Maling til vægge og lofter ek, 790 rubler.

Mal til vægge og lofter

Maling til vægge EK, maling til lofter EK, maling til vægge og lofter EK, akrylmaling, vanddispersionsmaling.
FARVE FARGER I NOGEN FARVE.

Akryl vanddispersionsmaling til vægge og lofter er beregnet til maling af vægge og lofter i tørre boliger, forsyningsvirksomheder og administrative lokaler (stue, hall, soveværelse, kontor osv.) På beton, pudset, pudset, tapetklistret, træ, gipsplader, træspånplader og træfiberoverflader, samt til maling af træprodukter, der anvendes indendørs.

Hurtigtørrende maling. Når den tørres, danner en dampgennemtrængelig, ikke-obstruktiv, glat matbelægning, der skjuler den mindre ujævnhed af basen. Malingen er ikke brandfarlig. Kan anvendes på forprimerede metalsubstrater. Kan tones i RAL og NCS farver.

Særlige egenskaber
Velegnet til børns værelser
Ingen stærk lugt
Maskerer lysets ujævnheder i bunden
Spand 14 kg.

Hvid farve
Akrylbase
Forbrug, g / m² 150-250
Arbejdstemperaturen ikke lavere, ° С +5
Modstand mod alternativ frysning og optøning, i hvert fald cyklusser 5
Driftstemperatur, ° C fra -50 til +50
Holdbarhed i intakt originalemballage 24 måneder fra fremstillingsdatoen
Sammensætningen af ​​akrylemulsion, fyldstoffer, pigmenter, modificerende additiver.

Hvorfor vælge Dulux maling?

Under udførelsen af ​​indvendig udsmykning er en vigtig komponent maleri af væggene eller loftet. Malingen skal have høj kvalitet, miljøsikkerhed og lang levetid. Dulux-produkter har de førende positioner på markedet for maling og lak. Særligt populært er dulux maling til vægge og lofter. Denne artikel vil diskutere dens sorter, fordele og funktioner.

Fordele ved Dulux Paint

Dyulaks-maling har flere fordele i forhold til andre fabrikanters produkter:

 • Høj dullhed af blandingen, takket være dette, kan du skjule fejlene i væggene eller loftet.
 • Den optimale viskositet af opløsningen, der gør det muligt hurtigt og nemt at udføre malingsprocessen.
 • Dulux-maling indeholder kun miljøvenlige komponenter.
 • Takket være sin gode beskyttelse mod fugt kan Deluxe Paint bruges til væg- eller loftsbeklædning i badeværelset og køkkenet.
 • Tørretiden af ​​sammensætningen er hurtig, mens der ikke er nogen skarp lugt, der er karakteristisk for mange andre maling.
 • Der er sorter af blandinger med forøget fugtresistente parametre, de bruges i værelser med høj luftfugtighed eller risiko for forurening. Overfladen malet med en sådan belægning er nem at rengøre.
 • Lavt malingforbrug pr. M².
 • Den har en rig farvepalet, og ved hjælp af et specielt farveskema kan du vælge den ønskede tone.
 • Lignende kompositioner kan bruges til tapet til maleri.
 • Høj vedhæftning og slidstyrke, som giver dig mulighed for gentagne gange at rengøre den behandlede belægning.
 • Holder en initial skygge over hele lang sigt.

Hovedtyper

Afhængig af sammensætningen af ​​maling kan Dulux opdeles i vand og organisk. Den første type er baseret på akryl- eller latexpolymerer. De giver høj styrke, beskyttelse mod fugt og høje temperaturer. Sådanne blandinger sælges ofte færdige og de skal kun fortyndes med vand før brug.

Organiske blandinger fremstilles på basis af alkydharpikser, der binder de andre komponenter sammen. Sådanne sammensætninger er mere skadelige, derfor bruges de ekstremt sjældent til beklædning af boliger.

På videoen: Dulux ultra resist eller almindelig maling.

Ved faktura

Ifølge tekstur er der sådanne typer af løsninger:

 • Semi-glans.
 • Semi.

Glansig sammensætning giver dig mulighed for at skabe effekten af ​​en skinnende belægning, men sådanne løsninger bør kun anvendes på perfekt glatte overflader, da de næsten ikke skjuler mangler. Halv-glans og halv-matt maling er mellemliggende typer. De skinner også, men skjuler også delvist manglerne på den behandlede overflade. Dulux maling blændende hvid matt vil være den bedste løsning, hvis du skal skjule ufuldkommenhederne på overfladen af ​​væggene eller loftet.

Kemisk sammensætning

Afhængigt af de kemiske komponenter, der udgøres, er der følgende typer af maling:

 • Vandemulsion Afviger i økologisk sikkerhed og mangel på lugt. Det er også vaskbart, og det er let tonet med hjælp af specielle farvestoffer, hvilket gør det muligt at vælge en skygge efter personlige præferencer. Dulux-maling kan bruges til væg- eller loftsbeklædning.
 • Akrylmaling. Modstandsdygtig over for slid og fugt samt ultraviolet stråling. Akryl dulux maling til køkken og badeværelse bruges ofte. Blandingen kan let stramme små revner med en tykkelse på ikke over 0,5 mm. Det har et stort antal nuancer. Akrylmaling efter påføring og tørring kan lidt ændre deres skygge.
 • Latex maling. Den har en temmelig høj pris, men den har flere fordele i forhold til andre arter. Den har god beskyttelse mod slid og fugt, er i stand til at reparere revner med en tykkelse på op til 1 mm, har et lille forbrug pr. M2 og har mulighed for at finere reliefflader. Det har også en høj dampgennemtrængelighed, og en sådan blanding er ekstremt vanskelig at fjerne fra enhver overflade.
 • Silikat. Silikatprodukter er mineralske materialer. Som grundlag for fremstilling af brugt flydende glas. Denne blanding lukker næsten ikke sprækkerne, da det har et ekstremt lavt niveau af elasticitet. Under maleriet er det nødvendigt at bruge beskyttelses tøj og briller, da der er risiko for skader på huden. Dulux silikatmalingspaletten kan ikke kaldes forskelligartet, men ved hjælp af farvning kan du vælge den rigtige skygge. Fordelene omfatter en høj grad af damppermeabilitet og ikke behov for behandling med antiseptika, da blandingen forhindrer dannelse af mug eller mugg.
 • Silicon. En sådan sort er i stand til at stramme revner med en bredde på op til 2 mm på grund af den høje elasticitetsrate. Silikone dulux maling til loftet kan betragtes som en af ​​de bedste løsninger, da den beskytter overfladen mod snavs og fugt. En sådan blanding holdt i lang tid på den behandlede coating.

Tips til valg

Når du køber sådanne løsninger, skal du overholde følgende anbefalinger:

 • Køb kan ske hos enhver hardware butik eller supermarked, du kan også bestille via internettet.
 • Omkostningerne ved dulux-maling er direkte afhængige af dens type og volumen.
 • Hvis det er nødvendigt at forme loftet i bygninger med høj luftfugtighed, skal du vælge en loftsmaling med vandafvisende egenskaber af akryl, silikone eller silikat type.
 • Hvis overfladen har mindre uregelmæssigheder, ville det bedste valg være en mat eller semi-matt blanding. Til lining af glatte vægge kan du bruge en blank version af kompositionen.
 • Til efterbehandling af badeværelset er køkken eller børnehaver bedre at anvende forbindelser med antibakterielle baser og antiseptiske parametre. De forhindrer dannelsen af ​​mug eller mugg i rummet.
 • Hvis rummet ofte røges, vil en vaskbar maling være en glimrende løsning, og det vil også give dig mulighed for nemt at fjerne snavs fra væggene eller loftet.
 • For at give loftet effekten af ​​en ny whitewash, skal du bruge forbindelser med en mineralbase.

Det bedste valg for enhver overflade ville være en silikone blanding. Det har et højt levetid, er ikke forurenet og har god elasticitet. Men samtidig er omkostningerne ved en sådan vægmaling ret høj.

Populære produkter

Fabrikanten har opdelt sine produkter i forskellige typer efter egenskaber, formål og omkostninger. De mest populære muligheder er som følger:

 • Dulux diamond matt maling. De er en vanddispersionsopløsning med et højt slidstyrkeniveau. Tørretiden overstiger ikke 4 timer, 1 liter af blandingen er tilstrækkelig til at vende 16 kvadratmeter overflade. En lignende sammensætning påføres i det mindste i 2 lag. Kan bruges som maling til tapet. Løsningen er nem at rengøre og understreger lindringen af ​​den behandlede belægning.
 • Dulux ultra resist. Det er en mat sort vandbaseret maling med tilsætning af acrylcopolymerer, lysfaste pigmenter og vand. Dulux ultra resist under foring har en lyserød farvetone, som er helt fjernet efter tid. Fuld tørretid kan variere fra 2 til 4 timer. Den ubehagelige lugt af opløsningen er fraværende, og dens egenskaber er blandt de bedste på markedet. Ulempen kan betragtes som manglende evne til brug i boliger med høj fugtindhold.
 • De luxe handel supre matt. Supermat vandmix til indretning. Enhver overflade, selv en stadig tør gips, er velegnet til at vende. Den største fordel ved sammensætningen er et ekstremt højt niveau af damppermeabilitet.
 • De luxe Kids Room WO. De vigtigste fordele er hurtig tørring, hvilket ikke tager mere end 2 timer og manglen på lugt. Denne sammensætning har antibakterielle egenskaber, så det bruges ofte til at forene køkkenet eller badeværelset. På grund af disse egenskaber minimeres muligheden for dannelse af mug eller mugg.

Som det fremgår af artiklen, er Dulux maling en fantastisk løsning til maling af vægge eller lofter. De kan bruges til forskellige overflader, og takket være en rig palette for at vælge den ønskede farve og tone er det ikke svært. Det vigtigste er at følge instruktionerne for anvendelse af sammensætningen, som er angivet på emballagen med produktet, og så vil kvaliteten af ​​forarbejdningen være på et højt niveau.

DULUX (DULAKS)

Til maling af vægge og lofter i bygninger med en moderat koncentration af vand i luften. Du anvender på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, en mursten osv.), Gipspap, vægpapir under maling. Mikroskopiske partikler af marmor giver belægningen en ny blændende hvid farve. Det spredes lyset bedre, forbedrer den snedhvide naturlige udstråling og udvider visuelt rummet (3D-effekt): Bygningen ser mere rummelig ud og lofterne er højere. Malingen anbringes let i mangel af sprøjter og drypper, har ikke en stærk lugt. Det har en økonomisk udgift.

Finmalet finish til tøjarbejde, god vedhæftning til alle byggematerialer, nem at påføre, tørrer hurtigt og fuldstændigt lugtfri. Et karakteristisk træk ved Maxi-kittet er den nemme og nemme anvendelse. Zashpatlevanny overfladen med lethed er jorden, har en original formel, der tillader at sætte kitt i mangel af foreløbig priming. Øget belægningsfleksibilitet, når den påføres. Nem håndtering efter tørring.

Højkvalitets holdbar matvandbaseret maling. ANVENDELSESOMRÅDE Anvendes til indendørs arbejde. Til indvendige overflader (beton, gips, mursten, gips, asbestcement, tapet til maleri osv.) I bygninger med en moderat koncentration af vand i luften. Certificeret til brug i børne- og lægeinstitutioner. TEKNISKE DATA Farve - hvid, mat Forbrug - 17 m2 / liter. Tørretid - afhænger af luftens temperatur og fugtighed. Tegning 2 lag - ikke tidligere end i 2-4 timer. Malingen er pakket i 10 liter spande, 5 liter og 2,5 liter.

Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling, træflader, fiberplader, spånplader. Det anbefales at male værelser med høj luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom køkkener, badeværelser, vaskerier, badeværelser mv.

Dulux Ultra Resist for børns værelser. Særlig maling til vægge og lofter i børnenes værelser. Den unikke voks i sammensætningen giver overfladen vandafvisende egenskaber. Sølvioner beskytter mod reproduktion af bakterier.

Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsplader, tapet til maling, fiberplader, spånplader. Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom kontorer, korridorer, gange, restauranter, hoteller, receptionslokale, lægefaciliteter. Takket være tilsætningen af ​​speciel voks er det meget nemt at rengøre.

Dulux Weathershield Glat vandbaseret facade maling, glat hvid

Dulux Bindo base universal primer

Applikationsfunktioner

Rør malingen godt før brug. Lav overfladebehandling med Dulux Bindo Base universel dybtræknings primer.

Dulux Diamond Matt vaskbar, slidstærk, mat maling til loft og vægge

Dulux Easy (Dulux Isi) Matt maling på vanddispersionsbasis til vægge og tapet.

"Dulux Magic White" Matt vandboret maling til lofter

AkzoNobel er verdens største producent af maling og belægninger, som også indtager en førende position inden for specialkemikalier. Virksomheden leverer forskellige sektorer af industriel økonomi og kunder i verden med innovative produkter, der stræber efter vedvarende at levere løsninger til bæredygtig udvikling. Vores sortiment omfatter bl.a. kendte mærker som Dulux, Sikkens, International Paint og Eka. Med hovedkontor i Amsterdam (Holland) er AkzoNobel optaget på listen over verdens største firmaer "Global Fortune 500" og har altid en ledende position i stabilitetsindekset for Dow Jones Sustainability Indexes. Virksomheden tilbyder malinger og lakker: dekorative, pulver, korrosionsbeskyttende og brandhæmmende, specialiserede belægninger til plast, til trævinduer, døre, møbler og parket, reklametegn, emballage, rullet metal, marine- og luftfartsovertræk, bilreparations emaljer, klæbemidler.

Dulux: Premium lakering materialer

Har du brug for en specialiseret indvendig maling af høj kvalitet? En af de bedste tilbud af denne type i vores online butik er Dulux vandbaseret maling, samt andre produktnavne til dette mærke. Alle er fokuseret på brug i udsmykningen af ​​lokalerne.

Operationelle egenskaber ved maling Dulax

Belægninger, hvorpå Dyulaks maling og lakskompositioner anvendes - caplet, gipsvæg, gips. Der er flere universelle løsninger til et bredere udvalg af materialer. Dette omfatter specialiserede muligheder - til lofter, til køkkener og badeværelser (Dulux fugtbestandig maling især for værelser med høj luftfugtighed). Vi har den rigtige maling til alle driftsforhold, for enhver indretningsstil.

Hvorfor skal du kontakte os

Vi arbejder konstant på at sikre, at betingelserne for erhvervelse af maling og lak er gavnlige for dig. Selv om dette er et premiumprodukt, er det nemt at gemme, når du bruger det - høj kvalitet belægning giver mange års fejlfri drift uden behov for reparationer. Enhver Dulux maling på vores hjemmeside er populære, meget brugte malerier. Den optimale løsning til indretning - bolig eller kommerciel.

Hvis du vil købe Dulax mærkevarer, tilbyder vi de mest favorable vilkår - både engros og detailhandel. I tilfælde af vanskeligheder med valget af et bestemt produktnavn kan du kontakte internetbutikkens personale - via telefon giver de alle nødvendige oplysninger, giver anbefalinger om valg. Vores fordele er ikke begrænset til dette, der er en række andre fordele:

 • Vi sælger kun certificerede efterbehandling materialer - de er i fuld overensstemmelse med europæiske tekniske og miljømæssige krav.
 • Mange muligheder for farver, farvning på de fleste eksisterende kataloger. Kvalitativ farvning af Dulux hjælper dig med at få passende farver til ethvert interiør.
 • Attraktivt priser, da virksomheden interagerer direkte med producenter og leverandører af malinger og lakker.

For at bestille en bestilling på Dulax produkter, flyt de valgte varer til kurven, angiv mængden for hvert enkelt emne og udfyld kontaktformularen. Om nødvendigt kan ansøgningen udstedes pr. Telefon. Levering i Moskva og regionen, betaling - kontant til kurer, med kreditkort eller ved overførsel fra kontoen.

Dulux væg maling: funktioner og fordele

Maling vægge betragtes som den mest populære måde at dekorere dem på. Hvis du vælger den rigtige maling, vil farvning ikke kun virke som en nem opgave, men også bidrage til at placere lyse accenter i designen af ​​rummet.

Når du køber maling, skal du overveje overfladen, der skal behandles. En egnet mulighed for farvning af forskellige materialer er Dulux-produkter.

fordele

En af markedets førende inden for salg af maling og lak er firmaet Dulux. De mest populære produkter er beregnet til maling af vægge og lofter. Dette firma er et internationalt mærke ejet af AkzoNobel, et populært firma fra Sverige. På hjemmemarkedet er produkter fra dette firma blevet holdt højt i de sidste 10 år. Denne producent fokuserer på mangfoldigheden af ​​farvepaletten. Dulux maling har en bred vifte af applikationer. De kan bruges til at male forskellige overflader: træ, metal, mursten, keramik samt tapet.

Produkterne i dette firma har en række funktioner, der sætter det et skridt højere end produkterne fra andre producenter:

 • god mat maling base hjælper med at skjule mange af defekterne af den behandlede overflade;
 • den temmelig tætte struktur af blandingen gør farvningsprocessen let og hurtig;
 • Grundlaget for blandingen Dulux er kun komponenter, som ikke er skadelige for sundheden og miljøet.
 • maling kan bruges til maling af vægge og lofter i værelser med høj fugtindhold, da de indeholder komponenter, der beskytter overflader mod fugt;
 • ingen ubehagelig lugt samt en kort tørretid
 • maling er ret økonomisk forbruget pr. kvadratmeter;
 • En bred vifte af farver gør det muligt at vælge den ønskede farve og skygge.

Disse farveværktøjer er også gode til tapet til maleri, og over tid bliver de ikke slettet og beholdt den oprindelige farve i lang tid.

Komponenterne i malingsfirmaet Dulux er opdelt i organisk og vand. Organisk betragtes som ret skadeligt, hvorfor det ikke anbefales at dække husets vægge med denne type maling. Vandbårne er højstyrke maling, der har god fugtresistens, og står også for høje temperaturer. Denne type blanding kræver oftest forudgående fortynding med vand før brug.

Også skelne farverne i forskellige teksturer: glans, mat, halvglans og halvmattet. Produkter med en blank struktur bør ikke anvendes på ujævne overflader, da de ikke kan skjule disse defekter. For at skjule nogle af uregelmæssighederne i væggene eller lofterne anbefales det at bruge en blændende hvid mattmaling Dulux. Noget gennemsnittet mellem de to ovennævnte typer af maling er halvglans og halvmattede løsninger, som på grund af moderat glans kan skjule små overfladefejl.

Der er også en opdeling af maling ved kemisk sammensætning:

 • Vandemulsion Denne type blanding anvendes til maling af vægge og lofter. Denne maling har ikke en stærk lugt og betragtes også som den mest miljøvenlige. Udmærket ved høj fugtbestandighed, god vask.

Deluxe maling til vægge

Dulux Trade Vinyl Matt er en mat vandbaseret indvendig maling med god dækkekraft, der giver en fremragende mat finish. Velegnet til maling af vægge og lofter i beboelsesområder og mindre boliger med moderat fugtighed. Modstår moderat vask. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i.

Dulux Trade Diamond Matt matte.

Uigennemsigtig vandbaseret maling til indvendig arbejde med øget modstandsdygtighed over for vask, fremstillet i henhold til Diamantteknologi, hvilket giver 10 gange mere holdbarhed af den resulterende belægning sammenlignet med konventionelle malinger fra Dulux Trade-linjen. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i kommentarerne til ordren.

Dulux Trade Diamond Æggeskal semi-matte.

Vandtæt vandbaseret maling til vægge og lofter i rum med høj fugtighed. Velegnet til beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement, tapet til maleri mv. Derudover er egnet til maling af overflader, der tidligere er overtrukket med maling baseret på et organisk opløsningsmiddel, tilvejebragt passende overfladepræparation. Når.

Dulux Trade Vinyl Soft Sheen halvglans.

Dulux Trade Vinyl Soft Sheen - Vandbaseret maling, der giver en attraktiv halvglanscoating. Til indvendig arbejde. Velegnet til maling af vægge og lofter (beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement, tapet til maleri osv.) I boligområder og ikke-beboelsesområder med moderat fugtighed. Vedligeholder lille kondensat og regelmæssigt.

"Dulux Trade Supermatt" supermat maling

Dulux Trade Supermatt - dyb uigennemsigtig vandbaseret maling med høj opacitet. Til indvendig arbejde. Velegnet til maling af vægge og lofter (beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement osv.) I boligområder og ikke-beboelsesområder med moderat fugtighed. Det er kun tonet i lyse toner. Ved bestilling af farvemaling skal du ringe.

"Dulux Trade High Gloss" glansmaling

Dulux Trade High Gloss er en alkyd spejlglans maling, der er egnet til beskyttelse og finish af de fleste indvendige og udvendige overflader (til træ, metal, murværk osv.), Hvor der kræves en slidstærkt overfladebehandling. Malingen kan modstå varme op til 90 ° C. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i kommentarerne til.

"Dulux Trade Eggshell Finish" semi-matte.

Dulux Trade Eggshell er en alkyd semi-matt maling, der er egnet til beskyttelse og finish af de fleste indvendige overflader (til træ, metal og murværk, gips osv.), Som kræver en slidstærk overfladebehandling. Malingen kan modstå varme op til 90 ° C. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i kommentarerne til ordren.

"Weathershield Smooth Masonry" foran.

Dulux Trade Weathershield Smooth Masonry Paint er en matt ydre maling til udendørs brug med god skjulkraft, der giver fremragende holdbar belægning. Velegnet til maling af beton, pudset, mursten, sten og træbygninger i enhver klimasone. Farveområdet er begrænset, fordi ikke alle farver.

Dulux Trade Diamond Matt matte.

Uigennemsigtig vandbaseret maling til indvendig arbejde med øget modstandsdygtighed over for vask, fremstillet i henhold til Diamantteknologi, hvilket giver 10 gange mere holdbarhed af den resulterende belægning sammenlignet med konventionelle malinger fra Dulux Trade-linjen. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i kommentarerne til ordren.

Dulux Trade Vinyl Matt Matte Maling

Dulux Trade Vinyl Matt er en mat vandbaseret indvendig maling med god dækkekraft, der giver en fremragende mat finish. Velegnet til maling af vægge og lofter i beboelsesområder og mindre boliger med moderat fugtighed. Modstår moderat vask. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i.

Cuprinol Wood Preserver Clear.

Cuprinol Wood Preserver Klar - farveløs universelt beskyttende imprægnering antiseptik til eksterne og interne værker på et rent træ. Det trænger dybt ind i træet og beskytter det mod alle slags rot, skimmel og insekter (træborer). Påfør før maling eller anden topcoat. (Gamle pris 4899 rubler)

Dulux lys Space Matt maling absolut.

Dulux LightSpace Matt - Absolut hvid vandbaseret indvendig maling med god skjulkraft, som giver en fremragende hvid belægning på grund af det patenterede Lumitec system. Lakens sammensætning introducerede specielle reflekterende partikler, der afspejler dobbelt så meget lys sammenlignet med konventionel matmalning.

Cuprinol Anti-slip Decking Stain.

Cuprinol Anti-slip Decking Stain er en farvet matt finish til udendørs træværk. Designet til at beskytte og dekorere træoverflader, især de, der udsættes for vejret kombineret med slid (for eksempel: gulvbelægning, trappegade trapper, gulve på åbne verandaer, havehuse osv.)

Dulux Trade Diamond Æggeskal semi-matte.

Vandtæt vandbaseret maling til vægge og lofter i rum med høj fugtighed. Velegnet til beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement, tapet til maleri mv. Derudover er egnet til maling af overflader, der tidligere er overtrukket med maling baseret på et organisk opløsningsmiddel, tilvejebragt passende overfladepræparation. Når.

Cuprinol 5 år Ducksback Maling med voks.

Cuprinol 5 år Ducksback - dekorative belægning til langsigtet beskyttelse af havebygninger, hegn, havehuse, skure mv. fremstillet af groft savet eller skovt træ. Takket være tilsætningen af ​​voks har den fremragende vandafvisende egenskaber. Tørrer hurtigt. Holder farve mindst 5 år.

Dulux Trade Protective Woodsheen Imprægnering.

Dulux Trade Protective Woodsheen - Imprægnering på organisk basis til udvendig og indvendig arbejde på træflader. Det danner en holdbar, men samtidig elastisk, satin, super-vandafvisende belægning, resistent over for desquamation og delaminering som følge af udvidelse og kompression af træet under påvirkning af temperatur og fugtighedssvingninger.

Textured Metallic Anti-rust emalje.

Rust-Oleum Textured Metallic - Glat præmiebelægning til indendørs og udendørs brug. Den unikke formel blokerer udviklingen af ​​korrosion og beskytter overfladen mod rustdannelse. Det har høj slid og farve modstand. Ud over metal kan den bruges på træ, beton, gipsvæg og murværk. Det skaber en effekt.

"Dulux Trade High Gloss" glansmaling

Dulux Trade High Gloss er en alkyd spejlglans maling, der er egnet til beskyttelse og finish af de fleste indvendige og udvendige overflader (til træ, metal, murværk osv.), Hvor der kræves en slidstærkt overfladebehandling. Malingen kan modstå varme op til 90 ° C. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i kommentarerne til.

Dulux maling til vægge

Farvning blev anerkendt som den mest miljøvenlige type vægdekoration. Ved brug af høj kvalitet bliver vægmaling hovedindretningen i rummet.

producent

Udvikleren af ​​Dulux-mærket er Akzo Nobel Decor, verdens største firma. Dette mærke af kemiske maling og lakker ejer mere end et mærke af populære værktøjer til træbearbejdning, metal, multidirektionelle maling og lakprodukter. Virksomheden har kontorer over hele verden. Giver sine produkter til test for miljøvenlighed og har for nylig modtaget et skilt for sondring for sikkerheden af ​​sine produkter - økologisk kronblad.

Hver butik har AkzoNobel-produkter, før andre producenter kendetegnes af en bred vifte og overkommelige priser. Du kan altid vælge et værktøj med de nødvendige tekniske egenskaber under en bestemt arbejdsflade, og der er intet at sige om de mange farver, farvepalet udvider hvert år. Nye samlinger bliver oprettet og udviklet. Fondens kvalitet og sammensætning forbedres fra år til år.

Dulux maling til vægge

Specialbutikker anbefaler ofte, at kunder vælger Dulux vægmaling. Den originale belægning til enhver mur Dulux er præsenteret i en bred vifte med mange forskellige farver.

Produkter til Dulux indretning kan opdeles i 4 grupper:

 • indvendige maling (til vægge, lofter og baggrunde);
 • facade maling;
 • fernis;
 • midler til overfladebehandling (primer).

fordele

Forbrugeren har et helt legitimt spørgsmål: Hvorfor skal han vælge denne særlige maling. Her er nogle af fordelene ved dette efterbehandling materiale:

 • universelle kompositioner til maling af vægge, lofter og baggrunde;
 • maling til tapet understreger hele strukturen, som forbliver synlig selv efter gentagen anvendelse af et nyt lag;
 • malede overflader kan vaskes med sarte vaskemidler;
 • skjuler helt forskellige mindre fejl og uregelmæssigheder;
 • pletter og andre farveforskelle fremkommer ikke gennem lige igennem et lag maling;
 • sammensætningen er nem at anvende, kræver ikke særlige færdigheder og tørrer hurtigt;
 • malingen har ikke en stærk kemisk lugt;
 • det påføres uden pletter.

Særlige serier af maling med øget slidstyrke ud over alle ovenstående:

 • kombinerer styrken af ​​akrylbelægningen med miljøsikkerheden af ​​vanddispersionsmaling;
 • den malede belægning er modstandsdygtig over for slibende vask;
 • har en økonomisk omkostning.

Når man beslutter hvilken maling der er bedst at male væggene i en lejlighed, bør du basere dit valg på materialets kvalitet, niveauet for sikkerhed og fraværet af giftige komponenter i sammensætningen.

Typer af væg maling

Dlux-malingfabrikanterne overlader deres kunder til selvstændigt at vælge den nødvendige skygge til deres interiør. For at gøre dette frembragte de i salget af maling og farve til dem, hvilket betyder at lysstyrken og intensiteten af ​​farven kan justeres uafhængigt eller kontakte butiksspecialisterne for at få hjælp. Oftest tilbyder disse butikker farvetjeneste, og kun den mængde maling, der er nødvendig for et bestemt område. Dulux farver er mere end 19.000 farver. Men oftest brugt ikke mere end 2500 muligheder.

Til de endelige farver i lys nuancer anvendes basebasen med BW-mærkning for at få lyse, mættede farver, vælg basen med flymærket. Du kan beregne det ønskede antal liter maling ved hjælp af producentens anbefalinger angivet på produktemballagen. Det er altid værd at tage dette materiale med en lille margin for at opdatere eller male over den resulterende defekt, hvis det er nødvendigt, så det er umærkeligt.

Køberens valg er forskellige linjer af farvesammensætninger, de har alle høje tekniske egenskaber. Deluxe produktlinjer:

 • Dulux Diamond - slidstærk maling til vægge og lofter, fås i mat eller halvglans refleksion. Maling Denne maling kan være ethvert rum med moderat fugtighed. Som et resultat af applikationen er der skabt en holdbar vanddispersionscoating med akrylegenskaber. Velegnet til påføring på beton, gips, gipsplader eller speciel tapet til maling.

Anbefales til brug i værelser med moderat fugtighed og rum med hyppig mekanisk indvirkning på væggene.

Dulux Vinyl - gulv til vægge og lofter, mat eller kedelig satin. Det karakteristiske træk er en tæt jævn belægning med øget skjul. Lette og uden dryp på overfladen. Godkendt til brug i børne- og lægeinstitutioner.

Dulux Ultra Resist - ultra resistent belægning til områder med høj trafik. Denne linje har lanceret et særligt mærke til maleri børns værelser. Sammensætningen af ​​denne maling er absolut sikker og ikke underkastet aggressiv mekanisk virkning af små testere. Ud over det traditionelle sæt af komponenter tilsættes sølvioner, de tillader ikke bakterier at formere sig og udvikle sig på overfladen. Den malede belægning afviser fugt, pletter af forskellig oprindelse, belægningen er modstandsdygtig over for ridser og bump. En hall malet med sådan maling bliver ikke fast og vil ikke miste sit oprindelige udseende selv efter flere års drift.

Særlig rolle her besætte produkter til badeværelset og køkkenet. De er i stand til at modstå høj luftfugtighed i disse værelser. Et specielt tilsætningsstof beskytter væggene mod udvikling af skimmel og mugg. Det er helt ryddet af fedtede pletter uden at efterlade nogen mærker.

Færdigfremstillede farve løsninger og en base til farvning er til salg. Paletten af ​​farvetoner har ingen grænser. Hvis du selv vælger en skygge, kan ingen gentage det, hvilket betyder, at designen af ​​lokalet bliver unikt og uendeligt.

Dulux Easy -matting til vægge og tapeter til maleri. Det understreger tekstur af den indsatte mur. Vasker bløde midler. Malingen påføres i to lag med et interval på en time. Tørrer hurtigt.

Dulux Ny blændende hvid 3D Hvid og Blændende Hvid - Udover alle de kvaliteter, der er relateret til deluxe-produkter, har malinger en fløjlsagtig base på grund af komponenten i sammensætningen - en marmorcrumb. Mættet hvid farve afspejler lys og øger visuelt rummet.

Dulux Bindo 2, 3, 7, 20 - sammensætningen suppleres med hvidt pigment af titandioxid (TiO2), takket være, at belægningen er let at påføre og tørrer hurtigt. Skjuler fuldstændigt alle fejl i væggen. Maling med mærkning 40 har en øget belægningsstyrke og er velegnet til værelser med høj luftfugtighed.

Dulux Acryl Matt er et nyt produkt. Ikke falmer og ændrer ikke farve selv efter langvarig brug. Skjuler mindre defekter og vasker uden brug af vaskemidler. Belægningen er let og jævnt påført uden dryp og striber. Farvning af rummet på denne måde vil ikke tage meget tid og vil ikke tage mange kræfter.

Alle listede typer af maling er certificeret til brug i sociale rum for børn eller medicinske institutioner.

Dulux maling (Dulux)

Dulux Diamond Facade Glat

Dulux Ultra Resist For Children
Ultra-resistent mat latex vandbaseret maling til børns værelser
• Opretter.

Dulux Ultra Resist Køkken og Badeværelse
Ultra-resistent semi-matt latex vandbaseret maling til køkken og badeværelse
•.

Dulux acryl matt

Dulux Super Grip Primer
Specialiseret primer (primermaling) til forberedelse til efterfølgende maleri kompleks.

Dulux diamant matt

Dulux Magic White Ceiling Paint
anvendelsesområde

Dulux Ultra Resist Living Rooms og kontorer
Ultra-resistent vandbaseret matt latex maling til stuer og kontorer
• Co.

Velvet Touch
Helt mat maling til vægge og lofter
• Gunstig udgift
• nbsp.

3D hvid
Mal til vægge og lofter
• Optisk blegemiddel og marmorpartikler - uovertruffen indvendig hvidhed Køb i 1 klik Tilføj til indkøbskurv

Dybbelagt vanddispersionsmaling med øget styrke til vægge og lofter. Den anti-reflekterende belægning maskerer visuelt ikke.

Dulux domus
Halv-glansolie-alkydmaling til træfacadeflader
• Skaber vejrbestandig pok.

Dulux Professional Bindo2
Dyb-uigennemsigtig maling til vægge og lofter
Piktogrammer: Livets blad, børn og medicinsk m.

DuluxProfessionalBindo3
Dyb-uigennemsigtig maling til vægge og lofter
Piktogrammer: Foldere, børn og medicinske institutioner.

Dulux maling (Dulux)

På trods af virksomhedens overførsel til en anden ejer er den tidligere udvikling og den overordnede strategi bevaret - Dyulax-maling er fortsat den bedste sammensætning for fagfolk. Den er tilgængelig i en bred vifte og adskiller sig fra

· Høj finish af overfladebehandlingen

I malingen kan du vælge sammensætningen for enhver base og forskellige driftsforhold. På grund af det reducerede forbrug af materiale på grund af thixotropi og en lille tykkelse af belægningsfilmen med høj styrke, har prisen på Dulux-maling ikke stor indflydelse på de samlede omkostninger ved reparationer eller konstruktion. Det er bedre at købe færre Dulax end at købe maling af et ukendt mærke, hvorefter du bliver nødt til at gøre en anden dyrere reparation.

Den største samling af firmaet Dylax

Dulux officielle hjemmeside giver løbende potentielle købere information om nye og allerede kendte og populære produkter. De mest populære serier er Diamond, Bindo, KidZone, Nature's Touch, Editions. KRASKI.RU Virksomheden tilbyder en Dulux-maling til interiør og facader af originalkvalitet. Det er et stort online handelsnetværk med speciale i maling og lak og efterbehandling. Ordrer leveres til adresser i Moskva på købsdagen. I sortimentet af forretningen er næsten alle produkterne fra Dulax mærket, som i øjeblikket produceres.

Til indvendig arbejde - en af ​​de bedste hvide Dulux-maling, der tilbydes i mat, halvmattet eller dybt matglans. For at forbedre den dekorative effekt kan farven tones i mere end 19.000 farver i henhold til Acomix, Color Palette eller NCS og RAL katalogerne. Maskinens farvning med computerassisteret farve realiseres af KRASKI.RU-butikken baseret på eget farvestudio.

Dulux vægmaling er traditionelt produceret i alle serier. Det er muligt at vælge Matt Diamond blandt alle kompositioner, som blev oprettet ved hjælp af en patenteret teknologi, der giver dig mulighed for mere end 10 gange at øge styrken af ​​efterbehandlinglaget. Dette skyldes den afbalancerede sammensætning af polymerfyldstoffer og mineralske og keramiske additiver. Faste partikler er stærkt bundet af polymermolekyler og danner en belægning af lige stærke alkydmaling til eksternt arbejde.

Dulux bindo maling adskiller sig i en anden ejendom - det understreger perfekt funktionerne i reliefen af ​​strukturelle gips af væggene eller tekstur af vinyl eller uvævede baggrunde. Dulux matt maling i hvid eller tonet form forbedrer dybden af ​​mønsteret og danner en let silkeagtig overflade, i noget lys forvrider ikke farve og mønster.

Dulux matt maling er yderst bekvem til lofter på alle baser - gips, gipsplader, beton, frisk kitt. Det dråber ikke og danner ikke pletter og drypper, det ligger kun i et jævnt lag og tørrer hurtigt. Anvendelsen af ​​Dulux BINDO BASE primer reducerer materialetilbruget, men Dulux acryl-loftmaling har høj vedhæftning til tørre og støvfrie mineraloverflader og uden primer - men for at anvende det første lag skal præparatet fortyndes med 10% rent vand.

Dulux hjemmeside præsenterer konstant nye formuleringer med usædvanlige egenskaber, som udvider anvendelsesområdet for maling. Blandt de for nylig dukkede op på markedet - Dulux Ny Blændende Hvid 3D. Den er designet til lofter og vægge i tørre rum med et normalt mikroklima, påføres på mineraloverflader eller tapet og perfekt rengøres med en blød klud uden brug af slibende stoffer. Maling produceres i form af en emulsion ved hjælp af Wipe-Clean og Colourguard teknologi og er ikke tonet, dets trompetkort er dets egen unikke hvide farve.

Dulux Blændende Hvid er pakket i metal dåser og skovle på 2,5, 5 og 10 liter, som giver dig mulighed for at vælge det til maleri, både hele huset og til individuelle områder. Deluxe maling i matt grad af glans ser godt ud på vægge og lofter, både i form af hovedbelægningen og når de bruges til kontrast, for at understrege nogle arkitektoniske detaljer, farveopløsninger eller fragmenter af dekorativt trim.

Et af sammensætningerne af de tidligere samlinger, Dulux Vinyl Matt, er særligt populært. Et specielt sæt polymerer i en vandopløselig emulsion tillader dets anvendelse ikke alle typer overflader. Det er perfekt tonet og dækker væggene og lofterne med en mat, homogen film med høj styrke, som samtidig tillader væggene at trække vejret.

Du kan købe den mest populære Dulux-maling i dåser og spande på 0,9, 1 2,25, 2,5, 5, 9 og 10 liter. Dette gør det muligt at bruge både i volumenafslutningsarbejdet og i design af enkelte dele eller kunstværker.

Dulux Ultra Resist-maling, som er noget usædvanlig i tegningslokaler og kontorer (Dulux Office Room), har øget mekanisk stabilitet og ejendommen lettere at afvise nogen forurening. Belægningen er svær at ridse på, hvis det ikke er tilfældet, skyldes det ikke, at der spåner og scuffs. Hvis der kommer olie på maling, malede drikkevarer eller andet husholdningsaffald, danner de ikke pletter, og tørrede kan nemt fjernes med en fugtig svamp eller klud.

Lavet på basis af acrylcopolymerer, indeholder malingen i sin sammensætning en særlig voks, der bestemmer nuladhæsion til forureninger uden at forstyrre dens stærke adhæsion til basen. Malingen fremstilles i hvid (base BW / A) eller klar BC / C og er perfekt tonet med Tintorama-kortet.

Virksomheden KRASKI.RU giver en unik mulighed for at købe Dulux malinger engros og detailhandel til lavere priser end i bybutikker takket være direkte leverancer fra fabrikken. Alle de seneste udviklinger, der lige er optaget på Dulux hjemmeside, går straks til salg. Rabatter er tilgængelige for faste kunder og engros kunder.

KLAR BLOMMER Maling til vægge og lofter Dulux Matt

Duelux Matt færdige farver matvand dispersion maling til vægge og lofter.

Maling Dulux Matt Færdiglavede farver - spar din tid på valg af farver og farvemaling. Malingen er allerede kodet i 31 af de mest populære indvendige farver. Matt Dyulyuks Paint Klarfarve har en 3 klasse modstand mod våd slid, der danner en belægning, der er modstandsdygtig over for våd rengøring uden rengøringsmidler. Giver dig mulighed for at skjule mindre overfladefejl, har fremragende skjulkraft. Tørrer hurtigt.

Dyulaks Matt farvepalette egnet til maling af overfladen af ​​beton, gips, mursten, gipsvæg. Også perfekt til maleri tapeter. Det anbefales at bruge i værelser og børneværelser, værelser med moderat fugtighed, såsom stue, kontor, påklædningsrum og opbevaringsrum.

Dulux maler

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Specielt anbefales til maleri i små lejligheder med lave lofter.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Specielt anbefales til maleri i små lejligheder med lave lofter.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Certificeret til brug i børne- og lægeinstitutioner.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.)

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.)

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farveværelser med moderat luftfugtighed, som et soveværelse, et salon, opbevaringsrummet, et kontor, vaskerum.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed, såsom børn, soveværelser, legerum, værelser i børneinstitutioner, samt stuer, klasseværelser, biblioteker mv.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Anbefales til maling af lofter i værelser med moderat fugtighed, såsom et soveværelse, spisekammer, stue, kontor, bibliotek, kontor mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom kontorer, receptionslokale, haller, korridorer, trapper, klasseværelser.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat fugtighed, såsom soveværelser, pantries, stuer, klasseværelser, biblioteker mv.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat fugtighed, såsom soveværelser, pantries, stuer, klasseværelser, biblioteker mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat fugtighed, såsom soveværelser, pantries, stuer, klasseværelser, biblioteker mv.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 2,5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Specielt anbefales til maleri i små lejligheder med lave lofter.

 • Til begyndelsen
 • siden
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • fremad
 • I slutningen

Dulux-maling er valget til imponerende indretning.

Dyulaks - maling til dem, der ønsker at udføre efterbehandling på professionelt niveau.

Hvis du er interesseret i, hvor meget Dulux-maling koster, afhænger prisen af ​​ansøgningen. Så i sortimentet finder du forskellige typer:

 • 3D HVID
 • BINDO 20
 • BINDO 3, 7
 • DIAMOND MATT
 • EASY
 • KID'S ROOM
 • KITCHENSBATHROOMS
 • MAGIK WHITE
 • Kontorlokale mv

Alle er fremstillet specielt til forskellige anvendelser:

 • Til loft, vægge. Nogle af disse malinger er udelukkende designet til at belægge mineralbaserede overflader - mursten, pudsede vægge, betonprodukter. Det er vigtigt, at de er helt tørrede, før du bruger malingen.
 • Til børns institutioner, sanatorier, dispensarer - præparaterne er præget af øget slidstyrke samt fugtighedsbestandighed. Samtidig er de miljøvenlige, indeholder ikke komponenter, der kan fremkalde allergiske reaktioner.
 • Til maling af lofter og vægge i børnenes værelser såvel som i hele lokaler med moderat fugtighedsniveau.
 • Til stuer og soveværelser, kontorer, andre værelser. Malerier til sådanne anvendelsesområder er som regel kendetegnet ved fremragende driftsegenskaber og skaber også en matt overflade.
 • Til værelser, herunder til tegning af specielt vægpapir, som slipper ud under maleri.
 • Nogle maling er lavet på basis af marmor.
 • Forskellige nuancer - lige fra farveløs til blændende hvid, og det er denne maling, som visuelt kan udvide rummet i små lejligheder med lave lofter.
 • Glatte og matte formuleringer.

Information til dem, der er interesseret i Dulux-maling: Du kan købe den i spande i forskellige størrelser. Vælg 2,5; 5; 10 liter. Ved beregning af den ønskede mængde materialer skal du overveje omfanget af arbejdet. Hvis du har brug for hjælp fra konsulenter, kan du altid kontakte vores specialister.

Vaskbar maling til vægge Dulux: egenskaber og omfang

I betragtning af forskellige typer materialer til indendørs dekoration er det umuligt ikke at indrømme, at maling forbliver den sikreste og mest miljøvenlige belægning, som ikke kun kan skabe en optimal indretning, men også beskytte substratet mod forskellige former for negativ påvirkning. Vaskbar vægmaling Dulux er den mest kvalitative sammensætning med upåklagelige egenskaber, så dens omfang er ret stort.

Generelle oplysninger

Brand Dulux er et velkendt mærke med et verdensnavn, producenten udvider årligt sortimentet af sine produkter, så det er nogle gange svært at vælge en eller anden maling.

Produkter fra det svenske selskab er designet til forskellige formål:

 • disse er maling til indvendige overflader - lofter og vægge;
 • materiale til facader;
 • primere og plaster til forberedende arbejde;
 • lakker til forskellige formål.

De fleste farvestoffer er lavet af miljøvenlige naturlige komponenter, matte typer af belægninger kan rengøres med vand og vaskemidler, og de er også hurtigtørrende. Universalforbindelser har maksimal vedhæftning med forskellige baser, selv med glas tapet og i form af et enkelt lag, i modsætning til konventionelle maling.

Farvepalet af farveblandinger er slående, der er som regel farver til rådighed til maling, som du kan skabe en nuance af intensitet.

Valget er stort set ubegrænset - mere end 19.000 typer farvning mulig. Komfort er beregningen af ​​mængden af ​​materiale, da hver pakke indeholder nyttige anbefalinger til brug.

Produktfordele

Farveblandinger fra den svenske producent kan vælges til ethvert rum, f.eks. Overflade og visse klimatiske forhold.

Endvidere har efterbehandling materialer en række utvivlsomme fordele:

 • selv et lag farvestof giver dig mulighed for at skjule den tidligere farve af belægningen;
 • når der påføres, er der ingen slag og dryp;
 • Farvemiddelsammensætningen kan lægge vægt på væggenes og loftets tekstur.
 • der er ingen udtalt kemisk lugt;
 • Et særligt mærke med sondring af produkter - økologisk petal gør det muligt at bruge produkter til boliger;