Tilbehør til stræklofter

Uafhængig installation af loftslofter ved første øjekast forekommer svært. Faktisk er dette arbejde ret simpelt, det vigtigste er at forstå metoderne og teknikkerne til installationen samt de komponenter, der bruges til det.

Tilbehør til stræklofter

Stretch loft enhed

Streklofter er en konstruktion af lærred, stramt strakt og sikret i specielle guideprofiler - baguetter. Lofter kan være enkelt- eller flerniveau, samt bestå af flere lærrede i forskellige farver og teksturer uden en højdeforskel. Til installation af alle disse elementer skal du bruge profiler af forskellige konfigurationer.

De vigtigste faser af installationen af ​​strækloftet

Installationen af ​​lysekroner og lamper på strækloftet udføres ved hjælp af en særlig teknologi, der bruger losseplatforme, termiske ringe og plader. Til kontur af lærredet omkring rørene til opvarmning er gas og vandforsyning også udstyret med udstyr, der gør det muligt at udføre installationen smukt og pålideligt. Alle disse detaljer og komponenter vil blive diskuteret nedenfor.

Metoder til fastgørelse af lærredet

Stræklofter kan monteres på forskellige måder. Installationsteknikker afhænger i høj grad af det anvendte stof: Til PVC-film anvendes nogle metoder til stoflofter - andre.

De mest populære fastgørelsessystemer:

 • harpun, brugt til PVC-film;
 • Klips, egnet til stoflofter;
 • shtapikovaya eller kile - den kan bruges til PVC-film med lav densitet og stofmalerier.

Stretch Ceiling Mounting Systems

For at fastgøre filmene på et harpunsystem er en harpoon, en fleksibel plastiklås, fusioneret på fabrikken på et ark, skåret til den nøjagtige størrelse. Guiderne er fastgjort til væggene eller loftet, opvarm lærredet til 55-65 grader, og før harpunet i sporet, indtil det klikker på plads. Monteringsstedet er dækket af et dekorativt overlæg. Dette system giver dig mulighed for at demontere og geninstallere stoffet, som giver dig mulighed for at dræne vand fra det, når det oversvømmes eller at reparere filmen hvis den er beskadiget.

Sample harpoon mount spænding loft

Til fastgørelse af stofklæder ved hjælp af et klipsystem, anvendes PVC-baguetter med et elastisk klip - et klip anvendes. Tekken er skåret ud med et lille tillæg, kantene føres forsigtigt inde i baguetten, hvor den er fastspændt og holdt fast. Ved at vippe klippet med en spatel, kan du fjerne lærredet og justere spændingen, som er praktisk under installationen. Efter afslutningen af ​​stretchen er det overskydende stof imidlertid afskåret, så geninstallation af stoflofter er næsten umuligt.

Etaper af fastgørelse af et strækloft med et klip

Shtapikovuyu system bruges ganske sjældent, fagfolk anser denne metode som håndværksmæssige og upålidelige. Med dette fastgørelsessystem bringes arket ind i den U-formede baguette og fastspændes der med en perle. Bunddæksel, lukning af fastgørelsesstedet. Samtidig er webspændingen svag, derfor er denne metode ikke egnet til store rum og tunge film. Det er ret vanskeligt at afmontere et sådant system uden at beskadige nettet. Derfor anbefales det ikke at bruge denne metode uden webfærdigheder.

Det er vigtigt! For hvert monteringssystem, der bruger forskellige guider, skal dette overvejes ved forberedelse til installation.

Tilbehør til stræklofter

Fra det korrekte valg af komponenter afhænger udseendet og pålideligheden af ​​loftets loftloft.

Komponenter kræves til installation og efterbehandling

Til installationen af ​​lærredet skal du bruge:

 • guider baguettes;
 • fastgørelsesanordninger;
 • platforme og ringe til lamper;
 • indsatser til rørledninger;
 • specialværktøj og fastgørelsesdele.

For at afhente dem korrekt skal du tydeligt forstå loftets design: rummets størrelse, antallet af niveauer, overgangenes placering, typen af ​​lærred, antal og placering af belysningsenheder. Alle disse funktioner skal vises på planen med angivelse af de nødvendige dimensioner.

Et eksempel på en skitse af et to-niveau strækloft

For den samme skitse udføre rækkefølgen af ​​lærredet. Dimensionel nøjagtighed er især vigtig for PVC-film: det er umuligt at ændre størrelsen til pasform efter svejsning af harpunet på dem.

Vær opmærksom! Størrelser af PVC canvases beregnes ud fra størrelsen af ​​de anvendte hjælpelinjer! En fejl på få centimeter kan ødelægge loftets udseende, så når man bestiller linned, er det vigtigt at kende ikke kun de nøjagtige dimensioner af rummet, men også den type baguetter, der anvendes.

Guide profiler - baguettes

Baguetter til stræklofter er plastik og aluminium. Til installation af stoflofter, brug af stive PVC-baguetter, som giver et pålideligt klip af lærredet med et klip. Baguetter til harpun- og kilesystemer kan laves af begge materialer. Valget afhænger af lærredets størrelse og vægt: aluminiumsprofiler er stærkere og mere holdbare, plastik er meget billigere. Efter aftale er profilerne opdelt i flere grupper.

Monteringsprofil til strækloft

Væg- og loftsprofiler sikrer, at væggen støder mod vægge. Forskellige baguetter er designet til forskellige monteringssystemer.

Wall baguettes fastgjort til væggen eller et andet lodret design, loft - til loftet eller vandret plan med skruer. For plastpose skal fastgørelsestrin ikke være mere end 10 cm, til aluminium - fra 15 til 50 cm, afhængigt af designet. Der er også universelle profiler, der kan monteres både på væggen og til loftet.

Illustrationerne viser flere typer baguette guider.

Væg plastprofil til harpunsystem

Online butik stræklofter og tilbehør

Velkommen til online butiksstræklofterne "Asta M". Vi tilbyder alt, hvad der kræves til produktion og installation af spændingsstrukturer: PVC film, stofbaner, profiler, indsatser, lamper, værktøjer, udstyr og andre komponenter.

Udbuddet af online-butikens lofter i Moskva

Blandt vores tilbud er en bred vifte af certificerede produkter fra kendte producenter i Europa, Kina og Rusland. I Asta M online butik kan du købe til et strækloft:

 • Aluminium og PVC baguetter i en bred vifte.
 • Filmforseglingsmaskiner, håndværktøj, monteringsblade og andre værktøjer.
 • Camouflage tape, perler og lignende tilbehør.
 • Loftslamper, lamper, platforme, termiske ringe, sæt "stjerneklar himmel" og andre produkter til installation af belysning.
 • Overalls.
 • Kataloger af spændingstasker og fotoudskrivning.

Fordelene ved at købe i "Asta Manufactura"

Hvorfor skulle du købe produkter til hævede lofter i vores onlinebutik? Lad os nævne elleve gode grunde til dig:

 1. Du kan handle hele året rundt, 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet, uden fridage eller pauser.
 2. Vi sælger varer engros og detailhandel.
 3. Vi har en demokratisk pris for alle produkter, enhver form for betaling: kontant og bankoverførsel.
 4. Vi arrangerer jævnligt kampagner og rabatter.
 5. Med os sparer du penge og tid ved at købe i hjemmet eller kontoret.
 6. Vi udfører hurtig levering i Moskva og Moskva-regionen (for ordrer til over 30 tusinde rubler gratis) og leverer varer i hele Rusland af transportselskaber.
 7. Asta M online butik har et stort udvalg af materialer, udstyr, lamper til lofter og andre varer.
 8. Vi accepterer straks og bestiller ordrer, de er klar til at blive sendt straks efter betaling.
 9. Vi har kun høj kvalitet, miljøvenlige, sikre certificerede produkter fra pålidelige leverandører.
 10. I Asta Manufactura online butik er det nemt at foretage indkøb takket være et letforståeligt ansøgningsskema, et bekvemt filter i et visuelt online produktkatalog.
 11. Du har mulighed for at foretage et personligt køb i Moskva i vores butik på ul. Forår, 20. Du finder kvalitet og opmærksom service.

Gør et køb i online butiksstræklofterne

Shopping på Asta Manufactory er let, bekvemt og rentabelt. Vi udvider løbende vores sortiment af produkter og tilbyder kun kunder de bedste produkter.

Hvis du har spørgsmål, er vores konsulenter altid villige til at hjælpe dig online og ved at ringe til de numre, der er angivet på hjemmesiden. Ring, lav ordrer. Vok din virksomhed med os!

Tilbehør til strækloft

Kun ved hjælp af komponenter til et strækloft kan du få et æstetisk attraktivt, harmonisk og komplet strækloft. Uden dem, ikke kun udseendet, men pålideligheden og holdbarheden af ​​strukturen vil være tvivlsom.

Billedet maskeringsbånd til strækloft

Universal termoelementer under lamper

Fastgørelseselementer af stræklofter (baguetter)

Vi kan sige, at de vigtigste komponenter i strækloftet er fastgørelseselementer, med andre ord baguetter. Pålidelighed og holdbarhed af hele strukturen afhænger af disse dele. Når naboerne oversvømmes ovenfra, er det desuden baguetter, der tager den maksimale belastning, og holder lærredet med et stort volumen vand, så deres styrke er frem for alt

Baguetter til stræklofter er aluminium- eller plastprofiler, der er fastgjort til væggen omkring rummets omkreds. I en rille af denne profil er spændingsloftet pålideligt fastgjort. Sådanne fastgørelser er:

Synlig baguette anbefales kun til montering på flade vægge. Det er smukt i sig selv og kræver ikke brug af ekstra elementer der dækker det. Det er mere velegnet til enkelt-niveau stræklofter simpel form.

Taket på flere niveauer indebærer brug af usynlige baguetter, der ikke ødelægger integriteten og harmonien af ​​sammensætningen af ​​et komplekst loft. Sådanne fastgørelsesdele til stræklofter giver dig mulighed for at skabe glatte linjer, buede elementer uden brud og trin. Brug af en sådan baguette kræver imidlertid køb af et andet ekstra element - camouflagebånd. Dette bånd lukker mellemrummet mellem væggen og spændevasken på fastgørelsesstedet for baguetten.

Afhængigt af fastgørelsestypens fastgørelse er baguetter opdelt i elementer med følgende typer fastgørelsesdele:

 • baguetter, der bruger harpoon fastgørelsessystem;
 • profiler med et clip-on-tilslutningselement;
 • shtapikovy fastgørelse af en klud i en stew.

Derudover er der baguetter til vægmontering og elementer til montering i loftet. Sådanne komponenter til stræklofter giver dig mulighed for at oprette strækkonstruktioner på flere plan. De kan bruges flere typer baguette.

Foruden baguetten selv vil der være behov for yderligere hjælpefunktioner:

Eksempler på brug af baguetter i komplekse stræklofter

Tøj og tilbehør til hævede lofter i Moskva og regionen

I nærværelse af nye profiler til to niveauer lofter og lofter med lys.

Også fra de nye profiler producerer vi færdige design af to niveauer lofter i henhold til din størrelse.

For nemheds skyld kan lærredstegnet sendes til WhatsApp eller Viber + 792551073seven

MAT (hvid) Rusland

MAT (farve) MSD

MAT (farve) MSD

MAT (koldt stræk) NEW

MAT (koldt stræk) NEW

MAT (hvid og farve) Tyskland PONGS

SATIN (hvid) MSD

Satin (farve) MSD

SATIN (hvid) MSD

SATIN (hvid og farve) Tyskland PONGS

LAC (Tyskland) PONGS

VARNISH (farve) MSD

VARNISH (farve) MSD

VARNISH (hvid og farve) Tyskland PONGS

Galaxy, msd tråde

Descor STAR 157.164.165.167

Descor FR (Print) 201-217

Alle bredder og typer

12,5 euro frimærke 1200

Levering af ordren (op til 5000 rubler. - 1000 rubler.) (Op til 10.000 rubler - 700 rubler.) (Fra 10.000 rubler. - GRATIS).

Yderligere arbejde

Indvendig udskæring (mp)

Blok lærredet fra brugt (kvm)

Buet mønster (mp)

Centrering sømme (fra prisen på nettet)

Buede spike klæder (mp)

Delvis hærdning af nettet (mødt P.)

Tilbehør til stræklofter

Profil pris for 1m.p

Profil (aluminium) væg 145gr 2,5 m

Profil (aluminium) væg 145gr boret 2,5 m

Profil (aluminium) loft 2,5 m

Profil (aluminium) loft boret 2,5 m

Profil (aluminium) universal 2,5 m

Profil (aluminium) universel EPLAY 2,0 m

Profil (aluminium) med opdeling 2,5 m

Profil (aluminium) separeret boret 2,5 m

Z-formet bump for niveauovergang 2,5 m

Profil-p (aluminium) shtapikovy 2 m boret

Profil-h (aluminium) shtapikovy 2 m boret

Profil (PVC) væg 2,5 m

Profil (PVC) væg boret 2,5 m

Descorprofil (PVC) væg 2,5 m

Aluminium niche til skjulte taggafler op til 5cm / op til 10cm

Profil for "soaring lofter" (aluminium) med 2 m

Profil for "soaring lofter" (aluminium) uden indsats 2m

Profil for konturbelysning 2m

Profil for overgang af PP75 niveau 2,5m (7,5sm)

Profil for level crossing gapless 2m (6.5cm)

Profil for niveauovergang med belysning PL75 2,5m (7,5cm)

To-niveau loftsbygninger

Produktion af konstruktion fra PP 75 (2,5 m). retlinet / krøllet

Fremstillingsstrukturer fra PP 70 (2,5 m). retlinet / krøllet

Fremstillingsstrukturer fra PL 75 (2,5 m) retlinet / krøllet

Design for niveauovergang med nichel baggrundsbelysning (retlinet / krøllet) m. P. KP2 + NP5

Gør en konstruktion fra en profil for en overfladefri overgang (2m) retlinet / krøllet

Konstruktion til niveauovergang (retlinet) m. P. Højde op til 40 cm

Konstruktion for niveauovergang (krøllet) m. P. Højde op til 40 cm

Konstruktion for niveauovergang med nichebelysning (krøllet) m. Item

Konstruktion for niveauovergang med niche baggrundsbelysning (retlinet) m. Vare

Profil arkivering for buede sektioner på 1 m. P.

Harpoon usynlig l

indsætte

Indsæt væg hjørne (bay / mp)

Indsæt væg hjørne (gotisk) (bay / mp)

Indsæt T (Bay / mp)

TL insert (spole / mp)

Indsæt TL (Gothic) (Bay / mp)

Indsæt FL (Bay / mp)

Indsæt i en ahorn baguette (bay / mp)

Indsæt i en delt baguette (svamp, rør)

T-formet farveindsats

Indsæt i en dividende baguette (rør) farve

Belysning platforme

Platformen under lampen 60,65,70,75,80, 85,90 mm

Universal platform 50-90mm

Platform under lampen på universal 100-140 mm

Platform under lampen med universal 125-155 mm

Platform til universal lampe 165-225mm

Platform til en lysekrone kvadrat 200x200 mm (spånplader)

Rund lysekroneplatform 200 mm

Kvadratisk lysekroneplatform 150x150 mm

Platform Platform square universal 150x200

Platform Platform Square Universal 90x140

Termiske ringe under lamper

Termisk ring 20,35,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90 mm

Thermo ring 150, 155, 160, 165, 170, 175, 180, 185, 190, 195, 200, 205 mm

Skivebeskytter 5/19 mm (50 stk.)

Expendables

Aluminiumstape 70mcr, 40m

Ventilationsgitter (diameter 50 mm)

Lim Cosmofen 20 gr.

Terminalblokke VAGO 2x2.5 (pcs)

Terminalblokke VAGO 3x2.5 (pcs)

Skrueklemmer

Suspension direkte PP (60x27)

Perforeret monteringsbånd (25m)

Wire ShVVP (2x0.75)

Skruer (2,5 x 100 mm) 100 stk

Bypass rør (3 mm) diameter 22,27,34 mm (Interiør)

Røromkoblingen (3 mm) er 22,27,34 mm (yderdel)

Betonboremaskine (6x110)

Betonboremaskine (6x160)

Betonboremaskine (6x210)

Hook C-formet 5,0 * 120

Fliseboring (6 mm) Hex

Fliseboring (6 mm) Hex, cross

Fliseboring (6 mm)

Katalog Lackfolie (stor)

Plast 3 mm (50x50 cm)

Plast 3 mm (20x20 cm)

Plast 8 mm (20x20 cm)

Plast 8 mm (50x50 cm)

Bar (50x50 cm), 1m.p.

fastgørelsesmidler

Negle på beton til Toua 40mm (1000 stk)

Negle på beton til Toua 32mm (1000 stk)

Negle på beton til Toua 25mm (1000 stk)

Negle på beton til Toua 22mm (1000 stk)

Negle på beton til Toua 19mm (1000 stk)

Negle på beton til Toua 15mm (1000 stk)

Cylinder til Toua 165mm

Gul zink selvdrejende skrue (5x40) kg

Gul zink selvdrejende skrue (5x50) kg

Selvdæmpende skrue gul zink (5х70) kg

Gul zink selvdrejende skrue (6x50) kg

Selvdrejende skrue (3,5x32) kg

Selvdrejende skrue (3,5 x 41) kg

Skrue "bug" (3,5 x 11) kg

Dowel udvidelse K-formet 6x40 (1000 stk)

Universal U-formet dowel 6x42, 6 * 52 (1000 stk)

Monteringsværktøj

Forårsklemme (krokodille)

Lamper og armaturer

Lampe GX53 på lager

Lampe LED 4w Glas (varm / kold)

Lampe LED 4w Plastic (hall) ACTION

Lampe LED 8w Glas (varm / kold)

LED strip

LED-bånd (3014 hvidkold. 12v 24w ip20)

LED Strip (5050 RGB 12v 14,4w ip65)

LED tape (5050 hvid 12v 14.4w ip20)

Fjernbetjening (Touch RGB 12v 288w)

Fjernbetjening lysstyring 3 kanal

Stik klemme 2x pin. 10mm

4-polet klemkontakt 10mm

strømforsyning (12v 100w ip20)

strømforsyning (12v 150w ip20)

strømforsyning (12v 200w ip20)

strømforsyningsenhed (12v 250w ip20)

strømforsyningsenhed (12v 300w ip20)

strømforsyningsenhed (12v 350w ip20)

strømforsyning (12v 400w ip20)

Stræklofter og tilbehør til forhandlere i Moskva og M.O.

Amelia workshop tilbyder forhandlere et lærred og komponenter til stræklofter af egen produktion engros og detailhandel. Vi har en individuel tilgang, akkumulerende system af rabatter, levering, garanti.

Vores lager er altid til rådighed for profilen af ​​de to-niveau lofter (med og uden belysning), profilen til produktion af lette linjer og flexi eplay.Takzhe af aluminiumsprofiler, vi producerer to-niveau loftet strukturer for forhandlere og klar lys linjer.

Takket være samarbejdet med os har vores partnere mange fordele. Strammer til forhandlere er muligheden for at købe stof og tilbehør til engrospriser. Vi anbefaler altid vores kunder i alle spørgsmål og om nødvendigt hjælpe med at løse komplekse zadach.U Vi har altid tilgængelig et komplet sortiment af tilbehør til nedhængte lofter, kan takket være vores forhandlere altid få et komplet sæt til installationen potolkov.Tolko vi fremstiller til nedhængte lofter En dag. Hvis det ønskes, gennemgår alle vores forhandlere et fortrolighedsforløb - produktion af hævede lofter. Vi følger altid nyhederne på markedet spænding lofter og give dem til deres klientam.Takzhe vi har mange egne udviklinger, såsom opførelse af to-niveau lofter, værktøjer, svejsning webs langs buede shvam.Dlya forhandlere, der har købt vores tilbehør til nedhængte lofter i løs vægt, vi leverer specielle priser og vi udfører levering i Moskva og Moskva regionen. Vi kontrollerer altid kvaliteten af ​​vores produkter, uanset om det er et lærred til et strækloft, fotoudskrivning eller en platform til nikov.Na alle deres produkter, forsøger vi at etablere en lav pris, så vores forhandlere med fordel kan sælge og installere spænding potolki.Vseh sine forhandlere, vi er glade for at invitere dig til vores produktion, at de kunne se alle led i produktionen af ​​nedhængte lofter og tilbehør fra "A "til" I. "Vi vil levere et gratis program til tegning af tegninger og lære det at bruge.

Til samarbejde

For samarbejde, ring 8-495-221-69-49, eller email [email protected]

Fotoprint 1440 dpi

 • på en lakfilm, bredde 3,2m
 • på matte / satinfilmbredde 3.2m
 • på Deskor -3.1
 • Hvis billedet er anbragt på en del af loftet, betragtes omkostningerne ved fotoudskrivning at være området for dette billede, men ikke mindre end 1m.
 • produktionstid 1-3 arbejdsdage
 • på tapetet
 • på frescoen

Vi tilbyder fotoservice til både forhandlere og detailkunder.

Forhandleruddannelse

Forhandler træningsprogram:

 • Generelle oplysninger om hævede lofter. Oversigt over tilbehør til lofter
 • Tjek to installationer med vores installatører. Bekendtskab med værktøjet, installation af lysekroner, lamper, bypass rør osv.
 • Træning gager
 • Uddannelse i fremstilling af lofter på flere niveauer
 • Høring om tilrettelæggelse af forretning, ledelse, reklame og kundernes erhvervelse
 • Udstyrsrådgivning
 • Tilvejebringelse af en standard klient aftale
 • Generelle oplysninger om samarbejde med Amelia
 • Forhandleraftale med Amelia
 • Yderligere gratis råd til dine medarbejdere.
Undervisning 7000 rubler.

For en mere bekvem service foreslår vi at downloade et særligt program til opførelse af lofttegninger - EasyCeiling-Amelia. Det er let at bruge og ganske multifunktionelt. I tilfælde af vanskeligheder vil vi rådgive dig.

Hvorfor forhandlere af stretchlofter foretrækker os

Amelia værksted i 2006 startede produktion af lofter og komponenter. Vi bruger kun højkvalitets råmaterialer og film af berømte producenter. Specialister i vores produktion overvåger kvaliteten af ​​produkterne i hvert trin indtil frigivelsen af ​​færdige produkter. Stor erfaring giver os mulighed for at producere lærred til stræklofter med øget kompleksitet, såsom buede pigge, pigge med forskellige teksturer eller farver. Det er muligt at engros en klud til stræklofter med en harpun og på et snit til en forhandler med levering i Moskva og regionen.

Vi kan bestille flere niveauer til stræklofter i henhold til individuelle størrelser, som vi vil samle ved hjælp af vores egen teknologi. For nemheds skyld er transporten opdelt i små dele, som ikke kan forveksles. Den to-plan design af stretch loftet til forhandleren er lavet på en dag.

Eget printudstyr gør det muligt for os at anvende fotoudskrivning på lærredstrækket som et stof? og PVC op til 3,2 meter bred. Fotoprint til forhandleren er lavet inden for to dage fra det øjeblik layoutet er bekræftet på lak, matte, satinfilm og Deskor stof. Vi udskriver også på vægmaleri, vægmaleri og lærred til forhandleren til en rimelig pris.

For vores forhandlere tilbyder vi et komplet udvalg af tjenester fra træning til levering af materiale til objektet. Fabrication sker på dagen for din bestilling. Altid på lager Farveindsats og harpun til strækloft, Baguette (profil) til harpun og uden harpuninstallation, termisk ring og platform til montering af spotlights, rundkørsler og rørledninger, profil for svævehøjde, engros og detailhandel. Prisen på materialer afhænger af mængden.

Prislisten for komponenter til montering af strækloft kan fås ved at sende os en forespørgsel pr. Post eller på telefon +7 (495) 221-69-49.

Vi yder teknisk support til alle vores kunder.

Vi garanterer kvaliteten af ​​alle materialer til installation af strækloftet købt hos os.

Tilbehør til stræklofter

For engros- og detailkunder tilbyder vores firma højkvalitets komponenter til stræklofter - lærred, fastgørelsessystemer, lamper, profiler til de bedste priser.

I virksomheden "Nebosvod" kan du købe grossist- og detailkomponenter til stræklofter - lærred, fastgørelsesværktøjer, belysningsudstyr, profiler, stof og PVC-film, priserne i Moskva er minimal. Vi arbejder direkte med officielle producenter og vælger kun de mærker og typer af designs, der kontrolleres efter tid. Vi har et fleksibelt system med rabatter og bonusser, så forhandlere og detailkøbere bør regelmæssigt læse vores prisliste og nyheder.

Hvordan man vælger de mest optimale komponenter i stræklofter til pris, type, tekstur og andre parametre, er det værd at fortælle mere detaljeret.

klud

Vi arbejder med tyske bedrifter Pongs and Descor, kinesisk MSD og schweiziske Clipso. Lommetæpper af disse mærker er af højeste kvalitet, pålidelige, holdbare og, som vores erfaring har vist, den lettest monterede. Men panelerne i hvert mærke har sine egne egenskaber:

Pongs
Med et århundredes historie er Pongs en af ​​de førende producenter af loftbelægninger i EU og Rusland. Producerer hovedsageligt PVC lærred af meget høj kvalitet. Den særprægede kvalitet af Pongs-materialet, prisen i Moskva, som kan sammenlignes med Descors analoger, er manglen på elektrificering og nem installation. Med andre ord er støvet ikke tiltrukket af kluden, hvilket gør det rent og vedligeholdelsesfrit i lang tid.

Descor
Populær i EU-landene og i vores land, producenten af ​​højkvalitets sømløse stofbelægninger. Denne fabrikants stof er meget stærk, åndbar, hvilket fremmer god ventilation og forhindrer opsamling af fugt. Som et resultat - en god tilstand i mange år, fraværet af pletter og deformationer. Den karakteristiske kvalitet på Descor-panelet er fiberkompositionen (specielt behandlede polyesterfibre imprægneret med polyurethan), høj styrke, god malingretention og evnen til at installere i ét stykke uden brug af hjælpeudstyr. De ser godt ud uden brug af specialudstyr.

MSD
Lanceret i 2002 i Kina, blev virksomheden hurtigt populær som producent af vinylfilm i Kina, Rusland, landene i Asien-Stillehavsområdet og mange EU-lande. Et særpræg ved MSD-produkter er det højeste forhold mellem omkostninger og kvalitet. En sådan kinesisk PVC klud modstandsdygtig over for fugt - kan rumme op til 90 liter vand pr. Kvadratmeter, er miljøvenlig, meget stærk og holdbar.

CLIPSO
Det eneste firma i verden, der har patenteret sømløse stoflofter. Dette er ikke kun den officielle producent af gode malerier, det er et elitemærke. Det meste af stoffet dækker, at vores firma køber direkte fra Clipso er premium. Du kan se billeder af det storslåede loftsensemble af stretchlofter Clipso i vores portefølje.

Vores firma er det mest optimale valg af fabrikant og den laveste pris for højkvalitets komponenter af stræklofter fra officielle producenter.

profil

Vi tilbyder at købe grossister og detailkunder en række forskellige profiler:

Harpoon væg af pvc. Økonomisk, pålidelig og holdbar til film af enhver art.

Harpoon aluminium - væg, opdeling og universal. Relativt dyrere, men overstiger i deres parametre vinyl.

Aluminiumbump til lofter på enkelt niveau. Det har det højeste pris / kvalitetsforhold.

Aluminiumsbøjle til lofter på flere niveauer. Det har det højeste pris / kvalitetsforhold.

Aluminiumsperle. Holdbar, pålidelig og holdbar. Vi garanterer op til 10 års problemfri drift.

Vinyl Perle Meget billig, men ikke så holdbar som aluminium, der er meget anvendt til stofpaneler.

Som det kan ses fra det præsenterede sortiment, er valget ikke stort. Men disse er de materialer, der helt sikkert ikke vil lade dig ned og vil tjene i mange år. Resten af ​​en eller anden grund er ikke egnet til normal brug.

Belysningsudstyr

Stoffer af høj kvalitet og filmbelægninger kan bruges i forskellige stilkombinationer. Og nogle gange er smukke kompositioner suppleret med lamper, hvis det er tilvejebragt af design eller funktionalitet. For eksempel i stil med "Starry Sky" eller i multi-level strukturer.

Vi tilbyder fire hovedkilder til belysning:

Ecola GX53 H4 lampe

Ecola GX53 9W lampe

For at afklare eventuelle spørgsmål kan du ringe til vores ledere på nedenstående telefonnummer. Køb kun høj kvalitet, corporate, real! Imaginære besparelser fører altid til øgede omkostninger til reparationer, geninstallationer, tab af omdømme og et fald i indtjeningen i det lange løb.

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Materiale og tilbehør til lofter

Stræklofter er en smuk og moderne løsning. Populariteten af ​​et sådant loft på grund af dets attraktive udseende, holdbarhed og hastighed på installationen. Og det materiale, der bruges til at lave et strækloft, er desuden meget nemt at vedligeholde.

Komponenter til loftet

Vores firma tilbyder en bred vifte af komponentmaterialer til sådanne strukturer:

· Vejledende profiler (baguetter) - linnedet er fyldt i dem;

· Stikplugger til stræklofter - De er lavet af fleksibel plastik og er designet til at dække de teknologiske huller mellem loftet og væggen. hætten giver designet et perfekt udseende og skjuler mindre vægge i væggene;

· Harpunen - klæber en klud i en baguette, giver sin spænding og forhindrer sagning.

Ud over de oplistede komponenter til hævede lofter omfatter sortimentet af vores firma produkter, der kun kan købes hos os:

· Profil til multi-level stretch lofter (harpoon system),

· Cipher AT-3 (længde 2,5 m)

· Vinkel separation baguette til multi-level strukturer (harpoon system), længde 2,5 m.

Takket være vores produkter vil loftet vare i mange år!

Sådan køber du dele til lofter i firmaet "PilotPro"

Vi tilbyder et stort udvalg af komponenter til loftkonstruktioner. Vi garanterer vores kunder:

· Tilbehør til kvalitetsstræklofter

· Opmærksom holdning til hver ordre

· Uafbrudt forsyning af varer

· Priserne er lavere end gennemsnittet i Moskva.

Du kan købe komponenter ved at tilføje det produkt, du har brug for til "kurven" og udfylde feedbackformularen. Vi tilbyder også at ringe til vores specialister og bestille dem gennem dem. Dele kan købes engros-og detailhandel, med levering i byen Moskva og uden for Moskva ringvejen.

Leje +7 (495) 651-65-93

Systemprofil +7 (495) 651-65-92

Salg af profiler og tærskler +7 (495) 651-65-94

Tegningsprofiler +7 (495) 651-65-62

142700, Moskva-regionen, Leninsky-distriktet, Vidnoye, Industrizone Nord Industriområde, Besiddelse 12, Bygning 1

08:00 - 17:00, weekender: lørdag, søndag

Postadresse: Moskva, 115551 og I nummer 4

142700, Moskva-regionen, Leninsky-distriktet, Vidnoye, Industrizone Nord Industriområde, Besiddelse 12, Bygning 1

9:00 - 18:00, weekender: lørdag, søndag

Priser på lofter til forhandlere og tilbehør

Engrospriser for stræklofter for forhandlere af virksomheden. Her kan du købe PVC-strækstof fra Tyskland, Rusland, Kina, Descor, Clipso stofstoffer, bruge billedudskrivningstjenesten.

Den mest almindelige teknologi til installation af et strækloft - harpun. Vi tilbyder harpun klud til engros pris. Produktet er lavet med en krympning på 8%, harpunet (fastgørelseslås) er svejset til det fremtidige loft langs omkredsen, hvilket danner en sikker montering i spændt tilstand.

I vores sortiment strækloft engros harpoon og skære, stof klud, samt komponenter, værktøjer og udstyr til installation af strukturer:

Forhandlere: Nedhængte lofter og komponenter engros og detailhandel

Prisliste for forhandlere:

Matt film

Satin film

Glansfilm

DESCOR stof

Eco-solvent trykning:

pris ekskl. materiale

produktionstid fra 1 dag

MAT., LAC., SATIN. OPVARMET BLÅ

produktionstid fra 1 dag

produktionstid fra 1 dag

For tekniske krav til layoutet, kontakt venligst vores ledere.

Sømcentrering - 15% (til loftet), Indvendig udskæring - 160 rubler / m., Behandling af hjørner mere end 4-50 rubler / stykke. Krøllet mønster - 150 rubler per meter. Svejsning af en krøllet søm - 400 rubler. Opførelse af tegninger ved bestilling af harpunduge - GRATIS. Konstruktion af tegninger UDEN BETALING: 4 hjørner - 50 gn., Fra 5 vinkler 100 gn., Udskæringer, krøllede - 150 gnid. -. til et lærred.

Alle komponenter og forbrugsstoffer til hævede lofter!

Sådan placeres en ordre for stræklofter for forhandlere

Ordrer er taget fra 9,00 til 17,00 på hverdage. I weekender og helligdage skal du være opmærksom på arbejdsplanen!

Vores firma har sin egen produktion af skære-, svejsepolier til harpoon og kile (shtapikovoy) installationssystem.

Vi er interesserede i udviklingen af ​​forhandlernetværket. For vores partnere, altid tilgængelig alle materialer og komponenter til de mest optimale priser. Måske uddannelse af dine medarbejdere på webstederne.

Ved at tilbyde ophængte lofter til forhandlere forbliver priserne på prislisten for komponenter og forbrugsvarer så attraktive som muligt. Følgelig jo mere konstant vores samarbejde, den "smagere" prisen. Det er ikke lidt vigtigt, at vi for regelmæssige kunder, hvis det er nødvendigt, forsinker betalingen for deres bekvemmelighed. Forhandlere på stræklofter med firmaet "Dit loft", det er pålideligt, praktisk og logisk. For spørgsmål, kontakt venligst telefonisk. +7 (495) 970-73-31 og +7 (926) 034-39-89

Vores firma tilbyder udviklere og designere at diskutere fleksible samarbejdsmuligheder på telefon +7 (495) 410-62-33 eller via e-mail [email protected]

Grundlaget for vores virksomheds succes er vores egen produktion af lofter, øget kvalitetskontrol og kun dokumenterede komponenter. Alt dette gør installationen mulig på kortest mulig tid. Samtidig påtager firmaet garantiforpligtelser for stræklofter og sælger udelukkende kvalitetsprodukter fra førende producenter.

Vores fordele:

 • De laveste priser på materialer i Moskva!
 • Vi arbejder dagligt
 • Praktisk placering af lageret og kontoret
 • Praktisk lastbil parkering
 • Egen produktion af komponenter, så den garanterede kvalitet er altid alle forbrugsvarer i store mængder, du kan komme til enhver tid og købe
 • Du kan efterlade penge på indbetaling og bare ved opkald samler vi en ordre til din ankomst.
 • Betaling på enhver bekvem måde
 • Komfortabelt venteværelse, hvor der er alt for at slappe af (kaffe, te.)
 • Kameraer udsættes til produktion, man kan se hvordan ordren er samlet

Lav en beregning af prisen på et strækloft med installation, pris pr 1 m2

Beregningen kan foretages på vores virksomheds regnemaskine:

Online-butikskomponenter til hævede lofter

Vores detaljer:
IP Kozlova Ekaterina Aleksandrovna
Registreringsnummer: 311505327900033
Faktisk adresse: 144000, Moskva-regionen, Elektrostal, Bolnichny pr-d, d. 3

Alle produkter opført på stedet - på lager. Vi arbejder på forudbetalt grundlag. Ordren er dannet til levering inden for 3-7 arbejdsdage. Levering i Elektrostal, Noginsk - ved bestilling fra 1500 r - fri, mindre end 1500r - 300r. Levering i Rusland: gratis til transportvirksomhederne "PEK", "Business lines", TK Energy, SDEK. Ordren behandles inden for en arbejdsdag. Levering sker efter betaling: ved Elektrostal og Noginsk - næste dag at transportere virksomheder 1-3 arbejdsdage. Forhandlerens åbningstider: fra kl. 08.00 til 18.00. Modeforretningens kontor fra kl. 9.00 til 18.00. Du kan afhente varerne selv fra et forhandler eller detailkontor

Tilbehør til montering af lofter

Reservedele til lofter i Moskva

Det er ligegyldigt, om dit loft er suspenderet, strakt eller slattet, ikke kun hovedbygningsmaterialet, men også beslagene er vigtige for kvalitetsarbejde. I vores firma kan du købe komponenter til stræklofter hos detailhandelen til engrospriser.

Komponenter til lofter er ud over lærredet forskellige fastgørelsesdele, der holder det over hovedet i mere end et dusin år. Derfor er der ikke behov for at spare på kvalitet. Vi tilbyder dig:

 • Indsæt (maskebånd);
 • Baguetter (profiler);
 • Indbygget og vedhæng lys;
 • ring;
 • Skruer, harpuner, perler.

Komponenter til Armstrong loft

Vores butik er forhandler af mange kendte producenter, som Pilotpro og Armstrong. Dette giver mulighed for engrospriser at sælge varer i detailsalg. For eksempel kan du købe komponenter til et hængende loft Armstrong fremstillet i Storbritannien på 12-15% billigere end andre sælgere. Kvaliteten af ​​Armstrongs produkter er kendt over hele verden. Nu kan du være sikker på dens pålidelighed.

På internettet kan du finde eksempler på vellykket design af ethvert loftbeklædning, herunder jernbane. Men skynd dig ikke for at købe det uden at sikre sig de bedste betingelser for leveringssystemet og præferenceinstallationen. Vi tilbyder de gunstigste betingelser i Moskva, da vi i løbet af årene har formået at organisere salg i store mængder, hvilket gør det muligt at reducere omkostningerne ved materialer og komponenter.

Tilbehør til hængende lofter PilotPro

Teknologier giver mulighed for at producere en lang række komponenter ikke kun i udlandet, men også i Rusland. For eksempel kan du købe komponenter til lofter produceret af PilotPro til en lavere pris fra os. At være i Moskva bruger vi ikke ekstra penge på transport af produkter. Det bliver billigere til den endelige forbruger, ikke kun engros, men også detailhandel.

Fittings af høj kvalitet metal og PVC plast giver pålidelig webspænding.

Hurtig installation starter med et kvalitetsværktøj.

I nogle tilfælde har bygherre købt alt, hvad de har brug for, at installere hævede lofter med egne hænder. Til installation, ud over standard perforator og skruetrækker, har du brug for et bestemt højkvalitets værktøj. Det sælges også i vores online butik.

Det skal advares om, at installationen af ​​sin egen hånd - en besværlig, der kræver tynd beregning. Når alt kommer til alt, hvis du laver en fejl i målinger og bestiller et lærred, der adskiller sig fra størrelsen af ​​rummet, så kan ingen tage det tilbage fra dig. På denne baggrund anbefaler vi, at du bestiller installationen sammen med kniv og beslag. I dette tilfælde vil eksperterne udføre højkvalitetsinstallation om få timer uden at forårsage problemer.

Omkostninger til komponenter

Du kan købe noget tilbehør, samt få svar på ethvert spørgsmål, der måtte opstå fra vores ledere på telefon +7 (495) 769 5304; +7 (495) 788 4746. På telefonen vil de rådgive dig om hvilke komponenter der passer til et bestemt materiale af væggene og loftet.

Du kan finde ud af prisen på komponenter eller lave en forespørgsel.