Hvornår skal du klæbe loftets sokkel

Under ombygningen af ​​indretningen opstår mange kontroversielle problemer, selv i de tilfælde, hvor alt i begyndelsen virker som enkelt og forståeligt, og arbejdet ser ikke ud til at være for tidskrævende og langvarig. For eksempel er mange i reparationen interesseret i svaret på spørgsmålet: Hvornår skal man lime loftsplinten - før tapet eller efter? Det viser sig, at du ikke umiddelbart kan svare på det. Ordren baguette stikker afhænger af en række faktorer.

tid

De øverste fileter spiller rollen som dekor, gør interiøret komplet. Derudover skjuler de grænsen mellem vægdekoration og hvidvask. Hovedforskellen mellem loftsplinterne er fremstillingsmaterialerne og følgelig deres fysiske egenskaber. Til fremstilling af fileter anvendes sådanne materialer:

 • Wood. Dette er en god mulighed for en række interiører: klassisk, land, moderne. Gode ​​dyre modeller er lavet af egetræ, valnød, lærk eller mahogni.
 • Gips. Dette materiale er godt, fordi du kan skabe de mest komplekse former og profiler derfra. På samme tid, hvis sammenlignet med natursten, er gips meget billigere og lettere. Men for at lykkes at montere gipsplinten er det nødvendigt, at væggene er perfekt justeret.
 • Stone - bruges til fremstilling af fileter er ikke meget ofte, men resultatet er virkelig fantastisk. Stenprodukter passer perfekt i et luksuriøst klassisk interiør, nogle gange produkter fra naturlige eller kunstige råvarer ser økologiske ud i moderne værelser. Omkostningerne ved sådanne produkter er ret høje.
 • Plast. Polymer sammensætninger - en af ​​de mest almindelige. Til loft baguette anvendes materialer som polyurethan, polyethylen, polystyren skum, PVC og mange andre.
til indhold ↑

Bløde og hårde baguetter og klokkeslæt

Fra de anførte materialer klassificeres produkterne af plast og med en smule stræk, træ som blød og fleksibel. Hvis du stiller et spørgsmål, hvornår man limer loftsplinten, kan du svare:

 • Let fleksibelt design kan klistres direkte oven på tapetet.
 • Med mere massive baguetter er denne erfaring usandsynlig at lykkes.

Årsagen til dette er følgende: Det er ret svært at niveauere væggen til en perfekt tilstand, baguetten har sine egne krumninger. Gab, der dannes under installationen, bliver normalt fyldt med kitt og tapet som base for kitt er ret dårligt. Det fleksible produkt gentager uregelmæssighederne på væggene, og der er ingen grund til at bruge kittet.

Det er vigtigt! Hvad lim først - tapet eller loft sokkel, hvis det er solidt? Hvis vi taler om træ, gips eller stenstrukturer, der ikke bøjes, så monterer de først bundpladen, og indsætter derefter tapetet. I dette tilfælde er grundlaget for kittet væggene. Desuden holder den tunge konstruktion ikke bare papir eller interlining, men kommer også sammen med tapetet.

Selvsamlingsregler

Efter at tapetlimet er tørret, kan du holde plastikpose:

 1. Først lim limen på væggen, såvel som den tilstødende del af loftet, for at fjerne støv med en tør klud eller en børste.
 2. Lav alle de nødvendige målinger for at skære baguetterne ordentligt.
 3. Hjørner klippes ved 45 grader ved hjælp af en blok.
 4. Du kan klæbe soklen på silikoneforseglingsmiddel. Det er ikke dårligt at anvende klæbemiddelsammensætningen beregnet til den type plastik, hvorfra baguetten er fremstillet. Påfør lim til baguette-punktet, tryk på delen til væggen og slip derefter.
 5. For at maskere hullerne i leddene, brug akryl-silikoneforsegling eller en blanding af PVA-lim med gipsstikket.
til indhold ↑

Videooptagelser

Således afhænger rækkefølgen af ​​at klæde væggene med tapet og montering af loftlister på massen og materialet af sidstnævnte. Sådan limes loftsplinten - før tapet eller efter dette problem løses individuelt. Direkte på tapetet, kan du montere et fleksibelt design af plast.

lofter

Når vi taler om sokler, menes vi oftest dem, der er beregnet til at dække krydset mellem væggene og gulvet. Men i bylejligheder og landhuse i de senere år er det ofte muligt at se sådanne grundplader, som er placeret under loftet og rammer rummet omkring omkredsen. Denne loftsplint, som kombinerer mange fordele, begynder at skjule fejlene på væggene og slutter med at give loftet en særlig charme. I dag lærer vi at lime loftsplinten, og hvordan man lægger en baguette på den.

Indhold:

Køb en loftsplint

Krydset mellem vægge og loft kræver normalt dekorative dekorationer. Den mest almindelige type indretning er installationen af ​​loftlister. Loftplinten hedder en filet, det er en standardlængde af strimler - tæt på 2 meter. Galteller kan være polyurethan, træ, gips og skum, men uanset dette forbliver princippet om deres installation uforandret, kun nogle nuancer vises i arbejdsprocessen.

Så lad os begynde! Den første ting at gøre er at bestemme materialet i loftplinten. Skum og polyurethan baguetter betragtes som de mest økonomiske og nemme at arbejde. De ligner hinanden, fordi de virker som polymere forbindelser. Loftslister, der er lavet af skum, er ikke af høj kvalitet som polyurethan.

Hvis vi sammenligner polyuretanlister med skum, så er de første tyngre og dyrere, men samtidig har de også tilstrækkelig elasticitet. Men skumbagetterne er slet ikke fleksible, de kan ikke bøjes, da de sandsynligvis brister. Dette er alt sammen et vigtigt punkt, når du monterer baguetten. Hvis loftkonstruktionen har forskellige bøjningsradier, vil polyurethans højelasticitet være nyttig.

Polyurethan er mere holdbar end skum, som smuldrer og bryder. Polyurethan soklen kan ikke kun bruges i værelser med normal luftfugtighed, men også i de rum, hvor fugtigheden er høj: i badeværelser, i køkkener. Men produkterne af skumfugt er ikke alt for fortrolige med.

Den næste ting du skal gøre før du lim loftet soklen er at måle rummets omkreds for at finde ud af, hvilken mængde sokkel du skal bruge. Antag at de samlede dimensioner på dit værelse er 4 til 6 meter, derfor er dets omkreds 20 meter. Da den gennemsnitlige længde af fileterne når henholdsvis 2 meter, skal du bruge 10 fileter, men det er bedre, bare i tilfælde af at købe en anden loftsplint ekstra.

Nu skal du bestemme bredden af ​​baguetten, fordi brede lister på lave lofter ikke ser passende ud, hvilket reducerer størrelsen af ​​rummet. Ikke mindre vigtigt er kombinationen af ​​basisplader og vægge. Almindelige vægge vil se mere interessant ud, hvis du henter en baguette med et billede eller en smule tekstur. Og til de vægge, der er dekoreret med ornamenter, passer helt glatte bundplader uden nogen tegninger.

Valget af klæbemiddel til basisplader

Alle lim til loftsplinter, som er repræsenteret på markedet i dag, er opdelt i akryl og polymer i dets sammensætning. Når du bestemmer hvilken lim du vil bruge til at fastgøre en baguette, skal du fortsætte fra det funktionelle formål med rummet. Hvis du laver reparationer i børnehaven, så giv en præference for sikker akryllim. Og til loftet i køkkenet i badeværelset bliver nødt til at overveje en polymerprøve.

Akrylklæbemidler er lavet på vandbasis, så de har ikke en udtalt lugt. Men de er ikke egnet til brug i rum med høj luftfugtighed. Polymerholdige sammensætninger er derimod fugtighedsbestandige og holdbare, men indeholder kemiske opløsningsmidler, som holder dem i flydende tilstand. Og før tørringen af ​​sammensætningen, som kan vare op til en uge, vil rummet have en særlig ubehagelig lugt.

Uanset de væsentligste mangler er det mest populære, når man installerer en loftsplint, polymerklæbemidler - "Titan" eller "Moment". Kunder værdsætter disse stoffer for pålidelighed og alsidighed. Forskellige modifikationer fra hinanden afviger i indstillingshastigheden og modstanden mod lave temperaturer.

Også på salg er prøver, der er beregnet til at lime næsten våde dele, der er dem, der kan indstille i sekunder, hvilket er meget bekvemt i tilfælde af arbejde under loftet. Men træfileterne kan du ikke blot vedhæfte limet, men også til skruerne og neglene.

Gør lim med egne hænder

Derudover kan du knæde limen fra skrotmaterialer. Gips og skumplanker limes normalt til fyldstofopløsningen, mens denne løsning også bruges til at forsegle de huller, der dannes, når profilerne passer sammen og til væggene med loftet.

For at forberede denne opløsning, tag 1 volumen vand 1 volumen fint finish kittet af enhver produktion og 1/4 af volumenet af klæbemiddel sammensætning af PVA. Bland alt, ælt til en homogen masse, der har en cremet konsistens uden klumper og blodpropper og lad stå i et par minutter. Umiddelbart inden brug skal massen blandes grundigt igen.

Du kan bruge denne sammensætning både som lime og som kitt, stikke baguetter og smøre hullerne mellem væggene og basispladerne i to timer. Det resulterende klæbemiddel er baseret på vand, derfor har det egenskaber, der er forbundet med akryllim, og er ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed.

Forberedelse til montering af baguette

Før du lægger loftplinten ud, skal du tage materialet ud af pakken og lade det ligge i det rum, hvor installationen skal udføres, for en dag, først efter at du kan begynde at arbejde. En af de vanskeligheder, der opstår ved limning af en baguette, er at skære fileterne fra enden. Når alt kommer til alt, skal hvert niveau af soklen dockes med den anden i hjørnet af rummet præcis i en vinkel på 45 grader.

For at klare en sådan opgave skal du fylde op med en hård ram, som er nødvendig for at styre kniven eller saven i en given vinkel. Fartøjet har flere slots i forskellige hældningsvinkler - 90, 45, 60 og 67,5 grader. Placer fileten i installationen i en vinkel på 45 grader, og skær stykket med en kniv, og glat derefter ud af enden af ​​skæret. Det er meget vigtigt først at skære hjørnet af soklen og kun justere det ved måleren.

Men hvis du skærer hjørnet forkert, skal du skære det igen, og barens længde sammen med det bliver mindre, hvilket vil medføre dannelse af et hul i loftet. For ikke at lide med at skære soklen ud og tilslutte hjørnerne, kan du altid købe dekorative hjørner og derefter installere dem ovenpå baguetten på stedet.

Forbered forsigtigt loftoverfladen - det skal være tørt og rent. Hvis bunden er træ eller plast, skal det ikke være olieagtige pletter. Loftet skal puttied, og væggene skal trimmes, hvor bordpladen skal placeres. Brug af putty muliggør tilpasning til at fungere bedre. Derfor er forbindelsen mellem fileter på steder, hvor de støder op til væg og loft, næsten umærkelige. Nogle gange, for at forberede loftet, skal du bare lave et par bevægelser med en fugtig svamp!

Fremgangsmåden til støbning af støbning

Ved reparation, som regel, to måder at installere en loft baguette praksis. Den første teknik er, at bordpladen limes efter limning af rummet med tapet. I den anden metode installeres støbeformen efter udjævning af loftet og væggene og priming dem. Den anden metode er bestemt at foretrække, selv om den er mere arbejdskrævende.

For det første behøver du ikke at geninstallere loftet baguette, når du skifter tapet. For det andet vil afstanden mellem fileten og muren se meget uforskammet i nærvær af ujævne vægge, og det er meget nemmere at lappe dem op, før de smelter sammen med tapet, fordi der ikke er nogen frygt for, at du vil plette væggene. Derfor er det ikke nødvendigt at klæbe tapetet, før du limmer loftplinten, så du kan få et meget bedre resultat.

Før du fastgør soklen, skal du absolut være opmærksom på valget af pladsen til limning af den første plank i hjørnet, fordi den næste bliver limet til den. Som lim, og hjørnet vil se ud. Det er bedre at klæde bundpladen i en sådan rækkefølge: Først lim segmenterne i hjørnerne og først efter det kan du limke baguetten rundt om omkredsen. Hvis strimlerne i hjørnerne limes nøjagtigt, så er der ingen vanskeligheder på lige dele af væggen.

I tilfælde af strakt lærred er det absolut bedre at klæbe soklen, inden du smutter over overfladen med tapet. Vælg en bedre PVC sokkel, som har en lille vægt. Læg ikke baguetten på strækloftet - kun til væggen. Bedre klud beskyttet med polyethylen. Resten af ​​teknologien til fastgørelse af soklen svarer til den ovenfor beskrevne med en sådan ændring, at det er bedre at tage speciel lim i stedet for tætningsmiddel eller kittet.

Hvis du beslutter dig for at udstyre rummets dekorative belysning ved hjælp af loftsplinten, så husk at der ikke er nogen radikale forskelle mellem proceduren til limning af soklen uden belysningen og med det generelt. Hvis du ønsker at dekorere dit værelse på denne måde, skal du, inden du fastgør loftplinten, lægge elektriske ledninger til baggrundslyset.

LED'er anvendes som regel. Dernæst skal ledningerne lukkes med en sokkel, men husk at vi lim loftsplinten ikke til loftet, men til væggen. Der skal være en afstand fra loftet baguette til loftoverfladen. Det er alle de tricks i stiften i forskellige tilfælde.

Til støbning lister kan du bruge en finish kitt eller lim. I det første tilfælde er virksomhedens producent ikke rigtig noget. Hvis du vil skjule kommunikation under loftsplinten, skal du tilslutte dem til væggen eller loftet. I dette tilfælde, som med arrangementet af dekorativ belysning ved hjælp af loftprofilen, vil baguetten kun være fastgjort til væggen. Hvis ledningen skal montere profilen under installationen, vil det være meget svært at klæbe det.

Umiddelbart inden installationen fugtes fastgørelsesstedet med primer eller vand på loftet og væggen. På denne måde kan du forhindre stoffet i at tørre ud hurtigt og lette monteringsprocessen. Dernæst fortynd kittet og anbring et tyndt lag med en lille spatel på hele bagsiden af ​​fileten, så der ikke er hulrum i hjørnet.

Fastgør basispladen til loftet med den ene side, den anden på væggen og tryk den. Fjern kittet forsigtigt med en finger eller spatel. Efter det skal du fjerne rester af kitt fra baguetten med en fugtig klud. Listerne af listerne smeder også kitt og vasker op med en våd klud.

Derudover kan du lim loftsplinten med lim. Klisterlister ved hjælp af lim er lettere end at bruge kittet, men skal investere yderligere midler. Putty forbliver næsten altid efter udjævning af loftet og væggene næsten, og limen bliver nødt til at købe. For et værelse med en størrelse på op til 20 kvadratmeter har du brug for to pakker akrylforsegling.

Husk at for at fastgøre soklen på limen, skal væggene og loftet have en overflade af høj kvalitet til adhæsion. Lim anvendes normalt med en spatel eller en pistol. Lim en tynd strimmel på bagsiden af ​​bordpladen, som er designet til at passe til loftet eller væggen. Hvis du har et strækloft, skal limet kun anbringes på bunden af ​​baguetten, som vil blive presset direkte mod væggen.

Når du sidder fast i loftsplinten, skal du vente lidt, og tryk derefter let på strimlen på stedet for limning. Clay griber hurtigt. Efter presning med hænder under fastgørelsen, kan spor og beskidte pletter forblive på loftsplinten. For at undgå udskrifter på baguetten skal du vaske dine hænder oftere.

Taler om overskydende sammensætning skal tørres med en tør klud. For at gøre hjørnet af soklen skal du bruge det skårne stykke fileter på en sådan måde, at det gentager profilen af ​​den allerede skårne og lim dem sammen. Gentag limningsteknologi, indtil du holder alle strimlerne over hele loftet.

Maskering af led og farve

Hvis der efter klæbning af loftsplinten mellem plankerne er små huller, er det absolut ikke skræmmende, fordi de let kan fjernes ved at gnide hvidt fugemasse. Hvis du ikke har hvidkalket eller malet loftet, vil den næste være den bedste mulighed.

Let kitt skal gennemgå alle de limede lameller, promazyvaya dem som farvestof, og efter tørring skal du fjerne overskydende med en lille hud eller en speciel slibesvamp til plastering. Efter en sådan endelig finish bliver loftet og listerne en, og du vil igen ikke finde et enkelt hul.

Når du har fastgjort loftsplinten og har fjernet alle fejlene, kan du begynde at male soklen. Processen med at male soklen er valgfri, men hvis du vil have dit loft for at give et færdigt og mere attraktivt udseende, så skal du male soklen.

Men hvis soklen har en hvid farve, skal den males, ellers begynder den at erhverve en gullig farvetone over tid. Til dette formål anvendes der som regel vandbaserede, akryl- eller latexfarvestoffer. Du kan tage og male, men overfladen af ​​baguetten før påføring skal primeres.

Som regel bør farvningen for limens bedste indstilling ske tidligst en dag efter indsætningen. Den mest praktiske farve sammensætning er akryl eller vandbaseret maling. Forsigtigt børste hver filet med en pensel, så alt omkring ikke maler over. Det bedste ville være, hvis du gør dette, før du laver tapetet.

Vi har nu fundet ud af, hvordan man limer loftsplinten. Overvej med alle de finesser, der er forbundet med installationen, skal du sørge for at gennemføre installationen inden slutningen af ​​færdigvæggen, start fra hjørnerne og fastgør baguetten i en lige linje. Ved fastgørelse af støbeformen under det dekorative belysnings- eller spændingsstof, vil teknologien afvige, men ikke grundlæggende er det vigtigt at huske nogle nuancer, og arbejdet vil gå som urværk.

Hvornår skal man lime loftsplinten?

På hvilket trin i reparation er det bedre at klæbe loftsplinten?

Som regel kan moderne dekorative loftsplinter også limes oven på den færdige reparation. Det vil sige, når loftet og væggene er dækket af tapet og malet, kan du klæbe på tætningsmidlet og soklen. Men hvis dette bundkort ikke har høje ydre egenskaber, og det er ønskeligt at male det, så er det bedre at gøre det på samme tid, når man maler loftet, hvilket vil gøre det muligt at skjule små huller mellem bundpladen og overfladerne. Derfor limer vi i loftet soklen efter udjævning af væggene og lofterne.

Det afhænger af hvordan og hvordan rummet er færdigt.

Hvis tapetet er basispladen bedre at klæbe til at indsætte tapet.

Det vil sige, at vi justerer begge overflader (loftet og væggene), så bliver primeren tørret og du kan klæbe soklen, jeg limer den ofte på det hvide tætningsmiddel, da jeg arbejder med det samme tætningsmiddel, forsegler loftplinten og soklederne.

Ikke et dårligt øjeblik tætningsmiddel,

Lim derefter tapet på loftet og på væggene (hvis denne valgmulighed er valgt).

Det er ikke nødvendigt at indlæse tapetet med en sokkel, og i det hele taget vil tætningen af ​​væg-soklederne være problematisk, hvis du først limer tapetet.

Hvis loftet er strakt, så soklen efter klargøring af væggene til efterbehandling og efter installation af strækloftet.

Hvis der til maling er bedre i begyndelsen af ​​basispladen, så indlejring og maling af overfladen, i området med basispladen omkring omkredsen af ​​rummet maling med en børste, hovedfladen af ​​loftet, rullen.

Men i hvert fald i begyndelsen af ​​det hårde forberedelse, og skørt og trimme lofterne er efterbehandling arbejde.

Efter alt forberedende arbejde, når alle overflader er omhyggeligt justeret og dækket med et kittelag.

Hvis bundpladerne kræver maling, så maler vi dem efter maling af loftet, men indtil malingen er tør, så sporer der mellem sporene mellem bundpladen og loftet ikke sporet.

Hvis soklen ikke kræver maling, så er loftet helt tørt, og leddene er dækket af et særligt tape for at forhindre overskydende klæbemiddelsammensætning i at falde på loftet.

Og så kan du allerede begynde at indsætte tapet eller maler væggene, hvor vi også forsøger at ikke røre bordpladen for ikke at ødelægge udsigten.

Selvfølgelig kan du lægge soklen og tapetet. Men med den næste reparation, hvis du bare skal genindstille tapetet, og ikke skifte baseboard, så fjern tapetet fra væggen ved krydset med bundkortet bliver sværere. Der vil være stykker under bordpladen, som skal omhyggeligt afskæres eller sættes op med en boble rynket effekt. Derfor kan nye baggrunde begynde at bevæge sig væk.

Loftsplint. Installation og sekvens.

Fortæl mig ikke. Loftsplanker er monteret før maling af loftet eller efter det?
Hvad er arbejdsordenen?

Det er naturligvis ønskeligt at. Men du kan og efter, hvis du har dem i en farve.

Selvfølgelig, inden du male, skal du male loftet med et loft i en tone, du bliver nødt til at pospoklevat leddene og derefter rydde op maling

Det er nødvendigt at klæbe soklen efter maling af loftet. Bare fordi det er mere bekvemt og lettere. Derefter dækker leddene og hullerne med akrylforseglingsmiddel. To gange, ikke mindre. Derefter maling med en pensel - påfør de sædvanlige langsgående bevægelser og pisk røret, så strimlerne ikke var. Også to gange, ikke mindre. Akryl og latex maling er ret tyk. Jo mere fortynde det med vand, desto mindre mærkbar "ruhed" vil blive opnået. Men flere lag skal anvendes.

For Baikal skrev:
Det er naturligvis ønskeligt at. Men du kan og efter, hvis du har dem i en farve.

Beklager, men jeg kan ikke være enig med dig.
Husk processen med at male loftet. Et fremtrædende sted. Et stort område. Du skal rulle hele vejen fra kant til kant. Malingen tørrer på farten, men du skal klare at løbe rundt og inspicere fra fire punkter for at se alle bånd og huller. Under sådanne forhold er det umuligt at rulle de sårbare fileter på en lang pind med en rulle.

En anden ting, hvis pulveret. Men pulveret er helvede. En uerfaren er bedre at ikke tage det.

Hvad man skal klæbe først: Tapet eller loftplint - Ekspertudtalelse og tips om indretning

Spørgsmål gerne - om det er muligt at klæbe loftsplinten på tapetet eller hvad der limes i begyndelsen, og hvad så på forummet og andre lignende ressourcer bliver sat regelmæssigt. Så der er ingen enkelt svar. Det hele afhænger af den type tapet, det materiale, hvorfra basispladen er lavet og tilstanden af ​​væggene. Og så vil vi undersøge de mest almindelige situationer, plus jeg vil fortælle dig, hvordan du monterer alt dette med dine egne hænder.

At udstyre loftet selv er ret rigtigt.

Typer af loftsplinter

Faktisk adskiller gulvstiften fra loftet kun i det materiale, hvorfra det er lavet. I gulvområdet er der monteret slidstærk, modstandsdygtig over for mekanisk beskadigelse af remmen, og under loftet kan du installere nogen, fordi de er næsten utilgængelige.

Denne kantning hedder også en frise eller kant. Papir dekorative strimler med stor strækning kan tilskrives soklerne, men formelt betragtes de som sådanne.

Med hensyn til prioritet limes en papirkant altid oven på tapetet.

Plastpose baguetter i loftet er kun monteret i tilfælde, hvor loftet er beklædt med samme plastik.

Som det ses på billedet, har de endda en rille til sådanne paneler. Disse baguetter er monteret enten på kassen eller på loftet.

Med hensyn til tapetet på væggene, inden du fylder tapetet, blæser plasten simpelthen og tapetstaven. Formelt er stiften monteret på tapet, selv om fileten er fastgjort til loftet.

Fleksible polyurethan baguetter betragtes nu som de mest populære.

Materialet er letvægts, holdbart og samtidig elastisk. Sådanne baguetter kan ikke skelnes fra samme gips, og de kan monteres både på og under tapetet. På installationens intricacies vil vi tale senere.

Før forekomsten af ​​polyurethan og polystyren var gips meget populær.

Baguetter er smukke, men ret skrøbelige og tunge, og det er sværere at montere dem.

Under ingen omstændigheder kan gipsprodukter monteres oven på tapet.

Ved korrekt installation kan skumbagetter ikke adskilles fra gips eller polyurethan, men deres pris er mere end overkommelig, plus alle kan lim dem under loftet.

Ofte limer folk skumfolier på tapet, så når du skifter tapet, udskift og fileter, fordi skummet er billigere end tapet.

Trækantning betragtes nu som eliten. Sådanne sokler er ofte fastgjort til bunden af ​​dowel-neglene, problemet er, at de har brug for helt flade vægge og lofter.
Hvis for eksempel krumningen under gipsrøret kan dækkes med en kitt, så vil dette tal ikke fungere.

Marmor, granit og andre stenprodukter er fantastiske penge, og i installationen er de meget problematiske.
Hvad angår tapet, så er for det første ikke alt lærred egnet til en stenfries, og for det andet er en tung sten aldrig monteret oven på tapet.

Finesser arrangement af forskellige muligheder

Selv om typer af baguette og meget, men de kan opdeles i 2 områder:

 1. Fleksibel og letvægts - dette omfatter polyurethan, skum og polyvinylchlorid. Denne retning kan monteres både oven på tapetet og ende til ende med nettet
 2. Hårdt og tungt - her har vi gips, træ og sten. Alle er kun monteret ende-til-ende. Faktum er, at ikke engang det tætteste tapetstof kan modstå en sådan vægt, og det er ofte nødvendigt at niveauere væggene under stive baguetter.

Hvornår og hvordan fileten er knyttet til tapetet

Erfarne herrer er stærkt imod denne tilgang, for det er faktisk en engangsopsætning. Begynd at ændre tapetet, du skal skyde og frisen, henholdsvis, viser det sig et dobbelt job. Men folk frygter, at de uden erfaring ikke vil kunne smukt udstyre en baguette med en klud og lim baguetten ovenfra.

Kun lette baguetter kan limes til tapetet.

Men tilbage til praksis: lad os begynde med, at baguetten kun kan limes på ikke-vævet tapet eller på vinyl tapet, kan papir tåle kun en tynd skumfrit, ikke mere. Jeg er glad for at instruktionen er den samme i alle tilfælde:

 • På toppen af ​​tapetet er frisen limet, efter at væggene er helt tørre, hvilket er ca. 2-3 dage fra slutningen af ​​limning;
 • På bagsiden af ​​baguetten påføres 1-2 bånd af tyk universel lim, som f.eks. "Moment-montage", hvorefter baguetten påføres på krydset af loftet med væggene og holdes i ca. 30 sekunder;
 • Hvis limen har snuble ud under baguetten, bliver den udslettet med en blød klud.

Det anbefales ikke at klæbe frisen på lærredet med en stor udragende relief, da der vil være små sprækker under stangen, og dette vil ødelægge udseendet.

Skum baguette betragtes som den mest overkommelige og enkle løsning.

Et andet almindeligt spørgsmål er, hvordan man fjerner loftsplinten uden at beskadige tapetet? Jeg vil sige med det samme - det er uvirkeligt. Hvis baguetten er limet, så når du forsøger at fjerne den, vil den rive det øverste lag af lærredet. Og hvis stangen skrues med skruer, hvilket også er muligt, har skruerne allerede passeret gennem lærredet, og det er beskadiget.

Installation af galteli ende-til-ende med en klud

Først skal vi fiksere fileten selv, og kun derefter dokke lærredet med det. Limskum, polyurethan og gipsfileter. Polyfoam og polyurethan limes til universal lim, gips er fastgjort til gipsopløsningen med tilsætning af PVA.

 • Før installationen behandles væggen med en forstærkende primer, ellers vil limen ikke blive taget godt;
 • Når jorden er tør, læg lim på fileten og fiks den på væggen;
 • Hvis væggen er buet og der er mærkbare huller under planken, skal du belægge den med en kittet, hvorefter du kan begynde at male maleriet.

Det er bedre at male en baguette, inden du smutter med tapet.

Et særskilt emne er omgå hjørner. "Cushioned" håndværkere råder dig til at trimme lamellerne ved hjælp af snedkeren, jeg anbefaler kategorisk ikke dette, hjørnerne er næsten altid buede og der kommer et hul mellem lamellerne.

Den beprøvede teknologi til at trimme bundplader i hjørnerne ser sådan ud:

 • Først skal du anvende stangen til den ene side af hjørnet og tegne en kant på væggen og på loftet;
 • Så gør det samme på den anden side af hjørnet;
 • Krydsningen af ​​disse linjer vil være skåret linje. Denne teknik er velegnet til både indre og ydre hjørner.

Teknik trimning skirting uden køjeseng.

Når du er færdig med en filet, kan du begynde at indsætte vægge. Tøj limes med en lille overlapning på fileten og trimmes straks. Glat skåret tapet under loftsplinten, du kan bruge en bred trowel med et metalblad og en skarp kniv. Teknikken er vist på billedet nedenfor.

Ved beskæring flyttes spatelen og kniven uden at rive den af ​​bladet.

konklusion

Ovenstående metoder testes i praksis og garanteres at arbejde. På videoen i denne artikel giver mastrene deres anbefalinger om dette emne. Hvis der efter spørgsmål vises, skriv i kommentarerne, vil jeg forsøge at hjælpe.

Kostprisen for fileter påvirker praktisk taget ikke metoden til dens installation.

Sådan limes loftsplinten: installationsfunktioner af fileter af forskellige typer

For mange, der ikke har stødt på efterbehandling, ser det ud til, at alt tal om, hvordan man limer loftsplinten, er et simpelt spild af tid, fordi denne proces ikke er svært. Men man har kun at stå overfor, og det viser sig, at arbejdet kræver øget opmærksomhed for sig selv. Det er umuligt at installere fileter, hvis deres egenskaber ikke tages i betragtning, der er ingen klar handlingsplan, og sammensætningen til fastsættelse er ikke defineret. Hvis alt dette ikke tages i betragtning, vil konsekvenserne være meget triste: fragmenter begynder at falde ned, der kommer revner i leddene, forkert formede hjørner vil ødelægge hele udseendet.

Hvad er kyllingerne?

Installation af loftplint med egne hænder skal begynde med et valg af fileter. Der er mange typer produkter, der har betydelige forskelle.

Først skal du vide, at baguetter varierer i form. Så det er almindeligt at udpege:

 1. Detaljer med riller, godt synlige langsgående riller - dette er en ekstruderet version.
 2. Elementer med en godt konveks, stærkt præget overflade - injektionsvisning.
 3. En sort, der har en meget glat finish, er et lamineret udseende.
Vifte af loft bundkort

Men langt mere udtalte forskelle i materialet til fremstilling. Denne særlige funktion bestemmer produktets endelige egenskaber, giver den bedste ide om, hvordan man korrekt limer filetene på plads.

Polyurethanprofil

Denne mulighed anses for at være den mest alsidige og meget praktiske. Han har mange fordele:

 • På grund af sin høje styrke har profilen en lang levetid.
 • Det mister ikke sine eksterne egenskaber, selvom det får direkte sollys.
 • Der er en fleksibilitet, der gør det lettere at arbejde på komplekse geometriske strukturer.
 • Det er ikke udsat for fugt, hvilket gør det muligt at bruge ikke kun i badeværelser og brusebad, men også i værelser præget af konstant høj luftfugtighed: svømmebassiner, saunaer, bade.
 • Det har en bred vifte af farver og teksturer.
Polyuretanprofil - den eneste mulighed, der kan bruges på højt buede strukturer

Polyurethan baguette klæber til loftet udføres ved hjælp af specielle klæbemiddelsammensætninger, der ikke reagerer med materialet og har en god grad af fiksering. For at montere en sådan profil er ret simpel, skal du bruge et minimum af værktøjer.

Med alle dets fordele har dette materiale en meget mærkbar ulempe. De konkluderer, at dens værdi langt overstiger andre muligheder, især når det kommer til den fleksible sort. Vær også opmærksom på, at elementerne har en tilstrækkelig stor vægt, hvilket begrænser deres brug sammen med stræklofter.

Skumprofil

Skumfileter anses med rette som de mest populære, fordi de er tilgængelige for størstedelen af ​​befolkningen, mens de er udstyret med fremragende kvaliteter og udseende. Derudover har de en række andre fordele:

 • De har en lille vægt, som gør det muligt at bruge dem til stræklofter såvel som at udføre arbejde uden at tiltrække yderligere kræfter.
 • Nem at behandle, hvilket reducerer den tid, der kræves til installationen.
 • Om nødvendigt kan overfladen males mange gange, og dette skaber endeløse muligheder for designløsninger.

Vi må også ikke glemme, at denne type filet har negative kvaliteter, der er forbundet med det faktum, at produkterne har hængt brølhed og er let beskadiget.

Omkostningerne til skumplinten er lavest sammenlignet med andre typer af dekorative loftsprodukter

Derudover er det denne mulighed har de fleste begrænsninger på brugen af ​​fastgørelsessammensætninger. Når man beslutter, hvordan man limer en skumplint til loftet, tages der højde for, at de anvendte klæbemiddelopløsninger ikke bør indeholde opløsningsmidler i deres sammensætning. Faktum er, at deres tilstedeværelse er en direkte vej til fuldstændig deformation af dele, der bogstaveligt talt opløses af virkningerne af et givet stof.

PVC profil

Denne type filet er et produkt, der er lavet af polyvinylchlorid. Og hvis det er nemmere, så er det en simpel plastik. PVC-profil anvendes oftest i tilfælde af vægbeklædning med plastpaneler. Men dette er valgfrit.

Polyvinylchloridfileter har følgende fordele:

 • Billig nok, selv om denne parameter er betydeligt højere end for skumprodukter.
 • Har en overflod af farver og efterligninger. Hvis det er nødvendigt, kan du afhente dele, der gentager det naturlige snit af træ eller sten.
 • Immun for fugt. Ved denne indikator er de bedre end polyurethan.
PVC-profil bruges normalt i tandem med vægklemning med plastpaneler.

Til fastgørelse gælder universelle klæbemidler, der har et mærke, der passer til PVC. Selvom plast har imponerende styrker, kan det ikke farves, hvilket er vigtigt at overveje.

Træprofil

Den udbredt anvendelse af træfileter er faldende. Dette bidrager til:

 1. De høje omkostninger ved materiale. I dette tilfælde taler vi ikke om sjældne racer, selv udbredte arter har en høj pris. Selvfølgelig kan du i specialbutikker finde billige træbagetter, men de er af meget lav kvalitet.
 2. Ikke den nemmeste behandlingsprocedure. For at passe detaljerne perfekt, skal de lægges på en flad overflade, og trimning skal udføres meget omhyggeligt. Disse fejl er meget vanskelige at gemme under et lag af kitt.
 3. Installation er en række arbejdskrævende procedurer. Før du lim loftsplinten, skal du bestemme: om dette vil ske ved hjælp af kitt eller lim. Den første mulighed er ofte at foretrække. Derudover udføres yderligere foranstaltninger til fastsættelse - på skruer, dykker eller negle afhænger valget af fastgørelseselementer på bunden.
Trælocksokkel giver interiøret et ædelt udseende, men er præget af høj pris og installationskompleksitet

Selvfølgelig er en træfilet en rigtig luksus. At det er i stand til at give rummet et slags aristokratisk udseende. Det er vigtigt at huske på, at vægge foret med clapboard, træpaneler ikke kan se godt ud uden et sådant element. Forsøg på at erstatte profilen med en moderne version vil føre til, at interiøret vil miste sit udseende.

Tip! Gips sorter bliver mindre populære. De har et uovertruffen udseende. Men denne funktion begyndte at kopiere mange syntetiske produkter. Derudover er stuck-klistermærket kun muligt på gipsopløsningen.

Limning baseret på produktets bredde

Det er umuligt at tale om, hvordan man limer loftsplinten med egne hænder kvalitativt, hvis man ikke tager højde for bredden. Denne indikator påvirker direkte klistermærker og rummets generelle udseende. Følgende funktioner tages i betragtning:

 • Store detaljer er perfekte til værelser med højt til loftet, fordi de visuelt reducerer deres højde. For at opnå en pålidelig fiksering påføres sammensætningen over hele den forkerte side, hvilket gør det muligt at undgå, at de limede elementer begynder at falde.
 • Små filetbredder er en fremragende løsning, når lofter skal øges visuelt. Fastgøring udføres punktvis, hvis der anvendes lette produkter.
 • Mellembrede fragmenter anses for at være de mest acceptable, de bruges overalt. At lime loftet soklen af ​​denne størrelse er muligt ved alle kendte metoder.
Baguettens bredde påvirker ikke kun opfattelsen af ​​interiøret, men også metoden til fastgørelse af produktet på overfladen

Tip! Af stor betydning ved installation er produktets udseende. Så, fuldt behandlede, malede, teksturerede elementer kræver meget omhyggelig anvendelse af klæbemiddelsammensætninger. Faktum er, at deres hit på forsiden kan føre til, at fileten bliver uigenkaldeligt forkælet.

Klistermærke med design

Der skal lægges særlig vægt på filets ydre egenskaber. Så elementernes farve kan visuelt gøre ændringer i rummets opfattelse. For eksempel, hvis nuancer af dekorative dele og vægge matcher, så vil rummet virke meget mindre.

Men så hvordan man limer loftsplinten ordentligt i betragtning af produktets form? Til dette er der en række enkle anbefalinger:

 1. Tegning skal vælges under hensyntagen til hvilken stil der vil dominere interiøret. Så de klassiske variationer tyder på, at baguetter vil have en kompleks tekstur, mønstre der ligner stucco. Moderne minimalisme har tendens til enkelhed, så tynde fileter er egnede til det, ornamentet, som mangler eller har en klar geometri.
 2. Loftplinten med volumetriske figurer er bedre at bruge til faste overflader. Denne mulighed vægter atmosfæren betydeligt, så det er absolut ikke egnet til små værelser.
 3. For at opnå harmoni skal mønsteret kombineres med væggene eller loftet. Dette vil gøre overgangen mest glat.
Opret det mest harmoniske interiør opnås ved at kombinere mønsteret af fileter med vægge eller loft

Tip! Ved arbejde med baguetter, der har en kompleks form og tekstur, tages der højde for, at disse dele er meget vanskelige at passe i hjørnerne. Derfor er det bedre for dem at købe specielle hjørnepuder.

Grundlæggende installationsmetoder

Der er forskellige metoder, der bruges ved fastgørelse af loftslister. Så det er sædvanligt at udpege to hovedteknologier, der gør det muligt at montere de mest populære versioner af produkter: polyurethan og skum.

Metode en - ved hjælp af kit

Denne mulighed er ideel til situationer, hvor der ikke er udført klisterpapir. Mange herrer mener med rette, at denne metode er mest acceptabel. Faktum er, at den ubehandlede overflade giver dig mulighed for at opnå det bedste greb.

Limning loftsplint ved hjælp af kitt produceret på vægge, der ikke har en dekorativ finish

uddannelse

For arbejdet skal du bruge følgende sæt materialer:

 • Direkte filet. Det er meget bekvemt, at denne metode er universel for alle sorter.
 • Tætning. For processen bruger den mest almindelige blanding, som almindeligvis sælges i butikker, kan du bruge resterne af den tidligere reparation. Det er vigtigt at være opmærksom på stoffets holdbarhed og integritet. Hvis materialet ikke har frihed, så afvises det.

Tip! For arbejde kan vælges gips sammensætning. Men han har en stor ulempe - hurtig indstilling. Dette begrænser brugen af ​​opløsningen, og gør det også umuligt at rette de fejl, der er opstået.

 • Ground. Det bruges til at øge adhæsionen af ​​overflader. Det er bedre at vælge forbindelser med dyb penetration.
 • Til limning af loftsplinten vælges det nødvendige sæt værktøjer:

  1. Afrimning af dele udføres ved hjælp af en almindelig hacksav. Anvend brevpapiret er kun nødvendigt, når elementernes bredde ikke overstiger to centimeter, ellers vil kvaliteten ikke være den samme som den var beregnet til.
  2. Til dannelse af hjørne udvej til tjenester af en primitiv, men meget effektiv enhed - kuldet.
  3. Til anvendelse af kittet er en gennemsnitlig bredde trowel 8-10 cm.
  4. Det sker ofte, at overfladen af ​​fileterne har en meget mærkbar ruhed, hvilket forhindrer kvalitetsarbejde. Den fjernes med sandpapir.
  Værktøj kræves til montering af loftsplint

  Før montering af soklen kontrolleres tilgængeligheden af ​​alle materialer og værktøjer. Arbejdet er meget mere effektivt, når der ikke er behov for at søge efter de nødvendige enheder i dens gennemførelsesproces.

  fiksering

  Galteli limes i henhold til en bestemt ordning, som består af flere trin. Man bør huske på, at alle handlinger er tilpasset den specifikke situation, når de arbejder.

  • Det hele starter med en inspektion af pladsen, hvor baguetten vil blive installeret. Det sker ofte, især efter afslutningen, de små fejl, uregelmæssigheder forbliver på overfladen. For at fjerne dem skal du bruge sandpapir, som er fastgjort på en specialstang. Det er selvfølgelig bedre at udføre et sådant forberedende arbejde på forhånd.
  • Vægge og lofter er primet. Det er vigtigt at huske på, at selv denne sammensætning behøver forberedelse. Den enkleste løsning er den sædvanlige blanding, men hvis et koncentrat anvendes, skal det være korrekt fortyndet. Yderligere procedurer kan kun udføres efter fuldstændig tørring af overfladen.
  • Sørg for at gøre markering. Den nemmeste måde er, at delen anvendes på det rigtige sted. Nøjagtigt langs kanten af ​​linjen, der vil tjene som vejledning.
  Mærkning af vægoverfladen
  • Mange mestere anbefaler at måle længden af ​​fileterne på forhånd. Det vil sige, målinger af alle sektioner tages, fragmenter beregnes. Det er meget mere bekvemt at lave en ordning på et stykke papir. Du kan springe over dette trin, så markeringen skal udføres for hvert enkelt element, når den øjeblikkelige begæring udføres.
  • Delene er trimmet. Denne proces kan forårsage mange problemer. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at arbejde med polyfoam, som nemt smuler fra den forkerte indflydelse. Til dannelse af vinkler - brug en mos. Det er bedre at øve lidt for at bestemme produktets korrekte placering i dette værktøj.
  Skære soklen i en vinkel

  • Montering af loftsplint begynder med forberedelsen af ​​kittens blanding. Det skal bemærkes, at det er æltet umiddelbart før arbejde for at udelukke tab af egenskaber af den færdige opløsning. Denne proces er ret simpel: Det tørre stof hældes i beholderen, som er fortyndet med den rigtige mængde vand. Det skal gøre en tyk og blandet sammensætning.

  Tip! Det er vigtigt at fjerne udseendet af klumper eller tørre rester i blandingen. Derfor anbefales det at tilføje vand først og derefter kittespart. Hver producent placerer instruktioner på etiketten, som skal følges nøje.

  • Nu kommer det afgørende øjeblik - fiksering. For at gøre dette skal du bruge en spatel til at samle en lille mængde af den forberedte opløsning. Det er jævnt fordelt over hele baguettes overflade, som direkte påvirker loftet og væggene. Denne procedure er ikke kompliceret, men det er nødvendigt at sikre, at overskydende ikke falder på den forreste del.
  Sæt kitt på overfladen af ​​fileten
  • Installation starter fra et af hjørnerne. Det menes, at det er bedre at vælge dette område, som er inden for konstant synlighed. Men før du lim loftsplinten, skal du kontrollere, at den anvendte blanding ikke var for meget. Ellers vil der være for mange rester, der vil være vanskelige at håndtere.
  • Delen trykkes til det angivne sted. Det er i øjeblikket, at de linjer, der tidligere blev anvendt, vil være nyttige. De er vant til at kontrollere installationens rigtighed. Der er ikke behov for at trykke for hårdt, den friske løsning gør det muligt at reparere elementet meget hurtigt. Under alle omstændigheder vises en ekstra blanding fra under kanterne. Mens opløsningen ikke er frosset - fjernes den.
  Speaker solution kit

  Tip! Det er ikke altid tilrådeligt at fjerne overskydende. Det sker ofte, at der er mindre uregelmæssigheder på overfladen, i dette tilfælde fylder kittet dem helt. Således formes kantene af fileten, som ikke har nogen defekter.

  • Når du vedhæfter det andet fragment, opstår der et legitimt spørgsmål: Hvordan dækker loftplinten korrekt? Mange mennesker gør en typisk fejl - de glemmer at anvende løsningen direkte på slutdelen. Blandingen kræver en lille mængde, så overskuddet er fuldstændig fraværende eller minimal. Produktet trykkes på plads og kombineres med det første element. Det er vigtigt at opnå en perfekt match, fordi eventuelle forvrængninger vil være tydelige.

  Hver limet skal installeres tydeligt langs linjen. Det tager tid for materialet at klæbe godt og tørre helt. Det tager omkring en dag. Yderligere arbejde er, at mulige fejl bliver renset, forårsaget af rester af blandingen. Om nødvendigt bliver fileterne præget og belagt med maling. For at undgå farvning af tilstødende overflader sidder maskeringsbånd fast på kanten af ​​loftsplinten.

  Tip! Når arbejdet udføres med fileter, der har en høj brummelighed, udføres pressning med håndens bagside uden punktstop. Dette vil hjælpe med at undgå buler.

  Metode to - brug lim

  Denne indstilling bruges normalt, når du skal lime loftsplinten på tapetet. Selv om dette ikke betyder, at det ikke kan anvendes på barre vægge. En vigtig betingelse i dette tilfælde er, at tapetet skal limes meget sikkert, fordi du kan omhyggeligt og omhyggeligt installere fileterne, men på grund af mangler i hovedbelægningen - de begynder at ligge bag væggen.

  Montering af loftsplinten med lim kan gøres på toppen af ​​finishen: Maling eller indsætning med tapet

  Limvalg

  Inden du limer soklen, skal du beslutte dig for valget af klæbemiddelsammensætning. I øjeblikket er der mange muligheder, der passer til denne opgave. Så sondres følgende blandt hele sorten:

  1. Universalstoffer. Denne kategori omfatter løsninger, der har en meget viskøs og gennemsigtig masse, der størkner i meget lang tid. De mest populære muligheder kaldes "Titan". Disse produkter anbefales til at arbejde med polystyren og dets sorter, egnet til skummaterialer. Men at bruge dem er temmelig ubelejligt: ​​De påføres over længere tid, mens fiksering ikke altid er af høj kvalitet, det er nødvendigt at holde delene i flere minutter.
  2. Flydende negle. Dette er en meget bekvem formulering, som mange mestre giver ubetinget palme. Fås i rør til byggepistol. Men når man vælger denne mulighed, er det nødvendigt at tage højde for, at sammensætningen skal have en indskrift, der bekræfter, at den kan bruges sammen med polystyrenskumprodukter.
  3. Akrylforsegling. En helt original løsning, der hjælper med at finde vej ud, når der ikke er mulighed for at købe et af ovenstående materialer. Men i dette tilfælde er det meget vigtigt at vælge dokumenterede formuleringer.

  fiksering

  Nu er det nødvendigt at finde ud af, hvordan man limer loftsplinten på lim. Undervisningen er:

  • Overfladen fremstilles. Du skal omhyggeligt undersøge det for uregelmæssigheder eller fejl. Hvis nogen, er de helt elimineret. Dette er påkrævet, så stropperne presses tæt, og stærke krumninger forekommer ikke.
  • Mærket er færdigt, detaljerne er udarbejdet. Det er bedre ikke at forsømme denne procedure, det giver dig mulighed for at arbejde bedre.
  • Fortsæt derefter med påføring af klæbemiddelsammensætningen. Det er mest bekvemt at distribuere i centrum ved siden af ​​overfladen.
  Sæt lim på fileten
  • Detaljerne anvendes på det angivne område og trykkes. Det er vigtigt at følge instruktionerne om, at hvert klæbemiddel har. Således kræver forskellige typer sammensætninger en anden tilgang: retention, rivning og ny limning. Det er bedre at overholde den angivne ordning.

   Tip! Disse parametre skal være opmærksom på, før de køber. De hjælper med at forstå, hvordan man klæber loftplinten hurtigst muligt.

  • Stakede resterende varer. Derefter efterlades fileterne for at fuldføre fiksering. Denne gang bestemmes af den anvendte sammensætning. Hvis der er huller, smøres de med fugemasse. Leddene er også forseglede, som ikke altid er i stand til at passe tæt.
  Fjernelse af revner med fugemasse
  • Når du skal rette op på et stort antal fejl, er det bedre at gøre den efterfølgende farvning. Det vil hjælpe med at skjule de iøjnefaldende fejl.

  Lim hjælper faktisk med at reducere den tid, det tager at arbejde, men det er vigtigt at overveje egenskaberne ved hver sammensætning.

  I øjeblikket har mange populære løsninger tilsvarende navne, men er forskellige i producenten. Derfor er det producenten, der er den vigtigste indikator for kvalitet.

  Korrekt dannelse af vinkel- og mellemled

  Det er denne procedure, der forårsager de fleste problemer: Det er nok at lave en lille fejl for at ødelægge emnet uigenkaldeligt. Derfor er det umuligt at tale om, hvordan man korrekt limer bundplader i loftet, hvis der ikke er nogen begreber om dannelsen af ​​leddene.

  Så der er en række tips, der vil hjælpe i denne situation:

  1. Til sådan arbejde anvendes blokken, som har et sæt stenciler i forskellige vinkler. For at lave en vinkel på 90 grader, skal du trimme to dele i vinkler på 45 grader.
  2. Den indvendige vinkel opnås, hvis fileten er anbragt presset mod bunden og siden af ​​skyllepladen. Overfladen af ​​den del, der vil være ved siden af ​​loftet, skal være placeret på bunden af ​​værktøjet.
  3. For at få venstre vinkel vektor - elementet er placeret på samme side, og kniven skal indtaste stencilen fra højre til venstre. Hvis du har brug for at få den rigtige vektor, så bliver alt gjort omvendt.
  4. Men hvordan man limer bundpladen i loftet, når man vil få et ydre hjørne? I en sådan situation skal skæringen styres forskelligt. Det vil sige at få den rigtige vektor, skal du placere kniven fra højre til venstre.

  Hvis du ikke har en flush ved hånden, kan du ty til at skabe en stencil med dine egne hænder. Til dette gøres baguetten placeret på bordet, hvor to linjer er markeret, svarende til bredden. Så for eksempel med en filetbredde på 80 mm, vil begge linjer være placeret nøjagtigt i den afstand. Mellem dem tegner en firkant, som skal have alle sider på 80 mm. Den holder diagonalen. De vil være vinklen på 45 grader. Nu er det kun at vedhæfte delen og trimme den med højre side. Denne indstilling er dårlig, fordi fragmenterne er vanskelige at rette, hvilket skift kan føre til, at vinklen er ujævn.

  Fastgørelse af loftsplinten er kompliceret af mellemliggende led. Der er flere anbefalinger:

  • Baguetter lavet af gips og skum placeres bedst i en ret vinkel, især ved brug af kit. Det skal bemærkes, at et tyndt lag mørtel påføres det andet (næste) element.
  • Der kan opstå problemer, hvis kanterne er beskadiget. Så er det nødvendigt at skære delen, så det er muligt at danne et komplet mønster i to fragmenter.
  • Polyuretanprodukter har brug for mere opmærksomhed, deres fælles er bedre, når det gøres under tilbøjelige. Skrå søm vil være mindre iøjnefaldende.

  Faktisk er skære hjørner ikke den nemmeste ting at gøre, hvilket kræver koncentration og opmærksomhed.

  Egenskaber ved at holde sig til forskellige loftsflader

  Vanskeligheder opstår, selvom der ikke er nogen god ide om, hvordan man limer baguetter på loftet, lavet af forskellige materialer. Det er en fejl at antage, at forskellige overflader har brug for en helt identisk tilgang.

  Stræklofter

  Denne mulighed er meget populær. Det er let at forklare, fordi det er muligt meget hurtigt og uden stor indsats at få en flad overflade, som kan have et andet design. Det er vigtigt at overveje en funktion, når du skal vælge en filet til en sådan belægning: Den side af den del der vender mod loftet forbliver uden klæbemiddel. Det vil sige, fikseringen udføres direkte på væggen. Derfor skal produkter have følgende egenskaber:

  1. Lav vægt. I dette tilfælde er egnet skum, polystyrenskum, plast og nogle typer polyurethan. Samtidig limer vi loftsplinten på kompositionerne, som har hurtig og pålidelig fixering.
  2. Den side, der vender mod loftet, skal være mindre end den side, der støder op til væggen.
  3. For at installere træbagetter skal du have yderligere supportpunkter. Disse kan være: dowels, hemmelige ankre.
  Ved montering af soklen på et strækloft skal du overveje at fastgørelsen kun sker på vægoverfladen

  Designere rådes til at vælge PVC-produkter, de er bedst i harmoni med spændingsstrukturerne.

  GKL lofter

  Hvordan lim soklen på overfladen af ​​gipsvæggen? Dette er en ret simpel procedure, fordi grundlaget er næsten perfekt. Lidt opmærksom på leddene på GCR pladerne, fordi de kan indeholde rester af kit. Eventuelle uregelmæssigheder kan let fjernes med sandpapir.

  Tip! For sådanne overflader er der nogen form for fileter. Men det skal huske på, at brugen af ​​gipsvæg fører til, at rummet er reduceret, især når det er monteret på en ramme. Derfor udviklede designerne en glimrende løsning - at have en bredere side af baguetter i loftet, som visuelt udvider rummet.

  Montering af en sokkel på et gisokartonloft

  Pudsede lofter

  Sådanne overflader har deres ulemper. Derfor, før du installerer loftet soklen på et pudset loft eller væg - kontroller deres ensartethed. Hvis defekten er lille, er det ikke nødvendigt at fjerne dem. I et sådant tilfælde kan du bruge fileterne med bløde kanter, der ikke skaber meget mærkbare uregelmæssigheder.

  Sammenfattende ovenstående bliver det meget klart, at arbejdet med installation af baguetter kræver en passende holdning. Alt tal om, hvordan man hurtigt klipper bundpladen til loftet, men for at opretholde kvaliteten, giver ikke mening, da det er en garanti for, at den ønskede effekt ikke vil blive opnået.