Stræklofter

For at skabe et unikt og uigennemtrængeligt design i rummet er de såkaldte kombinerede stræklofter for nylig blevet moderne, de billeder, som du kan se i vores katalog. Vores virksomhed udfører installationen af ​​sådanne strukturer i lang tid i Moskva og regionen. Hvad det er, hvor meget det koster og om det er værd at vide mere.

Hvad er et kombineret hævet loft:

Disse designs repræsenterer et loft på to eller flere niveauer, der kombinerer flere typer lærred, forskellige i tekstur, farve, sammensætning og kombineret med en gipspladekasse.

Der er tre hovedmuligheder:

 • Kombinationen af ​​forskellige dåser;
 • Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft
 • Begge muligheder - to i en.

Oftest er de kombinerede lofter gipsvæg og spænding to-niveau film ensemble med to eller tre teksturer (glans, gennemsigtighed osv.). Dette er et utroligt smukt syn, især hvis rummet i rummet giver dig mulighed for at introducere alle design ideer.

Stretchloft med gipsvæg - fordele og ulemper

De er indlysende, ikke desto mindre værd at minde om.

 • Forskellige former. På trods af alle fordele ved en type konstruktion - for eksempel matte, satin eller gennemskinnelig stjerneskimmel klasse, er form for at oversætte design ideer til livet begrænset af tekstur og tekniske elementer. Kombinationen af ​​forskellige typer af disse begrænsninger har ikke;
 • Zoneinddeling. Sådanne systemer er i stand til at opdele rummet i to dele - til hvile og arbejde. Dette er især vigtigt i tilfælde af et lille rumområde;
 • Muligheden for variation med forskellige typer belysning. Kraftige belysningsenheder kan installeres i nicher af gipsvæggeblokke;
 • Praktisk lægning af rør og anden kommunikation. VVS-rør, ventilationsaksler og andre kommunikationsmidler kan bekvemt gemmes i gipspladestrukturer;
 • Evnen til at gøre rummet visuelt mere rummeligt og lyst;
 • Pålidelighed og holdbarhed. Levetiden for sådanne designkombinationer er højere end for konventionelle spændingsteksturer, såvel som pålidelighed, fastgørelsesstyrke. De kan vare i mange år og endda årtier, det vigtigste er rettidig service og vedligeholdelse af optimal temperatur og fugtighed.

På trods af overflod af fordele har disse fremragende designløsninger deres ulemper:

 1. Omkostninger. Den gennemsnitlige pris for kombinerede lofter med gipsplader og spændingsstof er meget højere;
 2. Mekanisk brækthed. Gipsvæg er et godt materiale, men det har en vis skrøbelighed, hvis de optimale fugtigheds- og temperaturforhold ikke overholdes. For eksempel i uopvarmede eller periodisk opvarmede værelser i rum med høj luftfugtighed og så videre;
 3. Højde. Sådanne designs "skjuler" højden af ​​rummet. Deres tykkelse kan være fra 10 til 30 cm, afhængigt af niveauerne, lamper og andre elementer. Derfor bør du ikke bruge dem i relativt lave rum.

Hvor meget koster det

Prisen afhænger af dækningsområdet, den anvendte type tekstur, tilstedeværelsen af ​​specifikke tekniske elementer, belysningsarmaturer og meget mere.

Du kan finde ud af de specifikke omkostninger ved et sådant system ved at høre vores telefonforvaltere, der er anført nederst på siden.

Stræklofter


I dag er en nøglerolle i design af moderne interiør til loftrammens design ved hjælp af stræklofter. Æstetisk attraktive design skaber en pletfri overflade, der ikke deformerer og ikke mister sine originale kvaliteter i hele operationelle periode. Evnen til at skabe originalt design og unikke massesammensætninger fordeler stræklofter af den kombinerede type i en separat gruppe.

Indhold:

Kombineret loft: førende rolle inden for indretning

Det kombinerede strækloft er en fantastisk kombination af glatte og matte lærred af forskellige farver, unikke multi-level designs baseret på gipsvæg og profiler.

En vilkårlig flyvning af fancy og avanceret teknologi, moderne materialer af forskellige teksturer og en bred farvepalet danner grundlaget for implementeringen af ​​kreative designløsninger, når man opretter kombinerede lofter.

Hver bøjning og linje i loftkonstruktionen af ​​den kombinerede type er en sand manifestation af perfekt smag og kærlighed til dyre og højkvalitets ting.

Moderne materialer og usædvanlige teksturer, hvis kombination findes i kombinerede lofter, giver dig mulighed for at skabe et unikt design af ethvert rum, hvilket giver en følelse af individualitet og elegance, skaber et generelt "humør" af arkitektur.

Da installationen af ​​et kombineret loft har sine egne specifikke egenskaber og kræver præcise beregninger, kan du kun overlade sådan arbejde til en erfaren specialist og ikke forsøge at installere loftet med egne hænder. Ekstraordinær viden, stor erfaring og dyktighed gennem årene giver dig mulighed for at skabe et pålideligt og ekstraordinært smukt loft på din plads, der vil forbløffe selv den mest krævende og krævende gæst i dit hjem.

Fordelene ved kombinerede lofter

Det skal bemærkes, at de kombinerede stræklofter er en uendelig flyvning af fancy, store rum til kreative kunstnere og designere, da det er muligt at lave abstrakte kompositioner af enhver kompleksitet, ændre retningen af ​​lyset, accentuere zoner og indvendige detaljer ved hjælp af farve, omdanne interiøret uden for anerkendelse. Effekten af ​​loftbelægninger forbedres ved at skabe kombinerede lofter på flere niveauer, hvoraf fotografier kan findes på internettet.

Blandt de ubestridelige fordele ved de kombinerede stræklofter er:

1. Muligheden for zoneinddeling. En vellykket kombination af forskellige teksturer og farveopløsninger adskiller rummet i flere separate zoner, hvilket er særligt vigtigt i disse rum, hvor det på grund af den lave højde er uønsket at installere en ophængt struktur. I en sådan situation er det bedre at lave en enkeltkonstruktion på loftet af forskellige materialer, hvis kombination vil skabe illusionen om en pause i loftets rum og ændringer i geometrien. Legetøj og skygge, der gør loftet på et niveau mere rigeligt og dybere, øger visuelt rummets højde.

2. Rationaliteten af ​​stræklofter. Unikt design og fantasi, fantasi og visuel appel - det er fint, men vi må ikke glemme det direkte formål med lofterne. Kombinerede spændingsstrukturer er kendetegnet ved slidstyrke, modstandsdygtighed over for mekanisk chok og UV-eksponering, og er også nemme at vedligeholde.

3. Højkvalitets kombinerede stræklofter. Kvaliteten af ​​den færdige struktur bestemmes af forbrugsstofferne og professionalismen hos de håndværkere, der vil tage den op til at blive installeret.

Det må siges, at installationen af ​​et kombineret loft er en meget besværlig proces, som kræver visse viden og færdigheder i at kombinere forskellige byggematerialer. Således kan forskellige materialer opføre sig forskelligt under installationen og driften af ​​strukturen, hvilket betyder, at forbindelsen mellem forskellige elementer udelukkende skal overlades til en professionel.

Hvad angår kvaliteten af ​​forbrugsstoffer, er besparelserne her uacceptable. Dårlig kvalitet, billige råvarer kan forårsage sænkning eller brud på strækloftet. I tilfælde af et begrænset budget anbefales det at anvende rådgivning og assistance fra specialister ved køb af materialer. Råd fra en kvalificeret mester vil hjælpe med at holde dit budget inden for rammerne af den planlagte, omgå de ekstra omkostninger ved reparation eller fuldstændig udskiftning af den efterlængte loftkonstruktion.

Strekklofter af europæiske producenter er traditionelt berømte for deres højeste kvalitet og fremragende tekniske og operationelle egenskaber - blandt dem tyske, italienske og franske lofter.

4. Muligheden for installation i lokalerne, selv et lille område. Det vurderes, at loftkonstruktionerne i den kombinerede type ser harmonisk ud i rummelige værelser. Dette forslag er imidlertid falsk.

Et stort rummeligt værelse forudsætter arrangement af et designerloft baseret på forskellige materialer og teksturer. Ved hjælp af et fladt monofonloft vil du visuelt reducere lofternes højde, de bliver som "crush".

Ved at skabe kombinerede multi-level strukturer i studielejligheder, er det muligt at opnå en vellykket zoneinddeling og visuel ekspansion af rummet.

I værelser med et lille område er flertallede stræklofter kompliceret af dekorative elementer ikke velkomne, men en kombination af forskellige materialer og teksturer giver mulighed for at løse en række design- og rumlige problemer.

5. Implementering af unikke designløsninger. I modsætning til det traditionelle loft har kombinerede stræklofter næsten grænseløse muligheder for kreativitet og design. Ved hjælp af kontrastprincippet, en kombination af materialer af forskellig farve og tekstur, kan du opnå en ønsket effekt - gøre rummet visuelt højere eller udvide det, tilføj lysstyrke og lys og fremhæve rummets stil.

Typer af kombinerede loftsstrukturer

Så kan næsten alle typer loftbeklædning kombineres med hinanden - spænding, spejl, gipsplader, batte, kassette og andre. Overvej nogle af de mest almindelige kombinationer af lignende (lignende) og helt forskellige materialer.

Kombineret strækloft

Du behøver ikke at være en professionel designer og har ubegrænset fantasi til klart at forestille dig, hvor mange forskellige kombinationer du kan få på grundlag af kombinerede stræklofter. Forestil dig kun det grundlæggende design.

Etage loft

I værelser med lave lofter er det bedst at installere et loft på et niveau i flere stykker af forskellige teksturer og farveopløsninger.

I dette tilfælde er der 2 muligheder for vedhæftning:

Rektilinær forbindelse. Anvendelsesområde - Strenge interiører, hvor du har brug for at understrege kundens grundighed, alvor og smag. Overdreven kulde af opfattelse vil hjælpe med at udjævne maleriernes blide, pastelfarver.

Buet forbindelse Loftkonstruktioner på basis af en krøllet forbindelse giver mulighed for at zone de værelser, hvor muligheden for at oprette særlige skillevægge og podier er udelukket. Takket være de glatte linjer og konturer kan du få et lyst, mindeværdigt interiør, der fremmer ro og afslapning.

Fler niveau loft

Ved at udstyre et loft på flere planer følger du ikke kun mode, men får også en enestående mulighed for at skjule kommunikation under loftet, fordeler rummet i flere zoner og skaber originalbelysning. Takket være moderne materialer og avancerede teknologier har de kombinerede stræklofter klare eller glatte overgange fra et niveau til til en anden.

Kombination af PVC-stoffer

Etage loft

Der er flere muligheder for kombinationer: fra forskellige i teksturdukker (blank + mat), farve, kurve eller lige linje. Ved at udføre installationen af ​​et strækloft, svejset i en lige linje, er det utroligt vanskeligt at opnå en perfekt flad linje, så lærredene er ofte forbundet med en speciel opdelingsprofil.

Fler niveau loft

Installation af kombinerede lofter af PVC film er lavet på basis af specielle designs. Den mest almindelige mulighed er sammensætningen af ​​et hvidt matark og farvet glans. Men andre varianter er mulige, både i tekstur og i farve.

Man skal huske på, at stræktavene har en højspændingskraft, derfor anbefales det under installationen på grund af stive strukturer at undgå hjørnesamlinger, der foretrækker glattere linjer.

Kombinationen af ​​film og stof strækker stof

Film og stofklæder varierer både i udseende og installationsteknologi, hvilket gør det meget vanskeligt at kombinere dem på samme niveau, men det giver dig mulighed for at oprette storslåede strukturer på flere niveauer. Og under hensyntagen til det faktum, at stoflofter er et glimrende grundlag for fotoudskrivning, kan du oprette et meget originalt interiør.

Kombinationen af ​​strækloft med gipsplader

Stræklofter i kombination med suspenderede gipsplader er utroligt populære i dag.

De buede og retlinede, isolerede originale indsatser af stræk, stofklæder af forskellige former i en hængende ramme eller installationen af ​​dekorative gipspladerindsatser i den centrale del af strækloftet giver en utrolig optisk effekt ved konstruktion af loftrummet.

Eventuelle fantastiske variationer med åben eller skjult baggrundsbelysning er mulige her.

Vi kombinerer strækkonstruktioner med gipsvæg

Der er mange variationer i at kombinere gipsvægskonstruktioner med strakt lærred. Overvej de vigtigste muligheder og bor mere detaljeret om funktionerne i deres installation.

Montering af gipspladkasser omkring rummets omkreds

Inden i gipsvæggen er fastgjort spændingsstof. Dimensionerne af kassen vælges individuelt, men hvis du vil hæve loftet og understrege skønheden i strækloftet, så er sidegipspladerne bedst tynde. En særlig visuel effekt kan opnås, hvis belysningsarmaturer installeres inde i kassen.

Hvis rummet er lille i størrelse, så er det bedre at opgive lysekronen og begrænse sig selv til spotlights rundt i lokalet. Til dette formål egnede armaturer med en kapacitet på ikke over 10-30 watt. En storslået original effekt kan opnås, hvis du installerer to rækker af lamper af forskellige intensiteter og indstiller en vis rækkefølge af deres optagelse.

Et glimrende alternativ til den traditionelle rektangulære omkreds af gipsvæg anses for at være en pæn oval eller en cirkel i midten af ​​rummet med en spændings klud fastgjort indeni. I sådanne tilfælde afspejler strømpasker stjernehimlen eller himlen på en solskinsdag. Men dette design har "faldgruber". For eksempel er alle hjørner forseglet med gipsvæg, hvilket naturligvis påvirker den visuelle opfattelse af rummet, og rummet synes mindre. Ved arbejde med optisk fiber monteres monteringen på bunden af ​​loftet. Fastgørelse af en optisk fiber til et spændevæv kan medføre slaphed i materialet. Ved installation af store og tunge dekorative krystaller og dioder skal der anvendes specielle fastgørelsesanordninger op til 13 cm lange.

Hvis du planlægger at installere et stræk lærred med en stjernehimseffekt i en gipsramme omkring midten af ​​loftet, får du en loftsforskel på 8-10 cm. Ved en rumhøjde på 220-250 cm vil den bedste mulighed være at bruge en gipspladkasse, men hvis Værelserne er mere end 280 cm, så brug niveaudråber.

Den næste mulighed for at skabe et kombineret loft lavet af strækstof og gipsvæg betragtes som den såkaldte "tablet": en cirkel af gipsvæg er monteret i den centrale del af loftet. En lysekrone eller andet lysarmatur er også vedhæftet her. Det resterende rum er strakt lærred. Derudover kan du oprette en cirkel i en cirkel-design - når en gipspladekasse endvidere er monteret rundt om rummet. Denne kombination af materialer og teksturer gør det muligt for designere at eksperimentere med nuancer og farver, hvilket resulterer i volumetriske og meget udtryksfulde strukturer i loftet.

Hvordan kan ellers et kombineret loft laves?

Selvfølgelig er der mange andre muligheder for designet af loftrummet. For eksempel brugen af ​​farvet glas indsats, som vil gøre noget, selv et enkelt niveau gipsplader loft - en lys, udtryksfuld indretning af interiøret. Meget effektivt ser meget kunstnerisk maleri på bundloftet i rammen af ​​en kasse med gipsplader.

Kombination af hængende glas og gipsplader

Kombination af rack og kassettelofter

En sådan kombination findes ofte i offentlige bygninger - klubber og restauranter, sundhedscentre og svømmebassiner. Derudover er den anvendelig i boligområder - i køkkenet og badeværelserne. For eksempel, for en vellykket zoneinddeling af rummet i brusebadet eller arbejdsområdet i køkkenet.

Kombinerede stræklofter: farve design

Ved udvikling af designprojektet af kombinerede lofter lægges der særlig vægt på søgen efter farveopløsninger af lærredene, analyse af deres kombination eller kontrast. Den mindste "buste" - og et hyggeligt værelse bliver til en fuldstændig dårlig smag.

Monokrome kombinationer

Hvis kunden står over for opgaven med at skabe ro og ikke tiltrække opmærksomheden på det stræk kombinerede loft, så er det bedre at bruge monokrom kombinationer.

Det kan være et suspenderet eller suspenderet loft i en blød, pastellfarve. Den visuelle effekt opnås gennem den usædvanlige form, den oprindelige skjulte belysning eller brugen af ​​to eller flere niveauer. Det færdige design har et krydret og stilfuldt udseende.

Kontrastkombinationer

Anvendelsesområdet for kontrasterende kombinationer på loftet - stuer, børnelokaler. Men vær forsigtig - overdrive det ikke med en overflod af blomster! For at skabe en vellykket farvesammensætning, der er i overensstemmelse med det generelle indre af rummet, og for at udvikle originale designelementer, vil en professionel designer hjælpe dig med at gøre dig bekendt med billedet af de kombinerede stræklofter.

Montering af det kombinerede loft: gipsvæg og strækstof

Installation af stræk kombinerede lofter foregår forud for en grundig udvikling af designprojektet, der tager højde for placeringen af ​​bundfastgørelsespunkter og funktioner i loftkonstruktionen.

Før installationen frigøres lokalet fra møbler og indvendige genstande, der er følsomme for varme og høje temperaturer. For at markere loftet skal du bruge vandstanden og male kalkledningen. Efter færdiggørelsen af ​​markeringen, fortsæt til installationen af ​​rammen. Det skal huskes, at styrken og pålideligheden af ​​hele strukturen afhænger af kvaliteten af ​​arbejdet på dette stadium.

Den nemmeste måde at skabe et kombineret strækloft i hjemmet er et design med en gipsbrætkasse rundt om rummets omkreds. For at installere kassen skal der monteres en plast- eller aluminiumsramme til spændingsvævet i en afstand på højst 5 cm fra hovedloftet.

Sådan repareres gipspladeskassen, som beskrives detaljeret i vejledningen til montering af loftet på gipsplader. Uanset rummets rum skal du bruge bøjler, da den ene side af boksen skal fastgøres til loftet eller væggen, og den anden - udelukkende til loftet. Bevæbnet med et niveau, juster suspensionens monteringshøjde og lås dem i en position. Efterlad et lille mellemrum mellem bunden af ​​loftet og gipsboksen til fastgørelse af spændingsstrukturen. Nu skal vi huske om ledningerne - du skal tage kablet til de områder, hvor fremtidige lyskilder skal fastgøres. Når du har færdiggjort installationen af ​​kassen, ved hjælp af en elektrisk boremaskine med en speciel dyse, laves flere huller til spotlights.

Efter montering af gipspladen, fortsæt til installationen af ​​spændingsarket. Fastgørelse i hjørnerne af rummet ved hjælp af klip. Når materialet opvarmes med en varmepistol, skal du forsigtigt føje filmens rør ind i sporene på den tidligere installerede ramme. Efter at have fyldt alle kanter af en klud, vent på fuldstændig afkøling af luft indendørs. Den afkølede film danner en perfekt flad, glat overflade.

Det skal huskes, at spændingsloftstrukturen er installeret efter udskiftning af vinduerne. Samtidig er vinduet med dobbeltglas dækket med polyethylen for at undgå mulige skader. Det anbefales ikke at deltage i installationen af ​​loftkonstruktionen umiddelbart efter klæbning af rummet med tapet, da arbejde med en varmepistol kan føre til tørring af tapetet, og de ligger længere bag overfladen.

Detaljer om, hvordan du strækker lærredet beskrevet i youtube videoen.

Stræklofter kombineret fra to farver

Smukt og let at bruge loft er ikke så svært at lave som det ser ud ved første øjekast. Det er nok bare at studere moderne materialer og stoppe valget på den bedste mulighed for dig. En populær mulighed er en strakt lærred, som er præget af en stor farvepalet og muligheden for trykning, kompatibilitet med forskellige dekorationer og nem installation.

Hvis du ikke ønsker en simpel monofonisk belægning, kan du lave et strækloft i to farver, og vi vil vise dig fotos af de bedste kombinationer yderligere, der vil være mange af dem.

I det indre af stuen

Tofarvet lærred bruges ofte til udsmykning af værelser: det hjælper med at visuelt zone et værelse, og med den rigtige kombination af farver gør den mere rummelig.

To-niveau lofter ser godt ud, hvor den grundlæggende tone duplikerer skyggen af ​​møbler. Du kan bruge en gennemprøvet kombination af lilla og hvide - en stilfuld indstilling, der giver dig et væld af opfriskninger på værelset.

I dette tilfælde er møblerne bedre at vælge lilla toner, og gøre væggene hvide - tofarvet design af værelset ser smukt og usædvanligt ud.

Den klassiske kombination af sort-hvid er også velegnet - det ser bedre ud på en enkeltfarvet belægning. I dette tilfælde skal du sørge for at spidsen blev lavet omhyggeligt - nogen af ​​dens fejl er slående og lidt ødelægge webens endelige udseende.

Et sådant design som på billedet er ideelt til en stue i højteknologisk stil.

Hvis den tidligere version virker kedelig for dig - kombinere hvid med lyse farver, for eksempel orange.

Vigtigt: Sørg for at møblerne er i overensstemmelse med den valgte skygge! Til dette er det bedre at bruge farve matchende bord eller konsultere designerne. Forresten, skal du sørge for at se et stort udvalg af stræklofter i stuen. Der er snesevis af seje eksempler, ikke kun tofarvede.

I det indre af soveværelset

Afhængigt af hvilken effekt du vil have, når du reparerer et soveværelse, skal du bruge forskellige farver. Lad os se mere?

Stretch loft med gipspladen indsats hjælper med at adskille soveområdet fra resten af ​​rummet - det er funktionelt, og med det rigtige design er meget smukt. Det gør det også muligt at skelne mellem farver, fremhæve kontrast af teksturer, samt indbygge spotlights. På den anden side vil udvælgelsen af ​​delikate farver ikke gøre overgangen for abrupt.

Beige og hvidt hængende loft med skjult belysning er velegnet til små soveværelser: det vil gøre dem mærkbart mere rummelige og lettere. Derfor, hvis rummet ikke afviger i størrelse, og vinduerne vender mod nord, anbefaler vi at du forsøger denne indstilling.

Spike to farver strække loft i dette billede ser ret modig ud: en kombination af pink og gul usædvanlig modtagelse. Du skal købe de rigtige møbler og tekstiler. Men hvis du kan lide lyse løsninger, prøv det! Vi er sikre på, at du vil kunne lide resultatet.

På samme måde kan du vælge andre kontrastfarver: det vigtigste er, at de kombinerer med hinanden. Stadig lys rød med grøn - ikke det bedste valg til soveværelset.

I køkkenets indre

Til køkken to-farve stretch lofter - faktisk skal-hev.

Hvis i din studio lejlighed, i stedet for et fuldt udstyret køkken, er der kun et køkkenhjørne - vælg det med en farveindsats. Det røde og hvide loft ser godt ud selv i små værelser. Lyse farver tilføjer visuelt en smule manglende plads, især hvis du vælger en blank struktur.

Hvidt og gråt enkelt-niveau lærred egnet til rummelige, lyse værelser. Manglen på skarp kontrast er diskret og elegant. Forresten kan du eksperimentere med materialet - lav en del blank og den anden del matte.

Pick up loftet, som vil være i harmoni med køkkenet sæt og forklæde, så værelset var indrettet i samme stil.

For eksempel er et hvidt lærred med røde indlæg velegnet til de relevante møbler, men i en anden sammenhæng kan det virke overdrevent lyst.

I det indre af børnehaven

Designet af børneværelset har altid været præget af et mindre antal konventioner: en kombination af farver, tegninger, et stort antal tematiske indretninger. Det samme gælder for lofter, hvor der anvendes 2 farver: Du kan tillade løsninger, der er for dristige for resten af ​​lejligheden.

Smukt ser ud af et hjørne af strålerne, for eksempel hvid og blå. For at supplere effekten af ​​den kosmiske krop, skal du installere en gipspladeindsats i form af en afrundet trekant i dette hjørne. Hvis det ønskes, kan det belyst indefra - det ser ud til at være flydende i luften.

Salat-hvide blomster på et to-niveau loft vil blive suppleret godt af små grønne lamper: de vil understrege baggrundens hvidhed i harmoni med spændingsindsatsen. Vælg en sjov krøllet lysekrone, der vil skabe en færdig sammensætning.

Den blå indsats på det hvide loft kan variere ikke kun i farve. Prøv at arrangere et stykke af den virkelige stjerneklar himmel - både børn og ældre børn vil være glade for en sådan beslutning. Vær ikke bange for at eksperimentere: en halvmåneformet lysekrone eller gipspladeskyer vil fuldføre billedet.

I det indre af badeværelset

Kombinationen af ​​hvid og beige er en klassiker og kendt for mange muligheder for at dekorere loftet på badeværelset. Denne belægning er velegnet til små værelser: lyse farver gør dem mere rummelige. Vælg en blank struktur for at forbedre effekten.

Hvis du vil tilføje farver, skal du stoppe valget på et andet design - for eksempel hvid med rød. Tilsvarende fliser, smukt reflekteret i det næsten spejlagtige lærred, hjælper med at tilføje plads til værelset. Sandt nok er denne løsning ikke egnet for alle: For lyse farver i et lille rum kan trætte øjnene.

For nylig er usædvanlige kombinationer kommet i mode - lys gul og sort ser meget imponerende ud. Det er sandt, at hvidt VVS i dette tilfælde skal opgives - det er usandsynligt, at det er passende.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge begge farver i lige store mængder - en lys midt og mørk ydre striber ser smuk ud i et lille rum. Pas på god belysning: Sådanne toner kan lidt skjule lyset, hvilket gør rummet visuelt mørkere, end det faktisk er.

På indersiden af ​​kontoret

Traditionelt bruges til værelset diskrete farver: dem, der ikke vil distrahere fra arbejde. Men det betyder ikke, at du bliver nødt til at være begrænset til beige eller brun monofonisk lærred. Den rigtige kombination er altid passende. Bekræft dette ved at se på de følgende fotos.

Det beige-sorte loft ser ret strenge ud, men det ser mere oprindeligt ud end den sædvanlige kombination af sort og hvid. Det vil ikke være svært at vælge møbler til en sådan belægning, og udseendet er bestemt værd at have en høj rating.

Psykologer mener, at blå hjælper med at fokusere. Brug det! Den baggrundsbelyste matblå indsats er en fantastisk måde at opleve det hvide loft på lidt.

Forresten kan svejsede lofter visuelt fortsætte i væggene - så rummet vil virke meget større. Bare hente gulvet for at matche en af ​​farverne i loftet og bruge tynde, næsten usynlige basisplader. På kontoret ser denne løsning på passende måde, samtidig med at du kan flytte væk fra standard business room design.

I det indre af korridoren

Gangen betragtes som værende et af de sværeste værelser til designerrenovering - det er sjældent at finde et værelse med den rigtige konfiguration. Korrekt valg af farver hjælper med at visuelt justere korridoren.

Hvis du er heldig med en stor, firkantet gang - installer et tofarvet svejset skråt loft. For eksempel hvid med brun. Denne kombination er velegnet klassisk interiør og understreger rummets rummelighed.

En rød stretch lærred med en to-niveau gipspladen indsats passer til et langstrakt rum. Ser smukke bølgete indstilling. Derudover vil det tilføje det manglende volumen.

Hvis du vil have en lys korridor, prøv at kombinere hvid eller beige med en blød lyserød farve. For værelser med lave vægge er det bedre at vælge et enkelt niveau valg - takket være denne kombination af farver vil det gøre dem højere.

Indsætte en anden nuance er ikke nødvendig for at lave et stykke - i korridoren vil kaffe glatte firkanter se godt ud. Skyggen afhænger imidlertid af rummets overordnede design.

For at få et værelse til at se harmonisk ud, brug ikke mere end tre primære farver i interiøret. Vi er sikre på, at den samling, vi samler, vil hjælpe dig med at gøre dit valg!

Forresten er her et godt udvalg af farvede stræklofter i forskellige nuancer samt en række designer tips.

Kombinerede stræklofter: De bedste billeder i interiøret

Anvendelsen af ​​stræklofter er blevet meget velkendt i næsten ethvert rum. De ser godt ud i hver af de stilistiske kompositioner, fylder rummet med det nødvendige volumen og komfort.

De giver dig mulighed for effektivt at niveauer loftets overflade, skjule fejlene og hurtigt opdatere rummet uden at udføre fuld reparationsarbejde.

For nylig har kombinerede designs opnået en særlig popularitet, som gør det muligt at ændre væsenets plads betydeligt, for at rette dens form og højde. I vores samling af fotos af kombinerede stræklofter er der alle tilgængelige designmuligheder, blandt hvilke du kan finde den mest egnede til dit interiør.

Eksisterende kombinationsindstillinger

I en enkelt sammensætning kan du kombinere lærred, der adskiller sig i materialetype, tekstur, farve og andre parametre.

I dag er der sådanne typer af kombinationer:

 • Flere strakte dåser. De kan være vinyl eller stof, og se meget interessant belægning, der kombinerer mat og glans, satin og tekstiler. De er vant til at dekorere lofter på enkelt niveau og på flere plan med en lige eller buet forbindelse, det vil sige ikke parallelt med gulvet.

 • Spændingsbelægning og gipsplader. Denne type design er skabt på denne måde. En bestemt mosaik, der optager en del af loftsbeklædningen, består af stift materiale. Og de resterende frizoner er fyldt med lærred. En sådan sammensætning er udelukkende anvendelig til strukturer på flere niveauer.
  • Spændingsflader og spejle. Denne type design er en af ​​de sværeste i form af forberedelse og installation. Men dets spektakulære og prangende evne gør det muligt at føje et strejf af luksus og adel til ethvert interiør, hvilket ikke kan bortset fra venligst sine ejere. Desuden afspejler indsatsen af ​​spejle, der er indlejret i lærredets overflade, reflekterende lys og øger visuelt højden af ​​væggene.

  Hvordan kan de bruges i hallen

  Hall eller stue er det centrale og normalt det største rum i lejligheden, så det er her, at du skal bruge de mest voluminøse og multi-level kompositioner.

  Kombinerede stræklofter i hallen, selv i billedet, vil overvældes perfekt. De forvandler det mest enkle og koncise interiør, tilføjer rigdom og farve til det.

  Med denne effekt kan du ordentligt opdele rummet i zoner, for eksempel at se tv og til biblioteket. I dette tilfælde skal du vælge to kontrasterende nuancer, der allerede findes i interiøret. Disse kan være sådanne "farveduder" som maisblå og beige, vin og chokolade, citron og pink, violet og hvid og mange andre.

  Med dette design anvendes der sjældent strenge linjer og former. Normalt synes en tone at strømme ind i en anden. Og de profiler, der adskiller dem, gør det mest uhyggelige og subtile.

  Denne vision opnås takket være den strømlinede form af forbindelsen mellem malerierne. Det kan repræsenteres som en dråbe, kuppel, bølge, ellipse eller en helt asymmetrisk sammensætning.

  Kigger perfekt og sådan type registrering som "tablet". Det består af montering af et rundt gipspladerelement i midten af ​​kompositionen, mens hele hovedområdet er fyldt med et lærred.

  For at tilføje til denne indretning mere originalitet, kan "pillen" skiftes lidt. Således vil rummet miste sin symmetri og blive simpelthen strålende.

  Sådanne belægninger, som forener monofoniske lærred og tegninger eller mønstre, ser imponerende ud.

  For eksempel til Provence stil kan du hente en glat mælkagtig nuance og fortynde den med en indsats med billedet af et lille blomstretryk. Og i det etniske interiør kombineres mørkegrøn, sand og et billede med en zebra eller leopard.

  Selv tilstedeværelsen af ​​et lille ekstra element i form af en silhuet eller et miniature symbol i hjørnet af kompositionen komplicerer rummet meget og gør det specielt.

  Den traditionelle kombination af sort og hvid har heller ikke mistet sin relevans. På en ny måde kan du slå den og kombinere kaffetone med et strejf af elfenben.

  Dekorerer soveværelset

  I design af soveværelset er det bedre at undgå for mættede og fængende nuancer. På grund af dem kan du bryde den fredelige og rolige atmosfære i dette rum.

  Som farveopløsning gives der fortrinsvis præference til sådanne nuancer som vanilje, perle, moske, kaffe, kobolt, burgunder, lilla, bleg orange. De kan være usædvanligt kombineret med hinanden, især hvis de er repræsenteret af forskellige teksturer.

  Forresten ser mørke nuancer utroligt ud på et mat eller satin lærred. Deres overflade forekommer fløjlsagtig og øm, som om en aftenkjole af en sekulær fashionabel kvinde.

  I samme rum kan du usædvanligt slå effekten af ​​nedbrydning ved at kombinere flere nuancer af samme farve. Overgange fra akvamarin blå til grå og himmel ser mere end stilfuldt og fascinerende ud.

  Stoflinned i soveværelset - dette er den mest organiske løsning. De er godt kombineret med enhver form for tekstiler, som sædvanligvis hersker i et sådant rum.

  Derudover bliver interiøret med deres hjælp blødere og mere romantiske. Hvad der i øvrigt kan skabe det nødvendige humør til afslapning og hvile.

  En ide med en kombination af et glat lærred eller et gipspladerindsats og et lærred, der skildrer himlen, er nyttigt for et barns soveværelse. Det kan være nat eller dag, afhængigt af rummets størrelse og dets design.

  Med samme succes kan du hente et farverigt billede med dine yndlings eventyrkarakterer af et barn eller et billede der afspejler hans hobbyer. For eksempel vil en lille rejsende helt sikkert sætte pris på et rigtigt kort eller en ballon, der ligger direkte over hans seng.

  Skal jeg bruge sådanne mønstre i køkkenet og i gangen?

  Kombineret belægning kan anvendes i køkkenet og i gangen. Men i den henseende er det bedre at vælge enkelt niveau strukturer med en kombination af ikke mere end tre farver og to teksturer.

  Dette er nødvendigt, fordi disse værelser normalt har et lille område, og overflod af massive elementer kan overbelaste rummet og gøre det helt dystre.

  Det er i køkkenet, at grafiske kompositioner uden dikkedarer ser perfekt ud. De kan laves i form af en ramme eller en lille indsats omkring hovedlysekronen.

  Denne tilgang vil give mulighed for en mere stilfuld indretning. Men samtidig vil det bevare sin natur og nåde.

  Hvis disse værelser i dit hus er rummelige, med høje vægge (mere end 2,5 meter), forsynet med den nødvendige naturlige og kunstige belysning, fjernes alle restriktioner.

  I disse rum er det mere korrekt at bruge PVC filmbaner. Dette skyldes, at det vil være meget lettere at rengøre dem af alle former for mekaniske urenheder end væv.

  Derudover har vinyl i modsætning til tekstilvalgene ikke porer og absorberer ikke stærke lugte. Som uundgåeligt opstår i færd med at lave mad.

  For køkkenet vælger man normalt en kombination af glatte overflader. Alle møbler, apparater, tallerkener og tilbehør afspejles i dem, hvilket skaber følelsen af ​​at rummet bliver større og luftigere.

  Tøj til gangen afhænger hovedsageligt af den generelle stilistiske beslutning. For klassiske interiører vil du helt sikkert have brug for aristokratiske matte belægninger.

  De dæmpede lyset fra belysningsarmaturerne. Men samtidig kan teksturerne, som kan rives eller ligner en vægmaleri, tydeligere ses på dem.

  Til design i stil med art deco, hi-tech eller moderne, er blanke belægninger uundværlige. De fylder værelser med friskhed og vægtløshed, som er så højt værdsat i moderne interiører.

  Kombinationen af ​​glans og sløvhed gør loftet i dette lappearbejde. Det passer perfekt til et stille monokromt rum, især hvis du supplerer det med tilbehør i samme farver, der findes på den.

  Tips fra top designere

  Som du ved, er de vigtigste fordele ved stræklofter:

  • holdbarhed - livet omkring 50 år
  • styrke - modstå tryk op til 100 liter pr. 1 kvm. meter;

 • miljøvenlighed og sikkerhed, fordi der i deres fremstilling kun anvendes påvist hypoallergen naturlige og kunstige materialer;
 • Med deres hjælp kan du skjule eksisterende kommunikation - rør, ledninger mv.

 • pleje dem er ret simpelt og uhøjtideligt.
 • Det er for disse egenskaber, at brugerne elsker. Men designere foretrækker deres brug for overflod af designmuligheder, hvor de kan bruges.

  Blandt de mest indviklede og originale ideer kan nævnes:

  • skråtede kombinerede lofter, hvorved weben på grund af en ikke-standardiseret ramme kan placeres i en hvilken som helst vinkel, for eksempel ved at omdanne et planteskole til et ægte loft;
  • mosaikindretning, som kan omfatte en kombination af flere kontrasterende nuancer, adskilt af træ- eller metalprofiler;
  • Kombinationen af ​​"inkompatibel", mange designere siger, at der ikke er farver, der ser dårligt sammen, det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer;
  • lofterne, der går over til væggene, skaber en sådan sammensætning, består i at placere lærredet først langs hovedloftet og derefter parallelt med en af ​​væggene, og du vil have brug for kontrasterende baner i forhold til hinanden for at fremhæve et sådant skift og gøre det mere ekspressivt.

  Vi må ikke glemme belysningssystemet. Efter alt behøver sådanne sammensætninger simpelthen tilstedeværelsen af ​​et stort antal interessante lamper og deres kombinationer.

  Forestil dig sådan en vidunderlig idé. Kombineret strækloft med gipsplader, som er dekoreret med LED-belysning. Det vil være placeret omkring omkredsen af ​​den udragende del, hvilket gør det højere og mere udtalt.

  Det vil være i stand til at erstatte det med pletter, der med rette anses for at være en win-win mulighed for at designe denne type loft. De ser ikke kun godt ud, men ødelægger heller ikke overfladen af ​​lærredet, så det forhindrer overophedning.

  Men for små værelser er det bedre at vælge de såkaldte spotlights. Deres vigtigste parameter betragtes som den lyseste glød med en relativt lille størrelse, så de kan være et glimrende alternativ til store lamper og tunge lampeskærme.

  Men i rummelige værelser skal du stadig bruge mindst en stor lampe til at afbalancere tilstedeværelsen af ​​solide møbler og højt til loftet. Ellers vil rummet virke for tomt og ufærdigt.

  De kombinerede stræklofter, der præsenteres på billedet, er udførelsen af ​​dristige ideer og kreativ tilgang. De ser virkelig usædvanlige ud og ændrer kvalitativt atmosfæren i dit hjem.

  De er en glimrende mulighed for en lys reinkarnation af rummet. Prøv det, og du vil sætte pris på alle fordelene ved en sådan løsning.

  Stræklofter (120 billeder)

  Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

  Hvad er det? Typer af lofter

  Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

  Matt strække loftet

  Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

  Glans (spejl) strækloft

  Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

  Sateen strække loftet

  Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

  Stretch stof loft

  Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

  Strekak med fotoudskrivning

  Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

  Fordele og ulemper ved stræklofter

  I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

  værdighed

  - Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

  - Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

  - En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

  mangler

  - Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

  - På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

  - Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

  - Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

  Stretch loft design - foto

  Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

  Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

  Strekak i hallen (stue)

  Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

  Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

  Anbefalinger til installation af kombinerede stræklofter

  Takket være stræklofterne, der er så tæt ind i vores dagligdag, har det været muligt at skabe en perfekt flad loftsoverflade, der ikke kræver reparation i lang tid og deformerer ikke. Derudover har hæmmede lofter et tilstrækkeligt stort udvalg af farver og teksturer til at give plads til æstetisk skønhed og bringe variation til interiøret. Med fremkomsten af ​​kombinerede lofter er skabelsen af ​​originale designs blevet endnu mere interessant og spændende. Læs om installationen af ​​hævede lofter By af Masters på denne side.

  Kombineret hæftet loft i gangen på billedet

  Karakteristika for de kombinerede stræklofter

  Stretch kombinerede lofter er forskellige stoffer i type, farve og sammensætning, svejset til hinanden før dannelsen af ​​et enkelt lærred. Forskellige materialer kan kombineres, derfor flere typer kombinerede stræklofter:

  • en kombination af forskellige spændeklæder - er et enkelt lærred, svejset af lærred af forskellige teksturer (lakeret PVC film, matte, satin og stofklæder) eller forskellige nuancer. En sådan kombination er mulig på lofter på enkeltniveau og på flere plan med lige og buede ledd;
  • kombinationen af ​​lærred strækloft og gipsvæg. En konstruktion af en geometrisk form er lavet af gipspladerplader, og stræklofterne fylder loftets frie rum mellem gipsplader. Kombinationen af ​​gipsvæg og strækstof bruges i lofter på to niveauer og på flere planer;
  • en kombination af spændingsstof og spejle, det vil sige indlæg fra spejle laves i stoffet i strækloftet. Denne kombination kan bruges i enhver form for design.

  Hvis du opretter stræk kombinerede lofter med to eller flere farver, er det vigtigt at overveje deres kombination. Det er lidt værd at overdrive det i farver, og rummet fra et hyggeligt bliver til et helt smagløst og desuden et irriterende udseende. I et sådant rum vil være svært. Det anbefales, når du prøver på nuancer for at prøve farverne i lejligheden mod væggene og møblerne, for dette kan du tage prøver hjem.

  For at skabe en afslappet atmosfære, for eksempel i soveværelset, skal du vælge tætte nuancer og ikke skrige. Denne kombination kaldes monokrom, den ser beskeden ud og fastholdes, mens den ikke tiltrækker opmærksomhed, det ser meget originalt ud. Læs hvor meget Alesi stræklofter er her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/opisanie-i-xarakteristiki-natyazhnyx-potolkov-alezi.html

  For at gøre de kombinerede lofter mere spektakulære bruges belysning med brug af spotlights, lysdioder og spotlights.

  Der bør lægges særlig vægt på kombinationen af ​​materialer til det kombinerede loft, da de kan have forskellige tekniske egenskaber. Hvis stræklofter lavet af PVC-film perfekt bevarer vand, så passerer stofvævene det med en lille perforering. Gipsvæg kan heller ikke holde vand. Absolut alle materialer, der anvendes til kombinationen, har følgende egenskaber:

  • holdbar;
  • holdbar;
  • Miljøvenlig, afgiv ikke giftige stoffer;
  • have en perfekt flad overflade
  • uhøjtidelig pleje
  • Ligegyldigt hvilket materiale der anvendes til det kombinerede loft, skjuler dets design alle kommunikationer og ledninger fra nysgerrige øjne.

  Under alle omstændigheder bør du kontakte en specialist for et mere korrekt valg, før du træffer en beslutning om kombinationen af ​​visse materialer. Læs mere, når du vælger tofladens lofter og hvordan du installerer dem.

  Billeder af de kombinerede stræklofter

  Stretch kombinerede lofter af to kontrasterende farver kan deltage i zoning af rummet.

  Stretch kombinerede lofter i to farver

  Det kombinerede loft af gipsplader og strækstof i køkkenet fremhæver positivt det unikke design af hele rummet.

  Kombineret loft af gipsplader og strækstof

  De blide kombinerede stræklofter i soveværelset fremhæver forsigtigt rummets generelle ensemble.

  Kombineret strækloft i soveværelset

  Kombinerede lofter i hallen vil give interiøret spektakulært.

  Kombinerede lofter i hallen

  Korrekt valgte kombinerede stræklofter i køkkenet kan visuelt forstørre rummet.

  Kombineret strækloft i køkkenet

  Strektak kombineret sort og hvid ser meget originalt ud.

  Sort / hvid kombinationsstrækloft

  Installation af kombinerede stræklofter

  For at installere et kombineret strækloft med gipsvæg skal du først installere rammen:

  1. For det første er projektet udviklet under hensyntagen til alle ønsker.
  2. Derefter frigives rummet fra møbler og genstande, som er følsomme for høje temperaturer.
  3. Før installationen er påbegyndt, skal man sørge for at udføre alt elektrisk installationsarbejde, idet man har forberedt alt, hvad der er nødvendigt for fremtidig belysning.
  4. Ved hjælp af et niveau og en maling ledning er markeringen af ​​den fremtidige konstruktion lavet.
  5. Ved markering af sæt ramme lavet af metalprofiler. Og på rammen er der allerede faste plader af gipsvæg.
  6. Derefter skal en baguette monteres langs omkredsen af ​​rummet, hvor strækloftet skal placeres.
  7. Kanvasets kanter er fastgjort i hjørnerne, og opvarmning af luften i rummet begynder. Ved opvarmning af PVC blødgøres og bliver mere elastisk. På dette tidspunkt er det nødvendigt at omhyggeligt fylde kanterne af strækloftet i baguetternes spor.
  8. Efter afkøling vil filmen strække og glatte ud, hvilket kun efterlader en flad overflade.

  For at installere kombinerede lofter ved hjælp af forskellige lærreder, lodser vi først de webs, der skal kombineres, så er en baguette installeret omkring rummets omkreds og derefter følger det samme mønster som beskrevet ovenfor.

  Prisen på de kombinerede stræklofter

  På billedet er et strækloft i stuen

  Hvor kan man købe stræklofter kombineret?

  Hvor kan man købe i Moskva:

  1. Linen-Art Company, Moskva-regionen, Khimki, ul. Panfilova 1, tlf.: +7 (495) 567-91-22;
  2. Stræklofter VIPSILING, Moskva, Nakhimovsky Prospect, 24, pav.2, floor.1, dep. 68, tlf.: +7 (495) 249-11-60;
  3. Celi Tech Company, Moskva, Putevoy Proezd, Bygning 20, Bygning 1, Telefon: +7 (495) 229-39-35.

  Hvor kan man købe i St. Petersborg:

  1. Stræklofter VIPSILING, St. Petersburg, Engels prospekt, 47, tlf.: +7 (812) 643-42-12;
  2. Fabrik af stræklofter "Rom", Skt. Petersborg, st. Trefolev, d. 4, Tlf.: (812) 454-22-77;
  3. Firma "Dekor", Skt. Petersborg, Shafirovsky Ave., 8A, kontor 22, telefon: 8 (812) 313-21-25.

  video

  Om installation af det kombinerede strækloft, se nedenstående videoklip: