lofter

Det er sædvanligt at starte reparationer fra loftet, fordi en dråbe maling er nok til at forkæle det frisklimede tapet eller dyre gulve. De dage, da den eneste form for afslutning af loftet var hans hvidvaskning allerede er nedsænket i glemsel. I dag måler maleriet loftet med akrylmaling det muligt at fremhæve de indre fordele ved at udfylde overfladen i enhver farvetone og dekorere den med originalt loftsplint.

Indhold:

Fordele ved akrylmaling

De mest populære og alsidige farvestoffer til loftet er akrylbaserede maling. Akrylmaling har mange fordele, hvorfor de indtager en ledende position på markedet blandt andre stoffer. Overvej dem mere detaljeret.

 1. Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening og elastik, og giver dig dermed mulighed for at blokere de mindste revner - op til 0,5 millimeter. Til dette formål anvendes malingen normalt i flere lag.
 2. Dette er en af ​​de mest modstandsdygtige over for slid og ultraviolet stråling, og taber derfor ikke sin oprindelige farve over tid.
 3. Akrylforbindelser er ikke bange for fugt, så loftet er malet med akrylmaling, det er nemt at vaske og fjerne snavs fra det. Også i denne henseende kan den bruges i værelser med øget fugtighed, det vil sige i badeværelser og andre fugtige værelser.
 4. Akrylmaling er modstandsdygtig overfor friktion, tolererer roligt varme, det har også en brandgennemtrængelig effekt, så den kan bruges i køkkenet.
 5. Da acrylmaling tilhører den vandbaserede gruppe, har den ikke en ubehagelig, skarp lugt, som er iboende i alle farvestofbaserede sammensætninger baseret på et organisk opløsningsmiddel.
 6. Akrylmaling er ret nemt at påføre og tørre meget hurtigt, men du skal huske at akryl er mørk efter tørring.
 7. Processen med at male overfladen med akrylmaling tager ikke lang tid for ejerne og kræver en stor indsats.
 8. Akrylmaling er økonomisk i pris og adskiller sig i en rimelig pris. Prisen på akrylmaling til loftet varierer fra 200 til 800 rubler.
 9. Hvad farvepalet angår, vil der ikke være nogen uopfyldte forbrugere, fordi antallet af nyanser af akrylmaling vil tilfredsstille de mest sofistikerede købere.

Akryl udvælgelse

Hidtil er den bedste maling akrylvandsmulsion, der er lavet på basis af akrylharpikser. Den ubestridelige fordel ligger i dens høj styrke og elasticitet. Vinylacryl-, acrylosilicon- og styren-acrylformuleringer baseret på acrylcopolymerer er en mere overkommelig løsning.

Moderne akrylmaling er en række forskellige sammensætninger, der afviger i deres konsistens og sammensætning. Der er maling, der er beregnet til maling af almindelige tørre lokaler og maling til badeværelser med forbedrede fugtighedsresistensegenskaber. Det anbefales ikke at anvende disse stoffer til andre formål, hvis sammensætningen er beregnet til et tørrum, er det nødvendigt at bruge det der.

Akrylmaling til loftet sælges oftest i hvid, men du kan opnå den ønskede skygge ved hjælp af specielle farver: afhængigt af mætningsniveauet er det almindeligt at tilføje det nødvendige antal rør med blandingen. Også på salg er mærker af akryl maling med færdige farver og nuancer.

Med hensyn til hvidhed kan alle akrylmalinger opdeles i 3 betingede. Den er hvid, superhvid og mælkhvid. Til maling er loftet bedre at få den mest hvide maling. Husk dog, at nogle producenter skriver "hvid" på en dåse mælkehvid maling, mens andre skriver til superhvid, at denne maling er "hvid".

Så spørg forhandleren om lidt at åbne låget på malingspanden og sammenligne sammensætningens farve i spanden med et hvidt papir, der bruges til den printer, du skal tage med dig. Hvis hvidheden er ens, er et lignende stof egnet til at male loftet. Når sælgeren ikke går til dit møde, skal du først anføre, at du har brug for maksimal hvidhed, og at du vil returnere krukken, hvis det viser sig at være forkert.

Akrylophænget loft efter tørring har en blank eller mat overflade. Men når man vælger en maling, skal man huske at dumhed i loftet er en meget vigtig indikator sammen med sin hvidhed og er et af kriterierne for det upåklagelige udseende. Jo mere matte overflade du har vist sig, vil de forskellige fejl være mindre synlige på den, for eksempel forskellige uregelmæssigheder eller ujævnheder ved at påføre malingslag.

Men hvis du vil lave et farveloft, er det bedre at bruge glansmaling. Denne sammensætning er tilrådeligt at vælge, om dit loft er helt fladt og har en stor firkant. Også tage denne maling, hvis rummet er ikke-bolig. Blandt hjemmemarkeder og importfabrikanter har produkterne Dulux, Tikkurila, Ciro Math Plus, Innetak, Himaton, Himos, Svyatozar, Supermatt høj kvalitet.

Overfladebehandling

Før gulvbelægning med akrylmaling skal du dække gulvet og alle møbler med plastfolie eller aviser for ikke at plette disse overflader under forberedelsen af ​​loftet og dets maling. Af den grund skal du bære unødvendige tøj, gummihandsker og en hat.

Så skal du rense loftet fra det gamle hvidvask og støv. For at gøre dette regelmæssigt at fugte en rulle eller børste i varmt klart vand, gå over hele området. Fortsæt denne rengøringsprocedure, indtil vandet, som rullen eller børsten synker, ikke vil ophøre med at skyde. Vær særlig opmærksom på loftets samlinger med vægge og hjørner, de skal vaskes med en børste.

Hvis loftet er halvblank eller blankt, anbefales det at tilsætte et lille rengøringsmiddel til vandet og behandle loftet med nummer 8 sandpapir efter vask.

Derefter skal du primer overfladen. Primeren er nødvendig for at øge loftets adhæsion med den fremtidige farvesammensætning, sikre belægningens holdbarhed og forhindre dannelse af svamp og skimmelsvamp. Husk at du skal vælge kitt og primer, så de er fuldt kompatible. Da loftet skal males glat og jævnt, skal du sørge for at glatte det tørrede kitt med sandpapir ud for at skabe en hård teksturoverflade.

Før du maler overfladen med akrylmaling, skal du udføre mellemliggende dekoration af loftet med tidligere forberedte elementer. Strømpebukser, baguetter, grænser og andre dele, du kan købe på markedet eller i værkstedet, er der også mulighed for selvproduktion af en sådan indretning fra skrotmaterialer.

Maling blandes

Resultatet af dit arbejde afhænger af om sammensætningen er udarbejdet korrekt for at opnå den krævede tykkelse. Husk at tyk maling ikke er i stand til at skjule leddene mellem malingstrimlerne. På dette stadium fortyndes malingen med vand til en konsistens, som anbefales af producenten, og blandes med en mixer, som vist i videoen om at male loftet med akrylmaling.

Hvis fabrikanten anbefaler at tilsætte vand til malingen, vil det som regel ikke tage mere end 5-10%. Det sker, at malingen ikke behøver at blive fortyndet, så det er simpelthen skrevet på det: "mix", derfor skal du blot blande stoffet med stor omhu. Hvis det er meningen at male overfladen i et lag, vil sådan blanding være tilstrækkelig. Den bedste mulighed er at fortynde malingen til mælkets tilstand.

Hvis der er en film på overfladen, skal den ikke blandes med resten af ​​malingen, da den tørrede maling ikke kan opløses. Som resultat af denne blanding opnås en sammensætning med klumper. Derfor anbefales det at forsigtigt fjerne filmen, og det resterende stof skal filtreres og kun blandes. Du kan tilføje ekstra komponenter mod svampen, som er meget resistente over for vask.

Værktøjsvalg

At vælge, end at male en overflade, kan du stoppe valget på rullen eller en børste. Hvert værktøj har sine egne funktioner. Brugen af ​​børsten er berettiget i små områder. På lofterne i et stort område er det bedre at bruge en rulle. Lad os se, hvordan man maler loftet med akrylmaling ved hjælp af en rulle og børste.

Børste job

Således at malingen ikke strømmer ned under børsten under drift, kan du fastgøre en skumrulle til håndtaget lidt lavere end børsten selv. Ved maling bør børsten holdes i en lille vinkel eller strengt vinkelret på overfladen. Sæt børsten i malingen, sørg for, at børsterne ikke berører bunden, ellers bliver værktøjet deformeret. Når du fjerner det, skal du banke på kanten af ​​fadet og fjerne overskydende maling fra børsterne på denne måde, men du må under ingen omstændigheder tørre børsten på beholderen.

Gør ensartede fejninger for at få brede striber, hvorefter disse striber skal være skyggefulde. Hold børstehåndtaget så tæt som muligt på overfladen, og når du bevæger dig, skal du øge hældningsvinklen.

Hvis overfladenes glathed er vigtig for dig, så prøv at anvende streger ved at krydse dem. Du skal gøre to streger - den første op og den næste ned, og det anbefales at holde dem i et afsnit. Ved brug af en børste er det nødvendigt at dreje det regelmæssigt omkring en akse for at forhindre ujævnt slid på børsterne. Det anbefales også at klemme malingen i processen.

Når du laver pauser i arbejdet, må du ikke lade børsten tørre - det vil være hårdt og bliver uegnet til videre brug. Når du har færdig med at male loftet med akrylmaling, skal du vaske børsten grundigt, så der ikke er nogen maling sammensætning. Oftest bruges til disse terpentin eller hvid spiritus.

Arbejdsrulle

Hvis du vælger at male loftet med en rulle, skal du fortsætte fra rummets dimensioner, værktøjets størrelse skal under alle omstændigheder svare til det. Det vil være mere bekvemt at arbejde med en rulle, hvis du hælder akrylmaling i en speciel beholder. I en lignende bakke fyld maling til omkring halvdelen. Rullen skal være helt gennemblødt under dykket.

Efter at dyppe værktøjet i en beholder med maling, rul det over den ikke-arbejdende overflade - et maske, et bad eller et stykke tapet eller unødvendig linoleum. Dette giver dig mulighed for jævnt at fordele farvesammensætningen på overfladen af ​​rullen og for at opnå en ensartet belægning som følge heraf. Hvis du ignorerer dette, så dannes såkaldte "ikke-farver" på loftet, som danner grimme pletter på den tørrede overflade.

Processen med påføring af maling begynder i en afstand på cirka en meter fra hjørnet. Kom i gang er at distribuere et rigeligt lag maling over overfladen. Rullen skal bæres væk fra dig selv. Ved brug af en rulle krydser børstestræk over til hinanden, således at lagslaget er jævnt fordelt over overfladen, og der vil ikke være nogen synlige spor af rullen.

Maleri teknologi

Lad os nu finde ud af, hvordan man maler loftet med akrylmaling. Af denne kendsgerning, som du trykker på børsten, vil afhænge af overfladenes ensartethed. Lavt tryk fremkalder det faktum, at malingen vil gå i smalle strimler, laget vil være tykt og med huller. Et stærkt tryk vil føre til dannelse af pletter, men de resulterende lag vil blive tyndere.

Hvis du maler loftet med akrylmaling for første gang, anbefales det selv at vælge et "teststed" et eller andet sted i landet. Du skal bruge lidt pres og øge det som affaldsmaling.

Det er bedre at starte fra hjørnerne ved hjælp af en speciel børste for at male godt og ikke at gå glip af de umilede områder. På den anden side forsøge at anvende kun et lag i en bevægelse og ikke overlappe de allerede fyldte steder. Ellers vises forskellige farvede områder i loftet. Det anbefales at bevæge sig i en retning.

Det næste lag påføres vinkelret på den første. Og så anbefales det at glatte lakken og leddene. Brug derfor en rulle eller børste uden maling. Før måling af loftet en anden gang, vurder en nymalet overflade fra en anden vinkel. Rett straks de fundne, ikke farvede steder, og hvis malingen allerede er tør, markér du disse steder, og i løbet af det næste maleri forsøger du først at male disse områder.

Imidlertid er det umuligt at dække ublegede områder med tykkere maling, det vil blive værre. Det gentagne lag skal være flydende for at let sløre den første og fjerne fejlene sammen med det. Men de steder, der er malet to gange, behandles med en næsten tør rulle.

Efter påføring af det første lag er det klogere at vente til det første lag tørrer. Læs omhyggeligt instruktionerne, det angiver den periode, der skal holdes mellem at anvende lag af maling. Hvert lag anvendes kun, når den forrige er helt tørret.

Hvis du begynder at anvende det andet lag på en våd overflade, kan den første være sløret. Gentag malingen, og anvend sidstnævnte i retning af lyset, og sørg for, at leddene ikke forbliver. Loftet er sjældent dækket med et lag akrylmaling. Sammensætningen af ​​udenlandsk produktion anvendes i to lag, men den indenlandske - kun i tre lag.

Efter påføring af akrylmaling i loftet anbefales det at vente et par timer og sørg for, at hele overfladen er dækket af maling og har en ensartet farve. Men det sker også, at du gjorde alt rigtigt, og til sidst fandt ud af, at pletter blev dannet! I dette tilfælde må du ikke forsøge at male over "hullerne", der kommer ikke noget ud af det. Bevæb dig med fint sandpapir, helst på en bar og grind loftet.

Det er alt, ellers vil spottingen forblive. Denne teknik anses for effektiv, hvis du lægger 1-2 lag. Men hvis der anvendes flere lag, så er prisen på akrylloftet fordoblet, fordi du kun har en vej ud: en komplet omarbejdning, der omfatter slibning, putty og det nye maleri af loftet selv.

Således er du fortrolig med fordelene ved akrylmaling. De varierer i bestemmelsestype. Der er farvesammensætninger til almindelige værelser og værelser, hvor der kræves høj fugtighedsbestandighed. Det anbefales ikke at bruge fugtbestandig maling, der er designet til våde rum i tørre rum. Dette skyldes primært den høje pris.

Hvordan ruller og hvordan man maler loftet med akrylmaling efter hvidvaskning

Hvordan male loftet med egne hænder, og hvilken acrylmaling er bedst til loftet? Brugerne spørger sig ofte om et lignende spørgsmål, idet de tager hånd om hjemmet med egne hænder. Lad os overveje nærmere reglerne for valg af sammensætning, såvel som det fasede arbejde med at forberede loftet for maling med en akrylblanding.

Valget af akrylmaling til loftet

Den bedste løsning er en vandbaseret akrylharpiks. Den største fordel er lagets elasticitet og gode dækningsevne. Et stort udvalg af vanddispersion, vinylacryl, acrylsilicone og andre blandinger, hvoraf komponenter er forskellige copolymerer, er til salg.

Det er nødvendigt at vælge sammensætningen i henhold til det tilsigtede formål - dette er angivet på emballagen af ​​materialet. Der er også oplysninger om forbrug af produkter pr. 1 m2 overflade, andre data er nødvendige for mesteren. Farvesammensætninger sælges i færdig form, men ejeren kender ikke altid skyggen på forhånd, så det er lettere at købe hvid maling og farve det med det valgte pigment. Til farvning var perfekt, købes pigmentet i flydende form.

Efter blandingstype er opdelt i matte og blanke:

 • Matt akryl har det formål at øge rummet visuelt. Skjuler mindre defekter og overfladefejl.
 • Glansende sammensætning er mere bekvemt at dække store områder, for at tildele dele af loftrummet til zonerum. Det er vigtigt at justere overfladen perfekt, som glansen understreger, men skjuler ikke fejl.

Hvad skal man overveje, når man vælger produkter:

 1. Sammensætningerne varierer i densitet, dekorative, ydeevne. Det er nødvendigt at være opmærksom på producentens anvisninger: maling til tørre, våde rum, rum med variabel luftfugtighed.
 2. Graden af ​​hvidhed er bestemt: superhvid, hvid, mælkehvide. Det er sædvanligt at male lofter med en superhvid sammensætning, men hver fabrikant har sin egen skygge af hvidhed. For ikke at forveksle, kan du bede sælgeren om at åbne låget og se tonen, det skal svare til tonen i et ark kontorpapir.

Tip! Farvede loftsbeklædning ser fordelagtigt ud i en blank version.

Producenterne af produkter kontrolleret efter tid: Tex, Innetak, Dulux, Tikkurilla, Caparol, Supermatt.

Fordele og ulemper ved akrylmaling

Fordelene ved sammensætningerne indbefatter de følgende faktorer:

 1. Hurtig polymerisering. Efter påføring af sammensætningen på basis af en stærk elastisk film, der tørrer næsten øjeblikkeligt.
 2. Modstandsdygtighed over for slid, forurening, mekaniske og andre eksterne aggressive påvirkninger.
 3. God dækningsevne. Hvis du anvender flere lag maling, vil det "stramme" mindre defekter, revner (op til 0,2 cm dyb). Men det gælder ikke for glatte kompositioner.
 4. Ikke-modtagelighed for at falme under påvirkning af UV-stråler. Derudover brænder acrylharpikser ikke, ved høje temperaturer udsender ikke skadelige stoffer og udbreder ikke brænding.
 5. Vandmodstand. Maling af vægge og loft med akrylmaling er ideel til værelser med variabel luftfugtighed. Holdbar indretning opretholder basens integritet og forlænger levetiden.
 6. Nem pleje. Overfladen dækket med sammensætningen er nem at rengøre på konventionelle måder uden slibende partikler.
 7. Manglende kemisk lugt. Produkterne kan have en lys duft, der hurtigt forsvinder og ikke længere vises under nogen indflydelse.
 8. Nem prokrasa. Blandinger på akrylharpikser er vandbaserede, let fortyndet med vand, påført med en børste, rulle, sprøjtepistol.
 9. En bred vifte af farver, både færdige og individuelt udvalgte. Til nøjagtige brugere tilbydes hvide maling og et stort udvalg af farvepigmenter til salg. Kompositionerne blandes let, så du kan skabe unikke dekorative ornamenter, nuancer.
 10. Tegning på enhver overflade. Det er muligt at male med akryl træ, beton, glas, gips, det er kun vigtigt at vælge en sammensætning, som svarer til basen.

Fraværet af organiske forbindelser, miljøvenlighed og hypoallergen blandinger - yderligere fordele. Måling af loftet med akrylmaling er tilladt i områder med høje sikkerhedskrav: lægecentre, førskoleinstitutioner.

Hvad angår manglerne, er der praktisk taget ingen. Ulejligheden er den høje pris på kvalitetsprodukter op til $ 12 pr. Bank. Omkostningerne betaler dog lang levetid.

Forbereder loftets overflade til maling

Før du begynder at male loftet med akrylmaling med dine egne hænder, skal du forberede det nødvendige værktøj og overfladen af ​​bunden.

 • rullelejer;
 • malingbad til fordelingen af ​​sammensætningen på overfladen af ​​rullen;
 • pensel til vanskelige steder, hjørner, leddene;
 • et sæt puttere til anvendelse af kittet;
 • teleskopisk forlængelse til rullen - det er mere bekvemt at arbejde med det fra gulvet;
 • en stiv børste eller skraber for at fjerne den gamle belægning;
 • maskeringsbånd
 • bred pensel til primer.

Materialer påkrævet: Gips, kittet, dyb penetrationsprimer, akrylmaling.

Og nu, hvordan man forbereder loftet til maling med akrylmaling:

 1. Fri værelset fra møbler, indvendige genstande. Hvis det er umuligt at udholde noget, beskyt det med en film, læg gulvet, vindueskarme med det.
 2. Luk døråbningen med cellofan eller en fugtig klud.
 3. Forbered beskyttelsesudstyr: maske, beskyttelsesbriller, kjole, handsker.
 4. Rengør loftet. Den gamle belægning rengøres indtil bunden er udsat. Hvis det er hvidvask, gips, vandemulsion - overfladen er fugtet, holdes i et træk (ikke for lang tid), og så kan den gamle indretning let fjernes med en skraber.

Det er vigtigt! Hvis der er et lag maling på overfladen, der sidder fast, har ingen revner og huller, kan du male over det. Men med langvarig manglende reparation kan der under den gamle maling forekomme skimmel, der falder ud af gipslommer. Derfor er det tilladt at male loftet med akrylmaling på den gamle maling, men kun med perfekt bevarelse af det foregående lag. For små fejl er zonal stripping tilstrækkelig, udjævning (grænser) grænserne for området. Derefter er det muligt at male loftet med den gamle belægning med en akrylmaling, og for at vedhæftningen skal være perfekt, bliver overfladen forvasket og slibet med Emery nr. 8.

 1. Efter fjernelse af den gamle belægning skylles hele overfladen med rent vand. Der lægges særlig vægt på de gule zoner i loftet. Sådanne pletter har en ejendommelighed efter afslutning. For at fjerne fejl er det nødvendigt at anvende alle metoder, herunder dyb rengøring.

Tip! For at afgøre, om en plet vil blive vist efter maleriet eller ej, kan du gøre dette: Anvend flere lag akrylmaling på denne del af loftet, vent et stykke tid. Hvis fejlen ikke skiller sig ud, vil vi gøre uden dyb stripping.

 1. Uregelmæssigheder, revner og flisede overflader skal være dækket med gipsstikket (trowel). Beton og andre defekter bør slås ned med en mejsel og hammer.
 2. Samlinger, hjørner vaskes med en stiv børste.
 3. Efter at overfladen tørrer, er det nødvendigt at mætte basen med en primer og gøre det to gange. Det sidste lag påføres efter det første er helt tørret.
 4. Forberedelse af loftet for maling med akrylmaling indebærer slibning af overfladen inden belægning. Dette er nødvendigt for at sikre vedhæftning - maling ligger på et groft lag bedre. Skind bør være nummer 40-60.

Den sidste fase af forberedelsen er fastsættelse af de nødvendige dekorative elementer på loftet: rosetter til en lysekrone, grænser, baguetter. Og for ikke at pletter indretningen med maling, er den beskyttet med maskeringstape. For at hjælpe nybegyndere håndværkere maler loftet med akryl maling i videoen nedenfor med en detaljeret visning af overfladebehandling.

Maling forberedelse

Fra den korrekte forberedelse af sammensætningen afhænger slutresultatet af arbejdet. Især vil den tykke blanding ikke være i stand til at skjule leddene mellem malingsstrimlerne.

Flere regler til hvidvaskning af loftet med akrylmaling var perfekt:

 1. Fortynd med vand til konsistens angivet af producenten (omtrent som mælk), bland alt sammen med en blander eller en boremaskine med en dyse.
 2. Hvis vandtilsætning er påkrævet, skal det hældes i portioner, ikke mere end 5-10%. Nogle gange skriver de, at blandingen er godt blandet, især hvis malingen kun skal påføres i et lag.
 3. Filmen dannet på overfladen kan ikke blandes med basissammensætningen. Det skal fjernes, smides ud - det er en tør maling, som ikke opløses i blandingen, men kan eksfolieres og rives, så vises stykkerne på efterbehandlingsindretningen.

Tip! Det anbefales ikke kun at fjerne filmen, men også at spænde malingsresteret for at eliminere mulige rester af det tørre stof.

For at øge belægningens kvalitet og ydeevne er det tilladt at tilføje komponenter til maling mod biologiske livsformer (svampe, skimmel). Nu er malingen klar, det er fortsat at vælge, hvordan man måler loftet med akrylmaling.

Valg af ruller

Højkvalitetsmaling af lofter med akrylmalingrulle kræver omhyggeligt valg af værktøj. Ruller tilbydes af en række forskellige materialer, så det er vigtigt at tage højde for opgaven: enfarvet eller dekorative finish, brugen af ​​tekstureret værktøj. Den enkleste type er en træ- eller plastkonstruktion på håndtaget med et slidt dæk eller en dyse. Enkelhed har mange fordele:

 • forbedret ydeevne
 • en kvalitativ ændring i malingenes skygger
 • tegning blander på alle overflader.

Tip! Hvis du vælger hvilken rulle der er bedre at male loftet med akrylmaling, skal du tage højde for materialet på dækslet, så der ikke bliver lint, hår eller andre defekter på overfladen.

Typer af dæksler til ruller:

 1. Polyamidmateriale er egnet til anvendelse af opløsningsmiddelbaserede maling, vanddispersionsblandinger. Polyamid absorberer godt og giver maling, kræver ikke særlig pleje, er nem at rengøre og har den nødvendige modstand mod aggressive elementer, som er en del af blandingerne. Desuden betragtes polyamidet som et slidstærkt materiale, der ikke mister strukturen, når man påfører maling på en ru, ujævn overflade.
 2. Polyacrylhuset anvendes til vandbaserede maling og andre dekorative sammensætninger med en lille mængde organiske opløsningsmidler. Polyacryl besidder alle karakteristika ved polyamid, men betragtes som mindre slidstærkt.
 3. Polyester cover er ideel til akrylmaling lofter. Strukturens homogenitet minimerer risikoen for rester af materiale i loftet, men der er et minus-slid. Sådanne ruller er egnede til enkelt arbejde, men plus - den ideelle anvendelse af blandingen.
 4. Skumtaske er ikke egnet til emaljer, olieblandinger. Indkommende aggressive komponenter korroderer skumgummi, der forbliver stykker af materiale på overfladen. Men for vandklæbende blandinger passer skumgummi perfekt.
 5. Pelsbetræk har vist sig selv, når der påføres emalje, olie maling. For at sikre ensartethed af belægningen er anvendt merlushkovy rulle.

Der er også velour, strukturelle, pinch ruller, egnet til at dekorere overfladen, tvinger ud af luften tapet. Der er kommercielt tilgængelige ruller til oprettelse af en struktureret bundplade - de giver en ensartethed i mønsteret, men er ikke egnet som en rulle til at male loftet med en akryl sammensætning.

Rulle maleri teknologi

Nu, hvordan man male loftet med akrylmaling:

 1. Du kan forsøge at arbejde på et lille område for at justere niveauet af tryk, mængden af ​​maling trukket på rullen. I første omgang er det bedre at gøre klemmen ikke særlig stærk, da blandingen forbruges, gradvist øger trykstyrken, men uden fanatisme.
 2. Loftet er malet med akrylmaling med egne hænder, som i videoen nedenfor, fra hjørnet og områder af kontrast af vægpaneler.
 3. Tænker på, hvordan man maler loftet med akrylmaling, man bør ikke anvende sammensætningen til et sted flere gange - det øger risikoen for overtræk-heterogenitet.
 4. Særligt vanskelige samlinger, hjørner, overgange skal males over med en børste og undgår også flere lag af blandingen.
 5. Efter behandling af hjørner, led, behandles hovedfladen. Hvis området er stort, bliver det lettere at male med en airbrush: Den blandede blanding hældes i tanken og sprøjtes jævnt over overfladen. Værker kræver nogle erfaringer.
 6. Det er nemt at arbejde med en rulle: Anvend blandingen i ensartede striber, observerer retningen og ikke forlader tørre områder.
 7. Det andet lag af blandingen påføres kun efter fuldstændig tørring af den første, i vinkelret retning. For at fjerne leddene er de glatpresset rulle.

Tip! Efter påføring og tørring af det første lag af blandingen er der stadig mulighed for at eliminere manglerne, men du bør ikke lukke de ikke-færdige materialer med en tykkere sammensætning - dette vil skabe en spottende effekt. Det andet lag skal være så tyndt (flydende) som muligt, vaske væk og eliminere mulige defekter.

 1. Normalt anvendes 2-3 lag maling, sidstnævnte er vinkelret på vinduets åbninger eller mod midten af ​​rummet. Når du er færdig med maleri, skal du sikre dig, at der ikke er ledd mellem stregerne og andre mangler.
 2. Så snart indretningen er helt tør, er det nødvendigt at kontrollere konsistensen af ​​farven på alle overfladearealer. Hvis der findes pletter, vil fejlene blive korrigeret ved slibning. Du bliver nødt til at sand hele overfladen, ellers vil pletterne blive mærkbare.

I løbet af polymeriseringsperioden af ​​sammensætningen er det uacceptabelt at anvende varmeapparater, det er umuligt at oprette et udkast for at tillade direkte stråling. Det er bedre at gardinere, lukke vinduerne, dørene. Og nogle tips om, hvordan man maler loftet med akrylmaling:

 • Blandingen påføres ikke den friske gips, du skal vente 10-14 dage før udsmykning af basen;
 • optimal driftstilstand: + 5... + 27 ї;
 • Det anbefales ikke at male loftet med akrylmaling, der har passeret fryse / optøningscyklusen;
 • Hvis blandingen forblev i dåsen efter brugen, lukk beholderen tæt, pakk den i cellofan og læg den på et mørkt sted.

Hvis du stadig er i tvivl om arbejdet, hjælper vores instruktion med at håndtere nuancer af forberedelse og dekoration.

Er det muligt at male med akryl på det hvidkalkede loft?

Professionelle anbefaler ikke at anvende maling på hvidvaskning, men nogle gange sidder det kalkholdige lag på jorden og fjerner det - for at bruge en masse tid og kræfter. Er det muligt og hvordan man maler loftet med akrylmaling efter hvidvaskning? Det er muligt, men kun hvis det hvide lag er meget tyndt, vil det ikke knække og vil ikke dryppe.

Arbejdsfaserne er enkle:

 • rengør basen fra ru, skællede områder;
 • progranovat sammensætning af dyb penetration;
 • vent på jordens tørretid (angivet på pakken).

Nu testen: Hold overfladen med en stiv børste - hvis basen er let ridset, skal du fjerne hvidvaskningen. Ellers vises fejl under indretningslaget. Nå, hvis laget ikke er ødelagt, kan du sikkert male. Når du vælger en vandbaseret belægning som belægning, kan du uden primer - sammensætningen selv virker som en primer, binder og fastgør kridtlaget til en solid base.

Tip! Det anbefales ikke at male kridtlaget med olie og emalje blandinger - hvidvaskning vil helt sikkert bevæge sig væk fra fundamentet, du bliver nødt til at genoprette alt arbejdet.

Og endelig: Professionel maling af loftet med akrylmaling med en rulle har en lav pris, fra $ 2-4 pr. M2. Hvis du skal dekorere specielt store og komplekse overflader, bliver det lettere at bestille en service i virksomheden end at bruge meget tid og kræfter. Men i sidste ende får du en ideel overflade, der opfylder alle kundernes krav.

Akrylmaling til vægge og lofter

I mere end 50 år har folk med succes brugt akrylmaling i reparationer, men for nylig er det blevet meget populært blandt kunderne. Dette skyldes de unikke egenskaber og et stort antal fordele.

Akrylmaling til vægge og lofter

Brugen af ​​akrylmaling gør det muligt for køberen at realisere alle sine ideer om design af lokalerne, fordi han selv vil kunne påvirke malingenes egenskaber og ændre den måde, den er fortyndet på. Oftest anvendes akryl til udsmykning af lofter og vægge. Der er specielle akrylmaling, hvis struktur er skabt til maling af beton og murstenoverflader.

Akrylmalet loft og vægge

Nøglefunktioner

Akrylmaling anvendes til indretning af boliger og industribygninger.

Maling akryl interiør superwhite

Den brede distribution af sådanne maling i byggebranchen er primært forbundet med følgende egenskaber:

 • fugt modstand;
 • hurtigtørring efter maling;
 • ingen ubehagelig lugt;
 • ikke-toksisk;
 • Muligheden for våd rengøring (ændrer ikke farve);
 • evnen til at skabe forskellige nuancer ved at kombinere pigmenter.

Akryl vandbaseret maling til lofter og vægge "Expert"

Akrylmaling har en bred vifte af applikationer, så de bruges til at male forskellige overflader, begyndende med lofter eller vægge og slutter med facader. For at male overflader nær høj temperaturkilder (f.eks. En ovn eller et batteri) er der brug for specielle varmebestandige forbindelser, der kan modstå temperaturudsving.

Sammensætningen af ​​akryl emalje

Akrylmaling tørring skema

Før du bruger akryl til maling af lofter eller vægge, skal du læse instruktionerne.

Sammenligningsegenskaber ved forskellige typer maling

Hvilke værelser bruges

Akrylmaling er næsten aldrig lavet for en bestemt type rum, det vil være lettere at samle malingen til det tilsigtede formål (for eksempel særligt modstandsdygtig til indvendig arbejde, facade osv.). Næsten alle fremstillet akryl af høj kvalitet er ikke bange for fugt, selvom instruktionerne siger, at den skal påføres væk fra våde steder.

Akryl højt loft maling DALI

Vandig emulsionsakrylmaling bruges til at arbejde i køkkener, badeværelser, stuer og soveværelser. Det er ikke nødvendigt at male de områder, som vand kan splashe (kanterne af dræn, brusebad osv.). På sådanne steder foretrækker at lægge flise.

Hvis vi taler om de typer vægge, der kan færdiggøres med akryl, kan det være:

 • cinder block;
 • et træ;
 • betonplade;
 • mursten komfur.

Preliminær anvendelse af kit til fejl og uregelmæssigheder vil forbedre udseendet af den behandlede overflade.

Pre-putty vil forbedre loftets udseende

Tip! Et ekstra lag af primer vil spare lidt på malingen, hvilket reducerer forbruget af sidstnævnte. For at male en glat loftsbase kræves der mindre materiale for at opnå den nødvendige dybde.

Hvordan man vælger

Den vandige emulsionsakrylmaling lavet af acrylharpikser har stor popularitet på markedet. Denne popularitet er opnået takket være fremragende styrke og elasticitet.

Selv om der er mere overkommelige typer af akryl maling:

 • styren acryl;
 • akrilosilikonovaya;
 • vinyl akryl.

Akrylcopolymerer anvendes til fremstilling af disse forbindelser.

Akrylmaling er opdelt i et stort antal arter, der hver især er kendetegnet ved dets sammensætning og konsistens. Der er formuleringer designet til at arbejde for badeværelser og andre steder med højt fugtindhold, samt til maling af almindelige værelser. Det er nødvendigt at følge producentens anbefalinger, ved hjælp af hver type maling strengt for det tilsigtede formål. Hvis malingen blev lavet til tørre lokaler, skal den kun bruges der.

Nogle farver af akrylmaling

De fleste akrylmalingsløsninger til maling lofter er kun tilgængelige i en farve - hvid, men du kan nemt ændre dette ved at anvende farver i forskellige nuancer. Nogle producenter fremstiller akrylmaling af forskellige farver, der ikke kræver toning.

Farve til akrylmaling Parade

Kohler er en koncentreret maling sammensætning, der har en pastaagtig tekstur (undertiden flydende). På grund af mætning af farvepigmenterne anvendes farve til at ændre nuancer af forskellige typer maling.

Baseret på hvidhedsniveauet kan akrylmaterialer opdeles i tre grupper:

Når man maler loftet, er det ønskeligt at bruge den mest lyse skygge af hvid. Når du vælger, skal du være forsigtig: nogle producenter angiver ikke rigtigt korrekt farven på banken. For eksempel på en dåse mælkhvid maling kan det være skrevet "hvidt".

For at undgå problemer, så spørg sælgeren om at åbne malingens kan åbnes lidt for visuel sammenligning. Du skal sammenligne med et almindeligt papirark (hvid, selvfølgelig). Bare tag et ark A4-papir med dig: hvis farverne passer, kan du sikkert købe maling. Ikke alle sælgere er klar til at møde deres kunder. I dette tilfælde skal du forklare, at du har brug for den maksimale hvide farve, lover at returnere varerne, hvis det ikke er den måde, det blev beskrevet på.

Super White Alpina Renova væg- og loftsmaling

Efter at have malet med akryl, får det ophængte loft en mat eller blank struktur, der skal overvejes, når man vælger. Mattfarve dannet efter tørring spiller en meget vigtig rolle, da mindre mangler ikke vil være meget mærkbare (revner, uregelmæssigheder eller dårlig anvendelse af lag), hvilket ikke er tilfældet for glans. Ved måling af loftet eller væggene er hazeindekset på niveau med hvidhed, der virker som et af hovedkriterierne for den behandlede overflades fejlfri udseende.

Hvis dit mål er at skabe ikke en hvid, men et farvet loft, så er det her ønskeligt at bruge glans. Det er fornuftigt at købe denne sammensætning, hvis loftets overflade er stor nok og glat. Hvis du er involveret i reparation af boliger, kan du her også bruge glans.

Tabel. Anbefalet akryl maling.

Loftmaling - hvilken er bedre: 9 svar på spørgsmålet

Dette er det spørgsmål, vi ofte spørger os selv, når vi bygger vores hjem eller har til hensigt at lave reparationer i den. Jeg vil dog straks bemærke, at du absolut ikke vil svare på det. Det hele afhænger af materialets og kvaliteten af ​​basen, formålet med rummet og udformningen af ​​dets interiør.

Til lofter kan du bruge mange typer og mærker af maling.

Hvad er kvaliteterne til at evaluere loftmaling

Når loftet maling er nævnt, kommer i de fleste tilfælde et loft på beton til at tænke på. Men faktisk kan basisfladen bestå af forskellige materialer.

Ofte er lofterne malet i lys nuancer.

For eksempel fra gips, træ og produkter af dets behandling, gipsvæg, loft tapet eller stof mv. Og for alle disse materialer skal man vælge farvesammensætningerne, der passer til deres kvaliteter.

Det skal også tages i betragtning, at lokalerne har forskellige formål. Derfor skal malingsmaterialer til dem vælges på baggrund af dette.

Loftmaling skal vurderes i henhold til følgende kriterier:

Fra materialets uigennemsigtighed afhænger det af forbruget.

 1. Niveau til at gemme sig. Det vil sige kompositionens evne til helt at skjule det forrige lag med et minimum af dets omkostninger.

Symbolerne på banken siger om skjulekraften i

 1. Maskeringseffekt.
 2. Graden af ​​fugtighedsbestandighed. Denne egenskab er vigtig for våde rum.
 3. Bulk maling.
 4. Dens omkostninger.

Udseendet af belægningen

Ved at vælge loftmaling skal du først og fremmest bestemme, hvad der vil være din prioritet - den visuelle opfattelse af belægningen eller dens særlige egenskaber.

I det første tilfælde skal du tage højde for, at malingen er forskellig i den visuelle effekt, der skabes.

Glansmateriale giver en strålende finish.

 1. Glatte sammensætninger giver en stærk glansoverfladebelægning. De ser godt ud på lofter med et stort område. På grund af deres høje refleksivitet udvider de visuelt rummet.
  Imidlertid fremhæver glans visuelt og understreger alle uregelmæssigheder og mangler i basen. På dette grundlag, hvis du ikke er sikker på kvaliteten og ensartetheden af ​​loftet, bør du ikke bruge sådan maling.

Den uigennemsigtige belægning af lys afspejler praktisk taget ikke.

 1. Matte maling skabe en belægning, der ikke skinner, det vil sige næsten ikke afspejler lys. Sådanne sammensætninger kan moderat skjule uregelmæssigheder og defekter i lofter.
  Uigennemsigtige maling kan anvendes til lofter af alle typer værelser. Den skabte overflade ser således meget æstetisk glædeligt ud.
 2. Halvblanke forbindelser er et kompromis mellem de to første kategorier. De belægninger, de opretter, er skinnende, men moderate.

Effekter skabt af tekstureret maling.

 1. Imponerende maling til vægge og lofter.

I deres sammensætning er der ud over farvestoffer også yderligere ingredienser:

 • Disse komponenter kan være en række fyldstoffer af mineralfibre, polymer og naturlige chips, efterligne forskellige naturlige teksturer og teksturer;
 • Sådanne forbindelser er i stand til at maskere signifikante basisdefekter på grund af den kendsgerning, at de påføres i relativt tykke lag.

Det er bedre ikke at bruge olie maling til loftet.

Ved valg af maling til loftet bemærkes, at det er meget uønsket at dække det med en oliesammensætning. Efter at det tørrer ud, danner det en fuldstændig luft- og fugtsikker belægning. Dette vil provokere en langsom ødelæggelse af basen, da loftet ikke vil "trække vejret".

Hvorfor vælge vandbaserede maling til lofter

Til indretning er de mest egnede vandbårne maling. Lad mig forklare hvorfor.

Fordelene ved sådanne sammensætninger

 1. Vandmaling kan dække bunden af ​​alle typer materialer. Det er uønsket at gøre dette kun med metal, da vand kan fremkalde korrosion af basen.

Der er ingen skadelige stoffer i sammensætningen af ​​vandmaling.

 1. Sådanne sammensætninger er de mest miljøvenlige og indeholder ikke skadelige stoffer. Ved maling af loftet er der ikke vedvarende stærke og ubehagelige lugte, der ikke kan forvitres i flere dage.
 2. For at fjerne den gamle vandbaserede belægning fra loftet er der ingen grund til at bruge opløsningsmidler eller rengøringsmidler. Det er kun nødvendigt at fugte overfladen og efter 7-10 minutter kan malingen fjernes med en spatel.

Ved hjælp af farve kan hvid maling få en hvilken som helst farve.

 1. I de fleste tilfælde produceres vandbaserede malingstyper i hvid, den såkaldte "base" farve.

Efter behov kan du købe en række farver i alle farver og toner til dem:

 • takket være dette kan du genskabe alle nuancer af belægningen. Denne omstændighed gør konstruktionen af ​​loftet meget bekvemt.
 • hvide lofter er mest almindelige og betragtes som klassiske. Men nu bliver deres farveindretning mere og mere populær. Det øger indretningens æstetik, selvfølgelig, hvis belægningens tone er velvalgt og accenterne er lavet.

Farve på æstetikets grad, i det mindste, taber ikke til andre designmuligheder for lofter. Denne finer har en meget lav pris. På grund af dette er maleri næsten altid billigere end andre finish.

Typer af vandmaling

Variationer af vandbaserede malingsmaterialer er vrimlede. Derfor kan du vælge en passende analog til alle forhold i lokaler og design.

Sandsynligvis er der ikke en enkelt person, der ikke ved, at der er en sådan belægning som vandbaseret maling eller på en enkel måde - vandbaseret maling. Men vi er ikke alle klar over, at sådanne lakematerialer kan variere i deres sammensætning og tekniske egenskaber.

Derfor vil jeg forklare dig følgende.

 1. Faktisk er emulsionen et dispersionssystem (homogent). Den består af to væsker, der ikke kan blandes på molekylær niveau. Det er med andre ord en væske, der er mættet med dråber af en væske, der ikke er opløselig i den.
 2. Hvis vi taler om maling, så er deres emulsionstyper en fysisk blanding af vand, et fremspringende dispersionsmedium og harpiksharpikser, der spiller rollen som en dispergeret fase (en slags suspension).
 3. Emballageens hovedegenskaber og karakteristika afhænger af det anvendte materiale som den dispergerede fase. På denne baggrund er det mere korrekt at kalde sådanne farvestoffer vanddispergerende.

Den samme vandemulsion

Vandmaling er ikke fugtbestandig.

Vandig emulsionsmaling (vandemulsion) fremstilles på basis af den dispergerede fase af polyvinylacetat (PVA). Hun er forfader for alle vanddispersionsmalinger, fordi det begyndte at producere sådanne forbindelser fra hende.

Polyvinylacetat vandbaseret maling blev hurtigt populær på grund af dens meget lave omkostninger. Og det faktum, at det endnu var lettere at vaske belægningen end at anvende det, forværrede kun materialets succes.

På foto - loftsemulsionspræparatet

Imidlertid har disse malinger flere væsentlige ulemper:

 1. Belægningen har en meget kort driftsperiode - 1-3 år.
 2. Fra udsættelse for solens stråler bliver gulen gul.
 3. Vandemulsionen er ikke vandtæt. Fra vandlogning begynder formen på det, og der dannes pletter. I sidste ende, det showered.

På baggrund af ovenstående mangler begyndte mange brugere at opgive brugen af ​​vandbaseret maling. Producenterne begyndte også at udvikle vandbaserede maling med forbedrede egenskaber.

Moderne vandbaserede polymerformuleringer

Moderne sammensætning baseret på akrylharpiks.

Som følge heraf blev coatings baseret på polymerer udviklet: akryl, latex, polyurethan og silicone. De er ikke bange for udsættelse for ultraviolet og vand.

Efter at have forbedret den vandbaserede maling med sine fremragende tekniske egenskaber gav polymererne mulighed for at stige til et meget højere forbrugerniveau:

 1. I øjeblikket er vanddispersionsmaling ikke kun materiale til loftbelægning. Med deres hjælp kan du effektivt dekorere lokalerne og ikke kun i segmentet lavpris reparationer.
  Derfor bruger brugerne ofte denne type beklædning, samtidig med at de harmonisk kombinerer flere toner af maling i det indre af værelserne.
 2. LKM på basis af vandpolymeremulsioner har god elasticitet. De kan være både blanke og matte.

Vandbaseret sammensætning

 1. Disse belægninger er ikke meget nemme at fjerne fra bunden under efterfølgende reparationer. Dette gøres dog ofte og ikke nødvendigt, fordi belægningen er holdbar.

Den største fordel, at akrylmaling har til loftet, er, at den belægning, den skaber, kan rengøres med husholdningsvaskemidler.

 1. På grund af den øgede elasticitet fylder denne sammensætning alle mikroskopiske revner og porer i basen.

Vanddispersionsformuleringer er ret økonomiske.

 1. Derfor er akryl vanddispersionsmaling meget økonomisk. Når loftet til efterbehandling er godt forberedt, er det ofte et lag med lakering.
 2. 1 liter akrylmaling er nok til at påføres på en 6 m² overflade.

Polyurethan maling er særligt værdsat.

Polyurethan og silicone vanddispersionsmaling er især værdsat:

 1. Når de påføres, giver de mulighed for at maskere synlige revner og andre ubehagelige fejl i loftet.
 2. Den belægning, de skaber, kan vaskes og rengøres med slibende forbindelser.
 3. Det er brandsikkert og har god modstand mod mekanisk belastning.
 4. Desuden er silikone og polyurethan maling modstandsdygtig over for fugt. Derfor er de det bedste valg til våde rumlofter.
 5. Det er værd at advare, at disse to typer vanddispersionsmalinger er de dyreste blandt analoger.

Alle typer vandbaserede polymermalinger er dampgennemtrængelige og ikke-toksiske. Disse egenskaber er især vigtige for stuer.

Særlige loftsmaling

Indskriften "maling til lofter" betyder kun, at den er mere flydende.

Ofte spørger amatørbyggerne sig selv - hvad er forskellen mellem loftmalinger og væganaloger. Jeg kan straks svare - der er ingen særlige forskelle mellem dem.

Langt de fleste vanddispersionsformuleringer er universelle. Ofte mærkes de som "interiør", med andre ord, deres formål er at male lofter og vægge inde i lokaler.

Hvis du finder en krukke med påskriften "loftmaling" i butikken, betyder det kun, at sammensætningen er lidt tyndere. Dette er nødvendigt, så sprayanvendelsen er mere bekvem.

Derudover har disse forbindelser en høj grad af hvidhed. På spande og dåser er der skrevet: "super-hvid maling". Disse materialer er farvet værre og bruges kun til efterbehandling af lofter.

Farvesammensætninger til træbase

Trælofter kan også males.

Træ og produkter af dets behandling (brædder, vægpaneler, dekorative bjælker, krydsfiner, OSB osv.) Anvendes ofte til loftsplader. Det kan også males med vanddispersionsmaling.

Vandbaserede maling dækker helt tekstur og tekstur af træ.

Imidlertid dækker sådanne lakmaterialer helt den naturlige tekstur og tekstur af træ. Denne omstændighed er ikke til alles smag. Denne situation vedrører mangfoldigheden af ​​vores æstetiske smag.

For eksempel i køkkenet, træ lofter dækket med lys maling ser meget godt ud.

Alkyd maling og lak til træ

Alkyd emalje er velegnet til trælofter.

 1. Træet har en høj absorptionskapacitet. For at niveauere det skal basen primeres før malingen. Omkostningerne ved vanddispersionsovertræk til træ er dog stadig større end for gips, gips eller beton.
 2. Det er svært at male over mørke skove.

Af den grund er den bedste mulighed at bruge alkydmaling til trælofter. Det har et højt niveau at gemme sig. Desuden er de fleste kvaliteter af alkydmaterialer en 2 in 1 coating. For eksempel primermaling eller antiseptisk maling.

Før du køber kompositionen, skal du sørge for, at den er beregnet til farvning af træ. Der er mange varianter af maling baseret på alkydharpikser. Imidlertid bruges PF emalje oftest til træ. De omfatter pentaphthal lak.

Alkyd maling er lyse, holdbare og elegante.

Ud over pigmenter og farver, der er ansvarlige for farven på maling, kan de indeholde sådanne tilsætningsstoffer:

 • perlemor;
 • kvarts baby;
 • marmormel osv.

På billedet - flerfarvede alkyd maling.

Disse komponenter gør det muligt at skabe dekorative yderligere effekter.

Alkyd maling er som regel allerede malet i enhver farve og er fuldt klar til brug. De har det bredeste udvalg af toner og nuancer. De er saftige og lyse, hvilket gør det muligt at genskabe kontraster og accenter.

Malet træloft på et bolighus.

Alkyd-finish er holdbar, det er ikke bange for sol og fugt. Derfor kan en sådan belægning revet trælofter ikke kun i boliger, men også på terrassen, åben veranda, sommer køkken, på loftet.

Toning og imprægneringspræparater

Trælofter har en grundlæggende forskel fra andre fundamentale - deres naturlige struktur er bedst at ikke maske, men snarere at bevare og understrege.

Det er, når man farger trælofter med egne hænder, er det bedst at foretrække gennemsigtige maling, der har en farvende effekt.

Der er flere sorter af sådanne malinger:

Dekorativ azurblå til træ.

 1. Dekorative azurer er de mest populære nu, såvel som imprægnerende lakker. Deres primære funktion er at beskytte træet mod rådne. Kun sekundært spiller de en dekorativ rolle.
  Et sådant lakering efterlader træteksturen, overfladen af ​​basen er kun tonet. I dette tilfælde har belægningen en glans, taktil, den er silkeagtig og glat.

Træloft dækket med beskyttende azurblå

 1. Til efterbehandling af trælofter anvendes også forskellige farvede alkydlakker på opløsningsmidler. Disse gennemskinnelige formuleringer skaber en beskyttende film baseret på, som har god styrke. Det varierer i glansniveau.

Træ dækket med plet.

 1. Der er også lansing imprægneringer på syntetisk eller vandbaseret basis. Faktisk er det pletten.

De trænger dybt ind i træet og farve basisfibrene:

 • med deres hjælp bliver billigt træ som værdifulde arter - eg, palisander, valnød, mahogni mv.
 • Hvis loftet var beklædt med en dyr slags træ, vil pletten kun understrege dens tekstur og tekstur. Efter glasering kan basen være belagt med en blank, halvblank eller matt lak.

Vurdering: 9 bedste loft maling

Nedenfor præsenterer jeg dig de 9 bedste farver i forskellige kategorier, der kan købes i Rusland.

Matt bedste loftmaling

Denne maling er den bedste blandt matte kompositioner.

Det højeste kvalitetsmærke af matt maling er Magic White Dulux. Jeg advarer dig omgående, at materialet er lavet direkte i Storbritannien. Fabrikker i Rusland kan ikke altid producere produkter af højeste kvalitet.

 1. Denne maling har fremragende lysabsorberende egenskaber. De gør det muligt næsten at skjule alle små fejl i lofterne.
 2. Materialet har et højt niveau at gemme sig. Nok af sine to lag, så overfladen af ​​basen så "hundrede procent".
 3. Derudover har materialet: miljøvenlighed, lavt forbrug pr. Kvadratmeter, en bred vifte af toner, muligheden for påføring på en uforberedt base, nem omhu.

For perfekt dækning er kun to lag af sådan maling tilstrækkelig.

På baggrund af ovenstående er det ikke overraskende, at denne maling er blevet så populær.

Den eneste minus af den engelske Dulux Magic White-maling er dens høje pris. Det er ca. 3100 rubler. for 10 l.

Den bedste blanke sammensætning

Dufa "Superweiss" - den bedste blanke sammensætning.

Af den blanke maling er den mest populære tyske maling Dufa "Superweiss".

Denne loftmaling er værdsat for disse kvaliteter:

 • perfekt hvidhed;
 • silkeagtig glans;
 • høj dækning;
 • dækningsvarighed
 • styrke.

På et fladt loft ser denne maling godt ud, som om vi strækker lærredet!

Glatte belægninger som de fleste af os. De understreger renhed af farve og udvider visuelt rummet. På grund af dette er Dufa "Superweiss" ofte brugt til at male loftet på små værelser.

Producenten af ​​dette mærke producerer og dekorative materialer, genskabe på baggrund af spektakulære tegninger. På grund af dette kan du ikke kun arbejde med toner og nuancer af belægningen, men også skabe visuelle illusioner, originale teksturer på lofterne.

Den omtrentlige pris ved Dufa Superweiss-maling er 3300 rubler / 10 l.

Det fineste halvglansmateriale

Polsk maling "Sniezka-Eko" er meget overrasket over det bedste kvalitet / omkostningsforhold. Det passer til næsten alle typer baser og har et glimrende niveau at gemme sig.

"Snowball" tillader kombinationen af ​​overflader med forskellige teksturer. For eksempel er det nødvendigt, når du installerer lofter i gipsplader. Denne maling har ikke høj fugtighedsbestandighed, men det er miljøvenligt og allergivenligt. Denne sammensætning er let at tynde til den ønskede tone og skygge.

Loft med dette materiale vil være halvglans.

Jeg vil advare om minus af denne maling. Dens praktiske forbrug pr. Kvadratmeter er næsten 2 gange højere end fabrikantens krav.

De omtrentlige omkostninger ved belægningen "Sniezka-Eko" er 1400 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste polyvinylacetatmaling

"TEX-pro" - den bedste vandbaserede maling.

Maling "TEKS-Pro" refererer til typen af ​​klassiske vandbaserede polyvinylacetatkompositioner. Med andre ord: det er billigt, nemt fordelt og lugtede lugt. Det er muligt at tynde belægning ifølge TEKS selskabskatalog.

De vigtigste ulemper ved denne maling:

 • høje materielle omkostninger;
 • øgede krav til basen
 • ikke meget god skjulkraft, belægningen skal fordeles i flere lag for at få et kvalitetsresultat.

Bemærk, at loftet dækket med denne sammensætning ikke kan vaskes.

Ved at vælge sammensætningen af ​​"TEKS-pro" skal du overveje de særlige forhold ved at passe på overtrækket. Det, ligesom alle andre vandbaserede PVA-maling, vaskes let af med rent vand. Baseret på dette kan du ikke rense det forede loft.

Den omtrentlige pris for "TEKS-pro" er 1600 rubler. til en 9-liters skovl.

Det højeste kvalitet silikone materiale

Det bedste silikone materiale.

Det tyske selskab Caparol producerer den bedste silicone maling under varemærket "CapaSilan".

Efter tørring maskerer eller eliminerer silikone materialer mindre uregelmæssigheder, revner og ruhed på underlaget. På grund af dets tilspændingsegenskaber kan CapaSilan skjule revner, som er op til 2 millimeter brede.

Denne maling er perfekt til et bad.

Sammensætningen har en god skjulkraft og under visse forhold er et lag tilstrækkeligt til fremragende farvning. Den skabte belægning er nem at rengøre. Det er praktisk taget ikke forurenet, fordi det har vand- og støvafvisende egenskaber.

Den omtrentlige pris, Caparol "CapaSilan" silikone maling har, er 3900 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste akrylmaling til lofter

Halo Discount er en stor akrylmaling.

Empilis, en Rostov-baseret producent, producerer den bedste akrylmaling af Aureol-Discount. Det passer perfekt på bunden af ​​ethvert materiale, der danner en ensartet mat finish.

De fleste matte formuleringer har et højt niveau af opacitet. Især når sammensætningen har en hvid, pastel eller terracotta farve. "Halo Discount" vil ikke være en undtagelse.

Materialet skaber en glat mat finish.

Denne maling tørrer hurtigere (1,5 gange) efter dens anvendelse end tilsvarende produkter fra andre producenter. Belægningen er nem at rengøre og vaske.

Af minuserne er følgende. Udgifterne til materiale, som fabrikanten udtrykker i praksis, overskrides ofte.

Den omtrentlige pris for Oreol-Discount er 900 rubler. til en spand på 13 l.

Den mest gode latex sammensætning

Mal Tikkurilla "Euro-7".

Det finske firma Tikkurila har i mange år associeret den russiske forbruger med definitionen af ​​"høj kvalitet", når det gælder de fleste typer belægninger.

Latex-maling Tikkurilla "Euro-7" har følgende fordele:

 • belægning holdbarhed;
 • farve renhed;
 • miljøvenlighed
 • bred vifte af farvestoffer;
 • modstand mod solens ultraviolette stråling;
 • gode specifikationer.

Køkken malet med maling Tikkurilla.

Jeg advarer dig straks: Et produkt af høj kvalitet betyder ægte finsk maling Tikkurila. Anlægget nær Skt. Petersborg producerer ikke altid et ideelt materiale.

Den omtrentlige pris for Tikkurilla Euro-7 er 2800 rubler. til en 9-liters skovl.

Den bedste silikatmaling til lofter

Den bedste silikatsammensætning.

Den russisk-tyske silikatmaling "Ceresit CT-54" var oprindeligt beregnet til udvendig, det vil sige facadearbejder. Men det kan også bruges indendørs - til lofter og vægge. Materialet har miljøvenlighed, høj skjulekraft, antifungale kvaliteter, holdbarhed og nem pleje.

Denne maling er krævende på kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​basen. På den bedste måde falder den på gipset.

Den omtrentlige pris for "Ceresit CT-54" er 3300 rubler. til en 15-liters spand.

Stor super hvid loftmaling

Dette materiale er det bedste superhvidt.

Maling "Expert Washable" er et af de materialer, der fremstilles af det russiske firma DEKART. Belægningen skabt ved brug, ser blændende hvid ud.

Fabrikantens manual identificerer følgende malingsegenskaber:

 • det er ikke-giftigt;
 • tørrer meget hurtigt;
 • næsten lugter ikke
 • over tid, mister ikke den oprindelige farve, slides ikke og slipper ikke;
 • ser godt ud i både blank og matt version.
 • egnet til alle typer af baser.

Tinting denne maling er ret svært - resultatet er ofte uheldigt. På denne baggrund er det bedst at forlade sammensætningsgrundlaget - hvidt.

Den omtrentlige pris for "Expert Washable" er 850 rubler. til 14 kg.

konklusion

Hvem sagde at loftet kun skulle være hvidt?

Nu er der en bred vifte af typer og mærker af maling, der kan bruges til at afslutte loftet. Du skal bare vælge den sammensætning, der passer bedst til din sag.

Efter at have læst videoen i denne artikel forstår du mere i dette emne.