Lim til stræklofter cosmofen

0 brugere og 1 gæst besøger dette emne.

 • International Forum om Streklofter »
 • Forum »
 • Til installatører af stræklofter »
 • Tips til begyndere (Modereret af АЛИК, Alexas_s) »
 • Hvilken lim skal du bruge?

Hurtigt svar

I det hurtige svar kan du bruge BB-tags og smil.

Bemærk: Denne meddelelse vises ikke, før moderatoren godkender det.

Hvad anvendes lim til lofter?

Uafhængig installation af et strækloft er ikke et simpelt spørgsmål, med mange nuancer. Vi vil dog ikke fraråde eller agitere dig for at bruge professionelle tjenester. Du bestemmer dig.

Installation af strækloftet finder sted i flere faser, som er beskrevet detaljeret i andre artikler på stedet. I denne artikel foreslår vi at bo på det afsluttende stadium. Volumenet, der er forbundet med at dekorere strækloftet. Overvej:

 • Hvorfor har du brug for lim, når du dekorerer,
 • hvordan man vælger det
 • hvordan man bruger

Stretch loft og aspekter af sin installation

Svar på spørgsmålet, hvorfor du har brug for lim til et strækloft, kan du sige dette: For et strækloft er der ikke behov for lim, det er nødvendigt at fastgøre loftets montering.

 • For det første fastgøres specielle konturer til rør til limen til spændevævet. Konturen limes fra bagsiden af ​​materialet til en gennemsigtig lim, pletter vil ikke fremgå af en sådan lim.
 • For det andet fastgøres en varmeisolerende ring til limen under lysekronen eller lampen for at undgå ruptur af polonen og dens overophedning fra belysningsindretningen.
 • For det tredje er lim nødvendig på scenen med at dekorere et strækloft ved hjælp af et loftsplint, der limes direkte til væggen, men ikke til loftet. Stiften lukker den teknologiske kløft mellem lærredet og væggen. Og det virker også som et smukt element i loftet.
 • For det fjerde, i tilfælde af brud på lærredet, der gennemsyrer med uforsigtighed med en skarp genstand for at skjule hullet, er det nødvendigt at lægge en plaster, der i visse tilfælde er fastgjort med lim.
 • For det femte er der tilfælde, hvor vi ved hjælp af lim fastgør arkene sammen. Men i dette tilfælde vil sømmen næppe ses.

Vælge lim til vores strækloft

Limen, du vælger til strækloftet, skal fastgør PVC-folieens overflade meget sikkert. Du skal også være opmærksom på om klæbemidlet er gennemsigtigt eller ej. Når alt kommer til alt vil du sandsynligvis ikke være tilfreds med plettet af den tonede farve lim. Køb derfor kun farveløs eller hvid. Og det er også meget vigtigt at være opmærksom på limens sammensætning. Faktisk kan nogle aggressive stoffer korrodere materialet i lærredet eller limede elementer. For at gøre dette er det bedre at vælge en speciel lim til stretchbelægninger.

Den mest populære blandt professionelle installatører strækloft bruger lim Cosmofen. Denne lim har en hurtig indstilling, limer overfladen i nogle få sekunder. Cosmophen - den bedste mulighed for hævede lofter, fordi:

 1. opretholder forskelle i temperaturer ved installation af et strækloft
 2. Klæbestoffets kemiske sammensætning er modstandsdygtig over for UV-lys;
 3. Klæbemidlet er modstandsdygtigt over for høje temperaturer og mister ikke sine vedhæftningsegenskaber.

Klæbende loftsplint

Først og fremmest bemærker vi, at der er tre typer loftplanker, der afviger i det materiale, de er fremstillet af.

 • Skumplint er den billigste mulighed for at afslutte loftet og maskere den teknologiske kløft. Men denne basisplade er ret skrøbelig, har ikke god fleksibilitet og er mere egnet til lige sektioner.
 • Polyuretan skørt - sådan skørt vil vare meget længere, det er ret fleksibelt, men det har ingen særlig dekoration og skønhed. Polyurethan sokkel har funktioner under installationen.
 • Plastplint giver dig mulighed for at efterligne forskellige teksturer: træ, metal, sten, så denne sokkel er i stor efterspørgsel.

Loftplinten er bedst limet, inden du limer tapetet. Dette skyldes, at tapetet ikke kan modstå vægten af ​​soklen, de bevæger sig væk fra væggen, som følge heraf kan der opstå et hul eller soklen helt forsvinder. Et andet råd, få en mellemstor sokle, der er lettere at klæbe, og et stort antal små stykker sokkel behøver ikke at blive sluttet. Når du køber en baseboard, skal du vælge en med en bredere overflade til at klæbe.

Således har hver af sokklerne sine fordele og ulemper. Fordi når du køber en baseboard, give præference til den der passer til dit værelse. Uanset hvilke bundplader du ikke ville have erhvervet, fastgør de alle på samme måde. Du skal udføre følgende trin:

 1. Kontroller fuldstændigheden af ​​installationen af ​​strækloftet, om alt er gjort. Hvis du har glemt noget, skal stiften forsvinde.
 2. Dæk strækloftet med plastfolie for at forhindre indtræk af lim. Efter tørring kan filmen nemt fjernes.
 3. Skær basispladerne til leddene i hjørnerne i forvejen. Til dette formål er det bedst at bruge minkekassen og hacksaven, til en begynder at øve på et lille stykke.
 4. Ved hjælp af en manipulationsledning skal du lave en markering for at lime bundkortet jævnt.
 5. Begynd at klæbe fra et af hjørnerne. Påfør lim på bredden af ​​soklen, lim Titan eller Moment Mounting er egnet til dette. Påfør straks bundpladens endeparti for at dække det med følgende.
 6. Efter at have ventet et par sekunder for limen at indstille, skal du trykke den over overfladen til væggen.
 7. Fjern straks overskydende lim med en tør klud.
 8. For styrken af ​​samlingen mellem væggen og soklen er det muligt at gå glip af samlingen med en primer.
 9. Efter fuldstændig tørring kan soklen males.
 10. Ved afslutningen af ​​alt arbejde skal du fjerne plastfolien.

Afslutningsvis bemærker vi, at udsmykning af strækloftet ikke er et så vanskeligt job, som du kan klare dig selv uden hjælp fra specialister. Det vigtigste er klart og uden skynd at udføre alle handlinger. På hvor omhyggeligt du limer bundpladen, vil isoleringsringe under lysekronen afhænge af den ydre ledning af hele loftstrukturen. Når alt kommer til alt, kan undertiden mindre tweaks ødelægge hele integriteten af ​​opfattelsen. Succeser til dig og held og lykke i reparation!

Lim til stræklofter Cosmofen

Lim til hængende lofter Cosmofen fås i flere versioner. Producenter anbefaler at bruge COSMOFEN CA12 til montering af spændingsstrukturer. Denne lim er nødvendig på forskellige trin i installationen. Det kan også bruges til reparation af lærred af enhver art - stof og vinyl.

Fordele ved klæbemiddel COSMOFEN CA12

Sammensætningen af ​​klæbemidlet til hæmmede lofter mærke Cosmofen CA12 omfatter cinnacrylat - et giftigt stof, der kræver særlig pleje. Brug denne lim til at overholde sikkerhedsstandarderne. Hvorfor er COSMOFEN CA12 så populær:
• Hurtig indsætning af overflader, så - mindst sundhedsskadelig. Hærdes om 5-15 sekunder.
• Alsidighed. Lim forskellige materialer - PVC, gummi, glas, metal, stof, læder.
• Tørring, opnår ekstraordinær styrke.
• Modstandsdygtig over for ultraviolette og høje temperaturer.

Produktet anbefales ikke til brug, hvis ductilitet er nødvendig fra sømmen. COSMOFEN danner en monolitisk overflade af høj styrke - efter tørring bøjer den sig ikke. Derfor skal du ved hjælp af lim til stræklofter mærke Cosmofen handle meget omhyggeligt - sammensætningen skal påføres med en tynd, solid linje. Det er ikke svært, da røret har en tynd næse, der lukker tæt og sikkert - det er bekvemt at transportere og opbevare.

Hvad kan limes?

Køb lim til stræklofter Cosmofen, det er vigtigt at være opmærksom på udgivelsesdatoen. Holdbarhed er seks måneder. For at udvide det, opbevares rør i køleskabe. Klæbemidlet kan anvendes til:
• Fastgørelse af rørledninger.
• Lim termisk ring.
• Udsmykning af designlister.
• Reparationstøj.
• Bonding to webs - dog vil en tynd søm være synlig.

Køb på en super pris lim, samt andre materialer, komponenter og værktøjer, der bruges til at skabe spændingsstrukturer, kan kun vores forhandlere. Tilmeld dig nu og få adgang til forhandler privilegier. Udover lave priser tilbyder vi træningshold, gennemførelse af produktionsordrer, levering af dokumentation. Vi konsulterer - gratis!

Sådan klæber du ordentligt klæbende loft: valget af lim, især reparation belægning

Stræklofter er installeret i mange private huse og lejligheder. Der er dog situationer, hvor lærredet er beskadiget af en eller anden grund, og der vises et hul i den. Folk begynder straks at blive panik og spekulerer på, hvordan man retter op på situationen.

I første omgang skal du vurdere, hvor meget lærredet blev beskadiget, fordi du kan skjule en lille fejl med lim.

Fælles årsager

Der er flere almindelige årsager til beskadigelse af spændedækslet:

 • Ved montering af tagbøjlerne kan du let røre spændetøjet med fastgørelsen og beskadige den. Føreren skal være så forsigtig som muligt, når han arbejder med lærredet, da kun en forkert bevægelse kan ødelægge belægningen og beskadige den.
 • Børnelegetøj, hvoraf de fleste er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​skarpe detaljer. Ved at lege med dem kan børn ved et uheld smide dem til loftet, hvilket vil medføre skade.
 • Korker fra champagne og krakkere, som hvis uagtsomt kan beskadige loftets overflade.
 • Spaltet langs sømmen forekommer i situationen, når stoffet blev strakt for meget, eller der blev udført svag svejsning af dårlig kvalitet.
 • Uopmærksomheden over for installatørerne. Hvis baguetterne blev installeret dårligt, kan det føre til, at lærredet bare kommer ud af monteringsprofilen.
 • Hvis der er installeret en høj-effekt armatur i rummet, så er den i stand til at smelte filmen. Dette gælder ikke kun de indbyggede lyskilder, men også de hængende lamper, der er installeret forkert.

Sådan renses hullet med egne hænder?

Hvis skæringen eller punkteringen er meget stor, bør du ikke lide med lærredet, det er lettere at udskifte det. Kun små huller kan maskeres. Så snart du mærker skaden, skal du forsegle området med tape eller tape, så hullet ikke bliver større. Derefter kan du komme på arbejde.

Metoder til reparation af loftet afhænger af det materiale, som lærredet er fremstillet af.

klud

Ved hoarder er det normalt, at eftermontering af loftsstykker af stof forbliver. Nu er de ideelle til at eliminere skade. Hvis det samme stof ikke er tilgængeligt, kan du vælge en anden, men så skal den males i en tone med loftet.

Vi skal handle som følger:

 • det er nødvendigt at skære en plaster (størrelsen skal svare til størrelsen af ​​skaden plus et par centimeter);
 • anvende transparent lim på stoffet;
 • tryk plaster på bagsiden;
 • glat stoffet godt;
 • Tryk forsigtigt et stykke klud, men overdriv det ikke, så limen ikke kommer ud.

Når plaster tørrer, kan du begynde at male dette område. Hvis skaden er af en lille størrelse, vil en nål med en nylon tråd hjælpe med at slippe af med hullet i loftbunden, det kan bruges til at sy et hul.

Husk, at uafhængige søgninger af materiel ikke giver resultater. Det er værd at kontakte det firma, der har lavet installationen af ​​strækloftet, fordi medarbejderne er i stand til at finde et stof, der er tæt på den originale.

PVC lærred

Hvis der er dannet et lille hul på strækloftet, kan det være skjult bag lysarmaturer eller ventilationsgitter. På denne måde kan kun mindre skader repareres, der ikke overstiger 2 centimeter i længden. Trinnene til reparation af PVC-lærred er de samme som ved limning af en stofklud, men der er visse funktioner.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke vil virke at male filmen, så der er to måder ud af denne situation:

 • fra resterne ved installation af resterne er det nødvendigt at forberede patches;
 • fra det fundne materiale for at oprette en ansøgning.

Lim til stræklofter

Stræklofter har længe været en egenskab af en moderne, præsentabel lejlighed. Det færdige materiale er alt godt: det er smukt, slidstærkt, let at rengøre. Men han har en ulempe - skrøbelighed. Og han viser sig ofte på det forkerte tidspunkt. Glæden ved fest, ledsaget af et spektakulært skud af champagnekork, kan overskygges af nedbrydningen af ​​strækloftet. Kids spil med at kaste forskellige ting fører til de samme triste konsekvenser.

Lim til stræklofter

Ser desværre ud på filmbrud, undrer lejlighedsejere sig: hvordan man reparerer loftet, hvad man skal gøre? Svaret er simpelt: lær at vælge lim og omhyggeligt fjerne fejl. Dette er en simpel proces, der hurtigt kan styres. For dem, der planlægger en uafhængig installation af et strækloft, er information om, hvordan man vælger den rigtige lim, ekstremt vigtig. Det endelige resultat af installations- og reparationsarbejderne afhænger i vid udstrækning af kvaliteten.

Dekorativt plaster på strækloftet

Lim til lofter: typer og egenskaber

Clay har brug for en mester fra begyndelsen af ​​processen med at installere et strækloft. Montering af en plast- eller aluminiumsprofil, som fylder lærredet, sørger for bypassen af ​​alle lodrette rør i rummet. I dette tilfælde kan du ikke undvære lim af høj kvalitet, som hjælper med at forberede (og derefter rette) plastforing.

COSMOFEN

Klæbemidlet COSMOFEN giver dig mulighed for at vælge den mest egnede sammensætning til enhver opgave. Producenter af stretchfabrikanter anbefaler at bruge COSMOFEN CA12. Det kan med rette betegnes som den mest populære lim til installation og reparation af PVC og stofklæder.

COSMOFEN CA12 indeholder cinnacrylat, som i høje doser udgør en alvorlig fare for menneskers sundhed. Derfor kan denne lim ikke kaldes helt harmløs. Det anbefales at holde det uden for børns rækkevidde.

Forbrugeren kan være beroliget af, at arbejdet med dette stof er hurtigt, så han har ikke tid til at have nogen indflydelse på sundheden. Men forholdsregler skal overholdes: lim må ikke komme i øjnene og åndedrætsorganerne.

Den enkeltkomponent COSMOFEN CA12 har mange fordele - især denne lim:

 • Gælder for binding af plast, gummi, læder, klud, metal, glasoverflader;
 • adskiller sig i hurtig hærdning: 5-15 sek;
 • efter tørring erhverver den høj styrke;
 • resistent over for høje temperaturer og ultraviolet.

COSMOFEN CA12 er designet til brug af fagfolk, der arbejder med fremstilling og installation af plastruder. Det vil sige, at formålet er at klæbe PVC. Denne forbindelse anbefales ikke at anvende i tilfælde af, at duktiliteten af ​​sømmen er påkrævet. COSMOFEN CA12 danner en monolitisk højstyrkeoverflade, som efter tørring ikke længere bøjes.

Denne egenskab bestemmer metoden til anvendelse ved arbejde med lofter: ansøgningen skal være meget pæn og solid tynd linje. Røret, hvori sammensætningen er placeret, er udstyret med en tynd tud, der lukker låget tæt. Dette giver nem anvendelse og opbevaring.

Når du køber denne lim, skal du være opmærksom på datoen for dens frigivelse. Faktum er, at opbevaringstiden for denne sammensætning ved stuetemperatur ikke overstiger seks måneder. Hvis der er behov for at forlænge denne periode ikke mindre end 2 gange, bliver limen opbevaret i køleskabet.

Lim COSMOFEN CA 12. Teknisk beskrivelse. Fil, der skal downloades.

SomaFix anden limgel

Installatører stræklofter har forskellige præferencer. Man kan lide at arbejde med tykke formuleringer, den anden - med mere væske og plastik. SomaFix limgel er ideel til den anden gruppe mestere. Han er en af ​​sammensætningerne af hurtig indstilling og har sine egne egenskaber.

SomaFix anden limgel

Mere specifikt, SomaFix:

 • klæber straks ethvert materiale
 • kræver forudgående affedtning
 • efter tørring udgør den en holdbar film, men det er ret plastik.

På grund af sin øjeblikkelige indstilling kræver SOMAFIX ekstremt omhyggelig håndtering. Ved anvendelse af denne sammensætning skal beregnes hver bevægelse. Mestere ved, at når lugen rammer lærredet på strækloftet, uanset om det er vævet eller fremstillet af PVC, vil der være uhyggelige pletter på det.

Åbning og lukning af låget kræver også forsigtighed. Tryk ikke på røret. Efter påføring af overfladens sammensætning presses tæt på hinanden og holdes i denne position i nogle få sekunder.

Hold SOMAFIX væk fra børn. Hvis det kommer i øjnene eller åbne sår, skal du straks skylle med rigeligt vand.

Kontakt superlim

Ideel til arbejde med stræklofter og kontaktlim. Hvor godt det er ved installation og reparation af lofter, kender alle en erfaren mester. Nybegyndere, der ikke har evner til at arbejde med plastik og PVC ark, anbefales at starte deres professionelle rejse med "Kontakt".

Denne lim er bekvem, fordi den sætter hurtigt, men giver 1-2 sekunder for at justere placeringen af ​​de limede overflader lidt. Blandt dens fordele er den absolutte gennemsigtighed af filmen dannet og pålideligheden af ​​forbindelsen. Fuld tørring af sammensætningen sker efter 10-15 minutter efter påføring.

"Kontakt" er lavet på basis af ethylcine acrylat, kræver omhyggelig brug. Det anbefales at købe en klæbemiddelrenser af samme "Kontakt" mærke med dette lægemiddel. Dens tilstedeværelse vil i høj grad lette arbejdet, da installatører af stræklofter ofte er beskidte hænder med lim, hvilket komplicerer implementeringen af ​​enhver opgave.

Loctite lim linje

Ved arbejde med hæmmede lofter og komponenter kan du med sikkerhed bruge Loctite 401. Dette er et universelt almindeligt lim. Med det kan du sikkert forbinde en række forskellige materialer. Hvis du har brug for en mindre tæt sammensætning, kan du være opmærksom på Loctite 404, som har en lavere viskositet. Det er designet til at forbinde overflader, der er vanskelige at klæbe. Blandt dem er teflon og polypropylen. Også denne lim klæber sammen med forbindelsen af ​​porøse overflader.

Loctite lim linje

Loctite 435 har en høj grad af gennemsigtighed og medium viskositet. Ved arbejde med lofter er det fordelagtigt, fordi det er mest modstandsdygtigt over for fugt, er ikke bange for høje temperaturer og vibrationer, og er stødbestandig.

Sådan forsegles et hul i strækloftet?

Du finder en beskrivelse af alle mulige metoder med trinvise instruktioner i denne artikel. Du kan også finde en artikel om, hvordan man dræner vand fra et strækloft.

COSMOPLAST lim linje

De klæbende sammensætninger af COSMOPLAST er ens i deres egenskaber og karakteristika med COSMOFEN. COSMOPLAST 500, 500L, 513 er egnet til reparation af stræklofter. Afhængig af effekten, de ønsker at få, vælges forskellige typer lim, da deres egenskaber er forskellige efter hærdning.

 1. Cosmoplast 500 og 500L danner en solid højstyrkefilm.
 2. Cosmoplast 513 - elastisk.

Forskellige og hærdningstiden. I Cosmoplast 500 går det ikke over 3 sekunder, i Cosmoplast 500L er det 4-5 sekunder. Cosmoplast 513 tørrer længere ud end andre, mindst 15 sekunder.

Cosmoplast 500 lim

Tabel. Tørretid for Cosmoplast-klæbemidler.

Cosmofen klæbespecifikationer

Glidende garderobeskabe, plastikvinduer og andre indvendige genstande er længe blevet bekendt med moderne lejligheder. Cosmofen lim anvendes meget ofte i produktion af møbler og metal-plast vinduer. Vores artikel er dedikeret til funktioner og fordele ved denne sammensætning.

tid

Cosmofen lim er et enkeltkomponent stof, det kan bruges til at klæbe en række forskellige materialer om få sekunder.

Det har følgende fordele:

 • koblinger meget hurtigt;
 • modstandsdygtig over for fugt og kulde
 • tilbydes til en rimelig pris;
 • har en bekvem dispensering cap;
 • Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet er den lukket sikkert, så limen ikke hærder;
 • umiddelbart klar til brug
 • besidder minimumsudgiften.

Det bør siges om sine mangler:

 • ikke egnet til elastiske sømme
 • Ikke brugt til overflader, som konstant udsættes for fugt.
 • Metalprodukter skal behandles inden limning.

Denne lim er specielt designet til at arbejde med plastikvinduer, så det vil klæbe dette materiale meget hurtigt uden problemer. Det bruges til at forbinde plastrør, når du monterer PVC-vinduer, for at forsegle leddene.

Ved hjælp af et flydende fugemasse kan du sammenklæde sådanne materialer:

 • plast;
 • metal;
 • glas;
 • plexiglas og polyethylen;
 • gummiprodukter;
 • væv.

Sådan lim anvendes til fremstilling af radiokomponenter, optik, smykker. Denne polymer anvendes med succes i skoindustrien, i fremstillingen af ​​ortopædiske sko, læderprodukter, medicinsk og dentalt udstyr. Det er værd at nævne sådanne større industrier som ingeniørvirksomhed, fly og skibsbygning, Cosmofen finder anvendelse her.

På grund af sin pris kan den bruges ikke kun i fremstillingssektoren, men bruges ofte i hverdagen.

Ved hjælp af denne sammensætning kan du lime alle plastoverflader, møbler, køkkenredskaber. Dette materiale er egnet til reparation af sko, det limer perfekt gummi og stofmaterialer, læder.

Materialet er ikke giftigt. Selv om det ikke er skadeligt, anbefales det ikke at bruge det til køkkenudstyr, plader og kopper, det vil sige de varer, der kommer i direkte kontakt med produkterne. Til limning af madlavning er det bedre at tage specialdesignede materialer.

Du kan bruge lim til gummiovertræk, det er velegnet til hurtig reparation af dæk på en cykel, gummibåd og vådebeklædning, især hvis der er en lille fejl.

På grund af dets egenskaber anses dette materiale som det bedste blandt analoger. Det bruges ofte i konstruktion, det bruges til hævede lofter.

Cosmofen modtog gode anmeldelser i indramningsværkerne og i produktionen af ​​møbler, da det ikke kun kan håndtere plast, men også metal, træ, gummi og glas.

CA 12 lim er den mest populære fra Cosmofen-linjen, den produceres i små flasker (fra 20 til 50 gram), hvilket er meget praktisk, da du altid kan tage det med dig og anvende det på enhver situation der opstår. CA 12 lim har en gennemsnitlig grad af viskositet og tørrer på ikke mere end 20 sekunder.

struktur

Overvej de tekniske egenskaber ved dette materiale. Cosmofen er et stof med lav viskositet. Takket være ethylcyanoacrylat, som er en del af limen, kan der opnås en gennemsigtig søm, der er helt usynlig for øjet, efter at den er fuldstændig krystalliseret. Denne søm er ikke bange for temperaturændringer, den er modstandsdygtig over for nedbør. Flydende cyanoacrylatlim kan anvendes ved temperaturer fra +5 grader.

Så snart limen påføres overfladen, hærder den inden for få sekunder. For at lime stykkerne, tryk dem sammen og vent 5 sekunder.

Overfladen vil blive limet med maksimal pålidelighed om 14-16 timer. Hvis du sammenligner tidspunktet for binding med en anden lignende sammensætning, er det omkring 24 timer.

Hvis lufttemperaturen er mellem +20 grader, hærder Cosmofen efter 16 timer. Tørretiden vil stige, hvis fugtigheden er høj. Det optimale fugtindhold for hurtigtørrende lim er 60%.

De arbejder med sammensætningen ved forskellige temperaturer: fra +5 til +80 grader. Højtemperaturmateriale har en høj vedhæftning til overfladen, det er perfekt til limning af metal. Men når man arbejder med metaloverflader, skal de først affedtes.

Lim til hængende lofter: hvordan og hvad du kan lime loftsbeklædningen med dine egne hænder, brug af Cosmofen lim til PVC konstruktioner

Sådan klæber du ordentligt klæbende loft: valget af lim, især reparation belægning

Stræklofter er installeret i mange private huse og lejligheder. Der er dog situationer, hvor lærredet er beskadiget af en eller anden grund, og der vises et hul i den. Folk begynder straks at blive panik og spekulerer på, hvordan man retter op på situationen.

I første omgang skal du vurdere, hvor meget lærredet blev beskadiget, fordi du kan skjule en lille fejl med lim.

Fælles årsager

Der er flere almindelige årsager til beskadigelse af spændedækslet:

 • Ved montering af tagbøjlerne kan du let røre spændetøjet med fastgørelsen og beskadige den. Føreren skal være så forsigtig som muligt, når han arbejder med lærredet, da kun en forkert bevægelse kan ødelægge belægningen og beskadige den.
 • Børnelegetøj, hvoraf de fleste er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​skarpe detaljer. Ved at lege med dem kan børn ved et uheld smide dem til loftet, hvilket vil medføre skade.
 • Korker fra champagne og krakkere, som hvis uagtsomt kan beskadige loftets overflade.
 • Spaltet langs sømmen forekommer i situationen, når stoffet blev strakt for meget, eller der blev udført svag svejsning af dårlig kvalitet.
 • Uopmærksomheden over for installatørerne. Hvis baguetterne blev installeret dårligt, kan det føre til, at lærredet bare kommer ud af monteringsprofilen.
 • Hvis der er installeret en høj-effekt armatur i rummet, så er den i stand til at smelte filmen. Dette gælder ikke kun de indbyggede lyskilder, men også de hængende lamper, der er installeret forkert.

Sådan renses hullet med egne hænder?

Hvis skæringen eller punkteringen er meget stor, bør du ikke lide med lærredet, det er lettere at udskifte det. Kun små huller kan maskeres. Så snart du mærker skaden, skal du forsegle området med tape eller tape, så hullet ikke bliver større. Derefter kan du komme på arbejde.

Metoder til reparation af loftet afhænger af det materiale, som lærredet er fremstillet af.

klud

Ved hoarder er det normalt, at eftermontering af loftsstykker af stof forbliver. Nu er de ideelle til at eliminere skade. Hvis det samme stof ikke er tilgængeligt, kan du vælge en anden, men så skal den males i en tone med loftet.

Vi skal handle som følger:

 • det er nødvendigt at skære en plaster (størrelsen skal svare til størrelsen af ​​skaden plus et par centimeter);
 • anvende transparent lim på stoffet;
 • tryk plaster på bagsiden;
 • glat stoffet godt;
 • Tryk forsigtigt et stykke klud, men overdriv det ikke, så limen ikke kommer ud.

Når plaster tørrer, kan du begynde at male dette område. Hvis skaden er af en lille størrelse, vil en nål med en nylon tråd hjælpe med at slippe af med hullet i loftbunden, det kan bruges til at sy et hul.

Husk, at uafhængige søgninger af materiel ikke giver resultater. Det er værd at kontakte det firma, der har lavet installationen af ​​strækloftet, fordi medarbejderne er i stand til at finde et stof, der er tæt på den originale.

PVC lærred

Hvis der er dannet et lille hul på strækloftet, kan det være skjult bag lysarmaturer eller ventilationsgitter. På denne måde kan kun mindre skader repareres, der ikke overstiger 2 centimeter i længden. Trinnene til reparation af PVC-lærred er de samme som ved limning af en stofklud, men der er visse funktioner.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke vil virke at male filmen, så der er to måder ud af denne situation:

 • fra resterne ved installation af resterne er det nødvendigt at forberede patches;
 • fra det fundne materiale for at oprette en ansøgning.

Husk at hullerne i PVC-loftet afviger hurtigt nok, så det er midlertidigt nødvendigt at bruge tape. Du kan fjerne det umiddelbart inden du vedhæfter programmet eller et stykke film.

Til dato er der forskellige design ideer til at dekorere huller i stretch loftet. Det kan være blomster ornamenter, billeder af dyr, geometriske former, mønstre og meget mere.

Limvalg

Når det er nødvendigt at forsegle det hængende loft, er det tilladt at bruge kun visse typer lim:

 • Vognen kan bruges til limning af forskellige typer materialer. I sin sammensætning er der specielle harpikser, som den bedste effekt er opnået på.
 • Special lim kan bruges til en bestemt type tapet og specielle limning steder. Denne art har en anden grad af egenskaber:
  • Letvægts - anvendes til tynde materialer som papir;
  • medium - bruges til stof eller akryl tapet;
  • tung - kan bruges til vinyl og ikke-vævet.
 • Superglue er ideel til situationer, hvor du skal lim en glat overflade.

Mest populære mærker

I dag kan du købe produkter fra populære mærker, der er ideelle til forsegling af strækloftet.

Cosmofen

Cosmofen lim er velegnet til forskellige opgaver. Ved hjælp af dette produkt kan du hurtigt klare arbejdet. Denne art er fuldstændig harmløs for helbredet.

Fordelene ved denne lim er:

 • egnet til forskellige materialer;
 • hærder om få sekunder
 • karakteriseret ved høj styrke;
 • karakteriseret ved modstand mod temperatur ekstremer og ultraviolet.

Somafix

Denne lim er forskellig plasticitet, og har også følgende egenskaber:

 • kunne klæbe noget materiale om få sekunder
 • skal affedtes
 • Efter fuldstændig tørring taber den ikke sin plasticitet og får samtidig styrke.

"Kontakt"

Superlime fra firmaet "Kontakt" er fantastisk til reparation af hævede lofter. Det er ideelt for begyndere på grund af dets kloge design. Det greb hurtigt nok, givet kun to sekunder for at justere positionen. Fordelen er gennemsigtigheden og pålideligheden af ​​bindingen.

Loctite

Loctite tilbyder en højkvalitets linie, der kan anvendes trygt i arbejde med lofter. Du kan købe lim med varierende grad af gennemsigtighed og tykkelse. Alle typer lim er præget af fugtmodstand, modstandsdygtighed mod ekstreme temperaturer og er slagfast.

Cosmoplast

Cosmoplast tilbyder en bred vifte af klæbemidler, men kun mærker 500, 513 og 500L er egnede til brug ved reparation af spændevævet. De adskiller sig i tørretid og sammensætning.

I hvilke tilfælde er det umuligt at forsegle spændedækslet?

I nogle tilfælde anbefales det ikke at reparere spændevævet med egne hænder:

 • Gabet opstod på sømstedet. I dette tilfælde kan limning kun forværre situationen. Få det ønskede resultat virker ikke. Stof eller PVC-klud bliver nødt til at trække igen.
 • Coating flyttede væk fra væggen. Så skal du sørge for demontering, hvorefter du skal styrke baguetten eller profilen. Næste skal være strakt nyt lærred.

Selvom du tror at du selv kan klare sådanne situationer, men du ikke er fagfolk, bør du ikke handle selv. Sådanne skader kan skyldes handlinger fra loftinstallatører eller brug af materiale af dårlig kvalitet.

Den eneste rigtige beslutning i denne sag er en appel til den virksomhed, der gennemførte installationen. Hun skal enten afhjælpe denne situation eller returnere pengene til dårlig kvalitet.

applikationer

I nogle tilfælde er det umuligt at løse situationen med lim, derfor kommer applikationer til undsætning.

For at gøre dette skal du følge nedenstående anbefalinger:

 • det er nødvendigt at rengøre de limede overflader mod støv og snavs;
 • Skær forsigtigt et stykke tape, der hjælper med at lukke hele hullet og fastgør det
 • når hullet er stort nok, bliver du nødt til hurtigt at søge efter et stykke lærred;
 • Segmentet skal være fastgjort til hullet og tapet med tape på begge sider.

Når beslutningen om limning af ansøgningen er lavet, behøver du ikke bekymre dig om tekstur og farve på det fundne lærred kombineret med basisbasis. En mosaik eller en unik applikation kan fungere som noget.

Vær opmærksom på at for at udføre dette arbejde skal du i det mindste have et grundlæggende kendskab til at arbejde med hævede lofter. Hvis du ikke har dem, risikerer du ikke at gøre reparationen selv. Det er bedst at henvende sig til fagfolk, som gør deres arbejde godt.

Husk at kalde en specialist vil være meget billigere end at ændre internettet.

Armaturenhed

Du kan løse problemet ved at installere en ekstra lysarmatur. Skjul hullet, du kan bruge ethvert loft eller en lampe.

 • Du kan male og lim en almindelig plastplade. Det vil se originalt på loftet.
 • Almindelig ventilationsgitter eller detektorindretning er perfekt til at fjerne huller. Installation udføres med lim.
 • Hvis du vil installere en lysekrone, skal du tilslutte den krog, som armaturet skal monteres på loftoverfladen.

For at installere lampen skal du først montere en ring af plast omkring hullet, hvilket ikke tillader hullet at sprede endnu mere. Lærredet på indersiden skal skæres ud og belysningsarmaturet installeres der.

Husk, at hvis der ikke er nogen kommunikation på dette sted, bliver lampen kun et dekorativt element. For at gøre det funktionelt, vil det være nødvendigt at demontere loftet, hvilket vil tage tid.

For at lære at fjerne klippet på strækloftet, se videoen nedenfor.

Lim til stræklofter cosmofen

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Lim til stræklofter cosmofen

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Sådan fjerner du Cosmophen lim fra strækloft, tøj, laminat, linoleum

Hvis der efter dækning af stræklofter eller vindueskråninger på et lærred, laminat, linoleum, parket, dør eller tøj er der dråber Cosmofen CA 12 specielt øjeblikkeligt tørrende cyanacrylat superlim, kan du kun fjerne rester - Dimexid, som sælges i apoteker. Se billede:

For at skrubbe rester af spildt Cosmophen fra overfladen er det nødvendigt at anvende Dimexid rigeligt på rester af den tørrede superlim og vent nogle minutter, indtil de er blødgjort.
De bløde rester af den anden lim, fjern med en klud, et stykke bomuld eller et bandage!
Hvis der er for mange resterende limrester (for eksempel er hele røret blevet hældt), proceduren skal udføres flere gange.
Dimexid er den eneste agent, der ikke forkæler forsiden af ​​finishmaterialer og tøj og fjerner dråber lim uden spor. Se vores video!

Rester af Dimexid kan forynge din hud, da dette værktøj fjerner fine rynker, som Botox.
Pas på! En koncentreret opløsning af Dimexidum kan forårsage alvorlige forbrændinger eller en allergisk reaktion på huden. Til kosmetiske formål fortyndes dette lægemiddel med vand.

Vælg et velkendt firma med erfarne professionelle installatører, der ikke vil ødelægge din reparation!
Virksomheden på stræklofterne "Vertical Line" kan være stolt af sine pæne medarbejdere, fordi i mange år kan du regne med fingre, hvis Superglue spildt på kundens ting.

Særlig lim til fremstilling af lofter

Fra tid til anden er konsulterne i Mos Siling-firmaet interesseret i: Er det muligt at være engageret i fremstilling af stræklofter med egne hænder, og hvilke finesser og vanskeligheder har denne proces? Det er naturligvis bedst at overlade dette arbejde til fagfolk.

Ved første øjekast er stretch takteknologi enkel, men det har faktisk mange funktioner, som du behøver at vide og være i stand til at gøre. Vi vil i dette materiale kun overveje en, langt fra det vigtigste øjeblik, og du vil beslutte, om du selv skal tage selv op.

Det vil være et spørgsmål om den afsluttende fase af installationen, når rammen allerede er etableret og kluden er strakt. Lad os tale om limen til fremstilling af hævede lofter, og mere præcist - til dekoration, bevaring og reparation af vinylcoating.

Hvad er lim til?

Du vil blive overrasket over at lære uden lim det er næsten umuligt at lave et strækloft med høj kvalitet. Det er nødvendigt for:

 • fastsættelse af konturer for rør. Disse plastelementer limes ind i lærredets inderside. Der er overheadledninger, men de ser meget mindre æstetisk glædeligt ud;
 • limning den isolerende forstærkningsring for at skabe et hul til belysningsenheden. Denne ring beskytter filmen mod at bryde og overophedes. Plastarmringen er limet på ydersiden af ​​filmen lige under monteringsplatformen. Derefter skæres et hul i sin indre diameter;
 • dekorere designet af loftplinten. Specialister på firmaet Mos Siling dækker normalt den teknologiske åbning, som forbliver efter installationen af ​​loftet med maskeringsbånd. Men hvis væggene er meget ujævn eller indretningens stil indebærer en bred sokkel, der efterligner stuccoformning, er lim nødvendig. Men! Stiften limes tæt på loftet, kun til væggene;
 • reparere vinyl klud. I tilfælde af punkteringer, udskæringer og tårer, hvis hullets længde ikke overstiger 20 cm, kan filmens kanter omhyggeligt foldes og limes sammen med en indvendig lappe af samme film (stykker er altid tilbage til denne sag). Hvis stoffet bliver hacket (når hullet er tæt på en af ​​væggene), er en harpun fastgjort med lim. Til dette skæres filmen fra hullet til harpunen og skæres langs båndet. Derefter limes en gammel harpun eller et stykke af en ny til en ny kant. Limet tørrer næsten øjeblikkeligt, og lærredet er gemt i en baguette;
 • sjældne situationer, når du skal lim to canvases, vil dette dog være synligt tynd søm.

Lim til fremstilling og reparation af lofter

Vælge lim til dekorativt reparationsarbejde, sørg for at det passer til PVC-film. Forresten skal limen være transparent eller hvid, for ikke at efterlade spor efter tørring. Limets sammensætning er meget vigtig. Almindeligt anvendte cyanacrylatbaserede klæbemiddelformuleringer.

Hvis du beslutter dig for at bruge noget andet, skal du sørge for at tjekke det ud på små stykker af de elementer, der skal limes. Mange klæbemidler omfatter sådanne aggressive opløsningsmidler, der kan ødelægge filmen eller plastik.

Cosmofen CA 12

Installatørerne af Mos Silling Company foretrækker at bruge den professionelle one-component klæbemiddel Cosmofen CA 12 til fremstilling af stræklofter. Men der er andre egnede klæbemiddelsammensætninger, såsom Cyanofix og Contact.

Cosmofens popularitet er forklaret ved hans øjeblikkelige greb - limningstiden er bare et par sekunder. Denne lim overfører perfekt temperaturfald, når du opvarmer og køler filmen under installation og reparation. Det er UV-bestandigt og holdbart.

Til limning lim fra flasken påføres overfladen af ​​et af elementerne. Begge overflader skal være støvfrie og affedtet. Dette vil medvirke til at gøre Cosmofen 60; 10 og andre rengøringsmidler, afhængigt af hvad du holder fast i filmen.

De elementer, der skal limes, forbindes øjeblikkeligt og placeres om muligt under en presse. Arbejde i et fugtigt og godt ventileret område. Cyanoacrylat er brandfarligt, farligt for menneskets hud og især øjet på grund af øjeblikkelig limning og giftige dampe (kan forårsage allergiske udslæt, svimmelhed og kvalme).

Lad det ikke falde på kroppen. Pas også på, at limen ikke pletter film, sokkel eller rør, og forbliver heller ikke på flaskeens spids (hætten holder fast). Uhærdigt klæbemiddel fjerner COSMOPLAST 597, og den tørrede lim kan kun fjernes mekanisk.

Hvordan og hvad man skal klæbe loftet soklen

Til udsmykning af stræklofterne anvendes tre typer loftsplinter:

 • fra skum - den billigste, ufleksible og sprøde, kan kun anvendes på flade områder;
 • fra polyurethan - fleksibel, præsenteret i et stort udvalg, er det med sin hjælp, der efterligner stucco. Den er bred og smal, med ornamenter og glat, godt malet;
 • fremstillet af plast - den mest holdbare; den sælges allerede malet eller belagt med en speciel film, der efterligner tekstur af træ, sten eller metalskinne.

Det er bedst at lime loftsplinterne direkte på væggen, ikke på tapetet. For det første kan soklen trække dem væk fra væggen, og for det andet, når du re-reparerer, vil du kun fjerne tapetet og gemme soklen, skal du bare male igen.

Det er mere bekvemt at klæbe sokkel med mellemlængde og med en bred del under limmen. For øvrig er det muligt at installere bundplader sådanne klæbemiddelsammensætninger som øjeblikket for installation og titanium. Før arbejdet skal du dække stretchstoffet med en beskyttende film for at beskytte den mod dråber.

For at tilslutte skørtplader i hjørnerne, brug en savsåbning og blokkasse. Plint holde fast på markeringen, anvende niveauet og slå. Begynd at lim på hjørnet, læg lim ikke kun på den brede del, men straks på enderne for at forbinde med den næste del.

Brug lim ifølge instruktionerne, fjern det straks. Sømmen kan styrkes med en primer. Mal kun soklen, når den er helt tør, og fjern derefter beskyttelsesfilmen.

konklusion

Generelt er fremstillingen og installationen af ​​ophængte lofter ikke meget komplekse processer, især for firmaerne Mos Siling. Hvor nemt denne proces er for dig, især i sidste etape, bestemmer selv.

Men husk: Udseendet og kvaliteten af ​​hele loftet og rummet afhænger af kvaliteten og nøjagtigheden af ​​limning af konturerne på rørene, rustningen og basispladen. Resultatet afhænger af de små ting.