligt at sætte mønstre på loftet på en enklere måde - ved hjælp af dør. Du kan købe dem i specialafdelinger til reparation. Lav dem fra formoplast eller blødgummi. Frimærker gør det nemt at lave tegninger af høj kvalitet på enhver overflade. Hvis du ikke søger enkle måder, så kan frimærker også laves med dine egne hænder.

Dette gøres ganske enkelt, du har brug for:

 • Overfør det ønskede mønster på gummi og skær det forsigtigt
 • Lim det resulterende mønster på et træ eller en anden tæt overflade.

Det er let at tegne med et frimærke - det er dyppet i maling og presset til overfladen, det er alt, tegningen er klar! Det er vigtigt ikke at klemme her, så konturerne ikke sløres.

Før du trækker på loftet, skal du sørge for at lave et par udskrifter på krydsfiner, som er malet i samme farve, som du skal male. Så du kan vurdere farvernes kompatibilitet og graden af ​​tykkelse og intensitet af maling.

Tegning med en rulle

Mønstret lofter er perfekt oprettet og ved hjælp af en rulle med et reliefmønster. Et sådant værktøj består af to ruller fast ved siden af ​​hinanden - man har et tredimensionelt mønster, den anden er bare skumgummi.

Mønsteret påføres som følger:

 • rullen dyppes i maling, fjerner overskydende
 • bringe kun loftet op til loftet med et mønster, således at der kun er et aftryk tilbage fra det;
 • bruge på overfladen af ​​rullen række for række, fylde hele rummet med et billede.

Dette værktøj giver dig mulighed for at opnå nok originale effekter på glatte overflader.

Sky med skyer i loftet

Når man vælger et mønster for loftet, vælger mange himmel med skyer. For at tegne et sådant billede skal du have 3 farver vandbaseret maling: hvid, blå og blå. Dette loft indretning er meget velegnet til et soveværelse eller børnehave.

Tegn himmelen er meget nemmere end det forekommer ved første øjekast. Handlingsalgoritmen er som følger:

 • hele loftet er dækket med lyseblå maling i 2 lag (det andet lag påføres efter det første er tørret);
 • Når dette lag tørrer ud, er det malet på steder med hvid maling. Malingen påføres med lette klaver med en blød svamp;
 • Efter tørring af dette lag skal du anvende den blå maling ved hjælp af samme metode.

Denne metode til at anvende blomster skaber effekten af ​​volumetrisk himmel.

3D-billeder

Loftet med et 3D-mønster kan dog laves selvstændigt. For at opnå tredimensionalt billede på følgende måde:

 • i loftet opretter de en tegning med en overhead projektor;
 • skitserer tegningen med en blyant
 • dekorere den resulterende tegning med bestemte farver.

Ved maleri er det vigtigt at overveje sådanne øjeblikke:

 • i midten er baggrunden lettere end ved kanterne;
 • nødvendigvis for store elementer at tegne lys og skygge, hvilket giver effekten af ​​tredimensionalitet;
 • Hvis du har lavet et forkert smørefelt, skal du straks slette det med en våd svamp;
 • hver ny farve på mønsteret påføres strengt efter, at den forrige tørrer, ellers vil farverne blandes, og den ønskede effekt virker ikke.

For højtydende præstationer af sådant arbejde er der allerede brug for tegningsevner, det er ikke en amatøropgave. Tegning af et sådant billede er ikke hurtigt, men effekten kan opnås bedøvelse.

Beskyttelseslag

Når maleriet af loftet er færdigt, kan du nyde et håndlavet mesterværk. Men for at malerne ikke mister deres lysstyrke, og maleriet tilfredsstiller dig i et år, skal det være dækket af et beskyttende lag. Dette øger ikke kun farvernes lysstyrke, men beskytter også tegningen fra mekaniske skader og gør også dit billede skinnet med naturlig glans. Den farveløse lak tjener som et beskyttende lag.

Advarsel! Lakken kan kun påføres på en fuldstændigt tørret overflade.

Det er muligt at påføre en lak fra en sprøjte eller en børste med en kort børstehår. Denne proces har også sine egne nuancer. Prøv at påføre lakken jævnt og polere laget med en tør børste.

Maleri på loftet vil glæde dig i mindst 10 år, og med periodisk fornyelse af laklaget og længere. Det er vigtigt at beskytte overfladen for første gang fra tobaksrøg og støv. Efter at have lyttet til vores anbefalinger, finder du et eksklusivt element i interiøret, som vil glæde dig hver dag og glæde dine gæster.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.