Hvidvaskende Hermes Lim

UDSTILLING: hvidvask lim hvid, forbedret. Den bruges til hvidvaskning af lofter, vægge og andre overflader, der anvendes indendørs.
ANVENDELSE: Opløs indholdet af emballagen i varmt vand i forholdet 1: 1 mellem vand og hvidvask og bland omhyggeligt. Klar hvidvaskningsløsning påføres arbejdsområdet med en børste, rulle eller sprøjtepistol.
FORBRUG: 1 kg pr. 9 kvm. m i to lag.
FORSIGTIGSTE FORANSTALTNINGER: At arbejde i handsker. Vask ansigt og hænder med sæbe efter arbejde. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med vand.
OPBEVARING: på et tørt sted
SHELF LIFE: 36 måneder.

Selvklæbende klæbemiddel

Få mennesker ved, at lim hvidvaskning er en størrelsesorden bedre end normalt på flere måder på én gang. Så hvidkalkning holder på en overflade, som den påføres og efterlader ingen spor i fremtiden (hvis du læner mod væggen, hvorpå den sædvanlige kalk hvidvask anvendes, hvide spor vil uundgåeligt forblive på tøjet). Der er et andet vigtigt plus for klæbemiddelproduktet - evnen til at tilføje toner af den ønskede farve til sammensætningen.

Hvidlim til køb i Moskva

Du kan købe hvidkalk lim i Moskva på ethvert marked eller hardware butik. Før du handler, skal du gøre dig bekendt med nogle funktioner, når du arbejder med dette byggemateriale. Så til kosmetisk fjernelse af revner og andre vægdefekter anvendes hvidvaskning på væggen på samme måde som kalkmateriale, men hvis du beslutter dig for at male den plasterede overflade med lim hvidvask, skal du først anvende en primer for bedre vedhæftning til overfladen.

Typer af lim hvidvask:

Hvidvask lim Hermes

På markedet er dette byggemateriale præsenteret i en bred vifte, mens den bedste kvalitet hvidvask lim "Hermes" har anbefalet sig selv. Det er kendetegnet ved en sikker sammensætning, nem fortynding, samt glat applikation til enhver overflade.

Fra lim hvidkalk kan du også lave limmaling. For at gøre dette blandes blandingen med vand i de proportioner, der er angivet på pakken, og fortynd det derefter til den ønskede konsistens og tilsæt byggemaling af den ønskede farve eller toner, som også sælges i en hvilken som helst hardwareforretning.

Prisen på hvidvaskende lim

De vigtigste fordele ved dette byggemateriale kan kaldes den lave pris på klæbende hvidvask, lette afl og i videre brug.

Hvor kan man købe?

Køb Whitewash Hermes Lim. Du kan bruge vores hjemmeside - online butik Story Market 84. For at gøre dette skal du vælge afsnittet "Tørbygningsblandinger" og underafsnittet "Gips, Gips, Alabaster" i kataloget. Levering Moskva og Moskva regionen

Selvklæbende klæbemiddel (farvning)

Selvklæbende klæbemiddel adskiller sig fra den sædvanlige kridt på to parametre. For det første er det meget bedre bevaret på overfladen, på hvilket det påføres (vægge dækket med lim hvidvaskning slet ikke smurt, mens det er bedre ikke at læne sig mod en væg dækket af almindeligt kridt). For det andet er den sædvanlige kalk hvidvask altid hvid, og limen kan farves med maling til enhver skygge. Forberedelse af overfladen til lim hvidvaskning har også sine egne egenskaber. Sammenføjning og påfyldning af revner, fjernelse af spor af lækager her finder sted på samme måde som med almindelig kridt hvidvask. Men inden limmaleriet skal pudsede overflader primeres. Primer til limfarvning er vitriol, alun og sæbefremstilling. Under virkningen af ​​de komponenter, der er inkluderet i sæbebaseret primer, ændrer mange pigmenter deres farve, så det anbefales ikke at bruge det. Lad os dvæle på de to tilbageværende. Vælg selv.

Opskriften af ​​vitriol primer (pr. 10 liter sammensætning). Kobbersulfat - 100-150 g, 40% sap økonomisk sæbe - 250 g, tør lim - 200 g, linolie - 25-30 g, sigtet kridt - 2-3 kg. Primeren er fremstillet som følger: For det første opløses kobbersulfatet i en emaljekande i en 2-3 liter kogende vand. Derefter i en anden skål i en 2-3 liter kogende vand forbereder vi en limopløsning, som vi derefter tilsætter sæbe og blander det grundigt, så der ikke er nogen klumper tilbage. Vi hælder også i tørringsolien her, hvilket resulterer i en emulsion. Dernæst tilføjer vi en opløsning af kobbersulfat til det, hæld kridt og tilsættes vand til sammensætningen, så vi får 10 liter. Før du bruger primeren, er det nødvendigt at spænde gennem en nylonstrømpe, som en kalk hvidkalk på en gang. Det anbefales at opbevare primeren i en emaljepotte i højst to dage.

Opskrift alum primer (også 10 liter sammensætning). Det er taget: aluminium alun - 150 g, husholdnings sæbe - 200 g, tør lim til træværk - 200 g, linolie - 25-30 g, sigtet kridt - 2-3 kg. I en gryde opløses alun i 3 liter kogende vand, i den anden, også i 3 liter kogende vand, lim tilsættes til opvasken med lim, olie og sæbe tilsættes (sædvanligvis gnides på griser til grøntsager). Derefter hældes indholdet af begge tanke i en, hæld kridt der, tilsættes op til 10 liter vand og blandes grundigt.

Primer påføring på overfladen. Primers anvendes med børster i forskellige størrelser 1-2 gange. Når du starter, skal du køre med en børste ikke i en retning, men langs og over den primede overflade. Hvis mørke striber eller pletter forbliver efter tørring ud af jorden, skal de primeres igen. Dæk den primerede overflade med limmaling, skal først være, efter at primeren er helt tør, hvilket vil forekomme om en dag.

Fremstilling af klæbemaling. Ved fremstillingen af ​​klæbemaling er det nødvendigt at kontrollere, om den valgte farve, tykkelse og limning er korrekt. Limmassens sammensætning indbefatter (i en hastighed på 10 liter af sammensætningen) 3-4 kg kridt og 200-250 g dyrt tørlim. Mel blandet med vand på samme måde som i hvidkalkkritikken, og også filtreret. Derefter opløstes i kogende vand, limen blev brudt i små stykker (det sker også i granuler, hvilket forenkler processen yderligere), hælder det i kridtens sammensætning og blandes. Hvis det antages, at væggene skal males i en bestemt farve, skal man i den sædvanlige klæbende lim hvidvaskes, først nødvendigvis sprede den i vand, tilføje bygningsmaling, hvorefter alt er grundigt blandet og kontrolleret for farve. For at gøre dette skal du anvende den resulterende sammensætning på hvidt papir eller bare på væggen, vent på, at den tørrer, og afgøre, om den resulterende farve passer dig eller ej. Faktum er, at når der tørres op, ændrer enhver maling sit farveskema, og det er simpelthen umuligt at afgøre, om det er den farve, i hvilken du ønskede at male rummet, farven af ​​den resulterende væskeformige sammensætning. Hvis farven er mørkere end ønsket, skal du tilføje kridt til sammensætningen, hvis det er lettere end nødvendigt, skal du tilføje farvepigment. Malinger (pigmenter), der anvendes til limfarvning, er kasein, dextrin og knoglelim. Under alle omstændigheder informerer vi dig om, at kaseinmaling passer til både udendørs og indendørs arbejde, de passer godt på gips, beton, mursten og endda træ. Casein maling af tredive farver er til salg, så der er noget at vælge imellem. Af alt limmalet kasein giver den mest modstandsdygtige og samtidig smukke belægninger.

Malinger baseret på dextrin (for øvrigt bruges denne lim til fremstilling af bøger), og malinger baseret på knoglelim er kun egnet til internt arbejde, da de ikke er vandtætte nok. Maling på knoglelim sælges under navnet "Limmaling". Tørre halvfabrikata til fremstilling af hvidvask og maling sælges også, der er "hvidvaskning", "dekorativ tørmalning" og "tørmalning". Deres sammensætning omfatter både kridt og farvestof pigment. Men farven på limmalingopløsningen er valgt. Derefter bør det kontrolleres for tæthed. Dette gøres på samme måde som i tilfældet med den sædvanlige kalk hvidvask. Efter udførelsen af ​​disse to kontroller - for farve og tykkelse - foretages der en check for limning. For at teste for limning må en prøve male et lille område af overfladen. Hvis fastgørelsesmaterialet er for meget, kan sammensætningen, når det er tørt, knække og afskrække fra den malede overflade i form af en film med en mangel - den er nedsænket, dvs. det bliver snavset som en normal, ikke-klæbende hvidvask.

Processen med belægning af overflader med limmaling. Behandlingsprocessen med limmaling er ikke forskellig fra processen med almindelig hvidvaskning. Det er bedre at producere det med en sprøjtepistol, som giver dig mulighed for at gøre overfladebelægningen mere ensartet.

Kridt + lim = hvidvask

Hvidvaskning og farvning - de mest berømte muligheder for reparation af loftet. I mange århundreder var disse metoder til efterbehandling de mest almindelige. Selv i dag, selv om valget af loftbelægninger for nylig er blevet bredere og mere forskelligt, er disse metoder fortsat populære.
En af fordelene ved disse metoder til loftreparation er, at når maleri og hvidvaskning reduceres rummets højde ikke (som f.eks. Ved anbringelse af et strakt eller ophængt loft).

Hvis vi taler om livet af det malede og hvidkalkede loft, afhænger det af kvaliteten af ​​de anvendte materialer, kvalifikationerne hos de håndværkere, der udfører efterbehandling, samt hvor nøje grundfladen af ​​loftet blev forberedt.

Overfladebehandling

Før hvidvaskning skal loftets overflade være forberedt: at rengøre fra forskellige pletter såvel som fra den gamle hvidvask, for at reparere alle revner og uregelmæssigheder og derefter primeres. Dette er allerede blevet diskuteret i det tidligere, men jeg vil gerne endnu en gang dvæle på nogle af teknikkerne til afslutning af loftet.

For at forsegle revner og andre lignende fejl i loftet har du brug for en kitt, som du ikke kan købe, men gør det selv. En tilstrækkelig høj kvalitet kit kan laves i henhold til følgende opskrift: Du har brug for 2,5 kg kalkdej (slagt kalk af tyk konsistens) for at opløse i 5 liter vand og derefter tilsættes 50-100 g almindeligt salt opløst i varmt vand til kalk, så mængden af ​​vand i Bring blandingen til 10% uden at glemme at blande det grundigt. Derefter er det nødvendigt at spænde den fremtidige kit gennem en fin sigte og tilsæt 1,5 g 10% trælim med kridtpulver blandet i det (150-200 g). Kittet af en sådan sammensætning kan med succes anvendes til primerflader.

Putty kitt på overfladen, normalt manuelt med en spatel.
Når loftsfladerne er rengjort og spaltet, er de overtrukket med en primer, der er fremstillet i overensstemmelse med opskriften af ​​ovennævnte kit eller ifølge en anden opskrift baseret på hydratiseret kalk. I sidstnævnte tilfælde tager vi 3 kg hydratiseret kalk, pastakonsistens, 200 g sæbe og 50-100 g tørringsolie. Skær sæbe i tynde chips, opløs i 6 liter varmt vand, tilsæt tørringsolie. Separat i 4 liter vandfortyndet kalk. Bland begge løsninger - og primeren er klar. Før brug skal den fremstillede sammensætning fortyndes med vand til et samlet volumen på 10-11 liter.

Formålet med at prive loftets overflade er at skabe en glat tynd film på overfladen, gennem hvilken maling ikke ville trænge ind, hvilket ville tillade sidstnævnte at ligge på overfladen i et jævnt lag og tørre jævnt. Primeren anbringes pænt på overfladerne, der skal behandles med en børste, en malingspistol. Og når det tørrer ud, kan du starte hvidvaskning.
Det er muligt at hvidte loftet med kalk eller kalk hvidvask, mens man skal huske på, at hvis loftet var hvidkalket, så kan kalk hvidvask ikke bruges, da der er pletter og pletter på loftet.

Kalk hvidvask

Opskriften på kalk hvidvask: 2-3 kg slagt kalk fortyndes i en lille mængde vand, tilsættes 400-500 g farvestof, 50-100 g salt eller 150-200 g kaliumaluminium. Gradvis tilsætning af vand justeres lydstyrken til 10 liter.
Til hvidkalk kalk bruger det såkaldte mælkepulver, som er et stærkt desinfektionsmiddel. Det ødelægger bakterier og forhindrer akkumulering og reproduktion af væggelus i boligområder.

Den knuste kalk er spredt i en stor metal-, emaljeret eller træbeholder, hældt med koldt vand og omrørt med en træspatel til en sukkerrørtykkelse. Når slugt kalk udsender en stor mængde varme og sprøjtes, så skal du være forsigtig.
Hvidvaskende lofter lime sammensætning produceret på en lidt fugtig overflade.

Hvidvask kalk

Kalk hvidkalk opskrift: 5 liter vand opvarmes til 40-50 grader, 30 g trælim og 3 kg sigtet kridt hældes i det (når en sådan kridt blev købt i kosmetikafdelingen - almindeligt tandpulver). Dette beløb er nok til at behandle 10 kvadratmeter. m loft. Ofte tilsættes der blåt til hvidkalket. I dette tilfælde kan opskriften være som følger: 2-3 kg kridt, 90 g trælim, 60 g sæbe og 17 g blå.
Kalkopløsning fremstilles på samme måde som kalk. Det er meget mere bekvemt at bruge færdiglavet kridtpasta, der sælges i butikken, da det vil spare dig for den lange og omhyggelige proces med slibning og sigtning af kridt.

Krit eller pasta indsættes i en beholder og gradvist tilsættes vand til den ønskede mængde og blander opløsningen grundigt. Derefter filtreres den gennem ostekloth. Samtidig forbliver store stykker kridt på gasbind, der øger forbruget af materiale; Dette bør overvejes ved køb af kridt.
For at undgå en gullig skygge af loftet, tilføjes lidt blå eller ultramarin til hvidvaskningen. Dette bør dog gøres med yderste omhu.
Påfør hvidvask ved hjælp af pneumatisk spray, rulle eller børste.

Når man måler lofter, skal man tage højde for retningen af ​​lysstråler, der trænger ind i vinduet. Hvis de arbejder med en børste, så sættes det sidste lag af hvidvask til lyset (mod vinduet) og den forrige - tværtimod på tværs af. Ellers, uanset hvor omhyggeligt de gør arbejdet, vil penselmærker være synlige i loftet. Pensel arbejde, så hendes sweeps var ensartede og hvidvaskning lægge tynde, lige lag. For at gøre overfladen glat og ren, er det ikke bare nødvendigt at arbejde korrekt med en børste, men også at male ordentligt med en børste. Det skal periodisk rystes med en børste: Dette giver det ensartethed, og der er ikke noget bundfald i bunden. Du kan også blande det med en pind fra tid til anden.

Sprøjtepistolens position ved maling af loftet

En anden mulighed for at anvende hvidvaskning - ved hjælp af sprøjtepistolen. Nogle til dette formål bruge en støvsuger udstyret med en speciel dyse.
Når man arbejder med sprøjtepistolen, er det nødvendigt at overvåge homogeniteten og renheden af ​​opløsningen: Enhver lille partikel, som ikke opløses i det, kan tilstoppe sprøjteåbningen og i nogle tilfælde føre til forringelse. For jævn hvidvaskning bør opløsningens overflade påføres i to gensidigt vinkelrette retninger, det vil sige at krydse lagene. Hastigheden af ​​bevægelsen skal være ensartet, det er umuligt at holde whitewash jet på et sted længere end de andre.

Hvidvaskning: udvælgelse og anvendelse

Et af de mest billige og nemme at arbejde materialer til loftet er hvidvaskning. At blanke overfladen bliver ikke særlig vanskelig, og du kan klare dig selv uden at tiltrække håndværkere. For at få en højkvalitets belægning som følge af arbejdet, skal du kende nogle subtiliteter ved at arbejde med sådant materiale.

Funktioner og typer

En hvidvask er en opløsning af et bestemt stof, der bruges til at whiten overfladen. Kalk eller kalk anvendes hovedsageligt som grundlag for en sådan løsning. Oftest anvendes dette materiale i reparationsarbejdet til at afslutte loftet. Der er også en slags helbredende hvidvaskning til haveplanter. Et andet udtryk "whitewash" refererer til processen med at udføre efterbehandling.

Som tidligere nævnt anvendes lime til hvidtning af loftet samt vandbaseret maling. Hvert materiale har sine fordele og ulemper, såvel som forskelle i udførelsen af ​​færdiggørelsesarbejder.

Whitening loftet med en løsning på en chalky basis er en af ​​de billigste måder at afslutte lofterne, da prisen på kridt er ret lav. Den lave pris taler imidlertid ikke om materialets dårlige kvalitet. Kalkblandingen er nem at påføre og passer godt på overfladen. Derudover har blandingen fremragende dækkekraft.

Kridt bliver ret beskidt, hvilket er en ulempe ved sådant materiale. Denne belægning har en yderligere ulempe - materialet kan blive gul. For at forhindre udseendet af en gullig farve, skal du i fremstillingen af ​​opløsningen tilføje lidt blå maling til farvning af stoffer.

lime

Lime er produceret af brændende carbonat klipper. Materialet har bakteriedræbende egenskaber. Kalkmørtel dækker godt små revner på overfladen. Denne blanding, som kridt, har en lille pris.

Lime mørtel har en skarp ubehagelig lugt, hvilket er en minus af en sådan sammensætning. Afslutningsarbejde skal altid udføres med handsker, da kalk kan korrodere det, når det kommer i berøring med huden.

Vandemulsion

Efterbehandling med vandbaseret maling koster mere end kalk eller kridt. På trods af dette er denne type hvidvaskning den bedste mulighed. Malings- og lakbeklædning er mere praktisk i brug og er allerede på salg, klar til tegning, i modsætning til tørre blandinger, hvorfra det er nødvendigt at lave en løsning.

Dækningskapaciteten af ​​vandbaserede maling er signifikant højere end for kridt- og kalkmørtel. Malingsmateriale har ingen lugt og passer godt på overfladen. På byggemarkedet kan du finde vandbaseret vandtæt maling, der giver dig mulighed for at bruge det til arbejde på våde områder.

Overfladebehandling

Før afslutning skal der lægges særlig vægt på overfladebehandling. Uden at gå igennem dette stadium, vil det ikke være muligt at få en høj kvalitet belægning: hvidvaskning vil gå i seng dårligt, og efter et stykke tid kan det smuldre.

Hvis der ikke er nogen gammel finish i loftet, skal du bare vaske snavs og støv fra overfladen. Det anbefales at fylde den plasterede overflade, inden der påføres hvidvask, da gipset har en granulær struktur, og den endelige belægning kan være ujævn.

Klæbemiddel hvidvaskes hvad det er

Maling (hvidvaskning) vægge og loft

Forberedende arbejde. Før hvidvaskning er det bedre at binde møbler med polyethylen, lægge tykt papir på gulvet, lim sammen det med et solidt tæppe.

Efter at være færdig med hvidvaskning, bliver "tæppet" sammen med affaldet rullet op og smidt væk. Vi råder dig ikke til at starte aviser - de snuble let, bryder, snavs kommer på gulvet.

Røde pletter i loftet, kaldet lækager, fjernes med en opløsning af kobbersulfat.

Dette er en besværlig sag, men kun rent loft kan blive hvidt.

Kog vand, opløs kobbersulfat i det: 1 el. ske per 1 liter vand (retter skal kun emaljeres).

Pensel dyppet i varm opløsning af vitriol, udtværner pletter. Derefter behandles hele loftet med vitriol, især hvis det er stærkt røget. Efter 2-3 timer vil loftet tørre, og det vil ses, hvis der er lækager.

Hvis de viser igennem, er det bluetum igen, det er muligt med en afkølet opløsning. Eller rengjort, vasket og tørret overflade fugtes med en opløsning bestående af lime gruel og syntetisk tørringsolie (20: 1).

En anden opskrift: 3 spande vand hældes i en træskål eller en gammel tank og hældes en spand sigtet kridt. Separat fortyndes 1 kg kobbersulfat i varmt, næsten kogende vand, hvilket sikrer, at krystallerne er fuldstændigt opløst. Desuden fortyndes 300 g trælim og 400 g sæbe separat i varmt vand. Efter blanding af sæbe med lim og tilsætning af en smule tørringsolie hældes blandingen i opløsningen af ​​vitriol (det er umuligt at hælde en sæbeopløsning i vitriolen, da blandingen vil blive begrænset). Den resulterende blanding hældes i en beholder med vand og kridt og blandes grundigt.

Efter at have færdig med at vaske pletterne, får loftet at tørre godt - mindst en dag.

Især ætsende pletter rengøres, vaskes og tørres, dækket med hurtigtørrende emalje (om nødvendigt - flere gange). Et frisk påført lag af emalje er strøget med fint kornet sand, gips eller marmorpulver for at få en hård overflade for bedre vedhæftning med det næste lag af belægning.

Rengør loftet, uden pletter og revner, vaskes med en spray eller en børste på et langt håndtag. Hvis der er revner, revner, spyttet. Putty tørre, lidt gnides med en våd børste.

Til hvidvaskende vægge og lofter anvendes hydreret kalk- eller malkalk, samt lim og farvestoffer (pigmenter), såsom blå, oftest.

Populariteten af ​​vandbaseret polyvinylacetatmaling, som har flere fordele: det tørrer hurtigt, overfladerne, der er dækket med det, kan vaskes, egnet til maling på gips, beton og mursten.

Der er en opfattelse af, at vandbaseret maling forhindrer ventilation af rummet - det tillader ikke loftet at "trække vejret". Dette er forkert. Talrige vandbobler indeholdt i maling, udtørring, danner en fint porøs overflade, så du kan bruge dette moderne og effektive farvestof sikkert. Ved salg af vandbaseret maling kommer i færdig form i banker på 1 og 5 kg.

Før du begynder at arbejde, bør du vide: Hvis loftet eller væggene i rummet var hvidkalkede, så skal kalk ikke bruges - der bliver snavset pletter.

For at bruge kridt skal først vaskes den gamle hvidvaskes med varmt vand, samtidig med at der undgås huller. Træblok glider ned (sporet) gipset.

Hvis det gamle hvidvaskemiddel nemt fjernes til gipset, er det helt fjernet.

Dette gøres på følgende måde: De fugter en del af væggen og skraber hvidvaskningen af ​​det, så sørg for at hjørnerne på trowel ikke rammer gipset, og hvidvaskningen kommer ikke ind i øjnene. Efter stripping er det nødvendigt at gå igen på overfladen med en børste eller en bred børste (i en cirkulær bevægelse).

Hvidvask eller maling skrabe, startende fra toppen af ​​overfladen, og gradvist at flytte til bunden. Hvidvask på den ikke-pudsede overflade er godt fugtet med vand, fortrinsvis varmt. Så snart Nabel er soddet, fjernes den med en skraber. Efter rengøring vaskes overfladen med vand, ved hjælp af en hård børste, eller, endnu bedre, slet hele overfladen.

Lim nabelya er let at fjerne, hvis du vasker dem med en svag (1-2%) opløsning af saltsyre, hvorfra du svulmer op, og det bliver nemt at fjerne det. Derefter vaskes overfladen med vand.

Hvis den gamle Nabele holder fast, kan den vaskes ud med vand og omhyggeligt skygges. Resultatet er monokromatisk maling. De resterende spor af børsten behandles straks på væggene med lette slag af trimning og på loftet med flader. Efter vask og fjerning får overfladen tørre.

Maling (hvidvaskning) med kalkforbindelser. Kalkmaling - den billigste, og forbered dem straks før arbejde. De tager kalkmørtel eller kog-kalk (quicklime) som grundlag for at opnå lime mælk - en løsning til hvidvaskning.

For at forstærke malingen tilsættes der en lille mængde natriumchlorid, potashalum eller naturlig tørringsolie. Per 10 liter maling kræver 3-4 kg kalkpasta eller 1,5-1,75 kg kalkkoge (resten er vand).

Limy dej fortyndes med vand i en emalje skål, til den resulterende opløsning tilsættes 100 g natriumchlorid eller 200 g kaliumaluminium. Salt og alun fortyndes separat i en lille mængde vand og hældes i kalkmørtel. Alt er grundigt blandet og filtreret gennem en dobbeltfoldet nylonstrømpe eller gasbind.

Hvis du har brug for hvidvask på toppen af ​​det nye gips, er overfladen præ-primet.

Kalk koges med vand og på tidspunktet for slukning sættes samtidig saltopløsningen. Saltopløsningen kan erstattes med 100 g naturlig tørringsolie, der gradvist hældes i blæsløsningen med kraftig omrøring. Efter at kalk er fuldstændigt slukket opløses opløsningen gennem en dobbelt nylonstrømpe eller gasbind foldet i halvdelen. Inden du starter, skal du lukke vinduet.

Overfladerne, der er malet af limede strukturer, kan uden primer, men med det bliver hvidvaskning bedre.

Loftet og væggene er hvide med ren limemælk, fortyndet med vand i overensstemmelse med, hvordan overfladen, der er malet, absorberer fugt.

Tykk kalkmælk over overfladen er ujævnt fordelt, det er svært at gnide det. Den optimale tæthed af opløsningen på overfladen påføres med en sprøjtepistol eller en fugtig børste. Om nødvendigt gentages hvidvaskning.

Belægningen fremstilles med et toningpigment tilsat til mælken af ​​kalk (ikke mere end 10%). For at opnå 10 liter opløsning, tag 1 liter mælk af kalk. Dette vil ikke reducere limeindstillingsevnen, vil ikke give en glasagtig belægning og vil ikke medføre forvitring.

For at forberede opløsningen er pigmentet grundigt, blandet med vand og tilsættes kun til lime mælken. Den fremstillede sammensætning fortyndes med vand og filtreres.

Lime belægning over gamle gips. Efter slibning og fjernelse af støv er grundigt rengjort og vasket gips overtrukket med en sammensætning indeholdende mælk af lime og 1-2% tørringsolie. Det omrøres, indtil det vaskes under indflydelse af kalk.

Opskriften af ​​opløsningen er den samme som i det foregående tilfælde (10 liter opløsning af 1 liter lime mælk med et pigment: forholdet 1: 10). Overfladen, der er malet med limesammensætning, fremstillet med limemælk, kan ikke fugtes tidligere end på en dag.

Hvis limkompositionen kommer på trægulvet, skal den vaskes straks. Dette gælder også for de retter, hvor sammensætningen var placeret.

Kalkbaseret maling bruges i beskyttelsesbriller, en tyk creme påføres ansigtet, gummihandsker er slidt på hænderne, og et tørklæde eller kasket er slidt på hovedet.

Kalk ødelægger hårbørsterne, så i slutningen af ​​maleriarbejdet vaskes værktøjet og neutraliserer derefter virkningen af ​​den resterende kalk, dyppet i vand med eddike.

Vi må ikke glemme, at kalk er et alkali, der kan korrodere væv.

Maling (hvidvaskning) kridt (lim) forbindelser. Limmaling til lofter og vægge kan fremstilles selv eller købe færdigblandet tørblanding.

Malingen fremstilles som følger: I ca. 1 time er kridt gennemblødt i en spand vand (kalkstykker skal være helt dækket med vand). I en separat beholder, der konstant omrøres, fortyndes lim (bedst af alle grøntsager) i vand i et forhold på 1:25. Begge blandinger hældes sammen og blandes grundigt under anvendelse af en træspatel.

For at bestemme om opløsningen er tyk nok, sættes en hånd i den: opløsningen skal dryppe. Hvis det er for tykt, tilsættes der vand. Konsistensen af ​​løsningen kan kontrolleres på denne måde. En dråbe opløsning påføres et rent og tørt glas og sætter det lodret. Hvis dråben falder med 2-3 cm, er konsistensen normal.

Hvis der anvendes trælim, hældes det med vand og holdes i 8-12 timer og dispergeres derefter i en limpotte.

Limopløsningen hældes i malingen i små portioner og blander alt grundigt. Efter tilsætning af en 75% limopløsning, skal hver gang malingen kontrolleres for beredskab, inden der påfyldes en ny batch, da mangel på lim eller overskud gør malingen af ​​ringe kvalitet.

Gentagende måler loftet kun, efter at den første maling er helt tør.

De kontrollerer malingen som denne: læg den på tørt og rent glas og tør det hvis limen i maling er nok, pletter den ikke den tørre hånd. Udseendet af skinnende striber på overfladen af ​​maling efter at have holdt det med en hånd eller malingene skrælmer af - dette indikerer et overskud af lim.

I dette tilfælde tilføjes kridt til maling. 10-3 limmaling kræver 3-3,5 kg kridt og 250 g trælim. Den færdige maling filtreres gennem en dobbelt nylonstrømpe eller gasbind.

For at fremstille farvet limmaling tilsættes vandopløselige pigmenter (eller en blanding af pigmenter). Til 10 liter limmaling tages der 300-400 g tørt pigment, der fortynder det i en lille mængde vand. Pigmentet injiceres, inden limen tilsættes til maling. Farven på den resulterende maling bestemmes ved at påføre den for at tørre og rense glas og lade det tørre.

Ved maling af vægge og vandløb med limmaling er det vigtigt at udføre en højkvalitets priming af overflader. Bruges normalt vitriol primer.

Hvis der købes en tør blanding, skal man derefter fortynde den i vand (1: 2,5) for at opnå en sammensætning, der er egnet til maling af vægge og lofter med en spray eller en konventionel børste. Rør det grundigt og lad det stå i 4 timer. Først efter dette kan farven påbegyndes.

Loftet er malet under hensyntagen til det lys, der falder på det fra vinduerne: Det anbefales at anvende de sidste strøg i retning af lysstrålerne, det vil sige i retningen væk fra vinduerne, ellers bliver farvestrækets og ujævnhederne synlige.

Når loftet er tørt, kan du begynde at male væggene.

Hvis vinduerne er placeret, for eksempel på den lange side af rummet, så anvendes de første slag langs længden og den anden langs bredden af ​​loftet. Hvis der er 2-3 vinduer i værelset, er de endelige detaljer rettet langs loftslængden.

To gange loftet er malet i tilfælde af at der er uberørte områder på den eller en primer skinner igennem.

For anden gang er loftet malet med en pensel. Det første lag af maling påføres med penselbevægelser parallelt med væggen med et vindue, den anden - vinkelret, efter at den første er tørret.

Når loftet er tørt, fortsæt med at male væggene.

Farve lodret, top til bund. For at adskille vægfarven fra loftet påføres en lige linje (frise) på væggen. For at gøre dette, i en tør maling af den ønskede farve, nedre tynde ledning.

Derefter er dens ender fastgjort i de to hjørner af rummet, og i midten strammes de som en bue streng, ledningen er "fyret", så ledningen vil efterlade et mærke på det rigtige sted. Fra dette spor og begynd at male mure.

I mangel af erfaring med at arbejde med en børste er det nyttigt i den øverste del af den tilberedte overflade at gøre en strimmel 10-15 cm bred med en rund eller flad børste. Således bliver vægfarven jævnt adskilt fra loftet.

Hvis væggen eller loftets farve er ujævn, gentages farven. I løbet af arbejdet bliver maling i spanden konstant omrørt med en træspatel, som gør det muligt at opnå en jævn tone på den malede overflade.

Nogle gange er der behov for at påføre klæbemiddelsammensætningen på overfladen, der tidligere er malet med kalkmaling. I dette tilfælde er kalkmaling rengjort og afvasket, jordoverflader og kun derefter malet med klæbemidler. Til priming kan du forberede en sådan emulsion. Til 10 liter vand skal du tage 3 stykker sæbe, knuse dem og blande med 200 g tør lim. Sammensætningen opløses, koges. Tilbered en pasta på 3-4 kg kridt separat med tilsætning af 200-300 g tørringsolie. Alt er grundigt blandet og påført overfladen.

Spray emulsionsmaling jævnt fra en afstand på mindst 1 m.

Coating emulsionsmaling. Dette maleri er stærkere lim og tillader vask med vand med tilsætning af vaskemiddel.

Forfriskende overflader belagt med emulsionsmaling er lettere - der vil ikke være så meget snavs som hvidvaskning.

Emulsionsmaling bør ikke blandes med andre typer maling, dækvægge malet med limmaling; Ny gips kan males kun fire uger efter hærdningen.

Ved maling af vægge og lofter med limmaling er det vigtigt at udføre en højkvalitets priming af overflader.

Klargøringen af ​​væggene og loftet afhænger af deres type, idet man fjerner limmaling med en spatel, vasker gipset med vand, primer med tørringsolie og sliber det. Det gamle ubelagte gips vaskes af med vand med tilsætning af 2% ammoniakopløsning.

Den udbredt anvendelse af olie maling og emaljer på grund af, at de perfekt beskytter overfladen.

Maling påføres med en flad børste, rulle eller spray.

To lag maling påføres vægge eller loft med et interval på 4 timer. Dette er muligt: ​​Det første lag påføres med pensel efter fortynding af maling med vand i en hastighed på 0,5 l pr. 5 kg maling, og den anden påføres med en malingsrulle uden tilsætning af vand. Malingsforbrug med en enkelt belægning er normalt 1 kg pr. 4-5 m 2 overflade. For tyk maling fortyndes med vand.

Emulsion maler bedre til at male loftet i køkkenet, på toilettet, til regelmæssigt at tørre med en fugtig klud.

Det er muligt at vaske sådanne belægninger 10-14 dage efter påføring.

Emulsionsmaling falder ikke på vitriolen, og lækager skal præ-males.

Til salg er der kun hvidemulsionsmaling. Hvis du vil lave i køkkenet, for eksempel paneler med gul eller grønlig farve, tilføjes flydende gouache til maling. Tør gouache er foropløst i vand. Farvetone kan vælge nogen.

På tidspunktet for maling af væggene på leddets ledning med loftets malede overflade anvendes en bevægelig krydsfinerflap eller anden enhed for at beskytte lofterne mod at trænge ind i væggen fra væggene.

Sætte olie og emalje maling. De maler kun helt tørre overflader, da laget af disse malinger ikke giver vanddamp. Maledøre, vinduesrammer, gulve, radiatorer mv.

Med disse malinger arbejder du polerede eller ansigtsbørster. Jo større overfladen er, jo større børsten skal være.

Den forprimerede og pro-patched base er opdelt i flere små sektioner, som er malet efter hinanden uden at afbryde arbejdet.

De første slag sætter den ene ved siden af ​​den anden, og den næste - vinkelret på den første, forsigtigt gnider malingen. Denne operation gentages flere gange. Hurtigtørrende maling påføres med en børste med hurtige korte slag i en retning.

Når man arbejder med maling på naturlig lak, udføres de sidste penselstrøg med en hårbørste. Emalje gnides ikke, men tværtimod, som om den skæres af en lang penselstrækning, der holdes vinkelret på den malede overflade.

Ved sprøjtning af spraymaling fortyndes strengt til den ønskede konsistens.

Ved brug af en sprøjte udføres test først i denne rækkefølge. Fortynd malingen og hæld den i et glas. Efter at trykke på aftrækkeren (sprøjten er endnu ikke fastgjort til støvsugeren), skal malingen flyde frit fra stikkontakten.

Afstanden fra sprøjten til den overflade, der skal males, må ikke være mere end 60 cm, og hældningsvinklen må ikke overstige 45 °. Malingen sprøjtes kun i retning fra sig selv, startende fra den nærliggende og slutter med den fjerneste malede strimmel. Dette forhindrer drypning over den malede overflade.

Derefter anbringes et dæklag i en vinkel på 90 ° til den tidligere påførte. Ved maling af en lodret overflade skal der først påføres et første tyndt lag maling, derefter et sekund - overlappende.

Store overflader behandles to gange, og det er først og fremmest vanskeligt at male på steder.

Tykkede maling fortyndet med opløsningsmidler.

Hvis du vil have vægge og døre malet med olie maling for at være kedelige, ikke at skinne, tilføjer de flydende sæbe til maling, kun ved afkøling: 1,5-2 stykker til en halv spand færdig maling.

Lavdækkende maling bør ikke påføres i tykke lag, da de tørrer op, når de tørrer op og danner rynker, bobler og revner.

Før brug skal oliemaling blandes godt og filtreres gennem osteklange.

Emaljerne fremstillet på basis af syntetiske harpikser kræver ikke indledende overfladepolering. Brug primere af samme emalje, fortyndet til den ønskede konsistens af opløsningsmidler.

I sammensætningen af ​​emaljer er der harpikser, der tykkere ved en lav temperatur, og som følge heraf lægger emaljen sig i et tykt lag, og efter tørring bliver dette lag krøllet. Emaljer skygger godt på overfladen, hvis de forvarmes. Til dette placeres skåle med emalje i kogende vand, og den opvarmede emalje blandes grundigt.

Nogle emaljer er forberedt på flygtige opløsningsmidler, så de kan kun opvarmes i en forseglet beholder, mens man observerer brandforebyggende foranstaltninger.

Lak belægning. For at tilføje skinne til oliemalede overflader, for at forlænge levetiden for maling, er de belagt med lakker.

Sammensætningen af ​​lakker indeholder brændbare stoffer, der er farlige for kroppen, derfor er det nødvendigt at overholde brandforebyggende foranstaltninger, ikke ryge.

Før påføring på den malede overflade bliver lakerne lidt opvarmede og omrøres godt. Arbejde med en børste eller rulle, dække overfladen med et tyndt lag, en eller to gange (anden gang - på et tørt tørret første lag).

Hvis der er ild, kan du slukke den brændende lak med fugtige kludstykker, et vådt tæppe mv. Slæk ikke den brændende lak med vand.

Alle værker med lak udføres med vinduerne åbne.

Du kan ikke sove i et friskmalet værelse.

Før du begynder lakering, skal du sørge for at alle brandkilder (gaskomfur, lys osv.) Er slukket. Læs omhyggeligt brugsanvisningen for lak.

Forlad ikke containere med lak.

Farvning af vinduer og døre. Vinduesrammer, døre og trim, inden du måler rent og vasker om nødvendigt, primeret med linolie, kitt eller tæt på hullet, så maler du med en børste eller rulle. Malingen påføres først over rammen, døren, så omhyggeligt skygget i højden.

En børste påføres en lille smule maling på overfladen, spred den først sammen, så over og til sidst igen sammen med lette fejende bevægelser. Børsten holdes i en vinkel på 60 ° til overfladen. Retningen af ​​de endelige børstebevægelser skal falde sammen med træfibrens retning.

For at holde vinduerne eller glasdørene fri for glaset under maleriet, holder de et lille skjold af tynd tin eller krydsfiner i deres venstre hånd.

Hvis den gamle maling på døren holder sig godt, vaskes overfladen, fjern fedt og snavs, skyll med rent vand og tør. Overfladen rengøres let med sandpapir. Det værste af alt forbliver den gamle maling ved dørhåndtaget. Hvis malingen gnides til træet, bliver dette område rengjort, poleret og primet på ny.

For at undgå forurening af briller kan du klæbe dem rundt omkretsen med isolerende tape eller papirstrimler på pasta eller gummilim.

Det er også muligt at smøre glasset med eddike, inden man maler vinduerne, hvorefter malingen ikke holder fast ved dem og fjernes let.

Frisk maling, der faldt på glasset til selve kanten, det er bekvemt at fjerne spatelen, pakket med en klud.

Efter farvning er vinduerne åben indtil malingen i verandaerne er helt tør.

Mal på plattelandsskyggen i længden; For ikke at malere overflader, der ikke er beregnet til dette ved et uheld, bruger de krydsfinerpaneler, de bruges også til malerier.

Hvordan man blæser loftet og væggene?

Blandt de moderne måder og muligheder for at dekorere loftet og væggene er hvidvaskning i dag stadig relevant. Whitewash lofter er ikke kun enkle, men også billige. Derudover er det undertiden muligt at re-whitewash på det gamle lag og opdatere udseendet af rummet. Men det kan gøres, hvis det første lag blev korrekt anvendt.

Hvad er det?

Der er flere metoder til at gøre hvidvaskning. Den mest populære er kridt, det er en simpel og overkommelig sammensætning for blegning af overflader i et rum. Det andet materiale i popularitet kan kaldes lime, dette forklares af, at væggene og lofterne behandlet på det, kan modstå nederlaget for svampe og skimmelsvamp. Et andet ikke mindre krævet materiale er den struktur, der kaldes en pushonka. Det er et hvidfarvet pulver efter det sidste slukningstrin, efter at væsken og fikseringsmidlerne er blevet tilsat den.

Moderne produktion producerer lime:

 • slaked, som leveres til salgssteder under dække af pasta eller pulver
 • quicklime, solgt som pellets eller store klumper.

Før du begynder at reparere, skal du vide, hvilke tekniske egenskaber der er forbundet med hvidvaskning, hvad er dens anvendelse. Til at begynde med bemærker vi, at den tørre blanding til hvidvaskning anvendes næsten overalt. En to-komponent emulsion fra den er velegnet til en lejlighed, til manuel bearbejdning af vægge i badeværelset, og endda til udsmykning af facaden af ​​et hus udenfor.

For at blanke væggene og loftet bruger de udelukkende hydreret kalk, men først skal du forberede det.

Dette vil kræve:

 • kalk og vand i et forhold på 1: 1;
 • metalbeholder, den skal være ren, uden skader og rust;
 • dække;
 • træpind eller spatel for at røre opløsningen.

Efter kalk er blandet med vand, starter kogeprocessen, opløsningen opvarmer op til 130 grader. Konsistensen begynder at seeth og splash, så det er bedre at lukke det med et låg, så sammensætningen ikke rammer huden.

Det er forbudt at anvende plastskål som en beholder, da det kan smelte under indflydelse af temperatur, og det vil være yderst ubelejligt at blande sammensætningen.

Efter at sammensætningen er dækket med et låg, skal beholderen flyttes til et køligt sted i 3 uger. Efter udløbet af den angivne periode nås konsistensen og blandes grundigt, dette skal ske, indtil alle granulerne er opløst, og kun et hvidt slør forbliver. Om nødvendigt kan vand tilsættes til den færdige opløsning for at opnå en homogen, men uigennemsigtig sammensætning.

I sidste ende, med forbehold af brug af 1 kg quicklime, skal du have ca. 10 liter opløsning. Opløsningen skal blandes med særlig omhu i sluseprocessen, så alle granulerne opløses, så der ikke er flere hændelser i arbejdet. Før arbejdet med hvidvaskning er det ønskeligt at spænde konsistensen gennem en speciel sigte.

Særlige egenskaber

I dag er det nok at fortyndes for at bruge gipset. Ud over at bestemme mængden af ​​materiale pr. 1 m2, skal du selv vide udløbsdatoen for sammensætningen, samt hvad den skal fortyndes, om det er nødvendigt at vaske det gamle lag. Hvis vi snakker om den dekorative side, kan der også bruges en kombination af farver her. Farve hvidvaskning er ikke ualmindeligt. Så på KSOM-fabrikken produceres ikke kun materiale med kridt eller limbase, for dem er normen produktionen af ​​et bredt udvalg af kompositioner.

Hvidvask er designet til at give væggene og loftet et smukt udseende. Det giver dig mulighed for at opdatere indretningen af ​​rummet. Det særlige ved at bruge dette materiale er, at arbejdsfladen skal være ordentligt forberedt.

For at blanke overfladen skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • hvad hvidvask blev brugt før
 • hvor fast den gamle belægning holder fast
 • er der noget snavs på overfladen;
 • Er der revner eller chips i det gamle lag;
 • funktionalitet af de reparerede lokaler
 • om lejerne er allergiske over for det præsenterede materiale.

Før arbejdet påbegyndes, skal du afgøre, om der er behov for at fjerne det gamle lag, eller det giver dig mulighed for at arbejde på overfladen uden at fjerne det.

Vær opmærksom på tilstanden af ​​det gamle lag. Hvis det på nogle steder begyndte at smuldre eller falde bag overfladen af ​​væggene eller loftet, er det umuligt at hvidte loftet på dette lag, det bliver nødvendigt at fjerne det. I tilfælde af at den gamle belægning begynder at skrælle, fjernes den, og de uregelmæssigheder, der dannes på disse steder, skal være dækket med kittet, og shpakril vil også fungere.

Hvad skal man anvende?

Anvendelse af lag af hvidvask er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast.

I processen kan du bruge:

 • pensel;
 • rullelejer;
 • sprøjtepistol;
 • speciel støvsuger, der blæser luft.

De sidste to muligheder kan fremskynde arbejdsgangen, men de er ikke egnet til brug i en lejlighed eller et hus, da sprayen spredes over hele rummet, hvilket giver ulejlighed. Men børsten og rullen bliver mere bekvemme løsninger.

Det skal bemærkes, at typen af ​​det endelige arbejde vil afhænge af kvaliteten af ​​børsten og rullen. Til dette formål er det bedre at købe børster designet specielt til hvidvaskning, de er lavet af naturlig børstehår, og tykkelsen af ​​arbejdsbørsten bør være fra 15 til 25 mm.

Før du bruger penslen, skal den placeres i varmt vand i flere timer. På grund af denne effekt vil værktøjshåndtaget svulme og feste børsterne, mens fibrene ikke forbliver på overfladen under drift. Når reparationen er afsluttet, kan børsten skylles under rindende vand.

Hvad angår rullerne, vil arbejdet med dem blive udført meget hurtigere. Der er ingen særlige krav til deres erhvervelse, så de behøver ikke en separat beskrivelse. For dem ville det være nyttigt at købe en særlig palle, dette vil sikre, at du udfører pænt arbejde. Kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres af rullen, vil være meget bedre.

Hvis du har en børste eller bast, vil det bestemt ikke ødelægge arbejdet, men processen vil være langsom, især når du behandler med shakrilom. Du kan bruge en støvsuger, men i dette tilfælde er det meget svært at sikre, at resten af ​​området ikke bliver snavset og det dekorative gips ikke flyver væk. Eksperter anbefaler brugen af ​​apparatet KRDP-3. Dette er en manuel maling sprøjte, der vil hjælpe dig med at klare det vanskelige arbejde i forbindelse med efterbehandling.

Hvordan man smider dine egne hænder?

Det er meget nemt at blanke loftet, det vigtigste er at gøre alt korrekt og logisk, for ikke at gå glip af vigtige punkter.

Hvidvaskeprocessen består af følgende trin:

 • Vi bestemmer, hvilken type hvidvaskning der allerede er blevet anvendt på overfladen, for vi løber fingre gennem materialet, hvis der er hvide mærker - kalkagtige, hvis ikke - kalk;
 • afgøre, om den gamle belægning skal fjernes eller ej
 • kontrollere, hvor fast det gamle hvidvaskemiddel holder;
 • hvis der er dårligt vedhæftede lag, sletter vi;

Klæbemiddel hvidvaskes hvad det er

renvaske

Hvidvaskning - maling til hvidtning (kridt, lime).

Hvidvaskende kalk

En anden måde at afslutte loftet er hvidvaskning med slagtende kalk. Hvis vi sammenligner grundkriten med hvidvaskningen, er kalk hvidvask mere holdbar og holdbar. Det er modstandsdygtigt over for vanddamp og slid. Det holder godt ikke gips, mursten og sten. Kalk hvidvask er ikke tilladt på overflader, der indeholder rust, udblødning, fedt eller bituminøse pletter. Inden hvidvaskning af overfladen skal overfladen rengøres, ryddes overflade revner, derefter olieres, gennemboret og glattes. Alle dråber af opløsningen og afskal for at fjerne. Basen til hvidvaskningen skal være ren og holdbar, og inden hvidvaskningen starter, skal den være lidt fugtet. Hvis der er påført et gammelt hvidvaskemiddel på overfladen, skal det rengøres med en børste, otcile steder skal rengøres, og alle revner og riller skal anbringes. Old whitewash, hvis den er tilgængelig, fjernes bedst. Det er bedst at blanke med lime mørtel om aftenen eller på en overskyet dag for at undgå direkte sollys på arbejdsfladen. Lime hvidvask har sine fordele, det hvidkalkede loft har små porer, der absorberer vanddamp, som derefter fordampes frit og forlader gennem disse porer.

Sammensætningen af ​​kalk hvidvask: Normalt tage 0,4 kg kalk og 0,6 liter vand for hver 2,5 meter. Hvis du vil gøre en hvidkalk mere kvalitet, skal du tilføje i dens sammensætning 0,3 Art. skeer af tørring olie og 5 g salt. Sådan hvidvaskning vil være mere holdbar og vandtæt. Blandingen skal blandes godt, trænes gennem en sigte, fjerne klumper og urenheder. Det er bedst at tilsætte 20 - 25 g ultramarin til den tilberedte limemælk for at give hvidvask en svagt blålig farvetone. Normalt anbringes sådan hvidvaskning i to tynde lag. Desuden skal det andet lag være dækket med et vådt tidligere lag. Så hvidvask vil være mere holdbar. Kalkmørtel til hvidvaskning vil være holdbar, hvis kalk har tid til at karbonisere. For at gøre dette, lime hvidvaskemiddel i nogen tid bevarer fugt, hvilket er så nødvendigt for karbonisering. Derfor er det bedre at fugte overfladen, inden du kalkner med kalkmørtel. Det anbefales, at natriumchlorid (bordsalt) og calciumchlorid indgår i sammensætningen, da de er i stand til at akkumulere fugt fra luften i en kalkfilm og derved opretholde et fugtigt miljø, der er så nødvendigt for normal lime-krystallisation. Kalkbelægningen har desinfektionsegenskaber, som gør den velegnet til bestemte rum. Når hvidvaskningen tørrer fuldstændigt, dannes en stærk slidbestandig film på overfladen. Limeblegning bevares i god stand i mindst 3-4 år, og ved at tilføje nogle komponenter til sammensætningen kan garantiperioden forlænges. Når aluminiumkaliumaluminium tilsættes til kalkformuleringer, forbedrer de signifikant den mekaniske styrke af hvidvaskningen. Kalkfilmens styrke afhænger af den type kalk der anvendes til hvidvaskning. Så giver filmen på varmt friskkalk i en uge god styrke. Kalkstenfilmen erhverver den største styrke, når den vaskes på et nyt påført lag af gips.

Kalk hvidkalk

Ved udførelse af hvidvaskningsarbejder er nøjagtighed og forsigtighed meget vigtig. Med disse kvaliteter kan du regne med et godt resultat og et anstændigt niveau af udført arbejde. For eksempel er 0,5 liter flydende hvidvaskning nok til 1 m2 af overfladen. Men sådan en udgift er kun forudsat, hvis du tidligere har haft erfaring med hvidvaskning eller børstning. For at undgå uønsket spild af materiale er det derfor nødvendigt at øve anvendelsen af ​​whitewash. Ellers risikerer du at stænke vinduer og møbler med det fremstillede materiale, samt udgifter til processen i stedet for den anslåede 0,5 liter så meget som 1,5 liter og muligvis mere. Mængden af ​​kridt eller pasta, der bruges til hvidvaskning, der forbruges under reparationsarbejdet, afhænger primært af kvaliteten af ​​de materialer, du har valgt, og om, hvordan den flydende hvide vask anvendes. Til hvidvaskning blev anvendt jævnt, uden huller og pletter, skal opløsningen påføres i to gensidigt vinkelrette retninger, således at lagene skærer hinanden. Hvis overfladen allerede er hvidkalket med kalk,
I tilfælde af kalkholdig hvidvaskning anbefales ikke - risikerer du at få pletter og pletter.

Sammensætningen af ​​kalk hvidvask: Hvidvask, såvel som primer og kitt, kan enten købes hos en specialbutik eller laves hjemme alene. Men selvom du har købt materialet i butikken, skal du stadig gøre forberedelsen af ​​løsningen. Og det betyder, at det bliver nødvendigt at fortynde det med vand, belastning, tilsæt pigmentpigmenter, hvis behovet opstår. Til det skal du bruge kridt eller speciel kridtpasta, samt en række værktøjer. Køb kridt - det grundlæggende materiale i sammensætningen af ​​whitewash-løsning, du kan i enhver hardware butik eller firma, der sælger byggematerialer. Det sælges normalt som et tørt pulver eller en pasta. Pulver og pasta adskiller sig fra hinanden i farve. Kridt har en hvid farve og chalky pasta, gråagtig farvetone. Når hvidvaskningen fra kridtpastaen tørrer, vil den se så hvid som almindelig tørkrit. Tørkalk er perfekt bevaret under næsten alle forhold uden at miste egenskaberne. Kalkpasta, i modsætning til kridt, har en ikke meget attraktiv funktion. Hvis den opbevares for længe, ​​får den en skarp og ubehagelig lugt. Men alligevel påvirker denne "smag" på ingen måde kvaliteten af ​​selve materialet og hvitheden af ​​overfladen, som den dækker. For et hvidt hvidvaskemiddel skal du forberede 5 liter vand opvarmet til 40-50ºС og opløse 30 g trælim i det og også indtaste 3 kg sigtet kridt. For at forberede hvidvask af højere kvalitet skal den omfatte 2,3 kg kridt, 90 g trælim, 17 g ultramarin, 60 g sæbe og 3-4 liter vand. Denne mængde hvidvaskning (baseret på de inducerede data) skal være tilstrækkelig til en overflade på 10 m2. Forresten, ultramarin skal i intet tilfælde hældes i flydende hvidvask. Hvis det er mere end nødvendigt, bliver materialet håbløst fejlagtigt. En lille mængde ultramarin i pulverform skal sættes i en kludpose. Derefter sætte posen blå i en krukke vand og "opløse" den der, så tasken bevæger sig, som om du rørte vandet. Jo længere ultramarine er i vandet, desto mere intens vil farven være. Denne opløsning af ultramarin og skal hældes i små portioner i det kolde hvidvaskemiddel. Opnå den ønskede skygge af blueness. For ikke at sætte tegninger mere end nødvendigt og ikke forveksle på denne måde med farven på hvidvask, dypp en børste ind i hvidvaskningen og lav et par streger på hvidt papir. Når prøverne er tørre, kan du selv bestemme hvilken farve du kan lide mere, og hvilken er bedre til hvidvaskning.

Klar hvidvaskning (pasta):

Der er klar til brug hvidvask. Ydermere ligner den en tykk plastmasse, der består af et syntetisk bindemiddel (carboxymethylcellulose, en dispersion af PVA), pigmenter og fugtighedsbeskyttelsesadditiver. Tyndt hvidvaskemiddel fortyndet med vand, som strengt overholder kravene i instruktionerne. Derefter blandes godt for at få et homogent stof. Påfør blandingen til loftet i ca. 1-3 lag.