9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Hvilket loftmaling er bedre?

I forbindelse med reparation har mange mennesker et spørgsmål, hvilken slags maling er bedre at male loftet, så sammensætningen er godt lagt ned på overfladen, strømmer ikke og ser elegant ud. Men da producenterne nu præsenterer et stort udvalg af forskellige lakbelægninger, er deres valg meget vanskeligere. Derfor er det nødvendigt at vide, hvilken af ​​dem der er tilladt at male lofter.

Særlige egenskaber

Nu til udsmykning af lofter bruger ofte forskellige typer farvestoffer. Dette skyldes, at malingen er en af ​​de mest demokratiske loftsbeklædning. Derudover kan du med sin hjælp diversificere lofterne og gøre dem mere lyse og usædvanlige. Maling i loftet giver dig også mulighed for at understrege teksturerne af efterbehandling materialer og skabe unikke mønstre.

Loftsmaling har en særlig sammensætning. Som regel tørrer de ikke i lang tid og bruges økonomisk. Mange loft maling er vandtæt. Loftmaling kan have forskellige formål. Så nogle modeller er kun designet til tørre værelser og nem rengøring, og nogle tyder på vådrensning. Som regel er den første type maling billigere for prisen.

Separat fokuserer fabrikanterne købere på hvide belægninger med snavsafvisende egenskaber. Sådanne sammensætninger tillader i lang tid at opretholde det perfekte hvide af loftet og forenkle plejen af ​​denne belægning. Som regel præsenterer producenten forskellige typer maling, som varierer afhængigt af formålet med rummet.

Mange loft maling har god skjulkraft. De tillader sammensætningen at mætte lofterne og skaber ikke vanskeligheder ved færdiggørelsen af ​​værker. Loftmaling går godt og er let at anvende.

Maling til loftet opfylder kravene til brandsikkerhed og beskyttelse mod brand. Derudover forbedrer mange vejrtrækningsindhold indeklimaet.

Loft maling er normalt mærket i overensstemmelse hermed. Det kan passe på mange typer lofter, både på glatte og teksturerede loftsbeklædning. Og disse forbindelser giver dig mulighed for at skabe et perfekt malet loft i lejligheden og i huset og samtidig have en beskyttende funktion.

Vandemulsion

Til maling loftet besluttede at bruge vandbaseret maling. Det er helt lugtfri, tørrer hurtigt og løber ikke fra loftet. Derudover er dette materiale fuldt miljøvenligt og af høj kvalitet. Det udsender ikke skadelige stoffer og indeholder ikke kemiske opløsningsmidler.

Vandig maling har en damptæt kvalitet, så det tillader lofter at trække vejret. Desuden er alle værktøjer og lige hænder let rengjort, og du kan ikke bekymre dig om, at du bliver beskidt.

Vandbaserede maling har lave omkostninger, men samtidig for at afslutte lofterne skal de opfylde en række krav. Hvis rumtemperaturen er under +5 grader, må malingen ikke udføres. Ved temperaturer under nul kan vandbaserede malinger krystallisere udenfor.

Men nu repræsenterer producenter flere forskellige vandbaserede loftmalerier, der hver især består af forskellige komponenter.

silikat

Sådanne overtræk omfatter væske- og farvestofpigmenter. Sådanne vandemulsioner er godt åndbare, opfylder kravene til brandsikkerhed. Derudover er de stabile og holdbare. Silikatmalinger holdes i lofter i mere end 15 år.

Dette er en fugtbestandig belægning, så du kan ikke bekymre sig om lofterne, hvis din ven er oversvømmet med naboer. I silikatmaler fremstiller fabrikanterne sædvanligvis særlige tilsætningsstoffer, som forhindrer udslip af svampe og skimmelsvamp i lofterne såvel som deres distribution.

Dette er en fremragende løsning til våde værelser, såsom et køkken eller badeværelse.

akryl

Sådanne emulsionsmalinger er akrylbaserede emulsionsblandinger. Efter tørring danner malingen en beskyttende film. Derfor kan sådanne lofter vaskes og rengøres mange gange. Derudover kan du bruge mange kemikalier til pleje af sådanne lofter.

Akryl loftmaling er elastisk og derfor godt fordelt over loftet. Blandt fordelene ved denne sammensætning skal bemærkes skjulekraft og god vedhæftning. Dækning er fantastisk til værelser med god naturlig belysning. Det falder ikke overhovedet og forringes ikke ved udsættelse for direkte sollys.

Dette er den mest alsidige type maling. Det passer til alle overflader af loftet, selv for metal.

Polyvinylacetat

De indbefatter forskellige typer af polyvinylacetatemulsioner. Den første type af sådanne loftmalinger omfatter blødgørede elementer, der er modtagelige for virkningerne af negative temperaturer. Derfor bruges de kun i opvarmede lokaler.

Der er også uplastiserede polyvinylacetatemulsioner. De er mere alsidige og endda velegnede til uopvarmede værelser. De omfatter også blødgørere, som er ansvarlige for malingens tekstur. De forenkler i høj grad anvendelsen af ​​sammensætningen til loftet.

Polyvinylacetatmalinger er de dyreste af alle emulsionsformuleringer. Men de er modtagelige for fugt. Derfor kan du kun passe på ham ved hjælp af kemisk rensning.

latex

Disse formuleringer på en vandemulsion indbefatter latex og andre polymerer. På grund af dette bliver belægningen så stabil som muligt. Det er ikke engang udsat for alkali. Men den anvendte maling kan deformeres ved udsættelse for en minustemperatur. Derfor bruges den kun til maling af lofter i opvarmede boliger.

Latexformuleringer varierer i en række forskellige teksturer. Producenter repræsenterer både matte og halvmatte forbindelser. Med særlig opmærksomhed er det faktum, at mange mærker giver mulighed for at vælge graden af ​​glans. Latexemulsioner er vandtætte og af høj kvalitet.

Silikone

Disse vandbaserede sammensætninger indbefatter silikoneharpikser. De er ideelle til næsten ethvert loft. Silikone maling er den mest alsidige. Disse belægninger tillader dig også at udjævne nogle af ulemperne ved lofter. De er gode til at dække op revner med en bredde på ikke mere end 2 mm.

De har kvaliteten af ​​dampgennemtrængelighed, så det har ingen indflydelse på indeklimaet. Derudover er de ikke modtagelige for fugt. Silikoneforbindelser er ret miljøvenlige. For at opnå en ensartet højkvalitets belægning vil det undertiden være tilstrækkeligt at anvende et lag maling.

Men silikone vandbaserede formuleringer er dyre, så ikke alle har råd til det. Men hvis du køber en sådan maling, kan du spare på køb af kitt, fordi du ikke kan bruge det, fordi malingen vil skjule nogle af ulemperne. Dette er en god udjævning maling. Det kan være både glat og struktureret.

På grund af silikone i maling er belægningen ikke modtagelig for svampe og absorberer ikke snavs.

Vanddispersion

Vanddispersionsmaling er mere modstandsdygtig over for slid og fugt. Sådanne belægninger bruges ofte til at afslutte loftet på badeværelset. Men belægningen er ikke altid velegnet til trælofter, da de kan sprede skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt at erhverve en vanddispergerende maling til loftet, kun hvis det indeholder specielle antiseptika.

Vanddispersionsformuleringer holder sig godt. Belægninger blister ikke under påføring. Takket være god vedhæftning skræler de ikke af eller skrælmer, derfor holder malingen lang tid. Vanddispersionsformuleringer tørrer hurtigt - omkring en time eller to, og i processen fordamper kun vand, så maling er sikkert for menneskers sundhed.

Den store fordel ved vanddispersionsmaling er brugervenlighed. Du kan male næsten ethvert loft på denne måde, og selv en begynder kan klare det. Vanddispersionsmaling anses for at være billigt. Desuden er de vandtætte, da de indeholder vand. De kan vaskes.

Men vandbaserede formuleringer bør kun anvendes til præprimerede belægninger. Men du kan male det mursten, træ, beton, metallofter.

Design og farver

Glansmaling med flimmereffekt er perfekt til moderne interiør. Det kan være enten hvid eller guld eller sølvmaling. Dekorative blanke kompositioner ser mere stilfulde og moderne ud. Dette gælder især for reflekterende belægninger. Sådanne lofter bruges ofte i forbindelse med yderligere lyskilder til at lege med lyset og skabe interessante effekter.

Til maling på hvide lofter anvendes ofte sort maling. Hun kan skildre trægrene såvel som abstrakte mønstre.

For loftet kan købes og perlemorøs eller skinnende maling. Dette er en fantastisk løsning til et barns værelse. Sådanne lofter vil se usædvanligt ud. De kan dekoreres med skinnende stjerner eller andre elementer.

For interiøret i stil med en klassisk dekorativ tekstur er maling mere egnet. Hun er i stand til at skabe interessante relief overgange. Du kan også bruge flere farver til dette.

Matte maling er populær i moderne finish. Denne overflade ser mere harmonisk ud og tilbageholdes. Det kan være hvidt, beige, blåt, lysegul maling. Den specifikke farve af en sådan sammensætning bør afhænge af det indre af rummet som helhed såvel som på dets formål.

Producenter og anmeldelser

Blandt køberne er populært mærke Dulux. Han tops placeringen af ​​de bedste belægninger til indendørs dekoration. Dulux er en højkvalitets matt vanddispersionsmaling til vægge og lofter. I sin sammensætning er der små stykker marmor og blegekomponenter. Købere skriver at med denne maling kan du lave en homogen hvid belægning på lofterne.

Mærket "Tex" repræsenterer højkvalitets maling- og lakbeklædning til loftet, de er repræsenteret i "Profi" -linjen. Disse er superhvide vanddispersionssammensætninger, der holdes i loftet i boliger i mange år. Købere kan også lide det universelle sortiment af belægninger. De er velegnede til maling både vægge og lofter.

Silikone-baserede lofter er populære blandt Caparol mærkeprodukter. De dækker helt op små revner og hjælper endda med at niveauer lofterne, som det fremgår af anmeldelser fra mange købere. Desuden præsenterer Caparol-mærket en holdbar matmaling, der relaterer til premium-grade latexbaserede produkter. Det er præget af ekstrem modstandsdygtighed mod slid og mekanisk skade.

Belægningen bruges til indvendig arbejde for at danne glatte overflader af lofter.

Fabrikant Tikkurila er en meget uigennemsigtig maling produkter til dekorative lofter. Disse sammensætninger har forskellige glansgrader, som kan vælges ud fra personlige præferencer. Disse russisk-indvendige belægninger besidder de førende belægninger på hjemmemarkedet af lakering til lofter.

Belægninger har en tæt tekstur, så et enkelt lag er ofte nok til at afslutte lofterne, som køberne angiver i anmeldelser af disse produkter.

Tips til valg

Når man vælger maling til loftet, er det vigtigt at overveje formålet med rummet såvel som det materiale, hvorfra loftet er lavet.

Til køkkenet

Dette værelse har en række specielle tekniske egenskaber, der kan betydeligt komplicere valget af lakering til loftet. Det er nødvendigt at vælge en sådan belægning, der vil tolerere et forøget niveau af fugtighed, temperaturfald. Køkkenlofter er udsat for damp, der opstår ofte snavs på snavsede pletter og pletter på grund af madlavningsprocessen.

Hertil kommer, at arbejdsområdernes lofter kan dækkes i sod. Dette rum har også den højeste sandsynlighed for oversvømmelse af naboer, hvis vi taler om lofterne i lejligheden, fordi der er vandrør. Det er derfor, at køkkenet bør købes kun specielt designet til det loftsvaskbare dæk. Til disse fremragende vandblandede og akrylformuleringer.

Vandbaserede maling og lakker består af vand, så de kan vaskes og rengøres efter farvning. De giver dig mulighed for at fjerne snavs og fedt deponeret på loftet på grund af madlavning. Derudover kan de ofte rengøres med en fugtig svamp. Akrylforbindelser tolererer stærkere våde virkninger. De forringes ikke på grund af dannelsen af ​​kondensat og stærk damp.

Men hvis du vælger denne maling, så prøv at undgå at bruge slibemidler. Det er bedre at bruge en fugtig klud dyppet i en mild sæbeopløsning.

Til badeværelse

Også her forekommer temperaturfluktuationer ofte. Derudover er dette værelse ejendommeligt til det maksimale fugtighedsniveau. For et sådant værelse er perfekt til nogle muligheder for loftmaling, såsom akryl, vandbaseret, silikone. Akrylforbindelser har en snavsafvisende effekt og giver dig mulighed for at skjule nogle af manglerne i dette rum. Derudover vil det være bekvemt for dig at passe på overfladerne.

Vanddispersionsformuleringer er også fremragende til våde rum, men efterhånden vil farven vaske ud, så det er bedre at male lofterne, hvis brusebadet er lukket. For dem er det bedre at bruge en renseri metode.

Til badeværelset er også perfekt silikone maling, som er modstandsdygtig over for temperaturændringer. Men belægningen er ret dyr, så det mest rimelige forhold mellem pris og kvalitet i dette tilfælde ville være en akryl sammensætning.

På grund af kommunikationen er lofterne i badeværelset ofte buede. Hvis du har små strukturelle uregelmæssigheder, er det bedre at købe matte formuleringer. Men at passe på sådanne lofter er meget vanskeligere end glans. Sidstnævnte er ikke i stand til at skjule alle uregelmæssigheder. De taler tværtimod dem. Derfor bør du overveje overfladetopografien.

Når du vælger maling til badeværelset, skal du sørge for at studere alle kvalitetsegenskaber. Det er ønskeligt, at de har en etiket til brug i våde områder.

Hvis du vælger en belægning til loftet, skal du sørge for at foretage beregninger på forhånd. Du skal overveje at du dækker lofterne i flere lag. Det er nødvendigt at tilføje ca. 10-15% af denne sammensætning til de modtagne tal.

Der bør lægges særlig vægt på valget af maling med farveskema. Malingen og farven skal være af samme mærke for at belægningen skal være ensartet og ensartet som muligt. Det er vigtigt at blande sammensætningen grundigt og tilføje farve til hele mængden af ​​maling på en gang, ellers vil du ikke kunne opnå den nødvendige nuance, og der vil være skilsmisse og klare grænser for farveovergange fra den ene til den anden i loftet.

For at male loftet med maling, skal du købe en rulle. Det giver dig mulighed for at gøre farvning mere jævnt. Til loftmaling er lange ruller ideelle. En kort lur kan ikke imprægnere loftet med maling, og skumrullerne danner bobler på lofterne, som brister, der senere danner huller.

Nogle typer af maling kan skabe en visuel effekt, der udvider eller omvendt indsnævrer værelset. Så uigennemsigtig lys maling giver mulighed for visuelt at løfte lofterne og øge gulvpladsen. Men de glatte kompositioner kan hæve lofterne, men kan ikke visuelt forstørre rummet i bredde. Men på den anden side er sådanne overflader det nemmeste at passe på.

Loft maling

Så du skal male loftet. Hvor meget glæde dette arbejde kan medbringe! I dette afsnit kan du vælge værktøjer til maling af loftets overflade, som vil bidrage til at implementere ideer.

Inspiration i farve

Tikkurila maleri lofter er en kreativ proces, og det begynder med valget af farve. Måske foretrækker du klassikere og leder efter den perfekte skygge af hvid? Eller vil du skabe en mere behagelig atmosfære og vælge malingen til at matche væggenes farve? Indvendig maling Tikkurila tonet i mere end 20.000 farver. Og det betyder, at du kan male loftet i enhver farve, du kan forestille dig!

Kræv mere maling

Nogle opgaver kræver teknologiske løsninger. For eksempel maleri lofter i badeværelser eller køkkener. Især for sådanne våde rum har vi udviklet en familie af ekstremt resistente Luya maling - de beskytter loftet mod kondens og skimmel.

Kan du lide at holde huset rent? Maling Remontti-Yasya tolererer perfekt tæthed vådrensning. Vil du skjule uregelmæssighederne i loftet? Fremragende dækningsevne og fuldstændig mat skinne Shiro Math klare denne opgave. Eller måske har du følsom sundhed? Selvom alle Tikkurila-indvendige maling er miljøvenlige og sikre, udviklede vi vores specielle allergivenlige Joker-maling i samarbejde med Finlands Forening for Allergi og Astmasyge.

Hvordan vælger man en maling til loftet?

Af: Anastasia Isakova · Opslået 07/02/2017 · Opdateret 1/27/2018

Maleri loftet - et af de vigtigste stadier af reparation af rummet. Kvalitetsindikatorerne afhænger primært af den foreløbige overfladebehandling og det materiale, der anvendes til arbejde. Korrekt valgt loftmaling sikrer et godt resultat. Overvej flere typer af kompositioner og se, hvilken maling til loftet er bedre at vælge.

Hvad skal man overveje, når man vælger

Loftsmaling varierer i sammensætningskomponenter, der bestemmer dens egenskaber.

Ifølge den endelige teksturerede effekt er der 3 typer maling til loftet:

 • Matte loftmaling. Det har ikke reflekterende egenskaber, det vil sige det skinner ikke. Den største fordel ved uigennemsigtige sammensætninger er, at de dækker fine eksterne defekter ganske godt.
 • Semi-glans. Det har en lille reflekterende effekt.
 • Glossy. Et strålende overtræk, der danner en film, der afspejler lys.

Det er vigtigt at tage højde for, jo mere loftet glitter, jo mere synlige mindre overfladefejl. Loftet under det skal være helt fladt. Spiller en rolle og hvordan lyset er rettet. Hvis lamperne i lamper og lysekroner er rettet til overfladen, vil de mindste fejl være synlige. Forbered loftet for et sådant maleri med stor omhu.

Der er vaskbare farver, som kan rengøres ved hjælp af husholdningsværktøjer. Hvis der er et mærke på emballagen "resistent over for tørt slid", kan du kun tørre med en tør klud. Når en hånd holdes over en sådan overflade, forbliver et let spor på håndfladen (vandige emulsionssammensætninger). I tilfælde af almindelig hvidvaskning, er en sådan overflade ikke genstand for vask. Et sådant loft genoprettes ved at anvende en ny sammensætning.

Egenskaber af lokaler og interiør

Valget af maling til loftet afhænger af rummets stil og dens dimensioner.

Påfør en belægning med en blank effekt er mere passende i et værelse med lavt loft og lille størrelse.

Hvid maling til loftet bruges oftest i lejligheden, og ikke kun fordi det er en hyldest til tradition. Hvid farve gør rummet visuelt højere; som de siger - lofter "ikke knuse." I en lejlighed i minimalistisk stil er matbelægninger mere passende.

Til maling af loftet i stuen, påklædningsrum, soveværelse passende belægning med lav ydelse egenskaber. På badeværelset, køkken, på verandaen i huset bruges vaskbar maling. Det er ønskeligt, at det er med fungicide additiver, der forhindrer dannelsen af ​​mug.

Typer af maling

For at kunne navigere korrekt i en række maling, er det nødvendigt at vide, hvilke egenskaber de besidder. Næsten alle loftsbeklædning er vandbaserede sammensætninger med tilsætning af forskellige polymerer. De påvirker pris og kvalitetskarakteristika.

Tænk ikke på kridtet (hvidvask). Dette er den billigeste måde, men samtidig - den mest upålidelige. Hvidvaskning tørres, absorberer fugt og lugt, det kan ikke vaskes, tørres af. Tidligere hvidkalkede lofter på grund af manglende alternativer.

Derefter vil vi forstå, hvad er typer af maling til loftet.

Vandemulsion

Stoffer der danner en film efter tørring sættes til vandkompositionen. Fordelen ved sammensætningen er, at den er overkommelig. Retter let på overfladen, giftfri, ingen skarp lugt. Derfor bruges det ofte til at male loftet, især i rum, hvor der ikke er nogen stærk fugtighed, temperaturforskelle.

I videoen: Vælg en vandbaseret maling, maler vægge med den.

akryl

Denne type kan tilskrives "golden mean" efter priskategori. Fra navnet er det klart, at sammensætningen indbefatter acrylpolymerer. Akrylfilm giver slidstyrke, fugtresistens. Det falder ikke, det vil sige under påvirkning af ultraviolet stråling, ændrer malingen ikke farve, og absorberer heller ikke lugt. Farvende pigmenter kan give det nogen farve og skygge. Kan bruges til offentlige steder, cafeer, restauranter.

Designere i udvælgelsen af ​​maling bruger ofte specielle farvelayouter til at opnå den ønskede skygge. På grund af disse egenskaber er vaskbart akryl inkluderet i topsalget og er bredt repræsenteret på markedet af forskellige producenter.

latex

Det antages, at dette er den bedste maling til loftet, der dømmer ved evnen til at klamre sig til overfladen. Det er modstandsdygtigt mod fugt, slid. Masker mikroskader på grund af tilstedeværelsen af ​​latexpolymerer.

I nye bygninger, hvor husene krymper lidt, er det bedre at bruge denne type maling.

Vaskbare formuleringer kan påføres ved hjælp af svampe og bløde børster. Tørrer meget hurtigt (op til 2 timer), næsten lugtfri. På samme tid, takket være mikroporerne, passerer malingen luft, det vil sige "ånde". Til prisen er det dyrere end akrylkompositioner, mindre resistente over for UV-eksponering.

Silicium

Silikone loft maling tilhører kategorien af ​​god kvalitet belægninger. Blandt de gode egenskaber: elasticitet, evnen til at maskere mikroracks. Det afviser vand og forurening, men samtidig giver mikroporer fugt og damp til at passere gennem, det vil sige overfladen "trækker vejret". Det er præget af et lang levetid. Ligesom latex er den bedste sammensætning til at male lofter i huse med krympning.

Økologisk renhed, mangel på lugt gør den ideel til børns værelser og soveværelser.

silikat

Hvis du vælger en sammensætning til industrielle lokaler eller med høj fugtighed, er silicat baseret på flydende glas velegnet. Det har også forbedrede hygiejniske egenskaber. Alkalis, som er en del, giver ikke mulighed for at udvikle mikroorganismer.

Disse er specialiserede maling, der sjældent bruges til husholdningsbrug. De er ikke så elastiske som latex og silikone. Mikrorack kan forekomme på dem.

Hvad mere skal du vide

En vigtig egenskab ved maling er texotropi. Dette er kompositionens evne jævnt og uden striber fordelt over overfladen. Sammensætningen af ​​sammensætningerne skal være som frisk honning. I dette tilfælde er de lette at anvende på loftet med en rulle, børste, sprøjtepistol.

Vælg en rulle med en tilstrækkelig lang bunke. Det er godt gennemblødt i maling, og som følge heraf er det bedre fordelt over loftet.

Du bør ikke bekymre dig om f.eks. En hvidmalet maling under applikation på steder viser op lidt gule pletter. Dette er et specielt pigment til ensartet farvning og intensiteten af ​​belægningslaget, så du kan se, hvor den ikke er malet over overfladen. Efter tørring forsvinder pletterne.

Sådan forbereder du loftet til maleri

Først skal du bestemme, hvilken maling der skal dække overfladen.

For at male loftet med mat maling, er det jordet to gange, gipset og rengjort. Professionelle bygherrer anbefaler at anvende 3 lag kittet. Først efter det bliver maling påført. I nogle tilfælde, for at forsikre mod udseendet af microcracks, fiberglas eller ikke-vævet glat tapet er desuden limet til loftet.

I det tilfælde, når du planlægger at male med en sammensætning med en blank effekt, skal du desuden polere det sidste lag med et fint slibemiddel eller speciel slibemaskine.

Valg af maling

Hvilken slags maling til loftet er bedre - alle beslutter individuelt, fra design, overfladebehandling, rummets specifikation og prisen.

Vandbaserede formuleringer er billige, velprøvede. Men akryl er optimal i pris og kvalitet. Den bedste maling til loftet ifølge eksperter - latex eller silikone. Men begge disse typer er dyrere end akrylkompositioner. Elasticitet og holdbarhed - deres vigtigste fordele.

For lokaler, hvor der er høj luftfugtighed og skal overholde hygiejnekrav, skal der anvendes passende silikatmaling.

Førende producenter

Caparol

Tysk fabrikant, som har et udvidet netværk af distributører og virksomheder i mange lande. De producerer en bred vifte af farver. Blandt dem er højkvalitets silikone maling.

Produktlinjen indeholder også miljøvenlige sammensætninger baseret på økologiske ingredienser.

Tysk bekymring, repræsenteret i 20 lande. Blandt de forskellige typer af belægninger kan noteres sammensætning med et teksturmønster.

Dulux

Dette britiske selskab har mere end tre århundreder af eksistens. Ud over stor erfaring bruger anlægget de nyeste innovative teknologier i sit arbejde. For eksempel giver et specielt lyserødt pigment i hvide maling dig mulighed for at teste ensartetheden af ​​sammensætningen, efter at den tørrer forsvinder den.

Selvom omkostningerne ved disse malers maling er højere i forhold til andre, kompenserer kvalitetsindikatorer og lavt materialeforbrug pr. Kvadratmeter stort set prisforskellen.

Indenlandske producenter

Til den gennemsnitlige priskategori bør det polske selskab "Snowball" indgå. Fra indenlandske producenter noterer eksperter firmaet "Tex" (Skt. Petersborg) og "Expert" (firmaet "Descartes", Moskva). De er veletablerede på hjemmemarkedet. Det er forholdet mellem prisen på varer og kvalitet, der gør det muligt for disse producenter at udvide deres salgsmarkeder.

For at finde ud af, hvilken maling til loftet anses for at være den bedste, skal du kontakte rådgiverne for at få råd.

Hvis du selv laver reparationer, vil sælgere rådgive dig om at bygge hypermarkeder. For at de kan hjælpe dig med at vælge den rigtige maling til loftet, formidle dem de maksimale oplysninger: hvordan du vil se dit loft, hvordan det er forberedt, for hvilke værelser malingen er beregnet.

Processen med at vælge sammensætningen af ​​maling er stort set vanskelig. Det er svært for en person, der står over for reparationer for første gang at bestemme sortimentet af maling og lakbeklædning. Derfor vil generelle ideer i denne sag advare om mulige fejl.

Loftmaling - hvilken er bedre: 9 svar på spørgsmålet

Dette er det spørgsmål, vi ofte spørger os selv, når vi bygger vores hjem eller har til hensigt at lave reparationer i den. Jeg vil dog straks bemærke, at du absolut ikke vil svare på det. Det hele afhænger af materialets og kvaliteten af ​​basen, formålet med rummet og udformningen af ​​dets interiør.

Til lofter kan du bruge mange typer og mærker af maling.

Hvad er kvaliteterne til at evaluere loftmaling

Når loftet maling er nævnt, kommer i de fleste tilfælde et loft på beton til at tænke på. Men faktisk kan basisfladen bestå af forskellige materialer.

Ofte er lofterne malet i lys nuancer.

For eksempel fra gips, træ og produkter af dets behandling, gipsvæg, loft tapet eller stof mv. Og for alle disse materialer skal man vælge farvesammensætningerne, der passer til deres kvaliteter.

Det skal også tages i betragtning, at lokalerne har forskellige formål. Derfor skal malingsmaterialer til dem vælges på baggrund af dette.

Loftmaling skal vurderes i henhold til følgende kriterier:

Fra materialets uigennemsigtighed afhænger det af forbruget.

 1. Niveau til at gemme sig. Det vil sige kompositionens evne til helt at skjule det forrige lag med et minimum af dets omkostninger.

Symbolerne på banken siger om skjulekraften i

 1. Maskeringseffekt.
 2. Graden af ​​fugtighedsbestandighed. Denne egenskab er vigtig for våde rum.
 3. Bulk maling.
 4. Dens omkostninger.

Udseendet af belægningen

Ved at vælge loftmaling skal du først og fremmest bestemme, hvad der vil være din prioritet - den visuelle opfattelse af belægningen eller dens særlige egenskaber.

I det første tilfælde skal du tage højde for, at malingen er forskellig i den visuelle effekt, der skabes.

Glansmateriale giver en strålende finish.

 1. Glatte sammensætninger giver en stærk glansoverfladebelægning. De ser godt ud på lofter med et stort område. På grund af deres høje refleksivitet udvider de visuelt rummet.
  Imidlertid fremhæver glans visuelt og understreger alle uregelmæssigheder og mangler i basen. På dette grundlag, hvis du ikke er sikker på kvaliteten og ensartetheden af ​​loftet, bør du ikke bruge sådan maling.

Den uigennemsigtige belægning af lys afspejler praktisk taget ikke.

 1. Matte maling skabe en belægning, der ikke skinner, det vil sige næsten ikke afspejler lys. Sådanne sammensætninger kan moderat skjule uregelmæssigheder og defekter i lofter.
  Uigennemsigtige maling kan anvendes til lofter af alle typer værelser. Den skabte overflade ser således meget æstetisk glædeligt ud.
 2. Halvblanke forbindelser er et kompromis mellem de to første kategorier. De belægninger, de opretter, er skinnende, men moderate.

Effekter skabt af tekstureret maling.

 1. Imponerende maling til vægge og lofter.

I deres sammensætning er der ud over farvestoffer også yderligere ingredienser:

 • Disse komponenter kan være en række fyldstoffer af mineralfibre, polymer og naturlige chips, efterligne forskellige naturlige teksturer og teksturer;
 • Sådanne forbindelser er i stand til at maskere signifikante basisdefekter på grund af den kendsgerning, at de påføres i relativt tykke lag.

Det er bedre ikke at bruge olie maling til loftet.

Ved valg af maling til loftet bemærkes, at det er meget uønsket at dække det med en oliesammensætning. Efter at det tørrer ud, danner det en fuldstændig luft- og fugtsikker belægning. Dette vil provokere en langsom ødelæggelse af basen, da loftet ikke vil "trække vejret".

Hvorfor vælge vandbaserede maling til lofter

Til indretning er de mest egnede vandbårne maling. Lad mig forklare hvorfor.

Fordelene ved sådanne sammensætninger

 1. Vandmaling kan dække bunden af ​​alle typer materialer. Det er uønsket at gøre dette kun med metal, da vand kan fremkalde korrosion af basen.

Der er ingen skadelige stoffer i sammensætningen af ​​vandmaling.

 1. Sådanne sammensætninger er de mest miljøvenlige og indeholder ikke skadelige stoffer. Ved maling af loftet er der ikke vedvarende stærke og ubehagelige lugte, der ikke kan forvitres i flere dage.
 2. For at fjerne den gamle vandbaserede belægning fra loftet er der ingen grund til at bruge opløsningsmidler eller rengøringsmidler. Det er kun nødvendigt at fugte overfladen og efter 7-10 minutter kan malingen fjernes med en spatel.

Ved hjælp af farve kan hvid maling få en hvilken som helst farve.

 1. I de fleste tilfælde produceres vandbaserede malingstyper i hvid, den såkaldte "base" farve.

Efter behov kan du købe en række farver i alle farver og toner til dem:

 • takket være dette kan du genskabe alle nuancer af belægningen. Denne omstændighed gør konstruktionen af ​​loftet meget bekvemt.
 • hvide lofter er mest almindelige og betragtes som klassiske. Men nu bliver deres farveindretning mere og mere populær. Det øger indretningens æstetik, selvfølgelig, hvis belægningens tone er velvalgt og accenterne er lavet.

Farve på æstetikets grad, i det mindste, taber ikke til andre designmuligheder for lofter. Denne finer har en meget lav pris. På grund af dette er maleri næsten altid billigere end andre finish.

Typer af vandmaling

Variationer af vandbaserede malingsmaterialer er vrimlede. Derfor kan du vælge en passende analog til alle forhold i lokaler og design.

Sandsynligvis er der ikke en enkelt person, der ikke ved, at der er en sådan belægning som vandbaseret maling eller på en enkel måde - vandbaseret maling. Men vi er ikke alle klar over, at sådanne lakematerialer kan variere i deres sammensætning og tekniske egenskaber.

Derfor vil jeg forklare dig følgende.

 1. Faktisk er emulsionen et dispersionssystem (homogent). Den består af to væsker, der ikke kan blandes på molekylær niveau. Det er med andre ord en væske, der er mættet med dråber af en væske, der ikke er opløselig i den.
 2. Hvis vi taler om maling, så er deres emulsionstyper en fysisk blanding af vand, et fremspringende dispersionsmedium og harpiksharpikser, der spiller rollen som en dispergeret fase (en slags suspension).
 3. Emballageens hovedegenskaber og karakteristika afhænger af det anvendte materiale som den dispergerede fase. På denne baggrund er det mere korrekt at kalde sådanne farvestoffer vanddispergerende.

Den samme vandemulsion

Vandmaling er ikke fugtbestandig.

Vandig emulsionsmaling (vandemulsion) fremstilles på basis af den dispergerede fase af polyvinylacetat (PVA). Hun er forfader for alle vanddispersionsmalinger, fordi det begyndte at producere sådanne forbindelser fra hende.

Polyvinylacetat vandbaseret maling blev hurtigt populær på grund af dens meget lave omkostninger. Og det faktum, at det endnu var lettere at vaske belægningen end at anvende det, forværrede kun materialets succes.

På foto - loftsemulsionspræparatet

Imidlertid har disse malinger flere væsentlige ulemper:

 1. Belægningen har en meget kort driftsperiode - 1-3 år.
 2. Fra udsættelse for solens stråler bliver gulen gul.
 3. Vandemulsionen er ikke vandtæt. Fra vandlogning begynder formen på det, og der dannes pletter. I sidste ende, det showered.

På baggrund af ovenstående mangler begyndte mange brugere at opgive brugen af ​​vandbaseret maling. Producenterne begyndte også at udvikle vandbaserede maling med forbedrede egenskaber.

Moderne vandbaserede polymerformuleringer

Moderne sammensætning baseret på akrylharpiks.

Som følge heraf blev coatings baseret på polymerer udviklet: akryl, latex, polyurethan og silicone. De er ikke bange for udsættelse for ultraviolet og vand.

Efter at have forbedret den vandbaserede maling med sine fremragende tekniske egenskaber gav polymererne mulighed for at stige til et meget højere forbrugerniveau:

 1. I øjeblikket er vanddispersionsmaling ikke kun materiale til loftbelægning. Med deres hjælp kan du effektivt dekorere lokalerne og ikke kun i segmentet lavpris reparationer.
  Derfor bruger brugerne ofte denne type beklædning, samtidig med at de harmonisk kombinerer flere toner af maling i det indre af værelserne.
 2. LKM på basis af vandpolymeremulsioner har god elasticitet. De kan være både blanke og matte.

Vandbaseret sammensætning

 1. Disse belægninger er ikke meget nemme at fjerne fra bunden under efterfølgende reparationer. Dette gøres dog ofte og ikke nødvendigt, fordi belægningen er holdbar.

Den største fordel, at akrylmaling har til loftet, er, at den belægning, den skaber, kan rengøres med husholdningsvaskemidler.

 1. På grund af den øgede elasticitet fylder denne sammensætning alle mikroskopiske revner og porer i basen.

Vanddispersionsformuleringer er ret økonomiske.

 1. Derfor er akryl vanddispersionsmaling meget økonomisk. Når loftet til efterbehandling er godt forberedt, er det ofte et lag med lakering.
 2. 1 liter akrylmaling er nok til at påføres på en 6 m² overflade.

Polyurethan maling er særligt værdsat.

Polyurethan og silicone vanddispersionsmaling er især værdsat:

 1. Når de påføres, giver de mulighed for at maskere synlige revner og andre ubehagelige fejl i loftet.
 2. Den belægning, de skaber, kan vaskes og rengøres med slibende forbindelser.
 3. Det er brandsikkert og har god modstand mod mekanisk belastning.
 4. Desuden er silikone og polyurethan maling modstandsdygtig over for fugt. Derfor er de det bedste valg til våde rumlofter.
 5. Det er værd at advare, at disse to typer vanddispersionsmalinger er de dyreste blandt analoger.

Alle typer vandbaserede polymermalinger er dampgennemtrængelige og ikke-toksiske. Disse egenskaber er især vigtige for stuer.

Særlige loftsmaling

Indskriften "maling til lofter" betyder kun, at den er mere flydende.

Ofte spørger amatørbyggerne sig selv - hvad er forskellen mellem loftmalinger og væganaloger. Jeg kan straks svare - der er ingen særlige forskelle mellem dem.

Langt de fleste vanddispersionsformuleringer er universelle. Ofte mærkes de som "interiør", med andre ord, deres formål er at male lofter og vægge inde i lokaler.

Hvis du finder en krukke med påskriften "loftmaling" i butikken, betyder det kun, at sammensætningen er lidt tyndere. Dette er nødvendigt, så sprayanvendelsen er mere bekvem.

Derudover har disse forbindelser en høj grad af hvidhed. På spande og dåser er der skrevet: "super-hvid maling". Disse materialer er farvet værre og bruges kun til efterbehandling af lofter.

Farvesammensætninger til træbase

Trælofter kan også males.

Træ og produkter af dets behandling (brædder, vægpaneler, dekorative bjælker, krydsfiner, OSB osv.) Anvendes ofte til loftsplader. Det kan også males med vanddispersionsmaling.

Vandbaserede maling dækker helt tekstur og tekstur af træ.

Imidlertid dækker sådanne lakmaterialer helt den naturlige tekstur og tekstur af træ. Denne omstændighed er ikke til alles smag. Denne situation vedrører mangfoldigheden af ​​vores æstetiske smag.

For eksempel i køkkenet, træ lofter dækket med lys maling ser meget godt ud.

Alkyd maling og lak til træ

Alkyd emalje er velegnet til trælofter.

 1. Træet har en høj absorptionskapacitet. For at niveauere det skal basen primeres før malingen. Omkostningerne ved vanddispersionsovertræk til træ er dog stadig større end for gips, gips eller beton.
 2. Det er svært at male over mørke skove.

Af den grund er den bedste mulighed at bruge alkydmaling til trælofter. Det har et højt niveau at gemme sig. Desuden er de fleste kvaliteter af alkydmaterialer en 2 in 1 coating. For eksempel primermaling eller antiseptisk maling.

Før du køber kompositionen, skal du sørge for, at den er beregnet til farvning af træ. Der er mange varianter af maling baseret på alkydharpikser. Imidlertid bruges PF emalje oftest til træ. De omfatter pentaphthal lak.

Alkyd maling er lyse, holdbare og elegante.

Ud over pigmenter og farver, der er ansvarlige for farven på maling, kan de indeholde sådanne tilsætningsstoffer:

 • perlemor;
 • kvarts baby;
 • marmormel osv.

På billedet - flerfarvede alkyd maling.

Disse komponenter gør det muligt at skabe dekorative yderligere effekter.

Alkyd maling er som regel allerede malet i enhver farve og er fuldt klar til brug. De har det bredeste udvalg af toner og nuancer. De er saftige og lyse, hvilket gør det muligt at genskabe kontraster og accenter.

Malet træloft på et bolighus.

Alkyd-finish er holdbar, det er ikke bange for sol og fugt. Derfor kan en sådan belægning revet trælofter ikke kun i boliger, men også på terrassen, åben veranda, sommer køkken, på loftet.

Toning og imprægneringspræparater

Trælofter har en grundlæggende forskel fra andre fundamentale - deres naturlige struktur er bedst at ikke maske, men snarere at bevare og understrege.

Det er, når man farger trælofter med egne hænder, er det bedst at foretrække gennemsigtige maling, der har en farvende effekt.

Der er flere sorter af sådanne malinger:

Dekorativ azurblå til træ.

 1. Dekorative azurer er de mest populære nu, såvel som imprægnerende lakker. Deres primære funktion er at beskytte træet mod rådne. Kun sekundært spiller de en dekorativ rolle.
  Et sådant lakering efterlader træteksturen, overfladen af ​​basen er kun tonet. I dette tilfælde har belægningen en glans, taktil, den er silkeagtig og glat.

Træloft dækket med beskyttende azurblå

 1. Til efterbehandling af trælofter anvendes også forskellige farvede alkydlakker på opløsningsmidler. Disse gennemskinnelige formuleringer skaber en beskyttende film baseret på, som har god styrke. Det varierer i glansniveau.

Træ dækket med plet.

 1. Der er også lansing imprægneringer på syntetisk eller vandbaseret basis. Faktisk er det pletten.

De trænger dybt ind i træet og farve basisfibrene:

 • med deres hjælp bliver billigt træ som værdifulde arter - eg, palisander, valnød, mahogni mv.
 • Hvis loftet var beklædt med en dyr slags træ, vil pletten kun understrege dens tekstur og tekstur. Efter glasering kan basen være belagt med en blank, halvblank eller matt lak.

Vurdering: 9 bedste loft maling

Nedenfor præsenterer jeg dig de 9 bedste farver i forskellige kategorier, der kan købes i Rusland.

Matt bedste loftmaling

Denne maling er den bedste blandt matte kompositioner.

Det højeste kvalitetsmærke af matt maling er Magic White Dulux. Jeg advarer dig omgående, at materialet er lavet direkte i Storbritannien. Fabrikker i Rusland kan ikke altid producere produkter af højeste kvalitet.

 1. Denne maling har fremragende lysabsorberende egenskaber. De gør det muligt næsten at skjule alle små fejl i lofterne.
 2. Materialet har et højt niveau at gemme sig. Nok af sine to lag, så overfladen af ​​basen så "hundrede procent".
 3. Derudover har materialet: miljøvenlighed, lavt forbrug pr. Kvadratmeter, en bred vifte af toner, muligheden for påføring på en uforberedt base, nem omhu.

For perfekt dækning er kun to lag af sådan maling tilstrækkelig.

På baggrund af ovenstående er det ikke overraskende, at denne maling er blevet så populær.

Den eneste minus af den engelske Dulux Magic White-maling er dens høje pris. Det er ca. 3100 rubler. for 10 l.

Den bedste blanke sammensætning

Dufa "Superweiss" - den bedste blanke sammensætning.

Af den blanke maling er den mest populære tyske maling Dufa "Superweiss".

Denne loftmaling er værdsat for disse kvaliteter:

 • perfekt hvidhed;
 • silkeagtig glans;
 • høj dækning;
 • dækningsvarighed
 • styrke.

På et fladt loft ser denne maling godt ud, som om vi strækker lærredet!

Glatte belægninger som de fleste af os. De understreger renhed af farve og udvider visuelt rummet. På grund af dette er Dufa "Superweiss" ofte brugt til at male loftet på små værelser.

Producenten af ​​dette mærke producerer og dekorative materialer, genskabe på baggrund af spektakulære tegninger. På grund af dette kan du ikke kun arbejde med toner og nuancer af belægningen, men også skabe visuelle illusioner, originale teksturer på lofterne.

Den omtrentlige pris ved Dufa Superweiss-maling er 3300 rubler / 10 l.

Det fineste halvglansmateriale

Polsk maling "Sniezka-Eko" er meget overrasket over det bedste kvalitet / omkostningsforhold. Det passer til næsten alle typer baser og har et glimrende niveau at gemme sig.

"Snowball" tillader kombinationen af ​​overflader med forskellige teksturer. For eksempel er det nødvendigt, når du installerer lofter i gipsplader. Denne maling har ikke høj fugtighedsbestandighed, men det er miljøvenligt og allergivenligt. Denne sammensætning er let at tynde til den ønskede tone og skygge.

Loft med dette materiale vil være halvglans.

Jeg vil advare om minus af denne maling. Dens praktiske forbrug pr. Kvadratmeter er næsten 2 gange højere end fabrikantens krav.

De omtrentlige omkostninger ved belægningen "Sniezka-Eko" er 1400 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste polyvinylacetatmaling

"TEX-pro" - den bedste vandbaserede maling.

Maling "TEKS-Pro" refererer til typen af ​​klassiske vandbaserede polyvinylacetatkompositioner. Med andre ord: det er billigt, nemt fordelt og lugtede lugt. Det er muligt at tynde belægning ifølge TEKS selskabskatalog.

De vigtigste ulemper ved denne maling:

 • høje materielle omkostninger;
 • øgede krav til basen
 • ikke meget god skjulkraft, belægningen skal fordeles i flere lag for at få et kvalitetsresultat.

Bemærk, at loftet dækket med denne sammensætning ikke kan vaskes.

Ved at vælge sammensætningen af ​​"TEKS-pro" skal du overveje de særlige forhold ved at passe på overtrækket. Det, ligesom alle andre vandbaserede PVA-maling, vaskes let af med rent vand. Baseret på dette kan du ikke rense det forede loft.

Den omtrentlige pris for "TEKS-pro" er 1600 rubler. til en 9-liters skovl.

Det højeste kvalitet silikone materiale

Det bedste silikone materiale.

Det tyske selskab Caparol producerer den bedste silicone maling under varemærket "CapaSilan".

Efter tørring maskerer eller eliminerer silikone materialer mindre uregelmæssigheder, revner og ruhed på underlaget. På grund af dets tilspændingsegenskaber kan CapaSilan skjule revner, som er op til 2 millimeter brede.

Denne maling er perfekt til et bad.

Sammensætningen har en god skjulkraft og under visse forhold er et lag tilstrækkeligt til fremragende farvning. Den skabte belægning er nem at rengøre. Det er praktisk taget ikke forurenet, fordi det har vand- og støvafvisende egenskaber.

Den omtrentlige pris, Caparol "CapaSilan" silikone maling har, er 3900 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste akrylmaling til lofter

Halo Discount er en stor akrylmaling.

Empilis, en Rostov-baseret producent, producerer den bedste akrylmaling af Aureol-Discount. Det passer perfekt på bunden af ​​ethvert materiale, der danner en ensartet mat finish.

De fleste matte formuleringer har et højt niveau af opacitet. Især når sammensætningen har en hvid, pastel eller terracotta farve. "Halo Discount" vil ikke være en undtagelse.

Materialet skaber en glat mat finish.

Denne maling tørrer hurtigere (1,5 gange) efter dens anvendelse end tilsvarende produkter fra andre producenter. Belægningen er nem at rengøre og vaske.

Af minuserne er følgende. Udgifterne til materiale, som fabrikanten udtrykker i praksis, overskrides ofte.

Den omtrentlige pris for Oreol-Discount er 900 rubler. til en spand på 13 l.

Den mest gode latex sammensætning

Mal Tikkurilla "Euro-7".

Det finske firma Tikkurila har i mange år associeret den russiske forbruger med definitionen af ​​"høj kvalitet", når det gælder de fleste typer belægninger.

Latex-maling Tikkurilla "Euro-7" har følgende fordele:

 • belægning holdbarhed;
 • farve renhed;
 • miljøvenlighed
 • bred vifte af farvestoffer;
 • modstand mod solens ultraviolette stråling;
 • gode specifikationer.

Køkken malet med maling Tikkurilla.

Jeg advarer dig straks: Et produkt af høj kvalitet betyder ægte finsk maling Tikkurila. Anlægget nær Skt. Petersborg producerer ikke altid et ideelt materiale.

Den omtrentlige pris for Tikkurilla Euro-7 er 2800 rubler. til en 9-liters skovl.

Den bedste silikatmaling til lofter

Den bedste silikatsammensætning.

Den russisk-tyske silikatmaling "Ceresit CT-54" var oprindeligt beregnet til udvendig, det vil sige facadearbejder. Men det kan også bruges indendørs - til lofter og vægge. Materialet har miljøvenlighed, høj skjulekraft, antifungale kvaliteter, holdbarhed og nem pleje.

Denne maling er krævende på kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​basen. På den bedste måde falder den på gipset.

Den omtrentlige pris for "Ceresit CT-54" er 3300 rubler. til en 15-liters spand.

Stor super hvid loftmaling

Dette materiale er det bedste superhvidt.

Maling "Expert Washable" er et af de materialer, der fremstilles af det russiske firma DEKART. Belægningen skabt ved brug, ser blændende hvid ud.

Fabrikantens manual identificerer følgende malingsegenskaber:

 • det er ikke-giftigt;
 • tørrer meget hurtigt;
 • næsten lugter ikke
 • over tid, mister ikke den oprindelige farve, slides ikke og slipper ikke;
 • ser godt ud i både blank og matt version.
 • egnet til alle typer af baser.

Tinting denne maling er ret svært - resultatet er ofte uheldigt. På denne baggrund er det bedst at forlade sammensætningsgrundlaget - hvidt.

Den omtrentlige pris for "Expert Washable" er 850 rubler. til 14 kg.

konklusion

Hvem sagde at loftet kun skulle være hvidt?

Nu er der en bred vifte af typer og mærker af maling, der kan bruges til at afslutte loftet. Du skal bare vælge den sammensætning, der passer bedst til din sag.

Efter at have læst videoen i denne artikel forstår du mere i dette emne.