Classic Stretch lofter

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Classic Stretch lofter

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Stræklofter: eksempler i klassisk interiør

Nuværende tendenser i design af lejligheder og huse forbløffer med en række: Du kan skabe noget, selv det mest futuristiske design. Og alligevel forbliver noget evigt. Klassisk stil synes aldrig at gå ud af stil. Men det er perfekt kombineret med populære materialer - for eksempel PVC film.

Dernæst vil du se, at billeder af stræklofter i et klassisk interiør klart viser, hvor vellykket en sådan kombination kan være. Vi tilbyder at se vores udvalg af de smukkeste værelser, der sikkert vil inspirere dig til at renovere.

I stuen

Elegance, møbler af høj kvalitet og indretning kombineret med hygge og komfort - de grundlæggende principper i den klassiske stil. Det er ikke overraskende, at det ofte vælges til design af salerne.

Vi har samlet for dig de bedste eksempler på brugen af ​​stræklofter i et sådant tilhørsforhold, der passer til både lejligheden og til et privat hus.

Har du en lille stue? Vær opmærksom på den enkelt-trykte lærred. Det skjuler ikke størrelsen på værelset, og det ser meget værdigt ud. Ingen grund til at installere lyse, fængende billeder. Abstrakte mønstre af blide toner i dit tilfælde passer meget mere. Komplet kompositionen med en smuk lysekrone.

Hvad angår loftets konsistens, anbefaler vi at vælge en satin en - dens fastholdte skinne vil bedre understrege den generelle atmosfære i interiøret.

Hvis du er heldig med en rummelig hall, har du to niveauer med loftslofter - en klassiker, der ikke bør overses. Prøv at installere et kombineret lærredsmattet udvendigt niveau effektivt i kontrast med det indre glans, hvilket giver rummængde og glans.

Hvis du har mere end et vindue, råder vi dig til at være særlig opmærksom på tagskægget. Du kan gøre dem gemte, eller du kan installere det sædvanlige loft, som i vores foto. Det vigtigste er ikke at overbelaste dem med dekorative elementer - rollen som dekoration i dette tilfælde udføres af gardiner og en luksuriøs lysekrone fra Provence-stil.

Husk, at moderering er vigtig. Ellers vil i stedet for et elegant klassisk interiør få en latterlig kitsch, der hurtigt dæk, og det ser ikke særlig godt ut.

Ingen grund til at antage, at partiet i den klassiske stil - beige eller hvide toner. Også sort-hvidt strækloft viser sig at være ret passende.
Det handler om enkeltheden af ​​linjerne. Fortynd det blanke sorte lærred med hvide drywallindsatser. Bedre for at undgå stucco - det kan være unødvendigt. På grund af kontrasten tiltrækker belægningen opmærksomhed og er det dominerende element i rummet.

Derfor anbefaler vi at gøre mure og gulve så enkle som muligt - husk at vægten skal være på en ting. Overhold denne minimalisme ved at vælge dekorationer - et billede eller flere billeder, elegante, men ikke udførlige møbler... Ja, og glem de tæpper på væggen - vi taler stadig ikke om sovjetiske klassikere...

Hvad du ikke bør give op er 3D-udskrivning. Selvfølgelig taler vi ikke om et foto af kult-superhærter eller trendy abstraktion. Vælg neutrale mønstre: blomster, planter, klassiske malerier eller fresker.

En interessant teknik: billedet kan kopieres som et panel med træindsatser på væggen.

Sørg for, at dit valgte billede passer til de toner, der bruges i hovedindretningen. Derudover skal du passe på udskriftskvalitet - et mudret billede vil ødelægge hele indtrykket. Brug specielle kataloger eller bede om hjælp fra grafiske designere.

Moderne elementer kan være passende, hvis du nærmer dig dem klogt. Hvad med et gennemskinneligt loft med skjult LED-belysning? Lav en kombineret loftsmatet tekstur perfekt fremhæver den elegante glans.

Vær opmærksom på valget af LED-farve: det bør ikke være for lyst. Optimale muligheder: varm hvid, blå, gullig. Hvis du ønsker, kan du købe en dyrere model, hvis farvetone og belysningstilstand er reguleret ved hjælp af en særlig fjernbetjening.

Sort blankt strækloft - en meget fed beslutning om en klassisk stueinteriør. Han har dog ret ret til livet. Sandt nok er det nødvendigt at tage højde for et par nuancer. For det første kræver et sådant lærred meget omhyggelig vedligeholdelse - det mindste støv vil være synligt på den reflekterende overflade.

For det andet vil enhver forsømmelighed i udsmykningen af ​​rummet eller et rod være tydeligt i dobbelt størrelse. Overvej omhyggeligt valget af møbler og tilbehør. Du ønsker ikke at forkæle indtrykket af det faktum, at indersiden af ​​en grim formet lysekrone vil være mærkbar for gæsterne?

Drømmer du om et klassisk interiør i hallen kombineret med et køkken?

Alt du skal gøre er at adskille zonerne ved at indsætte dem i loftet, hvilket er kontrasteret af farven af ​​basislaget. For resten anbefaler vi dig at overholde en enkelt stil - så værelset vil ikke blive opfattet som fragmenteret.

Selvfølgelig er dette ikke alle designmulighederne for en stue i en klassisk stil, der bruger stræklofter. Vi valgte dem, der syntes os mest interessant. Måske inspireret af vores valg du kommer med et interiør, der vil blive inkluderet i vores næste valg?

I mellemtiden gå til et andet rum, som ofte vælges til design af klassikeren.

I det indre af soveværelset

Selvfølgelig kan udseendet af soveværelset opfylde alle moderne tendenser. Chrome, nikkel, mursten... Men svar ærligt, vil du være komfortabel der? I betragtning af at du har besøgt vores artikel, tvivler vi på det.

Klassisk interiør, stilfuld og elegant, egnet til ethvert værelse - både små og store. Og stræklofterne hjælper med at understrege sin sofistikering.

Vil du vende tilbage til traditionerne i de sidste århundreder? Dekorer loftet med et vægmaleri. Vi anbefaler dog, at du forsøger at kombinere den med de nyeste teknologiske innovationer. Skjulte lamper vil gøre lærredet luftigt og voluminøst og yderligere understrege renheden af ​​linjerne. Vælg et billede, der ikke trætter dig.

Vi vil råde os til at opgive de lyse scener - de keder sig hurtigt. Men den pæne stil under renæssancens billede ville være passende og ser helt neutral ud.

Under alle omstændigheder er det bedre ikke at placere det på hele væggen - fresken ser meget pænere ud i en gipskasse. Dekorer det med snoet krøller, men giv resten af ​​indretningen op - så du får et stilfuldt og smukt soveværelse.

Det klassiske interiør er ikke en grund til at benægte dig selv på flere niveauer. Det vigtigste er at sørge for, at de passer til farverne. Et godt eksempel er på dette billede.

Vær opmærksom på belysningen: simple spotlights er indbygget i loftet. Men to polstrede lamper hjælper med at skabe en fantastisk lyseffekt og gøre rummet mere rummeligt og højere. Dette er en god løsning til et lille soveværelse i klassisk stil - i store rum vil indtryk af en sådan modtagelse være sløret.

Den skinnende "stjerneklar himmel" på en beige baggrund ser meget usædvanlig ud. Du kan eksperimentere med belysning, genskabe forskellige kosmiske fænomener. Hvis du vælger en neutral farve på lærredet, om eftermiddagen bliver dit soveværelse en prøve af klassisk design.

Om natten blev det standardmatte eller blanke loft omdannet af tusindvis af himmellegemer. Fantastisk kontrast, er det ikke?

Har du en seng af usædvanlig form, rund eller oval? Det ville simpelthen være en forbrydelse at ikke understrege det med en tilsvarende indsats på et tofarvet lærred. Lav det første niveau af byggestandard, for eksempel satin hvid. Og den øverste - nøjagtig de samme konturer af sengen og farven på tekstiler.

Det endelige tryk kan være en smuk lysekrone. Vi kan lide den der efterligner det gamle lysestage - disse lamper afspejles meget pænt på den glatte film. Sandt nok skal du sørge for, at lamperne ikke opvarmes eller ligger i en afstand på ikke mindre end 15 centimeter fra belægningen - ellers risikerer du at ødelægge det. Og selvfølgelig skal du ikke bruge ægte stearinlys, hvis du ikke har tænkt dig at lave ild.

Synes sådanne muligheder for fantasifulde? Gør loftet mere tilbageholdt. Placer et fotoprint eller rundformet vinylklister rundt om den hængende lysekrone.

I baggrunden vælger du en mat lærred diskret farver - beige, brun og andre elegante farver. Det er også bedre at tage et klistermærke uden en strålende tekstur - den vil se lidt grov ud. Mønster mønster kan findes i kataloget på internettet eller tegne til ordre fra designere.

Denne teknik er hensigtsmæssig, hvis du vil fokusere på et andet element - på pejsen eller mosaikken på gulvet.

Det teksturerede stofloft passer også meget godt ind i det klassiske interiør. Relief lærred ser dyre og sofistikeret, derfor kræver passende indramning. Men vi vil råde dig til at forlade væggene hvide og glatte - for at understrege skønheden i belægningen.

Vi håber, at vores udvalg af billeder af stræklofter i klassisk stil overbeviste dig om, at de passer perfekt ind i et sådant design. Det vigtigste er at følge nogle regler og huske om moderering.

Stretchlofter "Classic" - en universel løsning til dit værelse

I dag strækker lofter "Classic" er et af de mest populære muligheder for at afslutte lokaler til forskellige formål. De er installeret, og i boliglejligheder, og i kontorer og i underholdningsinstitutioner. Producenter tilbyder et stort udvalg af materialer af forskellige farver og teksturer. Det er ret svært at forstå denne sort, da der stadig er meget få specialister i dette spørgsmål.

En universel løsning er brugen af ​​stræklofter som "Classic" i interiøret. Disse produkter kan bruges i kombination med ethvert interiør.

En vigtig detalje: Læserne opfordres til at konsultere valg af finish af værelser malerier, udført i klassisk stil, varianter af deres design og anvendes til deres fremstilling materialer.

Hvad er et klassisk strækloft?

Inden for konstruktion og design kan hele klassen af ​​produkter, arkitektoniske og kunstneriske løsninger, der er karakteriseret ved bestemte principper, tilskrives klassikerne.

Classicismens principper omfatter følgende begreber:

 1. Restraint. Dette betyder ingen skrigende farver og fancy former. Farvepaletten for den klassiske stil er ret begrænset. Den indeholder en kombination af umættede farver af varme og kolde nuancer, der er baseret på hvid farve.
 2. Komfort. Som regel består det klassiske interiør af polstret og skabsmøbler, det indebærer tæpper på gulvene, wallpapers på væggene og tunge gardiner på vinduerne.
 3. Let at gennemføre. Loftet udføres med lige eller buede linjer af den korrekte form. Strækbelægninger i et typisk interiør kan være rektangulære, firkantede, runde eller ovale.
 4. Harmonisk belysning design. Classic er en af ​​modetrendsne, og det er altid efterspurgt. Mode er helt nyt, hvilket er godt glemt gammelt. Derfor er der en stor rolle for belysningsanordninger, som organisk skal passe ind i interiøret og understrege kompositionens skønhed.

Grundlaget for oprettelsen af ​​spændingsstrukturer er teksturen af ​​polyvinylchloridfilmen. Opfattelsen af ​​loftet i særdeleshed og rummet som helhed afhænger direkte af typen af ​​dens overflade.

Varianter af materiale

På grund af den relativt korte opholdstid for PVC-film på byggemarkedet er der kun en betinget (uofficiel) klassificering af dette materiale i overensstemmelse med overfladestrukturen.

På billedet af klassiske stræklofter kan du se, at materialet med følgende tekstur anvendes:

 1. Matt. Ved første øjekast kan man forveksle matt PVC-film for en overflade, der er godt pudset og malet med vandbaseret maling. Dette er den sædvanlige dækning fra barndommen. Det er forbundet med stabilitet og fred. Til udsmykning af lokaler anvendes materialet hvidt, beige og lyseblåt farveskema. Dette giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum uden at forstyrre atmosfæren af ​​komfort og fred. Uigennemsigtige klæder er et glimrende grundlag for tegning af billeder og oprettelse af strukturer på flere niveauer.
 2. Glossy. Smukt spektakulært og spektakulært materiale, der kan skjule visse ulemper ved rummet og fremhæve sine fordele. Lakoverfladen har fremragende reflekterende egenskaber. Det afspejler både lys og indvendige elementer. På grund heraf skabes illusionen om tilstedeværelse i et to-etagers rum, fyldt med lyse og bizarre billeder. Designet af lærredet med belysning, dekorative indlæg og basisplader forbedrer signifikant den æstetiske komponent af strukturen.
 3. Satin. Dette materiale passer bedst til et strækloft i klassisk stil. Overfladen af ​​denne film i udseende ligner stof og ser meget flot og harmonisk ud i ethvert interiør. Det skaber ikke blænding og afspejler ikke genstande. Med forskellige belysningstrimmer i forskellige nuancer skaber effekten af ​​nacre.
 4. Sølv. Den særlige sammensætning, der er afsat på lærredens overflade, er ret realistisk efterligner ædle metaller: guld eller sølv. Som regel anvendes den som en fyldning af en gipsvægs boks eller som et element på andet niveau.
 5. Kunsttryk. Maling på overfladen var en ret almindelig måde at afslutte lokalerne i mange århundreder. Takket være udviklingen af ​​computerteknologi er anvendelsen af ​​billeder på PVC-film blevet mulig selv i designfasen af ​​arbejdet. Computergrafik giver dig mulighed for at hente billedet svarende til interiøret, og en bredformat printer vil anvende den på lærredet op til 550 cm bredt.

Det sværeste problem er skabelsen af ​​farve harmoni i et stramt stil rum. Følgende afsnit vil blive brugt til dette problem.

Harmoni af farve og interiør

Farve, på trods af at det ikke er en materiel genstand, har en betydelig indflydelse på opfattelsen af ​​miljøet.

Bemærk: Forskellige farver og deres nuancer forårsager bestemte foreninger og påvirker en persons stemning.

Overvej de mest almindelige muligheder for farve løsninger til at oprette en klassisk indstilling:

 1. Hvid. Denne farve kommer først til at tænke, når det kommer til muligheder for afslutning af loftoverfladen. Sådanne begreber som sterilitet, renhed og rumlighed er forbundet med det. Lysflader udvider visuelt rummet og sætter ikke pres på psyken. Ved hjælp af en anden tekstur kan du helt sikkert påvirke indretningen. For beskeden dekoration kan genoplives med strålende glans. Den frodige indvendige palette kan være lidt dæmpet med et neutralt matfly.
 2. Sort. Det er ikke mærkeligt, men sort harmonerer perfekt med alle regnbuens farver. Det eneste, der bør overvejes, er at du kun kan bruge en lakfilm. Andet tekstur vil se for dyster. Det er muligt at anvende på et andet interiør, ikke kun en radikalt sort farve, men også dens klarede nuancer - forskellige gråtoner.
 3. Beige. Denne blanding af brun og hvid er fantastisk til fremstilling af et klassisk strækloft. Ligheden med naturlige materialer, som træ og sand, gør det muligt for beigefarvefilmen at passe organisk ind i både det luksuriøse og asketiske interiør.
 4. Orange. Ikke mindre almindelig mulighed for efterbehandling. Loftet, der svarer til solens farve, skaber et godt humør og skaber en atmosfære af fred og lykke.
 5. Lilac. Det er skyggen af ​​forår, håb og ømhed. Lys lilla baggrund over hovedet vil ikke tiltrække utilbørlig opmærksomhed, der passer perfekt til miljøet.
 6. Green. Det lysegrønne farveskema og dets kombination med blå skaber et fremragende farveskema over hovedet. Denne farve af naturen og dens harmoni med det indre af enhver type er garanteret.
 7. Fotoprint. Dette er en relativt ny måde at anvende mønsteret på loftoverfladen på. Denne stil indebærer billeder på et neutralt tema, som kan være himlen, kosmos eller blomster. En god og elegant løsning er at male overfladen i et mønster, der efterligner lys granit eller marmor, et løvs træ eller dets tekstur. Forbindelsen af ​​cirkler og ovaler vil tillade betinget at vælge separate zoner i rummet.

Spændbeklædninger "Classic" kan have en anden konfiguration, som er organisk kombineret med interiøret.

Form og volumen design

Selvfølgelig er den ideelle form af et klassisk strækloft et fladt, glat plan. Men det skal bemærkes, at forskellige volumenstykker var på mode hele tiden. I dag er der mange måder at skabe volumen ved hjælp af moderne teknologiske materialer.

For eksempel kan et værelse indrettes med sådanne unikke former:

 1. Buerne. Oprettelsen af ​​buer i enderne af lange og smalle rum er en arkitektonisk teknik, hvor du kan oplyse de enkelte defekter i rumplanlægningen.
 2. Telt. Dette design giver dig mulighed for at skabe et interessant miljø i rummet, som vil være blottet for hjørner.
 3. Wave. Glatte overgange rundt om kanterne eller over hele sit plan kan inspirere de mest behagelige foreninger i forbindelse med det åbne hav.
 4. Multi-level design. Det kan være enhver geometrisk form, der har en regelmæssig symmetrisk form. Som regel ser cirkler, ovaler, rektangler og kvadrater organisk ud. De fanger ikke øjet og tilføjer farve til omgivelserne.

Sofistikeret belysning vil fremhæve originaliteten og konservatismen i det stilfulde stretchloft. Du kan bruge lodrette lysekroner, lamper med krystalreflektor, hængende pletter og LED strips. Det vigtigste - at hente enhederne med smag, ikke jagter avantgarde og abstraktion.

Hvordan man arrangerer et strækloft i en klassisk stil?

Stretchloft er længe blevet en integreret komponent til mange værelser. Han foretrækkes på grund af fremragende ydeevne og luksuriøst udseende. Men det bliver ofte et problem at vælge den mest interessante version af spændingsstrukturen for ejere. Dette forklares af det store antal mulige muligheder, som hver især er attraktivt.

Advarsel! Når du vælger, skal du overveje alle detaljerne i spændingsfladen, herunder dimensioner, farve og design. Dette vil bidrage til at skabe et harmonisk design, der vil dekorere rummet.

Foto dekoration af stuen, hvor hovedelementet i indretningen - suspenderet loft med tegninger

Vælge en stretch klassiker

Mange mennesker foretrækker den klassiske stil i interiøret. Det ser fordelagtigt ud i næsten ethvert rum, uanset størrelsen eller arkitektoniske egenskaber. Hvis du kan lide klassikeren, så glem ikke de grundlæggende principper i denne stil, når du laver et design:

 1. Komfort. Værelset er rettet mod maksimal bekvemmelighed, så den er indrettet med bløde møbler, suppleret med gardiner, tæpper og tapet på væggene.
 2. Restraint. Det eliminerer brugen af ​​frilly eller prangende farver.
 3. Let installation installationsarbejde. Klassiske lofter er kendetegnet ved klare geometriske former og regelmæssige linjer.
 4. Lys, festlig belysning. Hovedkilden til lys er en lysekrone af betydelig størrelse.

Loftets udseende og dets opfattelse afhænger af det valgte overflademateriale. Han er ansvarlig for fakturaen eller evnen til at bruge visse belysningskilder.

Foto neoklassisk design med et interessant loft kombineret med gipsplader

Hvordan vælger man et materiale af multi-level design?

Lofter kan præsenteres af forskellige muligheder, herunder multi-level strukturer. Problemet ligger i udvælgelsen af ​​den foretrukne tekstur. Blandt de mulige muligheder er følgende:

Matt PVC-film er det bedste valg for et værelse i klassisk stil. Et sådant loft ligner en pudset overflade eller lærred. Sådan dækning er kendt for alle siden barndommen. Lejlighedsejere forbinder det med rigdom, ro. Til registrering passer beige, hvide og lyseblå nuancer. Deres mission er at visuelt udvide rummet.

Glatte overflader er også almindelige. Dette er et spektakulært og ekspressivt materiale, der giver dig mulighed for at skjule overfladefejl. Den glatte overflade afspejler lys og dekorative elementer, så dette loft bruges til visuelt at forøge rummet. Derudover vælges forskellige lysindstillinger for at forbedre de visuelle effekter.

Nogle foretrækker satinflader, der harmonerer harmonisk ind i det klassiske interiør. De er synligt præget af en blød glans, der diffunderer lys. Blød glans afspejler ikke genstande og skaber ikke blænding. På samme tid hældes stoffet, afhængigt af belysningen, med forskellige nuancer, der ligner perlemor.

Metallic er en interessant belægning, der desuden anvendes på overfladen af ​​loftet for at efterligne ædle metaller, herunder sølv og guld. Som hovedloft for værelser er sådan dækning ikke brugt. Det fungerer dog som et ekstra element i indretningen på loftet, der bruges som et andet niveau. Dette giver dig mulighed for at tilføje et strejf af luksus til dit design.

Billede af et luksuriøst værelse indrettet i hvide og lyse beige nuancer med et attraktivt loft

Kunsttryk er en af ​​de mest moderne indretninger til loftindretning. Det giver dig mulighed for at placere det ønskede billede på lærredet. Vælg et billede omhyggeligt for ikke at ødelægge interiøret. Fotoet i soveværelset eller andet rum skal matche stilen.

Valg af farve til et klassisk loft

En af de vanskelige øjeblikke - udvælgelsen af ​​farve, fordi den har en direkte effekt på opfattelsen af ​​design, stemningen hos beboerne i huset. Mange vælger traditionelt hvidt, hvilket anses for alsidigt og egnet til et soveværelse. Det skelnes af renhed, en følelse af rummelighed og lyshed. Hvis den hvide nuance virker for beskeden for dig, skal du fortynde den med en blank overflade.

Foto dekoration af soveværelset, hvor kombinationen af ​​mørke lyserød skygge af væggene og hvide klassiske strækloft.

Beige er en anden populær mulighed. Det er en blanding af hvid og brun. På samme tid er farveskemaet repræsenteret af et imponerende antal toner, som vælges afhængigt af kravene. I stedet for lys beige, farven på bagt mælk. Til stuen vælger lysere karamel nuancer.

Hvis du effektivt vil supplere det neoklassiske interiør, skal du stoppe dit valg på sort. Det ser utroligt attraktivt og luksuriøst ud. Den kombineres med guld eller sølvindsatser, hvilket giver større præsentation. Resultatet bliver meget interessant. Hvis du ikke er klar til sådanne kardinalændringer, kan du se nærmere på gråtoner, der kan gøre et værelse i stil med klassiske enkle og elegante.

Foto af rummet, indrettet i stil med klassikere og lyse farver, hvor det blanke stretchloft er valgt

Advarsel! Indretningen i klassisk stil er velegnet til soveværelset og stuen. I soveværelset hjælper det med at skabe en harmonisk og beroligende atmosfære, oprette en ordentlig hvile. I stuen er den klassiske stil valgt for at understrege atmosfærens luksus. Derfor er der for soveværelset og stuen farver og teksturer af loftet forskellige.

For at få et elegant og luksuriøst interiør, vælg en klassisk stil. Foretrække lyse farver, træ og guldfarve. Klassisk i soveværelset eller andet værelse er altid fashionabelt og efterspurgt. For at vælge den mest attraktive løsning, skal du være opmærksom på billedet af færdige løsninger.

Stræklofter i Novosibirsk

Populære kategorier

Om virksomhed

"Classic" findes på markedet for installation af lofter i Novosibirsk i mere end 10 år.

produkter

Vi vælger produkter, der gennemgår et 100% kvalitetsstyringssystem og mange eksperimenter. I produktionen af ​​"Classic" anvendes PVC lærred europæiske producenter. Alle lofter har bekræftelse af miljøekspertise, hygiejne og overholder brandkrav.

klienter

Vi sætter pris på hver kundes meninger og er altid klar til at lytte til eventuelle ønsker. Takket være dette skriver mange kunder med glæde gode anmeldelser om arbejdet i firmaet "Classic" og anbefaler os til deres venner. bibeholde

udvikling

Nu er vores vigtigste opgave ikke at stoppe på vores laurbær. At beherske moderne teknologier og usædvanlige ideer er det, vi stræber efter.

Classic Stretch lofter

Den klassiske er evig, og standardstræklofterne i et moderne interiør har endnu en gang bevist denne ubestridelige sandhed. Hundredtusindvis af husejere vælger skønheden i strenge linjer og former, dekoreret med rig indretning, til deres hjem, der viser et engagement i stil med en lang historie. De klassiske stræklofter passer perfekt til det: deres PVC-lærred med en rolig tekstur blander harmonisk med stucco og spiller en støttende rolle uden at distrahere opmærksomheden fra centrale indvendige elementer.

Installationssystemet af den ophængte struktur er overraskende for sin enkelhed og elegance. Et let aluminiums hjørne er monteret rundt om rummet på nøjagtigt på det vandrette plan, og så spredes polymerfilmen på specielle fastgørelsesdele hele bredden takket være opvarmning med en varmepistol. Det klassiske loft opnår en jævn og glat form og opretholder den gennem hele dets livscyklus uden sagging eller deformation. Hvis kunden ønsker, i stedet for spotlights, kan en lysekrone placeres i midten af ​​rummet efter at have lavet et hul med forstærkning og et anker i polymerpladen.

Du kan købe færdige løsninger og vælge et materiale med en stor palette af farver på vores hjemmeside eller på adressen Moskva, ul. Shipilovskaya 17/3.

Foto stræk lofter

Hvor kan man installere klassiske stræklofter?

Streklofter i klassisk stil er velegnede til økonomiske mennesker, der foretrækker enkelhed og elegance i interiøret. Standard geometri reducerer omkostningerne og reducerer installationstiden. Rolige nuancer vil se godt ud i køkkenet, badeværelset eller soveværelset. Hvidblanke lærred vil bidrage til visuelt at øge pladsen for beboere i små lejligheder. Hvis du er en glad ejer af højt til loftet, kan du bestille en suspenderet struktur med en niche under tagene til lange gardiner. Størrelsen af ​​dit værelse er ikke vigtigt, nimble installatører vil installere i løbet af dagen.

Fordele ved klassiske stræklofter

Spændingsstrukturen af ​​den klassiske type overgår i sine kvaliteter alle andre typer loftindretning i huset. Her er en række vigtige fordele:

 • Høj installationshastighed. Det er nok for arbejdstagerne at vedhæfte et hjørne omkring omkredsen, og straks strække PVC-arket. Hele processen tager ikke mere end en dag.
 • Enkelt og praktisk design. Ved installation er det vanskelige værktøj eller teknikeren ikke nødvendigt.
 • Højstyrkemateriale. Polymerfilm kan nemt modstå tunge belastninger og er ikke revet.
 • Rimelig pris. Den enkle geometri på nettet og installation med deltagelse af et minimum af arbejdstagere kan reducere omkostningerne ved tjenester.

Indstillinger for at oprette klassiske lofter

Den klassiske vil altid forblive en af ​​de mest populære beslutninger, når man udsmykker interiører. Et særligt sted i denne indretning er designet af loftoverfladen. På trods af løsningens tilsyneladende enkelhed kan klassiske lofter være af forskellige typer og lavet af forskellige materialer.

designmuligheder

Vi vil ikke overveje at være for komplekse eller dyre løsninger, som eg-coffered strukturer eller empire-stil finish med forgyldning. Dette er selvfølgelig lyse repræsentanter for klassikerne, men prisen på et sådant design går ofte ud over den gennemsnitlige persons evner.

Derfor betragter vi de mest populære og populære varianter af det klassiske design af lofter. Oftere end andre i almindelige huse og lejligheder er fundet:

 • Klassisk et niveau gipsplankloft
 • To-tier design af samme materiale.
 • Stretch lærred, placeret i et eller to niveauer
 • Enkel, flad overflade, godt nivelleret og hvidt.

De resterende muligheder tilhører heller ikke ovennævnte type efterbehandling, eller er for dyre til at være tilgængelig for den gennemsnitlige forbruger.

gips gipsplader

Med dette materiale kan du oprette to klassiske løsninger på én gang - med to niveauer og et enkelt loft med et niveau. Begge muligheder passer perfekt ind i ethvert interiør. Det er nødvendigt at vælge kun på baggrund af rummets egenskaber - i nogle tilfælde er det bedre at foretrække en mindre volumetrisk struktur.

En sådan beslutning kan skyldes følgende faktorer: For lille højde på væggene, et lille område, hvor volumetriske sammensætninger vil se mislykkede eller en generel afvigelse over for resten af ​​designet. Et typisk en-tier klassisk gipsplankloft er vist i det følgende billede.

Sammensætninger med to niveauer har stort potentiale med hensyn til at skabe et smukt og funktionelt design. De vil være i stand til samtidigt at maskere den ikke så smukke overflade af basisoverlapningen og tillade at placere en masse forsænkede armaturer. Derudover vil to niveauer tillade at opdele rummet i flere funktionelle områder.

Spændingsdug

Dette materiale vil skabe et smukt design i ethvert rum. Du kan oprette begge klassiske løsninger med et enkelt plan, og monter et klassisk to-niveau loft. Med hensyn til design er der et meget stort antal muligheder.

På samme tid har spændingsstrukturerne en ubestridelig fordel over alle andre måder at afslutte på - de behøver ikke installeres uafhængigt. Et team af installatører vil gøre alt på en temmelig kort tid. Meget mere tid vil være nødvendig for at vælge en passende sammensætning for dig selv, da du kan vælge lærredets tekstur, dens farve og strukturens generelle udseende.

Det korrekte valg af tekstur er mat eller satin, mens glansen allerede er en lille afvigelse fra canons. Men i de fleste tilfælde vil en sådan nedbrydning være acceptabel. Det er meget vigtigere at observere det korrekte farveskema: Hovedfarverne er mælkehvidt, elfenbenfarve, beigefarver og bløde blå toner. Nedenstående billede viser klassiske stræklofter i traditionelle nuancer.

Plastering og maling

En af de mest klassiske løsninger er gulvbelægning med gips og maleri. Dette vil dog være den mest kostbare efterbehandling, hvis tilstanden i dit loft efterlader meget at ønske. Til dette arbejde vil fagfolk tage en betydelig pris og desuden skal du passe på yderligere overfladedekoration.

Indretning nødvendig. Mange fejlagtigt kalder et simpelt fladt loft en klassiker, idet man glemmer, at konceptet i dette tilfælde skal fortolkes meget bredere. Stucco støbning, kunstig eller gips, dekorative rosettes omkring lamper og andre elementer, der traditionelt dekorere sådanne lofter er påkrævet.

Derudover skal du afslutte resten af ​​interiøret i overensstemmelse hermed - kolonner, pilasters, balustrader og meget mere. Alle elementer skal supplere det overordnede billede og skabe en enkelt helhed. Men af ​​alle mulighederne vil denne være tættest på begrebet klassikere. Et sådant klassisk loft vil være den mest passende form for dekoration i soveværelset, stuen eller studeren.

I køkkenet, korridorerne, gangen og badeværelserne kan du afvige fra standarderne og vælge materialer, der er mere egnede til disse lokaler. Her vil praktiske beslutninger komme til første sted, snarere end overensstemmelse med stil.

Classic Stretch lofter

Eksempler på arbejdet

personale

Medarbejdere i firmaet "People's Ceiling" hjælper med at besvare alle dine spørgsmål om køb og installation af hævede lofter.

Virksomheden "People's Ceiling" arbejder i Moskva og regionen. Det byder på at bestille et klassisk strækloft i forskellige løsninger: Vælg tekstur, farve, tænk på forhånd mulighederne for belysning, placeringen af ​​livsstøttesystemer, elektrikere. Stretch loftpriser vil glæde dig!

Elegante klassiske stræklofter forbliver altid i efterspørgslen. Deres popularitet er baseret på tilstedeværelsen af ​​mange fordele.

Glat overflade uden fremspring og uregelmæssigheder - sådan ser et klassisk strækloft ud. Det kan sammenlignes med en erfaren maleres omhyggelige arbejde, men i modsætning til hvidvaskning er det mere holdbart og modstandsdygtigt over for uønskede faktorer.

Klassisk ophængt loft i et privat hus

Valget af strækloft i klassisk stil til et privat hus har en række funktioner. Hvis huset er designet til hele året, lever opvarmning og ventilation, så kan du vælge stretch PVC i alle varianter og tekstiler.

Hvis du skal købe et fladt loft i huset til sæsonbestemt ophold, bør du foretrække tekstilprodukter. De er bedre i stand til at modstå temperaturændringer (modstå udsving fra -40 til +80 grader), men er præget af højere priser og kompliceret installation.

Fremstillings klassisk strækloft

Fremstillingsprocessen er ikke kompliceret og omfatter to hovedtrin:

 1. skærestrimler af en given længde fra en PVC-rulle (bredden varierer fra 1,4 til 5 m);
 2. svejsning ved brug af højfrekvente strømme (HDTV).

Stretch Ceiling Priser

Resultatet afhænger af filmens kvalitet, klassen af ​​udstyr og kvalifikationerne fra mesterne.

Tag et kig på billederne af traditionelle interiørløsninger!

Klassisk loftsdesign

Klassisk design inspirerer og hjælper med at realisere smukke stilfulde ideer.

 • PVC-stoffer med styrke og elasticitet, det er muligt at fremstille fleksible former, strukturer på flere niveauer;
 • Klassisk PVC-stof efterligner spejle, sten, stof. Du kan dvæle på løsninger med "maleri", reproduktioner. Disse typer af klassiske designs fremhæver elegant indretningens harmoni;
 • Den traditionelle løsning til loftet er hvid satin finish. Det efterligner den sædvanlige hvidvaskning, afspejler interessant lyset, ser naturligt og æstetisk glædeligt ud.

Strækmontering

Definition og installationsteknologi

Klassiske stræklofter er en konstruktion fastgjort langs omkredsen med specielle profiler. Ved bunden er en aluminium eller plastramme, overfladen er strakte ark af PVC-film eller stof.

 1. I indledende fase, i overensstemmelse med projektet, udføres installationen af ​​elektrikere til installation af lamper og andre systemer. Det nye loft vil skjule kommunikationen på loftet.
 2. Dette efterfølges af strækning og sikring af nettet. Vores brigader bruger med succes den termiske metode ved brug af specialudstyr: Når den opvarmes, strækkes PVC-folien, og når den afkøles, krympes den og danner en flad overflade.
 3. Installationen af ​​loftet indebærer dekoration af huller samt tilslutning af belysningsenheder.

Struktur i loftet

Til fremstilling af traditionelle stræklofter bruger producenterne forskellige teksturer.

Vi tilbyder kunder æstetiske og praktiske klassiske løsninger: matte, glatte, tekstil. Produkter tjener årtier og mister hverken præsentabel udseende eller egenskaber.

Fordele ved klassiske stræklofter

Fordelene ved overtræk er relateret til egenskaberne af de anvendte materialer. Består prisen på PVC-stoffer. Så de vigtigste fordele ved klassiske produkter:

 • sikkerhed;
 • æstetik;
 • styrke;
 • elasticitet;
 • jævnhed;
 • finhed (kun 0,18 - 0,3 mm);
 • modstand mod pneumatiske belastninger
 • anti-statiske;
 • bred vifte af teksturer og farver;
 • farvningsstabilitet;
 • praktisk pleje

Fordelene ved virksomheden

Virksomheden "People's Ceiling" i mange år engageret i installation af spændingsstrukturer af varierende kompleksitet. Hele processen er grundigt testet. Vi beskytter vores omdømme, giver pålidelige garantier, yder service efter installation!

Du skal blot bestille et opkald og vente på måleren!

Loftet i den klassiske stil (56 billeder). De grundlæggende principper for stil. Leveling af beton og gipsbelægning. Puttying, stucco og maleri

Det klassiske interiør er frem for alt en smagssampling! Hvert element i det klassiske interiør er nøjagtigt kalibreret og er en detalje af det samlede billede. En klassiker er noget, der har bestået tidstesten og modstået under angreb af forskellige modetrends. I dag er det klassiske interiør igen blevet den mest populære og populære.

Indretningen af ​​interiøret, lavet i klassisk stil, ser højtideligt og elegant ud.

Oprindelseshistorie og grundlæggende principper for stil

Den klassiske stil i interiøret begyndte sin dannelse i 16-17 århundreder, i palæerne i Europa.

Grundlaget for stilen blev dannet fra separate retninger i arkitekturen:

I begyndelsen af ​​1800-tallet havde den klassiske paladsstil helt afsluttet sin dannelse og blev en uafhængig trend inden for indretning.

Klassisk interiør i dag

I dag, på trods af alle de trendy tendenser inden for arkitektur, indretning og andre områder af livet, bliver klassikerne igen ved at blive populære.

Dette skyldes primært, at i et klassisk interiør føles en person altid sikker og komfortabel. Fraværet af skarpe hjørner, "skrigende" farver og ru finish har en gavnlig effekt på en persons psyke og humør.

Grundlaget for den klassiske stil er kombinationen af ​​loftets hvide farve med elegante pasteltoner og den strenge symmetri af alle elementer i indretningen.

Loft i klassisk interiør

Loftet har et særskilt ansvar i enhver indretningstilstand, men i en klassisk stil - især!

Style funktioner

Klassiske lofter har altid en glat, glat overflade uden defekter og revner. Den mest almindelige farve til lofter i denne stil er hvid!

Den klassiske stil adskiller sig fra andre i en bred vifte af forskellige typer af stucco, i loftets udsmykning anvendes:

 • gesimser;
 • sockets;
 • hjørneelementer;
 • Små dekorative elementer til at skabe mere komplekse ornamenter;
 • paneler;
 • filet.

Loftet, der er lavet i enhver kejserlig stil, har altid mange elementer af stucco. Den centrale loftsroset understreger lysekronens skønhed, som uden tvivl vil bidrage til det samlede design af rummet.

Oprettelse af et klassisk loft

Arbejdet med at skabe et klassisk loft skal begynde med en hovedfladning af overfladen. Ofte den oprindelige tilstand af loftet, meget langt fra ideel. Derfor skal du, før du starter reparationer, nøjes med at vurdere situationen og vælge metoden til udjævning af overfladen, der passer dig.

Leveling af betonloft

Hvis loftet er lavet af betonplader, så udjævningsløsninger - ideen er for risikabelt! Beton står ikke for gips, hvis dens lag er tykkere end 1,5-2 cm. Der er en alvorlig risiko for sammenbrud efter et stykke tid.

Derfor er det i et betonloft bedst at niveauere gipsvæggen.

For at lave et gipsplankloft skal du:

 • guide profil;
 • bæreprofil;
 • krabbe klemmer;
 • suspensioner;
 • selvskærende skruer;
 • drywall.

Kompetent monteret gipsplankloft vil være en god pålidelig base for at skabe et klassisk loft.

Gipsloft monteret på en stiv ramme af metalprofiler.

Tip: Vær specielt opmærksom på placeringen af ​​føringsprofilen! For bedre installation skal du sørge for at bruge hydraulikniveauet!

Lejerprofiler installeres hver 60 cm langs pladerne af gipsvæg og hver 50 cm over arkene.

Ved krydset fastgøres profiler med metalkrabbeklemmer.

Plader af gipsvæg er fastgjort på metalrammen med skruer. Selvskærende skruer installeres hver 15 cm. Et sådant interval giver dig en pålidelig fiksering af alle elementer i loftet.

Leveling gipsloft

Hvis du er ejer af en lejlighed af typen "Stalinistisk" med højt gipsloft, er udjævningsmetoden med gipsblandinger mere egnet til dig.

For denne justering ved hjælp af denne metode skal du bruge følgende materialer:

 • imprægnering "beton kontakt";
 • bygningsbrønner;
 • gipsblanding;
 • kit;
 • male.

Nivellering af overfladen med gips ved hjælp af bakker.

Tip: Før du anvender et nyt gipslag, skal du sørge for at demontere de svage områder i det gamle!

Moderne gips kan endda niveauer komplekse overflader i et enkelt lag. Den mest populære leverandør af færdige gipsblandinger er det tyske firma Knauf.

De leverer det russiske marked af byggematerialer med så populære og krævede materialer som Rotband gips og Fugenfüller facadegips.

Tip: Selvom du bruger de bedste byggematerialer, skal du sørge for at bruge "Betonokontakt" for at øge overfladenes vedhæftning.

Den glatte bundflade garanterer den oprindelige kvalitet, fordi de klassiske lofter skal imponere alle med deres perfektion. Dette er resultatet, som skibsføreren skal opnå ved indledningsniveauet.

Tagplade

Den næste fase af arbejdet er en fuld og høj kvalitet puttying af loftet med hvid cement kit.

Hvis du vil oprette et klassisk loft, giver det ingen mening at bruge mindre stærke materialer. I dette tilfælde er de mest holdbare og pålidelige teknologier og materialer nødvendige.

Putty gør overfladen af ​​loftet glat og jævnt.

Montering af stuccoelementer

Den næste fase af arbejdet er installation af stucco elementer. Denne proces er særlig vigtig, da alle dine handlinger på dette stadium skal være præcise og klare. Loftet i den klassiske stil er altid karakteriseret ved en overflod af stuccoelementer.

Hvis kun montering af stikkontakt og hjørneafsnit er beregnet, er opgaven noget forenklet, men hvis du vil oprette et komplekst ornament eller en diagonal stikkontakt med små elementer på loftoverfladen, så har du brug for:

 • lav en foreløbig skitse;
 • lave markeringer på loftet
 • anvende lim til dele
 • Fix stucco på loftet.

I øjeblikket er der en bred vifte af gips- og polyurethanlister på markedet af efterbehandling materialer til dem, der ønsker at designe lofter i den klassiske stil:

 • Gipsstøbning har en lidt større vægt, så ved installationen anvendes en kraftfuld konstruktion lim "flydende negle".
 • Polyuretan-stucco er meget nemmere, og til installationen er det ganske enkelt klæbemiddel til decors.

Installation af stuccoelementer er en kreativ proces og meget besværlig.

Tip: Efter den endelige installation af stuccoelementer, skal alle revner og samlinger forsigtigt gnides med en flydende opløsning af samme kittet, der blev brugt til at afslutte loftet.

Maler loftet i en klassisk stil

Classic loft malet i to faser:

 • Først er alle elementer af stuckaturet malet. Til denne proces er det bedst at bruge en bred fluffy børste med en børste længde på 5-6 cm.
 • Når stucco allerede er malet, kan du begynde at male det øverste område af loftet. En malingsrulle med pelsbeklædning med pelslængde på 1-1,5 cm passer bedst til denne proces.

Efter påføring af det første lag maling, skal loftet tørre grundigt, normalt tager det 3-4 timer.

 • Når det første lag maling er helt tørt, kan du gå videre til det andet lag. Du skal handle i samme rækkefølge.
 • Første stucco er malet, så - loftet.

Hvis alle operationer blev udført korrekt, med al omhu, så får du et fantastisk, fejlfrit loft.

Forskellige klassikere

Vi overvejede den mest almindelige version af loftet, men det er værd at bemærke, at det klassiske interiør indeholder mange andre, mere dristige og lyse loftsdesign muligheder.

Designet af lofter i klassisk stil forbløffer med forskellige former og nuancer. Begræns ikke din fantasi. Oprettelse af et klassisk interiør, du er nødt til at føle dig selv mestre af situationen, skabe dristigt, men vigtigst af alt - med smag! Kun i dette tilfælde får du et virkelig luksuriøst interiør.

Lilac stue, lavet i stil med den klassiske Rococo.

Tip: Før du begynder at lave et loft i den klassiske stil, skal du studere dette problem mest nøje. Gennemse stillovgiveres arbejde, er de den bedste måde at formidle de grundlæggende principper i denne unikke stil!

Hvide stræklofter

Hvide stræklofter - en klassiker af moderne PVC-lærred, der nyder den største popularitet. Tross alt er der i dag ingen lejlighed eller hus med spændingsstrukturer, hvor i det mindste i et rum var der ingen snehvid film.

Vores firma, der specialiserer sig i produktion og installation af lofter i Moskva, tilbyder dig en række hvide loftsfilm muligheder:

 • sutur - klud til værelser med et stort område, kanterne af filmen, som er forbundet med specielt udstyr med en næsten usynlig søm;
 • matte - PVC materiale, der ikke er i stand til at reflektere lys, dens dybe tekstur skaber en klassisk ædel farve;
 • glans - film med lysreflekterende evne takket være lofter visuelt forstørre rummet og giver dig mulighed for at skabe et originalt design af hele strukturen;
 • stof - højkvalitets lofter, der ikke kun er æstetisk appel, men også allergivenlige egenskaber, miljøvenlighed, brandsikkerhed, holdbarhed og pålidelighed.

Med os kan du bestille et hvidt strækloft i bad, soveværelse, børnehave eller køkken. Derudover har vi gentagne gange installeret spændingsdåser i offentlige institutioner - caféer, restauranter, kontor og indkøbscentre.

Omkostningerne ved det materiale, vi kan tjekke hos vores leder, når du bestiller, samt at kende til den omtrentlige pris på stof og PVC-film pr. 1 kvadratmeter.

For hvilke lokaler er det passende

Hvidt matte loft eller blankt lærred - en universel løsning til værelser til ethvert formål. Den klassiske farve, der er kendt for alle, giver dig mulighed for at bruge disse lærred i boliger, skoler, offentlige steder som caféer eller indkøbscentre, på hospitaler, kontorer - næsten overalt, passer hvid film nemt ind i designet.

Imidlertid bliver det hvide blanke loft mere og mere kombineret med farvede dåser, der skaber radiale geometriske former eller designs med rette vinkler. Desuden kan snehvid film bruges som grundlag for kunstnerisk maleri eller fotoudskrivning: Denne teknologi giver dig mulighed for at skabe et helt unikt design i ethvert rum.