Komponenter til Armstrong loft

Tilbehør til montering af et hængende loft Armstrong følgende:

 • loftfliser
 • ventilationsgitter og lamper;
 • bærende og tværgående profil;
 • væg hjørner;
 • suspensioner.

I vores online butik kan du vælge elementerne i designet af Armstrong-loftet, afhængigt af området i dine lokaler. Du kan også bruge færdige løsninger og vælge suspensionssystemerne T-24 eller T-15 Albes, Armstrong Prelude eller Lyumsvet. Vores eksperter vil hjælpe med beregningerne, den endelige pris og ordrebehandling. Vi leverer indkøb i Moskva og nær Moskva. Du kan også hente en ordre alene eller gennem transportvirksomheder (til regioner i Rusland). Til engros kunder rabatter. Lav en ordre hos os!

Komponenter til lofter i Moskva

Oase-loftpanelet har en hvid, fin relief, specielt hård overflade. Pladen er lavet af ekstruderet mineralfiber, som er et miljøvenligt materiale. Samlede mål: 600x600x12mm Producentens artikel: BP9918M3A (B) Designet.

Produktet sælges i pakninger på 20 stk. I en pakke på 7,2 m2. Loftplade "Baikal" er lavet af solid mineralfiber fra fabrikanten Armstrong. Den har et præget hvidt ansigt med uregulerede ormhuller. Samlede dimensioner: 600x600x12.

Pris for 1 stk. Udgifterne til kassetteloftet Albes Hvide uigennemsigtige (aluminium, kassetttykkelse 0,32 mm) pr. 1 m2 ekskl. Ophængningssystemet - 333 rubler; komplet med et hængende system T-24 Albes-E Economy - 401 gnid / m2; komplet med et hængende system T-24 Albes Norma - 406 s.

Tilbehør Rackpaneler efter eget valg, 100 og 150 mm. Dekorativ indsats mellem panelerne (efter eget valg) 25 mm. Perimeterprofil i loftsfarve Panelfastgørelsesplade (Stringer) Suspensioner halv meter eller mere Hængende loftplade.

Armstrong Ceiling Suspended Systems

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong ophængt loftramme

Den vigtigste del af det hængende loft er rammen. Det er ham der er ansvarlig for sikkerheden og pålideligheden af ​​hele strukturen.

En stor fordel ved rammen af ​​det hængende loft er enkelheden ved montering og brugervenlighed af brugte komponenter. På grund af at vægten af ​​ophængningssystemet til loftet er lille - det kan endda bruges i bygninger med et meget stort område, som udstillinger, indkøbsområder, museer.

Ramme med hængende loft Armstrong er monteret fra profiler, hjørne og bøjler.

Suspenderede loftsprofiler Armstrong

Armstrong loftsprofiler er T-formede lameller lavet af lette materialer: aluminium eller galvaniseret stål. For at forbinde loftsprofilerne med hinanden i deres ender, laves specielle låse.

Der er flere ordninger til samling af Armstrong-hæmmede loftsprofiler, men den, der er vist i figuren, bruges oftest.

Montering af loftrammen Armstrong begynder med montering af hjørneprofilen, undertiden hedder det hjørnet til loftet.

Derefter udføres monteringen af ​​hjælpelinjer: Hovedbæreafsnittet med en længde på 3,7 m og tværgående profiler til et nedhængt loft på 1,2 m og 0,6 m. Armstrong loftmonterede bæreprofiler er monteret på suspensioner. Armstrong loftsafstand mellem suspensioner skal være mindst 120cm.

Suspensionens længde for et ophængt loft kan være anderledes afhængigt af hvor langt loftet skal sænkes. Det afhænger som regel af mængden af ​​kabel- og ventilationsinfrastruktur, såvel som på nem installation af pladerne. Suspensionens minimale længde er 0,5 m. Om nødvendigt kan den reduceres til den ønskede størrelse.

Ved forøgelse af belastningen på loftet, f.eks. Ved montering af armaturer, anbefales det at tilføje yderligere suspensioner for sikkerheden.

Resultatet er en ramme med dimensionerne af firkantede celler 60 cm ved 60 cm, som er meget nemme at installere armstrong loftfliser.

Beregning af komponenter Armstrong loft.

Beregning af komponenter til installation af et hængende loft Armstrong du kan udføre på siden "Regnemaskiner" på vores hjemmeside.

Også ved at kende området og omkredsen af ​​rummet kan du beregne antallet af komponenter selv ved at gange området med de tilsvarende koefficienter.

For transportørprofil: 0,24 * S

Til tværsnit 1,2m: 1,4 * S

Til tværsnitsprofilen 0,6m: 1,4 * S

Til suspensioner: 0,7 * S

Til hjørneprofil: 0,66 * P.

Bemærk, at disse formler er egnede til beregning af komponenter til lofter i et rektangulært rum.

Hvis rummet har ikke-standardparametre, har fremspring eller korridorer, for at eliminere manglen på hjørnet og andre materialer til det hængende loft, anbefales det at opdele rummet i rektangler og beregne antallet af komponenter separat for hver af dem.

Hvis du har svært ved at beregne komponenter til Armstrong-loftet, skal du fortælle vores ledere parametrene i dit værelse eller sende os et diagram, og vi beregner det krævede antal profiler, bøjler og hjørner til loftet.

Du kan købe det nødvendige antal komponenter til et nedhængt loft i vores firma, der sælger byggematerialer.

Komponenter til hængende lofter Armstrong

Komponenter til Armstrong loft

Loftet Armstrong hedder "mineralloftet", fordi det består af mineralfibre. Det er et ophængningssystem bestående af en ramme og dekorative paneler fastgjort i rammens celler. For at sikre dette design, skal du have komponenter til Armstrong-loftet.

I vores butik finder du alle de nødvendige elementer: leje og tværgående profil, suspensioner, hjørner. Materialet i komponenterne er højkvalitativt bøjet stål.

Online butik stræklofter og tilbehør

Velkommen til online butiksstræklofterne "Asta M". Vi tilbyder alt, hvad der kræves til produktion og installation af spændingsstrukturer: PVC film, stofbaner, profiler, indsatser, lamper, værktøjer, udstyr og andre komponenter.

Udbuddet af online-butikens lofter i Moskva

Blandt vores tilbud er en bred vifte af certificerede produkter fra kendte producenter i Europa, Kina og Rusland. I Asta M online butik kan du købe til et strækloft:

 • Aluminium og PVC baguetter i en bred vifte.
 • Filmforseglingsmaskiner, håndværktøj, monteringsblade og andre værktøjer.
 • Camouflage tape, perler og lignende tilbehør.
 • Loftslamper, lamper, platforme, termiske ringe, sæt "stjerneklar himmel" og andre produkter til installation af belysning.
 • Overalls.
 • Kataloger af spændingstasker og fotoudskrivning.

Fordelene ved at købe i "Asta Manufactura"

Hvorfor skulle du købe produkter til hævede lofter i vores onlinebutik? Lad os nævne elleve gode grunde til dig:

 1. Du kan handle hele året rundt, 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet, uden fridage eller pauser.
 2. Vi sælger varer engros og detailhandel.
 3. Vi har en demokratisk pris for alle produkter, enhver form for betaling: kontant og bankoverførsel.
 4. Vi arrangerer jævnligt kampagner og rabatter.
 5. Med os sparer du penge og tid ved at købe i hjemmet eller kontoret.
 6. Vi udfører hurtig levering i Moskva og Moskva-regionen (for ordrer til over 30 tusinde rubler gratis) og leverer varer i hele Rusland af transportselskaber.
 7. Asta M online butik har et stort udvalg af materialer, udstyr, lamper til lofter og andre varer.
 8. Vi accepterer straks og bestiller ordrer, de er klar til at blive sendt straks efter betaling.
 9. Vi har kun høj kvalitet, miljøvenlige, sikre certificerede produkter fra pålidelige leverandører.
 10. I Asta Manufactura online butik er det nemt at foretage indkøb takket være et letforståeligt ansøgningsskema, et bekvemt filter i et visuelt online produktkatalog.
 11. Du har mulighed for at foretage et personligt køb i Moskva i vores butik på ul. Forår, 20. Du finder kvalitet og opmærksom service.

Gør et køb i online butiksstræklofterne

Shopping på Asta Manufactory er let, bekvemt og rentabelt. Vi udvider løbende vores sortiment af produkter og tilbyder kun kunder de bedste produkter.

Hvis du har spørgsmål, er vores konsulenter altid villige til at hjælpe dig online og ved at ringe til de numre, der er angivet på hjemmesiden. Ring, lav ordrer. Vok din virksomhed med os!

Ceiling Suspension System

Suspensionssystemet består af en stålramme dannet af T-formede selvlåsende styringer med en hyldebredde på 24 mm (T24 / 29), monteret i en firkant eller et rektangel. Den synlige side af guideprofilerne har en dekorativ belægning af hvid farve, lavet på fabrikken. Specielle modulære armaturer til et hængende loft, der er ophængt separat fra basen, kan indbygges i ophængningssystemet. Montering af eventuelle strukturer på T-profilen er ikke tilladt. Hvis det er nødvendigt, skal sådanne fastgørelsesanordninger installeres adskilte fastgørelsesdele, der leveres af projektet.

Bearing profil og guider

Suspensionssystemet T-24's hovedskinner har lodrette snit langs hele længden med et forudbestemt interval for fastgørelse af tværgående strimler.
Suspension system - T-profil bruges til installation af metal-, mineralfiber- og glasfiberplader.
Suspension system består af lange styringer - (L = 600 mm, L = 1200 mm, L = 3700 mm).
T-profilen er lavet af anodiseret aluminium, og derfor er loftdesignet ved hjælp af ophængningssystemet af høj kvalitet og er en slidstærk, korrosionsbestandig konstruktion.
Aluminium væg hjørne kan bruges til alle typer af lokaler. Til den endelige udsmykning af det hængende loft bruges væghjørner, hvilket giver hele strukturen et færdigt udseende.
Rammen på det hængende loft monteres på stålbøjler med brug af låse beregnet til stiv fastgørelse på styrene. Væghjørnet er et horisontalformende element i rammen, og det giver strukturen et færdigt udseende.
Suspension giver dig mulighed for at justere højden af ​​det relative loft fra bunden og derved skjule sine uregelmæssigheder eller skabe forskellige niveauer af loftets plan. De kan være af forskellige design: stænger med fjedre, beslag, tykk tråd. Den mest almindelige type suspension består af to stænger og en fjederklips med huller.
Væghjørnet bruges til dockning af det hængende loftplan med væggen. Stålet, der anvendes til fremstilling af væghjørnet, opfylder de strenge krav til korrosionsbestandighed: efter galvanisering behandles metalet med en beskyttende højhæmmende primer, og først efter det er den malet med emalje (malingslaget har en høj slidstyrke og udfører ikke kun en dekorativ, men også en beskyttende funktion). Men med sådan beskyttelse af metal mod korrosion anbefales det kun at bruge et hjørne af stålvæg kun inden for tørre rum.

Sådan fuldender du Armstrong-loftet, hvilke profiler og typer paneler du skal vælge

Alle er blevet vant til Armstrong-lofter i kontor og offentlige rum. Ydermere opfylder de kravene i en streng og officiel interiørdesign stil. På grund af den konstruktive enkelhed er rammen af ​​det ophængte modulære loft monteret hurtigt, og de mange typer af paneler og monteringsstrimler tillader implementering af både standard- og designløsninger.

Hvad er en typisk suspenderet struktur?

Den fundamentalt modulære ophængsdesign Armstrong er en honningkarmsramme, hvor de dekorative plader ikke hemmes nedenunder, men lægges i cellerne på profilhylderne. Rammen er fastgjort til basen gennem suspensioner.

De hovedkomponenter, hvorfra Armstrong-loftet er monteret, er vist på billedet nedenfor:

Skematisk diagram af en ophængsramme Armstrong

 1. Standard loftplade størrelse 600 x 600 mm.
 2. Kort tværgående skinne 0,6 m. Forbinder de langsgående lameller 1,2 m og danner cellerne.
 3. Hovedtransportørens T-formede skinne, som ligger på vægområdet. Standardlængde - 3,7 m. Stakket i 1,2 m trin.
 4. Det lange tværstykke forbinder lejestængerne. Standard længde - 1,2 m.
 5. Spændebeslag (sommerfugl) suspension.

5a. Traction med en krog.

5b. Traktion med øvre øje under dowel.

 1. Hjørne profil. Horisontal hylde 24 mm, lodret - 19 mm. Standard længde - 3 m.
 2. Fastgørelsesstik
 3. Vedhæftede punkter af den L-formede profil til væggen.

Armstrong-loftssystem er opdelt i tre typer:

 • Synlig. Styreskinnenes bundskinne er synlig.
 • Skjult. Pladen er stablet på en sådan måde, at den nederste kant af lamellerne ikke er synlig.
 • Designer. Tillader dig at udføre krøllede designs. Synlig guide rail liner har forskellige design muligheder.

Profiler er lavet af metal eller metal-plast. Mellem elementerne er faste fjeder- eller klipslåse.

Profilvisninger

Den mest almindelige type monteringsskinne er Prelude-kittet. Oftest er et åbent flangejernssystem monteret ved hjælp af Prelude 15 og Prelude 24-sæt (T15 og T24). De adskiller sig i bredden af ​​den nederste vandrette hylde på skinnen, som ovnen er lagt på. I standardversionen til spidser op til 4 m anvendes en skinne med en vertikal ståhøjde på 43 mm, og for store spændinger tages en forstærket Prelude Sixty2 profil med en standhøjde på 63 mm som langsgående lameller. For store rum samles rammen med forstærket batte med en bred synlig hylde Prelude 35. Forkortelsen TLX, XL2, TL betyder typen af ​​tværforbindelse af skinnerne (krog, snapfiksering).

Komplet med hjælpelinjerne T15 / T24 bruger PU væg hjørne profil 19/24 mm.

Armstrong design lameller til Silhouette 15 XL og Interlude 15 XL lige konstruktioner har et fremspring (slot). Den synlige ramme af et sådant ophængt loft gør sammenføjningen smukkere.

At udføre separate flydende suspenderede strukturer bruger sæt Axiom. De tager skinnen T15 (T24) til hjælpelinjer, og for konstruktionen af ​​perimeteret af modulet sæt bruger de en særlig lige eller fleksibel dekorative profil.

For store områder (hangarer, lufthavne) med en T24-skinne eller som selvstændigt strukturelt materiale, brug en bred Bandraster-profil (tape-raster-konstruktion). Bredden af ​​en sådan styring kan vælges fra 50 til 150 mm afhængigt af længden af ​​spændvidden og designopgaverne for sammensætningen.

Det er vigtigt! Bandraster bruges som kanal til lægning af kabler.

Et komplet sæt af strukturer med en skjult ramme kan omfatte en konventionel Prelude 24-skinne eller specielle strimler kaldet Z-systemet. Under alle omstændigheder anvendes moduler med en speciel rillekant på to modsatte sider til et falsk loft med en skjult ramme.

Ramme med klemplader til montering af metalplader

En speciel type er et skjult to-niveau system, i hvilket et metalpanel er fastgjort til spændebåndene. Lejestyringer er klip, hvor kanterne af metalmodulerne er indsat.

For at binde til gipspladekonstruktioner eller udføre et loft på flere niveauer, brug dekorative overgangselementer Axiom.

Når der arbejdes med fliser til et ophængt loft med en skjult hylde, opstiller skinnebanerne et trinvist vægområde.

Typer af plader

Konstruktive vilkår afhænger et sæt til montering af et ophængt loft af valget af racksystemet og typen af ​​fliser.

Til åbne konstruktioner med en synlig hylde på stelskinnen anvendes plader med fire typer kanter:

 1. Edge Board. Pladen på omkredsen har en flad ende.
 2. Tegular hæm. På panelets omkreds er der et skridt med en skråning, som følge af, at samlingen vil vise sig forsænket. Pladen af ​​disse to typer er monteret komplet med skinne T24.
 3. Edge MicroLook. Det har samme trin som Tegular, men bruges med T15 skinne.
 4. Plade med kant MicroLook BE. Designet specielt til brug med Silhouette Silhouette skinne.

Til samling af skjulte strukturer anvendes plade med disse typer kanter:

 • Vector. Dette er en almindelig type for skjulte strukturer, da den bruges i et sæt med en standardskinne T24.
 • K2C2, SL2 anvendes med strimler "Z".
 • Metalplade med fastgørelsesteknologi i klempladerne på det skjulte klip-in-system (på klipset) og hook-on (på krogen).
Kanttyper

Det er vigtigt! Den åbne ramme, til hvilken samlingen, som standard Preludeprofilen blev brugt, anvendes som en base til at lægge fliserne med en lige kant af ethvert dekorativt materiale.

Hjælpematerialer

Rammen er fastgjort til loftet gennem suspensioner. Armstrong tilbyder en hel række fastgørelseselementer designet til forskellige belastninger og en række højdejusteringer. De kan opdeles i sådanne grupper:

 • Tilspænding bypass. I dem er fjerkræet fastgjort på en metalhøjde i en vis højde. Den mest almindelige indenlandske konstruktion.
 • Nonius suspensioner.
 • Trådede suspensioner. Metallstangsstangen er gevindskåret med en møtrik. Anvendes til tung konstruktion.
 • Justerbare kabler. Bruges til lette muligheder og med en betydelig undervurdering af det hængende loft i forhold til basen.
Forskellige suspensioner

Til fastgørelse til væggene og i loftet, brug plastikdykler eller metalankre.

Forsamlingsprocedure

Armstrong loftsinstallationsprincip er simpelt og intuitivt:

 • Langs rummets omkreds markerer loftet og fastgør hjørneprofilen. Dowels boret i trin på 0,5 m.
 • Næste trin er installationen af ​​3,7 m lange bæreskinner. De er installeret hver 1.2 m. Bærens skinneres retning er valgt afhængigt af designet: Du kan foretage en lige sammenføjning eller diagonal. For at gøre dette skal du installere lamellerne i en vinkel på væggen. Hvis længden af ​​stroppen ikke er nok, er de forbundet med endelåse.
 • Langs linjen installerede supportskinner installeres suspensioner. Den første bøjle er fastgjort i en afstand af 0,6 m fra væggen, og de næste - med et trin på 1,2 m. I forårsbøjler er trykket med et øje fastgjort til loftet, og stødkraften med en krog er fastgjort til bærebjælken. Der er specielle huller i den.
 • Derefter installeres lange tværstænger i 0,6 m trin mellem styrene. Fastgør dem med låsearbejde i enderne og indsæt dem i slidserne på bærebjælkerne.
 • Det sidste sæt korte lister 0,6 m.

Det er vigtigt! Ved installation af heavy raster fixtures forstærkes rammen og den tilsvarende celle med yderligere suspensioner.

 • I cellemonteringsraster eller panellamper.
 • I sidste omgang er der lagt en dekorativ plade.

Videoinstallation af komponenter til loftet Armstrong:

På trods af mangfoldigheden af ​​komponentmaterialer koster mange ganske almindelige strimler T15 eller T24. Denne profil tillader brug af paneler fra en række forskellige materialer.

Komponenter til hævede lofter

Virksomheden "dit loft" tilbyder komponenter til hævede lofter.

Salg af komponenter til hævede lofter i løs vægt er en af ​​de vigtigste anvisninger i arbejdet i vores kampagne!

Vi tilbyder kun højkvalitets komponenter til loftslofter fra førende producenter i Rusland og Europa.

Salg af komponenter til stræklofter produceret på vores kampagnes kontor. Du kan bekendtgøre priserne på alle materialer på siden For forhandlere. Du kan også præcisere egenskaber og tilgængelighed af materialer af interesse for dig på telefon: +7 (495) 410-62-33

Beslag til lofter - hvorfor er det nødvendigt?

Installation af hængende stoffer på loftets overflade er en glimrende løsning til forbedring af det samlede indre af rummet. At beslutte at forbedre det indre af dit hjem bliver nødt til at erhverve det nødvendige antal elementer, såsom fittings til hævede lofter.

Bemærk: Før du køber de nødvendige komponenter til stræklofter, skal der laves en omtrentlig beregning af den krævede mængde materiale. Dette kan gøres ved at kende funktioner og tekniske egenskaber ved hver type beslag.

Typer af beslag

Ved installation af klæder på loftoverfladen er det umuligt at undlade brug af beslag til spændingsflader. Der bruges flere typer materiale:

harpuner

Et specielt element af tilbehør. Lavet af bløde PVC materialer. Bruges til at sikre spænding og fastgørelse af PVC-film i profilen - dette forhindrer forekomsten af ​​sags i løbet af yderligere drift. Hertil kommer, at harpunerne ikke tillader stoffet at passere gennem vand, hvilket gør det elastiske loft så modstandsdygtigt over for lækage som muligt. Harpunen til stræklofter er fastgjort til loftoverfladen ved hjælp af loddetoden ved hjælp af højfrekvent strøm rundt om hele omkredsen af ​​kontakt med PVC-film.

rørledninger

Der er to typer konturer: universelle og dimensionelle. Hver art har nogle funktioner.

Dimensionskonturer er lavet af PVC-materialer i en gennemsigtig farve. De er designet til gribende rør med en diameter på 32, 27 eller 22 millimeter. Påfør på varme rør.

Universale konturer er lavet i transparente farver fra PVC-materialer. Påfør på rør med en diameter på 27-32 millimeter.

Ringe til armaturer

Ringene er fastgjort til loftet af en spotlight ved hjælp af ringe. Der er to typer ringe: universal og størrelse.

Universalringe er lavet i hvide og grå farver. Bruges til alle typer spotlights.

Den målte type ringe er kun lavet i hvid eller gennemsigtig farve med en standarddiameter på 55-85 millimeter ved et trin på 5 millimeter. Det gælder kun armaturer svarende til diameteren af ​​de huller i hullerne, de er indsat i.

indsatse

Indlæg til stræklofter bruges til at dække de huller, der opstår mellem dåserne og væggen. Der er flere typer indsatser: T-formet, S-formet, L-formet og adskillende.

baguette

Hovedelementet i tilbehør. Den er lavet af faste PVC-materialer eller aluminium. Den har en anden konfiguration. Der findes flere typer baguette:

 1. Profil "gardin". Det bruges til at forenkle og forkorte installationsprocessen for den skjulte type gardin.
 2. Baguette til svævende lofter. Installeret i tilfælde af at der er behov for at dække LED stripen.
 3. PVC usynlighed. Den bruges til at fastgøre PVC-klæder til vægge eller andre overflader i lodret stilling. Repeterer perfekt konturerne af uregelmæssighederne på væggen. Denne type baguette giver dig mulighed for at skabe en buet del af loftoverfladen uden at skabe trin synlige for øjet.
 4. Universal. Den anvendes til fastgørelse af PVC-stof til loftvægsvægene. Den høje stivhed i den universelle profil giver dig mulighed for at fastgøre den til overfladen og overholde et trin på en halv meter.
 5. Corner baguette lavet af aluminium. Den bruges under fastgørelse af klæder rundt om en søjle eller anden (lignende) vægstruktur.
 6. Shtapikovy. Det har en U-form. Den anvendes i tilfælde af fastgørelse af PVC-stoffer på lærredet ved hjælp af hæftemonteringssystemer.
 7. Adskillelse. Denne type profil bruges til at forbinde to dåser, der strækkes på loftet.
 8. Wall baguette harpoon systemer. Reiki wall baguette produceret i en længde på 2 eller 2,5 meter. Det er fastgjort til væggene omkring hele indersiden af ​​rummet. Hvis der er krumme eller afrundede sektioner på overfladen, skal du male profilen på bagsiden.
 9. Bump. Dens brug giver dig mulighed for at give en attraktiv form af multi-level strakt lærred. Monteret materie er helt dækket med et stop, hvorfra fremspring på en fladt overflade er tydeligt synlige. Bumpen kan ikke udskiftes, når man afslutter lofter tilhørende Mansard-typen.

Stræklofter

For at overveje installationen af ​​spændeklude fremstillet professionelt og det opnåede resultat var 100% kvalitativt, vil det være nødvendigt at bruge de nødvendige forbrugsvarer, når lofterne installeres. Antallet af forbrugsvarer omfatter:

 • kroge brugt til hængende hængende lys;
 • Fastgørelsesdele: lim, skruer eller dowels af forskellige størrelser;
 • dekorative hætter plejede at skjule hullerne mellem loftet og væggene;
 • Elementer, der anvendes til fastgørelsesanordninger af belysningsanordninger på en ophængt konstruktion, er ledninger, suspensioner, slidbane og basisringe med forskellige diametre;
 • Særlige fastgørelsesdele af plast anvendes til at fastspænde spændt stof omkring røret;
 • elementer indeholdt i den præfabrikerede ramme - wall baguettes (anvendes i harpoon teknologi) og perle (bruges til installation med en kile metode).

Komponenter til lofter: Hvad er nødvendigt til montering og montering af jernbanepaneler på rammen

Rack loft suspenderet ordning

En meget bekvem og hurtig måde at reparere lejligheder er blevet suspenderet rammeindretninger, der gør det muligt at skjule forskellige kommunikationer og skjule uregelmæssigheder på hovedfladen. Komponenter til hævede lofter af enhver type er meget ens i forhold til deres installation og endda i udseende. Denne artikel vil fokusere på slattedlofter og elementer i deres samling.

Sådan laver du et ophængt rackloft

Rackloft i gangen

I hjemmet anvendes hængende loftsloft oftest på områder som badeværelse, køkken og hall. Foretrukken af ​​disse værelser skyldes, at sådanne konstruktioner er helt neutrale for ændringer i fugtighedsforholdene, de er nemme at vedligeholde og meget nemme at installere (se Installering af et slattedæksel med egne hænder).

Hvad du har brug for til installation

Vi måler dybden af ​​det hængende loft

 • Først og fremmest bør du beslutte dig for dybden af ​​det nedhængte loft, og det vælges vilkårligt. Et mærke placeres på væggen ved hjælp af et vand- eller laserniveau overført til hvert af hjørnerne af rummet. I værelserne, kantet med keramiske fliser (køkken, badeværelse), kan du gøre med en målebånd måling, der fokuserer på sømmen mellem fliserne.

Forbind tags og få kontrollinjen

 • Når de er markeret, skal de forbindes omkring omkredsen for at få en kontrollinje for niveauet af rammen af ​​det hængende loft. I små lokaler kan dette gøres ved hjælp af en bygningsregel eller et langt niveau, og på den store væg brug chokline (malingskabel). Det er dog muligt at afvise en linje i et rum af enhver størrelse, men for dette har du brug for en assistent til at holde den anden ende.

Hjørneprofil fastgjort til væggen

 • Nu bruger vi den første del, der følger med rackloftet - et væghjørne eller en cornice, du kan kalde det på denne måde og det. Profilen er monteret langs kontrollinjen, med fastgørelse i 30-40cm. Dowels med en diameter på 6mm bruges til fastgørelse (den mest bekvemme mulighed).
 • For det første bores profilen, og så lægges en væg på den gennem hullerne, og boringen udføres også der. Men der er en anden mulighed, når væggen bores med en perforator samtidig med et hjørne gennem en lodret hylde. Denne metode er den hurtigste og er kun mulig i tilfælde hvor installatøren har tilstrækkelige færdigheder på dette område (se Installation af et slattedæksel: en første bekendtskab med løsningen og de vigtigste faser af arbejdet)

Installation af strengere til rammen

 • Vi fortsætter med at bruge komponenter til rackloftet, og fortsæt til installationen af ​​snor. Profilen skæres af afstanden mellem væggene minus 5 mm. Denne tolerance beregnes på tykkelsen af ​​takhyllerne og den frie installation af stringer (uden deformation) på hjørnet.
 • Profilen kan fastgøres til hovedloftet, enten ved suspensioner eller med lange skruer, men det er kun i tilfælde, hvor afstanden mellem lofterne er lille. Afstanden mellem suspensionerne skal ikke være mere end 70 cm, afstanden mellem profilerne fra 70 til 150 cm - alt afhænger af belastningen, dvs. antallet og vægten af ​​belysningsarmaturerne installeret på loftet.
 • Glem ikke, at du har brug for belysning, og efter installation af rammekabelskabler til elektriske ledninger og kommunikationskommunikation (se Indretninger til lamellofter: Valgmuligheder og nyttige tips)
  Ledninger skal være skjult i en rørformet korrugeret kabelkanal og fastgjort til hovedloftet, så isoleringen ikke bliver slået på rammen.
 • På steder, hvor der tilsluttes lamper, kan korrugeringen ikke skære og lave en sløjfe med den. Inden du installerer panelet med en lampe, kan du klippe det og rengøre enderne til tilslutning. Overskydende stykker korrugeringer skæres forsigtigt af med en kniv eller sakse til metal - til dette skal du blot trække det til den ønskede afstand.

Installationsanbefaling. For at fastgøre bøjlerne på betonpladen skal du bruge dybere 6 mm i diameter med en svamp ved indløbet, så de ikke falder ind i gulvslidserne. Skruens tykkelse bør ikke være mindre end 4-5 mm, så fastgørelsen er hård.

Hvis du fastgør en stringer til lange skruer, skal du bruge diameteren på dowel alligevel, selvom skruen er 100-120mm lang. Husk på, at selvom dybden er "udsmeltet", vil fastgørelsen være stærk, da den udfører en komprimerings funktion, men ikke en konsol.

Montering af rackpaneler på rammen

Monteringsskinner på rammen

 • Listerne skæres på samme princip som strengerne, det vil sige 5 mm mindre end afstanden mellem væggene. Du kan skære panelerne med et elektrisk stiksav eller metal saks. Installation kan startes fra hver ende af loftet og endda fra midten.

Indbygget armaturhul

 • På de steder, hvor belysningsanordninger skal installeres, skal du bore hullerne med en mølle. Prøv kun at gøre hullet midt i panelbredden for ikke at forstyrre stivhedens profil. Lampene kan installeres umiddelbart inden montering af panelet.

Montering af indsatsen på loftet

 • Der er huller i loftet mellem lamellerne, og en speciel indsats er inkluderet i tilbehør til det hængende loft, der dækker disse rum. Disse indsatser er mulige både i slutningen af ​​panelinstallationen og under produktionsprocessen.
 • Efter installation af indsatsene og tilslutning af armaturerne er loftet klar til drift, og du kan glemme at reparere det i flere årtier!

konklusion

Når du køber i butikskomponenterne for hævede lofter, husk at lamellerne selv kan fremstilles enten af ​​plast eller aluminium. Det er svært at sige, hvilke der er bedre, og måske endog umuligt - det hele afhænger af personlig præference. Den eneste forskel er, at aluminium refererer til ikke-brændbare materialer.