Moderne lysekroner i interiøret: fotos, synspunkter, design, stilarter, oversigt over værelserne

Lysekroner i interiøret spiller en central rolle i dens design. Hvis du vælger den rigtige belysning, kan du gøre rummet mere koseligt og udvide rummet visuelt. Du kan også kompensere for manglen på naturligt lys, hvilket er nødvendigt for mørke rum. Der er nuancer til at vælge typen af ​​lysekroner, der afhænger af formålet med rummet, dets dimensioner og stil beslutning.

Tips til valg

Før du vælger en lysekrone til indretningen af ​​rummet, skal du overveje enkle, men vigtige tips:

 • Jo mindre rummet er, desto lettere skal belysningen være.
 • det er nødvendigt at tage hensyn til rummets zoner og deres funktionalitet (vil der være plads til læsning, skrivebord, spisestue);
 • hvilke yderligere belysningsmetoder vil blive brugt (gulvlampe, sconces, spotlights), hvordan de vil blive kombineret med hovedlyskilden;
 • Indretningens stil og farvepalet skal overlappe med lampens design.

På billedet ser den klassiske lysekrone ud ekstravagant og passer perfekt sammen med spejlvæggen og det hvide højt loft.

Lysekronen er som regel fast i midten af ​​rummet, men hvis 2 zoner er koncentreret i samme rum, skal der om nødvendigt bruges to kilder til centralbelysning. Eller i en zone for at bruge en lysekrone, og en anden til at tilføje sconces og spotlights (denne beslutning afhænger af formålet med zoner og den nødvendige lysintensitet).

Kold belysning skal vælges for arbejdsområdet, varmt, men ikke for mørkt lys passer til hvile og afslapning. Du kan vælge belysningen med justerbar lysintensitet, den bedste mulighed for soveværelser og planteskoler.

Lysekrone under interiør stil

klassisk

Versioner i klassikerne er mest repræsenteret på markedet for belysningsudstyr og har mange indretningsmuligheder. Klassikerne er præget af glatte linjer, alsidighed, glas og krystal, der ofte efterligner kandelabre og lysestager i deres former, der minder om deres oprindelse. De er passende i enhver stil og går ikke ud af mode, derfor er de et win-win valg og en god investering.

På billedet udgør en vedhæng lysekrone og væglamper i klassisk stil en enkelt sammensætning i en luksuriøs stue med beige farve. Guldfarve, glas, fløjl, stuck og glans er kun passende i rummelige værelser.

Moderne stil

Lysekroner i det moderne interiør er tilbøjelige til minimalisme og praktisk. En simpel ornament eller geometri, uden en suspension, i en neutral skala skaber et lakonisk billede af rummet.

Højteknologi

Højteknologisk interiør har forkromede overflader, enkel geometri og minimalisme. De skinnende overflader af stål, nikkel, kubisme og klarhed er velegnede til belysning i køkkenet, korridoren.

moderne

Moderne lamper i interiøret er lavet af forskellige materialer og deres væv. Det kan være en traditionel klassisk lysekrone, placeret i en kube af ledning, en almindelig lampe i en kugle af tråde eller kurve.

På billedet er lysekronen med hvide nuancer en klassiker af valg, kombineret med alle nuancer og egnet til ethvert interiør.

Loftkroner i interiøret kan se meget forskellige ud, fordi det er en fri stil til manifestation af fantasi. Ofte er dette et geometrisk design med lamper inde, almindelige rektangulære loftlamper, enkle lamper på ledninger.

Provence

Lysekrone Provence i interiøret kan kombinere grundlaget for en klassisk lampe med en ramme uden en frodig indretning og glastilbehør. Træ og metalelementer, effekten af ​​gnidning vil bringe interiøret tættere på den ønskede stil beslutning.

På billedet er en klassisk lysekrone med hvide nuancer og en messingbase, der passer til indretning af stuen i Provence stil.

Stue

Lysekroner i det indre af stuen vælges med særlig opmærksomhed, fordi der skal tages hensyn til hver families behov. Desuden kan design af lamper i interiøret være et centralt element i indretningen, som vil tiltrække gæsternes opmærksomhed.

I hvert hus udfører stuen mange funktioner: det er et rekreativt sted, børns spil, ser på tv, samtaler og forhandlinger, der kan være en arbejdsplads, og der arrangeres også et hjem banket her.

Hvis dette er en studielejlighed, vil boligarealet være det centrale område. Det er vigtigt at bestemme rummets design, antallet af belysningsenheder, deres intensitet og placeringen af ​​den centrale lysekrone.

På billedet ser den oprindelige hængende lysekrone diskret og koncis ud, udfører hovedfunktionen og passer ind i stuen i moderne stil.

køkken

Lysekroner i køkkenets indretning giver komfort og skaber en familiær atmosfære. Det er bedst at vælge en lille lampe med en montering i nærheden af ​​loftet med et simpelt design, hvilket vil lette vedligeholdelsen og understrege dets praktiske egenskaber.

På billedet skaber en krystal lysekrone og et glasbord et enkelt spiseplads. Den usædvanlige placering af lampen tiltrækker opmærksomhed og gør køkkenet originalt.

Lampen kan komplementere interiøret eller skille sig ud med et usædvanligt design. Det kan placeres i midten, og du kan over spisebordet. Glem ikke den ekstra belysning over arbejdsfladen, ekstra lamper bør ikke være i konflikt med lysekronen.

På billedet ser et simpelt hæftet loft simpelt og funktionelt ud. Det er nemt at tage sig af ham og holde ham i orden. Det er temmelig en indretning, da belysningens funktion udføres af spotlights og lys over arbejdsfladen.

soveværelse

Lysekroner i soveværelset spiller en særlig rolle for at skabe komfort, især i et moderne interiør med enkle og funktionelle møbler. Når du vælger en lampe, skal du tage højde for loftet og sengens størrelse, farverne på møbler og vægge. For soveværelset er bedst egnet lysekrone med justerbar lysintensitet.

På billedet tilføjer en elegant lysekroner luksus til soveværelset og fortynder interiøret i brune farver.

Billedet viser en moderne lysekrone i et blomstertema og gentager i sine designs detaljerne om blomster, blade og grene.

planteskole

Lysekronen i børnehaven kan laves i den mest usædvanlige form, men du bør absolut være opmærksom på materialernes miljøvenlighed, de bør være giftfri og udsender ikke lugt, når de opvarmes. Hvis indretningen er lavet i et neutralt område, kan lampen være af den klareste farve. Det kan også understøtte maritime, pirat, rum og andre emner.

På billedet er en klassisk lysekrone. Børns temagruppe i stil med en klassiker skaber trøst for en lille prinsesse.

Entré

Lysekronen i gangens interiør understreger husets hygge og med et kompetent valg af lysintensitet gør opmærksom på udsmykningen og udvider rummet også. Det skal være lille og loft, gentage rummets geometri og være fra enkle gennemsigtige materialer. Hvis lofterne er høje, kan du vælge en vedhængslampe i klassisk stil med flere lamper.

Hvis der i korridoren er en sten eller gipsafslutning på væggene, så kan du vælge en lampe i form af en lygte, hvis der er træpaneler i korridoren, så er muligheden for en træindretning lavet af samme træ type perfekt.

På billedet fylder hvide vægge, glaspaneler og en lille lys skygge gangen med lys og gør det visuelt større.

badeværelse

Belysning i indretningen af ​​badeværelset har en praktisk og dekorativ funktion. Med det kan du oprette en stilfuld og original badeværelseindretning.

På billedet giver forfatterens model af lysekronen dig mulighed for at tilføje en særlig personlighed til badeværelset.

Lysekrone Typer

 • Suspenderet. De er loftet på en kæde eller ledning. Afstanden mellem loftet og rummet er op til en halv meter og kan justeres afhængigt af loftets højde. Loftslamper vælges oftest af glas, men de kan også laves af plast eller stof. Afhængigt af længden af ​​ledningen oprettes enten et romantisk eller et festligt interiør. Denne udsigt er egnet til stuen og soveværelset. Suspenderet armatur ude af plads i en lejlighed med lave lofter.
 • Loft. Monteret til loftet uden suspension, en mere beskeden version af den centrale belysning. Lofter ligner ofte et enkelt design eller individuelle elementer. Af materialerne er glas også foretrukket. Den ideelle løsning til det indre af små værelser og værelser med lave lofter. Velegnet til enhver stil.

smede

Smidte lysekroner i interiøret ser i dag uventet ud og repræsenterer emnet for håndlavet kunst. Afhængig af blødhed af linjer og bøjninger kan de være åbne eller lette, strenge og storslåede. De udsmykker perfekt et solidt skab og en luksuriøs stue. Kombineret med træ og sten i indretningen er de også velegnede til et moderne rum til skabelse af eklekticisme.

krystal

Krystallysekrone i interiøret er velegnet til en hyggelig atmosfære, der giver en hyggelig fornemmelse af klassikerne og dens fællesskab med det. Krystal bryder lys og skaber et spil, det kan være af enhver farve takket være moderne teknologi. Lysekrone kan være krystal med tilføjelse af farvede sten, egnet til stuen og soveværelset med højt til loftet. Den mest værdsatte tjekkiske og italienske krystal. Til gengæld kræver det ordentlig pleje af det konstante spil af strålerne.

På billedet passer en krystal lysekrone ind i indretningen af ​​et klassisk soveværelse. Forgyldte detaljer, maleri på væggene og et to-niveau loft med hvid stuck skaber et elegant udseende.

Sort-hvide lysekroner

Farveskemaet afhænger af rummets design, hvor lampen kan være en klar accent eller passer ind i de generelle farvetoner.

 • Den sorte lysekrone i interiøret ser ekstravagant ud og passer til lyse vægge og et hvidt højt loft. Det kan dekorere interiøret i stil med minimalisme, hi-tech, klassisk, gotisk, det afhænger af designet.

På billedet pryder en sort lysekrone i form af en edderkop det eklektiske interiør i et landhus.

 • Den hvide lysekrone i interiøret er en klassiker af valg med en kombination af farver, som hvid er kombineret med alle nuancer og passer til ethvert interiør. Det er også vigtigt at vælge materialet og tilslutningsmetoden.

Fotogalleri

Ved hjælp af belysning kan du eksperimentere med rummets design og designe interiøret på en original måde. Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​lysekroner i rum med forskellige funktionelle formål.

Lysekroner til soveværelse

I vores online butik kan du købe smukke og højkvalitets lysekroner til de mest attraktive priser. Et stort udvalg vil glæde hver kunde.

Soveværelset er et af de største værelser i lejligheden, alt skal være perfekt i det, ned til mindste detalje. God belysning er en vigtig faktor i denne sag. At finde en god lysekrone model er ikke en nem opgave. Det skal være i perfekt harmoni med rummets design.

Hvordan laver man det rigtige valg?

For ikke at forveksle ved valg, bør du overveje størrelsen på soveværelset, dets højde og bredde. Store krystalkroner ser elegant ud, men i et lille rum vil det være latterligt. Et godt valg til et lille soveværelse - udsmykkede lysekroner. De har et originalt og attraktivt udseende.

Det er også værd at være opmærksom på, hvor armaturerne er rettet ned eller ned? For et værelse med et lavt loft er det bedre at købe en lysekrone, hvis loft er rettet opad. Det vil således være muligt at opnå den mest naturlige og gode belysning.

Det er meget vigtigt, at lysekronen ser harmonisk ud i rummet. Hvis værelset design reparere, bør du købe en lysekrone i soveværelset i samme stil.

 • Lysekroner til soveværelse (843)
 • Sconces til soveværelse (489)
 • Bordlampe til soveværelse (432)
 • Gulvlamper til soveværelse (99)
 • Lamper til soveværelset (357)
 • Indbygget til soveværelse (8)
 • Steder til soveværelse (17)
 • Højdepunkter for soveværelse (3)

Vi kan købe enhver lysekrone til soveværelset!

Soveværelset er et værelse til hvile og afslapning. Det skal tages i betragtning. I vores online butik kan du købe smukke og højkvalitets lysekroner til de mest attraktive priser. Et stort udvalg vil glæde hver kunde. Vi sælger apparater til moderne soveværelse design, såvel som til klassiske dem. Modeller af lysekroner, som vi indser, vil gøre ethvert soveværelse til et himmelsk sted for hvile og afslapning.

Fordelene ved at købe lysekroner til soveværelset i vores online butik

Køber varer fra os, betaler køberen ikke ekstra penge. Vi sælger lysekroner til soveværelset til den laveste pris fra producenten. Hvis en person ikke kan vælge, hjælper det personale i vores onlinebutik.

Så hvorfor skal du vælge os:

 1. Fremragende kvalitetsbelysning til soveværelset. Vores produkter er lavet af sikre og holdbare materialer.
 2. Stort udvalg af lysekroner til soveværelset. Du kan hente en lysekrone selv for et soveværelse med et ekstraordinært interiør.
 3. Gunstige tilbud til kunder og rimelige priser.
 4. Fleksible betalingsmuligheder.

Takket være købet af belysningsenheder fra os vil der være en fredelig og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Har du brug for en kvalitet lysekrone i soveværelset til en god pris? Velkommen til vores online butik!

lysekroner

I online shop "Beautiful Apartment" kan du købe luksus italienske lysekroner. Dyre eller mere overkommelige modeller vil dekorere dit hjem og gøre interiøret unikt.

I kataloget finder du luksusprodukter i den klassiske version samt moderne modeller. Hver italiensk lysekrone legemliggør elegance og gamle traditioner i fortolkningen af ​​moderne herrer. Derudover er alle modeller funktionelle og praktiske. De skaber ikke kun en sofistikeret atmosfære, men giver også effektiv belysning.

Hvordan man vælger loftlamper til interiøret - 70 billeder af ideer

Det indre af et værelse vil se fuldstændigt og tankevækkende ud, hvis du tænker på forhånd og planlægger den nøjagtige fordeling af lyset korrekt.

Du kan se vores billeder af loftlamper, måske blandt dem vælger du den mest egnede mulighed for dit særlige tilfælde.

Valget af belysning afhænger af, hvor meget den samlede belysning i hvert værelse vil blive opfattet. Det er ligegyldigt hvor intens det vil være, da det meget afhænger af lysets retning, på lysformernes former og positioner.

I dag kan du købe loftlamper af forskellige former og farver. Nogle modeller er designet specielt til store eller små værelser, til alle værelser eller bare nogle specifikke.

For ikke at blive forvirret blandt en lang række belysningsenheder, læs videre for at finde ud af, hvordan man vælger taklamper, der passer perfekt ind i dit hjem.

Lampevalg

Forskellen mellem belysningsenheder er i princippet deres vedhæftning. De kan suspenderes, fastgjort af kæder eller specielle ledninger, kan også være loftmonteret til loftet.

Forresten er den første visning fantastisk til værelser med højt nok lofter. Trods alt besidder ledningerne / kæderne hele det frie rum mellem loftet og lysekronen. Hvis denne valgmulighed vælges for værelser med lave lofter, vil afstanden tilsyneladende vise sig mindre. I dette tilfælde skal du vælge loftslysene.

Loftslamper i interiøret. Hovedtyper

lysekroner

Denne art tilhører en af ​​de ældste, som dukkede op for nogle århundreder siden. Selvfølgelig kan deres designs variere meget fra hinanden. Men fastgørelsen til loftet foretrækker som regel kabler med kæder.

Tidligere lavede lysekroner krystal. I dem blev lyset perfekt refrakteret og reflekteret. Til dato brugt matte / farve type glas, samt stål, plast. Disse typer lamper ser godt ud i frie rum, hvor der er højt til loftet.

Loftslys

Sådanne belysningsenheder er ret alsidige, og du kan vælge dem blandt et stort udvalg! Her vælger en meget krævende ejer enhver form, farve, materiale.

Lignende belysningsmuligheder er gode til børns soveværelser, gange og køkkener. Derudover kan nogle muligheder for mere raffinerede modeller endda være i stuen eller et voksen soveværelse.

Loftmonterede armaturer

Denne mulighed er for de værelser, der har falske lofter. Forresten, i det moderne liv vælger mange mennesker bare en sådan mulighed for at afslutte loftet. Og takket være sådanne lamper kan belyses et bestemt område i rummet.

De er gode til køkkener, soveværelser, garderobe og endda til indersiden af ​​garderobeskabet! Det er også en god mulighed for zoning værelser.

etageadskillelsen

Takket være ham er der et snævert design af lys. Som regel er de installeret i hele grupper, så belysningen fordeles over hele rummets rum.

Derfor er der i sådanne lamper en drejebase, hvoraf strålerne kan omdirigeres som, hvor og hvornår du vil. Dette er en god mulighed for at arrangere belysningen i det arbejdende køkkenområde samt soveværelser, badeværelser, stuer.

Når du har besluttet dig for spørgsmålet om valg af belysningsenhed, skal du vælge den rigtige model, der nødvendigvis svarer til den grundlæggende indretningstilstand i dit hjem.

Lysekroner i hallen

Stuen eller hallen er hele stuen af ​​hele huset. Det er helt naturligt, at du vil dekorere det bedst muligt. I dette tilfælde hjælper korrekt valgt lysekrone, idet du lægger vægt på alle fordele ved rummet og gemmer de mulige ulemper.

Særlige egenskaber

I lejligheden er der et særligt sted. Det byder gæsterne velkommen, arrangerer familiefester, tilbringer tid sammen. De forsøger at få det bedste i stuen: de bedste møbler, de bedste gardiner, den bedste belysning.

Valget af en passende lysekrone i hallen er lavet afhængigt af kravene til denne væsentlige del af hele indretningen, og de vigtigste af dem er på ingen måde en æstetisk komponent. Det er meget vigtigere for lysekronen at klare det direkte ansvar - at skabe et tilstrækkeligt niveau af belysning. Hvis dette ikke er tilfældet, bliver du nødt til at slippe af med den model, du kan lide på grund af den utilstrækkelige funktionalitet.

Det er nødvendigt at vælge en model, der harmonerer harmonisk ind i interiøret i størrelse. For eksempel er det i en stor hal usandsynligt, at en enkelt lille lampe, mere egnet til et køkken, vil se godt ud; for et lille rum, tværtimod, er det uhensigtsmæssigt at anvende en skummet krystalmodel.

Stilfyldning er en af ​​hjørnestenene for at skabe hele sammensætningen.

Mange af de moderne stilarter glæder sig over brugen af ​​blanding, men denne tilgang kræver en subtil kunstnerisk smag og umiskendelig flair. Helt ærligt har ikke alle disse kvaliteter, herunder selv professionelle designere. Den enkleste og umiskendelige mulighed er at købe en lysekrone, som klart passer ind i rummets stil.

Når man vælger det, er det nødvendigt at tage højde for egenskaberne ved det materiale, som lysekronen er lavet af. Ikke alle materialer vil se godt ud i stuen, ofte skal brug af visse muligheder overlades. Efterbehandling detaljer kommer som regel til undsætning, hvormed det er tilladt at dekorere lamperne til hallen næsten ubegrænset (inden for rammerne af god tone standarder, selvfølgelig). De flekker af de materialer, du kan lide imod hovedkroppens baggrund, er sofistikerede og elegante og samtidig tilfredsstiller smag af ejerne.

arter

I det store og hele er det typisk for stuen at vælge kun to typer lysekroner: suspenderet og overhead. Afhængigt af rummets rum kan de suppleres med en spotlight eller hænge ikke en efter en, men i par.

 • Suspended ceiling model er det traditionelle valg til højt til loftet fra 3 m. Dette er den ældste version af alle og de mest kendte. Suspension modeller er normalt fastgjort med en kæde eller ledning. De kommer i forskellige konfigurationer, forskellige i stilarter og dimensioner.
 • Der er hængende modeller på stangen. Den kan bruges til at justere lysekronens højde, enten ved at sænke den, fremhæve et vigtigt element (f.eks. En sofa) eller ved at hæve, så den omgivende belysning vender tilbage til et rum. Sådanne muligheder er især gode for kombinerede haller, for eksempel en hall-spisestue.

Under fejringen kan du let sænke lysekronen og fokusere yderligere på spisebordet.

 • Overhead lysekroner på loftet er ikke ringere end at hænge i dekorative egenskaber. De besætter betydeligt lavere højder, hvilket gør dem til et passende valg for værelser med lave lofter. Der er både flade modeller og figurer dem, suppleret af en række designelementer: vedhæng, inlays, rhinestones.

De fleste modeller er lavet med statisk lys. Denne velkendte løsning kræver ikke ekstra besvær, foruden lysekroner med statisk lys er billigere. For nylig er der imidlertid mere og mere ofte lysekroner med en lysdæmper, som er ansvarlig for justering af belysningsniveauet. Dimmer kan samtidig være en switch.

Luminaries er også udvalgt, udstyret med evnen til at skifte farver. Sådanne modeller leveres med fjernbetjening. Baggrundslysfarverne varierer: grøn, blå, rød, gul. Dioder kan indbygges i et enkelt lys, og kan være i flere, for at gøre omdrejninger i rækkefølge.

Faktiske stilarter

Hidtil har man brugt et par områder til design af salerne. Der er både klassiske muligheder og moderne. Plade lysekrone skal fuldt ud opfylde den valgte stil eller smukt supplere det.

Lysekroner i klassisk stil er normalt flersidede, med stoffarver. Sådanne suspenderede skumle konstruktioner er kun egnet til værelser af imponerende størrelse med højt til loftet. Hvis det besluttes at hænge to sådanne lamper, skal de vælges helt ens, men en lidt større og den anden mindre.

Indretningen af ​​stuen med barokke elementer er en moderne klassiker. I nogle tilfælde er det lysekronen, der hjælper med at skabe et komplet billede af royalty og storhed. Vælg omfangsrige krystal eller lys smedet design. Crystal lamper kan være både vedhæng og overhead, det vigtigste er at vælge en mulighed med mange dekorative vedhæng, en overflod af glans.

Stilen "Provence" kræver installation af en flersidet lysekrone på en let udskåret base, suppleret med stoffarver. For stuer er brug af elementer af dekoration, blonder, vinger, voluminøse blomsterapplikationer velkommen.

For en loft-stil hall, ville den bedste løsning være at installere en stor lysekrone - en "edderkop", lavet i en usædvanlig farve (for eksempel sort kobber). Det er også muligt at hænge en "edderkop" af ledninger, men i dette tilfælde kan den dramatiske effekt gå tabt.

I stuen stil minimalisme passer bulk lampe, mere som et kunstværk. Pas på at opretholde linjens geometriske renhed: lige bøjninger skal justeres præcist. For minimalisme skal du holde dig til det traditionelle farveområde: fra sort til hvidt, men kun i dette sort / hvid-segment.

Farve løsninger

Lysekroner til hallen kan fremstilles i neutrale farver og i rige, lyse farver. Den anden mulighed er kun egnet til de værelser, der er indrettet korrekt, eller hvis lysekronen fungerer som en accent af interiøret.

Neutrale farver kan variere, det handler ikke kun om sort, hvid, gennemsigtig. Pistacio, grøn, mørkblå, beige model vil se lige så godt ud, men ved at vælge en atypisk tone, vil du være i stand til at gøre interiøret originalt og unikt.

Lilla farve bør bruges med forsigtighed, dets overskud vil føre til en følelse af kulde, løsrivelse.

Små pletter kan bringe et mysteriums mysterium ind i lokalet, gøre hallenes atmosfære mere mystisk, arrangere de tilstedeværende til hjerte til hjerteforhandlinger.

Gennemsigtig krystal eller glas lysekroner - det bedste valg for dem, der ikke kan beslutte at købe en farve indstilling. Der er et stort udvalg af lysekroner med gennemsigtige nuancer eller pyntede vedhæng på markedet, så det er let at finde den rigtige version af enhver stil og størrelse.

Valg af lysekrone i to farver, fortsæt omhyggeligt. Det er vigtigt at holde atmosfæren af ​​storhed og højtidelighed i stuen, og ikke for at gøre det for barnligt. Vælg sådanne kombinationer, hvor den ene farve er neutral, og den anden lyse, for eksempel gennemsigtig og lilla, bronze og hvid, smaragd og delikat gul-beige.

Af særlig interesse er metalliske belægninger. Der er mange forskellige teksturer: bronze, sort kobber, krom-satin, klassisk forgyldning og mange andre. Lampeskærme til sådanne baser er bedst at afhente de klassiske hvide farver, for ikke at distrahere opmærksomheden fra den interessante farve på rammen.

Moden er generelt ret loyal over for næsten alle farver, så du kan sikkert vælge en skygge for sjælen og bruge den i hallens design.

dimensioner

Det kan virke som en skræmmende opgave at vælge en model af den rigtige størrelse i hallen, men i virkeligheden er alt anderledes. Professionelle har afledt flere formler for at bestemme alle parametrene.

For at beregne lysekronens diameter skal du kende følgende værdier:

 • Bredden af ​​rummet, m;
 • Rummets længde, m

Nu skal du tilføje dem sammen, og den resulterende mængde ganges med 10. Som følge heraf får du den ønskede diameter i cm.

For eksempel bør en lysekrone på et værelse på 2x3 meter kun være 60 cm og i en hal på 6x8 m - allerede 140 cm. Det er logisk, at store lamper skal installeres i rummelige værelser og små i små.

For at beregne lysekronens højde skal du kende følgende:

 • Kædelængde (standard er 75 cm);
 • Højde fra gulvet til det laveste punkt af lysekronen (ikke mindre end 1,9 m);
 • Loftshøjde.

Nu divider lofthøjden med 4.

Hvis den resulterende værdi er større end længden af ​​kæden, har du mulighed for at installere en hængende lysekrone. Ellers er det bedre at foretrække faktura modellen.

Dernæst skal du kontrollere, om afstanden mellem gulvet og lysekronens nederste punkt forbliver mere end 190 cm. For at gøre dette trækker du lysekronens højde med en kæde fra lofthøjden.

For eksempel er lofthøjden 3,5 m. Derefter er lysestens højde 350 cm / 4 = 87,5 cm. Hvis du tilføjer standardkædelængden, får du 87,5 + 75 = 162,5 cm. Nu skal du kontrollere om der er tilstrækkelig afstand til gå tilbage: 350-162,5 = 187,5 - afstanden er tæt på den klassiske, du skal vælge enten lysekrone lige under eller forkorte kæden.

Når du vælger en lysekrone, der vil være længere eller bredere end de opnåede værdier, skal du omhyggeligt tænke på dens relevans og bekvemmelighed: vil det ikke forstyrre at gå eller overbelaste det centrale rum i stuen.

materialer

Valget af materialer, hvorfra lysekroner er lavet i stuen, er ret store, lige fra lave omkostninger (papir, plast) og slutter med eliten (bronze, rockkrystal).

Populære er metal modeller. De kan fremstilles ved metoden til kunstnerisk smedning af jern (luksusoptioner) eller fra aluminium (de mest demokratiske modeller). Aluminium er et let, fleksibelt materiale, der er egnet til montering på mange overflader, mens jern kræver stærk fastgørelse på grund af dens høje vægt.

Metal baser er oftest suppleret med nuancer af glas eller stof. Glaskonstruktioner åbner næsten ubegrænset felt til eksperimenter: Du kan vælge klart eller matteret glas med et mønster eller glat. Af særlig interesse er farvede glasmodeller. Afhængigt af klassen niche, kan de samles fra forskellige stykker glas eller blot males.

Spejloptioner, der afspejler lyset og gør belysningen mere intense, ser ganske usædvanligt ud.

Smukke loft lysekroner

Smukke loftlysekroner er designet til at blive installeret i luksuriøst indrettede og overdimensionerede møblerede værelser, der ikke kan prale af højt til loftet. I modsætning til bulk-suspenderede modeller skjuler de ikke rummets ledige plads og lægger ikke indvendigt op. Men loftslysekronerne pryder smukt de dyre loftsbeklædning, tjener som et lyst indvendigt element, og fylder også rummet i moderation med et lyst, flydende lys. Deres diffuste lysstrøm belyser helt det indre rum uden at skille en skygge og efterlader ingen mørke hjørner.

Disse stilfulde takkroner ser ekstremt dyre, ædle og spektakulære ud. De har fantastisk design og rig indretning. Deres ramme kan dækkes med guldblad, og som dekorative elementer anvendes designede vedhæng og dråber af rockkrystal. De utvivlsomme fordele, der har smukke loftslyskroner, omfatter:

 • Fantastisk udseende;
 • Luksus design;
 • Fremragende operationelle egenskaber;
 • Højkvalitets håndværk.

Der er et stort udvalg af lysekroner til loftet i vores online butik "100 lamper". Du kan vælge en passende smuk lysekrone til hallen for enhver indretningstilstand. Altid tilgængelig der er masser af stilfulde og interessante muligheder.

Loftslysekroner

Vælg stil

Ceiling lysekroner - Populær belysning

Ethvert hjem vil synes mindst mærkeligt, hvis det ikke har en lysekrone. Selvfølgelig er det i dag en af ​​de mest almindelige typer af belysningsenheder. Plade lysekroner passer nemt ind i et interiør designet i enhver stil, det være sig klassisk, hi-tech, og så videre.

Den største fordel ved takkroner er, at disse produkter næppe vil gå ud af stil. De var relevante 30 år siden, vil være populære og 30 år senere. Derfor, selvom i stedet for luksuriøse lamper vil blive serveret af billige loftlysekroner, vil lejligheden blive indrettet i overensstemmelse med tidens krav.

I dag er det nemt at købe en lysekrone i Moskva eller i en anden region i Rusland - vores online butik leverer til enhver by af transportselskaber.

Hvordan man vælger loftlamper til interiøret - 70 billeder af ideer

Det indre af et værelse vil se fuldstændigt og tankevækkende ud, hvis du tænker på forhånd og planlægger den nøjagtige fordeling af lyset korrekt.

Du kan se vores billeder af loftlamper, måske blandt dem vælger du den mest egnede mulighed for dit særlige tilfælde.

Valget af belysning afhænger af, hvor meget den samlede belysning i hvert værelse vil blive opfattet. Det er ligegyldigt hvor intens det vil være, da det meget afhænger af lysets retning, på lysformernes former og positioner.

I dag kan du købe loftlamper af forskellige former og farver. Nogle modeller er designet specielt til store eller små værelser, til alle værelser eller bare nogle specifikke.

For ikke at blive forvirret blandt en lang række belysningsenheder, læs videre for at finde ud af, hvordan man vælger taklamper, der passer perfekt ind i dit hjem.

Lampevalg

Forskellen mellem belysningsenheder er i princippet deres vedhæftning. De kan suspenderes, fastgjort af kæder eller specielle ledninger, kan også være loftmonteret til loftet.

Forresten er den første visning fantastisk til værelser med højt nok lofter. Trods alt besidder ledningerne / kæderne hele det frie rum mellem loftet og lysekronen. Hvis denne valgmulighed vælges for værelser med lave lofter, vil afstanden tilsyneladende vise sig mindre. I dette tilfælde skal du vælge loftslysene.

Loftslamper i interiøret. Hovedtyper

lysekroner

Denne art tilhører en af ​​de ældste, som dukkede op for nogle århundreder siden. Selvfølgelig kan deres designs variere meget fra hinanden. Men fastgørelsen til loftet foretrækker som regel kabler med kæder.

Tidligere lavede lysekroner krystal. I dem blev lyset perfekt refrakteret og reflekteret. Til dato brugt matte / farve type glas, samt stål, plast. Disse typer lamper ser godt ud i frie rum, hvor der er højt til loftet.

Loftslys

Sådanne belysningsenheder er ret alsidige, og du kan vælge dem blandt et stort udvalg! Her vælger en meget krævende ejer enhver form, farve, materiale.

Lignende belysningsmuligheder er gode til børns soveværelser, gange og køkkener. Derudover kan nogle muligheder for mere raffinerede modeller endda være i stuen eller et voksen soveværelse.

Loftmonterede armaturer

Denne mulighed er for de værelser, der har falske lofter. Forresten, i det moderne liv vælger mange mennesker bare en sådan mulighed for at afslutte loftet. Og takket være sådanne lamper kan belyses et bestemt område i rummet.

De er gode til køkkener, soveværelser, garderobe og endda til indersiden af ​​garderobeskabet! Det er også en god mulighed for zoning værelser.

etageadskillelsen

Takket være ham er der et snævert design af lys. Som regel er de installeret i hele grupper, så belysningen fordeles over hele rummets rum.

Derfor er der i sådanne lamper en drejebase, hvoraf strålerne kan omdirigeres som, hvor og hvornår du vil. Dette er en god mulighed for at arrangere belysningen i det arbejdende køkkenområde samt soveværelser, badeværelser, stuer.

Når du har besluttet dig for spørgsmålet om valg af belysningsenhed, skal du vælge den rigtige model, der nødvendigvis svarer til den grundlæggende indretningstilstand i dit hjem.

Originale designer lysekroner

Designer Lysekroner

Kæmpe popularitet i Moskva erhvervede designer lysekroner. Den moderne befolkning lægger meget mere vægt på skønhed, elegance, interiørdesignets kompatibilitet. Gammeldags lysekroner, der oversvømmede markedet i sovjetperioden, var uendeligt kede af et smalt stilområde, lille sort.

De fleste af lejlighederne var de samme, kedelige, oversvømmet med identiske varer, da andre simpelthen ikke kunne købes.

Smukke lamper begyndte at ses meget senere sammen med andre varer, der ikke tidligere var tilgængelige. Designer lysekroner er usædvanlige, lignende lamper er slående forskellig fra de fleste produkter, som køberen finder på internettet, butikker.

Designerlamper:

 • smuk
 • usædvanlige
 • Upåklagelig stil
 • Enestående kvalitet
 • Misundelsesværdige designs
 • Unikt udseende!

Moskva er en storby, hvilket gør det umuligt at erhverve et arbejde med lysdesignskunst, skabt som en speciel filosofisk skabelse, der belyser interiøret med sin egen tilstedeværelse.

Der er en mening - lysekroner, skabt af designere, uanstændigt dyre. Det er svært at nægte - en høj pris er ikke ualmindeligt. Der er dog en række modeller med en anstændig pris til rådighed for mange købere.

At kigge på billedet af den perfekte lysekrone, at købe det er ekstremt enkelt. BasicDecor onlinebutik har mange arbejdskontakter, siden indeholder et stort antal fabrikker. Nogle producerer modeller tilskrives high fashion.

Ledere vil rådgive klienter om graden af ​​brand awareness, foreslå den ideelle mulighed for et bestemt projekt, beskrive egenskaberne for den valgte lampe, vælg den ønskede farve, foreslå komponentmaterialer (f.eks. Pærer). Levering med kurer er gratis inde i Moskva Ringvejen.

Loftslamper i det indre (60 billeder): punkt, fluorescerende og hængende typer

Konventionelle pendant lamper kan ikke kun skinne, men også indstille tonen for hele interiøret.

Sammen med loftsdesignet, som i de seneste årtier har været dramatiske ændringer, har holdningen til loftbelysning ændret sig. I dag er få mennesker tilfredse med den ensomme lysekrone, der hænger i midten af ​​rummet og belyser kun rummet under det. Vi vil have mere: skabe en spredt lysdæmpning i rekreativt område og i arbejdsområdet - en lys og retningsbestemt. Moderne loftbelysning giver dig mulighed for at løse mere komplekse opgaver, f.eks. Afgrænsning af funktionelle områder, med fokus på individuelle elementer i interiøret.

Dette blev muligt med fremkomsten af ​​armaturer indbygget i loftets design og med forskellige funktionelle og dekorative egenskaber. Selvom konventionelle vedhængslampe ikke kun kan skinne, men også sætte tonen for hele indretningen.

Typer af indbyggede armaturer

projektører

Stikkontaktindretninger i indretningen er meget stilfulde og koncise, så du kan skabe en bestemt atmosfære i hvert værelse afhængigt af placering og designfunktioner.

 • Armaturer med frostet glas giver diffust lys jævnt fordelt overalt i rummet. De kan installeres i rekreativt område i stuen, i soveværelset eller i børnehaven for at skabe en hyggelig afslappet atmosfære.
 • Hvis du skal have et design med belysning af arbejdsområdet (f.eks. I køkkenet over bordpladen), er det bedre at bruge spotlights med gennemsigtigt eller spejlglas.
 • Visuelt fremhæve i indretningen nogle dekorative elementer - malerier, fotografier, garderobeskabe med en samling - hjælper roterende spotlys retningsbelyst lys.

Placeringen af ​​spotlights kan være enhver, med deres hjælp i loftet kan du endda oprette hele glødende paneler. I store lokaler er de ofte forbundet med strømforsyning i separate grupper, hvilket kun dækker kun den zone, der aktuelt er i brug (se punktumlamper til hævede lofter: indkvarteringsmuligheder og sikkerhedsteknikker).

Sådanne lamper fremhæves ikke kun af deres design og design, men også af typen af ​​lamper:

 • Lamper med glødelamper. De har en betydelig indlejringsdybde, derfor kræver de at sænke loftet med mindst 7-10 cm. I lejlighederne i det gamle layout med lave lofter kan de bruges til at belyse den nederste del omkring rummet eller falske bjælkeres omkreds.

Til yderligere belysning anvendes indbyggede lamper med glødelamper.

 • Armaturer med halogenlamper er mere kompakte og holdbare, og de giver desuden et meget stærkt lys. Derfor kan de endda bruges til basisbelysning. Med deres hjælp kan du skabe et usædvanligt loftbelysning for at designe et værelse i enhver stil.

Halogenpærer til forsænket lys

Advarsel! Når du installerer en pære i lampen, må du ikke berøre den med dine hænder. Hold pæren med et væv eller brug handsker.

 • Armaturer med LED lamper. Måske kan det mest varierede design af lamper findes i dette segment. Og det betyder, at der er meget flere muligheder for interessant loftindretning med deres brug. Den eneste ulempe ved LED-lamper er deres høje omkostninger, men kompenseres af en lang levetid, der varierer fra 5 til 11 år.

Rådet. Hvis du har et strækloft, skal lamperne for ham vælge rigtigt. Det kan ikke monteres lamper med glødelamper med en kapacitet på mere end 50 watt og halogenlamper over 35 watt. Men LED'erne bliver næsten ikke opvarmede og påvirker ikke overfladenes kvalitet og udseende.

Fluorescerende loftlamper

Et alternativ til spotlights er indbyggede fluorescerende lamper - de ser godt ud i et badeværelse, hall eller hall.
De mest almindelige er fluorescerende lamper til hængende kassettelofter, der har samme dimensioner som kassetterne selv (vendende fliser). Men de kan indbygges i alle andre hævede lofter - batten, plastik, gipsplader (se. LED-lysekroner - kvalitativt ny belysning).

Loftbelysning design ved brug af fluorescerende lamper

Vedhæng lys

Moderne vedhængslamper er ikke kun forskellige i deres design. I dem såvel som i indlejrede kan forskellige lyskilder anvendes.

På trods af de mange valgmuligheder foretrækker mange mennesker designlamper til fabrikken, det vil sige lavet i en enkelt kopi, at bestille, eller endda med egne hænder.

Denne tilgang giver dig mulighed for at gøre dit hjem helt unikt. Det er trods alt nok at åbne et indretningsblad for at se et standardgenkendeligt billede i det: komplekse lofter med mange spotlights (se moderne lyskroner og lamper: funktioner og typer).

Mens designerlamper tillader selv i nærværelse af det sædvanlige flade loft til at skabe et rigtigt mesterværk.

Armaturet fra billedet ovenfor, lavet af fint porslin, passer perfekt ind i en kvindes boudoir eller soveværelse og bliver et nøgleelement omkring hvilket resten af ​​interiøret vil blive bygget.

Cloud Design Ceiling Lights

Og medmindre nogen kan forblive ligeglad med et sådant mirakel? Men det er bare papir eller letvægts stof strækket over en ramme. Ideel til romantikere.

Det er klart, at ikke alle har råd til en så dyr erhvervelse. Men i et forsøg på at være original, er alle midler gode, så designerlamper kan laves selvstændigt. Her er blot et eksempel.

konklusion

Måder at designe loftet ved hjælp af dekorativ belysning er ikke utallige. Brug af forskellige typer lamper og deres kombinationer, kan du skabe virkelig unikke interiører. Men i al den foranstaltning er nødvendig. Prøv ikke at "sætte alt det bedste på én gang", hold dig til den valgte stil, og dit loft bliver det vigtigste kunstobjekt i hele lejligheden.