Håndværk fra loftfliser: legetøj, kort og dekorationer

Fra loftet fliser kan du lave en masse interessante ting.

I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, hvoraf de resterende oftest vi smider væk. Efter reparationen er der mange stykker skrot, der kan bruges til forskellige souvenirs og gøre nyttige ting i huset.

I de fleste mennesker er der en kreativ berøring, og især hvis du har børn, kan du lave en endeløs række interessante håndværk med dem.

Polyfoam som materiale til kunsthåndværk

Resterne af loftpladerne af skumplastik - et glimrende materiale til kreativitet. Det er let skåret med en kniv eller en saks, holdbar, tolererer meget godt farve, perfekt limet. Derfor, såvel som fra simpelt polyfoam, kan loftflise håndværkene nemt og enkelt gøres med dine egne hænder (se Skumplastikplader - Professionelt loft trimning med egne hænder).

Selvfølgelig kan du fra husholdningsskummet, som normalt er foret med husholdningsapparater, gøre mere voluminøse ting (se Skumfliser på loftet, typer og installationsanvisninger). Fordi det er tykkere. I disse tilfælde kan du endda skære en kugle eller et æg med et skarpt blad. Mere flad flise giver ikke mindre mulighed for kreativitet. Sammen med dig, lad os huske din barndom, og tænk bare på hvad der kan gøres fra resterne af almindelige loftfliser.

Håndværk fra skumplader gør det selv

Den enkleste håndværk, der kan laves af loftfliser, er vedhæng eller juletræsdekorationer.

Juledekorationer

Sådanne juledekorationer er ret enkle at lave.

Du vil have det sjovt og nyttigt at bruge tid sammen med dine børn, hvis du er involveret i at lave denne slags smykker.

 1. Ved hjælp af en kontorkniv eller simpelthen saks, er tallene skåret ud i overensstemmelse med skitsen tidligere trukket på flisen. Disse kan være hjerter, klokker, blomster, stjerner eller snefnug.
 2. Tag ikke straks op for komplekse mønstre, for en gang kan det være forenklede former. Hvis børnene er små, skal du hjælpe dem med at skære hovedpersonerne selv ud.
 3. Nu kan du ved hjælp af PVA-lim holde dig med tegninger af farvet papir, glitter, rhinestones eller perler. Du kan tegne på tegningerne tegninger.

Vær opmærksom! Husk at malingen ikke skal indeholde acetone eller andre aktive stoffer, da skummet smelter fra dem. Det er bedst at bruge gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling. Det er dog værd at bemærke, at oliemaling tørrer længe nok. Blyanter vil ikke fungere, da de kun vil skubbe gennem materialet, men ikke tegne.

Festlige, især nytårsdekorationer - vedhæng er lavet til din smag, så er der en sløjfe til hver. For eksempel, forenklede figurer af julemanden og snejomiden, snefnug og meget mere. De er derefter malet og efter tørring hængt på juletræet eller lavet en krans.

En anden ting du kan gøre fra loftet fliser - bulk juletræ til det nye år.

 1. For at gøre dette skal du tage ca. 10 stykker skum (mere), og hver cirkel er tegnet. Desuden er den første runde den største, og alle efterfølgende er mindre end hver forrige. Og så - til det mindste. Den største vil være den nederste del og den mindste - toppen.
 2. Nu udskæres fedter på hver cirkel rundt i konturen. Disse vil være grene med nåle af det fremtidige juletræ.
 3. Dernæst tager vi en ret stiv wire, den ene ende er indsat i et forberedt stykke på forhånd - et stativ, der bøjer spidsen fra bunden.
 4. Krus med fedter skal males grønt, og efter tørring stræber vi dem på en trådramme (juletræets kommende stamme). Vi starter fra bunden, det vil sige fra den største cirkel. Og så videre i orden, til toppen.

Sildben klar. Det er kun at dekorere det efter din smag og lyst.

Postkort og valentiner

Valentine flise loft.

Gratulationskort eller valentiner - her er en anden type håndlavet håndværk.

 1. Valentines skåret ud i form af hjerter, så malet til din smag.
 2. De gnistre, der anvendes på dem, vil se meget originale ud. Dette gøres meget simpelt. Det færdige hjerte efter tørring af maling på de rigtige steder er smurt med transparent lim. Bedst af alt er PVA eller papirvarer lim. Derefter, indtil det er tørt, sprinkles disse steder med fin glitter. Meget godt til dette formål passer gnistre til manicure, som sælges i butikkerne.

Postkort bedre at gøre i form af bøger. For at gøre dette skal du klippe to identiske halvdele af skum og derefter fastgøres langs den ene kant med limet papirstrimmel. Nu kan kortet åbne og lukke.

Undervisningslegetøj

Hus af skumfliser.

Bogstaver og tal - nyttigt til udviklingen af ​​dit barnhåndværk, som du kan gøre med ham fra loftfliserne. Du kan skære hele alfabetet, som for øvrigt vil være for barnet, hvis han lærer at læse og tælle. Du kan skære bogstaver til lykønskninger, for eksempel en god fødselsdag til et familiemedlem og hænge denne sætning på væggen. Det vil være en behagelig og original overraskelse.

Mere komplekse håndværk - voluminøse pyramider, huse, biler og meget mere.

Individuelle dele skæres (vægge, tag) og limes sammen allerede i færdigvaren. Til en bil skæres kropsdele og hjul ud, så limes de sammen på samme måde.

Vær opmærksom! Det er bedst at bruge tyk PVA lim til sådanne formål, da malingen på papirvarer limen efter at den er tørret, kan være ujævn.

Således kan du bygge en hel by. For at gøre dette skal du tage et stort tykt ark karton, så hold dig til hvert hegn, hus, bil og andre detaljer.

Håndværk

Smeltet relief fra loftfliser.

De slotte håndværk lavet af skumrester ser meget originale ud.

 1. Til dette er der taget en flise, der tegnes en tegning. Desuden kan du trække direkte på det (det kan gøres med en filtpen eller en heliumpen).
 2. Hvis du ikke har selvtillid som kunstner, kan du overføre den færdige tegning til basen. Til denne egnede metode til "pushing through". Det er - den færdige tegning, overlejret på skummet, cirkuleret med en blyant. Og allerede på flisen gentager du det.
 3. Derefter ved hjælp af en skarp papirvarer kniv skåret igennem, trækker ud alt unødvendigt.
 4. Efter arbejdet kan du klæbe bagsiden af ​​bålet med farvet papir.
 5. Hvis du vil hænge et billede på væggen, skal du holde en loop på bagsiden. Og du kan lave håndværk på stativet. For at gøre dette skal du klippe benet og klæbe det med et stykke papir fra bagsiden.

Som vi forstod, er dette kun en lille del af ideerne fra dem, der kan realiseres selv af dem, der ikke er stærke i kreativ aktivitet (se Polystyrenloftfliser - vælg den rigtige mulighed). Faktisk kan håndværk fra loftet fliser i massen af ​​muligheder, gøre alle. Det vigtigste er lyst og fantasi. Så vil du bruge tid til gavn for dig selv og dine kære.

DIY Produktmodellering Design ALLE LUFTBILLEDER Polyfoam

Hej, kære indbyggere i landets herrer! Jeg vil gerne dele med dig min lille mesterklasse på produkt af kiste fra loftet. Meget tilbage efter reparationen, lå der længe og her.

Min favoritbror lavede sådan en træ blank til mig (17 cm lang, 10 cm. Bredde og højde ikke mindre end 10 cm. Loftflise 50 * 50 og disse dimensioner af et emne er lige hvad du har brug for, så der ikke er dobbelt søm). Skåret i en linje med 2 stribe højde 5,5 cm.

Skins vores striber (jeg har hud nummer 100). Fliserne giver meget godt ind til behandling af sandpapir. Desuden passerer vi ved en rullestang, at der ikke var nogen zalom

Vi pakker den første strimmel på emnet og fixer den med tape. Vi limer den anden strimmel (her limede jeg til PVA snedkeren, der var ingen polymerlim ved hånden. God og på PVA viste sig). Derefter laver vi en bundskabelon på pap (senere) vi skitserer det på flisen og skærer det ud.

Limet i bunden blev maskeringsbåndet forstærket med en sideoverflade og klistret over med pap. Indvendigt hælder jeg i gips (4 tons skov for 40g vand), gør det lidt tungere (så lys som fjer) og samtidig er bunden nivelleret.

Vi forbereder dækningen. Vi skitserer vores blanke på flisen og tilføjer langs kanten af ​​3 mm. Vi laver 2 stk. Vi limer og indsætter derefter over 0,5 mm pap fra 2 sider. mere, så er det lettere at justere endefladen med et kit. Lim indersiden af ​​låget. Vi malet, vi kittede, vi maler mv.

Indvendigt lim vi emnet med ikke-vævet tapet i bumserne - meget bekvemt (skjuler små fejl). Sæt derefter bunden, sømmen, bunden med en kitt, lim, maling. Jeg har en konstruktion akryl VGT til udendørs. og indvendig arbejde, vaskbar er meget god.

Og jeg vendte den på banken (tak igen Irochka for ideen)

Nå, det gik videre, gik. Tæppe. Gipsmedaljoner, stencil baggrund og porcelæn

Koldt porcelæn, straziki. På låget gipsstøbegods

Baggrundsudskrivning, blonder af akrylforseglingsmiddel på en silikonemåtte

Olieret med ikke-vævet tapet, Circuits-hol.farfor

Gipsforing, koldt porcelæn

Dæk tættere på. Jeg købte metal hjørner, lavede forme af silikoneforsegling, og der er ingen problemer - jeg gør så meget som jeg vil have fra porcelænporselein (hvad slags besparelser)

Wow. Skønhed. Virker super.

Tak, jeg er glad for at du kunne lide mit arbejde!

Meget smukt arbejde!

Værkerne er smukke. Lavet med smag og følelse af proportioner.

Wow, du er en sorceress fra flisen!

Tak! Jeg lærer stadig magi, og jeg kan godt lide at lære!

Held og lykke i dit arbejde og i alle dine bestræbelser.

Klasse! Awesomely smukke!

Tanya, tak. Jeg er glad for at du kan lide det!

Øjet rive ikke

Og hvad er "blonder akrylforseglingsmiddel på en silicone mat"? Meget interesseret!

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

God ide! Og hvorfor tørre med acetone?

Utroligt smukke ting viste sig! Bare mesterværker!

Lyuba, jeg er chokeret over mængden af ​​skønhed, du har skabt, alle æsker er interessante, en række ideer, former og teksturer. Sandt nok er min brændende favorit med blonder BOMB. Jeg er meget glad for, at jeg er lidt involveret i dette, skubbet din tanke og du fik inspiration, gav arbejdet til dine hænder og fantasier. Great!

Er Luba virkelig alle æskerne fra loftblankerne? Nå er det generelt smukt

klog, der kom op, bravo

Ja, Olga, alt dette er et loftflise. Jeg nød virkelig at arbejde med hende. Hvad mere at sige. Pit på fiktion er vanskelig, med vores pensioner skal opfinde

En dejlig udstilling af kister! Tak for skønheden og fornøjelsen!

Meget flot! Og tak for ikke at gå forbi!

Og det er alt fra loftet fliser. Ja, du er en sorcerer!

Awesome håndværk. Jeg er meget glad for dit arbejde, Love BRAVO.

Nå så meget ros. og ros, som du ved, fremdriftsmotor! Mange tak.

Jeg er chokeret. Og jeg kastede stykkerne. Holdt lang tid.

Jeg har allerede akkumuleret så meget af alle mulige ting (velsignelsen er hvor man skal sætte den), og kaste væk halvdelen ville være nødvendigt, og det er en skam, og pludselig vil det komme til nytte.

Super! Meget smukt arbejde!

Shedevrialno! Gud, hvor meget skønhed kan laves fra loftet fliser! SUPER!

Chic arbejde, fascinerende.

Skønhed! Bravo til mesteren!

Fremragende arbejde, tak for en god ide med loftfliser.

Bare BOMB)) Meget flot og ryddeligt!

Smukke kasser! Og MK er stor, virkelig, for besværlig for mig.

Vidunderlige tæpper! Mange interessante ting lært af din historie, tak!

Dette er noget utroligt. Men. Det er ikke nok at have materiale, vi har også brug for gyldne hænder. selv om alt er beskrevet i detaljer,

Det kan jeg højst sandsynligt ikke. Under alle omstændigheder tak for den interessante, fantastiske MK. Alt er super.

Meget smukke kurve! Ideen om loftfliser interesseret!

Lyuba, arbejdet er bare fantastisk. Og for mesterklassen, en særlig tak, interessant ide.

God eftermiddag, Lyuba! Beundret af dine smykkeskrin!

Jeg har en vis erfaring med pap - bølgepap og bogbind. Bruges en gang loftet fliser som grundlag for håndværk fra dej. Nu fik jeg rester og tænkte: er det værd at prøve. Jeg besluttede at bøje det lidt, og det forekommer mig, at flisen vil bryde, hvis den er bøjet så meget på bunden. Har du nogensinde haft det her sket? Her er en pap til denne fugtighed, og flisen behandles ikke på nogen måde?

Og en anden ting: For en 6-hjørnes boks skal du skære skærelinjen i en vinkel, så de docker uden et hul. Hvordan har du gjort det?

Ja, på baggrund af din oplevelse er mulighederne interessante! Nu lim kasketter lavet af MDF, men så allerede træt af rektangulære former.

Tak på forhånd for dit svar.

Hej Natalia! Tak for din venlige tilbagemelding om mit arbejde. Når vi slår en flise, behandler jeg ikke noget, kun en hud og en god rullestift. Selv på en liter krukke viste det sig at være såret uden nogen rynker (som jeg var bange for). I 6-8 kulkasketter skæres et ansigt ud af 2 dele, hvoraf den ene er (indvendig) 1,5 mm kortere på begge sider. Derefter udjævnes mellemrummet med en kitt. Du har mange muligheder, jeg færdiggør kisten med en ny ide, ganske interessant --- ved hjælp af spoler af mad, madfolie mv. Jeg sender det næste uge

Arduino.ru

Radio-styret båd fra loftet

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg besluttede at samle den billigst mulige radiostyrede båd fra den kendsgerning, at den lå i hjemmet: loftfliser til skroget, motorer fra gamle legetøj, selvfremstillede skruer mv.

Radio kontrol sandsynligvis på moduler nrf24l01. Selvom jeg finder en modtager fra et gammelt legetøj, vedhæfter jeg det, fjernbetjeningen er

Til at begynde med besluttede jeg at bestemme hvilken type at lave en båd. Der var 2 identiske motorer, så jeg besluttede at lave en katamaran uden ror på servodrev. Justering af hastigheden på de motorer, jeg tror, ​​skal vende

I første omgang besluttede jeg at lave en tegning i faste værker og overtage det i prepakura-designeren (fantastisk program, der giver dig mulighed for at lave en scanning af papir til papirlimning). Men jeg gør helt sikkert mange krøllede overflader, selvom jeg forsøgte mindst

Billeder af den halve sag eller som det er korrekt kaldt

da jeg kan gøre rektangulære og uden tegninger, besluttede jeg at gøre alt ved syn

ikke ligefrem rektangulær, men ikke noget, jeg gerne vil have

bruges til limning almindelig lim til lofter og lignende, kaldet flydende negle

Hvad jeg især kunne lide lim er, at det er tykt, og det kan distribueres næsten, som du vil

Desværre tørrer limen et sted i 24 timer, så jeg er for øjeblikket stoppet ved dette

styret af en lignende model, smukt lavet

At lave designelementer af loftfliser

Victoria Zhorova
At lave designelementer af loftfliser

For nylig blev jeg meget interesseret i produktion af elementer af en gruppe af loftfliser, der dækker dem med en blanding af gouache med hvid lim.

Denne oplevelse var nyttig for mig ved registrering af en musikhal til festlige arrangementer.

I min mesterklasse vil jeg fortælle dig produktionsteknologien.

- loftfliser (ikke-skum);

- maling pensel;

- maling blanding krukke med lim;

- flise klæbemiddel

Til at begynde med vælger jeg en tegning (farve), der passer mig.

Jeg forstørrer billedet til den ønskede størrelse. Jeg bruger metoden til tegning i cellen, der er kendt for mig siden barndommen.

Så oversætter jeg tegningen på flisen, idet der tages hensyn til de elementer, der kommer ud, hvilket skaber en slags flerlag.

Når alle elementerne er overført til flisen, skar jeg dem ud ved hjælp af en kontorkniv.

Jeg blander den rigtige maling med PVA lim i forholdet 1: 1 (om nødvendigt tilsæt noget vand). Det burde vise sig konsistensen af ​​flydende creme. Farve alle elementer.

Efter fuldstændig tørring samler jeg dem indbyrdes ved hjælp af fliserlim.

Disse elementer tjente mig fremragende design inden 1. september. Højde viste sig omkring 150 cm.

"Russisk birk". Mester klasse gør håndværk til gruppe rum design Jeg vil dele med dig mit håndværk til at dekorere gruppe rum. Til det arbejde vi har brug for: tråde af gul, grøn,.

Master klasse om at lave "Sun" fra skum loftet fliser Master klasse om at gøre solen fra skum loftfliser. Jeg præsenterer dig en mesterklasse om at gøre solen fra skum.

"Kite" fra loftet fliser - master klasse "Kite" fra loftet fliser. Master klasse. God dag, kære kolleger! Det er vinter og uden for vinduet minus otteogtyve,.

Master klasse. Gør nytårsdekorationer fra sneflakens loftflise I afventning af nytår fortsætter vi med at opfinde dekorationer til huset. Forbered dig på arbejde: loftfliser, papirvarer kniv, enkel.

Workshop om produktion af efterår blade fra loftet fliser. Fallende blade, faldende blade, gule blade flyver. Gul ahorn, gul bøg, Gul cirkel i solens himmel. Gul gård, gult hus. Hele jorden er gul rundt omkring.

Juledekoration fra loftfliserne til nytårsfliser er et glimrende materiale til kreativitet. Det er let at skære, det kan males og limes perfekt. Vurdering af kvalitet og evner.

At lave børnehavegrupper ved hjælp af loftsfliser i en børnehavegruppe skal konstant opdatere det rumlige udviklingsmiljø. Jeg har brugt loftsfliser i lang tid i mit arbejde.

Håndværk fra loftfliser. For nylig var jeg meget fascineret af fremstilling af håndværk fra loftfliser. Dette er et tyndt, let materiale, der er meget velegnet til kreativitet.

Gør en gruppe af loftfliser. Restaurering af birketræer i et naturligt hjørne. Vi engang indrettede vores gruppe med loftfliser. Tiden er gået, det er en skam at fjerne dem.

Icicles fra loftet fliser. Master klasse På tærsklen til det nye år står kreative lærere altid over for udsmykning af grupper, haller og andre værelser til en ferie. Nyt.

Sportsbåd

Loft Racing Boat (video i slutningen af ​​siden)

Jeg vil gerne dele min erfaring med at bygge en racerbåd. Jeg er selv ikke professionel på dette område (Oprettelse af flydende modeller), men jeg ville prøve. Sandsynligvis mange mennesker ved om bådene fra depron, i stedet for depron tager loftet, og for holdbarhed er det ønskeligt at klæbe det med selvklæbende. Jeg pressede filmens sømme med et lidt opvarmet jern.

Denne model blev oprettet efter egne tegninger, og som du forstod, blev den også lavet af loftfliser (som mine tidligere flymodeller)

Denne model i længden viste sig - 55 cm, vægt - 1 kg 50 gram

hastighed på omkring 35-40 km / t (for en hjemmelavet båd, jeg synes det er et godt stykke arbejde)

Der var få fotografier til fremstilling, han var meget interesseret i denne model, at han endda glemte billeder.

1. Opret en tegning på din computer,

udskrive og udskæres.

2.

2. Vi fortsætter med at limning modellen.

Hvordan man laver en båd ud af skrotmaterialer

Vi har allerede udgivet til dig. seks originale papirhåndværksordninger. Oprettelsen af ​​origami-både er imidlertid for svær for små børn, og skibene selv er desværre kortvarige. Hvis du har brug for en seriøs dachafotilla, som altid vil være klar til at svømme i en pool eller en strøm, skal du søge et mere pålideligt materiale.

Walnut shell båd

De dejlige både, der passer til Thumbelina, kan laves af valnødskaller. I halvdelen af ​​skallen lægger vi ler, hæld voks eller stearin - noget der kunne holde mastens tandstikker. På maststrenget papir sejler. Det ideelle legetøj til små "damme", for eksempel til bækkenet med vand.

"Hvis skallerne er mange, lav små flydende stearinlys til en romantisk middag i fri luft. Men husk at lys til børn ikke er legetøj! Dette er for dig og din mand!

Lille flåde

På en lille flåde, gennem storme, regn og tordenvejr... En mikroflåde med to eller tre vinkurve bundet sammen med en stærk tråd (og hvis du bringer din far til arbejde, så spændt på en wire) er et glimrende sikkert legetøj til en børnebassin, selvom storme, regn og tordenvejr må ikke overleve. Installer en mast med et sejl på det og arrangerer løb til legetøj fra børnefirmaer!

Og en større flåde...

Sjovt for ældre børn - at bygge næsten en rigtig flis af pinde og kviste. Lektion er ikke så simpelt som det kan forekomme ved første øjekast; For at gøre flåden stabil, skal du først lave en rektangulær ramme, og derefter fastgøre platformens pinde på den. Børnene kan arbejde med spisepinde på deres håndflade, og dacha-selskabet af drenge i grundskolealderen kan godt bygge en arbejdsmodel, der vil udholde skibsbyggerne selv.

"Vigtigt: Det kan kun testes på folk i et lavt sted og kun under overvågning af voksne!"

Flaskeskib

Et godt skib kan komme fra en almindelig plastflaske med en hætte. Sæt lidt sand derinde - nok til en flad flaske til at være omkring en fjerdedel fuld, dette vil sikre flaskenes stabilitet i vandet og vil ikke tillade det at rotere. Luk det med en kork... Faktisk er det alt, skibet er klar! Du kan holde en mast med sejl i flasken, du kan endda lave en multi-mast brig.

"Det vigtigste er at tage vare på naturen, lad ikke dit plastskib flyde frit i naturlige farvande; efter rejsen skal han være i din sommer docks! Forklar til barnet, at den eneste situation, hvor det er tilladt at sende en flaske til bølgerne, vil være et skibsvrag og en ubeboet ø.

Skumforing

Et andet miljømæssigt fejlbehæftet projekt: Skum bør ikke efterlades i floden! Fisk forsøger at spise det, og denne diæt slutter dårligt for dem... Men hvis dit barn er ansvarlig og forsigtig, kan du bede din far om at skære detaljerne fra skibet ud af unødvendige pakker: bunden - i form af en langstrakt femkant og bådens side - samme form. Med en lille båd, forresten, og mor, vil kontorkniv hjælpe dig.

Det sværeste øjeblik er limning af skumlag. Momentlim og andre klæbemidler indeholdende opløsningsmidler er muligvis ikke egnede, så brug almindelig PVA lim til håndværk, der ikke vil blive under tung belastning, eller Styroglue speciallim, lim til loftfliser.

"Hvis du lægger lim på delene, skal du trykke på dem, men de sidder ikke fast, det er bedre at skære delene igen; tørret lim nedsætter signifikant klæbende kraft.

Skib "Tre Box"

Denne båd er ikke let - forfatteren! Han kom op med mesteren SankA, en skolelærer for tegning, der repræsenterer de håndværk, som hun og eleverne laver på Mesterlands hjemmeside. Mesterklassen er detaljeret og forståelig, og hvis det lykkes at lave 30 sådanne skibe med andre gradere til en lektion, vil du selv gøre sådan en ting med et barn i hjemmet!

Vi tager tre matchbox bokse. Og lim dem sammen. Skær nu strimlen til bredden af ​​kassen på den lange side af A4. Indsæt boksene med en strimmel.

Nu skærer vi en strimmel på 1-1,5 cm bred (på den lange side) fra et ark pap. Fold i halvdelen. Vi limer til kasserne og danner skibets næse.

Skitsere konturerne på et stykke karton - det viser bunden. Vi lim. Nu laver vi en mast - vi tager et kvart A4-format og snoet snoet diagonalt.

På toppen af ​​skibet laver vi et hul. Du skal overflødigt smøre hullet med hvid lim og indsætte masten.

At lave sejl og flag. Vi passerer sejlene og lim flag - det tillader ikke sejlene at hoppe ud af masten. Skibet er klar! Det viser sig så forskelligt. Drengene gør for det meste pirat, og pigerne er selvfølgelig kongen.

(Klik på billedet for at forstørre)

Okay, glad svømning, syv fødder under kølen!

Sådanne skibe i byen vil ikke være nyttige. Kun til håndværk i børnehave, kan. Og i byen for pytter, har vandløb meget lyse skibe. Sidste år lancerede de stykker skum og tyndt hakket kork. I år - pistaceskaller

morsom
Men en eller anden mærkelig artikel er skrevet.

Trudolyb - lavet af egne hænder Tegninger, design, ideer

Nav-visningssøgning

navigation

søgning

Hovedmenu

Abonner på nye artikler

Min erfaring med at opbygge en Cessna-150 model af et radiostyret loftflise. Del 1.

En barndomsdrøm bliver til virkelighed - at gøre aeromodelling og lave et fly på radioen. Ikke så længe siden blev der åbnet en modelleringsbutik i vores by. Jeg var meget tiltrukket af de ting, der blev solgt der, nemlig fly, helikoptere på radiokontrollen og specielt reservedele. Sådanne miniaturemodtagere, sådanne kraftige elektriske motorer, servostationer, et stort udvalg af alt dette med forskellige egenskaber. Jeg troede ikke engang, at modelleringsindustrien gjorde et så stort fremskridt. Priserne for al denne lykke var imidlertid ikke meget humane. Dog.

På en eller anden måde på udkanten af ​​den store og mægtige Runet kom jeg over en beskrivelse af designet af en radiostyret model af et fly, der er lavet af loftfliser. Ved at studere denne teknologi har oplysninger fundet, at det viser sig, at du kan bestille flymodellelektronik direkte fra Kina til priser på 2 eller endda 4 gange mindre end i en lokal butik. Det eneste negative er ganske lang ventetid på pakken (fra 2 uger). Så billig og vigtigere, den teknologi, der er tilgængelig for en nybegynder at opbygge en modelflyvemaskine (fly) samt muligheden for at bestille elektronisk udstyr til lave priser, resulterede i beslutningen om at handle - at bygge et modelfly på radiokontrol.

Jeg vil beskrive min erfaring med konstruktion i etaper i en række artikler her.

Af forskelligheden af ​​alle flydesigner tiltrak Tsesna 150 mest, fordi jeg fandt højkvalitets tegninger af denne model og en masse tilbagemelding fra folk, der med succes byggede den. Her er nogle eksempler:

For at gøre Cesna 150 med egne hænder eller andre fly fra loftet, skal du først og fremmest tegne tegningerne fra modelflyet fra loftet :) Tegningerne Cessna 150 kan tages her - Cessna 150 download tegningerne.

Unzip du finder to filer, hvoraf den ene er i PDF-format, den anden - med samme indhold, men i kompasformat. Uden yderligere ado hentede jeg og udskrev en PDF-fil. Det første ark viser tegningstegningen af ​​hele strukturen, er lavet på professionelt plan med dimensioner, symboler, generelt ser det imponerende ud og endda skræmmende. I forbindelse med dette var jeg endda lidt despondent, det syntes mig, at konstruktionen var meget kompliceret og for en sådan nybegynder, da jeg var for hård.

Dette var dog kun et første indtryk. Begynder at studere denne tegning og læse beskrivelserne med fotos af dem, der allerede har bygget dette modelfly fra loftet, viste det sig, at alting slet ikke er svært.

Det andet ark viser layoutet (eller mønstre forskelligt) for alle detaljer, der skal skæres fra loftet.

Det er klart, at alle detaljer ikke kan passe på et enkelt ark A4, det er kun en miniature. Derfor er det næste ark med detaljer på en skala fra en til en. De skal afskæres på den trækede ramme og tape sammen med hinanden som vist på miniaturebilledet. Resultatet bliver en stor tegning - en duge, hvorfra du kan skære mønstre til fremtidige dele.

Til forsamlingen tegning (som viser arrangementet af dele) er der også ark i 1: 1 skala, lim sammen en fremragende plakat på væggen :)

Efter fuldskalaer tegninger er limet sammen, sendes en af ​​dem til at dekorere væggen, og mange forskellige mønstre er blevet skåret fra den anden.

Alle hjemmelavede

Hjemmelavet vendte en abe til en mand

Hovedmenu

Radio-kontrollerede fly Cessna 182 i loftet eller underlaget

Denne model anses for at være en af ​​de letteste at styre og derfor egnet til en nybegynder model pilot, og kan derfor bruges som træner. På grund af sådan let materiale som et loft (skum), viser modellen sig at være meget lys, og med mindre dråber vil skaden være mindre og kan fastgøres direkte på flyvepladsen.

Til fremstilling af flymodel er følgende materialer nødvendige:

 • Glat (uden mønster) loftflise eller underlag under laminatet, 3-5 mm tykt.
 • Clay Titan eller nogen af ​​dets analoger, engangs sprøjte til 5-10 ml.
 • Scotch af forskellige farver, lim til papir.
 • Et stykke tynd ståltråd (for eksempel en klaverstreng, en ledning til en automatisk svejsemaskine eller andre), diameter D = 0,8-1mm.
 • En glat base til arbejde med en kniv (for eksempel plexiglasplader, laminatplade).

Nødvendige dele:

 • Elektrisk motor - for eksempel EMAX CF2822 KV1200 eller en sådan A2208 KV1100
 • Radio modtager og sender, mindst 4 kommandoer, men det er bedre at straks tage 6 kommandoer. Et godt budget til 4k Flysky flyvehimmel FS-I4 FS-i4 2,4 G 4CH RC eller dyrere, men næsten professionel til seks kommandoer Flysky FS-i6 2,4 g 6CH AFHDS RC-sender med FS-iA6
 • Servos 4 stk. (se her)
 • Batteri LiPo 2200mAh. 11,1 in. eller LiPo 4000 mAh. ved 11.1v
 • 8040 eller 9060 propeller
 • Flight Charge Indicator
 • Oplader til LiPo batteri

Nødvendige værktøjer: 1

 • Modeller eller brevpapirkniv med reserveblade.
 • Metal linjal 50-100 cm.
 • Sandpapir, sandpapirbjælke (sten).

Konto 1. Forberedelse til arbejde.

Først skal du finde på internettet eller tage her (Easy_Cessna_182) tegningerne af flymodellen selv, og udskrive dem på en printer i A4-format.

De resulterende udskrifter spredes ud på en flad overflade i overensstemmelse med sekvensnumrene. Resultatet skal være et koblet billede af flyets færdige elementer.

Nu skal du lim de nødvendige ark sammen. For at kunne klæbe arkene korrekt, for ikke at forstyrre det fremtidige flys størrelse og geometri, er det nødvendigt at afskære de ekstra kanter på hvert ark på tegningen; linje til skæring.

Efter at have fjernet de overskydende sider med saks, tilslutter vi de opnåede fragmenter af tegningen sammen, vi vurderer, hvordan alt passer godt, hvorefter du kan påføre lim på de ikke skårne kanter af pladen og lim.

Leddene skal være meget præcise.

Således limer vi alle de fragmenterede elementer i tegningen. Resultatet skal være syv limede og to enkelt ark (til tegning Cessna182).

Punkt 2. Skæreblanker.

Det er vigtigt! Takflisen, som gulvunderlaget, har en lamineret forside, og den nederste ikke-laminerede side, kun den laminerede side kan bøjes og deformeres uden frygt for at bryde til den ene side. Den ikke-laminerede side kan ikke deformeres, den vil straks bryde. Derfor, inden du begynder at markere delen, skal du tænke over hvilken side der skal sættes på bordet til skæring. Den laminerede side går normalt uden for modellen.

Så tegningerne er klare, nu kan du begynde at skære de mest malede dele fra vores loft.

Forbered arbejdspladsen, skal skrivebordet være beskyttet mod beskadigelse af knivkanten (cutter); for at gøre dette er det nok til at dække bordets overflade med et ark af lige, tilstrækkeligt hårdt materiale, såsom et gulvlaminatbræt eller plexiglas mv. altid, men ansigtet er ikke altid.

Nu kan du lægge ud af "sandwich" på underlaget og tegningen. For nemheds skyld at holde arket på underlaget, skal du bare lim det med en lille lim med en blyant. Under yderligere manipulationer vil det ikke have tid til helt at tørre, og derfor vil papiret (stencil) fra den færdige del let fjernes uden at beskadige det til genanvendelse.

Så kan du gøre det på forskellige måder, hvem vil lide det mere.

Hvis varen er enkel, med masser af lige linjer, er det tilstrækkeligt at identificere punkterer nålen alle hjørner af detaljerne, og derefter fjerne papiret stencil og imponerende linje fra et punktering til det andet punkt, lave en slids kanten af ​​en kniv, så skift intervallet for det næste punkt, og så videre, indtil du er færdig Komplet skæring af delen.

Hvis delen har en kompleks form med afrundede sider, kan du straks skære en stencil og helt klippe arbejdsemnet.

Således klippe alle detaljerne i modelflyet. Hvis du laver din første model, skal du lægge ud eller markere hver af detaljerne for nemt at bestemme dens formål ved at tegne.

Punkt 3. Limning af flykroppen.

Du kan begynde med limning af dobbelte partitioner, dvs. bestående af flere identiske dele limet sammen for ekstra styrke.

Som for eksempel dette skroget skotsk.

Limen vil blive brugt af Titan, som den mest overkommelige for de fleste nybegyndermodeller, og ved påføring af lim er det praktisk at bruge en sprøjte uden en nål, vi fylder den med lim og bruger den som en praktisk dispenser.

De udskårne dele er ikke altid glatte nok, det kan let korrigeres med smørklud.

Nu tager vi den ene side af skroget, med højre side af det på bordet, så den laminerede side ligger uden for flyet. Skær alle docking- og monteringshullerne i sidevæggen, læg derefter den anden halvdel og kopier de samme huller på den.

Vi tager den forreste skillevæg i rummet, anbringer lim på den limede side af emnet og trykker den ind i dens monteringssted, flytt arbejdsstykket lidt i forskellige retninger, så limet smøres godt og igen adskiller emnet for at tørre limen i 10-30 sekunder. (for at accelerere, du kan bølge, blæse), genstart derefter dele og tryk med en kraft på 5-10 sekunder.

Nu kan du slippe og arbejde på andre emner, med jævne mellemrum kontrollere, hvordan det første emne er limet, og tryk om nødvendigt på mere.

I færd med at bygge et fly er det vigtigt at holde styr på ting som størrelsen af ​​dit batteri (det kan være større end planlagt på tegningen) og tilpasser derfor om nødvendigt dimensionen af ​​rummet selv, konstant kontrollere vinkelret på de dele, der skal limes, gør det til en firkant eller en linjal.

Så er alle skillevægge på forkanten og midterdelen af ​​skroget samlet i etaper.

Når alle skillevægge er installeret, kan du klæbe den anden side af skroget.

Afslut ansigt, motor.

Installer den øvre skrog med en spalte under halen.

Vi lim halen emner, læg straks forstærkning med forstærkede tape til fastgørelse af roret og et tandstikker til stivhed.

Klem bordet og klemmerne til limning.

Som følge heraf fremhæves ikke alle glatte og tandstikkere.

Lim halen på plads.

Hold altid en streng lodret.

Vi limer detaljerne på elevatoren, indenfor lægger vi også en bambusspids og klæbebånd til rattet, vi tape tape med huller for bedre limning af lofthalvdelene.

Komprimér også brættet og klemmerne, indtil limen er helt tør.

Vi slår kantene i 45 grader vinkel, så når planene er tilbøjelige, støder de ikke hinanden, det er praktisk at gøre dette med en simpel sten.

Vi markerer linjerne på vingen for at lime forstærkningselementerne.

Træspånet er normalt lavet af en trælinje på 50 cm. I nærværelse af en cirkulær stang kan du simpelthen opløse brættet på helvedesild og derefter trimme det til kedelige dimensioner.

Først lim jernbanen.

I midten styrker vi samlingen med to skinner.

Lim derefter skum nevryury.

For at klæbe vingeens øvre plan skal materialet i loftet eller underlaget rulles på et stykke rør for at sætte bøjningen til den rigtige form, hvorefter du kan påføre lim til alle kontaktelementerne og producere den endelige limning. Fastgørelse ved limens indstilling kan påføres en af ​​de tilgængelige vægtstifter, klæbebånd.

Små bukser kan slibes med sandpapir.

Limindsatser i vingens centrale del.

Skær gennem kutteren fra begge sider, fjern kæden.

Alle åbne hulrum limstrimler.

Færdige ailerons kan straks limes med forstærket tape eller senere, når du pakker hele modellen sammen med tape.

Før vingen kan også forstærkes med forstærkede tape.

Nu kan du dække hele modellen med scotch tape, det er ikke kun for skønhed, men mere for at give styrke, nu kan modellen klare små dråber og bump.

Vi stryger båndet med et varmt jern.

Sæt elevatoren på plads.

For at installere elevatorfløjen skal du lave et snit i kroppen og skubbe vingen på plads.

Installer servoer på hovedfløjen. For at gøre dette skal du anvende og cirkulere dem med en markør og derefter skære sædet ud.

Trådene kan strækkes ved hjælp af en hjemmelavet krog.

Vi installerer to servoer i flyskroppen, til elevator og ror.

Til fastgørelse skal du bruge dobbeltsidet tape, der er limet på alle kontakt sider af serva. Derefter skal du installere dem på plads og desuden klæbe flere understøttende vægge.

Det er fortsat at gøre motorbøsningen til montering af motoren. Den er lavet af forskellige materialer, krydsfiner, plastik, aluminium, skum osv. Jeg havde skumplast fra isoleringspladen, det blev ved at klæbe to sådanne stykker og give den ønskede form.

På siden af ​​motorbjælken limer vi tynd krydsfiner, motorbøsningerne skrues ind i den.

Motorama limet til sin plads.

Forreste skroget skjuler motordriveren, ledningerne føres ud gennem ventilationsvinduet og er forbundet med motorens ledninger.

Derefter kan du, efter at du har kontrolleret omdrejningsretningen, sætte på fairingen på plads, fastgør den med tape.

Vingenes installationssted skal styrkes ved at klæbe tynde helvedesild eller krydsfiner.

Det er fortsat at klæbe bunden af ​​skroget og skære gennem lugen for at installere batteriet.

Flyet er klar, det er tid til at flyve.

Normalt ser flyet som det første ud efter det første fly.

Men det er alt nonsens og hurtigt behandlet! Efter 10 fald har kun næsen lidt, vingen er for det meste ikke beskadiget.

Loft fliser skib

Jeg ønsker dig alt godt helbred!

Vi fortsætter det nyligt startede emne - "Fremstilling af overflader, understøtninger og holdere til skibsmodeller". I dette indlæg vil jeg gerne dele med dig de varianter af indehavere, der findes i World Wide Web kaldet "HOOK". Og også nogle tanker om den selvstændige produktion af en sådan indehaver.

Vi begynder med dig med "kroge", der kan købes på "indbydende hjem" (bogstaveligt talt som Inviting Home eng.). Dette er en butik for forskellige håndværk og ikke kun. Desværre har jeg ikke set disse "kroge" længere. Imidlertid overvejer vi muligheden for at lave egne hænder. Og dem, der ofte går ind i byggevirksomheder, og det er muligt for dem at oprette lignende produkter, vil blive rapporteret til os direkte i kommentarerne til dette emne.

Så her er billederne af de originale "kroge" - vægholdere af vores model.

Del 3. Diorama. Vandimitation med Vallejo Vand effekter og Vallejo Stadig vand

ALLE SUNDHED!

Hvad er specielle værktøjer og hvordan man kan "kæmpe" med dem?

Vallejo Vandvirkninger er et akrylprodukt designet til at skabe grundlaget for floder, søer, bugter og oceaner. Vallejo Stadigt vand er en tæt gel, der er ideel til at simulere vandoverfladen på en farvet base, der er skabt ved hjælp af vandeffekter, og kan også bruges til at skabe vandfald, bølger, krusninger og is.

Del 2. Diorama. Gør havvand fra akryllim

Hvis din diorama involverer et stænk af vand, såsom fra at falde i vandet dåser, gøre det på følgende måde: Det er nødvendigt at placere beholderen på overfladen, en lille smøre hendes kit og en lille tingle pincet "bump" kit med at skabe grundlaget for vandet plaske

Del 1. DIORAMA. Gør havvand fra silikoneforsegling

God morgen til alle!

Efter at have gentagne gange kørt på tværs af alt, hvad der eksisterer på verdensmarkedet for at skabe en sådan spektakulær overflade til skibsmodeller som en diorama, kom jeg til den konklusion, at der er tre enkleste og absolut omkostningsfrie måder at lave et "blå hav" hjemme. Desværre fandt jeg ikke forfatteren af ​​denne metode, og der er intet ønske om at annoncere andre websteder. Derfor er der en forfatter, vi vil helt sikkert angive i vores blog med dig.

Produktion af overflader, understøtninger og holdere til skibsmodeller

Godmorgen til alle, der er interesserede, og som ønsker at supplere denne historie!

Ved at forestille denne blog besluttede jeg, at mange af os, som ofte gennemfører modellen, efterlader den på en stand indlejret i vores kit. Eller gøre noget, der ligner vennernes kystnære. Dataene er imidlertid spredt og er normalt i sidste fase af emnerne på forummet, ofte en måned og senere efter meddelelsen om den allerede færdige konstruktion. Men hvordan indsender du en model under dine nysgerrige og taknemmelige øjne for dine slægtninge og gæster? Hvordan sættes dette eller det bræt i det rigtige lys, hvordan man angiver den korrekte vinkel og synsvinkel uden at give "vores afkom" til mærkelige hænder?

Opførelse af jernbanens eksisterende layout. Del IV

Endelig var jeg for første gang i stand til at gennemføre et togs bevægelse i en komplet og logisk rækkefølge. Alt viste sig endnu bedre end jeg havde antaget - selv om jeg var nødt til at stoppe for at fotografere. I det første billede - 61626 Brancepeth Castle, som jeg betragter som et af de smukkeste lokomotiver. Derfor er det ikke tilfældigt, at jeg har flere af dem på én gang.

Oversigt over modellen for slagskibet HMS Victory. Del 2.

Så i sidste instans, i modsætning til Bernadettes regler, fortsatte jeg med at bygge sagen.

Sådan ser kælerammen ud. Hun var klar i begyndelsen af ​​december.

Opførelse af jernbanens eksisterende layout. Del III

Et af de vigtigste øjeblikke for mig er den pålidelige rekonstruktion af detaljerne i layoutet - de skal fuldt ud svare til den betragtede æra. Det største problem er, at der er meget få pålidelige billeder af den tid, og endda dem taget fra forskellige vinkler. Men nogle gange bliver jeg heldig og klarer at finde meget nyttige billeder. Et af disse billeder er vist nedenfor.

Algoritme til maleri og forvitringsfaser af bænkmodel til nybegyndere.

Hej Kære Modelister og dem, der bare tager de første skridt ind i World of Models.

Efter at have købt et sæt til limning for første gang, og at have samlet et plastik "mesterværk" strengt i overensstemmelse med instruktionerne, vil jeg virkelig vise det til alle omkring mig og sammenligne det med andre værker. Hvordan? Naturligvis via internettet. Men efter at have set der ser vi, at næsten alt, hvad der er placeret der er malet, dækket af støv og sprøjtet med snavs og udadtil, har intet at gøre med plastiklegetøjet, som du har på hylden. Naturligvis er de, der "hooked", der er mange spørgsmål. Hvordan? Hvad? I hvilken rækkefølge? Der er en stor mængde oplysninger i netværket om farvning og forvitring, men at systematisere det til en person for hvem ordene "pre-shedding", vask, filtre osv. tom lyd, ved første vanskelige og ofte misforståelser afskrækker ønsket om at engagere sig i denne spændende hobby. For at minimere tabet af genopfyldning i moderselskabernes hær, vil jeg i denne artikel forsøge at give en generel forståelse af stadierne af maleri og forvitring af bænkmodeller. (Jeg foregiver ikke som et 100% forfatterskab til alt, hvad der kommer til udtryk, da denne artikel er baseret på et stort antal materiale fra netværket, tidsskrifter og personlige erfaringer. Derfor takker jeg alle dem, hvis tanker, erfaring og praksis jeg har set bruges i dette materiale.)

Oversigt over modellen for slagskibet HMS Victory. Del 1.

For ikke så længe siden fandt vi på det populære Model Ship World-forum, dedikeret til skibsmodellering, en interessant anmeldelse af opførelsen af ​​slagskibet HMS Victory i en skala fra 1:84, udgivet af deltageren under kaldenavnet Canoe21. Da ikke alle kan prale af godt kendskab til engelsk, men mange kan være interesseret i denne trinvise revision, besluttede vi at offentliggøre en oversættelse af denne anmeldelse i vores blog. Alle interesserede og bare nysgerrige, velkommen ombord.

Loft fliser skib

Hej alle sammen! Messingbøsninger i deadwood vil normalt stå?

Vi står godt, men det er bedre at lodde.

Hvor er alle væk?

Jeg tror, ​​at båden fra loftet allerede er blevet kedelig for alle. Det er på tide at skifte til PVC-plast. Vi laver fra 2 mm, næsen er også fyldt med skum. Forsøgt med beskolletorny motor rider normalt. Akselen er dog bedre tykkere, 3 mm i diameter. Så hvidere skrev i detaljer vk.com/club84981701?w=wall-84981701_55%2Fall

PVC bruges i reklame? Jeg vil gerne lave det. Sandt nok ved jeg ikke endnu fra 2 mm eller 3 mm at lave, især rammer. Jeg tænkte også at lave en bagkroge på 5 mm. Deadwood - der er to muligheder næsten færdige - et kobberrør og et rustfrit stål af samme diameter. Hvilket er bedre? Messingbøsninger indsættes tæt, men du kan også lodde.

Hvad er din bådstørrelse? Jeg steg med 30%, det viste sig 585 mm ligesom og bredden er 190 mm.

Ja, salgsfremmende PVC. Dimensionerne er de samme som på den første tegning (i starten af ​​emnet), passer kun scanningen i Reno 3D under PVC 2 mm. Limet med cyacrin perfekt, og vigtigst hurtigt.

Deadwood - der er to muligheder næsten færdige - et kobberrør og et rustfrit stål af samme diameter. Hvilket er bedre?

Kobberrør kan bøje, jeg ville ikke sætte. Jeg havde lige kobberrør, de var for bløde til deadwood. På denne båd udfører deadwood, bliver det nødvendigt at styrke dette afsnit.

Hilsner! Så jeg vil bruge rustfrit stål. Og mønsteret under PVC må ikke smides af? Jeg vil lave en 600mm. Motoren vil være 3100 kv, 900 watt på 3s batteri (størrelse 3650). Venter fra Kina. Har ribbenene også 2 mm plastik? Hvilke sømme forsegler noget?
PS Han er rigtig god til limning, så jeg ønskede at indsamle fra ham.

Siden tegningen øgede jeg ikke hele modellen af ​​2 mm plastik, undtagen styreholderen. Jeg har bemærket denne funktion ved arbejde med PVC: Når fibrene styres langs foldelinien, står vinklen som regel ikke op, den kan gå i stykker. Og når fibrene på plastik over, er bøjningen holdbar. For eksempel er bunden bøjet, og i næsen er den allerede limet. Det er lettere, især for børn. Selvfølgelig, at bøje, skal du lave en rille, du kan triangulære fil. Vi forsøger at tilpasse docking, undergrave hjørner for bedre docking. Hvis hvor vi får spaltet af cyacrin, drys med PVC savsmuld. Alt holder. Selvfølgelig, hvis du øger modellen, har du brug for en tykkere plastik.
Tegninger og udvikling, jeg kan give i formatet RINO. Her på forummet er der et emne, hvor alt er malet, hvordan man bruger programmet, hvor man kan downloade. Jeg kan oversætte tegningerne til AutoCAD-formatet, men af ​​en eller anden grund flyder linjerne, fejningerne er ikke det samme. Mærkeligt bemærkede jeg ikke dette med andre tegninger. Spred derfor som det er. Rino 3D-programmet er ikke så skræmmende, prøv at udføre de første lektioner, der beskrives på forummet, og så bliver det lettere at arbejde med, enkle scanninger, tegninger i det er meget nemme at lave.