Loft i soveværelset - 100 billeder af stilfuldt design

Et stort udvalg af materialer på byggemarkedet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi.

Loftets design i soveværelset er muligt i et stort antal muligheder afhængigt af præferencer og økonomiske muligheder.

Hvidvaskning og maling

De mest konservative muligheder - hvidvaskning og maling bruges for nylig mindre og mindre. På trods af enkelhed og billighed er der en række ulemper, der gør metoderne irrelevante.

Hvidvasken skrælmer over tid, overfladen bliver ujævn, den kan kun vaskes af med gipset, hvilket betyder at loftet i soveværelset skal nivelleres igen.

Malingen har de samme fordele og ulemper som et hvidvaskemiddel. Selvom de smukke lofter i soveværelset med vandbaseret maling, set ud fra de almindelige farver, er ganske enkle at lave takket være den enorme farvepalet.

Til maling anbefales det at vælge et stille lysfarveskema, der ikke forstyrrer korrekt hvile.

Wallpapering er en interessant mulighed, som man kan se på loftet i soveværelset, så du kan passe loftet og væggene ind i det overordnede koncept.

Manglerne er tydelige fra manglerne, fordi selv med den højeste kvalitet af arbejdet, vil tapetet med tiden komme ud. Og i tilfælde af en oversvømmelse ovenfra vil udseendet forringes en gang for alle.

gips gipsplader

Fremragende muligheder for at skabe usædvanlige former og design giver gips. To-niveau loft i soveværelset er muliggjort ved brug af dette materiale.

Hvis ideens kompleksitet ikke giver dig mulighed for at implementere det selv, vil det nemt blive gjort af fagfolk. Og alligevel kan du altid finde en mulighed, der er mulig for uafhængig udførelse.

Gipsvæggen er meget miljøvenlig, hvilket øger sin rating betydeligt, når man vælger et materiale. På den anden side er der ulemper - et fuldstændigt tab af æstetiske egenskaber i tilfælde af befugtning og et fald i højden af ​​et rum med et par tituscentimeter, hvilket gør dets anvendelse upraktisk i værelser med lave lofter.

Et ophængt loft i soveværelset er muligt og vil ikke "skubbe" på en person, hvis den samlede højde af rummet er tilstrækkelig.

Spændingssystemer

En anden måde at lave et originalt design på er at bruge et ophængt loft i soveværelset. Løsningen er blevet populær takket være en række faciliteter, der opstår under implementeringen.

Absolut flad overflade, muligheden for våd rengøring, en stor belastning modstå (op til 100 liter) lavede stræklofter en hit opfindelse. Kort installation af systemet sker normalt af specialister.

Det er bedre at overlade denne virksomhed til professionelle, da selv en lille mekanisk skade gør hele systemet ikke funktionelt. Det enorme tilbud på markedet giver dig mulighed for at vælge den rigtige producent og specialister i installationen af ​​stræklofter.

Desuden er den reducerede højde (ca. 15 cm) af loftet også en af ​​de få ulemper i spændingsstrukturer.

På nogen måde er der fordele og ulemper, bør du omhyggeligt afveje alt, før du træffer en beslutning om, hvilke lofter der skal gøres i soveværelset. Hvis det primære kriterium er budgettet, er acceptable muligheder hvidvaskning, maling og dekoration af tapet.

Hvis funktionalitet er vigtigst, er stræklofter et glimrende valg. I et tilfælde, hvor designets originalitet er vigtigst, bliver gipspapir den uerstattelige assistent.

Selvfølgelig afhænger af smag og fantasi. Enhver valgt metode hjælper med at gøre loftet i soveværelset stilfuldt og æstetisk.

Dette er vigtigt, fordi soveværelset er et specielt sted i lejligheden, en person bruger en tredjedel af dagen i dette rum. Det er nødvendigt at gøre dette ophold behageligt og befordrende for hvile.

Loftet i soveværelset: TOP-100 billeddesign af det moderne loft

Reparationen i soveværelset skal nærmer sig meget omhyggeligt og omhyggeligt, fordi soveværelset er det rum, hvor vi bruger mest tid. Her skal du absolut overveje alt: fra reparation til møbler.

Det er især vigtigt at være opmærksom på loftets design i soveværelset - det er det vi ser at falde i søvn og vågne op. Det skal være behageligt og nyd udseendet og sæt et godt humør til hele dagen.

De vigtigste typer reparation af lofter omfatter: malet, indsat, hængslet, spænding og kombineret. Naturligvis har de deres fordele og ulemper.

Retro løsning

Siden tiderne hos vores bedsteforældre havde lofterne i alle boligområder i landet den samme løsning - et lag af gips, et lag af kitt og hvidvask. En sådan beslutning var ikke en flyvning af kreativitet. Siden da er kun de materialer, der er blevet anvendt til disse lag, ændret, men interiøret er slet ikke ændret.

Udskiftet hvidvaskning den mest dristige begyndte at bruge maleri. Dette gjorde det på en måde muligt at ændre loftsfarven i soveværelset. Men ulemperne ved denne teknologi er mange flere fordele: malingen falder og bliver snavset, kræver konstant opdatering, reparationen selv kræver grundigt forberedende arbejde.

Endelig blev lofter designet. De gav mere valg til designbeslutningen.

Lim loft

I stedet for retro-løsninger, er moderne indtil for nylig lofter klistret over med skum polystyren plader er kommet. Selv under hensyntagen til de forskellige former og mønstre af disse fliser, som tillader modellering af stucco eller sten og farvning i forskellige farver, er dette materiale og lim ikke sikkert for menneskers sundhed og forårsager kronisk forgiftning under langvarig kontakt.

Derfor er anvendelsen af ​​denne løsning ikke den bedste til at sove.

Nedhængt loft

Takket være en række designløsninger er hævede lofter i soveværelset og andre værelser blevet den mest populære løsning. Især glad for både bygherrer og "brugere" gipsplader lofter.

De tillader ikke at fokusere opmærksom på ulige lofter, undertrykke støj og gøre loftet unikt. Og på grund af kombinationen af ​​forskellige former og multi-farvet belysning kan man afsløre grænserne for fantasi.

Ulempen ved denne teknologi er brugen af ​​lofter i lave rum. På grund af dets design skjuler den 10-15 centimeter. Nogle gange bliver dette tab kritisk.

En anden god mulighed for hævede lofter er en spejloverflade, monteret på en metalramme. Dette spejl øger belysningen og som følge heraf udvider visuelt rummets grænser, bliver det mere rummeligt og voluminøst.

Strekak

En anden mulighed for at skjule fejlene i loftet og give det en funktion er at bruge et strækloft, det ses tydeligt på billedet af stræklofter i soveværelset.

Dette loft er meget let at installere og har mange farve- og teksturløsninger. Det er meget nemt at vedligeholde og er sikkert for boliger. Ligesom spejloverfladen giver den glatte tekstur af strækloftet større belysning og forbedrer rummet visuelt.

Også på lofterne kan anvendes fotoprints, der vil diversificere de visuelle aspekter. Ved anvendelse af sådanne lofter er det vigtigt at vælge en pålidelig producent og performer.

Kombineret opløsning

Dette er en af ​​de mest ekstravagante måder at dekorere et soveværelse på. En god kombination på loftet - træ og gipsvæg og på vægge af bambusfibre, silke tapet.

Med denne fremgangsmåde er fantasien ikke begrænset. Det vigtigste er ikke at overdrive det og sørge for, at materialerne ikke bringer visuel cacophony ind i rummets design. De skal være i harmoni med hinanden.

Et par tips:

 • Når du bruger ophængte eller hævede lofter i soveværelset, skal du forstå, at de gemmer lodret rum.
 • Hvis du ikke har nok naturlig belysning, er det bedst at gøre uden dikkedarer.
 • Fremhævning af loftet i soveværelset skal være prikket for at give loftet ny maling.

Soveværelse dekoration

Den ideelle løsning til højt til loftet ville være stucco. Det vil give rummet et rigt udseende. Til romantik kan du hænge en baldakin. For at forbedre loftets søvn kan du bruge statiske limede eller malede stjerner og give dynamikken - for at bruge et natlys med en fremspring af den stjerneklar himmel.

Disse og andre løsninger kan ses på billedet af loftet i soveværelset på internettet.

Design loft i soveværelset: smukke indretning ideer

Byggemarkedet tilbyder et stort udvalg af materialer til efterbehandling af vægge og lofter i alle bygninger og strukturer. Et bredt udvalg gør kunderne til at tænke på optimale, smukke og enkle løsninger til lofter. Soveværelset er det sted, hvor valget skal være grundigt og tankevækkende.

Vores artikel vil fortælle dig hvorfor du bør være særlig opmærksom på dette, og på hvilken slags belægning er det bedre at blive.

Særlige egenskaber

Et soveværelse er et værelse i et hus eller lejlighed, hvor der skal være maksimal komfort og hygge. Efter en hård dags arbejde kommer du til hvile, slappe af og sove.

Loftet i dette rum undersøges, sandsynligvis meget oftere end i de andre (ligger på sengen). Derfor bør valget af loft i soveværelset tænkes ud specifikt til din smag og til de særlige forhold i rummet.

Bestemmer hvilken type loft der skal anvendes, du har brug for baseret på dets funktionalitet:

 • Farven og mønsteret skal være roligt, afslappende og i harmoni med væggene og gulvet.
 • Ved hjælp af forskellige finish kan du justere den indbyggede belysning for at slippe af med overskydende lamper på væggene.
 • Belægningsanordningen kan skjule manglen på form og størrelse på rummet.

Afslutningsmuligheder

Først og fremmest er det nødvendigt at overveje, hvilke efterbehandlingsmuligheder det er muligt at anvende i moderne forhold og hvordan de adskiller sig.

farve

Dette er en kendt metode for alle, der blev brugt til at færdiggøre næsten alle lejligheder indtil for nylig. Den utvivlsomme fordel ved sit overvejede budget og brugervenlighed.

En væsentlig ulempe er behovet for grundig overfladebehandling. Ingen maling kan skjule uregelmæssigheder, revner og andre grundfejl. Derfor var det nødvendigt at forsigtigt gipsede lofterne, nogle gange med et meget stort lag, hvilket utvivlsomt er meget besværligt, og det er svært for en uforberedt person at opnå et godt resultat.

Anvendte vigtigste farvestoffer:

 • Hvidtning. Traditionel finish, økonomisk og nem at bruge. Der kan ikke være noget interessant design, men hvis loftets overflade tillader det, og du skal hurtigt og billigt opdatere og opdatere udseendet af soveværelset, så kan du gøre med det.
 • Akrylmaling. Dyrere materiale, der ikke er bange for fugt, og det er også nemt at anvende. Stort udvalg af farver gør brugen mere rentabel.
 • Latexfarvestof kan næppe betegnes som en budgetmulighed. En væsentlig fordel er evnen til at maskere små revner. Latex forringes ikke af fugt og gør basen åndbar. I soveværelset er det sandt.
 • Hvis du er bekymret for høj luftfugtighed i huset, så kan du forblive på silikoneovertrækningen. Det er en elastisk væske, der dækker mindre defekter og har en antimikrobiell effekt.

klistre

Det er mere tidskrævende end at anvende maling. Men resultatet bliver mere interessant.

Der er to typer materialer til anvendelse:

 • Baggrund. Valgmuligheder for sådan færdiggørelse meget. Det kan være åndbart og miljøvenligt uvævet tapet til maling. Tegninger og teksturer er forskellige, plus du kan afhente maling af enhver skygge. Det er ret svært at limme dem alene på grund af den store vægt af lærredene.

Andre former for rullepasta materialer vil være kork eller bambus tapet. Dette er et produkt baseret på naturligt træ, der meget effektivt dekorerer interiøret. Naturlige temaer er meget relevante, og soveværelset vil være sikkert med et sådant loftbelægning. Valget af tegninger på tapetets lærred afhænger af dine præferencer, men du kan ændre den visuelle opfattelse af soveværelset.

For et smalt rum skal du f.eks. Vælge tapet med striber og arrangere dem parallelt med kortvæggen. I et lille soveværelse er det bedre at undgå lyse og store mønstre i loftet.

 • Tile. For nogen tid siden blev denne type finish opnået stor popularitet som erstatning for kedeligt hvidvask og hvid maling. Pladerne er lavet af ekspanderet polystyren. Lysprodukter er temmelig enkle at holde fast, og præ-mærker bunden. Mange typer af materialer kan males. Loftet fra polyfoam kan være forskellige former: rektangulært, firkantet, i form af en rhombus eller en sekskant.

Oftest brugt firkantede produkter. De er mere velkendte for øjet og lettere at montere for enhver form af loftet.

Tekstur kan lamineres, præges, glatte fliser, efterligning af udskæring og stucco, samt læder, sten, træ eller beton. Lavpris muligheder for belægninger kan erhverve en gullig tinge gennem årene, men dette kan styres med periodisk farvning. Den største ulempe ved polystyrenprodukter er deres manglende evne til at passere luft.

Nedhængt loft

Denne type finish er ret almindelig nu. Der er flere forskellige typer materialer til installation af suspenderede strukturer:

 • Gipsplader. Først og fremmest, når de taler om hævede lofter, betyder de netop afslutningen med gipsplader. Belægningen består af to overfladelag af pap og et lag af gips mellem den. Duftene er ret tunge og kan nedbryde på samme tid, så det er bedre at bære dem ud til loftet sammen eller at overlade det til en professionel brigade.

Ark er fastgjort til profiler for styrke og stabilitet. Soveværelset passer til det sædvanlige materiale HL, fordi vandmodstand ikke er påkrævet. Den største fordel ved denne type finish er evnen til at oversætte enhver designer fantasier. Materialet bøjer godt, derfor er det muligt at udføre multi-level strukturer med afrundinger, og at placere en baggrundsbelysning langs omkredsen. Dette kan bruges til zonering et rummeligt soveværelse, og for en fantastisk udsigt over loftet.

U-formet design eller en cirkel over sengens placering fokuserer på hendes opmærksomhed, som de centrale detaljer i interiøret. For værelser med høj loftsgips er den bedste måde at designe den øverste del af rummet på. Til lave vægge er det bedre at vælge et enkelt lærred af lyse farver.

 • Plader. I boligbyggeri tyder man sjældent på denne type finish. Firkantede eller rektangulære plader med dimensioner på 60x60 cm eller 60x120 cm monteres på en ramme bestående af profiler og guider. Produkterne kan være glatte eller præget (med celler, striber og andre mønstre). Den mest almindelige farve er hvid, men du kan også bestille andre muligheder, hvis du ønsker det. Et sådant loft er nemt at skabe, er billigt og hurtigt installeret.

Hvis du har kommunikation øverst, der muligvis kræver adgang, så med en sådan efterbehandling, vil de være let tilgængelige. Mineralfiberen, der bruges til at lave fliser, er ret skrøbelig, så det er let at beskadige. Men udskiftningen er lavet uden problemer. Ofte er kontorlokaler færdige på denne måde.

 • Kassette. I installationen af ​​denne type loft trimmer noget, der ligner den forrige. Firkanter af stål eller aluminium 60x60 cm i størrelse er overlejret på rammen. Basen kan være delvist synlig, men i de fleste tilfælde er den helt dækket af et kassettegitter.

Denne metode har mange fordele: det er let at montere som designer, du kan delvist udskifte elementer, komme til ledninger og kommunikation. Kassettecoating er brandhæmmende og er ikke bange for vand, det er let at tage sig af.

Den største fordel kan kaldes en række design: matte, polymer, metalliseret eller endda spejlet lofter. Det eneste, som dette system koster dyrt.

 • Rack lofter. Lavet en sådan belægning af lange skinner. En metallegering eller polyvinylchlorid tages som base. Fragmenter af aluminium har normalt en lille bredde på op til 200 mm. Men under ordren vil der laves et hvilket som helst format.

Nyanserne af metaller ser imponerende ud: guld, forkromet, bronze, sølv, men takket være farvning kan du tilføje enhver anden farve, fra pastel til syre. Ifølge strukturen kan du vælge lameller med et net, perforering eller den sædvanlige glatte.

Du kan ikke bare finde lige muligheder, men også produkter i form af bølger, V-formede og andre. For designer fantasy er omfanget enormt.

PVC lameller er lave omkostninger, let at vedligeholde og forskelligartede. De efterligner træ, marmor, stoffer, kan være absolut nogen farve, blank, mat, spejl.

 • Spændingsdug. Den mest populære mulighed for øjeblikket for at afslutte værelserne. PVC-ark og i nogle tilfælde er stof fastgjort til metalrammen. Skæring skræddersyet til hvert enkelt rum. Overflader kan være matte, blanke, med satinblank, mønstre og nogen toner.

Metoden, som suspensionen, er god til ufuldkommen basecoats. Alle defekter vil blive gemt ved hjælp af den påførte klud. I tilfælde af spænding af film eller stofmateriale skal du straks overveje placeringen af ​​lamperne og metoden til fastgørelse af gardinerne. De kan hænge på væggen cornice eller være fastgjort til loftet under installationen. Ulempen ved denne dekoration er dens temmelig høje omkostninger, især for rummelige soveværelser.

stilarter

Hvis du har valgt en bestemt stil til dit soveværelse, skal du støtte det ved hjælp af loftet.

 • Ethvert moderne design vil dekorere moderne stretch eller falsk loft. Multi-level designs og en kombination af flere metoder vil være trendy tilføjelser til det stilfulde interiør. Gipspladekonstruktioner på loftet med runde former, fremhævet af belysning, passer godt ind i det moderne soveværelse. Kassetteindsatser med et spejl eller en blank overflade vil også være spektakulære.
 • For fans af minimalisme strækker satin eller mat lærred med skjulte gardinskinner. Konturbelysning hjælper med at fortynde lakonisk design. Ved nedhængte lofter kan du kombinere to forskellige farver af belægninger på forskellige niveauer, for eksempel sort / hvid.
 • Højteknologi kan ledsages af et stort antal indsatser, overgange og brudte linjer. Det er interessant at understrege højteknologisk stil integreret multi-farvet belysning. Både blanke teksturer og rige lyse nuancer vil være passende.
 • Efterbehandling i en klassisk stil kan udføres ved hjælp af et strækloft eller med gipsplader. Afslutningen af ​​en hvid og beige skala med satin glans eller matte muligheder vil se godt ud. Den klassiske er vellykket kombineret med efterligning af stucco, udskårne loftsskiver, maleri på stræklærredet.
 • Nicher med guld udskæringer, blå farve, runde figurer og efterligninger af kuplen understreger det kongelige imperium. Men disse typer af finish er kun tilgængelige for store værelser.

design

Mange er bange for at bruge ikke-standardfarve løsninger til lofter i soveværelset, foretrækker hvid farve. Moderne materialer giver dig mulighed for at slå enhver række farver. Et mørkt loft er bedst til venstre for rummelige soveværelser. Rige variationer af chokoladebrunt, burgunder, malakit, lilla og dybblåt vil tilføje hygge og komfort til din hvileværelse.

Interessante ideer med tildeling af loftnicher i området over sengen. Det kan understreges mønstret tapet, der flytter fra væg til loft. Særligt vellykket vil stoffer med efterligning af stof (silke eller jacquard) eller store mønstre i orientalsk stil passe ind.

Beige gamma i en blank version vil fungere på en ny måde. I kombination med gips mønstre eller udsmykkede lister og en krystal lysekrone får du et neoklassisk soveværelse. For romantiske naturer, helst kvindelige, ville en god løsning være at blive på et rosa loft. Satin eller blank glans, delikate hvide lys og klare lys fremhæver foråret friskhed og ømhed i interiøret.

Idéer med en blå farvetone kan afspejles både i et klassisk paladstema og i fantasilofter, der skaber effekten af ​​en klar og klar himmel over hovedet. Brugen af ​​strakt lærred med fotoudskrivning, som skildrer skyer, vil yderligere forøge følelsen af ​​åbent rum. Foto lærred giver meget plads til fantasi: Du kan dekorere soveværelset med orkideer, malerier, små blomstermønstre.

Dristige designløsninger giver mulighed for at efterligne på loftrummet eller den stjerneklare himmel. Spejlbelægninger i den øverste del af rummet er velegnet til ekstraordinære mennesker, men interiøret vil være usædvanligt spektakulært og trendy.

Tips til valg

Der er visse nuancer, der skal overholdes, uanset hvilken type loftdækning du vælger:

 • For enhver form for loft skal du kende den nøjagtige højde af væggene. Suspenderede og nedhængte lofter på flere niveauer skal installeres i værelser mindst 250 cm i højden.
 • Hvis vinduerne vender mod nord, er det bedre at bruge lette og varme nuancer i udsmykningen. Glat loft vil afspejle mere lys. Dette vil visuelt gøre lokalet mere behageligt.

Design loft i soveværelset +70 foto design ideer

En hyggelig og afslappet atmosfære i soveværelset afhænger kun af ejeren, hvilket design han vælger, hvilke materialer han bruger. Hver del af værelset er sammenkoblet, så det skal se økologisk ud. En særlig holdning til dig selv kræver et loftdesign i soveværelset. Dette værelse er trods alt et personligt rum til to personer, så det skal svare til ejerens smag og ønsker.

Enkle design muligheder

 • toning;

Denne måde at designe loftet tilhører de enkleste muligheder, det vil sige overfladen er malet i den ønskede farve. Pick up skyggen, baseret på deres præferencer og tilstedeværelsen af ​​farver af møbler. Til maling af loftet ved hjælp af vandbaseret maling, som tilføjer den ønskede farve. I nogle tilfælde indeholder designet et ophængt loft med malede elementer. Takket være dette multi-level design er det muligt at skjule alle overfladens uregelmæssigheder.

I dette tilfælde er det ved hjælp af farvedesign muligt at vælge det ønskede område af loftet i betragtning af rummets størrelse. For eksempel, hvis du vil øge dybden af ​​loftet visuelt, så går farven ud over grænserne af den øverste del af væggen - ca. 20-30 cm.

Den mest krævede og universelle måde at dekorere et loft på er at dække overfladen med et træ eller et materiale, der efterligner det. Det mest egnede materiale til dette arbejde - naturligt træ, forbehandlet fra skadedyr og dækket af plet, det øverste lag er voks. Af de mere overkommelige mønstre til overfladebehandling er et lamineret bord med trævirkning.

spænding

Stretch (suspenderet) lofter i soveværelset - dette er den mest populære måde at skabe en behagelig, moderne atmosfære i rummet. De er:

 • Enkelt niveau
 • duplex;
 • Multi-level, hvor tre eller flere niveauer.

Under installationen af ​​sådanne lofter reduceres rummets højde. For eksempel med en enkeltkonstruktion tager det 5-7 cm, og hvis det er på tre niveauer, så er det dobbelt så stort. Derfor skal du tage højde for denne nyans, når du udvikler dit eget design af stræklofter.


Uanset antallet af niveauer har hævede lofter et stilfuldt og moderne udseende. Hvis huset har små værelser og lave lofter, så er dette den bedste løsning til interiøret. Hvis boligarealet er rummeligt, så er det ved hjælp af flere niveauer muligt at visuelt adskille funktionsområderne, dvs. kontor, soveværelse, læsestue. Og lærredene, der er i forskellige højder, kan være forskellige i farve, tekstur. Multi-level strukturer, hvor der ofte findes tre og flere fly i store rum, hvor det er nødvendigt at vælge hver af zonerne.

gips gipsplader

Gipsplanklofter - den mest interessante, men vanskelige måde at dekorere rummet på. Efter alt er der mange muligheder for overflade design, du skal korrekt tænke placeringen af ​​belysningsenheder, designe design og beregne belastningen. Hvad angår selve materialet, anses gipsvæg det mest bekvemme, let at arbejde, det er i stand til perfekt at rette overfladen og give den de mest unikke former. Og det er brandsikkert, udsender ikke giftige stoffer og er egnet til design af ethvert værelse design. Da gipsen egner sig godt til at skære, skæres dele af forskellige former ud af det. Det er boret til overfladen uden frygt for chipping, revner eller ridser. Nogle af de strukturelle elementer er fastgjort med skruer, andre på metalrammen med specielle bøjler. Som et resultat dannes der et hulrum mellem loftet og gipsvæggen, hvor du kan skjule det elektriske ledningsbelysning af belysningsarmaturer. Ifølge strukturen og formen af ​​gipsvæg lofter kommer i forskellige niveauer, former.

Styrofoam Paneler

Disse paneler er kendetegnet ved et højt niveau af varmeisolering og lydisolering samt modstand mod forskellige eksterne påvirkninger. De ser meget attraktive ud og passer til ethvert interiør. Takket være brugen af ​​moderne teknologier til fremstilling af polystyrenskum opnår paneler af den en overflade, der efterligner sten, træ og så videre. Montering af panelerne er enkel og let, så en person, der ikke har erfaring med efterbehandling, kan klare dette arbejde.

De vigtigste fordele ved dette færdiggørelsesmateriale blev værdsat af enkle købere, såvel som professionelle håndværkere, der udfører installationen af ​​loftbelægninger. Da de har mange fordele, øger de signifikant komforten i rummet, dets udseende. Sådanne loftfliser er ikke bange for fugt, så de er villigt brugt i brusere, badeværelser, badeværelser, samt i køkkener og i andre rum, hvor der er høj luftfugtighed. Da polystyrenskum har en mindste vægt, er den monteret på ethvert loft.

Denne kvalitet er af høj værdi for de værelser, hvor gulv ikke kan modstå store belastninger. Derudover er det nemt at arbejde med skumpaneler, de er nemme at skære i stykker og passer til den ønskede form. Derudover er sortimentet af produkter stort, fordi der er hundredvis af farver, mønstre og størrelser af plader, der passer til ethvert interiør. For eksempel kan ejeren arrangere loftet på glatte fliser, enten med mønstre eller ornamenter.

Toning og maling

På trods af at der er så mange måder at dekorere lofter på, foretrækker nogle mennesker at anvende de traditionelle metoder til finishning - farvning og maling. Nogle maler blot overfladen af ​​loftet med vandbaseret maling, mens andre supplerer interiøret med baguetter og lister. På grund af dette bliver miljøet mere komfortabelt og raffineret. Nogle gange er loftet ikke tonet helt, men kun en vis del af det, for at få et unikt design. Ved hjælp af denne metode er det f.eks. Muligt at opnå originale mønstre, som suppleres med alle slags dekorative elementer fremhævet af LED-tape.

Hvis loftet behandles i et rum, hvor der er mange trædele, og selve loftet skal være så tæt som muligt på det naturlige design, så er det bedre at være opmærksom på den antiseptiske eller lessiruyuschuyu belægning. Disse sammensætninger har mange fordele, nemlig:

 • Overfladen, der skal behandles, får en smule skygge og glans;
 • Levetiden for et træloft øges betydeligt;
 • Træets struktur er helt bevaret.

Træ dekoration

Træ er naturens højeste kvalitet, som altid værdsættes, fordi alt er lavet af det. Enhver træ ting ser meget flot, forskellige originalitet og høje ydre kvaliteter. Nogle mennesker mener, at træ er det mest egnede materiale til gulv og vægge, men i dag bruges det meget til at afslutte loftet. Denne coating giver fremragende lydisolering og varmeisolering, hvilket er meget vigtigt for ethvert hjem.

Der er et stort udvalg af trætyper, der spænder fra de mest budgetmæssige muligheder og slutter med de mest værdifulde. Takket være denne rækkevidde vælger hver ejer af huset den mest passende finish til loftet. Træets hovedtræk er økologisk renhed, tilstedeværelsen af ​​originale mønstre og en unik naturlig aroma. Derfor er hvert værelse lavet eget design, ikke som de andre. Der er en anden vigtig detalje til fordel for naturmateriale, dets evne til at diffustere lys. Næsten alle designere kender denne nuance, så de skaber en naturlig skyggende effekt i deres interiør, hvor skygge og lys er den vigtigste metode til dekoration.

Mere komplekse designmetoder

Af de sværeste, men effektive måder at designe, er det værd at fremhæve installationen af ​​en spejloverflade. Det er farligt og dyrt at bruge store, tunge spejldukker til arbejde, så plastanaloger er den mest acceptable løsning. For eksempel er det nok at installere plast spejlpaneler i loftet, da indretningen af ​​rummet vil ændre sig dramatisk. På trods af at de har en lav evne til at reflektere, kan disse paneler skabe en pikant atmosfære i soveværelset, hvilket gør det mere lidenskabeligt og sensuelt. Denne mulighed er det perfekte valg for et ungt par, ikke belastet med familieproblemer.

Farvede spejle

Hvis du vil gøre situationen mere dristig, sjov og original, vil farveloftet være en god løsning. Derudover forbliver de farvede lofter i de seneste år i trend og findes i mange kendte designere. Denne beslutning vil hjælpe om morgenen til at tune ind på vigtige problemer, genoplade batterierne og føle en styrke af styrke. Til dekoration kan du bruge orange, gul eller lysrød.

Malerier og tryk

Maleriet på loftet er anderledes, men svarer altid til indretningen af ​​rummet. Derfor skal du tage hensyn til omgivelserne, tilgængeligheden af ​​møbler og ønsker, inden du er færdig. Normalt i soveværelset er der en luftig, lys sammensætning, der ikke fokuserer opmærksomhed og passer ind i den overordnede stil af interiøret.

udskrifter

Den nyeste mode trend i indretning er trykkerier. De er villigt anvendt til lofter, vægge og endda rummøbler. De laver nye noter, gør værelset interessant, fantastisk. Ved hjælp af udskrifter er soveværelsens hovedfokus på loftet, ikke at glemme miljøets farveskema. Du kan ikke gøre udskrifter meget lyse, hævede, ellers vil boligen ikke være behagelig. Overalt skal være en foranstaltning, med udskrifter også.

I de fleste tilfælde, for stuen ved hjælp af udskrifter med blomstermotiver. Desuden vælger designere ofte naturlige elementer, såsom havkyst, skov, solnedgang. Den næste mest populære er dyreprinter, men hvis det ønskes, kan ethvert mønster påføres loftet.

Stråleplader

I nogle huse og lejligheder på loftet er der træbjælker, som i dag ikke længere er skjult under beklædningen. En sådan ubetydelig og forstyrrende detalje kan trods alt blive et glimrende dekorativt element til indretning af et bolighus. Hvis du reviderer visse stilarter i interiøret, så er der i mange mønstre bjælkelofter, hvilket giver rummet et nyt, hvilket gør det mere moderne og stilfuldt. Træbjælker er også miljøvenlige og attraktive i udseende.

Typisk er disse designs til stede i de stilarter, hvor træindretning hersker, og forekommer også i andre retninger, hvor træ bruges som et ekstra element, hvilket giver et elegant udseende. For eksempel dekorere træbjælker den moderne højteknologiske stil, historiske klassikere, etnisk interiør og mange andre. Den eneste forskel mellem dem er tilstedeværelsen af ​​forskellige dekorative elementer.

Valget af farver

Hvis planerne om det sædvanlige soveværelse til at gøre det bedste sted i huset til afslapning og hvile, så er det bedre at vælge en rolig, diskret nyance for at afslutte rummet:

 • beige;
 • Rent sand;
 • Lysebrun;
 • Himmelblå;
 • Gentle gul.

I soveværelset skal en person hvile, roe sig ned og ikke blive distraheret af fremmede detaljer om interiøret. Ofte skal du gøre flere zoner i et rum - til hvile, arbejde og sove. I dette tilfælde kan du i et rum kombinere flere farver, f.eks. Tilføje lysegrå, grøn eller violet til lyse toner. Takket være denne kombination er det muligt at lindre spændinger fra øjnene, gør dig klar til at sove.

Udvælgelse af farver til møbler

Hvis soveværelset kun bruges til at sove af to personer, så er den bedste mulighed at arrangere det i en romantisk stil. Møbler, dekoration og loft er ønskeligt at udstede en blid, beroligende toner, der bidrager til hurtig afslapning. Om ønsket er sengen dekoreret med gardiner eller en baldakin, som gør sengen så behagelig som muligt. Det bedste valg til dekoration af vægge og lofter vil være brun, beige eller pink. Hvis der er et barn i soveværelset med forældrene, bør du ikke begrænse dig til de rolige nuancer Barnet har brug for følelser, udvikling, og derfor i soveværelset bruger de desuden elementer af grønt, mørkegråt, violet eller blåt.

Loftet i soveværelset: muligheder for materialer og design - 46 smukke billeder

Et soveværelse er et intimt sted for to, der skal udstråle en afslappende atmosfære. Loftet i soveværelset spiller en vigtig rolle. Udsmykning af forskellige dele af rummet kan ikke opdeles, alt er sammenkoblet. Vægge, gulv, loft - alle disse elementer kræver særlig opmærksomhed på deres design. I vores artikel vil vi snakke detaljeret om, hvordan man laver et smukt loftdesign i soveværelset, samt om de typer materialer deraf.

Stretch loft i soveværelset: Let at skabe, smukke i interiøret

Stretchloft i soveværelset vil reducere reparationstiden betydeligt, såvel som visuelt justere højden på soveværelset og tilføre lys til det og derved skabe en hyggelig atmosfære.

Før du begynder at lave et nedhængt loft, skal du finde ud af, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du laver reparationer i et lille soveværelse, kan du nemt øge det med det hvide og det glatte overflade af loftet. Hvis du står til rådighed et stort rum, som du gerne vil gøre mere intimt, her vil du blive hjulpet af et kedeligt loft i mørke farver.

Ved design er det ophængte loft i soveværelset opdelt i tre hovedtyper:

 • Enkelt niveau
 • duplex
 • Multi-level (tre eller flere designs)

Enkelt niveau loft i soveværelset

Et loft på et niveau er et universelt loft i soveværelset, en mulighed for et værelse af enhver størrelse, men ser stadig mere fordelagtigt ud i små værelser med lave lofter. En behagelig bonus på et loft på et niveau vil være dets budgetpris.

To-niveau loft i soveværelset

To-niveau loft i soveværelset - stræk loft i soveværelset, som du nemt kan vælge funktionelle områder af rummet. Tøj på forskellige niveauer kan variere i tekstur og farve.

Multi-niveau lofter omfatter tre eller flere fly i konstruktionen, sådanne lofter bruges, når soveværelset skal gøres mere intimt og igen at fremhæve funktionelle områder.

Materialet, der anvendes til fremstilling af hævede lofter, kan variere i tekstur, nemlig: blank, mat og satin.

Glossy stretch loft

Glansstret loft - har en høj refleksivitet. Det blanke loft i lyse farver vil udvide og gøre dobbeltværelse med lave lofter.

Matt strække loftet

Børstet loft - en klassiker, der passer til ethvert interiør. Meget godt scatters lys, jævnt fordeler det rundt i lokalet. Et andet stort plus er budgetprisen, som ikke afspejles i loftets udseende.

Satin loft

Sateen loft i soveværelset - ligner meget mat, men har stadig en mere silkeagtig overflade. Tekstur er domineret af naturstof. Det har en større refleksivitet end matte strækloft i soveværelset, men det blinker ikke.

I lofter på flere planer ville det være hensigtsmæssigt at kombinere materialer: for eksempel er hoveddelen blankt, og delen over sengen er mat.

Med hensyn til belysning stræk lofter er universelle. Her vil det være hensigtsmæssigt at se indbyggede lamper, klassiske lysekroner og endda LED-strimler, hvor det ikke er svært at montere kassen rundt om loftets omkreds.

Gipsplanklofter i soveværelset: En original og praktisk løsning

Gipsvæg er et alsidigt og praktisk materiale til loftet på et moderne soveværelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et originalt design af loftet i soveværelset. Dette materiale er universelt med hensyn til design og vil være passende i et værelse lavet i enhver stil. Ligesom et ophængt loft i soveværelset er gipspladen opdelt i single-level, to-niveau og multi-level muligheder.

Et loft på et niveau er det enkleste design, der kan oprettes selv med egne hænder. Det eneste negative, i enkeltniveau lofter - er knaphed i design.

Fler niveauer og to niveauer lofter - sådanne lofter ser elegant og elegant, og her kan du vandre i belysning og design. Gør loftet konveks eller konkav, samt eksperimenterer med stucco, du kan visuelt reducere og forstørre rummet. Men glem ikke at overflod af elementer og niveauer visuelt overbelaster værelset.

Men inden du vælger loftets design, er det nødvendigt at lave et skøn og et projekt under hensyntagen til alle nuancer i rummet. Dernæst bør du beslutte dig for materialerne. Det er nødvendigt at vælge høj kvalitet gips. Som vil være mere eller mindre modstandsdygtig over for fugt, samt en metalprofil og fastgørelsesdele. Et vigtigt skridt er installationen af ​​rammen. Installation skal ske, når alt er klar til dette. Strengt langs markeringslinjerne placeres styringsprofiler på væggene. Yderligere mellem dem, i henhold til loftplanet i projektet, ved hjælp af specialelementer, er der installeret en understøtende loftsprofil. Der er en ligering og korrekt fastgørelse. Det andet niveau af rammen er bygget efter fuldførelsen af ​​den første. Hvis loftmaterialet er kombineret, er filmen til strækloftet installeret som en sidste udvej, når gipspladens konstruktion er klar.

Gipsvæg - et materiale i udformningen af ​​hvilke eksperimenter er kun velkomne. For eksempel vil et gipsplankloft i et soveværelse i kombination med massive træbjælker se smukke og dyre ud. Et spejl loft med en ramme ville være en god mulighed, og selvfølgelig loftet dekoreret med stucco - elegante klassikere, som med fordel kan understreges af belysning. Suspended typer af gipsplader lofter ser meget originale yderligere på dette.

Falsk loft i soveværelset - fordele og ulemper ved design

Suspended lofter, ligesom andre strukturer, har deres egne fordele og ulemper, vi forstår dem mere detaljeret.

fordele:

 • Ved korrekt installation og brug skal du give en perfekt flad overflade. Derudover skaber mange niveauer en stor æstetisk effekt.
 • Hvis arbejdet er færdigt kvalitativt, vil loftet vare meget lang tid uden behov for reparationer.
 • Det er let at se efter et sådant loft, det er nok til at vakuum det bare.
 • Og selvfølgelig er loftslofter næsten altid smukke og originale.

ulemper:

 • Hvis du har lave lofter, vil de hængende loftindstillinger gøre rummet visuelt endnu lavere og mindre, og i så fald skal du opgive den tilsigtede virksomhed.
 • Gipsvæg er bange for vand, men dette problem kan løses ved hjælp af vandtæt gipsplader.

Design loft i soveværelset: hvilken farve er bedst at vælge

Når man vælger loftets farve, er det nødvendigt at overveje tre grundlæggende regler:

 1. Loftsfarve bør kombineres med andre elementer i interiøret.
 2. Det er vigtigt, at farven har en beroligende effekt.
 3. Du skal vælge en farve baseret på dine egne præferencer.

Hvid er en klassiker, der passer til alt. Denne farve giver en følelse af renhed og øger visuelt rummet, men det er vigtigt ikke at overdrive det med en sådan farve, så rummet ikke virker koldt.

Blå, grøn og lyserød - har en beroligende effekt. Det er derfor velegnet til soveværelser. Designet af loftet i soveværelset er ikke ønskeligt at bruge farver som orange, rød og gul, det antages, at de spænder nervesystemet. Brun og sort nuancer kan skabe en deprimerende tilstand. Farvens indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed er også vigtig. Tænk på loftets design i soveværelset. Vær opmærksom på, at du ikke kun kan bruge monokromatiske farver, men også fotoudskrivning, og man skal huske på, at hvis tegningen keder sig, vil det være ret dyrt at udskifte belægningen.

I vores kollektion nedenfor kan du se designet af loftet i soveværelset på billedet, som indeholder eksempler på smukt design.

Imponerende loft i soveværelset: enkle og komplekse muligheder (+40 billeder)

For at skabe det perfekte interiør i soveværelset skal du huske at loftet er et af de vigtigste elementer. Det første du ser når du vågner op er trods alt loftet.

Korrekt design af loftet i soveværelset er nøglen til et godt humør og en kilde til positive menneskelige følelser.

Ethvert rum er kun fast, hvis alle designelementerne er korrekt udvalgt og dekoreret i samme stil. I soveværelset er dette især vigtigt, da det er i dette rum, at du vil skabe en atmosfære af komfort og bekvemmelighed, så du kan slappe af og glemme alle problemerne i omverdenen.

Absolut ikke vigtigt, du dekorere et soveværelse i et landhus eller en lejlighed - reglerne og designmulighederne gælder for enhver mulighed. Den eneste forskel er selve loftets design. I et landhus er det meget lettere at skabe et hvælvet loft eller dekorere det med bjælker. I en standard lejlighed er lofterne ikke så høje, og du skal redde et nyttigt gulvplads.

De fleste lejligheder bruger gipsvæg til at skabe lofter på flere niveauer.

Der er enkle designmuligheder og ret komplekse - i deres design og teknikker til udførelse. At lave loftet må ikke overbelaste soveværelset, ellers vil atmosfæren i rummet ikke længere være beroligende, men heller undertrykkende og undertrykkende. Farve er også af stor betydning. Mørke lofter reducerer visuelt højden af ​​rummet, men lys tværtimod gør rummet mere rummeligt.

Før du starter reparationsarbejde, er det nødvendigt at beregne alt til mindste detalje, for at vælge de rigtige materialer og værktøjer. Først efter det kan du begynde at opdatere værelset.

Mulighed for en enkel loftsdekoration

Ved hjælp af Styrofoam-paneler eller maling af loftets overflade er de enkleste designmuligheder for loftet i soveværelset. Men selv med et så simpelt design kan du skabe virkelig smarte og elegante variationer på designet.

Styrofoam Paneler

I begyndelsen af ​​2000'erne var denne type loftdesign mest populær, da panelerne havde en lav pris og ikke krævede kompleks vedligeholdelse. I så mange år har denne form for design stadig en ledende stilling. Der er mange variationer af paneler i form og tekstur. Glat mat eller glans, efterligning eller stænk på træ eller sten, med tilsætning af perlemor, firkantet, trekantet og med bløde hjørner - mange muligheder for enhver smag og præference. De kan males i enhver farve eller købe allerede med forskellige farvevariationer.

Du kan dekorere loftpanelerne selv, fordi du har brug for grundlæggende færdigheder til limning. At have en særlig lim og lille indsats er alt hvad du behøver.

Toning og maling

Den mest almindelige måde at designe loftet på er, at den farvemåler eller maler i den ønskede farve. Til dette brug vandbaseret maling. For at tilføje kontrast kan du tilføje loftslister eller baguetter, hvis farve vil være en halvtonet lysere eller mørkere. Dette vil hjælpe dig med at skabe et mere raffineret interiør i soveværelset.

Du kan farve som hele loftet og dets individuelle områder. Således vil du oprette et originalt mønster, der supplerer det med dekorative elementer eller en original måde at belysning ved hjælp af LED-striber for at fremhæve farvede områder.

For at skabe en behagelig skumring i soveværelset og ikke at indlæse vægge af sconces og lamper, kan du bruge ledet lys af cornice. Især hvis du har en bugflis i dit soveværelse.

I lave rum kan en visuel effekt bruges til at tilføje dybde til loftet. Tynde de øverste sektioner af væggene i rummet, ca. 20-30 cm ned fra loftet, i samme farve.

Træ dekoration

Du kan bruge træpaneler eller materialer, der efterligner naturligt træ, til at dække loftet. Dette vil understrege interiøret i stil med land eller moderne, selvom det er vant til at dekorere en by lejlighed. Den ideelle løsning ville være et loft trimmet med træ i farve eller tone lysere end trægulve eller møbler på værelset. Hvis du bruger naturligt træ, skal det behandles med specielle midler for at beskytte mod fugt og skadedyr, før de dækkes. Denne mulighed er lidt dyrere, men den er ideel, hvis du er en fan af øko-stil.

Laminerede plader under naturligt træ - en billigere løsning, nem at installere og til yderligere pleje.

Gipsvæg til loft

Ved hjælp af gips kan du oprette både flere niveauer og lofter. Begge muligheder indebærer kun lidt viden om, hvordan man arbejder med dette materiale. Hvis du ved hvordan man håndterer en boremaskine og en metalprofil, så vil det ikke være svært for dig at lave et smukt trappet loft i soveværelset med originalbelysning.

Gipsvæg er et ideelt byggemateriale. Det absorberer godt overskydende fugt, og i tilfælde af utilstrækkelig fugt frigiver den sig selv. Dette er et ideelt materiale til at skabe et normalt mikroklima i rummet. Derudover kan takket være gipsloftet i soveværelset udstedes i en række forskellige og fancy former. Det er godt behandles, kræver ikke særlig pleje, skjuler alle uregelmæssigheder i loftet.

Til loftet er det bedst at bruge fugtresistent gipsplader. Den indeholder allerede antifungale komponenter.

Gipsvæg kan tones i enhver farve uden tab af lysstyrke eller mætning af maling. Og det kan bruges som en base til finering med et træ eller til et strækloft.

Mere sofistikerede loftdesignteknikker

Stræklofter - en vanskeligere løsning. Interiøret med loftets design ser oprindeligt ud. Desuden gør loftdesignen dig i stand til at skjule alle fejl og uregelmæssigheder på tværs af loftets overflade.

Uden involvering af specialister eller besiddelse af særlige færdigheder til at lave stræklofter vil ikke fungere.

Malerier og tryk

I gamle huse var der ofte soveværelser, hvor lofterne var malet med forskellige plots eller bare dygtige malerier. Interiøret i barok eller Rococo stil kan suppleres med loftmaleri. Men du behøver ikke at ansætte kendte italienske kunstnere, du kan bare bestille stræklofter med forskellige udskrifter.

Til design af soveværelset af en teenager eller et barn er der undertiden brugt lofter med et tryk under nattehimlen og en speciel LED-belysning i form af en spredning af stjerner. Nogle gange anvendes fotoudskrivning på loftet i form af en endeløs blå himmel. Dette design af loftet vil gøre rummet visuelt større og mere rummeligt.

I designet er det vigtigste ikke at subtilisere farven på loftet for at matche indretningens farveskema.

Stråleplader

Tilstedeværelsen af ​​høje lofter giver nogle gange en masse problemer, især hvis soveværelset er placeret på loftet eller under taget. For at bringe harmoni ind i rummet og skabe den perfekte atmosfære i soveværelset, kan du bruge træbjælker. Bjælkens farve skal være mørkere end andre elementer af træ i interiøret.

Hvis bjælkerne er placeret i en højde af 2 meter fra gulvet, kan det frie rum over bjælkerne bruges som et ekstra område til opbevaring af nyttige ting. For eksempel lav vedhæftede filer til beholdere over bjælker og gem gamle fotoalbum eller legetøj der. For udendørs entusiaster vil dette være et ideelt opbevaringssted, hvor du kan opbevare tackle til fiskeri eller skiløb.

Det er ikke nødvendigt at bruge træbjælker til bjælker. For at spare det, kan du erstatte det med plastik.

En metalramme i stedet for et træloft vil også harmonisk passe ind i soveværelset. Farven på metalrammen skal også være mørkere end indretningens hovedelementer. Sådan en klar understregning af loftelementet vil give rummet lyshed og tilføje rummelighed - en slags landdistrikterne hjemelement.

Et hvilket som helst loftdesign, du vælger, skal matche dine præferencer samt blande harmonisk med rummets interiør. Kun i dette tilfælde kan du skabe en virkelig beroligende og behagelig atmosfære i soveværelset.

Loft i soveværelset. De bedste stilløsninger. 45 billeder

En af de mest almindelige fra den to tusindårs version af dekoration af loftet i soveværelset - dets designpaneler af udvidet polystyren efterfulgt af maleri.

Loft i soveværelset. Stil beslutninger

Ved hjælp af disse paneler kan du lave et enkelt niveau loft, der kombinerer glatte og matte overflader, med imiteret lister på træ eller sten. De kan ikke kun males, men også købes med en bestemt stilistisk beslutning. Normalt lim husejere selv panelerne, da det ikke er svært.

Men hvis du lægger stor vægt på dit hjem, især soveværelset, hvor et sådant nadver som søvn og energilagring til en ny arbejdsdag finder sted, foregår intime samtaler inden sengetid, dine yndlings ting opbevares, andre designmuligheder bør overvejes.

Fantasy loft i et gipsplader soveværelse

Gipsvæg kan bruges til at udføre lofter på flere niveauer. Desuden er det miljøvenligt nok materiale til at skabe et sundt mikroklima i stedet for din natsøvn.

Loftets design skal være i harmoni med andre elementer i indretningen. I betragtning af hvordan loftet skal være, anbefaler designerne at tage højde for rummets parametre: I et lille soveværelse med højt loft må du ikke gøre det med spejle, så illusionen af ​​brønden ikke virker; Hvis soveværelsesvinduerne vender mod nord, er det ikke nødvendigt at udføre loftet på de mørke belægninger. Med veldesignede loftslamper kan du gøre rummet lyst, lyst og muntert. En af mulighederne - kunstmaleri på loftet.

Hvis den overordnede stil i soveværelset er minimalisme, ville et to-tre-niveau hvidt loft være passende her, og opdele loftrummet i tre betingede zoner: vinduet, den midterste ene og over soveværelset. Niveau linjer kan ikke være lige, men bølget, hver af dem - på kanten er dekoreret med spotlights. Spejle på væggen vil supplere illusionen af ​​rummet og gøre et relativt lille rum ret voluminøst.

Suspended lofter af asymmetrisk form med indbygget belysning kan være lavet af gipsplader. Et sådant loft vil se godt ud i soveværelset "moderne", "retro" eller art deco.

Hvis den generelle stil i soveværelset er "Japan", kan den udragende del af loftet på to niveauer males med billeder af sakura-, puds- eller plotpynt. Hvis dette vil blive brugt stræklofter, kan det være fotoudskrivning.

Stilistik strækker lofter i soveværelset

Streklofter betragtes som garant for beskyttelse af rummet mod oversvømmelser ovenfra. Desuden er deres indretning kapaciteter meget forskellige. Sådanne lofter kan kombineres i farve, tekstur, form og niveauer, der supplerer træbjælkerne, den oprindelige belysning. Satin eller matte lofter af farven på bagt mælk, delikat fersken eller traditionelt hvidt vil skabe en behagelig atmosfære af ømhed og kærlighed.

En elegant og enkel løsning ville være at designe loftet over sengen, rullende ind i væggen bag hovedgærdet med store to-tre-farvede ornamenter, og de resterende fragmenter af loftet og væggene kan være monotont. Denne "bro" kan indsættes "ansigt" til sengen. Ornament bør vælges som mindre påtrængende som muligt uden skarpe hjørner og linjer. Geometrien i et typisk boksrum bliver fuldstændig omdannet.

Men hvis du beslutter dig for at gøre dit soveværelse levende og lyst, skal du fylde det med kontrasterende overflader, men ikke mere end i en to-tre-farve kombination af farver: sort, rød, hvid eller citron, beige, metallisk og andre. Psykologer mener, at soveværelse design ikke bør begejstre psyken, men alle, som du ved, har deres egne ideer om hvad det betyder at "excite"!

Andre variationer af lofter i soveværelset

Loftet, til tider bærer ikke kun dekorative, men andre funktioner, er det normalt zoneinddeling af garderobe, seng eller vintage toiletbord. Du må ikke laste loftet ved at dele i mere end to eller tre zoner, uanset hvor rummeligt dit soveværelse er. Samtidig er det ønskeligt, at de hængende elementer gentager formen af ​​de møbler, de accentuerer.
Sommetider er soveværelseets loft dekoreret med gardiner (i form af sejl, bølger af samme tekstur som tippet over børnenes seng), men draperierne skal ændres, som støv ophobes i dem. Med hensyn til renlighed er der stadig præference for stræklofter.

Dækning af loftet tapet kan være interessant med hensyn til design løsninger, men kortlivet og ikke praktisk.