Kassette loft til køkkenet

Udformningen af ​​loftet i køkkenet kan være helt anderledes. En bred vifte af farver og en række forskellige teksturer af loftkassetter giver dig mulighed for at arrangere rummet i enhver stil. Og mangfoldighed er altid frihed. Eksempler på implementerede projekter kan ses i fotoserien eller i sektionen på vores hjemmeside Fotogalleri. Bogstaveligt talt er hver komponent i loftkonstruktionen tænkt ud fra estetik og funktionalitet, for når det kommer til perfektion, er der ingen baggrunde. Dette er grundlaget for det overordnede koncept for Kavin-lofter.

Hvis du planlægger at vælge finish selv, kan du bruge anbefalingerne fra vores designere:

 • Hvis du har brug for visuelt at udvide rummet i rummet, så vælg kassetter af lyse pastellfarver, prioriterer modeller med en spejloverflade. Spejlhængt loft i et lille køkken - et godt valg. En anden lille nuance: hvis køkkenet er lille, så vælg tæt nuancer til design af hele rummet - så det vil se mere rummeligt ud. Loftslamper tjener samme formål.
 • Lyse farver og farvekombinationer i designet passer til interiøret i en moderne og ultramodern stil (hi-tech).
 • Hvis du skal visuelt forlænge køkkenets firkantede rum, kan du vælge to nuancer af bånd og opdele loftet i zoner. Foretrækker kontrastfarver.
 • For at dekorere loftet i køkken-stuen, brug de indbyggede loftslamper. Ved hjælp af rigtigt indrettede lyse lofter er det meget bekvemt at opdele rummet i separate zoner.

Hele sæt af loftet kan bestilles på vores hjemmeside ved at bestille en bestilling via kurven, sende en forespørgsel eller ringe til os via telefon. Prisen på et loft i køkkenet afhænger af dækningsområdet og antallet af indlejrede moduler. Hvis du har brug for en præcis beregning af loftets pris eller et virtuel projekt i dit køkken, skal du kontakte vores ledere - vi hjælper gerne med dig og besvarer dine spørgsmål!

Kassette loft - trin for trin instruktioner med en beskrivelse og fotos i interiøret

I lang tid vil ingen blive overrasket over tilstedeværelsen af ​​stræklofter i lejligheden.

Kun her i kassetypen blev der i nyere tid installeret boliger i lokaler, hvor de først og fremmest blev brugt af industrielle virksomheder.

Oversigt over klusterloft

Udformningen af ​​denne type lofter har stort set en metalramme, på hvilken rektangulære plader er monteret. Disse plader kan både være metal og glas eller spejl.

Uanset hvilket materiale kassettepladerne er lavet af, har de sikkert en pulverlakering. Det tjener som et fremragende ekstra beskyttende lag.

Spejlet kassettelofter har en speciel kemisk polerbelægning.

Det bruges som regel til at tilføje skinne.

Kassettehæmmede lofter kan monteres på følgende måder:

 • Den åbne metode indebærer tilstedeværelsen af ​​åbne panelrammer.
 • Med en lukket installationsmetode af kassettelofter er panelrammer skjult fra visning.

Fordele ved kassettelofter

Ifølge eksperter er den vigtigste fordel ved installation af kassettelofter, at adgangen til al kommunikation forbliver i en tilgængelig form.

På grund af denne mulighed er denne type lofter det mest populære til reparationsarbejde i store shoppingpavilloner, underholdningscentre og mange andre værelser.

Fordelene ved klyngelofter omfatter deres høje modstandsdygtighed mod fugt. Derfor er det meget ofte muligt at finde et kassetteloft i værelser, hvor der vil være en sauna eller en anden type bad. Som regel installerer i sådanne lokaler oftest et kassetteloft fra aluminium.

Hvis rummet kræver installation af yderligere ventilationshuller, er det bedst at installere et perforeret loft i det. Dette skyldes, at dets øverste lag er udstyret med et ekstra antal huller, der er perfekte til at installere ventilation.

I boligområder, som regel, er det perforerede loft installeret i tandem med almindelige plader.

Det er også værd at bemærke, at kassettemængder er meget rentable lofter med hensyn til sammenbrud. Hvis en af ​​pladerne er beskadiget i loftet, behøver det ikke at afmontere hele loftet, og det er kun nødvendigt at erstatte det ødelagte fragment.

Loftkassetter, takket være den beskyttende belægning, bliver næsten ikke snavset. Og det betyder, at kassettloftet er uhøjtideligt i vedligeholdelse og ikke kræver særlige udgifter til tid og penge på indholdet.

Sådan lyser du et kassetteloft

Kassetteloft ser meget stilfuldt ud i ethvert rum. Og for at tilføje originalitet til det og tilføje yderligere belysning til rummet, kan du installere belysning i loftet. Som regel bruger de til det:

 • projektører
 • Raster lys

Den første type af inventar passer bedst til boliger, og den anden til industrielle. Dette skyldes, at disse to typer armaturer har forskellig belysningsevne.

Selvfølgelig kan disse og andre lamper installeres i forskellige lokaler. Det vigtigste er at vide præcis, hvilken virkning der er ved installation af et lysende loft.

Raster lamper har dimensioner svarende til en kassetteplade. På grund af dette fordeles al belysning jævnt over loftet. Desuden kan denne type armaturer installeres i hver komfur eller ej.

Det hele afhænger kun af, hvor lyse belysningen skal være i rummet. Derudover gør den ujævne fordeling af rasterarmaturer rundt om loftets omkreds det mere spektakulære og unikke.

Installation af hængende kassettelofter uafhængigt, billeder af færdige konstruktioner

I dag er forskellige typer lofter bredt repræsenteret. Hvis vi overvejer enheden og typen af ​​hver type, så kan du finde mange fordele og ulemper ved hver af dem. Alle typer suspenderede strukturer har vist sig godt, da de giver yderligere muligheder i tilrettelæggelsen af ​​belysning, belysning og også skjule kommunikation hjemme i interceilrummet. Kassetteloftet er en af ​​sådanne typer af designs.

En sådan overflade består som regel af flere grundlæggende elementer. Disse er stål eller aluminiumsfliser med dimensioner på 900x900 mm, 600x600 mm, 300x300 mm og andre. Installationen af ​​disse moduler udføres på en speciel ramme monteret i form af en ophængt konstruktion. Sådanne lofter er velprøvede, som bruges til installation af slidstærk, fugtighedsbestandigt, miljøvenligt materiale. Og takket være det æstetiske udseende har de fundet bred anvendelse i industrielle faciliteter og i private lejligheder og huse.

Billede af et kassette loft i køkkenet

Hvis vi overvejer mere detaljeret, er kassettloftet blevet udbredt i kontorer, medicinske faciliteter, svømmebassiner og lige restauranter. I boligområder anvendes det i køkkenet eller i badeværelserne, da det er modstandsdygtigt over for fugt og brandsikker.

Materialer til fremstilling af kassetteplade

De vigtigste materialer kan enten være aluminium eller stål:

 • Når hele kassetten er lavet af aluminiumlegeringer, påføres en bimetallbelægning på overfladen. Materialet udsættes også for grundig kemisk polering. Dette gør det muligt for kassetterne at skinne og spejle effekten. Tykkelsen af ​​materialet ligger i området 0,32 til 0,4 mm.
Billede af glasbånd i køkkenet
 • I det tilfælde, hvor hovedmaterialet er rullet af galvaniseret plade, er basen malet med pulverlakering.

Loftet selv er præsenteret i form af en ophængt konstruktion med kassetter monteret på den. I hjertet af rammen er de vigtigste og tværgående styrer, justeret i højden ved hjælp af specielle suspensioner, samt et væghjørne af profilen.

Foto monteringsskema

 • Nem installation. Processen med at installere rammen og kassetterne er ikke vanskelig. Arbejdet bærer ikke meget snavs og snavs. På grund af skaderne på en af ​​panelerne eller om nødvendigt at komme til mellemrummet, bør dette ikke forårsage arbejde, da dette kan gøres nemt.
Montering af paneler i monteret ramme
 • Holdbarhed. I hjertet af kassetterne, som regel, materialet, der ikke gennemgår hurtig oxidation og korrosion. Overfladen falmer ikke, og metallet er ikke bange for skarpe og store temperaturudsving. Levetiden for en sådan overflade er mere end 10 år.
Spejloverflade af loftet i køkkenet
 • Hygiejne. Under drift absorberer materialet i kassettloftet ikke fugt og støv, de bliver ikke et medium til dannelse af mug og udseende af svampe på overfladen. Dette tillod brugen af ​​denne type strukturer i medicinske institutioner og laboratorier, hvor hygiejneproblemet altid er relevant. Overfladebehandling er ikke kompliceret. For at rengøre det behøver du kun en fugtig klud eller svamp.
 • Vandmodstand. Det skyldes det faktum, at i tilfælde af forskellige fordampninger og fugtighed i rummet er belægningen af ​​kassetterne ikke modtagelig for korrosion, er deres anvendelse blevet tilgængelig for boligenes køkken og badeværelser.
Kassette loft i køkkenet
 • Brandsikkerhed På grund af dens høje modstandsdygtighed mod brandskader kan denne overflade anvendes i lokaler med særlige brandsikkerhedskrav.
 • Der er et stort udvalg af farvemoduler præsenteret. Også tilgængelig i mange teksturer - matte, blank og spejl.
 • I interceilrummet kan du skjule kommunikation, og takket være afstanden mellem planerne er det muligt at bruge forskellige armaturer.
Foto belysning til kassette type loft
 • Til indretning af et ophængt loft skal der udføres installation, hvilket vil reducere rummets højde inden for 10-20 centimeter. Dette vil være mærkbart i værelser med en lille højde, så i sådanne tilfælde, mest sandsynligt, bør du ikke bruge disse typer af strukturer, men vælg noget andet.
 • Ved brug af et åbent installationssystem af et kassetteplade er monteringsprofilen synlig, hvilket ikke er til alles ønske.
 • I udførelsesformen, når en lukket type kassetteplade anvendes, er gitteret på kassetternes kanter stadig synligt. Denne kendsgerning giver også rummet et ikke helt æstetisk udseende.
 • Prisen på guide profiler er meget højere end dem, der anvendes til opførelse af kasser til plader af gips.
Foto installationsprofiler omkring omkredsen af ​​rummet

Installation af klyngelofter

For at fortsætte med installationen af ​​kassettelofter skal du følge følgende punkter:

 • Først og fremmest er mærkningen af ​​muren gjort. Afstanden fra gulvet skal være mindst 100 mm.
Foto monteringsflade kassettype
 • For nøjagtig mærkning kan et plan dannes ved hjælp af en laser eller på vandstand.
 • For at fastgøre startprofilen på den allerede markerede markering udføres perforering og fastgørelse ved hjælp af dykker og specielle skruer. Hjørnes monteringsvinkel skal ikke være mere end 40 centimeter, og i hjørnet af rummet - i en afstand der ikke er mere end 100 mm fra den.
 • For at montere guideprofilen skal du lave en markering på gulvpladen. Monteringen af ​​en sådan profil skal være 120 centimeter. Da afstanden stiger på bestemte steder, kan der forekomme sankning af strukturen eller individuelle elementer i kassettloftet.
 • Afstanden mellem føringsprofilerne til installation af mellemprofiler skal svare til kassettens størrelse. For eksempel til loftet med moduler 300x300 mm. Installationsstrinnet i styrprofilerne skal være 30 cm.
Installationsvejledning
 • For at fastgøre strukturen til loftet brug særlige suspensioner. Først og fremmest skal du rette alle langsgående profiler, og efter det - tværsnit.
 • For at installere kassetterne i åbningerne af den forberedte ramme begynder de at lægge panelerne ved at indsætte deres sider i profilsporene.
Foto installationsmoduler

Beskadiget panel er nemt at udskifte. Det er kun nødvendigt med hjælp af suckere at løfte det og dreje, trække ud. På samme måde er det værd at udføre installationen af ​​den nye kassette i sporets spor.

Udskiftning af moduler i ophængningssystemer

Det er værd at nævne, at kassettefladerne er af to typer: åbne og lukkede. I tilfælde af åben installation er monteringsprofilerne ikke synlige mod den samlede baggrund af det samlede loft, og når de er lukket, er de synlige og fungerer som et dekorativt element.

Sammenfattende skal det siges, at kassettens lofter er den optimale løsning, fordi de er kendetegnet ved god ydeevne, æstetisk udseende og nem montering. Dette giver dig mulighed for selv at installere loftet. På grund af det faktum, at kassettepladerne er lavet af fugtsikre materialer, er deres anvendelse mulig i køkkenet og i badeværelset. En række farver og teksturer giver dig mulighed for at vælge loftet i overensstemmelse med husets design.

Aluminium Cassette lofter

Anvendelsesområde for aluminiumslofter til kassetter:

 • Boliger - i huse og lejligheder, hovedsagelig i badeværelset, toilet, køkken, loggia.
 • Statsinstitutioner - hospitaler, hytter, uddannelsesinstitutioner mv.
 • Offentlige lokaler - kontorer, underholdningssteder, stormagasiner og butikker.

fordele

 • Unikt design - hver kassette er unik i farve og anvendte indretning, der kan vælges til ethvert interiør.
 • Miljøvenligt materiale - sådanne lofter installeres ofte i sundhedsorganisationer, populære kassetter med dimensioner på 600x600 mm. Kassetter med antibakteriel belægning er fuldt certificeret.
 • Høj kvalitet - kassetterne er lavet af aluminium, materialet er helt vandtæt og slidstærkt. Garantien for det oprindelige udseende fra 10 til 20 år!
 • Hurtig installation - Vores team af specialister installerer hurtigt kassettemængder (1 dag op til 30 m2). Vi garanterer høj arbejdskvalitet og optimal pris for arbejde.
 • Praktisk betjening - selv efter installation af loftet har du mulighed for at få adgang til mellemrummet. En hvilken som helst glat kassette kan trækkes ud med en sugekop, og hvis kassetten er præget med dobbeltsidet tape. Også sådanne lofter er nemme at vedligeholde - våd rengøring af overfladen.
 • Stort udvalg af belysning - specielle firkantede LED-lamper er fremstillet til kassettelofter i et skjult ophængningssystem med en størrelse på 300x300 mm. 300x600 mm. 600x600 mm. - De snap sig ind i rammen af ​​selen lige så nemt som kassetterne. Du kan også bygge i sådanne lofter absolut nogen form for fixture fra spotlight til lysekrone.

design

Rammen på det skjulte fjedringssystem omfatter støttehjul 4 meter lange, en vinkel på 3 meter, en minusophæng og om nødvendigt at sænke mere end 10 cm fra hovedloftet. Suspensioner fra en halv meter til to.

Loftkassetter er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 - 0,5 mm og dimensioner på 300 ved 300 mm. og 600 til 600 mm. Med det færdige loft mellem dem er suspensionen ikke synlig, kun næppe mærkbare huller i form af en forbindelse mellem kassetterne. Et stort udvalg af farver og dekorative teksturer gør sådanne lofter til et af de mest populære lofter til hjem og underholdning.

Installationsskema: Et væghjørne er fastgjort langs væggen. I hjørnet er hovedgiren nivelleret med suspensioner og mini-hangers - de er lagt i form af linjer med et trin på 30 og 60 cm afhængigt af kassetten. > efter at rammen er færdig, snapper kassetterne ind i dem.

Vi er klar til at tilbyde dig den bedste udgave af kassetteophænget, der passer til dig i pris og kvalitet.

Kassette loft i køkkenet

Aluminiumskassettelofter i køkkenet: prisen er for dig

Til spisestuen og andre køkkenrelaterede værelser er sådanne lofter en glimrende løsning på problemet med indretning:

 • det aluminium, hvorfra de er lavet, ruster ikke, når et par gryder er rettet mod det fra køkkenet og høj luftfugtighed;
 • varmen i forbindelse med madlavning svækker eller ændrer ikke udseendet af loftfliserne;
 • de er nemme at rengøre med et rengøringsmiddel fra de akkumulerede fedtstoffer og andre forureninger uden at ændre overfladens udseende.

Naturligvis tilføjes de æstetiske egenskaber ved kassettelofterne i køkkenet: de kan omplaceres på steder, hvis det er nødvendigt at genoplive situationen eller endda købe nye og indsætte dem i eksisterende reder. Du kan nemt installere på forskellige steder en række loftapparater: klimaanlæg, hætter, varmeapparater mv.

På denne side præsenterer vi produkterne fra varemærkerne Cesal og Caveen. Begge har stor erfaring med at lave lave omkostninger og elite loftsbeklædning, begge har en bred vifte af produkter til ethvert russisk køkken.

Vi vil med glæde give dig råd om rækkevidden og prisen på vores aluminiumskassettlofter til køkkenet samt deres tekniske egenskaber. Ring til os!

Kassettehæmmede lofter

Kassetteophæng fabrikanter

For at montere kassettelofterne er det tilstrækkeligt at markere pladen, fiks kassen fra profilen på den, sæt modulerne med et passende design af den forreste overflade i de resulterende celler. I praksis er valget hæmmet af overflod af strukturer (skjult, ydre ramme), størrelse, tekstur, karakteristika af kassetter.

Vælg en kassette loft type suspension system

Kassettehæmmede lofter anvendes som plader af mineral, metal (galvaniseret eller aluminium), glas (akryl, silikatglas), gips, træmodifikationer. Kombinerede mønstre med kassetter af forskellige materialer anvendes sjældent på grund af deres forskellige egenskaber.

Vælg kassettelofter efter materiale

Fordele ved kassette loft strukturer

At købe et kassettehæftet loft betyder at reducere reparationsbudgettet for fuldt ud at bruge fordelene ved strukturerne:

 • manglende forberedende arbejde - det er muligt at forlade de eksisterende beklædningsgenstande med deres tilstrækkelige styrke, for ikke at korrigere fladhedsfejl
 • maskerende kommunikation - især vigtigt i kontorbygninger, medicinske institutioner, kontorer, handelsgulve med store ventilationskanaler, bundter af lavstrømskabler
 • nem adgang - al kommunikation er let vedligeholdt ved at fjerne panelerne på det rigtige sted uden at helt fjerne loftet
 • reduktion af driftsomkostningerne - med et fald i lofternes højde falder mængden af ​​opvarmet rum, hvilket er særligt vigtigt for store handelshaller, kontorer, hospitalskorridorer
 • forbedring af akustik - der er ingen ekko, talevaluering forbedres
 • øget lydisolering - eksterne lyde slås af strukturer

Derudover producerer producenter paneler med forbedrede egenskaber til vanskelige driftsforhold, f.eks. Hygiejniske, akustiske, fugt-sikre modifikationer.

Før du køber et kassetteloft, skal du bruge en præcis beregning af monteringssystemets komponenter. Hvis antallet af plader på gulvområdet vil kunne tælle de fleste hjemmeproducenter, er situationen meget mere kompliceret med profiler. For at skabe unikke, lave omkostninger, standardinteriør producerer producenter forskellige fastgørelsessystemer.

Vælg kassettelofter efter størrelse

Den demokratiske pris for kassettelofter reducerer reparationsbudgettet, da hovedflyet er dækket af billige gips-, mineral- eller aluminiumspaneler. Dekorative moduler, raster fixtures bruges i begrænsede mængder.

Suspenderet loftkassettype metalelementer kan modstå betydelige belastninger. Derfor lægges der ofte en varmeisolator eller en støjisolator (basalt uld, ekstruderet polystyrenskum) over panelerne. Producenter producerer hvide kassettelofter, farveændringer (op til 70 nuancer til enkelte virksomheder), samlinger med fotoudskrivning og en overfladisk overflade.

Kassette metallofter er de stærkeste af alle eksisterende analoger, de bruges med sikkerhed i aggressive omgivelser (høj luftfugtighed, hyppige temperaturændringer) i uopvarmede rum. De mest efterspurgte moduler af følgende typer:

 • hvidglans - øger visuelt rummet
 • metallisk farve - perfekt integreret i højteknologisk stil, art deco, techno
 • hvidmåtte - ingen blænding i det lyseste lys
 • perforeret - forbedre naturlig ventilation uden at tvinge
 • super krom-spejl effekt, der ikke kan brydes

Højkvalitets installation af fjedringssystemer er kun tilgængelig for specialister, da det er svært for en amatør at udsætte det nederste gitter efter niveau for at undgå divergensen af ​​profiler med store dimensioner af rummet.

Kassette loft lavet af aluminium paneler

Der er en fejlagtig opfattelse af, at visse typer loftslofter, f.eks. Kassetter, kun er beregnet til montering i kontor- eller industrilokaler. De der tror det er bare lidt bag tiden. Faktisk ser kassettloftet meget organisk ud i en lejlighed, ikke kun i gangen, i køkkenet, i badeværelset, men også i stuen. Uhøjtidelig pleje, enkel installation og et voksende udvalg af strukturer og farver på panelerne gør klyngenes loft utrolig attraktivt. Hvorfor ikke anvende denne nye og ikke-standard løsning hjemme?

Hvad er cassette lofter?

Kassettloft er en struktur bestående af guideprofiler og dekorative moduler eller såkaldte kassetter. I nogle tilfælde indeholder det desuden bærerprofiler. Et sådant loft er sommetider forvekslet med Armstrongs hæmmede loft, selvom deres forskelle i virkeligheden er ret grundlæggende.

Vejledninger af stål eller aluminium er monteret på to måder:

 1. Direkte til loftet ved hjælp af særlige suspensioner.
 2. Ved hjælp af mini-suspensioner til støtteprofilerne, der tidligere er fastgjort på bunden af ​​loftet.

De mest almindelige lofter med kassetter i kvadratisk eller rektangulær form (30 x 30 og 30 x 60 cm). Suspensionssystemets højde - afstanden fra bundpladen til loftoverfladen - er mindst 8 cm.

Aluminium er et ideelt materiale til fremstilling af suspenderede strukturer. De vigtigste fordele er lav vægt, korrosionsbestandighed (i luften er materialet dækket med en stærk film, der forhindrer oxidation). Aluminiumforbindelser udsender ikke stoffer, der er skadelige for mennesker.

Loftet på aluminiumpaneler kan indrettes på forskellige måder. På forsiden af ​​kassetterne kan være til stede:

 • pulverlag;
 • laminering;
 • polymermalinglag (mat og metallisk glans);
 • galvanisk lag (spejl - med guld og krom nuancer).

Styrker og svagheder

Fordele ved aluminiumsophængssystemer:

 • Lang levetid - leveres af et anodiseret eller lamineret lag på overfladen af ​​panelerne (yderligere beskyttelse skabes, hvilket bidrager til at opretholde æstetisk appel i lang tid).
 • Miljøvenlig - materialet udsender ikke skadelige stoffer.
 • Fugtbestandighed - giver dig mulighed for at installere kassettehæmmede lofter i værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse) og gør det nemt at passe på overfladen.
 • Ease - Til indretning af en suspenderet designinstallation af stærk ramme er ikke påkrævet.
 • Lydisolering - for at øge lydabsorptionen limes en akustisk pakning lavet af et specielt materiale på bagsiden af ​​metalmodulerne.
 • Evnen til at lægge ledninger og kommunikation uden at forstyrre design og overordnede udseende af lokalerne.
 • Den nemme installation og demontering af systemet, det er nemt at udskifte enkelte moduler.
 • Et bredt udvalg af designløsninger, en rig farvepalet af farvemoduler.

Hvis overfladen af ​​loftet har en spejl effekt, øges rummet af et lille badeværelse eller køkken visuelt.

Som den eneste ulempe ved designet kan nævnes at reducere højden af ​​rummet med 8-20 cm.

Aluminium cassette loft: typer af fastgørelseselementer og funktioner

Fastgørelsen af ​​metalplader på rammestyrene kan realiseres på en synlig og skjult måde.

 • Kassettehæmmede lofter af den åbne type indbefatter en ramme med specielle guider, hvis tværsnit ligner et omvendt bogstav T. Under installationen dannes celler der svarer til dimensionerne af metalmodulerne. Derefter lægges kassetterne oven på cellerne og holdes på grund af de vandrette fremspring på styrene. Dele af guiderne, der forbliver lukket, har også en dekorativ belægning.
 • Ved loftet af den lukkede type fastgøres modulerne til rammen ved hjælp af specielle riller på understøtningsstyringselementerne. Denne mulighed indebærer fuldstændig lukning af styringspaneler og skabelse af udseendet af en solid overflade.

Systemet giver stærk fastgørelse af moduler til guider. Kassetteplade kan nemt monteres på alle pladser, fra små badeværelser til rummelige haller.

Hvad er det nødvendigt at installere en lukket kassetteplade type?

For korrekt installation arbejde med installationen af ​​strukturen i køkkenet, badeværelset, gangen eller stuen, skal du bruge følgende komponenter og værktøjer:

 • Et sæt aluminiumskassetter. Hvis de har en standardstørrelse på 30 x 30 cm, så med 1 kvadrat. m loft skal 11, 1 stykker.
 • L-profiler eller såkaldte væghjørner med en standardlængde på 3 m og en tykkelse på 0,4 mm. Antallet af dele beregnes ud fra længden af ​​kassettens perimeter.
 • Guider (strengere) 4 m lange, lavet af galvaniseret stål. Disse er vigtige detaljer, der sikrer strukturens stivhed og har specielle riller til montering af metalkassetter.
 • Mini-suspensioner er komponenter designet til at hænge lejestyrene til fjederhængeren / loftet / støtteprofilen. Opret et mellemrum mellem overlapningen og ophængningsstrukturen for placeringen af ​​kommunikationen. Afsluttet med en sats på ikke mindre end et stykke pr. Kvadratmeter.
 • Fjederhængere - skruet direkte til loftet og bruges i tilfælde af behov for at skabe et stort rum mellem bunden af ​​loftet og den ophængte struktur. Mængde - fra 1 stk. pr. kvadratmeter.
 • Niveau, piskesnor.
 • Kniv / sakse til metalskæreprofil.
 • Skruetrækker, hammerboremaskine.
 • Skruer, dowels.

Den mest detaljerede trinvise installationsvejledning til kassettelofter

Du kan nemt installere kassettelofter med egne hænder, hvis du bruger kompetente og detaljerede instruktioner. Så lad os komme i gang.

 • Bestem på niveauet af kassetteloftet og læg mærker på væggen omkring omkredsen af ​​rummet. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er at bruge en snorledning.
 • Mål og skær L-profilen af ​​den ønskede længde med specielle metal shears. Fastgør den til væggen med fokus på markeringerne, markér på overfladen med blyantmonteringspunkter, hvor afstanden skal være 80 cm. Fastgør profilen på væggen med skruer og skruer med en stor hætte, der gør huller med perforator.

For at slutte sig til to profiler i hjørnet af et rum, er en af ​​dem beskåret langs en målt diagonal linje.

 • Montering guider. Markér i loftet placeringen af ​​guiderne: Trinet mellem dem skal svare til størrelsen af ​​kassette modulerne, normalt 30 cm.
 • Monter fjederbøjlerne på loftet i en afstand på højst 1 m fra hinanden. Hæng vejledninger om suspensioner.

Det er vigtigt! Den maksimale afstand mellem bunden og kassettloftet, hvor minuspændinger kan anvendes, er 10 cm. Om nødvendigt sænkes suspensionens konstruktion under anvendelse af fjederspændinger. Stringer er placeret 5 mm over L-profilen (denne reserve er nødvendig for den indsatte kassette).

 • Juster alle guider efter niveau ved at justere fjederbøjlerne.
 • Kom i gang med kassetteplacering. Hvis kassettens loft giver mulighed for brug af moduler af forskellige teksturer eller farver, som skal danne et billede, fokuserer på midten af ​​rummet. Bestem midten af ​​den centrale guide - fra dette sted begynder du installationen af ​​modulære elementer. Hvis kassetterne er de samme, start i hjørnet af rummet.

Det er afgørende at tegne layoutet af moduler af forskellige farver i henhold til det tilsigtede mønster.

 • Indsæt kassetterne med to sider i styrene. Om nødvendigt kan du frit flytte dem.
 • Hvis hele kassetten ikke passer tæt på væggen, skal den skæres til den ønskede størrelse. Skær kanterne med samme sakse, bøj ​​dem, lav et snit med en monteringskniv og bøj kassetten langs denne linje, adskilles den ønskede del. Fjern det tilstødende element, monter det afskårne stykke af metalkassetten, klem det ved hjælp af klemmer på væghjørnet, og udskift derefter det fjernede modul.

Det er nemt at montere armaturerne under installationen af ​​det hængende loft: Lav et hul i det ønskede panel ved hjælp af en kerneboremaskine, fastgør kassetten på skinnerne, sæt belysningsarmaturet i. Nogle producenter, som Caveen, producerer lamper, der matcher størrelsen af ​​et enkelt panel og installeres på samme måde som en almindelig kassette.

 • Endelig er hele kassetterne i den sidste men en række monteret, inden hvilken endepanelerne presses på L-profilen med låse. Sæt forsigtigt den sidste kassette ind og tag den i og tapp den let i hjørnerne.

I den næste video kan du se installationsfaser af kassetteloftet på en anden model, hvilket indebærer brug af bæreprofiler. Hele forskellen ligger i det faktum, at guiderne (stringers) holdes ved hjælp af suspensioner, ikke på grundlag af loftet, men på disse profiler.

Kassettelofter Cesal

Kassette loft Cesal

Aluminiumskassettloft er absolut et universelt valg for alle typer lokaler takket være et stort udvalg af farver og modeller samt specialiseret segmentering af loftkassetter efter pris, omfang og kvalitet (økonomi og standard).

fordele:

 • Smukt udseende - et stort udvalg af farver og muligheden for en kombination af bånd.
 • Høj kvalitet - 10 års garanti fra producenten.
 • Miljøvenlig - materialet er velegnet til hospitaler og skoler, fordi det ikke indeholder i produktionen af ​​skadelige stoffer, der er bekræftet af certifikater.

Typer og brug af kassetter

 1. Dekorativt kassette loft på et skjult system (fransk design) flise størrelse 300x300 mm. - Farvede kassetter købes ofte til hjemmet i badeværelset, køkkenet, loggiaen, hallen og de offentlige institutioner i restauranten, hotellet, butikken for at give en design stil. Hvide kassetter på 30x30 cm er gode til både hjem og kontorlokaler.
 2. Metalkassettloft på et åbent system (f.eks. Armstrong) pladestørrelse 595x595 mm. (60x60 cm.) - Sådanne kassetter anvendes især i detail- og kontorlokaler, fordi de giver nem adgang til loftet, omkostningseffektivt og omkostningseffektivt i loftet..
 3. Kassettlofter på en lukket systemflise størrelse 600x600 mm. - Sammenligning af sådanne lofter med den tidligere version kan noteres - kassetterne snap sig ind i systemet (f.eks. clips), så standardophængssystemet ikke er synligt. De bruges ofte i medicinske og uddannelsesinstitutioner i indkøbscentre og hoteller.

Vi er den officielle forhandler af Cesal i Moskva, og vi leverer også ordrer til alle regioner i Rusland. Du kan købe lofter via hjemmesiden eller i vores showroom på adressen i kontaktpersoner.

Vælge et loft i køkkenet - hvilket er bedre fra 6 moderne muligheder

Valget af efterbehandling materialer til køkkenet kræver en særlig tilgang, som er forbundet med de specifikke betingelser for deres brug i dette rum. I særdeleshed skal du på en ansvarlig måde henvende sig til valg af materiale til loftet. Derfor besluttede jeg i denne artikel at tale om seks moderne loftsmaterialer, så du selvfølgelig kan beslutte dig selv, hvilket er bedre at bruge lofter i køkkenet.

Et eksempel på et moderne loft i køkkenet

Varianter af materialer

Først og fremmest bemærker jeg, at loftets krav i køkkenet er mere krævende end i andre værelser.

Belægningen skal have følgende egenskaber:

 • modstand mod høj luftfugtighed og jævn damp;
 • Mulighed for vådrensning
 • modstand mod temperatur ekstremer.

Blandt de moderne loftsmaterialer, der er populære, opfylder følgende løsninger alle disse krav:

Moderne muligheder for at afslutte loftet i køkkenet

Derefter vil vi se nærmere på alle disse materialer samt deres iboende styrker og svagheder.

Glossy stretch loft

Mulighed 1: Sænkede lofter

Stræklofter har for nylig haft stor popularitet på grund af deres moderne attraktive udseende og en række gode præstationsegenskaber, såsom:

 • miljøvenlighed
 • modstandsdygtighed overfor svampe og mikroorganismer, som er forbundet med de antiseptiske egenskaber af klæder;
 • stort udvalg af design;

Strekak med fotoudskrivning

 • Modstandsdygtighed over for fugtkvalitetsstræklofter kan endda beskytte rummet mod oversvømmelser ovenfra;
 • Muligheden for våd rengøring med rengøringsmidler;
 • Min. afstanden fra hovedloftet til strækningen er 2,5-3 cm.

Stretchloft i et klassisk interiør

Strek glatte lofter afspejler lyset, hvilket visuelt gør rummet mere rummeligt og lyst. Derfor er de en god løsning til små køkkener.

Det skal bemærkes, at stræklofterne er af to typer - på stof og PVC-base. For køkkenet er det bedre at give præference til sidstnævnte, da de er mere praktiske.

Et eksempel på en kombination af farver i loftet

Hvad angår ulemperne ved stræklofterne, kan følgende punkter fremhæves:

 • installationsprocessen kræver visse færdigheder, så det er umuligt at gøre et godt job med dette job;
 • lærredet er let revet, men for loftmaterialet er denne ulempe ikke kritisk.

Et eksempel på en kombination af stræk og gipsplankloft

Stræklofter kombineret med gipsplader på flere niveauer ser smukke og moderne ud.

Nedenfor er omkostningerne ved nogle modeller af hævede lofter:

Et eksempel på at bruge et kassetteloft i køkkenet

Mulighed 2: lofter

Ikke mindre populære er suspenderede lofter.

De ser smukke og pæne ud og har også mange fordele:

 1. de er praktiske, da de er lette at vaske;
 2. Installationen udføres simpelthen nok, således at hver boligmester kan installere et sådant loft;
 1. Styrken er højere end den af ​​stræklofterne. Og i tilfælde af skade på nogen del kan den udskiftes.

Original to-niveau rack loft

Jeg må sige, at hævede lofter er af to typer:

 • kassette - i hjertet af designet understøtter profiler, der er fastgjort til loftet på bøjlerne. Samtidig lægges loftsplader (kassetter) på profilen.
  Ulempen ved dette design er, at det reducerer loftets højde markant. Minimumsafstanden fra hovedloftet til kassettens overflade er 15-25 cm afhængigt af modellen;

Rack loftsdesign

 • rack - baseret på konstruktionen, bruges traverser, hvorpå dekorative lameller slås fra nedenfra. Ligesom kassettelofter er rack og tandhjul monteret på loftet på bøjlerne, men de reducerer mindre højden af ​​rummet med kun 4-7 cm.

Moderne køkken design med slattedækt

Jeg må sige, at panelet, ligesom lamellerne, ofte lavet af plast eller aluminium. Derudover er der på salg et spejlet kassetteloft.

Original kassetteplade med spejlvendt overflade i midten

Prisen på hævede lofter er ret høj, især for rackstrukturer:

Loftfliser fra polyfoam

Mulighed 3: loftskumfliser

Hvis du er på udkig efter en mulighed for at lave loftet i køkkenet billigere, men uden at det påvirker indretningen, så er den bedste mulighed en loftplade.

Den eneste ting at huske på er, at der er flere typer:

 • presset - er de billigste materialer (30-40 rubler per kvadratmeter), men det er ikke værd at bruge det til køkkenet. Faktum er, at det er hurtigt forurenet, og det anbefales ikke at vaske det.

Prøv køkkenindretning med loftfliser

Desuden efterlader udseendet af en sådan flise som regel meget at ønske - overfladen er kornet med et fuzzy mønster. Sandt nok kan disse fejl i nogen grad korrigeres ved maling;

Ekstruderede lofttegler

 • ekstruderet - den har en glat struktur og et klart mønster. Denne flise opfylder alle ovenstående krav.
  Det skal bemærkes, at det kan lamineres og males, hvilket giver dig mulighed for at vælge en belægning til ethvert interiør;

Injektionsplade Tile

 • indsprøjtning - i dens ydeevne ligner ekstruderede fliser, og derfor også egnet til brug i køkkenet. Dens hovedtræk er tykkelse, som ofte overstiger en centimeter.

Ud over det lave omkostninger og det attraktive udseende kan følgende fordele ved det pågældende materiale fremhæves:

 • pladen minimerer højden af ​​loftet, så det er godt for lave rum;

Original look på loftet sømløs flise

 • har gode varme- og lydisoleringsegenskaber. Især vedrører det en indsprøjtningsflise i lyset af dens tykkelse;
 • et stort udvalg af designs, der giver dig mulighed for at bruge det i alle interiører;

Loftfliser mønster eksempler

 • installationen er ekstremt enkel - flisen limes til loftet med lim eller endda starter kittet;
 • flise kan skjule mindre overfladefejl.

Blandt ulemperne ved fliser kan identificeres brandbarhed. Og i processen med at brænde polystyren udskiller toksiner.

Ekstruderet loft

Nedenfor er omkostningerne til forskellige typer af loftfliser:

Plastpaneler under træet

Mulighed 4: Plastpaneler

At vælge hvilket loft at gøre bedre i køkkenet giver mening at være opmærksom på plastpanelerne. Oftest bruges de på væggene, men de kan også blive en fremragende tagbeklædning. Og i dette tilfælde er det slet ikke nødvendigt at trimme plastpaneler og vægge.

Loft lavet af plastpaneler

Jeg må sige, at et stort udvalg af design af plastpaneler giver dig mulighed for at bruge dem i ethvert interiør. De kan fremstilles som i form af clapboard, dvs. med synlige led, og i form af paneler, der danner en kontinuerlig belægning på loftet som i billedet ovenfor. Desuden kan deres tekstur efterligne træ eller marmor.

Multi-level plastloft

Med hensyn til panelernes ydeevne er de ideelle til brug i køkkenet.

Navnlig kan følgende punkter fremhæves:

 • praktisk - panelerne er nemme at rengøre, og du kan endda bruge vaskemidler;
 • absorber ikke lugt;
 • ikke underkastet biologiske virkninger

Et eksempel på et moderne køkkenindretning med plastpaneler på loftet

 • Installationsmanualen forudsætter brug af lathing eller monteringstrimler; hvis loftet er lige, kan panelerne limes med flydende negle. Men i hvert fald reducerer de en smule loftets højde;
 • Installationsprocessen er ret simpel, så alle hjemmestere kan klare opgaven.

Et eksempel på at bruge plastklapplank under træet

Omkostningerne til panelerne er ret "demokratiske":

Malet loft i køkkenet

Mulighed 5: maleri

Maleri loftet i køkkenet er meget populært. Selvfølgelig kan det ved første øjekast forekomme, at dette er den nemmeste og billigste måde at afslutte. På den ene side er det, men kun med en reservation - forudsat at loftet er helt fladt og glat.

Et eksempel på at male loftet i to farver

Hvis loftet er ujævnt, skal det udjævnes.

Dette kan gøres på to måder:

 • ved plastering
 • ved hjælp af fugtresistent gipsplader.

Derudover skal overfladen inden maling være korrekt gipset og forsigtigt poleret. Faktum er, at efter maleri bliver selv de mindste fejl klart synlige. Således, hvis loftets kvalitet ikke er perfekt, bliver maleri den mest tidskrævende og langvarige mulighed for at afslutte den.

På billedet - et malet gipsplankloft på flere niveauer

Med hensyn til valget af maling er det absolut nødvendigt at anvende polymere vanddispersionsammensætninger (akryl, silikone, etc.). Desuden skal malingen være fugtfast.

Disse maling har en række fordele:

 • er lugtfrie, da de er vandbaserede. Derfor er disse maling de mest miljøvenlige;

Prøve køkkenindretning med malet loft

 • det er muligt at give loftet nogen farve og skygge, da vandbårne maling er collirovannye;

Et eksempel på at bruge lyse farver på loftet

 • tørre ud inden for et par timer;
 • har god holdbarhed
 • danner en attraktiv matoverflade på loftet.

Vandbåren maling Tikkurila Luja

Hvad angår omkostningerne ved sådanne malinger, afhænger de af producenten. Nedenfor er priserne på belægninger fra nogle kendte producenter på hjemmemarkedet:

Udformning af lofter i køkkenet - rack, kassette, spejl

Hvor retfærdiggjort ville være beslutningen om at lave hævede lofter i køkkenet på 6 meter eller lidt mere rummeligt - 9 meter? Det hele afhænger af, hvad konstruktionen af ​​strukturen vil være, materialet til færdiggørelse af rammebasis, farve, belysning. Derudover er præstationsegenskaberne af stoffet vigtige - det er vigtigt, at de er praktiske, ikke krævende at pleje, modstandsdygtig overfor fugt og snavs.

Køkken perfekt loft - hvad skal det være

Køkkenet er et sted, hvor de ikke kun laver mad, men også spiser. Det er her familiemedlemmer og venner kan lide at samle hjemme. For at være dejlig og komfortabel i køkkenet, skal du omhyggeligt overveje designet. Især - mister ikke penge med valg af materiale til efterbehandling.

Det er ligegyldigt, det vil være gipspladerlofter i den enkleste version med et niveau og indbygget belysning eller nybyggede strukturer med spejlvendt overflade. Det vigtigste er, at systemerne skal skjule kommunikation, harmonisk kombinere med indretningen af ​​køkkenet, om nødvendigt justere parametrene i rummet. Det korrekte loft i køkkenet vil ikke skabe overbelastningseffekt.

Den funktionelle opdeling af plads i zoner er ekstremt vigtig. Loftet hjælper med at opdele rummet i et arbejdsområde til madlavning og spisestue til familie middage. Den nemmeste måde at gøre dette på er med den rigtige kombination af farver, materialer og belysning.

Kompetent designet design af hævede lofter vil visuelt udvide eller omvendt indsnævre lokalet. Derfor må lærredet ikke være dekoreret med lyse mønstre, massive lysekroner, belastende design.

Hvad angår farver, så med deres hjælp kan du også opnå en eller anden effekt. Så for eksempel til udsmykning af et værelse i en klassisk version, vil lys, både kolde og pastelfarver være passende, mens loftet skal være lysere end væggene.

For at gennemføre dristige beslutninger i køkkenet, kan du kombinere loftets farve med tip af møbler. Ikke-standard valgmulighed - et ædelt loft i sort. Det kan enten være en mat lærred eller blank med en bundløs effekt.

Hvad angår materialerne til efterbehandling af suspenderede strukturer, er muligheder her mulige.

Racksystemer - fordele og ulemper

Det klassiske slattede loft i køkkenet er intet andet end en ramme med lath trim. Sidstnævnte kan være af metal, plast og endda træ. Ofte implementerer de løsninger med metalbeklædning lavet af lavkost stål eller mere præsentabelt aluminium.

Strimler af forskellig bredde er perfekt kombineret med hinanden, hvilket skaber effekten af ​​højdeforskel, de indbyggede spotlights forbedrer indtrykket.

Metal lameller er desuden behandlet med beskyttelsesmidler på samme måde som træ, som er mere rentable at bestille individuelt til loftet.

I betragtning af at vi taler om køkkenet, er det værd at være særlig opmærksom på aluminiumslattesystemer. De er mest modstandsdygtige over for fugt, praktisk, kræver ikke særlig pleje. Tykkelsen af ​​materialet er op til 0,5 mm, så lærredet viser sig at være helt glat, og om nødvendigt bliver det også muligt at realisere versioner med krumme strukturer.

Kassettsystemer - hvilke er egnede til køkkenet?

Ikke så længe siden blev kassettloftet også brugt til at afslutte køkkenet på grundlag af en rammekonstruktion og beklædning fra specielle kassetter. Systemer har flere fordele:

 • hurtigt og nemt monteret;
 • skabe en interceiling niche til maskering kommunikation med øjeblikkelig adgang til dem, hvis det er nødvendigt
 • præsenteret en række forskellige teksturer og nuancer;
 • maskeringsfejl i hovedloftet
 • undemanding i omhu;
 • holdbar;
 • praktisk.

Blandt manglerne kan man notere det standard sæt af egenskaber, der er forbundet med suspenderede type systemer. Først og fremmest, sådanne konstruktioner "stjæle" højden af ​​rummet. Derfor er det ikke fornuftigt at overveje deres installation i køkkenet på 9 m med oprindeligt lave lofter. I sådanne rum vil systemerne forårsage en følelse af overbelastning, hvilket ikke bør tillades i køkkenet.

Kontroversiel, men stadig en ulempe - lærredet er baseret på firkanter med klart synlige grænser. Desuden er systemet ret dyrt, især sammenlignet med de mere budgetmæssige muligheder for gipsvæg eller plast.

Til beklædning lofter i køkkenet ved hjælp af flere muligheder for kassetteplader afhængigt af materialet til fremstilling. Dette kan være et panelloft på:

 • glas (sandblæst, mat eller blank, silikat eller akryl);
 • metal (med forskellige typer aflejringer, glans eller perforeret overflade);
 • gips (bruges i køkkenet er yderst sjældent, da pladerne ikke er modstandsdygtige over for fugt);
 • træ (elite linned fra eg, type og bambus til indretningsindretning).

En meget speciel mulighed - et spejlvendt loft i køkkenet, der udfører flere vigtige opgaver. Et lærred med en reflekterende overflade kan implementeres på flere måder.

Spejllofter i køkkenet - hvad er det

Designere bruger ofte specielle teknikker til at spille med rummets konfiguration, hvilket skaber den rette visuelle effekt. Spejlet i køkkenets design har et særligt sted. Med det viser det sig visuelt at forstørre små værelser, tilføje personlighed og funktionalitet til dem.

Det er naturligvis ikke altid tilfældet med et fuldt udspændt spejl. Det kan være metal eller glatte overflader med samme virkning, men mere egnet til loftindretning.

De rackmonterede fjedersystemer beskrevet ovenfor kan have en spejloverflade. Bygningerne er enkle at installere, har et standard sæt værktøjer, de er sikre, brandfarlige, hvilket er særligt vigtigt i køkkenet. Men det vigtigste er, at på grund af rack lerret med en glat overflade vil det være muligt at omdanne rummet for at gøre det lettere og mere moderne.

Blandt ulemperne ved spejlet lofter er det muligt at nævne en ujævn overflade, såvel som en specifik effekt med konstant billedforvrængning. Derudover vil lærredet kræve seriøse omkostninger ved køb af materialer, selvom installationen gøres manuelt.

Spejlvendt kan være kassetak, især den fashionable dag "Armstrong" med indbygget belysning. Design er længe ophørt med at blive brugt kun i kontorer og offentlige bygninger. Fugtgivende, allergivenlige, holdbare og uhøjtidelige i omhu, passer de perfekt ind i det indre af et moderne køkken, forudsat at hovedloftene ikke er under 2,7 meter.

Plexiglas og glas spejle - premium stoffer

En af de dyreste spejloverflademuligheder er glasloftet. For køkkenet er denne mulighed næppe ideel. Ja, systemet vil tiltrække opmærksomhed og forbedre interiøret, men materialets skrøbelighed vil kræve overholdelse af visse regler for drift.

En plexiglas, som også er lettere at vedligeholde og bruge, er baseret på hvilken du også kan skabe nymodede spejlklæder. Sådanne lofter koster ikke meget dyrere end aluminium eller plastik, men de vil fuldt ud retfærdiggøre sig selv under drift.