5 måder at perfekt male loftloven

Ikke det sidste trin i reparationen kan betragtes som at male loftsplinten, som praksis har vist, er dette trin af arbejdet bedst udført, før du klæber med tapet for ikke at plette dem.
Det er nødvendigt at male loftet baguette for at skjule gulv og mørkede områder af soklen, samt at give det nogen skygge eller farve. Til dette skal vi finde ud af, hvordan man male og male.
Hvorfor skal vi male en baguette?

Skum eller polyurethan baguetter, der er tilgængelige på hylderne af butikker af byggematerialer, hovedsagelig hvide. Med et hvidt loft kan spørgsmålet forekomme: er der behov for at male bundpladen og hvordan man maler loftplankens bundplade?
Og vi har svaret på dette spørgsmål.

 1. Produkter fra sådanne råmaterialer har ofte mekaniske defekter i form af ridser og buler, især synlige i stærkt lys.
 2. Også denne type materiale skinner gennem lidt på grund af sin løse struktur, og maleriet vil give det soliditet og holdbarhed.
 3. En sokkel, der ikke er dækket af maling, kan mørke og blive gul over tid, og den kan næsten ikke rengøres i forhold til et farvet materiale, der nemt kan tørres af med en fugtig klud.
 4. Det vigtige punkt er, at bundpladen er uden omløb næsten umuligt at klæbe, og det mest synlige kommer i hjørnerne. Derfor er alle leddene smurt før maling, og efter maling er de helt usynlige.
 5. Og den seneste, men en vigtig kendsgerning for malingen er, at vi har mulighed for at give den ønskede farve til basispladen.

Malet loftsplint

Forberedende arbejde

Mal loftloftet

Før du starter malingsprocessen, skal du rette alle de defekte steder, som f.eks. Hjørner, led og andre defekter. Det er bedre at lave et kit til efterbehandling af arbejde eller hvid silikone.
Det forberedende arbejde udføres i flere faser:

 1. Til at begynde med vil vi finde en beholder med vand og en svamp, og for kitt på leddene en gummispatel eller et stykke plastplade.
 2. Påfør derefter en kitt med en gummitrug på leddet - dette sker langs sømmen. I dette tilfælde er du nødt til at presse spatelen fast til bordpladen, men ikke så meget.
 3. Fjern overskydende kittet med en klud eller svamp.
 4. Glans derefter over hjørnerne med din finger, hvis du ikke vil skade dine fingre, er det bedre at bære en handske.
 5. Hvis der er huller i kanten af ​​plinten, kan de også være zamazat.
 6. Når plinten tørrer ud, fjernes alle defekter med fint sandpapir.

Hvilken tid er bedst at male

Nogle eksperter anbefaler at male på gulvet. Denne mulighed har to fordele. Det er ikke nødvendigt at klatre, trinladderen og det indsatte tapet forbliver rene.

 • Hvis vi besluttede at handle ved denne metode, så skar vi først og fremmest detaljerne i den ønskede længde, der passer til hjørnerne. Vi forsegler og maler leddene efter limning af loftet baguette, men det skal gøres meget omhyggeligt, da der stadig er sandsynlighed for, at maling falder på tapetet;
 • Alligevel maling efter installation, og denne metode er meget vanskeligere og naturligvis stærkere. Det er også nødvendigt at tage højde for, at maleriet af loftsplinten med loftet vil være monotont og lukker alle fejl, hvis de males sammen.

Valg af maling

Mal soklen med egne hænder

Det vigtige øjeblik er valget af en god maling. For skum- og polyurethanpladeprodukter er det kategorisk umuligt at bruge lakningsmidler, så du skal tage vandbaseret maling.

 • Hvis du maler loftet baguette på jorden, kan du bruge spray maling, så processen vil accelerere og der vil ikke være pletter;
 • Hvis du skal male loftloven i andre nuancer eller farver, og dette ikke blev fundet i den færdige form, kan du købe hvid maling og tilføje farve til den;
 • For mere alvorlige krav til interiøret og resultatet af den endelige farve på soklen, anbefaler vi brugen af ​​glasur. Hvad er en glasur er en slags farvning, såsom plet, påført ved sprøjtning fra en sprøjteflaske og gnides med en svamp. Brug gleyz du kan få forskellige typer af tekstur.

Typer af teksturer

Mal loftloftet

For denne type maleri er det ikke nødvendigt at have bygningsfærdigheder. Det vigtigste før arbejdet er at fjerne støv grundigt fra en baguette, og endnu bedre at behandle det med en primer.

 • For at opnå platin effekten af ​​maleri rådgiver eksperter brugen af ​​Glaze Taire. Tegning er lavet lige, med undtagelse af den midterste del, som forbliver umalet. Derefter smøres kantene smukt med en svamp, og strimlerne påføres, og det øverste lag af belægningen fjernes lidt.
  Ved hjælp af denne teknik opnår vi en lysere effekt for konvekse overflader og giver mætning til baguettes dybe sektioner, så vælger vi med det mørke Glazer Umber mønsteret af loftsplinten og den skabte effekt;
 • For at skabe en forgyldt effekt er det nødvendigt at have sølv og guldglasur. Dør børsten ind i toneren, og tør den derefter tørt af, far det med guldmaling på den konvekse del af baguetten. Dette vil give effekten af ​​lurvet forgyldning eller sølv;
 • Malakit effekt - Til denne metode vil vi bruge en grøn glasur og en hudtampon. Først og fremmest anbringes en grøn glasur med en tampon, en veneffekt opnås, derefter påføres en let fortyndet glasur (til en lysere skygge) med en pen;
 • Aged tree - For at opnå denne lettelse, bruges en brun farve glaser og en hård børste. Så du kan få tekstur til at ligne træ, og ved hjælp af en tynd børste kan du tilføje striber i form af fibre;
 • Beskidt sten - For at få en sådan effekt, skal du påse glød til Tahir og børste den med en pensel for at få lette pletter. Så gør vi anvendelsen af ​​små slag i en mørk skygge. Efter at det første lag er tørret, har du brug for en bronzefarvet glasur til at anvende yderligere slagtil relief.

Montering og maling af loftsplinten

I dette tilfælde er der flere nuancer:

 1. Hvis du maler en loftpose, der endnu ikke er installeret, kan du bruge en børste eller en sprøjtebeholder til at gøre dette.
 2. Hvis du maler loftet baguette allerede limet på væggen, og tapetet er allerede limet, for at beskytte dem skal du limke papirbånd langs stakken af ​​baguetten.
 3. Hvis vi oplever, at der er mulighed for at beskadige tapetet, når du fjerner klæbebåndet, så er der en anden maleri. Du kan tage en bred spatel eller et ark papir og lægge det, hvor du maler.
 4. Efter at have tegnet loftet baguette på en gang, skal han give lidt tørt. Når alt er tørt, ser vi på resultatet, vi er tilfredse, og der er ingen defekter synlige, så er vores arbejde færdigt.

Og hvis baguettes dockingsteder stadig er gennemskinnelige, kan proceduren udføres igen.

Mal loftet soklen gør det selv

Efter at vi lærte at anvende maling på loftsplinten, kan dette arbejde udføres uafhængigt og spare uden at ansætte folk til at udføre dette arbejde. For at få et godt resultat skal du følge vejledningen i denne beskrivelse.

Maling og udsmykning af baguette til malerier

Maling af rammen til billedet er en temmelig usædvanlig, men interessant proces. I denne artikel vil jeg dele nogle teknikker og hemmeligheder. Det handler om at færdiggøre en selvfremstillet baguette eller afslutte en gammel (hvordan man laver en baguette til en ramme med egne hænder, læs her).

Den indrettede baguette fra cement blandes med egne hænder

Dekorativ dekoration baguette kan gøres ved at male eller belægge profilen med folie.

Til farve baguette kan du bruge en bronze eller sølvmaling. Hvis du ikke behandler med færdig maling, men med bronzepulver, kan du gøre det her: Først måles baguetten med alkydlak eller maling af den ønskede farve, og derefter (mens laget er klæbrigt) sprøjtebronspulver. Partikler af "bronzyanka" vil jævnt slå sig på baguetten og "holde" til det klæbende lag af lak. Denne metode vil give baguetten et spektakulært gyldent udseende. Et sådant malingslag er dog kortvarigt. Selv ved tryk på dine fingre, falder "guldfærdigheden". Derfor vil det være sikrere at desuden belægge det tørrede lag af bronzemaling med lak. Men i dette tilfælde vil lakken reducere den "gyldne effekt".

Ud over at anvende bronzepulver kan baguetten males direkte med færdig bronzemaling. En sådan maling kan fremstilles uafhængigt af bronzepulver. For at gøre dette kan du røre bronzepulveret enten i alkydlak eller tørremaling eller endda i almindelig solsikkeolie. Hvis det er en lak, så skal den være lidt fortyndet med et opløsningsmiddel. Jo tyndere lak, jo mere "gyldne" maling, men i dette tilfælde vil dens styrke blive mindre.

Ud over det sædvanlige maleri kan du gøre effekten af ​​gammelt bronze. Til dette gøres baguetten først i en mørk farve: sortbrun, brungrøn osv. Malingen skal være mat. Desuden sprøjtes bronzemaling fra balonchik som om "glider" over overfladen. Alle "udstødninger" af de udragende elementer i relief reliefet vil være gyldne, og indrykkningerne bliver mørke. Som følge heraf får vi effekten af ​​gammelt, poleret metal.

For at efterligne dyrebare skove er baguetten først primet eller malet i hvid, mat maling. Dernæst fortynd pigmentet af den ønskede farve i lakten (malingen skal være gennemskinnelig). Som regel er den mørk brun med en smule skygge. Yderligere er denne maling påført med en stiv børstehustru (du kan endda gamle og dårligt vasket). Et stiv hår ser ud til at være "ridset" af et mørkt, gennemskinneligt lag af maling, hvormed den hvide base af baguetten vil skinne uregelmæssigt igennem. Hvordan du holder og styrer børsten, bestemmer træmønstret. Således kan du overføre forskellige billeder.

Når du dækker baguetten med folie, behandles den først med lim eller lak. Mens lakken er klæbrig, påføres folien på baguetten, presset gennem med en svamp, så den gentager overfladens relief og passer nøje til baguetten. Efter limning af folien kan metaloverfladen være farvet med en gennemskinnelig maling. Hvis folien ikke er gylden, men hvid (aluminium), så kan den få en varm skygge af bronze, tonet med en riststift af farvede blyanter. Stiften er formalet til en tilstand af pulver, og derefter gnides med en hård børste eller klud.

Ud over de ovennævnte metoder til selvudsmykning baguette kan du tænke på mange andre. Eksperimentering og improvisering, hver kunstner kan komme med sine egne teknikker og opnå interessante resultater i denne kreative proces.

Forum baguetchikov

Baguette. Ramme. Indrammere. Velkommen til Russian Framers Forum

Re: male baguette

Aivar "03 dec 2010, 17:27

Re: male baguette

Gard »dec 03, 2010, 20:34

Re: male baguette

Oksana »03 dec 2010, 21:31

Re: male baguette

Lilu15 »04 dec 2010, 11:25

Re: male baguette

Maxim Vasilievich »04 dec 2010, 14:17

Re: male baguette

Ilaria »05 dec 2010, 10:55

Re: male baguette

Oksana »05 dec 2010, 12:08

Re: male baguette

Ilaria »05 dec 2010, 12:29

Re: male baguette

d00m »05 dec 2010, 13:34

Re: male baguette

Aivar "06 dec 2010 09:59

Re: male baguette

Lilu15 »06 dec 2010 10:33

Re: male baguette

Ilaria "06 dec 2010, 21:33

Re: male baguette

Lilu15 »07 dec 2010, 00:00

Re: male baguette

Aivar "07 dec 2010, 18:54

Re: male baguette

Alexandr »11 dec 2010, 17:18

Re: male baguette

parshacker »17. jul. 2014, 2:58 pm

Re: male baguette

Aivar "17. jul 2014, 19:14

Re: male baguette

parshacker »28 Jul 2014, 09:43

Re: male baguette

Aivar "28 jul 2014, 20:43

Re: male baguette

Brooke Alexey "01 Feb 2015, 00:36

Re: male baguette

Nadezhda Shishkina "01 feb 2015, 13:13

lofter

Farven på loftplinten er ikke det sidste akkord at reparere, som det almindeligvis er troet. Dette arbejde anbefales at gøre, inden du færdiggør væggene for ikke at plette tapetet. På trods af arbejdsordenen er spørgsmålet om behovet for at male malingen retorisk. Maleri loft sokler er en nødvendig foranstaltning med det formål at forhindre radiografi, mørkere og gulning af deres overflade, samt at opnå en vis skygge af fileter. Så lad os finde ud af, hvad maling skal male loftloven, og hvordan man gør det korrekt.

Indhold:

Behovet for at male loftsplinten

Loftfileter af polystyren, skum eller polyurethan, som oftest bruges til at skjule krydset af vægge og loft, har en hvid farve. Hvis loftet i rummet også er hvidt, tænker folk ofte om det er nødvendigt at male loftloven. Lad os se, hvorfor det anbefales at male loftet baguette:

 • Baguetter af de nævnte materialer har ofte små buler og ridser, der kan mærkes i stærkt lys.
 • Disse materialer skelnes af en temmelig løs struktur, lidt gennemskinnelig, og malingen er i stand til at give dem et mere solid udseende og holdbarhed.
 • Over tid kan det umilede materiale, hvorfra loftpladen er lavet, mørkere fra støv eller blive gul. Derfor opstår spørgsmålet om, hvorvidt det er nødvendigt at male loftsplinten, og hvordan man anvender farvesammensætningen. Det bliver svært at rengøre det, men malet lister kan nemt vaskes med en fugtig klud.
 • Stiften er vanskelig at holde uden led, og disse huller er meget slående, især i hjørnerne. Derfor er det sædvanligt at lukke leddene, før du måler loftplinten, og malingslaget gemmer hullerne under det.
 • Trælister kræver også maling, lakering eller imprægnering. Dette vil gøre dem smukkere og forhindre skadedyrsangreb.
 • Endelig skal baguetten være malet, hvis du vil have det til at få en vis nuance og få tone i loftet eller væggene.

Lad os nu finde ud af om det er muligt at male loftsplinten, hvis den allerede er fastgjort til dens plads. Det er selvfølgelig lettere eller mere bekvemt at male, når baguetten endnu ikke er installeret på plads - du behøver ikke at hoppe med en trinladder og være bange for allerede færdige overflader. Men i dette tilfælde skal du stadig lukke de formede leddene op. Derfor er det sædvanligt at først montere loftsplinten og derefter male det. Så resultatet bliver mere solidt.

Valget af maling til loftet baguette

Det er meget vigtigt at træffe det rigtige valg, hvilken maling der skal male loftloven. Produkter fremstillet af polyurethan og polystyren opløses bogstaveligt fra hvid spiritus og andre opløsningsmidler for vores øjne, så det anbefales kun at vælge vandbaserede maling - akryl, vanddispersion, latex. Wooden baguettes er ikke så krævende på farve sammensætninger.

Hvis du først maler baseboardet og derefter reparerer det, kan du købe maling til loftsplinten i dåsen, så du kan gøre arbejdet meget hurtigt uden pletter og pletter. Hvis du har brug for maling til loftet baguette af en bestemt nuance, men du ikke kunne finde den til salg, så kan du købe hvid maling til loftsplinten og mærke det selv eller bruge denne service hos enhver hardware butik.

Hvis der stilles mere alvorlige krav til interiøret, og den endelige farve og tekstur af støbningen er af stor betydning, er det bedre at anvende glasur til maling. Glaze er en slags farvefarve, som en plet, der bruges til at male produkter fra naturligt træ. Glasur sprøjtes på overfladen, som er beregnet til maling, fra en sprøjteflaske eller sprøjtebeholder og gnides med en klud, svamp eller børste.

Brug af glasur giver dig mulighed for at give overfladen af ​​støbeformen næsten enhver nødvendig tekstur - træ, natursten, guld eller shabby metal:

 1. Virkningen af ​​patina. For at genskabe patinaens virkning på loftsplinterne, er det almindeligt at bruge Taire farveglasur. Påfør det jævnt på overfladen af ​​baguetten, og lad midterparten være umalet. Brug derefter en klud eller svamp til at blande leddene af de umalet og malede dele og fjern stoffets øverste lag. En sådan teknik vil medvirke til at gøre de konvekse overflader lettere og lysere, og de dybe områder - rigere og mere kontrast. Ved hjælp af den mørke lim skal Umber derfor fremhæve relieflaget og forbedre effekten af ​​maleri med en pensel.
 2. Virkningen af ​​forgyldning. Før du dekorerer loftet med en forgyldt sokkel, skal du tage en tynd børste og en sølv-, guld- eller metalglasur. Børste skal dyppes i farvestofopløsningen og tørres derefter til næsten tør tilstand, som vist i videoen om maling af loftsplinter. Derefter fastgøres et bryststykke til baguettes prægede overflade og bevæges langsomt langs det på en sådan måde, at "guldet" udelukkende forbliver på de konvekse dele.
 3. Virkningen af ​​malakit. Før du påfører maling på loftsplinten, lav en grøn glasur og en tampon af læder eller læder. Glasur skal påføres overfladen af ​​soklen og anvender en tampon for at skabe vener på den. Derefter er det nødvendigt at male med en pen med en lys glasur, der er lidt fortyndet med vand.
 4. Virkningen af ​​gammelt træ. En lignende virkning på støbeformen opnås ved at anvende brun glasur på den ved hjælp af en børste med stive børster. Takket være dette kan du oprette en tekstur, der ligner meget træ. Med en tynd børste med en mørk farve sammensætning kan du tegne striber af træfejl og fibre, som er karakteristiske for arrays. Dette giver dig mulighed for at gøre træ tekstur mere troværdig eksternt.
 5. Virkningen af ​​snavset sten. Denne effekt vil blive særligt udtalt i loftet med et ekspressivt og stort reliefmønster. Til at begynde med skal du anvende en lim, Taire, jævnt. Derefter skal du skygge malingen med en pensel for at få lysslag. I næste fase skal mørke pletter anbringes med Umber glasur, hvorefter overfladen af ​​cornice er skygget. Derefter laves der ved hjælp af mørk glasur små slagtilfælde, der regelmæssigt fjerner overskydende materiale. Når slagtilfælde er tørret, skal du anvende stroke af bronzeglasur, som sædvanligvis påføres sokkelens reliefkonturer.

Forbereder sig til at male loftsplinten

Når du har valgt farvemiddelsammensætningen til påføring på baguetten, bør du forberede loftplinten til maling og eliminere alle defekter på loftoverfladen. Forbered i forvejen skålene med vand, en blød klud eller en svamp, så du kan vaske dine hænder fra tørringslimen eller suge den allerede anvendte sammensætning samt en lille gummipatulat. I stedet kan du bruge en fleksibel plast- eller papplade, der ikke beskadiger soklens overflade. Arbejde skal være i handsker.

Når du vedhæfter den sidste stribe af tagskæggene, skal du gå over med en finkornet finish eller hvidt silikoneforseglingsmiddel for at udjævne alle de fejl og bump, der opstod efter montering af støbeformen. For træbaguette er det bedre at anvende kitt på træ. Påfør en kitt på spatelen og belæg fugen langs sømmen fra top til bund, så niveauforskellen ikke kan ses.

Tryk værktøjet til baguetten tæt, men ikke hårdt, forsøger at gentage alle bøjninger af profilen. Brug en fugtig svamp til at fjerne overskydende kitt. Samlinger i hjørnerne lettere at lukke, skrive tætning eller kitt på fingerspidsen. Det anbefales at arbejde i handsker. Hvis der er huller mellem soklen og loftet eller væggen, skal de også repareres. Vent til stoffet tørrer helt og glat ud overfladen uregelmæssigheder med den fineste sandpapir.

Teknologi maleri loft sokkel

Hvis du allerede har forberedt maling til støbning, skal du finde ud af, hvordan man maler loftplinten med dine egne hænder. Maleri loft sokler er et simpelt spørgsmål, der ikke kræver særlige færdigheder. Men teknologien til at male loftsplinten afhænger af, hvilken fase af efterbehandling du beslutter dig for at gøre dette arbejde. Inden arbejdet påbegyndes, skal du grundigt rengøre basispladen fra støv og prim.

Før måling af loftsplinten skal du dække gulvet med papir eller film, så overfladen ikke bliver snavset. Hvis væggene allerede er færdige, skal de også beskyttes mod maling. Uanset det faktum, at du nemt kan slette frisk vandbaseret maling med en fugtig klud, kan tapetet stadig blive beskadiget.

For at gøre dette skal du klæbe maskeringsbåndet langs basispladen, og sørg for, at der ikke er nogen åbne områder tilbage. Klæbebåndet skal limes tæt på fileten, hvilket gør det muligt at undgå udtværing af overfladen ved maling af loftsplinten. Du kan fjerne maskeringsbåndet, efter at den maling, der er påført loftet, tærskler tørrer.

Hvis du er bange for at ødelægge tapet med scorch tape (efterbehandling, når det er unlulued kan også bevæge sig væk fra væggen eller miste dekorative sprøjtninger), så skal du bruge en anden metode til, hvordan man korrekt maler loftet sokkel. Tag en ren bred trowel, et ark tyndt pap eller plast og fastgør det til væggen, når du maler det relevante område.

I dette tilfælde skal spatelen påføres tæt på baguetten fra væggen og male over den nederste halvdel af det beskyttede sted, så skal du omarrangere spatelen og male over det næste afsnit og så videre til slutningen af ​​loftet. Når du male den nederste del af soklen, kan du omarrangere trowel, trykke den tæt på den øverste del og male over den øverste halvdel på samme måde.

Det er bedst at bruge en pensel til at male loftsplinten, da det vil være svært at male en udskårne loftsplint med en kompleks tekstur med en rulle. Komplekse teksturer er nemmeste at male ved hjælp af en sprøjteflaske. I dette tilfælde vil malingen påføres mere jævnt og mere jævnt, i modsætning til børsteproceduren. Men under alle omstændigheder anbefales det at anvende malingen med et tyndt lag og smøre det godt, ellers samler kompositionen i dråber og dræner efter at du har fjernet spatelen på tapetet.

Efter at du har påført det første lag maling, lad det tørre. Hvis man gennem maling ikke overser leddene, og du er tilfreds med resultatet, så kan dette betragtes som at male loftet, der er færdigt. Hvis effekten ikke er meget til din smag, skal du gentage proceduren igen. Hvis du planlægger at male en stadig uidentificeret baguette på en ikke-klæbet væg, så kan du bruge både spraymaling og en blød børste. Men udvendige maling bør undgås.

At vide, hvordan man maler loftplinten, kan du gøre dette arbejde selv uden at bruge penge og penge til at betale indleid arbejdskraft. Endnu en gang skal du være opmærksom på de vigtigste punkter, som vi har beskrevet i artiklen, og du kan sikkert komme dig til virksomhed. For eksempel for at opnå en vis effekt, det være sig et gammelt træ eller en patina, er det værd at bruge en speciel glasur i stedet for maling, og ofte ikke en. Vær også opmærksom på forberedelsen af ​​soklen til maling og beskyttelse af møbler og efterbehandlinger fra at blive snavset.

Hvordan og hvad skal man male et loftsplint fra polyfoam?

På trods af forskelligheden af ​​efterbehandling materialer til loftet, loftet baguettes ikke adskiller sig i forskellige farver. Ofte for at denne efterbehandling skal passe ind i interiøret, skal den males. Men hvordan man maler loftplinten, så malingen lægger sig glat, uden pletter og holdes i lang tid?

Fordelene ved maleri

Selvom soklen til loftet er af samme farve som indretningen, anbefaler faglige håndværkere maleri. Maleri af loftsplinter har følgende fordele:

 1. Skjuler fejl. Under transport kan der forekomme små buler eller ridser på plastik eller skumpose. Denne skade kan ikke mærkes, men når produktet er på plads, vil det være synligt i stærkt lys. Matt eller blankt farvestof, især hvis priming blev udført før farvning, gemmer fuldstændigt mindre defekter og understreger dekorativt design.
 2. Nem pleje. Den løse struktur tiltrækker forskellige forurenende stoffer, der er vanskelige at rengøre. Den malede overflade af skummet vil lette materialet fra denne mangel, hvilket gør det lettere at rengøre.
 3. Forebyggelse af gulning. Plast, polyurethan eller skum under påvirkning af tid og miljø, uanset den oprindelige farve, bliver en ubehagelig gullig farvetone. Maleri i lang tid vil slippe af med dette problem, fordi det gør baguetten nem at vaske eller vil hjælpe med at skjule den mangel, der allerede har vist sig.
 1. Materiale beskyttelse. Skummet absorberer fugt, der akkumuleres inde i dets porøse struktur, hvilket forårsager udvikling af skimmel, der ligner blågrønne pletter på overfladen. Træet, ud over rotting og udviklingen af ​​forskellige svampe i sin struktur, kan angribes af forskellige træskærende insekter. Plast fri for disse problemer, men under aggressive ydre forhold (atmosfæren i badeværelset eller køkkenet) kan forekomme ubehagelige mugne pletter, som er vanskelige at slippe af med.
 2. Masking leddene. Når der monteres en indramning, er leddene altid synlige. Plastprodukter har ofte maskeringsfastgørelser, men skum- eller polyurethanprodukter har ikke dette. Farve efter installation hjælper med at gøre leddene næsten usynlige.
 3. Giver den nødvendige tone. Selvom det ser ud til, at baguetteindretningen svarer til loftet og væggene, kan det gives ekstra glans eller sløvhed. En sådan udsmykning vil medvirke til at skabe et mere harmonisk indretning, fordi sortimentet af farver på nederdel er lille. Hvis produktet er egnet i farve, passer det måske ikke med glansen, og det er ønskeligt at justere glansen ved hjælp af farveløse farvestoffer.

Efter at have besluttet behovet for at male, skal du vælge den rigtige maling sammensætning.

Farvevalg

Valg af farve sammensætning, bør du overveje en række krav:

 1. Ikke-toksicitet. Som regel udføres dekoration med dekorative baguetter i boliger eller på steder, hvor folk ofte er (butikker, kontorer), så ikke-giftige formuleringer skal bruges til maleri.
 2. Compliance materialer. Polyfoam og polyurethan er meget "bange" for aggressive kemiske forbindelser, derfor er kun vandbaserede maling (latex, akryl) egnet til dem. Plast er mere modstandsdygtig overfor kemiske forbindelser, og for træ er det bedre at bruge de produkter, der anbefales til træoverflader.

Udvælgelse af den nødvendige maling er smagsfornemmelse for hver mester, men fagfolk anbefaler at vælge akryl eller latex universelle formuleringer.

Et par tips: hvornår man skal male

Læg loftlisterne på to måder.

Før installation

Det er bekvemt at anvende farvestoffet, ikke være bange for at ødelægge væggene eller loftet, men før du må male baguetten, skal du skære i stykker af den fornødne størrelse på forhånd, så den kan installeres under loftet og male over leddene.

Et plus er bekvemmelighed, når der ikke er behov for at male fra en trinladder og beskytte væggene og loftet fra utilsigtet stænk, kan du bruge en sprøjtepistol eller en sprøjtebeholder.

Minus: En fejl ved beskæring af stykker af en vis størrelse kan føre til behovet for yderligere tilslutninger. Denne betingelse er meget ubelejligt for plastik, når maskeringsarmaturer skal købes, og de må ikke være blandt de tilbud, der tilbydes af butikken.

Tip! For plastbeklædning er det bedre at tage monteringen lidt mere end nødvendigt. De er billige, men de sparer dig fra en ekstra tur til butikken, hvis du skal lave en ekstra indsats på grund af en fejl i beregningerne.

Efter installationen

Der er en række fordele: Der er ingen grund til at beregne størrelsen på forhånd, det er bare farvet med et passende malingsværktøj. Ulempen er ulejligheden ved at arbejde under loftet på en trinladder og behovet for at beskytte væggene og loftet fra utilsigtet maling.

Efter at have gennemgået mulighederne for arbejde beslutter alle for sig selv, hvordan det er mere hensigtsmæssigt for ham at male en baguette. Men det anbefales at udføre priming før installationen af ​​denne indretning, fordi der ikke er behov for montering af detaljerne - stykker, der er nødvendige i størrelse, kan skæres efter at primeren er påført.

Forberedelse til arbejde

Før du begynder at male, for at få et godt resultat, skal du:

 1. Eliminer fejl i produktet: Først ridser og duer, juster leddene. For plast, ud over primeren, i tilfælde af synlige defekter anbefales det at anvende en finish til plastik. Derudover anbefales det at bruge tætningsmidler til alle materialer for at justere og tætte leddene. For at øge deres holdbarhed anbefales træoverflader at blive behandlet med beskyttende imprægneringer og tørret godt, inden primerblandingerne påføres.
 2. Efter udjævning og forsegling skal alle overflader slibes, hvilket giver dem en lidt grov struktur. Hvis plastik ikke behøver priming, er det stadig nødvendigt at male det: polering vil give plastik en lille ruhed og øge vedhæftningen til farvestoffet.
 3. Efter slibning er det nødvendigt at rengøre overfladen fra støv. Dette kan gøres med en blød børste eller støvsuger.

Efter slibning og rengøring er udført, kan du fortsætte til sluttrinnet - maleri.

Værktøjsvalg

Hvis man vælger det mere bekvem at male, er det nødvendigt at tage højde for: maleriet udføres før installation eller efterfølgende. Det anbefales at bruge følgende maleredskaber:

 1. En børste eller en lille rulle, hvis strukturen allerede er monteret på væggene.
 2. Sprøjtepistol, farvefarve og ovennævnte værktøjer, hvis du planlægger at male panelerne til loftet, før du installerer dem. Hvis det ønskes, kan sprøjtepistolen og sprøjten bruges på den installerede overflade, du skal blot lukke overfladen, ikke underlagt maling, forbrugsstoffer.

Hvordan male

Uanset materialet, hvorfra baguetten er lavet, sker maling af loftsplinten i overensstemmelse med følgende trin:

 1. Hvis det er nødvendigt at male efterbehandlingsmaterialet efter installationen, skal du forsigtigt lukke hele ikke-farvende overflade med maskeringsbånd (ved maling før installation, er det ikke nødvendigt på nuværende tidspunkt). Hvis der er risiko for at forkæle overfladen med klæbebånd (tapet med en kompleks dekorative belægning, strækloft), kan du bruge store papplader, flytte dem som efterbehandling. Men i dette tilfælde skal du bruge en assistent: Det er ubelejligt at male og holde beskyttelsesarket på samme tid.
 2. Farvestoffet påføres jævnt uden dråber, hvilket kan ødelægge det endelige resultat.
 3. Efter påføring af det første lag, lad det tørre og inspicere resultatet. For skum eller polyurethanprodukter er det ret nok, men plast eller træ kræver ommaling efter at det første lag tørrer (for vanddispersionsmaling tager det et par timer). Efter det var det nødvendigt at anvende det andet lag, er det nødvendigt at evaluere resultatet. Hvis han er tilfreds, så kan denne del af reparationen betragtes som komplet.

Maleri sokler til loftet er nødvendig, fordi det ikke kun giver dig mulighed for at give den nødvendige færdige touch til interiøret, men også sikrer reparationens holdbarhed.

Hvordan male loftet soklen skum

I dag er det ikke en enkelt reparation af værelset fuldstændig uden et klistermærke på loftet. Den billigste og oftest købte mulighed er en skumplastucco.

Efter at have monteret det, er der ofte et spørgsmål, end at male en loftsplint fra polyfoam, som vi også vil overveje.

Baguette er en meget funktionel del af interiøret, som perfekt dekorerer overgangen loftsvæg, lukker de små uregelmæssigheder i dette område. Derudover giver den æstetisk smuk udsmykning af hjørnet ved krydset.

Skumprodukter fremstilles ved at skumme en bestemt gruppe polymerer. Som følge af at mængden af ​​molekyler øges, viser materialet sig at være porøst, hvilket afspejles i styrkeegenskaberne - dermed lavdensiteten. Men loftsplinten er ikke en understøttende struktur, men fungerer kun som et dekorativt element, så det er perfekt til indretning.

Listerne er lette i vægt, billig i pris, nem at installere og har et ret æstetisk design. De er produceret i forskellige bredder, modeller, profiler, du kan samle prøver med efterligning af stucco.

Skumstrimler er lette at håndtere og skåret godt med en kniv. For at skære enderne ikke smuldrer, skal knivbladet være skarpt. Baguette af skum er egnet til klistermærker i ethvert værelse i lejligheden og er kompatibel med forskellige materialer til vægdekoration - fra tapet til flise, dekorativt gips.

Plinten er malet, når alt arbejde på udjævning af overfladerne er gennemført, loftsplinten limes, alle leddene er forseglede. Læs mere i artiklen om, hvordan man laver baguetter.

Hvis reparationen er færdig alene, så opstår spørgsmålet ofte om, hvorvidt det overhovedet er nødvendigt, og hvordan man maler loftplinten af ​​skumplast, hvis den er hvid. Lad os tale sammen om behovet for at male en baguette, og når det er bedre at gøre det - før du installerer det eller efter det.

Må jeg male loftsplintskummet

Først og fremmest skal du udføre skæring af skumplinten under hensyntagen til alle vinklerne. Hvis du maler det, inden det limes, så vil det altid være spor af den efterfølgende installation, da du vil trykke den til klistermærket, stram den sammen.

Derudover er det muligt, at loftet og væggene ikke er helt glatte, så fileten passer ikke tæt på nogle steder. Du vil lægge disse små kinker mellem bundpladen og overfladen af ​​væggene og loftet (finish kittet, silikoneforsegling) samt leddene af de lameller, der skal patches.

På grund af skumets porøse struktur kan den indeholde lille ruhed, ridser, der bør fjernes. Den samme porøse struktur hjælper overfladen med at absorbere støv, fede aflejringer, hvis det er et køkken, som vil føre til gulning af fileter.

Hvis soklen er malet med maling, er dette en god beskyttelse mod absorptionen af ​​de ovennævnte effekter, da den malede strimmel kan tørres af med en fugtig svamp. Ubelagt sokkel, som allerede har absorberet snavs i sin porøse struktur, vil du ikke være i stand til at vaske.

Heraf følger, at loftsplinten skal males for at skjule alle monteringsledene, beskyt det mod absorption af fremmede partikler og skal gøres efter limning. Maleri det gøres normalt i forbindelse med loftmaleriet, så vil de se ud som en homogen monolitisk helhed.

Maling til sokkelskum

I betragtning af den materiale, der fremstilles til fremstilling af lofter, vælger vi acceptable malingmaterialer. Farvestoffer baseret på hvid spiritus og lignende opløsningsmidler kan opløse skummets struktur, så de aldrig kan bruges.

Acceptable muligheder for maling af bundplader betragtes som vanddispersionsblandinger. De indeholder de syntetiske polymere stoffer, der er i vand. Selve navnet betyder, at det er en spredning - det vil sige, at mikropartikler i fast tilstand er til stede i vand.

Ved påføring af maling på overfladen fordamper vandkomponenten, og mikropartiklerne omdannes til en tæt vandtæt maling. Denne type materiale er miljøvenligt, brandsikkert produkt. Vanddispergeringsmaling er opdelt efter type bindemidler.

Typer af vandbårne maling

 • Polyvinylacetatmaling har en lav modstandsdygtighed over for vand, så den bør ikke bruges i lokaler med høj luftfugtighed. Ikke desto mindre anvendes det med succes i værelser, korridorer og tørre værelser.
 • Akrylmaling betragtes som universel, vandtæt, dampgennemtrængelig, hvilket gør overfladen åndbar. Det falder ikke fra sollys, har god vedhæftning til bunden, der skal males, er let at vedligeholde og er velholdt, uden at miste sine dekorative egenskaber.
 • Latex maling - sammensætningen er baseret på gummi. Den danner en vandtæt belægning på overfladen, der nemt kan vaskes selv med vaskemidler. Dens anvendelse er berettiget i vådrum, i lokaler hvor regelmæssig rengøring er påkrævet. Desuden er farvesammensætningen slidbestandig. Hvis lamellerne er dækket med farvet sammensætning, vil det efterhånden falme under påvirkning af lys (dette er minus).

Vandbaseret maling, som er kendt for os alle, er en slags vanddispersionsklasse. Baseret på formålet med dette eller det pågældende rum vælger du end at male loftsplinten af ​​skum. Farveopløsning er din præference. Loftloven kan som regel males i samme farve med loftoverfladen. Hvis du vil male det i en anden farve, så kan du tilføje farve til farvestoffet.

Mal loftsplintskummet

Først og fremmest lukker vi alle leddene mellem dem, efter at de har klæbet lamellerne, og hullerne går ind i loftet. Undersøg lamellerne, og hvis der er ridser til stede, luk dem op og lad dem tørre, rengør dem med et slibepanel, hvis det er nødvendigt.

Vi besluttede, hvordan man maler loftsplintskummet. Normalt udføres denne operation, når loftet og loftpladen er klar til maling, og væggene er forberedt til vægpapir. Først udfører vi farvning.

Vi vil feje støvet fra lamellerne, fjerne alt byggevald fra rummet, så støvpartiklerne ikke ved et uheld kommer op og holder sig til den friskmalet overflade.

Hvis maleriet af loftet og baguetten er lavet samtidigt i en farve, så er alt nemt. Du skal male loftet med en rulle og parallelt med en lille børste laver vi grundpladerne. Vi laver farve i to gange, vi venter på, at det første lag tørrer, så vi maler for anden gang og lad overfladerne tørre helt.

En anden ting, hvis du vil male loftet hvidt og lave en baguette i en anden farvepalet. I dette tilfælde maling loftet, lad det tørre helt, og kun derefter fortsætte med at male loftet strimler.

For ikke at plette loftet med maling, er det tilladt at lægge maskebånd på det tæt på baguetten omkring omkredsen. I dette tilfælde skal loftoverfladen være helt tør. Når du har malet baguetten, skal du straks fjerne skotchebåndet, da du har forladt det i lang tid, risikerer du at "gribe" noget af loftmaling på det, når du fjerner det.

Jeg synes, at den bedste løsning er at bruge en bred spatel eller en flad pap, plastik. Det er meget simpelt - du sætter spatelen tæt på baguetten i en vinkel - dermed vil du pålideligt beskytte loftet mod at få maling på det.

Skynd dig ikke, maler strimlerne med greb og bevæg dig gradvist spatelen. Efter at malingen er tørret, skal du sende strimlerne en gang til og lade dem tørre. Vi så på, hvordan man maler loftplinten af ​​skumplast efter sin klistermærke. Maling færdig, og du kan fortsætte til efterfølgende arbejde - klistermærke tapet.

Hvordan male billedet til billedet?

Begæret om eksklusivitet eller ønsket om at vælge en ramme i interiørets stil i dag fører til, at vi, bevæbnet med maling og børster, begynder at eksperimentere med en træpose til maling eller med en præget malet træ eller plastpose.

TAIR, sammen med Ladograd baguette-værkstedet, gennemførte en undersøgelse af, hvordan man får en interessant eksklusiv eller helt avantgarde baguette ved hjælp af akrylmaling, hjælpematerialer og en række træposuette til maling samt malet plast.

Naturligvis er de nedenfor beskrevne teknikker ikke kun egnet til baguetten, men også for enhver anden træoverflade, det være sig møbler eller små indvendige genstande.

Baguette dressing. Patineret træ.

Træpose, hvis du vil bevare træets tekstur, kan du dække med dekorative lakker.

1. Silke lak på basis af alkohol. Anvendes i 2-3 lag, giver en smuk gul-orange farve, der afslører tekstur af træ.

2. Bituminøs lak. Påfør i et lag og straks bundet. Det afslører tekstur af træ, mørkner det og gør det gammelt uden at tilføje skinne.

På denne måde kan du patinere, ændre farve og identificere træets struktur, ikke kun på baguetten, men også på enhver anden træagtig overflade.

Baguette dressing. Måder at male og afsløre relief.

En træposuette til maling er først dækket med "Levkas" primer og slibet. Om nødvendigt kan op til 7 lag anvendes på denne måde.

Du kan forlade det selv, og du kan oprette en relief ved hjælp af akryl reliefpasta. Påfør et lag tynd pasta og lav relief ved hjælp af plast- eller metalstabler eller paletteknive. Lad tørre helt.

Anvendelse af en flydende dekorative maling "Dekolor" med hints af metallisk, er det muligt at opnå effekten af ​​at koge op maling, opvarme den med en tørretumbler, mens den endnu ikke er tørret.

Den resulterende lindring for at understrege bitumenlak. Påfør det og straks gnide det med en lintfri naturlig klud. Sikre med shellakalkolakker efter tørring.

På samme måde kan du male og allerede fremstillede baguette. Påfør det i to lag flydende maling fra serien "Dekolor" Dekorativ, lad den tørre helt. At sætte en bituminøs lak og straks at pund. Efter den komplette tørring af bitumenlak skal du fiksere med shellakalkohol.

Baguette med en færdiglavet relief eller en pasta, der er skabt, kan males med matte akrylmaling fra Acryl-Hobby-serien eller maling til maling på akrylbasis.

Efter tørring afslører reliefen med en tør børste med tykke malinger fra "Decolor" -seriens kunst, hvilket giver dem en metallisk farvetone, ikke kun af ædle metaller, men også af enhver anden farve.

Baguette dressing. Oprettelse af dekorative revner med craquure lak.

Overfladen af ​​en malet baguette kan også være dækket med kunstige revner ved hjælp af en et-trins eller to-trins craquelure. Til enkelttrins craquel applied jeg Decolor maling med en "bronze" dekorative skygge efter fuld tørring med crackelak og efter 40 minutter et lag maling fra Acryl-Art serien med en kobolt skygge af grønt og mørkt.

Sosnovskaya Larisa og TAIR selskab ønsker dig kreativ succes.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Jeg vil gerne spørge, hvordan man maler loftet skovbordskummet i køkkenet for ikke at ødelægge det og det nedhængte loft. Det har længe været klistret og med tiden mistet sit udseende, blev gul. Og leddene af en eller anden grund blev mørkere og mere mærkbare. Vi maler ikke soklen selv, vi var helt tilfredse med den hvide farve. Leddene blev forseglet med hvidt tætningsmiddel, så det blev mørkt.

Jeg er bange for at tage op med maleri, fordi loftet er strakt. Hvis jeg bliver beskidt, kan jeg rense det? Kan det være bedre at fjerne og lim disse baguetter fra andre? Deres pris, i modsætning til loftet - en krone. Men det er igen en kort tid, eller alligevel skal de males.

Jeg ville være meget taknemmelig for dit råd. Vasily

Hvorfor og hvornår skal man male en sokkel

Hvis din baguette har ingen defekter, er der ingen grund til at ændre det. Ny, som du med rette har bemærket, skal du stadig male.

Og i køkkenet, hvor sotet hurtigt absorberes i det porøse materiale og ændrer sin farve, er spørgsmålet om, hvorvidt man skal male loftsplinten, generelt uhensigtsmæssigt. Ja, og det sædvanlige snavs at vaske med en sådan overflade er ikke let.

En anden ting er, at det vil være muligt at gøre dette før installationen, da det er meget mere bekvemt at male loftsplinterne, mens de endnu ikke er limet.

Men selv her opstår der vanskeligheder:

 • Du bliver nødt til at justere dem meget præcist i hjørnerne og langs længden før farvning, hvilket er ret vanskeligt at gøre med vægten.
 • Samlingerne mellem tilstødende elementer vil stadig have brug for kitt og farvetone, hvilket risikerer skade på finishen.
 • Under installationen er det nemt at slette malingen med egne hænder, ridse, efterlade fingeraftryk osv.

Derfor er det endnu bedre at først installere og derefter male. I dit tilfælde - bare maling. Har tidligere ryddet af støv og har dækket med en latex primer.

Hvordan og hvordan man maler baseboardet

Lad os starte med det første spørgsmål.

Mal til loft baguette

Undervisningen kræver at male skummet, skummet og polyurethanskummet, hvorfra loftslisterne er lavet, kun med vandbaserede maling - latex, akryl, silikone, polyvinylacetat.

Dette er vigtigt! Enhver forbindelse, der indeholder et opløsningsmiddel, opløses bogstaveligt talt disse materialer. Derfor kan de ikke bruges.

Blandt de egnede maling kan du finde kompositioner med eventuelle egenskaber, du har brug for. De er matte og blanke, fugtighedsbestandige, slidbestandige. Tåler våd rengøring. Men vigtigst af alt - de er sikre for sundhed.

Til reference. Et andet plus vandopløselige maling - de kan tones til enhver ønsket skygge.

Farvningsmetoder

Generelt slettes vandbaserede malinger nemt fra strækloftet med en fugtig svamp, indtil de er tørre. Men i dette tilfælde kan du ved et uheld slette en frisk belægning fra soklen. Derfor er det bedre at gøre ellers.

Vi vil fortælle dig, hvordan du maler loftplinten og ikke pletter væggene eller loftet:

 • Den første måde er at holde maskebånd langs baguetterne. Hun fjernede derefter let fra overfladen og efterlod ingen spor. Men du skal fjerne det straks, indtil malingen er tør.
 • Den anden vej er endnu enklere: Når du male på grænsen til loftet og baguetten, skal du holde en strimmel tykt papir eller tynd plast, som vist på det følgende billede. Hvis loftet er spændt, skal soklen ikke limes til den. Derfor kan papiret indsættes i mellemrummet mellem dem og gradvist bevæge sig yderligere, hvilket helt eliminerer indtrækningen af ​​maling på lærredet.

Rådet. Brug aldrig en metal spatel til dette - det er nemt for dem at beskadige det strakte lærred.

Resumé af

Du vidste sikkert om de beskrevne metoder, men du er bange for at male, frygter på grund af uerfarenhed og uagtsomhed, der stadig maler på det dyre loft.

For at slippe af med disse frygt, se videoen i denne artikel om, hvordan man maler loftplinten, og du vil se, at det er nemt.

Mal loftloftet

I det sidste trin af indretningen af ​​loftet er der ofte behov for at installere og male loftplinten af ​​skum, polyurethan eller polystyren. Mindre ofte til loftet blev der nu brugt baguetter af træ eller gips. Generelt er loftplinten, som du ved, nødvendigt for visuel justering af rummets geometri, udsmykning af samlingerne mellem væggene og loftet, yderligere fiksering af visse typer af overflader samt beskyttelse af basen mod støv og fugt.

Hvorfor er det nødvendigt at male loftsplinten

Selvfølgelig kan baguetter efterlades umalet, dette er et spørgsmål om personlig præference. Men til fordel for at male loftet soklen, kan du medbringe følgende argumenter:

1. Galteller sælges normalt i hvidt, hvilket ikke altid passer til det overordnede farveskema af finishen. Desuden kan den hvide farve efterhånden blive gul.

2. Maleri vil gøre en baguette stærkere.

3. Malingsplinterne vil helt skjule alle leddene mellem væggene, loftet og fileterne.

4. Mange baguetter er kendetegnet ved en porøs struktur, men takket være maleriet vil de have et meget smukt, solidt og komplet look.

5. Installerede fileter af polystyren osv. Har ofte små buler og ridser, der kan gemmes ved maling.

6. Takket være maleriet bliver det lettere at passe på produktet.

7. Endelig, når træfileter anvendes til loftet, vil malingen beskytte dem mod fugt og skadelige insekter.

Når du skal male loftloven

Baguetter kan males, før de er installeret, eller efter at de allerede er monteret. Det er forbi, det er meget lettere at male skumplinten, når de ikke er installeret. Det er kun nødvendigt at skære og passe dem i hjørnerne. Det er bedre at male i dette tilfælde ved hjælp af en aerosolbeholder, som følge af hvilke reparationer der udføres hurtigt og præcist.

Det menes dog, at den anden mulighed - at male loftsplinten efter installationen - er at foretrække. Efter alt, efter installation på fileterne, vil der dog forekomme mindre defekter: Frisk maling vil forkæle lidt, og vigtigst af alt vil leddene ses. Sådanne steder skal desuden være malet eller malet. Derfor skal malerne straks male ensartet og forsigtigt til at male bundpladerne efter installationen. Ja, det vil være lidt mere arbejde, men resultatet af finishen vil være mere smuk og komplet udseende.

Hvordan male loftet soklen skum

I den henseende er det ønskeligt at fokusere på vandbaserede farvestoffer - vælg akrylkompositioner, vanddispersionsemulsion eller latexmaling. Brug ikke maling på basis af hvid spiritus og andre aggressive lignende stoffer eller opløsningsmidler, der kan korrodere plast. Også til finish fileter undgå enhver udvendig maling.

Hvis du ikke er i stand til at hente den færdige maling af en bestemt farve, skal du ikke bekymre dig. I butikken kan du tage høj kvalitet hvid maling og farve det til den ønskede nuance. Du kan også tynde sammensætningen manuelt eller bestille den tilsvarende service i enhver specialbutik.

Værktøj og materialer til maling af skumplanker:

1. trinladder eller højt bord

2. børster eller sprøjtepistol / spray;

3. gummi spatel;

4. Spatel almindelig, bred;

5. pap eller maskeringsbånd

7. primer (om nødvendigt);

9. fint sandpapir

Forberedelse til maling af baguetter

Hvis fileten skal primeres (især til træprodukter), er det bedst at gøre primeren lige før installationen. Jord er valgt for farven af ​​maling, påført med en børste eller en smal rulle. Sørg for at kontrollere hos ledere eller producenten, om du skal prime din valgte baguette under hensyntagen til typen af ​​materiale og typen af ​​maling. For eksempel er det ofte muligt at male en skumplint med en vandbaseret emulsion, så er den foreløbige primer ikke nødvendig, da overfladen af ​​sådanne fileter ikke er absorberende.

Efter installationen, ved hjælp af et specielt kit eller silikoneforseglingsmiddel, forsegles anlægene i hjørnerne, leddene mellem de enkelte fragmenter, mulige revner, chips og andre lignende defekter.

Brug en lille gummi spatel til dette job, ligesom til fliser. Påfør en lille kitt på værktøjet, og belæg sømmen eller krakket fra top til bund langs sømmen. Tryk din spatel på baguetten med moderat indsats, og prøv at gentage alle bøjningerne i soklen. Men hjørneforbindelserne er bedst dækket med en finger, bare brug handsker.

Overskydende kitt kan nemt vaskes af med en fugtig klud eller svamp. Ved leddene kan overskydende masse også fjernes med en konventionel spatel, og skær den forsigtigt med en skarp vinkel.

Efter spaltning skal du vente i ca. en dag, indtil sammensætningen tørrer. Derefter forsigtigt sænk de puttied områder med et fint kornet sandpapir. Allerede før måling af loftsplinten skal du rengøre overfladen grundigt fra støv og små snavs.

Nu kan du fortsætte med at male.

Malingsplinter

Hvis du planlægger at male bundpladerne før montering og installation, så er det bedst at gøre det med en sprøjtebeholder. Svært tilgængelige steder bør behandles med en lille børste med en blød lur. Før du måler, læg en gammel olieklud eller et stykke polyethylen på gulvet.

Ved maling af allerede installerede baguetter, såfremt overfladen af ​​væggene eller loftet allerede er færdig, skal det være dækket, så maling ikke kommer ind på det nye tapet eller andet materiale. Til dette formål lim limbånd langs det tilstødende område. Brug kun tape på filmbasis, da det klæber til overfladen meget stærkt.

Hvis du stadig har bekymringer for, at tape kan forårsage beskadigelse af tapetet, når du limer, er det bedre at bruge en bred spatel eller et stykke tykt pap. Først fastgør karton eller spatel mod bunden af ​​fileten og lak den nederste halvdel. Beskyt hold i den ene hånd, maling - den anden. Samtidig er det kun nødvendigt at male de monterede baguetter kun med en børste.

Flyt derefter spatelen og mal det næste fragment - og videre til væggen. Gentag derefter de samme trin for den øverste halvdel, og placér spatelet oven på loftet i de relevante områder.

Se nøje på resultaterne af arbejdet - hvis leddene ikke "gennemsyrer" gennem et lag maling, så reparationen kan betragtes som komplet. Men hvis det er nødvendigt, kan du male igen, bare vent på, at det forrige lag tørrer.

Dekorative fileter efterligner kompleks stucco, hvor der er mange små dele, er det ønskeligt at male en gang for ikke at tilstoppe et struktureret mønster.

Det er alle de vigtigste arbejdspunkter. Som vi ser, er der ikke noget ved at male loftslister, og enhver økonomisk person kan håndtere dette arbejde.