Pålidelig loftmontering armstrong gør det selv

På grund af deres design installeres sådanne ophængningssystemer både på kontorer og i boliger. Installation af dette system udføres simpelt og hurtigt, så selv en nybegynder kan klare det og uden hjælp.

Før arbejdet påbegyndes, er det værd at forberede loftrummet: Fastgør al kommunikation under loftet for at forhindre, at de hviler på loftets loftramme.

Monteringsteknologi

Armstrong bruges til at installere loftet ved hjælp af suspensioner. Denne løsning har et simpelt design, men på trods af dette er der flere typer, som bruges under installationen af ​​Armstrong-systemet.

De mest anvendte typer af suspensioner er:

 1. Tråd, den kan laves af almindelig ledning selv, men dens pålidelighed er lav, alt afhænger af ledningens kvalitet, så den bruges meget sjældent.
 2. Hård lige, lavet af metalvinkel, som er fastgjort til loftet, og den anden ende til rammen. Sådanne designs er begrænset til hjørnet.
 3. Justerbar single, i sin sammensætning er der to dele: justeringsbjælken og stangen, som kan bevæge sig ind i den. I dette tilfælde er det muligt at justere rammens installationshøjde, men det kan gøres i et lille udvalg.
 4. Justerbar dobbelt, det ligner den tidligere model, men den har to stænger, som gør det muligt at justere suspensionens længde betydeligt.
 5. Gevindet suspension. Den er lavet i form af en stiv stang med påført tråd, modstår tunge belastninger.
 6. Hård ophængning med justering gør det muligt at justere suspensionens højde ved at indstille fastgørelsesbeslagene.

For at udføre disse værker har du brug for følgende værktøjer og materialer:

 • hammerbor
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • en hammer;
 • nedstryger;
 • måleinstrumenter;
 • en blyant
 • bygning niveau;
 • vandstand
 • plug;
 • plader;
 • hjørne profil;
 • ramme til oprettelse af lameller;
 • suspensioner.

Loftmærkning

For det første er der lavet en loftsordning, og den nødvendige mængde materialer beregnes. Ved hjælp af vand eller laser niveau, på væggen omkring omkredsen af ​​rummet er højden af ​​den fremtidige struktur anvendt.

Armstrong loft monteringsskema

Montering af ramme loft

 1. Ifølge markeringen er hjørneprofilerne fastgjort, fastgørelsespunktet skal være mindst 40 cm.
 2. Suspensioner er fastgjort til loftet i trin på højst 120 cm og monteret på dem bærere. De kontrollerer den horisontale placering af deres installation ved hjælp af et niveau og justerer om nødvendigt det ved at ændre suspensionens højde.
 3. Monteringen af ​​bærestængerne udføres, de gør det med et trin på 120 cm. Hvis de er længere end rummet, bliver de afskåret, og hvis de bliver mindre, øges de ved hjælp af specielle låse.
 4. Vinkelret på støtteskinnerne med en hældning på 60 cm, er der installeret korte skinner, og installationstrinnet og kropscirkulationen skal overholdes.

Hvis du installerer armaturer i Armstrong-loftet, gøres dette umiddelbart efter oprettelsen af ​​rammen, og kontrollerer derefter deres ydeevne.

Hvis alt er normalt, kan du gå videre til installationen af ​​alle andre plader, gøre det fra midten af ​​rummet og flytte til væggen.

Ekspertrådgivning

For at forenkle processen med at skabe et Armstrong-suspenderet regiment og lave en solid, smuk og robust konstruktion, skal du overholde følgende ekspertrådgivning:

 • foreløbige beregninger giver dig mulighed for at købe den krævede mængde materialer;
 • Overvej loftets egenskaber i rummet, hvis du falder på forstærkningen, skal suspensionerne skiftes og antallet øges;
 • Afhængig af de anvendte bøjler kan afstanden fra loftet til den ophængte struktur være anderledes;
 • Tag nogle suspensioner og plader i reserve, da ingen er immun fra fejl, og du behøver ikke at løbe til butikken for det manglende element.

Nyttig video

Installationsvejledning til hængende loft Armstrong, video:

Montering af loftet "Armstrong"

Suspenderede lofter "Armstrong" er en bekvem og funktionel løsning til værelser, hvis højde når 3 m og derover. Ofte anvendes sådan cellulær dekoration på offentlige steder: skoler, kontorer, medicinske faciliteter og fitnesscentre. I sjældne tilfælde er en sådan tilgang til loftets arrangement muligt i private hjem.

Det unikke af Armstrongs hæmmede loft ligger i, at det er meget nemt at installere det selv. Selvom dette er gjort for første gang. Påminder børnenes designer, samles dets rammer nemt, og plader indsættes med succes i de dannede celler. Lad os se nærmere på alle hovedkomponenterne i dette universelle undre loft.

Enhed og tilbehør

Så hoveddelen af ​​konstruktionen er en metalramme, der er fastgjort til loftet og vægge i rummet. Denne boks har følgende komponenter:

 • Væg (hjørne) profil, nogle gange også kaldet perimeter på grund af at den er monteret direkte på væggen omkring omkredsen af ​​det fremtidige loft. Ofte er det en L-formet profil.
 • Lejerprofil - metalskinne, monteret parallelt med vægprofilen, har en længde så tæt som muligt på længden af ​​rummet. De fungerer som guider for hele strukturen.
 • Den tværgående T-formede profil virker som et stik til parallelle understøtningsskinner, hvorved Armstrong-celler dannes til montering af loftfliser.
 • Suspensioner er to metalstænger forbundet med en sommerfuglfjeder. En stang har tendens opad, slutter i en stram sløjfe, fastgjort til monteringsnoden. Den anden - rushes ned, ender med en krog, klæber til bærebjælken. Takket være foråret kan du justere længden af ​​suspensionerne: Ved komprimering kan stængerne flyttes fra hinanden og forskydes så vidt det er nødvendigt; frigør "sommerfuglen", du vil fastsætte krogen godt nok. Fabrikanterne annoncerer tilstedeværelsen af ​​tre varianter af denne komponent: Standard justerbar fra 120 mm til 150 mm, forkortet - fra 75 mm og forlænget - op til 500 mm. I grund og grund, når der installeres et hængende loft, anvendes en standard type euro suspension.
 • Fastgørelsesknappen er en sædvanlig dowel, i enden af ​​hvilken der er en krog. I en sådan rolle kan der være en skrue eller en metalbøjle afhængig af materialet i dette loft og den planlagte belastning på selve knuden.
 • Plader er direkte funktionelle del af Armstrong-loftet. Tidligere brugt belægning i to størrelser - 120cm x 60cm og 60cm x 60cm. I dag er den tidligere historie, og firkantede plader bruges til at designe lofterne.

Mere detaljeret ville det være ønskeligt at stoppe på et dække. Så der er seks typer "Armstrong":

 • Økonomisk. Den billigste type komfur, som er meget let at absorbere fugt, selvom rummet bare høj luftfugtighed. På grund af dette kan de hurtigt miste deres form eller bøje sig over.
 • Luksus - "Prima". Mere holdbar end den tidligere form, fugttæt, har øget lydisolering.
 • Vandtæt "Armstrong" taler for sig selv. Du kan ikke være bange for selv oversvømmelse fra naboerne på toppen. Pladen er ikke deformeret og bliver ikke tungere under vægten af ​​fugt.
 • Akustisk - giver maksimal lydisolering. Ofte bruges i støjende områder: shopping og spilrum.
 • Hygiejnisk type loftplade, designet til brug i områder med høje hygiejnekrav: catering, medicinske faciliteter.
 • Design "Armstrong" er ikke meget almindeligt, men selv i sjældne tilfælde forbliver det meget populært. Spejl, glas, træplader og tallerkener med tegning 3D tegninger - den fremragende beslutning for værelser med originalt design.

Taler om de materialer, som pladerne til det hængende loft er lavet af, skal der nævnes metal, plast, mineralfibre (mineraluld), polycarbonat, træ, stål og aluminium.

Inden du fortsætter med køb af materialer og installation af loftet, er det nødvendigt at tage højde for flere vigtige egenskaber ved internettet, at foretage alle nødvendige beregninger og målinger og udvikle en planordning for installation af rammen

dimensioner

Størrelsen på standard Armstrong loftplade er 60 x 60 cm. Pladens tykkelse kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm, hvilket påvirker valget af et lærred. Da det falske loft i det mindste sænkes med 10-15 centimeter, så skal denne parameter omhyggeligt undersøges og sammenligne dermed højden af ​​rummet. Vægten af ​​loftet fliser er beregnet på grundlag af en kvadratmeter materiale. I gennemsnit varierer denne tal fra 2,5 til 8 kg.

Med hensyn til sådanne individuelle egenskaber som fugtmodstand og lydisolering er de helt unikke for hver enkelt model. Det er værd at bemærke, at dette på ingen måde påvirker de grundlæggende dimensioner af pladen. At kende de grundlæggende parametre for Armstrong loftfliser, kan man gå videre til beregningen af ​​mængden af ​​materiale til køb.

Materiale beregning

Der er et helt system til beregning af mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for at dække loftet. For eksempel, som det kan ses fra bordet, varierer forbrugstallene for plader og komponenter afhængigt af rummets rum.

Hele efterfølgende beregning foretages ved at erstatte de nødvendige værdier i formlen:

 • For at beregne antallet af plader, der er nødvendige for at dække hele overfladen af ​​loftet, skal du formere området af rummet med en konstant (konstant værdi) - 2,78.
 • Hjørneprofiler beregnes ved at gange rummets omkreds med 3.
 • Bæreplader eller guider købes i en mængde svarende til arealet af rummet multipliceret med 0,23.
 • Antallet af tværgående profiler, der skal købes, svarer til produktets andel af rummet med 1,4.
 • Suspensioner skal købes 0,7 stk. Pr. 1 m2.

Desuden kan de nødvendige forbrugsstoffer til opstilling af et falsk loft tælles med hjælp fra forskellige online-regnemaskiner.

Ved køb af plader til loftet "Armstrong" må du ikke glemme de ekstra pladser. Professionelle rådgiver om at erhverve 10-15% mere end beregnet, for at undgå ubehagelige situationer med mangel, mekaniske skader og andre ting under installationen. Takket være en rimelig lagerplads kan du til enhver tid erstatte en celle med en anden uden at skulle søge efter et egnet lærred, ringe til mesteren og så videre.

Ved at installere et hængende loft "Armstrong" på egen hånd skal man også være opmærksom på tilgængeligheden af ​​de nødvendige midler til en behagelig og maksimal præcis proces.

Nødvendige værktøjer

Der er en opfattelse, at installationen af ​​Armstrongloftet ikke tager mere end 1 dagslysdag (med plads til op til 15 pladser). Og denne opfattelse tager ikke fejl, hvis du har alle de nødvendige værktøjer til rådighed for at gøre processen med at installere pladerne så nemme, komfortable og præcise som muligt. Så skal du:

 • bygning niveau;
 • målebånd;
 • bor eller slag, hvis det er installeret i et betonrum. Hvis loftet er planlagt til at blive installeret i en træramme, så kan alle profiler fastgøres med almindelige negle. Ved arbejde med gipsplader anvendes brugt skruer;
 • Phillips skruetrækker eller skruetrækker;
 • saks til metal;
 • skruer, dowels, skruer, anker bolte og andre småblade, som oftest findes i arsenalen af ​​enhver hjemme håndværkere.

Det mest behagelige positive øjeblik i installationen af ​​Armstrongloftet er, at alle deres komponenter er universelle. Det vil sige, eventuelle detaljer, hvis de er i dit hjem, passer dem perfekt.

Installation og efterbehandling af egne hænder

Installation af ethvert loft begynder med en tegning. Når du har trukket din fremtidige Armstrong på papir, kan du markere dig direkte på loftet. Først og fremmest skal du bestemme, hvor langt fra den sidste din suspenderede struktur vil blive placeret. Denne indikator påvirkes af en hovedfaktor: Tilstedeværelsen af ​​yderligere elementer i det falske loft. Disse kan være lamper, fans, split systemer eller endda bare ledninger, der ikke fungerede, ville ikke, og fungerede ikke for at være skjult i væggene.

Vi begynder at markere loftet. Ved hjælp af niveauet laver vi markeringer i hjørnerne af rummet i den krævede højde. Derefter forbindes disse mærker med et spor eller infrarødt niveau med lige linjer. Professionelle anbefaler også at måle afstanden fra gulvet i rummet til indsnittene. Således bestemmes det laveste punkt, hvormed det nedhængte loft falder. Nu er alt på plads for at samle armstrongrammen korrekt.

Når markeringen er klar begynder vi at montere omkredsen eller vinkelprofilen. Hovedprocessen ved denne proces er fastgørelse på en sådan måde, at en hylde dannes. Og profilens øvre kant faldt lige på den tegnet strimmel. De nødvendige fastgørelsesanordninger er installeret i en afstand på 40-50 cm fra hinanden. Alle vinkler skæres i 45 graders vinkel.

Yderligere anvisninger foreslår installation af suspensioner. For at gøre dette skal du lave huller med en perforator i det gamle loft, hvor fastgørelsesenhederne er indsat. Afstanden mellem dowel-kroge bør ikke overstige 1,2 m, og fra hver væg skal de bevæge sig 60 cm. Også belastningen på loftets ramme skal tages i betragtning. Jo større det er jo tættere ankerhooks skal være til hinanden, hvorpå du straks skal hænge bøjlerne. "Butterfly" justerer længden af ​​delen. Det er vigtigt at sikre, at deres ender er flush med perimeterprofilen.

I det omtrentlige kort over opsætningen af ​​suspensioner kan du se på hvilken afstand og i hvilken mængde de skal placeres. Her er de grønne kryds de vigtigste fastgørelsesenhed, og de beige er valgfri, som installeres efter behov.

Det næste trin er layoutet af de understøttende profiler eller guider, som skal placeres parallelt med hjørneskinnen på den ene side af rummet. Mange fagfolk anbefaler at samle celler til pladerne i begyndelsen, men undertiden tillader kollektionsteknologien ikke dette. Nu skal du nøjagtigt fastgøre skinnerne på ophængene.

Korsprofiler skal monteres på bæreren i trin på 60 cm for at danne en firkantet celle for fremtiden. Du kan installere dem ikke helt glat, men under diagonalen.

Det skal huskes, at det kun er muligt for fagfolk at montere et falsk loft på en sådan ikke-standardformular. Det teknologiske træk ved Armstrongloftet tillader ikke altid installation på en særlig måde.

Armstrong loft - en usædvanlig løsning af et moderne interiør (100 billeder)

Armstrongloft - den mest almindelige form for lofter. Tilstrækkeligt billigt og nemt at montere vandt mange.

Overvej fordele og ulemper ved at bruge et hængende loft Armstrong.

Fordele:

 • Loftet, takket være sin ophængte konstruktion, giver nem adgang til ventilationssystemet og belysningsarmaturerne.
 • Det vil skjule uregelmæssigheder og eventuelle andre fejl i loftet, hvilket gør rammerne smukke og perfekte.
 • Nem montering og demontering.
 • God lydisolering. Gør ideel til installation på kontorer.
 • Suppleret med en række tilbehør.
 • Miljøvenlig. Pladerne er lavet af naturmateriale.

ulemper:

 • Bange for oversvømmelserne. Den største og største ulempe ved dette loft er ikke absolut beskyttelse mod lækage ovenfra.
 • Tåler ikke fugt og hyppige temperaturændringer som alle mineralplader.
 • Skrøbelighed. En lille skade på dette loft kan skyldes en kork, når du åbner champagne.

Armstrong loftmodeller

Alle mulige modeller af Armstrong-loftsbilleder kan findes på internettet, men for nu skal vi overveje det mest almindelige:

Økonomisk. Betydeligt i efterspørgslen, fordi de tiltrækker med deres pris. Opdelt i 2 typer: Baikal og Oasis. Hvis du vil have et godt design og kvalitet til den laveste pris.

1. Funktionel. Udstyret med særlig fugtbeskyttelse. Opretholde en fugtighed på 95%.

2. Akustisk (Ultima). Allerede ved navnet bliver det klart, at loftet har god lydisolering.

3. Hygiejnisk. Beskyt mod varm damp og fedt, og undgå dannelse af et bakterielag.

4. Designer lofter. På grund af det enkelte design giver originalitet og eksklusivitet til interiøret.

Armstrong loftfliser funktion

Pladen er lavet af mineralfiber med tilsætning af latex, stivelse, gips, cellulose.

En stor mængde stivelse tilsættes til pladerne af en lav priskategori, og latex tilsættes dyre. Ved at tilføje det sidste produkt har ovnen god fugtighedsbestandighed. Opbevaring af det færdige produkt tillades ved en fugtighed på mindre end 90% ved en temperatur på 15-30 grader.

Armstrong loft beregning

For en fuld beregning af loftet Armstrong tage omkredsen og runde op til et flertal på 3.

Hvis vi taler om gitteret, anbefales det ikke at skære mineralpladerne med mere end 50%

Bredden af ​​trimmen kompletterer hele størrelsen, divider derefter resultatet med 2 og bærer det trimmet par på væggene.

Langs længden placeres den skårne række mod den modsatte væg fra indgangen.

Bredden af ​​de 3 rækker af faste plader 0, 6 * 3 = 1, 8 Resten af ​​1, 2 m divideret med 2. Det viser sig, at de lange vægge vil støde op til rækker af plader på 60 cm.

Rammontering

1. Først skal du lave en kvalitativ mærkning af loftet ved hjælp af et niveau eller en laser.

2. Fortsæt til installationen af ​​Armstrong-loftsrammen ved hjælp af profiler.

3. Lav og fastgør en L-formet profil til væggen med dowels i trin på 40 cm. Profilen skal fastgøres til en "hylde"

4. Fortsæt til installationen af ​​suspensioner, der holder lamellerne.

5. Monter suspensionen i en afstand på 0, 6 m fra væggen efterfulgt af 1, 2 m.

6. For at overlappe profilen er fastgjort med ankerbolte.

7. Efter installationen skal du justere længden af ​​suspensionerne.

8. Fastgør transportskinnerne til suspensionerne, og sørg for, at de hviler på profilhjørnet.

9. Korsskinner foret vinkelret på lejet med hensyn til trin 0, 6

10. For at færdiggøre installationen skal du forbinde krydsskinnerne med dimensioner på 1,2 m med 0,6 m.

11. Rammen er klar. Det viste sig cellestørrelse 60 til 60 cm.

Lægning af loftfliser

 • Armstrong loftinstallation begynder med lægning af plader fra midten.
 • Læg pladerne igen og glem ikke at forlade rummet under lamperne. Hvis pladerne mod væggen ikke passer, skal du klippe dem.
 • Armstrong loft klar til brug.

Armstrong-hængende loft er den ideelle løsning, hvis du har brug for et originalt og samtidig praktisk loft.

Armstrong kasse

Ophængt metal loft rack - typer, funktioner i installation værker.

Ophængt metalpladeholder - typer, installationsarbejdsfunktioner Metalophængt lofter er fremstillet af slidstærk stålplade eller aluminiumlegering.

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, brænder ikke, indeholder ikke toksiner og kan ikke forårsage allergier.

Smukke gipsplanklofter: installationsfunktioner og fordele.

Det er rygter om, at alle reparationer vurderes af loftets kvalitet og originalitet. Hvis du vil lykkes i denne forretning.

Ved installation af første niveau af systemet ved brug af flade plader af gipsvæg og et standardrammesystem. Ved oprettelsen af ​​det andet og efterfølgende niveau anvendes kurvede metalprofiler, og arkene har en anden form.

Hvordan laver man det andet niveau af loftet på gipsvæg: rammens højde.

På trods af den tilsyneladende kompleksitet er produktionen af ​​et enkeltgips gipsplankloft ganske simpelt. Lav en ramme fra.

Se i videoen: hvordan man laver et loft på to niveauer af gipsplader.

Armstrong hævet loft: beregning af komponenter og materialer.

Suspended lofter er blevet en populær løsning til at gemme kommunikation, udjævning af overfladen og installation af lys i nogen.

 • suspension for at justere loftets højde
 • hovedguide
 • tværgående guider 60 og 120 centimeter lange;
 • hjørner fastgørelse;
 • vendende plader 60 til 60 centimeter.

Sådan laver du et nedhængt loft selv: en beskrivelse af stadierne af arbejdet.

Beskrivelse af faser, hvordan man laver et loft og en liste over nødvendige materialer og værktøjer. Spørgsmålet om, hvorvidt.

Så monterer du et hæftet loft med dine egne hænder. Lad os tage et eksempel på en 120x60 kassette. Se, hvad vejledningen anbefaler og rådgive guiden:

Sådan installeres loftet selv - Armstrong.

Sådan installeres loftet Armstrong. Blandt de russiske og udenlandske producenter af loftfliser er en af ​​de smukkeste, spektakulære, komfortable og samtidig ret økonomiske.

Så du kan komme til at arbejde:
1) For ikke at vende tilbage til dette emne i fremtiden, er det nødvendigt at udføre alle de nødvendige kommunikationer, såsom kommunikation, elektriske ledninger, ventilationsindgange og udgange, og så videre, inden de lægger loftfliserne. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du hele tiden hæve og fjerne pladerne selv - og dette er et ekstra spild af tid og din styrke.
2) Nu skal du bemærke startpunktet, i forhold til det vandrette, hvis profilen skal fastgøres, og pladerne på loftsbeklædningen vil blive lagt. Det bemærkes, at efter at pladerne er lagt, skal alt, hvad du skal gemme, være under dem.
3) Ved hjælp af et laserniveau er det nødvendigt at overføre lignende mærker til alle de resterende tre vægge. Og selvfølgelig må de være parallelle med hinanden. Dette sikrer, at det fremtidige loft bliver mere ensartet.
4) Hvert Armstrong sele system leveres med et specielt fastgørelsesniveau i form af et L-brev Latin. Det skal lægges ud, klippes med en hacksav og fastgøres til væggene med specielle skruer.
Hvis du tvivler på de rigtige hjørner, er det bedre at bruge det enkleste, men ret nyttige værktøj - byggestenen. Det er billigt, sælges i enhver butik, og der er meget fornuft fra det.
5) Næste skal du rette guiderne i form af bogstavet T, der er vendt på hovedet. Det er i gitteret, at du får takpladerne til at blive monteret. Det skal huskes, at afstanden mellem styrene, både vandret og lodret, skal være lig med siden af ​​pladen. Dette er for at sikre, at pladen sidder fast i rillen.

Kassen på loftet på gipsvæg med baggrundslys - vi gemmer kommunikationen.

Hvordan man laver en loftkasse med gipsvæg med egne hænder. Steg-for-trin installationsvejledning til ramme og boks, fotos og videoer, nyttige tips.

Eksperter anbefaler at installere rammen væk fra rør og anden kommunikation. Ellers kan den varme luft, som kommer fra rørene, føre til dannelsen af ​​forskellige deformationer af metalrammen og som følge heraf gipsvæg. Som et resultat kan der forekomme revner på overfladen af ​​kassen ved lukning af arkene.

Kombinerede lofter: gipsvæg og strække egne hænder, fotos.

Hej, kære læsere! Hvis du laver reparationer, spekulerede du sikkert på, hvad lofterne burde være. Ya

Når man taler om fordelene ved det kombinerede loft, skal man først sige om de individuelle fordele ved hver af de typer finish.

Det nedhængte loft på Grilyato er et stilfuldt og letvægts honeycomb loftdesign.

Hængende loft Grilyato - en stilfuld og letvægts cellulær struktur i loftet. Med lofter kan du få en glat overflade uden brug af pudsning og kittens arbejde. One.

Plastpaneler bruges til at dække badeværelset, køkkenet, loggiaen, gangen. Sammen med dette materiale bruger mastrene gipsvæg eller MDF paneler. Installation af disse materialer er også enkel og billig selv for uerfarne fagfolk.

Armstrongloft: typer, komponenter, installationsteknologi

Blandt bygningskonstruktionerne er der en succesfuld opfindelse - Armstrong-loftet. Det passer harmonisk ind i ethvert interiør, det være sig et produktionsværksted, kontor eller boliglejlighed. Dette er en af ​​grundene til dens store popularitet.

Hvad er Armstrong-loftet

Armstrong hængende loft er en letvægts, hurtigt monteret struktur bestående af mange identiske moduler. Dette er den bedste løsning, hvis du skal færdiggøre rummet så hurtigt som muligt. På trods af dets lethed er denne ophængningsstruktur holdbar og pålidelig. Hvad der har været bevist i årtier af dets udbredt anvendelse.

Armstrong-type lofter har mange fordele, herunder:

 • hurtig og nem installation
 • udskiftelighed af moduler
 • æstetisk appel
 • nem adgang til kommunikation lagt over modulerne;
 • En bred vifte af muligheder for design, gennem en kombination af plader af forskellig farve og relief.

Udvalget af komponenter til udstyr til belysning af lokaler, designet specielt til dette ophængningssystem. Armaturerne har samme dimensioner som modulerne, så de kan installeres på et hvilket som helst bekvemt sted til belysning af et bestemt rum.

Armstrongloft er alt godt: og smukt og simpelt og kortfattet. Men han har en ulempe forbundet med alle suspension systemer: han tager en betydelig mængde plads. Denne "minus" kan dog godt blive til et "plus", hvis det er nødvendigt at skjule ingeniørkommunikation i rummet, der ligger direkte under det øverste loft. I dette tilfælde er Armstrongs hævede lofter uundværlige.

Udvalg af loftfliser

Armstrong loft installation involverer brug af tynde, forskellige i form og størrelse, plader. Med deres hjælp danner de et enkelt dekorativt plan placeret under den øverste overlapning. Pladerne er lavet af forskellige materialer, som bestemmer deres egenskaber.

Armstrong-hængende loft, hvis tekniske egenskaber i høj grad afhænger af de produkter, der anvendes i installationen, forbliver altid et solidt, men åndbart design. Dette førte til en anden af ​​dens fordele: muligheden for installation i rum med høj luftfugtighed.

I dette tilfælde skal du have plader af fugtighedsbestandige materialer. Og der er masser at vælge imellem. Fabrikanter tilbyder følgende typer af plader:

 • fra de pressede mineralfibre;
 • af rustfrit stål;
 • fra aluminiumlegeringer;
 • fra polyvinylchlorid (PVC);
 • træfiber;
 • SLR;
 • glasfiber.

Således er det muligt at samle alle Armstrong-type lofter, hvis tekniske egenskaber svarer til et bestemt rum. Det bør noteres en række designplader. Deres overflade kan være som følger:

 • glat;
 • relief;
 • efterligner træstruktur
 • farvet glas type;
 • med geometriske mønstre;
 • med et indviklet abstrakt mønster;
 • monolitisk;
 • perforeret.

På grund af dette er det armstrenghæmmede loft det mest eftertragtede design i udsmykningen af ​​lokaler til ethvert formål. Producenter har flere færdige løsninger:

 • til korridorer;
 • for værelser med et "clean room" miljø, certificeret op til grad 4 af renlighed (efterspørgsel i medicinske institutioner, laboratorier, butikker i den farmakologiske industri mv);
 • til klassiske værelser.

Armstrong loft typer

Udviklerne af disse systemer sørgede for, at armstrongophænget loft kunne installeres i værelser af enhver størrelse og konfiguration. Derfor er der i tillæg til de klassiske planstrukturer også andre:

For at kunne montere Armstrong korrekt skal du vælge den mest egnede til et bestemt rum og dets designsystem. Hver af dem indeholder et sæt af komponenter med deres egen, unikke for dette system, låse og andre funktioner. Takket være dette valg kan du lave runde, polygonale, formede, multi-tierede lofter. Der er i alt flere systemer:

 • Prelude og Bandraster (klassisk);
 • Silhouette;
 • Interlude.

De sidste to omfatter en bred vifte af skinner, bøjler og hjælpeelementer, som du kan oprette design lofter til. Derudover er der systemer af overgangselementer:

Derfor er det ikke altid nemt at installere Armstrong-lofter. Instruktioner for den korrekte enhed er nødvendige.

Komponenter: typer og formål

Armstrong ophængt loftsinstallation er enkel. Skolebarnet kan også forstå forsamlingsprincippet. Men som i andre loftkonstruktioner er der nogle nuancer. Og kun eksperter kender til dem. Før du studerer installationsrækkefølgen, skal du vide, hvad Armstrong-type loftet består af.

Loftfliser

Hvis det er besluttet at montere Armstrong-lofter, vælges flisestørrelsen baseret på rummets samlede rum og dets design. Standard flise - 600 × 600 mm. Men der er produkter og andre størrelser:

Fliser er universelle. De kan monteres på bundloftet, hvis det er helt glat. Tykkelsen af ​​disse produkter er anderledes og afhænger af det materiale, de er fremstillet af. Således kan mineraluldplader ikke være tynde pr. Definition. Dette materiale har ikke tilstrækkelig styrke. Derfor fremstilles sådanne plader med en tykkelse på 1,5 cm. Hvis armstrong har brug for tynde plader til montering af et Armstrong-ophængt loft, er valget bredt:

 • SLR;
 • aluminium;
 • metal;
 • plast.

Således kan Armstrong-suspenderet lofttykkelse være anderledes. Det skal bemærkes, at alle pladerne, uanset fremstillingsmaterialet, er monteret efter samme princip: De placeres på de T-formede eller G-formede profiler i retningen fra top til bund.

Carrier profil

Armstrong-hængende loftinstallation er umuligt uden en bæreprofil, der danner bunden, rammesystemet. Han (profil) er en lang tynd stang T-formet. Standardlængden er 370 cm. Profilen er letvægts, hvilket gør det muligt at fastgøre det på overflader med lav styrke. For eksempel til gipsplader bundlofter.

Armstrong loftsprofil er lavet af aluminium. Alle bærebånd har dobbelt firmware, hvilket giver den nødvendige stivhed. Disse lameller er af to typer:

De angivne dimensioner er bredden på hylderne. Listerne har slidser placeret hver 100 cm.

Lejeprofilen tager udgangspunkt i hovedvægten af ​​konstruktionen og er altid fastgjort langs rummets længste vægge. Hvis den er af kvadratisk type, så i retning fra vinduet.

Kryds profil

For at montere et armstrenghæftet loft med dine egne hænder, skal du ikke bare bære, men også en tværgående profil. Med det forstærker du rammen og skaber den krævede cellestørrelse til lægning af pladerne.

Så for fliser på 600 × 600 mm har du brug for en celle af tilsvarende dimensioner. Derfor er tværprofilen fastgjort til bæreren i trin på 60 cm. Standardlængden af ​​disse lameller er 1,2 m og 0,6 m. Korsskinnerne er af to typer:

 • med slots (1,2 m lang);
 • uden slidser (længde 0,6 m).

Nedskæringer er nødvendige til docking lameller, der er udstyret med en speciel lås. Ved den type forbindelse mellem sig selv og lejeprofilen er tværgående lameller af to typer:

 • med snap-forbindelse
 • med krog.

Vægprofil

Armstrong ophængt loftinstallation er umuligt uden vægprofiler. Disse er L-formede eller p-formede lameller, som er fastgjort langs væggene langs hele rummets omkreds. Vægprofiler udfører samme rolle som vejledninger, når du installerer gipspladestrukturer. Faktisk er de guider, kun for deres system, Armstrong. Standard længde - 3 m.

Loftsmontering

Armstrong-hævet loftinstallationsteknologi indebærer anvendelse af suspensioner. Producenter tilbyder flere typer af disse komponenter.

 1. Fastspænding. Består af to metal studs. Enden af ​​dem er buet i form af en krog, og den anden er formet i form af en løkke. Stifterne er kombineret med en tynd plade med fire huller, gennem hvilke de sættes i. Pladen er fleksibel. Klemme det, du kan justere længden af ​​suspensionen, flytte nogen af ​​studsene op eller ned. Når pladen frigives, låses tappene i en position. Der er to typer af disse suspensioner: "hook-hook" og "hook-loop".
 2. Nonius suspensioner. Behøver i installation af rammer, der skal modstå betydelige vægtbelastninger.
 3. Gevind. Brug sjældent.
 4. Justerbare kabler.
 5. Hjørnesuspensioner.

Hjælpeposter

Installation af Armstrong-lofter er også umuligt uden ekstra hjælpelementer. De er designet til mere sikkert at rette op på strukturer af komplekse konfigurationer. For forskellige producenter kan det samme element kaldes forskelligt. Men dens funktion ændrer sig ikke. Uanset navnet udfører den samme opgave. Typer af disse produkter:

 1. Tilslutningsklemme.
 2. Universal hjørne klip.
 3. Universal clips.
 4. Direkte klip.
 5. Universal forbindelsesplade.
 6. Tilslutningsbeslag.
 7. Fleksibel vægstøbning.

Armstrong-hjælpeelementer i det hængende loft er primært nødvendige til at arrangere komplekse konstruktioner og jordskælvsresistente strukturer.

Suspensionssystemets regler

Armstrong-type loftsinstallation begynder med beregningen af ​​den øverste gulvlagerkapacitet. Find ud af om det kan modstå den estimerede vægt af strukturen. Hvilket i sin tur beregnes ud fra beregningen af ​​den krævede mængde materialer til installation.

Før du fortsætter med konstruktionen af ​​konstruktionen, skal du undersøge fabrikantens krav. Der er flere:

 • typen af ​​tværgående strimler skal svare til loftspladens sideprofil;
 • optimal type installation - "stige";
 • bevægelige konstruktionselementer ("vinger", tier, formede fremspring) skal fastgøres til bundloftet på uafhængige bøjler for ikke at overføre lasten til hovedstrukturen;
 • Yderligere belastning i form af armaturer bør ikke fastgøres til understøtningsrammen, men til bundloftet.

Armstrong metalophæng monteret i overensstemmelse med kravene i rummet. Hvis der er behov for et rent rummiljø, anvendes profiler, som er yderst modstandsdygtige over for korrosion. Og loftpladerne - med antibakteriel belægning.

Armstrong Armstrong falskloft er altid færdigt med producentens anvisninger. Før arbejdet påbegyndes, skal det læse omhyggeligt. Alle fabrikanter anbefaler at arbejde i et rent værelse og i sikre forhold. Armstrong hæmmede lofter installeres ved hjælp af stiger og i høj højde - ved hjælp af sikkerhedssele.

Hængende loftarmaturer

Armstrong affjedret loftsinstallationsprogram kan ikke kun omfatte ramme og dekorative fliser, men også belysningsanordninger. Der er to typer armaturer til disse designs:

I de fleste tilfælde skal du vælge den første, da de harmonisk passer ind i loftets overordnede design. Der er tre typer armaturer i denne kategori (indlejret):

Armstrong-hæmmede lofter, hvis installation giver mulighed for installation af lamper, kan udstyres med diffusorer. Disse er yderligere elementer i konstruktion: tynde plader, der er installeret under bunden af ​​belysningsenhederne. Diffusere er forskellige, med en overflade som "knust is", "prisme", opal, uigennemsigtig.

Armstrongloft, hvis dimensioner og lejekapacitet tillader installation af ydre lamper, skal forstærkes med yderligere bøjler, som er monteret i en afstand af 20 cm fra vægprofilen på hver tværgående skinne. Armstrong-loftsmontering begynder med demontering af udendørsbelysning.

De mest populære lysstofrør. De har 4 lamper. Som standard er dette en 14-watt T5 eller 18-watt T8. Processen med on-off kan udføres ved hjælp af konventionelle kontakter, og ved hjælp af elektroniske automatiske enheder.

Teknologisk kort over Armstrong

Armstrong ophængt loftmonteringskort er udarbejdet for at bestemme arbejdets rækkefølge på enheden af ​​dette design. Det er nødvendigt i udviklingen af ​​projekter af arbejde og byggeprojekter.

Armstrong regulerer det typiske teknologiske kort på enheden, fra begyndelsen af ​​at udforme designskemaet for at overføre objektet til kunden. Udviklet i overensstemmelse med projektets tegninger, godkendt af generalsekretærens leder.

På kortet er det obligatorisk at overveje, hvordan man monterer Armstrong-loftet. Processtrinene er defineret, som omfatter:

 • udvælgelse og forberedelse af profiler
 • teknikken til montering af suspensioner til det øverste loft
 • forsamlingsfaser af suspensionen
 • installationsfaser af suspension systemet
 • lægning af loftet fliser;
 • installation af belysningsenheder.

Indstillinger for ophængningssystemer

Der er flere designløsninger til Armstronglofter:

 • med en biaxial ramme på samme niveau;
 • med en biaxial ramme i to niveauer;
 • med uniaxial ramme
 • uden ramme.

Armstrong-hængende loftanordning, hvis installationsteknologi giver en rammefri konstruktion, består i at fastgøre bære- og tværprofiler på bundoverfladen af ​​den øverste overlap uden brug af suspensioner.

Den biaxiale ramme er monteret på samme niveau fra monolithic (uden huller) lejerprofiler og tværgående for at opnå celler med dimensioner 60x60 cm. Ved skæringspunkterne i længde- og tværgående skinner monteres klemmer: foringsbolte. Men der er en anden mulighed for fastgørelse: ved hjælp af skære ned tunger i hylderne af profiler.

Armstrong hævet loft, hvis teknologiske kort giver mulighed for installation af en to-akse ramme i to niveauer, er et mere komplekst og besværligt design. For at forbinde sine elementer ved hjælp af yderligere komponenter: spændepind og spændeklemmer.

Armstrong hængende loft er monteret ved hjælp af suspensioner, hvis valg afhænger af typen af ​​øverste loft.

 1. Hvis bundloftet er en betonplade, fastgøres de bærende og tværgående profiler ved hjælp af parenteser, der er rettet mod dowel-neglene. Om nødvendigt kan realkreditlån og afstandsstykker anvendes.
 2. Hvis bundfladen er metal (oftest - stål), er rammen fastgjort til den med klemmer og / eller bolte.
 3. Hvis loftet er træ, skal du bruge hæfteklammer, negle, skruer, skruer.

Lydisoleringsenhed

Armstrong akustikloft giver installation af lydisolerede materialer. Hvis du vil reducere graden af ​​lydgennemtrængelighed i den øverste overlap, skal du vælge en af ​​mulighederne:

 • installation af lydisoleringsplader på overfladen af ​​det øverste loft
 • klæber overfladen af ​​den øverste overlap med lydisolerende stoffer eller film;
 • brug af loftfliser lavet af lydisoleret materiale (på mineraluldbasis) i rammens anordning.

Ordren og reglerne for arbejdet

Du kan altid lave falske lofter med dine egne hænder. Armstrong er ingen undtagelse. Dette design er let at montere. Men ifølge fabrikantens manual kræver dette deltagelse af mindst 3 personer. Dette skyldes de særlige forhold ved installation af ophængningssystemer.

En person bør være i højden og udføre arbejde på fastgørelse og forbindelse af profiler, den anden - for at give ham de nødvendige materialer og værktøjer. Den tredje er at sikre kontinuiteten i arbejdet og forberede alt, hvad der er nødvendigt for deres gennemførelse.

Armstrong hævet loft, hvis egenskaber giver dig mulighed for at installere lamper af lukket eller åben type, installeres efter færdiggørelsen af ​​elektrisk arbejde. Fortsæt derefter til forberedelsesfasen:

 • sorterede plader efter farve og størrelse;
 • inspicér pladernes overflade, afvis produkter med chips og andre defekter;
 • sorter profiler;
 • forberede suspensioner, fastgørelseselementer og hjælpeelementer.

Armstrong loftmonteringsteknologi

For at kunne lave et falsk loftarmstrong med egne hænder er der brug for trinvise instruktioner. Det vil medvirke til at undgå fejl, der kræver demontering og ændring af hele strukturen.

Trin 1. Målinger, opdeling og opdeling.

Armstrong hævede lofter installeres fra markeringen. Do-it-yourself installation i overensstemmelse med den anbefalede arbejdssekvens.

 1. Lav måling af rummet.
 2. Der tegnes en tegning, hvor rummet er opdelt i indbyrdes vinkelrette akser.
 3. Bestem dimensionerne af de ekstreme plader omkring rummets omkreds.
 4. Udfør på grundlofternes opdeling af installationssteder for lamper, ventilationsgitter, søjler, rør. Hjørnepunkterne i sammenbruddet er markeret med fyrvinkler eller andet tilbehør.
 5. Installer understøttelsesvinkler på kolonnerne, hvis der er nogen i rummet.

Trin 2. Installation af guider.

Armstrong lofts loft installation med egne hænder begynder med installationen af ​​guide profil. Det kan være L-formet eller p-formet. Styreprofilen er nødvendig for at fastgøre enderne af understøtningsskinnerne. Dermed sikres styrken af ​​strukturen.

Armstrongs mindste lofthøjde bestemmes af kapaciteterne i et bestemt rum og kravene til det. Hvis der ikke er nogen forsyningsselskaber under den øverste overlapning, er det tilstrækkeligt at trække sig tilbage 8 cm fra bundoverfladen til aktiv varmeveksling. Dette mellemrum vil være nok til normal (uden overophedning) drift af taklamper.

Hvis Armstrong-hængende loftdesign sørger for installation af L-type guider, er disse lameller fastgjort, så den korte profilhylde er vinkelret på væggen. I dette tilfælde vil det være en støtte til endene af bæreprofilen. U-formede føringsskinner fastgøres således, at bæreprofilens ender går ind i rummet dannet af to parallelle hylder. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er 40-50 cm.

Trin 3. Installation af suspensioner (parentes).

Suspensioner eller beslag er obligatoriske elementer i rammen, der udgør Armstrong-hæftet loft. De typer af suspensioner og metoden til deres vedhæftning til overlapningen vælges afhængigt af typen af ​​basisoverflade.

Hvis pladen består af en armeret betonplade, skal du bruge beslag. De er skudt ved komfuret med en PCT-52-1 pistol. Fæsterne i dette tilfælde er DG-4 dowel-neglene. Fastgørelsespunkterne langs en linje skal adskilles med en afstand på 120, 150 eller 180 cm. Ved valg af afstand styres de af lagens bæreevne og konstruktion af rammen.

Trinet mellem linjerne er 60 cm. Installation af suspensioner (parenteser) kontrolleres ved hjælp af vandstand. Hvis testen viste, at den første linje af parentes er korrekt installeret, vil der ikke være yderligere spørgsmål om, hvordan du fastgør det armstrengede loft. Alle efterfølgende handlinger ligner de tidligere.

Trin 4. Installation af bærende profiler.

Lejeprofilen er hovedelementet, der holder Armstrong-loftet. Installationen af ​​disse strimler udføres efter mærkning og opdeling af basisoverfladen. Tekniske installationsguider afhænger af typen af ​​suspensioner. Hvis disse er g-formede metalstænger, ledes de ind i hullet i profilen, og bøj derefter denne tråd med tænger.

Hvis krogformede suspensioner bestående af to metalstifter er valgt, fastgøres profilprofiler på kroge. Hvis det er beslag, foretages fastgørelsen ved hjælp af bolte eller skruer.

Trin 5. Montering af tværgående strimler.

Installation af Armstrong-type hæftet loft giver mulighed for en sammenbrud af rammen i celler af samme størrelse. Ved begyndelsen af ​​dette stadium består det (skeletet) af de langsgående linjer af bæreprofilen.

For at danne celler er det nødvendigt at installere vinkelret på den bærende tværgående profil. Trinet mellem linjene på disse lameller er 60 cm. Afhængigt af den valgte profil er lamellerne forbundet enten med lås eller ved hjælp af hjælpelementer.

Trin 6. Installation af belysningsenheder.

Uanset det armstrengede loft type, er installationen af ​​armaturer altid gjort, før der lægges fliser. Dette giver uhindret adgang til strømforsyningskablerne. Installation af belysningsanordninger kræver overholdelse af alle brand- og elektriske sikkerhedsforskrifter.

Trin 7. Lægning af loftfliser.

Hvis det perforerede armstrongophæng er monteret, skal fliserne have perforering. Det består normalt af pinholes af lille diameter, jævnt fordelt over hele overfladen.

Lofter af enhver art er lagt på samme måde: på udstikkningerne af lejer og tværgående profiler. Armstrong - hængende loft. Derfor placeres flisen først i rummet mellem den øverste overlap og rammen, hvorefter den er centreret i forhold til cellen og sænket ned på profilernes hylder.

Loftspleje regler

Armstrong-loftet, hvis installation er lavet i overensstemmelse med producentens anbefalinger, vil ikke kræve reparation i lang tid. Hvis der er behov for at erstatte strukturelementet, skal du overholde følgende regler:

 • det er uacceptabelt at fjerne suspensioner;
 • Du kan ikke bøje eller på anden måde ændre længden og formen af ​​suspensioner;
 • Udskiftning af lamper uden kendskab til hvordan man demonterer Armstrongloftet er uacceptabelt.

Pladens overflade rengøres af støv og spindelvæv ved hjælp af tørre børster med stive børster. Brug en børste med et langt håndtag for at gøre det lettere. Hvis loftet er i en lav højde, kan du støvsuge det.

Nyttig video

Lad os se en video tutorial om at installere Armstrong hævet loft:

Praksis har vist, at disse ophængningssystemer i lang tid ikke kræver nogen større eller kosmetiske reparationer. Under driften kan du ændre rummets design, udskifte eller male loftet.

(3 vurderinger, gennemsnit: 4.00 ud af 5)

Armstrong Installation

Armstrong loft type refererer til hævede lofter. Pladcellens struktur giver nem installation og nem udskiftning af elementer, giver dig mulighed for at skjule kommunikation og ledninger, og giver også rummet et stramt og diskret udseende.

Armstrong hævet loft

Fordele og ulemper ved Armstrong lofter

Armstrongs rækkevidde er ret bred: den bruges til afslutning af lofter på offentlige steder og kontorer, sports- og kulturcentre, caféer og butikker. De passer også godt ind i udformningen af ​​lejligheder.

Falsk loft Armstrong fra familien Trulok

Fordele ved Armstronglofter:

 • lav pris;
 • god lyd og varmeisolering;
 • et stort udvalg af pladematerialer giver dig mulighed for at skabe ethvert design;
 • ingen forudgående forberedelse af loftet er påkrævet
 • Enkel installation, der ikke kræver involvering af specialister;
 • evnen til at skjule kommunikations- og ventilationssystemer, for at give nem adgang til deres inspektion og reparation;
 • enkel installation af indbyggede lys;
 • demontering og genanvendelse er mulig (loftssystemet er fuldt sammenklappeligt).

Armstrongloft med naturlige træplader

Ulemperne ved dette design er, at det:

 • sænker lofthøjden med mindst 20 cm, så det er ikke altid egnet til udsmykning af lejligheder;
 • ikke egnet til ikke-standardværelser
 • Beskytter ikke mod lækage;
 • bange for fugt, organiske plader gennemblødes og deformeres.

På grund af den enorme liste over fordele er Armstrongloftens popularitet ikke faldende, på trods af de nye teknologier af suspenderede og nedhængte lofter. Armstrong loft simpelthen nok til at installere egne hænder i en lejlighed eller kontor.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder.

Armstrong loftkonstruktion

Armstronglofter er en ramme af metalplader i form af celler 60x60 cm, hvor hårde eller bløde plader af passende størrelse lægges.

Armstrong er en ramme af metalplader i form af celler, på hvilke plader er lagt

Hårde plader kan være fremstillet af følgende materialer:

 • faste eller perforerede metalplader;

Loftsplader til et falskt loft af tyndt måle stål 0,45 mm belagt med polyester

Armstrongloft med spejlindsatser

Bløde plader er lavet af mineralske eller organiske naturlige materialer. I de senere år har mineralpladerne som en del af kampen om miljømæssig renhed næsten ophørt med at bruge - de indeholder mineraluld, hvor små partikler har en dårlig virkning på åndedrætssystemet.

Armstrong loftsflise farver

Armstrong økologiske bløde plader til lofter bruges ganske ofte, består af genanvendte celluloseholdige råmaterialer og er helt sikre, har en lav vægt og skæres let under installationen.

Armstrong loftfliser

Takets konstruktion samt de rammelementer, der bruges til det, er vist i illustrationen.

Komplet loft Armstrong

 1. Loftplade størrelse 60x60 cm
 2. Transversal T-formet profil, længde - 0,6 m.
 3. Bearing T-profil, længde - 3,7 m. De er placeret parallelt med rummets korte væg, om nødvendigt øget ved hjælp af standardfastgørelser eller savnet overskydende.
 4. Longitudinal T-formet profil, længde - 1,2 m. Fastgjort til bæreren med et trin på 0,6 m.
 5. Loftsophæng med en krog (5a) og en stang (5b). Suspensionstangen fastgøres til loftet ved hjælp af dykker eller ankre og krogen til støtteprofilen. Ved fastspænding (5) justerer de suspensionens højde og sikrer rammens vandrette niveau.
 6. Væg L-formet profil, længde - 3 m. Den er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet med et niveau.
 7. Anker eller dowel til montering af suspensionen i loftet.
 8. Trimmet loftplade, der passer til størrelsen på rummet.

Suspension system elementer

Profilen til rammen kan være metallisk, pulverlakeret eller metalplast. Den almindelige hyldebredde er 15 eller 24 mm, den første bruges til lyskonstruktioner lavet af organiske plader, den anden - til spejl, glas og metallofter med et stort antal indlejrede elementer. Til særligt tunge strukturer anvendes også forstærkede bøjler. Rammen er monteret ved hjælp af standardophæng. Det kræver minimal passform og er hurtigt og nemt monteret som designer.

Vær opmærksom! Armstrong loftfliser kan fremstilles uafhængigt af træpaneler eller MDF. Et sådant design af plader vil give originalitet til rummet.

Beregning af materialer

For at beregne materialerne skal du kende størrelsen på rummet - længden og bredden. De beregner det krævede antal fliser og profiler. Beregningen omfatter flere faser.

Formlen til beregning af arealet af et rektangulært loft

 1. Bestem det ønskede antal fliser. For at gøre dette skal du beregne rummets rum og multiplicere længden af ​​bredden i meter. Det opnåede resultat er opdelt i området af en enkelt flise; for en standardstørrelse på 60x60 cm er det S = 0,36 m. Rund resultatet til et helt tal.

Eksempel: For et værelse på 3,5 x 5 m er rummets rum Sc = 3,5 x 5 = 17,5 m. Antallet af fliser er NP = 17,5 / 0,36 = 48,6. Efter afrunding opnås 49 stykker.

 1. Beregn antallet af vægprofiler. For at gøre dette skal du bestemme rummets omkreds, tilføje længden af ​​alle dens vægge og opdele den ved standardlængden af ​​hjørneprofilen på 3,0 m.

Eksempel: Rummets omkreds er Pк = 3,5 + 5 + 3,5 + 5 = 17 m. Antal vægprofiler er Npr = 17/3 = 5,66 stk. Efter afrunding opnås 6 stykker.

 1. Find antallet af transportørprofiler. De er normalt placeret langs den korte væg i en afstand på 0,6 m fra væggen og 1,2 m mellem profilerne. Antallet af profiler i træk findes som følger: Opdel bredden af ​​rummet ved standard profillængde, svarende til 3,7 meter, og rund resultatet til et større heltal. Antallet af rækker bestemmes ved at dividere længden af ​​rummet ved at installere bæreprofiler på 1,2 meter, afrundet til en større helhed. Antallet af profiler i træk multipliceres med antallet af rækker.

Eksempel: For eksempelrummet i rækken vil der være en profil, da rummets bredde er mindre end standardprofillængden. Antallet af rækker er 5 / 1.2 = 4,16 rækker efter afrunding - 5. Total - 5 bæreprofiler.

 1. Antal langsgående profiler findes som følger: Rummets længde er delt med profillængden på 1,2 m og afrundet op; Rummets bredde er opdelt i et installationstrin på 0,6 m og afrundet. Resultaterne multipliceres.

Eksempel: Antallet af rækker af langsgående profiler er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding viser det sig 5. Antallet af profiler i rækken 3,5 / 0,6 = 5,8 efter afrunding er 5. I alt 5x5 = nødvendigt 25 stk.

Suspensionssystemets længde- og tværgående profiler

 1. Antallet af tværgående profiler findes som følger: Rummets længde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrundet ned; Rummets bredde er divideret med profillængden på 0,6 m og afrundet op.

Eksempel: Antallet af profilrækker er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 4; Antallet af profiler i rækken er 3,5 / 0,6 = 5,8, efter afrunding - 6. I alt 4x6 = 24 stykker af tværprofilen.

 1. Antallet af suspensioner beregnes som følger: Rummets længde og bredde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrunding af begge resultater i en større retning og multiplicering af resultaterne.

Eksempel: 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 5; 3,5 / 1,2 = 2,9, efter afrunding - 3; 5x3 = 15.

Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

For at gøre det lettere at beregne, kan du bruge tabel 1, det er nok at finde et rum af en passende størrelse i det og bestemme det nødvendige antal loftelementer.

Tabel 1. Beregningen af ​​materialet til loftet Armstrong.