Builder's Guide | Suspenderede lofter

Før du går i butikken og køber alt, hvad du behøver for at installere loftet, skal du vide, hvad og i hvilken mængde der kræves. Hvis du køber mindre end nødvendigt, så midt i reparationen skal du slippe alt og gå til butikken for at købe de nødvendige komponenter. Og du skal måske gå til butikken mere end én gang. Hvis du køber flere materialer, du har brug for, vil du bruge ekstra penge, og efter reparationen vil du stadig have unødvendige komponenter, der kun tager plads.

Sådan bestemmer du mængden af ​​materialer, der er nødvendigt for at installere loftet

Hvis du ikke ønsker at udføre beregningen selv, har du to måder:

 • Du kan gå til fabrikanten af ​​lofter og udføre beregningen ved hjælp af en online-regnemaskine. For at gøre dette skal du angive arealet af rummet, størrelsen af ​​loftfliserne og størrelsen af ​​rummet i rummet. Og så vil du på basis af formlerne ikke modtage det helt rigtige antal nødvendige komponenter. Denne beregning kan ikke altid passe slutbrugeren.

Online regnemaskine

 • At overdrage beregningen direkte til udøverne af loftinstallationen. Ofte skal folk, der er involveret i installationen, ofte beskæftige sig med sådanne beregninger, ikke i teorien, men i praksis. Og derfor vil de i deres beregninger tage hensyn til alle nuancer, for eksempel bjælker, søjler og meget mere.

Der er en opfattelse af, at de mest præcise beregninger af forbrug af materialer til installation er lavet af kunstnere fra Armstrong.

Ordningen for beregning af forbruget af varer leveret af Armstrong

Før du starter beregningerne, skal du lave alle de nødvendige målinger. Derefter vil du på grundlag af formlerne kunne bestemme antallet af plader, bøjler, guideprofiler og længden af ​​vægprofilen.

Uden at tage hensyn til alle rummets funktioner, såsom tilstedeværelse af skillevægge, søjler eller bjælker, vil beregningerne være unøjagtige.

Beregningsordningen krævet til installation af antallet af loftplader "Armstrong"

For at finde ud af, hvor mange loftfliser du har brug for, skal du bestemme rummet. For at finde ud af, formere længden af ​​rummet ved bredden. Nu kan du bestemme antallet af loftfliser, for at gøre dette, opdele rummet af rummet ved hjælp af det område af den anvendte plade og tilføj en eller to til reserven.

For eksempel installerer du loftet i et værelse med en længde på 8,3 og en bredde på 5,4 meter. Vi finder gulvplads på 8,3 * 5,4 = 44,82 m2. Nu skal du kende loftpladens område. Det kan være 0,36 m2 til plader med dimensioner på 600 × 600 millimeter (reelle dimensioner er 610 × 610 millimeter) eller 0,74 m2 til plader på 600 × 1200 millimeter (virkelige dimensioner er 610 × 1219 millimeter).

Beregningsskemaet for antallet af guideprofiler "Armstrong", der kræves til installation

For at bestemme, hvor mange guider du har brug for, skal du dele rummet i rummet med længden af ​​den profil, du vil bruge, og multiplicere resultatet med en faktor afhængigt af profilens længde. Denne koefficient er lig med 0,8 for en profil med en længde på 3,66 meter og 1,55 for en profil med en længde på 1,22 meter.

Antallet af komponenter, herunder Armstrong-guideprofiler, kræves til installation

Et eksempel på beregninger. I samme rum med et areal på 44,82 m2 bestemmer vi nummeret på en profil med en længde på 3,66 meter: (0,8 * 44,82) / 3,66 = 9,79, det vil sige, du skal købe 10 stk.

Ordningen til beregning af antallet af nærvægsprofiler

Vægprofilens længde er 3,05 meter. For at beregne, hvor mange af disse elementer der er behov for, skal du dele rummets omkreds med længden af ​​en vægoverfladeprofil - 3,05.

Elementer af design Armstrong, herunder suspensioner

Ordningen for beregning af antallet af suspensioner og dowels

For at bestemme det krævede antal suspensioner og dowels skal du formere området med rummet med en faktor på 0,7. For vores lokaler: 44,82 * 0,7 = 32,37. Således skal vi have 33 dowels og 33 suspensioner.

Loftvægtberegningsskema

Suspenderede lofter kan laves af forskellige materialer, og det afhænger af deres type og tykkelse af loftfliser hvor meget vægt pr 1 m2. Armstrongs gennemsnitlige loftvægt ligger i området fra 2,5 kg / m2 til 8 kg / m2.

Yderligere udstyr

Nedhængt loft kan ikke forestilles uden smukke ventilationsgaller, loftlamper og andet ekstra udstyr. Ventilationsgitteret "Sota" installeres uden suspensioner.

Ventilationsgitter "Sota"

Ventilationsrist "Sota" er lavet af slagfast plast og er monteret i loftslofter uden særlige suspensioner. Dens dimensioner er 595 × 595 millimeter, en tykkelse på 8 millimeter, en cellestørrelse på 25 × 25 millimeter. Et sådant gitter passer perfekt til sine funktioner og passer ind i rummet.

Der er fire typer armaturer til hævede lofter:

 1. Indbyggede lamper har eksisteret i mange år, kendetegnes af deres pålidelighed og nem installation og drift.
 2. Overhead monteret direkte på overfladen af ​​loftet på bøjlerne. Anvendelsen af ​​sådanne lamper tillader at reducere afstanden mellem bundloftet og suspenderet.
 3. Dekorative lamper er designet til at forbedre udseendet af rummet.
 4. LED-paneler er holdbare og økonomiske.

Sammenfatning af beregning af komponenter

At lave en uafhængig beregning af de nødvendige komponenter er let, men det vil spare dig for problemer og uanstrengelige udgifter. Det overskud af råvarer, for hvilket der allerede er betalt penge, vil trods alt ligge under dine fødder i årevis og forstyrre dig. Derfor, før du køber alt til installation, udfør selv de nødvendige beregninger selv eller spørg de personer, der vil installere det hængende loft for at gøre dette.

Listede komponenter til loftet "Armstrong", du nemt kan købe i enhver hardware butik.

Armstrong hævet loftvægt pr. 1 m2

Armstrongloft: designspecifikationer

Mange udenlandske varer bragt til Rusland fik deres navn takket være fremstillingsvirksomheden. Dette skete med Xerox-produkter, der gav deres navn til en hel genre af elektroniske produkter. Armstronglofterne led også en lignende skæbne.

De tekniske egenskaber ved dette loftdesign giver mulighed for installation af mineralfiberplade i underrummet.

Dette loftsystem kan monteres fra:

 • Metalprofiler
 • Trådbøjler

Udseendet af lofter af denne type skyldes det britiske firma Armstrong, som for første gang implementerede teknologien til montering af en metalramme på loftet. Snart solgte denne type af Armstrong-lofter over hele verden og fik den særlige kærlighed til ejere af kontorlokaler.

Det russiske marked er klar til at tilbyde forbrugeren en række varer i forbindelse med Armstrongs loftsystem, men for kunders bekvemmelighed henvises alle sådanne konstruktioner til:

 • Armstronglofter
 • Loftkonstruktioner som armstrong installationssystem.

Armstrong ophængte lofttyper

Det britiske selskab Armstrong var den første til at introducere et unikt modul applikationsprojekt til markedet. Der er mange materialer, der gør armstrong hævede lofter.

Tekniske egenskaber og typer af disse materialer:

 • Mineralfiber
 • polycarbonat
 • træ
 • Basalt fiber
 • aluminium
 • stål

Teksturfunktioner i lofter:

 • Med anvendelsen af ​​prægningen
 • Med perforering
 • Brug af det samme geometriske mønster
 • Med brug af forskellige dekorative elementer

Det bredeste sortiment og sortiment af farvepaletter gør det muligt at designe Armstrong-lofter, der er ideelt til forbrugere (læs også: "Suspended lofter: typer og egenskaber ved strukturer").

Tekniske egenskaber ved lofter efter anvendelsesområde:

 • Mindste dækningsareal i loftet kan være en halv kvadratmeter
 • Loftet kan dække et rum på op til tusind kvadratmeter. Dette område er tilgængeligt i de fleste stationer eller indkøbscentre.

Det unikke design giver dig mulighed for at oprette følgende Armstrong loftsdesign:

 • Helt fladt underliggende område
 • Forskellige former i tre dimensioner
 • Farverlakeret loft
 • Split loft

Disse typer af design kan anvendes overalt: i kontorer, kommunale organisationer, produktionsværksteder samt i boliger. Derudover kan du vælge designet af det hængende loft med et synligt ophængningssystem til loftet og med en skjult. Alt nødvendigt udstyr kan indbygges i loftet: belysning, lyd og video udstyr, aircondition.

Det specielle modulære design skelner mellem Armstrong-lofter fra den samlede masse.

Modulernes størrelse kan variere, men producenter forsøger at observere følgende parametre under produktionen:

 • 600x600mm eller firkantede plader
 • 600x1200mm eller rektangulære plader

Normalt overstiger tykkelsen af ​​loftkonstruktionsmodulet ikke 25 mm, og har også den mindste givne parameter i 8 mm. Baseret på dette er der ingen store vanskeligheder med at bestemme vægten af ​​Armstrong-loftet. Den mindste loftsvægt er 2,5 kg pr. M2, og maksimumet er op til 8, hvilket er en anstændig spredning. For at finde ud af hvorfor vægten på 1m2 af Armstrong-hænget loft er så forskelligt, hjælper det det materiale, som byggemodulerne er færdige med. Metal og træ gør loftet meget tyngre, mens mineral- eller basaltfibre reducerer vægten af ​​dele væsentligt.

Efter at have fundet ud af vægten af ​​Armstrong-hængende loftramme, kan du finde ud af, hvilke moduler der er direkte i form af deres egne kanter:

 • Microlook er en type modul med et smalt trin til at hænge rammerne for et hæftet loft. have en bredde på en og en halv cm.
 • Board - Modulet af denne type har glatte kanter, som er beregnet til montering på monteringstrimlerne.
 • Tegular er en type modul, der har en slatbredde 2,4 cm og har et bredt trin.

Pålideligt fjedringssystem - nøglen til succes for ethvert loft. Armstrong hævet loft er ikke en undtagelse i denne parameter.

Karakteristika ved suspensionen af ​​dette design opfylder altid alle sikkerhedsstandarder, som sikres ved fremstilling af en ramme fremstillet af metalelementer, som er:

 • Carrier profil
 • Hjørne profil
 • Kryds profil
 • Justerbar Wire Suspension

For at loftet skal ligne på de bedste billeder af verdens kontorer, er det nødvendigt at følge en simpel regel, nemlig at vælge profiler i overensstemmelse med rummets generelle farveformat.

Sådan installeres Armstrong loft type, se på videoen:

Sådan beregnes forbruget af materialer på armstrong loft type

Når forbrugeren beslutter at bruge Armstrongs loftsystem i hans lokaler, skal han korrekt beregne mængden af ​​materialer, der er brug for.

For at lette løsningen af ​​dette problem kan du markere loftet i henhold til længden og størrelsen af ​​rammerne for loftkonstruktionen. Den sporede markering giver dig mulighed for visuelt at demonstrere, hvordan loftet vil se ud, og også for at bestemme de steder, hvor profiler skal løses (læs: "Armstrong hævet loft med egne hænder: installationstrin").

Det første trin i mærkning er omridset af en vandret linje, hvorefter lejeprofilen vil blive installeret. Endvidere er det nødvendigt at bemærke flere parallelle lige linjer, som vil spille rollen som referencepunkter ved fastgørelse af tværgående profiler.

Profildesignet giver dig mulighed for at montere det med andre, takket være tilstedeværelsen af ​​et bestemt antal spor og slidser. Armstrong hævet lofthøjde afhænger stærkt af størrelsen af ​​de lamper, der skal indbygges i rammen: Jo mindre belysningsenheden er, desto tættere er konstruktionen til loftet eller omvendt.

Markeringen vil også være nødvendig for at beregne det krævede antal ophængningselementer. Ifølge producenterne er det bedre at placere dem i trin på ikke over 4,5 cm. Hertil kommer, at formen af ​​fastgørelsen indebærer en krog eller et øje, der er let forbundet med hinanden.

De vigtigste fordele ved Armstrong type lofter

Forbrugeren kan gå tabt blandt de mange tilbud på loftmarkedet. Hvorfor skulle han vælge Armstrong hævet loft.

Gost er svaret. Ifølge normerne i Den Russiske Føderation er Armstrong-hæmmede lofter en lavfarekonstruktion, der er tilladt til brug i enhver form for lokaler med følgende forbehold:

 • Temperaturen i rummet bør ikke falde under baren ved +12 grader Celsius.
 • Fugtigheden skal forblive inden for 70%, ikke mere.

Desuden er det muligt at anvende loftet under 100% luftfugtighed, men samtidig er det nødvendigt at anvende fugtighedsbestandige materialer i loftdesignet, og ophængsrammen skal behandles med en polymer for at bekæmpe korrosion.

Armstronglofterne kom til Rusland for længe siden for omkring 20 år siden. I løbet af denne periode har de vist sig at være pålidelige og overkommelige. Herudover giver Armstrong-loftets lette vægt samt dets robuste design dig mulighed for sikkert at installere dette loftsystem i ethvert rum. Læs også: "Installation af Armstrong-type lofter - designfunktioner".

Hvor meget rammer rammen af ​​Armstrong type loft på 1m2

Albes-Norma ramme vægt pr 1m 2

Ved hjælp af almindelige skalaer vejede vi hver vejledning separat. Nogen kan spørge: hvorfor vejede hver for sig. Ja, fordi profilens højde er forskellig, og derfor er vægten 1m.p. også anderledes.

For nemheds skyld sættes dataene i tabellen:

forbrug pr. 1m 2

multiplicere vægten på 1 mp hver profil for forbrugsfrekvenser

Den største (bærende) guide, 3700 mm lange

1200 mm lang tværstang

600 mm lang tværgående stang

Så beregnet vi vægten på 1 m 2 af Albes-Norma-rammen er 0,4802 kg

Dernæst vil vi fortsætte med at veje de forskellige rammer og tilføje til denne artikel.

Vægten af ​​rammen loftet. Hvorfor ved og hvor denne værdi anvendes

Suspenderet loftsramme er en understøttende struktur. Formålet med loftet er plads, der er behageligt og attraktivt for mennesker. Derfor vil nøjagtige beregninger sikre oprettelsen af ​​en struktur, som er sikker for personer i lokaliteterne.

At kende vægten af ​​rammen er nødvendig for korrekt og korrekt beregning af belastningen i loftet og beregning af antallet af suspensioner. Antallet af suspensioner for Armstrong-loft og lignende anbefales af fabrikanterne, men om nødvendigt kan antallet af fikseringer øges. Dette vil øge loftdesignets sikkerhed.

Når du køber krkas-suspenderet Armstrong loftsystem og lignende til store genstande, skal du kende vægten af ​​komponenter til valg af transportkapacitet. Dette vil sikre rettidig levering og start af arbejdet.

Vi hjælper vores partnere med levering af sådanne varer. Se leveringsfrekvenser for leveret levering af loft.

Ved beregning og udarbejdelse af anlægsopgørelser og godkendelse af budgettet skal alle beregnede værdier falde sammen med de reelle og matchende satser. Derfor beregnes normerne for omkostninger, der indbefatter vægten af ​​rammen pr. Kvadratmeter.

Hvordan man beregner størrelsen af ​​forbrugsnormerne for komponenter i det nedhængte loft, fortalte vi her - "Forbruget af materialer på armstrongloftet"

Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader. der har glatte kanter såvel som Tegular plader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage fjedringssystemets elementer 2,4 cm bredt.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Markeringen starter med en vandret linje. på hvilken installation af lejeprofilen vil blive udført. Derefter trækkes parallelle linjer på loftet. bruges som referencepunkter til installation af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Typer af stræklofter og deres farver

Loft reparation er en ret kompliceret og vanskelig opgave, hvis gennemførelse ofte forårsager visse vanskeligheder. I øjeblikket er der forskellige design, der giver mulighed for at løse dette problem, men de mest populære af dem er spændingsstrukturer. Og det er slet ikke mærkeligt, fordi de på trods af de forskellige typer af loftslofter har mange fordele i forhold til konventionelle typer af dekoration:

 • Hjælper med at skjule alle fejl i loftet;
 • Har lang levetid
 • Besidder lydisoleringsegenskaber
 • brandsikker;
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor beskytter de rummet mod vandlækage;
 • Udført i et stort sortiment;
 • Hurtigt monteret.
 • Typer af stræklofter

  To-farve stretchlofter - foto gennemgang af eksempler i interiøret

  To-farvede stræklofter bryder alle registreringer af popularitet, fordi for nylig flere og flere mennesker har valgt denne type stræklofter. En af de faktorer, der påvirker høj efterspørgsel, er alsidighed - sådanne lofter er perfekt kombineret med både dristige og lyse interiører såvel som klassiske, lavnøgle. Hovedbetingelsen er at vælge den rigtige kombination af farver tofarvet strækloft i gangen, salen eller et hvilket som helst andet rum.

  Disse 2 billeder bryder ind i fluff og støder på nogle folkes ord, at tofarvede lofter ikke passer til værelser lavet i klassisk eller retro stil.

  Opvarmning af loftsskummet med egne hænder

  Termisk isolering af loftet ved hjælp af skum kan være nødvendigt i et privat hus, såvel som i en lejlighed, garage, sommerhus eller i et bad. Efter denne operation bliver rummet meget varmere, og dets ejere vil bruge mindre penge på opvarmning. Selvfølgelig giver isoleringen af ​​væggene og gulvet også god varmeopbevaring, men du skal vide, at ca. 20% af varmen går gennem loftet

  I øjeblikket er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, men det mest anvendte er netop skummet.

  Vægmaleri på loftet - video anmeldelser og foto eksempler

  Vægmaleri er en lys løsning til at dekorere loftet på dit hjem, lejlighed eller kontor, du kan bruge dem til at skabe hygge, visuelt udvide rummet af huset og hæve loftets højde. Photowall-papir til et loft er meget mere bekvemt og gunstigt end plast og andre materialer, som forblev i den fjerne fortid. Du er velkommen til at sige, med fremkomsten af ​​alle slags fotobånd, fik loftets design et hurtigt skridt fremad.

  Suspended ceiling beregning Armstrong algoritme

  Til selvinstallation af det hængende loft Armstrong skal du købe profiler til rammen og fliserne, men for ikke at begå fejl i deres antal skal du kunne beregne komponenter. Dette vil gøre det muligt at spare penge uden at købe ekstra dele og ikke at ty til hjælp fra specialister.

  Fordele ved et falsk loft Armstrong

  Hvis du hurtigt og billigt skal installere loftet i værelser med et højt nok loft, så er en god mulighed det Armstrong-suspenderede type system. Dette design er meget populært blandt almindelige forbrugere til design af boliger og bryggerier og til færdiggørelse af loftoverfladen i offentlige bygninger. Det har trods alt mange fordele. Ud over det moderne udseende er sådanne suspenderede strukturer praktiske og nemme at anvende.

  Blandt de vigtigste fordele bør nævnes følgende:

  • muligheden for fri adgang til ventilationssystemer og belysningsarmaturer;
  • skjule uregelmæssigheder, små revner og andre fejl i hovedloftet;
  • hastighed på installation og demontering, evnen til at udskifte, om nødvendigt, enkelte dele uden at fjerne hele loftet;
  • en høj procentdel af refleksionsfliser, som sparer strøm
  • gode lydabsorberende egenskaber;
  • miljømæssig renlighed og sikkerhed.

  Da det nedhængte loft Arstrong har stor efterspørgsel på byggemarkedet, kan du købe tilbehør, der letter deres installation (f.eks. Ventilationsgitter og indbygget belysning osv.)

  Men som ofte sker, er dette byggemateriale ikke uden fejl:

  • manglende evne til at bruge i værelser med høj luftfugtighed. Under disse forhold forringes udseendet af pladerne hurtigt: farven kan ofte ændre sig. I dette tilfælde er det bedre at give fortrinsstilling til rack- eller kassettelofter;
  • skrøbelighed. De kan let blive beskadiget af skarpe slag, selv fra et skud af en regelmæssig champagnekork. Derfor er det bedre at købe plader i store mængder i tilfælde af en uventet situation.

  Muligheden for nemt at udskifte individuelle dele af loftet fjerner lidt disse ulemper i drift.

  Typer af Armstrong Suspension Systems

  Der er flere sorter af sådanne strukturer, der varierer i design, størrelse, tekniske egenskaber og dermed pris.

  Blandt de mest almindelige er:

  • økonomiklasse lofter (Baikal og Oasis). De har stor efterspørgsel på byggemarkedet på grund af den lave pris, høj kvalitet og det flotte design;
  • funktionelle lofter (Prima). De har ekstra beskyttelse mod fugt. Så selv om luftfugtigheden er 95%, ændrer sådanne plader i henhold til producenten ikke deres form;
  • akustiske lofter (Ultima). De har fremragende lydabsorberende egenskaber;
  • hygiejniske lofter (BioGuard). De er belagt på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og klæbning af fedt;
  • designer lofter designet til speciel udsmykning af loftoverfladen.

  Alle arter har en lignende enhed, som du har brug for at vide for at beregne det krævede beløb.

  Suspenderede lofter

  De vigtigste dele af sådanne strukturer:

  • suspension ramme;
  • vendt fliser.

  Suspended frame

  Den består af:

  • T-formede metalprofiler af metal med en længde på 3,7 m;
  • tværgående profiler med en længde på 1,2 m;
  • langsgående profiler med en længde på 0,6 m;
  • metal perimeter hjørner med en længde på 3,0 m;
  • justerbare ophængninger til fastgørelse af batten til de bærende gulve.

  Langs rummets omkreds på væggene ved hjælp af dykker og skruer montere hjørnerne. I dem anbringer enderne parallelle med hinanden indføringsvejsprofiler, der hænger til loftoverfladen på ankerbøjler med en pitch på 1200 mm. Mellem styrene fastgøres ved hjælp af tværgående profiler med en hældning på 600 mm.

  Som et resultat af disse enkle operationer dannes en maskeramme i det beskrevne tilfælde med størrelsen af ​​hver celle 1200x600 mm, og efter installation af de langsgående profiler dannes firkantede celler 600x600 mm. Disse er standardstørrelserne af Armstrong-flader.

  Det skal bemærkes, at der findes andre modeller af plader med en størrelse på 610x610 m i henhold til amerikanske standarder. Derfor skal du, når du køber, undersøge etiketten omhyggeligt og være opmærksom på pladernes størrelse.

  Facing plader

  De kan indbygges i rammen indefra eller udenfor. Det afhænger af typen af ​​kasser.

  Som foring anvendes oftest:

  • mineraluld;
  • mineral fiber plade;
  • gipsplader;
  • metal (stål eller aluminium) plade;
  • spejlplade;
  • akryl glasplade.

  Slutprisen på det færdige loft afhænger af hvilket materiale der vælges.

  Beregning af komponenter til hængende loft Armstrong

  Det er værd at overveje at længden og tykkelsen vil fokusere yderligere på den krævede mængde materialer til ophængningssystemet.

  Der er to måder at beregne materialer til Armstrong-hæftet loft: Brug online-kalkulatoren hjemme eller i en hardwarebutik og selvstændigt.

  Den nemmeste måde er at gøre det selv ved at kende rummets omkreds og rum for at kende de omtrentlige omkostninger ved byggemateriale.

  Dette kan nemt gøres i henhold til nedenstående tabel:

  Armstrong loft materialer forbrug satser

  Vi bliver ofte spurgt: Hvad er forbruget af materialer på armstrongloftet. I denne artikel vil vi fortælle, hvor disse "forbrugsrater" kommer fra.

  Hvad er Armstrongs takfrekvens

  Forbrugsstykket for lofter er koefficienterne til at forenkle selvberegninger, når der budgetteres for et nedhængt loft og beregner antallet af komponenter til armstroglofter. Forbrugskoefficienterne beregnes ud fra dimensionalindikatorerne for rummets og Armstrongs loftkomponenter.

  Hvorfor kender forbrugsfrekvensen komponenter i det suspenderede loft.

  Brug loftforbrug til at

  • udføre en uafhængig beregning af antallet af komponenter i loftet
  • beregne loftets omkostninger
  • Forbered et tilbud
  • definere et budget for et falsk loft

  Hvordan Armstrong Loftstandarder beregnes

  Forbrugspriser for loftrammer

  For at forstå dette forestiller vi os, at vi har et kvadratrum på 10x10 meter, dvs. dens areal er 100 m 2.

  Læs også artiklen om, hvor meget armlænets loftramme vejer 1m 2

  Til montering af loftet har vi brug for et sæt komponenter: Hovedloven på loftet, en lang og kort tværgående strimmel ved den globale perimeterprofil, suspensioner for loftet.

  Beregning for normen for de vigtigste styringer i suspension systemet

  1. Den vigtigste (transportør) guide, hvis længde er 3,6 eller 3,7 m

  Installation er lavet med et trin på 1200 mm. Du skal vide antallet af rækker i denne guide, for dette: Bredden af ​​vores lokaler 10 m divideret med 1,2 m (installationstrin), vi får 8.33 rækker af hovedguider. Nu finder vi ud af, hvor meget vi har brug for løbemålerne for denne profil: for dette er længden af ​​rummet 10m ganget med antallet af rækker, vi får 10x8.33 = 83.3 m. - så meget profil er nødvendig for et område på 100m 2, skal vi også vide, hvor meget af denne profil der er behov for pr 1 m 2, for det deler vi den opnåede værdi med 100 m2 = 0.833 m / m 2.

  Strømningskoefficienten for hovedstyringen 0,833 m. P. på 1 m2 område.

  Beregning af koefficienten for de tværgående loftsstrimler

  2. Lang korslængde 1200 mm

  Det er vigtigt at huske - installationen af ​​tværstangen er lavet i trin på 600 mm.

  Gentag de samme trin som i første afsnit, nemlig: længden af ​​vores værelse er 10 m divideret med 0,6 m (installationstrin af tværbjælkerne 1200) vi får 16,67 rækker af tværgående lameller 1200 mm.

  Nu finder vi ud af, hvor meget vi har brug for løbemålerne for denne profil: For dette er bredden af ​​vores rum 10m ganget med antallet af rækker, vi får nummeret på tværprofilen 1,2m - 166,7m. - så meget profil er nødvendig for et område på 100m 2, vi skal også vide, hvor meget profilen er nødvendig pr. 1 m 2, for det deler vi den opnåede værdi med 100 m 2 = 1.667 m / m 2.

  Strømningskoefficienten på tværgående skinne 1200 mm - 1.667 m. P. på 1 m 2 kvadrat.

  3. Kort tværgående stanglængde 600 mm

  Hvis du ser på installationsdiagrammet, vil du se, at disse guider går med en pitch på 1200 mm.

  Vi gør det samme som i de foregående afsnit: Bredden af ​​rummet 10m er divideret med 1,2m (installationstrin af tværgående strimler 600mm), vi får 8.33 rækker. Derfor har vi brug for 8,33 rækker til at formere 10 m. Bredden af ​​rummet er 83,3 m. tværstænger 0,6. 83,3 mp - dette beløb er nødvendigt for et areal på 100 m 2, derfor forbrugshastigheden pr 1 m 2 er 8,33 / 100 = 0,833 mp / m 2

  Modtaget forbrugskoefficienten for den tværgående styring 600 mm - 0.833 m. P. på 1 m 2 kvadrat.

  Satsen for suspension loftet

  Suspensionerne er monteret på hovedstyrene med en pitch på 1200 mm. Vi finder ud af, hvor mange suspensioner der skal bruges til at hænge 1 række hovedguider. For at gøre dette skal du dele længden på rummet 10 m pr trin med 1,2 m = 8,33 stk suspensioner med 1 række. I første afsnit fandt vi, at vi har 8.33 rækker af hovedguider. Det betyder, at vores rumstørrelse på 10x10 m kræver 8.33 rækker multipliceret med 8.33 = 69.39 stykker af suspensioner. I overensstemmelse hermed viser det sig på 1 m 2 0,7 suspensioner.

  Beregning af forbrugshastigheden af ​​loftets perimeterprofil

  5. Vinkelperimeterprofilen er installeret omkring rummets omkreds.

  I vores tilfælde er omkredsen 2x (10 + 10) = 40m. Følgelig vil 40 kvadratmeter pr. Kvadratmeter / 100 kvadratmeter = 0,4 kubikmeter pr. Kvadratmeter være nødvendig.

  Således har vi fundet ud af forbrugsfrekvenserne for installationen af ​​Armstrongloft med 600x600 plader. De modtagne data afrundes op til 2 decimaler og vil blive arrangeret i nedenstående tabel:

  Forbruget af komponenter på armstrongloftet 600x600 pr. 1 m 2

  Som beskrevet ovenfor er det muligt at beregne forbrugshastighederne for ethvert loft, det være sig Ecophon Focus Ds eller Armstrong Orcal Clip i eller slattedlofter.
  Bemærk venligst, at disse faktorer ikke virker, hvis du har mange værelser af lille størrelse eller hvis de er korridorer.

  Hvorfor forbruget satser ikke på det reelle antal komponenter.

  Forklaringen er enkel: Der er anbefalinger til installation af lofter! For eksempel er en af ​​anbefalingerne, at afstanden fra væggen til hovedvejledningen ikke må overstige 600 mm, så i vores eksempel er det korrekt at tilføje en anden række hovedguider. Afstanden fra væggen til den første suspension er højst 450 mm. I en afstand på højst 150 mm fra krydset af hovedskinnerne skal der være en suspension. Ved at beregne rammen i overensstemmelse med forbrugsnormerne kan vi således forstå, hvor mange komponenter der kræves, uden at tage hensyn til anbefalingerne til installation uden at overveje trimning og affald. Derfor, hvis du beregner koefficienterne - anbefales det at tage en margen på 7-10%.

  For at beregne de hævede lofter, brug vores regnemaskine. For at gøre dette skal du vælge den passende loftsplade ved hjælp af parametre, gå til varekortet og foretage beregningen selv. I dette tilfælde vil du blive tilbudt kun kompatibel med de valgte skabeloner.

  Download vores mobilapp til beregning af forskellige hævede lofter. Praktisk når du er på anlægget, og du skal beregne og straks placere en ordre for levering.

  Send en anmodning om beregning af hævede lofter til vores ledere. Vedlæg gulvplanerne på ansøgningen, og vi beregner gratis.

  Antal suspensioner for Armstrong-loft pr. M2

  Armstrong loft - beskrivelse, beregning, installation

  Der er allerede blevet sagt meget om og skrevet om Armstrong-type lofter og. Det kan være svært at tilføje noget nyt. Men hvis du først ramte dette loftsystem, vil denne artikel give dig en ide om sorterne, metoder til beregning og installation af hævede lofter. Vi forsøgte at opsummere og systematisere de oplysninger, der er kendt i dag.

  indhold

  Den første sådan type loft blev frigivet af det amerikanske firma Armstrong. Det suspenderede loft begyndte at nyde sådan popularitet, at efterfølgende blev navnet "Armstrong" et husstandsnavn og bruges også til analoger.

  Armstrong-hængende loft er den mest populære type loftsystemer på grund af dets lave omkostninger, praktiske og nemme installation. Endvidere har Armstrong lofter god varme- og lydisolering. I mellemrummet placeres der let kommunikation. På ethvert tidspunkt kan du få adgang til dem ved blot at fjerne et par fliser. Alt dette gør Armstrong-loftet en ideel løsning til kontor-, detail- og industrilokaler.

  I lejlighederne anvendes sådanne lofter sjældent, så de "spiser op" mindst 25 cm fra loftets højde.

  Armstrong loft enhed

  Som det fremgår af ovenstående figur består Armstrong-hængende loft af plader, føringsprofiler (bærer, langsgående og tværgående), suspensioner og hjørneprofiler (hjørner af væggen).

  Den mest populære type plader til Armstronglofter er mineralfiberplader. De har en relativt lav pris, må ikke afveje strukturen, de kan let klippes med en monteringskniv.

  Disse plader fås i størrelse 600x600 mm. Mindre ofte kan du finde plader på 1200x600 mm. Pladetykkelsen er fra 8 til 15 mm.

  Armstrongs pladeudformning kan også være anderledes: rene hvide eller grå plader uden mønster, plader med perforeringer, prikker eller ormehuller.

  Armstrong plader er forskellige i egenskaber:

  • fugt modstand
  • lydisolering
  • lydabsorption

  Plader til hævede lofter kan bruges:

  • i sundhedsfaciliteter
  • i uddannelsesinstitutioner
  • i kontorlokaler
  • i industrielle lokaler
  • i handel og fritid

  Profilerne til loftrammen er metalmalede T-formede lameller med huller til suspensioner. Hylderets bredde er 24 mm (T24) og 15 mm (T15). De er sammenkoblet af længden af ​​fjederlåsene eller bøjning af tendrils. Profilen kan skæres til den ønskede størrelse fra siden modsat lås.

  Vinkelprofilen L-formet 19/24 eller 19/19 installeres ved loftet og væggen og giver det nedhængte loft et færdigt udseende.

  Suspensionen består af to metalstænger, den øverste med en løkke, bunden med en krog.

  De er sammenkoblet med en buet bladfjeder med huller - "sommerfugl". Ved at klemme det, kan stængerne flyttes ved at justere suspensionens højde, og når de frigives, løser de dem i en forudbestemt position.

  Armstrong loft beregning

  For at kunne beregne antallet af komponenter i loftet korrekt, skal du kende området og omkredsen af ​​dit værelse. Du skal også tage højde for alle rummets individuelle egenskaber (kolonner, bjælker, skillevægge mv.) For at mindske fejlen til et minimum. Sådanne beregninger er bedst betroet fagfolk, som vil producere loftets installation.

  Hvis du vil gøre installationen af ​​loftet med egne hænder, kan du overlade beregningen af ​​komponenterne til det firma, hvor du planlægger at købe Armstrong-loftet.

  Nogle leverandørvirksomheder tilbyder en gratis måling af lokalerne, hvis du ikke har den nødvendige viden eller måleudstyr.

  Det skal dog huskes, at formler, der giver omtrentlige værdier for antallet af komponenter pr. Loft, næsten altid anvendes. Tilsvarende foretages beregningen i online-regnemaskiner på leverandørernes hjemmesider.

  Den mest præcise måde at beregne Armstrong på er manuel.

  For at gøre dette skal du overføre loftets overflade til papir til målestok. Hvis du deler billedet i celler, der måler 600x600 mm, vil dette være dit fremtidige loft.

  Tilbehør til montering af rammen.

  Lad os starte med væghjørnerne. For at beregne dem divideres omkredsen med 3, runde den op og få det nødvendige antal hjørner. De kan bøjes og skæres.

  Suspensioner i en afstand på 1,2 m fra hinanden anvendes til at fastgøre de understøttende profiler. Hvis loftsdesignet omfatter lamper, klimaanlæg, varmeapparater og andet udstyr, skal fastgørelsespunkterne for dette udstyr styrkes med yderligere bøjler.

  Profilrammens struktur er enkel: Hovedvej 3600 mm installeres parallelt i en afstand af 1,2 m fra hinanden. Derefter forbinder den med en tværprofil på 1200 mm i en halv med et trin på 0,6 m, og det er igen forbundet med en profil på 600 mm. Resultatet er et design med en celle på 600x600 mm.

  Hvis længden af ​​rummet er mere end 3,6 m, er støtteprofilen let forbundet med hinanden.

  Forstå den ovenfor beskrevne ordning, beregne den samlede længde af bæreprofilerne, divider med 3,6 og runde til den større side - få antallet af profiler 3600mm.

  Tæl derefter profiler på 1200 mm og 600 mm på samme måde.

  Ikke alle ved, hvordan man tegner en skala, og mange er bare dovenskab. Der er formler, hvorved man kan beregne antallet af nødvendige elementer i loftet Armstrong.

  For at beregne den totale profillængde i meter multipliceres rummets område (m2) med korrektionsfaktoren (for hvert element er det dets egen):

  S - værelse område
  P - rummets omkreds

  Du skal også bruge fastgørelsesanordninger til montering af suspensionen til loftet - en til hver suspension. For at fastsætte hjørneprofilen skal du bruge ca. 6 skruer pr. 1 stk. hjørne. Fastgørelseselementer vælges afhængigt af typen af ​​loft eller væg.

  VIGTIGT: Producenter anbefaler ikke at skære mere end halvdelen af ​​pladerne. Hvis du skal klippe en plade med en størrelse på mindre end 30 cm, skal du derfor tilføje en hel plade til et sådant segment, dividere resultatet i to dele og installere de opnåede segmenter på begge sider. Således vil antallet af ramceller ikke stige.

  Ved konstruktion af loftets højde er det vigtigt at overveje, at rummets egenskaber afhænger af rummets højde (mere end 4 m):

  • varmekonvektion og indendørs luftcirkulation
  • rumbelysning

  Installation af lofter

  En prøve liste over værktøjer, der kan være nødvendige, når du installerer et hæftet loft ser sådan ud:

  • boremaskine
  • Skruetrækker eller phillips skruetrækker
  • Saks til skæring af metal
  • hammer
  • bulgarsk
  • blyant
  • tænger
  • Målebånd
  • niveau

  Installation af lofter er anbefalet, når alle loftkommunikationer, såsom belysning, ventilation og andre, er udført. Når rammen er monteret, vil det være problematisk at gøre det.

  Start installationen med markeringen for det fremtidige loft. I hjørnerne af rummet på væggene er et mærke, der bestemmer højden af ​​det hængende loft. Mærkerne er forbundet med en linje, langs hvilken væghjørnet fastgøres.

  Nu er det nødvendigt at bestemme midten af ​​rummet ved at krydse linjer langs og tværs. For at loftet skal se æstetisk glædeligt, er det nødvendigt at loftet er symmetrisk.

  Rammens centrum skal styrkes ved at installere suspensioner i en afstand på 90 cm i en cirkel.

  Derefter er hjørneprofilen fastgjort til væggene med skruer i en afstand på 35-45 cm. Hvis væggene er træ, så kan du komme med med negle, fordi hovedbelastningen ikke ligger på hjørnerne, men på bøjlerne. Men det anbefales ikke at spare på suspensioner: Tag propylenglynger eller læg metalbøjler i stedet for dowels.

  Så snart kantprofilen er klar, kan du begynde at installere bærebjælken i 1,2 m trin.

  Længden af ​​skinnerne skal svare til længden af ​​rummet, dette kan opnås ved at forbinde dem.

  Efter montering af skinnerne kan du begynde at montere suspensionerne, mens den første suspension skal placeres i en afstand på mindst 50 cm fra væggen. Spændvidden af ​​suspensionerne er den samme som for skinnerne - 1,2 m.

  Monter derefter tværgående lameller 1200 mm vinkelret på en afstand på 60 cm fra hinanden og mindst 50 cm fra væggen. Og allerede i dem, mellem de understøttende profiler, er den mindste skinne indsat med en tonehøjde på 1,2 m. Som følge heraf får vi en gitterramme med en cellestørrelse på 600x600 mm.

  Installationssteder rasterarmaturer og andet udstyr skal styrkes med yderligere suspensioner.

  Derefter kan du fortsætte med lægning af fliser, belysning og andet udstyr, mens du arbejder med komfuret, anbefaler vi at bruge handsker til at bevare dets udseende.

  Hvis designet kræver, at Armstrong-pladen skal males, skal den laves længe før installationen for at malingen tørrer ud.

  Installation af armaturer

  Indbyggede armaturer 600x600 mm installeres på samme måde som pladerne. Armstrong anbefaler at installere armaturer mellem to bærebjælker i trin på 60 cm. Øvelsen viser imidlertid, at en ekstra suspension er tilstrækkelig ved siden af ​​hver lampe.

  Den anbefalede armaturhastighed er 1 stk. Pr. 6 kvadratmeter for værelser med standard lofthøjde.

  I denne installation og installation af et ophængt loft anses Armstrong for at være færdig.

  Optag navigation

  Hvordan Armstrong loft bestemme forbruget af materialer pr 1 m2?

  Før du går i butikken og køber alt, hvad du behøver for at installere loftet, skal du vide, hvad og i hvilken mængde der kræves. Hvis du køber mindre end nødvendigt, så midt i reparationen skal du slippe alt og gå til butikken for at købe de nødvendige komponenter. Og du skal måske gå til butikken mere end én gang. Hvis du køber flere materialer, du har brug for, vil du bruge ekstra penge, og efter reparationen vil du stadig have unødvendige komponenter, der kun tager plads.

  Sådan bestemmer du mængden af ​​materialer, der er nødvendigt for at installere loftet

  Hvis du ikke ønsker at udføre beregningen selv, har du to måder:

  • Du kan gå til fabrikanten af ​​lofter og udføre beregningen ved hjælp af en online-regnemaskine. For at gøre dette skal du angive arealet af rummet, størrelsen af ​​loftfliserne og størrelsen af ​​rummet i rummet. Og så vil du på basis af formlerne ikke modtage det helt rigtige antal nødvendige komponenter. Denne beregning kan ikke altid passe slutbrugeren.
  • At overdrage beregningen direkte til udøverne af loftinstallationen. Ofte skal folk, der er involveret i installationen, ofte beskæftige sig med sådanne beregninger, ikke i teorien, men i praksis. Og derfor vil de i deres beregninger tage hensyn til alle nuancer, for eksempel bjælker, søjler og meget mere.

  Der er en opfattelse af, at de mest præcise beregninger af forbrug af materialer til installation er lavet af kunstnere fra Armstrong.

  Ordningen for beregning af forbruget af varer leveret af Armstrong

  Før du starter beregningerne, skal du lave alle de nødvendige målinger. Derefter vil du på grundlag af formlerne kunne bestemme antallet af plader, bøjler, guideprofiler og længden af ​​vægprofilen.

  Uden at tage hensyn til alle rummets funktioner, såsom tilstedeværelse af skillevægge, søjler eller bjælker, vil beregningerne være unøjagtige.

  Beregningsordningen krævet til installation af antallet af loftplader "Armstrong"

  For at finde ud af, hvor mange loftfliser du har brug for, skal du bestemme rummet. For at finde ud af, formere længden af ​​rummet ved bredden. Nu kan du bestemme antallet af loftfliser, for at gøre dette, opdele rummet af rummet ved hjælp af det område af den anvendte plade og tilføj en eller to til reserven.

  For eksempel installerer du loftet i et værelse med en længde på 8,3 og en bredde på 5,4 meter. Vi finder gulvplads på 8,3 * 5,4 = 44,82 m2. Nu skal du kende loftpladens område. Det kan være 0,36 m2 til plader med dimensioner på 600 × 600 millimeter (reelle dimensioner er 610 × 610 millimeter) eller 0,74 m2 til plader på 600 × 1200 millimeter (virkelige dimensioner er 610 × 1219 millimeter).

  Beregningsskemaet for antallet af guideprofiler "Armstrong", der kræves til installation

  For at bestemme, hvor mange guider du har brug for, skal du dele rummet i rummet med længden af ​​den profil, du vil bruge, og multiplicere resultatet med en faktor afhængigt af profilens længde. Denne koefficient er lig med 0,8 for en profil med en længde på 3,66 meter og 1,55 for en profil med en længde på 1,22 meter.

  Antallet af komponenter, herunder Armstrong-guideprofiler, kræves til installation

  Et eksempel på beregninger. I samme rum med et areal på 44,82 m2 bestemmer vi nummeret på en profil med en længde på 3,66 meter: (0,8 * 44,82) / 3,66 = 9,79, det vil sige, du skal købe 10 stk.

  Ordningen til beregning af antallet af nærvægsprofiler

  Vægprofilens længde er 3,05 meter. For at beregne, hvor mange af disse elementer der er behov for, skal du dele rummets omkreds med længden af ​​en vægoverfladeprofil - 3,05.

  Elementer af design Armstrong, herunder suspensioner

  Ordningen for beregning af antallet af suspensioner og dowels

  For at bestemme det krævede antal suspensioner og dowels skal du formere området med rummet med en faktor på 0,7. For vores lokaler: 44,82 * 0,7 = 32,37. Således skal vi have 33 dowels og 33 suspensioner.

  Loftvægtberegningsskema

  Suspenderede lofter kan laves af forskellige materialer, og det afhænger af deres type og tykkelse af loftfliser hvor meget vægt pr 1 m2. Armstrongs gennemsnitlige loftvægt ligger i området fra 2,5 kg / m2 til 8 kg / m2.

  Yderligere udstyr

  Nedhængt loft kan ikke forestilles uden smukke ventilationsgaller, loftlamper og andet ekstra udstyr. Ventilationsgitteret "Sota" installeres uden suspensioner.

  Ventilationsgitter "Sota"

  Ventilationsrist "Sota" er lavet af slagfast plast og er monteret i loftslofter uden særlige suspensioner. Dens dimensioner er 595 × 595 millimeter, en tykkelse på 8 millimeter, en cellestørrelse på 25 × 25 millimeter. Et sådant gitter passer perfekt til sine funktioner og passer ind i rummet.

  Der er fire typer armaturer til hævede lofter:

  1. Indbyggede lamper har eksisteret i mange år, kendetegnes af deres pålidelighed og nem installation og drift.
  2. Overhead monteret direkte på overfladen af ​​loftet på bøjlerne. Anvendelsen af ​​sådanne lamper tillader at reducere afstanden mellem bundloftet og suspenderet.
  3. Dekorative lamper er designet til at forbedre udseendet af rummet.
  4. LED-paneler er holdbare og økonomiske.

  Sammenfatning af beregning af komponenter

  At lave en uafhængig beregning af de nødvendige komponenter er let, men det vil spare dig for problemer og uanstrengelige udgifter. Det overskud af råvarer, for hvilket der allerede er betalt penge, vil trods alt ligge under dine fødder i årevis og forstyrre dig. Derfor, før du køber alt til installation, udfør selv de nødvendige beregninger selv eller spørg de personer, der vil installere det hængende loft for at gøre dette.

  Listede komponenter til loftet "Armstrong", du nemt kan købe i enhver hardware butik.

  Suspended ceiling beregning Armstrong algoritme

  Til selvinstallation af det hængende loft Armstrong skal du købe profiler til rammen og fliserne, men for ikke at begå fejl i deres antal skal du kunne beregne komponenter. Dette vil gøre det muligt at spare penge uden at købe ekstra dele og ikke at ty til hjælp fra specialister.

  Fordele ved et falsk loft Armstrong

  Hvis du hurtigt og billigt skal installere loftet i værelser med et højt nok loft, så er en god mulighed det Armstrong-suspenderede type system. Dette design er meget populært blandt almindelige forbrugere til design af boliger og bryggerier og til færdiggørelse af loftoverfladen i offentlige bygninger. Det har trods alt mange fordele. Ud over det moderne udseende er sådanne suspenderede strukturer praktiske og nemme at anvende.

  Armstrong-lofter hører til klassen af ​​lette strukturer, de skaber ikke belastninger på understøttende strukturer

  Blandt de vigtigste fordele bør nævnes følgende:

  • muligheden for fri adgang til ventilationssystemer og belysningsarmaturer;
  • skjule uregelmæssigheder, små revner og andre fejl i hovedloftet;
  • hastighed på installation og demontering, evnen til at udskifte, om nødvendigt, enkelte dele uden at fjerne hele loftet;
  • en høj procentdel af refleksionsfliser, som sparer strøm
  • gode lydabsorberende egenskaber;
  • miljømæssig renlighed og sikkerhed.

  Da det nedhængte loft Arstrong har stor efterspørgsel på byggemarkedet, kan du købe tilbehør, der letter deres installation (f.eks. Ventilationsgitter og indbygget belysning osv.)

  Men som ofte sker, er dette byggemateriale ikke uden fejl:

  • manglende evne til at bruge i værelser med høj luftfugtighed. Under disse forhold forringes udseendet af pladerne hurtigt: farven kan ofte ændre sig. I dette tilfælde er det bedre at give fortrinsstilling til rack- eller kassettelofter;
  • skrøbelighed. De kan let blive beskadiget af skarpe slag, selv fra et skud af en regelmæssig champagnekork. Derfor er det bedre at købe plader i store mængder i tilfælde af en uventet situation.

  Muligheden for nemt at udskifte individuelle dele af loftet fjerner lidt disse ulemper i drift.

  Typer af Armstrong Suspension Systems

  Der er flere sorter af sådanne strukturer, der varierer i design, størrelse, tekniske egenskaber og dermed pris.

  Blandt de mest almindelige er:

  • økonomiklasse lofter (Baikal og Oasis). De har stor efterspørgsel på byggemarkedet på grund af den lave pris, høj kvalitet og det flotte design;
  • funktionelle lofter (Prima). De har ekstra beskyttelse mod fugt. Så selv om luftfugtigheden er 95%, ændrer sådanne plader i henhold til producenten ikke deres form;
  • akustiske lofter (Ultima). De har fremragende lydabsorberende egenskaber;
  • hygiejniske lofter (BioGuard). De er belagt på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og klæbning af fedt;
  • designer lofter designet til speciel udsmykning af loftoverfladen.

  For hvert værelse i huset kan du vælge din optimale type loft Armstrong

  Alle arter har en lignende enhed, som du har brug for at vide for at beregne det krævede beløb.

  Suspenderede lofter

  • suspension ramme;
  • vendt fliser.

  Suspended frame

  • T-formede metalprofiler af metal med en længde på 3,7 m;
  • tværgående profiler med en længde på 1,2 m;
  • langsgående profiler med en længde på 0,6 m;
  • metal perimeter hjørner med en længde på 3,0 m;
  • justerbare ophængninger til fastgørelse af batten til de bærende gulve.

  Langs rummets omkreds på væggene ved hjælp af dykker og skruer montere hjørnerne. I dem anbringer enderne parallelle med hinanden indføringsvejsprofiler, der hænger til loftoverfladen på ankerbøjler med en pitch på 1200 mm. Mellem styrene fastgøres ved hjælp af tværgående profiler med en hældning på 600 mm.

  Som et resultat af disse enkle operationer dannes en maskeramme i det beskrevne tilfælde med størrelsen af ​​hver celle 1200x600 mm, og efter installation af de langsgående profiler dannes firkantede celler 600x600 mm. Disse er standardstørrelserne af Armstrong-flader.

  Det skal bemærkes, at der findes andre modeller af plader med en størrelse på 610x610 m i henhold til amerikanske standarder. Derfor skal du, når du køber, undersøge etiketten omhyggeligt og være opmærksom på pladernes størrelse.

  Facing plader

  De kan indbygges i rammen indefra eller udenfor. Det afhænger af typen af ​​kasser.

  Som foring anvendes oftest:

  • mineraluld;
  • mineral fiber plade;
  • gipsplader;
  • metal (stål eller aluminium) plade;
  • spejlplade;
  • akryl glasplade.

  Slutprisen på det færdige loft afhænger af hvilket materiale der vælges.

  Støtterammen til loftet af galvaniserede profiler består af flere standardiserede produkter.

  Beregning af komponenter til hængende loft Armstrong

  Det er værd at overveje at længden og tykkelsen vil fokusere yderligere på den krævede mængde materialer til ophængningssystemet.

  Der er to måder at beregne materialer til Armstrong-hæftet loft: Brug online-kalkulatoren hjemme eller i en hardwarebutik og selvstændigt.

  Den nemmeste måde er at gøre det selv ved at kende rummets omkreds og rum for at kende de omtrentlige omkostninger ved byggemateriale.

  Dette kan nemt gøres i henhold til nedenstående tabel:

  S - i denne tabel er rummet i rummet. Som eksempel gives en prøveberegning af kompositelementerne til et ophængt loft til et rum på 50 m2.

  Belysningsanordninger ifølge denne ordning beregnes ud fra normale forhold. En anden variant af tællerlamper - 5 m2 vil have brug for en lampe. Husk dog ikke, at enhederne kan have forskellig effekt. Derfor er det lettere at konsultere en butikskonsulent om en bestemt model.

  Antallet af fastgørelseselementer beregnes ud fra de anvendte suspensioner plus reserveelementer. Ca. 1 m profilen har du brug for 3 dowels, hvis fastgørelsestrin er 30-40 cm.

  Beregning af gipsplader med gipsplader

  På samme måde kan du beregne det krævede antal komponenter til et nedhængt loft af gipsplader.

  De vigtigste elementer at overveje er:

  • loft, rack og guide profiler;
  • fastgørelseselementer;
  • suspensioner;
  • forbindelseselementer;
  • skruer og dowels.

  På et loft på et niveau er det kun vejledninger, loftsprofiler og direkte suspensioner som fastgørelseselementer.

  Hvis det ønskes, kan du også installere konventionelle loftslister over og over

  Sådan beregnes antallet af profiler

  Baseret på den valgte type base kan du tælle på flere måder.

  Hvis en celle f.eks. Har dimensioner på 60x60 cm, kan du fiksere paneler af stort set enhver størrelse, og alle leddene falder på bundens plan. Men hvis samlingen kommer ind i et tomt rum, kan dette segment simpelthen fastgøres fra oversiden ved hjælp af skruer.

  For at foretage beregninger kan du bruge følgende formel:

  L * (W / 0,6 - 1) + W * (D / 0,6 - 1), hvor D er længden af ​​rummet, og W er bredden.

  Som praksis viser, er dette en omtrentlig beregning. Ofte er der mange små detaljer, der ikke kan anvendes andre steder.

  Glem ikke at materialet altid skal købes 20% mere i tilfælde af en uventet situation. Hvis afstanden mellem delene er 40 cm, er det nødvendigt at sætte et tværsnit på de to delers led.

  Beregn det ønskede antal profiler for gipsvæg kan være en anden formel: D * (W / 0,4 - 1). Tallet, der viste sig, er lig med profilens samlede længde. Men nogle få centimeter vil være nødvendige til fremstilling af tværstænger. Derfor til dette nummer er at tilføje 10-15%.

  Antallet af guideprofiler beregnes lettere: de skal bruge så meget som rummets omkreds.

  Sådan tæller du fastgørelseselementer

  Ingen formel er nødvendig her. Så i det første tilfælde, hvis vi mener at skridtet er 60 cm, og den første suspension er sat til 30 cm fra væggene, kan du beregne, hvor mange suspensioner der kræves for en del og multiplicere denne tal med antallet af dele.

  I en anden udførelsesform er det nødvendigt at dividere det samlede antal dele med 0,6, idet man ikke glemmer at tilføje 10% til en nødsituation.

  Antallet af krabber vil være ca. antallet af suspensioner.

  Sådan tæller du antallet af fliser til et nedhængt loft

  Først og fremmest anbefales det at lave en ordning, hvordan fragmenterne skal placeres, og derefter gå direkte til beregningerne. Så er længden af ​​panelet normalt 2,5 m, og bredden er 1,2 m. Nogle gange er der plader. hvis længde er 3 m, og standardbredden er 1,2 m.

  Ifølge ordningen kan du nemt beregne det krævede antal dele. Men det er værd at overveje, at denne metode kun er egnet til rektangulære rum.

  Beregningen af ​​gipspladens og Armstrongs systemophæng kan nemt udføres uafhængigt ved hjælp af en online-regnemaskine.

  Detaljer om installationen af ​​et hævet loft Armstrong kan ses i videoen: