Hvordan man laver trægarn med sine egne hænder

Loftet i rummets design spiller en slags endelig rolle, der sætter en stopper for hele indretningsstilen. Blandt det moderne udvalg af efterbehandlingsmaterialer betragtes trælakslofter som en innovation, selvom de i stor udstrækning blev brugt i det antikke Grækenland. I dag spiller caissons ikke kun en praktisk rolle, der letter konstruktionen og forbedrer akustikken, men også udfører dekorative funktioner, bliver hovedelementet i interiøret.

Caissons lette opførelsen og forbedre akustikken, samt udføre dekorative funktioner, der er det vigtigste element i interiøret.

Caisson lofter: fordele og ulemper

Disse lofter er huler med regelmæssig geometrisk form, som er skabt ved hjælp af skærende bjælker. Blandt de positive kvaliteter af en sådan overlapning bør følgende bemærkes:

Caissons er lavet af naturligt træ, hvilket er et miljøvenligt materiale.

 1. Æstetik - en af ​​de største fordele ved lofter. Bjælkekonstruktionen af ​​lofterne passer perfekt ind i et landhus. Samtidig kan rummet mellem bjælkerne behandles efter din smag: lim dem med tapet, maling, dekorere med dekorative gips osv. Denne mulighed er velegnet til værelser indrettet i klassisk stil og i landmusikstil.
 2. Naturlighed. Caissons er lavet af naturligt træ, som er et miljøvenligt materiale med et stort sæt dekorative egenskaber.
 3. Kvalitet. Færdige moduler af trælofter er af høj kvalitet og opfylder fuldt ud alle eksisterende statsstandarder.
 4. Kompatibilitet. En af de vigtigste fordele ved denne finish er dens fremragende kompatibilitet med dyre klassiske møbler.
 5. Cassetteforingsmetoden giver dig mulighed for at skjule næsten alle mangler i overlapning, så ejere af private huse behøver ikke at udføre tidskrævende arbejde på tilpasningen.
 6. Muligheden for at bruge forskellige materialer. Dette design kan laves af træ, MDF, gipsvæg, polyurethan osv.

Caissons har nogle ulemper:

 1. Høj pris.
 2. Kompleksiteten af ​​installationen. Det vil være ret vanskeligt at udføre installationsarbejde alene, og ansættelse specialister vil øge omkostningerne ved en sådan efterbehandling endnu mere. Der er dog en vej ud af denne situation - du kan købe færdige bånd og holde dem på loftet.

På trods af disse mangler kan trælofter kaldes en passende type finish til et privat hus. Sådanne designs ser usædvanligt stilfulde ud og giver rummet en speciel atmosfære af antikken og komfort.

Montering af kaissonloft gør det selv

For at lave en træplade caisson type med dine egne hænder, skal du forberede sådanne værktøjer og materialer:

Enhed celle caisson loft.

 • kædesaven;
 • en hammer;
 • roulette hjul;
 • square;
 • rullelejer;
 • spatel;
 • træbjælker, plader eller færdige celler;
 • tapet;
 • dyb penetration primer;
 • kit;
 • lim;
 • blyant, papir;
 • negle.

Husk at loftslofter ikke kan bruges i alle bygninger, for i huse med lave lofter vil de være helt uhensigtsmæssige. Højden af ​​lofterne i huset skal være mindst 250 cm. Hvis du har et stort ønske om at skabe et træloft af denne type i lejligheden, og lofthøjden efterlader meget at ønske, så kan du stadig risikere det, men du bør vælge tynde paneler med lyse farver.

Ved konstruktion af kasser skal den generelle regel følges: Jo større rum, jo ​​flere bjælker skal bruges til deres design. Normalt anvendes standardstrimler med en højde og bredde på 120-150 mm til arbejde, selvom rummets dimensioner skal tages i betragtning.

Først skal du forberede et projekt og tegne en skitse af det fremtidige design, som skal tage højde for de individuelle præferencer for hvert familiemedlem. Ved udviklingen skal projektet overveje følgende faktorer:

 • niveauet af belysning af rummet, placeringen af ​​vinduet og døråbninger;
 • rum dimensioner;
 • Formålet med rummet (soveværelse, stue, køkken eller hal).

Det er bedre at bede om hjælp fra designerne, som kan forberede en høj kvalitet og klar skitse, hvor alle funktionerne i designet bliver tydeligt angivet. Men hvis du er i stand til at tegne lidt og lave skematiske tegninger, så er denne opgave på din skulder.

Caisson loftet med lamper vil bidrage til at gøre rummet mere lys og rummelig.

Før installationen skal du omhyggeligt undersøge overfladen. Hvis den er flad eller har små højdeforskelle, kan den sikkert bruges til at installere et træloft. Hvis der på overfladen er revner og chips, så skal de patcheres med en kitt og derefter jordes.

Derefter skal overfladen være godt primet med en dyb penetrering primer og give det tid til at tørre. Derefter kan loftet dækkes med tapet, som vil være baggrunden for kajen. Mønster tapet er valgt monofonisk eller med en lille struktur. Det limede lærred forsynes forsigtigt for at undgå luftbobler eller blå mærker.

Derefter oprettes tapetmærker, hvorpå gitterkonstruktionen vil blive installeret. Først og fremmest bør du bestemme placeringen af ​​den centrale plank, som kan placeres i midten af ​​rummet eller skiftes lidt til den ene side.

Hovedelementet i det kappede loft er støttebjælkerne (kasseformet tømmer), som er fastgjort til bunden i en bestemt rækkefølge, hvilket skaber det nødvendige ornament. For at skabe en kasse stråle, skal du skære en stang, hvis længde vil svare til længden af ​​loftet. På siderne er pakket små brædder i samme afstand fra hinanden. Derefter spidses denne bar til loftet. Derefter installeres strimlerne, der dækker strukturens sider, hvorefter strålen fra bunden også er dækket af en strimmel.

Endvidere er parallelle bjælker monteret på et lignende princip.

De tværgående elementer er installeret, når alle langsgående bjælker er monteret.

Typisk er disse strukturer fastgjort med negle, men til fastgørelse af små elementer kan du bruge høj kvalitet lim til træ.

Designers anbefalinger

 1. Hvis rummet har lave lofter, skal bjælkerne anbringes i åbninger af vinduer og døre. Kontrast med riller optisk øger rummets højde.
 2. Det anbefales ikke at installere caissonlofter i værelser med dårlig belysning og masser af mørke møbler. Et sådant design vil nedtrykke og fremkalde tristhed.
 3. Caissons er ikke egnet til interiør lavet i moderne eller højteknologisk stil. De vil harmonisk se i stil med land og klassiker.
 4. Hvis du vælger et træloft, hvis farve er så tæt på naturen som muligt, så skal du passe på det korrekte udvalg af skygge af møbler. Ideelt set skal skyggen af ​​loftet og møblerne svare til hinanden. I tonen til dem skal afhente og afslutte gulvet. Dette vil få et komplet billede.
 5. Til opførelse af lette cellulære lofter er der ikke behov for at bruge træ af dyre arter. I dette tilfælde er polyurethan og gipsprodukter fuldt berettiget.

Caisson lofter er et universelt element i indretningen, som vil give en særlig elegance til ethvert værelse. Med deres hjælp kan du indse dine mest fantastiske ideer om design og interiør.

Caisson loftet

Caisson-loftet består af celler med et vilkårlig antal kanter indesluttet mellem bjælkerne. Caissons kan være polygonformede eller afrundede. Vi laver caisson lofter af enhver form, kompleksitet og design. Udformningen af ​​træbeklædte lofter kan f.eks. Omfatte sådanne elementer som:

Træloftet vil dekorere køkkenet, det klassiske bibliotek, fritidsrummet med billard, studiet, landstedet eller lejligheden. Det vil se frem til præsentation i et værelse indrettet i både klassisk og moderne stil. Sådan et loftkonstruktion vil gøre interiøret visuelt lettere, samt forbedre akustikken i rummet. Caisson loftet maskerer uregelmæssighederne i loftet, nivellering overfladen inden afslutning er ikke påkrævet.

Caissonloftet vil se godt ud med en væghøjde på mere end 2,5 meter. Men nogle gange opstår problemet ved at flytte loftet ned, sænke det ned for at gøre rummet mere proportionelt og mere behageligt, hvis den oprindelige lofthøjde virker overdreven.

Typer af installation af caisson loft

Caisson-loftet, som du kan købe i det rigtige design og i enhver mulig størrelse, vil blive installeret på en af ​​følgende måder:

Montering af kaissonloftet på en betonbase

Træbelagte lofter: design ideer og installation tips

At vælge et loft design kan gøre et værelse virkelig storslået eller helt ødelægge det. Det påvirker den visuelle opfattelse af størrelse, overordnede stil og indtryk af rummet... Derfor giver designere det næsten et prioriteret sted i design af efterbehandling.

I de senere år er træbelagte lofter blevet stadig mere populære - smukke, robuste og miljøvenlige. Lad os se nærmere på deres fordele og funktioner, metoden til installation og billeddesign.

Hvad er en caisson?

Fra fransk "caisson" er oversat som en boks. Sådanne lofter ligner flere sektioner afgrænset af træbjælker. De er velegnede til store og rummelige værelser og tilføjer klassisk elegance til dem.

Laget af naturligt træ ser coffered loft dyre ud (men som det står), det er slidstærkt og solidt. Egenskaber for behandling af materialet kan bruges i stort set ethvert rum - fra stuen til køkkenet.

Det kan ikke siges, at dette er en innovativ løsning - de blev brugt i Frankrig i det 17. århundrede. Men hvis de tidligere har udført den bærende funktion, da de nu oplever den anden top af popularitet, bruges de oftere som et oprindeligt element i interiøret.

De er elskede ikke kun for deres skønhed - sådan belægning har mange andre fordele:

 • Takket være tykkelsen af ​​loftet øger det lydisoleringen af ​​rummet.
 • Tillad at skjule udkastet loft, ledninger og rør;
 • Naturmaterialer er perfekt åndbare, så der skabes et sundt mikroklima i rummet;

 • Der er ingen grund til at lave en grundig ru finish - det kappede loft maskerer alle defekter;
 • På grund af den øgede lydisolering forbedres akustikken;
 • Et stort antal designløsninger giver dig mulighed for at anvende dem i næsten enhver form for dekoration af rummet: udskårne eller enkle glatte bjælker, stucco, indretning. Mere om dette senere.
 • Vi kan dog ikke sige, at der ikke var nogen ulemper. Først og fremmest er det nødvendigt at notere en temmelig høj pris - installationen af ​​et sådant loft er dyrt.

  Der er dog billigere muligheder - for eksempel caisson lofter lavet af MDF eller gips.

  Disse materialer er også lettere, så de er velegnede til værelser med ikke meget stærke lofter.

  De er ikke egnede til lave værelser - minimumshøjden på væggene skal være tre meter. Ellers risikerer du at blive trangt og ubehageligt.

  Det er usandsynligt, at installationen vil ske selvstændigt: det kræver visse færdigheder, og træarrangementet kan ikke kaldes et let materiale - du har brug for hjælp fra mindst to eller tre personer, og det er bedre at lade proffene gøre det.

  Forberedende arbejde

  Men hvis du har besluttet at gøre installationen selv, anbefaler vi at du læser denne instruktion meget omhyggeligt - som nævnt ovenfor anses processen for at være ret kompliceret.

  Det første du har brug for er et kvalitetsudkast. I denne sag er det bedre at kontakte designerne: de vil være i stand til at udvikle det under hensyntagen til alle nuancer i rummet. For et klassisk coffered loft er afstanden mellem lamellerne 80 til 120 centimeter afhængig af overfladearealet.

  Interessant faktum: Der er en uudtalt designregel - jo større er rummet, jo flere bjælker er nødvendige til brug. Der er ikke kun matematisk logik involveret her - i et lille rum vil mange lige meget tynde bjælker se grove ud, og i et stort et par tykke - hvilket skaber effekten af ​​ufuldstændig placering.

  Placer gitteret af kasser fra midten - så du ikke forstyrrer rummets geometri og vil kunne opnå et ensartet resultat. Sørg for at markere på pladen placeringen af ​​alle belysningskilder, udgange til kommunikation og ledninger, brandbekæmpelseselementer - det er bedre at tage højde for dette umiddelbart end at ødelægge belægningen ved at skære uplanlagte huller.

  Der er et par nuancer, der skal tages i betragtning. Hvis du beslutter at installere caisson lofter i værelser med lave vægge, placer bjælkerne i vinduet og døråbninger - dette vil medvirke til at udvide rummets rumfang.

  Det er bedre at undgå at bruge dem i mørke rum med lav belysning - de vil skabe et deprimerende indtryk.

  Hvis du vælger en hvid baggrund, skal bjælkerne passe tæt på gulvet - ellers risikerer du at få effekten af ​​et faldende loft. Generelt er farven til caissons meget vigtig - vær meget opmærksom på det.

  For eksempel vil mørkebrune nuancer kun passe til store rum - de vil gøre dem visuelt rene og hyggelige.

  Og vigtigst af alt - Caissons bør kombineres med resten af ​​interiøret. I højteknologiske studier er de ikke særlig relevante: det er bedre at bruge dem til klassisk indrettede værelser.

  Efter at have tegnet en skitse og har besluttet på designet, fortsæt til køb af byggematerialer. Du skal bruge:

  • Direkte til caissons. Disse kan være klargjorte firkanter eller bare bjælker af passende størrelser. Den første mulighed kan monteres meget hurtigere, men der er risiko for, at det over tid kan begynde at bevæge sig væk fra belægningen. Den anden er meget længere, men mere pålidelig. Det er bedre at vælge eg, fyr eller alder. Bemærk, at nåletræer har en let duft - tag det i betragtning, hvis du ikke tolererer sådanne lugte.
  • negle;
  • Lim maling;
  • Høj kvalitet træ lim;
  • Hjørne linjal;
  • Saw.

  Hvis du i forberedelsesfasen ikke har begejstret, er det tid til at gå videre til det vigtigste - installation af bjælker.

  Montering af kajakloft

  Først og fremmest er det nødvendigt at udføre arbejdet med forberedelsen af ​​belægningen: forsigtigt overflade overfladen.

  Når belægningen er helt tør (dette er vigtigt, så det er bedst at vente en dag eller to, afhængigt af klæbemidlet), anvende markeringen. Overvej placeringen af ​​skinnen i den centrale del, ellers kan du få en skævhed til en af ​​væggene.

  Vigtigt punkt: Når du markerer, skal du huske på, at afstanden fra væggen til det første firkantede rammeelement skal være mindst 15 centimeter.

  Den næste fase kan kaldes nøgle 1: installation af bjælker, takstøttestrukturer, ved hjælp af negle. Strengt følge planen og fastgør dem omhyggeligt, ellers risikerer du at skabe en nødsituation i dit eget hjem.

  De parallelle stænger skal monteres ved hjælp af den spændte garn - det sikrer nøjagtig overensstemmelse med projektet og hjælper ikke med at forkæle udseendet af det kappede loft. Vær særlig opmærksom på hjørnerne - den mindste uagtsomhed kan reducere effektiviteten af ​​en sådan finish til nul.

  Efter installation af alle stængerne skal du gå til panelerne: Fastgør dem ved hjælp af byggeparenteser og negle. Efter at have afsluttet en firkant, fortsæt til næste. Arbejdet er omhyggeligt, men resultatet er bestemt det værd.

  Hvis der opstår huller under installationen, skal du bruge de tyndeste lameller til at dække dem - dette vil ikke blot skjule fejl, men også tilføje volumenstrukturer.

  Med færdige plader er alt meget enklere: Bare start med at feste dem fra midten til væggene med hæfteklammer - sådan får du et pænt og smukt loft. Som i den tidligere metode maskeres alle huller med dekorative plader.

  Caisson lofter i det indre

  Er det så længe og ret kompliceret arbejde, der er værd at gøre? Vi tror, ​​at du vil være i stand til selvstændigt at besvare dette spørgsmål ved at se på følgende udvalg af billeder - vi har samlet dig de bedste eksempler på at bruge caissons i det indre af landehuse og lejligheder.

  For nylig er den skandinaviske design stil blevet mode - luftig minimalisme, fuld af lys nuancer og naturlige materialer. Hvide massivt træ caissons passer perfekt til konceptet.

  Det er bemærkelsesværdigt, at takets konstruktion takket være sådanne toner er velegnet selv for små værelser - det vil visuelt gøre dem mere rummelige og vil ikke tilføre massivitet til belægningen.

  Resten af ​​udformningen af ​​stuen eller soveværelset er bedre vedligeholdt i samme ånd - så du får et komplet billede, der vil tilfredsstille dig med komfort i lang tid.

  Den oprindelige mulighed for store stuer, hvor det er behageligt at tilbringe en familieaften - brune caissoner med skjult belysning. Ja, installationen af ​​designet koster dig dyrt og kræver meget omhyggelig planlægning. Resultatet er dog det værd.

  Selv på trods af de massive bjælker synes et sådant loft ikke omfangsrige - det ser meget smukt og naturligt ud og skaber et fantastisk indtryk i den klassisk indrettede stue.

  En anden fashionabel løsning - caisson lofter i stil med en hytte. Den type design "under det schweiziske hus", der kom fra det bjergrige Frankrig, har længe været rodfæstet i Rusland. Denne belægning vil bidrage til fuld overholdelse: bløde, naturlige toner, naturligt træ, enkelhed og klarhed af linjer.

  Du kan dekorere det med en kontrastfuld udsmykkede lysekrone af kompleks form - det vil fremhæve takets elegance og tilføje indtryk. Husk dog, at denne mulighed ser bedst ud i store værelser - i små værelser kan det være lidt kedeligt.

  Design i landstil passer til både et privat hus og en lejlighed - næsten alle kan lide et hyggeligt og varmt design. Der er ingen bevidst luksus i det, og alligevel ser det ud til at være dyrt.

  Brug grove, angiveligt råstråler til at skabe en mere pålidelig effekt. Forresten er det slet ikke nødvendigt at installere caissons på hele loftområdet - du kan bruge dem til at zoning et værelse, der fremhæver for eksempel en zone med polstrede møbler.

  En temmelig dyr løsning, der efterlader ingen ligeglade med nogen - et loftsloft fra et solidt udvalg med indbygget glasmosaik.

  Installation af strukturen vil tage lidt tid, men resultatet er det værd - det er usædvanligt, smukt og imponerende. Det skal dog bemærkes, at resten af ​​værelset skal overholde - afhent møbler og designtilbehør, der ikke vil gå tabt i en sådan ramme, ellers vil alle anstrengelser blive spildt.

  Derudover skal du passe på, at farverne på det farvede glas er varmebestandige eller lysekronen er i en afstand, der er tilstrækkelig fra dem.

  Og selvfølgelig er en sådan teknik ikke egnet til små lokaler - det vil enten gøre dem endnu mindre, eller hvis du vælger et lille glas, taber du al sin appel.

  Hvis du vil installere et caissonloft af mørke farver i et lille rum (vi husker hovedregelen - væggene er ikke mindre end tre meter), skal du nøje overveje belysningen. Enhver massiv lysekrone vil ikke være meget passende - det er bedre at vælge spotlights.

  Du kan arrangere dem i en streng rækkefølge eller lade ud som om du placerede pærerne kaotisk - alt afhænger af din smag. Det vigtigste er at sørge for, at dette lys vil være nok.

  Vær ikke bange for at bruge dekorative elementer, hvis rummets optagelser tillader det - smukke nederdel, dekoration, stucco. Selv enkle caissoner ser meget elegante ud, men brugen af ​​indretning afslører fuldt ud deres monumenter.

  Sørg for, at det kombineres med resten af ​​rumdesignet, hvis du ikke vil have loftet til at ligne et fremmedelement.

  Caissons kan også bruges som ramme til indsættelse med større kanter af en kontrastfarve. Denne metode er god selv for ikke meget store rum: Afhængigt af indsatsets form kan den udvide eller forlænge rummet.

  I dette tilfælde skal du være opmærksom på behandlingen af ​​hjørner - enhver uagtsomhed vil være tydelig.

  Forresten er det ikke nødvendigt at lave alle caissoner af samme størrelse. Alternativet af "bokse" kan se meget imponerende og tilføje stil til et værelse, der er designet så enkelt som muligt.

  Vi håber du har set, at resultatet er værd at indsatsen - caissons ser virkelig smukke ud. Hvis du tilføjer dette til deres holdbarhed, så får du et loft, der vil glæde dig i mange år.

  Coffered loft: smukke indvendige trim muligheder

  Ønsket om harmoni og perfektion er iboende for mennesker af naturen selv. At gøre sit hjem, en person forsøger at gøre det til en hyggelig og behagelig æstetik. Modetendenser vender os i stigende grad til oprindelsen af ​​høj kunstarkitektur: brugen af ​​naturlige materialer i den klassiske stil, retningerne af imperiet, renæssancen, barok fejlfrit. Coffered lofter kan spille en fantastisk rolle i at skabe smukke indvendige trim muligheder.

  Særlige egenskaber

  Caisson - et panel med geometrisk form (normalt i form af et rektangel, kvadratisk, diamant), forsænket i loftet. Sådanne lofter kan ofte observeres i kupler eller buer. En serie af sådanne paneler og skaber et loftsloft. Caisson lofter er kendt siden tiderne i det antikke Grækenland, Egypten, Rom. I deres udsmykning brugt traditionelt natur terracotta, marmor, sten og træ.

  Dette design er perfekt kombineret med elegant stucco og raffineret loftmaleri. Caisson designs er dekoreret med forskellige stik, grænser, cornices og prægning. Disse lofter findes i arkitektoniske mesterværker af forskellige kulturer over hele verden: i slotte, paladser, templer, teatre, museer og kunstgallerier. Beamed caisson lofter var på toppen af ​​populariteten i renæssancens eller renæssances epoke, der var præget af den antikke og kunstneriske blomstring af det gamle samfund. Tidligere havde sådanne strukturer en overvejende konstruktiv funktion.

  Moderne kasser har ofte et æstetisk formål. De kan ses i pejseværelserne, kontorer, hjemmebiblioteker, stuer, soveværelser, køkkener, private og flerfamiliehuse. Dette design er i stand til at forbedre rummets akustik, visuelt udvide rummet. Det tilføjer arkitektoniske og airiness til værelset, såvel som stilistisk læsefærdighed og fuldstændighed. Dekorative betydning caisson lofter er originale og luksuriøse.

  Typer og materialer

  Caisson lofter kan bringe adel, komfort og varme til huset. De kan laves i stil med neoklassisk eller moderne. Det var muligt at opnå forskellige stiliske belastninger på grund af forskellige materialer, der bruges til at skabe sådanne imponerende designs.

  Der er følgende teknikker til udførelse af coffered lofter:

  • klassisk træ;
  • harmonisering af træ- og MDF-plader;
  • gipsvæg version;
  • polyurethan caissons.

  Coffered lofter, lavet af massivt træ, er klassikere. Når du opretter dem, skal du bruge miljøvenligt materiale. Derfor er hver enkelt caisson kendetegnet ved sin individuelle, unikke og elegante tekstur. For at forbedre effekten af ​​elegance og æstetik kan du bruge lak eller plet. Naturligt træ fylder rummet med værdighed og betydning, mens dekorere det.

  Normalt er egetræ, valnød og aske brugt til at oprette træbelagte lofter. De giver lofter holdbarhed, praktisk og holdbarhed. Træ kasser - en sikker måde at øge lydisoleringen af ​​rummet. På trods af det faktum, at sådanne lofter kræver regelmæssig behandling af træforædende træparasitter, har de altid været nicheledere i århundreder. Denne måde at gennemføre de coffered strukturer i indretningen er egnet til sande kenderne af interiøret, som ikke er bange for materielle omkostninger og arbejdskraft i installationen.

  Kombinering i processen med at skabe caisson lofter indebærer brugen af ​​MDF plader i stedet for nogle fragmenter af naturlige træarter.

  En sådan harmonisering har flere fordele:

  • materialet krymper ikke og er ikke deformeret;
  • installationsprocessen er mindre kompliceret;
  • omkostningerne er lavere
  • ekstern identitet med naturligt træloft
  • garanteret chic resultat.

  På trods af fordelene ved den kombinerede metode har den sine ulemper. På grund af brugen af ​​krydsfiner reduceres værdien og naturen af ​​kasserne. Krydsfinerplader adskiller ikke brandmodstand og vandmodstand. Men harmoniserede caisson lofter er ganske spektakulære. Deres skønhed og sofistikation kan for eksempel understrege et loftudtag med guldblad og en elegant lysekrone.

  Udførelse af kasser fra gipspap - den dejlige designbeslutning. Teknologien er at skabe en ramme til et ophængt loft, lavet med gipsplastik. Et sådant loft er dekoreret med forskellige gipskassetter, cornices, indrammet med relief og maleri. Geometriske ornamenter er specielt populære.

  Disse caisson lofter er tekstureret og elegant. Imidlertid er disse designs komplekse i udførelse og kræver forudgående arbejde på skissen. På grund af dens store vægt og indretning funktioner, sådanne lofter er tung at vedligeholde (støv under drift). Ud fra fordelene kan man skelne sikkerhed for menneskers sundhed, lang levetid og effektivitet.

  Polyurethan er blevet et rigtigt fund for kasser. Dette materiale viser perfekt elementerne i stucco, tekstur af naturlige materialer (træ og sten). Med det kan du i detaljer og præcist formidle strukturen af ​​den anvendte sammensætning. Sådanne lofter er gode til at installere forskellige typer belysning.

  En af fordelene ved polyurethan caisson lofter er deres lave vægt, hvilket i høj grad forenkler installationsprocessen. Dette materiale er let at vedligeholde. Det ændrer ikke farve med tiden, det er fugtbestandigt, ikke udsat for ødelæggelse. Et sådant loft er let at give den ønskede tekstur og skygge, hvis det ønskes, at tilsætte guld og sølvplettering. Omkostningerne ved sådanne kasser er forholdsvis lave.

  design

  Intet tilføjer en øjeblikkelig personlighed til et interiør som et coffered loft. Nogle af dem er oprindeligt detaljeret med boks bjælker og andre interessante elementer, alle slags teksturer og farver. Andre er konstrueret fra flade paneler og har mindre installationsproblemer. Men de har alle en stor mængde muligheder og ideer til inspiration.

  Her er de grundlæggende designteknikker:

  • slående kontrast;
  • lethed og luftighed
  • uventet beslutning.

  Selvom selve loftet i sig selv tilføjer slående detaljer til ethvert rum, kan du bruge et specielt trick til at tilføje kontrast. For eksempel kan malingen af ​​loftet med en iset skygge af hvid skabe effekten af ​​mørke vægge. Den omvendte teknik er også vellykket. Hvis der er hvide eller lette vægge i rummet, vil det mørke coffered loft se anstændigt ud.

  Kontrast behøver ikke nødvendigvis at blive skabt ud fra lyse og mørke toner. Bemærkelsesværdige er de gyldne, træagtige toner af det kappede loft. De forbedrer de varme farver i møbler og kontrast, for eksempel med de førende hvide vægge i interiøret, sort accentoverflade og tæpper. Du kan vælge skyggen af ​​det kappede loft i overensstemmelse med gulvet.

  Hvis hvide eller lette vægge er fyldt med arbejdsplads, kan mørke farver harmoniseres fordelt på loftet og gulvet, samt dekorere elementerne i indbyggede bokreoler med dem. Kontrast kan også skabes på selve loftet, og dygtigt maler indersiden af ​​panelerne i mørk farve, samtidig med at den hvide finish bevares. Hvis du tilføjer originalt mønstret tapet og fed vedhæng belysning, vil resultatet blive et stjernekoncept af moderne design.

  En anden professionel designteknik til karmelofter er at give dem lys og luftighed. Kassettelofter er det ideelle valg til lyse og rummelige værelser, der er fyldt med friskhed. Det detaljerede loft i loftet kan tilføje individualitet til rummet. Hun er i stand til at reflektere interessante fragmenter af indretningen i rummet, hvilket giver et stærkt fokus på et bestemt designelement.

  Køkkener er et populært valg af plads til lofter, især når det kommer til hvide køkkener eller mellemrum i lyse varme farver med franske panoramavinduer og en åben udsigt. Store indbyggede paneler på loftet kan forbedre atmosfæren af ​​åbenhed i et sådant rum. Hvis der er et højt loft i den lyse og luftige stue, vil kasserne hjælpe med at være opmærksom på det. Især effektivt vil det vise sig at tilføje et design med ekstravagant suspenderet belysning.

  Glem ikke mulighederne for coffered loft i spisepladsen. Det åbne spiseplads kan udstråle en delikat undertone, når de stærke detaljer i loftet bliver det perfekte akkompagnement til det og skaber en lys palette på sin egen måde.

  Dette skyldes, at de er i stand til at lave en moderat vægt på rummet, for eksempel ved at understrege:

  • maleriets ømhed på væggen;
  • grønne planter og friske blomster på bordet eller vindueskarmen;
  • beaded vedhæng lys;
  • elegant sløret belysning;
  • blonder på stolebetræk.

  Caisson loft: fordele og ulemper

  Over tid og på grund af den tekniske udvikling er mange byggematerialer og strukturer i høj grad forbedret og erhverver et lidt anderledes formål end tidligere. En lignende tendens er karakteristisk for coffered loftsystemer, som har gennemgået nogle ændringer, takket være de besidder deres niche og har en række karakteristiske træk og egenskaber i moderne indretning.

  Særlige egenskaber

  Loft med caissons er et dekorativt system bestående af individuelle celler og bjælker af forskellige design. Tidligere blev en sådan indretning af lofter udført for at reducere belastningen på bygningens lejeregulve. I slotte og ejendomme blev disse blokke dekoreret med håndlavede udskæringer, eller overfladen var dækket af ædle metaller. Dette design var tegn på den høje status ejeren af ​​boligen, og også lov til at skjule sig fra øjet usammenhængende loftbunker.

  I moderne bygninger er relevansen af ​​sådanne strukturer forsvundet, så caissons er blevet efterspurgt som dekorative elementer af loftoverflader, og på grund af deres æstetiske fordele oplever de en anden bølge af popularitet. Caisson lofter, der blev bygget tidligere, bruges ikke længere i moderne bygning design, da de er en meget kostbar mulighed for forbedring af hjemmet, og deres tilstedeværelse betaler ikke for sig selv. I dag kan du finde en fremragende efterligning af caisson lofter.

  Hovedelementet i sådanne strukturer er deres konfiguration, som indeholder forskellige forsænkninger, dekoreret med bjælker. Installation af lofter indebærer montering af kantsten, cornices eller en række malerier og gipslister med overgangen til rummets vægge. For at realisere dette købes specielle fastgørelsesdele.

  Indretning ved hjælp af caissons anbefales til værelser med ret højt til loftet, da de i små rum vil vægte og høje op i interiøret. Sådanne lofter øger rummet, i boligbyggeri er de efterspurgte som en dekorativ komponent til arrangement af biblioteker, billardrum, stuer eller soveværelser. I almindelige bygninger kan der findes kufferter i kabinetter - sådan efterbehandling fremhæver status for en organisation.

  Det er vigtigt at overholde en specifik arkitektonisk retning, hvor hele bygningen er opført - så er det let at implementere alle designløsninger uden undtagelse, da caissons kan være af forskellige former, farver og stilarter.

  Caisson strukturer vil bidrage til at skabe en harmonisk og behagelig interiør stil i husene i de gamle bygninger, hvor alt for højt til loftet ikke giver trøst - der er behov for at sænke dem lidt. Takket være disse elementer bliver rummet mere behageligt for personens tidsfordriv, følelsen af ​​en stor boks forsvinder.

  Æstetik og komfort - dette er ikke alle de egenskaber og funktioner, der besiddes af designet. Indretningen vil let skjule fejlene i loftsbeklædningen, hvorfor der ikke er behov for at udføre arbejde med udjævning af bunden. Desuden vil systemet blive en slags opbevaring til ventilationsanordninger, ledninger og andre væsentlige elementer i en bolig eller et kontorlokal. Lofter vil glæde deres geometri, samt give beskyttelse mod deformation. Ud over den æstetiske komponent kan caissons forbedre rummets akustik.

  Fordele og ulemper

  Et sådant oprindeligt element i interiøret har en række positive egenskaber:

  • tykkelsen af ​​den sektion af materialer, der anvendes til at oprette sektioner og hele anlægget af kaissonloftet øger rummets overordnede lydisolering;
  • Den udvendige tiltrækningskraft og alsidighed i denne indretning gør det muligt at kombinere det med indretningen i enhver valgt stil: art deco, hi-tech og andre;
  • Ved anvendelse af naturlige råvarer øges "ventilationseffekten" i rummet, hvilket bidrager til skabelsen af ​​et sundt mikroklima.

  Det er værd at sige, at brugen af ​​coffered strukturer har nogle ulemper, men de er ikke relateret til materialets kvalitet og den generelle ide. Ulemperne ved kasser omfatter de ret høje omkostninger ved produkter og installation. For eksempel kan du ikke installere et træværk med egne hænder og uden særlige færdigheder, da naturlige råvarer ikke hører til lette materialer - for at udføre opgaven vil flere specialister behøve hjælp. Imidlertid kan et alternativ, for eksempel brugen af ​​gipsvæg eller MDF paneler eliminere denne ulempe.

  Ulemperne kan også henføres til den temmelig tidskrævende installation af strukturen, som er forudset af en obligatorisk beregning af det nødvendige materiale og forberedelse til arbejdet.

  For ikke at forveksle med loftets valg, er det nødvendigt at tage højde for rummets egenskaber samt at kende bekendtskab med de typer af coffered strukturer. De kan klassificeres på grundlag af det materiale, der blev brugt under fremstillingen:

  • Coffered loft lavet af træ - den sikreste løsning med hensyn til miljøvenlighed af råvarer. Når man installerer sådanne sektioner på baggrund af husstandens sundhed, skal man ikke bekymre sig - oftest ved produktion af elementer træes træ af eg, valnød eller aske. Den naturlige struktur af trækomponenter skaber en virkelig karakteristisk sammensætning i loftet.
  • Konstruktionen af ​​MDF - et budgetbillede, som vil være et glimrende alternativ til træbyggeri. Panelerne vil koste flere gange billigere, og hvis de korrekt designer bunden, vil resultatet være en høj kvalitet og smuk indretning til loftoverfladen. Derudover er materialet let at montere på belægningen, men produkterne har et lavt modstandsdygtigt mod fugt, hurtigt antændes og er ustabile til mekanisk belastning.

  Kombinationen af ​​ovenstående faktorer er fyldt med dannelsen af ​​store defekter, så der vil være et spørgsmål om reparation og udskiftning af strukturen.

  • Gipsplanklofter har også en lav pris. De anbefales til værelser med store vinduesåbninger, hvis indre er lavet i imperium eller barokstil. Hvis overfladen bliver snavset over tid, skal du ikke vaske det - det er bedst at male det igen. Enheden af ​​kakao lofter lavet af gipsplader er umuligt uden en ramme, som er dekoreret med gips cornice. I dette design udstyres yderligere belysning. Der er mulighed for en enhed med lignende design og uden ramme, det vil sige, at caissons selv, som er sammenkoblede, er lavet af dette materiale - denne variant skelnes af dets lakoniske udseende.
  • Caisson lofter er også lavet af pap. Bjælkerne limes til snedkerens lim, og elementernes tekstur sættes ved hjælp af en selvklæbende film, der efterligner en række lindringer.
  • Der er systemer fra polyurethan. De tilhører gruppen af ​​dyre coffered lofter, men resultatet af deres enhed på loftet retfærdiggør de brugte penge. Elementerne har en minimumsmasse i forhold til træ. Designet er produceret i henhold til individuelle størrelser, hvorfor materialet heller ikke skal skæres til fastgørelse. Denne funktion reducerer tiden til at arbejde med indretningen af ​​indretningen.

  Alle komponenter er symmetriske med hinanden, men der er forskellige nuancer. Med det rigtige udvalg af belysningsprodukter tager du et endnu mere raffineret look. Produkterne er modstandsdygtige over for ild og fugt.

  Loftet, der er lavet af krydsfiner, vil give dybden og mængden af ​​overflade dekoration sektioner. Materialet har lydisolerende egenskaber og attraktivitet. Efter at have færdigmonteret indretningen af ​​krydsfinerplader, behandles strukturen med lak eller plet.

  Plastkonstruktioner er modstandsdygtige overfor røg og fugtighed, samt bemærkelsesværdige for et stort udvalg af teksturer og farver. De er en fremragende mulighed for store badeværelser, stuer og spisestuer med ægte pejse.

  design

  På grund af det faktum, at systemet med loftslofter er meget ejendommeligt, skal overfladedesignet udføres under hensyntagen til visse designanbefalinger:

  • Nogle stilistiske retninger i indretningen af ​​interiøret vil ikke være i stand til harmonisk at kombinere med sådanne dekorative løsninger.
  • Anvendelsen af ​​korrekt belysning i lokalet, hvor de coffered strukturer vil blive anvendt, bidrager til overfladens større tiltrækningskraft. Da det utilstrækkelige lysniveau vil gøre loftet helt falmet og utænkende, er det bedre at udruste det med belysning.
  • Naturskrogkasser bør svare til farver og skygge af møblerne i rummet, samt være den samme tone som gulvbelægningen. Således vil det vise sig at gøre interiøret komplet og harmonisk.
  • Designere anbefaler korrekt at vælge størrelsen på byggecellerne baseret på rummets rum - store værelser er indrettet med små nicher, og værelser med beskedne dimensioner er dekoreret med store celler.
  • Til caissons fokuserede ikke kun på sig selv, loftet skulle udføres i lyse farver. Hvid lacunar design er en god mulighed.
  • Mørke sektioner anbefales at blive brugt i værelser med høje vægge. På grund af deres tilstedeværelse reduceres vægernes størrelse visuelt.

  Hvordan gør man det selv?

  For at lave et caisson loft på egen hånd anbefales det at følge de generelle regler for udførelse af arbejde:

  • Denne indretning kan ikke gøres i hvert værelse - det er direkte relateret til loftets højde. Derfor skal du sørge for, at højden overholder disse anbefalinger, inden du går ind i arrangementet af dekompressionsstrukturer. Det er også muligt at arbejde med værelser med lave lofter, men i dette øjemed skal lysene være lette.
  • Lejligheder med lave lofter er indrettet med bjælker nær døren og vinduesåbningerne. Således skabes en kontrast og efterligning af depressionerne, som følge af, at rummet i rummet øges visuelt.
  • Mørke møbler og minimal belysning med kofangerede loftkonstruktioner gør rummet kedeligt og dyster.
  • Brun dekoration gør det muligt at reducere rummet.
  • Projektet af den fremtidige konstruktion skal gennemtænkes på forhånd. Det vil være nyttigt at bruge tapetduvaser med et andet udsmykning: applique eller maleri.

  Efter at have lavet skitsen er det nødvendigt at finde midten af ​​rummet og tegne det ud fra et udkast til tegning af den fremtidige struktur. På ordningen skal du markere de steder, hvor belysningsenhederne skal placeres. Baggrunde i loftet kan være enhver: med et mønster eller i et enkeltfarvet design. Billets kan købes i allerede specificerede størrelser - de tilbydes sædvanligvis i form af færdige kvadrater eller individuelle bjælker. Den første mulighed er fastgjort meget hurtigere.

  For at sikre at produkterne er sikkert fastgjort på bunden, er det bedre at pre-prime overfladen. Negle, limmaling, lim, en sav og en linjal vil være nødvendig for at fikse træelementerne. Det tager en eller to dage at tørre jorden helt.

  Før arbejdet påbegyndes skal det bemærkes, at afstanden fra væggen til den første celle skal være ca. 15 cm. Montering af bjælkerne skal udføres forsigtigt for at eliminere forekomsten af ​​nødsituationer. Brugen af ​​speciel garn under installationen giver dig mulighed for at følge projektet med at placere komponenterne i strukturen.

  Efter installationen af ​​stængerne er det montering af panelerne - til dette formål anvendes konstruktionsbeslag. Gab og huller kan være skjult med små lameller, takket være, hvilke kasser vil tilføje volumen.

  Caisson lofter gør det selv (19 billeder)

  Strivende for den perfektion, som naturen har i os, forsøger vi at give harmoni til alt, hvad der omgiver os. Dette forklarer ønsket om at kombinere skønhed, komfort og kvalitet i indretningen af ​​private huse, landejendomme og bylejligheder. Uanset modetrends er der i verden flere og flere tilhængere af den naturlige og naturlige livskvalitet i sine forskellige retninger. Progressive konstruktionsteknologier tilbyder et stort udvalg af muligheder for dette. Takket være unikke design ideer, er chic moderne boliger skabt med naturlig træ trim. Et særligt sted i interiøret er efterbehandling af lofter med naturlige materialer. Smukke lofter spiller en slags endelige rolle i design af rummet. Men de tiltrækker ikke bare beundrende blik, men de kan også være funktionelt nyttige. I dag kan caisson lofter kaldes et stilfuldt element i et moderne interiør i klassisk stil. Det karakteristiske design af det kappede loft i kombination med naturligt træ giver rummet en særlig elegance og soliditet.

  Konceptet af caisson loftet

  Den popularitet, der blev opnået i moderne interiørdesign, blev først opdaget af de antikke grækere som en pålidelig overlapning. Derfor er de en meget gammel version af indretningen.

  Ikke mange mennesker ved, hvad der er caisson-lofter. Tidligere blev denne type dekoration af loftoverfladen brugt i gamle slotte, paladser og andre rige huse. Derfor vil en sådan dekoration naturligvis bringe dit hjem et fjernt ekko af det gamle paladsinteriør.

  De har specielle riller og nicher, der kaldes caissons, og lofterne er henholdsvis coffered eller coffered. Udsparingerne kan have forskellige former, for eksempel polygonale, rhomboid eller firkantede. Dekoreret med forgyldning eller åbent arbejde, bliver de genstand for luksuriøs indretning.

  Loftet på caissonsne kaldes også "lacunary", hvilket betyder "uddybning" på latin. På tidspunktet for skabelsen af ​​kappede lofter fik de til opgave at lette opførelsen og reducere belastningen på loftbjælkerne. Næsten straks begyndte de at dekorere og efterhånden blev de et element af indretning.

  Caissonloftet er et glimrende valg for at skabe et originalt og solidt interiør. For at give rummets soliditet behøver du ikke blot at vælge de rigtige møbler og andre indvendige elementer, men også efterbehandling materialer til udsmykning af vægge og lofter. Ved hjælp af sådanne lofter udføres ikke kun udsmykningsopgaven, men desuden opnås effekten af ​​et sundt mikroklima og fremragende akustik. Dekorative coffered lofter giver en respektabel udsigt over ethvert værelse. De ser mest passende ud i værelser med højt til loftet og rigelig plads, for eksempel i en dyr restaurant eller i et prestigefyldt hotel. Hvis det er et firma af et fast firma eller et privat palæ, så vil det kappede loft lavet af naturligt træ angive status for ejeren af ​​rummet. Presentable vil de også give kontorchef, mødelokale eller kontorbygning.

  Behøver at overveje! En sådan udsmykning vil perfekt udsmykke stuen eller soveværelset, men samtidig vil vægernes højde falde fra ca. 10 til 25 cm.

  Den positive side af caisson lofter æstetisk og praktisk karakter:

  1. naturligt efterbehandling materiale;
  2. holdbarhed - især hvis det er en professionel installation
  3. skønhed - du kan vælge en løsning til ethvert interiør
  4. evnen til at skjule kommunikation, elektriske ledninger, installere ensartet belysning;
  5. tætte fejl og uregelmæssigheder i loftoverfladen.

  Sådanne lofter kræver, at både møblerne og det indre af værelset passer dem i stil. Selvfølgelig ser caissons bedre ud i klassisk interiør, men kan også tilpasses til en anden stil, såsom luksuriøs barok eller imperium stil. Caisson-loftet ændrer lokalet, så det er svært at genkende det senere, hvilket giver det indtryk af særlig charme eller forretningsrepræsentativitet, hvilket indikerer, at ejeren har smag og rigdom.

  Et fuldt woody caisson loft udfører samtidig to funktioner på én gang: både dekorative i form af celler, cornices og konstruktive i form af et ophængt loft. I midten af ​​de enkelte kasser kan placeres lamper.

  Det er vigtigt! Udformningen af ​​træbeklædte loft skal være stærk og pålidelig, så det er bedre at bruge professionelle serviceydelser.

  Typer af caisson lofter

  Takket være moderne teknologi til fremstilling af efterbehandlingsmaterialer kan fans af den oprindelige dekoration vælge deres version af det kappede loft.

  • Klassisk træ design

  Det traditionelle materiale til denne efterbehandlingsmetode er træ. Ud over muligheden for at implementere designidéerne er det også miljøvenligt materiale, holdbart, holdbart og praktisk. Deres levetid er næsten ubegrænset, og over tid bliver de kun vigtige og ædle. De gør huset mere behageligt og varmere og udfører desuden funktionen af ​​lydisolering. Fra et hvilket som helst synspunkt tager træet de førende stillinger for udførelse af lacunarlofter.

  Det er værd at bemærke, at træet som naturligt materiale skal overvåges, og regelmæssig profylakse fra træmassen, der fodrer på træ, bør udføres. Behandlingen udføres med en særlig sammensætning, fuldstændig harmløs for mennesker.

  • Kombinationen af ​​træ med MDF plader

  Ifølge udførelsesmetoden er ligheden med den klassiske træversion sporet, med nogle undtagelser, hvor i stedet for fragmenter af massivt træ er MDF-pladen monteret. Med værdien og naturen af ​​MDF'en er pladen noget ringere end træet, men det har nogle fordele med hensyn til tekniske egenskaber, for eksempel krymper det ikke, det er ikke kædet, og pladen er lettere at montere, og prisen er lavere end for naturligt træ. Selv om det eksternt er på loftet, er det næsten umuligt at skelne det fra træet. Resultatet vil stadig være smart. Du kan forbedre effekten ved at montere en dekorativ udgang, hvor lysekronen vil hænge. Ulempen er, at MDF-panelerne ikke er ildfaste, så der skal lægges særlig vægt på muligheden for isolering fra elektriske kabler og åbne kilder til brand.

  • Caissons fra gipsplade

  For at skabe et kaissonloft fra gipsvæggen, er rammen af ​​det ophængte loft først og fremmest dannet af gipsvæg, og så er det dekoreret med gipskassetter eller opbygget af mange nicher fra gipsvæg og indrammet med cornice. Dette er en billig løsning, men ikke mindre vanskeligt at implementere, fordi det kræver geometrisk nøjagtighed, så det er bedre at bruge en indledende skitse af den fremtidige overflade, især hvis du beslutter dig for at lave et loftsloft med dine egne hænder.

  Nicher af et sådant loft kan dekoreres med små stipl mønstre lavet af gips, hvilke eksperter i deres arbejde vil bidrage til at skabe. Lignende dekoration blev brugt i de berømte templer i det romerske imperium. Deres tekstur og sofistikation vil ikke give til lofter lavet af andre dyrere materialer. Det vil vare i mindst en lang tid, foruden materialet er ikke skadeligt for helbredet. Ulempen ligger i deres store vægt og vedligeholdelse, fordi stucken på kasserne gør det svært at rense støvet.

  • Polyuretan coffered loft

  Polyuretankassetter viser perfekt struk eller trækonstruktion, de reproducerer det trykte mønster med præcision til de mindste detaljer. For at give dem en mere spektakulær udsigt, kan du bruge den indbyggede belysning, når du installerer det hængende loft. Polyurethan-kasser er meget lette, hvilket har en positiv effekt på installationsprocessen. Det er nemt at se efter dette materiale, i brug ændrer det ikke dets udseende, bliver ikke gult, falmer ikke på grund af høj fugtighedsmodstand, falder ikke sammen. Normalt er de hvide, men de kan let omdannes med maling, der skaber en efterligning af træ, sten eller forsølvning eller forgyldning. Populariteten af ​​sådant materiale skyldes også, at det har en meget rimelig pris.

  • Caisson loft uden ramme

  Gipsplader eller polyurethan-kasser, som puslespil, er tæt forbundet, uden huller, til en komplet loftkonstruktion. Denne mulighed er mest tilgængelig for selvindkvemelse.

  Alternativt kan du bruge præget tapet, svarende til stucco. Disse tapeter er beregnet til maling, så de giver mulighed for at dekorere overfladen i den ønskede farve. Og bjælker kan være lavet af pap. Dette er et simpelt, nemt og sikkert materiale.

  Caisson lofter i det indre

  Loftet på kajen i teatre, museer, kunstgallerier vil ikke forlade nogen ligeglade. Derfor skal du finde ud af om det passer indvendigt, om det vil røre dit rum og sørge for, at en sådan udsmykning er en helt acceptabel løsning for dig.

  • Den klassiske træ- eller gipsversion af det kappede loft har stor vægt på grund af disse materialer. Dette bør ikke glemmes, når man vælger en loftfinish, fordi den kræver et stærkt fundament. For eksempel, hvis et hus allerede er gammelt, så bør det, hvis det er muligt, ændres et udslået loft eller forsøger at styrke det godt. Hvis kasserne er lavet af polyurethan eller præget tapet, så styrken af ​​overlapningen ikke spiller en særlig rolle, er det vigtigt at niveauer loftoverfladen som grundlag for dekoration.
  • Caissons bedre at montere i rummelige værelser. Derfor anvender det i en lejlighed det værd at overveje at lofthøjden var tilstrækkelig.
  • Hvis rummet er stort og rummeligt, vil de mørke toner af ædel træ give rummet en særlig komfort og varme i hjemmet. Ceiling caissons fra dyrt træ som om specielt skabt til den klassiske interiør i engelsk stil, som er iboende i udsmykning af vægge og lofter med egetræspaneler eller præget teksturer, understreger den engelske fastholdte raffinement og originalitet.
  • Den sande skønhed og harmoni i naturen kan spores i den europæiske moderne stil, hvilket gør det hensigtsmæssigt at bruge trækasser i interiøret. Men både det californiske indre, der er kendt som statusstil og italiensk, udmærket ved brug af naturlige materialer til harmoni med miljøet, tillader caissoner lavet af dyre træ som færdigmateriale. Strenge og på samme tid, enkel og harmonisk, ligesom naturen selv, vil loftformerne udsmykke selv det japanske interiør som perfektion af enkelhed og funktionalitet.
  • Caissons fra gips stucco perfekt dekorere de høje lofter af selv et meget stort værelse. Luksuriøse stucco elementer vil organisk se i varianter af klassisk barok, i græsk og romersk stil.
  • I typiske lejligheder til installation af caisson lofter, kan du bruge polyuretan fliser. Ifølge eksperter er brugen af ​​et stort antal loftkasser ikke egnet til standardlejligheder. Meget mere harmonisk vil være designet af caissons omkring overfladen af ​​overfladen, eller generelt vil en enkelt udløb for en lysekrone være tilstrækkelig.
  • Muligheden for præget tapet til maleri er med succes anvendt til udformning af lofter i små værelser. Afmontering bør udføres omhyggeligt og effektivt, fordi alle fejl i arbejdet i betragtning af de lave lofter vil være meget mærkbare.

  Enhver mulighed afhænger af kvaliteten af ​​dens fremstilling og udførelse, så det vil være bedre at stole på specialister, så vil caissonloftet blive genstand for din stolthed og æstetiske fornøjelse.

  Design løsninger til caisson lofter

  Typer af caisson lofter i indretningen kan diversificeres ved hjælp af nogle varianter af det oprindelige design.

  • Kant klarhed

  Prøv at understrege for at henlede opmærksomheden på loftet caissons ved at fremhæve et element på dem. Du kan markere endefladen eller et andet fly. Det er således muligt at fremhæve formens form, konturerne af kassetterne på loftet.

  • Kompositionscenter

  Compositional Center er en kombination af elementer i det coffered loft, som er forenet med den generelle ide om harmoni enhed. For eksempel i midten vil der være en cirkel, og rektangulære kasser vil sprede sig fra det i alle retninger, hvis indlæg vil skabe en sammensætningsenhed.

  Det vil være meget effektivt at placere på gulvet under cirklen også en rund genstand som et sofabord, over hvilket en pompøs lysekrone vil hænge.

  Tip! Denne ide er især god for en stor rummelig stue.

  • I skælens ånd

  I det indre af et land herregård, indrettet i land eller chalet stil, kan du montere caissons i form af grove skærende træbjælker. Det er ønskeligt, at træmøbler og naturlige tekstiler matcher farven med bjælkerne i loftet. Du kan vinde ved at fremhæve kontrasten mellem teksturer og niveauer, hvis du tilføjer farve til loftet selv og dækker det med en mørkere eller lettere maling i forhold til bjælkerne.

  • Caissons i diagonal design

  Det vil se meget originalt, hvis du placerer loftet caissons diagonalt i forhold til væggene i rummet.

  • Caissons i form af honningkager

  Varianten er kompleks, men temmelig smuk, det kræver kun beregning af klare dimensioner af cellerne. De korrekte dimensioner hjælper med at undgå mislykkede led, men det er også vigtigt, at rummet er den rigtige form.

  • Kontrastfarver

  Maling af bjælkerne og hovedloftets overflade i kontrastfarver vil bidrage til at gøre kaissonloftet originalt og interessant. Belysningen af ​​rummet vil fortælle dig, hvor det er bedre at bruge en mørkere farve.

  • Anvendelse af foring

  Loftets design med caissons fra vægpanelet er typisk for land og Provence stilarter samt den skandinaviske stil. Naturligt træ og maleri i hvid - meget velkomne skandinaver. Loftoverfladen malet hvid vil se ædel og æstetisk ud.

  konklusion

  Caissons - et meget interessant element i loftets design. Både slottet og den moderne lejlighed og et landsted - helt i et hvilket som helst interiør kan finde et sted, der igen er ved at vinde popularitet, et naturligt loftsloft. Den vigtigste ting at huske om højden af ​​rummet, på trods af det store ønske, fordi kasserne - dette er ikke en mulighed for lave lofter.

  Hovedelementet i artiklen

  2. Typer af caisson lofter afhænger af materialerne:

  • Den klassiske version af træ - naturlig, holdbar, giver soliditet eller et gammelt palads nåde. Ulemper - tidskrævende installationsproces og høj pris.
  • Kombinationen af ​​træ og MDF plader - indebærer udskiftning af individuelle fragmenter af træ MDF plader. Pladen krymper ikke eller kryber, er lettere at installere og billigere end træ. Manglen på MDF plader i fravær af refraktoritet på grund af de eksisterende klæbende harpikser.
  • Caissons lavet af gipsplader - i henhold til typen af ​​hængende loft med nicher eller kassetter af gips med strukmønstre, hvilket giver vægten til loftet og gør det vanskeligt at forlade på grund af støv i elementerne i stukkestøbning.
  • Polyurethan kasser - færdige kassetter afbilder stucco eller træ tekstur, er lette, hvilket forenkler samling, ændrer ikke udseendet under drift og er overkommelig.
  • Loft uden ramme - caissons som "puslespil" danner en komplet loftkonstruktion eller præget tapet med pap bjælker.

  3. Når der træffes beslutning om fordel for et loftsloft, skal følgende punkter overvejes.

  • Træets loft har stor vægt, så du skal have en stærk base, til polyurethan og præget tapet, du har brug for en forberedt, flad overflade;
  • de foreslår et højt og rummeligt værelse;
  • ideel til et klassisk interiør, takket være brugen af ​​naturligt træ kan overvejes i andre stilarter;
  • I typiske lejligheder anbefales det ikke et stort antal kasser.

  4. Originalitet kan gives ved at fremhæve kanterne, skabe et kompositcenter, placere kasser diagonalt på væggene, udforme en honningkage, spille på kontrast af teksturer og farver.