Stretch brunt loft på badeværelset

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Stretch brunt loft på badeværelset

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger farven på stræklofter i badeværelset?

Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger loftets farve på badeværelset? Ja, let. Det er nok bare at ignorere de grundlæggende love i design, og at have ingen ide om effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet og en persons psyke i hans miljø.

Så til at begynde med vil vi fastslå, at den bevidst "forkerte" farve til loftet i badeværelset ikke eksisterer, kun det er upassende, det vil sige, at uheldig brug finder sted.

Overvej det mest interessante og "farlige" med hensyn til farvefejl.

rød

Det røde strækloft på badeværelset er ret sjældent og farligt. Lad os starte med det faktum, at rødt er generelt farven på aggression, du kan ikke ligge stille under det, du gør ikke porelex. Men på den anden side kan han meget muntre op om morgenen.

En typisk fejl i rød farve er dens anvendelse i små rum. Jo mindre området i rummet, desto mere er dette farvetryk på psyken. Så lad være rød for store, rummelige badeværelser.

sort

Som rødt er sort strækloft på badeværelset en ret dristig og ansvarlig beslutning, og især hvis væggene i rummet er lavet i samme strenge farve. Det bør rapporteres, at selv om den klassiske luksus stil er en af ​​de mest solide og rige måder at dekorere dit badeværelse på. Men han, som den tidligere version af designet, kræver meget plads.

Til reference siger psykologer, at sort er frygtelig deprimerende farve samtidig med at man stimulerer en person til at undgå fejl.

grøn

En flot og ret almindelig farve til badeværelset. Bløde grønne nuancer slapper af, lindrer stress, beroliger nervesystemet. Mens det blanke grønt loft vil opvækst og hurtigt bringe kroppen til en tone.

Det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer, da den smagløse kombination af sidstnævnte kan ødelægge selv den mest "korrekte" farveidee.

blå

Denne farve er til dem, der ikke kan lide at tage risici og lave fejl. Generelt er en god beroligende farve til loftet ikke belastende dit syn og har en gavnlig effekt på dit velbefindende. Det skal kun være forsigtigt med et helt blåt badeværelse, det er det ubehagelige øjeblik, når du vil hænge den blå, loftet i et helt blåt rum. Husk, at dette er en temmelig kold farve, og selv det varmeste vand vil ikke hjælpe med at blive varm med sit overbud.

blå

Sammen med det hvide, er det blå loft det mest almindelige i ethvert rum, og badeværelset i denne henseende er ingen undtagelse. Fordelene ved denne farveopløsning bør omfatte de gode ekspanderende egenskaber af blå. Loftet der laves i det visuelt synes at være højere og bredere end det faktisk er.

brun

RÅD

Nogle gange er et brunt strækloft i badeværelset en god løsning.

På trods af det ikke meget gode omdømme, hvis det bruges rigtigt, kan denne særlige farve gøre dit badeværelse rigtigt rig. Og desuden, også meget varmt.

Hvilke fejl kan der laves, når du vælger en farve

 • Den allerførste fejl homegrown designere - er "dårlig smag". Uden en god kunstnerisk smag er det umuligt at vælge den rigtige kombination af rummets generelle stil og farven på loftet i den.
 • Den anden, ikke mindre ofte stødte fejl, er en fejl, når farven og skyggen af ​​loftet vælges uden at tage hensyn til det rum, der er nødvendigt for den korrekte opfattelse af en sådan farve. Sorte og røde lofter i trange rum er et godt eksempel.
 • Det sker også i badeværelset og hyggeligt og smukt og roligt, men mørkt. I dette tilfælde tog "designerne" simpelthen ikke hensyn til alle de tilsigtede formål med badeværelset. Og hvis de mere præcist glemte, at badeværelset ikke kun tjener til at forberede kroppen til at sove, men også at sætte den i orden før en travl dag på arbejdspladsen. Og tro mig, det er umuligt at undvære god belysning. Og den sidste faktor påvirkes ikke kun af belysningsenhederne selv, men også af det velorganiserede interiør.
 • Problemet med belysning er ikke det grundlæggende, det skal alvorligt læres, og derfor er det ikke overraskende, at nogle gange selv meget erfarne bygherrer tillader blunders, vælger en loftsfarve uden at overveje fremtidig belysning.

Effekten af ​​tekstur på farvegennemførelsen af ​​lofter

VIGTIGT

Se på billedet af farvede stræklofter i badeværelset. Hvis du ser tæt på, kan du ikke undlade at bemærke, at den samme farve på forskellige teksturer ser helt ny ud.

 • Den mest naturlige farve i matte.
 • Den mest "forvrængede" har en glans.

Manglende forståelse af dette grundlæggende princip har allerede ødelagt mere end et indre.

Og det rigtige valg er en ret kompliceret og ansvarlig opgave på tidspunktet for løsning, som det er nemt at lave mange forskellige fejl. Så inden du løser problemet med et sådant valg, ville det være rart at se på mulighederne for farvede stræklofter i badeværelset i det mindste i billedet (eller endda bedre live) eller som altid er at foretrække at overlade dette valg til en professionel designer.

Brunt loft - en stilfuld ide til dit hjem (25 billeder)

Hvid betragtes som en universel mulighed for loftet, mens brun er en indre ekstrem. Chokoladefarve tiltrækker opmærksomhed hos selvsikker og aktive mennesker. Udsmykket i en sådan nuance ser værelserne oprindelige og ædle ud, men mange er bange for, at deres lejlighed synligt vil falde betydeligt. Lad os tage et kig på, hvordan man installerer og med hvad man skal kombinere strækloftet brunt, så det ikke ændrer rummets størrelse.

Stue

Det brune loft vil se godt ud i stuen. Især en sådan beslutning er hensigtsmæssig i et værelse indrettet i klassisk stil. Beige eller elfenben vægge i kombination med et mørkt gulv og loft cover vil se ædel. Du kan tilføje luksus til dette interiør med forgyldte overflader.

En god tilføjelse er møblerne lavet af træ. Vil være passende og elegant lædersofa. Chokolade gardiner hjælper med at gennemføre et så elegant design. Hvis det ser ud til dig, at et sådant loft i hallen gør rummet dyster, så kan du ikke bruge rige farver til indretningen og indretningen. Kastanje passer perfekt sammen med lys nuancer.

soveværelse

Brown har en beroligende virkning på mennesker og gør rummet mere varmt og hyggeligt, så loftet i soveværelset af denne farve vil bidrage til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære. Beboere vil føle sig beskyttede. For soveværelset er det vigtigt at bruge varme nuancer. For eksempel kan kaffe eller kanel i kombination med beige eller mælk skabe en romantisk stemning.

Gulvet kan laves for at matche loftet, men det er mere interessant at spille på kontrasten. Som indretning kan du bruge kurvekurve, lamper med stoffarver, fotos i lysebrune rammer. På vinduet skal man hænge gardiner af en del delikat skygge (bagt mælk, fløde, kakao).

køkken

Brunt stretch loft i køkkenet er et meget godt valg. Hovedårsagen til dens popularitet er evnen til at skjule den forurening, der har vist sig. Køkken - et sted hvor fede sprøjter flyver væk under madlavning. De bliver de gule pletter, der straks fanger øjet. Foretrækker mørkbrunt loft, og du bliver nødt til at vaske det meget sjældnere. Bare bemærk at spændingsstrukturen ikke skal være med en blank overflade.

Suspensionens belægnings mørke skygge ser elegant og diskret ud. Hvis køkkenet er lille, så begræns dig til chokoladeloftet. Lav væggene og gulvlyset, og tilføj lysstyrken til rummet ved hjælp af farverige køkkenredskaber. Nogle tilbehør kan stadig ekko brunt. Keramik, linned eller kurvservietter, blomsterpotter vil forbedre udseendet af rummet.

undersøgelse

Brunt loft i indretningen - den perfekte løsning til arbejdsområdet. Denne farve er ikke kun beroligende, det fremmer også koncentration. Et loft i nuancer af brun hjælper med at omdanne et værelse til et hjemmekontor, hvor det vil være let at indstille sig til forretningsbølgen.

Hvis du tvivler på, at kontoret bliver for dyster, skal du overveje en variant med et tofarvet strækloft eller en variant af gipsplader. Så kan du kombinere kastanje med beige eller hvid for at gøre rummet mere rummeligt. Efter at have tilføjet registrering af et bord fra et naturligt træ og en læder lænestol, vil du oprette en smart arbejdsplads.

badeværelse

Den mørke farveordning i badeværelset er ved at blive stadig mere populær. Brunt stretchloft på badeværelset vil gøre dette værelse til en slags SPA-salon, for som vi sagde hjælper denne farve med at skabe en afslappende atmosfære. Det er også en win-win for ejere, der ikke ofte vil reparere, fordi denne neutrale nuance ikke keder sig, da det er diskret.

Med chokolade går det godt med hvidt. En sådan duet er en diskret, elegant klassiker. Hvis rummet er lille, må du ikke bruge for mørk tone, så du visuelt gør rummet endnu mindre. Fortynd interiøret med lyse farver. Velegnet nuancer af røde, grønne og sandtoner. Styr dig af din smag eller søg råd fra en designer.

Korridoren

Brunt loft i korridoren er ikke altid passende. Manglen på vinduer og den lille størrelse på værelset er dårligt kombineret med et mørkt loft. Uden naturligt lys vil et lille rum se meget lille ud.

Hvis du, på trods af advarslerne, stadig beslutter dig for at ændre, skal du lave et blankt loft. I et værelse med lave lofter, vil det se bedre ud end matte teksturbelægning. Glem ikke at tage sig af yderligere lyskilder for at udjævne effekten af ​​at reducere væggene.

planteskole

Brune loftslofter i det indre af børnehaven er sjældne, fordi denne farve ikke forårsager foreninger med den mest ubekymrede levetid, men det betyder ikke, at den ikke kan bruges der. Ja, kastanje er usandsynligt at behage rummets små indbyggere, men ingen forbyder at lave børnehaven med sine varme farver. Beige vægge bliver perfekt kombineret med lysebrunt lærred, og farve kan tilføjes ved hjælp af flerfarvet tæppe, lyse gardiner og talrige legetøj. Så vil værelset være hyggeligt og ikke kedeligt.

Generelle anbefalinger

Et par universelle tips:

 • Mål loftets højde på loftet. Hvis det er mindre end 2,5 meter til et badeværelse og 2,7 meter til et køkken, så er det bedre ikke at vælge et brunt loft. På grund af den mørke farve i loftet vil falde, hvilket skaber effekten af ​​"tryk". Husejere med høje værelser (3-3,5 m) bør ikke bekymre sig om dette problem.
 • Løft loftet ved hjælp af loftrammen. Den mørke del er en lys kant rundt om loftets omkreds. Væggene i dette tilfælde skal matches i farve med lysdelen. Omvendt modtagelse er også gyldig, hvis det er nødvendigt at sænke rummet for højt.
 • Ved hjælp af et tofarvet loft kan det gør zoning. For eksempel kan brune fragmenter på lyse loftet skelne mellem sengens område i soveværelset eller spisestue i køkkenet. Dette kan gøres med tapet af kontrasterende farver, strækindsatser eller malede områder.
 • Loftet skal være en del af interiøret. Dette betyder ikke, at dens farve skal matche væggene, gulvet, møblerne. Tværtimod er kontraster nødvendige! Universal sæt - mørkt gulv og loft, lette vægge og møbler. Du kan ændre noget afhængigt af dit værelse. For eksempel i et rummeligt, veloplyst rum kan du trimme væggene med lyse nuancer.
 • Et brunt loft vil gøre rummet mere dyster, hvis der ikke er nok lyskilder i det. Dekorer vinduet, så gardinerne ikke forhindrer solstrømmen. Installer yderligere belysning på fjerntliggende områder.

Brown har en bred vifte af nuancer, som giver dig mulighed for at skabe unikke interiører. Det mørke loft er et dristigt, ekstraordinært valg, som kun kan laves af en modig person. Hvis du beslutter dig for at tage dette trin, så brug vores anbefalinger til at skabe et virkelig spektakulært interiør.

Brunt loft i interiøret - 100 billeder af ideerne til loftet chokolade skygge

Nu bruger i stigende grad spændingsstrukturer på lofterne. Prisen falder gradvist, da der hvert år er flere produktioner, og farvepaletten er den rigeste.

Overvej muligheder for brunt stretch loft.

Egenskaber for spændingssystemer

Af sine kvaliteter strækker loftsbeklædning ikke lige meget:

 • Funktionalitet. Let omhu, evnen til at vaske med vaskemidler designet til glas (spejle).
 • Stort farvespektrum og teksturer.
 • Spar penge, fordi det ikke kræver perfekte overflader.
 • Skjuler alle fejl i lofter.
 • Enkelheden af ​​installationen afhænger af struktur og dækning.
 • Servicetid op til 15 år eller mere med passende pleje.
 • Montering uden skrald, sammenlignet med gips og plastering.
 • Der er ingen grund til at lukke eller lave møbler, det vil ikke forstyrre installationen.
 • Muligheden for at demontere belægningen og installationen i et andet rum i andre størrelser.

Spændingssystemer er en fremragende beskyttelse mod oversvømmelser af naboer. Hvis lærredet er lavet af PVC-film, kan det holde vand, men kun en professionel mester skal dræne den. Ved uafhængige handlinger kan du beskadige lærredet, og det bliver svært at genoprette overfladen.

Eventuelle lyskilder kan nemt installeres på sådanne lofter, idet de tidligere har installeret kroge.

Nu er der 2 typer stræklofter: en film af polyvinylchlorid og et stofklæde.

Teksturerne kan være matte, blanke, med en anden fotoprint eller en luksuriøs "stjerneklar himmel".

Du kan vælge en farve til enhver smag: blå, rød, gul, grøn, sort, for nylig begyndte at bruge brun farve i loftet. Designere udvikler konstant nye ideer til interiører af landehuse (lejligheder) eller villaer.

ansøgning

Brunt loft vil give unikhed, især dybden af ​​mørk chokolade. For harmonien af ​​farverne på væggene bør smukt kombineres med et strejf af loftet.

Der er ingen brun farve i farvespektret, det er en blanding af gul og grå. En anden mulighed er grøn med rød. Alle nuancer af brun palette er komplekse, smukt dybe farver med en ædel skimmer. De omgiver en person med fred og beskyttelse. Med et brunt loft skal beige gardiner på vinduerne.

På kontoret (kontor)

Mørkebrunt loft er ideelt til arbejdsområdet, det vil ikke kun roe, men også bidrage til øget effektivitet. Designere bruger ofte en skygge af chokolade i kontorer.

For at fortynde farven kan du bruge et loft på flere niveauer med to farver: brun og hvid spalte (mælk mv.). Så kabinettet vil ikke være dyster og stramt.

I køkkenet

Det usædvanlige loft vil være i nyanser af brun i køkkenet. Alt madlavet efterlader mærker på loftet. Der vil være næsten ingen snavs på det brune lærred, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at vaske oftere.

Det er vigtigt! Brug ikke et stretch lærred med glans i køkkenet, fordampning vil ikke være synlig, og fedtet spray fra mad vil være tydeligt synligt.

På badeværelset

Altid valgte hvide farver til badeværelser, så blå og grøn. Vælg nu forskellige farver. Til den sort og hvide version af det brune loft - en god løsning.

Vægge kan skygges hvidt, lysrødt, sand eller grønt. Dette er et sted for enhver fantasi.

For et barns værelse

Du kan anvende et brunt loft i indersiden af ​​børnehaven, men vælg lys nuancer (kaffe med mælk). Kombinationen med beige farve vil gøre lokalet mere behageligt, og væggene kan dekoreres med lyse farver.

Til soveværelset

Det er bedre ikke at vælge et blankt loft til soveværelset, det vil som et spejl afspejle alt, hvilket giver ubehag at sove og hvile.

Det er vigtigt! For gangen er det bedre ikke at bruge en brun skygge på loftet. Der er lidt naturligt lys, og den mørke farve indsnævrer rummet.

Erfarne designere vil vælge et lærred efter individuel smag og vælge den passende nuance. Dit hus vil glitre med nye malinger med farvede spændingsstrukturer.

Brunt badeværelse - et hyggeligt og afslappende design (50 billeder)

Hvis du stræber efter enkelhed, naturlighed, men samtidig vil du have et stilfuldt og originalt interiør, vil det brune badeværelse være den perfekte designløsning.

Skygger fra chokolade til beige-brun beroligende påvirker en person, hæmmer ophidselse, giver ro til øjne og nervesystem, hvilket er uundværligt efter en hård arbejdsdag. Desuden vil brun, som repræsentant for det naturlige udvalg af naturlige, give rummet harmoni og balance.

Fordele og ulemper ved det brune interiør

Det har længe været bevist, at farve har en direkte indflydelse på en person og har individuelle træk, hvis kompetente brug vil medvirke til at skabe et originalt design og skjule fejlene i rummet.

Hvad er fordele og ulemper ved et brunt badeværelse?

 • Blandt de positive argumenter til fordel for tonetræet noterer nutidige kunstnere følgende:
 • effekten af ​​afslapning og sikkerhed, en atmosfære af ro og åndelig harmoni;
 • Møbler og tilbehør af kanelens spektrum giver pladsen en adel og komfort i hjemmet;
 • Neutralitet og naturlighed af farve nuancer inspirerer ikke en følelse af træthed;
 • glæder øjet;
 • lav grad af forurening.

Ulemperne ved mode designere omfatter:

 • Brug kun nyanser af brun vil gøre lokalet mørkt og ubehageligt;
 • overdreven brug af naturlige træfarve i badeværelse design vil visuelt reducere rummet.

Flise hemmeligheder

Badeværelset i nyanser af brun gør det muligt at fokusere på naturlighed, derfor skal man vælge prædikant til et materiale med en sten eller trætekst.

For ikke at få et mørkt og dyster rum, brug forsigtigt monofoniske prøver. Designere anbefaler at vælge en neutral brun flise med en blank finish og kombinere den med en mosaik.

En populær løsning er flise med højeste lighed med natur og træets tekstur og farve. Badeværelset vil være hjemligt, roligt og varmt. Velegnet til moderne og klassisk interiør.

Fliser under stenen ser ikke mindre imponerende ud og giver et strejf af kulde, friskhed og storhed til rummet. Dette er en ideel mulighed for fans af kølige toner og dæmpede nuancer i designet.

Kombinationen af ​​brun med andre nuancer

Brunt farveskema er med succes kombineret med næsten alle toner af spektret.

Du får et harmonisk og praktisk indretning ved korrekt at kombinere farver, hvilket er bekræftet af forskellige billeder af det brune badeværelse. Det vil også tillade at skjule den hyppige mangel på bad - et lille område, da kombinationen af ​​brun med andre nuancer øger lydstyrken og højden af ​​rummet visuelt.

Overvej de mest populære og trendy kombinationer:

Brun og hvid - en universel klassisk plexus, der giver festlighed. Efter at have lagt en gulvflise af denne gamma i skakbræt, vil du gøre rummet frisk og let.

Brun og beige - harmoni og stil, raffinement og adel. Denne farveduo korrigerer visuelt rummet, hvilket gør badeværelset rummeligt. Den mest anvendte klassiske design - lys top / mørk bund, tilladt vandret zonering farve.

Mørkebrun og nuancer af kaffe med mælk vil bringe et strejf af munterhed og gøre dig i god form. Mørkebrunt badeværelse ser harmonisk ud og holder fast.

Brun og fersken symbiose er en universel løsning til elskere af originalt design, præget af varme og naturlighed.

En fashionabel trend var kombinationen af ​​tre farver i designen af ​​rummet, hvilket indebærer kombinationen af ​​brune og lyse nuancer ved hjælp af en pastell "bro".

Du kan vælge mellem mange andre farvekombinationer i lys / mørk brun. En harmonisk kombination af kanelfarve med mange naturlige nuancer giver masser af fantasi.

Det er vigtigt at vælge nuancer af hovedfarverne i naturligt træ og følgesvinger. Kombinationen af ​​brun med lyserød, turkis, blå, rød, orange og andre farver af spektret ser meget smuk ud. Den eneste farve, der ikke anbefales i kombination med brun, er gul.

Sådan vælges et badeværelse belysning

Det brune bades belysningssystem bør lægges særlig vægt på. Lampens hovedfunktion er at give en tilstrækkelig mængde lys, derfor anbefaler dekoratører at opgive hovedværdien, der befinder sig i midten af ​​lyskilden, og fokuserer på lokal placering på flere steder af lamper.

Du kan udstyre væglamperne, sørg for at fremhæve spejlet. Indbyggede halogen spotlights i loftet, moderne belysningsapparater vil lede strålerne, belyse og fremhæve de ønskede områder. Deres spredning på væggene vil visuelt udvide rummets grænser.

Ved udrustning af badet må man ikke glemme sikkerheden, beskytte ledningerne mod fugt.

For små værelser vil et lyst lys, der gør fliserne gnistre, gøre; i de rummelige - dim, der skaber en afslappende romantisk skumring.

Valg af møbler og tilbehør

Når du vælger et badeværelse design i brune nuancer, følg ovenstående anbefalede regler for at kombinere hovedtonen med farvespektret.

Hvis vægge er flisebelagt i nuancer af kanel og naturligt træ, ville lyse møbler være bedre. Det ideelle valg ville være hvidt. I et andet tilfælde vil møblerne passe perfekt til nuancerne af træ stiliseret. Designere anbefales at bruge plast eller glas som materiale.

VVS og husholdningsapparater til et bad i brunt design er valgt afhængigt af dine præferencer, kan opretholdes i en klassisk hvid eller beige farve, standard krom og metal nuancer vil gøre.

I indretningen af ​​badets farve kanel kan være en fantasi i valg af tilbehør. De kan ikke kun være dekorative elementer, men også funktionelle objekter. Originale håndklæder, tæpper, personlige hygiejneartikler, coasters, samt paneler, blomsterarrangementer, billeder harmonerer harmonisk ind i interiøret.

Brunt badeværelse giver gode muligheder for udførelsen af ​​fashionable design ideer, så du kan bruge en række forskellige stilarter.

Design Idéer og tips til at skabe og designe Stretch lofter i badeværelse og toilet

Nye teknologier udvider konstant designernes muligheder. De hjælper lejlighedsejere med at forbedre indendørs komfort og bekvemmelighed. En af de mest populære var muligheden for at installere hævede lofter på badeværelset. Fordelene ved sådanne belægninger tillader os at tale ikke kun om skønhed, omkostningsbesparelser, men også varigheden af ​​brugen.

Fordelene ved at installere et strækloft på toilettet og i badeværelset

Spændingsstrukturer giver dig mulighed for at bringe indvendig i lejligheden modetrends, charme og modernitet

Fordelene omfatter følgende positioner:

 1. Loftet med en fotoudskrivning giver dig mulighed for at få et komplet billede af hele badeværelset.
 2. I loftspændingen sættes de originale lys. Det belyser de dele af rummet, der kræver lyst lys (spejle områder), dæmper lyset, hvor det er nødvendigt (afslapningszone).
 3. Tilsætning af almindeligt lampe lys med LED ledninger. Sådanne lysstriber øger visuelt arealet af badeværelset, tilføjer komfort.
 4. Beskyttelse mod lækage, drukning fra de øverste etager.
 5. Hastigheden af ​​installationen af ​​loftet. Selv de mest komplekse strukturer er strakt på en dag. Standard arbejdstid er 3 timer.
 6. Problemfri film. Loftet ligner en enkelt enhed.
 7. Alle skader og nuancer af overflade og sidesøm er lukket.
 8. Ingen grund til at reparere.
 9. Nem pleje. Vaskningen af ​​filmen udføres med den sædvanlige sæbeopløsning, husholdningsplejeprodukter.
 10. Lang levetid. Filmen mister ikke sin tiltrækningskraft, forringes ikke, falmer ikke, strækker sig ikke, stratificerer ikke.
 11. Antiallergichnost. Stretch loft giver ikke en allergisk reaktion for beboere. Materialet har antiseptiske egenskaber og er sikkert for helbredet.
 12. Strukturel styrke. Korrekt udført loft kan ikke beskadiges, falde fra hinanden og falde. Hoppens aluminiumbase holder lærredet fastgjort til det.

Valget af enhver farvepalet er en af ​​de største fordele ved loftet. På badeværelset kan du oprette et motiv af ethvert emne og område. Tørring af loftet er heller ikke svært. Det vigtigste ved at vælge en serviet, der absorberer fugt og ikke efterlader mærker.

Sådan tilberedes væggene til installation af strækloftet på badeværelset (video)

Anvendelsen af ​​stofklud til strækloft på badeværelset

Stof stof anbefales ikke til badeværelset. På trods af at de er lavet på basis af polyester, bliver der i et konstant vådt miljø skader. Stoffet vil ikke stå i drukning. Andre ulemper, der forklarer hvorfor det ikke anbefales at installere i badeværelset og på toilettet:

 1. Dyrere end andre typer af klæder: Det giver ingen mening at vælge dyrt materiale til værelser, hvor et stort antal mennesker ikke samles på samme tid.
 2. De lader fugt igennem: fugt og kondensering akkumuleres ofte i rummet.
 3. Absorberer lugt: Til toilettet er det meget karakteristisk.
 4. Vanskeligheder i pleje: Det vil være ret vanskeligt at vaske af forurenede steder.
 5. Har altid en mat finish.
 6. Det absorberer dampe fra aromatiske produkter, som er i badeværelset meget.
 7. Mikroporer bliver tilstoppet med fugt sammen med støv.

Mørke lofter i det indre: et tegn på smagsoplevelse eller et mislykket eksperiment?

Hver af os hørte, at mørke lofter ikke skulle bruges i interiøret: de formodes at reducere og forkorte rummet. Denne udtalelse styrker troen på, at loftet skal være lys eller pastel. Men hvis en lille sort kjole altid har været betragtet som et must-have i en garderobe, så hvorfor kan ikke et mørkt loft dekorere interiøret uden at reducere rummets størrelse? InMyRoom, sammen med eksperter, er klar til at fjerne denne myte.

Nogle beslutninger er fast etableret i folks sind og har vundet stor popularitet, mens andre tvert imod har været ufortjent inddraget i kategorien "mislykkede forsøg".

Så det vurderes, at det mørke loft sænker rummet, skaber en dyster atmosfære i rummet. Ikke desto mindre er mange interiørtendenser simpelthen utænkelige uden inddragelse af mørke loftelementer - for eksempel orientalske og middelalderlige stilarter, gotiske, loft, art deco og endog de engelske klassikere med deres tunge coffered loft af mørke skove elsket af mange. Det vigtigste er at være i stand til at passe dem godt i rummet. Ved hjælp af et mørkt loft kan du oprette et unikt hyggeligt interiør, der overholder flere vigtige regler.

Hvis loftet er lavt.

 • Brug ikke en ensartet tekstur i et stort rum, hvis loftets samlede højde ikke er for stor. Det ville være mere korrekt at lave zoneinddeling og fremhæve en del i mørk farve.
 • Vær opmærksom på valg af materiale. Hvis du har brug for visuelt at udvide rummet og "hæve" loftet, er de glatte overflader af strakte lærreder uundværlige. Træloftet vil give det indre varme og tekstur, og betonmalede fly vil skabe en følelse af åbne hems.

Hvis du sætter pris på komfort.

 • Der er ingen særlige begrænsninger på områderne der anvendes mørke lofter, men i nogle rum fungerer denne teknik særligt godt. For eksempel at skabe en fredelig kammeratmosfære i soveværelset, kan du lave en del af loftet chokolade eller indigo. Derudover spiller sort, antracit, brun og mørkblå farver sig godt i badeværelset.
 • Også et meget interessant træk er udsmykningen af ​​gulv og vægge med lette materialer og loftet - mørkt. Dette skaber en spejleffekt af rummet, og hele accentet flytter til loftet. Et mørkt træloft vil helt sikkert passe ind i kontorets indre, veranda eller loggia.

Hvis du ikke er bange for forsøg.

 • Jeg vil især nævne stilen All Black, hvilket ikke kun indebærer sort loft, men også sorte overflader af vægge, gulve og endda sorte møbler. En af de få begrænsninger er brugen af ​​for mørke lofter i børnenes værelser - børn er meget følsomme for farver, og et sådant træk kan forårsage øget nervøs irritabilitet eller omvendt en deprimeret tilstand.

Farven på loftet på badeværelset

Sendt den 05/15/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Loft dekoration er en af ​​de vigtigste komponenter i ethvert interiør. Det er den rigtige kombination af farver for at skabe en afslappende og behagelig atmosfære på badeværelset. Omfattende farver af moderne efterbehandling materialer vil bidrage til at fusionere loftet og væggene, eller at gøre en dekorativ vægt på loftet. For korrekt at vælge farven på loftet i badeværelset anbefales det at gøre sig bekendt med de mulige muligheder.

Generelle anbefalinger til valg af farve på loftet i badeværelset

Når man vælger tonens farve, skal man huske på, at hver farve har en stærk psykologisk virkning på en person: det kan lindre og kan forårsage irritation. Det er godt, hvis malingen vælges til møbler, VVS og tilbehør. En sådan tilgang vil helt sikkert skabe et originalt design og understrege den raffinerede smag af ejerne af boligen.

Ensartede malinger på hvid eller mælkebasis giver mulighed for at opnå de ønskede nuancer ved at tilføje farve eller pigment. Der er færdige muligheder for maling fra forskellige producenter, produceret i et komplet udvalg af farver og nuancer.

For information! For at opnå den nødvendige skygge af en vis mætning er det nok at blande to slags. For eksempel kan en turkisblå fås ved at kombinere blå og en lille mængde grøn.

I den klassiske version er loftet i badeværelset lavet i hvidt. Det er ikke kun egnet til de fleste interiører, men også perfekt opfrisker rummet, giver en følelse af renlighed og frihed. I tilfælde af en kombination med mørke vægge ser det særligt fordelagtigt ud. Hvis det kombineres med vægge af lyse farver, så er der ingen effekt som sådan, der er ingen klare grænser mellem væggene og loftet.

For ikke at forveksle med valget af maling og ændre badeværelset væsentligt, skal du tage følgende i betragtning:

 • Loft højde og badeværelse størrelse

For en visuel forøgelse i rummet skal du anvende kolde nuancer og for at reducere det - mørke farver. Intensiteten af ​​farvning påvirker også det overordnede billede: En udtalt farve nærmer sig opfattelsen af ​​den malede overflade, derfor er det ikke ønskeligt at anvende dybe og rige farver i små rum.

Tip! Brug af koldt lys nuancer til at dække loftet overflade vil visuelt udvide rummet. Det vigtigste er at dække loftet var lettere fra væggene. I værelser med varme farver ser lofter i blank design oprindelige. Spejloverfladen kan også vælges for at forstørre rummet. Men at male væggene og loftoverfladen i en farve, tværtimod, vil reducere rummet.

 • Belysningskvalitet

Graden af ​​belysning af rummet er en af ​​de vægtige indikatorer i valget af maling til afslutning af loftet. I lyse værelser med store vinduer med udsigt over sydsiden opstår der ikke særlige vanskeligheder med at bestemme farven. Vanskeligheder kan forekomme med mørke rum, hvis ideen er at gøre interiøret mere glad og munter. Alternativt kan du male loftoverfladen i orange eller gul farve helt eller delvis i form af dekorative elementer.

 • Loft farve design

Evnen til at kombinere nuancer korrekt er nøglen til en vellykket reparation og giver rummet individualitet. Velprøvede dim nuancer (beige, blå, lyserød, salat), som allerede er til stede i den overordnede stil på badeværelset. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge specielle paletter, der er designet til at bestemme en mere egnet mulighed for udformningen af ​​et bestemt rum.

Det er vigtigt at overholde enhedens stil, så den valgte skygge er til stede i tilbehør, i møbler, gardiner, keramiske fliser på væggene.

Kendetegn ved blomster

Når du opretter det originale interiør, anbefales det at gøre dig bekendt med egenskaberne ved hver farve:

 • Blå, blå

Denne farve og dens nuancer er meget populære i udsmykningen af ​​badeværelsens loftsoverflade. Det skaber illusionen af ​​himlen, havet. Den blå belægning virker som beroligende, pacificering. En af måder at arrangere loftet på i badeværelset - strakt lærred blå. For at give en vis hårdhed til interiøret kan du installere metallamper, møbler eller tilbehør i mørke farver.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vanna_9.jpg "alt =" farven på loftet i badeværelset "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vanna_9.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / vanna_9-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vanna_9-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / vanna_9-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/skayservis274-1024x680-1024x680.jpg "alt =" farven på loftet i badeværelset " width = "620" height = "412" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/skayservis274-1024x680.jpg 1024w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/05 / skayservis274-1024x680-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

 • lilla

Denne farve og dens delikate nuancer, som lilla, giver dig mulighed for at skabe en romantisk atmosfære, kendetegnes af en beroligende effekt på en person. I kombination med tekstilprodukter af lignende farve giver de en utrolig effekt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vannaja_komnata_v_sirenevih_tonah_foto-1024x683.jpg "alt =" farven på loftet i badeværelset "width = "620" height = "414" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vannaja_komnata_v_sirenevih_tonah_foto-1024x683.jpg 1024w, https://remontcap.ru/ wp-content / uploads / 2017/05 / vannaja_komnata_v_sirenevih_tonah_foto-300x200.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kom12.jpg "alt =" loftets loft i badeværelset "width =" 800 "height =" 534 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kom12.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/kom12-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Han anses med rette som et symbol på fred og ro. Ideel til at skabe en afslappende atmosfære i rummet, forårsager en vitalitetstræning, harmoni med omverdenen. Grøn farve anvendes bedst til loftoverflader i de overordnede lokaler. Dette er en god løsning til badeværelseindretning og afslapning, mens du tager et bad.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vannaya-potolki2.jpg "alt =" farven på loftet i badeværelset "width = "403" height = "604" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/vannaya-potolki2.jpg 403w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / vandaya-potolki2-200x300.jpg 200w "størrelser =" (maks bredde: 403px) 100vw, 403px "/>

Denne farve er forbundet med luksus, lidenskab, utrolig energi. Han er i stand til at give tillid, løfte humør. Men det er nødvendigt at anvende en aggressiv nuance moderat for ikke at forårsage irritabilitet og angst. Rød loftsfarve er passende til brug for rummelige værelser.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/van3.jpg "alt =" loftets loft i badeværelset "width =" 604 "height =" 368 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/van3.jpg 604w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / van3-300x183.jpg 300w "sizes =" (maks bredde: 604px) 100vw, 604px "/>

 • Orange gul

Solrige nuancer fylder med vital energi, positiv tænkning, bedre humør. På trods af den meget stimulerende virkning på en persons mentale tilstand virker de mindre aggressivt end den røde farve. De kan sammenlignes med et antidepressivt middel. Gør loftet orange eller blødt gul vil skabe et hyggeligt og behageligt indendørs mikroklima. Hvis du kombinerer solskyggen med væggene, lavet i monokromatiske kolde farver, kan du opgradere det gamle badeværelse betydeligt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Image00013.jpg "alt =" farven på loftet i badeværelset "width =" 800 "height =" 533 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Image00013.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/Image00013-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyajnoy_potolok_sanuzel_orange.png "alt =" farven på loftet i badeværelset "width =" 747 "height =" 560 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyajnoy_potolok_sanuzel_orange.png 747w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/natyajnoy_potolok_sanuzel_orange-300x225.png 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/natyajnoy_potolok_sanuzel_orange-174x131.png 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/natyajnoy_potolok_sanuzel_orange-70x53.png 70w "sizes =" (maxbredde: 747px) 100vw, 747px "/>

Sort farve skiller sig ud for sin stilhed, alsidighed, aristokrati og er let kombineret med forskellige nuancer. Men som med alt har vi brug for en foranstaltning. I store mængder kan den bruges, hvis opgaven er at skabe et eksklusivt tematisk design.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/chernyj_potolok_01.jpg "alt =" farven på loftet i badeværelset "width =" 1000 "height =" 658 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/chernyj_potolok_01.jpg 1000w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/chernyj_potolok_01-300x197.jpg 300w "sizes =" (maksimal bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

Brown er også en alsidig mulighed, der harmonerer perfekt med de fleste indvendige farver.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/4int-big.jpg "alt =" loftets farve i badeværelset "bredde = "600" height = "433" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/4int-big.jpg 600w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/05/4int-big-300x217.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Farven på loftet i badeværelset skal fuldt ud overholde det overordnede interiør og ikke forårsage negative følelser.

Sådan vælger du farven på loftet til badeværelset

Når vi lige begynder at planlægge fremtidige reparationer, står vi over for en række spørgsmål om design af lejligheden. Og ikke den sidste af dem er - hvordan man vælger loftets farve? Og hvis der for et par årtier siden blev lavet lofter lavet for det meste hvide, giver en række loftfinisheringsteknologier os den mest omfattende palette.

Og vores artikel er afsat til valg af farve løsninger til loftet.

Harmonisering af væg og loft dekoration

Loftsafslutninger

Det er næsten umuligt at besvare spørgsmålet "Hvordan man vælger en farve til loftoverfladen?" Uden at vide præcis, hvordan loftet bliver trimmet. Derfor begynder vi diskussionen af ​​loftpaletten ikke med valget af en eller anden farve, men med en analyse af de loftsrammemuligheder, der er tilgængelige for os.

Så hvordan kan vi trimme loftet:

Loft og vægge i en enkelt palette

Den første teknologi, der kommer til at tænke på er traditionel.

Loftet skal pudses, indtil en flad overflade er opnået, derefter plasteret, og kun derefter fortsæt til mål. Hvid, indvendig maling, dekorative gips eller tapet kan bruges som efterbehandling materiale. Hvis vi udelukker hvidvask, giver det moderne sortiment af maling og farvet gips dig mulighed for at få loftet i næsten enhver skygge.

Vi kan lave en kombination af vægge og loft af samme farve, male dem i kontrastfarver, anvende en tegning eller dekorere loftet på en anden måde...

 • Den næste vej - arrangement af loftet. Denne teknologi indebærer installation på rammens loft, som derefter er beklædt med gipsplader. Og så - ligesom i det første tilfælde: du kan male, du kan slutte med gips, du kan limke tapetet.

  Den største forskel mellem lofter er, at de giver en næsten perfekt flad overflade.

  Og når vi er færdige, skal vi tænke på, hvordan man vælger loftets farve - og ikke om hvordan man forkæler loftets uregelmæssigheder.

 • En slags ophængte lofter, som er specielt værd at nævne, er modulære lofter, dvs. lofter af individuelle elementer, der ikke kræver maling eller pudsning. Dette er primært hegnlofter, lofter i plastpaneler samt Armstrong modulophængte lofter.

  I tilfælde af et sådant loft er svaret på spørgsmålet, hvilken farveinterval der skal vælges, valget af loftpaneler i den ønskede skygge. På den ene side er der ikke behov for at gribe med malepaletter, men på den anden side kan det ikke være nødvendigt.

  Farvede paneler til hængende loft Armstrong

  Vær opmærksom! Farvede plastpaneler såvel som for eksempel Armstronglofter i forskellige farver er lidt dyrere end traditionelle hvide sorter. Vær opmærksom på dette, når du planlægger dit reparationsbudget.

  • Nå, den sidste afslutningsmetode værd at nævne er installationen af ​​stræklofter. Som regel tilbyder producenter af stræklofter, primært PVC, en bred palette af farver, så du kan vælge næsten enhver kombination af farver i loft og vægge. Med et farvet udvalg af lofter på stofbasis er situationen lidt værre, men her kan du også vælge den mest passende skygge.

  Stretch Ceiling Palette

  Som du kan se, skaber en række forskellige måder at efterbehandle paletten på vores fremtidige loft. Derfor, hvis du har besluttet, hvilken teknologi du vil lave dit loft - lad os beslutte hvilken kombination af farver på væggene og loftet vil være det bedste!

  Valg af farver til loftet

  Loftsfarve - Generelle oplysninger

  Lidt over bemærkede vi, at vi i dag har mulighed for at indse loftet i næsten enhver farve. Imidlertid vil hver kombination af farver kun være passende under visse forhold.

  Pink loft

  Derfor anbefaler designere at overholde et sæt regler vedrørende loftpaletten:

  Loftet i de "varme" nuancer

  Jo lavere rum, jo ​​mørkere gulvet skal være, og lysere loftet. Skyggen af ​​væggene skal være et sted mellem disse farver - og så vil den optimale kombination af farver på væggene og loftet visuelt øge rummets højde. Og i mange typiske lejligheder gør det slet ikke ondt!

 • I værelser med et uforholdsmæssigt højt loft (ja der er sådan!), Situationen er omvendt. Takets mørke skygge gør den lavere, mens rummet ophører med at opfattes som en brønd.
 • Indendørs, hvis vinduer vender mod nord eller vest, såvel som i værelser, der næsten altid er i skyggen af ​​træer, bør kombinationen af ​​farver i loft og vægge opretholdes i varme og lyse nuancer. Orange eller solrigt gul loft vil ikke lade dig blive ked af manglen på naturlig belysning, og i den kolde årstid vil du føle dig meget mere komfortabel.
 • Men i værelserne mod sydsiden kan loftet gøres mere "koldt". Arranger et turkis eller flaskegrønt loft - og selv i varmen i juli bliver værelset køligt.

Nå, nu er det tid til at analysere hvilken farve af loftet der passer til et bestemt rum i vores lejlighed.

Loft i gangen eller korridoren

Farven på loftet i gangen er ret vigtig, fordi det er fra dette værelse begynder bekendtskab med lejligheden af ​​enhver gæst. Ja, og ejerne er meget vigtige, når de kommer ind i lejligheden for at føle sig godt tilpas.

Derfor er det bedst at bruge lyse farver - hvide, beige, himmelblå, når du er færdig med lofterne i gangen. Et sådant valg af farver vil gøre hallen mere rummelig, og loftet vil ikke "visuelt" lægge pres på indgangen.

Hvis der er en sådan mulighed, kan det monokromatiske lysloft i gangen "genoplives" ved hjælp af en tegning - det er ligegyldigt, om det vil blive malet på selve loftet eller påført på strækloftets lærred.

Badeværelse lofts farve

Med valget af loftets farve i badeværelset er alt noget enklere, da selv i husene i de gamle bygninger var farvede vægge og lofter traditionelt indrettet i badeværelserne.

Valget af palette afhænger naturligvis af rummets overordnede design, men oftest anvendes følgende farver:

Alle disse nuancer passer perfekt ind i det mest almindelige "hav" badeværelse design.

Blå loft på badeværelset - tidløse klassikere

Hvis du planlægger at udstyre badeværelset i andre farver, er det bedre at finde et hvidt loft (for eksempel beklædt med hvide plastpaneler).

Loft i køkkenet

Køkkenet (eller rettere loftet i køkkenet) er et glimrende felt til forsøg med paletten.

Ud over det faktum, at loftet i køkkenet kan indføres organisk i det samlede design af dette rum, kan du styre din appetit ved at justere loftets farveskema:

 • Hvis du er tilbøjelig til at være overvægtig, og du vil styre din fodringsproces ret stiv, er loftet i køkkenet bedre at modstå i blå, blå eller lysegrøn. Sådanne farvekombinationer, ifølge psykologer, hæmmer appetitten. Så nå for et ekstra stykke, i køkkenet med et blåt loft, du ikke vil have.

Orange i køkkenet - til appetit

 • Men hvis du har problemer med appetit, eller simpelthen ikke har du planer om at begrænse dig til mad, skal du vælge et gul eller orange loft. Tilføj til disse temaapplikationer (frugt, grøntsager, osteost osv.) Eller de samme tryk på strækloftet - og selv den mest beskedne morgenmad i et sådant køkken vil blive opfattet som "fest ved bjerget".

Tip! Hvis du har et lille barn, er det bedre ikke at lave et loft i køkkenet med en flerfarvet loftspalet. En optagelse af farver vil distrahere barnet fra at spise, hvilket senere kan føre til underernæring og problemer med appetit.

Lofter i børnenes værelse

Delikate farver i lofter i børnehaven

Valget af farver til loftet i børnehaven har fælles træk ved valg af loft til køkkenet.

Det betyder at bestemme hvilken farve loftet skal være i børnehaven, vi skal tage højde for ikke kun vægernes farve, men også nogle psykologiske punkter.

 • En lys rækkevidde af loftet i børnehaven er foretrukket. Hvid, beige himmelblå - det er de farver, der bør overvejes først. Men for at loftet ikke skal være kedeligt, skal det understøttes med tilbehør - en interessant armatur, vedhængsdekorationer, klistermærker mv.
 • For et spændende barn kan du lave loftet i et roligt farveskema. Hvis du installerer et mørkblåt strækloft i et barns rum, og endda fremhæver det med lysdioder i form af konstellationer, så vil babyen falde i søvn hurtigt og sove godt.
 • Men i børnehaven for den studerende i loftet kan du sikkert bruge en lysere palette. Orange og gule nuancer giver energi og vil bidrage til at øge vitaliteten.

Tip! Når du vælger maling til loftet i børnehaven, skal du være opmærksom på dens mærkning. Det er optimalt, hvis malingen er specielt designet til børns værelser og institutioner.

Loft i soveværelset

På trods af at indretningen i dag byder på en kombination af en række farver i loftet, er soveværelset stadig det sted, hvor de flerfarvede lofter næsten aldrig findes.

Og det er korrekt, fordi soveværelsens hovedfunktion er at sikre en kvalitetsophold:

 • Loftet i soveværelset skal være monofonisk eller monofonisk med et diskret mønster. Det er i soveværelset, at stoffet strækker lofter i pastellfarver - mælkehvide, lysegrå, beige osv. Ser godt ud.

Soveværelse: jo roligere jo bedre

 • For at få dig til at føle sig godt tilpas i soveværelset, bør loftet ikke være meget højt. Derfor anbefaler designere at bruge mørkere farver i loftet i værelser med højt til loftet.
 • Godt og ubestrideligt var den vindende mulighed for soveværelset og forbliver et mørkeblåt loft med effekten af ​​"stjerneklar himmel". Ønsker at sove i ægte komfort - vælg denne farve!
 • Sammenfattende ovenstående vil jeg gerne bemærke: at vælge loftets farveskema, bør du prøve ikke kun at få den optimale kombination af loftet og vægplanlægningen på væggene. Faktisk kan du vælge den rigtige loftpalette, som giver dig mulighed for at omdanne rummet som helhed. Men for dette skal du tage højde for mange nuancer - og vi fortalte dig om nogle af dem i dag!

  Hvordan vælger man stræklimens farve til badeværelset? Følg traditionerne eller lad dig selv lave et eksperiment? Farven på loftet ændrer fundamentalt atmosfæren i rummet, hvilket gør det festligt, mystisk eller fredeligt.

  Generelle love

  Der er visse mønstre, der skal overvejes, når du vælger loftets farver:

  1. Hvis loftet er lysere end væggene, synes badeværelset mere rummeligt;
  2. Det mørke loft passer ikke til dem, der undgår begrænsede lukkede rum;
  3. Blanke stræklofter, især mørke, fordobler visuelt højden af ​​rummet.

  Hvid pragt

  Der er ikke noget mere traditionelt end et hvidt loft. Glat eller satin, fylder det et lille rum med strømme af lys, hvilket skaber en følelse af rummelighed og renlighed. Derudover er farvet keramik, som er dekoreret med væggene og gulvet i badeværelset, reflekteret i det, "male" loftet i samme nuancer - ved at vælge hvidt, får du et roligt og harmonisk design.

  Sort og rød

  Hvis du vil eksperimentere, kan du vælge et sort eller rødt loft. Det er blevet en slags klassiker i design af badeværelser. Rød er som regel kombineret med hvid eller sort i væggenes udsmykning og sort - med hvid og ekstra (gul, beige, rød osv.).

  Det er bedre at opgive det sorte og røde design, hvis der er små børn i huset: du skal regne med deres psyke, fantasier og frygt.

  Romance Peach Shade

  Fersken loft

  Fersken loftet vil fylde badeværelset med glød af morgendagningen.

  I disse stråler er huden særligt frisk og ung, designen kan være meget romantisk, feminin. Ved at vælge en fersken, vil du skabe en atmosfære af varme og fred, som skal hvile. Et sådant projekt finder normalt godkendelse fra alle familiemedlemmer.

  Sommerfarver - grøn og gul

  Hvis du vælger et grønt eller gult loft, er det normalt, at det matcher farvemotiverne på flisen, mens du stadig er lysere. Grøn og gul minder om sommerens natur, bidrager til et muntert, positivt humør.

  Farven på himlen og vandet

  Hvor, hvis ikke i badeværelset, være loftet farven på azurblå? Især hvis hele værelset er indrettet i middelhavsstil eller indeholder nogen form for nautisk indretning. Blå højdepunkter vil blive afspejlet i vandet og vil spille på flisen, visuelt tilføje plads.

  Fantasy motiver

  Tegninger om alt

  Virksomheder med speciale i installation af stræklofter er klar til at anvende vægmalerier på dem. Intet forhindrer dig i at trykke på kronen af ​​palmetræer, fugle på himlen eller endda delfiner, der hopper over hovedet. Lys og sjov - børn fra et sådant valg vil være glade.

  Solrige skyer og nattehimmel

  Nattenhimmelens virkning

  En speciel, eksotisk mulighed - loftslofter med belysning. Ved hjælp af lysdioder eller fiberoptik, er lofterne oplyst "indefra." Vores video viser detaljeret, hvordan man opnår effekten af ​​skyer, der oplyses af solen ved hjælp af fotoprintfilm og LED-stripe.

  Moderne filmmaterialer er forskellige i farve, fyldt med uventede muligheder. Korrekt at vælge farve på strækloftet, vil du være i stand til at omdanne badeværelset uden anerkendelse.

  Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger loftets farve på badeværelset? Ja, let. Det er nok bare at ignorere de grundlæggende love i design, og at have ingen ide om effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet og en persons psyke i hans miljø.

  Så til at begynde med vil vi fastslå, at den bevidst "forkerte" farve til loftet i badeværelset ikke eksisterer, kun det er upassende, det vil sige, at uheldig brug finder sted.

  Overvej det mest interessante og "farlige" med hensyn til farvefejl.

  rød

  Det røde strækloft på badeværelset er ret sjældent og farligt. Lad os starte med det faktum, at rødt er generelt farven på aggression, du kan ikke ligge stille under det, du gør ikke porelex. Men på den anden side kan han meget muntre op om morgenen.

  En typisk fejl i rød farve er dens anvendelse i små rum. Jo mindre området i rummet, desto mere er dette farvetryk på psyken. Så lad være rød for store, rummelige badeværelser.

  sort

  Som rødt er sort strækloft på badeværelset en ret dristig og ansvarlig beslutning, og især hvis væggene i rummet er lavet i samme strenge farve. Det bør rapporteres, at selv om den klassiske luksus stil er en af ​​de mest solide og rige måder at dekorere dit badeværelse på. Men han, som den tidligere version af designet, kræver meget plads.

  Til reference siger psykologer, at sort er frygtelig deprimerende farve samtidig med at man stimulerer en person til at undgå fejl.

  grøn

  En flot og ret almindelig farve til badeværelset. Bløde grønne nuancer slapper af, lindrer stress, beroliger nervesystemet. Mens det blanke grønt loft vil opvækst og hurtigt bringe kroppen til en tone.

  Det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer, da den smagløse kombination af sidstnævnte kan ødelægge selv den mest "korrekte" farveidee.

  blå

  Denne farve er til dem, der ikke kan lide at tage risici og lave fejl.

  Generelt er en god beroligende farve til loftet ikke belastende dit syn og har en gavnlig effekt på dit velbefindende. Det skal kun være forsigtigt med et helt blåt badeværelse, det er det ubehagelige øjeblik, når du vil hænge den blå, loftet i et helt blåt rum. Husk, at dette er en temmelig kold farve, og selv det varmeste vand vil ikke hjælpe med at blive varm med sit overbud.

  Sammen med det hvide, er det blå loft det mest almindelige i ethvert rum, og badeværelset i denne henseende er ingen undtagelse. Fordelene ved denne farveopløsning bør omfatte de gode ekspanderende egenskaber af blå. Loftet der laves i det visuelt synes at være højere og bredere end det faktisk er.

  brun

  Nogle gange er et brunt strækloft i badeværelset en god løsning.

  På trods af det ikke meget gode omdømme, hvis det bruges rigtigt, kan denne særlige farve gøre dit badeværelse rigtigt rig. Og desuden, også meget varmt.

  Hvilke fejl kan der laves, når du vælger en farve

  • Den allerførste fejl homegrown designere - er "dårlig smag". Uden en god kunstnerisk smag er det umuligt at vælge den rigtige kombination af rummets generelle stil og farven på loftet i den.
  • Den anden, ikke mindre ofte stødte fejl, er en fejl, når farven og skyggen af ​​loftet vælges uden at tage hensyn til det rum, der er nødvendigt for den korrekte opfattelse af en sådan farve. Sorte og røde lofter i trange rum er et godt eksempel.
  • Det sker også i badeværelset og hyggeligt og smukt og roligt, men mørkt. I dette tilfælde tog "designerne" simpelthen ikke hensyn til alle de tilsigtede formål med badeværelset. Og hvis de mere præcist glemte, at badeværelset ikke kun tjener til at forberede kroppen til at sove, men også at sætte den i orden før en travl dag på arbejdspladsen. Og tro mig, det er umuligt at undvære god belysning. Og den sidste faktor påvirkes ikke kun af belysningsenhederne selv, men også af det velorganiserede interiør.
  • Problemet med belysning er ikke det grundlæggende, det skal alvorligt læres, og derfor er det ikke overraskende, at nogle gange selv meget erfarne bygherrer tillader blunders, vælger en loftsfarve uden at overveje fremtidig belysning.

  Effekten af ​​tekstur på farvegennemførelsen af ​​lofter

  VIGTIGT

  Se på billedet af farvede stræklofter i badeværelset. Hvis du ser tæt på, kan du ikke undlade at bemærke, at den samme farve på forskellige teksturer ser helt ny ud.

  • Den mest naturlige farve i matte.
  • Den mest "forvrængede" har en glans.

  Manglende forståelse af dette grundlæggende princip har allerede ødelagt mere end et indre.

  Og det rigtige valg er en ret kompliceret og ansvarlig opgave på tidspunktet for løsning, som det er nemt at lave mange forskellige fejl. Så inden du løser problemet med et sådant valg, ville det være rart at se på mulighederne for farvede stræklofter i badeværelset i det mindste i billedet (eller endda bedre live) eller som altid er at foretrække at overlade dette valg til en professionel designer.

  Hver gang vi planlægger fremtidige reparationer, står vi over for en række spørgsmål, der vedrører, hvordan man kan dekorere en lejlighed, eller rettere vægge, gulve og gulv.

  Senest blev toppen af ​​den eksklusive betragtet som et hvidt strækloft. Men i dag giver en overflod af loftoverfladeteknologi os en stor palette. Men hvis du tog farve som allieret, bør du vide hvordan man vælger loftets farve, så det passer perfekt sammen med resten af ​​trimmen.

  Ceiling Surface Finishing Technologies

  Skrive et svar på spørgsmålet: "Hvilken farve skal loftet laves af?" Fungerer ikke, hvis du ikke har valgt teknologien til afslutning af loftoverfladen. Derfor bør diskussionen af ​​paletten ikke begynde med en analyse af en eller anden farve i loftet, men under hensyntagen til de muligheder, der er tilgængelige for loftet.

  Blandt de mange forskellige loftlayout teknologier er følgende de mest populære:

  1. Traditionelle lofter. Den første teknologi, der kommer til at tænke på er den traditionelle løsning til lofter. Loftet er forsigtigt gipset og puttied for at opnå en glat overflade til fremtidig efterbehandling. Som et dekorationsmateriale kan indvendig maling, hvidt, stuck, tapet eller dekorativt gips anvendes. Hvis du ikke overvejer hvidvask, så kan du lave loftet i næsten enhver skygge, for i dag er sortimentet af farvede plaster og maling virkelig ubegrænset. Du kan lave loft og vægge af samme farve, du kan gøre dem kontrast i forhold til hinanden eller på loftet for at anvende tegning og applikationer.
  2. False lofter. Den næste vej til at designe loftet er arrangementet af den ophængte struktur. Denne teknologi gør det muligt at installere på rammens loft, som efterfølgende er beklædt med gipsplader. Så sker alt som i den første situation: Du kan afslutte overfladen med dekorative gips, du kan male, du kan indsætte over med tapet. Den største forskel mellem lofter er, at de har en næsten perfekt overflade til dekoration.
  3. Modulære lofter. Det skal tilbagekaldes separat af så mange lofter som modulære strukturer, der består af separate elementer, der ikke kræver plastering eller maling. Først og fremmest taler vi om plastpanellofter og loftslofter. I dette tilfælde bestemmes loftsfarven af ​​loftpanelernes palette. På den ene side er der ingen grund til at bryde med farve farvningen, men på den anden side kan du ikke finde den ønskede nuance. Desuden koster farvepanelerne lidt mere end de sædvanlige hvide sorter.
  4. Stræklofter. Den sidste måde at afslutte loftet på, som skal siges, er installationen af ​​spændingsduer og selvfølgelig primært polyvinylchlorid. Sådan materiale er præsenteret i en bred vifte af farver, som gør det muligt at lave et udvalg af næsten enhver kombination af væg og loft farve. Situationen med farvevariationen af ​​stofbaserede paneler er lidt værre, men her kan du vælge en mere eller mindre egnet nuance.

  Psykologisk indvirkning af farveloft

  Når man vælger farveoverlapninger, skal man tage højde for den psykologiske effekt af farve på husstandens tilstand. Derfor er det så vigtigt at tænke på forhånd om hvilken farve der skal laves i loftet, fordi hvis du laver en fejl, når du vælger et farveskema, så vil denne overlap irritere dig en smule og måske forårsage depressiv tilstand.

  Lad os se på hvilke farver der har indflydelse på menneskers trivsel og humør.

  Den mest almindelige og selvfølgelig den traditionelle farve til lofter er hvid. Denne farve er perfekt kombineret med andre toner, fordi den ikke tiltrækker meget opmærksomhed for sig selv og er et tegn på friskhed, nyhed og renhed. Husk at det er bedst at bruge et hvidt loft i værelser, hvor udsmykningen er lavet i mørke farver, da det vil gøre dem lyse.

  Hvis du vælger et hvidt strækloft, skal du huske på, at det ikke anbefales at udstyre det i værelser med lette vægge, selvom det vil visuelt udvide rummet, men også medføre en tilknytning til en hospitalsafdeling. Når du laver børne- og opholdsstuer, bør du ikke bruge en hvid tone på grund af, at det tilføjer ekstra sværhedsgrad til rummet.

  Lofter er ofte besluttet at arrangere i kolde farver: blå, lilla eller blå. Hvis du optager bløde og sengetoner, vil dette visuelt øge rummet betydeligt, takket være hvilket loft der vil synes højere end det rent faktisk er. Blå loft hjælper med at slappe af, så det er hensigtsmæssigt i badeværelset eller i poolen, men forårsager også døsighed og er ikke tilladt for arbejdsområder.

  Et lyse violet loft er perfekt til stuen, fordi det udvikler kreativitet hos mennesker og perfekt stimulerer strømmen af ​​vital energi. Hvis du ikke ved, hvilken farve der skal males i loftet, så kan du vælge blå. Sådanne lofter passer bedst til et soveværelse, en lounge eller et børnehave, da denne farve kan forårsage ro og fredeligt humør.

  Brune overlapninger vælges ofte til klasseværelser, fordi denne farve skaber en følelse af konsistens og stabilitet. Men husets brune lofter er sjældne, da skyggen af ​​mange mennesker er forbundet med alderdom.

  Til stimulering af mental aktivitet passer grønne, røde, gule og orange farver i lofterne. Sådanne toner er perfekte til færdiggørelse af gulve i køkkenet, mødelokaler, klasseværelser, børnelokaler. Det vil være nyttigt for dig at lære at den gule farve symboliserer glæde, orange - optimisme, grøn - harmoni, pink - slapper af og rød - spænder og stimulerer.

  Valget af farve løsninger til loftet

  Vi har allerede sagt, at i dag har du mulighed for at dekorere loftet i næsten enhver farve. Alligevel vil en bestemt kombination af farver kun være passende under specifikke forhold. Derfor anbefales det i så fint materiale som valget af loftets loft at overholde nogle regler:

  1. Jo lavere værelse, loftet skal være lysere, og jo mørkere skal du lave gulvet. Vægens skygge repræsenterer noget mellem disse farver, så en sådan optimal kombination af væggenes farve og loftet vil øge rummets højde visuelt.
  2. I boliger med et uforholdsmæssigt højt loft er situationen omvendt. Den mørke skygge gør loftet lavere, værelset holder samtidig op med at blive opfattet som en stor brønd.
  3. I værelser med vinduer, der hele tiden er i skyggen af ​​træer og vender mod vest eller nord, skal vægge og loftets farver opretholdes i lyse og varme farver. Solgult eller orange loft vil ikke lade dig føle dig trist i den kolde årstid, og du vil føle dig meget mere komfortabel under forholdene med konstant mangel på naturlig belysning.
  4. Loftet i værelserne mod syd kan laves "koldere". Lav et flaskegrønt eller turkis loft, og så bliver værelset køligt, selv i juliens varme.
  5. Hvis du vil dekorere væggene og loftet i samme rækkevidde, så husk at det ikke anbefales at bruge matton og nuancer, da rummet vil fusionere sammen. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge reliefs, der visuelt afgrænser rummet.
  6. Hvis dit værelse har hvælvede lofter, så kan du male dem i lysere farver, for eksempel grøn, hvilken hvile gør mere interessant, det symboliserer vækst og harmoni. Hvis dette er en stue, så kan du bruge de lilla toner af digtere og filosoffer.

  Nå skal du analysere, hvordan du vælger loftets farve til et bestemt rum i dit hus.

  Loft i gangen og korridoren

  Farven på loftoverfladen i gangen er ganske vigtig, da det er fra dette rum, begynder man sædvanligvis at kende til lejligheden hos alle gæster.

  Derfor, når du afslutter loftet i gangen, er det bedst at bruge lyse farver - himmelblå, hvid, beige. Sådanne farver vil gøre hallen mere rummelig, og selve loftet vil ikke "lægge pres" på den indkommende gæst. Et monokromatisk lysloft kan også "genoplives" ved hjælp af en tegning, og det er ligegyldigt, om det vil blive anvendt på strækpladen eller malet på loftet selv.

  Badeværelse loft

  Med valget af farven på loftet til badeværelset er alt meget enklere, da der i de gamle huses huse blev traditionelt farvede lofter lavet i disse værelser. Selvfølgelig afhænger valget af farver på selve rummet, men normalt bruges følgende nuancer: blå, blå, lysegrøn eller turkis.

  Alle disse nuancer passer perfekt ind i de mest almindelige til badeværelset indretning - "hav". Hvis du ønsker at udstyre dit badeværelse i andre farver, så husk at du endnu ikke har fået noget bedre end et hvidt loft, så du kan skære loftet med hvide plastpaneler.

  Lofter i køkkenet

  I køkkenet er loftet et glimrende felt til eksperimentering. Ved at justere loftets farver i køkkenet kan du endda kontrollere din appetit. Hvis du har en forudsætning for corpulence, og du vil kontrollere din kost ret tæt, så i køkkenet kan du modstå loftet i blå, lysegrøn eller blå, da disse kombinationer nedsætter appetitten.

  Hvis du har problemer med appetit, eller du ikke ønsker at begrænse dig til mad, skal du vælge et orange eller gul loft. Og hvis vi tilføjer til disse tematiske applikationer (grøntsager, skiver, frugter), så i en sådan køkken vil selv den mest beskedne morgenmad blive opfattet som en stor fest. Hvis du har små børn, er det bedre ikke at lave et flerfarvet loft i køkkenet, da en stor overflod af babyens farver konstant vil aflede af at spise, hvilket senere kan føre til problemer med appetit og underernæring.

  Lofter i børnenes værelse

  Valget af farver til overlapninger i børnehaven har de samme træk som valg af farver til køkkenloftet, det vil sige at du skal tage højde for den psykologiske virkning af farverne på dit barn. I børnehaverne er loftets lysstyrke at foretrække. Himmelblå, hvid, beige - det er de farver, der bør overvejes først.

  For et let spændende barn skal loftet være designet i et roligt område. Hvis du i planteskolen installerer en mørk blå strakt lærred, og selv i form af konstellationer, og fremhæver lysdioderne, så vil babyen falde i søvn hurtigt og stille til at sove. Og for ikke at være et kedeligt loft, bør det være dekoreret med interessante tilbehør - vedhæng dekorationer, klistermærker, lamper.

  Men i skolebarns børnehave kan du sikkert bruge en lysere palette i loftindretningen.

  Gul og orange nuancer giver mulighed for at øge vitaliteten og give lejerens energi. Ved valg af farvestoffer til loftet i børnehaven er det nødvendigt at være opmærksom på deres mærkning. Den bedste løsning, når malingen er specielt designet til børns institutioner og værelser.

  Loft i soveværelset

  På trods af det faktum, at indretningen i dag er velkomne af en kombination af de mest dristige løsninger og forskellige farver i loftets udsmykning, er soveværelset stadig det sted, hvor der næsten ikke er flerfarvede lofter.
  Og det er selvfølgelig korrekt, da soveværelsens hovedfunktion er at give en god hvile. Så tænk ikke i lang tid hvilken farve til at male loftet i soveværelset, men gør det her:

  • I soveværelset skal loftet være monotont med et diskret billede. Det er i dette rum, at stoffet lofter i pastell nuancer - lyserød, beige, mælkehvid - ser godt ud.
  • For at du skal føle dig godt tilpas i soveværelset, bør loftet ikke være ret højt. Men hvis dit loft er sådan, så er det bedre at stoppe dit valg ved brug af mørkere toner.
  • For soveværelset betragtes det vindende blå stjerneskibs loft som en vindende mulighed.

  Nu ved du hvordan man vælger loftets farve. Dette er meget vigtigt, da den valgte skygge af loftet ikke kun kan placere alle vigtige accenter og fremhæve indre værdighed, men samtidig forbedre folkets velfærd i rummet samt forbedre deres humør.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.